Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ"

Transcript

1 Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Ηλεκτρικές και υδραυλικές συνδέσεις Ο πρώτος κύκλος πλύσης Τεχνικά στοιχεία Περιγραφή της συσκευής και εκκίνηση κύκλου πλύσης, 4-5 Πίνακας χειρισμού Ενδεικτικές λυχνίες Εκκίνηση κύκλου πλύσης Κύκλοι πλύσης, 6 Πίνακας κύκλων πλύσης Εξατομίκευση, 7 Ρύθμιση της θερμοκρασίας Λειτουργίες Απορρυπαντικά και ρούχα, 8 Θήκη απορρυπαντικού Προετοιμασία της μπουγάδας Ρούχα που απαιτούν ειδική φροντίδα Σύστημα ισοστάθμισης φορτίου Προφυλάξεις και συμβουλές, 9 Γενική ασφάλεια Απόρριψη Φροντίδα και συντήρηση, 10 Διακοπή νερού ή παροχής ρεύματος Καθαρισμός του πλυντηρίου Καθαρισμός της θήκης απορρυπαντικού Φροντίδα της πόρτας και του κάδου της συσκευής Καθαρισμός της αντλίας Έλεγχος του σωλήνα τροφοδοσίας νερού Αντιμετώπιση προβλημάτων, 11 Σέρβις, 12

2 Εγκατάσταση! Είναι σημαντικό να φυλάξετε το εγχειρίδιο αυτό σε ασφαλές μέρος για να μπορείτε να το συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή. Σε περίπτωση πώλησης, παραχώρησης ή μετακόμισης, βεβαιωθείτε ότι παραμένει μαζί με το πλυντήριο, έτσι ώστε ο νέος ιδιοκτήτης να μπορεί να εξοικειωθεί με τη λειτουργία και τα χαρακτηριστικά του.! Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες: περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για την εγκατάσταση, τη χρήση και την ασφάλεια της συσκευής. Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Αποσυσκευασία 1. Αφαιρέστε το πλυντήριο από τη συσκευασία του. 2. Βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο δεν έχει υποστεί ζημιές κατά τη μεταφορά. Αν έχει πάθει ζημιά, επικοινωνήστε με το λιανοπωλητή και μην κάνετε καμία περαιτέρω διαδικασία εγκατάστασης. 3. Αφαιρέστε τις 3 προστατευτικές βίδες (που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά) και τη λαστιχένια ροδέλα με το σχετικό αποστάτη που βρίσκονται στο πίσω μέρος (βλέπε εικόνα). Αν η συσκευή είναι σωστά οριζοντιωμένη, θα είναι σταθερότερη και θα υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να προκαλούνται δονήσεις, θόρυβοι ή μετατόπιση κατά τη λειτουργία. Σε περίπτωση τοποθέτησης της συσκευής πάνω σε μοκέτα ή τάπητα, ρυθμίστε τα ποδαράκια έτσι ώστε κάτω από το πλυντήριο να υπάρχει αρκετός χώρος για τον αερισμό της. Ηλεκτρικές και υδραυλικές συνδέσεις Σύνδεση του σωλήνα εισόδου νερού 1. Συνδέστε το σωλήνα τροφοδοσίας βιδώνοντας το σωλήνα παροχής νερού σε μια βρύση κρύου νερού χρησιμοποιώντας μια σύνδεση με σπείρωμα 3/4 (βλέπε εικόνα). Πριν κάνετε τη σύνδεση, αφήστε να τρέξει άφθονο νερό, μέχρι να είναι τελείως καθαρό. 2. Συνδέστε το σωλήνα τροφοδοσίας στο πλυντήριο βιδώνοντάς τον στην αντίστοιχη παροχή νερού της συσκευής, η οποία βρίσκεται επάνω δεξιά στο πίσω μέρος της (βλέπε εικόνα). 4. Κλείστε τις οπές με τα πλαστικά πώματα που παρέχονται. 5. Φυλάξτε όλα τα κομμάτια σε ασφαλές μέρος: θα τα ξαναχρειαστείτε, αν το πλυντήριο χρειαστεί να μεταφερθεί σε άλλο σημείο.! Οι συσκευασίες δεν είναι παιχνίδια για μικρά παιδιά. 3. Βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας δεν είναι διπλωμένος ή τσακισμένος.! Η πίεση του νερού της βρύσης πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ των τιμών του πίνακα με τα Τεχνικά στοιχεία (βλέπε επόμενη σελίδα). Οριζοντίωση 1. Τοποθετήστε το πλυντήριο σε ένα επίπεδο και ανθεκτικό δάπεδο, χωρίς να το ακουμπήσετε σε τοίχους, έπιπλα ή οτιδήποτε άλλο.! Αν το μήκος του σωλήνα τροφοδοσίας δεν επαρκεί, απευθυνθείτε σε ένα ειδικευμένο κατάστημα ή σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό.! Μην χρησιμοποιείτε χρησιμοποιημένους σωλήνες.! Χρησιμοποιείτε εκείνους που παρέχονται με το πλυντήριο.

3 Σύνδεση του σωλήνα αποστράγγισης Συνδέστε το σωλήνα αποστράγγισης χωρίς να τον διπλώσετε, σε μια σωλήνωση αποστράγγισης ή σε μια επιτοίχια αποχέτευση σε ύψος μεταξύ 65 και 100 εκ. από το έδαφος εναλλακτικά, ακουμπήστε τον μέσα σε ένα νιπτήρα ή μια μπανιέρα, σφίγγοντας την παρεχόμενη σωλήνωση στη βρύση (βλέπε εικόνα). Το ελεύθερο άκρο του σωλήνα δεν πρέπει να παραμένει βυθισμένο στο νερό.! Μη χρησιμοποιείτε προεκτάσεις και πολύπριζα.! Το καλώδιο δεν πρέπει να είναι λυγισμένο ή στριμωγμένο.! Το καλώδιο τροφοδοσίας πρέπει να αντικαθίσταται μόνο από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς. Προειδοποίηση! Η εταιρεία αποποιείται κάθε ευθύνη σε περίπτωση που δεν τηρούνται αυτοί οι κανόνες. Ο πρώτος κύκλος πλύσης Μετά την εγκατάσταση, και πριν χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο για πρώτη φορά, εκτελέστε έναν κύκλο πλύσης με απορρυπαντικό χωρίς ρούχα, χρησιμοποιώντας τον κύκλο πλύσης 2.! Δεν συνιστάται η χρήση προεκτάσεων σωλήνων. Αν όμως είναι απολύτως απαραίτητο, η προέκταση θα πρέπει να έχει την ίδια διάμετρο με τον αρχικό σωλήνα και να μην ξεπερνάει τα 150 εκ. σε μήκος. Τεχνικά στοιχεία Ηλεκτρικές συνδέσεις Μοντέλο IWB 5105 Πριν εισαγάγετε το βύσμα στην ηλεκτρική πρίζα, βεβαιωθείτε ότι: Διαστάσεις πλάτος 59,5 εκ., ύψος 85 εκ., βάθος 52,5 εκ. η πρίζα διαθέτει γείωση και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία η πρίζα είναι σε θέση να υποστηρίξει το μέγιστο φορτίο ισχύος της συσκευής, όπως αυτό αναφέρεται στον πίνακα Τεχνικών στοιχείων (βλέπε απέναντι) η τάση τροφοδοσίας κυμαίνεται μεταξύ των τιμών που αναφέρονται στον πίνακα Τεχνικών στοιχείων (βλέπε απέναντι) η πρίζα είναι συμβατή με το βύσμα του πλυντηρίου. Σε αντίθετη περίπτωση, αντικαταστήστε την πρίζα ή το βύσμα.! Το πλυντήριο δεν πρέπει να εγκαθίσταται σε ανοιχτό χώρο, ακόμη και αν είναι καλυμμένος. Είναι πολύ επικίνδυνο να αφήνετε τη συσκευή εκτεθειμένη σε βροχή, καταιγίδες και άλλες δυσμενείς καιρικές συνθήκες.! Μετά την εγκατάσταση του πλυντηρίου, η πρίζα ρεύματος πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμη. Χωρητικότητα Ηλεκτρικές συνδέσεις Συνδέσεις νερού Ταχύτητα περιστροφής Δοκιμή Προγράμματα σύμφωνα με τον κανονισμό 2010/1061 από 1 έως 5 κιλά Ανατρέξτε στην πλακέτα τεχνικών στοιχείων που είναι κολλημένη στη συσκευή μέγιστη πίεση 1 MPa (10 bar) ελάχιστη πίεση 0,05 MPa (0,5 bar) χωρητικότητα κάδου 46 λίτρα έως 1000 στροφές το λεπτό Πρόγραμμα 2: θερμοκρασία 60 C και 40 C Η συσκευή αυτή είναι σύμφωνη με τις ακόλουθες κοινοτικές Οδηγίες: /108/ΕΚ (Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα) /96/ΕΚ /95/ΕΚ (Χαμηλή τάση)

4 Περιγραφή της συσκευής και εκκίνηση κύκλου πλύσης Πίνακας χειρισμού Πλήκτρο ON/OFF Ενδεικτικές λυχνίες ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΗΣ/ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ πλήκτρα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ με ενδεικτικές λυχνίες πλήκτρο START/PAUSE (ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ) με ενδεικτική λυχνία Θήκη απορρυπαντικού κουμπί ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΗΣ κουμπί ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ενδεικτική λυχνία ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ Θήκη απορρυπαντικού: χρησιμοποιείται για την προσθήκη απορρυπαντικών και πρόσθετων πλύσης (βλέπε «Απορρυπαντικά και ρούχα»). Πλήκτρο ON/OFF: ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το πλυντήριο. Κουμπί ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΗΣ: προγραμματίζει τους κύκλους πλύσης. Κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης, το κουμπί δεν κινείται. Πλήκτρα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ με ενδεικτικές λυχνίες: πατήστε για να επιλέξετε τις διαθέσιμες λειτουργίες. Η ενδεικτική λυχνία που αντιστοιχεί στην επιλεγμένη λειτουργία θα παραμείνει αναμμένη. Κουμπί ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ: καθορίζει τη θερμοκρασία ή τον κύκλο πλύσης με κρύο νερό (βλέπε «Εξατομίκευση»). Ενδεικτικές λυχνίες ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΗΣ/ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: για να παρακολουθείτε την πρόοδο του κύκλου πλύσης. Η αναμμένη ενδεικτική λυχνία εμφανίζει τη φάση που είναι σε εξέλιξη. Αν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία του Χρονοδιακόπτη καθυστέρησης έναρξης λειτουργίας, θα αναγράφεται ο χρόνος που υπολείπεται μέχρι να ξεκινήσει ο κύκλος πλύσης (βλέπε σελίδα δίπλα). Ενδεικτική λυχνία ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ: υποδεικνύει αν μπορείτε ή όχι να ανοίξετε την πόρτα (βλέπε σελίδα δίπλα). Πλήκτρο ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ με ενδεικτική λυχνία: ξεκινά ή διακόπτει προσωρινά τον κύκλο πλύσης. Σημαντική σημείωση: Για να διακόψετε προσωρινά τον κύκλο πλύσης που είναι σε εξέλιξη, πατήστε αυτό το πλήκτρο η αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία θα αναβοσβήνει με πορτοκαλί χρώμα, ενώ η ενδεικτική λυχνία για την τρέχουσα φάση του κύκλου πλύσης θα παραμείνει σταθερά αναμμένη. Αν η ενδεικτική λυχνία ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ είναι σβηστή, μπορείτε να την ανοίξετε. Για να ξεκινήσετε τον κύκλο πλύσης από το σημείο που διακόπηκε, πατήστε ξανά αυτό το πλήκτρο. Λειτουργία αναμονής Αυτό το πλυντήριο, σε συμμόρφωση με τους νέους κανονισμούς περί εξοικονόμησης ενέργειας, είναι εξοπλισμένο με ένα αυτόματο σύστημα αναμονής το οποίο ενεργοποιείται μετά από περίπου 30 λεπτά, αν δεν ανιχνευτεί καμία ενέργεια. Πατήστε το πλήκτρο ON-OFF για λίγο και περιμένετε να ξεκινήσει ξανά το πλυντήριο.

5 Ενδεικτικές λυχνίες Οι ενδεικτικές λυχνίες παρέχουν σημαντικές πληροφορίες. Σας ενημερώνουν σχετικά με τα ακόλουθα: Ενδεικτικές λυχνίες φάσης κύκλου πλύσης Αφού επιλεγεί και εκκινήσει ο επιθυμητός κύκλος πλύσης, οι ενδεικτικές λυχνίες ανάβουν μία μία για να επισημάνουν τη φάση του κύκλου που είναι σε εξέλιξη. Χρονοκαθυστέρηση έναρξης λειτουργίας Αν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία του ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (βλέπε «Εξατομίκευση»), αφού ξεκινήσει ο κύκλος πλύσης, θα αρχίσει να αναβοσβήνει η ενδεικτική λυχνία που αντιστοιχεί στην επιλεγμένη περίοδο καθυστέρησης: Πλύση Ξέβγαλμα Στύψιμο Εκκένωση Τέλος κύκλου πλύσης Με την πάροδο του χρόνου, θα εμφανίζεται ο υπολειπόμενος χρόνος και θα αναβοσβήνει η αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία: Πλήκτρα λειτουργιών και αντίστοιχες ενδεικτικές λυχνίες Όταν επιλέγετε μια λειτουργία, ανάβει η αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία. Αν η επιλεγμένη λειτουργία δεν είναι συμβατή με τον προγραμματισμένο κύκλο πλύσης, η αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία θα αναβοσβήνει και η λειτουργία δεν θα ενεργοποιηθεί. Αν η καθορισμένη λειτουργία δεν είναι συμβατή με κάποια άλλη λειτουργία που επιλέχτηκε προηγουμένως, η ενδεικτική λυχνία που αντιστοιχεί στην πρώτη επιλεγμένη λειτουργία θα αναβοσβήσει και θα ενεργοποιηθεί μόνο η δεύτερη λειτουργία η ενδεικτική λυχνία που αντιστοιχεί στην ενεργοποιημένη λειτουργία θα παραμείνει αναμμένη. Το επιλεγμένο πρόγραμμα θα ξεκινήσει αμέσως μόλις λήξει ο επιλεγμένος χρόνος καθυστέρησης έναρξης λειτουργίας. Ενδεικτική λυχνία Κλειδωμένης πόρτας Όταν η ενδεικτική λυχνία είναι αναμμένη, η πόρτα του κάδου είναι κλειδωμένη για να εμποδίζει ακούσιο άνοιγμα βεβαιωθείτε ότι η ενδεικτική λυχνία έχει σβήσει πριν ανοίξετε την πόρτα (περιμένετε περίπου 3 λεπτά). Για να ανοίξετε την πόρτα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης ενός κύκλου πλύσης, πατήστε το πλήκτρο START/PAUSE μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα μόλις σβήσει η ενδεικτική λειτουργία ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. Εκκίνηση κύκλου πλύσης 1. Ενεργοποιήστε το πλυντήριο πατώντας το πλήκτρο ON/OFF. Όλες οι ενδεικτικές λυχνίες θα ανάψουν για μερικά δευτερόλεπτα, έπειτα θα σβήσουν και η ενδεικτική λυχνία START/PAUSE θα αναβοσβήνει. 2. Βάλτε τα ρούχα και κλείστε την πόρτα. 3. Γυρίστε το κουμπί ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΗΣ στο επιθυμητό πρόγραμμα. 4. Καθορίστε τη θερμοκρασία πλύσης (βλέπε «Εξατομίκευση»). 5. Μετρήστε την ποσότητα του απορρυπαντικού και των πρόσθετων πλύσης (βλέπε «Απορρυπαντικά και ρούχα»). 6. Επιλέξτε τις επιθυμητές λειτουργίες. 7. Ξεκινήστε τον κύκλο πλύσης πατώντας το πλήκτρο ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ και η αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία θα παραμείνει αναμμένη σταθερά με πράσινο χρώμα. Για να ακυρώσετε τον καθορισμένο κύκλο πλύσης, διακόψτε τη λειτουργία της συσκευής πατώντας το πλήκτρο ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ κι επιλέξτε ένα νέο κύκλο. 8. Στο τέλος του κύκλου πλύσης θα ανάψει η ενδεικτική λυχνία END (ΤΟΣ). Μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα μόλις σβήσει η ενδεικτική λυχνία ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. Βγάλτε τα ρούχα και αφήστε την πόρτα της συσκευής μισάνοιχτη για να βεβαιωθείτε ότι ο κάδος θα στεγνώσει πλήρως. Απενεργοποιήστε το πλυντήριο πατώντας το πλήκτρο ON/OFF.

6 Κύκλοι πλύσης Πίνακας κύκλων πλύσης Κύκλοι πλύσης Περιγραφή του κύκλου πλύσης Καθημερινά προγράμματα Μέγ. θερμ. ( C) Μέγ. Απορρυπαντικά Μέγ. φορτίο (κιλά) Διάρκεια στροφές κύκλου (rpm) Πρόπλυση Πλύση Μαλακτικό Κανονικό Eco Time Κανονικό Eco Time 1 Βαμβακερά με πρόπλυση: πολύ λερωμένα λευκά Βαμβακερά: πολύ λερωμένα λευκά Βαμβακερά (1-2): πολύ λερωμένα λευκά και ανθεκτικά χρωματιστά Βαμβακερά (2): πολύ λερωμένα λευκά και ευαίσθητα χρωματιστά Βαμβακερά: πολύ λερωμένα λευκά και ανθεκτικά χρωματιστά , Χρωματιστά βαμβακερά (3): ελαφρώς λερωμένα λευκά και ευαίσθητα χρωματιστά , Συνθετικά: πολύ λερωμένα ανθεκτικά χρωματιστά , Συνθετικά energetic (4): πολύ λερωμένα ανθεκτικά χρωματιστά , Συνθετικά: ελαφρώς λερωμένα ευαίσθητα χρωματιστά , Ειδικά προγράμματα 7 Μάλλινα: για μάλλινα, κασμίρ, κ.λπ Μεταξωτά/Κουρτίνες: για ρούχα από μετάξι και βισκόζη, εσώρουχα Τζην Express: για γρήγορο φρεσκάρισμα ελαφρώς λερωμένων ρούχων (δεν είναι κατάλληλο για μάλλινα, μεταξωτά και ρούχα για πλύσιμο στο χέρι) , Αθλητικά 11 Αθλητικά Intensive Αθλητικά Light Ειδικά προγράμματα για παπούτσια Μέγ. 2 ζευγάρια Επιμέρους κύκλοι πλύσης Ξέβγαλμα Στύψιμο Εκκένωση Η διάρκεια του κύκλου πλύσης που υποδεικνύεται στην οθόνη ή στο εγχειρίδιο οδηγιών υπολογίζεται με βάση τις συνήθεις συνθήκες λειτουργίας. Η πραγματική διάρκεια ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με ορισμένους παράγοντες, όπως η θερμοκρασία και η πίεση του εισερχόμενου νερού, η θερμοκρασία περιβάλλοντος, η ποσότητα του απορρυπαντικού, η ποσότητα και το είδος του φορτίου, η ισοστάθμιση του φορτίου και άλλες πρόσθετες επιλογές πλύσης. Για όλα τα Ινστιτούτα δοκιμών: 1) Δοκιμή κύκλου πλύσης σε συμμόρφωση με τον κανονισμό 2010/1061: ορίστε κύκλο πλύσης 2 με θερμοκρασία 60 C και 40 C. 2) Παρατεταμένος κύκλος πλύσης για βαμβακερά: ορίστε κύκλο πλύσης 2 με θερμοκρασία 40 C. 3) Σύντομος κύκλος πλύσης για βαμβακερά: ορίστε κύκλο πλύσης 4 με θερμοκρασία 40 C. 4) Πρόγραμμα για συνθετικά: ορίστε κύκλο πλύσης 5 με θερμοκρασία 40 C. Ειδικοί κύκλοι πλύσης Express (κύκλος πλύσης 10) αυτός ο κύκλος πλύσης έχει σχεδιαστεί για το γρήγορο πλύσιμο ελαφρώς λερωμένων ρούχων: διαρκεί μόνο 15 λεπτά και συνεπώς εξοικονομεί ενέργεια και χρόνο. Επιλέγοντας αυτόν τον κύκλο πλύσης (10 στους 30 C), μπορείτε να πλένετε διάφορα υφάσματα μαζί (εκτός από μάλλινα και μεταξωτά), με μέγιστο φορτίο 1,5 κιλό. Αθλητικά Intensive (κύκλος πλύσης 11) προορίζεται για το πλύσιμο πολύ λερωμένων αθλητικών ρούχων (φόρμες, σορτς, κτλ.) για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνουμε να μην υπερβαίνετε το μέγιστο φορτίο που υποδεικνύεται στον «Πίνακα κύκλων πλύσης». Αθλητικά Light (κύκλος πλύσης 12) προορίζεται για το πλύσιμο λίγο λερωμένων αθλητικών ρούχων (φόρμες, σορτς, κτλ.) για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνουμε να μην υπερβαίνετε το μέγιστο φορτίο που υποδεικνύεται στον «Πίνακα κύκλων πλύσης». Συνιστάται η χρήση υγρού απορρυπαντικού και δοσολογίας κατάλληλης για μισό φορτίο. Αθλητικά παπούτσια (κύκλος πλύσης 13) προορίζεται για το πλύσιμο αθλητικών παπουτσιών για καλύτερα αποτελέσματα, μην πλένετε περισσότερα από 2 ζευγάρια ταυτόχρονα.

7 Εξατομίκευση Ρύθμιση της θερμοκρασίας Πατήστε το κουμπί ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία πλύσης (βλέπε Πίνακα κύκλων πλύσης). Μπορείτε να μειώσετε τη θερμοκρασία, ή ακόμη και να ρυθμίσετε κρύα πλύση. Το πλυντήριο θα σας εμποδίσει αυτόματα να επιλέξετε μια θερμοκρασία υψηλότερη από τη μέγιστη ρυθμισμένη τιμή για κάθε κύκλο πλύσης. Λειτουργίες Οι διάφορες λειτουργίες πλύσης που είναι διαθέσιμες με αυτό το πλυντήριο σας βοηθούν να επιτυγχάνετε τα επιθυμητά αποτελέσματα κάθε φορά. Για να ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες: 1. Πατήστε το πλήκτρο που αντιστοιχεί στην επιθυμητή λειτουργία 2. Η λειτουργία έχει ενεργοποιηθεί όταν θα έχει ανάψει η αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία. Σημείωση: Αν η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει γρήγορα, αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη λειτουργία δεν μπορεί να επιλεγεί σε συνδυασμό με τον επιλεγμένο κύκλο πλύσης. Αυτή η επιλογή σάς δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε κατάλληλα την περιστροφή του κάδου, τη θερμοκρασία και το νερό για μειωμένο φορτίο ελαφρώς λερωμένων βαμβακερών και συνθετικών ρούχων (δείτε τον «Πίνακα κύκλων πλύσης»). Το πρόγραμμα σάς δίνει τη δυνατότητα να πλένετε σε λιγότερο χρόνο εξοικονομώντας νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Προτείνεται η χρήση υγρού απορρυπαντικού σε κατάλληλη δοσολογία ανάλογα με την ποσότητα του φορτίου.! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία σε συνδυασμό με τους κύκλους πλύσης 1, 2, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, Επιπλέον ξέβγαλμα Επιλέγοντας αυτήν τη λειτουργία, αυξάνεται η αποτελεσματικότητα του ξεβγάλματος και είναι εγγυημένη η βέλτιστη απομάκρυνση του απορρυπαντικού. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.! Αυτή η λειτουργία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους κύκλους πλύσης 10, Πατήστε αυτό το πλήκτρο για να μειώσετε την ταχύτητα στυψίματος.! Αυτή η λειτουργία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους κύκλους πλύσης 8,. Χρονοδιακόπτης καθυστέρησης Αυτός ο χρονοδιακόπτης καθυστερεί την ώρα έναρξης του κύκλου πλύσης έως και 12 ώρες. Πατήστε το πλήκτρο παρατεταμένα μέχρι να ανάψει η ενδεικτική λυχνία που αντιστοιχεί στον επιθυμητό χρόνο καθυστέρησης. Την πέμπτη φορά που θα πατήσετε το πλήκτρο, η λειτουργία θα απενεργοποιηθεί. Σημείωση: Αφού πατήσετε το πλήκτρο START/PAUSE, μπορείτε να τροποποιήσετε το χρόνο καθυστέρησης μόνο μειώνοντάς τον μέχρι να ξεκινήσει το επιλεγμένο πρόγραμμα.! Αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη για όλα τα προγράμματα.

8 Απορρυπαντικά και ρούχα Θήκη απορρυπαντικού Τα καλά αποτελέσματα πλύσης εξαρτώνται επίσης από τη σωστή δοσολογία του απορρυπαντικού: η προσθήκη υπερβολικής ποσότητας απορρυπαντικού δεν προσφέρει απαραίτητα αποτελεσματικότερη πλύση, και μπορεί μάλιστα να προκαλέσει συσσώρευση στο εσωτερικό της συσκευής, συμβάλλοντας στη μόλυνση του περιβάλλοντος.! Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά για πλύσιμο στο χέρι διότι δημιουργούν πολύ αφρό. Μεταξωτά: χρησιμοποιείτε τον ειδικό κύκλο πλύσης 8 για να πλένετε όλα τα μεταξωτά ρούχα. Συνιστάται η χρήση ειδικού απορρυπαντικού το οποίο έχει σχεδιαστεί για την πλύση ευαίσθητων ρούχων. Κουρτίνες: διπλώστε τις κουρτίνες και τοποθετήστε τις σε μια μαξιλαροθήκη ή σε ένα διχτυωτό σάκο. Χρησιμοποιείτε τον κύκλο πλύσης 8. Τζην: Γυρίστε τα ανάποδα πριν τα πλύνετε και χρησιμοποιείτε υγρό απορρυπαντικό. Χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα 9. Ανοίξτε το συρτάρι απορρυπαντικού και ρίξτε μέσα το πρόσθετο απορρυπαντικό ή το απορρυπαντικό πρόπλυσης, ως εξής. θήκη 1: Απορρυπαντικό πρόπλυσης (σκόνη) θήκη 2: Απορρυπαντικό για τον κύκλο πλύσης (σκόνη ή υγρό) Το υγρό απορρυπαντικό πρέπει να τοποθετείται μόνο αμέσως πριν την έναρξη του κύκλου πλύσης. θήκη 3: Πρόσθετα (μαλακτικά ρούχων, κ.λπ.) Η ποσότητα του μαλακτικού ρούχων δεν πρέπει να υπερβαίνει το πλέγμα. Σύστημα ισοστάθμισης φορτίου Πριν από κάθε κύκλο στυψίματος, για να αποφεύγονται οι υπερβολικές δονήσεις και για να κατανέμεται το φορτίο με ομοιόμορφο τρόπο, ο κάδος περιστρέφεται συνεχώς με μια ταχύτητα ελαφρώς μεγαλύτερη από την ταχύτητα περιστροφής πλύσης. Αν, μετά από αρκετές προσπάθειες, το φορτίο δεν ισοσταθμίζεται σωστά, η συσκευή περιστρέφεται με μειωμένη ταχύτητα περιστροφής. Αν το φορτίο είναι υπερβολικά ασταθές, το πλυντήριο εκτελεί τη διαδικασία κατανομής αντί για το στύψιμο. Για να ευνοηθεί η καλύτερη κατανομή και η ισορροπία του φορτίου, συνιστάται η ανάμιξη ρούχων μικρών και μεγάλων διαστάσεων. Προετοιμασία της μπουγάδας Χωρίστε την μπουγάδα ανάλογα με: - τον τύπο του υφάσματος/το σύμβολο στην ετικέτα - τα χρώματα: χωρίστε τα χρωματιστά από τα λευκά ρούχα Αδειάστε όλες τις τσέπες και ελέγξτε τα κουμπιά. Μην υπερβαίνετε τις τιμές της λίστας, οι οποίες αναφέρονται στο βάρος της μπουγάδας όταν είναι στεγνή: Ανθεκτικά υφάσματα: μέγ. 5 κιλά Συνθετικά υφάσματα: μέγ. 2,5 κιλά Ευαίσθητα υφάσματα: μέγ. 2 κιλά Μάλλινα: μέγ. 1 κιλό Μεταξωτά: μέγ. 1 κιλό Πόσο ζυγίζει η μπουγάδα σας; 1 σεντόνι γρ. 1 μαξιλαροθήκη γρ. 1 τραπεζομάντιλο γρ. 1 μπουρνούζι γρ. 1 πετσέτα γρ. Ρούχα που απαιτούν ειδική φροντίδα Μάλλινα: μπορείτε να πλένετε όλα τα μάλλινα ρούχα σας στο πρόγραμμα 7, ακόμη και όσα έχουν ετικέτα «μόνο πλύσιμο στο χέρι». Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιείτε ειδικά απορρυπαντικά και μην υπερβαίνετε το 1 κιλό μπουγάδας. Ανοίξτε τη θήκη του απορρυπαντικού και τοποθετήστε απορρυπαντικό ή πρόσθετο πλύσης, ως εξής.

9 Προφυλάξεις και συμβουλές! Αυτό το πλυντήριο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας. Οι ακόλουθες πληροφορίες παρέχονται για λόγους ασφάλειας και συνεπώς πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Γενική ασφάλεια Αυτή η συσκευή σχεδιάστηκε μόνο για οικιακή χρήση. Το πλυντήριο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από ενήλικες, σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται σ αυτό το εγχειρίδιο. Μην αγγίζετε τη συσκευή με γυμνά πόδια ή με βρεγμένα χέρια ή πόδια. Μην βγάζετε το βύσμα από την ηλεκτρική πρίζα τραβώντας το καλώδιο, αλλά να πιάνετε την πρίζα. Κρατήστε το βύσμα και τραβήξτε. Μην ανοίγετε τη θήκη απορρυπαντικού ενώ λειτουργεί το πλυντήριο. Μην αγγίζετε το νερό εκκένωσης γιατί μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Μην ζορίζετε την πόρτα του κάδου. Μπορεί να χαλάσει ο μηχανισμός ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τυχαίο άνοιγμα. Σε περίπτωση βλάβης, σε καμία περίπτωση μην επεμβαίνετε στους εσωτερικούς μηχανισμούς προσπαθώντας να την επισκευάσετε. Να ελέγχετε πάντα τα παιδιά για να μην πλησιάζουν τη συσκευή ενώ λειτουργεί. Η πόρτα ενδέχεται να είναι πολύ ζεστή κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης. Εάν πρέπει να μετακινήσετε τη συσκευή, ζητήστε τη βοήθεια δύο ή τριών ατόμων και μεταχειριστείτε τη με τη μέγιστη προσοχή. Μην επιχειρήσετε να τη σηκώσετε μόνος σας, γιατί είναι πολύ βαριά. Πριν τοποθετήσετε τα ρούχα στο πλυντήριο, βεβαιωθείτε ότι ο κάδος είναι άδειος. Απόρριψη Διάθεση των υλικών συσκευασίας: τηρείτε τους τοπικούς κανονισμούς ούτως ώστε οι συσκευασίες να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Η Ευρωπαϊκή οδηγία 2002/96/ΕΚ περί Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (WEEE) δηλώνει ότι οι παλιές οικιακές ηλεκτρικές συσκευές δεν πρέπει να διατίθενται μαζί με τα υπόλοιπα αστικά απόβλητα. Οι παλιές συσκευές πρέπει να συλλέγονται ξεχωριστά για βελτίωση της ανάκτησης και της ανακύκλωσης των υλικών που περιέχουν, με σκοπό τη μείωση των βλαβερών επιπτώσεων στην ανθρώπινη υγεία και στο περιβάλλον. Το σύμβολο με τον διαγραμμένο κάδο απορριμμάτων υπάρχει σε όλα τα προϊόντα για να σας υπενθυμίζει ότι έχετε υποχρέωση να μην απορρίπτετε τη συσκευή σας μαζί με τα υπόλοιπα οικιακά απορρίμματα. Οι καταναλωτές πρέπει να επικοινωνούν με τις τοπικές αρχές ή τον προμηθευτή της συσκευής για πληροφορίες σχετικά με τη σωστή διάθεση των παλιών συσκευών.! Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας. Οι ακόλουθες πληροφορίες παρέχονται για λόγους ασφαλείας και πρέπει να διαβάζονται προσεκτικά.

10 Φροντίδα και συντήρηση Διακοπή νερού και παροχής ρεύματος Κλείνετε τη βρύση μετά από κάθε κύκλο πλύσης. Έτσι περιορίζεται η φθορά της υδραυλικής εγκατάστασης του πλυντηρίου και ο κίνδυνος διαρροής. Βγάζετε το βύσμα από το ρεύμα όταν καθαρίζετε το πλυντήριο και κατά τις εργασίες συντήρησης. Καθαρισμός του πλυντηρίου Μπορείτε να καθαρίζετε τα εξωτερικά μέρη και τα ελαστικά εξαρτήματα της συσκευής με ένα πανί βρεγμένο με χλιαρό νερό και σαπούνι. Μην χρησιμοποιείτε διαλύτες ή λειαντικά. Καθαρισμός της αντλίας Το πλυντήριο διαθέτει μια αυτοκαθαριζόμενη αντλία που δεν χρειάζεται συντήρηση. Μπορεί, ωστόσο, να τύχει να πέσουν μικρά αντικείμενα (όπως κέρματα ή κουμπιά) στον προθάλαμο που προστατεύει την αντλία, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της.! Βεβαιωθείτε ότι ο κύκλος πλύσης έχει τελειώσει και αποσυνδέστε τη συσκευή από το ηλεκτρικό ρεύμα. Για να έχετε πρόσβαση στον προθάλαμο: Καθαρισμός της θήκης απορρυπαντικού 1. Χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, αφαιρέστε το προστατευτικό κάλυμμα που βρίσκεται στην κάτω μπροστινή πλευρά του πλυντηρίου (βλέπε εικόνα). Αφαιρέστε τη θήκη ανυψώνοντας και τραβώντας προς τα έξω (βλέπε εικόνα). Πλένετέ την κάτω από τρεχούμενο νερό. Πρέπει να επαναλαμβάνετε τακτικά αυτήν τη διαδικασία. 2. Ξεβιδώστε το καπάκι περιστρέφοντάς το αριστερόστροφα (βλέπε εικόνα): μπορεί να στάξει λίγο νερό. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Φροντίδα της πόρτας και του κάδου της συσκευής Αφήνετε πάντα μισάνοιχτη την πόρτα του κάδου για να μην προκαλείται δυσοσμία. 3. Καθαρίστε προσεκτικά το εσωτερικό. 4. Ξαναβιδώστε το καπάκι. 5. Τοποθετήστε ξανά το προστατευτικό κάλυμμα και βεβαιωθείτε, πριν το σπρώξετε προς το πλυντήριο, ότι έχετε εισαγάγει τα γαντζάκια στις αντίστοιχες εσοχές. Έλεγχος του σωλήνα τροφοδοσίας νερού Ελέγχετε το σωλήνα τροφοδοσίας τουλάχιστον μία φορά ετησίως. Αν παρουσιάζει ρωγμές, πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα: κατά τη διάρκεια των κύκλων πλύσης, η πίεση του νερού είναι πολύ έντονη και είναι πολύ εύκολο να σπάσει ένας ραγισμένος σωλήνας.! Μην χρησιμοποιείτε χρησιμοποιημένους σωλήνες.

11 Επίλυση προβλημάτων Ενδέχεται κάποια στιγμή το πλυντήριό σας να μην λειτουργεί. Πριν επικοινωνήσετε με το Κέντρο Τεχνικής υποστήριξης (βλέπε «Τεχνική υποστήριξη»), βεβαιωθείτε ότι δεν μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα με βάση την ακόλουθη λίστα. Πρόβλημα: Το πλυντήριο δεν ενεργοποιείται. Ο κύκλος πλύσης δεν ξεκινά. Πιθανά αίτια/λύσεις: Το βύσμα της συσκευής δεν έχει εισαχθεί στην ηλεκτρική πρίζα ή δεν κάνει επαφή. Δεν υπάρχει ρεύμα στο σπίτι. Η πόρτα του πλυντηρίου δεν έχει κλείσει σωστά. Το πλυντήριο δεν τραβά νερό (η ενδεικτική λυχνία για το πρώτο στάδιο του κύκλου πλύσης αναβοσβήνει γρήγορα). Το πλήκτρο ON/OFF δεν έχει πατηθεί. Το πλήκτρο ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ δεν έχει πατηθεί. Η βρύση δεν είναι ανοικτή. Έχετε ρυθμίσει χρονοκαθυστέρηση έναρξης λειτουργίας (βλέπε «Εξατομίκευση»). Ο σωλήνας τροφοδοσίας νερού δεν είναι συνδεδεμένος στη βρύση. Ο σωλήνας είναι διπλωμένος. Η βρύση δεν είναι ανοικτή. Δεν υπάρχει παροχή νερού στο σπίτι. Η πίεση είναι πολύ χαμηλή. Το πλήκτρο ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ δεν έχει πατηθεί. Το πλυντήριο γεμίζει και αδειάζει νερό Ο σωλήνας εκκένωσης δεν έχει τοποθετηθεί σε ύψος μεταξύ 65 και 100 εκ. από το δάπεδο συνεχώς. (βλέπε «Εγκατάσταση»). Το ελεύθερο άκρο του σωλήνα είναι βυθισμένο στο νερό (βλέπε «Εγκατάσταση»). Το επιτοίχιο αποχετευτικό σύστημα δεν διαθέτει σωλήνα εξαερισμού. Το πλυντήριο δεν αποστραγγίζει νερό ούτε στύβει. Αν το πρόβλημα παραμένει ακόμη και μετά από αυτούς τους ελέγχους, κλείστε τη βρύση, απενεργοποιήστε τη συσκευή και επικοινωνήστε με την Υπηρεσία τεχνικής εξυπηρέτησης. Αν η κατοικία σας βρίσκεται στους τελευταίους ορόφους του κτηρίου, ενδεχομένως να υπάρχουν προβλήματα με την αποστράγγιση του νερού, οπότε το πλυντήριο γεμίζει και αδειάζει νερό συνεχώς. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος διατίθενται στο εμπόριο κατάλληλες βαλβίδες κατά του σιφωνισμού. Ο κύκλος πλύσης δεν περιλαμβάνει αποστράγγιση: για ορισμένους κύκλους πλύσης απαιτείται η μη αυτόματη εκκίνηση της φάσης εκκένωσης. Ο σωλήνας εκκένωσης είναι διπλωμένος (βλέπε «Εγκατάσταση»). Ο αγωγός εκκένωσης είναι βουλωμένος. Το πλυντήριο δονείται πολύ κατά το στύψιμο. Το πλυντήριο παρουσιάζει διαρροή. Ο κάδος δεν ξεκλειδώθηκε σωστά κατά την εγκατάσταση (βλέπε «Εγκατάσταση»). Το πλυντήριο δεν είναι οριζοντιωμένο (βλέπε «Εγκατάσταση»). Το πλυντήριο είναι σφηνωμένο ανάμεσα σε έπιπλα και τοίχους (βλέπε «Εγκατάσταση»). Ο σωλήνας τροφοδοσίας νερού δεν είναι σωστά βιδωμένος (βλέπε «Εγκατάσταση»). Οι ενδεικτικές λυχνίες «Λειτουργιών» και «start/pause» αναβοσβήνουν, ενώ μία από τις ενδεικτικές λυχνίες «φάσης σε εξέλιξη» και η ενδεικτική λυχνία «κλειδωμένης πόρτας» θα παραμείνουν σταθερά αναμμένες. Η θήκη απορρυπαντικού είναι μπλοκαρισμένη (για οδηγίες καθαρισμού βλέπε «Φροντίδα και συντήρηση»). Ο σωλήνας εκκένωσης δεν έχει στερεωθεί καλά (βλέπε «Εγκατάσταση»). Απενεργοποιήστε τη συσκευή και αποσυνδέστε την, περιμένετε περίπου 1 λεπτό και έπειτα ενεργοποιήστε την ξανά. Αν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με την Υπηρεσία τεχνικής εξυπηρέτησης. Δημιουργείται πολύς αφρός. Το απορρυπαντικό δεν είναι κατάλληλο για το πλυντήριο (πρέπει να αναγράφει την ένδειξη «για πλύσιμο στο πλυντήριο» ή «για πλύσιμο στο χέρι και στο πλυντήριο», ή κάτι αντίστοιχο). Χρησιμοποιήσατε πολύ απορρυπαντικό.

12 Σέρβις Πριν καλέσετε την Υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης: Βεβαιωθείτε ότι δεν μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας (βλέπε «Αντιμετώπιση προβλημάτων»). Επανεκκινήστε το πρόγραμμα πλύσης για να ελέγξετε αν επιλύθηκε το πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση, επικοινωνήστε με ένα εξουσιοδοτημένο Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου που παρέχεται στο πιστοποιητικό της εγγύησης.! Μην απευθύνεστε ποτέ σε μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς. Έχετε διαθέσιμες τις ακόλουθες πληροφορίες: το είδος του προβλήματος το μοντέλο της συσκευής (Mod.) το σειριακό αριθμό (S/N). Οι παραπάνω πληροφορίες αναγράφονται στην πλακέτα τεχνικών στοιχείων που υπάρχει στο πίσω μέρος του πλυντηρίου, και επίσης στο μπροστινό μέρος της συσκευής, όταν ανοίγετε την πόρτα.

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιγραφή της συσκευής και εκκίνηση κύκλου πλυσίματος Πίνακας ελέγχου Ενδεικτικές λυχνίες ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ/ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα. ΕΛ ΕΛ Εγκατάσταση, 2-3

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα. ΕΛ ΕΛ Εγκατάσταση, 2-3 Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Περιγραφή της συσκευής και εκκίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης IWC C ECO EU ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα

Οδηγίες χρήσης IWC C ECO EU ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Περιεχόμενα Ελληνικά, 1 Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Περιγραφή της συσκευής και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Συντήρηση και φροντίδα, 4 Διακοπή παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ελληνικά, 1 82599 XWA 71051 - XWA 91082 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης

Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΕΛ Ελληνικά, 1 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Ηλεκτρικές και υδραυλικές συνδέσεις Τεχνικά στοιχεία Περιγραφή της συσκευής, 4-5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία 82607 - XWA 61251 Συντήρηση και φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα WML 801

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα WML 801 Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ EL Ελληνικά, WML 801 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Συντήρηση και φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ελληνικά, 1 EWE 71 Σέρβις, 12 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιεχόμενα EL Ελληνικά 77657 - IWC 91082 Εγκατάσταση, 2--3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα XWE 81283

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα XWE 81283 Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ 82598 - XWE 81283 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Συντήρηση και φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ECOT7L 1051 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Οδηγίες χρήσης ECOT7L 1051 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ 82998 ECOT7L 1051 Περ ιεχόμενα Εγκατάσταση, 23 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Συντήρηση και φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιεχόμενα Ελληνικά Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Περιγραφή του πλυντηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία XWE 1483 Συντήρηση και φροντίδα, 4 Διακοπή

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Οδηγίες χρήσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση του μηχανήματος και φυλάξτε αυτές σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης AWM 129 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα. Εγκατάστα ση,

Οδηγίες χρήσης AWM 129 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα. Εγκατάστα ση, Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ 54863 - AWM 129 Περιεχόμενα Εγκατάστα ση, 2-3-4-5 Αποσυσκ ευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Οδηγίες για τον υπεύθυνο

Διαβάστε περισσότερα

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ CΤG 856 S V G A Β1 C1 C2 Β2 Α ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ Β1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ C2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΑQUAPLUS Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

ÐëõíôÞñéï Ñïý ùí AQXXF 129 H

ÐëõíôÞñéï Ñïý ùí AQXXF 129 H ÐëõíôÞñéï Ñïý ùí AQXXF 129 H Ïäçãßåò ãéá ôçí åãêáôüóôáóç êáé ñþóç Πλυντήριο ρούχων Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 3-4 Αφαίρεση συσκευασίας και Ευθυγράμμιση Σύνδεση παροχής νερού και Ηλεκτρικών παροχών Τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: UHR-864 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πληροφορίες για την ασφάλεια σας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 3 5 6 7 8 10 11 20 21 22 23 24 25 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 2 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 2 2013-11-19 오후 12:34:31 3 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M (220-240V~50/60HZ 9 φέτες: 2000Watt 13 φέτες: 2500 Watt) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για μελλοντική αναφορά Η εταιρία δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: KYT-30D Ref. No: 862-8137 ΠΡΟΣΟΧΗ! - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών AWM 129. Πλυντήριο Ρούχων. Περιεχόμενα. Ελληνικά

Φυλλάδιο οδηγιών AWM 129. Πλυντήριο Ρούχων. Περιεχόμενα. Ελληνικά Φυλλάδιο οδηγιών Πλυντήριο Ρούχων GR Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση, Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις, Πρώτος κύκλος πλυσίματος, Τεχνικά στοιχεία, Οδηγίες για το φίλτρο,

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Μοντέλο: VC-1156 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΚΤΗ ΝΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLWD-19PW

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΚΤΗ ΝΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLWD-19PW www.colorato.net Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΚΤΗ ΝΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLWD-19PW ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιµοποιήσετε την καινούρια σας συσκευή. ιατηρήστε τις οδηγίες σε ασφαλές και εύκολα προσβάσιµο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: LFH-05 Ref. No: 891-4151 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών CAWD 129. Πλυντήριο Ρούχων. Περιεχόμενα. Ελληνικά

Φυλλάδιο οδηγιών CAWD 129. Πλυντήριο Ρούχων. Περιεχόμενα. Ελληνικά Φυλλάδιο οδηγιών Πλυντήριο Ρούχων GR Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-5 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση, Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις, Πρώτος κύκλος πλυσίματος, Τεχνικά στοιχεία, Οδηγίες για το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης κλειστού θαλάμου καύσης βεβιασμένου ελκυσμού (τύπου C) ή ανοιχτού θαλάμου καύσης βεβιασμένου ελκυσμού (τύπου Β) με ενσωματωμένο μπόιλερ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Περιεχόμενα ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ. ! Το σύμβολο αυτό σας υπενθυμίζει να διαβάσετε το παρόν εγχειρίδιο. Ελληνικά, 1

Οδηγίες χρήσης. Περιεχόμενα ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ. ! Το σύμβολο αυτό σας υπενθυμίζει να διαβάσετε το παρόν εγχειρίδιο. Ελληνικά, 1 Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ! Το σύμβολο αυτό σας υπενθυμίζει να διαβάσετε το παρόν εγχειρίδιο. Ελληνικά, 1 78147- WDD 9640 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Προφυλάξεις και συμβουλές, 5 Γενική Ασφάλεια Απόρριψη Μη αυτόματο άνοιγμα της πόρτας

Περιεχόμενα. Προφυλάξεις και συμβουλές, 5 Γενική Ασφάλεια Απόρριψη Μη αυτόματο άνοιγμα της πόρτας Οδηγίες χρήσης Πλυντήριο-στεγνωτήριο! Το σύμβολο αυτό σας υπενθυμίζει να διαβάσετε το πα ρόν εγχειρί διο. Ελληνικά, 1 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Mοντέλο: UHC-862 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τες για μελλοντική χρήση ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις.

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις. 1 2 3 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή επικίνδυνες καταστάσεις. Κάθε χρήση του προϊόντος εκτός των Panels PM προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: JE-601A Ref. No: 859-71121 Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε ένα προϊόν. Η ποιότητα κατασκευής είναι εγγυημένη και οι προδιαγραφές σύμφωνες με τα

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ R-516 220-240V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών, τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ... 11 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 11 Χειριστήρια... 11 Σίδερο επαγγελματικού τύπου... 11... 11 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ... 12...

Διαβάστε περισσότερα

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας Θερμαντικό σώμα με οπτικό εφέ φλόγας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Παρακαλούμε φυλάξτε το φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας σε ασφαλές μέρος, μαζί με την απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709151515 Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL- Παρακαλώ πριν τη χρήση διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες χρήσης προσεκτικά και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Οδηγίες Ασφαλείας Εάν το καλώδιο είναι κατεστραμμένο, πρέπει να αντικατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: AS8622 Ref. No: 857-8622 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

Energy Under Control

Energy Under Control ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΣΥΝ ΕΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Energy Under Control D.MITSOTAKIS & Co Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Για την ασφάλειά σας Η συσκευή έχει δύο λειτουργίες: θέρµανσης/ στεγνώµατος πετσετών και συµπληρωµατικής θέρµανσης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης WA5160E

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης WA5160E EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης WA5160E 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 61460TL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 61460TL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 61460TL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...6

Διαβάστε περισσότερα

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης KDFVC fan coil unit Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σελ,4 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3,1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ σελ,5 3,2 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΚΙΜΗΣ σελ,5 3,3

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

ΙΘΩΜΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΛ. : , , FAX

ΙΘΩΜΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΛ. : , , FAX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 1. Συνδυάστε τα δύο μισά της βάσης, όπως φαίνεται στο διάγραμμα. 2. Ξεβιδώστε το στοιχείο στερέωσης της συσκευής. ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ 3. Τοποθετήστε τη βάση

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προιόντα μας. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή! Ⅰ. Παρουσίαση συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1154. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1154. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Οδηγίες χρήσης Μοντέλο: VC1154 Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Σελ. 1 από 7 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L 72272 FL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...7 5.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLDM-400A Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε τις για μελλοντική χρήση H COLORATO συνιστά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ UHF-847 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ UHF-847 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ UHF-847 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Αγαπητέ πελάτη, Ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή σας να αγοράσετε ένα από τα προιόντα μας. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε με προοσοχή και να αποθηκεύσετε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

INSTRUCTIONS MANUAL VACUUM CLEANER MOD. R-185

INSTRUCTIONS MANUAL VACUUM CLEANER MOD. R-185 INSTRUCTIONS MANUAL VACUUM CLEANER MOD. R-185 3 Περιγραφή συσκευής A Πέλµα σκουπίσµατος B Τηλεσκοπικός σωλήνας C Εύκαµπτος σωλήνας D Ρυθµιστής αέρα E Άνω άκρο εύκαµπτου σωλήνα F Μπουτόν αυτόµατης περιτύλιξης

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1153. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1153. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Οδηγίες χρήσης Μοντέλο: VC1153 Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Σελ. 1 από 7 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής (GR) TYPE L5401 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βραστήρας D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8355. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener.  Register your product and get support at HP8355. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8355 EL Εγχειρίδιο χρήσης SONIC SONIC Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Περιγραφή: ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΗ 1000W ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΗ 1500W ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΔΙΠΛΗ 2500W (1000W+1500W) Model No: ZD-1010A

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή πρέπει να τηρείτε βασικούς κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V~ 50Hz. Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V~ 50Hz. Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 220-240V~ 50Hz 2000W Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

LAVAMAT 68070FL LAVAMAT 68271VFL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

LAVAMAT 68070FL LAVAMAT 68271VFL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL LAVAMAT 68070FL LAVAMAT 68271VFL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...6

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-832 Μην αναποδογυρίζετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προιόντος. Η κάθε συσκευή έχει

Διαβάστε περισσότερα

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ ΣΙ ΕΡΟ ΑΤΜΟΥ MOD. R-390 Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και το σχεδιάγραµµα της συσκευής, πριν τη πρώτη χρήση. Προσοχή: 1. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν χρησιµοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ορολογία της Μηχανής Συσκευασίας Κενού - Vacuum Champion

Ορολογία της Μηχανής Συσκευασίας Κενού - Vacuum Champion Ορολογία της Μηχανής Συσκευασίας Κενού - Vacuum Champion (1) Vacuum gauge - Μετρητής Κενού: Έχει κίτρινος χρώμα και γίνεται πράσινο χρώμα όταν η λειτουργία κενού έχει επιτευχθεί. (2) Vacuum Level - Ρυθμιστής

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-840 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα