ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΠΛΟΪΑΣ 2014 ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΠΛΟΪΑΣ 2014 ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ"

Transcript

1 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΠΛΟΪΑΣ 2014 ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ 1. ΛΕ.Τ.Φ.ΜΑ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΪΟΥ 2. Ο.Φ.Σ.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 7-8 ΙΟΥΝΙΟΥ 3. ΕΛΤ ΑΘΗΝΑ 5-6 ΙΟΥΛΙΟΥ 4. ΛΕ.ΤΑ.Θ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΑ 1. Πανελλήνια επιτροπή αγώνων 2. Οργανωτική επιτροπή αγώνων κάθε ομίλου 3. Επιτροπή τεχνικού έλεγχου κάθε ομίλου 4. Τεχνικός σύμβουλος (Πανελλήνιας επιτροπής αγώνων) 1) Η Πανελλήνια επιτροπή αγώνων θα αποτελείται από μέλη διορισμένα από τα διοικητικά συμβούλια των ενδιαφερομένων ομίλων. Ο εκπρόσωπος των ομίλων για την πανελλήνια επιτροπή αγώνων θα έχει γραπτή εντολή εκπροσώπησης από τον όμιλο του. Τα άτομα αυτά θα είναι υποχρεωμένα να παρευρίσκονται σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, σε περίπτωση απουσίας υπάρχει η δυνατότητα εξουσιοδότησης άλλου μέλους του ομίλου τους και : Να μεριμνούν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, την πιστή εφαρμογή του κανονισμού καθώς και να επιλαμβάνονται της ερμηνείας αυτού σε περίπτωση διαφωνιών. Να επιλέγουν τον τεχνικό σύμβουλο. Να εκδικάζουν τις τυχόν ενστάσεις. Να συντάσσουν, και υπογράφουν το πρακτικό του αγώνα, καθώς και να εκδίδουν τα αποτελέσματα.

2 Μετά την διεξαγωγή και του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος η πανελλήνια επιτροπή αγώνων συντάσσει έκθεση στην οποία αναφέρεται για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Την έκθεση αυτή παραδίδει στις διοικήσεις των ομίλων σε εύλογο χρόνο και φυσικά πολύ πριν από την ημερομηνία την απονομή των επάθλων του πρωταθλήματος. Σελίδα 1 2) Η Οργανωτική επιτροπή αγώνων κάθε ομίλου, διορίζεται από το Δ.Σ αυτού και εχει σκοπό : Την σχεδίαση την οργάνωση και την εκτέλεση του αγώνα του ομίλου στον οποίο ανήκει. Μέριμνα και ευθύνη τη επιτροπής είναι η τήρηση και η εφαρμογή των όσων προβλέπει ο κανονισμός. Αυτή θα πρέπει να συνεργάζεται με την πανελλήνια επιτροπή αγώνων και να ενημερώνει επί όλων των θεμάτων την διοίκηση του ομίλου της. Κάθε όμιλος δικαιούται να προβάλει και να εκμεταλλευτεί τους αγώνες (σπόνσορες, χορηγίες κτλ). Εφόσον όμως βρεθεί γενικός σπόνσορας του πρωταθλήματος, ο κάθε όμιλος θα έχει το μερίδιο που του αναλογεί. 3) Η Επιτροπή τεχνικού ελέγχου επιλέγεται από την οργανωτική επιτροπή και έχει σκοπό να διαπιστώσει εάν τα σκάφη και οι κινητήρες τηρούν τους όρους του κανονισμού, και να συμβουλεύουν την οργανωτική επιτροπή ως προς την κατάταξη των σκαφών στις κατηγορίες. 4) Ο Τεχνικός σύμβουλος είναι μηχανικός, επιλέγεται από την επιτροπή αγώνων κάθε ομίλου με την σύμφωνη γνώμη όλων των ομίλων.

3 5) Κάθε όμιλος υποχρεούται να συμμετέχει το λιγότερο με 2 σκάφη σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος. Ο όμιλος που δεν θα τηρεί τον ανώτερο όρο δεν θα έχει το δικαίωμα να διεξάγει αγώνες τον επόμενο χρόνο. Σελίδα 2 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Άρθρο 1 Δικαίωμα συμμετοχής 1) Δικαίωμα συμμετοχής στου αγώνες έχουν ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και ΙΔΙΩΤΕΣ. 2) Τα σκάφη πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτουν ΑΔΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΛΟΩΝ φωτοτυπία της οποίας θα κατατίθεται, και η οποία θα τα χαρακτηρίζει ταχύπλοα. 3) Οι κυβερνήτες πρέπει να επιδεικνύουν και να καταθέτουν σε φωτοτυπία την άδεια χειριστή ταχύπλοου. 4) Οι συγκυβερνήτες να φέρουν προαιρετικά άδεια χειριστή ταχύπλοου. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει η σχετική άδεια θα δύναται ο κυβερνήτης υπεύθυνα εγγράφως να δηλώσει περί των ικανοτήτων του συνοδηγού του και αναλαμβάνει την ευθύνη. 5) Τα παραστατικά της συμμετοχής του σκάφους θα πρέπει να έχουν σταλεί στον διοργανωτή όμιλο 20 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του κάθε αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση η καθυστέρηση θα έχει σαν συνέπεια μη αποδεκτή συμμετοχή του σκάφους. Άρθρο 2 Μέτρα ασφαλείας 1) Κυβερνήτης και συγκυβερνήτης υποχρεούνται να φοράνε σε όλη την διάρκεια του αγώνα κράνος ανοικτού χρώματος εκτός λευκού & μπλε, η κράνος με φωσφορίζουσες σε έντονα χρώματα ταινίες.

4 2) Κυβερνήτης και συγκυβερνήτης υποχρεούνται να φοράνε σε όλη την διάρκεια του αγώνα σωσίβιο εγκεκριμένου τύπου τζάκετ με γιακά στο όποιο θα αναγράφετε το όνομα και η ομάδα αίματος γραμμένα σε ταμπελάκι. 3) Κυβερνήτης και συγκυβερνήτης υποχρεούνται να φοράνε σε όλη την διάρκεια του αγώνα Κουίκ - στοπ. 4) Πρέπει να αναγράφετε σε εμφανές σημείο στο σκάφος ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ του κυβερνήτη και του συγκυβερνήτη. 5) Κάθε σκάφος πρέπει να είναι υποχρεωτικά ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ, ασχέτως εάν η οργανωτική επιτροπή έχει προβλέψει ομαδική ασφάλιση. Σελίδα 3 6) Ο κάθε αγωνιζόμενος είναι ο ίδιος υπεύθυνος σε περίπτωση ατυχήματος κατά την διάρκεια του αγώνα. 7) Σε κάθε περίπτωση η οργανωτική επιτροπή του κάθε ομίλου δεν έχει καμία αστική η ποινική ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος που μπορεί να προκαλέσει υλικές η σωματικές βλάβες στον αγωνιζόμενο η σε τρίτους. Άρθρο 3 Μέτρα ασφαλείας για την διεξαγωγή αγώνων 1) Για την διεξαγωγή αγώνα ανοικτής θαλασης- τριγωνου0ντραξτερ- δεξιοτεχνιασ- σλαλομ κλπ πρέπει να έχει εξασφαλιστεί έγγραφη άδεια από τις αρμόδιες αρχές. 2) Να υπάρχουν σκάφη ασφαλείας. 3) Ασθενοφόρο. 4) Ιατρός. 5) Πυροσβεστικό όχημα. 6) Δύτες ασφαλείας. Και γενικά όσα επιβάλουν οι αρμόδιες αρχές Εφόδια σκάφους Άρθρο 4 1) Υποχρεωτικά κάθε σκάφος πρέπει να φέρει δύο ( 2 ) ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ και προαιρετικά VHF. Σε κάθε δε περίπτωση πρέπει να έχουν φροντίσει οι αγωνιζόμενοι με δική τους μέριμνα και φροντίδα να υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με την Οργανωτική Επιτροπή σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

5 2) Είναι υποχρεωτικό όλα τα σκάφη να φέρουν τα εφόδια σκάφους που αναγράφονται στην άδεια εκτέλεσης πλόων εκτός από τα βοηθητικά μέσα πρόωσης.αυτό ισχύει τόσο για και για τα τουρισμού όσο και για τα Sport. Συμμέτοχη στη βαθμολογία Άρθρο 5 1 ) Κάθε ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή ΟΜΑΔΑ που θέλει να πάρει μέρος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος ( ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ )έχει δικαίωμα σε τρία σκάφη, χωρίς αυτά να πρέπει να δηλωθούν από την (ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ) Γενικά θέματα Σελίδα 4 ΆΡΘΡΟ 6 1) Για αγώνα ταχύτητας η ελάχιστη διαδρομή να είναι 30ν.μ. και ειδικά για τα σκάφη τουρισμού η ελάχιστη διαδρομή 20 ν.μ. 2) Απαγορεύεται κατά την διάρκεια του αγώνα το ξεφούσκωμα των αεροθαλάμων εξαιρείται η περίπτωση ζημιάς. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, το σκάφος αποκλείεται. 3) Απαγορεύεται κατά την διάρκεια του αγώνα η αλλαγή συγκυβερνήτη,τυχών τέτοια αλλαγή τιμωρείται με αποκλεισμό, επιτρέπεται όμως η αλλαγή κυβερνήτη συγκυβερνήτη κατά την διάρκεια του αγώνα αρκεί ο δεύτερος να έχει δίπλωμα. 4) Ο τεχνικός έλεγχος γίνεται πάντα την παραμονή του αγώνα σε χρόνο που θα έχει ορίσει και ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή. 5) Μετά το πέρας του τεχνικού ελέγχου κάθε σκάφος οδηγείτε υποχρεωτικά σε Park- ferme προς φύλαξη. Κατά τον τερματισμό, κάθε σκάφος που θα τερματίζει, θα οδηγείτε επίσης στο park- ferme.σε περίπτωση που θα υπάρξει ένσταση το σκάφος θα παραμένει εκεί. Εάν πρέπει να αποχωρήσει, η άδεια θα δίνεται από την Οργανωτική Επιτροπή Αγώνα. 6) Μετά το πέρας του αγώνα σε περίπτωση που υπάρξει ένσταση, θα διεξάγεται ζύγιση και δυναμομέτρηση μόνο στο σκάφος που έχει δεχτεί την ένσταση. 7) Δεν επιτρέπονται κινητά βάρη στο σκάφος. 8) Οι δεξαμενές καυσίμων θα είναι μόνιμες και σταθερές. Δεν θα είναι προσθαφαιρούμενες για τις ανάγκες του αγώνα

6 9) Το σκάφος που θα εγκαταλείψει από έλλειψη καυσίμων θα δέχεται ποινή 3 βαθμών. 10) Οι νικητές θα πρέπει να παρευρίσκονται στην απονομή ευπρεπώς ενδεδυμένοι χωρίς συνοδούς. Σε αντίθετη περίπτωση θα τιμωρούνται από την οργανωτική επιτροπή με αφαίρεση βαθμών του συγκεκριμένου αγώνα. 11) Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Οργανωτική Επιτροπή κάθε Ομίλου έχουν δικαίωμα αναβολής, διακοπής, αλλαγής της διαδρομής ή και ματαίωσης του αγώνα εφόσον κατά την κρίση τους προκύψουν σοβαροί έκτατοι λόγοι. Σελίδα 5 12) Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα θα πρέπει να καταθέσουν τα εκ του νόμου απαιτούμενα δικαιολογητικά και στον χρόνο που έχει ορίσει η οργανωτική Επιτροπή Αγώνα, να συμπληρώσουν και να καταθέσουν επίσης αίτηση και υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρουν ότι αποδέχονται τους αναγραφόμενους όρους καθώς και ότι έχουν διαβάσει αποδέχονται και θα τηρήσουν τον κανονισμό. 13) Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να επιδεικνύουν καλή συμπεριφορά. Κάθε ανάρμοστη συμπεριφορά τιμωρείται με αποκλεισμό. Σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ των διαγωνιζόμενων σε θέματα που αφορούν τον αγώνα τη λύση δίνει η Πανελλήνια Επιτροπή για άλλα θέματα ανάλογα με την περίπτωση την λύση θα δίνει η Οργανωτική Επιτροπή ή το Δ.Σ. του οργανωτή Ομίλου. 14) Κάθε οργανωτική επιτροπή πρέπει να φροντίζει ( προαιρετικά) για την ύπαρξη δυναμόμετρου και γερανού. Διαφήμιση στα σκάφη Άρθρο 7

7 1) Κάθε σκάφος μπορεί να φέρει ελεύθερα ότι διαφήμιση θέλει. 2) Σε περίπτωση που οι διοργανωτές όμιλοι ή η Πανελλήνια Επιτροπή εξασφαλίσουν κάποιες χορηγίες, οι αγωνιζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να επικολλήσουν αυτοκόλλητα αυτών σε εμφανή σημεία του σκάφους. 3) Κάθε σκάφος θα πρέπει να έχει από κάθε πλευρά 1,5 μ. ελεύθερο χώρο για τις χορηγίες των ομίλων. Σελίδα 6 Ενστάσεις Άρθρο 8 1) Γίνονται δεκτές μέχρι και 30 λεπτά μετά και τον τερματισμό του τελευταίου σκάφους, καταβάλλοντας παράβολο 300 Ευρώ. 2) Ενστάσεις γίνονται μόνο για ζύγισμα σκάφους για δυναμομέτρηση. 3) Σε περίπτωση που εκκρεμεί ένσταση, της οποίας η εκδίκαση απαιτεί λίγο χρόνο, τόσο όσο να μην υπάρξει πρόβλημα στην εκδήλωση, κατά την κρίση των διοργανωτών, τότε θα αναμένετε η απόφαση προκειμένου να γίνει η απονομή. Εάν όμως για την εκδίκαση απαιτείται αρκετός χρόνος, πάλι κατά την κρίση των διοργανωτών, τότε γίνεται η απονομή των επάθλων και ακολουθεί η εκδίκαση της ένστασης. Η βαθμολογία καταγράφεται μετά την εκδίκαση και το αποτέλεσμα της ένστασης. 4) ΕΝΣΤΑΣΗ για οπτικό έλεγχο δε γίνεται, γιατί είναι υποχρεωτικός κατά τον τεχνικό έλεγχο σε όλες τις μηχανές ( τουρισμού ).

8 Άρθρο 9 Έπαθλα 1) Κάθε διοργανωτής όμιλος ορίζει τα έπαθλα που θα απονεμηθούν στον αγώνα που διοργανώνει. 2) Έπαθλο παίρνουν οι 3 πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας Sport & Τουρισμού ( Κυβερνήτης συγκυβερνήτης ) σε αγώνες ταχύτητας απόστασης ή τριγώνου. 3) ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ απονέμονται σε χρόνο και τόπο που θα συμφωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι όμιλοι μετά το τέλος του πρωταθλήματος. 4) Έπαθλα Πρωταθλήματος παίρνουν οι 3 πρώτοι κυβερνήτες και συγκυβερνήτες κάθε κατηγορίας Sport, και τουρισμού. 5) Σκάφος με κινητήρες στο maximum των αναγραφόμενων κατηγοριών είτε sport είτε τουρισμού δύναται να κερδίσει το κύπελλο της Γενικής. 6) Έπαθλο γενικής παίρνουν και τα σκάφη τουρισμού. Σε περίπτωση που πρώτο σκάφος όλων καταταγεί σκάφος τουρισμού τότε το κύπελλο γενικής είναι ένα. Κατηγορίες Τουρισμού Σελίδα 7 Άρθρο 10 1) Τα σκάφη υποχρεωτικά πρέπει νε έχουν και πρυμναίο ταμπούκι ( καναπέ ), να είναι πραγματικά αποθηκευτικοί χώροι και να έχουν κανονικά καπάκια ( όχι θυρίδες ) και prospect από τον κατασκευαστή. 2) Η κονσόλα προαιρετικά να έχει ρολ- μπαρ ( κονσόλας ). 3) Το μήκος, το βάρος ( χωρίς καύσιμα νερό μηχανή )και η ιπποδύναμη της μηχανής να είναι σύμφωνα με το CE. 4) Στα παραπάνω δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή. Η όποια αλλαγή θέτει αυτόματα το σκάφος σε Sport κατηγορία ή ανεβαίνει κατηγορία. 5) Οι μηχανές δεν πρέπει να είναι χαρακτηρισμένες SPORT ( PRO MAX & XR2 ). 6) Σε περίπτωση που κάποιο σκάφος τουρισμού έχει μηχανή Sport, ανεβαίνει αυτόματα κατηγορία ή αλλάζει και πηγαίνει στα Sport. 7) Εάν κάποια μηχανή έχει αλλάξει ένα από τα εξαρτήματα ( εγκέφαλο, καπάκια,εξάτμιση )ή τα χαρακτηριστικά δεν είναι αναγνώσιμα τότε δυναμονετράται υποχρεωτικά. Εάν δεν υπάρχει δυναμόμετρο ή ανεβαίνει κατηγορία ή πάει στην Sport κατηγορία.

9 8) Αλλαγές που επιτρέπονται : Οι ζελατίνες στα σκάφη κατηγορίας τουρισμού θα είναι προαιρετικές, για λόγους ασφαλείας. 9) Σκάφος κουβερτομένο που φέρει τα ανώτερα βοηθήματα κατόπι έλεγχου της πανελληνίας επιτροπής και αξιολόγηση της. Το σκάφος η παραμένει στην ίδια κατηγορία η ανεβαίνει μια κατηγορία η πηγαίνει στα sport 10) Τα καθίσματα, οι κονσόλες,οι ίπποι και τα φλάπς θα είναι ελεύθερα, επειδή συνιστούν παράγοντα πρόσθετης ασφάλειας. 11) Για την συμμετοχή τουριστικού σκάφους σε αγώνα τριγώνου, θα είναι προαιρετικά τα καθίσματα, jacket και το ποδόγκαζο για λόγους ασφαλείας. Για την συμμετοχή του σε αγώνα ανοιχτής θάλασσας θα είναι προαιρετικά. 12) Αν υπάρχει δεξαμενή έρματος(water ballast) θα σφραγίζετε κατά τον τεχνικό έλεγχο την παραμονή του αγώνα κατά την διάρκεια η μετά το τέλος του αγώνα διαπιστωθεί ότι κάποια από αυτές είναι ασφράγιστη, έστω και με ευθύνη της επιτροπής τεχνικού έλεγχου, αποκλείεται και δε βαθμολογείται ούτε το σκάφος ούτε ο κυβερνήτης και συγκυβερνήτης. 13) Σε περίπτωση που η οργανώτρια πόλη δεν δύναται να έχει συμπληρωμένες τις πιο πάνω κατηγορίες τότε έγκαιρα ανακοινώνει πως και σε βαθμό γίνεται η σύμπτυξη αυτών. 14) Όσα σκάφη έχουν εσωλέμβιες μηχανές, οι έσω έξω θα έχουν έκπτωση 10%. 15) Το βάρος, το μήκος θα πρέπει να είναι σύμφωνα με το CE του σκάφους. Σελίδα 8 Κατηγορίες τουρισμού : 1) Έως 140hp 2) Έως 175hp & 135hp v6 3) Έως 225hp & 2x150hp 2x175hp 4) Έως 300hp & 2x200hp 2x250hp 5) 301hp και πάνω Άρθρο 11

10 Κατηγορία Sport 1) Έως 2500cc+ 8% = 2700cc 2) Έως 3500cc+ 8% = 3780cc 3) Άνω των 3780cc + Δυμότορα Τα σκάφη της κατηγορίας sport έχουν ελεύθερα τα κιλά τους σκάφους και hp στις μηχανές. Βαθμολογία Άρθρο 12 1) Κάθε σκάφος, κυβερνήτης και συγκυβερνήτης που περνάει τεχνικό έλεγχο και έχει πάρει νούμερα, θεωρείται ότι έχει πάρει εκκίνηση και βαθμολογείται. 2) Το σκάφος που θα εγκαταλείψει παίρνει μισό βαθμό ( 0,5 ), ακόμα και αν η εγκατάλειψη γίνει πριν από την εκκίνηση του αγώνα. 3) Ο πρώτος νικητής κάθε κατηγορίας Πρέπει να έχει βαθμολογική διαφορά, πάντα, δύο βαθμούς ( 2 ) από το δεύτερο. Οι υπόλοιπες θέσεις έχουν μεταξύ τους ένα βαθμό ( 1 ) διαφορά. Η βαθμολογία όμως κάθε φορά διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των σκαφών που συμμετέχουν στην κάθε κατηγορία, όπως διευκρινίζεται παρακάτω. Σελίδα 9 Στη περίπτωση που συμμετοχές είναι ( 5 ) και πάνω από πέντε. 1 ος νικητής 6 βαθμούς 2 ος νικητής 4 βαθμούς 3 ος νικητής 3 βαθμούς 4 ος νικητής 2 βαθμούς 5 ος νικητής 1 βαθμό

11 Στη περίπτωση που είναι 4 οι συμμετοχές 1 ος νικητής 5 βαθμούς 2 ος νικητής 3 βαθμούς 3 ος νικητής 2 βαθμούς 4 ος νικητής 1 βαθμό Στη περίπτωση που είναι 3 οι συμμετοχές 1 ος νικητής 4 βαθμούς 2 ος νικητής 2 βαθμούς 3 ος νικητής 1 βαθμό Σελίδα 10 Στη περίπτωση που οι συμμετοχές είναι 2 ( πράγμα που μπορεί να συμβεί μόνο στην ανώτατη κατηγορία ) τότε 1 ος νικητής 3 βαθμούς 2 ος νικητής 1 βαθμό Εάν στην κατηγορία υπάρχει μία εγκατάλειψη πχ στην περίπτωση των 5 αγωνιζομένων η βαθμολογία θα είναι όπως ο παρακάτω πίνακας και ανάλογα η βαθμολογία θα διαμορφωθεί στις άλλες περιπτώσεις.

12 ΘΕΣΗ ΒΑΘΜΟΣ ΣΕΙΡΑ ΒΑΘΜΟΙ Εγκατάλειψη 0,5 4) Μία κατηγορία θεωρείται συμπληρωμένη με τρία σκάφη. 5) Στην περίπτωση της βαθμολογίας για την ανάδειξη πρωταθλητή( τιμητικά ) με την υψηλότερη βαθμολογία στο πρωτάθλημα ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα, να γίνεται η μεταφορά των βαθμών ( της τυχόν συμμετοχής του ) από κατηγορία σε κατηγορία. 6) Βαθμολογούνται όλοι οι αγώνες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Σελίδα 11 7) Σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος του πρωταθλήματος, πρωταθλητής ανακηρύσσεται όποιος έχει πάρει καλύτερες θέσεις, δηλαδή πιο πολλές πρώτες θέσεις, εάν και εκεί υπάρχει ισοβαθμία, περισσότερες δεύτερες κ.λ.π. 8) Στη μεγαλύτερη κατηγορία, αν η συμμετοχή είναι μόνο μία, ο αγωνιζόμενος αν τερματίσει παίρνει ένα βαθμό ( 1 ), αν εγκαταλείψει παίρνει μισό βαθμό ( 0,5 ). 9) Ο αγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να συμμετέχει σε όσους αγώνες επιθυμεί. 10) Αν οι αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι (5) στη κατηγορία Τουρισμού βαθμολογούνται και οι πέντε (5).

13 Άρθρο 13 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ Από το έτος 2007 διεξάγεται & Πρωτάθλημα Τριγώνου, βαθμολογούμενο για τις Sport & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ όπως και στις αντίστοιχες με τους αγώνες ταχύτητας κατηγορίες. Η διοργάνωση Αγώνα Τριγώνου είναι υποχρεωτική στον Όμιλο ο οποίος φιλοξενεί αγώνα του Πρωταθλήματος. 1) Υποχρεωτικά μπάκετ, ποδόγκαζο, κράνος, σωσίβιο, κουίκ- στοπ ( για τα sport ). 2) Για τον οδηγό που θα θελήσει να συμμετάσχει σε αγώνα τριγώνου, χωρίς να έχει εμπειρία μίας αγωνιστικής περιόδου, ο τοπικός όμιλος στον οποίο θα ανήκει ο συγκεκριμένος οδηγός, θα εγγυάται με έγγραφη βεβαίωση, ότι την ανάλογη ικανότητα. 3) Στον αγώνα τριγώνου επιβάλετε να υπάρχει σε κάθε γωνιά του τριγώνου κριτής. 4) Στον αγώνα τριγώνου απαγορεύεται η συμμετοχή συνοδηγού. Σελίδα 12 Εκκίνηση Το τρίγωνο πρέπει να έχει τουλάχιστον μια πλευρά, μήκους 800m και από εκεί δίδεται η εκκίνηση. Στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, θα πρέπει να δίδεται από μακρύτερα, ώστε τα σκάφη να έχουν ξεχωρίσει μέχρι να φθάσουν στην πρώτη σημαδούρα ( στροφή ) διατηρώντας την σειρά εκκίνησης.

14 Επανεκκίνηση Σε περίπτωση διακοπής για οποιοδήποτε λόγω του αγώνα στην επανεκκίνηση, τα σκάφη θα πρέπει να έχουν τη σειρά που κατείχαν πριν από τη διακοπή με ευθύνη του αλυτάρχη. Ο Αλυτάρχης θα προπορεύεται όλων πριν δώσει το σύνθημα επανέναρξης. Το σκάφος που ακολουθεί, και ταυτόχρονα έχει την εσωτερική τροχιά και επομένως και την κλειστή στροφή, έχει όλη την ευθύνη. Θα πρέπει να προσέξει ώστε να μην ανοιχτεί πάνω στην στροφή λόγω ταχύτητας και πλησιάσει εκείνο που καταλαμβάνει την εξωτερική τροχιά. Στην περίπτωση που το σκάφος καταλαμβάνει την εσωτερική τροχιά και προπορεύεται, θα πρέπει πάντα να ελέγχει την τροχιά του, να μην κάνει ανάποδα τιμόνια και «τετακέ», διότι αυτοί που ακολουθούν αιφνιδιάζονται και δε γνωρίζουν που θα καταλήξει. Σημαίες : Σελίδα 13 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ Στη ένδειξη της Κίτρινης σημαίας οι αγωνιζόμενοι ελαττώνουν ταχύτητα, και απαγορεύεται η προσπέραση Στην ένδειξη της Κόκκινης σημαίας ο αγώνας διακόπτεται, λόγω κινδύνου.

15 Η ένδειξη της Μπλε σημαίας σημαίνει ότι υπάρχει σκάφος από πίσω και θα ντουμπλάρει τον προπορευόμενο ο οποίος πρέπει να διατηρήσει την πορεία του και χωρίς να ελαττώσει ταχύτητα. Σε αυτόν που υποδεικνύεται η Μαύρη σημαία, πρέπει να εγκαταλείψει τον αγώνα αμέσως. Η Άσπρη σημαία από τον αλυτάρχη υποδεικνύει ότι απομένει ακόμα ένας γύρος. Η Καρό σημαία είναι εκείνη της Έναρξης και του τέλους του αγώνα. Καρό και Άσπρη μαζί υποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε στο μέσον του αγώνα. Ο αλυτάρχης και οι υπεύθυνοι παρατηρητές του αγώνα στις σημαδούρες θα πρέπει να διαθέτουν και να επιδεικνύουν, ανάλογα με την περίπτωση, τις σημαίες του παραπάνω πίνακα. Σελίδα 14 Άρθρο 14 1) Για καθετί που δεν προβλέπεται από τον παρόντα κανονισμό, και αφορά καθαρά θέματα αγωνιστικού χαρακτήρα και τεχνικά αποφασίζει η Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνων. 2) Για μηχανές νέες που τυχόν εμφανιστούν στους Αγώνες, την ευθύνη για την κατάταξή τους σε κάποια κατηγορία έχει η Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνων.

16 Άρθρο 15 Στην περίπτωση που κάποιο άρθρο η διάταξη του παρόντος κανονισμού έρχεται σε αντίθεση με νόμο του Κράτους διάταξη ή διαταγή των αρμοδίων Αρχών, άρθρο του καταστατικού του Ομίλου δεν θα έχει ισχύ και δεν εφαρμόζεται. Άρθρο 16 Προϋποθέσεις Συμμετοχής Ο κάθε αγωνιζόμενος πρέπει να ανήκει σε όμιλο ή λέσχη ταχυπλοΐας και να συνοδεύεται με βεβαίωση από τον όμιλο ή τη λέσχη ότι εγγυώνται για εκείνον. Άρθρο 17 Στο πρωτάθλημα ταχυπλοΐας θα συμμετέχουν φουσκωτά και πολυεστερικά σκάφη. Σελίδα 15 Άρθρο 18 ΥΠΟΧΡΕΡΩΣΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΟΜΙΛΟΥ 1) Φιλοξενία Αθλητών 2) 2 Δωμάτια για τους εκπροσώπους των ομίλων 3) Δεξίωση ( προαιρετική )

17 Άρθρο 19 Πρωτάθλημα ( 4 ) τεσσάρων Αγωνιστικών. Επιθυμία άλλης πόλης για διοργάνωση αγώνα μπαίνει σε σειρά προτεραιότητας εάν και εφόσον αποχωρίσει κάποια πόλη. Τον παραπάνω κανονισμό αποδέχθηκαν οι όμιλοι : 1. ΛΕ.Τ.Φ.ΜΑ. ( ΠΙΕΡΙΑΣ ) 2. Ο.Φ.Σ.Κ ( ΚΕΡΚΥΡΑΣ ) 3. Ε.Λ.Τ. (ΑΘΗΝΑΣ) 4. ΛΕ.ΤΑ.Θ. (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) Σελίδα 16

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΓΑΝΑ 1)Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνων 2)Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων κάθε οµίλου 3)Επιτροπή Τεχνικού Ελέγχου κάθε οµίλου 4)Τεχνικός

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 05-09 Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας ISAF 2017 2020 (RRS) 1.2 Των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX 24 28 Μαΐου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER STD, RDL & 4, ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Ι.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER STD, RDL & 4, ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Ι.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER STD, RDL & 4,7 27 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Ι.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού.

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού. Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Optimist 07-11 Μαΐου 2013 Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία - Ναυτικός Όµιλος Κατερίνης Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας - ήµος Κατερίνης ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας και στους κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4, Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4, Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 07-11 Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ [DP] ορίζει ένα κανόνα για την παράβαση του οποίου η ποινή ευρίσκεται στη διακριτική απόφαση της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SCRAMBLE ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2016 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 3/4/2016 - ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Α.Σ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 6 ο Κύπελλο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» OPTIMIST LASER 4,7 - TECHNO 293 2 3 Απριλίου2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPTIMIST 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPTIMIST 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPTIMIST 2014 27, 28 & 29 IOYNIOY 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Ε.Ι.Ο. - ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Θα ισχύσουν οι παρακάτω κανονισµοί: α) Κανονισµοί Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» 26-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας. 1.2 Ο κανόνας 40.1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 & 6943484237 Ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 (Διασυλλογικός Αγώνας Optimist & Winter Games κατ. T293 -RS:X FREERIDE) 28 29 Δεκεμβρίου 2015 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει: o Των κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2016 27 & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu 25 8-10 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και η Ελληνική κλάση Platu 25 προκηρύσσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2016 Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2016 το πρωτάθλημα θα έχει την εξής μορφή: (5)

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 30 Μαρτιου-03 Απριλίου 2018 Ε.Ι.Ο Ν.Ο.Κ.Β ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 30 Μαρτιου-03 Απριλίου 2018 Ε.Ι.Ο Ν.Ο.Κ.Β ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 30 Μαρτιου-03 Απριλίου 2018 Ε.Ι.Ο Ν.Ο.Κ.Β ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ ΧΙΟΣ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αναγγελία διοργάνωσης Άρθρο 1 Το έπαθλο με την επωνυμία Serres Offroad Premio 2018, που χαρακτηρίζεται από το παραπάνω λογότυπο, θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες οι οποίοι θα

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012

Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012 Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Θα ισχύσουν οι παρακάτω κανονισμοί: a) Κανονισμοί Αγώνων Ιστιοπλοΐας (ISAF RRS) 2009-2012 b) Οι κανονισμοί της κλάσεως c) Η Προκήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει

Διαβάστε περισσότερα

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016.

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016. 4 ος Αγώνας Πρωταθλήματος Motocross ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός 4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων συμμετοχών Παρασκευή 23/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ 30-31 ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 30 Μαΐου 08:30-10:30 Ενημέρωση αγωνιζομένων: Παρασκευή 30 Μαΐου 10:45 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Α Ranking List Laser Radial U19 Γενική (Εφήβων και Νεανίδων) Optimist Γενική (Παίδων και Κορασίδων)

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Α Ranking List Laser Radial U19 Γενική (Εφήβων και Νεανίδων) Optimist Γενική (Παίδων και Κορασίδων) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Α Ranking List Laser Radial U19 Γενική (Εφήβων και Νεανίδων) Optimist Γενική (Παίδων και Κορασίδων) Σάββατο και Κυριακή 23.03. - 24.03.2019 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Ο αγώνας διοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS 18 23 Απριλίου 2017 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς όπως αυτοί ισχύουν την

Διαβάστε περισσότερα

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ 1 9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ Σάββατο - Κυριακή 20-21 Ιουνίου 2009 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΙΟΥ 2009 ΩΡΑ 17: 00 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 22:00 ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικού αγώνα «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» για σκάφη τύπου Laser 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικού αγώνα «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» για σκάφη τύπου Laser 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟ Γ.Γ.Α & Ε.Ι.Ο Ακτή Δηλαβέρη 2 185 33 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλέφωνο : 210 4222782 Fax : 210 4222783 E-mail : noef@otenet.gr web site : www.noef.gr ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2012 28 &29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 LASER RDL LASER STD - OPTIMIST ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 5ος Αγώνας Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Αϊ Γιώργης Σερρών Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων

Διαβάστε περισσότερα

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 124/27.09.2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG 2016 Εφήβων/Νεανίδων/Παίδων/Κορασίδων ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG 2016 Εφήβων/Νεανίδων/Παίδων/Κορασίδων ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG 2016 Εφήβων/Νεανίδων/Παίδων/Κορασίδων ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 1. ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το. Διεθνή Διασυλλογικό Αγώνα. «2o ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST ΝΟΠΦ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το. Διεθνή Διασυλλογικό Αγώνα. «2o ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST ΝΟΠΦ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το Διεθνή Διασυλλογικό Αγώνα «2o ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST ΝΟΠΦ» και το επαμειβόμενο «ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΙΚΑΒΑΖΗ» από 17 έως 20 Νοεμβρίου 2016. 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» 03 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST 11χρονων (Ανάπτυξης) OPTIMIST LASER 4.7 LASER RDL 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ι.Ο.Κ. Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Sailing Marathon Training Camp 4/11/2018 για σκάφη 420 [mixed], 470 [mixed] και LASER 4,7, Optimist [Ομιλικό Κύπελλο]

Sailing Marathon Training Camp 4/11/2018 για σκάφη 420 [mixed], 470 [mixed] και LASER 4,7, Optimist [Ομιλικό Κύπελλο] ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Sailing Marathon Training Camp 4/11/2018 για σκάφη 420 [mixed], 470 [mixed] και LASER 4,7, Optimist [Ομιλικό Κύπελλο] ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διέπεται από: 1.1 Τις

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΑΤΡΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη Εγγραφών Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος Υποχρεωτική Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ 4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & 3 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2014 KARTODROMO Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 13 Οκτωβρίου Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2011 για σκάφη Optimist. Διασυλλογικός αγώνας. 10 και 11 Δεκεμβρίου του 2011 ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2011 για σκάφη Optimist. Διασυλλογικός αγώνας. 10 και 11 Δεκεμβρίου του 2011 ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2011 για σκάφη Optimist 10 και 11 Δεκεμβρίου του 2011 ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13/5/2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 0xx/xx-xx-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών Laser 4.7 Ν.Ο.Ε.Φ / 2 / 2016 Ν.Α.Σ / 3 / 2016

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών Laser 4.7 Ν.Ο.Ε.Φ / 2 / 2016 Ν.Α.Σ / 3 / 2016 Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών Laser 4.7 Ν.Ο.Ε.Φ 27-28 / 2 / 2016 Ν.Α.Σ 26-27 / 3 / 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Περιφερειακό πρωτάθλημα Optimist Βορείου Ελλάδας 2012 Κύπελλο Laser 4,7 Βορείου Ελλάδας 2012 Αλεξανδρουπολη 16 18 Μαρτίου 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1/7/2018 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 076/25-05-2018 Οργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 11 Ιουνίου 2018 09.00

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Laser Rdl Ανδρών/Εφήβων Ε.Ι.Ο. Ν.Ο.Β.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Laser Rdl Ανδρών/Εφήβων Ε.Ι.Ο. Ν.Ο.Β.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Laser Rdl Ανδρών/Εφήβων Ε.Ι.Ο. Ν.Ο.Β.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 6ος Αγώνας Πρωταθλήματος αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης ζευγαριών DRIFT 6ος Αγώνας Κυπέλλου αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης μονών περασμάτων DRIFT 9-9-2017 ΠΙΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ 15 ο TRIAL ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΚΑΛΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 09.30 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ & ΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΩΝ 4. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οptimist Ιτέα, Ιουνίου 2009 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οptimist Ιτέα, Ιουνίου 2009 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οptimist Ιτέα, 22-27 Ιουνίου 2009 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι αγώνες θα διέπονται από τους «κανόνες» όπως αυτοί ορίζονται στους Κανονισμούς Ιστιοδρομιών

Διαβάστε περισσότερα

4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΟΡΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 8 9 Δεκεµβρίου 2012 Optimist Laser RDL Laser

ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 8 9 Δεκεµβρίου 2012 Optimist Laser RDL Laser ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 8 9 Δεκεµβρίου 2012 Optimist Laser RDL Laser 4.7 420 470 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας. 1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΘΡΟ 16 - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Α. ΣΚΟΥΦΙΑ Η γηπεδούχος ομάδα θα φορά λευκά σκουφιά και η φιλοξενούμενη ομάδα διαφορετικού χρώματος σκουφιά, εκτός από κόκκινο, εγκεκριμένα από τους διαιτητές, αλλά και διαφορετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός Η Λέσχη 4X4 Κοµοτηνής διοργανώνει την πρώτη παιδιά φιλικού χαρακτήρα µε την ονοµασία Wild terrain 08, To Σαββατοκύριακο 29-30 Mαρτίου 2008 στην περιοχή της Κοµοτηνής. 2. Οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» 07 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, διοργανώνει τους

Διαβάστε περισσότερα

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου.

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου. Ημερονηνία: 09/12/2009 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ CAMP ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΕΜ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ» ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTI MIST, LASER RDL ΚΑΙ LASER 4.7 ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST 11χρονων 2016 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 26-29/06/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας O ΠΟΣΕΙΔΩΝ και ο Ν.Α.Σ. ΑΙΟΛΟΣ Καλαμάτας συνδιοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2015 Optimist 21 22 Μαρτίου 2015 Ε.Ι.Ο.- Ν.Α.Ο.Β

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2015 Optimist 21 22 Μαρτίου 2015 Ε.Ι.Ο.- Ν.Α.Ο.Β Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2015 Optimist 21 22 Μαρτίου 2015 Ε.Ι.Ο.- Ν.Α.Ο.Β ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. Ένωση Αεροπορίας Ιανουάριος 2004 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑEΡΟΠΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Μισαραλιώτου 2 117 42 Αθήνα Tηλ. 210-3607507, 210-3639781, 210-3614197 - Fax 210-3389004 E - mail: info@fencing.org.gr escrime@fencing.org.gr ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 Ρόδος, Απρίλιος 2014 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ SPARTA RACING CIRCUIT ΣΠΑΡΤΗ Κυριακή 7 Μαΐου 2017 Αριθμός Μητρώου 047-4/4/2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 Ρόδος, Μάρτιος 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΓΟΛΕΜΗΣ» ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΓΟΛΕΜΗΣ» ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΓΟΛΕΜΗΣ» ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1 ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΩΝΑ Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Ιόνιο και στην θαλάσσια περιοχή Λευκάδας -

Διαβάστε περισσότερα

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου.

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου. Ημερομηνία: 18/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ CAMP ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΕΜ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ» ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTI MIST, LASER STD, RDL ΚΑΙ 4.7 ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει τον αγώνα MIDWINTER CUP από 27 έως 28 Ιανουαρίου 2018

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει τον αγώνα MIDWINTER CUP από 27 έως 28 Ιανουαρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει τον αγώνα MIDWINTER CUP 2018 από 27 έως 28 Ιανουαρίου 2018 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με: Τους κανόνες όπως ορίζονται στο Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «1 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» 20 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «1 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» 20 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «1 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» 20 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ι.Ο.Κ. Δήμου Παγγαίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2017 Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2017 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 8 έως 13 Αυγούστου 2015 Porto Carras Resort Χαλκιδική 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 υπό την αιγίδα της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/8 Off Road ΓΕΝΙΚΑ. Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

1 Κλάδος 1/8 Off Road ΓΕΝΙΚΑ. Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: 1 Κλάδος 1/8 Off Road 2014 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: 3 αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήµατος ΕΛ.Μ.Ε. µονοήµεροι. 1 αγώνας Πανελληνίου Κυπέλλου µονοήµερος. ( Ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING)

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΚΥΡΙΑΚΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Π.Ε.Λ. - ΛΑΜΙΑ OΡΓΑΝΩΣΗ Α.Λ.Α. ΛΑΜΙΑΣ Ροζάκη Αγγελή 41, Λαµία - 35 100

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι η ποινή για παράβαση του κανόνα αυτού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΧΙΟΣ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

LASER 4.7 ΕΦΗΒΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ / ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΝΟ ΑΙΓΙΟΥ

LASER 4.7 ΕΦΗΒΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ / ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΝΟ ΑΙΓΙΟΥ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2016 Laser 4.7 Εφήβων-Νεανίδων/Παίδων-Κορασίδων 18-21 Ιουλίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1 / 10 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ν.Ο. Αιγίου, διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα σκάφη τύπου Laser 4.7.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ OPTIMIST, LASER 4,7 RADIAL. 12 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ. Ο Ναυτικός Όμιλος Μουδανιών με την συμπαράσταση

Διαβάστε περισσότερα

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Μισαραλιώτου 2 117 42 Αθήνα Tηλ. 210-3607507, 210-3639781, 210-3614197 - Fax 210-3389004 E - mail: info@fencing.org.gr escrime@fencing.org.gr ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.) και ο Όμιλος Ιστιοσανίδας Ηρακλείου (Ο.Ι.Η.) διοργανώνουν το Πανελλήνιο Κύπελλο FUN

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK 1 o TRIAL ΛΕΣΧΗΣ 4WD ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9 ΜΑΪΟΥ 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγ. Νικολάου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J/24, την ΕΙΟ, την Δημοτική Ανώνυμη

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου,

Διαβάστε περισσότερα

1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διέπονται από: 1.1 Τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας RRS 2013-2016 όπως τροποποιούνται από το παράρτημα Ε για τα τηλεκατευθυνόμενα

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO. Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO. Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 003/28.2.2019 Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα διοργανώσει και θα τελέσει πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FIA MEMBER OF FEDERATION INTERNATIONALE DE L AUTOMOBILE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2017 Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΝΟΥ Ε.Ι.Ο. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 Ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου προκηρύσσει διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα στην Τήνο από

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΠΑΠ Techno 293 CUP Παίδων και Κορασίδων (U15), Αγοριών και Κοριτσιών (U17)

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΠΑΠ Techno 293 CUP Παίδων και Κορασίδων (U15), Αγοριών και Κοριτσιών (U17) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΠΑΠ Techno 293 CUP Παίδων και Κορασίδων (U15), Αγοριών και Κοριτσιών (U17) Σάββατο και Κυριακή 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Τον αγώνα Techno 293 CUP διοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα