ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Καλωσορίσατε! ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ F.I.C.M.-D.E.E.B.-M.B.I.D. BS. Φεβρουάριος Ver GR

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Καλωσορίσατε! ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ F.I.C.M.-D.E.E.B.-M.B.I.D. BS. Φεβρουάριος 2014. Ver. 7.31 GR"

Transcript

1 ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Καλωσορίσατε! ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ F.I.C.M.-D.E.E.B.-M.B.I.D. BS Φεβρουάριος 2014 Ver GR

2

3 Το προϊόν... Με ίδια δικά σας χρήματα: One Payment Only Car Insurance! Το όραμα Να γίνει το διασημότερο προϊόν ασφάλισης οχημάτων ανά τον κόσμο, όπου αυτή είναι υποχρεωτική από τη νομοθεσία της κάθε χώρας.

4 Η ιδέα Πώς μπορώ να ασφαλίσω το αυτοκίνητο μου; Χωρίς να πληρώνω;

5 Στη πράξη! Δια μέσου της: Είναι Απλό. Είναι Εύκολο. Είναι Εφικτό. ARROWARCHER ASSURANCE AGENCIES

6 Το όφελος; Επιλέγουμε Κυπριακές ασφαλιστικές εταιρείες για υποστήριξη της Κυπριακής οικονομίας. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες επτά εγχώριων ασφαλιστικών εταιρειών και ακολουθούν κι άλλες έντεκα μέσω αντιπροσώπων. Επιλέγουμε συνεργασία με επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές και όλες οι ασφάλειες γίνονται πάντοτε μέσω αυτών των Αδειούχων Ασφαλιστών. Προσπαθούμε να συστήνουμε υπηρεσίες, Ασφαλιστικές Εταιρείες, που είναι μέλη/αντασφάλιση με τους LLOYD S

7 Η πραγματικότητα 1. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!! 2. ΤΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, (ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ & ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ 3. Ο ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! 4. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

8 Πακέτα για Κύπρο και Ελλάδα

9 Πέντε επιλογές πακέτων 1. Κόκκινο Πακέτο = Κόστος Ασφάλειας Κίτρινο Πακέτο = Κόστος Ασφάλειας Πράσινο Πακέτο = Κόστος Ασφάλειας Μπλε Πακέτο = Κόστος Ασφάλειας Από την κάθε εγγραφή 2 προορίζονται για Φιλανθρωπικούς σκοπούς

10 Όροι και προϋποθέσεις, συμμετοχής στα πακέτα.

11 ΚΟΚΚΙΝΟ Πρώτη Επιλογή Το κάθε όχημα (πελάτης), πληρώνει 49 ευρώ εγγραφή, για να γίνει πελάτης στη ΑΑΑ. Αν το χρονιαίο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του, ανανεώνεται με τη εγγραφή του και αν μέσα σε ένα μήνα συστήσει στη εταιρεία 5 πελάτες (άτομα), τότε τα επόμενα ασφάλιστρα δεν θα έχουν κόστος. Σε περίπτωση που συστήσει πέραν των 12 ατόμων τότε ανοίγεται η ευκαιρία για κάλυψη του κόστους αλλαγής ελαστικών, εφόσον και αυτοί συστήσουν από ένα άτομο. Σε περίπτωση που συστήσει πέραν των 24 ατόμων τότε θα δικαιούται άλλα ωφελήματα που δεν είναι της παρούσης. Αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις τότε προβλέπεται μετακύληση στις επόμενες επιλογές (2 η, 3 η ή 4 η ).

12 ΚΙΤΡΙΝΟ Δεύτερη Επιλογή Το κάθε όχημα (πελάτης), πληρώνει 67 ευρώ εγγραφή, για να γίνει πελάτης στη ΑΑΑ. Ο πελάτης μπορεί να εγγραφεί στη ΑΑΑ από σήμερα και να ανανεώσει το χρονιαίο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του στη ημερομηνία λήξης του (2 ο μήνα και μετά). Εάν μέχρι τότε συστήσει στη εταιρεία 5 πελάτες (άτομα), τότε τα επόμενα ασφάλιστρα δεν θα έχουν κόστος. Σε περίπτωση που συστήσει πέραν των 12 ατόμων τότε ανοίγεται η ευκαιρία για κάλυψη του κόστους αλλαγής ελαστικών, εφόσον και αυτοί συστήσουν από ένα άτομο. Σε περίπτωση που συστήσει πέραν των 24 ατόμων τότε θα δικαιούται άλλα ωφελήματα που δεν είναι της παρούσης. Αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις τότε προβλέπεται μετακύληση στις επόμενες επιλογές (3 η ή 4 η ).

13 ΠΡΑΣΙΝΟ Τρίτη επιλογή Το κάθε όχημα (πελάτης), πληρώνει 75 ευρώ εγγραφή, για να γίνει πελάτης στη ΑΑΑ. Αν το 6μηνιαίο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του, ανανεώνεται με τη εγγραφή του και αν μέσα σε 15 μέρες συστήσει στη εταιρεία 8 πελάτες (άτομα), τότε τα επόμενα 6μηνιαία ασφάλιστρα δεν θα έχουν κόστος. Σε περίπτωση που συστήσει πέραν των 12 ατόμων τότε ανοίγεται η ευκαιρία για κάλυψη του κόστους αλλαγής ελαστικών, εφόσον και αυτοί συστήσουν από ένα άτομο. Σε περίπτωση που συστήσει πέραν των 24 ατόμων τότε θα δικαιούται άλλα ωφελήματα που δεν είναι της παρούσης. Αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις τότε προβλέπεται μετακύληση στην επόμενη επιλογή (4 η ).

14 ΜΠΛΕ Τέταρτη Επιλογή Το κάθε όχημα (πελάτης), πληρώνει 167 ευρώ, για να γίνει πελάτης στη ΑΑΑ. Ανεξαρτήτως πότε ανανεώνεται το χρονιαίο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του, οφείλει μέσα σε δυο μήνες να συστήσει στη εταιρεία 1 πελάτη (άτομο), τότε τα επόμενα ασφάλιστρα δεν θα έχουν κόστος. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται και η εγγραφή. Υπάρχει ευελιξία μεταφοράς στα πακέτα των προηγούμενων επιλογών, εφόσον θα πληρούνται οι προϋποθέσεις. Σε όλες τις περιπτώσεις το ασφάλιστρο του πρώτου έτους πληρώνεται τοις μετρητοίς.

15 Συγκριτικός Πίνακας όλων των επιλογών 1 η ΕΠΙΛΟΓΗ 2 η ΕΠΙΛΟΓΗ 6 ΜΗΝΩΝ 3 η ΕΠΙΛΟΓΗ 4 η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΚΕΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΕ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΥΡΟ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΤΟΜΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΜΗΝΕΣ 1 2~12 ½ 2 ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

16 Πακέτο ειδικής προσφοράς Πακέτο Πυθαγόρας 7 Αν ο υποψήφιος πελάτης/συνεργάτης συστήσει 6 άτομα την ίδια μέρα (σύνολο 7 άτομα), όχι μόνον δεν πληρώνει, για να γίνει μέλος/συνεργάτης, αλλά του δίνονται και 7 φορές 7 ευρώ, σύνολο 49 ευρώ, σε επιταγή στο όνομα του, χωρίς να επιβαρύνεται καν τα δικαιώματα του στο ασφαλιστικό. Εν ολίγοις η Α.Α.Α δεν θέλει τα δικά σας χρήματα, αλλά σας δίνει χρήματα όπως και αν το ερμηνεύσει κάποιος.

17 Πακέτο Ειδικής Προσφοράς και Συγκριτικός Πίνακας με όλες τις Επιλογές 1 η ΕΠΙΛΟΓΗ 2 η ΕΠΙΛΟΓΗ 6 ΜΗΝΩΝ 3 η ΕΠΙΛΟΓΗ 4 η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΕ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 49 ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΥΡΟ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΤΟΜΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΜΗΝΕΣ 1 2~12 ½ 2 1Χ ΜΕΡΑ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! 1 MEPA

18 Το αποτέλεσμα Και ανακεφαλαιώνουμε: Η ασφάλιση οχημάτων είναι υποχρεωτική δια νόμου (έναντι τρίτου). Για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα παραγωγής χρήματος, το αποτέλεσμα είναι κλειστό για 12 μήνες. Δεν σας ζητεί κανείς να βάλετε χρήματα, τα βάζει η Arrowarcher Assurance Agencies για εσάς. Δεν σας αγαπάμε. Έχουμε και εμείς όφελος, για αυτό το κάνουμε.

19 Το μυστικό μας Πως ωφελείται ο πελάτης Πως κερδίζει η ΑΑΑ

20 Το γνωρίζετε ότι η Online Διαφήμιση είναι Διαφήμιση Βιομηχανία Τρισεκατομμυρίων Δολαρίων;

21 Αδιάσειστα δεδομένα & αλήθειες Το Διαδίκτυο. Η γρηγορότερη αναπτυσσόμενη βιομηχανία με Εταιρείες που κτυπούν τζίρους δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως πουλώντας διαφημιστικό χώρο, όπως: Google Facebook YouTube Yahoo Microsoft Banners broker Skype Twitter Etc.

22 Ρίξτε μια ματιά στα νούμερα των χρηστών: Κοινωνικά δίκτυα 2.4 Δισεκατομμύρια Ιστότοποι 630 εκατομμύρια Ιστοσελίδες 13 εκατομμύρια

23 Ρίξτε μια ματιά στα νούμερα των χρηστών: Facebook: 1.01 δισεκατομμύρια χρήστες. Twitter: 500 εκατομμύρια χρήστες. Tweets: 500 εκατομμύρια την ημέρα.

24 Και οι αριθμοί αυξάνονται. Υπάρχουν 2.1 δισεκατομμύρια χρήστες διαδικτύου Ασία 922 Εκατομμύρια Ευρώπη 476 Εκατομμύρια Κίνα 485 Εκατομμύρια 45% των χρηστών είναι ΚΑΤΩ από 25 χρονών, μπαίνουν σε websites και βλέπουν τις διαφημίσεις των εταιρειών.

25 Δείτε ποιος κερδίζει! 97% των εσόδων προέρχονται από την διαφήμιση. $37.3 δισεκατομμύρια 83% των εσόδων προέρχονται από την διαφήμιση. $4.2 δισεκατομμύρια 89% των εσόδων προέρχονται από την διαφήμιση. $288 εκατομμύρια. 25% των εσόδων προέρχονται από την διαφήμιση. $153 εκατομμύρια

26 H μυστική μας φόρμουλα Η ΑΑΑ με τη γνώση και τη τεχνογνωσία που κατέχει και με τη στρατηγική συνεργασία πετυχημένων διαφημιστικών εταιριών, κολοσσών στο διαδίκτυο, διεκδικεί ένα μερίδιο από τον τεράστιο τζίρο, που παράγεται από την καθαυτή διαδικτυακή διαφήμιση καθώς επίσης και από άλλες πηγές.

27 Ο σχεδιασμός Η Arrowarcher Assurance Agencies είναι εταιρεία που δεν εμπορεύεται. Δεν αγοράζει, δεν πουλάει, δεν δανείζει, δεν ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ. Είναι Εταιρεία που σχεδιάζει αυτό που λέγεται στον χρηματοοικονομικό κόσμο άϋλα προϊόντα όπως σχεδιασμός δανείου, επένδυσης, ασφάλισης, οικονομίας, εξυγίανσης/ ανάπτυξης και άλλα.

28 Ο σχεδιασμός Η εταιρεία Arrowarcher Assurance Agencies είναι Κυπριακή Εταιρεία Διεθνών Επιχειρήσεων C.C.I.A. (Κ.Ε.Δ.Ε.) Αυτή είναι εγγεγραμμένη στην Κύπρο για το αυτονόητο. Δηλαδή την καλή φορολογία της Κύπρου.

29 Ο σχεδιασμός Μόνο 12.5% επί των κερδών. Για τούτο και έχουμε στη Κύπρο 320 χιλιάδες εταιρείες εγγεγραμμένες από μη πραγματικούς κύπριους μετόχους. Άγγλους, Ρώσους, Σκανδιναβούς και Γερμανούς, Έλληνες πλοιοκτήτες και πρόσφατα Κινέζους.

30 Η εγγύηση Ο εμπνευστής του παρόντος προϊόντος έζησε στο Ηνωμένο Βασίλειο - city of London - σχεδόν μισό αιώνα και τώρα είναι επαναπατρισθείς συνταξιούχος. Είναι στέλεχος και σύμβουλος στα διεθνή οικονομικά δρώμενα. Έχουμε την τύχη να τον γνωρίζουμε και να συνεργαστούμε μαζί του αντλώντας εξασφάλιση που απορρέει από την πολυετή του εμπειρία και την επαγγελματική του φερεγγυότητα. Πρόκειται για τον κ. Αντρέα Κωνσταντίνου. F.I.C.M.-M.B.I.D. Bs.

31 Η εγγύηση Η Εταιρεία Arrowarcher Assurance Agencies είναι ο δημιουργός, ο σχεδιαστής, ο εκτελεστής και ο διαχειριστής, αυτής της ιδέας Οι λογιστές και οι ελεγκτές της Εταιρείας είναι οι Κ.P.M.G. Η τράπεζα της στην Κύπρο είναι η Τράπεζα Κύπρου Η Εταιρεία για ευνόητους λόγους επεκτείνει τώρα τη λειτουργία των δραστηριοτήτων της και στην Ιρλανδία.

32 Η εγγύηση Η Εταιρεία οι Σύμβουλοι της, το Προϊόν «One Payment Only Car Insurance», επαναλαμβάνουμε ότι υποστηρίζεται από την γρηγορότερη αναπτυσσόμενη βιομηχανία των 500 δις δολάρια: Είναι φυσικά το Διαδίκτυο που υπολογίζεται να φτάσει τα 3 τρις δολάρια στο κοντινό μέλλον. Η Εταιρεία πάντοτε θέλει και επιθυμεί, να δώσει πρώτα την ευκαιρία στις Κυπριακές Ασφαλιστικές Εταιρείες και στους κύπριους οδηγούς, για να επωφεληθούν από αυτή την υπηρεσία και προϊόν.

33 Συστάσεις 1. Έχετε ένα φίλο επιδιορθωτή ελαστικών (λαστιχάρη)? 2. Έχετε ένα φίλο μηχανικό αυτοκινήτων? 3. Έχετε ένα φίλο εξεταστή Μ.Ο.Τ.? 4. Έχετε ένα φίλο επιχειρηματία? 5. Έχετε ένα φίλο ιατρό, οδοντίατρο κλπ.? 6. Έχετε ένα φίλο λογιστή? 7. Είχατε παλαιότερα ασφαλιστικό σύμβουλο? ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ Δεν τους ζητάμε χρήματα! Δεν τους λέμε να πουλήσουν ασφάλειες! Απλά καλέστε τους να ακούσουν Και να τοποθετήσουν το Banner συνεργασίας μας. Θέλετε να αντικαταστήσετε τα ελαστικά σας ΔΩΡΕΑΝ? Ασφαλίστε το αυτοκίνητο σας δια μέσου της: AAA

34 Ερωτήσεις 1. Μπορώ να συστήσω τον / την Ασφαλιστή μου? 2. Ακόμα δεν έληξε η ασφάλεια του αυτοκινήτου μου. Τι κάνω για να επωφεληθώ του συστήματος? 3. Τι γίνεται αν έχω κάποιο ατύχημα? Πως θα αποζημιωθώ από την Ασφαλιστική Εταιρεία? 4. Αν συστήσουμε ένα συνεργάτη με πέντε αντικείμενα ασφάλισης, θεωρείται ως πέντε άτομα? 5. Εάν επιλέξω το τέταρτο πακέτο των 165, πώς θα μου εγγυάστε πόσα χρήματα θα έχω για την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου? 6. Αν δεν λειτουργήσει το σύστημα τι γίνεται? Θα χάσουμε τα χρήματα μας? 7. Είναι πυραμίδα?

35 Απαντήσεις (Q&A) Q1-Μπορώ να συστήσω τον / την Ασφαλιστή μου? A-Ναι σίγουρα και μπορείς. Θέλεις? Και γιατί θέλεις? Εύχομαι να υπάρχει ανάμεσα μας κάποιος Ασφαλιστικός Σύμβουλος για να διαπιστώσει ότι είναι ακόμα ένας τρόπος αύξησης των εισοδημάτων του χωρίς κατά ανάγκη την αύξηση των πελατών του. Όπως ήδη αναφέραμε, η κυπριακή αγορά κατακλύζεται διαρκώς με νέες και ξένες εταιρείες. Την αγορά μέσω του διαδικτύου όμως την αγνοούν πολλοί ή και στρουθοκαμηλίζουν. Σε 5-10 χρόνια από σήμερα που τα παιδιά μας θα είναι ενήλικες και φυσικά γνώστες του χειρισμού του διαδικτύου, τι λέτε? Θα ασφαλίζονται μόνο μέσω του ίντερνετ! Πού θα είναι ο ασφαλιστής σας τότε χωρίς πελάτες? Αν τον αγαπάτε πείτε του για την ΑΑΑ! Καλέστε τον να ακούσει. Τότε θα είναι και ο ίδιος και οι λοιποί του πελάτες κάτω από την ίδια γραμμή συστάσεων. Δεν υπάρχει επιλογή. Είναι ζήτημα χρόνου όπου η πρόοδος και η ανάπτυξη θα νικήσουν και επικρατήσουν. Η ζωή προχωρά είτε με εμάς είτε χωρίς εμάς!

36 Απαντήσεις (Q&A) Q2-Ακόμα δεν έληξε η ασφάλεια του αυτοκινήτου μου. Τι κάνω για να επωφεληθώ του συστήματος? A-Για να ενταχθεί κάποιος μέσα στο σύστημα, χρειάζεται πρώτα να γίνει συνεργάτης, αγοράζοντας το προτεινόμενο πακέτο συνεργασίας «One Payment Only Car Insurance», καταβάλλοντας το τίμημα των 49, 67, 75 ή 165. Η ΑΑΑ πληρώνει και αγοράζει Διαφημιστικό πακέτο μόνο για τους πελάτες της. Όμως θα μπορεί και κάποιος να αγοράσει Διαφημιστικό πακέτο μόνο, δια μέσου της ΑΑΑ (χωρίς καμία σχέση με ασφάλεια οχήματος), πληρώνοντας το με δικά του χρήματα (με ελάχιστο ποσό 415 ). Άρα είτε με το μικρό πακέτο των 49, είτε με τα μεγαλύτερα πακέτα των 67, 75 ή 165 ή και οποιουδήποτε άλλου, το σημαντικότερο όφελος δημιουργείται από τις συστάσεις άλλων υποψηφίων ασφαλιζομένων. Εντωμεταξύ επωφελείται των συστάσεων του κάποιος άμεσα χωρίς να περιμένει τη λήξη της ασφάλειας του, με την πιθανότητα μέχρι την ανανέωση της,να είναι χαμηλότερο μέχρι και μηδαμινό το κόστος της (λόγω μετακύλυσης μεταξύ των πακέτων).

37 Απαντήσεις (Q&A) Q3-Τι γίνεται αν έχω κάποιο ατύχημα? Πως θα αποζημιωθώ από την Ασφαλιστική Εταιρεία? A-Όπως λειτουργούμε μέχρι και τώρα. Πάμε στην ασφαλιστική εταιρεία που μας ασφάλισε. Ως Arrow Archer Assurance διαμεσολαβητές δεν έχουμε κάποια σύμβαση να προστατεύουμε κάποια ασφαλιστική, παρά μόνο τους πελάτες μας. Έχουμε ειδικό τμήμα που με 25, βοηθάει τους πελάτες στη συμπλήρωση αιτήματος αποζημίωσης ή και διευθέτηση αποζημίωσης με 17.5% (Insurance Adjustors Consultants) με νομική κάλυψη. Αν όχι, μείνετε όπως είστε τώρα. Καμία αλλαγή. Η Arrow Archer Assurance έχει τους μηχανισμούς ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης.

38 Απαντήσεις (Q&A) Q4-Αν συστήσουμε ένα συνεργάτη με πέντε αντικείμενα ασφάλισης, θεωρείται ως πέντε άτομα? A-Ένας με πέντε αυτοκίνητα ή έστω και ένα αυτοκίνητο και 5~6 αντικείμενα, σημαίνει ότι η ΑΑΑ αγοράζει για σας μεγαλύτερο πακέτο και έχετε μεγαλύτερο όφελος. Όμως δεν είναι το ίδιο με τα πέντε άτομα διότι τα αντικείμενα είναι άψυχα. Δεν μιλούν και δεν μπορούν να συστήσουν. Εν ολίγοις όφελος θα υπάρχει, αλλά όχι τόσο όσο εσείς θα επιθυμείτε. Τα πέντε άτομα φυσικά είναι απαραίτητα για το κάθε όχημα / αντικείμενο.

39 Απαντήσεις (Q&A) Q5- Εάν επιλέξω το τέταρτο πακέτο των 165, πώς θα μου εγγυάστε πόσα χρήματα θα έχω για την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου? Α-Όσο για το ποσό στο τέλος του χρόνου αυτό πολλαπλασιάζεται κατά 2½ έως 3 φορές ή και περισσότερο. Μην πληρώσεις, μην αγοράσεις, απλά σύστησε πέντε οδηγούς να ασφαλίσουν τα αυτοκίνητα τους δια μέσου της ΑΑΑ που θα αγοράσει για σας, με δικά της χρήματα, διαφημιστικά πακέτα στο διαδίκτυο. Εν ολίγοις κύριοι, αφού η ΑΑΑ βάζει τα δικά της χρήματα στο δικό σας όνομα πόση εγγύηση είναι αυτό για εσάς? Αν συστήσετε περισσότερους ή αν αγοράσετε με δικά σας χρήματα άλλο πακέτο πχ. αυτό των 415 ή και περισσότερο, θα έχετε άλλο αποτέλεσμα.

40 Απαντήσεις (Q&A) Q6- Αν δεν λειτουργήσει το σύστημα τι γίνεται? Θα χάσουμε τα χρήματα μας? Α- Όχι! Αυτός που θα χάσει είναι η Arrow Archer Assurance, η οποία αγοράζει με δικά της χρήματα τα διαφημιστικά πακέτα. Εσείς θα συνεχίσετε να ασφαλίζεστε όπως και πριν. Εφόσον δεν δώσατε χρήματα γι αυτό και δεν χάνετε χρήματα. Για όσους έχουν βάλει δικά τους χρήματα για αγορά διαφημιστικού πακέτου ο μόνος κίνδυνος είναι η κατάρρευση του διαδικτύου εντός των επόμενων έξι μηνών όπου ταυτόχρονα χάνει και η ΑΑΑ τα δικά της χρήματα. Όμως δεν θα δοκιμάσει να σας πείσει αλλιώς. Q7-Είναι πυραμίδα? A-Τι είναι η πυραμίδα? Κάποιος είναι αρχηγός όπως σε όλες τις επιχειρήσεις (ιεραρχία). Πυραμίδα με την σημασία της λέξης Εμπορική Πυραμίδα, ΟΧΙ δεν είναι και εξηγώ: 1. Απαγορεύεται δια του νόμου. 2. Είναι παγκόσμια επιχείρηση εκατομμύριων πληθυσμού που συνεχώς αυξάνεται. Αν σταματήσουν οι γεννήσεις κάποια στιγμή τότε ο τελευταίος δεν θα έχει άτομα να συστήσει.

41 Σας Ευχαριστούμε και καλωσορίσατε!

42 *** ΕΤΑΙΡΕΙΑ - DISCLAIMER - ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ *** NO COST CAR INSURANCE Η Εταιρεία ΑΑΑ δημιουργήθηκε ως το όχημα να μεταφέρει στην αγορά, στον απλό πολίτη οδηγό, το προϊόν της. Τη μέθοδο, πώς να ασφαλίσει ο οδηγός το αυτοκίνητο του, πληρώνοντας μόνον μια φορά από δικά του ίδια χρήματα! Το προϊόν ονομάζεται: One Payment Only Car Insurance Η Eταιρεία αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των υποψήφιων πελατών της, συνεργάζεται με επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους διαμεσολαβητές, κατόπιν εκπαίδευσης δια μέσου παρακολούθησης σεμιναρίου/ων. Πίσω από το εν λόγω προϊόν υπάρχουν άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με το χρηματοοικονομικό θέμα, με υποστήριξη και συνεργασία εταιρειών που κινούν και ελέγχουν δισεκατομμύρια δολάρια στον διεθνή χώρο. «Η γνώση να διαχειρίζεται & μεταχειρίζεται κάποιος την δύναμη του γίγαντα και να την διαμοιράζεται με άλλους είναι προτέρημα»

43

44 * ARROWLINE CORPORATION ARIADNI FINANCE LOANMONEY SOLUTIONS *

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος.

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος. ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 15 ως έναντι ασφαλίστρων και συστήνοντας 2 τουλάχιστον άτομα έχετε ΔΩΡΕΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

Άρα προσπαθούμε να αγοράσουμε, από τα κέρδη μας πάντα, μεγαλύτερα πάνελς για να έχουμε περισσότερα κέρδη.

Άρα προσπαθούμε να αγοράσουμε, από τα κέρδη μας πάντα, μεγαλύτερα πάνελς για να έχουμε περισσότερα κέρδη. Πως λειτουργεί : Η δουλειά μας είναι απλή. Όταν τελειώνει κάθε πάνελ αγοράζουμε πάλι άλλο ένα ή δύο, ανάλογα με την στρατηγική που έχουμε επιλέξει, με σκοπό να μεγαλώνουμε τον αριθμό αλλά και την αξία

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύοντας τα χρήματά σας. Ένας οδηγός που παρουσιάζει πώς το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας

Προστατεύοντας τα χρήματά σας. Ένας οδηγός που παρουσιάζει πώς το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας Προστατεύοντας τα χρήματά σας Ένας οδηγός που παρουσιάζει πώς το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας Σχετικά με αυτό το έντυπο Αυτό το έντυπο εξηγεί τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Για χρήση σε Αυστρία, Κύπρο, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία και Ηνωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Kάθε στιγμή, περισσότερα

Kάθε στιγμή, περισσότερα Kάθε στιγμή, περισσότερα Λίγα λόγια για εμάς Είμαστε η Anytime. Η 1η επιλογή στην direct ασφάλιση. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη ασφάλιση! Στην Anytime οραματιζόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Δεκέμβριος 2016

COMPANY PROFILE. Δεκέμβριος 2016 COMPANY PROFILE Δεκέμβριος 2016 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Συνεργαζόμενη με παγκόσμιους αντασφαλιστικούς κολοσσούς και αξιόπιστες Ελληνικές Εταιρείες, κατάφερε να εδραιωθεί στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ARBITRAGE Arbitrage ονομάζεται η διαδικασία εξισορρόπησης των τιμών μεταξύ του υποκείμενου και του παράγωγου τίτλου λαμβανομένου υπόψη του ύψους του επιτοκίου και του χρονικού διαστήματος μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό. Συμμετοχή σε ομαδικά συστήματα Λαϊκών και Εθνικών λαχείων. Bonus σύστασης.

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό. Συμμετοχή σε ομαδικά συστήματα Λαϊκών και Εθνικών λαχείων. Bonus σύστασης. ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 10 ως έναντι ασφαλίστρων έχετε ΔΩΡΕΑΝ τις παρακάτω παροχές: Άνοιγμα τραπεζικού

Διαβάστε περισσότερα

Μεσίτης Ασφαλίσεων Α.Ε. ΕΤΑΙΡΙΚΟ PROFILE VESTER ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 270415

Μεσίτης Ασφαλίσεων Α.Ε. ΕΤΑΙΡΙΚΟ PROFILE VESTER ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 270415 ΕΤΑΙΡΙΚΟ PROFILE VESTER ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 270415 Νόμιμος Εκπρόσωπος : Ευάγγελος Α. Κατσίκας AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 266324 Έδρα : Βαλαωρίτου

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί ν ασφαλιστώ; Τι είναι και πως λειτουργεί η ασφάλιση;

Γιατί ν ασφαλιστώ; Τι είναι και πως λειτουργεί η ασφάλιση; Γιατί ν ασφαλιστώ; Η απάντηση είναι απλή. Σου την προσφέρουν καθημερινά οι εφημερίδες, το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Τροχαία ατυχήματα, εργατικά ατυχήματα, πυρκαγιές, κλοπές, πλημμύρες, σεισμοί, αεροπορικά

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα 1 η ΕΝΟΤΗΤΑ Δημιουργώντας εισόδημα online Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης Οι περισσότεροι σε αυτόν τον χώρο θα χαίρονταν να ακούσουν τους άλλους να λένε: «Είναι πολύ αργά τώρα, υπάρχει πολύς

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ζωή είναι γεμάτη στιγμές, που κυλούν μέσα στο χρόνο. Κάποιες διαρκούν ελάχιστα και κάποιες μια ολόκληρη ζωή. Όλες αξίζουν τη φροντίδα μας. Γι αυτό κι εμείς στη EuroLife,

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείο Προνοίας. Οδηγός για τα Μέλη

Ταμείο Προνοίας. Οδηγός για τα Μέλη Ταμείο Προνοίας Οδηγός για τα Μέλη +357 7000 2424 info@lifegoalsfund.net ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ LIFEGOALS. Είτε είστε νέο μέλος, είτε σας έχει δοθεί η επιλογή συμμετοχής στο

Διαβάστε περισσότερα

AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Company Profile 2015 Μεσίτης Ασφαλίσεων Α.Ε AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 270415 Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ευάγγελος Α. Κατσίκας AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 266324 Η Vester ΑΕ ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

«Η θεωρία του οικονομικού underwriting» Τάσος Γαρυφαλλάκης Underwriter Ζωής & Υγείας Αξίωμα ΕΠΕ

«Η θεωρία του οικονομικού underwriting» Τάσος Γαρυφαλλάκης Underwriter Ζωής & Υγείας Αξίωμα ΕΠΕ «Η θεωρία του οικονομικού underwriting» Τάσος Γαρυφαλλάκης Underwriter Ζωής & Υγείας Αξίωμα ΕΠΕ Θέματα Τι είναι το οικονομικό underwriting Συχνές παρανοήσεις Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες Γιατί γίνεται το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση με Έφορο Ασφαλιστικών Εταιριών για τροποποιητικό νομοσχέδιο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. 19/07/07

Συνάντηση με Έφορο Ασφαλιστικών Εταιριών για τροποποιητικό νομοσχέδιο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. 19/07/07 Συνάντηση με Έφορο Ασφαλιστικών Εταιριών για τροποποιητικό νομοσχέδιο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. 19/07/07 Στην Συνάντηση που έγινε στις 11/07/07 συζητήθηκε το θέμα των συνδεδεμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έκδοσης Πράσινων Καρτών

Εγχειρίδιο Έκδοσης Πράσινων Καρτών Εγχειρίδιο Έκδοσης Πράσινων Καρτών Ηµεροµηνία Έκδοσης: Ιούλιος 2015 Εγχειρίδιο Πρασίνων Καρτών 0 Περιεχόµενα Σελίδα Εισαγωγή..... 2 Σύστηµα ιεθνούς Ασφάλισης. 2 Πράσινη Κάρτα - Τι είναι η Πράσινη Κάρτα...

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα: A. CNP Assurances S.A. B. CNP Cyprus Insurance Holdings Ltd. Γ. CNP ΖΩΗΣ. Δ. CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (Υποκατάστημα Ελλάδος)

Περιεχόμενα: A. CNP Assurances S.A. B. CNP Cyprus Insurance Holdings Ltd. Γ. CNP ΖΩΗΣ. Δ. CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (Υποκατάστημα Ελλάδος) Εταιρικό Προφίλ Περιεχόμενα: A. CNP Assurances S.A. B. CNP Cyprus Insurance Holdings Ltd. Γ. CNP ΖΩΗΣ Δ. CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (Υποκατάστημα Ελλάδος) A. CNP Assurances S.A. CNP Assurances S.A.: Διεθνής Ασφαλιστικός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ AΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΟΜΕΝΩΝ Ο ΗΓΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ AΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΟΜΕΝΩΝ Ο ΗΓΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ AΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΟΜΕΝΩΝ Ο ΗΓΩΝ Από την CHARTIS Α.Ε. 23, Νοεµβρίου 2010 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Πρόγραµµα Καλύψεων 2. Ασφάλιστρα 3. Προϋποθέσεις 4. είγµα Πιστοποιητικού Ασφάλισης 5. Τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Σε αριθμούς έχει δίκτυο άνω των

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η APEIRON INSURNACE PROJECT?

Ποια είναι η APEIRON INSURNACE PROJECT? It s Who We Are Η Apeiron Insurance Project Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Της Triglav d.d., Στην Ελλάδα Ποια είναι η APEIRON INSURNACE PROJECT? Η Apeiron Insurance Project, είναι η πρώτη M.G.A. (Managing

Διαβάστε περισσότερα

Άγαμος/η Έγγαμος/η Διαζευγμένος/η Χήρος/α

Άγαμος/η Έγγαμος/η Διαζευγμένος/η Χήρος/α Έντυπο Αναγκών Προκειμένου να μας διευκολύνετε να κατανοήσουμε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες, είναι απαραίτητο να μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία εκείνα που προσδιορίζουν το ασφαλιστικό σας ενδιαφέρον και

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Ζωής Το πιο σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Ζωής Το πιο σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας! www.interamerican.gr Ασφάλεια Ζωής Το πιο σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας! Προστατεύστε την οικογένεια σας Η Ασφάλεια Ζωής αποτελεί κάτι εξαιρετικά πιο πολύτιμο από ένα οικονομικό

Διαβάστε περισσότερα

Τρόποι πωλήσεων ΚΕΦΑΛΑΙΟ Τι να κάνετε όταν πηγαίνετε στο ραντεβού 2. Κρίσιμες ερωτήσεις πωλήσεων 3. Δέκα χρήσιμες συμβουλές

Τρόποι πωλήσεων ΚΕΦΑΛΑΙΟ Τι να κάνετε όταν πηγαίνετε στο ραντεβού 2. Κρίσιμες ερωτήσεις πωλήσεων 3. Δέκα χρήσιμες συμβουλές 99 Τρόποι πωλήσεων 1. Τι να κάνετε όταν πηγαίνετε στο ραντεβού 2. Κρίσιμες ερωτήσεις πωλήσεων 3. Δέκα χρήσιμες συμβουλές ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Α) ΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ α. Του

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά εν έτει 2015 24.6.2015

Η Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά εν έτει 2015 24.6.2015 Θέση φωτογραφίας Η Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά εν έτει 2015 24.6.2015 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Ζούμε στον πλανήτη Γη και από την πρώτες έως τις τελευταίες ημέρες μας αντιμετωπίζουμε κινδύνους που απειλούν το άτομο, την

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΚΤΥΑ Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστά κυρίως με τον αγγλικό όρο social media, ανακαλύπτουν σιγά σιγά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International Ιδρύθηκε το 1978 στις ΗΠΑ. Ομάδα Διοίκησης με μεγάλη πείρα και διαχρονικότητα. Διεθνείς πωλήσεις σε πάνω από 145 χώρες, 2.68 δισεκατομμύρια πωλήσεις ετησίως. Μια αποδεδειγμένα ισχυρή εταιρεία με αληθινό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 183 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ ΚΙΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο.Λ.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 183 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ ΚΙΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο.Λ. ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 183 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. 210 9213445 ΚΙΝ 6945303931 ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο.Λ.Π Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. ιδρύθηκε το 1977, είναι

Διαβάστε περισσότερα

Προώθηση Ασφαλιστικών Προϊόντων στις νέες γενιές Πελατών

Προώθηση Ασφαλιστικών Προϊόντων στις νέες γενιές Πελατών Προώθηση Ασφαλιστικών Προϊόντων στις νέες γενιές Πελατών Γιάννης Σηφάκης Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Δημοσίων Σχέσεων 12/2018 Στην αγορά μας, στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητο εργαλείο για κάθε Ασφαλιστικό ιαµεσολαβητή η Αστική Ευθύνη & η Νοµική του Προστασία

Απαραίτητο εργαλείο για κάθε Ασφαλιστικό ιαµεσολαβητή η Αστική Ευθύνη & η Νοµική του Προστασία Απαραίτητο εργαλείο για κάθε Ασφαλιστικό ιαµεσολαβητή η Αστική Ευθύνη & η Νοµική του Προστασία Προεδρικό ιάταγµα 190/2006 του Φ.Ε.Κ. της 14ης Σεπτεµβρίου 2006, προσαρµογή της ελληνικής νοµοθεσίας στην

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικές Ασφαλίσεις. Λύσεις και δυνατότητες για Υγεία & Σύνταξη. Αθήνα, Δεκέμβριος 2014

Ομαδικές Ασφαλίσεις. Λύσεις και δυνατότητες για Υγεία & Σύνταξη. Αθήνα, Δεκέμβριος 2014 Ομαδικές Ασφαλίσεις Λύσεις και δυνατότητες για Υγεία & Σύνταξη Αθήνα, Δεκέμβριος 2014 Η INTERAMERICAN με μια ματιά Από το 2001 ανήκει στον Ολλανδικό Όμιλο Achmea Το πιο δημοφιλές Brand στην ελληνική ασφαλιστική

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε :

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε : Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε : ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΛΑΪΚΑ & ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Πως λειτουργεί το σύστημα: Ασφαλίζετε το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ Μέλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας 2 Επιτρέψτε μας να συστηθούμε Είμαστε η ΕΘΝΙΚΗ. Είμαστε η Πρώτη Επιθεώρηση της Πρώτης Ασφαλιστικής στην Ελλάδα. Είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Πώς η εργασία επηρεάζει τα οφέλη σας

Πώς η εργασία επηρεάζει τα οφέλη σας Πώς η εργασία επηρεάζει τα οφέλη σας 2012 Πώς η εργασία επηρεάζει τα οφέλη σας Μπορείτε να λάβετε παροχές συνταξιοδότησης ή επιβίωσης από την Υπηρεσία Κοινωνικής Ασφάλισης και ταυτόχρονα να εργάζεστε.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ.Π.Ε. Γ Σεπτεµβρίου 8 (8 ος Όροφος), 104 32 Αθήνα Τηλ: 210 5239746-7, 210 5236839 Fax: 210 5239686

ΣΥΝ.Π.Ε. Γ Σεπτεµβρίου 8 (8 ος Όροφος), 104 32 Αθήνα Τηλ: 210 5239746-7, 210 5236839 Fax: 210 5239686 ΣΥΝ.Π.Ε. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Γ Σεπτεµβρίου 8 (8 ος Όροφος), 104 32 Αθήνα Τηλ: 210 5239746-7, 210 5236839 Fax: 210 5239686 Μία ακόµη µεγάλη επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Για την κατάρρευση του Τ.Υ.Δ.Ε. (Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχίας) Κοινοβουλευτική Ομάδα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Για την κατάρρευση του Τ.Υ.Δ.Ε. (Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχίας) Κοινοβουλευτική Ομάδα Προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Οι δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές της επαρχίας είναι οι πρώτοι από τους επαγγελματίες του

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΕΕ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΕΕ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και κατέχει την

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Ευθύνης Διοίκησης Επιχειρήσεων, Χρηµατικών Απωλειών και Προσωπικού Ατυχήµατος

Ασφάλιση Ευθύνης Διοίκησης Επιχειρήσεων, Χρηµατικών Απωλειών και Προσωπικού Ατυχήµατος Ασφάλιση Ευθύνης Διοίκησης Επιχειρήσεων, Χρηµατικών Απωλειών και Προσωπικού Ατυχήµατος Πλεονεκτήµατα της ΑΙG ηγετική θέση στην ελληνική και παγκόσµια αγορά ασφάλισης ευθύνης στελεχών διοίκησης πολυετής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Η Auto Auctions Η εταιρία Auto Auctions είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Auktion&Markt AG για Ελλάδα και Κύπρο, ενός από τους μεγαλύτερους οίκους

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ 166 ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ

ΠΛΑΝΟ 166 ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ ΠΛΑΝΟ 166 The Simplest Business Plan in the world Tο απλούστερο επιχειρηματικό πλάνο στον κόσμο Λάρισα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2010 http://paramarketinggr 1 Περιεχόμενα I Σκοπός, Αξίες και Όραμα II Υπάρχουσα

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία.. 3. Θέματα προς εξέταση Ερωτήματα Ιεράρχηση Αναγκών Ιατρικό Ιστορικό... 5

Προσωπικά Στοιχεία.. 3. Θέματα προς εξέταση Ερωτήματα Ιεράρχηση Αναγκών Ιατρικό Ιστορικό... 5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προσωπικά Στοιχεία.. 3 Θέματα προς εξέταση.... 3 Ερωτήματα...... 4 Ιεράρχηση Αναγκών..... 5 Ιατρικό Ιστορικό..... 5 ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ: Αποτύπωση της παρούσας κατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ:

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (ΠΩΛΗΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, INTERNET MARKETING EXPERTS) ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SHARE&WIN ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

EH Corporate Advantage

EH Corporate Advantage Euler Hermes EH Corporate Advantage Σε συγχρονισμό με τον πιστωτικό σας κίνδυνο και σε πλήρη εναρμόνιση με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Για Μεσαίες και Μεγάλες επιχειρήσεις www.eulerhermes.gr Σε εναρμόνιση

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως:

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Στον 21ο αιώνα θα υπάρχουν δυο ειδών επιχειρήσεις: Αυτές με παρουσία στο Internet και αυτές που θα έχουν βάλει ΛΟΥΚΕΤΟ! Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Δ ι α φ ά ν ε ι ε ς β ι β λ ί ο υ

Δ ι α φ ά ν ε ι ε ς β ι β λ ί ο υ Δ ι α φ ά ν ε ι ε ς β ι β λ ί ο υ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ) Τι θα δούμε σε αυτό το κεφάλαιο Ορισμός ισολογισμού Ενεργητικό Παθητικό Άσκηση σύνταξης ισολογισμού Ισολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 15

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 15 1 / 15 2 / 15 3 / 15 4 / 15 5 / 15 6 / 15 7 / 15 G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Suzuki - Swift Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year:

Διαβάστε περισσότερα

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου You can t change your life if you don t change your thinking Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου Η κατάσταση σήμερα Πολλές ώρες εργασίας Χαμένος Χρόνος Ανεργία Απολύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του.

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του. Δίκτυο Συνεργατών Η ΜΜ είναι μια από τις αναπτυσσόμενες στο χώρο της ανάπτυξης και δικτύωσης των συνεργατών παγκοσμίως. Το σύστημα της ΜΜ είναι πολύ απλό και ευέλικτο που επιτρέπει γρήγορη ανέλιξη στους

Διαβάστε περισσότερα

επικεντρωθεί στην απλούστευση της διαδικασίας καταχώρησης των επιχειρήσεων,

επικεντρωθεί στην απλούστευση της διαδικασίας καταχώρησης των επιχειρήσεων, Η Delta Company είναι μια online λύση που συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για τη σύσταση και λειτουργία της επιχείρησής σας. Έχουμε επικεντρωθεί στην απλούστευση της διαδικασίας καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΑΡΙΑ! Αυτή είναι μία επέκταση μόνο για το παιχνίδι της alea Las Vegas. Χρησιμοποιήστε τους κανόνες του βασικού παιχνιδιού με τις παρακάτω προσθήκες, επεκτάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος αριθ. 1203 Νέα διαδικασία για εξαγορές και λήξεις ασφαλιστηρίων πελατών.

Εγκύκλιος αριθ. 1203 Νέα διαδικασία για εξαγορές και λήξεις ασφαλιστηρίων πελατών. Αθήνα, 25 Ιουλίου 2011 Προς όλους τους Συνεργάτες Εγκύκλιος αριθ. 1203 Νέα διαδικασία για εξαγορές και λήξεις ασφαλιστηρίων πελατών. ΣΕΙΡΑ 2 Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι για τη δική σας προστασία,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων Tελευταία τροποποίηση: 12/07/2018 Η εταιρεία «AΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. ΜΕΣΙΤΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ», η οποία εδρεύει επί της Λ. Αθηνών αρ. 71 (εφεξής «η Εταιρεία» ή

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Οικονομία Ι: Μακροθεωρία και Πολιτική Νίκος Κουτσιαράς. Κυριάκος Φιλίνης

Πολιτική Οικονομία Ι: Μακροθεωρία και Πολιτική Νίκος Κουτσιαράς. Κυριάκος Φιλίνης Πολιτική Οικονομία Ι: Μακροθεωρία και Πολιτική Νίκος Κουτσιαράς Κυριάκος Φιλίνης Οργανισμοί που δέχονται καταθέσεις Εμπορικές τράπεζες ΣυνεταιριστικέςτράπεζεςΣ έ ά ζ Πιστωτικές ενώσεις Οργανισμοί αποταμιεύσεων

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε τα χρήματά σας

Προστατεύουμε τα χρήματά σας Προστατεύουμε τα χρήματά σας Ένας οδηγός σχετικά με τον τρόπο που το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας Σχετικά με το παρόν φυλλάδιο Το παρόν φυλλάδιο επεξηγεί

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη ασφάλεια αγάπης

Η πρώτη ασφάλεια αγάπης Η πρώτη ασφάλεια αγάπης Η προστασία της οικογένειάς σας και η διασφάλιση της ποιότητας ζωής της, είναι σίγουρο ότι αποτελεί τον πρωταρχικό σας στόχο. Υπάρχει μια πολύ δύσκολη απάντηση στην ερώτηση «Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών

Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών Σκοπός Το παρόν έγγραφο παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με το παρόν επενδυτικό προϊόν. Δεν είναι υλικό εμπορικής προώθησης. Οι πληροφορίες απαιτούνται βάσει του νόμου για

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΤΟΜΟΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Άσκηση 1 (τελικές 2011 θέμα 3)

Γ ΤΟΜΟΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Άσκηση 1 (τελικές 2011 θέμα 3) Γ ΤΟΜΟΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ Άσκηση 1 (τελικές 2011 θέμα 3) Ένας επενδυτής έχει αγοράσει μία μετοχή. Για να προστατευτεί από πιθανή μικρή πτώση της τιμής της μετοχής λαμβάνει θέση αγοράς σε ένα δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στο VIPGOLDPLAN

Καλώς ήρθατε στο VIPGOLDPLAN Καλώς ήρθατε στο VIPGOLDPLAN Ο Robert T. Kiyosaki επιφανής γκουρού των χρηματοοικονομικών προέβλεψε χρόνια πριν ότι τα χαρτονομίσματα θα μετατρέπονταν σε σκουπίδια, trash. Επίσης ότι μόνο αξίες όπως ο

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - Ford - Mondeo

Μεταχειρισμένα - Ford - Mondeo Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Ford - Mondeo Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2003 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη

Διαβάστε περισσότερα

Είςτε επαγγελματίασ ςτον τομέα του. τουριςμού;

Είςτε επαγγελματίασ ςτον τομέα του. τουριςμού; Είςτε επαγγελματίασ ςτον τομέα του τουριςμού; απογειώςτε τισ πιθανότητεσ προςέλκυςησ νέων πελατών μαζί μασ Στη δύςκολη ςεζόν που πέραςε, το 80% των ςυνεργατών μασ ανανέωςαν την ετήςια ςυνδρομή τουσ προβληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα του ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ για το νέο καθεστώς καταβολής εισφορών του (ΕΦΚΑ) Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης

Έρευνα του ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ για το νέο καθεστώς καταβολής εισφορών του (ΕΦΚΑ) Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2017 Έρευνα του ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ για το νέο καθεστώς καταβολής εισφορών του (ΕΦΚΑ) Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Το ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ πραγματοποιεί έρευνα από τη Δευτέρα 6/2, η οποία θα διαρκέσει

Διαβάστε περισσότερα

Μάλιστα τον Μάρτιο του 2011 μεταβιβάστηκαν περισσότερα από οχήματα έναντι ΙΧ τον αντίστοιχο μήνα πέρσι σημειώνοντας πτώση μόλις 23,7%.

Μάλιστα τον Μάρτιο του 2011 μεταβιβάστηκαν περισσότερα από οχήματα έναντι ΙΧ τον αντίστοιχο μήνα πέρσι σημειώνοντας πτώση μόλις 23,7%. ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Φθηνότερα μεταχειρισμένα ΙΧ μέσω απόσυρσης! Η αγορά καινούριων αυτοκινήτων σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ, ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ, ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ, ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ο Νόμος Φορολογίας Εισοδήματος (Τροποποίηση) του 2005 Ο Νόμος Ειδικής Εισφοράς για την Άμυνα (Τροποποίηση) του 2004 Ο

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310 47 47 92 Email broker@infotrust.gr

Διαβάστε περισσότερα

PRODUCT PROFILE ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ

PRODUCT PROFILE ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ PRODUCT PROFILE ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ 01 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΈΣ ΚΑΛΎΨΕΙΣ Η Ασφάλιση Πιστώσεων προστατεύει την επιχείρησή σας από τον κίνδυνο «μη πληρωμής» των υποχρεώσεων αγοραστή σας είτε σε περίπτωση πτώχευσης ή

Διαβάστε περισσότερα

Altius Επιλογές Σύνταξης. Γιατί το μέλλον είναι κοντά!

Altius Επιλογές Σύνταξης. Γιατί το μέλλον είναι κοντά! Altius Επιλογές Σύνταξης Γιατί το μέλλον είναι κοντά! Altius Επιλογές Σύνταξης Η Altius Insurance έχοντας ως γνώμονα εσάς και τις ανάγκες σας από τη στιγμή που θα σταματήσετε να εργάζεστε, δημιουργεί με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ Αριθ.Πρωτ. 147532/4-10-2010 Προς τις Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις, Περιφερειακούς Τομείς, Υποκαταστήματα, τις Επιθεωρήσεις και τις λοιπές Μονάδες Παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ Ερωτήσεις & Απαντήσεις που αφορούν τη Λειτουργία του Σχεδίου

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ Ερωτήσεις & Απαντήσεις που αφορούν τη Λειτουργία του Σχεδίου ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ Ερωτήσεις & Απαντήσεις που αφορούν τη Λειτουργία του Σχεδίου 1. Κάτω από ποιές προϋποθέσεις ενεργοποιείται το Σχέδιο Προστασίας Καταθέσεων; Το Σχέδιο Προστασίας Καταθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ZA6284. Flash Eurobarometer 413 (Companies Engaged in Online Activities) Country Questionnaire Greece

ZA6284. Flash Eurobarometer 413 (Companies Engaged in Online Activities) Country Questionnaire Greece ZA8 Flash Eurobarometer (Companies Engaged in Online Activities) Country Questionnaire Greece FL - Companies engaged in online activities EL A Πουλάει η εταιρεία σας μέσω ίντερνετ ή/και χρησιμοποιεί συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Το μέλλον της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς την επόμενη 10ετία

Το μέλλον της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς την επόμενη 10ετία Το μέλλον της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς την επόμενη 10ετία 13 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 25 Νοεμβρίου 2016 Ιωάννης Βοτσαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α Διεθνής & Ευρωπαϊκή Ασφαλιστική Αγορά

Διαβάστε περισσότερα

Velvet Studio. Creative Agency

Velvet Studio. Creative Agency Velvet Studio Creative Agency www.velvetstudio.gr info@velvetstudio.gr Αμαζονων 46 Ηράκλειο Κρήτης Το VelvetStudio είναι ένα πρωτοποριακό Creative Agency που ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαδικτύου. Καλύπτουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Ζωής Το πιο σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας!

Ασφάλεια Ζωής Το πιο σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας! www.interamerican.gr Ασφάλεια Ζωής Το πιο σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας! Προστατεύστε την οικογένειά σας Η Ασφάλεια Ζωής αποτελεί κάτι εξαιρετικά πιο πολύτιμο από ένα οικονομικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» Σεπτέμβριος 2015 Περιεχόμενα Διαθεσιμότητα και χρήση εφαρμογής....2 Δήλωση συμμετοχής στην υπηρεσία..3 Οδηγίες συμμετοχής πελάτη..4 Καταγραφή και αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

O Όμιλος στέκεται δυνατός, δίπλα στους 160,000 πελάτες του που τον εμπιστεύονται καθημερινά εδώ και χρόνια.

O Όμιλος στέκεται δυνατός, δίπλα στους 160,000 πελάτες του που τον εμπιστεύονται καθημερινά εδώ και χρόνια. Ταυτότητα Ομίλου O Όμιλος στέκεται δυνατός, δίπλα στους 160,000 πελάτες του που τον εμπιστεύονται καθημερινά εδώ και χρόνια. Μήνυμα Πρώτου εκτελεστικού διευθυντή Περίοδος σημαντικών προκλήσεων αυτή που

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρηματική ιδέα και η εταιρία spin off. Βασίλης Μουστάκης Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης vmoustakis@gmail.com

Η επιχειρηματική ιδέα και η εταιρία spin off. Βασίλης Μουστάκης Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης vmoustakis@gmail.com Η επιχειρηματική ιδέα και η εταιρία spin off Βασίλης Μουστάκης Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης vmoustakis@gmail.com Έρευνα αγοράς (Ι) Ανάγκη στην αγορά (κάτι που η αγορά θέλει αλλά δεν το έχει) Σύλληψη και

Διαβάστε περισσότερα

Dojo", Ιρλανδία. Κοινωνικές Καινοτομίες. Κοινωνική Επιχείρηση. Κοινωνικός Επιχειρηματίας. Μέρος Πρώτο (διάρκεια 7 λεπτά)

Dojo, Ιρλανδία. Κοινωνικές Καινοτομίες. Κοινωνική Επιχείρηση. Κοινωνικός Επιχειρηματίας. Μέρος Πρώτο (διάρκεια 7 λεπτά) Σύντομη Εισαγωγή Η μελέτη περίπτωσης χωρίζεται σε τρία τμήματα. Τα δύο πρώτα (ορισμοί και παρουσίαση της κοινωνικής καινοτομίας) παρουσιάζονται στους μαθητές από τον καθηγητή (ή τον εθελοντή). Το δεύτερο

Διαβάστε περισσότερα

ΑTRADIUS: Η ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης

ΑTRADIUS: Η ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης ΑTRADIUS: Η ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης Ασφάλιση Εξαγωγικών Πιστώσεων: Μονόδρομος στην πορεία για Υγιή Οικονομική Ανάπτυξη Λαμία, Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 Μαρία Παπαζαρκάδα Οι εξαγωγές της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

Eurolife ERB Ασφαλιστική

Eurolife ERB Ασφαλιστική Eurolife ERB Ασφαλιστική Η δύναμή μας, δική σας Στην Eurolife ERB Ασφαλιστική προτεραιότητά μας είναι να σας καλύπτουμε αξιόπιστα όποτε το χρειαστείτε. Γι αυτό φροντίζουμε να έχουμε ιδιαίτερα υψηλή κεφαλαιακή

Διαβάστε περισσότερα

Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που διατίθενται σήμερα μέσω της Anytime Online By Interamerican είναι:

Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που διατίθενται σήμερα μέσω της Anytime Online By Interamerican είναι: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ Πληροφορίες πριν τη σύναψη ασφαλιστικής συμβάσεως σύμφωνα με τα άρθρα 225 και 226 του περί Ασφαλιστικών και Αντασφαλιστικών Εργασιών Νόμου του 2016 και 4 επ. του περί της εξ Αποστάσεως

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι ψηφίζουν! Με τον κόκκινο εκλογικό φάκελο για σύνταξη και υγεία.

Όλοι ψηφίζουν! Με τον κόκκινο εκλογικό φάκελο για σύνταξη και υγεία. Όλοι ψηφίζουν! Με τον κόκκινο εκλογικό φάκελο για σύνταξη και υγεία. Τί είναι οι εκλογές για την κοινωνική ασφάλιση; Πάνω από 30 εκατομμύρια εισφέροντες και συνταξιούχοι καθορίζουν με τις εκλογές για την

Διαβάστε περισσότερα

FxPro Financial Services Ltd. Ταμείο Αποζημίωσης Επενδυτών ( ΤΑΕ )

FxPro Financial Services Ltd. Ταμείο Αποζημίωσης Επενδυτών ( ΤΑΕ ) FxPro Financial Services Ltd. Ταμείο Αποζημίωσης Επενδυτών ( ΤΑΕ ) Περιεχόμενα Πεδίο εφαρμογής του Ταμείου Αποζημίωσης Επενδυτών... 3 Σκοπός του Ταμείου... 3 Διοίκηση του ΤΑΕ... 4 Καλυπτόμενοι Πελάτες...

Διαβάστε περισσότερα

DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS

DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS Με εμπειρία 40 και πλέον χρόνων στο χώρο των Ασφαλίσεων και ειδικά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS,

Διαβάστε περισσότερα

INSURANCE BROKERS LTD.

INSURANCE BROKERS LTD. Προς τους Αξιότιμους συνεργάτες μας Μάιος 2011 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Νο 17-015 ΘΕΜΑ: ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΕΝΥΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Παρόλο που όπως γνωρίζετε τα πακέτα των ενυποθήκων της Εταιρίας μας είναι από τα πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Ένας οδηγός για τους αντιπροσώπους αναφορικά με την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ένας οδηγός για τους αντιπροσώπους αναφορικά με την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ένας οδηγός για τους αντιπροσώπους αναφορικά με την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ως Αντιπρόσωπος της WorldVentures είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τους ισχύοντες νομούς και τις διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Year: 2013 Fuel: Φυσικό Αέριο Mileage: 101467 km Exterior Color: Λευκό Price:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ. Ταυτότητα Ο.Α.Ε.Π.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ. Ταυτότητα Ο.Α.Ε.Π. 1 Ταυτότητα Ο.Α.Ε.Π. Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.) συστάθηκε με το Νόμο 1796/1988 (ΦΕΚ 152 A /11-7-88). Είναι αυτόνομος μη κερδοσκοπικός Οργανισμός με την εγγυοδοσία του Ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΖΩΗΣ & ΘΑΝΑΤΟΥ 15 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΖΩΗΣ & ΘΑΝΑΤΟΥ 15 Ιουλίου 2016 Όνομα: Επίθετο: Ημερομηνία: Πρωί: X Απόγευμα: Θεματική ενότητα: 1. Μια ισόβια ασφάλιση, με ασφαλισμένο κεφάλαιο ύψους 1, πληρωτέο τη χρονική στιγμή του θανάτου του (x), περιλαμβάνει πρόσθετη κάλυψη (rider),

Διαβάστε περισσότερα

Πλειστηριασμός Για να πλειοδοτήσει κάποιος άξονας θα πρέπει να αναλάβει την υποχρέωση

Πλειστηριασμός Για να πλειοδοτήσει κάποιος άξονας θα πρέπει να αναλάβει την υποχρέωση Πλειστηριασμός Προκειμένου να περιγράψουμε το χέρι μας στο συμπαίκτη, χρησιμοποιούμε μια ειδική διεθνή γλώσσα τα Μπριτζικά ή Μπριτζιακά. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η γλώσσα έχει μόνο λίγες λεξούλες. Πλειστηριασμός

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι Είμαστε. Η Premier Guarantee στην Κύπρο. Ο Ασφαλιστικός μας Οργανισμός

Ποιοι Είμαστε. Η Premier Guarantee στην Κύπρο. Ο Ασφαλιστικός μας Οργανισμός Οι Υπηρεσίες μας Ποιοι Είμαστε Η Premier Guarantee κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη ως παροχέας Ασφάλειας επί των Λανθανόντων Eλαττωμάτων (Latent Defects). Από το 1997, έχουμε εκδώσει καλύψεις σε έργα

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Ibiza

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Ibiza Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2013 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel:

Διαβάστε περισσότερα

Premier Guarantee Kύπρου Γλάδστωνος 120 Κτήριο Foloune 2ος Όροφος Γραφείο Β Λεμεσός Κύπρος Τ.Θ Λεμεσός Κύπρος

Premier Guarantee Kύπρου Γλάδστωνος 120 Κτήριο Foloune 2ος Όροφος Γραφείο Β Λεμεσός Κύπρος Τ.Θ Λεμεσός Κύπρος Premier Guarantee Kύπρου Γλάδστωνος 120 Κτήριο Foloune 2ος Όροφος Γραφείο Β2 3032 Λεμεσός Κύπρος Τ.Θ. 56200 3305 Λεμεσός Κύπρος Τ +357 25378100 Φ +357 25379100 Η info@premierguarantee.com.cy Ι www.premierguarantee.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2 0 1 6 ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΣΥΝΤΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα