ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ."

Transcript

1 OPEL INSIGNIA

2

3 ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. Οδηγώντας το Opel Insignia, ανακαλύπτει κανείς τι είναι αυτό που ορίζει ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο. To επαναστατικό μενού πληροφόρησης οδηγού μεταμορφώνει τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με το αυτοκίνητο. Τα νέα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας σας προσφέρουν πλήρη επαφή με τον ψηφιακό κόσμο και εγγυώνται ότι ο ποιοτικός χρόνος σας ξεκινά από τη στιγμή που κλεί νετε την πόρτα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Το Insignia διαθέτει κορυφαίο συντελεστή οπισθέλκουσας, εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, πλούσιο εξοπλισμό και την εξαιρετική οδική συμπεριφορά και απόκριση Γερμανικής τεχνολογίας. Αλλά δεν περιμένουμε να αρκεστείτε στα λόγια μας γι αυτό. Θα βεβαιωθείτε όταν το οδηγήσετε οι ίδιοι. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ OPEL INSIGNIA 04 Το Insignia 20 Εκδόσεις εξοπλισμού 26 Άνεση 28 AFL+ 30 Opel Eye 32 Ασφάλεια 34 Σύστημα τετρακίνησης 36 Συνδεσιμότητα 38 Συστήματα Infotainment 40 Opel OnStar 44 Αξεσουάρ 46 Κινητήρες 47 Ζάντες 48 Ταπετσαρίες 52 Χρώματα εξωτερικού Σε ορισμένες φωτογραφίες και περιγραφές αυτού του προσπέκτους ενδεχομένως να περιλαμβάνονται στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού τα οποία διατίθενται με επιπλέον χρέωση. Τα περιεχόμενα αυτού του καταλόγου ήταν ακριβή κατά την περίοδο αποστολής για εκτύπωση (08/16). Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης αλλαγών στις προδιαγραφές και στον εξοπλισμό οποιαδήποτε στιγμή. Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, συμβουλευθείτε τον πλησιέστερο Διανομέα Opel.

4 ΟΤΑΝ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.

5 Η εμφάνιση του Insignia χαρίζει στη γκάμα των μοντέλων μια μοναδική αισθητική. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα: το φινετσάτο 4-θυρο, το κομψό και αεροδυναμικό 5-θυρο, το πολύ ευρύχωρο Sports Tourer και το πολυτελές Country Tourer, με τις off-road δυνατότητες. Κάθε Insignia φέρει την επιβλητική υπογραφή της ναυαρχίδας μας.

6

7 ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. Κάθε Insignia είναι κλασικό στο είδος του. Στην κορυφή της γκάμας, βρίσκεται το Country Tourer. Κράμα σχεδίασης και προηγμένων τεχνολογιών, πρόκειται για ένα όμορφα ισορροπημένο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητό σας προστατεύουν εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως η περιμετρική επίστρωση του αμαξώματος με ανθρακίτη. Ελαστικά για διαδρομές εκτός δρόμου, ανθεκτικές ζάντες και το διακριτικό της τετρακίνησης προδιαθέτουν για το παιχνίδι ισχύος που θα ακολουθήσει.

8 Η ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Ως οδηγός ενός Insignia, δίνετε έμφαση στη λεπτομέρεια. Η ναυαρχίδα μας ανταποκρίνεται με ένα εσωτερικό υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας. Προσθέστε τις επιλογές εργονομικών μπροστινών καθισμάτων AGR 1 με πολλαπλές δυνατότητες προσαρμογής και απολαύστε εμπειρία business-class χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθείτε από το σαλόνι του αυτοκινήτου σας. 1 Το πιστοποιητικό AGR αποτελεί μια σφραγίδα ποιότητας που απονέμεται από μια ανεξάρτητη επιτροπή δοκιμών, στελεχωμένη από ειδικούς διάφορων ιατρικών ειδικοτήτων.

9

10 ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΩΝ. Το Insignia φέρνει όλη την ψηφιακή ζωή σας μέσα στο αυτοκίνητο. Με το πάτημα ενός κουμπιού ή με ένα άγγιγμα στην οθόνη αφής έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, χωρίς να αφήνετε τα μάτια σας από το δρόμο και τα χέρια σας από το τιμόνι. Η λειτουργία φωνητικής αναγνώρισης καθιστά την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, την επιλογή μουσικής και την πλοήγηση πραγματικά πανεύκολη. Δεν πρόκειται για ένα συμβατικό σύστημα infotainment, αλλά για ουσιαστική ενσωμάτωση του smartphone σας στο αυτοκίνητό σας.

11

12

13 ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΝΥΟΥΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. Οι κινητήρες του Insignia διαπρέπουν και ταυτόχρονα ενθουσιάζουν. Χάρη στην τεχνολογία ecoflex της Opel, οι κινητήρες προσφέρουν άριστες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων. Ο πετρελαιοκινητήρας kw (136 hp) επιδεικνύει χαμηλές εκπομπές CO 2 χωρίς να υστερεί σε ιπποδύναμη. Ο πιο ισχυρός κινητήρας σάς προσφέρει ισχύ 125 kw (170 hp) και ροπή 400 Nm, ενώ η προαιρετική τεχνολογία FlexRide επιτρέπει την προσαρμογή των ρυθμίσεων του αυτοκινήτου σας σε έναν πιο δυναμικό τρόπο οδήγησης.

14 ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. Όταν τελειώνει η άσφαλτος κι αρχίζει χωματόδρομος, το Insignia είναι έτοιμο. Οι κορυφαίες τεχνολογίες τετρακίνησης κάνουν το Country Tourer ένα ολοκληρωμένο εργαλείο περιπέτειας, με σύστημα πλαισίου FlexRide και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (elsd). Σε καθωσπρέπει περιβάλλον, οι ασημί ποδιές, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα χρωμιωμένα στοιχεία των προβολέων φροντίζουν ώστε η σκληροτράχηλη ομορφιά του να μην δείχνει ποτέ εκτός κλίματος. Με προστατευτική επίστρωση 360 κατά του ξεφλουδίσματος, είναι πάντοτε στην τρίχα.

15

16

17 ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ. Όσο πιο έξυπνοι οι αισθητήρες σας, τόσο πιο ομαλή και άνετη η διαδρομή σας. Το Insignia φέρνει την επόμενη γενιά συστημάτων υποβοήθησης οδηγού στα δάκτυλα των χεριών σας. Τα συστήματα προειδοποίησης τυφλού σημείου και προειδοποίησης για ασφαλή αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας, τα οποία λειτουργούν βάσει αισθητήρων ραντάρ, σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε την όπισθεν ή να αλλάζετε λωρίδες κυκλοφορίας με ασφάλεια και σιγουριά. Χάρη στους προληπτικούς ελέγχους που πραγματοποιούν τα συστήματά μας, μπορείτε να είστε ήσυχοι σε οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης.

18 ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΩ HANDS-FREE. Οι προηγμένες επιλογές πολυμέσων του Insignia καταργούν όλους τους φραγμούς μεταξύ αυτοκινήτου, οδηγού και ψηφιακού κόσμου. Ουσιαστικά, μεταμορφώνουν την επικοινωνία σας με το Insignia. Ένα προσαρμοζόμενο μενού πληροφόρησης οδηγού αντικαθιστά τον κλασικό πίνακα οργάνων με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις και σας παρέχει πρόσβαση στις πληροφορίες που καλύπτουν κατά τον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες σας με ένα μόνο κλικ. Μεγάλες έγχρωμες οθόνες αφής αντικαθιστούν τα κουμπιά της κεντρικής κονσόλας, τα καντράν και τις οθόνες χαμηλής ανάλυσης. Πάνω απ όλα, η πρόσβαση στις ψηφιακές συσκευές σας είναι ασύρματη και απρόσκοπτη. Για ελαχιστοποίηση των περισπασμών και μεγαλύτερη αμεσότητα, το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης Navi 900 IntelliLink διαθέτει τη δυνατότητα φωνητικών εντολών για τις λειτουργίες πλοήγησης, τηλεφωνικών κλήσεων και επιλογών ήχου. Οι επιλογές του πίνακα οργάνων του Insignia θεωρούνται επαναστατικές για την κατηγορία, προσφέροντας διαισθητική πρόσβαση στο σπίτι και στην εργασία σας μέσα από το αυτοκίνητο. Και, επειδή ο όρος διαισθητικός σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα, το σύστημα προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες του οδηγού. Στην οθόνη της κεντρικής κονσόλας, μπορείτε να τοποθετήσετε τα εικονίδια με σειρά προτεραιότητας και να επιλέξετε προσεκτικά τις εμφανιζόμενες πληροφορίες, όπως θα κάνατε σε έναν καινούριο ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μπορείτε να αποθηκεύετε έως και 60 αγαπημένες επιλογές, από επαφές μέχρι ραδιοφωνικούς σταθμούς, λίστες αναπαραγωγής ή τη διεύθυνση του σπιτιού σας. 18 Επαναστατική συνδεσιμότητα

19

20 1. BUSINESS. 2. Η έκδοση Business διαθέτει μια σειρά από ειδικά χαρακτηριστικά, όπως δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια ηχοσυστήματος. Φυσικά, περιλαμβάνει επίσης την έγχρωμη οθόνη 4.2 (10.7 εκ.) που σας επιτρέπει τον χειρισμό συνδεδεμένων ψηφιακών συσκευών από την κεντρική κονσόλα, σύνδεση Bluetooth, για ασύρματη μετάδοση ροής ήχου, πρόσβαση σε τηλεφωνικούς καταλόγους άλλων συσκευών και απροβλημάτιστες τηλεφωνικές κλήσεις hands-free. Η έκδοση Business ανεβάζει το επίπεδο εξοπλισμού κατά μια επιπλέον βαθμίδα, με σύστημα ηλεκτρονικού κλιματισμού (ECC), ζάντες αλουμινίου 16, προβολείς ομίχλης και κάθισμα οδηγού με ρυθμιζόμενη οσφυική υποστήριξη 4 κατευθύνσεων. 1. Ηλεκτρονικός κλιματισμός (ECC). Το σύστημα ECC σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία με τη σιγουριά ότι το Insignia θα διατηρεί αυτόματα τις συνθήκες περιβάλλοντος που προτιμάτε. 2. Ζάντες Αλουμινίου 16. Η έκδοση Business περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 16, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, που συμπληρώνουν την κομψή σιλουέτα του Insignia. Ορισμένες εικόνες και περιγραφές των στοιχείων, ενδεχομένως να αφορούν σε προαιρετικό εξοπλισμό. 20 Έκδοση Edition

21

22 COSMO. Το Insignia είναι η ναυαρχίδα μας και το Cosmo είναι η ναυαρχίδα της γκάμας Insignia. Δύσκολα θα μπορούσατε να επιθυμήσετε ένα περισσότερο πλουσιοπάροχα εξοπλισμένο Opel. Από το σύστημα διζωνικού ηλεκτρονικού κλιματισμού και το ηλεκτρικό χειρόφρενο μέχρι τις πιο φίνες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως τα χρωμιωμένα πλαίσια πλευρικών παραθύρων. Όταν το ζητούμενο είναι να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινή σας διαδρομή, το Cosmo είναι η απόλυτη λύση. Περιλαμβάνει στο βασικό του εξοπλισμό το πακέτο ορατότητας, το οποίο φροντίζει ώστε οι υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ να ανταποκρίνονται αυτόματα όταν αρχίζει να βρέχει, ο εσωτερικός καθρέπτης να μην επιτρέπει να σας τυφλώνουν τα φώτα των οχημάτων που ακολουθούν και οι προβολείς να ανάβουν όταν μπαίνετε σε σήραγγα. Το σύστημα κλιματισμού και ο εσωτερικός διάκοσμος δεν υστερούν σε πολυτέλεια. Κάθε Cosmo είναι εξοπλισμένο με το σύστημα πλοήγησης Navi 900 IntelliLink με σύνδεση Bluetooth και χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι ενώ η εντυπωσιακή έγχρωμη οθόνη αφής 8 που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό του Cosmo, σας εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Ορισμένες εικόνες και περιγραφές των στοιχείων, ενδεχομένως να αφορούν σε προαιρετικό εξοπλισμό. 22 Έκδοση Cosmo

23 1. Ηλεκτρονικός κλιματισμός 2 ζωνών (ECC). Ρυθμίστε ξεχωριστή θερμοκρασία για κάθε πλευρά του αυτοκινήτου και περιορίστε τις εκπομπές ρύπων σας. Το σύστημα ECC διαθέτει έναν προηγμένο συμπιεστή που μειώνει την κατανάλωση καυσίμου παρέχοντας ψύξη μόνο όταν απαιτείται. 2. Ηλεκτρικό χειρόφρενο και θήκη αποθήκευσης. Το κουμπί του ηλεκτρικού χειρόφρενου είναι μια λύση κομψή, αποτελεσματική και εύχρηστη, για εκκίνηση σε ανηφόρα ή απλά για στάθμευση στο γκαράζ του σπιτιού σας. Επιπλέον, αποδεσμεύει χώρο για μια πρακτική κλειστή θήκη αποθήκευσης, πίσω από τον επιλογέα ταχυτήτων. 3. Ζάντες αλουμινίου 17. Τα χρωμιωμένα πλαίσια παραθύρων του Cosmo συνδυάζονται με αντίστοιχες ζάντες σχεδίασης 7 ακτίνων Έκδοση Cosmo 23

24 1. Country Tourer. Το Country Tourer αποτελεί την πεμπτουσία του σύγχρονου στέισον βάγκον, χάρη στο εξαιρετικό κράτημα του συστήματος τετρακίνησης και το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Συνδυάζει τη σκληροτράχηλη όψη του οχήματος εκτός δρόμου με την τεχνολογική αρτιότητα και την πολυτέλεια Προστασία πλαισίου. Όλα τα Country Tourer διαθέτουν το ανθεκτικό κιτ προστασίας πλαισίου της Opel, με μαύρη προστατευτική επίστρωση 360 κατά του ξεφλουδίσματος και ασημί ποδιές μπροστά και πίσω, καθώς και στεγανά ρουλεμάν, για προστασία σε συνθήκες off road. 2. Δυναμική παρουσία. Το μεγαλύτερο ύψος πλαισίου συμπληρώνει τις νευρώδεις σχεδιαστικές γραμμές του Insignia Country Tourer. 3. Σπορ ζάντες 18 Country Tourer. Το Country Tourer διαθέτει μεγάλες σπορ ζάντες 5 διπλών ακτίνων με ελικοειδή σχεδίαση. Ορισμένες εικόνες και περιγραφές των στοιχείων, ενδεχομένως να αφορούν σε προαιρετικό εξοπλισμό. 24 Έκδοση Country Tourer

25

26 1. ΤΑ ΣΥΧΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. Στο Insignia, η οδήγηση κατηγορίας business-class σημαίνει πολύ περισσότερα από πολυτελή υλικά, προσαρμοσμένα στα μέτρα σας. Μπορείτε να απολαμβάνετε ανέσεις αντάξιες ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων, από τη διαχείριση των αποσκευών μέχρι οικιακές ανέσεις όπως ο φωτισμός, η εξατομικευμένη ρύθμιση των καθισμάτων και η πρόσβαση στο γραφείο σας ακόμα και αν βρίσκεστε μακριά Το πιστοποιητικό AGR αποτελεί μια σφραγίδα ποιότητας που απονέμεται από μια ανεξάρτητη επιτροπή δοκιμών, στελεχωμένη από ειδικούς διάφορων ιατρικών ειδικοτήτων. 2 Το προσαρμοζόμενο Cruise Control (ACC) με λειτουργία περιορισμού ταχύτητας διατίθεται προαιρετικά. Το Cruise control αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις. 26 Άνεση

27 Πανοραμική ηλιοροφή. Μια φινετσάτη επιλογή για τους οδηγούς του Sports Tourer που κάνει τα μακρινά ταξίδια των διακοπών απολαυστικά. Η μεγάλη, φιμέ ηλιοροφή σάς φέρνει το φως της μέρας όταν έχει συννεφιά ή ένα ευπρόσδεκτο αεράκι όταν ο καιρός είναι ζεστός. 2. Εργονομικά σπορ μπροστινά καθίσματα AGR 1. Οι εξαιρετικές δυνατότητες προσαρμογής των καθισμάτων αποτελούν ειδικότητα του Insignia. Μπορείτε να ρυθμίσετε την οσφυϊκή υποστήριξη προς τέσσερις κατευθύνσεις, καθώς και να προεκτείνετε τη βάση του καθίσματος προς τα εμπρός για πρόσθετη στήριξη των μηρών. 3. Μεγάλος χώρος αποσκευών. Όποιον τύπο αμαξώματος και να επιλέξετε, ο χώρος αποσκευών του Insignia θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Το 4-θυρο και το 5-θυρο διαθέτουν την εντυπωσιακή χωρητικότητα των 500 και 530 λίτρων αντίστοιχα ή χώρο για τουλάχιστον 4 βαλίτσες τυπικών διαστάσεων χωρίς αναδίπλωση καθισμάτων, ενώ το Sports Tourer προσφέρει χώρο που φτάνει τα λίτρα περίπου. 4. Χειριστήρια τιμονιού. Βασικός εξοπλισμός για όλες τις εκδόσεις. Ανάλογα με το σύστημα Infotainment που επιλέγετε, τα χειριστήρια στο τιμόνι σας δίνουν τη δυνα τότητα να χειρίζεστε τα πάντα, από τη μουσική και τις τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το σύστημα cruise control Σύστημα Open & Start. Η λειτουργία πρόσβασης και εκκίνησης χωρίς κλειδί είναι κομψή, γρήγορη, πρακτική και αποτελεσματική. Άνεση 27

28 ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ως κάτοχος ενός Insignia, έχετε πρόσβαση σε μια πλήρη γκάμα προηγμένων χαρακτηριστικών υποβοήθησης του οδηγού, όπως το προαιρετικό σύστημα προβολέων Bi-Xenon με προσαρμοζόμενο εμπρόσθιο φωτισμό AFL+. Το σύστημα AFL+ κάνει τη νυχτερινή οδήγηση λιγότερο κουραστική. Χρησιμοποιώντας μια κάμερα που είναι τοποθετημένη εμπρός, έναν αισθητήρα βροχής και τις πληροφορίες γωνίας του τιμονιού, βελτιώνει την ορατότητα και την ασφάλεια, προσαρμόζοντας

29 αυτόματα την κατεύθυνση και την εμβέλεια των προβολέων σας ανάλογα με την ταχύτητα, τους ελιγμούς, τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση της κίνησης. Το σύστημα AFL+ περιλαμβάνει φώτα ημέρας LED και το πακέτο ορατότητας, που ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ασφάλεια και την άνεση τη νύχτα. Περιλαμβάνει αντιθαμβωτικό καθρέπτη και λειτουργία ανίχνευσης τούνελ, η οποία ενεργοποιεί αυτόματα τους προβολείς σας όταν εισέρχεστε σε σήραγγα. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης έναν αισθητήρα βροχής για τους υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ και το σύστημα πλύσης προβολέων, ώστε οι προβολείς σας να είναι απολύτως αποτελεσματικοί σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. 1. Στατικός φωτισμός διασταυρώσεων. Διαχέει φως κατά 90 αριστερά ή δεξιά για αυξημένη πλευρική ορατότητα. 2. Δυναμικός φωτισμός στροφών. Οι προβολείς ενεργοποιούνται από τη γωνία του τιμονιού και την ταχύτητα, και περιστρέφονται μέχρι 15 προς τη στροφή. 3. Αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας (HBA). Η αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας αλλάζει αυτόματα από τη μεγάλη στη μεσαία σκάλα μόλις εντοπίσει προπορευόμενα οχήματα. Επαναφέρει τη μεγάλη σκάλα όταν ο δρόμος είναι και πάλι άδειος. 4. Φωτισμός αντίξοων καιρικών συνθηκών. Ενεργοποίηση από τους υαλοκαθαριστήρες ή από αισθητήρα βροχής για καλύτερη ορατότητα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. 5. Φωτισμός αυτοκινητόδρομου. Ψηλότερη, φωτεινότερη δέσμη φωτός από την απλή μεσαία σκάλα. Εμβέλεια 140 μέτρων χωρίς να τυφλώνει τα οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα. 6. Φωτισμός επαρχιακού δρόμου. Ευρύτερη και πιο δυνατή δέσμη φωτός σε σχέση με την απλή μεσαία σκάλα. Εμβέλεια 70 μέτρων χωρίς να τυφλώνει τα οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα. 7. Φωτισμός πόλης. Ευρύτερη και χαμηλότερη δέσμη φωτός. Ενεργοποιείται από την ταχύτητα του οχήματος σε συνδυασμό με το φωτισμό του δρόμου. 8. Φωτισμός περιοχής πεζών. Ευρύτερη δέσμη φωτός (επιπλέον 8 αριστερά και δεξιά) για επισήμανση ενδεχόμενων κινδύνων. Προσαρμοζόμενος εμπρόσθιος φωτισμός (AFL+) 29

30 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ. Το να βλέπει κανείς μπροστά έχει να κάνει με το να μην κοιτάζει προς τα πίσω. Οι προαιρετικές τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού του Insignia σάς δίνουν τον έλεγχο και την ηρεμία που χρειάζεστε. Το Προσαρμοζόμενο Cruise Control (ACC) με λειτουργία περιορισμού ταχύτητας σάς βοηθά να διατηρείτε μια σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο και μπορεί ακόμη και να σταματά, να ειδοποιεί και να επανεκκινεί το αυτοκίνητο για λογαριασμό σας σε περίπτωση μποτιλιαρίσματος 1. Επιπλέον των ευρέως αναγνωρισμένων συστημάτων Opel Eye και AFL+, το Insignia καινοτομεί με τρία νέα προηγμένα συστήματα που λειτουργούν βάσει αισθητήρων ραντάρ: Προσαρμοζόμενο Cruise Control (ACC) με Λειτουργία Προειδοποίησης Σύγκρουσης Εμπρός (FCA). Το ACC είναι μια προηγμένη έκδοση του συμβατικού συστήματος διατήρησης σταθερής ταχύτητας (cruise control) για την αποτροπή μετωπικών συγκρούσεων με προπορευόμενο όχημα σε ταχύτητες από 25 έως 180 χλμ/ώρα. Χρησιμοποιεί έναν ισχυρό αισθητήρα ραντάρ για την αυτόματη διατήρηση απόστασης ασφαλείας (την οποία επιλέγετε εσείς) από το προπορευόμενο όχημα. Το σύστημα ACC περιλαμβάνει επίσης λειτουργία προειδοποίησης σύγκρουσης εμπρός (FCA). Αν πλησιάζετε υπερβολικά γρήγορα οχήματα που κινούνται με μικρότερη ταχύτητα (σε ταχύτητες πάνω από την ταχύτητα βαδίσματος), η λειτουργία FCA ενεργοποιεί αυτόματα οπτικές και ηχητικές προ ειδοποιήσεις. Η λειτουργία FCA περιλαμβάνει σύστημα πέδησης σε περίπτωση επικείμενης σύγκρουσης, το οποίο ενεργοποιεί αυτόματα απαλά τα φρένα και καθιστά πιο άμεση την απόκρισή τους σε περίπτωση που επέμβετε και εσείς στο σύστημα πέδησης. Προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (LCA). Το σύστημα LCA χρησιμοποιεί έναν ισχυρό αισθητήρα ραντάρ για την επιτήρηση των παράλληλων λωρίδων κυκλοφορίας σε απόσταση περίπου 70 μέτρων πίσω από το αυτοκίνητό σας. Αν ενεργοποιήσετε το φλας σε ένδειξη της πρόθεσής σας να αλλάξετε λωρίδα κυκλοφορίας, αναβοσβήνει ένα σύμβολο στον εξωτερικό καθρέπτη, για να σας προειδοποιήσει για τυχόν επερχόμενα οχήματα που πλησιάζουν με μεγάλη ταχύτητα, τα οποία δεν έχετε αντιληφθεί. Προειδοποίηση τυφλού σημείου κολώνας Γ κατά την οπισθοπορεία (RCTA). Όταν κινείστε με την όπισθεν, το σύστημα RCTA χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ για την ανίχνευση αντικειμένων που πλησιάζουν από το πίσω μέρος και το πλάι του αυτοκινήτου σας, σε απόσταση έως και 20 μέτρων και σε γωνία 90. Τα ηχεία μεταδίδουν ένα ηχητικό σήμα από την αντίστοιχη πλευρά και εμφανίζεται ένα εικονίδιο, στην ίδια πλευρά, στην οθόνη της κάμερας οπισθοπορείας. 1 Με Προσαρμοζόμενο Cruise Controlς με λειτουργία Stop & Go (FSRA), διαθέσιμο μόνο με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. 30 Συστήματα Υποβοήθησης

31 1. 2. Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου (SBZA). Το σύστημα SBZA χρησιμοποιεί ένα αισθητήρα ραντάρ που βρίσκεται στον πίσω προφυλακτήρα. Παρακολουθεί και τα δύο τυφλά σημεία και ενεργοποιεί μια λυχνία στον αντίστοιχο πλευρικό καθρέπτη αν ανιχνεύσει κάποιο όχημα σε απόσταση περίπου 5 μέτρων πίσω ή περίπου 3.5 μέτρων παραπλεύρως των εξωτερικών καθρεπτών. Αν ενεργοποιήσετε το φλας εκείνης της πλευράς, η λυχνία αναβοσβήνει ως πρόσθετη προειδοποίηση. 1. Κάμερα για αναγνώριση πινακίδων (TSA, μέσω του συστήματος Opel Eye). Το σύστημα TSA παρακολουθεί την οδική σήμανση για να είστε πάντα ενήμεροι για το όριο ταχύτητας ή άλλους περιορισμούς, ακόμη και όταν υπάρχει προσωρινά τοποθετημένη οδική σήμανση. Αυτή η βελτιωμένη έκδοση διαβάζει τις πινακίδες οδικής σήμανσης σε περισσότερες χώρες απ ό,τι στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών πινακίδων πάνω από αυτοκινητόδρομους. 2. Κάμερα οπισθοπορείας (RVC). Η κάμερα οπισθοπορείας (στάνταρ στο Cosmo) διευκολύνει σημαντικά την κίνηση με την όπισθεν. Μια οθόνη υψηλής ανάλυσης προβάλλει την περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο, ενώ ένα κλιμακωτό πλέγμα σας βοηθά να εκτιμήσετε αποστάσεις και γωνίες. Συστήματα Υποβοήθησης 31

32 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ; ΠΛΗΡΗΣ. Το Insignia προνοεί ώστε, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, εσείς και η οικογένειά σας να είστε προστατευμένοι. Τα προαιρετικά βοηθητικά συστήματα που διαθέτει, όπως η προηγμένη υποβοήθηση στάθμευσης και τα χειριστήρια στο τιμόνι για χειρισμό των συστημάτων του αυτοκινήτου χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο συμβάλλουν στην αποτροπή ατυχημάτων και κάνουν την οδήγηση όσο το δυνατόν πιο άνετη, πρακτική και ασφαλή. 2. Ασφάλεια παντού γύρω σας. Μέσα στο Insignia, εσείς και οι επιβάτες σας επωφελείστε από συστήματα προστασίας ενηλίκων και παιδιών, όπως το πλήρες σετ αερόσακων, το σύστημα ISOFIX και τεχνολογίες υποβοήθησης ασφάλειας. Ένα παράδειγμα είναι τα ενεργά προσκέφαλα τεσσάρων θέσεων που μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμών στον αυχένα για τον οδηγό και το συνοδηγό σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης. Η πλάτη του καθίσματος ανιχνεύει την πρόσκρουση και στη συνέχεια μετακινεί γρήγορα το προσκέφαλο προς τα εμπρός για να ελαχιστοποιήσει την κίνηση του κεφαλιού σας και να προφυλάξει τον αυχένα σας. 1. Προηγμένο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (στάνταρ στο Cosmo). Αυτό το σύστημα υποβοήθησης όχι μόνο εντοπίζει θέσεις κατάλληλων διαστάσεων για το Insignia, αλλά μέσω γραφικών και ηχητικών σημάτων σάς καθοδηγεί έως ποιο σημείο να κινηθείτε προς τα εμπρός και προς τα πίσω, καθώς και πόσο να στρίψετε το τιμόνι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το πεντάλ γκαζιού, να επιλέξετε την πρώτη ταχύτητα ή την όπισθεν και να χειρίζεστε το τιμόνι. 2. Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών (TPMS). Το σύστημα TPMS καταγράφει ξεχωριστά την πίεση σε κάθε ελαστικό. Αν πέσει η πίεση, ο τροχός που έχει το πρόβλημα επισημαίνεται στο κέντρο πληροφοριών οδηγού. 32 Προστασία επιβατών

33 Προστασία επιβατών 33

34 ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΡΟΠΗΣ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ. Το Insignia είναι ένα αυτοκίνητο οδηγοκεντρικό, με μηχανολογικό σχεδιασμό που εξάπτει το γνήσιο πάθος για την οδήγηση. Προσαρμοζόμενη τετρακίνηση. Σύστημα προσαρμοζόμενης τετρακίνησης (AWD) για να απολαμβάνετε αυξημένη οδηγική ευστάθεια στις δύσκολες συνθήκες. Το σύστημα AWD χρησιμοποιεί αισθητήρες για την επιτήρηση της σχετικής ταχύτητας των τροχών, ενώ ένα εξελιγμένο σύστημα μετάδοσης ροπής κατανέμει αυτόματα τη ροπή μεταξύ του μπροστινού και του πίσω άξονα. Η αυξημένη ευστάθεια και πρόσφυση του συστήματος AWD ενισχύονται ακόμη περισσότερο από το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που επιτρέπει την κατανομή ροπής ξεχωριστά για κάθε πίσω τροχό. Μαζί, αυτές οι τεχνολογίες προσφέρουν καλύτερη επιτάχυνση και το αγωνιστικό νεύρο της γνήσιας πίσω κίνησης. 1. Σύστημα Πλαισίου FlexRide. Κάθε Insignia Country Tourer με σύστημα AWD περιλαμβάνει επίσης την τεχνολογία FlexRide της Opel. Ένα πάτημα του κουμπιού Sport αλλάζει όλη τη δυναμική της οδήγησης του Insignia από Normal ή Tour σε Sport και πάλι πίσω. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία συνεχούς ελέγχου απόσβεσης (CDC), το σύστημα FlexRide προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις των αμορτισέρ σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντάς σας άριστο κράτημα στο δρόμο. Στη λειτουργία Tour, επιλέγει τις βέλτιστες ρυθμίσεις για περισσότερο ήρεμη οδήγηση, σε ευθείες. Αλλάξτε σε λειτουργία Sport και αμέσως σκληραίνουν τα αμορτισέρ και γίνεται πιο έντονη η απόκριση του τιμονιού, του πεντάλ γκαζιού και του αυτόματου κιβωτίου. 34 Προσαρμοζόμενη τετρακίνηση

35 1. Προσαρμοζόμενη τετρακίνηση 35

36 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Το Insignia σάς προσφέρει πιο προηγμένες επιλογές infotainment από ποτέ. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας IntelliLink, το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης Navi 900 IntelliLink (δεξιά) σάς παρέχει γρήγορη και αβίαστη πρόσβαση σε μέσα ψυχαγωγίας σε μία μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 8 (20 εκ.) με δυνατότητα video streaming 1 και αναπαραγωγής ήχου από φορητές συσκευές με σύνδεση Bluetooth. Πρωτιά στην κατηγορία αποτελεί η οθόνη 8 του μενού πληροφόρησης οδηγού. Χρησιμοποιήστε μια από τις τέσσερις επιλογές για έλεγχο του συστήματος εύκολα και χωρίς να απαιτείται οπτική επαφή. 1 Το video streaming μέσω Bluetooth είναι διαθέσιμο μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο και μόνο με το λειτουργικό σύστημα Android. 36 Συνδεσιμότητα

37 Αναγνώριση φωνής. Για να έχετε την πρόσθετη ευκολία και ασφάλεια της οδήγησης με το βλέμμα στραμμένο μπροστά, το Navi 900 IntelliLink 2 καταλαβαίνει φωνητικές εντολές με ένα βήμα για την καταχώρηση προορισμών, την επιλογή μουσικής, την πραγματοποίηση κλήσεων από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο και πολλές άλλες λειτουργίες. 2. Φωνητική ανάγνωση μηνυμάτων SMS. Ακούστε τα εισερχόμενα μηνύματα SMS και καλέστε τον αποστολέα ή στείλτε μια προκαθορισμένη απάντηση αγγίζοντας απλώς ένα κουμπί. 1,3 1 Η συμβατότητα και συγκεκριμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής 2 και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Δεν υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες από όλα τα smartphones. 3 Τα μηνύματα προβάλλονται στην οθόνη μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Συνδεσιμότητα 37

38 ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Στο Insignia, τα όνειρα για αβίαστη πρόσβαση στην ψυχαγωγία γίνονται πραγματικότητα. Ακόμη πιο εντυπωσιακά είναι τα χαρακτηριστικά που ενδεχομένως δεν είχατε ποτέ ονειρευτεί. Όπως το γεγονός ότι μπορείτε να προσαρμόζετε το μενού πληροφόρησης ακριβώς πίσω από το τιμόνι ώστε να δίνει προτεραιότητα σε σημαντικές πληροφορίες, όπως οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, που κανονικά θα εμφανίζονταν στην οθόνη της κεντρικής κονσόλας. Ο χειρισμός είναι διαισθητικός. Μια ματιά στο κέντρο πληροφοριών, ένα πάτημα του κουμπιού στο τιμόνι. Είναι τόσο απλό! Πίνακας οργάνων κατά παραγγελία. Ανάλογα με το σύστημα infotainment που επιλέγετε, μπορείτε να προσαρμόζετε και το επαναστατικό μενού πληροφόρησης οδηγού. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να συνεργάζεται απρόσκοπτα με προηγμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό αυτοκινήτων, όπως το σύστημα Navi 900 IntelliLink, ώστε η εξατομίκευσή του να είναι εξίσου εύκολη με την επιλογή ενός νέου wallpaper σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Φυσικά, το όλο σύστημα είναι συμβατό με εξωτερικές κάρτες μνήμης SD και δίσκους CD, καθώς και με όλες τις ευρέως γνωστές φορητές συσκευές με σύνδεση μέσω θύρας USB, εισόδου aux-in ή Bluetooth. Smartphone ή tablet, με λειτουργικό ios, Windows Mobile ή Android. Ό,τι gadget και αν διαθέτετε, αν συνδέεται στο σπίτι σας, να είστε βέβαιοι ότι θα συνδεθεί και στο αυτοκίνητό σας. 1 1 Ο αριθμός και το επίπεδο συμβατών λειτουργιών ανάμεσα στο σύστημα infotainment 2 και τη φορητή συσκευή διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή. Βασικός εξοπλισμός με όλα τα 3 συστήματα infotainment. Το μενού πληροφόρησης 8 είναι προαιρετικός εξοπλισμός με το σύστημα Navi 900 IntelliLink. 38 Συστήματα Infotainment

39 Ψηφιακή, έγχρωμη οθόνη μενού πληροφόρησης οδηγού 4.2 (10.7 εκ.). Αυτή η μεγαλύτερη οθόνη σάς επιτρέπει την πρόσβαση και τον έλεγχο του ηχοσυστήματος, των επαφών σας και επιλεγμένων πληροφοριών απευθείας στο κέντρο πληροφοριών οδηγού Οθόνη μενού πληροφορησης οδηγού 8 (20 εκ.) με αναλογικές σπορ ενδείξεις. Μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση πληροφοριών μέσω παραδοσιακών καντράν στη μεγάλη οθόνη 8 (20 εκ.). Αν το Insignia διαθέτει την προαιρετική τεχνολογία FlexRide, μπορείτε να ρυθμίσετε την οθόνη να αλλάζει σε αναλογική σπορ εμφάνιση όποτε επιλέγετε τη ρύθμιση Sport του πλαισίου Οθόνη μενού πληροφόρησης οδηγού 8 (20 εκ.) με ψηφιακές ενδείξεις σε ρύθμιση Tour. Όταν επιλέγετε τη ρύθμιση Tour στο προαιρετικό σύστημα πλαισίου FlexRide, το μενού πληροφόρησης οδηγού αλλάζει και στην οθόνη προβάλλονται πληροφορίες για το αυτοκίνητο, τις επιδόσεις, τις ρυθμίσεις και τα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας. 3 Συστήματα Infotainment 39

40 OPEL Ο προσωπικός σύμβουλος συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης. 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, το Opel OnStar 1 σας παρέχει πρόσβαση στις μοναδικές μας υπηρεσίες, σχεδόν οπουδήποτε στην Ευρώπη. Και το καλύτερο, είναι δωρεάν για τους πρώτους 12 μήνες! Η οδήγηση ποτέ δεν θα είναι η ίδια. 40 OnStar

41 ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ONSTAR ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Για την ιδιωτική σας ζωή αποφασίζετε εσείς. Αυτόματη απόκριση σε περίπτωση σύγκρουσης. Σε περίπτωση σύγκρουσης, αισθητήρες ενσωματωμένοι στο αυτοκίνητο ειδοποιούν αυτόματα έναν σύμβουλο του OnStar, ο οποίος συνδέεται αμέσως με το αυτοκίνητό σας. Ο σύμβουλος εκτιμά την κατάσταση και, εάν χρειάζεται, ειδοποιεί τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, παρέχοντάς τους την ακριβή σας τοποθεσία μέσω GPS. 1 Wi-Fi Hotspot. Σύντομα, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη της γρήγορης και σταθερής πρόσβασης στο Internet από το αυτοκίνητο, με ένα ενσωματωμένο Wi-Fi Hotspot για έως και 7 συσκευές. 1 Εφαρμογή για smartphone. Με το πάτημα ενός κουμπιού, κλειδώνετε/ξεκλειδώνετε από απόσταση το αυτοκίνητό σας, ελέγχετε το λάδι του κινητήρα ή ενεργοποιείτε την κόρνα και αναβοσβήνετε τα φώτα. 1 Βοήθεια εντοπισμού κλεμμένου αυτοκινήτου. Εάν το αυτοκίνητό σας κλαπεί, καλέστε έναν σύμβουλο του OnStar και ενημερώστε τον για τα στοιχεία κλοπής που θα σας έχει δώσει η αστυνομία. Ο σύμβουλος στη συνέχεια θα κοινοποιήσει στην αστυνομία την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας και θα αποτρέψει την εκ νέου εκκίνησή του, προκειμένου να το ανακτήσετε. 1 Διαγνωστικός έλεγχος οχήματος. Όποτε θέλετε, μπορείτε να ζητήσετε από το OnStar να ελέγξει από απόσταση ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σας, όπως τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, τις εκπομπές ρύπων ή τους αερόσακους. Εάν θέλετε, το OnStar μπορεί επίσης να σας στέλνει ένα μηνιαίο με τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου. 1 ΕΣΕΙΣ ελέγχετε τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει το OnStar! Μόλις εγγραφείτε στο OnStar και το ενεργοποιήσετε, αποκτάτε πρόσβαση σε κάθε Υπηρεσία OnStar. Για λόγους ασφάλειας, για ορισμένες υπηρεσίες θα σας ζητείται το PIN σας. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί απορρήτου για περίπου 5 δευτερόλεπτα, ώστε να αποκρύψετε τη γεωγραφική θέση του αυτοκινήτου σας οποιαδήποτε στιγμή. Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να πατήσετε και πάλι το κουμπί απορρήτου για 5 δευτερόλεπτα, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η θέση σας. Μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης 3 μπορεί το OnStar να παρακάμψει αυτήν την επιλογή σας. Το OnStar ποτέ δεν θα πουλήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους. Τα στοιχεία σας θα γνωστοποιηθούν μόνο στο OnStar και την GM Holdings LLC (ΗΠΑ), τις συνδεδεμένες της εταιρείες (π.χ. Adam Opel AG), τους διανομείς που επιλέγετε/προτιμάτε εσείς, τις εταιρείες που εμπλέκονται στην παροχή ή την εκτέλεση των Υπηρεσιών OnStar και, μετά από αίτημά σας, σε άλλες εταιρείες παροχής υπηρεσιών. Λήψη προορισμού. Ενδιαφέρεστε για κάποια διαδρομή, κάποιο εστιατόριο, κάποιο πρατήριο βενζίνης ή κάτι άλλο; Απλώς πατήστε το κουμπί OnStar και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας θα σας ενημερώσουν για τη διεύθυνση. Εάν το επιθυμείτε, μπορούν ακόμη και να στείλουν την τοποθεσία που σας ενδιαφέρει στο σύστημα πλοήγησης του Opel σας. 1,2 1 Οι Υπηρεσίες OnStar απαιτούν ενεργοποίηση και παρέχονται ανάλογα με την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Η υπηρεσία Wi-Fi Hotspot απαιτεί λογαριασμό σε προτεινόμενο πάροχο δικτύου. Μετά τη δωρεάν περίοδο ισχύουν χρεώσεις. Ανατρέξτε στη διεύθυνση στην ενότητα OnStar για λεπτομέρειες διαθεσιμότητας, κάλυψης και χρεώσεων, ή απευθυνθείτε στους Επίσημους Διανομείς Opel. Ισχύουν 2 όροι και προϋποθέσεις. Για το OnStar σε συνδυασμό με ηλιοροφή και με πανοραμική ηλιοφορή απαιτείται το πακέτο Sight & Light. Προϋπόθεση για αυτή την υπηρεσία αποτελεί το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης Opel. 3 Σε περιπτώσεις σύγκρουσης ή κλοπής του οχήματός σας. OnStar 41

42 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ONSTAR; Το OnStar περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων Cosmo & Country Tourer. Για να το αποκτήσετε: 1. Ζητήστε το OnStar με την παραγγελία του νέου σας Opel Insignia. 2. Το OnStar θα σας στείλει πρόσκληση μέσω , ώστε να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. 3. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας και ρυθμίστε τις προτιμήσεις σας. 4. Ο λογαριασμός σας στο OnStar ενεργοποιήθηκε! Μετά τη 12μηνη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες OnStar έναντι μιας ετήσιας συνδρομής. Πληροφορίες για τις τιμές θα βρείτε στη διεύθυνση στην ενότητα OnStar. Η εικόνα είναι ενδεικτική.

43 Αξιοποιήστε τις υπηρεσίες myopel. Το myopel είναι η νέα, αναβαθμισμένη, διαδικτυακή πλατφόρμα για να διατηρείτε πλήρη εικόνα του αυτοκινήτου σας, να λαμβάνετε ενημερώσεις και άλλα πολλά. Εγγραφείτε online και απολαύστε τα προνόμια του myopel: Υπενθύμιση για το επόμενο Service σας Ενημέρωση για Ιστορικό συντήρησης του Opel σας Αποκλειστικές προσφορές για το αυτοκίνητό σας Online ραντεβού για service Έλεγχος υγείας οχήματος Ειδοποιήσεις για διορθωτικές ενέργειες και ηλεκτρονικές αναβαθμίσεις Εύκολη πρόσβαση στο Επίσημο Δίκτυο Opel Εγγραφείτε στο νέο myopel ακολουθώντας τα εξής εύκολα βήματα: 1. Ο Διανομέας/Εξ. Επισκευαστής Opel θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία προεγγραφής. 2. Στη συνέχεια θα λάβετε για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. 3. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας και μπείτε στο myopel οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε! OnStar 43

44 1. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. Όπως αρμόζει στη ναυαρχίδα του στόλου της Opel, το Insignia δημιουργήθηκε για την ικανοποίηση των πιο απαιτητικών οδηγών. Όσον αφορά την άνεση, την ποιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το επίπεδο του εξοπλισμού είναι εξαιρετικό. Φυσικά, αν χρειαστεί να εξατομικεύσετε το δικό σας Insignia για οποιονδήποτε λόγο, η Opel προσφέρει μια πληρέστατη γκάμα αποκλειστικού προαιρετικού εξοπλισμού και αξεσουάρ για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Πλήρης και online. Για την πλήρη γκάμα των αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για το Insignia, επισκε φθείτε τον ιστοτόπο μας στη διεύθυνση στην ενότητα Service & Αξεσουάρ. 44 Προαιρετικός εξοπλισμός και αξεσουάρ

45 Βάση ποδηλάτων Thule. Ανθεκτική, εύκολη στην τοποθέτηση, βάση ποδηλάτων που στερεώνεται στον κοτσαδόρο και μεταφέρει έως και τρία ποδήλατα, με δυνατότητα επέκτασης για τη μεταφορά και τέταρτου ποδήλατου, εφόσον χρειαστεί. Γείρετε τη βάση προς τα πίσω, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο χώρο αποσκευών FlexConnect. Διατηρήστε το αυτοκίνητό σας πιο συμμαζεμένο, τα ρούχα σας πιο τακτοποιημένα και τους πίσω επιβάτες πιο χαρούμενους χάρη σε μία βάση, η οποία προσδένεται στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων και προσφέρει άνεση και ευκολία. Μπορείτε να κρεμάσετε το σακάκι σας στην κρεμάστρα (2) ή να κρεμάσετε τις τσάντες από τα ψώνια σας από το γάντζο. Το αναδιπλούμενο τραπεζάκι (3) με ενσωματωμένη ποτηροθήκη προσφέρει άνεση στους πίσω επιβάτες. Και για περισσότερη διασκέδαση, διατίθενται ειδικές βάσεις για τη στήριξη ενός ipad (4) ή ipad mini. 5. Άκαμπτο κάλυμμα χώρου αποσκευών. Διατηρεί το χώρο αποσκευών καθαρό και τακτοποιημένο. Περιμετρικά, τα άκρα του είναι ανασηκωμένα ώστε να μην επιτρέπεται η διαρροή υγρών στη μοκέτα. Προσθέστε πλέγματα ή διαχωριστικά για την οργάνωση αντικειμένων που μεταφέρετε. 6. Συρόμενη προέκταση δαπέδου Flex Floor. Αυτό το έξυπνο αξεσουάρ προεκτείνει το χώρο αποσκευών του Sports Tourer προς τα έξω και πάνω από τον προφυλακτήρα, επιτρέποντας τη φόρτωση βαριών αντικειμένων χωρίς να σκύψετε προς τα εμπρός καταπονώντας τη μέση σας. Απλώς τοποθετήστε έως και 120 κιλά αποσκευών επάνω στην προέκταση και ύστερα σπρώξτε την μέσα στον χώρο αποσκευών. Προαιρετικός εξοπλισμός και αξεσουάρ 45

46 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ. Η ισχύς και η αξιοπιστία δεν είναι τίποτα χωρίς την αποδοτικότητα, και η σειρά μοντέλων του Insignia διαθέτει και τα τρία αυτά πλεονεκτήματα σε αφθονία. Ο νέος κινητήρας 1.6 diesel, τεχνολογίας Euro 6 με 100 kw (136 hp) και μέγιστη ροπή στα 320 kw αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία. κατανάλωση ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ Κινητήρες 1.6 CDTI ECOTEC (100 kw/136 hp) ecoflex με Start/Stop 1.6 CDTI ECOTEC (100kW/136 hp) 2.0 CDTI ECOTEC (125 kw/170 hp) 1.4 Turbo ECOTEC (103 kw/140 hp) με σύστημα Start/Stop Διατίθεται για NB/HB/ST NB/HB/ST CT NB/HB/ST Σύστημα μετάδοσης FWD FWD AWD FWD Κιβώτιο ταχυτήτων MT-6 AT-6 AT-6 MT-6 Πρότυπα εκπομπών Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 O πίνακας απεικονίζει το εύρος των τιμών κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων, ανάλογα με το αμάξωμα και τον τύπο των ελαστικών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμβουλευθείτε τον Πλησιέστερο Διανομέα Opel. Καύσιμο Diesel Diesel Diesel Βενζίνη Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km 1 Στην πόλη Εκτός πόλης Μικτός κύκλος Εκπομπές CO 2 μικτού κύκλου σε γρ./χλμ NB = 4θυρο, HB = 5θυρο, ST = Sports Tourer, CT=Country Tourer MT-6 = μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων, AT-6 = αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Όλες οι πληροφορίες ήταν ακριβείς και ενημερωμένες κατά το χρόνο της αποστολής για εκτύπωση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των προδιαγραφών των κινητήρων οποιαδήποτε στιγμή, οι οποίες ενδέχεται να επηρεάσουν το περιεχόμενο των εμφανιζόμενων δεδομένων. Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, συμβουλευθείτε τον πλησιέστερο Διανομέα Opel. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές αναφέρονται στο ευρωπαϊκό μοντέλο με βασικό εξοπλισμό. Τα δεδομένα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO 2 καθορίζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς R (ΕC) υπ αρ. 715/2007 και R (EC) υπ αρ. 692/2008 (στις αντίστοιχες ισχύουσες εκδόσεις), με συνυπολογισμό του βάρους του οχήματος σε κατάσταση ετοιμότητας λειτουργίας, όπως καθορίζεται από τους κανονισμούς. Ο πρόσθετος εξοπλισμός ενδέχεται να αυξήσει ελαφρώς τις αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO 2. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO 2 δεν σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος προσφοράς. Παρέχονται μόνο για λόγους σύγκρισης μεταξύ των διάφορων μοντέλων των οχημάτων. Ο πρόσθετος εξοπλισμός μπορεί επίσης να αυξήσει το απόβαρο του οχήματος και σε μερικές περιπτώσεις να αυξήσει το μικτό βάρος, τα μέγιστα επιτρεπόμενα φορτία άξονα και αντίστοιχα να μειώσει το επιτρεπόμενο φορτίο τρέιλερ. Επομένως, η μέγιστη ταχύτητα ενδέχεται να μειωθεί ενώ ο χρόνος επιτάχυνσης να αυξηθεί. Οι τιμές επιδόσεων που αναφέρονται υπολογίζονται με οδηγό 75 κιλών συν φορτίο 125 κιλών. 1 Σύμφωνα με τους κανονισμούς R (ΕC) υπ αρ. 715/2007 και R (EC) υπ αρ. 692/2008 (στις αντίστοιχες ισχύουσες εκδόσεις). 2 Οι μικρότερες τιμές αφορούν NB/HB με ζάντες Κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων

47 ΖΑΝΤΕΣ. Το Insignia είναι ευρέως αναγνωρισμένο ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά και καλαίσθητα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα. Σε μεγάλο βαθμό, αυτό οφείλεται και στη συλλογή από όμορφα σμιλεμένες ζάντες που είναι διαθέσιμες στους κατόχους του. 1 2 Στάνταρ στην έκδοση Business. Στάνταρ στην έκδοση Cosmo. 3 4 Στάνταρ στην έκδοση Country Tourer. Προαιρετικές στην έκδοση Cosmo. Ζάντες αλουμινίου, 6.5 J x 16, 5 ακτίνων σχήματος V, ελαστικά 215/60 R 16 (RRZ). 1 Ζάντες αλουμινίου, 7 J x 17, 7 ακτινών, ελαστικά 225/55 R 17 (RSB). 2 Ζάντες αλουμινίου, 8 J x 18, 5 διπλών ακτίνων, ελαστικά 245/45 R 18 (PXR). 3 Ζάντες αλουμινίου, 8 J x 18, 10 διπλών ακτίνων, ελαστικά 245/45 R 18 (RT4). 4 Ετικέτες ελαστικών Διάσταση 215/60 R /55 R /45 R 18 Δείκτης οικονομίας καυσίμου E E B E C Δείκτης κρατήματος σε βρεγμένο οδόστρωμα B B B Εξωτερικός θόρυβος κύλισης (db) Κατηγορία θορύβου Οικονομία καυσίμου 47

48 ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ. Τo Insignia προσφέρει το πολυτελές περιβάλλον και την ποιότητα κατασκευής που θα περιμένατε από ένα μοντέλο-ναυαρχίδα. Όποιο εσωτερικό και αν επιλέξετε, η οδήγηση γίνεται απολαυστική.

49 Εκθεσιακό δείγμα. Εξερευνήστε τους συνδυασμούς εκδόσεων και χρωμάτων αμαξώματος στον online διαμορφωτή οχήματος, στη διεύθυνση 1 Στάνταρ στην έκδοση Business. Μη διαθέσιμο στο Cosmo. 2 Προαιρετικά, στην έκδοση Business. Μη διαθέσιμο στο Cosmo. BUSINESS: ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ LYRA/ATLANTIS I 1 BUSINESS: ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ LYRA/ATLANTIS II 2 Λεπτομέρειες καθισμάτων από ύφασμα Lyra σε Jet Black. Πλαϊνά καθισμάτων από ύφασμα Atlantis σε Jet Black. Ένθετα διακοσμητικά σε Trigo Cool. Λεπτομέρειες καθισμάτων από ύφασμα Lyra σε Light Neutral Beige. Πλαϊνά καθισμάτων από ύφασμα Atlantis σε Light Neutral Beige. Ένθετα διακοσμητικά σε Echelon Cool ή, προαιρετικά, σε Rhythm Wood. Ταπετσαρίες και διακοσμητικά 49

50 ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ. ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ RIBBON/ATLANTIS 1 (TAEI) ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ QUANTUM/ATLANTIS MORROCANA 3 (TALM) Λεπτομέρειες καθισμάτων από ύφασμα Ribbon σε Jet Black. Πλαϊνά καθισμάτων από ύφασμα Atlantis σε Jet Black. Τα ένθετα διακοσμητικά ποικίλλουν ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού. 2 Λεπτομέρειες καθισμάτων από ύφασμα Quantum σε Jet Black. Πλαϊνά καθισμάτων από ύφασμα Atlantis Morrocana σε Jet Black. Ένθετα διακοσμητικά σε Echelon Cool ή, προαιρετικά, σε Rhythm Wood. 50 Ταπετσαρίες και διακοσμητικά

51 Εκθεσιακό δείγμα. Εξερευνήστε τους συνδυασμούς επιπέδου εξοπλισμού και βαφής αμαξώματος στον online διαμορφωτή οχήματος, στη διεύθυνση Προαιρετική και στις δύο εκδόσεις. Περιλαμβάνει καθίσματα AGR. Trigo Cool στην έκδοση Business. Echelon Cool ή, προαιρετικά, Rhythm Wood στις εκδόσεις Cosmo και Country Tourer Βασικός εξοπλισμός στις εκδόσεις Cosmo και Country Tourer. Μη διαθέσιμο στο Business. Δέρμα στα σημεία επαφής με το σώμα. Διαθέσιμο και σε διάτρητη μορφή για όλες τις 6 7 εκδόσεις εξοπλισμού Όλες οι ταπετσαρίες από δέρμα Siena περιλαμβάνουν ύφασμα PVC στο μεσαίο κάθισμα της δεύτερης σειράς. Echelon Cool ή, προαιρετικά, Rhythm Wood. ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΜΗ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΔΕΡΜΑ SIENA I 4,5,6 (TAAT) ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΜΗ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΔΕΡΜΑ SIENA II 4,5,6 (TAMC) Λεπτομέρειες καθισμάτων από δέρμα Siena σε Jet Black. Πλαϊνά καθισμάτων από δέρμα Siena σε Jet Black. Τα ένθετα διακοσμητικά ποικίλλουν ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού. 7 Λεπτομέρειες καθισμάτων από δέρμα Siena σε Light Neutral Beige. Πλαϊνά καθισμάτων από δέρμα Siena σε Light Neutral Beige. Τα ένθετα διακοσμητικά ποικίλλουν ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού. 7 Ταπετσαρίες και διακοσμητικά. 51

52 ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. Το Insignia έχει πάντα την κατάλληλη εμφάνιση. Οι βαφές και τα ειδικά φινιρίσματα συνδυάζονται ιδανικά με το αποφασιστικό σχήμα του αμαξώματος, όπως και με τις ταπετσαρίες του εσωτερικού. ΑΠΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ Absolute Red (GG7) Royal Blue (GEK) Summit White (GAZ) Mineral Black (GB9) ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ Flip Chip (Magnetic) Silver (GWD) Olive Tree (G6S) Sovereign Silver (GAN) Shiny Rock (H05) 52 Χρώματα εξωτερικού

53 ΠΕΡΛΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ Cosmic Grey (GR5) Dark Mahogany (GOP) Carragean (Emerald) Green (G6R) Knit Blue (H07) Χρώματα εξωτερικού 53

54 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ; Η Opel ειδικεύεται σε χαρακτηριστικά που κάνουν τα σημερινά αυτοκίνητα περισσότερο ασφαλή, περισσότερο ευπροσάρμοστα, φιλικότερα προς τον χρήστη και περισσότερο ευχάριστα στην οδήγηση. Οι καινοτομίες μας έχουν επίσης πολύ σημαντική επίδραση, καθώς οι κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλον τον κόσμο προσπαθούν να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου. Ορίστε μόνο μερικές από τις σπουδαίες ιδέες που κάνουν την κατοχή ενός Opel τόσο απολαυστική. Διακόπτες infotainment. Το σύστημα infotainment περιλαμβάνει οθόνη πληροφόρησης οδηγού 8 (20 εκ) και έως και τρεις επιλογές: χειριστήρια στο τιμόνι για την οθόνη πληροφόρησης οδηγού, φωνητική αναγνώριση ή οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα. Σελ. 39 Κινητήρες χαμηλών εκπομπών ecoflex. Η τεχνολογία ecoflex πετυχαίνει όχι μόνο χαμηλό αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσης 1, αλλά και χαμηλές εκπομπές CO 2 για τον κινητήρα 1.6 diesel 100 kw (136 hp) 2. Αυτό καθιστά το συγκεκριμένο κινητήρα του Insignia έναν από τους καθαρότερους κινητήρες της κατηγορίας. Σελ. 46 Σύστημα τετρακίνησης (AWD). Αυξάνει την οδηγική ευστάθεια, ανακατανέμοντας τη ροπή στις δύσκολες συνθήκες. Η τεχνολογία FlexRide αναπροσαρμόζει τις ρυθμίσεις του συστήματος τετρακίνησης και του πλαισίου ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης. Σελ. 34 Προσαρμοζόμενος Εμπρόσθιος Φωτισμός AFL+. To πρωτοποριακό σύστημα AFL+ της Opel προσαρμόζει αυτόματα τη δέσμη φωτός των προβολέων ανάλογα με τη φωτεινότητα του δρόμου και τις συνθήκες οδήγησης, κάνοντας τη νυχτερινή οδήγηση πιο ασφαλή. Σελ. 28 Κάμερα Οπισθοπορείας. Διευκολύνει σημαντικά την κίνηση με την όπισθεν και διατίθεται στάνταρ με την έκδοση Cosmo. Μια οθόνη υψηλής ανάλυσης προβάλλει την περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο, ενώ ένα κλιμακωτό πλέγμα σάς βοηθά να εκτιμήσετε αποστάσεις και γωνίες. Για μέγιστη ασφάλεια και άνεση, συνδυάστε την με τα συστήματα υποβοήθησης βάσει αισθητήρων ραντάρ. Σελ. 31 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού βάσει αισθητήρων ραντάρ. Τα προαιρετικά συστήματα προειδοποίησης τυφλού σημείου (SBZA), προειδοποίησης τυφλού σημείου κολώνας Γ κατά την οπισθοπορεία (RCTA) και προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (LCA) κάνουν την οδήγηση περισσότερο ασφαλή και εύκολη σε διάφορες συνθήκες οδήγησης και στάθμευσης, επιτηρώντας περιοχές περιορισμένης ορατότητας στο πλάι και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας. Σελ Προσαρμοζόμενο Cruise Control (ACC). Μια προαιρετική, προηγμένη, έκδοση του συμβατικού cruise control για την αποτροπή μετωπικών συγκρούσεων μεπροπορευόμενο όχημα σε ταχύτητες έως 180 χλμ./ώρα. Χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ για την αυτόματη διατήρηση απόστασης ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα. Σε συνδυασμό με τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, η λειτουργία Stop/Go διευκολύνει την οδήγηση σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Σελ. 30 Σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί Open & Start. Ιδανικό όταν βιάζεστε. Ειδική τεχνολογία διεπαφής αναγνώρισης σάς καταλαβαίνει όταν το κλειδί σας βρίσκεται πολύ κοντά στο αυτοκίνητο και ανοίγει αυτόματα την πόρτα μόλις χρησιμοποιήσετε τη λαβή. Η εκκίνηση με το κουμπί ανάφλεξης είναι επίσης πολύ εύκολη και δεν απαιτεί τη χρήση κλειδιού. Σελ Το 5-θυρο Insignia ecoflex με 0.25 c d γρ. μόνο για τo 4-θυρο και το 5-θυρο. 104 γρ. για το Sports Tourer και το Country Tourer. 54 Καινοτομίες Opel

55

56 Ορισμένες φωτογραφίες και κείμενα του παρόντος καταλόγου πιθανώς αναφέρονται σε εξοπλισμό που διατίθεται προαιρετικά στην ελληνική αγορά ή προσφέρεται μόνο κατόπιν παραγγελίας. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν ήταν ακριβείς κατά το χρόνο της εκτύπωσης αυτού. Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στον εξοπλισμό χωρίς προειδοποίηση. Τα εκτυπωμένα χρώματα σε αυτόν τον κατάλογο μπορεί να διαφέρουν από τα πραγματικά χρώματα. Ο εικονιζόμενος προαιρετικός εξοπλισμός διατίθεται με επιπλέον χρέωση. Για ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές των αυτοκινήτων μας, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Opel. General Motors Ελλάς Α.Ε. (ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 13856/1AT/B/86/0416). Λεωφόρος Κηφισίας 56 & Δελφών, Τ.Κ , Μαρούσι Αττικής. Τηλ: , Fax: Έκδοση 08/16 GR/MY17

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ VAN. Η ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Το νέο Opel Corsavan αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σας. H σπορ σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΝΕΟ OPEL ASTRA TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Το νέο Astra είναι κάτι περισσότερο από το νέο κορυφαίο μοντέλο της Opel στη μεσαία κατηγορία. Αποτελεί ένα αριστούργημα γερμανικής τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

η οδήγηση ποτέ δεν θα είναι πια η ίδια.

η οδήγηση ποτέ δεν θα είναι πια η ίδια. η οδήγηση ποτέ δεν θα είναι πια η ίδια. Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΙΩΣ OnStar. Ο προσωπικός σας σύμβουλος. 24 x 7, 365 ημέρες το χρόνο. Ο προσωπικός σας βοηθός συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης αυτό είναι το OnStar.

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ OPEL ASTRA SEDAN. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΤΟ OPEL ASTRA SEDAN. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟ ASTRA SEDAN ΤΟ OPEL ASTRA SEDAN. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σκέφτεστε Astra; Δεν είστε οι μόνοι. Εκατομμύρια πελάτες έχουν ήδη επιλέξει το δικό τους Astra. Το γεγονός αυτό το καθιστά εξαιρετικά επιτυχημένο και υπογραμμίζει

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. opel ASTRA GTC Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Το Astra GTC εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Λεπτό και μυώδες, με γραμμωμένους ώμους και χαμηλό, φαρδύ κορμό, που θυμίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ VAN.

ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ VAN. CORSAVAN ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ VAN. Η ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Το Opel Corsa Van αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σας. H σπορ σχεδίαση και η ευρύχωρη

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ OPEL ASTRA SEDAN. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΤΟ OPEL ASTRA SEDAN. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ astra sedan ΤΟ OPEL ASTRA SEDAN. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σκέφτεστε Astra; Δεν είστε οι μόνοι. Εκατομμύρια πελάτες έχουν ήδη επιλέξει το δικό τους Astra. Το γεγονός αυτό το καθιστά εξαιρετικά επιτυχημένο και υπογραμμίζει

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού.

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. To νέο σύστημα αξιολόγησης του Euro NCAP πιέζει για την υιοθέτηση των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης Η Bosch εκτιμά

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Oρισμένες φωτογραφίες και περιγραφές αυτού του προσπέκτους ενδεχομένως να περιλαμβάνουν στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, τα οποία διατίθενται με

Oρισμένες φωτογραφίες και περιγραφές αυτού του προσπέκτους ενδεχομένως να περιλαμβάνουν στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, τα οποία διατίθενται με Corsa Oρισμένες φωτογραφίες και περιγραφές αυτού του προσπέκτους ενδεχομένως να περιλαμβάνουν στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, τα οποία διατίθενται με επιπλέον χρέωση. Τα περιεχόμενα ήταν ακριβή κατά

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

ΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. MOKKA X ΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. Ανοίξτε την πόρτα του ΜΟΚΚΑ Χ και απολαύστε τα έξυπνα χαρακτηριστικά που αντανακλούν τον πολυτελή και δυναμικό χαρακτήρα του: X-tra ασφάλεια, X-tra συνδεσιμότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ Ένας νέος ισχυρότερος κινητήρας, δυναμική σχεδίαση και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου SUT της SsangYong. Το νέο Actyon

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας ΤΟ ΝΕΟ VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας Το νέο Volvo S60 Cross Country διαθέτει ένα κομψό στυλ που ξεχωρίζει, με δυνατότητα τετρακίνησης και

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Model Year 2008: Περισσότερες Επιλογές και Εξοπλισμός

Model Year 2008: Περισσότερες Επιλογές και Εξοπλισμός 7 Αυγούστου, 2007 Η Opel στο 62 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) Model Year 2008: Περισσότερες Επιλογές και Εξοπλισμός Vectra και Signum: Σημαντικά βελτιωμένος στάνταρ εξοπλισμός Vectra OPC:

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Η τέλεια ημέρα. 7 π.μ. Πρωινό ξύπνημα με γυμναστική.

Η τέλεια ημέρα. 7 π.μ. Πρωινό ξύπνημα με γυμναστική. Crossland Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. Χρόνος για δουλειά, χρόνος για χόμπι, χρόνος για την οικογένεια και τους φίλους, χρόνος για εσάς με το Crossland Χ ζείτε τη ζωή σας άνετα, ακριβώς όπως σας αρέσει. Με σύγχρονη

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Alhambra. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μας στη Βαρκελώνη και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποιο είναι το ανώτατο όριο θέσεων μαζί με αυτήν του οδηγού που προβλέπει ο KOK για τα επιβατικά οχήματα; Α. Πέντε (5) B. Επτά (7) Γ.

1. Ποιο είναι το ανώτατο όριο θέσεων μαζί με αυτήν του οδηγού που προβλέπει ο KOK για τα επιβατικά οχήματα; Α. Πέντε (5) B. Επτά (7) Γ. Λυσάρι Οι σωστές απαντήσεις είναι σημειωμένες με κόκκινο. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΕΥΧΟΥΣ #133 1. Ποιο είναι το ανώτατο όριο θέσεων μαζί με αυτήν του οδηγού που προβλέπει ο KOK για τα επιβατικά οχήματα; Α. Πέντε (5)

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για εμφάνιση που εντυπωσιάζει 5 Το νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για off

Διαβάστε περισσότερα

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFiesta Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΕΞΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

περιεχόμενα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΕΞΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ASTRA ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΟΣΗΜΟ στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Το Astra 5-θυρο και το Sports Tourer είναι τα νέα κορυφαία μοντέλα Opel στη μεσαία κατηγορία. Αποτελούν ένα αριστούργημα γερμανικής τεχνολογίας και δυναμικής

Διαβάστε περισσότερα

2 3 4 5 8 9 10 112 12 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 30 31 Trend Το Transt Mnbus διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειαςø1) ως στάνταρ εξοπλισμό. Το προηγμένο αυτό σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ N ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Οι εξερευνητές της πόλης μπορούν να σχεδιάσουν τους δικούς τους χάρτες. Το νέο Jeep Compass, με τους μοναδικούς για την κατηγορία του, κινητήρες, τα συστήματα ασφαλείας, και

Διαβάστε περισσότερα

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Σεπτέμβριος 2008 Περίληψη Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Νέα φιλοσοφία: Σπορ, μεσαίου μεγέθους sedan Πλούσια γκάμα επιλογών: Τρεις εκδόσεις αμαξώματος, επτά κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Φωτισμός Νέας Γενιάς Προσαρμόζεται στην Ορατότητα και τις Οδικές Συνθήκες

Φωτισμός Νέας Γενιάς Προσαρμόζεται στην Ορατότητα και τις Οδικές Συνθήκες Ιανουάριος 2008 Φωτισμός Νέας Γενιάς Προσαρμόζεται στην Ορατότητα και τις Οδικές Συνθήκες Εξαιρετικά ευφυές σύστημα φωτισμού κάνει το ντεμπούτο του στο Opel Insignia το 2008 Η φωτεινή δέσμη των προβολέων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΜΕΡΑ. 1. Alcantara. Για πιο σπορ αίσθηση, αναβαθμίστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με σαλόνι Alcantara.

ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΜΕΡΑ. 1. Alcantara. Για πιο σπορ αίσθηση, αναβαθμίστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με σαλόνι Alcantara. ASTRA ΤΟ ΟΡΟΣΗΜΟ στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Το Astra 5-θυρο και το Sports Tourer είναι τα κορυφαία μοντέλα Opel στη μεσαία κατηγορία. Αποτελούν ένα αριστούργημα γερμανικής τεχνολογίας και δυναμικής σχεδίασης.

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION Ζάντες 17'' Μπροστά φώτα LED Cruise Control Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε/Π) Εξυπνη υποβοήθηση πέδησης πόλης (SCBS) Tire Pressure Monitoring System (TPMS) Εξελιγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει.

Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει. Nέο i30 Fastback 2 Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει. Μια κομψή και ταυτόχρονα τολμηρή δήλωση. Κανένα βλέμμα δεν θα μείνει αδιάφορο στη θέα του νεοαφιχθέντος μέλους της οικογένειας i30 που συνεχώς μεγαλώνει.

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο/Έκδοση Κινητήρας. Εξωτερικό Χρώμα. Ταξινόμησης. (συμπ/νου Φ.Π.Α. 23%) B-MAX Titanium 1.0L EcoBoost 120PS, 5θυρο. Tectonic Silver (μεταλλικό)

Μοντέλο/Έκδοση Κινητήρας. Εξωτερικό Χρώμα. Ταξινόμησης. (συμπ/νου Φ.Π.Α. 23%) B-MAX Titanium 1.0L EcoBoost 120PS, 5θυρο. Tectonic Silver (μεταλλικό) B-MAX Titanium 120PS, Tectonic Silver Αυτόματος Κλιματισμός (EATC) Φώτα ημέρας LED Σύστημα ανίχνευσης απώλειας πίεσης ελαστικών Ζάντες αλουμινίου 15 2/10/2012 19.622 12.500 B-MAX Trend 100PS, Tectonic

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγές στους Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας της NNO

Αλλαγές στους Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας της NNO 1η Νοεμβρίου 2012 Αλλαγές στους Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας της NNO Από την 1η Νοεμβρίου 2012 θα ισχύουν διάφορες αλλαγές στους κανόνες οδικής κυκλοφορίας της ΝΝΟ. Πολλές από αυτές τις αλλαγές είναι απλά

Διαβάστε περισσότερα

Opel Movano Τιµοκατάλογος MY 16.5

Opel Movano Τιµοκατάλογος MY 16.5 Opel Movano Τιµοκατάλογος MY 16.5 Οι τιµές που αναφέρονται στον παρόντα τιµοκατάλογο αποτελούν συνιστώµενες λιανικές τιµές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανοµέα να προσδιορίσει

Διαβάστε περισσότερα

Η τέλεια ημέρα. 7 π.μ. Πρωινό ξύπνημα με γυμναστική.

Η τέλεια ημέρα. 7 π.μ. Πρωινό ξύπνημα με γυμναστική. Το νέο Crossland Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. Χρόνος για δουλειά, χρόνος για χόμπι, χρόνος για την οικογένεια και τους φίλους, χρόνος για εσάς με το νέο Crossland Χ ζείτε τη ζωή σας άνετα, ακριβώς όπως σας αρέσει.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα. ALWAYS A BETTER WAY ΛΟΓΟΙ Χρηματοδοτικές λύσεις Ένα πλήρες πακέτο χρηματοδοτικών λύσεων, μέσω του προγράμματος ToyotaFlex με ευέλικτες επιλογές ή άλλων τυποποιημένων χρηματοδοτικών λύσεων μέσω εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης

Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Προστασία του στόλου σας και βελτίωση του μεταφορικού σας έργου TM Our Vision. Your Safety. Εταιρία Μηχανημάτων & Λογισμικού Σύνδεση με συστήματα τηλεματικής Προσφέρει στον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΕΞΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

περιεχόμενα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΕΞΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟ ΝΕΟ OPEL ASTRA ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΟΣΗΜΟ στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Η νέα σειρά Astra είναι κάτι περισσότερο από τα νέα κορυφαία μοντέλα Opel στη μεσαία κατηγορία. Αποτελεί ένα αριστούργημα γερμανικής τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ECOSPORT ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. EcoSport ST-Line Διαφορετικού χρώματος οροφή σε βασικό χρώμα Mica Shadow Black, προαιρετικό μεταλλικό χρώμα αμαξώματος Tiger Eye και ζάντες ελαφρού κράματος

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Με Opel Insignia 2,0 CDTI στην Βόρεια Ελλάδα

Με Opel Insignia 2,0 CDTI στην Βόρεια Ελλάδα Με Opel Insignia 2,0 CDTI στην Βόρεια Ελλάδα Ήρθεη στιγμή που το Insignia θα δεχόταν μια ανανέωση ώστε να συνεχίσει τη λαμπρή του εμπορική πορεία. Εμείς είχαμε στα χέρια μας την έκδοση με τον δίλιτρο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ. ASTRA ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΟΣΗΜΟ στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Το Astra 5-θυρο και το Sports Tourer είναι τα νέα κορυφαία μοντέλα Opel στη μεσαία κατηγορία. Αποτελούν ένα αριστούργημα γερμανικής τεχνολογίας και δυναμικής

Διαβάστε περισσότερα

εξαιρετικό από τη φύση τόύ.

εξαιρετικό από τη φύση τόύ. opel Mokka εξαιρετικό από τη φύση τόύ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εάν επιθυμείτε υψηλή θέση οδήγησης σε compact διαστάσεις, πρέπει να σκεφτείτε διαφορετικά. Σκεφτείτε πέρα από τα καθιερωμένα. Σκεφτείτε το Mokka. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανίαα Κρήτηατήτης Ταχ. Κώδικας: 73135

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Vivaro ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Το Opel Vivaro διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να κάνει καλά τη δουλειά του. Το παρουσιαστικό μιας ναυαρχίδας πρώτης γραμμής, μια άνετη καμπίνα και μεγάλο

Διαβάστε περισσότερα

Oρισμένες φωτογραφίες και περιγραφές αυτού του προσπέκτους ενδεχομένως να περιλαμβάνουν στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, τα οποία διατίθενται με

Oρισμένες φωτογραφίες και περιγραφές αυτού του προσπέκτους ενδεχομένως να περιλαμβάνουν στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, τα οποία διατίθενται με Corsa Oρισμένες φωτογραφίες και περιγραφές αυτού του προσπέκτους ενδεχομένως να περιλαμβάνουν στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, τα οποία διατίθενται με επιπλέον χρέωση. Τα περιεχόμενα ήταν ακριβή κατά

Διαβάστε περισσότερα