Περιεχόμενα. Chevrolet MyLink... 3 Σύστημα ήχου... 61

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Περιεχόμενα. Chevrolet MyLink... 3 Σύστημα ήχου... 61"

Transcript

1 Περιεχόμενα Chevrolet MyLink... 3 Σύστημα ήχου... 61

2

3 Chevrolet MyLink Εισαγωγή... 4 Ραδιόφωνο Εξωτερικές συσκευές Τηλέφωνο Ευρετήριο... 60

4 4 Εισαγωγή Εισαγωγή Γενικές πληροφορίες... 4 Λειτουργία αντικλεπτικής προστασίας... 4 Επισκόπηση χειριστηρίων... 5 Λειτουργία... 6 Εξατομίκευση Γενικές πληροφορίες Το σύστημα Ιnfotainment παρέχει ενημέρωση και ψυχαγωγία στο αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπο της περιοχής σας για ενημέρωση και αναβάθμιση του συστήματος ή του λογισμικού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ραδιόφωνο εύκολα εκχωρώντας έως και 35 ραδιοφωνικούς σταθμούς FM ή AM στα κουμπιά προεπιλεγμένων σταθμών 1 ~ 5 ανά επτά σελίδες. Το σύστημα Ιnfotainment έχει δυνατότητα αναπαραγωγής της συσκευής αποθήκευσης USB ή των προϊόντων ipod/iphone. Η λειτουργία σύνδεσης τηλεφώνου Bluetooth επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων ανοικτής συνομιλίας ασύρματα, καθώς και την αναπαραγωγή μουσικής μέσω τηλεφώνου. Συνδέστε μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής στην υποδοχή ήχου Aux In για να απολαύσετε τον πλούσιο ήχο του συστήματος Ιnfotainment. Στην ενότητα "Επισκόπηση" παρατίθεται μια συνοπτική παρουσίαση των λειτουργιών του συστήματος Ιnfotainment και μια σύνοψη όλων των ρυθμιστικών συσκευών. Η ενότητα "Λειτουργία" επεξηγεί τα βασικά χειριστήρια του συστήματος Ιnfotainment. Λειτουργία αντικλεπτικής προστασίας Το σύστημα Ιnfotainment διαθέτει ένα ηλεκτρονικό σύστημα ασφάλειας για την προστασία κατά της κλοπής. Το σύστημα Ιnfotainment λειτουργεί μόνο στο όχημα στο οποίο εγκαταστάθηκε την πρώτη φορά και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλο όχημα.

5 Εισαγωγή 5 Επισκόπηση χειριστηρίων Πλαίσιο χειριστηρίων Τύπος 1: Τύπος 2: FM/AM + USB/iPod + AUX + Bluetooth + Εικόνα + Ταινία + Σύνδεση Smartphone FM/AM + RDS + USB/iPod + AUX + Bluetooth + Εικόνα + Ταινία + Σύνδεση Smartphone Επισήμανση Αυτή η λειτουργία σύνδεσης Smartphone μπορεί να μην υποστηρίζεται ανάλογα με την περιοχή. 1. Ενδείξεις Οθόνη για την κατάσταση Αναπαραγωγής/Λήψης/Μενού και τις σχετικές πληροφορίες. 2. Κουμπιά VOL (ένταση ήχου) Πατήστε για να αυξήσετε την ένταση ήχου. Πατήστε για να μειώσετε την ένταση ήχου. 3. Κουμπί m ((απ)ενεργοποίηση) Πατήστε και κρατήστε πατημένο αυτό το κουμπί για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το σύστημα. 4. Κουμπί ; (αρχική σελίδα) Πατήστε αυτό το κουμπί για να εμφανιστεί το αρχικό μενού. Τηλεχειρισμός τιμονιού 1. Κουμπί 7w (κλήση) Όταν δεν υπάρχει συζευγμένη συσκευή Bluetooth στο σύστημα Ιnfotainment: εκτελείται η σύνδεση συσκευής Bluetooth. Όταν υπάρχει συζευγμένη συσκευή Bluetooth στο σύστημα Ιnfotainment: πατήστε το κουμπί για να απαντήσετε στην κλήση ή για να εμφανιστεί η λειτουργία επιλογής της επανάληψης τελευταίας κλήσης.

6 6 Εισαγωγή Εάν το συνδεδεμένο τηλέφωνο του πελάτη υποστηρίζει τη φωνητική αναγνώριση, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία SR (φωνητική αναγνώριση) του τηλεφώνου. 2. Κουμπί xn (σίγαση/τερματισμός κλήσης) Πατήστε αυτό το κουμπί σε οποιαδήποτε λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία σίγασης. Πατήστε αυτό το κουμπί για να απορρίψετε τις εισερχόμενες κλήσεις ή για να τερματίσετε την τρέχουσα κλήση. 3. Κουμπί SRC Πατήστε αυτό το κουμπί για να αλλάξετε πηγή. Κουμπί R/S (αναζήτηση) Εάν το πατήσετε στη λειτουργία FM/AM: λήψη του προηγούμενου ή του επόμενου προεπιλεγμένου σταθμού. Εάν το πατήσετε στη λειτουργία MP3, USB: αναπαραγωγή του προηγούμενου ή του επόμενου αρχείου. Εάν το πατήσετε στη λειτουργία ipod/iphone: αναπαραγωγή του προηγούμενου ή του επόμενου τραγουδιού. Εάν το πατήσετε στη λειτουργία Μουσική Bluetooth: αναπαραγωγή του προηγούμενου ή του επόμενου μουσικού κομματιού. Εάν το πατήσετε και το κρατήσετε πατημένο στη λειτουργία FM/AM: γρήγορη κύλιση στους σταθμούς όσο κρατάτε το κουμπί πατημένο. Μόλις το αφήσετε, γίνεται αυτόματη αναζήτηση για ραδιοφωνικό σήμα που μπορεί να ληφθεί από το σύστημα. Εάν το πατήσετε και το κρατήσετε πατημένο στη λειτουργία MP3, USB, ipod/iphone: γρήγορη αναζήτηση προς τα εμπρός ή πίσω όσο κρατάτε το κουμπί πατημένο. Μόλις το αφήσετε, επιστρέφει στην κανονική αναπαραγωγή. 4. Κουμπιά + (ένταση ήχου) Πατήστε το κουμπί + για να αυξήσετε την ένταση ήχου. Πατήστε το κουμπί - για να μειώσετε την ένταση ήχου. Λειτουργία Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση του συστήματος Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί m στο πλαίσιο χειριστηρίων για να ενεργοποιήσετε το σύστημα. Θα αρχίσει η αναπαραγωγή του τελευταίου τραγουδιού ή ταινίας. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί m στο πλαίσιο χειριστηρίων για να απενεργοποιήσετε το σύστημα. Στην οθόνη εμφανίζεται η ώρα, η ημερομηνία και η θερμοκρασία.

7 Εισαγωγή 7 Επισήμανση Η θερμοκρασία εμφανίζεται όταν ο διακόπτης ανάφλεξης (κλειδί ανάφλεξης του αυτοκινήτου) βρίσκεται στη θέση ON. Αυτόματη ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση Όταν ο διακόπτης ανάφλεξης (κλειδί ανάφλεξης του αυτοκινήτου) βρίσκεται στη θέση ACC ή ON, το σύστημα Ιnfotainment ενεργοποιείται αυτόματα. Όταν ο διακόπτης ανάφλεξης (κλειδί ανάφλεξης του αυτοκινήτου) βρίσκεται στη θέση OFF και ο επιβάτης ανοίξει την πόρτα του οχήματος, το σύστημα Ιnfotainment απενεργοποιείται αυτόματα. Επισήμανση Εάν ο χρήστης πατήσει και κρατήσει πατημένο το m στο πλαίσιο χειριστηρίων όταν ο διακόπτης ανάφλεξης (κλειδί ανάφλεξης του αυτοκινήτου) βρίσκεται στη θέση OFF, το σύστημα Ιnfotainment ενεργοποιείται. Ωστόσο το σύστημα Ιnfotainment απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 10 λεπτά περίπου. Ρύθμιση έντασης ήχου Πατήστε VOL στον πλαίσιο χειριστηρίων για να ρυθμίσετε την ένταση ήχου. Εμφανίζεται ένδειξη της τρέχουσας έντασης ήχου. Χρήση των χειριστηρίων στο τιμόνι, πατήστε + για να ρυθμίσετε την ένταση ήχου. Με την ενεργοποίηση του συστήματος Ιnfotainment, η ένταση ρυθμίζεται στη στάθμη που είχε επιλεγεί την τελευταία φορά (όταν είναι χαμηλότερη από τη μέγιστη ένταση ενεργοποίησης). Εάν η στάθμη έντασης ήχου είναι υψηλότερη από τη μέγιστη στάθμη έντασης ήχου έναρξης, όταν το σύστημα Ιnfotainment τίθεται σε λειτουργία, το σύστημα Ιnfotainment ρυθμίζεται αυτόματα στη μέγιστη στάθμη έντασης ήχου έναρξης.

8 8 Εισαγωγή ΣΊΓΑΣΗ Πατήστε VOL στο πλαίσιο χειριστηρίων και στη συνέχεια πατήστε p για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία σίγασης. 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε settings (ρυθμίσεις) > radio settings (ρυθμίσεις ραδιοφώνου) > auto volume (αυτόματη ρύθμιση έντασης ήχου). Αυτόματη ρύθμιση έντασης ήχου Μόλις η λειτουργία προσαρμογής της έντασης ήχου στην ταχύτητα αρχίσει να λειτουργεί, η ένταση ήχου ρυθμίζεται αυτόματα σύμφωνα με την ταχύτητα του οχήματος για να αντισταθμίσει το θόρυβο από τον κινητήρα και τα ελαστικά. (Μόνο για μοντέλο τύπου 1) (Μόνο για μοντέλο τύπου 2) 3. Επιλέξτε Off/Low/Medium/High (Απεν/ση/Χαμηλή/Μεσαία/ Υψηλή) πατώντας < ή >. Χρήση του αρχικού μενού 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων.

9 Εισαγωγή 9 2. Πατήστε το μενού που θέλετε. Πατήστε audio (ηχοσύστημα) για να επιλέξετε FM/AM, μουσική USB/iPod/Bluetooth ή υποδοχή ήχου Aux Ιn. Πατήστε picture & movie (εικόνα & ταινία) για να δείτε εικόνες, ταινίες ή υποδοχή βίντεο AUX Ιn. Πατήστε phone (τηλέφωνο) για να ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες του τηλεφώνου (εάν είναι συνδεδεμένο). Πατήστε smartphone link (σύνδεση smartphone) για να ενεργοποιήσετε μια εφαρμογή μέσω του συνδεδεμένου smartphone σας. Αυτή η λειτουργία μπορεί να μην υποστηρίζεται ανάλογα με την περιοχή. Οι υποστηριζόμενες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Πατήστε settings (ρυθμίσεις) για να εμφανιστεί το μενού ρυθμίσεων συστήματος. Επιλογή λειτουργίας Ηχοσύστημα 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε audio (ηχοσύστημα) στο αρχικό μενού. Πατήστε Source S (Πηγή) στην οθόνη. (Μόνο για μοντέλο τύπου 1) (Μόνο για μοντέλο τύπου 2)

10 10 Εισαγωγή Πατήστε AM για να επιλέξετε ραδιόφωνο AM. Πατήστε FM για να επιλέξετε ραδιόφωνο FM. Πατήστε DAB για να επιλέξετε ραδιόφωνο DAB (μόνο για μοντέλα τύπου 2). Πατήστε USB για να επιλέξετε USB. Πατήστε ipod για να επιλέξετε ipod/iphone. Πατήστε AUX για να επιλέξετε την υποδοχή AUX In. Πατήστε Bluetooth για αναπαραγωγή μουσικής Bluetooth. Επισήμανση Πατήστε q για να επιστρέψετε στο αρχικό μενού. Εάν η πηγή αναπαραγωγής (USB/ ipod/aux/bluetooth) δεν είναι συνδεδεμένη στο σύστημα Ιnfotainment, αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη. Εικόνες και ταινίες 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε Picture & movie (Εικόνες & ταινίες) στο αρχικό μενού. 3. Πατήστε Source S (Πηγή) στην οθόνη. Πατήστε USB (picture) (εικόνα) για να δείτε τα αρχεία εικόνας που υπάρχουν στη συσκευή αποθήκευσης USB. Πατήστε USB (movie) (ταινίες) για να δείτε τα αρχεία ταινίας που υπάρχουν στη συσκευή αποθήκευσης USB. Πατήστε AUX (movie) (ταινίες) για να δείτε τα αρχεία ταινίας που υπάρχουν στην εξωτερική (AUX) συσκευή βίντεο. Επισήμανση Πατήστε q για να επιστρέψετε στο αρχικό μενού. Εάν η πηγή αναπαραγωγής (USB (picture) (εικόνα)/usb (movie) (ταινία)/aux (movie) (ταινία)) δεν είναι συνδεδεμένη στο σύστημα Ιnfotainment, αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη. Τηλέφωνο με λειτουργία ανοικτής συνομιλίας Bluetooth Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανοικτής συνομιλίας Bluetooth, συνδέστε το τηλέφωνο Bluetooth στο σύστημα Ιnfotainment. 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε phone (τηλέφωνο) στο αρχικό μενού.

11 Εισαγωγή 11 Επισήμανση Πατήστε q για να επιστρέψετε στο αρχικό μενού. Εάν το Bluetooth τηλέφωνό σας δεν είναι συνδεδεμένο στο σύστημα Ιnfotainment, αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη. Για λεπτομέρειες, βλ. "Σύζευξη και σύνδεση Bluetooth" 3 49 Σύνδεση Smartphone Επισήμανση Αυτή η λειτουργία μπορεί να μην υποστηρίζεται ανάλογα με την περιοχή. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο Smartphone σας για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία και στη συνέχεια συνδέστε το Smartphone σας και το σύστημα Ιnfotainment μέσω της θύρας USB ή της ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth. iphone: σύνδεση USB Τηλέφωνο Android:: Ασύρματη τεχνολογία Bluetooth 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε smartphone link (σύνδεση smartphone) στο αρχικό μενού. Επισήμανση Πατήστε q για να επιστρέψετε στο αρχικό μενού. Ρυθμίσεις 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε settings (ρυθμίσεις) στο αρχικό μενού.

12 12 Εισαγωγή Εξατομίκευση Γενική λειτουργία του μενού ρυθμίσεων Μπορείτε να προσαρμόσετε το σύστημα Ιnfotainment έτσι, ώστε να είναι πιο εύχρηστο για σας. 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε settings (ρυθμίσεις). 3. Επιλέξτε την τιμή ρυθμίσεων που θέλετε. Επισήμανση Οι ρυθμίσεις των μενού και οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον προαιρετικό εξοπλισμό του οχήματός σας. Ρυθμίσεις ώρας & ημερομηνίας 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε settings (ρυθμίσεις) > time & date settings (ρυθμίσεις ώρας & ημερομηνίας). set time format (ρύθμιση μορφής ώρας): Επιλέξτε 12ωρη ή 24ωρη ένδειξη για την ώρα. set date format (ρύθμιση μορφής ημερομηνίας): Ρυθμίστε τη μορφή με την οποία θα εμφανίζεται η ημερομηνία. - [YYYY/MM/DD]: 2012/01/31 - [DD/MM/YYYY]: 31/01/ [MM/DD/YYYY]: 01/31/2012 set time & date (ρύθμιση ώρας & ημερομηνίας): Ρυθμίστε χειροκίνητα την ώρα, τα λεπτά και το έτος/μήνα/ημέρα πατώντας και και στη συνέχεια πατήστε OK. automatic clock sync (αυτόματος συγχρονισμός ρολογιού): Πατήστε On για να εμφανιστεί το ρολόι χρησιμοποιώντας την επιλογή RDS Time & Date (Ώρα & ημερομηνία RDS) και GPS Time & Date (Ώρα & ημερομηνία GPS). Πατήστε Off για να εμφανιστεί το ρολόι χρησιμοποιώντας την επιλογή GPS Time & Date (Ώρα & ημερομηνία GPS).

13 Εισαγωγή 13 Επισήμανση Ρυθμίστε πρώτα την ώρα για να εμφανιστεί η ώρα ρυθμίζεται από το χρήστη. Ρυθμίσεις ραδιοφώνου 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε settings (ρυθμίσεις) > radio settings (ρυθμίσεις ραδιοφώνου). auto volume (αυτόματη ρύθμιση έντασης ήχου): Ρυθμίζει αυτόματα την ένταση ήχου σύμφωνα με την ταχύτητα του οχήματος. Επιλέξτε Off/Low/Medium/High (Απενεργοποίηση/Χαμηλή/ Μεσαία/Υψηλή). radio tune bar (μπάρα συντονισμού ραδιοφώνου): Για να εμφανιστεί η μπάρα συντονισμού σταθμών για να επιλέξετε ένα σταθμό, επιλέξτε On ή Off. RDS option (επιλογή RDS): Μετάβαση στο μενού επιλογών RDS. - RDS: Ρυθμίστε το RDS ως On ή Off. - regional (τοπικοί σταθμοί): Ρυθμίστε την επιλογή τοπικών σταθμών (REG) ως On ή Off. - radio text (κείμενο ραδιοφώνου): Για να εμφανίζεται το ραδιοφωνικό κείμενο μετάδοσης, επιλέξτε On ή Off. - PSN scroll freeze (πάγωμα κύλισης PSN): Επιλέξτε On ή Off. - TP volume (ένταση ήχου TP): Επιλέξτε από -12 db έως 12 db. - TA: Επιλέξτε On ή Off. DAB option (επιλογή DAB): Μετάβαση στο μενού DAB option (επιλογή DAB) (μόνο για μοντέλα τύπου 2). - DAB category settings (ρυθμίσεις κατηγορίας DAB): Επιλέξτε την κατηγορία που θέλετε. Επιλέξτε All/pop/music/classic. - service linking DAB (υπηρεσία σύνδεσης DAB): Επιλέξτε On ή Off. - dynamic range ctrl (έλεγχος δυναμικού εύρους): Επιλέξτε On ή Off. - frequency band (ζώνη συχνοτήτων): Επιλέξτε Band III only/ Both/L-Band only (Ζώνη III μόνο/αμφότερες/ζώνη L μόνο). - radio text (κείμενο ραδιοφώνου): Για να εμφανίζεται το ραδιοφωνικό κείμενο μετάδοσης, επιλέξτε On ή Off.

14 14 Εισαγωγή - Slide Show: Επιλέξτε On ή Off. radio factory settings (εργοστασιακές ρυθμίσεις ραδιοφώνου): Επαναφέρετε τις αρχικές τιμές στις εργοστασιακές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις σύνδεσης 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε settings (ρυθμίσεις) > connection settings (ρυθμίσεις σύνδεσης). bluetooth settings (ρυθμίσεις bluetooth): Μετάβαση στο μενού bluetooth settings (ρυθμίσεις bluetooth). - pair device (σύζευξη συσκευής): Επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε και συνδέστε/αφαιρέστε ή διαγράψτε την. - change PIN code (αλλαγή κωδικού PIN): Αλλάξτε/ορίστε χειροκίνητα τον κωδικό PIN. - discoverable (ανιχνεύσιμο): Για να πραγματοποιηθεί η σύνδεση Bluetooth από το Bluetooth τηλέφωνό σας, επιλέξτε On ή Off. - device info (πληροφ. συσκευής): Ελέγξτε τις πληροφορίες συσκευής. change ringtone (αλλαγή ήχου κλήσης): Επιλέξτε τον ήχο κλήσης που θέλετε. ringtone volume (ένταση ήχου κλήσης): Αλλάξτε την ένταση ήχου του ήχου κλήσης. Γλώσσα 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε settings (ρυθμίσεις) > language (γλώσσα). 3. Επιλέξτε μια από τις γλώσσες που εμφανίζονται στο σύστημα Ιnfotainment. Κύλιση κειμένου 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε settings (ρυθμίσεις). 3. Πιέστε το S.

15 Εισαγωγή Επιλέξτε On ή Off. 4. Επιλέξτε On ή Off. ορίσει ο χρήστης είναι μεγαλύτερη από την τιμή ρύθμισης της μέγ. έντασης ήχου κατά την έναρξη. 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε settings (ρυθμίσεις). 3. Πιέστε το S. 4. Επιλέξτε 9 ~ 21. On: Εάν στην οθόνη του ηχοσυστήματος εμφανίζεται εκτενές κείμενο, ενεργοποιείται η κύλιση κειμένου. Off: Πραγματοποιείται κύλιση του κειμένου μία φορά και εμφανίζεται μόνο ένα μέρος του κειμένου. Ένταση ήχου 'μπιπ' αφής 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε settings (ρυθμίσεις). 3. Πιέστε το S. On: Ακούγεται ένας ήχος 'μπιπ' όταν ο χρήστης πατά στην οθόνη. Off: Ακυρώνει τη λειτουργία ήχου 'μπιπ'. Μέγιστη ένταση ήχου κατά την έναρξη Η στάθμη έντασης ήχου καθορίζεται από την τιμή έντασης που έχει επιλέξει ο χρήστης όταν το σύστημα Ιnfotainment είναι ενεργοποιημένο. Πριν κλείσετε το διακόπτη ανάφλεξης, το σύστημα Ιnfotainment λειτουργεί μόνο όταν η ένταση ήχου που έχει Έκδοση συστήματος 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε settings (ρυθμίσεις). 3. Πιέστε το S.

16 16 Εισαγωγή 4. Επιλέξτε system version (έκδοση συστήματος). 5. Ελέγξτε την έκδοση συστήματος. Πληροφορίες για το βίντεο DivX: Το DivX είναι μια μορφή ψηφιακού βίντεο που δημιουργήθηκε από την εταιρεία DivX, LLC, θυγατρική της Rovi Corporation. Αυτή η συσκευή είναι γνήσια DivX πιστοποιημένη συσκευή που αναπαράγει βίντεο DivX. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα divx.com για περισσότερες πληροφορίες και εργαλεία λογισμικού για να μετατρέψετε τα αρχεία σας σε αρχεία βίντεο DivX. Πληροφορίες για το DivX video-on demand: Αυτή η DivX πιστοποιημένη συσκευή πρέπει να καταχωρηθεί για να μπορεί να αναπαράγει ταινίες DivX Video-on-Demand (VOD). Για να λάβετε το δικό σας κωδικό καταχώρησης, μεταβείτε στην ενότητα DivX VOD του μενού ρυθμίσεων της συσκευής σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση vod.divx.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμπλήρωσης της εγγραφής σας. DivX(R) VOD 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε settings (ρυθμίσεις). 3. Πιέστε το S. 4. Επιλέξτε DivX(R) VOD.

17 Ραδιόφωνο 17 Ραδιόφωνο Χρήση Κεραία σταθερού ιστού Κεραία πολλαπλών ζωνών συχνοτήτων Χρήση Τύπος 1 Τύπος 2 FM/AM + USB/iPod + AUX + Bluetooth + Εικόνα + Ταινία + Σύνδεση Smartphone FM/AM + DAB + USB/iPod + AUX + Bluetooth + Εικόνα + Ταινία + Σύνδεση Smartphone Επισήμανση Αυτή η λειτουργία σύνδεσης Smartphone μπορεί να μην υποστηρίζεται ανάλογα με την περιοχή. Ακρόαση ραδιοφώνου FM/AM/ DAB 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε audio (ηχοσύστημα) στο αρχικό μενού. 3. Πατήστε Source S (Πηγή) στην οθόνη. (Μόνο για μοντέλο τύπου 1) (Μόνο για μοντέλο τύπου 2)

18 18 Ραδιόφωνο 4. Πατήστε FM, AM ή DAB στην οθόνη. Εμφανίζεται η ραδιοφωνική συχνότητα FM, AM ή DAB του σταθμού που ακούγατε πιο πρόσφατα. Επισήμανση Πατήστε q για να επιστρέψετε στο αρχικό μενού. Αυτόματη αναζήτηση ραδιοφωνικών σταθμών Πατήστε t SEEK v για να γίνει αυτόματη αναζήτηση για διαθέσιμους ραδιοφωνικούς σταθμούς με καλό σήμα. Κρατήστε και σύρετέ το αριστερά ή δεξιά του ραδιοφωνικού σταθμού για να γίνει αυτόματη αναζήτηση διαθέσιμου σταθμού με καλό σήμα Μη αυτόματη αναζήτηση ραδιοφωνικών σταθμών Πατήστε επανειλημμένα το k TUNE l για να βρείτε χειροκίνητα το ραδιοφωνικό σταθμό που θέλετε. Αναζήτηση ραδιοφωνικών σταθμών χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα προεπιλεγμένων σταθμών Αποθήκευση πλήκτρων προεπιλεγμένων σταθμών 1. Επιλέξτε τη ζώνη συχνοτήτων (FM, AM ή DAB) στην οποία θέλετε να αποθηκεύσετε ένα σταθμό. 2. Επιλέξτε το σταθμό που επιθυμείτε. 3. Πατήστε < ή > για να επιλέξετε τη σελίδα που θέλετε με τους αποθηκευμένους αγαπημένους σταθμούς. 4. Κρατήστε πατημένο οποιοδήποτε από τα πλήκτρα προεπιλεγμένων σταθμών για να αποθηκεύσετε τον τρέχοντα ραδιοφωνικό σταθμό στο συγκεκριμένο πλήκτρο της επιλεγμένης σελίδας αγαπημένων.

19 Ραδιόφωνο 19 Μπορούν να αποθηκευτούν έως 7 σελίδες αγαπημένων, ενώ σε κάθε σελίδα μπορούν να αποθηκευτούν έως πέντε ραδιοφωνικοί σταθμοί. Για να αλλάξετε έναν προεπιλεγμένο σταθμό, συντονιστείτε απλώς στο νέο ραδιοφωνικό σταθμό που θέλετε και κρατήστε το κουμπί πατημένο. Απευθείας ενεργοποίηση ενός προεπιλεγμένου σταθμού 1. Πατήστε επανειλημμένα < ή > για να επιλέξετε τη σελίδα FAV (Αγαπημένα) που θέλετε. 2. Πατήστε ένα πλήκτρο προεπιλεγμένου σταθμού για να ακούσετε απευθείας το ραδιοφωνικό σταθμό που έχει αποθηκευτεί σε αυτό το πλήκτρο. Αυτόματη αποθήκευση Οι σταθμοί με το καλύτερο σήμα αποθηκεύονται αυτόματα ως ραδιοφωνικοί σταθμοί με την αντίστοιχη σειρά. 1. Επιλέξτε τη ζώνη συχνοτήτων που θέλετε (FM, AM ή DAB). 2. Πατήστε AS. 3. Πατήστε επανειλημμένα < ή > για να επιλέξετε τη σελίδα AS (Αυτόματη αποθήκευση) που θέλετε. 4. Πατήστε ένα πλήκτρο προεπιλεγμένου σταθμού για να ακούσετε απευθείας το ραδιοφωνικό σταθμό που έχει αποθηκευτεί σε αυτό το πλήκτρο. Επισήμανση Για να ενημερώσετε την αυτόματη αποθήκευση FM/AM/DAB, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί AS. Εάν ο χρήστης πατήσει AS στην οθόνη ραδιοφώνου FM/AM/DAB όταν δεν υπάρχει αποθηκευμένος σταθμός, η αυτόματη αποθήκευση FM/AM θα ενημερωθεί. Στην περίπτωση της λειτουργίας DAB, μόνο η επιλεγμένη κατηγορία εμφανίζεται στη λίστα κατηγοριών. Προβολή πληροφοριών σταθμού Πατήστε στο σταθμό στη σελίδα ραδιοφώνου FM/AM/DAB.

20 20 Ραδιόφωνο Στις πληροφορίες που εμφανίζονται συμπεριλαμβάνεται η συχνότητα, ο κωδικός PTY (τύπος προγράμματος) και Radio text (κείμενο ραδιοφώνου). Επισήμανση Το PTY (Τύπος προγράμματος) εμφανίζει τα διάφορα είδη προγραμμάτων (ειδήσεις, σπορ, μουσική, κ.λπ.) ως μία από τις υπηρεσίες RDS (Σύστημα Ραδιοφωνικών Δεδομένων). Χρήση του μενού ραδιοφώνου Γενική λειτουργία του μενού ραδιοφώνου 1. Επιλέξτε τη ζώνη συχνοτήτων που θέλετε (FM, AM ή DAB). 2. Πατήστε MENU στην οθόνη ραδιοφώνου FM/AM/DAB. 3. Πατήστε το μενού που θέλετε για να επιλέξετε το σχετικό στοιχείο ή να εμφανιστεί το λεπτομερές μενού του στοιχείου. 4. Πατήστε q για να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού. Λίστα αγαπημένων (μενού FM/AM/ DAB) 1. Από το μενού FM/μενού AM/ μενού DAB, πατήστε favorite list (λίστα αγαπημένων) για να εμφανιστεί η λίστα αγαπημένων. Εμφανίζονται οι πληροφορίες για τη favorite list (λίστα αγαπημένων). 2. Μετακινηθείτε στη λίστα χρησιμοποιώντας τα R ή S. Συντονιστείτε στο σταθμό που θέλετε επιλέγοντάς τον. Λίστα σταθμών FM/AM/DAB (Μενού FM/AM/DAB) 1. Από το μενού FM/μενού AM/ μενού DAB, πατήστε FM station list/am station list/dab station list (λίστα σταθμών FM/λίστα σταθμών AM/λίστα σταθμών DAB) για να εμφανιστεί η σχετική λίστα σταθμών. Εμφανίζονται οι πληροφορίες της λίστας σταθμών.

21 Ραδιόφωνο Μετακινηθείτε στη λίστα χρησιμοποιώντας τα R ή S. Συντονιστείτε στο σταθμό που θέλετε επιλέγοντάς τον. Λίστα κατηγοριών FM/DAB (Μενού FM/DAB) 1. Από το μενού FM/μενού DAB, πατήστε FM category list/dab category list (λίστα κατηγοριών FM/λίστα κατηγοριών DAB). Εμφανίζονται οι πληροφορίες FM category list/dab category list (λίστα κατηγοριών FM/λίστα κατηγοριών DAB). (Μόνο για μοντέλο τύπου 1) (Μόνο για μοντέλο τύπου 2) 2. Μετακινηθείτε στη λίστα χρησιμοποιώντας τα R ή S. Συντονιστείτε στο σταθμό που θέλετε επιλέγοντάς τον. Επισήμανση Η επιλογή FM category list (λίστα κατηγοριών FM) είναι διαθέσιμη μόνο για το RDS (Σύστημα Ραδιοφωνικών Δεδομένων). Στην περίπτωση της λειτουργίας DAB, μόνο η επιλεγμένη κατηγορία εμφανίζεται στη λίστα κατηγοριών. Ενημέρωση λίστας σταθμών FM/AM/ DAB (Μενού FM/AM/DAB) 1. Από το μενού FM/μενού AM/ μενού DAB, πατήστε update FM station list/update AM station list/ update DAB station list (ενημέρωση λίστας σταθμών FM/ενημέρωση λίστας σταθμών AM/ενημέρωση λίστας σταθμών DAB).

22 22 Ραδιόφωνο Η διαδικασία ενημέρωσης FM station list/am station list/dab (λίστας σταθμών FM/λίστας σταθμών AM/λίστας σταθμών DAB) θα προχωρήσει. 2. Στη διάρκεια της ενημέρωσης FM station list/am station list/dab station list (λίστας σταθμών FM/ λίστας σταθμών AM/λίστας σταθμών DAB), πατήστε Cancel (Άκυρο) για να μην αποθηκευτούν οι αλλαγές. Ρυθμίσεις ηχητικών τόνων (Μενού FM/AM/DAB) Από το μενού tone settings (ρυθμίσεις ηχητικών τόνων), μπορείτε να ρυθμίσετε τα χαρακτηριστικά του ήχου ξεχωριστά για τον ήχο FM/AM/DAB και για κάθε λειτουργία του ηχοσυστήματος. 1. Από το μενού FM/μενού AM/ μενού DAB, πατήστε tone settings (ρυθμίσεις ηχητικών τόνων) για να εισέλθετε στη λειτουργία ρύθμισης ήχου. Εμφανίζεται το μενού tone settings (ρυθμίσεις ηχητικών τόνων). Λειτουργία EQ (ισοσταθμιστής): Επιλέξτε ή απενεργοποιήστε το ύφος του ήχου (Manual, Pop, Rock, Country, Classical, Talk) χρησιμοποιώντας τα < ή >. Πατήστε + ή - για να επιλέξετε χειροκίνητα το ύφος του ήχου που θέλετε. Μπάσα: Ρυθμίστε τη στάθμη για τα μπάσα από -12 έως +12. Mid (μεσαία): Ρυθμίστε τη μεσαία στάθμη από -12 έως +12. Πρίμα: Ρυθμίστε τη στάθμη για τα πρίμα από -12 έως +12. Εξασθένιση: Ρυθμίστε την κατανομή ήχου μεταξύ μπροστινών/ πίσω ηχείων. Εξισορρόπηση: Ρυθμίστε την κατανομή ήχου μεταξύ αριστερών/δεξιών ηχείων Επαναρύθμιση: Επαναφέρετε τις αρχικές ρυθμίσεις στις προεπιλεγμένες τιμές. 2. Πατήστε OK.

23 Ραδιόφωνο 23 Αναγγελίες DAB (Μενού DAB) (Μόνο για μοντέλο τύπου 2) 1. Από το μενού DAB, πατήστε DAB announcements (αναγγελίες DAB) για να εμφανιστεί η λίστα αναγγελιών DAB. Εμφανίζονται οι πληροφορίες της λίστας. Τρέχον πρόγραμμα EPG (Μενού DAB) (Μόνο για μοντέλο τύπου 2) 1. Από το μενού DAB, πατήστε EPG current program (τρέχον πρόγραμμα EPG) για να εμφανιστεί το τρέχον πρόγραμμα EPG. Εμφανίζονται οι πληροφορίες του προγράμματος. Λίστα σταθμών EPG (Μενού DAB) (Μόνο για μοντέλο τύπου 2) 1. Από το μενού DAB, πατήστε EPG station list (λίστα σταθμών EPG) για να εμφανιστεί η λίστα σταθμών EPG. Εμφανίζονται οι πληροφορίες της λίστας. 2. Μετακινηθείτε στη λίστα χρησιμοποιώντας τα R ή S. Συντονιστείτε στο σταθμό που θέλετε επιλέγοντάς τον. 3. Πατήστε OK. 2. Πατήστε OK. 2. Πατήστε Info (Πληροφ.) για να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες.

24 24 Ραδιόφωνο πληροφ. (Μενού DAB) (Μόνο για μοντέλο τύπου 2) Από το μενού DAB, πατήστε info (πληροφ.) για να εμφανιστούν οι πληροφορίες για την τρέχουσα υπηρεσία DAB. intellitext (Μενού DAB) (Μόνο για μοντέλο τύπου 2) 1. Από το μενού DAB, πατήστε intellitext για να εμφανιστεί το κείμενο intellitext. 2. Πατήστε στο στοιχείο που θέλετε. 3. Πατήστε σε ένα από τα στοιχεία για να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες. Κεραία σταθερού ιστού Για να αφαιρέστε την κεραία οροφής, περιστρέψτε την αριστερά. Για να τοποθετήσετε την κεραία οροφής, περιστρέψτε τη δεξιά.

25 Ραδιόφωνο 25 Προσοχή Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει την κεραία πριν το αυτοκίνητο εισέλθει σε χώρο με χαμηλή οροφή, διαφορετικά μπορεί να υποστεί ζημιά. Η είσοδος του οχήματος σε αυτόματο πλυντήριο αυτοκινήτων με την κεραία τοποθετημένη, ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα τη ζημιά της κεραίας ή της οροφής. Φροντίστε να αποσυνδέετε την κεραία πριν την είσοδο του οχήματος σε αυτόματο πλυντήριο αυτοκινήτων. Κεραία πολλαπλών ζωνών συχνοτήτων Η κεραία πολλαπλών ζωνών συχνοτήτων βρίσκεται στην οροφή του οχήματος. Η κεραία χρησιμοποιείται για το ραδιόφωνο AM-FM, το ραδιόφωνο DAB (μόνο για μοντέλα τύπου 2) και το σύστημα GPS (σύστημα παγκόσμιου εντοπισμού θέσης), εάν το όχημα διαθέτει αυτά τα συστήματα. Φροντίστε ώστε η κεραία να μην εμποδίζεται, ώστε η λήψη του σήματος να είναι καλή. Όταν έχετε σφίξει και ρυθμίσει πλήρως την κεραία, τοποθετήστε την στην όρθια θέση για να διασφαλιστεί η σωστή λήψη του σήματος.

26 26 Εξωτερικές συσκευές Εξωτερικές συσκευές Γενικές πληροφορίες Αναπαραγωγή ήχου Εμφάνιση εικόνων Αναπαραγωγή ταινιών Γενικές πληροφορίες Σύστημα ήχου Το σύστημα Ιnfotainment έχει δυνατότητα αναπαραγωγής των μουσικών αρχείων που εμπεριέχονται στη συσκευή αποθήκευσης USB ή στα προϊόντα ipod/iphone. Προσοχή για τη χρήση μουσικών αρχείων MP3/WMA/OGG/WAV Αυτό το προϊόν έχει δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών αρχείων με επέκταση ονόματος αρχείου.mp3,.wma,.ogg,.wav (πεζά γράμματα) ή.mp3,.wma,.ogg,.wav (κεφαλαία γράμματα). Τα αρχεία MP3 που μπορούν να αναπαραχθούν από αυτό το σύστημα είναι τα εξής. - Ταχύτητα Bit: 8 kbps ~ 320 kbps - Συχνότητα δειγματοληψίας: 48 khz, 44.1 khz, 32 khz (για ήχο MPEG-1 layer-3), 24 khz, khz, 16 khz (για ήχο MPEG-2 layer-3) Ενώ αυτό το σύστημα έχει δυνατότητα αναπαραγωγής με ταχύτητα bit 8 kbps ~ 320 kbps, τα αρχεία με ταχύτητα bit πάνω από 128 kbps παρέχουν ήχο υψηλότερης ποιότητας. Αυτό το σύστημα μπορεί να εμφανίσει ετικέτες πληροφοριών ID3 (έκδοσης 1.0, 1.1, 2.2, 2.3 ή 2.4) για αρχεία MP3, όπως το όνομα του άλμπουμ και του καλλιτέχνη. Για να εμφανιστούν οι πληροφορίες για το άλμπουμ (τίτλος δίσκου), το μουσικό κομμάτι (τίτλος μουσικού κομματιού) και τον καλλιτέχνη (καλλιτέχνης μουσικού κομματιού), το αρχείο πρέπει να είναι συμβατό με τους ετικέτες ID3 τύπου V1 και V2. Επισημάνσεις για τη χρήση της συσκευής αποθήκευσης USB και ipod/iphone Η λειτουργία δεν είναι εγγυημένη εάν ο σκληρός δίσκος που είναι ενσωματωμένος στη συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB ή η κάρτα

27 Εξωτερικές συσκευές 27 μνήμης CF ή SD συνδεθεί με αντάπτορα USB. Χρησιμοποιήστε μια συσκευή αποθήκευσης USB ή μνήμη flash. Προσέξτε ώστε να αποφύγετε την εκκένωση στατικού ηλεκτρισμού όταν συνδέετε ή αποσυνδέετε τη συσκευή USB. Εάν επαναλάβετε τη σύνδεση και την αποσύνδεση πολλές φορές σε μικρό χρονικό διάστημα, μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στη χρήση της συσκευής. Η λειτουργία δεν είναι εγγυημένη εάν η υποδοχή σύνδεσης της συσκευής USB δεν είναι μεταλλική. Η σύνδεση με συσκευή αποθήκευσης USB τύπου i-stick μπορεί να είναι προβληματική λόγω κραδασμών του οχήματος και, για το λόγο αυτό, η λειτουργία τους δεν είναι εγγυημένη. Προσέξτε να μην αγγίξετε την υποδοχή σύνδεσης USB με κάποιο αντικείμενο ή μέρος του σώματός σας. Η συσκευή αποθήκευσης USB μπορεί να αναγνωριστεί από το σύστημα όταν έχει διαμορφωθεί ως FAT16/32, exfat. Το NTFS και άλλα συστήματα αρχείων δεν αναγνωρίζονται από το σύστημα. Ανάλογα με τον τύπο και τη χωρητικότητα της συσκευής αποθήκευσης USB και τον τύπο του αποθηκευμένου αρχείου, το διάστημα που απαιτείται για την αναγνώριση των αρχείων μπορεί να διαφέρει. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα στο σύστημα σε αυτή την περίπτωση, και για το λόγο θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το σύστημα να επεξεργαστεί τα αρχεία. Τα αρχεία σε ορισμένες συσκευές αποθήκευσης USB μπορεί να μην αναγνωρίζονται λόγω προβλημάτων συμβατότητας. Μην αποσυνδέετε τη συσκευή αποθήκευσης USB στη διάρκεια της αναπαραγωγής. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο σύστημα ή να επηρεάσει την απόδοση της συσκευής USB. Αποσυνδέστε τη συνδεδεμένη συσκευή αποθήκευσης USB όταν ο διακόπτης ανάφλεξης του οχήματος είναι κλειστός. Εάν ο διακόπτης ανάφλεξης ανοίξει όταν η συσκευή αποθήκευσης USB είναι συνδεδεμένη, η συσκευή αποθήκευσης USB ενδέχεται να υποστεί ζημιά ή να μη λειτουργήσει κανονικά σε ορισμένες περιπτώσεις. Η συσκευή αποθήκευσης USB μπορεί να συνδεθεί σε αυτό το σύστημα με μόνο σκοπό την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων/ταινιών, την προβολή αρχείων φωτογραφιών ή για αναβάθμιση. Ο ακροδέκτης USB του συστήματος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη φόρτιση βοηθητικού εξοπλισμού USB διότι η θερμότητα που αναπτύσσεται από τη χρήση του ακροδέκτη USB μπορεί να επηρεάσει την απόδοση ή να προκαλέσει ζημιά στο σύστημα. Όταν η λογική μονάδα αφαιρεθεί από τη συσκευή αποθήκευσης USB, μόνο τα αρχεία από τη λογική

28 28 Εξωτερικές συσκευές μονάδα του επάνω επιπέδου μπορούν να αναπαραχθούν για μουσικά αρχεία USB. Αυτός είναι ο λόγος που τα μουσικά αρχεία που πρόκειται να αναπαραχθούν πρέπει να είναι αποθηκευμένα στη μονάδα του πιο ψηλού επιπέδου της συσκευής. Τα μουσικά αρχεία σε ορισμένες συσκευές αποθήκευσης USB ενδέχεται να μην αναπαράγονται σωστά εάν μια εφαρμογή φορτωθεί με διαμέριση ξεχωριστής μονάδας στην ίδια τη συσκευή USB. Τα μουσικά αρχεία στα οποία εφαρμόζεται DRM (Digital Right Management) δεν μπορούν να αναπαραχθούν. Αυτό το σύστημα υποστηρίζει συσκευές αποθήκευσης USB με χωρητικότητα 2500 μουσικά αρχεία, 2500 αρχεία φωτογραφιών, 250 αρχεία ταινιών, 2500 φακέλους και 10 επίπεδα δομής φακέλων. Η κανονική χρήση δεν είναι εγγυημένη για συσκευές αποθήκευσης που υπερβαίνουν αυτό το όριο. Το ipod/iphone έχει δυνατότητα αναπαραγωγής όλων των μουσικών αρχείων που υποστηρίζονται. Ωστόσο στις λίστες μουσικών αρχείων που περιέχουν έως 2500 αρχεία, τα αρχεία εμφανίζονται στην οθόνη με αλφαβητική σειρά. Τα μοντέλα ipod/iphone που μπορούν να συνδεθούν/υποστηρίζονται από αυτό το σύστημα Ιnfotainment είναι τα παρακάτω. - ipod 2G Nano/iPod 3G Nano/ ipod 4G & 5G Nano - ipod 120GB & 160GB Classic - ipod 1G, 2G, & 3G Touch - iphone 3G & 3GS - iphone 4/4S Συνδέετε το ipod/iphone μόνο με καλώδια σύνδεσης που υποστηρίζονται από τα προϊόντα ipod/ iphone. Δεν μπορούν να συνδεθούν άλλα καλώδια σύνδεσης. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, το ipod/iphone μπορεί να υποστεί ζημιά εάν κλείσετε το διακόπτη ανάφλεξης όταν είναι συνδεδεμένο στο σύστημα. Όταν δεν χρησιμοποιείτε το ipod/iphone, πρέπει να είναι αποσυνδεδεμένο από το σύστημα με το διακόπτη ανάφλεξης του αυτοκινήτου κλειστό. Όταν το ipod/iphone είναι συνδεδεμένο στη θύρα USB μέσω του καλωδίου ipod/iphone, η μουσική μέσω Bluetooth δεν υποστηρίζεται. Συνδέστε το ipod/iphone στη θύρα USB με το καλώδιο ipod/iphone για να ακούσετε τα μουσικά αρχεία στο ipod/iphone. Εάν το ipod/ iphone είναι συνδεδεμένο στην υποδοχή AUX In, τα μουσικά αρχεία δεν αναπαράγονται. Συνδέστε το ipod/iphone στην υποδοχή AUX In με το καλώδιο AUX για το ipod/iphone, για αναπαραγωγή του αρχείου ταινίας του ipod/ iphone. Εάν το ipod/iphone είναι συνδεδεμένο στη θύρα USB, το αρχείο ταινίας δεν αναπαράγεται. Οι λειτουργίες αναπαραγωγής και τα στοιχεία της οθόνης πληροφοριών του ipod/iphone που χρησιμοποιούνται σε αυτό το σύστημα Ιnfotainment μπορεί να διαφέρουν από το ipod/iphone ως προς τη

29 Εξωτερικές συσκευές 29 σειρά αναπαραγωγής, τη μέθοδο και τις πληροφορίες που εμφανίζονται. Ανατρέξτε στον παρακάτω πίνακα για την κατάταξη των στοιχείων που αφορούν στη λειτουργία αναζήτησης που παρέχει το ipod/iphone. Σύστημα εικόνων Το σύστημα Ιnfotainment μπορεί να προβάλλει αρχεία εικόνας που υπάρχουν στη συσκευή αποθήκευσης USB. Επισημάνσεις για τη χρήση αρχείων εικόνας Μέγεθος αρχείου: - JPG: 64 έως 5000 εικονοστοιχεία (πλάτος) 64 έως 5000 εικονοστοιχεία (ύψος) - BMP, PNG, GIF: 64 έως 1024 εικονοστοιχεία (πλάτος) 64 έως 1024 εικονοστοιχεία (ύψος) Επεκτάσεις αρχείων:.jpg,.bmp,.png,.gif (οι κινούμενες εικόνες GIF δεν υποστηρίζονται) Ορισμένα αρχεία μπορεί να μη λειτουργούν λόγω διαφορετικής μορφής εγγραφής ή λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονται. Σύστημα ταινιών Το σύστημα Ιnfotainment μπορεί να αναπαράγει αρχεία ταινίας που υπάρχουν στη συσκευή αποθήκευσης USB. Επισημάνσεις για τη χρήση αρχείων ταινίας Διαθέσιμη ανάλυση: 720 x 576 (Π x Υ) εικονοστοιχεία. Ρυθμός καρέ: κάτω από 30 fps. Συμβατά αρχεία ταινίας:.avi,.mpg,.mp4,.divx,.xvid,.wmv Ένα συμβατό αρχείο ταινίας μπορεί να μην αναπαραχθεί ανάλογα με τη μορφή του codec. Συμβατή μορφή υποτίτλων:.smi Συμβατή μορφή Codec: divx, xvid, mpeg-1, mpeg-4 (mpg4, mp42, mp43), wmv9 (wmv3) Συμβατή μορφή ήχου: MP3, AC3, AAC, WMA Μέγ. ταχύτητα bit βίντεο: - mpeg-1: 8 Mbps - mpeg-4 (mpg4, mp42, mp43): 4Mbps - wmv9: 3mbps - divx 3: 3mbps - divx 4/5/6: 4.8mbps - xvid: 4.5mbps

30 30 Εξωτερικές συσκευές Μέγ. ταχύτητα bit ήχου: - mp3: 320kbps - wma: 320kbps - ac-3: 640kbps - aac: 449kbps Τα αρχεία ταινίας στα οποία εφαρμόζεται DRM (Digital Right Management) ενδέχεται να μην μπορούν να αναπαραχθούν. Σύστημα εξωτερικών συσκευών Το σύστημα Ιnfotainment έχει δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής ή ταινιών που βρίσκονται σε συνδεδεμένες εξωτερικές συσκευές. Εάν η εξωτερική συσκευή είναι ήδη συνδεδεμένη, πατήστε ; > audio (ήχος) > Source S (Πηγή) > AUX για αναπαραγωγή της μουσικής πηγής της εξωτερικής συσκευής. Τύπος καλωδίου AUX - 3-πολικό καλώδιο: καλώδιο AUX ήχου - 4-πολικό καλώδιο: καλώδιο AUX ταινιών (καλώδιο AUX για ipod/ iphone) Το 4-πολικό καλώδιο υποστηρίζεται κατά την αναπαραγωγή του αρχείου ταινίας. Σύστημα Bluetooth Υποστηριζόμενο προφίλ: HFP, A2DP, AVRCP, PBAP Η μουσική Bluetooth μπορεί να μην υποστηρίζεται ανάλογα με το κινητό τηλέφωνο ή τη συσκευή Bluetooth. Από το κινητό τηλέφωνο ή τη συσκευή Bluetooth, βρείτε τον τύπο συσκευής Bluetooth για να ρυθμίσετε/συνδέσετε τη συσκευή ως στερεοφωνικό ακουστικό. Θα εμφανιστεί το εικονίδιο μιας νότας [n] στην οθόνη εάν το στερεοφωνικό ακουστικό συνδεθεί επιτυχώς.

31 Εξωτερικές συσκευές 31 Ο ήχος που ακούγεται από τη συσκευή Bluetooth παρέχεται μέσω του συστήματος Ιnfotainment. Η αναπαραγωγή της μουσικής Bluetooth είναι εφικτή μόνο όταν έχει συνδεθεί μια συσκευή Bluetooth. Για αναπαραγωγή μουσικής Bluetooth, συνδέστε το τηλέφωνο Bluetooth στο σύστημα Ιnfotainment. Επισήμανση Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. "Σύζευξη και σύνδεση Bluetooth" 3 49 Εάν το Bluetooth αποσυνδεθεί κατά την αναπαραγωγή μουσικής στο τηλέφωνο, η μουσική διακόπτεται. Η λειτουργία streaming ήχου μπορεί να μην υποστηρίζεται σε ορισμένα τηλέφωνα Bluetooth. Μόνο μία λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε φορά όταν πρόκειται για τη λειτουργία ανοικτής συνομιλίας Bluetooth και τη λειτουργία μουσικής στο τηλέφωνο. Για παράδειγμα, εάν μεταβείτε στη λειτουργία ανοικτής συνομιλίας Bluetooth ενώ ακούτε μουσική στο τηλέφωνο, η αναπαραγωγή της μουσικής θα διακοπεί. Η αναπαραγωγή μουσικής από το αυτοκίνητο δεν είναι εφικτή όταν δεν υπάρχουν μουσικά αρχεία αποθηκευμένα στο κινητό τηλέφωνο. Για αναπαραγωγή μουσικής Bluetooth, η μουσική πρέπει να αναπαραχθεί τουλάχιστον μία φορά από τη λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής του κινητού τηλεφώνου ή της συσκευής Bluetooth αφότου συνδεθεί ως στερεοφωνικά ακουστικά. Αφότου αναπαραχθεί τουλάχιστον μία φορά, η αναπαραγωγή μουσικής θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μόλις εισέλθετε στη λειτουργία αναπαραγωγής και θα σταματήσει αυτόματα με τον τερματισμό της λειτουργίας. Εάν το κινητό τηλέφωνο ή η συσκευή Bluetooth δεν βρίσκεται στη λειτουργία οθόνης αναμονής, ορισμένες συσκευές ενδέχεται να μη λειτουργήσουν αυτόματα στη λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής Bluetooth. Μην αλλάζετε το μουσικό κομμάτι πολύ γρήγορα κατά την αναπαραγωγή μουσικής Bluetooth. Χρειάζεται λίγη ώρα για να αποσταλούν τα δεδομένα από το κινητό τηλέφωνο στο σύστημα Ιnfotainment. Το σύστημα Ιnfotainment αναπαράγει τον ήχο από το κινητό τηλέφωνο ή τη συσκευή Bluetooth καθώς μεταδίδεται. Εάν το κινητό τηλέφωνο ή η συσκευή Bluetooth δεν βρίσκεται στη λειτουργία οθόνης αναμονής, ενδέχεται να μη λειτουργήσει αυτόματα, ανεξάρτητα εάν η αναπαραγωγή διεξάγεται μέσω της λειτουργίας αναπαραγωγής μουσικής Bluetooth. Το σύστημα Ιnfotainment αποστέλλει την εντολή αναπαραγωγής από το κινητό τηλέφωνο στη λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής Bluetooth. Εάν αυτό γίνει σε διαφορετική λειτουργία, τότε η συσκευή αποστέλλει την εντολή να τερματιστεί η αναπαραγωγή. Ανάλογα με τις επιλογές του κινητού τηλεφώνου, αυτή η εντολή αναπαραγωγής/ τερματισμού μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα μέχρι να ενεργοποιηθεί.

32 32 Εξωτερικές συσκευές Εάν η αναπαραγωγή μουσικής Bluetooth δεν λειτουργεί, ελέγξτε εάν το κινητό τηλέφωνο βρίσκεται στη λειτουργία οθόνης αναμονής. Ορισμένες φορές, ένα μέρος των ήχων μπορεί να μην ακούγεται κατά την αναπαραγωγή μουσικής Bluetooth. Σύνδεση Smartphone Υποστήριξη Smartphone κατά εφαρμογή ipod/iphone Συνδέστε το ipod/iphone στη θύρα USB για να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή στο ipod/iphone. Τηλέφωνο Android Συνδέστε το τηλέφωνο Android και το σύστημα Ιnfotainment μέσω της ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth για να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή στο τηλέφωνο Android. Δικτυακοί τόποι με περισσότερες πληροφορίες Αυστρία / Γερμανικά: Αρμενία / Αρμενικά: Αρμενία / Ρωσικά: Αζερμπαϊτζάν / Αζερμπαϊτζάν: Αζερμπαϊτζάν / Ρωσικά: Λευκορωσία / Ρωσικά: Βέλγιο / Φλαμανδικά: Βέλγιο / Γαλλικά: Βοσνία & Ερζεγοβίνη / Κροατικά: Βουλγαρία / Βουλγαρικά: Κροατία / Κροατικά: Κύπρος / Ελληνικά/Αγγλικά: Δημοκρατία της Τσεχίας / Τσεχικά: Δανία / Δανικά: Εσθονία / Εσθονικά: Φινλανδία / Φινλανδικά: Γαλλία / Γαλλικά: Γεωργία / Γεωργιανά: Γεωργία / Ρωσικά: Γερμανία / Γερμανικά: Ελλάδα / Ελληνικά: Ουγγαρία / Ουγγρικά: Ισλανδία / Αγγλικά: Ιρλανδία / Αγγλικά: Ιταλία / Ιταλικά:

33 Εξωτερικές συσκευές 33 Καζαχστάν / Καζαχστανικά: Καζαχστάν / Ρωσικά: Λετονία / Λετονικά: Λιθουανία / Λιθουανικά: Λουξεμβούργο / Γαλλικά: Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας / Σλαβομακεδονικά: Μάλτα / Ελληνικά/Αγγλικά: Μολδαβία / Ρουμανικά: Μολδαβία / Ρουμανικά: Ολλανδία / Ολλανδικά: Νορβηγία / Νορβηγικά: Πολωνία / Πολωνικά: Πορτογαλία / Πορτογαλικά: Ρουμανία / Ρουμανικά: Ρωσία / Ρωσικά: Σερβία / Σερβικά: Σλοβακία / Σλοβακικά: Σλοβενία / Σερβικά: Ισπανία / Ισπανικά: Σουηδία / Σουηδικά: Ελβετία / Γερμανικά: Ελβετία / Γαλλικά: Ελβετία / Ιταλικά: Τουρκία / Τουρκικά: Ηνωμένο Βασίλειο / Αγγλικά: Μηνύματα σφάλματος ipod/iphone και λύσεις Εάν το σύστημα Ιnfotainment δεν μπορεί να ενεργοποιήσει κάποια εφαρμογή στο ipod/iphone που είναι συνδεδεμένο στη θύρα USB, το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται ως εξής.

34 34 Εξωτερικές συσκευές Your iphone is locked. (Το iphone σας είναι κλειδωμένο). => Ξεκλειδώστε το iphone σας. You have another active application open. (Έχετε κάποια άλλη ενεργή εφαρμογή ανοικτή). => Κλείστε την άλλη ενεργή εφαρμογή. You haven't installed the application on your iphone. (Δεν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή στο iphone σας). => Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο iphone σας. Εάν η έκδοση ios στο iphone σας είναι προγενέστερη της έκδοσης 4.0, το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται ως εξής. Ενεργοποιήστε την εφαρμογή στο iphone σας και στη συνέχεια πατήστε στο μενού της εφαρμογής που θέλετε στο σύστημα Ιnfotainment. Εάν το σύστημα Ιnfotainment δεν μπορεί να ενεργοποιήσει κάποια εφαρμογή στο Smartphone που είναι συνδεδεμένο μέσω της ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth, το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται ως εξής. Επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις που αφορούν στο τηλέφωνο και στη συνέχεια πατήστε στο μενού της εφαρμογής που θέλετε στο σύστημα Ιnfotainment. Επανασυνδέστε το Smartphone σας στο σύστημα Ιnfotainment μέσω της ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth και στη συνέχεια πατήστε στο μενού της εφαρμογής που θέλετε στο σύστημα Ιnfotainment. Όταν σταματήσετε την εφαρμογή στο Smartphone σας, συνήθως χρειάζεται λίγη ώρα για να επανέλθει στην κανονική του λειτουργία.

35 Εξωτερικές συσκευές 35 Δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή μετά από 10 ~ 20 δευτερόλεπτα περίπου. Εάν το iphone είναι συνδεδεμένο στο σύστημα Ιnfotainment στη θύρα USB και το σύστημα Ιnfotainment είναι συνδεδεμένο σε κάποιο άλλο τηλέφωνο μέσω της ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth, έχετε τη δυνατότητα να περνάτε διαδοχικά από τη μία εφαρμογή στην άλλη (iphone και bluetooth phone (τηλέφωνο bluetooth)), χρησιμοποιώντας τη λίστα Smartphone που εμφανίζεται στην οθόνη. Πατήστε iphone ή bluetooth phone (τηλέφωνο bluetooth) για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή μέσω της συσκευής που θέλετε. Εμφάνιση/απόκρυψη εικονιδίων στο μενού σύνδεσης smartphone 1. Πατήστε ; > smartphone link (σύνδεση smartphone). Εμφανίζεται το μενού σύνδεσης smartphone. 2. Πατήστε settings (ρυθμίσεις). Εμφανίζεται το μενού ρυθμίσεων εφαρμογής. 3. Πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής που θέλετε για απόκρυψη του εικονιδίου που εμφανίζεται στο μενού σύνδεσης smartphone. Πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής που θέλετε για εμφάνιση του εικονιδίου που έχει αποκρυφθεί στο μενού σύνδεσης smartphone. 4. Πατήστε OK. Εάν η ενεργοποιημένη εφαρμογή υπάρχει στο μενού σύνδεσης smartphone, η ένδειξη g είναι ενεργοποιημένη στην επάνω πλευρά του αρχικού μενού ή της ενεργής οθόνης.

36 36 Εξωτερικές συσκευές Αναπαραγωγή ήχου Συσκευή αναπαραγωγής USB Αναπαραγωγή μουσικών αρχείων στη συσκευή αποθήκευσης USB Συνδέστε τη συσκευή αποθήκευσης USB, που περιέχει τα μουσικά αρχεία, στη θύρα USB. Μόλις το σύστημα Ιnfotainment ολοκληρώσει την ανάγνωση των πληροφοριών στη συσκευή αποθήκευσης USB, η αναπαραγωγή θα αρχίσει αυτόματα. Εάν συνδεθεί μια μη αναγνώσιμη συσκευή αποθήκευσης USB, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος και το σύστημα Infotainment θα μεταβεί αυτόματα στη λειτουργία ηχοσυστήματος που χρησιμοποιούταν προηγουμένως. Επισήμανση Εάν η συσκευή αποθήκευσης USB είναι ήδη συνδεδεμένη, πατήστε ; > audio (ηχοσύστημα) > Source S (Πηγή) > USB για αναπαραγωγή των μουσικών αρχείων USB. Τερματισμός της αναπαραγωγής μουσικών αρχείων USB 1. Πατήστε Source S (Πηγή). 2. Επιλέξτε άλλη λειτουργία πατώντας AM, FM, AUX ή Bluetooth. Επισήμανση Εάν ο χρήστης θέλει να αφαιρέσει την συσκευή αποθήκευσης USB, επιλέξτε μια άλλη λειτουργία και στη συνέχεια αφαιρέστε τη συσκευή αποθήκευσης USB. Παύση Πατήστε = κατά την αναπαραγωγή. Πατήστε l για να συνεχιστεί η αναπαραγωγή. Αναπαραγωγή του επόμενου αρχείου Πατήστε v για να αρχίσει η αναπαραγωγή του επόμενου αρχείου. Αναπαραγωγή του προηγούμενου αρχείου Πατήστε t εντός 5 δευτερολέπτων από τη στιγμή που θα αρχίσει η αναπαραγωγή για αναπαραγωγή του προηγούμενου αρχείου. Επιστροφή στην αρχή του τρέχοντος αρχείου Πατήστε t μόλις παρέλθουν 5 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα αρχίσει η αναπαραγωγή.

37 Εξωτερικές συσκευές 37 Σάρωση προς τα εμπρός ή πίσω Κρατήστε πατημένο το t ή v κατά την αναπαραγωγή για γρήγορη αναπαραγωγή πίσω ή μπροστά. Αφήστε το κουμπί για να συνεχιστεί η αναπαραγωγή με κανονική ταχύτητα. Αναπαραγωγή ενός αρχείου κατ' επανάληψη Πατήστε r κατά την αναπαραγωγή. 1: Αναπαραγωγή του τρέχοντος αρχείου κατ' επανάληψη. ALL: Αναπαραγωγή όλων των αρχείων κατ' επανάληψη. OFF: Επιστροφή στην κανονική αναπαραγωγή. Αναπαραγωγή ενός αρχείου με τυχαία σειρά Πατήστε s κατά την αναπαραγωγή. ON: Αναπαραγωγή όλων των αρχείων με τυχαία σειρά. OFF: Επιστροφή στην κανονική αναπαραγωγή. Προβολή πληροφοριών για το αρχείο που αναπαράγεται Πατήστε στον τίτλο κατά την αναπαραγωγή για να εμφανιστούν πληροφορίες σχετικά με το αρχείο που αναπαράγεται τη συγκεκριμένη στιγμή. Στις πληροφορίες που εμφανίζονται συμπεριλαμβάνεται το όνομα αρχείου, το όνομα φακέλου και ο καλλιτέχνης/άλμπουμ που αποθηκεύονται μαζί με το τραγούδι. Οι λανθασμένες πληροφορίες δεν μπορούν να τροποποιηθούν ή να διορθωθούν στο σύστημα Ιnfotainment. Οι πληροφορίες για τα τραγούδια που εκφράζονται με ειδικά σύμβολα ή σε μη διαθέσιμες γλώσσες ενδέχεται να εμφανίζονται ως d. Χρήση του μενού μουσικής USB 1. Πατήστε MENU κατά την αναπαραγωγή. Ο αριθμός των σχετικών τραγουδιών εμφανίζεται κατά όλα τα τραγούδια/φακέλους/καλλιτέχνες/άλμπουμ/μουσικά είδη.

38 38 Εξωτερικές συσκευές αναπαραγωγή θα αρχίσει αυτόματα από το σημείο που είχε σταματήσει προηγουμένως. Εάν συνδεθεί μια μη αναγνώσιμη συσκευή ipod/iphone, θα εμφανιστεί ένα σχετικό μήνυμα σφάλματος και το σύστημα Infotainment θα μεταβεί αυτόματα στη λειτουργία ηχοσυστήματος που χρησιμοποιούταν προηγουμένως. 2. Πατήστε τη λειτουργία αναπαραγωγής που θέλετε. Ρυθμίσεις ηχητικών τόνων 1. Πατήστε MENU κατά την αναπαραγωγή. 2. Μετακινηθείτε στη λίστα χρησιμοποιώντας τα R και S. Πατήστε tone settings (ρυθμίσεις ηχητικών τόνων). 3. Για λεπτομέρειες, βλ. "Ρυθμίσεις ηχητικών τόνων (Μενού FM/AM/ DAB)" Μονάδα αναπαραγωγής ipod/ iphone Περιορίζεται στα μοντέλα που υποστηρίζουν τη σύνδεση ipod/iphone. Αναπαραγωγή μουσικών αρχείων του ipod/iphone Συνδέστε το ipod/iphone, που περιέχει τα μουσικά αρχεία, στη θύρα USB. Μόλις το σύστημα Ιnfotainment ολοκληρώσει την ανάγνωση των πληροφοριών στο ipod/iphone, η Επισήμανση Εάν το ipod/iphone είναι ήδη συνδεδεμένο, πατήστε ; > audio (ηχοσύστημα) > Source S (Πηγή) > ipod για να αρχίσει η αναπαραγωγή από το ipod/iphone.

39 Εξωτερικές συσκευές 39 Τερματισμός της αναπαραγωγής ipod/iphone 1. Πατήστε Source S (Πηγή). 2. Επιλέξτε μια άλλη λειτουργία πατώντας AM, FM, AUX ή Bluetooth. Επισήμανση Εάν ο χρήστης θέλει να αφαιρέσει το ipod/iphone, επιλέξτε μια άλλη λειτουργία και στη συνέχεια αφαιρέστε το ipod/iphone. Παύση Πατήστε = κατά την αναπαραγωγή. Πατήστε l για να συνεχιστεί η αναπαραγωγή. Αναπαραγωγή του επόμενου τραγουδιού Πατήστε v για να αρχίσει η αναπαραγωγή του επόμενου τραγουδιού. Αναπαραγωγή του προηγούμενου τραγουδιού Πατήστε t εντός 2 δευτερολέπτων από τη στιγμή που θα αρχίσει η αναπαραγωγή για αναπαραγωγή του προηγούμενου τραγουδιού. Επιστροφή στην αρχή του τρέχοντος τραγουδιού Πατήστε t μόλις παρέλθουν 2 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα αρχίσει η αναπαραγωγή. Σάρωση προς τα εμπρός ή πίσω Κρατήστε πατημένο το t ή v κατά την αναπαραγωγή για γρήγορη αναπαραγωγή πίσω ή μπροστά. Αφήστε το κουμπί για να συνεχιστεί η αναπαραγωγή με κανονική ταχύτητα. Αναπαραγωγή ενός αρχείου κατ' επανάληψη Πατήστε r κατά την αναπαραγωγή. 1: Αναπαραγωγή του τρέχοντος αρχείου κατ' επανάληψη. ALL: Αναπαραγωγή όλων των αρχείων κατ' επανάληψη. OFF: Επιστροφή στην κανονική αναπαραγωγή. Αναπαραγωγή ενός αρχείου με τυχαία σειρά Πατήστε s κατά την αναπαραγωγή. ON: Αναπαραγωγή όλων των αρχείων με τυχαία σειρά. OFF: Επιστροφή στην κανονική αναπαραγωγή. Προβολή πληροφοριών για το τραγούδι που αναπαράγεται Πατήστε στον τίτλο κατά την αναπαραγωγή για να εμφανιστούν πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι που αναπαράγεται τη συγκεκριμένη στιγμή. Στις πληροφορίες που εμφανίζονται συμπεριλαμβάνεται ο τίτλος και ο καλλιτέχνης/άλμπουμ που έχουν αποθηκευτεί με το τραγούδι.

40 40 Εξωτερικές συσκευές Οι λανθασμένες πληροφορίες δεν μπορούν να τροποποιηθούν ή να διορθωθούν στο σύστημα Ιnfotainment. Οι πληροφορίες για τα τραγούδια που εκφράζονται με ειδικά σύμβολα ή σε μη διαθέσιμες γλώσσες ενδέχεται να εμφανίζονται ως d. Χρήση του μενού ipod 1. Πατήστε MENU κατά την αναπαραγωγή. Ο αριθμός των σχετικών τραγουδιών εμφανίζεται κατά playlists (λίστες αναπαραγωγής)/ artists (καλλιτέχνες)/album (άλμπουμ)/songs (τραγούδια)/ genres (μουσικά είδη)/composer (συνθέτη)/audiobooks (ηχητικά βιβλία). 2. Πατήστε τη λειτουργία αναπαραγωγής που θέλετε. Ρυθμίσεις ηχητικών τόνων 1. Πατήστε MENU κατά την αναπαραγωγή. 2. Μετακινηθείτε στη λίστα χρησιμοποιώντας τα R και S. Πατήστε tone settings (ρυθμίσεις ηχητικών τόνων). 3. Για λεπτομέρειες, βλ. "Ρυθμίσεις ηχητικών τόνων (Μενού FM/AM/ DAB)" Εξωτερική συσκευή Αναπαραγωγή της πηγής ήχου μιας εξωτερικής συσκευής Συνδέστε την εξωτερική συσκευή που περιέχει την πηγή μουσικής στην υποδοχή AUX In. Μόλις το σύστημα Ιnfotainment ολοκληρώσει την ανάγνωση των πληροφοριών στην εξωτερική συσκευή, η αναπαραγωγή θα αρχίσει αυτόματα.

41 Εξωτερικές συσκευές Πατήστε Bluetooth για να επιλέξετε τη λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής Bluetooth στη συνδεδεμένη συσκευή. Ρυθμίσεις ηχητικών τόνων 1. Πατήστε tone settings (ρυθμίσεις ηχητικών τόνων) κατά την αναπαραγωγή μουσικής από την υποδοχή Aux. 2. Για λεπτομέρειες, βλ. "Ρυθμίσεις ηχητικών τόνων (Μενού FM/AM/ DAB)" Bluetooth Αναπαραγωγή μουσικής Bluetooth 1. Πατήστε ; στο πλαίσιο χειριστηρίων. 2. Πατήστε audio (ηχοσύστημα) στο αρχικό μενού. 3. Πατήστε Source S (Πηγή) στην οθόνη. Επισήμανση Εάν η συσκευή Bluetooth δεν είναι συνδεδεμένη, τότε αυτή η λειτουργία δεν μπορεί να επιλεγεί. Παύση Πατήστε 6= κατά την αναπαραγωγή. Πατήστε 6= ξανά για να συνεχιστεί η αναπαραγωγή.

42 42 Εξωτερικές συσκευές Αναπαραγωγή του επόμενου τραγουδιού Πατήστε v για να αρχίσει η αναπαραγωγή του επόμενου μουσικού κομματιού. Αναπαραγωγή του προηγούμενου τραγουδιού Πατήστε t εντός 2 δευτερολέπτων από τη στιγμή που θα αρχίσει η αναπαραγωγή για αναπαραγωγή του προηγούμενου μουσικού κομματιού. Επιστροφή στην αρχή του τρέχοντος τραγουδιού Πατήστε t μόλις παρέλθουν 2 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα αρχίσει η αναπαραγωγή. Αναζήτηση Κρατήστε πατημένο το t ή v για γρήγορη αναπαραγωγή μπροστά ή πίσω. Αναπαραγωγή της μουσικής κατ' επανάληψη Πατήστε r κατά την αναπαραγωγή. 1: Αναπαραγωγή του τρέχοντος μουσικού κομματιού κατ' επανάληψη. ALL: Αναπαραγωγή όλων των μουσικών κομματιών κατ' επανάληψη. OFF: Επιστροφή στην κανονική αναπαραγωγή. Επισήμανση Αυτή η λειτουργία μπορεί να μην υποστηρίζεται ανάλογα με το κινητό τηλέφωνο. Αναπαραγωγή μουσικής με τυχαία σειρά Πατήστε s κατά την αναπαραγωγή. ON: Αναπαραγωγή όλων των μουσικών κομματιών με τυχαία σειρά. OFF: Επιστροφή στην κανονική αναπαραγωγή. Επισήμανση Αυτή η λειτουργία μπορεί να μην υποστηρίζεται ανάλογα με το κινητό τηλέφωνο. Ρυθμίσεις ηχητικών τόνων 1. Πατήστε k κατά την αναπαραγωγή. 2. Για λεπτομέρειες, βλ. "Ρυθμίσεις ηχητικών τόνων (Μενού FM/AM/ DAB)" Εμφάνιση εικόνων Προβολή μιας εικόνας 1. Συνδέστε τη συσκευή αποθήκευσης USB, που περιέχει τα αρχεία εικόνας, στη θύρα USB. Η εικόνα θα προβληθεί.

Περιεχόμενα. Chevrolet MyLink... 3 Σύστημα ήχου... 63

Περιεχόμενα. Chevrolet MyLink... 3 Σύστημα ήχου... 63 Περιεχόμενα Chevrolet MyLink... 3 Σύστημα ήχου... 63 Chevrolet MyLink Εισαγωγή... 4 Ραδιόφωνο... 17 Εξωτερικές συσκευές... 26 Τηλέφωνο... 49 Ευρετήριο... 60 4 Εισαγωγή Εισαγωγή Γενικές πληροφορίες...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα MyLink, Text Based... 5 Σύστημα ήχου... 65 MyLink, Icon Based με ή χωρίς σύστημα πλοήγησης... 135 MyLink, Text Based Εισαγωγή... 6 Ραδιόφωνο... 20 Εξωτερικές

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ADAM. Infotainment System

OPEL ADAM. Infotainment System OPEL ADAM Infotainment System Περιεχόμενα IntelliLink... 5 CD 3.0 BT / R 3.0... 65 FlexDock... 115 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Ραδιόφωνο... 22 Εξωτερικές συσκευές... 34 Τηλέφωνο... 48 Ευρετήριο... 60 6

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση της αναπαραγωγής ipod

Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Μόλις συνδέσετε ένα ipod, μπορείτε να εκτελέσετε αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή βίντεο ipod. Με τη χρήση του δέκτη, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός CHEVROLET MYLINK Συνοπτικός οδηγός Το Chevrolet MyLink είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενισχύει την οδηγική σας εμπειρία. Λειτουργεί με απλή συνδεσιμότητα, ένα smartphone και μια υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) Περιεχόµενα 1. Audio. 2. Σύστηµα Πλοήγησης... 3. Τηλέφωνο.... 4. Φωνητική Αναγνώριση. 5. Λοιπά. 1. Audio Πώς µπορώ να µεταβαίνω διαδοχικά από το ηχοσύστηµα στις πηγές πολυµέσων, π.χ. από το ραδιόφωνο FM

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Εισαγωγή... 4 Ραδιόφωνο... 26 Συσκευή αναπαραγωγής CD... 34 Υποδοχή AUX In... 38 Θύρα USB... 40 Φωνητική αναγνώριση... 46 Τηλέφωνο... 57 Ευρετήριο... 72

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Καλώς ήλθατε Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός βάσης CD140 Ή Ακουστικό CD140/CD145 Σταθμός βάσης CD145 Μονάδα παροχής ισχύος για το σταθμό βάσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

CORSA Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

CORSA Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment CORSA Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα R 4.0 IntelliLink... 5 CD 3.0 BT / R 3.0... 51 FlexDock... 101 R 4.0 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Ραδιόφωνο... 21 Εξωτερικές συσκευές... 28 Φωνητική

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Infotainment guide SENSUS Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Ο σκοπός αυτού του συμπληρωματικού εντύπου είναι να παράσχει μια σύντομη παρουσίαση των πιο συνήθων λειτουργιών του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Info. Σχετικά με τα χειριστήρια τιμονιού. Χειροκίνητη ρύθμιση των λειτουργιών χειριστηρίου τιμονιού ΣHMANTINO

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Info. Σχετικά με τα χειριστήρια τιμονιού. Χειροκίνητη ρύθμιση των λειτουργιών χειριστηρίου τιμονιού ΣHMANTINO Σε οχήματα που διαθέτουν χειριστήρια επάνω στο τιμόνι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χειριστήρια εύκολ πρόσβασ για την εκτέλεση των βασικών λειτουργιών ήχου και άλλων λειτουργιών. Για λεπτομέρειες

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ASTRA Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

OPEL ASTRA Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment OPEL ASTRA Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Navi 950/650 / CD 600... 5 CD 400/300... 89 CD 400plus... 147 FlexDock... 195 Navi 950/650 / CD 600 Εισαγωγή... 6 Βασικός χειρισμός... 17 Ραδιόφωνο...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα R 4.0 / Navi 4.0 IntelliLink... 5 CD 3.0 BT / R 3.0... 69 FlexDock... 119 R 4.0 / Navi 4.0 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Βασικός χειρισμός... 15 Ραδιόφωνο...

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ www.sven.fi GR Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Navi 900 IntelliLink... 5 R 4.0 IntelliLink... 93 R300 BT... 139 Navi 900 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Βασικός χειρισμός... 13 Ραδιόφωνο... 32 Εξωτερικές συσκευές...

Διαβάστε περισσότερα

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN PHOTO TECHNIK GMBH, Merkurstr. 8, 72184 Eutingen, Germany Χαρακτηριστικά: 1. Υποστηρίζονται μορφές εικόνας: JPEG, BMP, PNG 2. Υποστηρίζεται μορφή ήχου: MP3 3. Υποστηριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Πλήκτρο λειτουργίας

Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Πλήκτρο λειτουργίας Τα πρώτα βήματα 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13 14 15 Πλήκτρο λειτουργίας Θέση της συσκευής σε λειτουργία/εκτός λειτουργίας, αδρανοποίηση/ενεργοποίηση της συσκευής NEXT PAGE

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU www.fandu.gr Πρόσοψη Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Επιλογή λειτουργίας Επόμ/Προηγ κομμάτι Επιλογή σταθμού Εισαγωγή κομματιών Αναπαράγει

Διαβάστε περισσότερα

Τα παρακάτω σύμβολα βρίσκονται μπροστά από πληροφορίες χρήσιμες για την αποτροπή βλάβης στην κεντρική μονάδα καθώς και για την ομαλή λειτουργία.

Τα παρακάτω σύμβολα βρίσκονται μπροστά από πληροφορίες χρήσιμες για την αποτροπή βλάβης στην κεντρική μονάδα καθώς και για την ομαλή λειτουργία. Τα σύμβολα που περιγράφονται παρακάτω υπάρχουν σε αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών καθώς και επάνω στην ίδια τη συσκευή, για να εξασφαλιστεί η σωστή και ασφαλής χρήση και για να αποτραπούν τραυματισμοί και πρόκληση

Διαβάστε περισσότερα

CA-2DIN2217 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

CA-2DIN2217 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2DIN2217 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή πλήκτρων λειτουργίας... 02 Οδηγίες σύνδεσης καλωδίων και αξεσουάρ... 03 Οδηγίες λειτουργίας του κύριου μενού 04 Οδηγίες λειτουργίας Ραδιοφώνου... 05 Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατάλογος συσκευασίας

1. Κατάλογος συσκευασίας 1. Κατάλογος συσκευασίας 1. 2. Αντάπτορας AC 3. 4. Καλώδιο USB 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 3 4 5 1 6 2 7 1 2 3 4 5 6 Πλήκτρο Λειτουργίας\Επανα φοράς Ένταση +\ Ένταση - Κάρτα Micro

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

1 Πατήστε. 1 Πατήστε ή. 2 Αγγίξτε AM ή FM. Χρήση του ραδιοφώνου. Συντονισμός σταθμού. Χρήση του ραδιοφώνου. Ακρόαση ραδιοφώνου

1 Πατήστε. 1 Πατήστε ή. 2 Αγγίξτε AM ή FM. Χρήση του ραδιοφώνου. Συντονισμός σταθμού. Χρήση του ραδιοφώνου. Ακρόαση ραδιοφώνου Χρήση του ραδιοφώνου Χρήση του ραδιοφώνου Συντονισμός σταθμού ΠPOΦYΛAΞH Εάν η μπαταρία του οχήματος αποσυνδεθεί (για επισκευές στο όχημα ή για την αφαίρεση της κύριας μονάδας), όλοι οι σταθμοί που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

INSIGNIA Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

INSIGNIA Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment INSIGNIA Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Touch R700 IntelliLink / Navi 900 IntelliLink... 5 R300 Color / R400 Color... 95 Touch R700 IntelliLink / Navi 900 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth αυτοκινήτου MP3 Player Οδηγίες χρήσης

Bluetooth αυτοκινήτου MP3 Player Οδηγίες χρήσης Το Bluetooth MP3 αυτοκινήτου είναι χρήσιμο κατά την οδήγηση κυρίως για την ασφάλειά σας και για να μπορείτε να μιλάτε στο κινητό καθώς οδηγείτε. Bluetooth αυτοκινήτου MP3 Player Οδηγίες χρήσης Σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου Εναλλαγή πηγής ήχου Εναλλαγή της πηγής ήχου Διακοπή της λειτουργίας ήχου 1 Πατήστε. 1 Πατήστε. 2 Επιλέξτε τη λειτουργία ήχου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Αγγίξτε το Audio Off και

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Εγχειρίδιο χρήσης

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Εγχειρίδιο χρήσης BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Ένταση ήχου 3 Αναπαραγωγή/παύση αναπαραγωγής μουσικής 3 Επιλογή τραγουδιού 3 Λειτουργία Open Listening 3 Ενεργή

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Navi 900 IntelliLink... 5 R 4.0 IntelliLink... 99 R300 BT... 145 Βάση τηλεφώνου... 177 Navi 900 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Βασικός χειρισμός... 15 Ραδιόφωνο...

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Navi 5.0 IntelliLink... 5 R 4.0 IntelliLink... 65 R 4.0... 111 Navi 5.0 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Βασικός χειρισμός... 15 Ραδιόφωνο... 24 Συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

BackBeat 100 Series. Εγχειρίδιο χρήσης

BackBeat 100 Series. Εγχειρίδιο χρήσης BackBeat 100 Series Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση των ακουστικών 3 Η ασφάλεια προέχει 3 Ζευγοποίηση 4 Σύζευξη 4 Λειτουργία σύζευξης 4 Βασικές λειτουργίες 5 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση 5 Ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό συσκευή αναπαραγωγής MP3 με

Διαβάστε περισσότερα

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ jabra.com/movewireless 1. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ:...3 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 4 3. ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ...5 3.1 ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ 4. ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ... 6 4.1 ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ 5. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατάλογος συσκευασίας

1. Κατάλογος συσκευασίας 1. Κατάλογος συσκευασίας 1. 2. Αντάπτορας AC 3. Ακουστικά 4. Καλώδιο USB 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 10 11 3 4 7 1 2 5 6 8 9 1 2 3 4 5 6 7 Ένταση +\ Ένταση - Ρύθμιση της στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Prestigio Nobile PER3162BN. Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1

Εγχειρίδιο Χρήστη Prestigio Nobile PER3162BN. Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1 Τα πρώτα βήματα 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1 1 2 5 3 6 4 7 8 9 Κουμπί λειτουργίας Πλήκτρο Enter (Καταχώριση) Κουμπιά κατεύθυνσης Πλήκτρο Μουσικής Πλήκτρο Μενού Πλήκτρο Επιστροφή 10 Πλήκτρο Ζουμ

Διαβάστε περισσότερα

BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch

BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch ΕΦΑΡΜΟΓΗ BEYOND Touch Για να απολαύσετε μια πλήρη, χωρίς προβλήματα εμπειρία στο BEYOND: Two Souls, συνιστούμε να παίξετε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας το ασύρματο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Sweex. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Πύργος ηχείων με CD, Bluetooth, PLL ραδιόφωνο FM, USB και NFC

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Πύργος ηχείων με CD, Bluetooth, PLL ραδιόφωνο FM, USB και NFC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Πύργος ηχείων με CD, Bluetooth, PLL ραδιόφωνο FM, USB και NFC Ξεκινώντας Αφαιρέστε τον εξοπλισμό από το κουτί. Αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας και τοποθετήστε το μέσα στο κουτί για

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση.

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εφαρμογή Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά βιβλία (e-books) σε μορφή «Adobe Digital Editions epub» και «Adobe Digital Editions PDF», αρχεία ήχου (e-audios),

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου 1. Συνδέστε τη μια άκρη του καλωδίου USB στο MEGA PLAYER 521, την άλλη άκρη στον προαιρετικό προσαρμογέα (adapter) και συνδέστε το με πρίζα Εναλλασσόμενου Ρεύματος. (ή συνδέστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ DJCONTROL COMPACT ΚΑΙ DJUCED 18

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ DJCONTROL COMPACT ΚΑΙ DJUCED 18 ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ DJCONTROL COMPACT ΚΑΙ DJUCED 18 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Συνδέστε το DJControl Compact στον υπολογιστή σας Εγκαταστήστε την εφαρμογή DJUCED 18 Εκκινήστε την εφαρμογή DJUCED 18 Περισσότερες πληροφορίες (φόρα,

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PA MUSP 080 / 120 / 180 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για πρώτη φορά. Στις οδηγίες που ακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

Navi 900 Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Navi 900 Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) Περιεχόµενα 1. Audio. 2. Σύστηµα Πλοήγησης... 3. Τηλέφωνο.... 4. Οθόνη Αφής... 5. Touch Pad... 6. Φωνητική Αναγνώριση. 7. Ταµπλό Οργάνων... 8. Αγαπηµένα.. 9. Video. 10. Λοιπά. 1. Audio Πώς µπορώ να αλλάξω

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Οδηγός γρήγορης έναρξης CD ROM Εγγύηση Σημείωση * Σε σετ πολλών

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός βοήθειας. Ξεκινώντας. Χρησιμοποιήστε το παρόν εγχειρίδιο εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προβλήματα ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Οδηγός βοήθειας. Ξεκινώντας. Χρησιμοποιήστε το παρόν εγχειρίδιο εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προβλήματα ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Χρησιμοποιήστε το παρόν εγχειρίδιο εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προβλήματα ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Ξεκινώντας Τι μπορείτε να κάνετε με τη λειτουργία Bluetooth Περί φωνητικών οδηγιών Παρεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648 Ανασκόπηση Χαρακτηριστικών Το προϊόν είναι ένα ρολόι χειρός τεχνολογίας Bluetooth, με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός λειτουργίας NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005. 2006 Sony Corporation 2-688-631-62 (1)

Οδηγός λειτουργίας NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005. 2006 Sony Corporation 2-688-631-62 (1) Οδηγός λειτουργίας NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005 2006 Sony Corporation 2-688-631-62 (1) 2 Σχετικά με τα εγχειρίδια Μαζί με τη συσκευή περιλαμβάνεται το Quick Start Guide και αυτός ο Οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα