Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ"

Transcript

1 Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Ηλεκτρικές και υδραυλικές συνδέσεις Ο πρώτος κύκλος πλύσης Τεχνικά στοιχεία Περιγραφή της συσκευής και εκκίνηση κύκλου πλύσης, 4-5 Πίνακας χειρισμού Ενδεικτικές λυχνίες Εκκίνηση κύκλου πλύσης Κύκλοι πλύσης, 6 Πίνακας κύκλων πλύσης Εξατομίκευση, 7 Ρύθμιση της θερμοκρασίας Λειτουργίες Απορρυπαντικά και ρούχα, 8 Θήκη απορρυπαντικού Προετοιμασία της μπουγάδας Ρούχα που απαιτούν ειδική φροντίδα Σύστημα ισοστάθμισης φορτίου Προφυλάξεις και συμβουλές, 9 Γενική ασφάλεια Απόρριψη Φροντίδα και συντήρηση, 10 Διακοπή νερού ή παροχής ρεύματος Καθαρισμός του πλυντηρίου Καθαρισμός της θήκης απορρυπαντικού Φροντίδα της πόρτας και του κάδου της συσκευής Καθαρισμός της αντλίας Έλεγχος του σωλήνα τροφοδοσίας νερού Αντιμετώπιση προβλημάτων, 11 Σέρβις, 12

2 Εγκατάσταση! Είναι σημαντικό να φυλάξετε το εγχειρίδιο αυτό σε ασφαλές μέρος για να μπορείτε να το συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή. Σε περίπτωση πώλησης, παραχώρησης ή μετακόμισης, βεβαιωθείτε ότι παραμένει μαζί με το πλυντήριο, έτσι ώστε ο νέος ιδιοκτήτης να μπορεί να εξοικειωθεί με τη λειτουργία και τα χαρακτηριστικά του.! Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες: περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για την εγκατάσταση, τη χρήση και την ασφάλεια της συσκευής. Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Αποσυσκευασία 1. Αφαιρέστε το πλυντήριο από τη συσκευασία του. 2. Βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο δεν έχει υποστεί ζημιές κατά τη μεταφορά. Αν έχει πάθει ζημιά, επικοινωνήστε με το λιανοπωλητή και μην κάνετε καμία περαιτέρω διαδικασία εγκατάστασης. 3. Αφαιρέστε τις 3 προστατευτικές βίδες (που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά) και τη λαστιχένια ροδέλα με το σχετικό αποστάτη που βρίσκονται στο πίσω μέρος (βλέπε εικόνα). Αν η συσκευή είναι σωστά οριζοντιωμένη, θα είναι σταθερότερη και θα υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να προκαλούνται δονήσεις, θόρυβοι ή μετατόπιση κατά τη λειτουργία. Σε περίπτωση τοποθέτησης της συσκευής πάνω σε μοκέτα ή τάπητα, ρυθμίστε τα ποδαράκια έτσι ώστε κάτω από το πλυντήριο να υπάρχει αρκετός χώρος για τον αερισμό της. Ηλεκτρικές και υδραυλικές συνδέσεις Σύνδεση του σωλήνα εισόδου νερού 1. Συνδέστε το σωλήνα τροφοδοσίας βιδώνοντας το σωλήνα παροχής νερού σε μια βρύση κρύου νερού χρησιμοποιώντας μια σύνδεση με σπείρωμα 3/4 (βλέπε εικόνα). Πριν κάνετε τη σύνδεση, αφήστε να τρέξει άφθονο νερό, μέχρι να είναι τελείως καθαρό. 2. Συνδέστε το σωλήνα τροφοδοσίας στο πλυντήριο βιδώνοντάς τον στην αντίστοιχη παροχή νερού της συσκευής, η οποία βρίσκεται επάνω δεξιά στο πίσω μέρος της (βλέπε εικόνα). 4. Κλείστε τις οπές με τα πλαστικά πώματα που παρέχονται. 5. Φυλάξτε όλα τα κομμάτια σε ασφαλές μέρος: θα τα ξαναχρειαστείτε, αν το πλυντήριο χρειαστεί να μεταφερθεί σε άλλο σημείο.! Οι συσκευασίες δεν είναι παιχνίδια για μικρά παιδιά. 3. Βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας δεν είναι διπλωμένος ή τσακισμένος.! Η πίεση του νερού της βρύσης πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ των τιμών του πίνακα με τα Τεχνικά στοιχεία (βλέπε επόμενη σελίδα). Οριζοντίωση 1. Τοποθετήστε το πλυντήριο σε ένα επίπεδο και ανθεκτικό δάπεδο, χωρίς να το ακουμπήσετε σε τοίχους, έπιπλα ή οτιδήποτε άλλο.! Αν το μήκος του σωλήνα τροφοδοσίας δεν επαρκεί, απευθυνθείτε σε ένα ειδικευμένο κατάστημα ή σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό.! Μην χρησιμοποιείτε χρησιμοποιημένους σωλήνες.! Χρησιμοποιείτε εκείνους που παρέχονται με το πλυντήριο.

3 Σύνδεση του σωλήνα αποστράγγισης Συνδέστε το σωλήνα αποστράγγισης χωρίς να τον διπλώσετε, σε μια σωλήνωση αποστράγγισης ή σε μια επιτοίχια αποχέτευση σε ύψος μεταξύ 65 και 100 εκ. από το έδαφος εναλλακτικά, ακουμπήστε τον μέσα σε ένα νιπτήρα ή μια μπανιέρα, σφίγγοντας την παρεχόμενη σωλήνωση στη βρύση (βλέπε εικόνα). Το ελεύθερο άκρο του σωλήνα δεν πρέπει να παραμένει βυθισμένο στο νερό.! Μη χρησιμοποιείτε προεκτάσεις και πολύπριζα.! Το καλώδιο δεν πρέπει να είναι λυγισμένο ή στριμωγμένο.! Το καλώδιο τροφοδοσίας πρέπει να αντικαθίσταται μόνο από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς. Προειδοποίηση! Η εταιρεία αποποιείται κάθε ευθύνη σε περίπτωση που δεν τηρούνται αυτοί οι κανόνες. Ο πρώτος κύκλος πλύσης Μετά την εγκατάσταση, και πριν χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο για πρώτη φορά, εκτελέστε έναν κύκλο πλύσης με απορρυπαντικό χωρίς ρούχα, χρησιμοποιώντας τον κύκλο πλύσης 2.! Δεν συνιστάται η χρήση προεκτάσεων σωλήνων. Αν όμως είναι απολύτως απαραίτητο, η προέκταση θα πρέπει να έχει την ίδια διάμετρο με τον αρχικό σωλήνα και να μην ξεπερνάει τα 150 εκ. σε μήκος. Τεχνικά στοιχεία Ηλεκτρικές συνδέσεις Μοντέλο IWB 5105 Πριν εισαγάγετε το βύσμα στην ηλεκτρική πρίζα, βεβαιωθείτε ότι: Διαστάσεις πλάτος 59,5 εκ., ύψος 85 εκ., βάθος 52,5 εκ. η πρίζα διαθέτει γείωση και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία η πρίζα είναι σε θέση να υποστηρίξει το μέγιστο φορτίο ισχύος της συσκευής, όπως αυτό αναφέρεται στον πίνακα Τεχνικών στοιχείων (βλέπε απέναντι) η τάση τροφοδοσίας κυμαίνεται μεταξύ των τιμών που αναφέρονται στον πίνακα Τεχνικών στοιχείων (βλέπε απέναντι) η πρίζα είναι συμβατή με το βύσμα του πλυντηρίου. Σε αντίθετη περίπτωση, αντικαταστήστε την πρίζα ή το βύσμα.! Το πλυντήριο δεν πρέπει να εγκαθίσταται σε ανοιχτό χώρο, ακόμη και αν είναι καλυμμένος. Είναι πολύ επικίνδυνο να αφήνετε τη συσκευή εκτεθειμένη σε βροχή, καταιγίδες και άλλες δυσμενείς καιρικές συνθήκες.! Μετά την εγκατάσταση του πλυντηρίου, η πρίζα ρεύματος πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμη. Χωρητικότητα Ηλεκτρικές συνδέσεις Συνδέσεις νερού Ταχύτητα περιστροφής Δοκιμή Προγράμματα σύμφωνα με τον κανονισμό 2010/1061 από 1 έως 5 κιλά Ανατρέξτε στην πλακέτα τεχνικών στοιχείων που είναι κολλημένη στη συσκευή μέγιστη πίεση 1 MPa (10 bar) ελάχιστη πίεση 0,05 MPa (0,5 bar) χωρητικότητα κάδου 46 λίτρα έως 1000 στροφές το λεπτό Πρόγραμμα 2: θερμοκρασία 60 C και 40 C Η συσκευή αυτή είναι σύμφωνη με τις ακόλουθες κοινοτικές Οδηγίες: /108/ΕΚ (Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα) /96/ΕΚ /95/ΕΚ (Χαμηλή τάση)

4 Περιγραφή της συσκευής και εκκίνηση κύκλου πλύσης Πίνακας χειρισμού Πλήκτρο ON/OFF Ενδεικτικές λυχνίες ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΗΣ/ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ πλήκτρα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ με ενδεικτικές λυχνίες πλήκτρο START/PAUSE (ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ) με ενδεικτική λυχνία Θήκη απορρυπαντικού κουμπί ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΗΣ κουμπί ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ενδεικτική λυχνία ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ Θήκη απορρυπαντικού: χρησιμοποιείται για την προσθήκη απορρυπαντικών και πρόσθετων πλύσης (βλέπε «Απορρυπαντικά και ρούχα»). Πλήκτρο ON/OFF: ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το πλυντήριο. Κουμπί ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΗΣ: προγραμματίζει τους κύκλους πλύσης. Κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης, το κουμπί δεν κινείται. Πλήκτρα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ με ενδεικτικές λυχνίες: πατήστε για να επιλέξετε τις διαθέσιμες λειτουργίες. Η ενδεικτική λυχνία που αντιστοιχεί στην επιλεγμένη λειτουργία θα παραμείνει αναμμένη. Κουμπί ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ: καθορίζει τη θερμοκρασία ή τον κύκλο πλύσης με κρύο νερό (βλέπε «Εξατομίκευση»). Ενδεικτικές λυχνίες ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΗΣ/ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: για να παρακολουθείτε την πρόοδο του κύκλου πλύσης. Η αναμμένη ενδεικτική λυχνία εμφανίζει τη φάση που είναι σε εξέλιξη. Αν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία του Χρονοδιακόπτη καθυστέρησης έναρξης λειτουργίας, θα αναγράφεται ο χρόνος που υπολείπεται μέχρι να ξεκινήσει ο κύκλος πλύσης (βλέπε σελίδα δίπλα). Ενδεικτική λυχνία ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ: υποδεικνύει αν μπορείτε ή όχι να ανοίξετε την πόρτα (βλέπε σελίδα δίπλα). Πλήκτρο ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ με ενδεικτική λυχνία: ξεκινά ή διακόπτει προσωρινά τον κύκλο πλύσης. Σημαντική σημείωση: Για να διακόψετε προσωρινά τον κύκλο πλύσης που είναι σε εξέλιξη, πατήστε αυτό το πλήκτρο η αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία θα αναβοσβήνει με πορτοκαλί χρώμα, ενώ η ενδεικτική λυχνία για την τρέχουσα φάση του κύκλου πλύσης θα παραμείνει σταθερά αναμμένη. Αν η ενδεικτική λυχνία ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ είναι σβηστή, μπορείτε να την ανοίξετε. Για να ξεκινήσετε τον κύκλο πλύσης από το σημείο που διακόπηκε, πατήστε ξανά αυτό το πλήκτρο. Λειτουργία αναμονής Αυτό το πλυντήριο, σε συμμόρφωση με τους νέους κανονισμούς περί εξοικονόμησης ενέργειας, είναι εξοπλισμένο με ένα αυτόματο σύστημα αναμονής το οποίο ενεργοποιείται μετά από περίπου 30 λεπτά, αν δεν ανιχνευτεί καμία ενέργεια. Πατήστε το πλήκτρο ON-OFF για λίγο και περιμένετε να ξεκινήσει ξανά το πλυντήριο.

5 Ενδεικτικές λυχνίες Οι ενδεικτικές λυχνίες παρέχουν σημαντικές πληροφορίες. Σας ενημερώνουν σχετικά με τα ακόλουθα: Ενδεικτικές λυχνίες φάσης κύκλου πλύσης Αφού επιλεγεί και εκκινήσει ο επιθυμητός κύκλος πλύσης, οι ενδεικτικές λυχνίες ανάβουν μία μία για να επισημάνουν τη φάση του κύκλου που είναι σε εξέλιξη. Χρονοκαθυστέρηση έναρξης λειτουργίας Αν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία του ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (βλέπε «Εξατομίκευση»), αφού ξεκινήσει ο κύκλος πλύσης, θα αρχίσει να αναβοσβήνει η ενδεικτική λυχνία που αντιστοιχεί στην επιλεγμένη περίοδο καθυστέρησης: Πλύση Ξέβγαλμα Στύψιμο Εκκένωση Τέλος κύκλου πλύσης Με την πάροδο του χρόνου, θα εμφανίζεται ο υπολειπόμενος χρόνος και θα αναβοσβήνει η αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία: Πλήκτρα λειτουργιών και αντίστοιχες ενδεικτικές λυχνίες Όταν επιλέγετε μια λειτουργία, ανάβει η αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία. Αν η επιλεγμένη λειτουργία δεν είναι συμβατή με τον προγραμματισμένο κύκλο πλύσης, η αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία θα αναβοσβήνει και η λειτουργία δεν θα ενεργοποιηθεί. Αν η καθορισμένη λειτουργία δεν είναι συμβατή με κάποια άλλη λειτουργία που επιλέχτηκε προηγουμένως, η ενδεικτική λυχνία που αντιστοιχεί στην πρώτη επιλεγμένη λειτουργία θα αναβοσβήσει και θα ενεργοποιηθεί μόνο η δεύτερη λειτουργία η ενδεικτική λυχνία που αντιστοιχεί στην ενεργοποιημένη λειτουργία θα παραμείνει αναμμένη. Το επιλεγμένο πρόγραμμα θα ξεκινήσει αμέσως μόλις λήξει ο επιλεγμένος χρόνος καθυστέρησης έναρξης λειτουργίας. Ενδεικτική λυχνία Κλειδωμένης πόρτας Όταν η ενδεικτική λυχνία είναι αναμμένη, η πόρτα του κάδου είναι κλειδωμένη για να εμποδίζει ακούσιο άνοιγμα βεβαιωθείτε ότι η ενδεικτική λυχνία έχει σβήσει πριν ανοίξετε την πόρτα (περιμένετε περίπου 3 λεπτά). Για να ανοίξετε την πόρτα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης ενός κύκλου πλύσης, πατήστε το πλήκτρο START/PAUSE μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα μόλις σβήσει η ενδεικτική λειτουργία ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. Εκκίνηση κύκλου πλύσης 1. Ενεργοποιήστε το πλυντήριο πατώντας το πλήκτρο ON/OFF. Όλες οι ενδεικτικές λυχνίες θα ανάψουν για μερικά δευτερόλεπτα, έπειτα θα σβήσουν και η ενδεικτική λυχνία START/PAUSE θα αναβοσβήνει. 2. Βάλτε τα ρούχα και κλείστε την πόρτα. 3. Γυρίστε το κουμπί ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΗΣ στο επιθυμητό πρόγραμμα. 4. Καθορίστε τη θερμοκρασία πλύσης (βλέπε «Εξατομίκευση»). 5. Μετρήστε την ποσότητα του απορρυπαντικού και των πρόσθετων πλύσης (βλέπε «Απορρυπαντικά και ρούχα»). 6. Επιλέξτε τις επιθυμητές λειτουργίες. 7. Ξεκινήστε τον κύκλο πλύσης πατώντας το πλήκτρο ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ και η αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία θα παραμείνει αναμμένη σταθερά με πράσινο χρώμα. Για να ακυρώσετε τον καθορισμένο κύκλο πλύσης, διακόψτε τη λειτουργία της συσκευής πατώντας το πλήκτρο ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ κι επιλέξτε ένα νέο κύκλο. 8. Στο τέλος του κύκλου πλύσης θα ανάψει η ενδεικτική λυχνία END (ΤΟΣ). Μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα μόλις σβήσει η ενδεικτική λυχνία ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. Βγάλτε τα ρούχα και αφήστε την πόρτα της συσκευής μισάνοιχτη για να βεβαιωθείτε ότι ο κάδος θα στεγνώσει πλήρως. Απενεργοποιήστε το πλυντήριο πατώντας το πλήκτρο ON/OFF.

6 Κύκλοι πλύσης Πίνακας κύκλων πλύσης Κύκλοι πλύσης Περιγραφή του κύκλου πλύσης Καθημερινά προγράμματα Μέγ. θερμ. ( C) Μέγ. Απορρυπαντικά Μέγ. φορτίο (κιλά) Διάρκεια στροφές κύκλου (rpm) Πρόπλυση Πλύση Μαλακτικό Κανονικό Eco Time Κανονικό Eco Time 1 Βαμβακερά με πρόπλυση: πολύ λερωμένα λευκά Βαμβακερά: πολύ λερωμένα λευκά Βαμβακερά (1-2): πολύ λερωμένα λευκά και ανθεκτικά χρωματιστά Βαμβακερά (2): πολύ λερωμένα λευκά και ευαίσθητα χρωματιστά Βαμβακερά: πολύ λερωμένα λευκά και ανθεκτικά χρωματιστά , Χρωματιστά βαμβακερά (3): ελαφρώς λερωμένα λευκά και ευαίσθητα χρωματιστά , Συνθετικά: πολύ λερωμένα ανθεκτικά χρωματιστά , Συνθετικά energetic (4): πολύ λερωμένα ανθεκτικά χρωματιστά , Συνθετικά: ελαφρώς λερωμένα ευαίσθητα χρωματιστά , Ειδικά προγράμματα 7 Μάλλινα: για μάλλινα, κασμίρ, κ.λπ Μεταξωτά/Κουρτίνες: για ρούχα από μετάξι και βισκόζη, εσώρουχα Τζην Express: για γρήγορο φρεσκάρισμα ελαφρώς λερωμένων ρούχων (δεν είναι κατάλληλο για μάλλινα, μεταξωτά και ρούχα για πλύσιμο στο χέρι) , Αθλητικά 11 Αθλητικά Intensive Αθλητικά Light Ειδικά προγράμματα για παπούτσια Μέγ. 2 ζευγάρια Επιμέρους κύκλοι πλύσης Ξέβγαλμα Στύψιμο Εκκένωση Η διάρκεια του κύκλου πλύσης που υποδεικνύεται στην οθόνη ή στο εγχειρίδιο οδηγιών υπολογίζεται με βάση τις συνήθεις συνθήκες λειτουργίας. Η πραγματική διάρκεια ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με ορισμένους παράγοντες, όπως η θερμοκρασία και η πίεση του εισερχόμενου νερού, η θερμοκρασία περιβάλλοντος, η ποσότητα του απορρυπαντικού, η ποσότητα και το είδος του φορτίου, η ισοστάθμιση του φορτίου και άλλες πρόσθετες επιλογές πλύσης. Για όλα τα Ινστιτούτα δοκιμών: 1) Δοκιμή κύκλου πλύσης σε συμμόρφωση με τον κανονισμό 2010/1061: ορίστε κύκλο πλύσης 2 με θερμοκρασία 60 C και 40 C. 2) Παρατεταμένος κύκλος πλύσης για βαμβακερά: ορίστε κύκλο πλύσης 2 με θερμοκρασία 40 C. 3) Σύντομος κύκλος πλύσης για βαμβακερά: ορίστε κύκλο πλύσης 4 με θερμοκρασία 40 C. 4) Πρόγραμμα για συνθετικά: ορίστε κύκλο πλύσης 5 με θερμοκρασία 40 C. Ειδικοί κύκλοι πλύσης Express (κύκλος πλύσης 10) αυτός ο κύκλος πλύσης έχει σχεδιαστεί για το γρήγορο πλύσιμο ελαφρώς λερωμένων ρούχων: διαρκεί μόνο 15 λεπτά και συνεπώς εξοικονομεί ενέργεια και χρόνο. Επιλέγοντας αυτόν τον κύκλο πλύσης (10 στους 30 C), μπορείτε να πλένετε διάφορα υφάσματα μαζί (εκτός από μάλλινα και μεταξωτά), με μέγιστο φορτίο 1,5 κιλό. Αθλητικά Intensive (κύκλος πλύσης 11) προορίζεται για το πλύσιμο πολύ λερωμένων αθλητικών ρούχων (φόρμες, σορτς, κτλ.) για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνουμε να μην υπερβαίνετε το μέγιστο φορτίο που υποδεικνύεται στον «Πίνακα κύκλων πλύσης». Αθλητικά Light (κύκλος πλύσης 12) προορίζεται για το πλύσιμο λίγο λερωμένων αθλητικών ρούχων (φόρμες, σορτς, κτλ.) για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνουμε να μην υπερβαίνετε το μέγιστο φορτίο που υποδεικνύεται στον «Πίνακα κύκλων πλύσης». Συνιστάται η χρήση υγρού απορρυπαντικού και δοσολογίας κατάλληλης για μισό φορτίο. Αθλητικά παπούτσια (κύκλος πλύσης 13) προορίζεται για το πλύσιμο αθλητικών παπουτσιών για καλύτερα αποτελέσματα, μην πλένετε περισσότερα από 2 ζευγάρια ταυτόχρονα.

7 Εξατομίκευση Ρύθμιση της θερμοκρασίας Πατήστε το κουμπί ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία πλύσης (βλέπε Πίνακα κύκλων πλύσης). Μπορείτε να μειώσετε τη θερμοκρασία, ή ακόμη και να ρυθμίσετε κρύα πλύση. Το πλυντήριο θα σας εμποδίσει αυτόματα να επιλέξετε μια θερμοκρασία υψηλότερη από τη μέγιστη ρυθμισμένη τιμή για κάθε κύκλο πλύσης. Λειτουργίες Οι διάφορες λειτουργίες πλύσης που είναι διαθέσιμες με αυτό το πλυντήριο σας βοηθούν να επιτυγχάνετε τα επιθυμητά αποτελέσματα κάθε φορά. Για να ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες: 1. Πατήστε το πλήκτρο που αντιστοιχεί στην επιθυμητή λειτουργία 2. Η λειτουργία έχει ενεργοποιηθεί όταν θα έχει ανάψει η αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία. Σημείωση: Αν η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει γρήγορα, αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη λειτουργία δεν μπορεί να επιλεγεί σε συνδυασμό με τον επιλεγμένο κύκλο πλύσης. Αυτή η επιλογή σάς δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε κατάλληλα την περιστροφή του κάδου, τη θερμοκρασία και το νερό για μειωμένο φορτίο ελαφρώς λερωμένων βαμβακερών και συνθετικών ρούχων (δείτε τον «Πίνακα κύκλων πλύσης»). Το πρόγραμμα σάς δίνει τη δυνατότητα να πλένετε σε λιγότερο χρόνο εξοικονομώντας νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Προτείνεται η χρήση υγρού απορρυπαντικού σε κατάλληλη δοσολογία ανάλογα με την ποσότητα του φορτίου.! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία σε συνδυασμό με τους κύκλους πλύσης 1, 2, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, Επιπλέον ξέβγαλμα Επιλέγοντας αυτήν τη λειτουργία, αυξάνεται η αποτελεσματικότητα του ξεβγάλματος και είναι εγγυημένη η βέλτιστη απομάκρυνση του απορρυπαντικού. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.! Αυτή η λειτουργία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους κύκλους πλύσης 10, Πατήστε αυτό το πλήκτρο για να μειώσετε την ταχύτητα στυψίματος.! Αυτή η λειτουργία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους κύκλους πλύσης 8,. Χρονοδιακόπτης καθυστέρησης Αυτός ο χρονοδιακόπτης καθυστερεί την ώρα έναρξης του κύκλου πλύσης έως και 12 ώρες. Πατήστε το πλήκτρο παρατεταμένα μέχρι να ανάψει η ενδεικτική λυχνία που αντιστοιχεί στον επιθυμητό χρόνο καθυστέρησης. Την πέμπτη φορά που θα πατήσετε το πλήκτρο, η λειτουργία θα απενεργοποιηθεί. Σημείωση: Αφού πατήσετε το πλήκτρο START/PAUSE, μπορείτε να τροποποιήσετε το χρόνο καθυστέρησης μόνο μειώνοντάς τον μέχρι να ξεκινήσει το επιλεγμένο πρόγραμμα.! Αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη για όλα τα προγράμματα.

8 Απορρυπαντικά και ρούχα Θήκη απορρυπαντικού Τα καλά αποτελέσματα πλύσης εξαρτώνται επίσης από τη σωστή δοσολογία του απορρυπαντικού: η προσθήκη υπερβολικής ποσότητας απορρυπαντικού δεν προσφέρει απαραίτητα αποτελεσματικότερη πλύση, και μπορεί μάλιστα να προκαλέσει συσσώρευση στο εσωτερικό της συσκευής, συμβάλλοντας στη μόλυνση του περιβάλλοντος.! Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά για πλύσιμο στο χέρι διότι δημιουργούν πολύ αφρό. Μεταξωτά: χρησιμοποιείτε τον ειδικό κύκλο πλύσης 8 για να πλένετε όλα τα μεταξωτά ρούχα. Συνιστάται η χρήση ειδικού απορρυπαντικού το οποίο έχει σχεδιαστεί για την πλύση ευαίσθητων ρούχων. Κουρτίνες: διπλώστε τις κουρτίνες και τοποθετήστε τις σε μια μαξιλαροθήκη ή σε ένα διχτυωτό σάκο. Χρησιμοποιείτε τον κύκλο πλύσης 8. Τζην: Γυρίστε τα ανάποδα πριν τα πλύνετε και χρησιμοποιείτε υγρό απορρυπαντικό. Χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα 9. Ανοίξτε το συρτάρι απορρυπαντικού και ρίξτε μέσα το πρόσθετο απορρυπαντικό ή το απορρυπαντικό πρόπλυσης, ως εξής. θήκη 1: Απορρυπαντικό πρόπλυσης (σκόνη) θήκη 2: Απορρυπαντικό για τον κύκλο πλύσης (σκόνη ή υγρό) Το υγρό απορρυπαντικό πρέπει να τοποθετείται μόνο αμέσως πριν την έναρξη του κύκλου πλύσης. θήκη 3: Πρόσθετα (μαλακτικά ρούχων, κ.λπ.) Η ποσότητα του μαλακτικού ρούχων δεν πρέπει να υπερβαίνει το πλέγμα. Σύστημα ισοστάθμισης φορτίου Πριν από κάθε κύκλο στυψίματος, για να αποφεύγονται οι υπερβολικές δονήσεις και για να κατανέμεται το φορτίο με ομοιόμορφο τρόπο, ο κάδος περιστρέφεται συνεχώς με μια ταχύτητα ελαφρώς μεγαλύτερη από την ταχύτητα περιστροφής πλύσης. Αν, μετά από αρκετές προσπάθειες, το φορτίο δεν ισοσταθμίζεται σωστά, η συσκευή περιστρέφεται με μειωμένη ταχύτητα περιστροφής. Αν το φορτίο είναι υπερβολικά ασταθές, το πλυντήριο εκτελεί τη διαδικασία κατανομής αντί για το στύψιμο. Για να ευνοηθεί η καλύτερη κατανομή και η ισορροπία του φορτίου, συνιστάται η ανάμιξη ρούχων μικρών και μεγάλων διαστάσεων. Προετοιμασία της μπουγάδας Χωρίστε την μπουγάδα ανάλογα με: - τον τύπο του υφάσματος/το σύμβολο στην ετικέτα - τα χρώματα: χωρίστε τα χρωματιστά από τα λευκά ρούχα Αδειάστε όλες τις τσέπες και ελέγξτε τα κουμπιά. Μην υπερβαίνετε τις τιμές της λίστας, οι οποίες αναφέρονται στο βάρος της μπουγάδας όταν είναι στεγνή: Ανθεκτικά υφάσματα: μέγ. 5 κιλά Συνθετικά υφάσματα: μέγ. 2,5 κιλά Ευαίσθητα υφάσματα: μέγ. 2 κιλά Μάλλινα: μέγ. 1 κιλό Μεταξωτά: μέγ. 1 κιλό Πόσο ζυγίζει η μπουγάδα σας; 1 σεντόνι γρ. 1 μαξιλαροθήκη γρ. 1 τραπεζομάντιλο γρ. 1 μπουρνούζι γρ. 1 πετσέτα γρ. Ρούχα που απαιτούν ειδική φροντίδα Μάλλινα: μπορείτε να πλένετε όλα τα μάλλινα ρούχα σας στο πρόγραμμα 7, ακόμη και όσα έχουν ετικέτα «μόνο πλύσιμο στο χέρι». Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιείτε ειδικά απορρυπαντικά και μην υπερβαίνετε το 1 κιλό μπουγάδας. Ανοίξτε τη θήκη του απορρυπαντικού και τοποθετήστε απορρυπαντικό ή πρόσθετο πλύσης, ως εξής.

9 Προφυλάξεις και συμβουλές! Αυτό το πλυντήριο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας. Οι ακόλουθες πληροφορίες παρέχονται για λόγους ασφάλειας και συνεπώς πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Γενική ασφάλεια Αυτή η συσκευή σχεδιάστηκε μόνο για οικιακή χρήση. Το πλυντήριο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από ενήλικες, σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται σ αυτό το εγχειρίδιο. Μην αγγίζετε τη συσκευή με γυμνά πόδια ή με βρεγμένα χέρια ή πόδια. Μην βγάζετε το βύσμα από την ηλεκτρική πρίζα τραβώντας το καλώδιο, αλλά να πιάνετε την πρίζα. Κρατήστε το βύσμα και τραβήξτε. Μην ανοίγετε τη θήκη απορρυπαντικού ενώ λειτουργεί το πλυντήριο. Μην αγγίζετε το νερό εκκένωσης γιατί μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Μην ζορίζετε την πόρτα του κάδου. Μπορεί να χαλάσει ο μηχανισμός ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τυχαίο άνοιγμα. Σε περίπτωση βλάβης, σε καμία περίπτωση μην επεμβαίνετε στους εσωτερικούς μηχανισμούς προσπαθώντας να την επισκευάσετε. Να ελέγχετε πάντα τα παιδιά για να μην πλησιάζουν τη συσκευή ενώ λειτουργεί. Η πόρτα ενδέχεται να είναι πολύ ζεστή κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης. Εάν πρέπει να μετακινήσετε τη συσκευή, ζητήστε τη βοήθεια δύο ή τριών ατόμων και μεταχειριστείτε τη με τη μέγιστη προσοχή. Μην επιχειρήσετε να τη σηκώσετε μόνος σας, γιατί είναι πολύ βαριά. Πριν τοποθετήσετε τα ρούχα στο πλυντήριο, βεβαιωθείτε ότι ο κάδος είναι άδειος. Απόρριψη Διάθεση των υλικών συσκευασίας: τηρείτε τους τοπικούς κανονισμούς ούτως ώστε οι συσκευασίες να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Η Ευρωπαϊκή οδηγία 2002/96/ΕΚ περί Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (WEEE) δηλώνει ότι οι παλιές οικιακές ηλεκτρικές συσκευές δεν πρέπει να διατίθενται μαζί με τα υπόλοιπα αστικά απόβλητα. Οι παλιές συσκευές πρέπει να συλλέγονται ξεχωριστά για βελτίωση της ανάκτησης και της ανακύκλωσης των υλικών που περιέχουν, με σκοπό τη μείωση των βλαβερών επιπτώσεων στην ανθρώπινη υγεία και στο περιβάλλον. Το σύμβολο με τον διαγραμμένο κάδο απορριμμάτων υπάρχει σε όλα τα προϊόντα για να σας υπενθυμίζει ότι έχετε υποχρέωση να μην απορρίπτετε τη συσκευή σας μαζί με τα υπόλοιπα οικιακά απορρίμματα. Οι καταναλωτές πρέπει να επικοινωνούν με τις τοπικές αρχές ή τον προμηθευτή της συσκευής για πληροφορίες σχετικά με τη σωστή διάθεση των παλιών συσκευών.! Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας. Οι ακόλουθες πληροφορίες παρέχονται για λόγους ασφαλείας και πρέπει να διαβάζονται προσεκτικά.

10 Φροντίδα και συντήρηση Διακοπή νερού και παροχής ρεύματος Κλείνετε τη βρύση μετά από κάθε κύκλο πλύσης. Έτσι περιορίζεται η φθορά της υδραυλικής εγκατάστασης του πλυντηρίου και ο κίνδυνος διαρροής. Βγάζετε το βύσμα από το ρεύμα όταν καθαρίζετε το πλυντήριο και κατά τις εργασίες συντήρησης. Καθαρισμός του πλυντηρίου Μπορείτε να καθαρίζετε τα εξωτερικά μέρη και τα ελαστικά εξαρτήματα της συσκευής με ένα πανί βρεγμένο με χλιαρό νερό και σαπούνι. Μην χρησιμοποιείτε διαλύτες ή λειαντικά. Καθαρισμός της αντλίας Το πλυντήριο διαθέτει μια αυτοκαθαριζόμενη αντλία που δεν χρειάζεται συντήρηση. Μπορεί, ωστόσο, να τύχει να πέσουν μικρά αντικείμενα (όπως κέρματα ή κουμπιά) στον προθάλαμο που προστατεύει την αντλία, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της.! Βεβαιωθείτε ότι ο κύκλος πλύσης έχει τελειώσει και αποσυνδέστε τη συσκευή από το ηλεκτρικό ρεύμα. Για να έχετε πρόσβαση στον προθάλαμο: Καθαρισμός της θήκης απορρυπαντικού 1. Χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, αφαιρέστε το προστατευτικό κάλυμμα που βρίσκεται στην κάτω μπροστινή πλευρά του πλυντηρίου (βλέπε εικόνα). Αφαιρέστε τη θήκη ανυψώνοντας και τραβώντας προς τα έξω (βλέπε εικόνα). Πλένετέ την κάτω από τρεχούμενο νερό. Πρέπει να επαναλαμβάνετε τακτικά αυτήν τη διαδικασία. 2. Ξεβιδώστε το καπάκι περιστρέφοντάς το αριστερόστροφα (βλέπε εικόνα): μπορεί να στάξει λίγο νερό. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Φροντίδα της πόρτας και του κάδου της συσκευής Αφήνετε πάντα μισάνοιχτη την πόρτα του κάδου για να μην προκαλείται δυσοσμία. 3. Καθαρίστε προσεκτικά το εσωτερικό. 4. Ξαναβιδώστε το καπάκι. 5. Τοποθετήστε ξανά το προστατευτικό κάλυμμα και βεβαιωθείτε, πριν το σπρώξετε προς το πλυντήριο, ότι έχετε εισαγάγει τα γαντζάκια στις αντίστοιχες εσοχές. Έλεγχος του σωλήνα τροφοδοσίας νερού Ελέγχετε το σωλήνα τροφοδοσίας τουλάχιστον μία φορά ετησίως. Αν παρουσιάζει ρωγμές, πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα: κατά τη διάρκεια των κύκλων πλύσης, η πίεση του νερού είναι πολύ έντονη και είναι πολύ εύκολο να σπάσει ένας ραγισμένος σωλήνας.! Μην χρησιμοποιείτε χρησιμοποιημένους σωλήνες.

11 Επίλυση προβλημάτων Ενδέχεται κάποια στιγμή το πλυντήριό σας να μην λειτουργεί. Πριν επικοινωνήσετε με το Κέντρο Τεχνικής υποστήριξης (βλέπε «Τεχνική υποστήριξη»), βεβαιωθείτε ότι δεν μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα με βάση την ακόλουθη λίστα. Πρόβλημα: Το πλυντήριο δεν ενεργοποιείται. Ο κύκλος πλύσης δεν ξεκινά. Πιθανά αίτια/λύσεις: Το βύσμα της συσκευής δεν έχει εισαχθεί στην ηλεκτρική πρίζα ή δεν κάνει επαφή. Δεν υπάρχει ρεύμα στο σπίτι. Η πόρτα του πλυντηρίου δεν έχει κλείσει σωστά. Το πλυντήριο δεν τραβά νερό (η ενδεικτική λυχνία για το πρώτο στάδιο του κύκλου πλύσης αναβοσβήνει γρήγορα). Το πλήκτρο ON/OFF δεν έχει πατηθεί. Το πλήκτρο ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ δεν έχει πατηθεί. Η βρύση δεν είναι ανοικτή. Έχετε ρυθμίσει χρονοκαθυστέρηση έναρξης λειτουργίας (βλέπε «Εξατομίκευση»). Ο σωλήνας τροφοδοσίας νερού δεν είναι συνδεδεμένος στη βρύση. Ο σωλήνας είναι διπλωμένος. Η βρύση δεν είναι ανοικτή. Δεν υπάρχει παροχή νερού στο σπίτι. Η πίεση είναι πολύ χαμηλή. Το πλήκτρο ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ δεν έχει πατηθεί. Το πλυντήριο γεμίζει και αδειάζει νερό Ο σωλήνας εκκένωσης δεν έχει τοποθετηθεί σε ύψος μεταξύ 65 και 100 εκ. από το δάπεδο συνεχώς. (βλέπε «Εγκατάσταση»). Το ελεύθερο άκρο του σωλήνα είναι βυθισμένο στο νερό (βλέπε «Εγκατάσταση»). Το επιτοίχιο αποχετευτικό σύστημα δεν διαθέτει σωλήνα εξαερισμού. Το πλυντήριο δεν αποστραγγίζει νερό ούτε στύβει. Αν το πρόβλημα παραμένει ακόμη και μετά από αυτούς τους ελέγχους, κλείστε τη βρύση, απενεργοποιήστε τη συσκευή και επικοινωνήστε με την Υπηρεσία τεχνικής εξυπηρέτησης. Αν η κατοικία σας βρίσκεται στους τελευταίους ορόφους του κτηρίου, ενδεχομένως να υπάρχουν προβλήματα με την αποστράγγιση του νερού, οπότε το πλυντήριο γεμίζει και αδειάζει νερό συνεχώς. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος διατίθενται στο εμπόριο κατάλληλες βαλβίδες κατά του σιφωνισμού. Ο κύκλος πλύσης δεν περιλαμβάνει αποστράγγιση: για ορισμένους κύκλους πλύσης απαιτείται η μη αυτόματη εκκίνηση της φάσης εκκένωσης. Ο σωλήνας εκκένωσης είναι διπλωμένος (βλέπε «Εγκατάσταση»). Ο αγωγός εκκένωσης είναι βουλωμένος. Το πλυντήριο δονείται πολύ κατά το στύψιμο. Το πλυντήριο παρουσιάζει διαρροή. Ο κάδος δεν ξεκλειδώθηκε σωστά κατά την εγκατάσταση (βλέπε «Εγκατάσταση»). Το πλυντήριο δεν είναι οριζοντιωμένο (βλέπε «Εγκατάσταση»). Το πλυντήριο είναι σφηνωμένο ανάμεσα σε έπιπλα και τοίχους (βλέπε «Εγκατάσταση»). Ο σωλήνας τροφοδοσίας νερού δεν είναι σωστά βιδωμένος (βλέπε «Εγκατάσταση»). Οι ενδεικτικές λυχνίες «Λειτουργιών» και «start/pause» αναβοσβήνουν, ενώ μία από τις ενδεικτικές λυχνίες «φάσης σε εξέλιξη» και η ενδεικτική λυχνία «κλειδωμένης πόρτας» θα παραμείνουν σταθερά αναμμένες. Η θήκη απορρυπαντικού είναι μπλοκαρισμένη (για οδηγίες καθαρισμού βλέπε «Φροντίδα και συντήρηση»). Ο σωλήνας εκκένωσης δεν έχει στερεωθεί καλά (βλέπε «Εγκατάσταση»). Απενεργοποιήστε τη συσκευή και αποσυνδέστε την, περιμένετε περίπου 1 λεπτό και έπειτα ενεργοποιήστε την ξανά. Αν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με την Υπηρεσία τεχνικής εξυπηρέτησης. Δημιουργείται πολύς αφρός. Το απορρυπαντικό δεν είναι κατάλληλο για το πλυντήριο (πρέπει να αναγράφει την ένδειξη «για πλύσιμο στο πλυντήριο» ή «για πλύσιμο στο χέρι και στο πλυντήριο», ή κάτι αντίστοιχο). Χρησιμοποιήσατε πολύ απορρυπαντικό.

12 Σέρβις Πριν καλέσετε την Υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης: Βεβαιωθείτε ότι δεν μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας (βλέπε «Αντιμετώπιση προβλημάτων»). Επανεκκινήστε το πρόγραμμα πλύσης για να ελέγξετε αν επιλύθηκε το πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση, επικοινωνήστε με ένα εξουσιοδοτημένο Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου που παρέχεται στο πιστοποιητικό της εγγύησης.! Μην απευθύνεστε ποτέ σε μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς. Έχετε διαθέσιμες τις ακόλουθες πληροφορίες: το είδος του προβλήματος το μοντέλο της συσκευής (Mod.) το σειριακό αριθμό (S/N). Οι παραπάνω πληροφορίες αναγράφονται στην πλακέτα τεχνικών στοιχείων που υπάρχει στο πίσω μέρος του πλυντηρίου, και επίσης στο μπροστινό μέρος της συσκευής, όταν ανοίγετε την πόρτα.

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιγραφή της συσκευής και εκκίνηση κύκλου πλυσίματος Πίνακας ελέγχου Ενδεικτικές λυχνίες ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ/ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα. ΕΛ ΕΛ Εγκατάσταση, 2-3

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα. ΕΛ ΕΛ Εγκατάσταση, 2-3 Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Περιγραφή της συσκευής και εκκίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ελληνικά, 1 82599 XWA 71051 - XWA 91082 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης

Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΕΛ Ελληνικά, 1 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Ηλεκτρικές και υδραυλικές συνδέσεις Τεχνικά στοιχεία Περιγραφή της συσκευής, 4-5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα WML 801

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα WML 801 Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ EL Ελληνικά, WML 801 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Συντήρηση και φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία 82607 - XWA 61251 Συντήρηση και φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ελληνικά, 1 EWE 71 Σέρβις, 12 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιεχόμενα EL Ελληνικά 77657 - IWC 91082 Εγκατάσταση, 2--3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιεχόμενα Ελληνικά Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Περιγραφή του πλυντηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία XWE 1483 Συντήρηση και φροντίδα, 4 Διακοπή

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Οδηγίες χρήσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση του μηχανήματος και φυλάξτε αυτές σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης AWM 129 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα. Εγκατάστα ση,

Οδηγίες χρήσης AWM 129 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα. Εγκατάστα ση, Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ 54863 - AWM 129 Περιεχόμενα Εγκατάστα ση, 2-3-4-5 Αποσυσκ ευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Οδηγίες για τον υπεύθυνο

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ CΤG 856 S V G A Β1 C1 C2 Β2 Α ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ Β1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ C2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΑQUAPLUS Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ÐëõíôÞñéï Ñïý ùí AQXXF 129 H

ÐëõíôÞñéï Ñïý ùí AQXXF 129 H ÐëõíôÞñéï Ñïý ùí AQXXF 129 H Ïäçãßåò ãéá ôçí åãêáôüóôáóç êáé ñþóç Πλυντήριο ρούχων Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 3-4 Αφαίρεση συσκευασίας και Ευθυγράμμιση Σύνδεση παροχής νερού και Ηλεκτρικών παροχών Τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Περιεχόμενα ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ. ! Το σύμβολο αυτό σας υπενθυμίζει να διαβάσετε το παρόν εγχειρίδιο. Ελληνικά, 1

Οδηγίες χρήσης. Περιεχόμενα ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ. ! Το σύμβολο αυτό σας υπενθυμίζει να διαβάσετε το παρόν εγχειρίδιο. Ελληνικά, 1 Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ! Το σύμβολο αυτό σας υπενθυμίζει να διαβάσετε το παρόν εγχειρίδιο. Ελληνικά, 1 78147- WDD 9640 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών CAWD 129. Πλυντήριο Ρούχων. Περιεχόμενα. Ελληνικά

Φυλλάδιο οδηγιών CAWD 129. Πλυντήριο Ρούχων. Περιεχόμενα. Ελληνικά Φυλλάδιο οδηγιών Πλυντήριο Ρούχων GR Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-5 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση, Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις, Πρώτος κύκλος πλυσίματος, Τεχνικά στοιχεία, Οδηγίες για το

Διαβάστε περισσότερα

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 3 5 6 7 8 10 11 20 21 22 23 24 25 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 2 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 2 2013-11-19 오후 12:34:31 3 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης κλειστού θαλάμου καύσης βεβιασμένου ελκυσμού (τύπου C) ή ανοιχτού θαλάμου καύσης βεβιασμένου ελκυσμού (τύπου Β) με ενσωματωμένο μπόιλερ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ... 11 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 11 Χειριστήρια... 11 Σίδερο επαγγελματικού τύπου... 11... 11 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ... 12...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...6

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης WA5160E

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης WA5160E EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης WA5160E 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709151515 Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο

Διαβάστε περισσότερα

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας Θερμαντικό σώμα με οπτικό εφέ φλόγας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Παρακαλούμε φυλάξτε το φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας σε ασφαλές μέρος, μαζί με την απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής (GR) TYPE L5401 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις.

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις. 1 2 3 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή επικίνδυνες καταστάσεις. Κάθε χρήση του προϊόντος εκτός των Panels PM προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγιεσ χρησεωσ. Πλυντήριο ρούχων

Οδηγιεσ χρησεωσ. Πλυντήριο ρούχων Οδηγιεσ χρησεωσ Πλυντήριο ρούχων Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στην αγορά του πλυντηρίου ρούχων, και τα συγχαρητήρια στην άριστη επιλογή. Το νέο πλυντήριο ρούχων σας καλύπτει τις

Διαβάστε περισσότερα

Energy Under Control

Energy Under Control ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΣΥΝ ΕΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Energy Under Control D.MITSOTAKIS & Co Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Για την ασφάλειά σας Η συσκευή έχει δύο λειτουργίες: θέρµανσης/ στεγνώµατος πετσετών και συµπληρωµατικής θέρµανσης

Διαβάστε περισσότερα

INSTRUCTIONS MANUAL VACUUM CLEANER MOD. R-185

INSTRUCTIONS MANUAL VACUUM CLEANER MOD. R-185 INSTRUCTIONS MANUAL VACUUM CLEANER MOD. R-185 3 Περιγραφή συσκευής A Πέλµα σκουπίσµατος B Τηλεσκοπικός σωλήνας C Εύκαµπτος σωλήνας D Ρυθµιστής αέρα E Άνω άκρο εύκαµπτου σωλήνα F Μπουτόν αυτόµατης περιτύλιξης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του VEKTOR FINLO. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες προτού να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 68080FL LAVAMAT 68281VFL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 68080FL LAVAMAT 68281VFL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 68080FL LAVAMAT 68281VFL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση σε οικιακές και

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-832 Μην αναποδογυρίζετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προιόντος. Η κάθε συσκευή έχει

Διαβάστε περισσότερα

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν λέβητα της IMMERGAS. Ένα προϊόν ποιότητας που θα σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε σίγουροι

Διαβάστε περισσότερα

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ ΣΙ ΕΡΟ ΑΤΜΟΥ MOD. R-390 Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και το σχεδιάγραµµα της συσκευής, πριν τη πρώτη χρήση. Προσοχή: 1. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν χρησιµοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ECO7L 1292 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα

Οδηγίες χρήσης ECO7L 1292 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Ελληνικά, 1 ECO7L 1292 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες λειτουργίας Περιεχόμενο 1. Ο ψ ύ κ τ η ς κ ρ α σ ι ώ ν σ α ς 3 2. Τ ε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προιόντα μας. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή! Ⅰ. Παρουσίαση συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow AquaMate διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών μόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα http://www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-840 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένων και των ακολούθων:

Διαβάστε περισσότερα

Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095

Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095 Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει πάντοτε να ακολουθείτε τα βασικά μέτρα ασφαλείας για τη μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς,

Διαβάστε περισσότερα

WBW-81265/2, WBW-81266/2, WBS-81270/2

WBW-81265/2, WBW-81266/2, WBS-81270/2 WBW-81265/2, WBW-81266/2, WBS-81270/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 3 5 6 7 8 10 11 23 24 25 26 27 28 WBW-812652_WBW-812662_WBS-812702( 그 )_MORRIS.indd 1 2013-11-25 오후 1:32:02 2 WBW-812652_WBW-812662_WBS-812702(

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ. Πλυντήριο ρούχων

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ. Πλυντήριο ρούχων Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ Πλυντήριο ρούχων D D5 3 ➂ ➃ D6 D D3 b a b D7 a D - - Στις σελίδες που ακολουθούν θα ανακαλύψετε τα παρακάτω σύµβολα τα οποία επισηµαίνουν: τις οδηγίες ασφαλείας (για σας,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM-786 230V 50Hz 2200W Σημάνσεις Ασφαλείας Προκειμένου να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού ή ζημιάς σε ιδιοκτησία, βασικές οδηγίες ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. WHT914LSIN νέο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209483 Χωρητικότητα 9 κιλά Μοτέρ Inverter Αυτόματο μεταβλητό

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 1 220-240V~ 50Hz 1200W, Κλάση II Οδηγίες χρήσης Η συσκευή είναι μόνο για στεγνή απορρόφηση Προσοχή: Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση μιας ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντα να τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανόμενων των εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ 8415 114 AQUAUNO LOGICA BALCONY PLUS ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 www.morris.gr Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον αφυγραντήρα για να μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας να απολαμβάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760 Οδηγίες Χρήσης I. Επισκόπηση Προϊόντος: 1. Έξυπνο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, με επιλογή ανάμεσα σε 70, 80, 90, και 100. Τάση: 220-240V, Συχνότητα: 50Hz, Ισχύς:

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Touch Touch Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Touch Touch Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Touch Touch Visio 12:30 60cm Volume 3 Volume 2 Volume 1 2,25m 60cm 1 4m 2 A 220mm B 342mm Ø:6mm / L:35mm C 3 4 60cm min 15cm min 15cm 3m min 50cm min 15cm min 60cm

Διαβάστε περισσότερα

Staightener. Register your product and get support at HP8309/00 HP8310/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Staightener. Register your product and get support at  HP8309/00 HP8310/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Staightener HP8309/00 HP8310/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης d e c b a Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για

Διαβάστε περισσότερα

WMFABNE1 νέο. 50's style retro

WMFABNE1 νέο. 50's style retro WMFABNE1 νέο Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Μαύρο. A+B Κλάση 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο εσωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ... 0 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 1 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ...3 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 4 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

L FL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

L FL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ L 87490 FL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 5 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ 6 7 ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 7 ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ 8 ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ 13 ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης

Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις σημαντικές οδηγίες ασφαλείας. Φυλάξτε αυτές τις «Οδηγίες χρήσης»

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L 87490 FL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...7 5.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης Μοντέλα: MFS-16216 / MFS-16217 Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά 1 ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα

Διαβάστε περισσότερα

Pocket radio. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning

Pocket radio. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning Pocket rado ALD1915H APR25 User manual Gebruksaanwjzng Manuel de l utlsateur Manual de nstruccones Gebrauchsanletung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvsnng GB 2 NL 9 FR 16 ES 23 DE 30 EL 37 DA 44 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-182 Περιγραφή Συσκευής 1. Καλώδιο 2. Λαβή 3. ιακόπτης λειτουργίας On/Off 4. Ρυθµιστής ισχύος 5. Μπουτόν περιτύλιξης καλωδίου 6. Πέλµα 7. Θάλαµος σακούλας 8. Μπουτόν απελευθέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Cimex Eradicator ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ

Cimex Eradicator ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ Cimex Eradicator ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ Ξεβιδώστε το ειδικό πώμα ασφαλείας (Β) και γεμίστε το λέβητα με περίπου 2 λίτρα νερό με τη χρήση της φιάλης πλήρωσης (7), βεβαιωθείτε ότι δεν υπερχειλίζει (Σχήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΧΡΗΣΗ Αυτό το πλυντήριο ρούχων προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για χρήση με ρούχα κατάλληλα για πλύσιμο και στύψιμο σε πλυντήριο ρούχων στις συνήθεις ποσότητες για νοικοκυριά. Τηρείτε τις οδηγίες που

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Πρόσθετες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας αντιμετώπισης προβλημάτων και συντήρησης) παέχονται σε μεμονωμένα κεφάλαια των Οδηγιών χρήσης. Διαχωρισμός ρούχων ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα. Μοντέλο PLP1200

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα. Μοντέλο PLP1200 Γρήγορη έναρξη Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα Μοντέλο PLP1200 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. 2 Έναρξη χρήσης Οι προσαρμογείς Powerline προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήριο ρούχων Pralka

Πλυντήριο ρούχων Pralka EL Οδηγίες Χρήσης 2 PL Instrukcja obsługi 31 Πλυντήριο ρούχων Pralka ZWI 71201 WA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια _ 3 Περιγραφή προϊόντος _ 5 Πίνακας χειριστηρίων _

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 2012 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL H A G B F E C D 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΕΙΣ Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΕΙΣ Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΕΙΣ Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σημαντικό! - Η συσκευή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και πάνω και από άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητήριες ή διανοητικές

Διαβάστε περισσότερα

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 8493 98 AQUAUNO PRATICO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Πρόσθετες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών επίλυσης βλαβών και σέρβις) υπάρχουν στα μεμονωμένα κεφάλαια των oδηγιών χρήσης. Ξεχωρίστε τα ρούχα σύμφωνα με τα σύμβολα φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 41

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 41 RENLIG GR NL FWM7D5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 41 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφαλείας 4 Περιγραφή προϊόντος 8 Πίνακας χειριστηρίων 9 Πρώτη χρήση 13 Προσαρμογή 13 Καθημερινή χρήση - Πλύση 14 Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα