Ισχύει µόνο για αναχώρηση από Λάρνακα Με δύο ιαν/σεις στην Αθήνα και ιδιωτικές µεταφορές

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ισχύει µόνο για αναχώρηση από Λάρνακα Με δύο ιαν/σεις στην Αθήνα και ιδιωτικές µεταφορές"

Transcript

1 Ισχύει µόνο για αναχώρηση από Λάρνακα Με δύο ιαν/σεις στην Αθήνα και ιδιωτικές µεταφορές Ακολουθώντας το φιδίσιο µονοπάτι µέσα από την πολύχρωµη κουλτούρα και τη µυστηριώδη ιστορία του Μεξικού, της Γουατεµάλας και της Ονδούρας, η εξερεύνηση αυτή µας µεταφέρει σε µαγευτικές ερειπωµένες πόλεις, όπου αρχαίες πυραµίδες υψώνονται πάνω από τη ζούγκλα, σε πόλεις και χωριά, που είναι ακόµα πατρίδες κοινοτήτων των Μάγιας. Ηφαίστεια µε χιονισµένες κορυφές, παραλίες µε πελώρια κύµατα, υψίπεδα κοντά στον ουρανό και στον ήλιο, ζούγκλες, άγονες πεδιάδες, ποτάµια, λίµνες, έρηµοι, γκρεµοί, φαράγγια και βαθιές κοιλάδες. Μια παρθένα φύση µε την οποία ο άνθρωπος βρίσκεται σε αρµονία. Αρχαίοι πολιτισµοί (Ολµέκοι, Ζαποτέκοι, Μάγιας, Τολτέκοι, Αζτέκοι κλπ.) που εξαρθρώθηκαν από τους Κονκισταδόρες, πυραµίδες, αποικιακά κτίρια, ζούγκλες, εκπληκτικές παραλίες, Ινδιάνοι, Μεστίζος, ντόπια χειροτεχνήµατα, νόστιµη και πικάντικη κουζίνα, τεκίλα, συναρπαστικοί ρυθµοί και µουσική. Το ταξίδι µας αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους που γοητεύονται από το αυθεντικό και ζεστό πρόσωπο των χωρών της Κεντρικής Αµερικής. Είναι ένα πλήρες ταξίδι για όσους δεν θέλουν να χάσουν την παραµικρή γωνιά από ολόκληρο το ιστορικό Μεξικό, να δουν ολόκληρη τη Γουατεµάλα από άκρη σε άκρη και να γοητευθούν από τον σηµαντικότερο αρχαιολογικό χώρο των Μάγιας στην Ονδούρα.

2 Expllorriing Mexiico,, Guattemalla,, Hondurras by Verrsus Trravell Highlights, υνατά σηµεία του προγράµµατος: Το µοναδικό πρόγραµµα της αγοράς που περιλαµβάνει αυθεντικά & απάτητα µέρη, όπως την οδική και εν πλω διαδροµή του Λίβινγκστον, το µοναδικό τµήµα της Γουατεµάλας που βρέχεται από την Καραϊβική. Η διαδροµή γίνεται µέσα από την πλούσια ζούγκλα του Πετέν. Το µοναδικό από τα αντίστοιχα προγράµµατα της αγοράς που περιλαµβάνει διαµονή στην Ονδούρα και τον εξαίρετο αρχαιολογικό χώρο των Μάγιας στο Κοπάν Τα ξενοδοχεία µας είναι 4* & 5*. Στο Μέξικο Σίτι ξενοδοχείο της εταιρείας Fiesta Americana Westin ή παρόµοια, στο Κανκούν ξενοδοχείο 4*. Στο Παλένκε και το Καµπέτσε, περιοχές χωρίς ιδιαίτερη τουριστική ανάπτυξη, διανυκτερεύουµε σε πολύ όµορφα, µικρά, παραδοσιακά µεξικάνικα ξενοδοχεία από τα καλύτερα κάθε περιοχής. Στην Αντίγκουα ξενοδοχείο 4*, ενώ στο Κοπάν και το Ρίο Ντούλτσε (Λίβινγκστον) είναι παραδοσιακά ξενοδοχεία, πάλι από τα καλύτερα της περιοχής. Η επιλογή των ξενοδοχείων έχει γίνει ύστερα από τη µεγάλη µας εµπειρία στην περιοχή και είναι σίγουρο ότι θα σας ικανοποιήσουν πλήρως. Βρίσκονται στο κατάλληλο σηµείο, έχουν τοπικό χρώµα και κάνουν τη διαµονή σας απολαυστική. Το ταξίδι συνοδεύει ειδικός αρχηγός µε τεράστια πείρα στις χώρες της Κεντρικής Αµερικής Προσφέρονται δωρεάν ταξιδιωτικοί οδηγοί-βιβλία στα ελληνικά Versus Travel Για τους ταξιδιώτες που τα θέλουν όλα! Φτιάξαµε ένα ταξίδι όπως µας το έχετε ζητήσει ΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΙ ΙΙΩΤΙΙΚΟΙΙ Ο ΗΓΟΙΙ VERSUS Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση µιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της µεγάλης µας ταξιδιωτικής εµπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδροµής.

3 Ένας "δυνατός" συνδυασµός του Μεξικού και της Γουατεµάλας, στον οποίο το Versus προσθέτει τον αρχαιολογικό χώρο του Κοπάν στην Ονδούρα, καθώς και τη την πανέµορφη περιοχή από την Πόλη της Γουατεµάλας στο Φλόρες. Στα ταξίδια µας στον κόσµο αναζητούµε σηµεία αυθεντικά, αναζητούµε το πρωτόγονο που χάνεται. Όπου το βρίσκουµε το περιλαµβάνουµε στα προγράµµατά µας. Ένα από αυτά είναι η ζούγκλα του Πετέν στην Γουατεµάλα και το αυθεντικό Λίβινγκστον, η χώρα των Γκαριφούνα, το µοναδικό τµήµα της Γουατεµάλας που βρέχεται από την Καραϊβική. Ένα αξεπέραστο πρόγραµµα που ιχνηλατεί τους δρόµους των Μάγιας και τις πόλεις-κράτη αυτού του µεγαλειώδους πολιτισµού που ανέπτυξαν στη Μεσοαµερική, αλλά και πόλεις-αποικιακά στολίδια, όπως η Αντίγκουα ή λίµνες που παρακολουθούν αιώνια ηφαίστεια. Άλλο ένα πρόγραµµα µε την ταυτότητα του Versus Travel! Επισκεφθείτε τις τεράστιες πυραµίδες του σηµαντικότερου ιερού χώρου των προκολοµβιανών πολιτισµών, του Τεοτιχουακάν Εξερευνήστε µέσα στη ζούγκλα µε την οργιώδη βλάστηση τους µαγευτικούς αρχαιολογικούς χώρους του Παλένκε και του Τσιτσέν Ιτζά Περιηγηθείτε στο αποικιακό κόσµηµα της πολιτείας Γιουκατάν - τη Μέριντα - και χαρείτε τη νυχτερινή της ατµόσφαιρα Περπατήστε στον αρχαιολογικό χώρο του Τικάλ, που είναι κυριολεκτικά κρυµµένος από πυκνή ζούγκλα Μπείτε στα άδυτα της Γουατεµάλας και φτάστε στο Λίβινγκστον, µε τους µελανόχρωµους Γουατεµαλέζους Ανακαλύψτε τον αρχαιολογικό χώρο του Κοπάν στην Ονδούρα Νοιώστε τον αέρα άλλων εποχών στη σαγηνευτική Αντίγκουα Πλεύστε στην πανέµορφη λίµνη Ατιτλάν

4 ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS Στα ταξίδια µας στο κόσµο αναζητούµε σηµεία αυθεντικά, αναζητούµε το πρωτόγονο που χάνεται. Όπου το βρίσκουµε το περιλαµβάνουµε στα προγράµµατά µας. Ένα από αυτά είναι η ζούγκλα του Πετέν στη Γουατεµάλα και το αυθεντικό Λίβινγκστον, το µοναδικό τµήµα της Γουατεµάλα που βρέχεται από την Καραϊβική. Θα µπούµε στα άδυτα της Γουατεµάλας - κάτι που δεν περιλαµβάνεται συνήθως στα προγράµµατα των ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων - και θα διασχίσουµε κυριολεκτικά τη χώρα, για να δούµε όµορφα τοπία και ζούγκλες που οι Έλληνες ταξιδιώτες δεν έχουν εύκολα την ευκαιρία να απολαύσουν! Φθάνουµε στο Ρίο Ντούλτσε, στις όχθες της λίµνης Ιζαµπάλ, που αποτελεί εθνικό πάρκο προστασίας της θαλάσσιας αγελάδας. Με θέα το κάστρο San Felipe, που έχτισαν οι Ισπανοί για να προστατευτούν από τους Άγγλους πειρατές της Καραϊβικής, επιβιβαζόµαστε σε βάρκες, διασχίζουµε τον ποταµό και οδηγούµαστε στην περιοχή Λίβινγκστον. Το Λίβινγκστον κατοικείται από Μαύρους Γουατεµαλέζους που µιλούν Ισπανικά ή µουσικά Αγγλικά, µένουν σε ξύλινα σπιτάκια που είναι βαµµένα σε έντονα χρώµατα και ζουν από την αλιεία. Οι κάτοικοι της περιοχής, γνωστοί ως Γκαριφούνα, είναι Αφρικανοί, που οι πρόγονοί τους είχαν έρθει εδώ σαν σκλάβοι. Έτσι, αναµεµιγµένοι µε τους Ινδιάνους της Καραϊβικής και µε τους Μάγια, έχουν αναπτύξει έναν ενδιαφέροντα πολιτισµό για τον οποίο θα σας µιλήσει ο αρχηγός µας. Στην παραλία αυτή της Καραϊβικής νιώθουµε αποκοµµένοι από την πραγµατικότητα, τόσο λόγω του πρωτόγονου περιβάλλοντος, όσο και του γεγονότος ότι για να φύγουµε πρέπει να χρησιµοποιήσουµε βάρκα!

5 Περιπλάνηση και Εξερεύνηση Ένα µωσαϊκό αρχαίων λαών και πολιτισµών (Μάγιας, Ατζέκοι, Ζαποτέκοι, Τεοτιχουανάκος, Ολµέκοι και Τολτέκοι), σε ένα συναρπαστικό οδοιπορικό 20 Ηµερών, που περιλαµβάνει: Το πλήρες Ιστορικό Μεξικό χωρίς να παραλείπει τίποτα [περιλαµβάνοντας εκτός των υπολοίπων το Μέξικο Σίτι µε την Παναγία της Γουαδελούπης, το σηµαντικότερο προσκύνηµα των Λατινοαµερικάνων και το Τεοτιχουακάν, την αποικιακή Μέριντα, τους αρχαιολογικούς χώρους των Μάγιας στο Παλένκε, Τσιτσέν Ιτζά, Ουξµάλ, Καµπάχ και το κοσµοπολίτικο Κανκούν] µαζί µε την Γουατεµάλα [Λίµνη Ατιτλάν, µια από τις πιο όµορφες λίµνες του κόσµου, την Αντίγκουα, το αποικιακό στολίδι της Γουατεµάλας, την οδική διάσχιση της χώρας µέσα από τη ζούγκλα του Πετέν, το σπάνιο Ρίο Ντούλσε και το Λίβινγκστον, την Καραϊβική της Γουατεµάλας] και την Ονδούρα [µε τον πανέµορφο και σπουδαιότατο αρχαιολογικό χώρο των Μάγιας στο Κοπάν]. Όλα τα παραπάνω γίνονται µε µια πολύ έξυπνη διαδροµή που έχει επιλέξει το Versus Travel για να µην παραλείψουµε τίποτα.

6 Τεκίλα Η τεκίλα κατάγεται από το Μεξικό. Πήρε το όνοµά της από την οµώνυµη µικρή πόλη στο υτικό Μεξικό, που απέχει περίπου 55 χιλιόµετρα από την Γκουανταλαχάρα. Ο θρύλος για τη γέννησή της αναφέρει ότι ένας κεραυνός χτύπησε κάποτε µια αγαύη στην περιοχή µιας φυλής Ινδιάνων του Μεξικού. Εκείνοι τότε παρατήρησαν ότι το φυτό άρχισε να εκκρίνει ένα γευστικό και καυτερό υγρό, που όταν το έπινες σου δηµιουργούσε ευχάριστα συναισθήµατα. Το θεώρησαν δώρο σταλµένο από τους θεούς. Η αγαύη, η πρώτη ύλη της τεκίλας, δεν είναι κάκτος, όπως οι περισσότεροι λανθασµένα πιστεύουν, αλλά ανήκει στην οικογένεια των κρινοειδών. Η λέξη αγαύη σηµαίνει θαυµαστός και αθάνατος! Η θαυµαστή ιστορία της ξεκινάει στις αρχές του 16ου αιώνα, µε την αποβίβαση στο Μεξικό των Ισπανών κατακτητών. Αν και οι περιορισµοί για τη χρήση του αλκοόλ δεν επέτρεπαν την ανεξέλεγκτη κατανάλωσή του, οι Αζτέκοι παρασκεύαζαν ένα ποτό που ονόµαζαν pulque (πουλ-κεϋ) από τη ζύµωση του χυµού του καρπού της αγαύης. Ποτό µε "ονοµασία προέλευσης", η τεκίλα πρέπει σύµφωνα µε το νόµο να παράγεται µόνο µέσα στα σύνορα του Μεξικού και να περιέχει τουλάχιστον 51% συµπυκνωµένα ζάχαρα γαλάζιας αγαύης, που καλλιεργείται από τους χιµαντόρες (jimadores, παραγωγοί αγαύης), στις περιοχές του Jalisco, Guanajuato, Michoacam, Nayarit και Tamanlipan. Η πρώτη επίσηµη κρατική άδεια από την ισπανική κυβέρνηση για την καλλιέργεια της µπλε αγαύης και τη λειτουργία αποστακτήρα µε σκοπό την παρασκευή τεκίλας δόθηκε στον Jose Cuervo. Το 1910 υπήρχαν ήδη 100 ποτοποιίες στην πολιτεία του Jalisco, αλλά η πραγµατική άνοιξη της τεκίλας αρχίζει µετά το 1920, όταν υιοθετούνται νέες, σύγχρονες µέθοδοι παραγωγής, δανεισµένες από την προχωρηµένη ήδη οινοποιία. Παράλληλα, µε την προσθήκη aguamiel, δηλαδή νερόµελου, η γεύση της γλυκαίνει και γίνεται πιο προσιτή στους µη ιθαγενείς και κυρίως στους κατοίκους των γειτονικών ΗΠΑ. Υπάρχουν περισσότεροι από 300 διαφορετικοί τύποι αγαύης και χρειάζονται 8 µε 12 χρόνια για να µεγαλώσει η πίνια (pina), δηλαδή ο τεράστιος καρπός της, ο οποίος φτάνει τα 50 κιλά και µοιάζει πολύ µε τον καρπό του ανανά. Η καλλιέργεια της µπλε αγαύης δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από καλό έδαφος και συνεχή παρακολούθηση για τον εντοπισµό τυχόν ασθενειών. Την εποχή της συγκοµιδής οι χιµαντόρες συλλέγουν τους καρπούς. Οι αγαύες κόβονται από τη ρίζα και καθαρίζονται από τα φύλλα µέχρι να αποκαλυφθεί η pina, η καρδιά του φυτού. Η καρδιά κόβεται σε τέταρτα και αφαιρείται το σκληρό µέρος που την ενώνει µε τη ρίζα για να µην επηρεάσουν το τελικό προϊόν τα πικρά στοιχεία που περιέχει. Στη συνέχεια τα καθαρά κοµµάτια βράζουν επί 24 ώρες, οι βρασµένες καρδιές ψύχονται για 2 ηµέρες ώστε να αναπτύξουν µεγαλύτερη πολυπλοκότητα στη γεύση και ύστερα ζυµώνονται µε µαγιά. Στη διαδικασία της απόσταξης που ακολουθεί, χρησιµοποιούνται αποστακτήρες διαφόρων µεγεθών για να παραχθούν διαφορετικοί τύποι τεκίλας. Στο στάδιο αυτό η τεκίλα εµφιαλώνεται αµέσως ή σε κάποιες περιπτώσεις έπειτα από ορισµένο χρόνο παραµονής σε βαρέλια, ανάλογα µε τον τύπο τεκίλας που παράγεται. Οι τύποι της τεκίλας, σύµφωνα µε τη µεξικανική νοµοθεσία, είναι τέσσερις.silver, Blanco, Plata: η λευκή τεκίλα, εµφιαλώνεται αµέσως µετά την απόσταξη ή µέσα σε 60 µέρες. Μπορεί να αποθηκευθεί µέχρι την εµφιάλωση σε ανοξείδωτες δεξαµενές, αλλά όχι σε ξύλινα βαρέλια.gold, Oro, Suave, Joven ή Joven abocado: η κίτρινη τεκίλα, είναι το ίδιο µε τη Silver, µε τη διαφορά ότι γίνεται προσθήκη βελτιωτικών συστατικών - συνήθως καραµέλας και εσάνς δρυός, σε ποσοστό µέχρι 1% του συνολικού βάρους - µε σκοπό τη δηµιουργία γεύσης και χρώµατος που την κάνουν να µοιάζει παλαιωµένη. Rested ή Reposado: η τεκίλα που έχει ωριµάσει σε δρύινα βαρέλια για 2 έως12 µήνες πριν από την εµφιάλωση. Aged ή Apejo: η τεκίλα που αποθηκεύεται και αφήνεται να ωριµάσει σε δρύινα βαρέλια περιεκτικότητας το πολύ 350 λίτρων, για περισσότερο από ένα χρόνο πριν να εµφιαλωθεί. Η παλαίωση µπορεί να διαρκέσει µέχρι και 8 µε 10 χρόνια. Στην αγορά του Μεξικού κυκλοφορούν περισσότερα από 600 είδη τεκίλας. Οι διαφορές τους εξαρτώνται από την ποσότητα αγαύης που χρησιµοποιείται για την παρασκευή τους. Είναι σαφές πως τα προϊόντα µε προσθήκη ζάχαρης, γνωστά ως mixto tequilas, είναι πολύ κατώτερα από πλευράς γεύσης, αρώµατος και σώµατος, συγκριτικά µε τις τεκίλες που παράγονται από 100% αγαύη. Το ποσοστό αυτό συνήθως αναγράφεται στην ετικέτα. Η διπλή απόσταξη επιβάλλεται στην παραγωγή της τεκίλας, αλλά η τριπλή µπορεί να προκαλέσει την εξασθένηση του αρωµατικού χαρακτήρα της. Η επιλογή ανάµεσα σε µια Apejo ή µια Silver είναι θέµα γούστου, είναι όµως προφανές πως όσο µεγαλύτερη είναι η διάρκεια της παλαίωσης τόσο πιο σκούρο γίνεται το χρώµα της τεκίλας και τόσο πιο έντονα είναι τα χαρακτηριστικά αρώµατα και οι γεύσεις βαρελιού. Η καλύτερη στιγµή θεωρείται πως είναι στα 4 χρόνια της ωρίµασης. Ωστόσο, η παλαίωση δεν προσφέρει στην τεκίλα την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρει σε άλλα αλκοολούχα ποτά. Προσοχή: όταν ανοίγετε ένα µπουκάλι τεκίλας εκθέτετε αυτοµάτως το περιεχόµενό του στο οξυγόνο που, όπως ακριβώς και στο κρασί, θα του προκαλέσει οξείδωση. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να το καταναλώνετε γρήγορα, µέσα σε ένα χρονικό διάστηµα µερικών εβδοµάδων - δύο µήνες το πολύ.ο µύθος του σκουληκιού: Κάποιες αµερικανικές εταιρείες εµφιαλώνουν τεκίλα και για λόγους εντυπωσιασµού και µάρκετινγκ τοποθετούν σκουλήκια µέσα στο µπουκάλι. εν πρόκειται όµως σε καµία περίπτωση για µεξικανική παράδοση. Άσπρο πάτο! Ο παραδοσιακός τρόπος για να πιείτε την τεκίλα είναι: γλείφω - πίνω - δαγκώνω / αλάτι - τεκίλα - λάιµ. Στο Μεξικό συνήθως χρησιµοποιείται ένα ψηλό και στενό σφηνάκι, το caballito, που σηµαίνει µικρό αλογάκι ή αλλιώς tequilito. Οι λάτρεις της τεκίλας όµως προτιµούν να την απολαµβάνουν αργά στα ποτήρια του κονιάκ ώστε να µπορούν να εκτιµήσουν τα ιδιαίτερα αρώµατά της. Το caballito πάντως θεωρείται το καταλληλότερο σχήµα και µέγεθος για την κατανάλωση της τεκίλας.

7 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΡΝΑΚΑ - AΘHNA Πτήση για την Αθήνα. Άφιξη και διανυκτέρευση. 2η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση µέσω ενδιάµεσου σταθµού για την πρωτεύουσα του Μεξικού, το Μέξικο Σίτι (Mexico City, Πόλη του Μεξικού). Άφιξη, µεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας, που βρίσκεται κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στη λεωφόρο Ρεφόρµα. Ο αυτοκράτορας Μαξιµιλιανός των Αψβούργων σχεδίασε τη λεωφόρο για να ενώσει το κάστρο του στο λόφο Chapultepec µε την παλαιά πόλη. Πλήθος αγαλµάτων διακοσµούν τη λεωφόρο, µάρτυρες της ιστορίας του Μεξικού. ιανυκτέρευση. 3η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ (Ξενάγηση, Εθνικό Ανθρωπολογικό Μουσείο) H Πόλη του Μεξικού είναι µια από τις µεγαλύτερες πόλεις του κόσµου. Υπήρξε, πριν τον ερχοµό των Ισπανών Κατακτητών (Conquistadores), η έδρα των Αζτέκων, αργότερα η πρωτεύουσα των αποικιοκρατών και σήµερα το ζωντανό σύγχρονο πολιτικό, οικονοµικό, πολιτιστικό και διοικητικό κέντρο της χώρας. Η ηµέρα µας σήµερα θα αφιερωθεί στη γνωριµία µας µε τη Μεξικανική πρωτεύουσα. Η περιήγησή µας ξεκινάει από την αποικιακή καρδιά της πόλης, την πλατεία Zocalo, την κεντρική πλατεία της πόλης και µια από τις τρεις µεγαλύτερες πλατείες στον κόσµο, που ήταν το τελετουργικό κέντρο της πρωτεύουσας των Αζτέκων, της Τενοτστιτλάν και του Μεγάλου Ναού τους, που καταστράφηκε από τους Ισπανούς το Την πλατεία περιβάλλουν µοναδικά µνηµεία, χαρακτηριστικά κτίσµατα των πολιτισµών που σηµάδευσαν µε τη παρουσία τους την ιστορία του τόπου. Θα δούµε τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό, έξοχο δείγµα της αποικιακής αρχιτεκτονικής γνωστής ως Churrigueresque και το Προεδρικό Μέγαρο (Παλάσιο Νασιονάλ), που κρύβει στην εσωτερική του αυλή αριστουργήµατα του µεγαλύτερου εκπροσώπου της µεξικάνικης τοιχογραφίας, του Ντιέγκο Ριβέρα (συντρόφου της Φρίντα Κάλο). Εικονογραφηµένα παρελαύνουν µπροστά µας οι ήρωες της µεξικάνικης ιστορίας και οι σηµαντικότερες στιγµές της. Στη συνέχεια θα µεταβούµε στο πάρκο Τσαπούλτεπεκ (Chapultepec), όπου µας περιµένει µια ανεπανάληπτη εµπειρία. Η επίσκεψή µας στο Εθνικό Ανθρωπολογικό Μουσείο θα µας κάνει να αισθανθούµε σαν άλλος Indiana Jones, αφού µε την είσοδό µας στις διάφορες αίθουσες, θα έρθουµε σε επαφή µε τα σηµαντικότερα ευρήµατα των πολυάριθµων προκολοµβιανών πολιτισµών που άκµασαν σ όλη την έκταση της χώρας και που είναι γνωστοί ως Μεσοαµερικανικοί. Οι µέρες των Αζτέκων, των Μάγιας, των Ζαποτέκας, των Ολµέκων, των Τολτέκων και τόσων άλλων επανέρχονται µέσα από τα εντυπωσιακά εκθέµατα, που είναι ανώτερα κάθε περιγραφής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ιανυκτέρευση.

8 4η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ (ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΥΑ ΕΛΟΥΠΗΣ, ΤΕΟΤΙΧΟΥΑΚΑΝ) Πρωινή αναχώρηση για τα περίχωρα του Μέξικο Σίτι, όπου µας περιµένουν δύο ιδιαίτερες επισκέψεις. Αρχικά επισκεπτόµαστε την περίφηµη Παναγία της Γουαδελούπης, το σηµαντικότερο προσκύνηµα των απανταχού λατινοαµερικάνων. Από εδώ, µε αφορµή την εµφάνιση της Παναγίας σε έναν ιθαγενή, ξεκίνησε η βαθιά πίστη τους στην Παναγία και η εναπόθεση όλων των προσδοκιών τους σ αυτήν. Έκδηλη η θρησκευτική ευλάβεια των πιστών καθώς εισέρχονται στις παλιές εκκλησίες της περιοχής, αλλά και στον εξαιρετικά σύγχρονο ναό. Στη συνέχεια επισκεπτόµαστε τον σηµαντικότερο ίσως ιερό χώρο των προκολοµβιανών πολιτισµών, το Τεοτιχουακάν, τον τόπο όπου δηµιουργήθηκαν οι θεοί και που µε τη σειρά τους δηµιούργησαν τον κόσµο. Οι τεράστιες πυραµίδες αφιερωµένες στον Ήλιο και τη Σελήνη, η Λεωφόρος των Νεκρών, τα ανάκτορα, ο ναός του Κετσαλκοάτλ, απλά µας καθηλώνουν. Κάθε περιγραφή φαντάζει φτωχή µπροστά στο µεγαλείο του µοναδικού αυτού αρχαιολογικού χώρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ιανυκτέρευση. 5η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ - ΛΙΜΝΗ ΑΤΙΤΛΑΝ Μεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση για Ταπατσούλα, µια πόλη στα σύνορα του Μεξικού µε τη Γουατεµάλα. Φθάνοντας θα αναχωρήσουµε οδικώς για µία πανέµορφη διαδροµή µε προορισµό τη λίµνη Ατιτλάν, που θεωρείται η οµορφότερη της γης. Με επιφάνεια 130 km 2 και µέγιστο βάθος 600 µέτρων είναι η βαθύτερη λίµνη της Μεσοαµερικής. ηµιουργήθηκε πριν από χρόνια από την έκρηξη των τριών ηφαιστείων, Ατιτλάν (Atitlan), Σαν Πέδρο (San Pedro) και Τολιµάν (Toliman), που βρίσκονται στη νότια όχθη της. Η έκρηξη αυτή ήταν κοσµογονικού µεγέθους, αφού εναπόθεσε τέφρα σε έκταση km 2, από τη Φλόριδα των ΗΠΑ έως το Εκουαδόρ. Η ηφαιστειακή της καταγωγή, της προσδίδει εξαιρετική χρωµατική ποικιλία και οµορφιά, πράγµα που είχαν διαπιστώσει οι Μάγιας, οι αρχικοί κάτοικοι, καθώς το όνοµά της σηµαίνει "όπου το ουράνιο τόξο χρωµατίζεται". Η γαλήνια ατµόσφαιρα που προκαλεί το άγρυπνο βλέµµα των ηφαιστείων που την περιβάλουν, γοητεύει και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Οι παρόχθιοι πληθυσµοί ανάγονται σε τρεις κυρίως φυλές των Μάγιας, τους Κακτσικέλ (Cakchiquel), τους Κιτσέ (Quiché) και τους Τζουτουχίλ (Tzu tujil). Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ιανυκτέρευση.

9 6η ΗΜΕΡΑ: ΑΤΙΤΛΑΝ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΝΤΕ ΑΤΙΤΛΑΝ - ΤΣΙΤΣΙΚΑΣΤΕΝΑΝΓΚΟ - ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ Σήµερα το πρωί θα επιβιβαστούµε σε πλοιάρια, προκειµένου να διασχίσουµε τη λίµνη, να απολαύσουµε το εκπληκτικό περιβάλλον της και να επισκεφθούµε το µεγαλύτερο, πολυπληθέστερο και εντυπωσιακότερο από τα 13 χωριά που την περιστοιχίζουν, το Σαντιάγκο ντε Ατιτλάν (Santiago Atitlan), που βρίσκεται στη νότια όχθη της. Οι Ινδιάνοι κάτοικοι µε τις χαρακτηριστικές τους στολές συνθέτουν µία αυθεντική εικόνα που σπάνια συναντάµε στις µέρες µας. Επίσκεψη της αποικιακής εκκλησίας και χρόνος ελεύθερος για να αγοράσουµε παραδοσιακά χειροτεχνήµατα και άλλα είδη λαϊκής τέχνης. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουµε για το Ινδιάνικο ορεινό χωριό Τσιτσικαστενάνγκο µε την περίφηµη αγορά και την πανέµορφη εκκλησία του Σαν Τόµας. Η εκκλησία που κατασκευάστηκε το 1540 και είναι µία από τις πιο εντυπωσιακές της Γουατεµάλας - ένας χώρος ιερός, όπου οι παραδοσιακές θρησκευτικές τελετουργίες των Μάγιας συναντούν µε έναν µοναδικό τρόπο τον καθολικισµό. Συνεχίζουµε για την πρώτη πρωτεύουσα της χώρας και την πιο όµορφη πόλη της, την Αντίγκουα, η οποία βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ουνέσκο. Τα σχεδόν ανέγγιχτα από τον χρόνο κτίρια δηµιουργούν ένα υπαίθριο µουσείο αρµονικής συνάντησης του µπαρόκ µε το ισπανικό mudehar - ένας αρχιτεκτονικός ρυθµός εισηγµένος από την Ισπανία, όπου αραβικά στοιχεία δένονται µε τη ροµανική, τη γοτθική και την αναγεννησιακή αρχιτεκτονική - και όλα αυτά περιβεβληµένα µε τη χρωµατική έκρηξη του ιθαγενούς στοιχείου. ιανυκτέρευση στην Αντίγκουα. 7η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ Πρωινή ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούµε το παλαιό µοναστήρι των οµινικανών, στο οποίο στεγάζονται δύο αξιόλογα µουσεία. Στη συνέχεια θα δούµε τον Καθεδρικό Ναό, το Πανεπιστήµιο του Σαν Κάρλος, τη Βασιλική Πλατεία, καθώς και χώρους όπου οι ντόπιοι υφαίνουν τα ξακουστά τους υφαντά. Νοιώθετε γύρω σας τον αέρα άλλων εποχών και το χαµένο ροµαντισµό, που δυστυχώς σ ελάχιστα πλέον µέρη του κόσµου συναντά κανείς. ιανυκτέρευση. 8η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ - ΚΟΠΑΝ (ΟΝ ΟΥΡΑ) Πρωινή οδική αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο του Κοπάν στην Ονδούρα. Η διαδροµή µας γίνεται µέσα από µια περιοχή της Γουατεµάλας µε οργιώδη βλάστηση. Ο αρχαιολογικός χώρος είναι κτισµένος στις όχθες του ποταµού Κοπάν. Ήταν η νοτιότερη πόλη των Μάγιας από τον 9ο αιώνα και χαρακτηριστική του πολιτισµού τους. Αξέχαστη θα µας µείνει η Ακρόπολη µε τις πυραµίδες, η κεντρική πλατεία, οι ναοί και οι κατοικίες τους. ιανυκτέρευση στο Κοπάν. 9η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΠΑΝ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ Μια εκπληκτική εµπειρία θα ζήσουµε τις επόµενες ηµέρες. Θα µπούµε στα άδυτα της Γουατεµάλας - κάτι που δεν περιλαµβάνεται συνήθως στα προγράµµατα των ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων - και θα διασχίσουµε κυριολεκτικά τη Γουατεµάλα, για να δούµε όµορφα τοπία και ζούγκλες που οι Έλληνες ταξιδιώτες δεν έχουν εύκολα την ευκαιρία να απολαύσουν! Σήµερα θα φθάσουµε στην περιοχή του Λίβινγκστον. Το Λίβινγκστον κατοικείται από µελανόχρωµους Γουατεµαλέζους που µιλούν Ισπανικά ή µουσικά Αγγλικά, µένουν σε ξύλινα σπιτάκια που είναι βαµµένα σε έντονα χρώµατα και ζουν από την αλιεία. Οι κάτοικοι της περιοχής, γνωστοί ως Γκαριφούνα, είναι Αφρικανοί, που οι πρόγονοί τους είχαν έρθει εδώ σαν σκλάβοι. Έτσι, αναµεµιγµένοι µε τους Ινδιάνους της Καραϊβικής και µε τους Μάγιας, έχουν αναπτύξει έναν ενδιαφέροντα πολιτισµό! Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ιανυκτέρευση.

10 10η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΡΙΟ ΝΤΟΥΛΤΣΕ - ΦΛΟΡΕΣ (ΤΙΚΑΛ) Αναχωρούµε σήµερα για το Ρίο Ντούλτσε, που βρίσκεται στη λίµνη Ιζαµπάν και συνεχίζουµε για τη γραφική πόλη Φλόρες µε την πανέµορφη λίµνη Πετέν να την αγκαλιάζει νωχελικά. Στη συνέχεια θα µεταφερθούµε, µέσω µιας καταπράσινης διαδροµής στο Τικάλ, που είναι ένας από τους σηµαντικότερους αρχαιολογικούς θησαυρούς του κόσµου, παλιά πρωτεύουσα των Μάγιας. Η µαγεία δεν τελειώνει ποτέ σε ένα τέτοιο ταξίδι! Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής µας στην περιοχή αυτή δύο πράγµατα θα µας συγκλονίσουν. Πρώτον, ότι ο αρχαιολογικός χώρος είναι κυριολεκτικά κρυµµένος από µια πολύ πυκνή ζούγκλα, όµοια της οποίας δύσκολα συναντάµε. Περπατάµε αρκετή ώρα µέσα σ αυτήν µέχρι να φτάσουµε στην κεντρική πλατεία του αρχαιολογικού χώρου. εύτερον, η εικόνα των πυραµίδων έτσι όπως είναι διατεταγµένες. Στη διαδροµή προς την κεντρική πλατεία βρίσκονται πολλά µνηµεία παγκόσµιας κληρονοµιάς, που οι Γουατεµαλέζοι και κυρίως η Ουνέσκο προφυλάσσουν και συντηρούν πολύ σχολαστικά. Είναι τόσο έντονη και εντυπωσιακή η ηµέρα µας στη ζούγκλα, που θα µας µείνει για πολλά χρόνια χαραγµένη στο µυαλό µας. εν υπάρχει άνθρωπος που να µην τον έχει συνεπάρει ο αρχαιολογικός αυτός χώρος. Ακόµα και όσοι επιµένουν ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι αρχαιολογικοί χώροι, η όλη περιοχή θα τους παρασύρει και σίγουρα θα αλλάξουν την άποψή τους αυτή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας, ένα από τα καλύτερα της περιοχής, στις όχθες της λίµνης Πετέν. 11η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΟΡΕΣ - ΠΑΛΕΝΚΕ Σήµερα το πρωί θα αναχωρήσουµε µε προορισµό το Παλένκε, έναν από τους κυριότερους αρχαιολογικούς χώρους της πολιτείας Τσιάπας, υπόδειγµα της αρχιτεκτονικής των Μάγιας στο Μεξικό. Πρόκειται για έναν µαγευτικό χώρο, που µε την οµορφιά του, τον µυστικισµό του και την ιδιαίτερή του ενέργεια, µας µεταφέρει σε ένα µακρυνό παρελθόν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ιανυκτέρευση.

11 12η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΕΝΚΕ - ΚΑΜΠΕΤΣΕ Ο αρχαιολογικός χώρος του Παλένκε που θα επισκεφθούµε σήµερα το πρωί είναι τροφή για τα µάτια και για την ψυχή. Οι βωµοί όπου γίνονταν οι ανθρωποθυσίες, οι ναοί, τα παλάτια µε τις αναρίθµητες αίθουσες και τα υπόλοιπα µνηµεία είναι τόσο επιβλητικά συγκεντρωµένα µέσα στη ζούγκλα, που θα µας καταπλήξουν. Έδρα του σηµαντικού ηγέτη Πακάλ, άκµασε από τον 7ο µέχρι τον 10ο αιώνα. Μάρτυρες της µεγάλης άνθησης αποτελούν ο Ναός των Επιγραφών, οι πυραµίδες και τα δηµόσια κτίρια. Ο περιβάλλων χώρος προκαλεί δέος: οργιώδης βλάστηση, απόκοσµη ατµόσφαιρα, ο απόλυτος στόχος όσων θέλουν να νιώσουν ως άλλοι πρωτοπόροι που ανακαλύπτουν καλά κρυµµένα µυστικά θρυλικών τόπων. Στο µουσείο θα δούµε µεταξύ άλλων αντίγραφο του τάφου του Πακάλ και της σαρκοφάγου του. Στη συνέχεια αναχωρούµε για το Καµπέτσε, ένα σηµαντικό λιµάνι που χαρακτηρίζεται από τη γλυκιά αρχιτεκτονική αποικιακή γραµµή του, τα επιβλητικά τείχη του φρουρίου του που ενίσχυαν την άµυνά του ενάντια στις ναυτικές επιδροµές, τα σπίτια του µε τις γραφικές τους λεπτοµέρειες και τα όµορφα χρώµατα στις προσόψεις τους. Κάθε πόλη και µια έκπληξη, κάθε επίσκεψη και µια µοναδική εµπειρία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ιανυκτέρευση. 13η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΜΠΕΤΣΕ - ΟΥΞΜΑΛ - ΚΑΜΠΑΧ - ΜΕΡΙΝΤΑ Η χερσόνησος του Γιουκατάν µε τις πανέµορφες παραλίες στη Καραϊβική, είναι ένας τόπος µοναδικός, διάσπαρτος από αρχαιολογικούς χώρους και αποικιακές πόλεις, κέντρο ανάπτυξης ενός από τους σηµαντικότερους προκολοµβιανούς πολιτισµούς, των Μάγιας. Όταν ο πρώτος Ισπανός πάτησε το πόδι του στις ακτές του Μεξικού το 1517 και ρώτησε τον πρώτο Ινδιάνο που συνάντησε πώς ονοµαζόταν το µέρος αυτό, εκείνος του απάντησε "Γιουκατάν, Yucatan" δηλαδή "δεν καταλαβαίνω τι µου λες" και έτσι δόθηκε το όνοµα στην περιοχή. Σήµερα το πρωί αφήνουµε το Καµπέτσε, αφού έχουµε πολλά να ανακαλύψουµε στο Γιουκατάν, που από µόνο του προσφέρει τόσα, όσα θα είχε να δώσει µια ολόκληρη χώρα. Πρώτος µας σταθµός ο αρχαιολογικός χώρος του Ουξµάλ, µια πόλη που κυριάρχησε στη µετακλασική περίοδο του πολιτισµού των Μάγιας και αποτέλεσε τον αγαπηµένο χώρο του John Lloyd Stevens, του ανθρώπου που πρωτοσυνάντησε τους χώρους αυτούς και τους έκανε γνωστούς στους αρχαιολόγους και τους ιστορικούς του 19ου αιώνα. Κυρίαρχο αξιοθέατο εξαιρετικής αρχιτεκτονικής οµορφιάς, η πυραµίδα που αποκαλείται "το σπίτι του νάνου", χωρίς να υπολείπονται σε χάρη και επιβλητικότητα και τα υπόλοιπα κτίσµατα. Ακολουθεί η επίσκεψή µας σε έναν εντελώς διαφορετικό αρχαιολογικό χώρο, την πόλη Καµπάχ, όπου µπορούµε να διακρίνουµε από κοντά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της διακόσµησης µε µάσκες του Τσακ. Γεµάτοι από τις εικόνες των µοναδικών αυτών πόλεων των Μάγιας, αναχωρούµε µε προορισµό το αποικιακό κόσµηµα της πολιτείας, τη Μέριντα, µια ζωντανή και πολύ ελκυστική πόλη. Πανέµορφα κτήρια της αριστοκρατίας των αποίκων, αγορές µε είδη λαϊκής τέχνης που ξελογιάζουν µε την ιδιαιτερότητά τους και τη φαντασία τους, µας παρασύρουν και µας καλούν να χαρούµε τη νυχτερινή ατµόσφαιρα στο κέντρο της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ιανυκτέρευση. 14η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΡΙΝΤΑ - ΤΣΙΤΣΕΝ ΙΤΖΑ - ΚΑΝΚΟΥΝ Η ηµέρα µας σήµερα είναι αφιερωµένη στο Τσιτσέν Ιτζά, έναν από τους πλουσιότερους και σηµαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στον κόσµο, µητρόπολη των Μάγιας στην κλασική και µετακλασική περίοδο της ακµής τους. Αµέτρητοι ναοί χωµένοι µέσα στη ζούγκλα, το κυκλικό αστεροσκοπείο, το µεγαλύτερο γήπεδο του παιχνιδιού της µπάλας, οι χώροι των ανθρωποθυσιών και φυσικά η επιβλητική βαθµιδωτή πυραµίδα - ναός του Κουκουλκάν, µαρτυρούν το µεγαλείο της έξοχης αυτής πόλης. Έχοντας µυηθεί για τα καλά στα µυστικά του πολιτισµού των Μάγιας, αναχωρούµε για ένα από τα πιο φηµισµένα τουριστικά θέρετρα του κόσµου, το κοσµοπολίτικο Κανκούν. Η τουριστική του ζώνη είναι µια στενή λωρίδα γης αρκετών χιλιοµέτρων, που βρέχεται από τη µια πλευρά της από τη λιµνοθάλασσα και από την άλλη από τα σµαραγδένια νερά της Καραϊβικής. Εξαιρετικό σκηνικό για ώρες χαλαρής περιπλάνησης. Χρόνος στη διάθεση µας για να απολαύσουµε ξέγνοιαστες στιγµές σ ένα γνήσια κοσµοπολίτικο περιβάλλον στη Ριβιέρα των Μάγιας. ιανυκτέρευση.

12 15η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΝΚΟΥΝ - ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ Πρωινό ελεύθερο για να χαρείτε την πόλη. Το απόγευµα θα µεταβούµε στο αεροδρόµιο και θα επιβιβαστούµε στην πτήση µας για την Πόλη του Μεξικού. Άφιξη, και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ιανυκτέρευση. 16η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ Μεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση για την Αθήνα, µέσω ενδιάµεσου σταθµού. 17η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Άφιξη και διανυκτέρευση στην Αθήνα. 18η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ Μεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση για Λάρνακα. Άφιξη αυθηµερόν. Το παραπάνω πρόγραµµα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενηµερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ηµέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

13 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για αναχωρήσεις από Λάρνακα **Super Τιµή** Για τις 11 πρώτες συµµετοχές Για την αναχώρηση: (19ήµερο) µε 2 επιπλέον ιαν/σεις στο Μέξικο Σίτι, µε ξενάγηση στο σπίτι της Φρίντα Kάλο και εκδροµή στο Χοτσιµίλκο, στο Τάξκο & στην Γκουαρναβάκα Άτοµο σε ίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου Για τις αναχωρήσεις: 22.08, 04.09, (17ήµερα) Άτοµο σε ίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου Για την αναχώρηση: (18ήµερο) µε µια επιπλέον ιαν/ση στο Μέξικο Σίτι και εκδροµή στο Τάξκο Άτοµο σε ίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου Για την αναχώρηση: (18ήµερο) µε µια επιπλέον ιαν/ση στο Μέξικο Σίτι, µε εκδροµή στο Χοτσιµίλκο, στο Τάξκο & στην Γκουαρναβάκα Άτοµο σε ίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου Η προσφορά ισχύει για περιπτώσεις έγκαιρης κράτησης τουλάχιστον δύο µήνες πριν την αναχώρηση (για περιορισµένο αριθµό θέσεων, που µπορεί να εξαντληθούν και νωρίτερα). Για διάστηµα µικρότερο των δύο µηνών η τιµή θα εξαρτάται από τη διαθεσιµότητα-τιµή του εισιτηρίου Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα Γι αυτό σπεύσατε! Επικοινωνήστε εγκαίρως µε το τµήµα πωλήσεων Έως 18 άτοκες δόσεις

14 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Αεροπορικά εισιτήρια οικονοµικής θέσης µε ενδιάµεσο σταθµό από Λάρνακα Ξενοδοχεία 4* sup στην Γουατεµάλα και 5* στο Μεξικό, εκτός από τις µικρές επαρχιακές πόλεις Παλένκε και Καµπέτσε που είναι ξενοδοχεία µε τοπικό χρώµα, από τα καλύτερα της κάθε περιοχής Ηµιδιατροφή Μεταφορές, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραµµα Τοπικός ξεναγός Έλληνας αρχηγός ωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel Φόροι, Φιλοδωρήµατα, Αχθοφορικά, Ασφάλεια αστικής ευθύνης & επιπλέον πακέτο ασφάλειας 2 ιανυκτερεύσεις στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Τιτάνια 4* µε πρωινό και ιδιωτικές µεταφορές (υπάρχει δυνατότητα επιλογής και άλλων ξενοδοχείων στην Αθήνα µε ή χωρίς επιβάρυνση) ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Φόροι που κατά τη µετάβαση των συνόρων πληρώνονται τοπικά: 60$ USD/άτοµο * Οι πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα καθορίζονται στις ώρες που επιθυµείτε, σε σχέση πάντα µε τη διαθεσιµότητα των ειδικών ναύλων Υπάρχει δυνατότητα να επεκτείνετε τη διαµονή σας στην Αθήνα ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Παρακαλούµε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο του ταξιδιωτικού συµβούλου (πωλητή), µε τον οποίο έχετε συνοµιλήσει Χωρίς την άµεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα µπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαµβάνει το Versus στα προγράµµατά του. Αν δεν έχετε , µπορείτε να προσκοµίσετε µια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία µας. Κράτηση γίνεται µόνο µε τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση µε ταχυδροµικό κώδικα, τηλέφωνα, κλπ.). Αν θέλετε να συµπεριλάβετε και άλλα άτοµα στην κράτησή σας, θα πρέπει να µας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται µόνο µε κατάθεση της προκαταβολής.

15 ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ: ALPHA BANK: EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK: ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Όλα εµφανίζουν την επωνυµία Versus Travel ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ πριν την κατάθεση της προκαταβολής µε σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούµε µην παραλείψετε να µας ενηµερώσετε ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙ ΕΨΕΤΕ: Συµµετοχή στην εκδροµή σηµαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραµµα, το έχετε κατανοήσει και συµφωνείτε µε τα αναγραφόµενα. Συµµετοχή επίσης στην εκδροµή σηµαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συµµετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της µπροσούρας µας και στο site µας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συµµετοχής, παρακαλούµε ζητήστε να σας αποσταλούν. Συµµετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας µε το τµήµα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 κατ άτοµο εντός της χρονικής προθεσµίας που θα σας δοθεί από το τµήµα πωλήσεων. Η πληρωµή της προκαταβολής γίνεται είτε µε χρήση µετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας µε εφάπαξ χρέωση. 12 ΑΤΟΚΕΣ ΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυµείτε, µπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συµµετέχοντας σε πρόγραµµα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουµε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενηµερωθείτε έγκαιρα είτε από το τµήµα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συµµετέχουν στο πρόγραµµα άτοκων δόσεων. Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6µηνη ισχύ. Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθµες µε τον αριθµό των χωρών που θα επισκεφθείτε. Το γραφείο µας δεν φέρει καµία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβληµα λόγω µη ανανέωσης του διαβατηρίου σας. Οι ταξιδιώτες µη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ ιδίαν µε την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυµούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καµία ευθύνη για τυχόν πρόβληµα που ενδεχοµένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόµιο.

16 Οι καινοτοµίες του Versus που ανέτρεψαν τα ταξιδιωτικά δεδοµένα "Η ζωή είναι στιγµές Για τις πιο ταξιδιάρικες από αυτές επιλέγετε το Versus Travel Σας ευχαριστούµε! Εµείς θα συνεχίζουµε να ανοίγουµε δρόµους για εσάς όπως σας αξίζει Ευάγγελος Π. Κατσιµίχας Επενδύσεις που επιστρέφουν σε εσάς - Μεγάλοι Κατάλογοι - Βιβλία και Ταξιδιωτικοί Οδηγοί Ενάντια στην αντίληψη που επικρατεί ότι η Ελληνική τουριστική αγορά είναι µικρή και άρα οποιαδήποτε επένδυση είναι άσκοπη και µη επικερδής, το Versus Travel επενδύει σε παροχές που επιστρέφουν σε εσάς, όπως η έκδοση µεγάλων καταλόγων-βιβλίων για να βοηθήσουµε τους ταξιδιώτες µας να επιλέξουν το ταξίδι τους (κατάλογος "Exploring the World", κατάλογος "Καλώς ήρθατε στον πλανήτη µας", κατάλογος "Ο γύρος του κόσµου σε 140 στιγµιότυπα"), ταξιδιωτικών οδηγών στα ελληνικά εκδόσεων Versus Travel που δίνονται δωρεάν στους ταξιδιώτες µας, αλλά και το Versus Club, που µε τις δωρεάν συνεχείς εκδηλώσεις του ένωσε όλους τους ταξιδιώτες που έχουν κοινό πάθος το ταξίδι. Με µεγάλες εκδηλώσεις, που µας έφεραν πιο κοντά και µας χάρισαν στιγµές που ποτέ δεν θα ξεχάσουµε, όπως η εκδήλωση ίδρυσης του Versus Club στο Ledra Marriott, η µεγάλη εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, η µεγάλη εκδήλωση ίδρυσης του Versus Travel στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Porto Palace, η επετειακή εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για τα 20 χρόνια ταξιδιωτικής έµπνευσης και προσφοράς του Versus Travel αλλά και µε πληθώρα εκδηλώσεων στο Versus Club και σε άλλους χώρους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, οι ταξιδιώτες µας ενηµερώθηκαν, διασκέδασαν, γνωρίστηκαν µεταξύ τους κι έγιναν µια παρέα. Εξειδικευµένα τµήµατα Το Versus Travel διαθέτει εξειδικευµένα τµήµατα για Οργανωµένα και Ατοµικά Ταξίδια σε όλο τον κόσµο (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αµερική, Αυστραλία Ωκεανία) για ταξίδια στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή: το ιδιαίτερο τµήµα Mediterraneo Plus για ταξίδια στην Ελλάδα: το τµήµα Experience Greece για Κρουαζιέρες µε τα πιο έµπειρα στελέχη της αγοράς για Γαµήλια Ταξίδια: το τµήµα Versus Romantic για Εξερευνητικά Ταξίδια και Ειδικές αποστολές: το τµήµα Exploring the World για επαγγελµατικά, εταιρικά ταξίδια κινήτρων, ταξίδια συλλόγων: το τµήµα Versus Business για "πολυτελή" ταξίδια: το τµήµα Versus Exclusive για ταξίδια περιπέτειας και καταδύσεων: το τµήµα Adventure and Diving, µε τους πιο ειδικούς του χώρου, που απευθύνεται στους ταξιδιώτες που λατρεύουν την περιπέτεια, τη δράση και τις καταδύσεις και ψάχνουν παρέα να τα ζήσουν. Από το πιο κοντινό και οικείο Αιγαιοπελαγίτικο νησί έως την Κρουαζιέρα στην Ανταρκτική, η Εταιρεία µας καλύπτει µε επιτυχία όλο το φάσµα των τουριστικών υπηρεσιών. Άτοκες δόσεις Το ταξιδιωτικό σας όνειρο γίνεται ακόµα πιο προσιτό µε τη δυνατότητα αποπληρωµής όλων των ταξιδιών µας µε άτοκες δόσεις (έως και 18). Επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια και παροχές υγείας Το Versus Travel ασφαλίζει τους ταξιδιώτες του µε επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια ατυχήµατος, απώλειας αποσκευών και εγγράφων, αποζηµίωση για ακύρωση ταξιδιού, ασφάλεια προκαταβολής και άλλων καλύψεων, αλλά επίσης προσφέρει και επιπλέον παροχές υγείας στην Ευρωκλινική, φροντίζοντας ολοκληρωµένα για τους ταξιδιώτες του. Κάναµε την ποιότητα συνήθεια Μπορεί να µας λένε ροµαντικούς, αλλά ίσως γι αυτό παραµένουµε γνήσιοι και δεν παρεκκλίνουµε από τις αρχές που θέσαµε µε τη γέννηση του Versus Travel. Συνεργαζόµαστε µε τους καλύτερους και πιο εξειδικευµένους αρχηγούς της Ελληνικής αγοράς. Οι αρχηγοί του Versus Travel είναι διαβασµένοι, γνωρίζουν τέλεια τον προορισµό, έχουν πάντα την επιστηµονική κατάρτιση για να σας µυήσουν σε αυτόν. Με τη γνώση και την εµπειρία τους θα µετουσιώσουν το ταξίδι σας σε µια αληθινή εµπειρία.

17 Τα προγράµµατά µας είναι γεµάτα και ολοκληρωµένα ενάντια στην τάση της αγοράς που είναι η περικοπή ηµερών και υπηρεσιών. Το Versus Travel περιλαµβάνει το δυνατόν περισσότερες εκδροµές και υπηρεσίες για να ελαχιστοποιήσει το κόστος σας τοπικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιµής. Συγκρίνετε στις λεπτοµέρειές τους τα προγράµµατα του Versus Travel µε τα προγράµµατα της αγοράς και µη συµβιβάζεστε µε τίποτα λιγότερο. Προσφέρουµε αποδεδειγµένα τα καλύτερα ξενοδοχεία και τις καλύτερες τοπικές υπηρεσίες. Ποιότητα και Εµπορικότητα µαζί Πολεµάµε µε πάθος για την πιο ανταγωνιστική τιµή. Αυτό το οφείλουµε στους ταξιδιώτες µας, λόγω της τεράστιας συµµετοχής τους στα ταξίδια µας, που γίνεται και η διαπραγµατευτική µας δύναµη για τις αεροπορικές εταιρείες και τους τοπικούς προµηθευτές. Θα διαπιστώσετε ότι πολλές φορές οι τιµές µας για τα ίδια ταξίδια µειώνονται (πάντα µε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες). Εµείς δεν "κουτσουρεύουµε" τα προγράµµατά µας προκειµένου να έχουµε καλύτερες τιµές, όπως προστάζει η "νέα µόδα". Επιλέξαµε τον άλλο δρόµο: πλουσιότερα προγράµµατα και καλύτερες τιµές. Έτσι έχουµε συνηθίσει και έτσι πράττουµε. ηµιουργήσαµε το Versus Club Η Ι ΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Όλοι εµείς να είµαστε µαζί, γιατί µοιραζόµαστε την ίδια αρχή: το ταξίδι είναι το πάθος µας. Είναι το νέο "σπίτι" για όλους εµάς τους αθεράπευτους ταξιδιώτες, που του βάλαµε τον θεµέλιο λίθο τον εκέµβριο του 2010 στο Ledra Marriott, αλλά που του δίνουµε συνεχώς πνοή µε πολλές και διάφορες εκδηλώσεις. Στο Versus Club µπορούν να συµµετάσχουν όλοι οι ταξιδιώτες που θεωρούν το ταξίδι κοµµάτι της ζωή τους. Η συµµετοχή είναι δωρεάν - απλά πρέπει να κάνουν αίτηση εγγραφής και να λάβουν την ειδική κάρτα µέλους. Τα Γραφεία µας και ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ Versus Club Τα γραφεία µας στο Σύνταγµα και στη Θεσσαλονίκη είναι πλήρως στελεχωµένα και έτοιµα να αντιµετωπίσουν οποιοδήποτε ταξιδιωτικό σας όνειρο. Επίσης λειτουργεί µε τεράστια πλέον επιτυχία ο 300 τετραγωνικών µέτρων ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ Versus Club, η πρώτη ταξιδιωτική λέσχη στην Ελλάδα, δίπλα στο Μετρό του Φιξ (Λεωφόρος Συγγρού 61). Εκεί γίνονται παρουσιάσεις ταξιδιών και προορισµών, θεµατικές βραδιές µε υψηλούς καλεσµένους που µας µεταφέρουν γνώσεις και εµπειρίες, αλλά και διαλέξεις επικεντρωµένες στην Ιστορία, στις επιστήµες, στις τέχνες κτλ. Ο χώρος αυτός είναι ανοικτός για τα µέλη του Versus Club. Στην ταξιδιωτική µας λέσχη συναντώνται τα µέλη µας, ανταλλάσσουν απόψεις για τις ταξιδιωτικές τους εµπειρίες και φιλοδοξίες και όχι µόνο. Εκτός από βιβλιοθήκη, διαθέτει όλα τα στοιχεία για ατµοσφαιρικές συναντήσεις της Λέσχης µας µε θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Exploring The World Secret Treasures Οι ταξιδιώτες γνωρίζουν ότι στο Versus Travel θα βρουν πρωτοποριακά, σπάνια ταξίδια στους κρυµµένους θησαυρούς του πλανήτη µας, προορισµούς που πρώτη φορά πραγµατοποιούνται, στα τελευταία σύνορα του κόσµου µας, σε πανάρχαιους πολιτισµούς, σε αποµονωµένες φυλές, στα φυσικά θαύµατα του πλανήτη µας, αλλά και σε µυστήρια για τα οποία αξίζει να ταξιδέψουµε. Το Versus Travel έκανε προσιτό το εξωτικό ταξίδι στον Έλληνα ταξιδιώτη, αλλά παράλληλα καθιέρωσε το πολιτιστικό εξειδικευµένο ταξίδι στην Ευρώπη. Ενηµερωτικές συγκεντρώσεις πριν από κάθε εκδροµή Versus Live Στον χώρο του Versus Club στη Λεωφόρο Συγγρού γίνονται οι ενηµερωτικές συγκεντρώσεις πριν από την αναχώρηση κάθε εκδροµής. Εκεί οι ταξιδιώτες συναντούν τον αρχηγό τους, ο οποίος τους δίνει "οδηγίες πλεύσης". Μέσω του συστήµατος Versus Live µπορούν και οι ταξιδιώτες της περιφέρειας να παρακολουθούν τις συγκεντρώσεις αυτές µέσα από τον υπολογιστή τους. Ζητείστε να προµηθευτείτε τον ειδικό κωδικό, αφού ανακοινωθεί η ενηµερωτική συγκέντρωση, µε τον οποίο θα µπορέσετε να την παρακολουθήσετε αποµακρυσµένα. Έµπειροι Ταξιδιωτικοί Σύµβουλοι Ένα από τα µεγαλύτερα τµήµατα εξερχόµενου τουρισµού στα Ελληνικά τουριστικά χρονικά µε τα καλύτερα στελέχη της Ελληνικής αγοράς θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το ταξίδι που αναζητάτε και θα είναι δίπλα σας σε κάθε απορία και ανάγκη από τη στιγµή που θα σκεφθείτε να ταξιδέψετε µέχρι την επιστροφή στο σπίτι σας.

18 Η µεγαλύτερη "πραγµατοποιησιµότητα" εκδροµών Στην τουριστική αγορά τα γραφεία - οργανωτές ταξιδιών έχουν φοβίσει τους ταξιδιώτες µε τις ακυρώσεις αναχωρήσεων και µάλιστα την τελευταία στιγµή. Το Versus Travel, µε τη δύναµη που του δίνει η µεγάλη συµµετοχή, η αγάπη και η στήριξη των πιστών του ταξιδιωτών, έχει συντριπτικά τα µικρότερα ποσοστά ακύρωσης εκδροµών. Έτσι, οι ταξιδιώτες µας δικαίως λένε "αν µια εκδροµή δεν πραγµατοποιηθεί στο Versus Travel δεν πραγµατοποιείται πουθενά". Πρώτοι µε διαφορά Το Versus Travel είναι µε χειροπιαστά νούµερα ο πρώτος και µε µεγάλη διαφορά Tour Operator της ελληνικής αγοράς στον αριθµό των ταξιδιωτών από την Ελλάδα σε προορισµούς εκτός Ευρώπης, αλλά πλέον και στην πλειονότητα των Ευρωπαϊκών προορισµών, µεταφέροντας και σε αυτούς το "µικρόβιο" της ποιότητας Versus. Αυτό πιστοποιούν οι βραβεύσεις και διακρίσεις µας από την Qatar Airways, από την Iberia, από τη Hatta, αλλά και από πρωτιές σε πολλές αεροπορικές εταιρείες, όπως στη Lufthansa, στη Swiss Airways, στην Air France, στην KLM, στη British Airways, στην Turkish Airlines, καθώς και από πολλούς τουριστικούς οργανισµούς διαφόρων χωρών. ιερεύνηση Προορισµών εν αρκούµαστε να χαράζουµε γραµµές στον χάρτη, θέλουµε να τις διερευνούµε προσωπικά. Ταξιδεύουµε συνεχώς, ελέγχουµε µόνοι µας ξενοδοχεία και υπηρεσίες σε σηµεία που δεν τα βάζει ο νου σας και δεν καταφεύγουµε στην εύκολη οδό αναζήτησης πληροφοριών αποκλειστικά και µόνο από το Internet. Έξω από τις "πολυφορεµένες ιαδροµές" Έχουµε καταναλώσει άπειρες ώρες να µελετάµε και να ταξιδεύουµε, ψάχνοντας πραγµατικούς ανέγγιχτους παραδείσους και όχι τουριστικοποιηµένες περιοχές ή έτοιµες συνταγές φτιαγµένες για αµερικάνους ή βορειοευρωπαίους. ηµιουργούµε τα προϊόντα εµείς, ξέροντας τι είναι αυτό που αρέσει στον Έλληνα ταξιδιώτη και τι αναζητά από το ταξίδι του, χωρίς να αντιγράφουµε τα εύκολα και πεπατηµένα. Ενηµερωµένο Site στο Internet Αναπτύξαµε πρωτοποριακό, πλούσιο, ενηµερωτικό site και σύστηµα online κρατήσεων στο Internet µε πληροφορίες για τους προορισµούς και διεξοδική παρουσίαση των εκδροµών µας, καθώς και άλλων καινοτόµων ιδεών. Ασφάλεια και Εµπιστοσύνη Τόσο στα οργανωµένα όσο και στα ατοµικά ταξίδια, οι ταξιδιώτες του Versus νοιώθουν την ασφάλεια ενός µεγάλου Ταξιδιωτικού Οργανισµού που είναι διαρκώς δίπλα τους πριν, κατά τη διάρκεια και µετά το πέρας του ταξιδιού τους. VERSUS TRAVEL Μαζί γνωρίζουµε τη γη, µαζί σχεδιάζουµε το ταξίδι!!!

Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820

Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820 Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820 Τιµοκατάλογος ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ Le Palmiste 4* standard room µε ηµιδιατροφή από 16/11 έως 25/12 & από 08/01 έως 31/03 820 από 26/12/16 έως 07/01/17 1040 από 01/11

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθώντας το φιδίσιο μονοπάτι μέσα από την πολύχρωμη κουλτούρα και τη μυστηριώδη ιστορία του Μεξικού, της Γουατεμάλας και της Ονδούρας, η

Ακολουθώντας το φιδίσιο μονοπάτι μέσα από την πολύχρωμη κουλτούρα και τη μυστηριώδη ιστορία του Μεξικού, της Γουατεμάλας και της Ονδούρας, η Ακολουθώντας το φιδίσιο μονοπάτι μέσα από την πολύχρωμη κουλτούρα και τη μυστηριώδη ιστορία του Μεξικού, της Γουατεμάλας και της Ονδούρας, η εξερεύνηση αυτή μας μεταφέρει σε μαγευτικές ερειπωμένες πόλεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya ''O Δρόμος των Μάγιας'' Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα

La Ruta Maya ''O Δρόμος των Μάγιας'' Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα La Ruta Maya ''O Δρόμος των Μάγιας'' Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχωρήσεις: 22/02/2017 και 13/03/2017 1 Επισκεφτείτε τις τεράστιες πυραμίδες του σημαντικότερου ιερού χώρου των προκολομβιανών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: 18/7, 10/8, 11/8, 25/8, 16/9, 17/11

Αναχωρήσεις: 18/7, 10/8, 11/8, 25/8, 16/9, 17/11 Αναχωρήσεις: 18/7, 10/8, 11/8, 25/8, 16/9, 17/11 Πρόγραμμα Εκδρομής: 1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη Μέξικο Σίτι Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα του Μεξικού,

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya - "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα. Αναχωρήσεις: 12.02, 01.03, 24.03, 24.05, 20.06

La Ruta Maya - Ο Δρόμος των Μάγιας Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα. Αναχωρήσεις: 12.02, 01.03, 24.03, 24.05, 20.06 La Ruta Maya - "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχωρήσεις: 12.02, 01.03, 24.03, 24.05, 20.06 16 ημέρες Ακολουθώντας το φιδίσιο μονοπάτι μέσα από την πολύχρωμη κουλτούρα και

Διαβάστε περισσότερα

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχώρηση: 12.11 9 Ημέρες Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Το Μεξικό δεν είναι μία, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

μελανόχρωμους Γουατεμαλέζους Ανακαλύψτε τον αρχαιολογικό χώρο του Κοπάν στην Ονδούρα Νοιώστε τον αέρα άλλων εποχών στη σαγηνευτική Αντίγκουα

μελανόχρωμους Γουατεμαλέζους Ανακαλύψτε τον αρχαιολογικό χώρο του Κοπάν στην Ονδούρα Νοιώστε τον αέρα άλλων εποχών στη σαγηνευτική Αντίγκουα 1 AF 1033 23.12 ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ 06:35-09:05 AF 650 23.12 ΠΑΡΙΣΙ - ΚΑΝΚΟΥΝ 12:40-17:35 AF 439 07.01 ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ - ΠΑΡΙΣΙ 21:10-14:25 (+1) AF 1032 08.01 ΠΑΡΙΣΙ - ΑΘΗΝΑ Επισκεφθείτε τις τεράστιες πυραμίδες

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό. Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Αναχωρήσεις: 07.03, 03.04, 08.05, 12.06, 26.06, 03.07, 17.07

Κλασικό Μεξικό. Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Αναχωρήσεις: 07.03, 03.04, 08.05, 12.06, 26.06, 03.07, 17.07 Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχωρήσεις: 07.03, 03.04, 08.05, 12.06, 26.06, 03.07, 17.07 9 Ημέρες Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5*

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Κλασικό Μεξικό Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Αναχωρήσεις: 26.06, 17.07, 10.08, 25.08, 07.09, 21.09, 25.10*,

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομή. (Από Προς) Διαδρομή. Διαδρομή

Διαδρομή. (Από Προς) Διαδρομή. Διαδρομή Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχωρήσεις : 18.07, 08.08, 10.08, 26.08, 16.09, 25.10*, 17.11 9 Ημέρες * Δείτε το ειδικό πρόγραμμα Αποικιακό Μεξικό Dia de los muertos 11 ημέρες Με πυραμίδες

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5*

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Κλασικό Μεξικό Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Αναχωρήσεις: 05.03, 23.04, 21.05 9, 10 Ημέρες Το Μεξικό

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya "Ο ρόµος των Μάγιας" Μεξικό µε Κανκούν, Γουατεµάλα, Ονδούρα

La Ruta Maya Ο ρόµος των Μάγιας Μεξικό µε Κανκούν, Γουατεµάλα, Ονδούρα La Ruta Maya "Ο ρόµος των Μάγιας" Μεξικό µε Κανκούν, Γουατεµάλα, Ονδούρα Αναχώρηση: 28.09 25.10 14.11 15,16 Ηµέρες MONO στο Versus H οδική διάσχιση της Γουατεµάλας µέσα από τη ζούγκλα του Πετέν, το Ρίο

Διαβάστε περισσότερα

Αργολίδα και Κορινθία

Αργολίδα και Κορινθία Αργολίδα και Κορινθία ιήµερο στην Αρχαία Ελλάδα, στην Ιστορία της & στην Οινογευσία της Αναχωρήσεις: 19/11/2016, 17/12/2016, 07/01/2017, 25/03/2017 2 Ηµέρες Αρχαία Επίδαυρος Η Αρχαία Επίδαυρος βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα

La Ruta Maya Ο Δρόμος των Μάγιας Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα La Ruta Maya "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχώρηση: 22/02, 13/03 16 Ημέρες MONO στο Versus H οδική διάσχιση της Γουατεμάλας μέσα από τη ζούγκλα του Πετέν, το Ρίο Ντούλτσε

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya "Ο ρόµος των Μάγιας" Μεξικό µε Κανκούν, Γουατεµάλα, Ονδούρα

La Ruta Maya Ο ρόµος των Μάγιας Μεξικό µε Κανκούν, Γουατεµάλα, Ονδούρα La Ruta Maya "Ο ρόµος των Μάγιας" Μεξικό µε Κανκούν, Γουατεµάλα, Ονδούρα Αναχώρηση: 22/02, 13/03 16 Ηµέρες MONO στο Versus H οδική διάσχιση της Γουατεµάλας µέσα από τη ζούγκλα του Πετέν, το Ρίο Ντούλτσε

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya «Ο ρόµος των Μάγιας» Μεξικό µε Κανκούν, Γουατεµάλα, Ονδούρα

La Ruta Maya «Ο ρόµος των Μάγιας» Μεξικό µε Κανκούν, Γουατεµάλα, Ονδούρα www.versustravel.eu Versus Travel versus_travel info@versus-travel.gr Versus Travel versustravelgr Ειδικό 16ήµερο πρόγραµµα La Ruta Maya «Ο ρόµος των Μάγιας» Μεξικό µε Κανκούν, Γουατεµάλα, Ονδούρα Αναχώρηση:

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιράκι στην Ζάκυνθο

Καλοκαιράκι στην Ζάκυνθο Καλοκαιράκι στην Ζάκυνθο Αναχωρήσεις: 01/06/2017 5 Ημέρες Ο προορισµός έκπληξη που θα σας γοητεύσει αυτή την εποχή. Μυρίζει καλοκαίρι στο νησί. Κάθε εποχή του χρόνου, η Ζάκυνθος προσφέρει µοναδικά εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα

La Ruta Maya Ο Δρόμος των Μάγιας Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα La Ruta Maya "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχώρησεις : 31.05, 21.06 16 Ημέρες MONO στο Versus H οδική διάσχιση της Γουατεμάλας μέσα από τη ζούγκλα του Πετέν, το Ρίο Ντούλτσε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός Ξενοδοχεία 5*

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός Ξενοδοχεία 5* Κλασικό Μεξικό Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός Ξενοδοχεία 5* Αναχωρήσεις: 12.07, 06.08, 28.08, 17.09, 14.11 9, 10 ημέρες Το Μεξικό δεν είναι μία,

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα

La Ruta Maya Ο Δρόμος των Μάγιας Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα La Ruta Maya "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχωρήσεις : 24.12 16 Ημέρες MONO στο Versus H οδική διάσχιση της Γουατεμάλας μέσα από τη ζούγκλα του Πετέν, το Ρίο Ντούλτσε και

Διαβάστε περισσότερα

BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο

BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο Αναχώρηση: 14.04.17 4 Ηµέρες Βενετία, η ροµαντική. Η Βενετία είναι πραγµατικά µοναδική στον κόσµο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο µιας πανίσχυρης ναυτικής αυτοκρατορίας, που

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya "Ο ρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα

La Ruta Maya Ο ρόμος των Μάγιας Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα La Ruta Maya "Ο ρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχωρήσεις: 19.07*, 09.08*, 11.08, 20.08, 12.09, 26.09, 10.10, 24.10, 07.11, 21.11, 05.12 17, 19 Ημέρες MONO στο Versus H οδική

Διαβάστε περισσότερα

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχωρήσεις: 23.12 13 Ημέρες Το Μεξικό δεν είναι μία, αλλά πολλές χώρες μαζί. Χώρα αντιθέσεων από την ίδια της τη φύση: ηφαίστεια με χιονισμένες κορυφές, παραλίες

Διαβάστε περισσότερα

Η όµορφη Σκόπελος σας υποδέχεται

Η όµορφη Σκόπελος σας υποδέχεται Η όµορφη Σκόπελος σας υποδέχεται Αναχώρηση: 28.04, 14.05, 02.06 & 30.06 4 Ημέρες Σε εποχές όπως την άνοιξη και το καλοκαίρι θα ήταν πραγµατική ευκαιρία να ξεφύγει κανείς από τα καθηµερινά και να επισκεφτεί

Διαβάστε περισσότερα

Ιθάκη & Κεφαλονιά Αναχωρήσεις: 11/7, 30/8 & 19/9

Ιθάκη & Κεφαλονιά Αναχωρήσεις: 11/7, 30/8 & 19/9 Ιθάκη & Κεφαλονιά Αναχωρήσεις: 11/7, 30/8 & 19/9 4 Ημέρες Νησιά καταπράσινα, παραλίες απίστευτης οµορφιάς, νερά στο χρώµα του σµαραγδιού και µια έντονη αύρα πολιτισµού. Από την µία η Ιθάκη και από την

Διαβάστε περισσότερα

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχώρηση: 13.11 9 Ηµέρες Με πυραµίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Το Μεξικό δεν είναι µία, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχώρηση: 12.11 9 Ηµέρες Με πυραµίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Το Μεξικό δεν είναι µία, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις : 25.07, 01,

Αναχωρήσεις : 25.07, 01, Αναχωρήσεις : 25.07, 01, 12.08.17 10, 11 ηµέρες Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταµαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερµοντέρνα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήµατα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήµατα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήµατα των Ιπποτών! Αναχώρηση 14.04.17 4 Ηµέρες Η ηµοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων µόνο τα τρία µεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ Το αστέρι των Βαλκανίων

ΜΠΑΝΣΚΟ Το αστέρι των Βαλκανίων ΜΠΑΝΣΚΟ Το αστέρι των Βαλκανίων Αναχωρήσεις: 23 & 27.12 4 Ηµέρες Μπάνσκο. Φτάνοντας στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Εκτείνεται στις βόρειες πλαγιές του όρους Πιρίν και προσελκύει ως

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο

Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχώρηση: 27/12 9 ηµέρες Με πυραµίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Το Μεξικό δεν είναι µία, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο

Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχώρηση: 27/12 9 ηµέρες Με πυραµίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Το Μεξικό δεν είναι µία, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΦΙΑ. Αναχωρήσεις: 23, & 05.01

ΣΟΦΙΑ. Αναχωρήσεις: 23, & 05.01 ΣΟΦΙΑ Αναχωρήσεις: 23, 27.12 & 05.01 4 Ηµέρες ΣΟΦΙΑ Περιτριγυρισµένη από ένα µεγάλο πάρκο, η Σόφια, η πρωτεύουσα και µεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας, βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βίτοσα, δηµοφιλούς

Διαβάστε περισσότερα

BEΛΙΓΡΑ Ι Μια πόλη μαγική

BEΛΙΓΡΑ Ι Μια πόλη μαγική BEΛΙΓΡΑ Ι Μια πόλη μαγική Αναχωρήσεις :κάθε Πέµπτη και Παρασκευή 4 Ηµέρες Βελιγράδι, µια πόλη µαγική. Είναι µία πανέµορφη πρωτεύουσα µε πολλές αντιφάσεις που αποπνέει ταυτόχρονα µελαγχολία και ζωντάνια.

Διαβάστε περισσότερα

Κλασσικό Μεξικό. Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Αναχωρήσεις: 01.07, 21.07, 03.08, 04.08, 10.08, 11.08, 20.08, 08.09, 20.09, 04.10, 25.

Κλασσικό Μεξικό. Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Αναχωρήσεις: 01.07, 21.07, 03.08, 04.08, 10.08, 11.08, 20.08, 08.09, 20.09, 04.10, 25. Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχωρήσεις: 01.07, 21.07, 03.08, 04.08, 10.08, 11.08, 20.08, 08.09, 20.09, 04.10, 25.10 9, 10 Ημέρες Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός

Διαβάστε περισσότερα

Ζακυνθινό Πάσχα. Ο προορισµός έκπληξη που θα σας γοητεύσει αυτό το Πάσχα.

Ζακυνθινό Πάσχα. Ο προορισµός έκπληξη που θα σας γοητεύσει αυτό το Πάσχα. Ζακυνθινό Πάσχα Αναχώρηση: 14/04 4,5 Ημέρες Ο προορισµός έκπληξη που θα σας γοητεύσει αυτό το Πάσχα. Μυρίζει άνοιξη στο νησί. Κάθε χρόνο, η Ζάκυνθος προσφέρει µοναδικά έθιµα την περίοδο του Πάσχα. Καταφέρνει

Διαβάστε περισσότερα

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο, Πουέµπλα

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο, Πουέµπλα Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο, Πουέµπλα Αναχώρηση: 29.11 10 Ηµέρες Με πυραµίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Επίσκεψη στην Πουέµπλα και την Τσολούλα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος

Διαβάστε περισσότερα

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχωρήσεις : 11.04, 26.04, 30.05, 27.06 9 Ημέρες Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Το Μεξικό

Διαβάστε περισσότερα

BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο

BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο Αναχώρηση: κάθε Παρασκευή 4 Ηµέρες Βενετία, η ροµαντική. Η Βενετία είναι πραγµατικά µοναδική στον κόσµο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο µιας πανίσχυρης ναυτικής αυτοκρατορίας,

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα

La Ruta Maya Ο Δρόμος των Μάγιας Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα La Ruta Maya "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχωρήσεις : 21.02, 21.03, 24.04, 08.05, 22.05, 19.06 16 Ημέρες MONO στο Versus H οδική διάσχιση της Γουατεμάλας μέσα από τη ζούγκλα

Διαβάστε περισσότερα

Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ

Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Αναχώρηση: 14.07 οι αναχωρήσεις Αυγούστου αναμένονται 5 Ημέρες Εκδρομή στα χωριά ΒΟΛΕΝΤΑΜ & ΜΑΡΚΕΝ Κρουαζιέρα

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya «Ο δρόμος των Μάγιας»

La Ruta Maya «Ο δρόμος των Μάγιας» La Ruta Maya «Ο δρόμος των Μάγιας» Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με Μεξικό με Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχώρηση: 21.12 17 ημέρες Ακολουθώντας το φιδίσιο μονοπάτι μέσα από την πολύχρωμη κουλτούρα και τη μυστηριώδη

Διαβάστε περισσότερα

Η γοητεία της Μάνης Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Αναχώρηση: 28.04, 2 & 23.06

Η γοητεία της Μάνης Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Αναχώρηση: 28.04, 2 & 23.06 Η γοητεία της Μάνης Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Αναχώρηση: 28.04, 2 & 23.06 3 Ημέρες Τοπίο άνυδρο, τραχύ. Σπίτια που θυµίζουν πύργους, πέτρινοι οικισµοί, βυζαντινές εκκλησίες, µικροί όρµοι και σπήλαια συγκλονιστικά.

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο

Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχωρήσεις : 17.07, 07.08, 09.08, 25.08,16.09, 17.11 10,11 Ημέρες Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία

Διαβάστε περισσότερα

Νότια Πελοπόννησος. Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Η γοητεία της Μάνης. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 05/01, 24/02, 23/03

Νότια Πελοπόννησος. Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Η γοητεία της Μάνης. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 05/01, 24/02, 23/03 Νότια Πελοπόννησος Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Η γοητεία της Μάνης. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 05/01, 24/02, 23/03 4 Ηµέρες Γλυκό καλωσόρισµα στη Μάνη Κατά την είσοδο σας στην Σπάρτη, φθάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση: 28.04, 02 & 30.06

Αναχώρηση: 28.04, 02 & 30.06 Αναχώρηση: 28.04, 02 & 30.06 4 Ημέρες Ξεχωριστά έθιµα και παραδόσεις ζωντανεύουν και µας καθηλώνουν. Στην Πρέβεζα κάθε περιοχή γιορτάζει την Χριστιανοσύνη µε το δικό της µοναδικό τρόπο, µε την κατάνυξη,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!!

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχώρηση: Πάσχα 2016: 29.4 4 ΗΜΕΡΕΣ Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΜΟΣ. Nιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της. Αναχώρηση: 01 &

ΠΑΤΜΟΣ. Nιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της. Αναχώρηση: 01 & ΠΑΤΜΟΣ Nιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της Αναχώρηση: 01 & 22.06.17 6 Ημέρες Μια χρονοδίνη που σε ρουφάει για να σου αποκαλύψει το πιο

Διαβάστε περισσότερα

Περιπλάνηση και Εξερεύνηση

Περιπλάνηση και Εξερεύνηση Περιπλάνηση και Εξερεύνηση Ένα ταξίδι που μας οδηγεί σε θρυλικούς αρχαιολογικούς χώρους, σε πανέμορφες αποικιακές πόλεις, σε τόπους με μαγευτική φύση. Από το Μέξικο Σίτι στο κοσμοπολίτικο Κανκούν. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya - "Ο Δρόμος των Μάγιας"

La Ruta Maya - Ο Δρόμος των Μάγιας La Ruta Maya - "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχωρήσεις: 24.01, 14.02, 01.03, 24.03, 24.05, 20.06 16 ημέρες Ζητήστε μας το ειδικό πρόγραμμα «Καθολικό Πάσχα στη Γουατεμάλα»

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya - "Ο Δρόμος των Μάγιας"

La Ruta Maya - Ο Δρόμος των Μάγιας ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 16.04 ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ La Ruta Maya - "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχωρήσεις:

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση: 15 Ιουνίου

Αναχώρηση: 15 Ιουνίου Αναχώρηση: 15 Ιουνίου 6 Ημέρες Μια χρονοδίνη που σε ρουφάει για να σου αποκαλύψει το πιο όμορφο νησί του Αιγαίου. Σχηματισμοί από βασάλτη δείχνουν επιβλητικά προς τον ουρανό, κρυφές ρομαντικές παραλίες,

Διαβάστε περισσότερα

Έλληνας αρχηγός & όχι τοπικός ελληνόφωνος

Έλληνας αρχηγός & όχι τοπικός ελληνόφωνος Έλληνας αρχηγός & όχι τοπικός ελληνόφωνος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα του Μεξικού, το Μέξικο Σίτι (Πόλη

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya «Ο δρόμος των Μάγιας» Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα. Αναχωρήσεις: 20.06, 07.08, 29.08, 19.09, 22.10, 10.11

La Ruta Maya «Ο δρόμος των Μάγιας» Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα. Αναχωρήσεις: 20.06, 07.08, 29.08, 19.09, 22.10, 10.11 La Ruta Maya «Ο δρόμος των Μάγιας» Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχωρήσεις: 20.06, 07.08, 29.08, 19.09, 22.10, 10.11 16 ημέρες Ακολουθώντας το φιδίσιο μονοπάτι μέσα από την πολύχρωμη κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο

Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχωρήσεις: 07.03, 05.04, 08.05, 26.06, 17.07 9 Ημέρες Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5*

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya «Ο δρόμος των Μάγιας» Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα. Αναχωρήσεις: 20.06, 07.08, 29.08, 15.10, 22.10, 05.11

La Ruta Maya «Ο δρόμος των Μάγιας» Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα. Αναχωρήσεις: 20.06, 07.08, 29.08, 15.10, 22.10, 05.11 La Ruta Maya «Ο δρόμος των Μάγιας» Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχωρήσεις: 20.06, 07.08, 29.08, 15.10, 22.10, 05.11 16 ημέρες Ακολουθώντας το φιδίσιο μονοπάτι μέσα από την πολύχρωμη κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Μαύρη Παναγία, Αλατωρυχία Βιελίτσκα

Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Μαύρη Παναγία, Αλατωρυχία Βιελίτσκα Αναχωρήσεις: 17,24/11, 01/12, 11,23/02, 09,23/03 6 Ηµέρες Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Μαύρη Παναγία, Αλατωρυχία Βιελίτσκα Προσοχή: συνοδεύει Έλληνας έµπειρος αρχηγός που θα

Διαβάστε περισσότερα

Το διασηµότερο Πάσχα στον πλανήτη, σε ένα µοναδικό ταξίδι!!! 4 διανυκτερεύσεις στην Αντίγκουα, όπου γίνονται οι τελετές του Πάσχα

Το διασηµότερο Πάσχα στον πλανήτη, σε ένα µοναδικό ταξίδι!!! 4 διανυκτερεύσεις στην Αντίγκουα, όπου γίνονται οι τελετές του Πάσχα ιαµονή στο πολυτελές Camino Real στην Αντίγκουα Το διασηµότερο Πάσχα στον πλανήτη, σε ένα µοναδικό ταξίδι!!! 4 διανυκτερεύσεις στην Αντίγκουα, όπου γίνονται οι τελετές του Πάσχα Στη λωρίδα γης ανάµεσα

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στη Σόφια. Σόφια

Πάσχα στη Σόφια. Σόφια Πάσχα στη Σόφια Αναχώρηση: 05/04 5 ημέρες Σόφια Περιτριγυρισμένη από ένα μεγάλο πάρκο, η Σόφια, η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας, βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βίτοσα, δημοφιλούς προορισμού

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya - "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα. Αναχωρήσεις: 19.06, 24.07, 08.08, , 20.10, 11.

La Ruta Maya - Ο Δρόμος των Μάγιας Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα. Αναχωρήσεις: 19.06, 24.07, 08.08, , 20.10, 11. La Ruta Maya - "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχωρήσεις: 19.06, 24.07, 08.08, 22.08 20.09, 20.10, 11.11 16 ημέρες Ακολουθώντας το φιδίσιο μονοπάτι μέσα από την πολύχρωμη

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικοί δρόµοι Βοιωτίας

Ιστορικοί δρόµοι Βοιωτίας 2ήµερη οδική εκδροµή. Ιστορικοί δρόµοι Βοιωτίας Αναχωρήσεις: 17/12/2016, 14/01/2017 2 Ηµέρες ελφοί, ο οµφαλός της Γης Στους πρόποδες του Παρνασσού, στο υποβλητικό φυσικό τοπίο που σχηµατίζεται ανάµεσα

Διαβάστε περισσότερα

Δυτική Στερεά Ελλάδα. Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3

Δυτική Στερεά Ελλάδα. Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3 Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα Δυτική Στερεά Ελλάδα Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3 4 Ημέρες Δελφοί: Ο ομφαλός της γης όπου, σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο

Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχωρήσεις : 18.07, 08.08, 10.08, 26.08, 16.09, 25.10*, 17.11 9 Ημέρες * Δείτε το ειδικό πρόγραμμα Αποικιακό Μεξικό Dia de los muertos 11 ημέρες Με πυραμίδες

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο

Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Κλασικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχωρήσεις : 18.07, 08.08, 10.08, 26.08, 16.09, 25.10*, 17.11 9 Ημέρες * Δείτε το ειδικό πρόγραμμα Αποικιακό Μεξικό Dia de los muertos 11 ημέρες Με πυραμίδες

Διαβάστε περισσότερα

Η Τήνος είναι µια αλλιώτικη εµπειρία. Αναχώρηση: 7/7, 25/8, 22/9, 6/10

Η Τήνος είναι µια αλλιώτικη εµπειρία. Αναχώρηση: 7/7, 25/8, 22/9, 6/10 Η Τήνος είναι µια αλλιώτικη εµπειρία. Αναχώρηση: 7/7, 25/8, 22/9, 6/10 4 Ηµέρες Νησί των ανέµων και των περίτεχνων περιστερώνων που στολίζουν τους κάµπους της. Νησί της πίστης και της προσµονής σ' ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις 24.12, 31.12 5 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας

Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας Έλληνας αρχηγός & όχι τοπικός ελληνόφωνος Ημιδιατροφή καθημερινά!!! Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας Ινδιάνικα χωριά Τσιάπας, πλεύση στο φαράγγι Σουμιδέρο, Οαχάκα, Τάξκο, Κουερναβάκα,

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομή Προς) AF /02/2018 ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ 06:20 08:50 AF /02/2018 ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΝΚΟΥΝ 12:20 17:15

Διαδρομή Προς) AF /02/2018 ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ 06:20 08:50 AF /02/2018 ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΝΚΟΥΝ 12:20 17:15 Με εκδρομές σε Χοτσιμίλκο, Τάξκο, σπίτι Φρίντα Κάλο Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας Ινδιάνικα χωριά Τσιάπας, πλεύση στο φαράγγι Σουμιδέρο, Οαχάκα, Τάξκο, Κουερναβάκα, Καμπέτσε, Πουέμπλα,

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλιά στην όµορφη Σκόπελο

Πασχαλιά στην όµορφη Σκόπελο Πασχαλιά στην όµορφη Σκόπελο Αναχώρηση: 13/04 5 Ημέρες Το Πάσχα στη Σκόπελο των 360 εκκλησιών και Μοναστηριών συναντά τις πραγµατικές του διαστάσεις. Οι ψαλµοί από τις λειτουργίες των εκκλησιών της Χώρας

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομή ΑF /12/2017 ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ 06:20 08:50 ΑF /12/2017 ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΝΚΟΥΝ 12:20 17:15

Διαδρομή ΑF /12/2017 ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ 06:20 08:50 ΑF /12/2017 ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΝΚΟΥΝ 12:20 17:15 Με εκδρομές σε Χοτσιμίλκο, Τάξκο, σπίτι Φρίντα Κάλο Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας Ινδιάνικα χωριά Τσιάπας, πλεύση στο φαράγγι Σουμιδέρο, Οαχάκα, Τάξκο, Κουερναβάκα, Καμπέτσε, Πουέμπλα,

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη. και Καρναβάλι Σοχού

Θεσσαλονίκη. και Καρναβάλι Σοχού Θεσσαλονίκη και Καρναβάλι Σοχού Αναχώρηση: 08.03 4 ημέρες Η διαφορετικότητα του Versus Travel Οδική εκδρομή 4ήμερης διάρκειας, για να απολαύσετε τη γοητευτική και γεμάτη ενέργεια Θεσσαλονίκη. Έμπειρος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΖ /07/2017 ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ 05:55 07:00 ΑΖ /07/2017 ΡΩΜΗ - ΜΕΞΙΚΟ 10:25 16:45 ΑΖ /08/2017 ΜΕΞΙΚΟ ΡΩΜΗ 23:30 18:35

ΑΖ /07/2017 ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ 05:55 07:00 ΑΖ /07/2017 ΡΩΜΗ - ΜΕΞΙΚΟ 10:25 16:45 ΑΖ /08/2017 ΜΕΞΙΚΟ ΡΩΜΗ 23:30 18:35 Με εκδρομές σε Χοτσιμίλκο, Τάξκο, σπίτι Φρίντα Κάλο Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας Ινδιάνικα χωριά Τσιάπας, πλεύση στο φαράγγι Σουμιδέρο, Οαχάκα, Τάξκο, Κουερναβάκα, Καμπέτσε, Πουέμπλα,

Διαβάστε περισσότερα

Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα

Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα στα τόσα νησιά της Μεσογείου να μετοικήσει από τον Όλυμπο

Διαβάστε περισσότερα

2ήµερη εκδροµή στην Βόρεια Πελοπόννησο

2ήµερη εκδροµή στην Βόρεια Πελοπόννησο Καλάβρυτα - Μέγα Σπήλαιο Σπήλαιο Λιµνών Αγία Λαύρα Μουσείο Ολοκαυτώµατος Τόπος Θυσίας - Λίµνη Τσιβλού Ζαρούχλα 2ήµερη εκδροµή στην Βόρεια Πελοπόννησο Αναχωρήσεις: 28/10, 19/11, 17/12, 06/01, 25/03 2 Ηµέρες

Διαβάστε περισσότερα

La Ruta Maya. Ο Δρόμος των Μάγιας. Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα. MONO στο Versus

La Ruta Maya. Ο Δρόμος των Μάγιας. Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα. MONO στο Versus La Ruta Maya Ο Δρόμος των Μάγιας Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα MONO στο Versus H οδική διάσχιση της Γουατεμάλας μέσα από τη ζούγκλα του Πετέν, το Ρίο Ντούλσε και το αυθεντικό αφροαμερικάνικο Λίβινγκστον

Διαβάστε περισσότερα

ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ. Αναχωρήσεις: Κάθε Παρασκευή

ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ. Αναχωρήσεις: Κάθε Παρασκευή υνατότητα αποπληρωµής του ταξιδιού σε 12 άτοκες δόσεις, χωρίς προκαταβολή ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ Grande dame µε ιστορία χιλιετιών Αναχωρήσεις: Κάθε Παρασκευή 4,5 Ηµέρες Ρώµη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Ο δρόμος του Κορτές. Μεξικό Βερακρούζ Ελ Ταχίν. Με Ελ Ταχίν και Βερακρούζ στο ανατολικό Μεξικό Έλληνας αρχηγός

Ο δρόμος του Κορτές. Μεξικό Βερακρούζ Ελ Ταχίν. Με Ελ Ταχίν και Βερακρούζ στο ανατολικό Μεξικό Έλληνας αρχηγός Ο δρόμος του Κορτές Μεξικό Βερακρούζ Ελ Ταχίν Με Ελ Ταχίν και Βερακρούζ στο ανατολικό Μεξικό Έλληνας αρχηγός Americana Veracruz Ξενοδοχεία 5* - Fiesta Americana Mexico city / Fiesta Αναχωρήσεις: 05.03,

Διαβάστε περισσότερα

Από. Αναχωρήσεις καθηµερινά 7 µέρες / 5 διανυκτερεύσεις

Από. Αναχωρήσεις καθηµερινά 7 µέρες / 5 διανυκτερεύσεις Από 880 Αναχωρήσεις καθηµερινά 7 µέρες / 5 διανυκτερεύσεις Το Μεξικό δεν είναι µία, αλλά πολλές χώρες µαζί. Χώρα των αντιθέσεων από την ίδια της τη φύση: ηφαίστεια µε χιονισµένες κορυφές, παραλίες µε πελώρια

Διαβάστε περισσότερα

Με εκδρομές σε Χοτσιμίλκο, Τάξκο, σπίτι Φρίντα Κάλο

Με εκδρομές σε Χοτσιμίλκο, Τάξκο, σπίτι Φρίντα Κάλο Με εκδρομές σε Χοτσιμίλκο, Τάξκο, σπίτι Φρίντα Κάλο Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας Ινδιάνικα χωριά Τσιάπας, πλεύση στο φαράγγι Σουμιδέρο, Οαχάκα, Τάξκο, Κουερναβάκα, Καμπέτσε, Πουέμπλα,

Διαβάστε περισσότερα

Μεξικό Κανκούν Γιουκατάν

Μεξικό Κανκούν Γιουκατάν Μεξικό Κανκούν Γιουκατάν Με την ακρόπολη των Μάγιας, Τσιτσέν Ιτζά Αναχώρηση: 31.07 10 ημέρες Μεξικό Χερσόνησος Γιουκατάν Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Το Μεξικό δεν είναι μία, αλλά πολλές χώρες μαζί. Χώρα

Διαβάστε περισσότερα

Με Ελ Ταχίν και Βερακρούζ στο ανατολικό Μεξικό Έλληνας αρχηγός Ξενοδοχεία 5* Fiesta Americana Mexico city / Fiesta Americana Veracruz

Με Ελ Ταχίν και Βερακρούζ στο ανατολικό Μεξικό Έλληνας αρχηγός Ξενοδοχεία 5* Fiesta Americana Mexico city / Fiesta Americana Veracruz Ο δρόμος του Κορτές Μεξικό Βερακρούζ Ελ Ταχίν Με Ελ Ταχίν και Βερακρούζ στο ανατολικό Μεξικό Έλληνας αρχηγός Ξενοδοχεία 5* Fiesta Americana Mexico city / Fiesta Americana Veracruz Αναχωρήσεις: 12.07, 06.08,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΜΟΣ. Αυτό το Πάσχα νιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της

ΠΑΤΜΟΣ. Αυτό το Πάσχα νιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της ΠΑΤΜΟΣ Αυτό το Πάσχα νιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της Αναχώρηση: 12/04 6 Ημέρες Πάτµος. Μια χρονοδίνη που σε ρουφάει για να σου αποκαλύψει

Διαβάστε περισσότερα

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΠΤΗΣΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΠΤΗΣΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη Πλήρης Βαρκελώνη Ένα πρόγραμμα με εμπεριστατωμένη επίσκεψη της Βαρκελώνης και ολοήμερη εκδρομή στην υπέροχη Χιρόνα και την γραφική πόλη Φίγκερες με το μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί. Αναχώρηση: 12/11 5 Ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: 07.07, 21.07, 04.08, 07.08, 14.08, 20.08, 21.08, 10.09, 25.09, 10.10, 20.10, 09.11

Αναχωρήσεις: 07.07, 21.07, 04.08, 07.08, 14.08, 20.08, 21.08, 10.09, 25.09, 10.10, 20.10, 09.11 Αναχώρηση και από Θεσσαλονίκη Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας Ινδιάνικα χωριά Τσιάπας, πλεύση στο φαράγγι Σουμιδέρο, Οαχάκα, Τάξκο, Κουερναβάκα, Καμπέτσε, Πουέμπλα, Προκολομβιανοί πολιτισμοί

Διαβάστε περισσότερα

LaRutaMaya "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα

LaRutaMaya Ο Δρόμος των Μάγιας Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα LaRutaMaya "Ο Δρόμος των Μάγιας" Μεξικό με Κανκούν, Γουατεμάλα, Ονδούρα Αναχωρήσεις : 25.07, 10.08, 23.08, 25.09, 25.10, 13.11 16 Ημέρες MONO στο Versus H οδική διάσχιση της Γουατεμάλας μέσα από τη ζούγκλα

Διαβάστε περισσότερα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση Τα αυτοκρατορικά παλάτια δεσπόζουν επιβλητικά και μεγαλοπρεπή. Τα μνημεία της πόλης είναι εντυπωσιακά και οι εμπορικοί δρόμοι πάντοτε πολυσύχναστοι. Νότες κλασικής μουσικής πλανώνται συνεχώς στην ατμόσφαιρα

Διαβάστε περισσότερα

BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο

BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο Αναχώρηση: 27.10.17 4 Ημέρες Βενετία, η ρομαντική. Η Βενετία είναι πραγματικά μοναδική στον κόσμο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο μιας πανίσχυρης

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08

Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08 Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08 10, 11 ημέρες Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερμοντέρνα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις 24.12, 31.12 6 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας

Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας Με εκδρομές σε Χοτσιμίλκο, Τάξκο, σπίτι Φρίντα Κάλο Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας Ινδιάνικα χωριά Τσιάπας, πλεύση στο φαράγγι Σουμιδέρο, Οαχάκα, Τάξκο, Κουερναβάκα, Καμπέτσε, Πουέμπλα,

Διαβάστε περισσότερα

Αλγερία Εκεί που η έρηµος συναντά την Μεσόγειο

Αλγερία Εκεί που η έρηµος συναντά την Μεσόγειο Αλγερία Εκεί που η έρηµος συναντά την Μεσόγειο Αναχωρήσεις: 25.04, 24.05, 22.06, 26.07, 23.08, 20.09, 25.10 10 Ηµέρες Εκεί που οι λεγεωνάριοι ξεκουράζονταν, εκεί που οι Οθωµανοί έκτιζαν τα παλάτια τους,

Διαβάστε περισσότερα

28/01/ /01/2017

28/01/ /01/2017 Φως κι ελπίδα... από τα «φαναράκια» στην Τήνο 28/01/2017 31/01/2017 Αναχωρήσεις: 28/01/2017 4 Ηµέρες Τήνος: Το µεγαλοπρεπές προσκύνηµα Η µοναχή Πελαγία από το µοναστήρι της Παναγίας των Αγγέλων στο Κεχροβούνι,

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας

Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας Με εκδρομές σε Χοτσιμίλκο, Τάξκο, σπίτι Φρίντα Κάλο Πανόραμα Μεξικού Ιστορικό Μεξικό, Κανκούν, Μάγιας Ινδιάνικα χωριά Τσιάπας, πλεύση στο φαράγγι Σουμιδέρο, Οαχάκα, Τάξκο, Κουερναβάκα, Καμπέτσε, Πουέμπλα,

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5*

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Κλασικό Μεξικό Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Αναχωρήσεις: 26.06, 17.07, 10.08, 25.08, 07.09, 21.09, 25.10*,

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5*

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Κλασικό Μεξικό Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Αναχωρήσεις: 05.03, 23.04, 21.05 9, 10 Ημέρες Το Μεξικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις 28.07, 04,11 & 18.08.17 5 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα,

Διαβάστε περισσότερα