Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση"

Transcript

1 Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας.

2 Οδηγός χρήσης του Norton 360 Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συμφωνία με την άδεια χρήσης. Έκδοση τεκμηρίωσης 4.0 Copyright 2009 Symantec Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η επωνυμία Symantec, το λογότυπο Symantec και οι επωνυμίες Norton, SONAR, LiveUpdate, Norton AntiSpam, Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 και Norton SystemWorks είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Symantec Corporation ή των θυγατρικών της στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Η επωνυμία Windows είναι εμπορικό σήμα της Microsoft Corporation. Τμήματα αυτού του προϊόντος Πνευματικά δικαιώματα[ ] Glyph & Cog, LLC. Άλλες επωνυμίες ενδέχεται να είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Το προϊόν το οποίο περιγράφηκε σε αυτό το έγγραφο διανέμεται με άδειες χρήσης που περιορίζουν τη χρήση, την αντιγραφή, τη διανομή και την απομεταγλώττιση / ανακατασκευή του. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή οποιουδήποτε μέρους του παρόντος εγγράφου με καμία μορφή χωρίς την προηγούμενη γραπτή εξουσιοδότηση της Symantec Corporation και των δικαιοπαρόχων της, εάν υπάρχουν. Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΡΗΤΗΣ 'Η ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗΣ, ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ Ή ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΚΥΡΕΣ. Η SYMANTEC CORPORATION ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ Ή ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA Τυπώθηκε στη Δημοκρατία της Τσεχίας

3 Περιεχόµενα Κεφάλαιο 1 Επισκόπηση... 5 Πληροφορίες για το Norton Τι νέο υπάρχει στο Norton Κεφάλαιο 2 Εγκατάσταση... 7 Πριν ξεκινήσετε... 7 Εγκατάσταση του Norton Κεφάλαιο 3 Έναρξη... 9 Έναρξη του Norton Ενεργοποίηση του Norton Εξερεύνηση του κύριου παραθύρου Πληροφορίες για την κατάσταση του Norton Πληροφορίες για τη διαχείριση μηνυμάτων και ειδοποιήσεων Για περισσότερες πληροφορίες Κεφάλαιο 4 Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών Χρήση του Norton Bootable Recovery Tool, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του προϊόντος Τεχνική εξυπηρέτηση και υποστήριξη Ευρετήριο Γρήγορη εγκατάσταση... 30

4 4 Περιεχόµενα

5 Επισκόπηση 1 Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: 1 Πληροφορίες για το Norton Τι νέο υπάρχει στο Norton 360 Πληροφορίες για το Norton 360 Το Norton 360 προσφέρει αποδεδειγμένη απόδοση και αποτελεί μια σύγχρονη, γρήγορη, εύχρηστη και ολοκληρωμένη λύση για την προστασία του υπολογιστή και όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων σας. Προστατεύει από ιούς, ιούς τύπου worm, εισβολείς και botnet. Με μία απλή συνδρομή, μπορείτε να προστατεύσετε έως τρεις υπολογιστές. Προφυλάσσει από ηλεκτρονική κλοπή ταυτότητας, προστατεύει σημαντικά αρχεία και διατηρεί τον υπολογιστή άριστα ρυθμισμένο και σε λειτουργία κορυφαίας απόδοσης. Το Norton 360 είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και εύχρηστο. Λειτουργεί αθόρυβα στο παρασκήνιο και διατηρεί την ακεραιότητα ολόκληρου του συστήματος, με ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του υπολογιστή. Προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό απόδοσης και προστασίας και ως εκ τούτου το Norton 360 σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις δυνατότητες του υπολογιστή και τις ηλεκτρονικές δραστηριότητές σας. Τι νέο υπάρχει στο Norton 360 Το Norton 360 είναι μια πολύπλευρη λύση προστασίας που σας επιτρέπει να αισθάνεστε ασφαλής και σίγουρος όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας. Αυτή η έκδοση του Norton 360 προσφέρει τις παρακάτω νέες λειτουργίες: Download Insight Σας προειδοποιεί για πιθανούς κινδύνους σε αρχεία και εφαρμογές για τα οποία εκτελέσατε λήψη πρόσφατα. Επιπλέον, σας ενημερώνει σχετικά με την πιθανή επίπτωσή τους στην απόδοση του υπολογιστή σας, πριν από την εγκατάσταση ή εκτέλεσή τους.

6 6 Επισκόπηση Τι νέο υπάρχει στο Norton 360 Διαδικτυακή πρόσβαση σε αρχεία αντιγράφων ασφαλείας Σας δίνει τη δυνατότητα ανάκτησης και λήψης των αρχείων αντιγράφων ασφαλείας σας, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε. File Insight Σας ενημερώνει σχετικά με την προέλευση αρχείων και εφαρμογών και σας πληροφορεί για την αξιοπιστία τους, πριν να τα χρησιμοποιήσετε. Σας πληροφορεί επίσης για τον τρόπο με τον οποίο αρχεία και εφαρμογές ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοση του υπολογιστή σας. Norton System Insight Παρέχει εργαλεία και ευανάγνωστα γραφήματα που σας βοηθούν να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την απόδοση του υπολογιστή και των εφαρμογών σας. Ρυθμίσεις εξοικονόμησης Σας βοηθάει να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενέργειας του φορητού υπολογιστή σας επιτρέποντάς σας να αναβάλλετε δραστηριότητες που καταναλώνουν μεγάλη ισχύ μέχρι να συνδεθεί ο υπολογιστής σας σε πηγή ρεύματος. SONAR 2 (Symantec Online Network for Advanced Response) Χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά συστήματα πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο καθώς και προληπτική παρακολούθηση, ώστε να εντοπίζει τις τελευταίες απειλές και να σταματάει τις σημερινές επιθετικές, ταχύτατες επιθέσεις. Norton Safe Search Εντοπίζει τις μη ασφαλείς τοποθεσίες στο Web και ύποπτους πωλητές στα αποτελέσματα αναζήτησής σας, ώστε να μπορείτε να περιηγείστε και να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια. Μηνιαία αναφορά Σας επιτρέπει να ηρεμήσετε γνωρίζοντας ότι το Norton εργάζεται ενταντικά στο παρασκήνιο ώστε να αντιμετωπίσει πιθανές επιθέσεις. ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Norton Identity Safe Σας προστατεύει από κινδύνους κλοπής ταυτότητας, εμποδίζοντας την κλοπή πληροφοριών από προγράμματα καταγραφής πληκτρολόγησης. Επίσης, επιταχύνει τις συνδέσεις και διευκολύνει τις ηλεκτρονικές αγορές. ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Προστασία Προστατεύει την ταυτότητά σας ενώ είστε συνδεδεμένοι, από ηλεκτρονικό ψάρεμα επιβεβαιώνοντας ταχύτατα τις ασφαλείς τοποθεσίες Web και διαχωρίζοντάς τες από τις επικίνδυνες.

7 Εγκατάσταση 2 Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: 1 Πριν ξεκινήσετε 1 Εγκατάσταση του Norton 360 Πριν ξεκινήσετε Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να κλείσετε όλα τα ανοιχτά προγράμματα στον υπολογιστή και να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Εγκατάσταση του Norton 360 Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Norton 360 από CD, μονάδα USB ή από ένα αρχείο που λαμβάνετε από το Internet. Εγκατάσταση του Norton Πραγματοποιήστε μια από τις παρακάτω ενέργειες: 1 Εάν εκτελείτε εγκατάσταση από CD, τοποθετήστε το CD στη οπτική μονάδα. Στα Windows Vista ή Windows XP, επιλέξτε Εγκατάσταση του Norton 360. Στα Windows 7, κάντε κλικ στην επιλογή ΕκκίνησηεγκατάστασηςNorton και έπειτα επιλέξτε Εγκατάσταση του Norton Αν εκτελείτε εγκατάσταση από μονάδα USB, συνδέστε τη μονάδα USB στη θύρα USB. Στα Windows Vista ή Windows XP, πατήστε Εκκίνηση εγκατάστασης Norton και στη συνέχεια πατήστε Εγκατάσταση του Norton 360. Στα Windows 7, κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμαφακέλουγιαπροβολή αρχείων, κάντε διπλό κλικ στοstart.exe και επιλέξτε Εγκατάσταση του Norton Εάν κάνατε λήψη αντιγράφου του Norton 360, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο λήψης.

8 8 Εγκατάσταση Εγκατάσταση του Norton Στη σελίδα εγκατάστασης του Norton 360, πληκτρολογήστε το Κλειδί προϊόντος αν σας ζητηθεί. 3 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επιλογέςεγκατάστασης, εξετάστε τις επιλογές και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ. 4 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Άδεια χρήσης τελικού χρήστη και διαβάστε την άδεια χρήσης. 5 Αφού διαβάσετε την άδεια χρήσης, κάντε κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Αν δεν εμφανιστεί το αρχικό παράθυρο Μερικές φορές η οπτική μονάδα δίσκου του υπολογιστή δεν εκτελεί αυτόματα κάποιο CD. Για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση από το CD του προϊόντος 1 Στην επιφάνεια εργασίας κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο ΟΥπολογιστήςμου. 2 Στο παράθυρο ΟΥπολογιστήςμου, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο της οπτικής μονάδας δίσκου. 3 Στη λίστα των αρχείων, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Start.exe και έπειτα επιλέξτε Εγκατάσταση του Norton 360.

9 Έναρξη 3 Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: 1 Έναρξη του Norton Ενεργοποίηση του Norton Εξερεύνηση του κύριου παραθύρου 1 Πληροφορίες για την κατάσταση του Norton Πληροφορίες για τη διαχείριση μηνυμάτων και ειδοποιήσεων 1 Για περισσότερες πληροφορίες Έναρξη του Norton 360 Το Norton 360 προστατεύει τον υπολογιστή στον οποίο έχει εγκατασταθεί. Δεν χρειάζεται να εκτελέσετε εκκίνηση του προϊόντος για να ενεργοποιήσετε την προστασία. Εάν Norton 360 εντοπίσει μια κατάσταση που απαιτεί την προσοχή σας, το Norton 360 μπορεί να την επιδιορθώσει αυτόματα. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Norton 360 ώστε να σας ειδοποιεί όταν μια κατάσταση απαιτεί την προσοχή σας και μπορείτε να αποφασίσετε ποια ενέργεια θα πραγματοποιείτε. Μπορείτε να εκκινήσετε το Norton 360 οποιαδήποτε στιγμή για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, να προσαρμόσετε την κατάσταση προστασίας σας ή να πραγματοποιήσετε προληπτική συντήρηση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του προγράμματος από το κύριο παράθυρο. Για να εκκινήσετε το Norton Πραγματοποιήστε μια από τις παρακάτω ενέργειες: 1 Στην περιοχή ειδοποιήσεων των Windows, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Norton Στη γραμμή εργασιών των Windows, κάντε κλικ στις επιλογές Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Norton 360 > Norton Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Norton 360 στην επιφάνεια εργασίας.

10 10 Έναρξη Ενεργοποίηση του Norton 360 Ενεργοποίηση του Norton 360 Για να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του Norton 360, απαιτείται πρώτα η ενεργοποίηση του προϊόντος. Η ενεργοποίηση του προϊόντος περιορίζει την πειρατεία λογισμικού και διασφαλίζει ότι διαθέτετε γνήσιο λογισμικό της Symantec. Μπορείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας μετά τη λήξη της περιόδου συνδρομής σας. Αν είστε συνδεδεμένοι στο Internet, η ενεργοποίηση προϊόντος γίνεται αυτόματα όταν γίνει εκκίνηση του προϊόντος για πρώτη φορά μετά την εγκατάσταση. Κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης, εμφανίζεται το παράθυρο ΛογαριασμόςNorton. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό Norton και να δηλώσετε το προϊόν σας. Μπορείτε επίσης να προβάλετε λεπτομέρειες, όπως το Κλειδί προϊόντος σας και πρόσφατες ενημερώσεις για το προϊόν. Αν παραλείψετε το παράθυρο Λογαριασμός Norton, το προϊόν ενεργοποιείται αλλά το Κλειδί προϊόντος δεν αποθηκεύεται στο λογαριασμό Norton. Μπορείτε να εκτυπώσετε το Κλειδί προϊόντος για μελλοντική χρήση, αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά το προϊόν. w Αν δεν ενεργοποιήσατε το προϊόν σας κατά την εγκατάσταση, το ProductName; σας προτρέπει να το ενεργοποιήσετε κάθε φορά που εκκινείτε το προϊόν. Επίσης, λαμβάνετε τακτικά και μια ειδοποίηση ενεργοποίησης μέχρι να ενεργοποιήσετε το προϊόν. Πρέπει να ενεργοποιήσετε το προϊόν εντός της χρονικής περιόδου που ορίζεται από την ειδοποίηση, διαφορετικά το προϊόν σας θα σταματήσει να λειτουργεί. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το προϊόν απευθείας από την ειδοποίηση για ενεργοποίηση. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το προϊόν σας από το σύνδεσμο Κατάσταση δοκιμαστικής περιόδου στο κύριο παράθυρο ή από το παράθυρο Ο λογαριασμός μου. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να καταχωρήσετε το Κλειδί προϊόντος σας για να ενεργοποιήσετε το προϊόν σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή του προϊόντος σας από οποιονδήποτε λογαριασμό χρήστη που δεν είναι διαχειριστής. Για την ενεργοποίηση απαιτούνται μόνο λίγα λεπτά. Για να ενεργοποιήσετε το Norton 360, ο υπολογιστής σας πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο Internet. Αν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης για να συνδεθείτε στο Internet, θα πρέπει να ρυθμίσετε τις παραμέτρους που αφορούν τις ρυθμίσεις διαμεσολαβητή. Μπορείτε να αλλάξετε τις Ρυθμίσεις διαμεσολαβητή δικτύου στο παράθυρο Ρυθμίσεις διαχείρισης. Για να ενεργοποιήσετε το Norton 360 από την ειδοποίηση 1 Στην ειδοποίηση, κάντε κλικ στην επιλογή Άμεσηενεργοποίηση ή Ανανέωση τώρα. 2 Κάντε κλικ στο ΟΚ. 3 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. 4 Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο κουμπί Ολοκλήρωση. Για να ενεργοποιήσετε το Norton 360 από το παράθυρο Ο λογαριασμός μου 1 Στο κύριο παράθυρο του Norton 360, κάντε κλικ στο Ο λογαριασμός μου.

11 Έναρξη Εξερεύνηση του κύριου παραθύρου 11 2 Στο παράθυρο Ολογαριασμόςμου, κάντε κλικ στο ΕνεργοποίησητουNorton 360 ή Ανανέωση συνδρομής. Η επιλογή Ανανέωσησυνδρομής είναι διαθέσιμη αν έχετε ήδη ενεργοποιήσει το προϊόν σας. 3 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. 4 Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο κουμπί Ολοκλήρωση. Πληροφορίες σχετικά με προβλήματα κατά την ενεργοποίηση Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε με τους διακομιστές της Symantec για να ενεργοποιήσετε το προϊόν σας, ελέγξτε πρώτα τη σύνδεσή σας στο Internet. Πρέπει στη συνέχεια να ελέγξετε αν διαθέτετε λογισμικό γονικού ελέγχου, εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας ή μέσω της υπηρεσίας παροχής Internet που χρησιμοποιείτε, το οποίο μπορεί να εμποδίζει τη σύνδεση. Ενδέχεται να παρουσιαστεί πρόβλημα συνδεσιμότητας εάν χρησιμοποιείτε λογισμικό γονικού ελέγχου. Αν υποπτεύεστε ότι το λογισμικό γονικού ελέγχου εμποδίζει τη σύνδεση, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους ώστε να μην εμποδίζουν τη διαδικασία ενεργοποίησης. Για να αλλάξετε τη ρύθμιση των παραμέτρων, πρέπει να συνδεθείτε με δικαιώματα διαχειριστή στο λογισμικό γονικού ελέγχου ή στο Internet μέσω της υπηρεσίας παροχής Internet που χρησιμοποιείτε. Εξερεύνηση του κύριου παραθύρου Όταν εκκινείτε το Norton 360, ανοίγει το κύριο παράθυρο. Από το κύριο παράθυρο αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, τις επιλογές, τη Βοήθεια και την Υποστήριξη του Norton 360. Μπορείτε επίσης να προβάλετε τη συνολική κατάσταση των κατηγοριών προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας υπολογιστή και Web, των αντιγράφων ασφαλείας αρχείων και των αρχείων που παραμένουν στον υπολογιστή κατά τη χρήση του Internet.

12 12 Έναρξη Εξερεύνηση του κύριου παραθύρου Το κύριο παράθυρο περιέχει τις παρακάτω περιοχές που παρέχουν πρόσβαση σε εργασίες και υπηρεσίες. Οι περιοχές είναι οι εξής: Σύνδεσμοι Οι ακόλουθοι σύνδεσμοι εμφανίζονται στο επάνω μέρος του κύριου παραθύρου: 1 Εργασίες Ανοίγει τη σελίδα Εργασίες, στην οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε σαρώσεις, να ελέγχετε για ενημερώσεις, να προβάλλετε μηνιαίες αναφορές, να προβάλλετε το Ιστορικό ασφαλείας, να ελέγχετε την Προστασία από θέματα ευπάθειας και να ρυθμίζετε τον Γονικό έλεγχο και τον Έλεγχο ιδιωτικού απορρήτου. Αυτή η περιοχή σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε σύνολα αντιγράφων ασφαλείας, να εκτελείτε δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά αρχείων και να αγοράζετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε μια διαγνωστική αναφορά, το startup manager, το Μητρώο εκκαθάρισης, το Norton Insight και ελέγξετε τις εργασίες Norton. 1 Ρυθμίσεις Ανοίγει τη σελίδα Ρυθμίσεις, στην οποία μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των λειτουργιών Προστασία από ιούς, Τείχος προστασίας, Antispam και να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του εργαλείου διαχείρισης Το δίκτυό μου Σε αυτή την περιοχή μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της Προστασίας ταυτότητας, να προγραμματίσετε εργασίες, να διαχειριστείτε τις Ρυθμίσεις διαχείρισης και να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Γρήγοροι Έλεγχοι για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες του Norton 360.

13 Έναρξη Εξερεύνηση του κύριου παραθύρου 13 1 Ο λογαριασμός μου Ανοίγει την σελίδα Ο λογαριασμός μου, από την οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό Norton, να ανανεώσετε τη συνδρομή σας και να αγοράσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης Σε αυτήν την περιοχή μπορείτε επίσης να αγοράσετε και μια άλλη άδεια προϊόντος και να προβάλετε τη μηνιαία αναφορά προϊόντος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή τη σελίδα για να προβάλετε πληροφορίες συνδρομής και το διαθέσιμο χώρο ηλεκτρονικής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. 1 Σχόλια για το προϊόν Ανοίγει τη σελίδα Αποστολή σχολίων, η οποία σας επιτρέπει να υποβάλετε τα σχόλιά σας για το Norton 360 Σας επιτρέπει επίσης να μεταβείτε στη σελίδα Βοήθεια και υποστήριξη. 1 Βοήθεια και Υποστήριξη Ανοίγει τη σελίδα Κέντρο βοήθειας Norton και Υποστήριξη με ένα κλικ Μπορείτε να προβάλετε την κατάσταση της συνδρομής σας και τις πληροφορίες προϊόντος. Γραμμή συνοπτικής κατάστασης Η γραμμή συνοτπικής κατάστασης εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του κύριου παραθύρου. Παρουσιάζει τη συνολική κατάσταση των κατηγοριών προστασίας. Η κατάστασή σας ενδέχεται να οριστεί στην επιλογή Προστατευμένος αν ο υπολογιστής σας είναι ασφαλής, στην επιλογή Προσοχή αν κάποια περιοχή απαιτεί την προσοχή σας ή στην επιλογή Σε κίνδυνο αν ο υπολογιστής σας κινδυνεύει. Σε αυτήν την περιοχή υπάρχει επίσης ένα κουμπί Επιδιόρθωση. Εάν μια περιοχή απαιτεί την προσοχή σας, αυτό αντανακλάται επίσης σε μια ή περισσότερες κατηγορίες προστασίας.

14 14 Έναρξη Πληροφορίες για την κατάσταση του Norton 360 Κατηγορίες προστασίας Σύνδεσμοι υποσημιώσεων Οι κατηγορίες προστασίας αποτελούν τη μεγαλύτερη περιοχή στο κύριο παράθυρο και περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: 1 Ασφάλεια Η/Υ Σας επιτρέπει να προβάλετε τις Λεπτομέρειες ασφαλείας υπολογιστή, να εκτελείτε Σαρώσεις, να εκτελείτε το LiveUpdate, να διαχειρίζεστε το Τείχος προστασίας και να εκτελείτε το Norton Insight. 1 Προστασία ταυτότητας Σας επιτρέπει να προβάλετε τις Λεπτομέρειες προστασίας ταυτότητας, να διαχειρίζεστε την Προστασία ταυτότητας και να εγκαταστήσετε το Identity Safe. 1 Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Σας επιτρέπει να προβάλετε τις Λεπτομέρειες αντιγράφων ασφαλείας, να διαχειρίζεστε τα σύνολα αντιγράφων ασφαλείας, να εκτελείτε τη Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, να επαναφέρετε αρχεία αντιγράφων ασφαλείας και να αγοράζετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. 1 Προσαρμογή Η/Υ Σας επιτρέπει να προβάλετε τις Λεπτομέρειες προσαρμογής υπολογιστή, να εκτελείτε τη Βελτιστοποίηση δίσκου, την Εκκαθάριση αρχείων, τη Διαγνωστική αναφορά και το Startup Manager. Οι σύνδεσμοι υποσημιώσεων προβάλονται στο κάτω μέρος της κύριας σελίδας. 1 Εκτέλεση του LiveUpdate Σας επιτρέπει να κάνετε λήψη των τελευταίων ενημερώσεων προστασίας και προϊόντος 1 Σάρωση τώρα Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο σάρωσης που θέλετε να εκτελέσετε στον υπολογιστή 1 Λήψη υποστήριξης Ανοίγει τη σελίδα Υποστήριξη με ένα κλικ 1 Κατάσταση συνδρομής Σας επιτρέπει να προβάλετε τον υπολειπόμενο χρόνο συνδρομής σας και να τον ανανεώσετε Πληροφορίες για την κατάσταση του Norton 360 Όταν κάνετε εκκίνηση του Norton 360, στο κύριο παράθυρο παρουσιάζεται εν συντομία η κατάστασή του. Το χρώμα της ένδειξης κατάστασης ασφαλείας που βρίσκεται στο επάνω μέρος του κύριου παραθύρου δηλώνει την τρέχουσα κατάσταση του υπολογιστή σας. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που απαιτεί την προσοχή σας, η ένδειξη κατάστασης ασφαλείας περιγράφει το πρόβλημα αυτό. Εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα προβλήματα που απαιτούν την προσοχή σας, το μήνυμα

15 Έναρξη Πληροφορίες για τη διαχείριση μηνυμάτων και ειδοποιήσεων 15 κατάστασης ασφαλείας εμφανίζει τον αριθμό των προβλημάτων. Μπορείτε να προβάλετε τις λεπτομέρειες κάθε προβλήματος πριν την επιδιόρθωσή του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Άμεσηεπιδιόρθωση για να επιλύσετε αυτά τα προβλήματα. Ανατρέξτε στην ενότητα Αντιμετώπιση των ενδείξεων κατάστασης ασφαλείας στη σελίδα 15 Το Norton 360 εμφανίζει επίσης μεμονωμένες περιοχές κατάστασης για κάθε λειτουργία ασφάλειας όπως ΑσφάλειαΗ/Υ, Προστασίαταυτότητας, Δημιουργία αντιγράφωνασφαλείας και ΠροσαρμογήΗ/Υ. Οι περιοχές κατάστασης δείχνουν πόσα προβλήματα πρέπει να επιλυθούν για κάθε λειτουργία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα προβλήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Προβολή λεπτομερειών κάτω από κάθε λειτουργία ασφάλειας. Αντιμετώπιση των ενδείξεων κατάστασης ασφαλείας Όταν το σύστημά σας αντιμετωπίζει μια απειλή ή έναν κίνδυνο, το προϊόν εμφανίζει την κατάσταση ασφαλείας στο πάνω μέρος του κύριου παραθύρου. Όταν μια ένδειξη κατάστασης εμφανίζει μια κατάσταση, μπορείτε να ενεργήσετε κατάλληλα για να βελτιώσετε την κατάσταση προστασίας σας. Η προστασία σας βασίζεται στα προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Για να βελτιώσετε την κατάσταση προστασίας, βεβαιωθείτε ότι τα εγκατεστημένα προγράμματα είναι ενημερωμένα. Η ένδειξη κατάστασης ασφαλείας εμφανίζει τις παρακάτω καταστάσεις: Προστατευμένο Δηλώνει ότι ο υπολογιστής και οι δραστηριότητές σας προστατεύονται από απειλές, κινδύνους και βλάβες Προσοχή Δηλώνει ότι ο υπολογιστής και οι δραστηριότητές σας απαιτούν προσοχή Πρέπει να ενεργήσετε κατάλληλα για να βελτιώσετε την κατάσταση προστασίας σας. Σε κίνδυνο Δηλώνει ότι ο υπολογιστής και οι δραστηριότητές σας βρίσκονται σε κίνδυνο Πρέπει να ενεργήσετε άμεσα για να βελτιώσετε την κατάσταση προστασίας σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις ενδείξεις κατάστασης ασφαλείας απευθείας από το κύριο παράθυρο. Για να αντιμετωπίσετε τις ενδείξεις κατάστασης ασφαλείας 1 Στο κύριο παράθυρο του Norton 360, πατήστε Άμεση επιδιόρθωση. 2 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Πληροφορίες για τη διαχείριση μηνυμάτων και ειδοποιήσεων Το Norton 360 εμφανίζει μηνύματα με πολλούς τρόπους και σε πολλές θέσεις.

16 16 Έναρξη Πληροφορίες για τη διαχείριση μηνυμάτων και ειδοποιήσεων Ενδέχεται να εμφανιστούν μηνύματα στις ακόλουθες θέσεις: Περιοχή ειδοποίησης της επιφάνειας εργασίας των Windows Στην περιοχή ειδοποιήσεων εμφανίζονται διάφοροι τύποι μηνυμάτων του Norton 360, στο δεξιό άκρο της γραμμής εργασιών. Για παράδειγμα, ο υπολογιστής ήταν απενεργοποιημένος ή για κάποιο διάστημα δεν ήταν συνδεδεμένος στο Internet. Σε αυτήν την περίπτωση, εμφανίζεται ένα μήνυμα που σας ενημερώνει ότι η προστασία ενδέχεται να μην είναι ενημερωμένη. Εάν μια ρύθμιση ασφαλείας είχε απενεργοποιηθεί εμφανίζεται διαφορετική ειδοποίηση. Αυτό το μήνυμα σας προειδοποιεί ότι ο υπολογιστής σας ίσως να μην είναι ασφαλής και σας βοηθά να ενεργοποιήσετε τη ρύθμιση. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να κάνετε κλικ στην ειδοποίηση για να ανοίξετε το Norton 360 και να επιδιορθώσετε τα προβλήματα. Συνολική κατάσταση στο κύριο παράθυρο του Norton 360 Εμφανίζονται ειδοποιήσεις και άλλα μηνύματα στο επάνω μέρος του κύριου παραθύρου. Το χρώμα του μηνύματος υποδηλώνει πόσο επείγον είναι. Αν το χρώμα του μηνύματος είναι πράσινο, ο υπολογιστής σας προστατεύεται. Αν το χρώμα του μηνύματος είναι πορτοκαλί ή κόκκινο, σημαίνει ότι θα πρέπει να εκτελέσετε την κατάλληλη ενέργεια για να εξασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε προστατευμένοι.

17 Έναρξη Για περισσότερες πληροφορίες 17 Κατηγορίες και λεπτομέρειες προστασίας του Norton 360 Το Norton 360 εμφανίζει μεμονωμένες περιοχές κατάστασης για κάθε λειτουργία ασφάλειας όπως Ασφάλεια Η/Υ, Προστασία ταυτότητας, Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και Προσαρμογή Η/Υ. Οι περιοχές κατάστασης δείχνουν πόσα προβλήματα πρέπει να επιλυθούν για κάθε λειτουργία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα προβλήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Προβολή λεπτομερειών κάτω από κάθε περιοχή κατάστασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Επιδιόρθωση τώρα για να επιδιορθώσετε όλα τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν, προκειμένου ο υπολογιστής να είναι ασφαλής. Για περισσότερες πληροφορίες Πρόσβαση στη Βοήθεια Η τεκμηρίωση προϊόντος σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε το Norton 360. Μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε στον υπολογιστή σας και στην τοποθεσία της Symantec στο Web. Η επιλογή Help (Βοήθεια) είναι διαθέσιμη για όλες τις δυνατότητες του προϊόντος της Symantec. Η επιλογή Βοήθεια παρέχει συνδέσεις για πληροφορίες που σας βοηθούν με τις συγκεκριμένες εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Η ηλεκτρονική βοήθεια παρέχει έναν οδηγό για όλες τις λειτουργίες του προϊόντος. Για πρόσβαση στη Βοήθεια 1 Στο κύριο παράθυρο, κάντε κλικ στο Βοήθεια και υποστήριξη. 2 Κάντε κλικ στο κουμπί Βοήθεια. 3 Στο παράθυρο Βοήθεια, στο αριστερό τμήμα, κάντε κλικ σε μια καρτέλα. Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Περιεχόμενα Εμφανίζει τη Βοήθεια κατά θέμα Ευρετήριο Εμφανίζει όλες τις λέξεις-κλειδιά για τα θέματα της Βοήθειας σε αλφαβητική σειρά Αναζήτηση Ανοίγει ένα πλαίσιο αναζήτησης στο οποίο μπορείτε να πληκτρολογήσετε μια λέξη ή φράση Για να εκτυπώσετε ένα θέμα της Βοήθειας 1 Στο παράθυρο Βοήθεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Περιεχόμενα.

18 18 Έναρξη Για περισσότερες πληροφορίες 2 Στη λίστα Περιεχόμενα, επιλέξτε το θέμα που θέλετε να εκτυπώσετε και μετά κάντε κλικ στην επιλογή Εκτύπωση. 3 Επιλέξτε αν θέλετε να εκτυπώσετε μόνο το επιλεγμένο θέμα ή το θέμα και όλα τα υποθέματά του. 4 Κάντε κλικ στο κουμπί OK. Πρόσβαση στον οδηγό χρήσης σε μορφή PDF w Μπορείτε να βρείτε τον Οδηγό χρήσης του Norton 360 στο CD ή τη μονάδα USB σε μορφή PDF. Πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το Adobe Reader στον υπολογιστή σας για να διαβάσετε το PDF. Αν αγοράσατε αυτό το προϊόν ως στοιχείο λήψης, το PDF και το Adobe Reader δεν περιλαμβάνονται. Πρέπει να κάνετε λήψη του PDF από την τοποθεσία της Symantec στο Web και του Adobe Reader από την τοποθεσία της Adobe στο Web. Εγκατάσταση του Adobe Reader Πραγματοποιήστε μια από τις παρακάτω ενέργειες: 1 Τοποθετήστε το CD στην οπτική μονάδα δίσκου. 1 Συνδέστε τη μονάδα USB στη θύρα USB και έπειτα κάντε κλικ στην επιλογή Εκκίνηση εγκατάστασης Norton. 1 Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση CD. 2 Κάντε διπλό κλικ στο φάκελο Εγχειρίδιο. 3 Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο προγράμματος Adobe. 4 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Αφού εγκαταστήσετε το Adobe Reader, μπορείτε να διαβάσετε το PDF από το CD. Ανάγνωση του οδηγό χρήσης σε μορφή PDF από το CD ή τη μονάδα USB Πραγματοποιήστε μια από τις παρακάτω ενέργειες: 1 Τοποθετήστε το CD στην οπτική μονάδα δίσκου. 1 Συνδέστε τη μονάδα USB στη θύρα USB και έπειτα κάντε κλικ στην επιλογή Εκκίνηση εγκατάστασης Norton. 1 Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση CD. 2 Κάντε διπλό κλικ στο φάκελο Εγχειρίδιο. 3 Κάντε διπλό κλικ στο PDF. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε τον οδηγό χρήσης στον υπολογιστή σας και να τον διαβάσετε από εκεί. Για να διαβάσετε τον οδηγό χρήσης που αντιγράψατε στον υπολογιστή σας 1 Μετάβαση στην τοποθεσία στην οποία αντιγράψατε το PDF. 2 Κάντε διπλό κλικ στο PDF. Πρόσβαση στην τοποθεσία της Symantec στο Web Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην τοποθεσία της Symantec στο Web από ένα πρόγραμμα περιήγησης.

19 Έναρξη Για περισσότερες πληροφορίες 19 Για να μεταβείτε στην τοποθεσία της Symantec στο Web από το πρόγραμμα περιήγησης 1 Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Web. 2 Επισκεφτείτε την εξής διεύθυνση:

20 20 Έναρξη Για περισσότερες πληροφορίες

21 Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών 4 Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: 1 Χρήση του Norton Bootable Recovery Tool, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του προϊόντος Χρήση του Norton Bootable Recovery Tool, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του προϊόντος Εάν η εγκατάσταση του προϊόντος σας απέτυχε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Norton Bootable Recovery Tool που βρίσκεται στο δίσκο του προϊόντος. Με το εργαλείο Norton Bootable Recovery Tool μπορείτε να ελέγξετε τον υπολογιστή για τυχόν κινδύνους που μπορεί να εμποδίσουν την επιτυχή εγκατάσταση. Χρήση του Norton Bootable Recovery Tool, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του προϊόντος 1 Τοποθετήστε το δίσκο (CD/DVD) του προϊόντος στη μονάδα δίσκου. 2 Κλείστε όλα τα προγράμματα και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή. 3 Όταν εμφανιστεί το μήνυμα Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση του υπολογιστή από το CD ή DVD, πατήστε το πλήκτρο Enter. 4 Στο παράθυρο NortonBootableRecoveryTool, επιλέξτε τη γλώσσα και έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί OK. 5 Πληκτρολογήστε το κλειδί προϊόντος Norton και, αν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στο Αποδέχομαι την άδεια χρήσης. 6 Κάντε κλικ στην επιλογή Έναρξη σάρωσης. 7 Μετά την ολοκλήρωση της σάρωσης, καταργήστε το δίσκο (CD/DVD) από τη μονάδα και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λήψη του Norton Bootable Recovery Tool Εάν η εγκατάσταση του προϊόντος σας απέτυχε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του Norton Recovery Tool. Με το εργαλείο Norton Bootable Recovery Tool μπορείτε να ελέγξετε τον υπολογιστή για τυχόν κινδύνους που μπορεί να

22 22 Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών Χρήση του Norton Bootable Recovery Tool, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του προϊόντος εμποδίσουν την επιτυχή εγκατάσταση. Για να το χρησιμοποιήσετε πρέπει πρώτα να το εγγράψετε σε ένα CD. w Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να κλείσετε όλα τα ανοιχτά προγράμματα στον υπολογιστή και να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Οι χρήστες του Norton 360 Netbook Edition χρειάζονται μια εξωτερική μονάδα CD ώστε να δημιουργήσουν και να χρησιμοποιήσουν το CD του Norton Bootable Recovery Tool. Λήψη του Norton Bootable Recovery Tool 1 Επισκεφτείτε την εξής διεύθυνση URL: 2 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

23 Τεχνική εξυπηρέτηση και υποστήριξη Πληροφορίες για την υποστήριξη w Εάν έχετε Norton SystemWorks, Norton 360, Norton Internet Security ή Norton AntiVirus, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη μέσω του προϊόντος, αφού το εγκαταστήσετε. Ανατρέξτε στην ενότητα "Υποστήριξη με ένα κλικ" για περισσότερες λεπτομέρειες. Για όλα τα άλλα προϊόντα, για να βρείτε απάντηση σε ερωτήματα ή ζητήματα, υπάρχουν δύο επιλογές υποστήριξης. Οι λεπτομέρειες για κάθε επιλογή εξηγούνται στη σχετική ενότητα: 1 Αυτο-βοήθεια Υποστήριξη με ένα κλικ Αυτο-βοήθεια 1 Επικοινωνία με την υποστήριξη Η παροχή υποστήριξης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη γλώσσα και το προϊόν. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για τα Norton 360, Norton Internet Security και Norton AntiVirus. Εάν το προϊόν σας δεν εγκατασταθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές αυτο-βοήθειας ή επικοινωνίας με την υποστήριξη. Η Υποστήριξη με ένα κλικ σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη μέσω του προϊόντος και παρέχει εργαλεία για αυτόματη διάγνωση και επίλυση συνηθισμένων προβλημάτων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε λύσεις ή να αποκτήσετε εύκολη πρόσβαση στην υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, καθώς και να έχετε δωρεάν υποστήριξη μέσω συνομιλίας ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Για πρόσβαση στην Υποστήριξη με ένα κλικ, κάντε κλικ στην επιλογή Βοήθεια και Υποστήριξη στο περιβάλλον εργασίας χρήστη του προϊόντος. Η τοποθεσία της Symantec στο Web περιέχει, απαντήσεις στις πιο κοινές απορίες των πελατών. Από την τοποθεσία μας στο Web μπορείτε να: 1 Βρείτε βοήθεια για τη συνδρομή σας, τις λήψεις σας, την ενεργοποίηση του προϊόντος σας και άλλα μη τεχνικά ζητήματα.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του Norton 360

Οδηγός χρήσης του Norton 360 Οδηγός χρήσης Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας. Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση TM Norton AntiVirus Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Οδηγός χρήσης. Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton 360TM Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton TM AntiVirus Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του Norton Internet Security

Οδηγός χρήσης του Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας.

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο προϊόντος

Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Norton Internet Security Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συμφωνία

Διαβάστε περισσότερα

Norton Security. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton Security. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton Security Εγχειρίδιο προϊόντος Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET NOD32 Antivirus παρέχει κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Norton. AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton. AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton TM AntiVirus Εγχειρίδιο προϊόντος Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Internet Security είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Smart Security Premium είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης για Mac

Οδηγός Χρήσης για Mac Οδηγός Χρήσης για Mac Περιεχόμενα Γρήγορο Ξεκίνημα... 1 Χρήση του Εργαλείου εκ νέου Διαμόρφωσης Mac... 1 Εγκατάσταση του λογισμικού FreeAgent... 4 Aσφαλής αφαίρεση μονάδων δίσκου... 9 Διαχείριση των μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή Card Copy Έκδοση 4.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5

Διαβάστε περισσότερα

HP Workspace. Οδηγός χρήσης

HP Workspace. Οδηγός χρήσης HP Workspace Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Η ονομασία Google Drive είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η ονομασία Windows είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NEO Panda Antivirus 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη

Διαβάστε περισσότερα

Norton AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton AntiVirus Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Norton AntiVirus Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας συμφωνίας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus + Firewall

Antivirus + Firewall Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ. Σχεδιάστηκε από τη Vodafone

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ. Σχεδιάστηκε από τη Vodafone Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ Σχεδιάστηκε από τη Vodafone Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Εγκατάσταση του USB Stick 4 Windows 7, Windows

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση 5 Επικοινωνία Μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του υπολογιστή είναι η επικοινωνία με άλλους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα ή ολόκληρες ομάδες, να ζητήσετε αποδεικτικά που θα εξασφαλίζουν ότι

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Norton 360. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton 360. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton 360 Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Norton 360 Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας συμφωνίας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και κρατήστε το πρόχειρο για μελλοντική αναφορά. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer"

Οδηγός Χρήστη για τον RICOH Printer series Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer" Επισκόπηση Έκδοση για Windows Έκδοση για Mac Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πώς θα διαβάσετε το εγχειρίδιο... 2 1. Επισκόπηση Εισαγωγή στο «RICOH

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0 Τεχνολογία Xerox ConnectKey.0 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...2 Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στα εγχειρίδια... 2 Αποποίηση ευθυνών... 3 Σημειώσεις... 3 Τι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Αυτός ο οδηγός περιγράφει την γρήγορη εγκατάσταση με τον οδηγό Smart Wizard της NETGEAR καθώς και την εγκατάσταση μεμονωμένου προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και Αγαπημένα Έκδοση 5.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσιών του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003 Ευπάθεια στον διακοµιστή http στο σύστηµα ESS / Ελεγκτή δικτύου θα µπορούσε να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται

Διαβάστε περισσότερα