Newsletter/ Μάρτιος - Ιούλιος Ήρεμη Ησυχία

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Newsletter/ Μάρτιος - Ιούλιος Ήρεμη Ησυχία"

Transcript

1 Newsletter/ Μάρτιος - Ιούλιος 2016 Ήρεμη Ησυχία

2 Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος Αθήνα Η περίοδος Απριλίου-Ιουλίου 2016 υπήρξε για το Συμβουλευτικό Κέντρο της Αθήνας ιδιαίτερα πλούσια σε δράσεις και συνεργασίες. Επιπρόσθετα της πρόκλησης για ανταπόκριση σε νέα αιτήματα που ξεπέρασαν τα 170, υλοποιήθηκαν και οι ακόλουθες δράσεις: 1-3 Απριλίου 2016: Στα πλαίσια του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γνωσιακών - Συμπεριφορικών προσεγγίσεων σε παιδιά και εφήβους, και πιο συγκεκριμένα στο συμπόσιο που αφορούσε στις θεραπευτικές προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση του ψυχικού τραύματος σε παιδιά, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Οι ιδιαιτερότητες του θρήνου του παιδιού μετά από βίαιο θάνατο αγαπημένου προσώπου». 16 Απριλίου 2016: Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ Αθήνας, διοργανώθηκε ημερίδα με θέμα «Απώλειες ζωής - γέφυρες στήριξης», απευθυνόμενη σε εκπαιδευτικούς. 20 Απριλίου 2016: Πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Παιδί και θρήνος» στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος Κλινικής ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μάιος 2016: Ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης 8 επαγγελματιών ψυχικής υγείας, διάρκειας 80 ωρών, που υλοποιήθηκε στην Κρήτη. 07 Ιουνίου 2016: Ενημέρωση για τις υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Κέντρου σε συναδέλφους του Κέντρου Ημέρας «Το σπίτι του παιδιού», της ΜΚΟ «Το χαμόγελο του παιδιού». 27 Ιουνίου 2016: Συμμετοχή σε εκπαιδευτικό σεμινάριο των υποψήφιων μελών του Δικτύου Επιτροπείας ασυνόδευτων ανηλίκων με ομιλία, με θέμα «Το τραύμα και το πένθος σε μετακινούμενους πληθυσμούς». 07 Ιουλίου: Πραγματοποίηση συνάντησης ευαισθητοποίησης και εποπτείας σε επαγγελματίες των εκπαιδευτηρίων Γείτονα Ιουλίου: Ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης επαγγελματιών ψυχικής υγείας, διάρκειας 120 ωρών που υλοποιήθηκε στην Αθήνα. Ακολουθώντας τα βήματά τους Η Μέριμνα, αποτελεί μια από τις τέσσερις οργανώσεις (το SolidarityNow, τη Μέριμνα, τη CivisPlus και τη Βαβέλ) με τις οποίες συνεργάζεται ο Faros ( για την υλοποίηση του προγράμματος Ακολουθώντας τα Βήματά τους / Following their Footsteps. Ο σκοπός του προγράμματος είναι η εξασφάλιση του ανθρώπινου δικαιώματος στην ασφάλεια και σε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Για να επιτευχθεί αυτό, το πρόγραμμα έχει θέσει ως βασικό του στόχο την ενίσχυση της συστηματικής ταυτοποίησης και καταγραφής των ασυνόδευτων ανηλίκων και των παιδιών που έχουν χωριστεί από τις οικογένειές τους και ζουν κάτω από δυσμενείς συνθήκες στους δρόμους της Αθήνας. Οι διοργανωτές του προγράμματος επιδιώκουν την παροχή ολιστικής φροντίδας και φιλοξενίας αυτών των παιδιών. Το πρόγραμμα Following their Footsteps / Ακολουθώντας τα Βήματά τους, έχει αρχίσει από τον Ιούνιο του 2016 και θα συνεχιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017.

3 Κατάρτιση Κρήτης Συντονιστής Ψυχολόγος: Ελευθερία Ράλλη Κατάρτιση Αθήνας Συντονιστής Ψυχολόγος: Όλγα Μεταλληνού

4 Εκπαιδευτικά Προγράμματα Από Σεπτέμβριο θα ανακοινωθούν εκπαιδευτικά προγράμματα (κύκλος Α και κύκλος Β ) από τα δυο Συμβουλευτικά Κέντρα Στήριξης στο Πένθος, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, πάνω σε θέματα που αφορούν: Τη στήριξη παιδιών, εφήβων και των οικογενειών τους στο πένθος & Την Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος Θεσσαλονίκη Στο Συμβουλευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τον Μάρτιο έως και τον Ιούλιο δεχτήκαμε 44 νέα αιτήματα από οικογένειες και εξυπηρετήσαμε μέσω της τηλεφωνικής γραμμής στήριξης επιπλέον 49 αιτήματα οικογενειών, σχολικών κοινοτήτων και επαγγελματιών ψυχικής υγείας της Περιφέρειας. Πραγματοποιήθηκαν δύο ομιλίες (Θεσσαλονίκη και Κιλκίς) σε γονείς με στόχο την ενημέρωση τους σε ότι αφορά στη στήριξη του παιδιού που βιώνει απώλεια και τέσσερις ημερίδες σε εκπαιδευτικούς προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Λάρισα και Τρίκαλα. Συνολικά επιμορφώθηκαν 250 εκπαιδευτικοί. Επίσης έγινε μία ομιλία στα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας Ιθάκη του ΚΕΘΕΑ με τίτλο «Απώλεια και θρήνος στους ενήλικες» καθώς και μία ομιλία στο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης για τα μέλη του με τίτλο «Όταν η μαμά νοσεί, ψυχολογική στήριξη των παιδιών». Τον Ιούνιο ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος των δέκα συναντήσεων της ομάδας ενηλίκων που βιώνουν απώλεια συντρόφου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη γενναιόδωρη προσφορά τους τόσο την AKTO και συγκεκριμένα τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του τμήματος «Γραφίστας Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων» για τον σχεδιασμό σελιδοδείκτη όσο και την εταιρεία Εκτυπωτική Θεσσαλονίκης για την εκτύπωσή του. Ο σελιδοδείκτης αξιοποιήθηκε από το Συμβουλευτικό Κέντρο στη 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης στις Μαΐου 2016, στην οποία συμμετείχαμε για πρώτη φορά, με στόχο την προβολή και τη διάδοση του έργου και της δράσης της Μέριμνας.

5 Υπηρεσία παιδιατρικής ανακουφιστικής φροντίδας στο σπίτι Τους τελευταίους μήνες συνεχίστηκε η συμμετοχή των μελών της διεπιστημονικής ομάδας της Υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο σπίτι, στην ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας σχετικά με θέματα Ανακουφιστικής Φροντίδας. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας σε 60 Νοσηλευτές του Νοσοκομείου «Π & Α Κυριακού» (29 & 31/03/2016) καθώς και στην ιατρική ομάδα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (20/04/2016) του ίδιου Νοσοκομείου. Στις 31 Μάιου υποδεχτήκαμε για πρώτη φορά πενήντα φοιτητές του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στα πλαίσια της κλινικής άσκησης του προπτυχιακού μαθήματος «Ανακουφιστική Φροντίδα» με σκοπό να γνωρίσουν τη λειτουργία της Υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο σπίτι. Επιπλέον, μέλη της διεπιστημονικής ομάδας της Υπηρεσίας συμμετείχαν στο 54ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στις Ιουνίου Οι ομιλίες των μελών της ομάδας προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών υγείας για εξειδικευμένα θέματα που αφορούν την Ανακουφιστική Φροντίδα παιδιών με απειλητικές για τη ζωή παθήσεις. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του προσωπικού της Υπηρεσίας, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των μαθημάτων από εξειδικευμένους συνεργάτες. Ήδη έχουν τεθεί τα θέματα εκπαίδευσης για το νέο κύκλο μαθημάτων, ο οποίος θα ξεκινήσει από Οκτώβριο. Η φροντίδα στο σπίτι για τα παιδιά της Υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας συνεχίζει να είναι γεμάτη από όμορφες, δύσκολες και ξεχωριστές στιγμές. Μερικές από αυτές τις ξεχωριστές στιγμές, εξελίχθησαν στο πάρτυ του Άγγελου λίγο πριν το Πάσχα, στα γενέθλια της Αλεξάνδρας στο σχολείο της μαζί με τους συμμαθητές της, στη βραδιά των «Όσκαρ» που διοργάνωσαν τα μέλη της Ομάδας μαζί με τον Θωμά με σκοπό να ευχαριστήσει κάποια πρόσωπα που ο ίδιος επιθυμούσε, καθώς και στην καλοκαιρινή σχολική εορτή του Μάριου. Όλες οι στιγμές μαζί με όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους είναι μοναδικές. Η επιστημονική ομάδα της Υπηρεσίας Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι με την Ψυχαναλύτρια Μίνα Μπούρα και τη Δ/ντρια της «Μέριμνας»

6 Φίλοι της Μέριμνας - Αθήνα Οι Φίλοι της Μέριμνας πραγματοποίησαν το έκτο Μεγάλο Παζάρι Garage Sale επίπλων και αντικειμένων από την Παρασκευή 1 Απριλίου έως την Κυριακή 3 Απριλίου στην οδό Βασ. Σοφίας 112. Στο παζάρι υπήρχαν έπιπλα, μικρά και μεγάλα, αντίκες, πορσελάνες, φωτιστικά, πίνακες, σερβίτσια, χαλιά και μικροί θησαυροί σε τιμές ευκαιρίας. Χιλιάδες μέτρα από υφάσματα επιπλώσεων εξαιρετικής ποιότητας και σε εξαιρετικές τιμές ήταν η έκπληξη για τους επισκέπτες! Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές μας, που δούλεψαν όλες τις μέρες ακούραστα δίπλα μας, αλλά και όλους όσους μας επισκέφτηκαν και στήριξαν την εκδήλωσή μας. Ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου του διεθνούς φήμης Ρώσου πιανίστα Vladimir Viardo διοργάνωσαν οι Φίλοι της Μέριμνας, την Πέμπτη 26 Μαΐου 8.30μμ., στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό (Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8). Σ αυτή την ιδιαίτερη μουσική βραδιά ο Viardo, που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και δίνει συναυλίες σε όλον τον κόσμο με τους διασημότερους μαέστρους και ορχήστρες, ερμήνευσε με τη δική του ξεχωριστή ευαισθησία έργα των Chopin, Schubert-Liszt και Messain. Με την ίδια ευαισθησία ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης προσέφερε τα έσοδα από το ρεσιτάλ στη Μέριμνα. Την Κυριακή, 29/5/2016, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μωραϊτη το 4ο International Food Festival της Laasa (Lady Ambassadors, Ambassador s spouses). 40 Πρεσβείες μαγείρεψαν, για τους σκοπούς της Μέριμνας, τα τοπικά τους εδέσματα! Τη μέρα αυτή πλαισίωσαν πολλές όμορφες εκπλήξεις από τις χώρες που συμμετείχαν, δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό χρώμα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά: 1. Ολες τις Πρέσβειρες της Lassa για την ιδέα και την υπέροχη εμπειρία που μας χάρισαν 2. Την Σχολή Μωραϊτη για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία 3. Τις εταιρείες: Coca Cola 3Εψιλον, Green Cola, Αφοι Καρούτσου-Αττικό Περιβάλλον και το ζαχαροπλαστείο Valeron 4. Tο Λύκειο Ελληνίδων 5. Tη Σχολή Ν. Αμάραντος 6. Τους εθελοντές μας που για άλλη μια φορά ήταν κοντά μας Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας στήριξε με την παρουσία του.

7 Φίλοι της Μέριμνας - Θεσσαλονίκη Στις 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος». Πολλά μπράβο και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους χαμογελαστούς, χαρούμενους, θετικούς και δοτικούς ανθρώπους, τα μέλη της ομάδας των Φίλων της Μέριμνας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια σήμερα τους Φ.Μ.Θ στα 42km, στα 10 & 5km! Ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο μπράβο στους δύο ανθρώπους που έτρεξαν 42 ολόκληρα χιλιόμετρα για τη μεγάλη τους προσπάθεια και δύναμη! Το 4ο Spring Bazaar 2016 των Φ. Μ. Θ., της ανοιξιάτικης γιορτής που πλέον έγινε θεσμός για την οικογένεια στην πόλη μας, διεξήχθη στις 23 & 24 Απριλίου. Με τον καιρό και διάφορες άλλες αντιξοότητες απέναντι μας, αλλά με τη στήριξη των σχεδόν 200 εθελοντών που δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και των επισκεπτών που πιστεύουν και ενισχύουν την προσπάθεια των Φ.Μ.Θ, η γιορτή αυτή κατάφερε να στεφθεί με επιτυχία, συμβάλλοντας έτσι στον αγώνα για τη στήριξη της λειτουργίας του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη. Ο απολογισμός αυτής της προσπάθειας είναι αισιόδοξος, μας δίνει δύναμη, ελπίδα και είναι σίγουρο ότι χωρίς τη συνεισφορά όλων εσάς που συμμετείχατε με οποιονδήποτε τρόπο στο να διοργανωθεί αυτή η εκδήλωση, το εύρος και το νόημά της δεν θα μπορούσε να είναι τόσο μεγάλο και τόσο ουσιαστικό. Σας ευχαριστούμε, λοιπόν, από καρδιάς που σε αυτό το όμορφο ταξίδι που αποφασίσαμε να κάνουμε πριν από τέσσερα χρόνια, εξακολουθείτε να είσαστε πάντα δίπλα μας... Μέγας Χορηγός του 4ου Spring Bazaar ήταν η εταιρεία Όλυμπος. Διακεκριμένοι χορηγοί οι εταιρείες Χατζόπουλος, Makios, Agrotech, Isomat, Biofial Hydraulics, Davoline, Music-Sp, Τερκενλής, Skymar Services και Κτήμα Γεροβασιλείου. Διακεκριμένοι χορηγοί της πλούσιας λαχειοφόρου αγοράς οι εταιρείες Masoutis, Eurokteo AE, Aegean Airlines, Femme Fatale, Beds Center - Γάκης Κόσσυφας και Euromedica. Χορηγοί επικοινωνίας του 4ου Spring Bazaar μας ήταν η Μακεδονία - Δημοσιογραφικό Συγκρότημα, ο οδηγός εκδηλώσεων και ελεύθερου χρόνου για τα παιδιά & την οικογένεια «Πυγολαμπίδες στο κλουβί», ο έγκυρος οδηγός για το παιδί, τη μαμά και την οικογένεια «Babyonline.gr», το portal E-Charity.gr, ο ιστότοπος Mama s Word, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Πανόραμα 984, ROCK RADIO official, FM Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και ο Dimitrios Dikmanis που ετοίμασε το ραδιοφωνικό σποτάκι. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξη και συμβολή στην προβολή της εκδήλωσης! Πολύτιμοι αρωγοί στην οργάνωση του bazaar μας ήταν οι χορηγοί μας!

8 Η Συμφωνία της Αγάπης Μ.Α.Ζ.Ι. με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος Σ.Ο.Ν.Ε. πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου στο Βελλίδειο. Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης συμμετείχαμε ως ένα από τα 28 φιλανθρωπικά σωματεία σε αυτή τη μαγική συναυλία αγάπης & προσφοράς. Βίντεο «Το έργο της Μέριμνας» Γίνε Εθελοντής της Μέριμνας Δήλωσε συμμετοχή για την Αθήνα στο τηλέφωνο: για την Θεσσαλονίκη στο τηλέφωνο: ή αποστολή σύντομου βιογραφικού σημειώματος στο: volunteers@merimna.org.gr Ενισχύστε το έργο της Μέριμνας ALPHA BANK (GR ) ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (GR ) Μέριμνα Θεσ/νίκης ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (GR ) Αθήνα Παπανικολή 2α, Σίδερα Χαλανδρίου Τηλ.: athens.support@merimna.org.gr Θεσσαλονίκη Φράγκων 13, 7ος Όροφος Τηλ.: thessaloniki.support@merimna.org.gr

Newsletter/ Οκτώβριος 2015. Φίλοι της Μέριμνας Αθήνας

Newsletter/ Οκτώβριος 2015. Φίλοι της Μέριμνας Αθήνας Newsletter/ Οκτώβριος 2015 Ευχαριστίες Ευχαριστούμε θερμά: Τον κύριο Αλέξανδρο Κάππα που διαφήμισε το έργο της Μέριμνας συμμετέχοντας με το αυτοκίνητό του στο Ράλλυ Αμαρύνθου στις 24 & 25/10/15. 20 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter / Απρίλιος - Ιούλιος Θάλασσα. Aνδριάννα

Newsletter / Απρίλιος - Ιούλιος Θάλασσα. Aνδριάννα Newsletter / Απρίλιος - Ιούλιος 2018 Θάλασσα Aνδριάννα Συμβουλευτικά Κέντρα Στήριξης στο Πένθος ΣΚ Αθήνας Το Συμβουλευτικό Κέντρο της Αθήνας το δεύτερο τρίμηνο του 2018 δέχτηκε 156 νέα αιτήματα από οικογένειες

Διαβάστε περισσότερα

«6ο Garage Sale Φίλων της Μέριμνας»: 1, 2 & 3 Απριλίου

«6ο Garage Sale Φίλων της Μέριμνας»: 1, 2 & 3 Απριλίου Newsletter/ Δεκέμβριος 2015 - Φεβρουάριος 2016 Οι Φίλοι της Μέριμνας Αθήνας «6ο Garage Sale Φίλων της Μέριμνας»: 1, 2 & 3 Απριλίου Οι Φίλοι της Μέριμνας της Αθήνας διοργανώνουν το 6ο Garage Sale στις 1,

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 H Alpha Bank Cyprus Ltd μέσα από τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα οποία επικεντρώνονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό, το Περιβάλλον και την Κοινωνία,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ενημερωτικό Δελτίο / Τεύχος 5 / Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2012 Κείμενα - Επιμέλεια: Άγγελος Σανδραβέλης ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ; Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Ένας χρόνος πιλοτικής εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Α. Δημητριάδου. Εκπαίδευση. Μετεκπαίδευση. Κιλκίς & Τραπεζούντος 1, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη επικοινωνία: /

Μαρία Α. Δημητριάδου. Εκπαίδευση. Μετεκπαίδευση. Κιλκίς & Τραπεζούντος 1, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη επικοινωνία: / Μαρία Α. Δημητριάδου Κιλκίς & Τραπεζούντος 1, Πολύκαστρο Κιλκίς ιστοσελίδα: www.psychotherapyworks.gr Θεμιστοκλή Σοφούλη 60, αλληλογραφία: mariadimitpsy@gmail.com Καλαμαριά Θεσσαλονίκη επικοινωνία: 2343

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού 2ας Μαΐου 5 Νέα Σμύρνη, 17121 Ηλιαχτίδα Ιδρύθηκε το 2000 Κατέχει την ειδική πιστοποίηση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

19 ο Ενημερωτικό Δελτίο

19 ο Ενημερωτικό Δελτίο Τμήμα Καρδιoαγγειακής & Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας - Αποκατάστασης Π.Σ.Φ. 19 ο Ενημερωτικό Δελτίο Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος 2019 Η ΣΕ ΕΤΚΑΦΑ ΠΣΦ εύχεται το αναστάσιμο μήνυμα ελπίδας και δύναμης του κυρίου

Διαβάστε περισσότερα

«Το παρόν και το μέλλον της παροχής ανακουφιστικής φροντίδας για παιδιά και εφήβους στην Ελλάδα»

«Το παρόν και το μέλλον της παροχής ανακουφιστικής φροντίδας για παιδιά και εφήβους στην Ελλάδα» 2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «Το παρόν και το μέλλον της παροχής ανακουφιστικής φροντίδας για παιδιά και εφήβους στην Ελλάδα» Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011, Αίγλη Ζαππείου

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα Αρετή Κυπραίου. Ψυχολόγος

Βιογραφικό Σημείωμα Αρετή Κυπραίου. Ψυχολόγος Βιογραφικό Σημείωμα Αρετή Κυπραίου Ψυχολόγος Προσωπικά Στοιχεία Διεύθυνση: Σίφνου 12, Αγία Παρασκευή και Γαμβέτα 4, Αθήνα Τηλέφωνα: 211 7507337, 210 6397236, 693 6740308 Ε-mail : aretikypreou@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια Αικατερίνη Σκαπέτη Προσωπικά Στοιχεία Διεύθυνση: Μυκηνών 19, Καλλιθέα Ημερομηνία Γέννησης: 05/05/1986 Οικογενειακή Κατάσταση: Άγαμη Τόπος Γέννησης: Αθήνα Τηλέφωνο: 2130345556-6947597995 Εκπαίδευση Master

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα (cv)

Βιογραφικό Σημείωμα (cv) Βιογραφικό Σημείωμα (cv) Ονοματεπώνυμο: Μαρία Κολοβούρη Τηλέφωνο: 6983758991 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mary_phil91@hotmail.com Ημερομηνία γέννησης: 15-10-1991 Εκπαίδευση Πτυχίο Φιλολογίας, Φιλοσοφική Σχολή,

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter/ Απρίλιος 2015. Καλλιτεχνική εκδήλωση «Οι ασπίδες της ψυχής μας», Τεχνόπολη, Αθήνα

Newsletter/ Απρίλιος 2015. Καλλιτεχνική εκδήλωση «Οι ασπίδες της ψυχής μας», Τεχνόπολη, Αθήνα Newsletter/ Απρίλιος 2015 Ευχαριστίες EΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «200 ΚΙΘΑΡΕΣ», ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ SOLID, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΕΟΥΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ που μας προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς ΑΚΗ ΠΟΛΥΖΟ για

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΠΥ & ΣΥΝΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Διάγνωση & Παρέμβαση

ΔΕΠΥ & ΣΥΝΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Διάγνωση & Παρέμβαση Επιμορφωτικό Πρόγραμμα ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΔΕΠΥ & ΣΥΝΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Διάγνωση & Παρέμβαση Προσκεκλημένη Ομιλήτρια Ζηκοπούλου Όλγα Ψυχολόγος Υπ. Διδ. Πανεπιστημίου Μακεδονίας Πιστοποιημένο Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2421083930, 6908664695, 6982501266

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2421083930, 6908664695, 6982501266 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα : Λέκκα Στυλιανή Ημερομηνία γέννησης : 24/6/1976 Τόπος γέννησης : Οικογενειακή κατάσταση : Βόλος έγγαμη Τέκνα: 2 Διεύθυνση κατοικίας Αναγνωστοπούλου 30β, Βόλος

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Επιστημονική υπεύθυνη: Ιωάννα Αντωνιάδου-Κουμάτου Καισαριανή, 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Κέντρο Υγείας του Παιδιού Καισαριανής 2. Η ιδέα για τη δημιουργία 3. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2015 Διήμερο Πρακτικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ + ΔΕΠΥ & Συννοσηρότητα με Μαθησιακές

Διαβάστε περισσότερα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ 2013 ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ Οι δράσεις μας πανελλαδικά 2013: ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ Συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Γ. ΜΑΡΚΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ ΚΑΙ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Γ. ΜΑΡΚΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Γ. ΜΑΡΚΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ 2007-2008 ΚΑΙ 2008-2009 Στις 2 Οκτωβρίου 2007 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους διευθυντές του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης (Γυμνάσιο και Λύκειο)

Διαβάστε περισσότερα

Αύγουστος-Σεπτέμβριος

Αύγουστος-Σεπτέμβριος Οκτώβριος Αύγουστος-Σεπτέμβριος ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 25/08/2016 ΠΕΜΠΤΗ 01/09/2016

Διαβάστε περισσότερα

TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986

TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986 TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986 Οι μαθητές θέλουν πούλμαν Κάρτες που έφτιαξαν τα παιδιά για να ενισχύσουν το ταμείο του σχολείου με τον ιδρώτα του προσώπου τους! Η ΔΕΚΑΧΡΟΝΗ Κατερίνα με χαριτωμένες κινήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΙΣ -ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΙΣ -ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΙΣ -ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΩΣΕ ΖΩΗ Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία Δημητρακοπούλου Π. 2, 111 41, Άνω Πατήσια τηλ. 210 68 35 451 web site: www.dosezoi.gr [1] Λίγα λόγια για εμάς.. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΟ 46 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΟ 46 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. 22-3-2011 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΟ 46 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. 1. Εισαγωγή 2. Η Πρώτη Συνάντηση της Ομάδας Μαθητών. 3. Η Δεύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Πρόγραμμα Ενημέρωσης Ιατρών για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών

Εθνικό Πρόγραμμα Ενημέρωσης Ιατρών για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών Ηράκλειο Εθνικό Πρόγραμμα Ενημέρωσης Ιατρών για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών Η Παιδιατρική Κλινική ΠΑΓΝΗ, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και η Β Παιδιατρική Κλινική

Διαβάστε περισσότερα

«Αναδεικνύουμε τον πολιτισμό μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η περίπτωση του Μουσείου Αργυροτεχνίας στα Γιάννενα».

«Αναδεικνύουμε τον πολιτισμό μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η περίπτωση του Μουσείου Αργυροτεχνίας στα Γιάννενα». Τίτλος Εργασίας: «Αναδεικνύουμε τον πολιτισμό μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η περίπτωση του Μουσείου Αργυροτεχνίας στα Γιάννενα». Εκπαιδευτικός: Γεωργία Πάνου Ambassadors: Ευδοξία Σακελλαροπούλου - Γεωργία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών,

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΙΛΙΟΝ,16/09/2009 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΟΚΑΝΑ, συνεχίζει τις δράσεις στη τοπική

Διαβάστε περισσότερα

Δέκα χρόνια τώρα, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου τη ζούμε με χαρά. Βήμα βήμα, όλοι μαζί, χαρά-ζουμε δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Δέκα χρόνια τώρα, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου τη ζούμε με χαρά. Βήμα βήμα, όλοι μαζί, χαρά-ζουμε δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού. O 10 oς Αγώνας δρόμου και συμβολικός Περίπατος Greece Race for the Cure τελεί Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου 10 χρόνια Greece Race for the Cure Δέκα χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ο Δ.Σ Γουμένισσας. Εκπαιδευτικός: Δαμιανή Παρτασίδου -Βαβάμη

ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ο Δ.Σ Γουμένισσας. Εκπαιδευτικός: Δαμιανή Παρτασίδου -Βαβάμη ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013 1 ο Δ.Σ Γουμένισσας Εκπαιδευτικός: Δαμιανή Παρτασίδου -Βαβάμη «Δράσεις Εθελοντισμού εντός και εκτός σχολείου» Τάξεις: Γ, Δ, Ε και Στ Αφορμή επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Περιγραφή Συμβουλευτικής ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των Συμβουλευτικών Κέντρων. Τα Συμβουλευτικά Κέντρα

Διαβάστε περισσότερα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά Ο Ανδρέας Αποστολή Όραμα - Αξίες Αποστολή Πανελλαδικά 365 ημέρες το χρόνο 24 ώρες την ημέρα Αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις με στόχο την

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την admin Δευτέρα, 16 Ιούνιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Ιούνιος :08

Συντάχθηκε απο τον/την admin Δευτέρα, 16 Ιούνιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Ιούνιος :08 Δεκάδες είναι και φέτος οι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που μπορούν να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού στο Αίγινας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί εκπαιδευτές για το διαδίκτυο Σχέδιο δράσης

Μικροί εκπαιδευτές για το διαδίκτυο Σχέδιο δράσης Μικροί εκπαιδευτές για το διαδίκτυο Σχέδιο δράσης Σχολική χρονιά: 2016-2017 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το παρόν έντυπο Σχεδίου Δράσης δίνεται μόνο για σκοπούς ενημέρωσης των συμμετεχόντων στο Πρόγραμμα. Η ετοιμασία και

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας βρέθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αλλεργιολόγοι βρίσκονταν

Διαβάστε περισσότερα

Το κεντρικό μήνυμα της εταιρικής ενέργειας και της σχετικής καμπάνιας, ήταν:

Το κεντρικό μήνυμα της εταιρικής ενέργειας και της σχετικής καμπάνιας, ήταν: Εταιρεία: COSMOTE AE Τίτλος Προγράμματος / Δράσης: Ο Κόσμος μας, Εσύ Ημερομηνία Υποβολής: 29/11/2012 Υπεύθυνος Project: Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ Γενικά Το Σεπτέμβριο του 2010, ξεκίνησε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ Εικόνα 1 - Ημερίδα σταδιοδρομίας Το Γραφείο Διασύνδεσης Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων του ΕΜΠ (Γ.Δ) συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

4-6 Νοεµβρίου. Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιµώξεων. Αθήνα. www.eeel.gr. 2015 Royal Olympic. Υπό την αιγίδα

4-6 Νοεµβρίου. Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιµώξεων. Αθήνα. www.eeel.gr. 2015 Royal Olympic. Υπό την αιγίδα o 8Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιµώξεων 4-6 Νοεµβρίου 2015 Royal Olympic Αθήνα www.eeel.gr Θα χορηγηθούν µόρια Συνεχιζόµενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ, Εταιρία Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, διανύει τον έβδομο χρόνο από την ίδρυσή του το 2008. Τα τελευταία δύο χρόνια σημειώθηκε σημαντική πρόοδος σε πολλούς τομείς και

Διαβάστε περισσότερα

Thank you presentation. desmos.org

Thank you presentation. desmos.org Thank you presentation desmos.org Αγαπητή ομάδα του Ladies Run, Ο Δεσμός θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Ladies Run για την σημαντική υποστήριξη που προσέφερε μέσω της δωρεάς μέρους των εσόδων του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα Europass

Βιογραφικό σημείωμα Europass Βιογραφικό σημείωμα Europass Προσωπικές πληροφορίες πώνυμο (-α) / Όνομα (-τα) Διεύθυνση (-εις) ΨΑΡΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 19, ΑΘΗΝΑ, 17121 Ν.ΣΜΥΡΝΗ Τηλέφωνο (-α) 2109329890, 6948595973 Διεύθυνση E-mail mpsarrakou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Δραστηριότητες Υπευθυνότητες Χρονοδιάγραμμα Μέσα / πηγές Αξιολόγηση 1. Αξιοποίηση εκδρομών όχι μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς αλλά κυρίως για εκπαιδευτικούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY Μουσικοθεραπεία είναι η κλινική και τεκμηριωμένη χρήση της μουσικής από ειδικευμένο θεραπευτή, ο οποίος με επιστημονικές μεθόδους αξιοποιεί τις ιδιαίτερες συναισθηματικές,

Διαβάστε περισσότερα

2 η Ανακοίνωση. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας

2 η Ανακοίνωση. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας 2 η Ανακοίνωση Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας 1 o Πανελλήνιο Συνέδριο Ποιότητας και Εκπαίδευσης στη Δημόσια Υγεία QueD2018 Ιωάννινα 7-8 Δεκεμβρίου 2018 Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Π.Γ.Ν.Ι και του

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Συνεργάτες, Με φιλικούς χαιρετισμούς, Ανδρέας Κωνσταντόπουλος Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής Πρόεδρος Δ.Σ. της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας

Αγαπητοί Συνεργάτες, Με φιλικούς χαιρετισμούς, Ανδρέας Κωνσταντόπουλος Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής Πρόεδρος Δ.Σ. της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας Αγαπητοί Συνεργάτες, Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ανακοινώσω τη διοργάνωση του 54 ου Πανελληνίου Παιδιατρικού Συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

11ο Έτος Επιμορφωτικών Σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς και γονείς

11ο Έτος Επιμορφωτικών Σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς και γονείς ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Κέντρο Έρευνας και Εφαρμογών Σχολικής Ψυχολογίας Κέντρο Μελέτης της Οικογένειας Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχολογίας Κέντρο Ανάπτυξης της Δημιουργικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Διδάκτορες. Μαρία Ρεκλείτη Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Νοσηλευτικής Μέλος ΜΟ.ΔΙ.Π. Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Υποψήφιοι Διδάκτορες. Μαρία Ρεκλείτη Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Νοσηλευτικής Μέλος ΜΟ.ΔΙ.Π. Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Υποψήφιοι Διδάκτορες Μαρία Ρεκλείτη Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Νοσηλευτικής Μέλος ΜΟ.ΔΙ.Π. Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Η έρευνα, σε επίπεδο διδακτορικής διατριβής συνιστά αναπόσπαστο τμήμα της εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Gestalt Foundation Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης Ιδρύθηκε το 1998 και λειτουργεί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Είναι πιστοποιημένο από την EAGT (European Association for Gestalt Therapy) και συνεργάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ»

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΡΑΣΕΙΙΣ ΓΙΙΑ ΓΟΝΕΙΙΣ.. Αποδέκττεςς ~300 γονείίςς = 600 παιιδιιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 7-10 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις).

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2017-18 διοργανώνει δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

Πρόληψη προβλημάτων ψυχικής υγείας σε παιδιά και εφήβους: η εμπειρία από τη λειτουργία του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου».

Πρόληψη προβλημάτων ψυχικής υγείας σε παιδιά και εφήβους: η εμπειρία από τη λειτουργία του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου». Πρόληψη προβλημάτων ψυχικής υγείας σε παιδιά και εφήβους: η εμπειρία από τη λειτουργία του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου». Αθανασοπούλου Ευαγγελινή Παιδοψυχίατρος, Επιμελήτρια Ε.Σ.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια: Ασπασία Τασίου και Τίνα Γκουντή

Εισηγήτρια: Ασπασία Τασίου και Τίνα Γκουντή Ινστιτούτο Έρευνας & Θεραπείας της Συµπεριφοράς ΤΜΗΜΑ Παιδιών και Εφήβων του ΙΕΘΣ Γλάδστωνος 10, (5 ος ορ.), Πλ. Κάνιγγος, 106 77 Αθήνα Τηλ. 210 3840129 Fax 210 3840803 http://www.ibrt.gr, e-mail: ibrt@ibrt.gr

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ΙΑ (Κ.Β )-Τσίρειο

Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ΙΑ (Κ.Β )-Τσίρειο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ΙΑ (Κ.Β )-Τσίρειο 2015 2016 Διευθύντρια: Μαρία Τράγγολα Παπά Συντονιστής: Γιώργος Σολωμού Υποστηρικτής Π.Ι.: Δρ Έλενα Χριστοφίδου Αριθμός τμημάτων: 9 τμήματα (ανά 3 σε κάθε Δ,

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter/ Ιούνιος 2015

Newsletter/ Ιούνιος 2015 Newsletter/ Ιούνιος 2015 Ευχαριστίες Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους αφιλοκερδώς συμμετείχαν στην εκδήλωση «20 χρόνια Μέριμνα - 20 αξίες Ζωής» που διοργάνωσε το Σ.Κ. στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα Τη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΤΑΛΙΑ ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΛΕΩΦ. Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 160, ΧΑΝΙΑ Τ.Κ. 73-136. ΚΡΗΤΗ. ΤΗΛ. 28210-93778 28210-88682 28210-63939 6944-466522 e-mail address: natalyvalyraki@yahoo.gr facebook: Natalia Valyraki

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΠΟΥΔΕΣ. 2009 2014 Ειδίκευση στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία, Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΠΟΥΔΕΣ. 2009 2014 Ειδίκευση στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία, Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΠΟΥΔΕΣ 2009 2014 Ειδίκευση στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία, Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. 2010 2011 Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Προαγωγή ψυχικής υγείας και Πρόληψη

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση προγράμματος κατάρτισης επαγγελματιών «Έλεγχος και πρόληψη της κακοποίησης / παραμέλησης των παιδιών» και δείκτες αποτελεσματικότητας

Αξιολόγηση προγράμματος κατάρτισης επαγγελματιών «Έλεγχος και πρόληψη της κακοποίησης / παραμέλησης των παιδιών» και δείκτες αποτελεσματικότητας Αξιολόγηση προγράμματος κατάρτισης επαγγελματιών «Έλεγχος και πρόληψη της κακοποίησης / παραμέλησης των παιδιών» και δείκτες αποτελεσματικότητας Γ.Τσουβέλας, Μ.Γκούβερη, Ά.Σαλβάνου, Γ.Νικολαΐδης europa.eu

Διαβάστε περισσότερα

mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Σύλλογος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Μή κερδοσκοπικός Σύλλογος Στο Ηράκλειο, από το 1999 Μέλη: εθελοντές, κυρίως επαγγελµατίες υγείας, αλλά και από κάθε τάξη της

Διαβάστε περισσότερα

ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;

ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ; ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Πρίφτη, Ψυχολόγος MSc, Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας Οικογένειας, Παιδιού, Νεολαίας και Παιδείας, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

Μαρία Πρίφτη, Ψυχολόγος MSc, Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας Οικογένειας, Παιδιού, Νεολαίας και Παιδείας, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Πρίφτη, Ψυχολόγος MSc, Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας Οικογένειας, Παιδιού, Νεολαίας και Παιδείας, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Διεξάγει κοινωνικές έρευνες Σχεδιάζει και μεριμνά για την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου 26 28 Ιουλίου 2018 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στο μικρό και πανέμορφο νησί της Φολεγάνδρου ένα μουσικό φεστιβάλ, με καλεσμένους νέους και γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής. Σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙ ΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΙ ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΑΙ ΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ»

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙ ΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΙ ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΑΙ ΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ» ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙ ΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΙ ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΑΙ ΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, Γ.Ν.Π. «Π.. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» ΟΜEΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙ ΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (ΙΑΟ 409)

Δ. ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (ΙΑΟ 409) Δ. ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (ΙΑΟ 409) Συντονιστής μαθήματος: Αλέξιος Μπένος, Καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής. Τηλ. 2310999137, e-mail: benos@med.auth.gr Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Ε.202-2: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Ε.202-2: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: Ε.202-2 ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΤΥΠΟ: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ Ε.202-2: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ A ΜΕΡΟΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Υ ΕΞΑΜΗΝΟ: Β ΜΑΘΗΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα της πολύτιμης προσφοράς του Χορευτικού Ομίλου Τρίπολης στα Πολιτιστικά δρώμενα της Αρκαδίας, με το τριήμερο Σεμινάριο Παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Ορόλοςκαιησηµασίατων οµάδων αυτογνωσίας στην εκπαίδευση και εξειδίκευση των ψυχολόγων

Ορόλοςκαιησηµασίατων οµάδων αυτογνωσίας στην εκπαίδευση και εξειδίκευση των ψυχολόγων Ορόλοςκαιησηµασίατων οµάδων αυτογνωσίας στην εκπαίδευση και εξειδίκευση των ψυχολόγων 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ψυχολογίας 11 13 Απριλίου 2008, Αθήνα Γ. Ευσταθίου & Α. Καλαντζή -Αζίζι «ουλειά µε

Διαβάστε περισσότερα

Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»

Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» 2018-2021 http://isecurenet.sch.gr/portal/ Το παιδί μας κάνει την εργασία του σχολείου χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή στο δωμάτιό του Πόσο εύκολο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Σεπτέμβριος 2016 Συνεδρία Διοικητικού Συμβουλίου -Προετοιμασίες για την Τελετή Έναρξης του Προγράμματος Επιμόρφωσης Νοσηλευτών. Οκτώβριος 2016 -Συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Διαβαθμιακό Πρόγραμμα Στάση Ζωής Αποδοχή Διαφορετικότητας

Διαβαθμιακό Πρόγραμμα Στάση Ζωής Αποδοχή Διαφορετικότητας Διαβαθμιακό Πρόγραμμα 2017-18 Στάση Ζωής Διαβαθμιακό Πρόγραμμα Στάση Ζωής Απευθύνεται: Στο σύνολο των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, IB Το πρόγραμμα υποστηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Δράσης

Απολογισμός Δράσης Κίνηση Αδερφών Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Νάξου 19, 152 35 Χαλάνδρι ΑΦΜ: 997.954.027 Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 211 7150 259 Αρ. Εθνικού Μητρώου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ 4 Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΚΛΗΔΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΪ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ 4 Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΚΛΗΔΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΪ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Σέρρες 03-06-2019 ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 139 ΣΕΡΡΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ 4 Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΚΛΗΔΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΪ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

21 Ιουνίου. 10:00-17:30 Δημοτικός Κινηματογράφος Νέας Ιωνίας ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Παιδιών «Οδύσσειες»...στους δρόμους της προσφυγιάς...

21 Ιουνίου. 10:00-17:30 Δημοτικός Κινηματογράφος Νέας Ιωνίας ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Παιδιών «Οδύσσειες»...στους δρόμους της προσφυγιάς... Παιδιών «Οδύσσειες»...στους δρόμους της προσφυγιάς... 21 Ιουνίου 10:00-17:30 Δημοτικός Κινηματογράφος Νέας Ιωνίας ΑΣΤΕΡΑΣ Ασκληπιού 4, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Διοργάνωση ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

4os Κύκλος Διαλέξεων και Συζητήσεων. με τίτλο: «ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ» Νοέμβριος & Δεκέμβριος 2015

4os Κύκλος Διαλέξεων και Συζητήσεων. με τίτλο: «ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ» Νοέμβριος & Δεκέμβριος 2015 ΕΛΛΗΝΙΚ Η ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ 4os Κύκλος Διαλέξεων και Συζητήσεων με τίτλο: «ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ» Νοέμβριος & Δεκέμβριος 2015 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Φορείς συνεργασίας μας- Συνεχής εκπαίδευση- Φορείς ελέγχου του Καλού Σαμαρείτη

Φορείς συνεργασίας μας- Συνεχής εκπαίδευση- Φορείς ελέγχου του Καλού Σαμαρείτη Φορείς συνεργασίας μας- Συνεχής εκπαίδευση- Φορείς ελέγχου του Καλού Σαμαρείτη Συνεργάτες Το "Χαμόγελο του παιδιού" Το Χαμόγελο του Παιδιού αποτελεί μια μοναδική δομή φιλοξενίας μικρών παιδιών με δράση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 117 Α ΕΛΕΥΣΙΝΑ 213-0291616, 6942440449 : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο machairag@yahoo.gr Εκπαίδευση και κατάρτιση 2003-2007

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισµός Οργανωτικής Επιτροπής Φοιτητών

Χαιρετισµός Οργανωτικής Επιτροπής Φοιτητών 1 Χαιρετισµός Οργανωτικής Επιτροπής Φοιτητών Το Παράρτηµα Πατρών της Επιστηµονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.) σε συνεργασία µε την Ιατρική Σχολή και την Πρυτανεία του Πανεπιστηµίου

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΟΥΛΙΑ : ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ : ΚΑΤΙΝΑ : ΛΑΛΟΥΚΑ, ΑΡΓΟΣ ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝ. : 27/02/1991 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝ. : ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ E-learning Εκπαίδευση

ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ E-learning Εκπαίδευση ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ E-learning Εκπαίδευση ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2009-2010 ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2016 ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των προπτυχιακών σπουδαστών του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ, από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό και το τμήμα Ναυτιλίας. Σκοπός της επίσκεψής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Α/Α ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Α/Α ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 1. ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 1.1 Συνολικός αριθμός ατόμων που ωφελήθηκαν από υπηρεσίες κοινωνικής Ν 3134 υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

10 Ο Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό Συνέδριο Αθήνα 29 Σεπτεμβρίου 01 Οκτωβρίου 2017 Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

10 Ο Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό Συνέδριο Αθήνα 29 Σεπτεμβρίου 01 Οκτωβρίου 2017 Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αγαπητοί συνεργάτες, Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω τη διοργάνωση του 10 ου Πανελληνίου Παιδοψυχιατρικού Συνεδρίου με θέμα: «Το παιδί και ο έφηβος σ ένα κόσμο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: "Συνεργασία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας"

Θέμα: Συνεργασία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ Θεματικών Ενοτήτων Κοινωνική Φροντίδα Υγεία και Κοινωνική Οικονομία Θέμα: "Συνεργασία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας" Ομιλητής:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΦΗΒΩΝ «ΙΡΙΣ»

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΦΗΒΩΝ «ΙΡΙΣ» ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΦΗΒΩΝ «ΙΡΙΣ» Εισηγήτρια: Μαρία Σαραφίδου MD. Παιδοψυχίατρος-Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια. ιδάκτορας Ιατρικής Σχολής του Πανεπ. Λωζάννης τ. ιευθύντρια Ιατροπαιδαγωγικού Τοµέα στην

Διαβάστε περισσότερα

Κόζυβα Πασχαλίνα, Σχ. Σύμβουλος Φυσικών Επιστημών Καρδίτσας & Τρικάλων Συντονίστρια Παρατηρητηρίου Θεσσαλίας

Κόζυβα Πασχαλίνα, Σχ. Σύμβουλος Φυσικών Επιστημών Καρδίτσας & Τρικάλων Συντονίστρια Παρατηρητηρίου Θεσσαλίας Κόζυβα Πασχαλίνα, Σχ. Σύμβουλος Φυσικών Επιστημών Καρδίτσας & Τρικάλων Συντονίστρια Παρατηρητηρίου Θεσσαλίας είναι ένα πολυδιάστατο, δυναμικό, κοινωνικό φαινόμενο, που δεν αφορά απλοϊκά ένα κακό-δυνατό

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων ERB Ασφαλιστική Τμήμα ς B Εξάμηνο 2018 Εισαγωγικό Σημείωμα Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & ς Αγαπητοί συνεργάτες, Ο Οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας θα προσπαθήσει να σας

Διαβάστε περισσότερα

Εκδηλώσεις σε Καταυλισμούς και Οικισμούς Ρομά

Εκδηλώσεις σε Καταυλισμούς και Οικισμούς Ρομά Εκδηλώσεις σε Καταυλισμούς και Οικισμούς Ρομά Καταυλισμός Βοτανικού, 15 Οκτωβρίου 2011 Εκδηλώσεις σε Καταυλισμούς και Οικισμούς Ρομά Καταυλισμός Πυρί Θήβας, Χριστούγεννα 2012 Εκδηλώσεις σε Καταυλισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 20 Ιουνίου 2018 (ημέρα Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

(4 συναντήσεις για την ολοκλήρωση της Οµάδας που ξεκίνησε το προηγούµενο

(4 συναντήσεις για την ολοκλήρωση της Οµάδας που ξεκίνησε το προηγούµενο ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΡΑΣΕΙΙΣ ΓΙΙΑ ΓΟΝΕΙΙΣ.. Αποδέκττεςς ~500 γονείίςς = 1000 παιδιιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ µε παιδιά προσχολικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΚΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ - ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΚΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ - ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΚΙ Σ ΕΡΓΟΥ - ΕΛΛΑΔΑ ΔΡΑΣΗ 1 ΔΡΑΣΗ 2 ΔΡΑΣΗ 3 ppt παρουσίαση ppt παρουσίαση Διάλεξη/ Συζήτηση στρογγυλής τράπεζας/ ppt παρουσίαση Άτυπη συνάντηση με το διδακτικό προσωπικό Άτυπη συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων Koυντουριώτου 98-100 3ος όροφος τηλ.επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ : 23 Νοεμβρίου Φεβρουαρίου 2011

Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ : 23 Νοεμβρίου Φεβρουαρίου 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΨΥΧΟKOINΩΝΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητοί Συνάδελφοι, προγραμμα Χαιρετισμός Αγαπητοί Συνάδελφοι, Το τμήμα Φυσικοθεραπείας Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης πρόκειται να διοργανώσει την Επιστημονική Ηµερίδα µε θέµα «Κύφωση, Νόσος του Scheuermann-Ιατρική και Φυσικοθεραπευτική

Διαβάστε περισσότερα

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Ειρήνη Κουτάντου BSc (Hons), MSc, RD. Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος 1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ειρήνη Κουτάντου BSc (Hons), MSc, RD. Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος 1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ειρήνη Κουτάντου BSc (Hons), MSc, RD Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος 1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Mεταπτυχιακός τίτλος σπουδών MSc, στο τμήμα Επιστήμης της Κλινικής Διατροφής του Roehampton University, London, U.K.

Διαβάστε περισσότερα

Ταχύρρυθμο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική για ειδικούς ψυχικής υγείας

Ταχύρρυθμο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική για ειδικούς ψυχικής υγείας Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ To Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής είναι ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης, πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα