Από άποψη επικοινωνίας, το πρόγραμμα προβλήθηκε από όλα τα σημαντικά ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας, έντυπα, on line και τηλεόραση.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Από άποψη επικοινωνίας, το πρόγραμμα προβλήθηκε από όλα τα σημαντικά ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας, έντυπα, on line και τηλεόραση."

Transcript

1 Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο. Οι οδηγίες για τη συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας δεν πρέπει να διαγράφονται, καθώς αποτελούν οδηγό για τις κριτικές επιτροπές. Σε κανένα σημείο της έκθεσης δεν πρέπει να αναγράφεται το όνομα της συμμετέχουσας εταιρίας επικοινωνίας. Κατηγορία: Κοινωνία & Επιχειρηματικότητα/Εταιρική Υπευθυνότητα Τίτλος Συμμετοχής: Art & the City 5 Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CITY LINK Εταιρία/Πελάτης: PICAR A.E.E. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο Προϋπολογισμός Ανάπτυξη του προβλήματος /ευκαιρίας 1.Η φύση της επιχείρησης/οργανισμού για λογαριασμό του οποίου πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα: To CITY LINK ανήκει στην PICAR, η οποία αποτελεί μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συνδυάζει το Shopping με το Living και τον Πολιτισμό. Με πολλά καταστήματα και το μοναδικό Attica, σημεία εστίασης & διασκέδασης και την πολιτιστική ταυτότητα που του προσδίδει το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Πειραιώς, ένα, επί δεκαετίες παραμελημένο, σημείο του κέντρου της Αθήνας, αναδύθηκε ξανά το 2005 στο αστικό τοπίο, με νέες, δελεαστικές χρήσεις. Με μια επιτυχημένη πορεία κατάφερε μέσα σε δέκα χρόνια - παρά τις αντιξοότητες και αναταράξεις στο κέντρο της πόλης, όλη αυτή την περίοδο - να γίνει σημείο αναφοράς, τοπόσημο για την πρωτεύουσα. Η δημιουργία του CITY LINK είναι μια ιστορία επιμονής και οράματος που φέρει την πολιτιστική κουλτούρα του Ομίλου της Τράπεζας, ως κληροδότημα σε κάθε γωνιά και δράση. Ένα κληροδότημα ικανό και άξιο να αγκαλιάσει δρώμενα συνδεδεμένα με το δημιουργικό γίγνεσθαι και τη σύγχρονη σκέψη. 2.Συγκεκριμένο πρόβλημα ή ευκαιρία στο οποίο απαντά το πρόγραμμα: Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις που υπαγορεύουν την ανάδειξη του «urban culture», του ιδιαίτερου πολιτισμού κάθε πόλης, το CITY LINK ως δημιουργός και φορέας των νέων τάσεων, έγινε η κινητήριος δύναμη

2 πίσω από μια πρωτοβουλία, που στόχο είχε να αναδείξει τους νέους και ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες, δίνοντάς τους για πρώτη φορά βήμα. Έτσι, το 2010 δημιουργείται το πρόγραμμα «Art & the City», που στηρίζει κάθε χρόνο νέους καλλιτέχνες της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, αλλά ταυτόχρονα προσελκύει το ενδιαφέρον του ευρέος κοινού. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα θεσμό, που πραγματοποιείται με την αρωγή του CITY LΙNK, και φέρνει την Τέχνη στο δρόμο, σε ένα υπαίθριο εργαστήρι, στη Στοά Σπυρομήλιου, μπροστά στα μάτια των περαστικών που βλέπουν τα έργα να ξεκινούν και να ολοκληρώνονται μέσα σε μία εβδομάδα. Κάθε χρονιά και σε συννεόηση με το Γραφείο Διασύνδεσης και τον Πρύτανη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, επιλέγεται το θέμα, το εργαστήριο της Σχολής των Αθηνών που θα συμμετέχει, οι φοιτητές που θα λάβουν μέρος και τελικά θα επιβραβευτούν με σημαντικά χρηματικά έπαθλα (3 πρώτες θέσεις) για την προσπάθειά τους. To 2014, την 5 η χρονιά του προγράμματος, η πρόκληση που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν η εξέλιξη του με τέτοιο τρόπο που θα το διαφοροποιούσε από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά και η αύξηση της προσφοράς στους νέους καλλιτέχνες, δεδομένης της δυσμενούς κοινωνικής και οικονομικής συγκυρίας στη χώρα. 3. Γεωγραφική περιοχή στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα: Το πρόγραμμα του 2014, όπως και όλα τα προηγούμενα, διαδραματίστηκε χωροταξικά, στο CITY LINK και συγκεκριμένα στη Στοά Σπυρομήλιου. Από άποψη επικοινωνίας, το πρόγραμμα προβλήθηκε από όλα τα σημαντικά ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας, έντυπα, on line και τηλεόραση. 4. Κριτήρια με τα οποία ήθελε αξιολογηθεί η επιτυχία του προγράμματος: i. Ενίσχυση της εικόνας του CITY LINK, ως κοινωνικού εταίρου που προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό ii. Ανάδειξη του έργου ακόμα περισσότερων νέων καλλιτεχνών που έχουν την ανάγκη να ακουστεί η φωνή τους και να επιβραβευτεί η προσπάθειά τους iii. Αύξηση της επισκεψιμότητας στο CITY LINK, όταν θα διαδραματίζεται η δράση iv. Θετική δημοσιότητα για το «Art & the City 5» 2. Έρευνα Πραγματοποιήσαμε εκτενή έρευνα / συζητήσεις με καθηγητές και φοιτητές της Α.Σ.Κ.Τ., καθώς και με ιστορικούς τέχνης με στόχο να εντοπίσουμε τη στρατηγική προσέγγιση που θα απαντούσε στην πρόκληση και παράλληλα θα ανανέωνε το ενδιαφέρον του ευρέος κοινού. Από την έρευνα προέκυψε ότι από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, και ειδικά από τις Σχολές Καλών Τεχνών της Ελλάδας, λείπει η «συνομιλία», ο δημιουργικός διάλογος, μέσω κοινών δράσεων μεταξύ των διαφόρων Σχολών, που θα βοηθήσουν στην ανταλλαγή απόψεων και γνώσης, όπως συμβαίνει με τα μεγάλα Πανεπιστήμια της Ευρώπης.

3 3. Σχεδιασμός /Στρατηγική 1.Αναλυτική αναφορά των στόχων του προγράμματος & μετρήσιμων κριτηρίων αξιολόγησης της επιτυχίας: Να ενισχύσουμε την εικόνα του CITY LINK ως κοινωνικού εταίρου που προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό Λήψη 100% θετικού feedback από το CITY LINK και τους εμπλεκόμενους συντελεστές Να αναδείξουμε το πρόγραμμα και το έργο ακόμα περισσότερων νέων καλλιτεχνών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εκφραστούν και να παρουσιάσουν το έργο τους στο ευρύ κοινό με ένα μοναδικό διαδραστικό τρόπο Να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στα καταστήματα της Στοάς Σπυρομήλιου τις ημέρες του προγράμματος Να δημιουργήσουμε θετική δημοσιότητα κατά 100%, με media value τουλάχιστον διπλάσιο της επένδυσης 2. Καθορισμός ομάδων κοινού που θα προσεγγισθούν και το ζητούμενο από αυτές: Media News, Lifestyle, Youth & News Sites. Ειδησεογραφικά δελτία και ειδησεογραφικές ενότητες των τηλεοπτικών σταθμών. Ζητούμενο: να ενημερώσουν το ευρύ κοινό για το πρόγραμμα και τη συνεισφορά του CITY LINK. Ευρύ κοινό Κάτοικοι της Αθήνας, που ζουν και κυκλοφορούν στην πόλη, Επισκέπτες της Στοάς, Νέοι που θέλουμε να «αγαπήσουν» ξανά την πόλη τους, Καλλιτεχνική κοινότητα. Ζητούμενο: να συνδέσουν το CITY LINK με ένα πρωτοποριακό δρώμενο που προάγει την τέχνη και δίνει ευκαιρίες σε νέους, το 2015 ακόμα περισσότερες! 3. Διατύπωση των μηνυμάτων προς επικοινωνία στο κοινό - στόχος: Το CITY LINK στηρίζει τη σύγχρονη τέχνη και διοργανώνει για 5 η συνεχή χρονιά την πρωτότυπη ομαδική έκθεση έκθεση «Art & the City» Το CITY LINK στηρίζει φέτος ακόμα πιο δυναμικά τους νέους και ανερχόμενους καλλιτέχνες, φέρνοντας με ένα ακόμα πιο «δημοκρατικό» τρόπο, περισσότερες φωνές δημιουργίας στη Στοά Σπυρομήλιου 4.Περιγραφή στρατηγικής προσέγγισης δημιουργική ιδέα Το 2014, δόθηκε μια νέα πνοή στο «Art & the City 5», που πρόσφερε για πρώτη φορά την ευκαιρία έκφρασης και «διαλόγου» σε περισσότερους νέους καλλιτέχνες! Προκειμένου να απαντήσουμε στη πρόκληση, φέραμε για πρώτη φορά και τις 4 Σχολές Καλών Τεχνών της Ελλάδας σε μια κοινή δράση, στο CITY LINK, που φιλοξένησε και επιβράβευσε την προσπάθειά τους.

4 Το βασικό μήνυμα του «Art & the City 5» ήταν «ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» Το μήνυμα συμβόλιζε: την πρώτη συνάντηση, φοιτητών όλων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας (Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Φλώρινας) Ίσως ακόμα και την πρώτη συνάντηση των καλλιτεχνών με το κοινό σίγουρα την πρώτη συνάντηση σε ένα υπαίθριο εργαστήρι, όπου για πρώτη φορά θα δημιουργούσαν ένα έργο εξ αρχής μπροστά στα μάτια των περαστικών Η νέα αυτή προσέγγιση, ανανέωσε το ενδιαφέρον του κοινού, που πλέον μπροστά στα μάτια του, θα εξελισσόταν ένα δρώμενο στο οποίο θα συμμετείχαν όλες οι Σχολές Καλών Τεχνών όλης της Ελλάδος. Παράλληλα, το Art & the City 5, εμπλουτίστηκε με μια λαμπρή τελετή λήξης, γιορτάζοντας έτσι την 5ετή του επέτειο και ενημερώνοντας το κοινό με ένα δημιουργικό τρόπο για την προσφορά του στους νέους. 4. Υλοποίηση 1.Περιγραφή της υλοποίησης του προγράμματος Τo «Art & the City 5» πραγματοποιήθηκε στο CITY LINK και συγκεκριμένα στη Στοά Σπυρομήλιου που μεταμορφώθηκε σε ένα υπαίθριο εργαστήρι από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου Η εγκατάσταση/στήσιμο ήταν τέτοια, που προωθούσε το δημιουργικό διάλογο μεταξύ των φοιτητών των 4 διαφορετικών Σχολών Καλών Τεχνών ώστε να γίνει μια ανταλλαγή σκέψης και γνώσης. Οι συμμετέχοντες 16 νέοι καλλιτέχνες (4 από κάθε πόλη) κλήθηκαν να εργαστούν με ελεύθερη αυτή τη φορά θεματική, αλλά με στόχο να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες και να αποτυπώσουν στα έργα τους τα σύμβολα και τις εικόνες που ο καθένας έφερε μαζί του από τη δική του πόλη, στην καρδιά της Αθήνας, στο CITY LINK. Το πρόγραμμα χωρίστηκε σε τρεις φάσεις: 1. Προετοιμασία (1/11-23/11) 2. Δρώμενο και βράβευση (24/11 1/12) Υπαίθρια Εργαστήρια Τελετή Βράβευσης 3. Έκθεση εντός Στοάς Σπυρομήλιου (1/12-7/12) Προετοιμασία (1/11-23/11) Σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, επικοινωνήσαμε με τις Σχολές Καλών Τεχνών της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Φλώρινας και συντονίσαμε τη συμμετοχή 16 καλλιτεχνών και των καθηγητών τους. Στη συνέχεια, συναντήσαμε, ενημερώσαμε και οργανώσαμε τις ομάδες, σχετικά με το δρώμενο και όλες τις παραμέτρους του.

5 Δρώμενο και βράβευση Υπαίθριο Εργαστήρι To «Art & the City 5», έδωσε βήμα στους απόφοιτους όλων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας, μέσα από ένα πρωτότυπο υπαίθριο εργαστήρι, όπου οι καλλιτέχνες δημιούργησαν επί τόπου τα έργα τους, προσφέροντας τη δυνατότητα στο κοινό να τα βλέπει στα διάφορα στάδια υλοποίησης. Η φετινή εγκατάσταση στη Στοά δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να γειτνιάσουν οι 4 Σχολές Καλών Τεχνών και να αναπτυχθεί ένας δημιουργικός διάλογος. Τελετή βράβευσης Η τελετή ξεκίνησε με την προβολή ενός απολογιστικού video από τα 4 προηγούμενα «Art & the City», για να αναδείξει τη συμμετοχή όλων των νέων καλλιτεχνών τις προηγούμενες χρονιές και τον πλούτο της καλλιτεχνικής δημιουργίας που έχει φιλοξενήσει το CITY LINK στη Στοά. Η ημέρα λήξης της εκδήλωσης αποτέλεσε μια γιορτή, κατά την διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν τα έργα των νέων καλλιτεχνών και ολοκληρώθηκε η σκληρή προσπάθεια μίας εβδομάδας. Επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο του CITY LINK, Γιώργο Παπαϊωάννου, την πρόεδρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς, Σοφία Στάϊκου, τον Πρύτανη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, Άγγελο Αντωνόπουλο, την επιμελήτρια της έκθεσης και Ιστορικό Τέχνης, Ίρις Κρητικού και καθηγητές των 4 Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας (κ.κ. Γιώργο Διβάρη - Πρόεδρο του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Χρήστο Χαρίση - Επίκουρο καθηγητή του τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Γιάννη Καστρίτση - Καθηγητή του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας), αξιολόγησαν και βαθμολόγησαν τα έργα με σκοπό να προκύψουν και βραβευτούν με χρηματικά έπαθλα οι 3 πρώτοι νικητές. Η βράβευση του 2014, ανέδειξε 4 νικητές (τη τρίτη θέση κέρδισαν ισόψηφα 2 συμμετέχοντες) οι οποίοι έλαβαν τα βραβεία τους και χρηματικά έπαθλα της τάξεως των 3.000, και ευρώ αντίστοιχα. Τη βραδιά πλαισίωσαν σύντομες ομιλίες των μελών της Κριτικής Επιτροπής. Την ημέρα της τελετής τα εντυπωσιακά έργα πρωταγωνιστούσαν στην καρδιά του CITY LINK, τραβώντας την προσοχή όλων των περαστικών. Η διάδραση του κόσμου με τα έργα ήταν μεγάλη, καθώς συχνά στρέφονταν προς τους καλλιτέχνες για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τις δημιουργίες. Καλεσμένοι στην τελετή ήταν τα ΜΜΕ, ο καλλιτεχνικός κόσμος, οι εργαζόμενοι του CITY LINK, εκπρόσωποι του Ομίλου Πειραιώς και το ευρύ κοινό. Έκθεση εντός Στοάς Σπυρομήλιου Τα έργα των νέων καλλιτεχνών εκτέθηκαν για μία εβδομάδα σε μία ειδικά σχεδιασμένη εγκατάσταση στο εσωτερικό της Στοάς Σπυρομήλιου του CITY LINK, ενισχύοντας τους στόχους του προγράμματος και δίνοντας στα έργα την πιθανότητα πώλησης στο ευρύ κοινό, μέσω διαδικασίας που επιμελήθηκε η Ιστορικός/Κριτικός τέχνης, Ίρις Κρητικού. 2.Περιγραφή των καναλιών επικοινωνίας που επιλέχθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν: News, Lifestyle & Cultural. Έντυπα. On line Μέσα. Τηλεοπτικοί Σταθμοί. 3.Περιγραφή οχημάτων μεταφοράς μηνυμάτων στα ΜΜΕ:

6 Το ίδιο το δρώμενο Pre-event και post-event Δελτία Τύπου Video που αποτύπωνε την εξέλιξη του δρώμενου και απεστάλη στα Μέσα Φωτογραφικό υλικό Αφίσες, Banners, Floor Graphics, Λεζάντες έργων Πρόσκληση στα Μέσα για την Τελετή Βράβευσης Branding Τελετής Βράβευσης Βραβεία νικητών 4.Δημιουργικά υλικά Key visual o To key visual αποτυπώνει για 5 η συνεχόμενη χρονιά τη βασική δράση: Art & the City. Μια εικαστική δράση εμπνευσμένη από την ζωή στην πόλη που δίνει στους καλλιτέχνες τη δυνατότητα να δώσουν μια «φρέσκια» άποψη στην τέχνη, χρησιμοποιώντας ως «καμβά» το αστικό τοπίο o ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Ο τίτλος της φετινής δράσης που πραγματοποιείται για 1 η φορά με τη συμμετοχή όλων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας Η εγκατάσταση Δημιουργήσαμε μια ειδική εγκατάσταση καβαλέτων - πλατών και φωτισμού που εναρμονίστηκε με τη Στοά Σπυρομήλιου και αποτέλεσε το ιδανικό υπαίθριο εργαστήρι. Floor Graphics Κάτω από τις πλάτες δημιουργήθηκαν και τοποθετήθηκαν floor graphics για να διακοσμήσουν και οριοθετήσουν το χώρο, αλλά και να προστατεύσουν το δάπεδο της Στοάς.

7 Banners & αφίσες Η Στοά σηματοδοτήθηκε στις εισόδους της με Banners και το ίδιο εικαστικό προσαρμόστηκε σε αφίσες που τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Το εικαστικό, στόχο είχε να επικοινωνήσει τη βασική δημιουργική ιδέα: «Art & the City», να ενημερώσει συνοπτικά για τη θεματική δράση του 2014, αλλά και να δώσει «ονοματεπώνυμο» στους νέους καλλιτέχνες όλης της Ελλάδας που δημιούργησαν στη Στοά Σπυρομήλιου, στο CITY LINK. Λεζάντες Πάνω στις πλάτες τοποθετήθηκαν λεζάντες με το ίδιο εικαστικό, ώστε να απεικονίζεται το όνομα του καλλιτέχνη και ο τίτλος του έργου του, μια διαδικασία εξοικείωσης με τον επισκέπτη. Ηλεκτρονική πρόσκληση για την Τελετή Βράβευσης Εστάλη στα ΜΜΕ, στους tenants και τους εκπροσώπους του Ομίλου Πειραιώς.

8 Βάθρο ομιλιών και βράβευσης Βραβεία νικητών

9 Φώτο βραβευμένων έργων 1 ο βραβείο: Το έργο «Κάτια» του Γιώργου Ταξίδη 2 ο βραβείο: Το άτιτλο έργο της Εύας Κουτσούκου 3 ο βραβείο: Το έργο «Open Call» του Χρήστου Αρτέμη 3 ο βραβείο: Το άτιτλο έργο της Κων/νας Κρικζώνη 5. Τελικός Οικονομικός Απολογισμός: Αξιολόγηση 100% θετικό feedback από το CITY LINK και τους εμπλεκόμενους φορείς, όσον αφορά την προσφορά του κοινωνία Εκατοντάδες περαστικοί επισκέφθηκαν το χώρο του CITY LINK. Εκτιμάται ότι η επισκεψιμότητα της Στοάς Σπυρομήλιου κατά τη διάρκεια του δρώμενου ήταν μεγαλύτερη κατά 20-30% σε σχέση με την περίοδο πριν από αυτό, βάσει της κίνησης στα καταστήματα της Στοάς Υψηλό ενδιαφέρον συμμετοχής των τελειόφοιτων όλων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας Το δρώμενο απέσπασε ενθουσιώδη σχόλια από τους καλλιτέχνες - βάσει έρευνας ανέπτυξαν διάλογο με περισσότερους από 25 περαστικούς ημερησίως/έργο Θετική δημοσιότητα 100% και media value> ευρώ, υπερδιπλάσιο της επένδυσης

10 6. Βράβευση Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του CITY LINK, «Art & the City 5», αξίζει να βραβευθεί, καθώς έδωσε «φωνή» και επιβράβευση σε περισσότερους, από κάθε άλλη χρονιά, νέους καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και ένα μοναδικό τρόπο να δημιουργήσουν και να έρθουν σε επαφή με το ευρύ κοινό: ένα διαδραστικό υπαίθριο εργαστήρι. Με τη συμμετοχή όλων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας, για πρώτη φορά, το CITY LINK κατάφερε να ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις/τάσεις και να αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει τη σύγχρονη τέχνη ακόμη και σε εποχές με τόσο δυσμενείς κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες στη χώρα. 7. Ποιο ήταν το Διεθνές Concept και πως η καμπάνια σας διαφοροποιήθηκε ή/και εξέλιξε αυτό; (max 100 λέξεις) Αφορά μόνο τις συμμετοχές που διαγωνίζονται στην Κατηγορία Διεθνές Concept 8. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής (80 λέξεις) Το CITY LINK, υποστηρίζοντας τη τέχνη και επιθυμώντας να αναδείξει τους νέους καλλιτέχνες, διοργάνωσε για πέμπτη χρονιά, το πρωτότυπο υπαίθριο εργαστήρι «Art and the City 5», μια πρωτότυπη δράση που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια των περαστικών. Το CITY LINK το 2014 έφερε στη Στοά Σπυρομήλιου, για πρώτη φορά, φοιτητές και των 4 Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας, τους έδωσε φωνή και επιβράβευσε την προσπάθεια τους, πραγματοποιώντας μια ακόμη σημαντική προσφορά στον Πολιτισμό. 9. Καταθέστε δείγμα του Διεθνούς Δημιουργικού υλικού σε jpg ή με URL Αφορά μόνο τις συμμετοχές που διαγωνίζονται στην Κατηγορία Διεθνές Concept 10. Δημιουργικό Υλικό ( jpg )

11 Η συμμετοχή συνοδεύεται από απολογιστικό video.

Visa Solidarity εκτόξευσε τη χρήση καρτών κατά 82 Visa 2. Έρευνα Visa Visa Visa Solidarity.

Visa Solidarity εκτόξευσε τη χρήση καρτών κατά 82 Visa 2. Έρευνα Visa Visa Visa Solidarity. Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Stakeholders Relations. Τίτλος Συμμετοχής: Huawei Ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Huawei

Ermis PR. Κατηγορία: Stakeholders Relations. Τίτλος Συμμετοχής: Huawei Ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Huawei Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ MARKETING ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (MARKETING PR)

Ermis PR. Κατηγορία: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ MARKETING ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (MARKETING PR) Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: PR - Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: Nike Just Do It Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike Just Do It Greece

Ermis PR. Κατηγορία: PR - Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: Nike Just Do It Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike Just Do It Greece Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Πανελλαδική Εκστρατεία ενημέρωσης για την

Ermis Direct. Πανελλαδική Εκστρατεία ενημέρωσης για την Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Low budget. Τίτλος Συμμετοχής: Message on a bottle. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΕΨΑ Message on a bottle

Ermis PR. Κατηγορία: Low budget. Τίτλος Συμμετοχής: Message on a bottle. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΕΨΑ Message on a bottle Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Project: Λανσάρισμα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge στα Public. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Public

Ermis PR. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Project: Λανσάρισμα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge στα Public. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Public Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Εκδηλώσεις/Experiential Events. Τίτλος Συμμετοχής: Η MISKO ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): MISKO

Ermis PR. Κατηγορία: Εκδηλώσεις/Experiential Events. Τίτλος Συμμετοχής: Η MISKO ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): MISKO Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5. DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: H COSMOTE ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE CORPORATE

Ermis Media. Κατηγορία: E5. DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: H COSMOTE ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE CORPORATE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: #MadewithAB. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ Βασιλόπουλος. Εταιρία/Πελάτης: ΑΒ Βασιλόπουλος

Ermis PR. Κατηγορία: Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: #MadewithAB. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ Βασιλόπουλος. Εταιρία/Πελάτης: ΑΒ Βασιλόπουλος Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: CRAFT & FUNCTION / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: elladakonta.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Digital. Κατηγορία: CRAFT & FUNCTION / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: elladakonta.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΚΡΑΤΣ winners. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΣΚΡΑΤΣ

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΚΡΑΤΣ winners. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΣΚΡΑΤΣ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Υπαίθρια Διαφήμιση. Τίτλος Συμμετοχής: Swiss flies at Golden Hall. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Swiss

Ermis Media. Κατηγορία: Υπαίθρια Διαφήμιση. Τίτλος Συμμετοχής: Swiss flies at Golden Hall. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Swiss Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to consumer/ενέργειες Event Marketing

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to consumer/ενέργειες Event Marketing Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. πως παρουσιάστηκαν και πουλήθηκαν στον πελάτη.

Ermis Direct. πως παρουσιάστηκαν και πουλήθηκαν στον πελάτη. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: Πρώτη φορά στα ερτζιανά ενώνουμε το πρόγραμμα δύο σταθμών!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: Πρώτη φορά στα ερτζιανά ενώνουμε το πρόγραμμα δύο σταθμών! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations)

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας. Τίτλος Συμμετοχής: Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2016

Ermis Direct. Κατηγορία: Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας. Τίτλος Συμμετοχής: Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2016 Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES SOCIAL AWARENESS SITES. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES SOCIAL AWARENESS SITES. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΜΩΝ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE TV

Ermis Media. Κατηγορία: ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΜΩΝ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE TV Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OXFAM / AMNESTY INTERNATIONAL

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OXFAM / AMNESTY INTERNATIONAL Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΩ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE MOBILE

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΩ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE MOBILE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function 5. Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Omni-Channel Implementation

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function 5. Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Omni-Channel Implementation Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Άλλοι Τρόποι. Τίτλος Συμμετοχής: Attica Elevator Doors. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Yellow

Ermis Media. Κατηγορία: Άλλοι Τρόποι. Τίτλος Συμμετοχής: Attica Elevator Doors. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Yellow Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile 4. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Mobile Application Redesign

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile 4. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Mobile Application Redesign Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: B2C / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines

Ermis Direct. Κατηγορία: B2C / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Πως λοιπόν δημιουργείς συνέχεια στην επικοινωνία και αναδεικνύεις το αυτοκίνητο σε μια αγορά «μουδιασμένη»;

Ermis Media. Πως λοιπόν δημιουργείς συνέχεια στην επικοινωνία και αναδεικνύεις το αυτοκίνητο σε μια αγορά «μουδιασμένη»; Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / 04. Ενέργειες Direct Marketing μόνο μέσω offline Direct Καναλιών

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / 04. Ενέργειες Direct Marketing μόνο μέσω offline Direct Καναλιών Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε2. Έντυπα Μέσα. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε2. Έντυπα Μέσα. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΟ COSMOTE ΟΝΕ «NTYNEI» TON ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑΣ

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΟ COSMOTE ΟΝΕ «NTYNEI» TON ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑΣ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: CO-BRANDING ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COCA-COLA

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: CO-BRANDING ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COCA-COLA Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct / LOW BUDGET / Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct / LOW BUDGET / Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Μοντερνόμετρο. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DIXAN. Εταιρία/Πελάτης: Henkel Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Μοντερνόμετρο. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DIXAN. Εταιρία/Πελάτης: Henkel Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Όλη η Ελλάδα Κοντά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines. Εταιρία/Πελάτης: Carat

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Όλη η Ελλάδα Κοντά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines. Εταιρία/Πελάτης: Carat Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1/09. Τίτλος Συμμετοχής: LET S SCREAM. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Εταιρία/Πελάτης: ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΕ

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1/09. Τίτλος Συμμετοχής: LET S SCREAM. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Εταιρία/Πελάτης: ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΕ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή.

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Magic Storyboard, a new Digital touch! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE VDSL

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Magic Storyboard, a new Digital touch! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE VDSL Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct - Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Fund Raising) Τίτλος Συμμετοχής: The Power of a Κiss

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct - Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Fund Raising) Τίτλος Συμμετοχής: The Power of a Κiss Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Ψάχνοντας την Ντόρυ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Ψάχνοντας την Ντόρυ

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Ψάχνοντας την Ντόρυ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Ψάχνοντας την Ντόρυ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Τίτλος Συμμετοχής: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ /ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Ermis Media. Κατηγορία: ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Τίτλος Συμμετοχής: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ /ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Η επικοινωνία χτίστηκε πριν και μετά τη διοργάνωση, προωθήθηκε από γνωστούς «πρεσβευτές» που φόρεσαν τη φανέλα του Eviol και έτρεξαν στο Μαραθώνιο.

Η επικοινωνία χτίστηκε πριν και μετά τη διοργάνωση, προωθήθηκε από γνωστούς «πρεσβευτές» που φόρεσαν τη φανέλα του Eviol και έτρεξαν στο Μαραθώνιο. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Retail - Trade Marketing (In store activations) Τίτλος Συμμετοχής: adidas - Play Harden

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Retail - Trade Marketing (In store activations) Τίτλος Συμμετοχής: adidas - Play Harden Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Marathon. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Marathon. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Άλλοι τρόποι επικοινωνίας. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE RINGTONE AMBULANCE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE

Ermis Media. Κατηγορία: Άλλοι τρόποι επικοινωνίας. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE RINGTONE AMBULANCE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Εταιρία/Πελάτης: MEDITERRA Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Συνεταιριστική Εταιρεία

Ermis Digital. Εταιρία/Πελάτης: MEDITERRA Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Συνεταιριστική Εταιρεία Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media / E.5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Instagrooming with Netwix. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AXE

Ermis Media. Κατηγορία: Media / E.5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Instagrooming with Netwix. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AXE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E3 OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: Caprice Let s Roll. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μπισκότα Caprice Παπαδοπούλου

Ermis Media. Κατηγορία: E3 OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: Caprice Let s Roll. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μπισκότα Caprice Παπαδοπούλου Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: THE VOICE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): VODAFONE. Εταιρία/Πελάτης: VODAFONE

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: THE VOICE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): VODAFONE. Εταιρία/Πελάτης: VODAFONE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Βusiness to Consumer-Καμπάνιες μόνο μέσω Direct Καναλιών

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Βusiness to Consumer-Καμπάνιες μόνο μέσω Direct Καναλιών Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ PHILADELPHIA CHEESECAKE

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ PHILADELPHIA CHEESECAKE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 6. Travel & Tourism. Τίτλος Συμμετοχής: travelplan.gr Website Redesign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Travelplan

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 6. Travel & Tourism. Τίτλος Συμμετοχής: travelplan.gr Website Redesign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Travelplan Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafe Dolce Gusto Τέχνη που Κόβει την Ανάσα»

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafe Dolce Gusto Τέχνη που Κόβει την Ανάσα» Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Occassions of AB Equity Campaign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AB Equity

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Occassions of AB Equity Campaign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AB Equity Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. πρακτικά δημιουργήσαμε μια νέα μορφή εξωτερικής διαφήμισης ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του retail

Ermis Media. πρακτικά δημιουργήσαμε μια νέα μορφή εξωτερικής διαφήμισης ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του retail Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct HAPPY BEER YEAR!

Ermis Direct HAPPY BEER YEAR! Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Outdoor. Τίτλος Συμμετοχής: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ bus stops. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): What s Up. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE

Ermis Media. Κατηγορία: Outdoor. Τίτλος Συμμετοχής: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ bus stops. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): What s Up. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: 7 θαύματα της Neff. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Neff. Εταιρία/Πελάτης: BSH

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: 7 θαύματα της Neff. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Neff. Εταιρία/Πελάτης: BSH Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής:Yello! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Yellow. Εταιρία/Πελάτης:Τράπεζα Πειραιώς

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής:Yello! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Yellow. Εταιρία/Πελάτης:Τράπεζα Πειραιώς Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΗΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ermis PR. Κατηγορία: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΗΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Διαδικασία Προσέλκυσης και Επιλογής Νέων Ταλέντων

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Διαδικασία Προσέλκυσης και Επιλογής Νέων Ταλέντων Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media / Άλλοι Τρόποι Επικοινωνίας. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE Branding Μέγαρο ΟΤΕ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Corporate

Ermis Media. Κατηγορία: Media / Άλλοι Τρόποι Επικοινωνίας. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE Branding Μέγαρο ΟΤΕ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Corporate Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Για 2 μήνες τα Χριστούγεννα μεταμορφώνει την κεντρική βιτρίνα του πολυκαταστήματος ΑΤΤΙΚΑ CITY LINK σε ABSOLUT Turn Tonight Electrik.

Για 2 μήνες τα Χριστούγεννα μεταμορφώνει την κεντρική βιτρίνα του πολυκαταστήματος ΑΤΤΙΚΑ CITY LINK σε ABSOLUT Turn Tonight Electrik. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: SOCIAL MEDIA Long term Community Building/Management. Τίτλος Συµµετοχής: HONDAROADTRIPS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): HONDA MOTO GREECE

Κατηγορία: SOCIAL MEDIA Long term Community Building/Management. Τίτλος Συµµετοχής: HONDAROADTRIPS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): HONDA MOTO GREECE Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα