ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η Β Α Σ Ι Λ Ι Σ Σ Α Τ Η Σ Α Σ Ι Α Σ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η Β Α Σ Ι Λ Ι Σ Σ Α Τ Η Σ Α Σ Ι Α Σ"

Transcript

1 ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η Β Α Σ Ι Λ Ι Σ Σ Α Τ Η Σ Α Σ Ι Α Σ Ναοί της Μπανγκόκ Μεγάλο Παλάτι Εθνικό Πάρκο Μπανγκόκ Πλωτή Αγορά Dream World Art in Paradise Νησί του Τζέημς Μπόντ Νησιά Πι Πι Πουκέτ Περιήγηση με Ελέφαντες TRAVEL & TOURS

2 Σ Κ Α Λ Ι Σ Τ Ο Ι Ν Α Ο Ι Α Π Ο Χ Ρ Υ Σ Ο ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Έναρξη: 12:15 Διάρκεια: 5 ώρες Η Ταϊλάνδη είναι κατά κύριο λόγο βουδιστική χώρα με το 95% του πληθυσμού να ασκούν την πειθαρχεία του Βουδισμού. Ως εκ τούτου στους δρόμους της πόλης είναι συχνό γεγονός να συναντήσετε μοναχούς να περπατάνε αφού η χώρα έχει περισσότερους από ναούς. Η ξενάγηση αυτή με διάρκεια μισή μέρα προσφέρει επισκέψεις σε τρεις από τους σημαντικότερους ναούς της Μπανγκόκ. Πρώτη στάση το Wat Trimit γνωστό και ως το παλάτι του Χρυσού Βούδα στο οποίο προστατεύεται από άγαλμα ύψους 3ων μέτρων με τη μορφή του Βούδα. Χρησιμοποιήθηκαν 5,5 τόνοι από ατόφιο χρυσάφι για την κατασκευή του. Στη συνέχεια θα περνώντας μέσα από την καρδιά της πόλης θα συναντήσουμε τον δεύτερο αρχαιότερο ναό Wat Pho που είναι γνωστός επίσης τόσο για την στάση του Βούδα σε σημείο ανάκλησης όσο και για το αυθεντικό θεραπευτικό ταϊλανδέζικο μασάζ των Βασιλέων. Ένα άγαλμα πλάτους 46 μέτρων και ύψους 15 απεικονίζει τον μεγαλύτερο Βούδα στην Μπανγκόκ σε μια στάση νιρβάνας. Τελευταίος σταθμός στο ναό Wat Benchamabophit που είναι γνωστό για το μαρμάρινο του τέμπλο και είναι κτισμένο από λευκό ιταλικό μάρμαρο. Στη συνέχεια της περιήγησης μας θα πραγματοποιήσουμε σταθμό σε ένα τοπικό εργοστάσιο παραγωγής κοσμημάτων και χειροτεχνείων με μετάξι όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τα ψώνια μας. Σειρά στην περιήγηση μας έχει μια συναρπαστική βαρκάδα μέσα στα κανάλια του ποταμού, μέσα από την οποία θα νιώσουμε τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των κατοίκων, μακριά από τα μοντέρνα κτίρια και τη βουή του κέντρου της Μπανγκόκ. Τελευταίος μας σταθμός ο χαρακτηριστικός ναός της πόλης Wat Arun. N O M A D I C 2 4

3 Ε Ξ Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν Τ Α Σ Τ Η Ν Π Ο Λ Η ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΙ Έναρξη: 08:30 Διάρκεια: 5 ώρες Μια απαράμιλλη βασιλική ομορφιά χαρακτηρίζει το παλάτι. Χρυσές σκαλιστές λεπτομέρειες που μόνο με τον όρο ενός ανατολίτικου μέγα δημιουργήματος μπορεί να χαρακτηριστεί. Πρόκειται για τον περίφημο ναό του Σμαραγδένιου Βούδα και αρχικά ήταν η επίσημη κατοικία του βασιλιά της Ταϊλάνδης από τον 18ο μέχρι και τον 19ο αιώνα. Αποτελείται από διάφορες κτιριακές εγκαταστάσεις με λεπτομέρειες τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά των κτιρίων. Αναμφίβολα είναι ένα από τα αξιοθέατα της Ταϊλάνδης που δεν πρέπει να παραλείψετε αφού είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία της πρωτεύουσας. Μερικές από τις αίθουσες του παλατιού προσφέρονται στο κοινό για διεξαγωγή επίσημων τελετών. Μετά από την ξενάγηση στο παλάτι η εκδρομή μας συνεχίζει με σταθμό σε ένα τοπικό εργοστάσιο παραγωγής κοσμημάτων και χειροτεχνείων κατασκευασμένων με μετάξι, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τα ψώνια μας. Συνέχεια στην περιήγηση μας έχει ένα γεύμα μπουφέ με παραδοσιακό Ταϊλανδέιζικο φαγητό καθώς θα απολαμβάνουμε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Tσάο ή αλλιώς ποταμό των Βασιλιάδων, περνώντας μπροστά από διάσημα αξιοθέατα όπως είναι ο ναός Wat Arun και το μεγάλο παλάτι. Κατά τη διάρκεια της βαρκάδας μας N Oθα M Aμας D I C συνοδεύει 2 4 ζωντανή μουσική και ψυχαγωγία.

4 Γ Ν Ω Ρ Ι Μ Ι Α Μ Ε Τ Ο Υ Σ Ε Λ Ε Φ Α Ν Τ Ε Σ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Έναρξη: 06:30 Διάρκεια: 12 ώρες Μια μοναδική εκδρομή στο Εθνικό πάρκο της πόλης με μια εντυπωσιακή φυσική ομορφιά. Αποτελεί μέρος της ορεινής περιοχής Σανγκαφάενγ και στην περιήγηση μας πρόκειται να ανακαλύψουμε την καθημερινή ζωή των κατοίκων. Θα εξερευνήσουμε τις τοπικές αγορές όπου θα κάνουμε στάση για τα ψώνια μας και θα διασκεδάσουμε με μια μοναδική περιήγηση με βόδια, το πιο παραδοσιακό μέσο μεταφοράς της Ταϊλάνδης. Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε από την φύση, που θα σας περικυκλώσει με τα 3000 από φυτά και 66 διαφορετικά είδη θηλαστικών ζώων. Παρατηρείστε το μεγαλείο της φύσης και εντυπωσιαστείτε από τους καταρράκτες και τις λίμνες. Το εθνικό πάρκο αποτελεί κληρονομιά της Ουνέσκο. Μια μοναδική εμπειρία πεζοπορίας μέσα στη ζούγκλα με μοναδικό προορισμό τον μεγαλύτερο καταρράκτη της Ταϊλάνδης και τον διασημότερο του Πάρκου Heaw Narok. Ακολουθεί γεύμα σε τοπικό Ταϊλανδέζικο N O M A D I C εστιατόριο 2 4 και στο τέλος το καλύτερο σημείο της ξενάγησης μας. Περιήγηση μέσα στο πάρκο καβάλα στους Ελέφαντες.

5 Α Λ Λ Ι Ω Τ Ι Κ Α Ψ Ω Ν Ι Α ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ Έναρξη: 06:30 Διάρκεια: 10 ώρες Παραλαβή από το ξενοδοχείο μας και μεταφορά σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές αγορές της Ταϊλάνδης. Βρίσκεται μόλις 100 μέτρα βορειοδυτικά της Μπανγκόκ και θα σας μεταφέρει αμέσως στον παραδοσιακό τρόπο ζωής του τόπου. Σε αυτή τη περιήγηση θα περάσουμε μέσα από την πλωτή αγορά με τις βάρκες, παρατηρώντας τον τρόπο με τον οποίο οι πωλητές προωθούν τα αγαθά τους μέσα από τα κανό τους. Φρέσκα φρούτα και λαχανικά πρόκειται να σας περικλύσουν στην στιγμή. Μετά από τα ψώνια μας θα κατευθυνθούμε στον κήπο με τα τριαντάφυλλα όπου θα δούμε ένα παραδοσιακό σπίτι με 24 εκτάρια κήπου, ο οποίος περιλαμβάνει τριανταφυλλιές. Σε αυτό το μαγευτικό τοπίο θα απολαύσουμε παραδοσιακό γεύμα μπουφέ με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής, τέχνης, κλασικού χορού, Ταϊλανδέζικου μπόξ και ενός παραδοσιακού γάμου. Συνέχεια σε αυτή τη μοναδική N O M A D I C 2 4 παράσταση θα δώσουν οι ελέφαντες. Μεταφορά για ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας.

6 Θ Ε Μ Α Τ Ι Κ Ο Π Α Ρ Κ Ο DREAMWORLD Έναρξη: 08:00 Διάρκεια: 9 ώρες Ένας φανταστικός κόσμος μας περιμένει να τον εξερευνήσουμε. Μοναδικές παραστάσεις και εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Ανεβείτε πάνω στα τρενάκια του πάρκου, θαυμάστε τον μαγικό πύργο του ρολογιού και δείτε από κοντά μερικά από τα διασημότερα αξιοθέατα του κόσμου, ανάμεσα τους φυσικά και τα επτά θαύματα. Επισκεφτείτε τους κήπους και ανεβείτε στο τρενάκι, το τράμ ή ακόμη και το τρίκυκλο νερού προκειμένου να απολαυσετε μια πιο σφαιρική εικόνα αυτού του μοναδικού πάρκου. Εδώ τα παιδιά θα λατρέψουν τα θεματικά παιχνίδια όσο και την παρέλαση. Γνωρίστε τους αγαπημένους σας ήρωες κινουμένων σχεδίων και επισκεφτείτε τον Πύργο του Άιφελ, παρόλο που βρίσκεστε στην Ταϊλάνδη. Στο πάρκο υπάρχουν τρία τεράστια τρενά roller coaster αλλά και ο ποταμός του GraND Canyon που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ράφτινγκ.

7 Ε Ν Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Μ Ο Υ Σ Ε Ι Ο ART IN PARADISE Έναρξη: 10:00 Διάρκεια: 9 ώρες Με αυτή την περιήγηση πρόκειται να γνωρίσουμε την ομορφιά της Μπανγκόκ μέσα από το μουσείο τέχνης Art in Paradise. Ένα διαδραστικό μουσείο τέχνης, στο οποίο θα έχετε ην δυνατότητα να αγγίξετε τα εκθέματα και να βγάλετε φωτογραφίες μαζί τους. Οι φωτογραφίες σας θα αποτυπώνουν τη στιγμή στο έπακρο με τα εντυπωσιασμένα πρόσωπα όσων πρόκειται να συμμετέχουν. Οι πίνακες του μουσείου είναι οι περισσότεροι ατελείωτοι, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν μόλις βγάλει την φωτογραφία του ο επισκέπτης. Εκτός από τους πίνακες τριών διαστάσεων το μουσείο προσφέρει και μια νέα εμπειρία διαδραστικών πολυμέσων όπου ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα με τη φωτογραφία του να γίνει μέρος ενός τεράστιας φωτογραφίας. Συνέχεια στην περιήγηση μας έχει μια κρουαζιέρα με τα πολυτελή πλοία της Manohra Cruises όπου θα ανακαλύψουμε με ένα μοναδικό πάρτι και τη ρομαντική πλευρά της Ταϊλάνδης. Δοκιμάστε τις γεύσεις και τα αρώματα του τόπου καθώς θα περνάμε μπροστά από το μεγάλο παλάτι και το ναό Wat Arun κάτω από γέφυρες και μοναδικά τοπία και αξιοθέατα.

8 Ε Ν Α Δ Ι Α Σ Η Μ Ο Ν Η Σ Ι ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΤΖΕΗΜΣ ΜΠΟΝΤ Έναρξη: 07:00 Διάρκεια: 7 ώρες Ο κόλπος Khao Phing Kan που βρίσκεται μεταξύ του Πουκέτ και του Κράβι αποτελεί προστατευόμενο τμήμα της χώρας από το 1981 λόγω των σπηλαίων και των αρχαιολογικών χώρων που χρησιμοποιούνται. Στον κόλπο υπάρχουν συνολικά 42 νησάκια που εντυπωσιάζουν με τα σχήματά τους. Η ασυνήθιστη αυτή ομορφιά του κόλπου έγινε ευρύτερα γνωστή όταν επιλέχθηκε το 1974 για τα γυρίσματα της ταινίας του James Bond «Ο άνθρωπος με το χρυσό πυροβόλο» και το 1997 για τα γυρίσματα «Tomorrow Never Dies». Το νησί αυτό είναι ένας από τους διασημότερους προορισμούς της Ταϊλάνδης όχι μόνο για την ταινία αλλά λόγω και των εκπληκτικών τοπίων φυσικής ομορφιάς που έχει. Σπηλιές, παραλίες και συνθέσεις από βράχια δημιουργούν ένα μοναδικό κράμα φυσικής ομορφιάς και αντιθέσεων με τον μονόλιθο Ko Tapu να είναι πλέον το σύμβολο του νησιού.απολαύστε τη διαδρομή μέχρι το νησί του James Bond με το ταχύπλοο σκάφος. Με την άφιξη μας στο νησί Talu θα ανέβουμε στα κανό μας και με τις ενδείξεις του έμπειρου οδηγού μας θα περάσουμε από τις σπηλιές και τους ασύμμετρους βράχους. Θα κάνουμε κωπηλασία και θα έχουμε την ευκαιρία εφοδιασμένοι με κράνη και φακούς εξερευνήσουμε τις σπηλιές με τα φανταστικά ονόματα όπως είναι για παράδειγμα η σπηλιά του παγωτού. Θαυμάστε από κοντά τους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες που δημιουργήθηκαν με το πέρασμα του χρόνου και κάποιους από αυτούς να ξεπερνούν τα 50 μέτρα ύψος. Στη συνέχεια θα κολυμπήσουμε σε διάφορους κόλπους με καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και τέλος θα απολαύουμε ένα μοναδικό παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο γεύμα στο Panyi.

9 Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΝΗΣΙΑ ΠΙ ΠΙ Έναρξη: 09:00 Διάρκεια: 5 ώρες Ανακαλύψτε την απαράμιλλη φυσική ομορφιά αυτών των νησιών σε μια μοναδική περιήγηση με πλοιάριο. Καλυμμένα με ένα καταγάλανο πέπλο θάλασσας και το απέραντο πράσινο, τα νησιά Πίπι είναι πλέον ένας από τους πιο μαγευτικούς τουριστικούς προορισμούς. Θα περάσουμε γύρω από τα νησιά με το πλοιάριο ενώ και ταυτόχρονα παρατηρώντας τα νησιά μπορεί και να τα αναγνωρίσετε αφού και εδώ έχουν γυριστεί μερικές από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών όπως είναι για παράδειγμα η ταινία The Beach με πρωταγωνιστή τον Λεονάρτο Ντι Κάπριο. Θα περάσουμε από την Παραλία Samah, monkey και Pileh cove καθώς και από την εντυπωσιακή σπηλιά των Βίκινγκς. Προτού συνεχίσει η περιήγηση μας θα σταματήσουμε για γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο και θα συνεχίσουμε την πορεία μας αργότερα κάνοντας διάφορες στάσεις για καταδύσεις. Παρατηρώντας τον βυθό θα ξεπροβάλει μπρος τα μάτια σας ένα πολύχρωμο θέαμα από ύφαλους και τροπικά ψάρια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι δύτες από ολόκληρο τον κόσμο επισκέπτονται τα νησιά Πιπι για τα ρηχά νερά τους αλλά και τις υπέροχες καταδύσεις τους. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε N O M A D I C στο Πουκέτ 2 4 θαυμάζοντας τα υπέροχα απογευματινά χρώματα της θάλασσας κατά τη δύση του ήλιου.

10 Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η Π Ο Λ Η Σ ΠΟΥΚΕΤ (HALF DAY TOUR) Έναρξη: 08:30 Διάρκεια: 5 ώρες Μια εκδρομή διάρκειας 5 ωρών που θα δώσει στον καθένα από εσάς μια σφαιρική εικόνα για το Πουκέτ σε ότι αφορά την κουλτούρα αλλά και τις αγροτικές συνήθειες των κατοίκων. Θα περάσουμε μέσα από την πόλη με μέσο μεταφοράς προκειμένου να θαυμάσουμε τα ιστορικά κτίρια της πόλης σε ένα μοναδικό Sino Πορτογαλικό στυλ κτισμένα από το τέλος του 19ου αιώνα.. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να θαυμάσουμε το ενυδρείο που είναι γεμάτο με τη Θαλάσσια ζωή του Αντάμαν και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τον ναό Wat Chalong, που χαρακτηρίζεται ως ο ομορφότερος ναός του νησιού. Στη συνέχεια θα ανέβουμε στην κορυφή του βουνού Promthep Cape προκειμένου να θαυμάσουμε τη θέα και τον κόλπο της παραλίας Nay Ham. N O M A D I C 2 4

11 C H A L O N G T O U R ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ Έναρξη: 09:00 ή 14:00 Διάρκεια: 3 ώρες Παραλαβή από το ξενοδοχείο μας και μεταφορά στο Σιάμ, Σαφάρι στην κατασκήνωση των ελεφάντων. Πρόκειται για την καλύτερη πιστοποιημένη κατασκήνωση ελεφάντων Πουκέτ και την Νότιο Ταϊλάνδη όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους μικρούς ελέφαντες και να τους ταΐσουμε με τα αγαπημένα τους φρούτα. Στη συνέχεια θα ανέβουμε στους ελέφαντες προκειμένου να θαυμάσουμε τη θέα από ψηλά και να περιηγηθούμε στον κόλπο του Chalong και να θαυμάσουμε τη θέα των νησιών Πι πι. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε μια ντόπια καλλιέργεια ρυζιού για να δούμε τον τρόπο που καλλιεργείται με τα άροτρα και να μάθουμε τον παραδοσιακό τρόπο συλλογής του ρυζιού. Θα ανέβουμε στις ξύλινες άμαξες που σέρνονται από τα Μπάφαλο και στη συνέχεια θα δοκιμάσουμε το τοπικό τσάι και καφέ. Θα γνωρίσουμε επίσης τον τρόπο κατασκευής του κάρυ και την διαδικασία παραγωγής γάλακτος και ελαίων, από καρύδες. Η περιήγηση μας τελειώνει με ένα υπέροχο γεύμα μπουφέ στην κατασκήνωση, με επιλογή εκλεκτών Ταϊλανδέζικων φαγητών. Μετά την υπέροχη μέρα και την απόκτηση νέων γνώσεων και εμπειριών θα κατευθυνθούμε προς το ξενοδοχείο μας για ξεκούραση.

ΜΠΑΝΓΚΟΚ Α Ξ Ι Ο Θ Α Υ Μ Α Σ Τ Η Μ Π Α Ν Γ Κ Ο Κ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ Α Ξ Ι Ο Θ Α Υ Μ Α Σ Τ Η Μ Π Α Ν Γ Κ Ο Κ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Α Ξ Ι Ο Θ Α Υ Μ Α Σ Τ Η Μ Π Α Ν Γ Κ Ο Κ Ναοί της Μπανγκόκ Μεγάλο Παλάτι Εθνικό Πάρκο Μπανγκόκ Πλωτή Αγορά Dream World Art in Paradise Ολοήμερη Περιήγηση στην Πλωτή Αγορά και το Ποταμό SAMPRAN

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΤΖΈΗΜΣ ΜΠΟΝΤ ΝΗΣΙΆ ΠΙ ΠΙ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΈΦΑΝΤΕΣ ΠΕΖΟΠΟΡΊΑ ΚΑΙ ΑΝΆΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΈΦΑΝΤΕΣ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ ΒΡΑΔΙΝΌ SHOW FANTASEA ΚΡΟΥΑΖΙΈΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΛΠΟ PHANG

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ DREAMWORLD ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΚΕΤ Τ Α Ϊ Λ Α Ν Δ Η - Η Β Α Σ Ι Λ Ι Σ Σ Α Τ Η Σ Α Σ Ι Α Σ

ΠΟΥΚΕΤ Τ Α Ϊ Λ Α Ν Δ Η - Η Β Α Σ Ι Λ Ι Σ Σ Α Τ Η Σ Α Σ Ι Α Σ ΠΟΥΚΕΤ Τ Α Ϊ Λ Α Ν Δ Η - Η Β Α Σ Ι Λ Ι Σ Σ Α Τ Η Σ Α Σ Ι Α Σ Νησί του Τζέημς Μπόντ Νησιά Πι Πι Πουκέτ Περιήγηση με Ελέφαντες Πεζοπορία και καβάλα σε ελέφαντες Περιήγηση του Νησιού Βραδινό SHOW FANTASEA

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ DREAMWORLD ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAVEL & TOURS 24821777 DUBAI CITY TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Έναρξη: 14:30 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΤΖΈΗΜΣ ΜΠΟΝΤ ΝΗΣΙΆ ΠΙ ΠΙ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΈΦΑΝΤΕΣ ΠΕΖΟΠΟΡΊΑ ΚΑΙ ΑΝΆΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΈΦΑΝΤΕΣ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ ΒΡΑΔΙΝΌ SHOW FANTASEA ΚΡΟΥΑΖΙΈΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΛΠΟ PHANG

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Αναχωρήσεις 2015-2016 Φεβρουάριος : 12, 25 Μάρτιος : 04, 13, 25

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Ε Ν Α Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α Περιήγηση στην Πόλη Ferrari World & Yas Island Σαφάρι 4x4 στην έρημο Ψώνια στα εμπορικά κέντρα TRAVEL & TOURS Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η Σ Τ Η Ν Π Ο Λ Η Μ Ε Λ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι Σ Τ Ο Ρ Υ Θ Μ Ο Σ Α Σ Καταρράκτες Iguazu Buenos Aires Πάρκο Temaiken Tango TRAVEL & TOURS Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ Μ Ε Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α ΔΑΣΟΣ ΙΓΚΟΥΑΖΟΥ Συνάντηση: Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες

ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες Αναχώρηση: 05 Απρίλιου 2018 από την Θεσσαλονίκη Επιστροφή: 14 Απριλίου 2018 στην Θεσσαλονίκη Αεροπορική εταιρεία: Qatar Airways

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ DREAMWORLD ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ, ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ & ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ - ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΒΑΪ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ SAFARI WORLD SIAM NIRAMID SHOW ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ CALYPSO ΔΕΙΠΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο!

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-16 Ένα νησί 'φυσικά ρομαντικό'. Ιδανικός τόπος για ρομαντικές βόλτες, ηλιοβασιλέματα και κολύμπι σε εξωτικά νερά! Από:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

ΚΡΑΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΡΑΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣΑΖ ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΑΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ 4 ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΙ ΠΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ DREAMWORLD ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΤΖΈΗΜΣ ΜΠΟΝΤ & ΝΑΚΑ ΜΕ SPEEDBOAT ΝΗΣΙΆ ΠΙ ΠΙ & BAM- BOO ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ WHITE WA- TER ΡΑΦΤΙΝΓΚ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

Βόρεια Ταϊλάνδη & Μπανγκόκ

Βόρεια Ταϊλάνδη & Μπανγκόκ Βόρεια Ταϊλάνδη & Μπανγκόκ Ημ. αναχωρήσεων: 04/11, 18/11, 09/12, 31/12, 15/01, 27/01, 10/02, 24,02, 10/03, 24/03 Διάρκεια: 11 ή 12 ημέρες / 9 νύχτες Ενδεικτικό αναλυτικό πρόγραμμα: 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ DREAMWORLD ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Θρακικά Τέμπη 4ήμερη πεζοπορική 28 Απριλίου 1 Μαΐου 2018 Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Πρωτομαγιά 2018 και η παρέα του ΦΟΝΙ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που εδώ και χρόνια αποτελεί συνώνυμο της μό δας, έχει πολλές ακόμη «άγνωστες» πτυχές, που προκαλούν τους επισκέπτες να τις ανακαλύψουν. Πέρα από τα επιβλητικά κτήρια,

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι SHOPPIG 4 ημέρες / 3νύχτες Αεροπορικά εισιτήρια Διαμονή σε ξενοδοχείο Μεταφορές αεροδρομίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / JORDAIA 3* SUP MAYFAIR 210 305 455 355 90 COPTHORE 4* 245 340 490

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 18 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟ ΜΕΛΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι 4 ήμερο LUX 4 ημέρες / 3νύχτες Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / 1κλίνου CITY MAX 3* (Bur Dubai) 385 485 565 590 155 CASSELS AL BARSHA 4* 415 545 599 650 220 HYATT

Διαβάστε περισσότερα

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές.

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές. Ζάκυνθος Η Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε είναι ένα ακόμη νησί του Ιονίου προικισμένο από τη φύση με μοναδικές ομορφιές. Είναι το νοτιότερο νησί του συμπλέγματος και το τρίτο σε έκταση και πληθυσμό των

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις 21, 22, 23, 24/12 (EMIRATES) & 21, 22 & *23/12 () ALOFT CITY CENTER DEIRA 4* 695 900 685

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 01/09-16/12/2014 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 399 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caravel-travel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΡΟΔΩΝ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ CALYPSO

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η πολυπόθητη μέρα για την εκδρομή μας στην Κωνσταντινούπολη είχε φτάσει! Βαλίτσες, φωτογραφικές μηχανές, τα λόγια που είχε να μάθει ο καθένας από όσους συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικό Αναλυτικό πρόγραμμα

Ενδεικτικό Αναλυτικό πρόγραμμα Πουκέτ-Μπανγκόκ 11 ημέρες από 660!!! Οργανωμένα Ατομικά Ταξίδια με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων Ενδεικτικό Αναλυτικό πρόγραμμα 1η -2η μέρα: Αθήνα Πουκέτ Αναχώρηση απο το αεροδρόμιο και πτήση για Πουκέτ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 880 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Ιστορική Ταϊλάνδη -Στο Φως της Unesco

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 880 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Ιστορική Ταϊλάνδη -Στο Φως της Unesco ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 880 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Ιστορική Ταϊλάνδη -Στο Φως της Unesc 1η μέρα: Αθήνα - Πτήση Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους για τη Tαυλάνδη, ένα από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/2016-17/04/2016 Η τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

Κατηφορίζοντας μέσω της παραλίας Giardini Naxos (οι κήποι της Νάξου), κατευθυνθήκαμε προς την Ταορμίνα, τη γραφικότερη και με κοσμοπολίτικο αέρα

Κατηφορίζοντας μέσω της παραλίας Giardini Naxos (οι κήποι της Νάξου), κατευθυνθήκαμε προς την Ταορμίνα, τη γραφικότερη και με κοσμοπολίτικο αέρα Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος "Σικελία:Δώρο-Αντίδωρο", ομάδα μαθητριών της Γ γυμνασίου πραγματοποίησε ταξίδι στη Σικελία, το μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, από τις 5 έως τις 9 Απριλίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ M-O M35 M-O/7 M35/7 MIDDELKERKE - ΟΣΤΑΝΔΗ 27-30 Μαΐου 2016 Sirene Cup II Διοργάνωση: K.V. Oostende - Eurosportring Περιοχή: Οστάνδη ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 Travel Identity Η Λισαβόνα στην πιο πλήρη και πλούσια µορφή της. Ένα ταξίδι σε µία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά blue green greece Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά και βουνό. Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι

Διαβάστε περισσότερα

Πούκετ Σιγκαπούρη, πολιτισμών συνθέτουν

Πούκετ Σιγκαπούρη, πολιτισμών συνθέτουν Αναχώρηση : 09.08 13 ημέρες Κουάλα Λουμπούρ Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας είναι γεμάτη αντιθέσεις, που μπλέκονται με αριστουργηματικό τρόπο και τελικά δημιουργούν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αν επισκεφθείτε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2017 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 690 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caraveltravel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ BAROSSA KAI ΠΟΛΗ HAHNDORF ΠΟΤΑΜΟΣ MURRAY KAI TRAVEL & TOURS 24821777 BEST OF ADELAIDE ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ Έναρξη: 12:00 (εκτός

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΟΑΛΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-15 Island hopping στα κυκλαδονήσια! Μια γερή δόση αιγαίου! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι 2. Χώρα 3. Παναγία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 06/07/2017(μετά τη δουλειά) Αναχώρηση: 16:00 από Τρίπολη για Ηγουμενίτσα Αναχώρηση: 11:00 από Ηγουμενίτσα για Αγκόνα Διανυκτέρευση στο πλοίο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/2017. 1 η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Ημέρες Ταξιδιού 3 Εξερεύνηση στα μαγευτικά τοπία και στις πανέμορφες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 Για την περιοχή/πόλεις

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 1η ΗΜΕΡΑ 26/04/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑΞΟΣ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:30. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις 08:40 για την

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι Αναχώρηση: 01/04 Ημέρες: 10 Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ, 25 Απριλίου ημέρες με ΤΕΛΙΚΗ τιμή με Qatar Airways

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ, 25 Απριλίου ημέρες με ΤΕΛΙΚΗ τιμή με Qatar Airways Κράμπι & Μπανγκόκ Ένας κλασσικός ταξιδιωτικός συνδυασμός για να γνωρίσετε την πολιτιστικά πλούσια Μπανγκόκ και το μαγευτικό αρχιπέλαγος του Κράμπι! Τέλειος συνδυασμός για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες.

Διαβάστε περισσότερα

Βόρεια Ταϊλάνδη. Προσφορά: Ημιδιατροφή και 4 γεύματα επιπλέον δωρεάν.

Βόρεια Ταϊλάνδη. Προσφορά: Ημιδιατροφή και 4 γεύματα επιπλέον δωρεάν. Βόρεια Ταϊλάνδη Ομαδικό ταξίδι Χρυσό Τρίγωνο, Ιθαγενείς Χμόνγκ, Μπανγκόκ, Κρουαζιέρα στο Ποταμό Κβάι, Αγιούταγια, Πιτσανουλόκ, Σουχοτάι, Λαμπάνγκ, Τσιάνγκ Ράι, Τσιάνγκ Μάι, Μεγάλη Πλωτή Αγορα, Νταμνοέν

Διαβάστε περισσότερα

Φέτος στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν τρία πολιτιστικά προγράμματα με θέματα:

Φέτος στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν τρία πολιτιστικά προγράμματα με θέματα: Φέτος στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν τρία πολιτιστικά προγράμματα με θέματα: Στα προγράμματα αυτά συμμετείχαν συνολικά 55 μαθητές και μαθήτριες της Γ τάξης του σχολείου μας,. Σκοπός των πολιτιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Χατζηκυριάκου Μήδεια

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Χατζηκυριάκου Μήδεια ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ COMENIOUS ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 2012-1-TR1-COM07-37032 2 ΧΩΡΑ: ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΔΑΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: AKIF PALALI

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η εξαήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια

29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια 29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια 07:00 Αναχώρηση οδικός από τα γραφεία του συλλόγου για Γραβιά 09:30 Ξενάγηση στο Χάνι της Γραβιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales EXPLORE MAURITIUS Εκδρομή Κόστος κατά άτομο Ώρες εκδρομής Dip into our colours 83.00 09:00 17:00 Kaleidoscope 83.00 08:30 15:45 South and its charms 88.00 09:00 17:00 Creole Delights 132.00 09:00 17:00

Διαβάστε περισσότερα

Συνδυαστικά Πακέτα Ξενοδοχείου 2014

Συνδυαστικά Πακέτα Ξενοδοχείου 2014 Συνδυαστικά Πακέτα Ξενοδοχείου 2014 Standard Πακέτο Καθημερινή εκδρομή στις παραλίες του νησιού Μεσαίο Πακέτο Μεταφορά από το λιμάνι προς το ξενοδοχείο και αντιστρόφως παραδοσιακό καλωσόρισμα με τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΚΕΤ & ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΚΕΤ & ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΚΕΤ & ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 12 ημέρες Αρχική ΤΕΛΙΚΗ Τιμή από 1.590 ανά άτομο Ακαταμάχητος συνδυασμός φυσικής ομορφιάς, θεματικών πάρκων, εντυπωσιακών ναών, φιλικού κόσμου και κοσμοπολίτικης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Μιλώντας με τα αρχαία Μέσα στο μουσείο θα συναντήσετε παράξενα αντικείμενα άλλων εποχών. Μπορείτε να τα κάνετε να μιλήσουν για πανάρχαιους ανθρώπους και πολιτισμούς; Πάρτε φακούς, μέτρα, μολύβι και χαρτί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΓΚΟΓΚ ΠΟΥΚΕΤ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ

ΜΠΑΓΚΟΓΚ ΠΟΥΚΕΤ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΜΠΑΓΚΟΓΚ ΠΟΥΚΕΤ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ Το Πούκετ είναι ένα υπέροχο

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Bali Singapore. Sol House 4* Ramada Hotel 4*

Bali Singapore. Sol House 4*   Ramada Hotel 4* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τουρκία: Ο παράδεισος της Ανατολής

Τουρκία: Ο παράδεισος της Ανατολής Τουρκία: Ο παράδεισος της Ανατολής Βρίσκεται στην ΝΔ Ασία και συνορεύει με την Ελλάδα, Βουλγαρία, Ιράν, Ιράκ, κ.α. Είναι ένας εύκολος προορισμός, αφού κανείς μπορεί να πάει εκεί είτε με αεροπλάνο είτε

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΠΡΑΓΑ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε. Πληροφορίες > Μετακινήσεις

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΠΡΑΓΑ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε. Πληροφορίες > Μετακινήσεις Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε Εμείς πήγαμε 20 οκτωβρίου λίγες μέρες πριν τις παραδοσιακές εκδρομές που κάνουν τα ταξιδιωτικά γραφεία.το κρύο ήταν τσουχτερό και λίγο παραπάνω τις πρωινές ώρες.ευτυχώς

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Επίσκεψη στο μαντείο της Δωδώνης Πώς έβλεπαν το μέλλον οι αρχαίοι; Πώς λειτουργούσε το πιο αρχαίο μαντείο της Ελλάδας; Τι μορφή, σύμβολα και ρόλο είχε ο κύριος θεός του, ο Δίας; Τι σημασία είχαν εκεί οι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Γουέστ - Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Ναός του Ουρανού- Πύργος Jin Mao Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014 Κυριακή, 6 Ιουλίου Άφιξη στην Αθήνα. Μεταφορά στο Ξενοδοχείο Κέρασμα και συνάντηση με τους υπέυθυνους των Θερινών Σχολείων Δείπνο - Διανυκτέρευση 08:30-09.30 Πρωϊνό 09:30-10:00 του Ιδρύματος Ωνάση. Η Στέγη

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ & 01 ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. 2 ο παιδί. Τιμή σε δίκλινο. 1 ο παιδί ΑΝΝΑ ΖISIMOS ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ

20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ & 01 ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. 2 ο παιδί. Τιμή σε δίκλινο. 1 ο παιδί ΑΝΝΑ ΖISIMOS ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ 13 ΜΗΛΟΣ Σελ 1619 4ΗΜ ΑΝΝΑ ΖISIMOS 265 199 279 199 339 199 ΜΙΜΟΖΑ 275 135 315 359 CHRONIS ROOMS 285 329 379 MELTEMI 289 339 379 289 199 339 199 385 199 295 345 389 LIOGERMA 305 359 415 ΑPOLLON ΠΟΛΛΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Respect4 Education Without Barriers»

«Respect4 Education Without Barriers» Έκθεση της 7ης Διεθνικής Συνάντησης του προγράμματος Erasmus+ «Respect4 Education Without Barriers» 19/03/2018-24/03/2018, Βουδαπέστη, Ουγγαρία Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προγράμματος του 38 ου Γυμνασίου

Διαβάστε περισσότερα

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Ημέρες Ταξιδιού 4 στην καρδιά της Τηνιακής γης! Πολιτισμός, φύση και γαστρονομία που ξαφνιάζει! Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα

Διαβάστε περισσότερα

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5*

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα