3410 Κ.Δ.Π. 380/2005

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "3410 Κ.Δ.Π. 380/2005"

Transcript

1 Ε.Ε. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 4021, Κ.Δ.Π. 380/2005 Αριθμός 380 Δ.Ε. 6/2005 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (ζ), 41(10) και 152 Για σκοπούς: εναρμόνισης των υποχρεώσεων ονοματοδοσίας αναφορικά με την απονομι1 ονομάτων για διαδικτυακά ονόματα χώρου με κατάληξη «.cy» με τις κατευθυντήριες γραμμές της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο: «Οδηγία ΙΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 7ης Μαρτίου 2002, σχετικά με κοινό κανονιστικό πλαίσιο για δίκτυα και υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών» (ΕΕ L 108 της , σελ.33) N.1l2(I)/2004, Αρ της 30 ης Aϊτρtλίoυ 2004,' Παρ. Πρώτο, Μέρος Ι Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Άρθρο 20 (ζ), 40(10) και 152 του περί Ρυθμίσεων Ηλεκτρονικών Εmκοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών Νόμου του 2004, εκδίδει το ακόλουθο Διάταγμα. Συνοπηκός Τίτλος Μέρος Ι. Εισαγωγικές διατάξεις 1. Το παρόν Διάταγμα θα αναφέρεται ως το περί Καθορισμού της Διαδικασίας Απονομής Διαδικτυακών Ονομάτων Χώρου με κατάληξη «.cy», Διάταγμα τόυ Ερμηνεία 2. (1) Στο παρόν Διάταγμα, εκτός αν από το κείμενο προκύπτει διαφορετική έννοια «άδεια ή άδεια χρήσης» σημαίνει την απονομή άδειας χρήσης διαδικτυακού ονόματος χώρου από τον Διαχειριστ11 σε αιτητή ο οποίος πληροί τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται στο Παράρτημα Ι του παρόντος Διατάγματος. «αιτητής» σημαίνέι πρόσωπο το οποίο υποβάλλει αίτηση απονομής διαδικτυακού ονόματος xώρo~ με κατάληξη.cy δια μέσω του Διαχειριστή. «ΔιαχεΙΡιστής» σημαίνει το φορέα ο οποίος ορίζεται από το Οργανισμό Διαδικτυακής Συνεργασίας για Ανάθεση Ονομάτων και Αριθμών» (ICANN) μετά από εισήγηση του Επιτρόπου ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την εγγραφή και απονομή άδειας χρήσης και διαχείρισης των διαδικτυακών ονομάτων χώρου.

2 3411 «διαδικτυακό όνομα χώρου» σημαίνει το όνομα δικτυακού τόπου «Γ» επιπέδου με κατάληξη cy των οποίων: το «Β» επίπεδο είναι ένα από τα αναφερόμενα στο Παράρτημα Π του παρόντος Διατάγματος το «Γ» επίπεδο είναι μεταβλητό και περιλαμβάνει αλφαριθμητικούς χαρακτήρες του λατινικού αλφαβήτου Α-Ζ, a-z, 0-9 και ο χαρακτήρας (-). Ο χαρακτ11ρας( -) δεν μπορεί να εμφανίζεται στην αρχίι και στο τέλος του δικτυακού ονόματος. «διαδικτυακό όνομα χώρου «Γ» επιπέδου με K~τάληξη.cy» σημαίνει οποιοδήποτε διαδικτυακό όνομα χώρου της μορφής πεδίο_γ.πεδίο_β.cυ «διαδικτυακό όνομα χώρου «Β» επιπέδου με κατάληξη cy» σημαίνει οποιοδι1ποτε διαδικτυακό όνομα χώρου της μορφής πεδίο_β.cυ «Β επίπεδο» σημαίνει το πεδίο Β ενός διαδικτυακού ονόματος χώρου. «Γ επίπεδο» σημαίνει το πεδίο Γ ενός διαδικτυακού ονόματος. «εγγραφή ονόματος» σημαίνει την εγγραφή, από το Διαχειριστή, διαδικτυακού ονόματος χώρου στο Μητρώο του Διαχειριση1. Η ιδιοκτησία και όλα τα δικαιώματα που αφορούν το εγγεγραμμένο διαδικτυακό όνομα παραμένουν στο Διαχειριστή. «ημερολογιακό έτος» σημαίνει την περίοδο ενός έτους που ξεκινά την 1 η Ιανουαρίου και τελειώνει την 31 η Δεκεμβρίου. <<καταχωρούμενος» σημαίνει πρόσωπο στο οποίο απονεμήθηκε άδεια χρήσης διαδικτυακού ονόματός χώρου με κατάληξη.cy σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος Διατάγματος. «Μητρώο» σημαίνει τη Βάση Δεδομένων η οποία περιλαμβάνει το σύνολο των διαδικτυακών ονομάτων χώρου τα οποία έχουν απονεμηθεί από τον ΔιαχειρισΤ11, σύμφωνα με τις πρόνοιες του παρόντος Διατάγματος το οποίο αποτελεί ιδιοκτησία του Επιτρόπου και διαχειρίζεται ο Διαχειριστής. N.112(J)/2004, Αρ. 3850, , Παράρτημα Πρώτο, Μέρος! «Νόμος» σημαίνει τον περί Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών Νόμο του 2004 και περιλαμβάνει κάθε νόμο που τον τροποποιεί ή τον αντικαθιστά. «Οργανισμός Διαδικτυακής Συνεργασίας για Ανάθεση Ονομάτων και Αριθμών» (ICANN) σημαίνει τον ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό, ιδιωτικό επιχειρηματικό Οργανισμό που εδρεύει στην Καλιφόρνια και ασχολείται με τη διοίκηση και συντονισμό της τεχνικής λειτουργίας του Διαδικτύου.

3 3412 Ν.144/89, Αρ. 2430, Παράρτημα Πρώτο «Πανεπιστήμιο Κύπρου» σημαίνει το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου το οποίο ιδρύθηκε με το περί Πανεπιστημίου Κύπρου Νόμο, Ν. 144/89, καθώς και τις εκάστοτε τροποποιήσεις του και αποτελεί το ΔιαχειρισΤΙ1 σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος Διατάγματος. «περί.οδος άδειας» σημαίνει την χρονική περίοδο κατά την οποία ισχύει η άδεια χρήσης του διαδικτυακού ονόματος χώρου, η οποία ξεκινά από την ημέρα που η άδεια απονέμεται και λήγει με το τέλος του ίδιου ημερολογιακού έτους. «πιστοποιητικό άδειας» σημαίνει το πιστοποιητικό που περιέχει την απόφαση του Διαχειριστή να απονέμει προς τον αιτητή άδεια χρήσης εγγεγραμμένου διαδικτυακού ονόματος χώρου σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. «τέλος» σημαίνει το ποσό το οποίο καταβάλλεται από τον αιτητή προς τον Διαχεφιστ11 μαζί με την υποβολή της αίτησης για απονομή άδειας χρήσης. «τέλος επανέκδοσης» σημαίνει το ποσό το οποίο καταβάλλεται από τον αιτητή προς το Διαχειριστή για επανέκδοση τ11ς άδειqς χρήσης διαδικτυακού ονόματος χώρου. (2) Οποιοιδήποτε άλλοι όροι χρησιμοποιούνται στο παρόν Διάταγμα και οι οποίοι δεν ορίζονται διαφορετικά σε αυτό θα έχουν την έννοια που αποδίδει στους όρους αυτούς ο Νόμος. Πεδίο Εφαρμογής 3. (1) Το παρόν Διάταγμα αφορά στη διευθυνσιοδότηση και ονοματοδοσία των διαδικτυακών ονομάτων χώρου. (2) Το παρόν Διάταγμα τυγχάνει εφαρμογής στον καθορισμό των διαδικασιών για την απονομή και διαχείριση των διαδικτυακών ονομάτων χώρου με κατάληξη.cy. Μέρος Π. Γενικές Διατάξεις Γενικές Διατάξεις 4. (1) Ο. Επίτροπος εισηγείται προς τον Οργανισμό Διαδικτυακής Συνεργασίας για Ανάθεση Ονομάτων και Αριθμών (ICANN), κατάλληλο φορέα ως Διαχειριστή ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την εγγραφή και απονομή άδειας χρήσης και διαχείρισης των διαδικτυακών ονομάτων χώρου. (2) Ο Διαχειριση1ς θα ενεργεί υπό την άμεση εποπτεία του Επιτρόπου και την γενικότερη εποπτεία του Οργανισμού Διαδικτυακής Συνεργασίας για Ανάθεση Ονομάτων (ICANN) για τα θέματα τα οποία αφορούν στη διευθυνσιοδότηση και ονοματοδοσία των διαδικτυακών ονομάτων χώρου.

4 3413 Μέρος ffi. Καθορισμός και Αρμοδιότητες Διαχειριστή Αρμοδιότητες Διαχειριστή 5. (1) Ο Διαχειριστής είναι υπεύθυνος: α. για την απονομή της άδειας χρήσης διαδικτυακών ονομάτων χώρου κατά τρόπο δίκαιο, διαφανή και αμερόληπτό λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του Επιτρόπου σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο Μέρος IV του παρόντος Διατάγματος, και τις γενικότερες οδηγίες του Οργανισμού Διαδικτυακ-ής Συνεργασίας για Ανάθεση Ονομάτων (ICANN). β. για τη διαχείριση των διαδικτυακών ονομάτων χώρου κατά τρόπο αποδοτικό λαμβάνοντας υπόψη σχετικές διεθνείς προδιαγραφές και οδηγίες. (2) Ο Διαχειριστής υποχρεούται να διαθέτει τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και αδιάλειπτη παροχή της υπηρεσίας ονοματοδοσίας με κατάληξη.cy. (3) Ο Διαχειριστής υποχρεούται να διαθέτει το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και αδιάλειπτη παροχή της υπηρεσίας ονοματοδοσίας με κατάληξη.cy καθώς επίσης και η απονομή της άδειας χρήσης και η διαχείριση των διαδικτυακών ονομάτων χώρου σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο Μέρος IV του παρόντος Διατάγματος και των οδηγιών του Οργανισμού Διαδικτυακής Συνεργασίας για Ανάθεση Ονομάτων (ICANN). (4) Ο Διαχειριστής υποχρεούται να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε υποδείξεις του Επιτρόπου και των οδηγιών του Οργανισμού Διαδικτυακής Συνεργασίας για Ανάθεση Ονομάτων (ICANN) αναφορικά με την απονομή της άδειας χρήσης και τη διαχείριση των διαδικτυακών ονομάτων χώρου. (5) Ο Διαχειριστής οφείλει να συμμορφώνεται με τις διατάξεις του περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία του Ατόμου) Νόμου και κάθε νόμου που τον τροποποιεί ή τον αντικαθιστά, καθώς επίσης και οποιονδήποτε άλλων συναφών νόμων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Διεθνής Εκπροσώπηση 6. Ο Επίτροπος εκπροσωπεί την Κύπρο σε διεθνές επίπεδο σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση των διαδικτυακών ονομάτων χώρου και γενικότερα σε θέματα που αφορούν την ονοματοδοσία και διευθυνσιοδότηση στο διαδίκτυο. Ο Επίτροπος δύναται να εξουσιοδοτεί το Διαχειριστή προκειμένου να εκπροσωπεί κατά αποκλειστικότητα ή σε συνεργασία με άλλους κρατικούς φορείς την Κύπρο σε διεθνές επίπεδο αναφορικά με τη διαχείριση των διαδικτυακών ονομάτων χώρου, καθώς επίσης και σε γενικότερα θέματα που αφορούν την ονοματοδοσία και διευθυνσιοδότηση στο διαδίκτυο.

5 3414 Καθορισμός Διαχειριστή 7. (1) Ο Διαχειριστής της υπηρεσίας Ονοματοδοσίας με κατάληξη.cy για χρονικό διάστημα τριών (3) χρόνων από τη θέση σε ισχύ του παρόντος Διατάγματος είναι το Πανεπιστήμιο Κύπρου. (2) Ο Επίτροπος.εντός χρονικού διαστήματος το οποίο δεν υπερβαίνει το ένα έτος από τη θέση σε ισχύ του παρόντος Διατάγματος, καταρτίζει τα κριτήρια τα οποία πληροί ο Διαχειριστι1ς. Σύμφωνα με τα κριτήρια αυτά αξιολογείται ο Διαχειριστής μετά τη λήξη της χρονικής περιόδου που αναφέρεται στην παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου και σύμφωνα με την παράγραφο 3 του παρόντος άρθρου. (3) Ο Επίτροπος, κατά τακτικά χρονικά διαστήματα που δεν ξεπερνούν το ένα έτος, και τουλάχιστον ένα μήνα πριν από τη λήξη της περιόδου των τριών ετών που αναφέρονται στην παράγραφο (1), προβαίνει σε αξιολόγηση του Διαχειριστή σύμφωνα με τα κριτήρια που καθορίζονται δυνάμει του εδαφίου 2 ανωτέρω και λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες, τις συνθήκες οι οποίες επικρατούν στην αγορά των ηλεκτρονικών εmκοινωνιών στην Κυπριακή Δημοκρατία, καθώς επίσης και τις απόψεις της τοπικής κοινότητας διαδικτύου και το ενδεχόμενο ενδιαφέρον άλλων ακαδημαϊκών / ερευνητικών ιδρυμάτων που πληρούν τα αναφερόμενα στην παράγραφο 2 κριτήρια, να διοριστούν ως Διαχειριστές, δύναται με Απόφαση του να εισηγηθεί προς τον οργανισμό ICANN, την αλλαγή του Διαχειριστή. Εξαμηνιαίες Εκθέσεις 8. (1) Ο Διαχειριστής υποχρεούται να συντάσσει και να υποβάλει έντυπα και ηλεκτρονικά στον Επίτροπο εξαμηνιαίες εκθέσεις οι οποίες θα περιέχουν, κατ' ελάχιστο, τα ακόλουθα: α. τον συνολικό αριθμό των εκχωρημένων διαδικτυακών ονομάτων χώρου ανά κατηγορία διαδικτυακών ονομάτων χώρου σύμφωνα με το Παράρτημα Π του παρόντος Διατάγματος. β. τον αριθμό των διαδικτυακών ονομάτων χώρου τα οποία εκχωρήθηκαν, διαγράφηκαν ή ανανεώθηκαν το τελευταίο εξάμηνο ανά κατηγορία διαδικτυακών ονομάτων χώρου σύμφωνα με το Παράρτημα Π του παρόντος Διατάγματος. γ. το συνολικό αριθμό των νομικών και φυσικών προσώπων στα οποία έχουν εκχωρηθεί το σύνολο των διαδικτυακών ονομάτων, χώρου ανά κατηγορία διαδικτυακών ονομάτων χό)ρου σύμφωνα με το Παράρτημα Π του παρόντος Διατάγματος. δ. τον αριθμό των νομικών και φυσικών προσώπων στα οποία έχουν εκχωρηθεί διαδικτυακά ονόματα χώρου το τελευταίο εξάμηνο ανά κατηγορία διαδικτυακών ονομάτων χώρου

6 3415 σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ του παρόντος Διατάγματος. ε. το συνολικό αριθμό των αιτήσεων για χορήγηση διαδικτυακών ονομάτων χώρου το τελευταίο εξάμηνο ανά κατηγορία διαδικτυακών ονομάτων χώρου σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ του παρόντος Διατάγματος. στ. το συνολικό αριθμό των απορριφθέντων από τον Διαχειριστή αιτ11σεων, για χορήγηση διαδικτυακών ονομάτων χώρου το τελευταίο εξάμηνο ανά κατηγορία διαδικτυακών ονομάτων χώρου σύμφωνα με το ΠαράΡτ11μα ΙΙ του παρόντος Διατάγματος, καθώς και τους λόγους απόρριψης. (2) Ο Διαχειριστής υποχρεούται να καταγράφει ηλεκτρονικά τα στοιχεία που αναφέρονται στο εδάφιο 1 του παρόντος Άρθρου σε μηνιαία βάση. (3) Ο Διαχειριστής υποχρεούται να ανταποκρίνεται άμεσα σε σχετικές έγγραφες αιτήσεις του Επιτρόπου αναφορικά με τα στοιχεία τα οποία αναφέρονται στο εδάφιο 1 του παρόντος Άρθρου. (4) Ο Διαχειριστής υποχρεούται να ενημερώνει τον Επίτροπο σε περίπτωση που οι πληροφορίες που αναφέρονται στις υποπαραγράφους 1 (α)-(στ) του παρόντος άρθρου αφορούν επιχειρηματικό απόρρητο. Καθορισμός μορφής 9. Ο Επίτροπος καθορίζει τη μορφή και το ελάχιστο περιεχόμενο εξαμηνιαίας έκθεσης της εξαμηνιαίας έκθεσης η οποία αναφέρεται στο Άρθρο 8 του παρόντος Διατάγματος. Μέρος IV. Διαδικασίες Απονομής Άδειας Χρήσης και Διαχείρισης Διαδικτυακών Ονομάτων Χώρου Διαδικασίες Απονομής και Διαχείρισης διαδικτυακών ονομάτων χώρου 10. (1) Οι διαδικασίες απονομής και διαχείρισης των διαδικτυακών ονομάτων χώρου καθορίζονται από τον Επίτροπο λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις και κατευθυντήριες γραμμές που ορίζονται από διεθνείς οργανισμούς, οι οποίοι δρουν στους τομείς αυτούς, και τις απόψεις των ενδιαφερομένων μερών όπως αυτές εκφράζονται μέσα από δημόσιες διαβουλεύσεις. (2) Οι διαδικασίες απονομής και διαχείρισης των διαδικτυακών ονομάτων χώρου, καθορίζονται στο Παράρτημα Ι του παρόντος Διατάγματος. (3) Νοείται ότι, στο Παράρτημα Ι του παρόντος Διατάγματος, καθορίζονται οι γενικές αρχές οι οποίες διέπουν την διαδικασία απονομής και διαχείρισης των διαδικτυακών ονομάτων χώρου. Οι γενικές αυτές αρχές εξειδικεύονται σε συμφωνία που υπογράφεται μεταξύ του Διαχειριστή και του καταχωρούμενου, η

7 3416 οποία πρέπει να είναι σ'jμφωνη με τις γενικές αρχές απονομής άδειας ΧΡι1σης διαδικτυακών ονομάτων χώρου που καθορίζονται στο Παράρτημα Ι, όσον αφορά τους όρους και προϋποθέσεις (Terms and Conditions) αυτής. (4) Ο Διαχειριστ11ς έχει υποχρέωση όπως διαθέτει τη πιο πάνω Συμφωνία στην ΕλληνΙΚ11 και Αγγλική γλώσσα. (5) Ο Διαχειριστής υποχρεούται να υποβάλλει προς έγκριση στον Επίτροπο, εντός 15 ημερών από τη δημοσίευση του παρόντος Διατάγματος στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας ή εντός 15 ημερών από την ημέρα που το κείμενο Συμφωνίας τροποποιηθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο από το Διαχειριστή, το εκάστοτε τυποποιημένο κείμενο συμφωνίας, το οποίο θα καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις σχετικά με την απονομή άδειας χρήσης διαδικτυακών ονομάτων χώρου. Ο Επίτροπος έχει υποχρέωση να εγκρίνει γραπτcος την πιο πάνω συμφωνία εντός 15 ημερών από την ημέρα που θα υποβληθεί ενώπιον του. Σε περίπτωση που ο Επίτροπος δεν απαντήσει εντός 15 ημερών από την ημέρα υποβολής του, η παράλειψη αυτίι θα θεωρείται ως έγκριση. (6) Ο Επίτροπος δύναται να τροποποιήσει με Απόφαση του το περιεχόμενο του Παραρτήματος Ι και δημοσιεύει ή /και διαθέτει σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο μέρος το εκάστοτε ισχύον κείμενο του. (7) Νοείται ότι το άρθρο 41(11) του Νόμου χαίρει εφαρμογής στις διαδικασίες του Μέρους νι του Διατάγματος. Μέρος V -Διαδικασία επίλυσης Διαφορών Επανεξέταση αίτησης ενώmον του Διαχειριστή 11. (1) Σε περίπτωση όπου πρόσωπο το οποίο έχει έννομο συμφέρον διαφωνήσει με Απόφαση του Διαχειριστή για εγγραφή ή μη εγγραφή διαδικτυακού ονόματος χώρου, το πρόσωπο αυτό έχει δικαίωμα να. προσφύγει στη διαδικασία του άρθρου 12 του παρόντος Διατάγματος, νοουμένου ότι έχει προσφύγει σε πρώτο στάδιο στο Διαχειριστή, αιτούμενο επανεξέταση της απόφασης. (2) Ο Διαχειριστής κατά το στάδιο της επανεξέτασης καλεί όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. ενώπιον του με στόχο την συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς. Ο Διαχειριστής έχει υποχρέωση να τηρεί πρακτικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επανεξέτασης με σκοπό την καταγραφή των θέσεων των προσώπων που συμμετέχουν στη διαδικασία επανεξέτασης. Ο Διαχειριστής υποχρεούται να επεξηγεί τη διαδικασία η οποία διεξάγεται ενώπιον του. Ο Διαχειριστής αντλεί καθοδήγηση από την επίλυση προηγούμενων σχετικών διαφορών. (3) Σε περίπτωση που καταχωρούμενος που έχει λάβει σχετικ11

8 3417 ειδοποίηση δεν παραστεί στη διαδικασία επανεξέτασης ενώπιον του ΔιαχειρισΤ11, η άδεια χριlσης δικτυακού ονόματος ακυρώνεται αμέσως. (4) Σε περίπτωση που κατά τη διαδικασία επανεξέτασης προκύψει ότι απονομή άδειας χριισης δικτυακού ονόματος έγινε κατόπιν ψευδών δηλcοσεων από τον καταχωρούμενο, ο. Διαχειριστής ακυρώνει την άδεια χρήσης διαδικτυακού ονόματος χώρου και κηρύττει άκυρη τη συμφωνία που αναφέρεται στο άρθρο 10 του παρόντος Διατάγματος. (5) Η διαδικασία επανεξέτασης δεν δύναται να ξεπερνά τις τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες, από την ημερομηνία υποβολής του σχετικού αιτίιματος από το πρόσωπο που αναφέρεται στο άρθρο 11(1). (6) Προς τον Διαχειριστή καταβάλλεται ως τέλος για την επανεξέταση το ποσό των ΛΚ. τριακοσίων (300) από το πρόσωπο που αναφέρεται στην παράγραφο (1) του παρόντος άρθρου. Σε περίπτωση μη παρουσίασης τοιι.. κατά τη διαδικασία της επανεξέτασης δεν απαλλάσσεται από την καταβολή του πιο πάνω τέλους. Το πιο πάνω ποσό επιστρέφεται προς το πρόσωπο αυτό σε περίπτωση που ο ΔιαχειρισηΙς αποφανθεί υπέρ του. (7) Ο Διαχειριστής ενημερώνει γραπτώς τον Επίτροπο αναφορικά με την έναρξη διαδικασίας επίλυσης διαφορών. 12.(1) Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό να εmλυθεί η διαφορά σύμφωνα με τη διαδικασία και εντός της προθεσμίας των τριάντα (30) ημερών που καθορίζεται στο άρθρο 11, με την επιφύλαξη της παραγράφου (6) του παρόντος άρθρου, οποιοδήποτε πρόσωπο που συμμετέχει στη διαδικασία δύναται να προσφύγει για το μεταβατικό στάδιο που αναφέρεται στο άρθρο 7(1) του παρόντος Διατάγματος: (α) στον Επίτροπο σύμφωνα με τη διαδικασία που αναφέρεται στην παράγραφο (2) του παρόντος άρθρου, ή (β) στον Οργανισμό Διαδικτυακής Συνεργασίας για Ανάθεση Ονομάτων και Αριθμών (ICANN) σύμφωνα με ΤΊιν παράγραφο 4 του παρόντος άρθρου. (2) Σε περίπτωση που οποιοδιlποτε πρόσωπο που αναφέρεται στην παράγραφο (1) του άρθρου 11 του παρόντος Διατάγματος, προσφύγει στον Επίτροπο, ο Επίτροπος προβαίνει σε επίλυση της διαφοράς σύμφωνα με το Μέρος 7 του Νόμου, και με επαρκώς αιτιολογημένη απόφασή του διευθετεί οριστικά το ζήτημα. Ο Επίτροπος, δύναται να διαβουλευτεί με τον Οργανισμό Διαδικτυακής Συνεργασίας για Ανάθεση Ονομάτων και Αριθμών (ICANN) σχετικά με την επίλυση διαφοράς.

9 3418 (3) Η σχετική απόφαση του Επιτρόπου είναι δεσμευτικι; και για τα δύο μέρη, δηλαδή το Διαχειριστή και το πρόσωπο που άσκησε την προσφυγή. Νοείται ότι σύμφωνα με το άρθρο 158 του Νόμου οποιαδήποτε πράξη ή απόφαση του Επιτρόπου θα υπόκειται σε προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο Κύπρου σύμφωνα με το Άρθρο 146 του Συντάγματος. (4) Τα πρόσωπα που αναφέρονται στην παράγραφο (1) του άρθρου 11 του παρόντος Διατάγματος, μπορούν να προσφύγουν στον Οργανισμό Διαδικτυακής Συνεργασίας για Ανάθεση Ονομάτων και Αριθμών (ICANN) για επίλυση της διαφοράς σύμφωνα με την Διαδικασία Επίλυσης Διαφορών (ICANN Dispute Resolution Policy). Η απόφαση του ICANN. είναι δεσμευτική και για τα δύο μέρη. (5) Νοείται, ότι τα πρόσωπα που αναφέρονται στην παράγραφο (1) του παρόντος άρθρου μπορούν να προσφύγουν στον Επίτροπο μετά την έκδοση της απόφασης του Οργανισμού Διαδικτυακής Συνεργασίας για Ανάθεση Ονομάτων και Αριθμών (ICANN) σύμφωνα με την παράγραφο (3). (6) 11ετά το πέρας του μεταβατικού σταδίου που αναφέρεται στην παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου, οποιοδήποτε πρόσωπο μετέχει στη διαδικασία δύναται να προσφύγει μόνο στον Επίτροπο. Μέρος VI -Τέλη απονομής άδειας χρήσης και Διαχείρισης διαδικτυακών ονομάτων χώρου Τέλη 13. (1) Η διαδικασία καταβολής τελών και τα τέλη τα οποία απαιτούνται για την απονομή άδειας χρήσης και τη διαχείριση των διαδικτυακών ονομάτων χώρου καθορίζονται από τον Επίτροπο με σχετική Απόφαση. (2) Ο Διαχειριστής υποχρεούται να εφαρμόζει τα τέλη τα οποία καθορίζονται από τον Επίτροπο. (3) Για μεταβατιί<ό χρονικό διάστημα το οποίο δεν υπερβαίνει το ένα έτος, και μέχρις ότου ολοκληρωθεί οικονομική έρευνα από τον Επίτροπο σχετικά με τα τέλη απονομής άδειας χρήσης διαδικτυακών ονομάτων χώρου, ισχύουν τα τέλη τα οποία αναφέρονται στο Παράρτημα IV του παρόντος Διατάγματος. Η διαδικασία και ο χρόνος καταβολής των τελών καθορίζονται στο Παράρτημα Ι του παρόντος Διατάγματος. (4) Ο Επίτροπος με Απόφαση του δύναται να τροποποιήσει το περιεχόμενο του Παραρτήματος IV του παρόντος Διατάγματος.

10 3419 Μέρος Υη - Διεύρυνση κατηγοριών Διαδικτυακών Ονομάτων Χώρου Νέες κατη"{ορίες Δικτυακών Ονομάτων 14. (1) Ο Επίτροπος με ΑπόφασΊΙ του δύναται να τροποποιήσει την κατηγοριοποίηση των διαδικτυακών ονομάτων χώρου η οποία παρουσιάζεται στο Παράρτημα ΙΙ του παρόντος Διατάγματος. (2) Η εγγραφή διαδικτυακών ονομάτων χώρου γίνεται μόνο με βάση το λατινικό αλφάβητο. Νοείται ότι Επίτροπος με Απόφασή του δύναται να επιτρέψει ή να επιβάλει την απονομή Δικτυακών Ονομάτων σε άλλους χαρακτήρες εφόσον αυτό συνάδει με τη διεθνή πρακτική και οδηγίες, και υπάρχει η απαραίτητη τεχνικ11 υποδομή. 15. Νοείται ότι στις περιπτώσεις του άρθρου 10(6) του παρόντος Διατάγματος προηγείται δημόσια διαβούλευση πριν την έκδοση Απόφασης του Επιτρόπου κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις απόψεις τους. Μέρος νιπ - Παραβάσε1.ς Διατάξεων περί Απονομής Άδειας Χρήσης Δικτυακών Ονομάτων Κυρώσεις 16. Στις περιπτώσεις όπου Πρόσωπο παραβιάζει τις διατάξεις του παρόντος Διατάγματος εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του Νόμου. Μέρος ΙΧ -Μεταβατικές και Τελικές Διατάξεις Μεταβατικές Διατάξεις 17. (1) Αιτήσεις για απονομή άδειας χρήσης διαδικτυακών ονομάτων χώρου που υποβλήθηκαν στον Διαχειριστή πριν από την έναρξη ισχύος του παρόντος Διατάγματος και εκκρεμούν, διεκπεραιώνονται από το Διαχειριστή σύμφωνα με τις, πριν από τη δημοσίευση του παρόντος Διατάγματος διατάξεις. (2) Το παρόν Διάταγμα διέπει όλες τις άδειες χρήσης διαδικτυακών ονομάτων χώρου τα οποία έχουν απονεμηθεί μέχρι τη θέση του σε ισχύ ανεξάρτητα από τη διαδικασία από την οποία απονεμήθηκαν. (3) Με την επιφύλαξη της παραγράφου (1) του παρόντος άρθρου κάθε διάταξη, Κανονισμός ή Όρος και Προϋπόθεση σε Συμφωνία (Terms & Conditions DOMAIN ΝΑΜΕ REGISTRATION AGREEMENT), τα οποία ρυθμίζουν ζητήματα που καλύπτονται από το παρόν Διάταγμα, παύουν να ισχύουν από τη θέση σε ισχύ του παρόντος Διατάγματος. Τελικές Διατάξεις 18. Το παρόν Διάταγμα τίθεται σε ισχύ 30 ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσής του στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

11 3420 Παράρτημα Ι Διαδικασίες απονομής άδειας χρήσης καί διαχείρισης διαδικτυακών ονομάτων χώρου - Γενικές αρχές (Άρθρο 10) (1) Διαδικασία απονομής άδειας χρήσης διαδικτυακών ονομάτων χώρου: (α) Κάθε πρόσωπο το οποίο επιθυμεί να του απονεμηθεί άδεια χρήσης συγκεκριμένου διαδικτυακού ονόματος χώρου με κατάληξη.cy υποχρεούται να συμπληρώσει και να υποβάλει αίτηση απονομής άδειας ΧΡι1σης σε έντυπη μορφή. (β) Υπόδειγμα της αίτησης απονομής άδειας χρήσης περιλαμβάνεται στο Παράρτημα ΙΠ του παρόντος Διατάγματος. (γ) Κατά την υποβολή της αίτησης φυσικού προσώπου, το πρόσωπο αυτό υποχρεούται να παρουσιάσει την ταυτότητα του. Αντιπρόσωποι ή τρίτα πρόσωπα τα οποία ενεργούν εκ μέρους Kαιlή για λογαριασμό των ενδιαφερομένων προσώπων Kαιlή κατ' εκτέλεση των οδηγιών τους υποχρεούνται όπως προσκομίσουν την κατάλληλη εξουσιοδότηση. Νοείται ότι οι αντιπρόσωποι 11 τρίτα πρόσωπα τα οποία ενεργούν ως ανωτέρω δεν αποκτούν δικαιώματα χρήσης στο διαδικτυακό όνομα χώρου. (δ) Σε περίπτωση νομικού προσώπου, ο Διαχειριστής δύναται να ζητήσει όπως προσκομίσει πιστοποιητικό σύστασης εταιρείας, συνεργατικής εταιρείας, συνδικαλιστικής οργάνωσης, πολιτικού κόμματος, αγαθοεργσ6 ιδρύματος, ομίλου και σωματείου από τις αρμόδιες αρχές καθώς και πιστοποιητικό εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου του νομικού προσώπου. (ε) Σε κάθε περίπτωση υποβολής αίτησης απονομής άδειας χρήσης καταβάλλονται τα ανάλογα τέλη όπως καθορίζονται με Απόφαση του Επιτρόπου, σύμφωνα με το Άρθρο 13 του παρόντος Διατάγματος. (στ) Ο Διαχειριστής έχει υποχρέωση εντός 15 ημερών από την παραλαβή της πλι1ρους συμπληρωμένης αίτησης και της καταβολής των τελών να ειδοποιήσει τον αιτητή κατά πόσο η αίτηση του έχει εγκριθει (ζ) Σε περίπτωση απόρριψης αιτ11ματος/μη έγκρισης της αίτησης, η απαντητική επιστολή θα πρέπει να περιέχει τους λόγους απόρριψης/μη έγκρισης. (η) Σε περίπτωση αποδοχής του αιτήματος του Αιτητή, ο Διαχειριστής οφείλει να εκδώσει το πιστοποιητικό άδειας χρήσης του διαδικτυακού ονόματος χώρου και να καταχωρήσει την απονομή στο Μητρώο. (θ) Πρόσωπο στο οποίο έχει απονεμηθεί διαδικτυακό όνομα χώρου δύναται να χρησιμοποιεί νόμιμα το εν λόγω διαδικτυακό όνομα χώρου, μόνο αφού ο Διαχειριστής καταχωρήσει το διαδικτυακό όνομα χώρου στο Μητρώο και του εκχωρήσει το πιστοποιητικό άδειας χρήσης του διαδικτυακού ονόματος χώρου.

12 3421 (2) Δικαίωμα άδειας χρήσης του διαδικτυακού ονόματος χώρου: Δικαίωμα άδειας χρήσης του διαδικτυακού ονόματος χώρου έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα τα οποία έχουν τη μόνιμη κατοικία τους στα όρια της Κυπριακής Δημοκρατίας. (3) Αριθμός καταχωρούμενων διαδικτυακών ονομάτων χώρου: (α) Δέκα (10) ανά νομικό πρόσωπο. Μπορούν να εκχωρηθούν περισσότερα αν δικαιολογηθεί η ανάγκη αυτή. (β) Ένα (1) για κάθε φυσικό πρόσωπο. Εξαιρέσεις μπορούν να υπάρχουν στις περιπτώσεις που το πρόσωπο είναι μέλος σε κάποιο Οργανισμό και μπορεί να εκχωρηθεί μια (1) επιπρόσθετη άδειας ΧΡΙ1σης του διαδικτυακού ονόματος χώρου για λογαριασμό του οργανισμού αυτού. (4) Λόγοι για τους οποίους ο Διαχειριστής δύναται να απορρίψει αίτηση απονομής άδειας χρήσης διαδικτυακών ονομάτων χώρο1): (α) Εκχωρήθηκε ήδη σε κάποιο τρίτο πρόσωπο ή εκκρεμεί αίτηση από τρίτο πρόσωπο ή προσομοιάζει με άλλο ήδη καταχωρούμενο διαδικτυακό όνομα χώρου σε βαθμό που να προκαλεί σύγχυση στο κοινό. (β) Περιέχει λέξεις αισχρού περιεχομένου ή αντίκειται στη δημόσια τάξη καυίι στα χρηστά ήθη ή η αίτηση έγινε κακόπιστα ή το περιεχόμενο του αποτελεί αδίκημα δυνάμει των νόμων της Κυπριακής Δημοκρατίας, (γ) Είναι γενικού περιεχομένου και' ταυ το ποιεί τμήμα, ομάδα, δραστηριότητα, επαγγελματικό ή επιχειρηματικό τομέα.. Απονομή άδειας ΧΡΙ1σης τέτοιου ονόματος θα χορηγούσε αδίκως αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του συγκεκριμένου διαδικτυακού ονόματος υπέρ του ατόμου αυτού έναντι άλλου. (δ) Σχετίζεται με πολιτικά πρόσωπα ή πολιτικές ή/και ιστορικές δραστηριότητες για τις οποίες απαιτείται ειδική άδεια εκτός εάν τέτοια άδεια κοινοποιείται με αποδεικτικά στοιχεία στο Διαχειριστή.. (ε) Είναι ακραίου πολιτικού ή/και ναζιστικού ή/και ρατσιστικού περιεχομένου (στ) Συγκρούεται με Νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, περιλαμβανομένων και' Διεθνών Συνθηκών οι οποίες έχουν σχέση με Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (όπως εμπορικά σήματα, γνωστά διεθνιι σήματα) (ζ) Είναι συντομότερο των τριών χαρακτήρων (περιλαμβάνονται αλφαριθμητικοί χαρακτήρες του λατινικού αλφαβήτου Α-Ζ, a-z, 0-9 και ο χαρακτήρας (-). Ο χαρακτήρας (-) δεν μπορεί να εμφανίζεται στην αρχή και στο τέλος του δικτυακού ονόματος. (η) Αποτελεί Γεωγραφικό Όνομα (τοπωνύμιο), το οποίο χαρακτηρίζει γεωγραφικές περιοχές, όπως παρουσιάζονται στους επίσημους χάρτες. Τα Γεωγραφικά Ονόματα μπορούν να εκχωρούνται μόνο στις Τοπικές Αρχές. (5) Άδεια Χρήσης (α) Με την εγγραφή του διαδικτυακού ονόματος χώρου και την απονομή άδειας χρήσης, ο αιτητής αποκτά το δικαίωμα ΧΡΊΙσης του διαδικτυακού ονόματος χώρου για το χρονικό διάστημα που ισχύει η άδεια χρήσης. (β) Το δικαίωμα αυτό δεν επάγεται την απόκτηση δικαιώματος ιδιοκτησίας ή οποιονδήποτε άλλων δικαιωμάτων συμπεριλαμβανόμενων πνευματικών ή εμπορικών επί του διαδικτυακού ονόματος χώρου. Όλα τα δικαιώματα του Ονόματος παραμένουν στον Επίτροπο.

13 3422 (6) Διάρκεια Δικαιώματος: (α) Το δικαίωμα που αποκτάται με την απονομ11 άδειας χρήσης διαδικτυακού ονόματος χώρου με κατάληξη.cy διαρκεί μέχρι και δύο (2) ημερολογιακά χρόνια. (β)το δικαίωμα ΧΡΙ1σης μπορεί να επανεκδίδεται για αλλεπάλληλες περιόδους για ένα 11 δύο (2) χρόνια κάθε φορά. Ο Διαχειριστής αποστέλλει γραπτή ειδοποίηση δεκαπέντε (15) ημέρες πριν από την λήξη της ισχύος της άδειας χρήσης του διαδικτυακού ονόματος χώρου, με την οποία καλεί τον υφιστάμενο αδειούχο να καταβάλει το ποσό επανέκδοσης της άδειας χρήσης διαδικτυακού ονόματος χώρου εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη λι1ψη της ειδοποίησης αυτής, εφόσον το επιθυμεί αφού του επιστήσει την προσοχή σε οποιεσδήποτε αλλαγές έχουν επέλθει αναφορικά με την απονομή της άδειας χρήσηι;. Σε περίπτωση που ο αιτητής καταβάλει το τέλος επανέκδοσης, η άδεια επανεκδίδεται. Σε περίπτωση που ο αιτητής δεν ανταποκριθεί, η απονομή της άδειας ΧΡΙ1σης διαδικτυακού ονόματος χώρου ακυρώνεται. (7) Μεταβίβαση δικαιώματος χρήσης: Η άδεια χρήσης του ονόματος δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο πλην των ακόλουθων περιπτώσεων οι οποίες πρέπει να κοινοποιηθούν και να εγκριθούν από το Διαχειριστή : (α) κληρονομικού δικαιώματος, στην περίπτωση φυσικών προσώπων, (β) σύμπραξης ή συγχώνευσης με άλλο νομικό πρόσωπο ή εξαγοράς από άλλο νομικό πρόσωπο, στην περίπτωση νομικών προσώπων. (8) Κράτηση ονόματος: Δεν είναι δυνατή η κράτηση ονόματος. (9) Εξαιρέσεις και περιορισμοί της ευθύνης του Διαχειριστή/αποζημιώσεις: Στη συμφωνία που αναφέρεται στο άρθρο 10 του παρόντος Διατάγματος, μεταξύ του Διαχειριστή και του αιτητ11, ρυθμίζονται τα θέματα εξαιρέσεων και περιορισμών της Ευθύνης του Διαχειριστή και Αποζημιώσεων. (10) Απόσυρση δικαιώματος χρήσης Απόσυρση δικαιώματος χρήσης διαδικτυακού ονόματος χώρου μπορεί να γίνει μόνο με έγγραφη, ενυπόγραφη επιστολή του αιτ11τή προς το Διαχειριστή με την οποία ζητά την απόσυρση του δικαιώματος χρήσης. (11) Ακύρωση καταχωρημένου ονόματος μπορεί να γίνει από το Διαχειριστή στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Μη καταβολή από το καταχωρούμενο των τελών επανέκδοσης εντός των καθορισμένων χρονικών πλαισίων (β) Σε περίπτωση που ο καταχωρούμενος παραβιάσει τους όρους της συμφωνίας που αναφέρεται στο άρθρο 10 του παρόντος Διατάγματος.

14 3423 (γ) Μετά από Απόφαση που λαμβάνεται σύμφωνα με τη διαδικασία επίλυσης διαφορών σύμφωνα με τα άρθρα 11 και 12 του παρόντος Διατάγματος. (δ) Σε περίπτωση που ο καταχωρούμενος παραβιάσει τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με τα ανωτέρω, (ε) Σε περίπτωση που ο Διαχειριστής διαπιστώσει ότι τα στοιχεία που δόθηκαν από τον 'καταχωρούμενο είναι λανθασμένα, (στ) Αν Απόφαση Δικαστηρίου διατάξει τον Διαχειριστή να προβεί στην ακύρωση αυτή (ζ) Σε περιπτώσεις εκκαθάρισης, διάλυσης νομικού προσώπου (η) Σε περιπτώσεις πτώχευσης 11 θανάτου φυσικού προσώπου με την επιφύλαξη των προνοιών που αναφέρονται ανωτέρω περί μεταβίβασης του δικαιώματος χρήσης δικτυακού τόπου.

15 3424 Παράρτημα Π Κατηγορίες διαδικτυακών ονομάτων χώρου (Άρθρο 2) ΚαΤll"i..ορ.ία Διαδικτυακών Πε{2Ι"i..{2 αω U Ονοuάτων Χώ{20υ ac.cy Ακαδημαϊκά και ερευνητικά ινστιτούτα εγγεγραμμένα στο Υπουργείο Παιδείας ως εκπαιδευτικά ιδρύματα. net.cy Αδειούχοι παροχείς δικτύων ή/και υπηρεσιών ηλεκτρονικών εmκοινωνιών. gov.cy Κυβερνητικά ινστιτούτα / τμήματα / οργανισμοί. org.cy Μη κερδοσκοπικές οργανώσεις οι οποίες είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο του Registrar of Associations and Societies pro.cy Επαγγελματικοί οργανισμοί και επιχειρήσεις. name.cy Ονόματα φυσικών προσώπων. ekloges.cy Οργανισμοί και φυσικά πρόσωπα σχετικά με εκλογές. tm.cy Εμπορικά σήματα επίσημα καταχωρημένα στο μητρώο εμπορικών σημάτων. ltd.cy Ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες περιορισμένης ευθύνης εγγεγραμμένες στο μητρώο εταιρειών. biz.cy Άλλες εταιρείες οι οποίες είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο εταιριών. press.cy Οργανισμοί και επιχειρήσεις Τύπου. parliament.cy Βουλή των Αντιπροσώπων και σχετικοί φορείς. com.cy Δημόσιο Διαδικτυακό όνομα χώρου (Public domain)

16 3425 Παράρτημα ΠΙ Για Επίσημη Χρήση Ι Α/Α Αίτηση για Εκχώρηση Άδειας Χρήσης Δικτυακού Ονόματος με κατάληξη.cy Α 1. Στοιχεία Αιτητή Όνομα Προσώπου: Αρ. Ταυτότητας Owner Contact (CEO ΟΓ equivajent) Διεύθυνση: Αρ. Τηλεφώνου: Αρ. Φαξ: Ηλεκτρονική Διεύθυνση: Α2. Στοιχεία Εταιρείας ή Ιδρύματος Όνομα Εγγραφής Εταιρείας: Λειτουργικό Όνομα Εταιρείας: Αριθμός Εγγραφής Εταιρείας: Σύντομη Περιγραφή Εταιρείας ή Ιδρύματος: Όνομα Υπεύθυνου Προσώπου:.J Διεύθυνση Οδός και Αριθμός: Τ.Κ. και Πόλη: Χώρα: Όνομα Υπεύθυνου Προσώπου:

17 3426 Αρ. Τηλεφώνου: Τηλεομοιότυπο: Ηλεκτρονική Διεύθυνση: Ιστοσελίδα: Αιτούμενο Δικτυακό Όνομα: Έγκυρο Δικτυακό Όνομα θεωρείται εκείνο που δεν είναι συντομόπρο των τριών χαρακτήρων (περιλαμβάνονται μόνο γράμματα, αριθμοί και - (παύλα). Η - (παύλα) δεν μπορεί να εμφανίζεται στην αρχή και στο τέλος του δικτυακού ονόματος. Το αιτούμενο Δικτυακό Όνομα δεν συγκρούεται με Νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, περιλαμβανομένων και Διεθνών Συνθηκών οι οποίες έχουν σχέση με Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (όπως εμπορικά σήματα, γνωστά διεθνή σήματα) Δεύτερο επίπεδο υπό το' οποίο θα εγγραφεί το δικτυακό όνομα: D ac.cy Ο com.cy D net.cy D org.cy D gov.cy D biz.cy Ο pro.cy D name.cy D ekloges.cy D tm.cy Ο Itd.cy D press.cy D parliament.cy Β. Στοιχεία Υπευθύνων Προσώπων (Διοικητικού και Τεχνικού) 1. Στοιχεία Υπεύθυνου Διοικητικού Προσώπου για το υπό αίτηση δικτυακό όνομα D Ίδιο με Αιτητή Όνομα και Επίθετο: Αρ. Ταυτότητας: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: Τηλεομοιότυπο: Ηλεκτρονική Δ!νση: 2. Στοιχεία Υπεύθυνου Τεχνικού Προσώπου για το υπό αίτηση δικτυακό όνομα D Ίδιο με Αιτήτη D Ίδιο με 81 D Άλλο Όνομα και Επίθετο: Αρ. Ταυτότητας: Διεύθυνση:

18 3427 Τηλέφωνο: Τηλεομοιότυπο: Ηλεκτρονική Δ!νση: 3. Στοιχεία Προσώπου για Χρέωση (Υπεύθυνου Οικονομικού Διαχειριστή) Ο Ίδιο με Α1,2 Ο Ίδιο με 82 Ο Ίδιο με 81 Ο Άλλο Όνομα και Επίθετο: Αρ. Ταυτότητας: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: Τηλεομοιότυπο: Ηλεκτρονική Δινση: r. Εξυπηρετητής Ονομάτων Παρακαλώ σημειώστε τουλάχιστον 2 εξυπηρετητών ονομάτων. Μην συμπληρώσετε τη λίστα εάν δεν έχετε προηγουμένως εξασφαλίσει άδεια από τον διαχειριστή των εξυπηρετητών ονομάτων. Σημειώνοντας τους εξυπηρετητές ονομάτων χωρίς άδεια από τον ιδιοκτήτη μπορεί να προκαλέσει επιπρόσθετα προβλήματα στους ιδιοκτήτες των εξυπηρετητών ονομάτων. Διεύθυνση πρωτοκόλλου ΙΡ πρωτεύοντα εξυπηρετητή ονομάτων: Πλήρες δικτυακό όνομα πρωτεύοντα εξυπηρετητή όνομάτων: 1 ο Δευτερεύοντα εξυπηρετητή ονομάτων: 1 ο Πλήρες δικτυακό όνομα δευτερεύοντα εξυπηρετητή ονομάτων: 20 Δευτερεύοντα εξυπηρετητή ονομάτων: 20 Πλήρες δικτυακό όνομα δευτερεύοντα εξυπηρετητή ονομάτων: Τρίτο εξυπηρετητή ονομάτων: 30 Πλήρες δικτυακό όνομα τρίτου εξυπηρετητή ονομάτων:

19 3428 Δ. Μέθοδος Πληρωμής: Ο Επιταγή Ο Τραπεζική Κατάθεση Ημερομηνία: Ποσό: Ο Τραπεζική Εντολή Ο Μετρητά Ο Πιστωτική Κάρτα Δια της κάτωθι υπογραφής βεβαιώνω ότι έχω γνώση των υποχρεώσεων που συνδέονται με την Απονομή Άδειας Χρήσης Δικτυακού Ονόματος, συμπεριλαμβανομένων ιδιαίτερα των υποχρεώσεων που καθορίζονται στο ΠερΙ Καθορισμού της Διαδικασίας Απονομής Δικτυακών Ονομάτων για Δικτυακούς Τόπους με κατάληξη.cy, Διάταγμα του 2005 και αναλαμβάνω δέσμευση συμμόρφωσης προς τους όρους και προϋποθέσεις της Συμφωνίας που υπογράφεται μεταξύ εμού και του Διαχειριστή καθώς επίσης και των Διεθνών Συμφωνιών ή Οδηγιών του ICANN. Παρακαλώ δηλώστε κατά πόσο επιθυμείτε, οι πληροφορίες στα Μέρη Α, 81, 82, 83 να είναι διαθέσιμες προς το κοινό Ναι Ο Όχι Ο Ονοματεπώνυμο: (Αιτητή ή Υπεύθυνου Διοικητικού Προσώπου) Υπογραφή Ημερομηνία_' ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ Αξιολόγηση Εγκρίνεται Ο Απορρίπτεται Ο Λόγοι Απόρριψης: (ΣύμφωναμεΠαράγραφο , Παραρτήματος Ι) Υπογραφή: Για τον Διαχειριστή Ημερομηνία:

20 3429 Παράρτημα ιv Πίνακας Τελών (Άρθρο 13) Τέλη απονομής άδειας χρήσης διαδικτυακών ονομάτων χώρου με κατάληξη.cy Πίνακας 1 Πίνακας 2 Άδεια χρήσης 1 χρόνου Άδεια χρήσης 2 χρόνων Μήνας Εγγραφής Τέλος (Ε) Μήνας Εγγραφής Τέλος (Ε) Ιανουάριος 25 Ιανου9ριος 45 Φεβρουάριος 23 Φεβρουάριος 43 Μάρτιος 21 Μάρτιος 41. Απρίλιος 19 Απρίλιος 39 Μάιος 17 Μάιος 37 Ιούνιος 15 Ιούνιος 35 Ιούλιος 13 Ιούλιος 33 Αύγουστος 11 Αύγουστος 32 Σεπτέμβριος 9 Σεmέμβρlος 31 Οκτώβριος 7 Οκτώβριος 30 Νοέμβριος 5 Νοέμβριος 29 Δεκέμβριος 3 Δεκέμβριος 28 Τέλη απονομής άδειας χρήσης διαδικτυακών ονομάτων χώρου με κατάληξη org.cy που δίνονται σε ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς Πίνακας 3 Πίνακας 4 Άδεια χρήσης 1 χρόνου Άδεια χρήσης 2 χρόνων Μήνας Πληρωμής Τέλος (Ε] Μήνας Πληρωμής Τέλος (Ε) Ιανουάριος-Μάρτιος 10 Ιανουάριος-Μάρτιος 18 Απρίλιος-Ιούνιος 8 Απρίλιος-Ιούνιος 15 Ιούλlος-Σεmέμβρlος 5 Ιούλlος-Σεmέμβρlος 13 Οκτώβριος-Δεκέμβριος 3 Οκτώβριος-Δεκέμβριος 12

21 3430 Τέλη απονομής άδειας χρήσης διαδικτυακών ονομάτων χώρου με κατάληξη ac.cy Πίνακας 3 Πίνακας 4 Άδεια χρήσης 1 χρόνου Άδεια χρήσης 2 χρόνων Μήνας Πληρωμής Τέλος (Ε) Μήνας Πληρωμής Τέλος (Ε) Ιανουάριος-Μάρτιος 10 Ιανουάριος-Μάρτιος 18 Απρίλιος-Ιούνιος 8 Απρίλιος-Ιούνιος 15 Ιούλlος-Σεmέμβρlος 5 Ιούλlος-Σεmέμβρlος 13 Οκτώβριος-Δεκέμβριος 3 Οκτώβριος-Δεκέμβριος 12 Τυ:;τιί)θηκε στο Τυ:;τογραφείο της ΚUJTριακής Δημοκρατίας, Λ.ευκωσία.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ «.cy» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ «.cy» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ «.cy» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Εγγράφοντας ένα διαδικτυακό όνομα κάτω από το ανωτάτου επιπέδου Όνομα Χώρου «.cy», ο Καταχωρούμενος συμφωνεί να συνάψει συμφωνία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (ζ), 41(10) (11) και 152 του περί Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 276/2015 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 276/2015 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 276/2015 Αρ. 4887, 14.8.2015 Αριθμός 276 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (ζ), 41(10) (11) και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΧΩΡΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΧΩΡΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΧΩΡΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ (ΑΡΘΡΟ 12) Διαδικασίες Απονομής Άδειας Χρήσης και Διαχείρισης Διαδικτυακών Ονομάτων Χώρου 1(α)Δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 4460, Κ.Δ.Π. 462/2010 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 4460, Κ.Δ.Π. 462/2010 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 4460, 19.11.2010 Κ.Δ.Π. 462/2010 Αριθμός 462 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 132 και 152 Για σκοπούς:

Διαβάστε περισσότερα

3863 Κ.Δ.Π. 467/2004

3863 Κ.Δ.Π. 467/2004 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3851, 30.4.2004 3863 Κ.Δ.Π. 467/2004 Αριθμός 467 Οι περί Ρύθμισης της Αγοράς Ηλεκτρισμού (Τέλη Αδειών) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου,

Διαβάστε περισσότερα

εξουσιοδοτήσεων. ος '

εξουσιοδοτήσεων. ος ' Ε.Ε. Παρ. III(I) 305 Κ.Δ.Π. 80/2003 Αρ. 3679, 31.1.2003 Αριθμός 80 Οι περί Ραδιοεπικοινωνιών (Γενικές Εξουσιοδοτήσεις) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των διατάξεων

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 55(Ι)/2018 Αρ. 4656, 13.6.2018 Ο περί της Εφαρμογής του Κανονισμού (Ε.Ε.) αριθ. 910/2014, σχετικά με την Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση και τις Υπηρεσίες Εμπιστοσύνης για τις Ηλεκτρονικές Συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: Αξιολόγηση Τήρησης Γενικών Υποχρεώσεων Διαχειριστή

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: Αξιολόγηση Τήρησης Γενικών Υποχρεώσεων Διαχειριστή 1923 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 390/2014 Αρ. 4811, 14.8.2014 Αριθμός 390 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Συνοπτικός τίτλος. Γενικό Μέρος. N.112(Ι) 2004.

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3144 Κ.Δ.Π. 556/2003 Αρ. 3731, Αριθμός 556 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3144 Κ.Δ.Π. 556/2003 Αρ. 3731, Αριθμός 556 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) 3144 Κ.Δ.Π. 556/2003 Αρ. 3731, 4.7.2003 Αριθμός 556 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 Για σκοπούς: εναρμόνισης με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 3(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4550 Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 9 Ο περί Αποβλήτων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (ζ), 41(10) και(11) και 152 του περί Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 20 (ια)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 20 (ια) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 20 (ια) Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 97(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΣ ΦΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1978 ΕΩΣ 2016

Αριθμός 97(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΣ ΦΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1978 ΕΩΣ 2016 863 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 97(Ι)/2017 Αρ. 4612, 14.7.2017 Ο περί Βεβαιώσεως και Εισπράξεως Φόρων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2017 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: «ΜΕΡΟΣ VIB

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: «ΜΕΡΟΣ VIB 704 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 80(Ι)/2017 Αρ. 4608, 30.6.2017 Ο περί της Σύστασης και Λειτουργίας του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσεως (Τροποποιητικός) Νόμος του 2017 εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4318, 2.3.2012 Ν. 10(Ι)/2012 10(I)/2012 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΟΣ Προοίμιο. Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡ! ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2005

Ο ΠΕΡ! ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2005 Ε.Ε. Παρ. ΠΙ (Ι) 1213 Κ.Δ.Π. 144/2005 Αρ. 3968, 18.3.2005 Αριθμός 144 Ο ΠΕΡ! ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2005 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 26 και 152 Για σκοπούς:

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (ιε), 45 και 152

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (ιε), 45 και 152 Κ.Δ.Π. 247/2018 Ε.Ε. 5107, 17.8.2018 Παρ. Τρίτο, Μέρος Ι Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (ιε), 45 και 152 112(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4550, 5.2.2016 Ν. 3(I)/2016 3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ 2015 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 185(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4493,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4493, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4493, 25.2.2015 Ν. 23(Ι)/2015 23(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ YΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΜΕΧΡΙ 2003

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΜΕΧΡΙ 2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) 285 Κ.Δ.Π. 79/2003 Αρ. 3679, 31.1.2003 Αριθμός 79 Οι περί Ραδιοεπικοινωνιών (Τέλη) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των διατάξεων του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 76(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4570 Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2016 1015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

εναρμόνισης των διατάξεων περί καθορισμού των διατάξεων χρηματοδότησης της Καθολικής Τηλεπικοινωνιακής Υπηρεσίας με

εναρμόνισης των διατάξεων περί καθορισμού των διατάξεων χρηματοδότησης της Καθολικής Τηλεπικοινωνιακής Υπηρεσίας με Ε.Ε. Παρ. 111(1) 1192 Κ.Λ.Π. 141/2005 Αρ. 3968, 18.3.2005 Αριθμός 141 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΉΡΕΣΙΡ..Ν ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (θ), 118 (2)

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση για Εκχώρηση Άδειας Χρήσης Δικτυακού Ονόματος με κατάληξη.cy

Αίτηση για Εκχώρηση Άδειας Χρήσης Δικτυακού Ονόματος με κατάληξη.cy ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ Για Επίσημη Χρήση A/A. Αίτηση για Εκχώρηση Άδειας Χρήσης Δικτυακού Ονόματος με κατάληξη.cy A1. Στοιχεία Καταχωρουμένου Όνομα Προσώπου: Αρ. Ταυτότητας: Διεύθυνση: Αρ. Τηλεφώνου: Αρ. Φαξ: Ηλεκτρονική

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3850, 30/4/2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3850, 30/4/2004 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Για σκοπούς εναρμόνισης με το άρθρο 2 της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 24ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1997 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 24ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1997 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 133/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3145 της 24ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1997 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 133 Οι περί Επιστημονικού Τεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

«Οδηγία ΙΕΚ του Ευρώπαϊκού Κοινοβουλίου και του

«Οδηγία ΙΕΚ του Ευρώπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 24 Κ.Δ.Π. 15/2005 Αρ. 3945,17.1.2005 Αριθμός 15 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΙ\ΠΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝ!ΚΩΝ EmκOlί~ΩNIΩN ΚΑΙ TAXYΔPOl\ι1IΚΩN ΎllΉPEΣIΩN ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 56(6) l

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Δ.Π. 654/ Πεδίο εφαρμογής. Κατηγορίες τελών. Παράρτημα Ι. Καθορισμός ύψους τελών. Καλυπτόμενες δαπάνες.

Κ.Δ.Π. 654/ Πεδίο εφαρμογής. Κατηγορίες τελών. Παράρτημα Ι. Καθορισμός ύψους τελών. Καλυπτόμενες δαπάνες. E.E. Παρ. III(I) 6341 Κ.Δ.Π. 654/2002 Αρ. 3670, 31.12.2002 Αριθμός 654 Οι περί Διοικητικών Τελών Αδειών (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4364,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4364, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4364, 9.11.2012 156(Ι)/2012 Αρ. 4364, 9.11.2012 156(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΔΑΝΕΙΩΝ Ή/ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ 2001 ΕΩΣ Απόφαση δυνάμει των άρθρων 22(2)(α), 24(4), 26(4) και (6)(β) και 26(7)

ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ 2001 ΕΩΣ Απόφαση δυνάμει των άρθρων 22(2)(α), 24(4), 26(4) και (6)(β) και 26(7) ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ 2001 ΕΩΣ 2017 Απόφαση δυνάμει των άρθρων 22(2)(α), 24(4), 26(4) και (6)(β) και 26(7) 89(Ι) του 2001 134(Ι) του 2002 101(Ι) του 2004 62(Ι) του 2005 74(Ι) του 2017.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 7 και 23

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 7 και 23 Ο ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2018 Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 7 και 23 Το Υπουργικό Συμβούλιο ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το άρθρο 23 του περί Ασφάλειας Δικτύων

Διαβάστε περισσότερα

S.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 6355 Κ.Δ.Π. 657/2002 ιρ. 3670,

S.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 6355 Κ.Δ.Π. 657/2002 ιρ. 3670, S.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 6355 Κ.Δ.Π. 657/2002 ιρ. 3670, 31.12.2002 αριθμός 657 Οι περί Συμφωνιών Διασύνδεσης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000 Ο περί Μέτρων και Σταθμών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 150(Ι) του 2000 ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (ια), 20 (κδ), 53, 62 και 152 του περί Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) 5560 Κ.Α.Π. 858/2003 Αρ. 3774, 28.11.2003 Αριθμός 858 Οι περί Εμπορικών Αντιπροσώπων (Συγκρότηση και Αειτουργία Συμβουλίου, Εγγραφή Μελών και Τέλη) (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2003,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός [ ] ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ

ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός [ ] ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός [ ] Οι περί Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (Μητρώο Μελετητών και Επιβλεπόντων Μηχανικών) Κανονισμοί του 2015 που κατατέθηκαν στη Βουλή των

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4358 Κ.Δ.Π. 571/2005 Αρ. 4058,16.12.2005 Αριθμός 571 Οι περί

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 52(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2010 ΜΕΧΡΙ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Αριθμός 52(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2010 ΜΕΧΡΙ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 422 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 52(Ι)/2017 Αρ. 4603, 2.6.2017 Ο περί Kοινωνικών Ασφαλίσεων (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2017 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, 26.10.2012 139(Ι)/2012 Αρ. 4359, 26.10.2012 139(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ Η Βουλή των αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ εναρμόνισης των διαδικασιών περί των Διοικητικών Τελών

ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ εναρμόνισης των διαδικασιών περί των Διοικητικών Τελών Ε.Ε. Παρ. 111(1) 3564 Κ.Δ.Π. 433/2005 Αρ. 4033, 16.9.2005 Αριθμός 433 ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 132 και 152 Για σκοπούς:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Ημερομηνία: / / Προς: Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ Γρηγόρη Αυξεντίου 8 1096 Λευκωσία ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΟΔΟΤΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ / ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ /

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4092, 20/10/2006 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2006

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4092, 20/10/2006 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2006 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2006 Για σκοπούς εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο: Επίσημη Εφημερίδα της

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 4(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ 2017

Αριθμός 4(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ 2017 21 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 4(Ι)/2017 Αρ. 4588, 3.2.2017 Ο περί της Διαδικασίας Ρύθμισης Ληξιπρόθεσμων Φορολογικών Οφειλών Νόμος του 2017 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π.14/2005 ΠΑΡ ΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3945 της 17ης ΙΑΝΟΥ ΑΡΙΟΥ 2005 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 14 Ο ΠΕΡ! ΡΥΘf.ιΠΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ.Δ.Π. 39/2014 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 4757 Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014 99 Αριθμός 39 Οι περί Ρύθμισης της Ενεργειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ IV ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΜΕΡΟΣ IV ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Μέρος IV Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών - του περί της Σύναψης Συµβάσεων (Προµήθειες, Έργα και Υπηρεσίες) Νόµου του 2003 {Ν.101(Ι)/2003} που σύµφωνα µε το άρθρο 94 του περί του Συντονισµού των ιαδικασιών

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. 1(1) 1283 Ν. 67(Ι)/97 Αρ. 3168,18.7.97

E.E. Παρ. 1(1) 1283 Ν. 67(Ι)/97 Αρ. 3168,18.7.97 E.E. Παρ. 1(1) 1283 Ν. 67(Ι)/97 Αρ. 3168,18.7.97 Ο περί Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 1997, εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2003 ΕΩΣ 2017 (Ν.122(Ι)/2003 ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ) Τροποποίηση Άδειας Π1- Ν.419(Α)/ΠΘ1-2006 σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4251, 16/7/2010

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4251, 16/7/2010 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ (ΙΔΡΥΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 109(Ι) του 2005 197(Ι) του 2007 90(Ι) του 2008.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΩΝ/ΕΝΤΟΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΩΝ/ΕΝΤΟΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΩΝ/ΕΝΤΟΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 2 ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ (ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ)... 2 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ... 4 4 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ από

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4092, 20/10/2006

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4092, 20/10/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Για σκοπούς εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Εγγράφοντας ένα διαδικτυακό όνομα κάτω από το Ανωτάτου Επιπέδου Διαδικτυακό όνομα.cy, σεις, (ο Καταχωρούμενος) συμφωνείτε να συνάψετε συμφωνία

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 61(Ι) του 2018 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Αριθμός 61(Ι) του 2018 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 61(Ι)/2018 Αρ. 4658, 27.6.2018 Ο περί Ελέγχου της Διακίνησης Εμπορευμάτων που Παραβιάζουν Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας Νόμος του 2018 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Προς: Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα Λτδ Γρηγόρη Αυξεντίου 8 1096 Λευκωσία ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΟΔΟΤΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ / ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013. Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013. Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5 ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής ρευστότητας και σημαντικός κίνδυνος

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας αλλαγής λογαριασμού πληρωμών/ εντολών μεταξύ τραπεζών για Ιδιώτες

Κώδικας αλλαγής λογαριασμού πληρωμών/ εντολών μεταξύ τραπεζών για Ιδιώτες Κώδικας αλλαγής λογαριασμού πληρωμών/ εντολών μεταξύ τραπεζών για Ιδιώτες Πίνακας περιεχομένων 1. Εισαγωγή 2. Ερμηνείες (Για σκοπούς του κώδικα) 3. Βασικές πρόνοιες 4. Διαδικασία που Ακολουθείται από τους

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4019, 29/7/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4019, 29/7/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ---------------------- Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται ως ο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Κ.Δ.Π. 570/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Κ.Δ.Π. 570/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Κ.Δ.Π. 570/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4353 Κ.Δ.Π. 570/2005 Αρ. 4058, 16.12.2005 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

132(Ι)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1973 ΕΩΣ (Αρ. 2) ΤΟΥ 2015

132(Ι)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1973 ΕΩΣ (Αρ. 2) ΤΟΥ 2015 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4585, 6.12.2016 Ν. 132(Ι)/2016 132(Ι)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1973 ΕΩΣ (Αρ. 2) ΤΟΥ 2015 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ / ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ / ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ / ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ Ανανέωση Πιστοποιητικού/ών Αρχική έκδοση Πιστοποιητικού/ών Για το έτος: (σημειώστε όπου εφαρμόζεται) Λεπτομέρειες οίκου / νόμιμου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4404,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4404, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4404, 9.9.2013 Ν. 108(Ι)/2013 108(Ι)/2013 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4523,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4523, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4523, 16.7.2015 Ν. 118(Ι)/2015 118(I)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2014 ΕΩΣ 2015 Η Βουλή των

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5 ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής ρευστότητας και σημαντικός κίνδυνος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 99(I)/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4520 Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 979 Ο περί Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Αξιολόγηση, Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4214, 24/7/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4214, 24/7/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4214, 24/7/2009 99(I)/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ.113. 9 του 1968 76 του 1977 17 του 1979

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4289, 29/7/2011 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4289, 29/7/2011 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟ Η Bουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 125(Ι) του 2007 54(Ι) του 2009. 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3629, 9/8/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3629, 9/8/2002 Ο περί Παροχής Επιδόματος Τέκνου Νόμος του 2002, εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 167(Ι) του 2002 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

KAJI. 328/ Εξουσία του Επιτρόπου προς είσοδο και έρευνα. Διαδικασία εισόδου και έρευνας και επιβολή διοικητικού προστίμου.

KAJI. 328/ Εξουσία του Επιτρόπου προς είσοδο και έρευνα. Διαδικασία εισόδου και έρευνας και επιβολή διοικητικού προστίμου. Ε.Ε. Παρ. III(I) 1943 Κ.Δ.Π. 328/2003 Αρ. 3707, 24.4.2003 Αριθμός 328 Οι περί Συλλογής Πληροφοριών και Επιβολής Διοικητικών Προστίμων Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4416,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4416, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4416, 4.12.2013 Ν. 141(Ι)/2013 141(Ι)/2013 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 66(I)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΓΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 26ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΓΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 26ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 5/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΓΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2473 της 26ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 5 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4218, 6/11/2009

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4218, 6/11/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΟ Για σκοπούς διευκόλυνσης της εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Ι - ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

ΜΕΡΟΣ Ι - ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΔΟΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΣΤΟYΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΟ TARGET2- CY ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4388, (Ι)/2013 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4388, (Ι)/2013 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4388, 17.5.2013 Ν. 39(Ι)/2013 39(Ι)/2013 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 22 του 1985 68 του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 39(I)/2017 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4598 Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 313 Ο περί Υγιεινής των Τροφίμων Φυτικής Προέλευσης στο Στάδιο της

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟ Συνοπτικός τίτλος. 9 του 1965 51 του 1970 3 του 1978 6 του 1981 181(Ι) του 2002 59(Ι) του 2006

Διαβάστε περισσότερα

(δ) Τις πρόνοιες του άρθρου 114 του Νόμου.

(δ) Τις πρόνοιες του άρθρου 114 του Νόμου. Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ Διάταγμα αναφορικά με την περί Καθορισμού Ειδικών Τιμολογιακών πακέτων για άτομα με χαμηλό εισόδημα ή ειδικές κοινωνικές ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ Αρχική έκδοση Πιστοποιητικού/ών Για το έτος: 2019 (σημειώστε όπου εφαρμόζεται) η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική) Έχω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013. Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013. Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5 ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5 ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής ρευστότητας και κίνδυνος εκροής

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 102(Ι) του 2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΣΠΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕΡΙΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΝΟΜΟ

Αριθμός 102(Ι) του 2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΣΠΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕΡΙΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΝΟΜΟ Ο περί της Θέσπισης Συστήματος Εμπορίας Δικαιωμάτων Εκπομπής Αερίων Θερμοκηπίου (Τροποποιητικός) Νόμος του 2006 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5 ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής ρευστότητας και σημαντικός κίνδυνος

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 38(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1997 ΕΩΣ 2017

Αριθμός 38(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1997 ΕΩΣ 2017 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4597, 13.4.2017 305 Ν. 38(Ι)/2017 Ο περί Εργασιών Πιστωτικών Ιδρυμάτων (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2017 εκδίδεται με δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3496, 4/5/2001

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3496, 4/5/2001 Ο περί Εταιρειών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2001 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 76(Ι) του 2001 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3807, 6/2/2004 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3807, 6/2/2004 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΘΡΩΝ Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΘΡΩΝ Άρθρο 1. Συνοπτικός τίτλος 2. Ερμηνεία 3. Εκλογική περιφέρεια ΜΕΡΟΣ Ι ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΙΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4089, 28/7/2006

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4089, 28/7/2006 Ο περί Εταιρειών (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2006 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 124(Ι) του 2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

5628 Κ.Δ.Π. 880/2003. Αριθμός 880 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

5628 Κ.Δ.Π. 880/2003. Αριθμός 880 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3778, 5.12.2003 5628 Κ.Δ.Π. 880/2003 Αριθμός 880 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 του Νόμου και του Κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4334, 25/5/2012

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4334, 25/5/2012 Αρ. 4334, 25.5.2012 54(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Για σκοπούς περαιτέρω εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Προς: Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ Γρηγόρη Αυξεντίου 8 1096 Λευκωσία ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΟΔΟΤΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ / ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4136, 25/7/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4136, 25/7/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ Προοίμιο. Επίσημη Εφημερίδα της E.E.: L 310, 25.11.2005, σ. 28. Για σκοπούς εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

παρεχομένων Ταχυδρομικών Υπηρεσιών με τις κατευθυντήριες γραμμές της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο «Οδηγία 97/67/ΕΚ του Ευρωπαϊκού

παρεχομένων Ταχυδρομικών Υπηρεσιών με τις κατευθυντήριες γραμμές της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο «Οδηγία 97/67/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Ε.Ε. Παρ. 111(1) 3587 Κ.Δ.Π. 435/2005 Αρ. 4033, 16.9.2005 Αριθμός 435 ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠίΚΟIΝΩΝίΩΝ ΚΑί ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ γπηρεσiων ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 136 και 152 Για σκοπούς:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ.Δ.Π. 131/2013 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 4660 Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 117 Αριθμός 131 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4210, 26/6/2009 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4210, 26/6/2009 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2009 --------------------- Για σκοπούς μερικής εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο - Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 73(Ι) του 2018 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Αριθμός 73(Ι) του 2018 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 73(Ι)/2018 Αρ. 4661, 9.7.2018 Ο περί της Ίδρυσης και Λειτουργίας Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας Νόμος του 2018 εκδίδεται με δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Ανανέωση Πιστοποιητικού/ών Για το έτος: 2018 (σημειώστε όπου εφαρμόζεται) (η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική) Λεπτομέρειες

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4019, 29/7/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4019, 29/7/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 95(Ι) του 2000 95(Ι) του 2002 93(Ι) του 2002 27(Ι) του 2003 172(Ι) του 2003

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 59089 5 Νοεμβρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 4919 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 3729/135714 Ηλεκτρονικό μητρώο εμπόρων ζώντων ζώων σε συμμόρφωση προς το π.δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 26ης ΙΟΥΝΙΟΥ 1998 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 26ης ΙΟΥΝΙΟΥ 1998 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 159/98 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3250 της 26ης ΙΟΥΝΙΟΥ 1998 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 159 Οι περί Μηχανών Παιγνιδιού

Διαβάστε περισσότερα

871 Κ.Δ.Π. 223/91 Ο ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ

871 Κ.Δ.Π. 223/91 Ο ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ.ΙΠ (I) Αρ. 2619,19.7.91 871 Κ.Δ.Π. 223/91 Αριθμός 223 Οι περί Εγγραφής Χημικών Κανονισμοί του 1991, οι οποίοι κατατέθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων εγκρίθηκαν από αυτή και δημοσιεύονται στην

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000 Ο περί Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 153(Ι) του 2000

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4373, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΜΕΧΡΙ 2012

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4373, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΜΕΧΡΙ 2012 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4373, 28.12.2012 204(Ι)/2012 204(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΜΕΧΡΙ 2012 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος.

Διαβάστε περισσότερα

1. Το παρόν Διάταγμα θα αναφέρεται ως το περί Καθορισμού των

1. Το παρόν Διάταγμα θα αναφέρεται ως το περί Καθορισμού των Ε.Ε. Παρ. 111(1) 1200 Κ.Δ.Π. 142/2005 Αρ. 3968, 18.3.2005 Αριθμός 142 Ο ΠΕΡΙ PYΘlVIIΣEΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΙΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 115 (2) και 152

Διαβάστε περισσότερα