Ermis Design. Κατηγορία: Design / Digital design. Τίτλος Συμμετοχής: Coco-Mat e-commerce website. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Coco-Mat

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ermis Design. Κατηγορία: Design / Digital design. Τίτλος Συμμετοχής: Coco-Mat e-commerce website. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Coco-Mat"

Transcript

1 Ermis Design Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο. Οι οδηγίες για τη συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας δεν πρέπει να διαγράφονται, καθώς αποτελούν οδηγό για τις κριτικές επιτροπές. Σε κανένα σημείο της έκθεσης δεν πρέπει να αναγράφεται το όνομα της συμμετέχουσας εταιρίας επικοινωνίας. Κατηγορία: Design / Digital design Τίτλος Συμμετοχής: Coco-Mat e-commerce website Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Coco-Mat Εταιρία/Πελάτης: Mozaik Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Website 1. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής (μέγιστο 80 λέξεις) Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. H Coco-Mat αποτελεί μια πρωτοποριακή εταιρία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και προωθεί προϊόντα ύπνου σε 13 αγορές παγκοσμίως με πρωταρχικό στόχο τη βελτίωση της σωματικής υγείας και ψυχικής διάθεσης των ανθρώπων. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Coco-mat μεταφέρει σχεδιαστικά το όραμα και τη φιλοσοφία της εταιρείας, προσφέρει στον online επισκέπτη την εμπειρία που του προσφέρει και η επίσκεψη σε ένα φυσικό κατάστημα, ενώ ταυτόχρονα του δίνει την ευκαιρία να πλοηγηθεί εύκολα και γρήγορα για να ανακαλύψει τις δημιουργίες της Coco-Mat.

2 2. Ποιο ήταν το ζητούμενο από τον πελάτη (Creative Brief); Πρόθεση της Coco-Mat ήταν να μεταφέρει στην παρουσία της στο διαδίκτυο τη φιλοσοφία της και να δώσει στον online επισκέπτη την ευκαιρία να ζήσει ηλεκτρονικά την αγοραστική εμπειρία που προσφέρει η Coco-mat στο φυσικό της κατάστημα. Η φύση είναι στο κέντρο της φιλοσοφίας της, πηγή έμπνευσης και οδηγός για τη δημιουργία μοναδικών προϊόντων και επίπλων από φυσικά υλικά. Η φιλοσοφία και το όραμα της Coco-Mat όφειλε να απεικονιστεί με συνέπεια βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της και του ιδιαίτερου σχεδιαστικά look & feel της, τοποθετώντας τα φυσικά υλικά σε πρώτο πλάνο. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα η Coco-Mat επιδιώκει να παρουσιάσει τα καινοτόμα προϊόντα της, να αναδείξει τη μοναδική ποιότητα τους και να αποκτήσει άλλο ένα κανάλι δημιουργίας ευχαριστημένων πελατών που βιώνουν την εμπειρία πώλησης που προσφέρει. Παράλληλα, η Coco-Mat επιθυμούσε να συνδυάσει αυτή την καινοτόμα καταναλωτική εμπειρία με μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης σε ένα website που θα ξετυλίγει το περιεχόμενό του μέσα από μια διαδραστική σχεδίαση και διαμόρφωση. 3. Πως η λύση σας απαντάει στα ζητούμενα του brief; Ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος τοποθετεί τη φιλοσοφία της Coco-Mat στο επίκέντρο. Μεταφέρει το χρήστη σε ένα ταξίδι στη φύση μέσα στην οποία έχουν τοποθετηθεί επιμελημένα τα προϊόντα της Coco-Mat. Σχεδιαστικά το ηλεκτρονικό κατάστημα επιδιώκει να προσφέρει στο χρήστη μια ξενάγηση στη φιλοσοφία της εταιρείας και στη γκάμα των προϊόντων της η οποία θα τον οδηγήσει στην τελική αγορά. Μέσα από το φωτογραφικό υλικό μεταδίδεται στον επισκέπτη η σύνδεση των φυσικών υλικών με τα προϊόντα ύπνου Coco-Mat. Η ιδιαιτερότητα της τεχνογνωσίας Coco-Mat περιγράφεται μέσα από τη χρήση ποικίλων animations και illustrations ενώ ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει διαδραστικα τις λεπτομέρειες των προϊόντων μαζί με τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά. Η χρήση μίας λιτής σχεδιαστικής γλώσσας σε συνδυασμό με ένα πιο ελεύθερο layout σε ανοιχτό scroll οδηγούν τον επισκέπτη μέσα από μια ενδιαφέρουσα ιστορία να ανακαλύψει τα προϊόντα καθώς και τις αξίες και τα ανώτερα χαρακτηριστικά της εταιρείας. Η χρωματική παλέτα που επιλέχθηκε σε συνδυασμό με τις εικόνες των φυσικών υλικών και τις φωτογραφίες των προϊόντων της Coco-Mat επιδιώκει τη περιήγηση του χρήστη σε ένα περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης. Η χρήση της τυπογραφίας σε μαύρο χρώμα, με οριζόντια και κατακόρυφη διάταξη επιχειρεί να δώσει μία μοντέρνα αντίθεση σε αυτό το περιβάλλον για να υπογραμμίσει το σύγχρονο χαρακτήρα της εταρείας και των προϊότων της.

3 4. Δημιουργικό Υλικό (jpg) (Αφορά μόνο τις συμμετοχές της κατηγορίας Digital Design)

4

5

6

7

8

9

Ermis Design. Κατηγορία: Digital Design. Τίτλος Συμμετοχής: wind.gr Corporate Website Redesign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): WIND

Ermis Design. Κατηγορία: Digital Design. Τίτλος Συμμετοχής: wind.gr Corporate Website Redesign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): WIND Ermis Design Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Εταιρία/Πελάτης: MEDITERRA Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Συνεταιριστική Εταιρεία

Ermis Digital. Εταιρία/Πελάτης: MEDITERRA Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Συνεταιριστική Εταιρεία Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function 5. Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Omni-Channel Implementation

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function 5. Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Omni-Channel Implementation Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Design. Κατηγορία: Ermis Design / Β5. Visual Communication / 01. Εκδοτικά Προϊόντα. Τίτλος Συμμετοχής: Εφημερίδα Χρυσή Ευκαιρία - Ανασχεδιασμός

Ermis Design. Κατηγορία: Ermis Design / Β5. Visual Communication / 01. Εκδοτικά Προϊόντα. Τίτλος Συμμετοχής: Εφημερίδα Χρυσή Ευκαιρία - Ανασχεδιασμός Ermis Design Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites - 1. Corporate Sites. Τίτλος Συμμετοχής: oceda.com Corporate Website. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OCEDA

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites - 1. Corporate Sites. Τίτλος Συμμετοχής: oceda.com Corporate Website. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OCEDA Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 6. Travel & Tourism. Τίτλος Συμμετοχής: travelplan.gr Website Redesign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Travelplan

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 6. Travel & Tourism. Τίτλος Συμμετοχής: travelplan.gr Website Redesign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Travelplan Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 5. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: YODA E-commerce Site, yoda.gr

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 5. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: YODA E-commerce Site, yoda.gr Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 6. Travel & Tourism. Τίτλος Συμμετοχής: aktinatravelnow.gr New Website

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 6. Travel & Tourism. Τίτλος Συμμετοχής: aktinatravelnow.gr New Website Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Web Campaigns. Τίτλος Συμμετοχής: The Web Genius (bag) Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ibag

Ermis Digital. Κατηγορία: Web Campaigns. Τίτλος Συμμετοχής: The Web Genius (bag) Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ibag Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile 4. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Mobile Application Redesign

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile 4. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Mobile Application Redesign Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: CRAFT & FUNCTION / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: elladakonta.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Digital. Κατηγορία: CRAFT & FUNCTION / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: elladakonta.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function 3. User Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Winbank Νέα Υπηρεσία Web Banking

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function 3. User Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Winbank Νέα Υπηρεσία Web Banking Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: MAC SHOP ON LINE DIGITAL BUS SHELTER. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ON LINE SHOP MAC COSMETICS

Ermis Media. Κατηγορία: OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: MAC SHOP ON LINE DIGITAL BUS SHELTER. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ON LINE SHOP MAC COSMETICS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEB CAMPAIGNS / AUTOMOTIVE & RELATED PRODUCTS

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEB CAMPAIGNS / AUTOMOTIVE & RELATED PRODUCTS Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Eperience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta - Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο!

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Eperience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta - Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο! Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Θα χρησιµοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συµµετοχής στην τελετή απονοµής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Digital. Θα χρησιµοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συµµετοχής στην τελετή απονοµής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Μία νέα ιδέα για έναν νέο κόσμο VR Glasses and video

Ermis Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Μία νέα ιδέα για έναν νέο κόσμο VR Glasses and video Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites Campaign Sites. Τίτλος Συμμετοχής: The Campari Red Book of Style. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Campari

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites Campaign Sites. Τίτλος Συμμετοχής: The Campari Red Book of Style. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Campari Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile 1. Commercial Services. Τίτλος Συμμετοχής: Shell Smart App Mobile Application Redesign

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile 1. Commercial Services. Τίτλος Συμμετοχής: Shell Smart App Mobile Application Redesign Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών

Ermis Digital. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. 1.Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις)

Ermis Digital. 1.Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Μοντερνόμετρο. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DIXAN. Εταιρία/Πελάτης: Henkel Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Μοντερνόμετρο. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DIXAN. Εταιρία/Πελάτης: Henkel Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: media ΟΟΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Honda Pcx Βλέμμα που μαγνητίζει. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Honda

Ermis Media. Κατηγορία: media ΟΟΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Honda Pcx Βλέμμα που μαγνητίζει. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Honda Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δημιουργία FB, Marks & Spencer Food / FOX

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δημιουργία FB, Marks & Spencer Food / FOX Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Retail - Trade Marketing (In store activations) Τίτλος Συμμετοχής: adidas - Play Harden

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Retail - Trade Marketing (In store activations) Τίτλος Συμμετοχής: adidas - Play Harden Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Eurolife Εξασφαλίζω για το Μέλλον του Παιδιού. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Eurolife ERB

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Eurolife Εξασφαλίζω για το Μέλλον του Παιδιού. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Eurolife ERB Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES SOCIAL AWARENESS SITES. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES SOCIAL AWARENESS SITES. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct / LOW BUDGET / Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct / LOW BUDGET / Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Design. Κατηγορία: ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Τίτλος Συμμετοχής: IOANNINA OLD.NEW.YOU. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): IOANNINA OLD.NEW.

Ermis Design. Κατηγορία: ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Τίτλος Συμμετοχής: IOANNINA OLD.NEW.YOU. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): IOANNINA OLD.NEW. Ermis Design Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. 1.Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις)

Ermis Digital. 1.Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Stakeholders Relations. Τίτλος Συμμετοχής: Huawei Ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Huawei

Ermis PR. Κατηγορία: Stakeholders Relations. Τίτλος Συμμετοχής: Huawei Ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Huawei Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Integrated Multi-Platform Campaign 2. Services, Corporate Image & Sponsorships

Ermis Digital. Κατηγορία: Integrated Multi-Platform Campaign 2. Services, Corporate Image & Sponsorships Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Ως μέσο επικοινωνίας χρησιμοποιήσαμε αυτό που συντροφεύει τους φιλάθλους στην παρακολούθηση ποδοσφαίρου: την Pizza.

Ermis Digital. Ως μέσο επικοινωνίας χρησιμοποιήσαμε αυτό που συντροφεύει τους φιλάθλους στην παρακολούθηση ποδοσφαίρου: την Pizza. Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: CO-BRANDING ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COCA-COLA

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: CO-BRANDING ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COCA-COLA Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: 7 θαύματα της Neff. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Neff. Εταιρία/Πελάτης: BSH

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: 7 θαύματα της Neff. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Neff. Εταιρία/Πελάτης: BSH Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES /5.E-commerce Sites. Τίτλος Συμμετοχής: Αλεξάνδρα Μωραΐτη. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Alexandra Moraiti

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES /5.E-commerce Sites. Τίτλος Συμμετοχής: Αλεξάνδρα Μωραΐτη. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Alexandra Moraiti Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: WEB CAMPAIGNS. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DOVE MEN PLUS CARE

Ermis Digital. Κατηγορία: WEB CAMPAIGNS. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DOVE MEN PLUS CARE Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive" Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: Digital & Mobile Brand Experience. Τίτλος Συμμετοχής: Παυλίδης Φρούτων Γεύσεις. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Κατηγορία: Digital & Mobile Brand Experience. Τίτλος Συμμετοχής: Παυλίδης Φρούτων Γεύσεις. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): ΠΑΥΛΙΔΗΣ Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: CU CRASHERS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: VODAFONE

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: CU CRASHERS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: VODAFONE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1.Direct Marketing/ 03. Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Υπνητήρι. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Breathe Right

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1.Direct Marketing/ 03. Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Υπνητήρι. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Breathe Right Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΩ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE MOBILE

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΩ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE MOBILE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: LEGO DIGITAL PARTNERSHIP. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): LEGO DUPLO, LEGO CITY, LEGO FRIENDS

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: LEGO DIGITAL PARTNERSHIP. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): LEGO DUPLO, LEGO CITY, LEGO FRIENDS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Προβάλλαμε την διαφορετικότητα της ταινίας, η οποία αν και παιδική, αναφερόταν σε ένα θέμα που απασχολεί πρωτίστως τους γονείς.

Ermis Media. Προβάλλαμε την διαφορετικότητα της ταινίας, η οποία αν και παιδική, αναφερόταν σε ένα θέμα που απασχολεί πρωτίστως τους γονείς. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Πανελλαδική Εκστρατεία ενημέρωσης για την

Ermis Direct. Πανελλαδική Εκστρατεία ενημέρωσης για την Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Kατηγορία: Media / Outdoor. Τίτλος Συμμετοχής: Somersby STAY OPEN MINDED. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Somersby

Ermis Media. Kατηγορία: Media / Outdoor. Τίτλος Συμμετοχής: Somersby STAY OPEN MINDED. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Somersby Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E3 ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: EURO Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εταιρία/Πελάτης:OΠΑΠ ΑΕ

Ermis Media. Κατηγορία: E3 ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: EURO Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εταιρία/Πελάτης:OΠΑΠ ΑΕ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Σύντοµη Περιγραφή της Συµµετοχής. (µέγιστο 100 λέξεις)

Ermis Digital. Σύντοµη Περιγραφή της Συµµετοχής. (µέγιστο 100 λέξεις) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E1.ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: FEEL FANTASTIC. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): FA. Εταιρία/Πελάτης: HENKEL HELLAS

Ermis Media. Κατηγορία: E1.ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: FEEL FANTASTIC. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): FA. Εταιρία/Πελάτης: HENKEL HELLAS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5. DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: H COSMOTE ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE CORPORATE

Ermis Media. Κατηγορία: E5. DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: H COSMOTE ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE CORPORATE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Πλατφόρμα Προσφορών και Επιβράβευσης

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Πλατφόρμα Προσφορών και Επιβράβευσης Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΖΥΜΕΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): PILLSBURY

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΖΥΜΕΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): PILLSBURY Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Έντυπα Μέσα. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΕΖΑ Μικρές Αγγελίες για πολύ πολύ μικρούς ενοίκους. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΤΕΖΑ

Ermis Media. Κατηγορία: Έντυπα Μέσα. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΕΖΑ Μικρές Αγγελίες για πολύ πολύ μικρούς ενοίκους. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΤΕΖΑ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. πρακτικά δημιουργήσαμε μια νέα μορφή εξωτερικής διαφήμισης ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του retail

Ermis Media. πρακτικά δημιουργήσαμε μια νέα μορφή εξωτερικής διαφήμισης ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του retail Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: SOCIAL MEDIA Long term Community Building/Management. Τίτλος Συµµετοχής: HONDAROADTRIPS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): HONDA MOTO GREECE

Κατηγορία: SOCIAL MEDIA Long term Community Building/Management. Τίτλος Συµµετοχής: HONDAROADTRIPS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): HONDA MOTO GREECE Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: Content Sites. Τίτλος Συµµετοχής: Voria.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Voria.gr. Εταιρία/Πελάτης: ΒΟΡΕΙΑ ΕNΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Α.

Κατηγορία: Content Sites. Τίτλος Συµµετοχής: Voria.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Voria.gr. Εταιρία/Πελάτης: ΒΟΡΕΙΑ ΕNΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Α. Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Θα χρησιµοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συµµετοχής στην τελετή απονοµής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Digital. Θα χρησιµοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συµµετοχής στην τελετή απονοµής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / Corporate Sites. Τίτλος Συμμετοχής: ΦΑΓΕ GLOBAL SITE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΦΑΓΕ

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / Corporate Sites. Τίτλος Συμμετοχής: ΦΑΓΕ GLOBAL SITE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΦΑΓΕ Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερα από παιδιά δοκίμασαν τη μνήμη τους και διασκέδασαν μαθαίνοντας.

Περισσότερα από παιδιά δοκίμασαν τη μνήμη τους και διασκέδασαν μαθαίνοντας. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Low budget. Τίτλος Συμμετοχής: Message on a bottle. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΕΨΑ Message on a bottle

Ermis PR. Κατηγορία: Low budget. Τίτλος Συμμετοχής: Message on a bottle. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΕΨΑ Message on a bottle Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: Ταχυδρομείον Ευχαριστιών. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παυλίδης

Ermis Direct. Κατηγορία: Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: Ταχυδρομείον Ευχαριστιών. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παυλίδης Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nestlé Noiazomai - Corporate. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nestlé Noiazomai

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nestlé Noiazomai - Corporate. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nestlé Noiazomai Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Για να επικοινωνήσουμε την υπηρεσία συναρμολόγησης της IKEA δημιουργήσαμε εξ ολοκλήρου κακοσυναρμολογημένα ραδιοφωνικά.

Ermis Media. Για να επικοινωνήσουμε την υπηρεσία συναρμολόγησης της IKEA δημιουργήσαμε εξ ολοκλήρου κακοσυναρμολογημένα ραδιοφωνικά. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: #KalyteraApoKonta. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: #KalyteraApoKonta. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: Μinler Δεκατιανό. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μilner. Εταιρία/Πελάτης: Frieslandcampina

Ermis Media. Κατηγορία: Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: Μinler Δεκατιανό. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μilner. Εταιρία/Πελάτης: Frieslandcampina Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / BRAND SITES. Τίτλος Συμμετοχής: LIDL ΑΞΙΖΕΙ (www.lidl-axizei.gr)

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / BRAND SITES. Τίτλος Συμμετοχής: LIDL ΑΞΙΖΕΙ (www.lidl-axizei.gr) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

2. Καινοτόμος Στρατηγική Media

2. Καινοτόμος Στρατηγική Media Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E2.EΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ. Τίτλος Συμμετοχής:10 ΧΡΟΝΙΑ BONUS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): BONUS. Εταιρία/Πελάτης: ALPHA BANK

Ermis Media. Κατηγορία: E2.EΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ. Τίτλος Συμμετοχής:10 ΧΡΟΝΙΑ BONUS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): BONUS. Εταιρία/Πελάτης: ALPHA BANK Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Υπαίθρια Διαφήμιση. Τίτλος Συμμετοχής: Swiss flies at Golden Hall. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Swiss

Ermis Media. Κατηγορία: Υπαίθρια Διαφήμιση. Τίτλος Συμμετοχής: Swiss flies at Golden Hall. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Swiss Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Marathon. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Marathon. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Για 2 μήνες τα Χριστούγεννα μεταμορφώνει την κεντρική βιτρίνα του πολυκαταστήματος ΑΤΤΙΚΑ CITY LINK σε ABSOLUT Turn Tonight Electrik.

Για 2 μήνες τα Χριστούγεννα μεταμορφώνει την κεντρική βιτρίνα του πολυκαταστήματος ΑΤΤΙΚΑ CITY LINK σε ABSOLUT Turn Tonight Electrik. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL. Τίτλος Συμμετοχής: Occasions of AB Equity Campaign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AB Equity

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL. Τίτλος Συμμετοχής: Occasions of AB Equity Campaign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AB Equity Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media / E.5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Instagrooming with Netwix. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AXE

Ermis Media. Κατηγορία: Media / E.5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Instagrooming with Netwix. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AXE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΗΕ VODKA. THE CAMPAIGN. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): STOLICHNAYA

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΗΕ VODKA. THE CAMPAIGN. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): STOLICHNAYA Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Διαδικασία Προσέλκυσης και Επιλογής Νέων Ταλέντων

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Διαδικασία Προσέλκυσης και Επιλογής Νέων Ταλέντων Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: THE VOICE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): VODAFONE. Εταιρία/Πελάτης: VODAFONE

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: THE VOICE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): VODAFONE. Εταιρία/Πελάτης: VODAFONE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE REBRANDING, H ένωση δυνάμεων OTE COSMOTE κυριαρχεί στα ΜΜΕ.

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE REBRANDING, H ένωση δυνάμεων OTE COSMOTE κυριαρχεί στα ΜΜΕ. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: De Longhi Μοbile campaign Υγρασία. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): De Longhi Αφυγραντήρες

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: De Longhi Μοbile campaign Υγρασία. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): De Longhi Αφυγραντήρες Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα