BeoLink Wireless 1. Οδηγός

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BeoLink Wireless 1. Οδηγός"

Transcript

1 BeoLink Wireless 1 Οδηγός

2 CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία μπορεί να επισκευάσει ο χρήστης. Για οποιαδήποτε επισκευή, απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο προσωπικό σέρβις. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Για να αποσυνδέσετε πλήρως αυτή τη συσκευή από το ρεύμα, αφαιρέστε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα του τοίχου. Η αποσυνδεμένη συσκευή θα παραμείνει σε άμεση κατάσταση λειτουργίας. Το εικονίδιο του κεραυνού με αιχμή βέλους μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο προειδοποιεί το χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης επικίνδυνης τάσης εντός του περιβλήματος του προϊόντος που μπορεί να είναι επαρκούς μεγέθους ώστε να συνιστά κίνδυνο ηλεκτροπληξίας σε άτομα. Το εικονίδιο του θαυμαστικού μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο προειδοποιεί το χρήστη για την παρουσία σημαντικών οδηγιών λειτουργίας και συντήρησης (επισκευής) στα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος. Η παρούσα ψηφιακή συσκευή τάξης B πληροί όλες τις απαιτήσεις των Κανονισμών Σχετικά με Εξοπλισμούς που Προκαλούν Παρεμβολές του Καναδά. Οι εσωτερικές κεραίες που χρησιμοποιούνται για αυτόν τον ασύρματο πομπό πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 20 cm (8 ) από οποιοδήποτε άτομο και δεν πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο χώρο ή να λειτουργούν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη κεραία ή πομπό. Τροποποιήσεις που δεν εγκρίνονται ρητά από την παρούσα εταιρεία θα μπορούσαν να ακυρώσουν τη δυνατότητα του χρήστη να λειτουργεί τη συσκευή. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παρούσα συσκευή συμμορφώνεται με το τμήμα 15 των Κανονισμών FCC. Η λειτουργία υπόκειται στις ακόλουθες δύο συνθήκες: (1) Η παρούσα συσκευή δεν μπορεί να προκαλέσει επιβλαβείς παρεμβολές, και (2) η παρούσα συσκευή πρέπει να δέχεται οποιεσδήποτε παρεμβολές λαμβάνει, συμπεριλαμβανομένων παρεμβολών που μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητη λειτουργία. Ο παρών εξοπλισμός παράγει, χρησιμοποιεί και μπορεί να εκπέμψει ραδιοσυχνοτική ενέργεια και, εάν δεν εγκατασταθεί και χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες, ενδέχεται να προκαλέσει επιβλαβείς παρεμβολές στις ραδιοεπικοινωνίες. Ωστόσο, δεν εγγυάται ότι δεν θα δημιουργηθούν παρεμβολές σε μια συγκεκριμένη εγκατάσταση. Εάν ο παρών εξοπλισμός προκαλεί επιβλαβείς παρεμβολές στη ραδιοφωνική ή τηλεοπτική λήψη, οι οποίες μπορούν να διαπιστωθούν από την απενεργοποίηση και ενεργοποίηση του εξοπλισμού, συνιστάται στο χρήστη να προσπαθήσει να επιλύσει την παρεμβολή με ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα μέτρα: Αλλάξτε τον προσανατολισμό ή τη θέση της κεραίας λήψης. Αυξήστε την απόσταση ανάμεσα στον εξοπλισμό και το δέκτη. Συνδέστε τον εξοπλισμό σε πρίζα διαφορετικού κυκλώματος από αυτό στο οποίο έχει συνδεθεί ο δέκτης. Για βοήθεια, συμβουλευθείτε το κατάστημα πώλησης ή έναν έμπειρο τεχνικό ραδιοφώνου/τηλεόρασης.

3 Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή, 4 Το κεφάλαιο αυτό σας παρέχει μία επισκόπηση του συστήματος Wireless 1 στο κυρίως δωμάτιο και στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο και περιγράφει τις διατάξεις Master Link και Power Link. Χειρισμός από κοντά, 6 Μάθετε πώς να ενεργοποιείτε τη λειτουργία Αναπαραγωγής με Χρονοδιακόπτη και πώς να ακούτε μία πηγή που αναπαράγεται στο σύστημα του κυρίως δωματίου. Τηλεχειριστήριο Beo4, 7 Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο Beo4 για να έχετε πρόσβαση στις πηγές του κυρίως δωματίου από ένα διασυνδεδεμένο δωμάτιο. Beo4 Ρυθμίσεις ήχου, 8 Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο Beo4 για να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις ήχου. Εγκατάσταση του BeoLink Wireless 1, 9 Πληροφορίες σχετικά με την τοποθέτηση, την εγκατάσταση και τις συνδέσεις των μονάδων Wireless 1 και του αισθητήρα IR. Έτοιμο για χρήση..., 16 Πληροφορίες για να καταστήσετε τα προϊόντα του διασυνδεδεμένου δωματίου έτοιμα για χρήση.

4 4 Εισαγωγή Το κυρίως δωμάτιο είναι το δωμάτιο στο οποίο έχετε τοποθετήσει το σύστημα ήχου και/ή εικόνας μαζί με τις διάφορες πηγές τους (το κυρίως σύστημα). Θα χρειαστεί να συνδέσετε στο κυρίως σύστημα ένα BeoLink Wireless 1 που να έχει ρυθμιστεί ως πομπός. Το διασυνδεδεμένο δωμάτιο είναι ο χώρος όπου έχετε ρυθμίσει ένα άλλο BeoLink Wireless 1 ως δέκτη. Για να ολοκληρώσετε τη διάταξη του διασυνδεδεμένου δωματίου, θα χρειαστείτε είτε ένα προϊόν ήχου/ εικόνας Bang & Olufsen είτε ένα ζεύγος ενεργών ηχείων. Σύστημα διασυνδεδεμένου δωματίου με συμβατό προϊόν εικόνας διάταξη με σύνδεση Master Link. Το σύστημα του διασυνδεδεμένου δωματίου απαιτεί είτε μια διάταξη Master Link είτε μία διάταξη Power Link, ανάλογα με τον τύπο των προϊόντων στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο. Διάταξη Master Link Εάν το προϊόν διασυνδεδεμένου δωματίου είναι σύστημα ήχου ή εικόνας, πρέπει να συνδεθεί στο BeoLink Wireless 1 με ένα καλώδιο Master Link. Σημειώστε ότι μία διάταξη BeoLab 3500 πρέπει επίσης να συνδεθεί στο BeoLink Wireless 1 με ένα καλώδιο Master Link. Για τη λειτουργία μιας τέτοιας διάταξης, συμβουλευτείτε τον Οδηγό που συνοδεύει το προϊόν του διασυνδεδεμένου δωματίου.

5 5 Για πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του συστήματος BeoLink Wireless 1, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Εγκατάσταση του BeoLink Wireless 1 (σελ. 9-15) σε αυτόν τον Οδηγό. Για πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του συστήματος του κυρίως δωματίου και των προϊόντων του διασυνδεδεμένου δωματίου, συμβουλευθείτε τους Οδηγούς που παρέχονται μαζί με τα προϊόντα. Σύστημα διασυνδεδεμένου δωματίου με ενεργά ηχεία και αισθητήρα IR διάταξη με σύνδεση Power Link. Διάταξη Power Link Εάν το προϊόν διασυνδεδεμένου δωματίου είναι ένα ζεύγος ενεργών ηχείων, αυτά πρέπει να συνδεθούν στο BeoLink Wireless 1 με καλώδια Power Link. Για τη λειτουργία μιας τέτοιας διάταξης, ανατρέξτε στις σελίδες 6-8 αυτού του Οδηγού. Αυτή η διάταξη απαιτεί επίσης έναν αισθητήρα IR προκειμένου να μπορείτε να λειτουργήσετε το σύστημα είτε μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά είτε με ένα τηλεχειριστήριο Bang & Olufsen.

6 6 Χειρισμός από κοντά Η σελίδα αυτή αφορά μόνο μία διάταξη Power Link με αισθητήρα IR. Για πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό από κοντά προϊόντων διασυνδεδεμένου δωματίου τα οποία έχουν συνδεθεί με καλώδια Master Link, συμβουλευθείτε τους Οδηγούς που παρέχονται μαζί με τα προϊόντα. Ο μικρός κυκλικός αισθητήρας IR διαθέτει πλήκτρα για χειρισμό από κοντά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα για να ακούσετε την πηγή που αναπαράγεται εκείνη τη στιγμή στο κυρίως σύστημα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου. Τα πλήκτρα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να συμπεριλάβετε ή να εξαιρέσετε τα ηχεία του διασυνδεδεμένου δωματίου στο προγραμματισμό του Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής που έχει πραγματοποιηθεί στο κυρίως σύστημα ήχου ή εικόνας. Η λειτουργία Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα συστήματα της Bang & Olufsen. Παρακαλούμε ανατρέξτε στον Οδηγό του κυρίως συστήματος. Ακρόαση μίας πηγής του κυρίως δωματίου > Πιέστε PLAY για να ακούσετε την πηγή που αναπαράγεται εκείνη τη στιγμή στο κυρίως σύστημα. Εάν δεν αναπαράγεται καμία πηγή τη στιγμή που πιέσετε PLAY, ενεργοποιείται το ραδιόφωνο του κυρίως συστήματος. Εάν το κυρίως σύστημα δε διαθέτει καμία πηγή ήχου, θα ενεργοποιηθεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούσατε την τελευταία φορά. > Πιέστε και πάλι PLAY, και τα ηχεία του διασυνδεδεμένου δωματίου απενεργοποιούνται (μια κόκκινη ένδειξη αναμονής εμφανίζεται στο πλήκτρο PLAY ). Εάν κρατήσετε πιεσμένο το πλήκτρο PLAY για περισσότερο από δύο δευτερόλεπτα, τόσο το σύστημα του κυρίως δωματίου όσο και το σύστημα του διασυνδεδεμένου δωματίου απενεργοποιούνται. Ρύθμιση της έντασης του ήχου > Πιέστε ή για να αυξήσετε ή να ελαττώσετε το επίπεδο της έντασης ήχου στα ηχεία. Το επίπεδο της έντασης στα ηχεία του διασυνδεδεμένου δωματίου ρυθμίζεται εντελώς ανεξάρτητα από το κυρίως σύστημα. TIMER PLAY Έλεγχος Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής Εάν το κυρίως σύστημα έχει προγραμματιστεί για να ξεκινήσει αυτόματα την αναπαραγωγή (Χρονοδιακόπτης Αναπαραγωγής), τα ηχεία του διασυνδεδεμένου δωματίου μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν. > Πιέστε TIMER. Μία μικρή κόκκινη ένδειξη στο πλήκτρο TIMER υποδηλώνει ότι θα συμπεριληφθούν τα ηχεία του διασυνδεδεμένου δωματίου. > Πιέστε και πάλι TIMER για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Χρονοδιακόπτη για το διασυνδεδεμένο δωμάτιο (η κόκκινη ένδειξη εξαφανίζεται).

7 TIMER PLAY Τηλεχειριστήριο Beo4 7 Η σελίδα αυτή αφορά μόνο μία διάταξη Power Link με αισθητήρα IR. Για πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό προϊόντων διασυνδεδεμένου δωματίου με το τηλεχειριστήριο Beo4, τα οποία έχουν συνδεθεί με καλώδια Master Link, συμβουλευθείτε τους Οδηγούς που παρέχονται μαζί με τα προϊόντα. Με το τηλεχειριστήριο Beo4 μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις πηγές από το κυρίως σύστημα ήχου ή εικόνας που επιθυμείτε να ακούσετε, και να ελέγχετε τις λειτουργίες για αυτές τις πηγές ακριβώς όπως όταν χειρίζεστε απευθείας το κυρίως σύστημα. Ενεργοποίηση μίας πηγής ήχου > Πιέστε RADIO για να ακούσετε ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα. > Πιέστε CD για να ακούσετε ένα CD. > Πιέστε A MEM (A TAPE) για να ακούσετε μία ηχογράφηση. Ενεργοποίηση μίας πηγής εικόνας > Πιέστε TV για να παρακολουθήσετε τηλεόραση. > Πιέστε DTV (SAT) για να παρακολουθήσετε ψηφιακή τηλεόραση. > Πιέστε V MEM (V TAPE) για να παρακολουθήσετε μία εγγραφή εικόνας. > Πιέστε DVD για να παρακολουθήσετε ένα DVD. Το τηλεχειριστήριο Beo4 διατίθεται σαν προαιρετικός εξοπλισμός από τα καταστήματα της Bang & Olufsen. Οι λειτουργίες που αναφέρονται σε αυτό το σημείο είναι διαθέσιμες μόνο μέσω του BeoLink Wireless 1 εφόσον η αντίστοιχη πηγή βρίσκεται στη λίστα του συστήματος Bang & Olufsen και η πηγή υποστηρίζει τη λειτουργία. Ενεργοποίηση πρόσθετων πηγών > Πιέστε LIST για να εμφανίσετε πρόσθετες πηγές, όπως για παράδειγμα N.MUSIC (μουσική αποθηκευμένη σε ένα PC), και στη συνέχεια πιέστε GO για να ενεργοποιήσετε μία πηγή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Beo4 και του συστήματος ήχου και εικόνας, ανατρέξτε στους Οδηγούς που παρέχονται μαζί τους.

8 8 Beo4 Ρυθμίσεις ήχου Η σελίδα αυτή αφορά μόνο μία διάταξη Power Link με αισθητήρα IR. Για πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις ήχου προϊόντων διασυνδεδεμένου δωματίου σε διατάξεις Master Link, συμβουλευθείτε τους Οδηγούς που παρέχονται μαζί με τα προϊόντα. Με το τηλεχειριστήριο Beo4 μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο εξόδου των ηχείων του διασυνδεδεμένου δωματίου. Όλες οι ρυθμίσεις του ήχου θα επανέλθουν στις αρχικές τους τιμές όταν απενεργοποιήσετε το διασυνδεδεμένο δωμάτιο εκτός εάν τις αποθηκεύσετε μόνιμα. Όλες οι τρέχουσες ρυθμίσεις ήχου, συμπεριλαμβανομένης της έντασης ήχου, αποθηκεύονται ταυτόχρονα. Ρύθμιση της έντασης του ήχου ή σίγαση του ήχου > Πιέστε ή για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση του ήχου. > Πιέστε το μέσο του πλήκτρου για να διακόψετε προσωρινά τον ήχο, και πιέστε ή για επαναφορά του ήχου. Ρύθμιση της ισορροπίας των ηχείων > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη SPEAKER* στην οθόνη. > Πιέστε ή για να ρυθμίσετε την ισορροπία μεταξύ του αριστερού και δεξιού ηχείου. Ρύθμιση μπάσων, πρίμων ή loudness > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη A.SETUP* (ή V.SETUP* για πηγή εικόνας) στην οθόνη. > Πιέστε GO για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις ρυθμίσεις. > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη BASS, TREBLE ή LOUDNSS στην οθόνη. > Πιέστε ή για να προσαρμόσετε τη ρύθμιση. > Πιέστε GO για να επιλέξετε τη ρύθμιση. Μόνιμη αποθήκευση των ρυθμίσεων ήχου νέα προρύθμιση εκκίνησης > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη S.STORE* στην οθόνη. > Πιέστε GO για να αποθηκεύσετε μόνιμα τις ρυθμίσεις. Ο ήχος ρυθμίζεται εντελώς ανεξάρτητα από το κυρίως σύστημα ήχου ή εικόνας. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για να εμφανιστούν οι λειτουργίες αυτές, πρέπει πρώτα να τις προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Παρακαλούμε ανατρέξτε στο κεφάλαιο Προσαρμογή του Beo4 του Οδηγού Beo4.

9 Εγκατάσταση του BeoLink Wireless 1 9 Στις επόμενες σελίδες εξηγείται ο τρόπος εγκατάστασης ενός σετ BeoLink Wireless 1 τόσο για το κύριο όσο και για το διασυνδεδεμένο δωμάτιο. Σας συνιστούμε να ακολουθήσετε αυτή τη διαδικασία: Ρυθμίστε τη σύνδεση μεταξύ των μονάδων Wireless 1 όπως περιγράφεται στη σελ. 10. Πραγματοποιήστε τις συνδέσεις καλωδίων όπως περιγράφεται στις σελίδες Ελέγξτε την ασύρματη διασύνδεση μεταξύ των διατάξεων του κυρίως και του διασυνδεδεμένου δωματίου. Εάν είναι απαραίτητο, τοποθετήστε τις μονάδες στον τοίχο όπως περιγράφεται στις σελ. 11 και 15. Ρυθμίστε τη διάταξη του διασυνδεδεμένου δωματίου στη σωστή Επιλογή όπως περιγράφεται στη σελ. 16. Πριν ξεκινήσετε Βεβαιωθείτε ότι το Wireless 1 έχει ρυθμιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του οδηγού. Για την αποφυγή τραυματισμού, χρησιμοποιήστε μόνο προσαρτήματα τοίχου εγκεκριμένα από την Bang & Olufsen! Το Wireless 1 μπορεί να απενεργοποιηθεί εντελώς μόνο αποσυνδέοντάς τo από την πρίζα. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το Wireless 1. Αφήστε τέτοιου είδους εργασίες στο εξειδικευμένο προσωπικό σέρβις! Το Wireless 1 είναι σχεδιασμένο μόνο για χρήση σε εσωτερικό χώρο, σε ξηρά, οικιακά περιβάλλοντα και σε περιοχή θερμοκρασιών C (50 113º F). Αφήστε αρκετό χώρο γύρω από το Wireless 1 για επαρκή αερισμό. Μην τοποθετείτε οποιαδήποτε αντικείμενα πάνω στο Wireless 1. Ανάλογα με την τοποθέτηση και τον περιβάλλοντα χώρο, η εμβέλεια εσωτερικού χώρου του Wireless 1 είναι περίπου 30 m. Ένας πομπός μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι επτά δέκτες, και μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνο τρεις πομπούς σε μία διάταξη. Οι πομποί θα πρέπει να τοποθετούνται σε απόσταση τουλάχιστον 5 m μεταξύ τους. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον μία διάταξη BeoLink Wireless 1 ως πομπό συνδεδεμένο στο κυρίως σύστημα, και μία διάταξη BeoLink Wireless 1 ως δέκτη σε κάθε διασυνδεδεμένο δωμάτιο. Επιπλέον, θα χρειαστείτε έναν αισθητήρα IR σε κάθε διασυνδεδεμένο δωμάτιο με διάταξη Power Link. Μην τοποθετείτε τον αισθητήρα IR σε άμεσο ηλιακό ή τεχνητό φως (π.χ. έναν προβολέα) ή κοντά σε αντικείμενα που παράγουν ηλεκτρικό θόρυβο (π.χ. ντίμερ), διότι ελαττώνεται η ευαισθησία του δέκτη του τηλεχειριστηρίου.

10 10 >> Εγκατάσταση του BeoLink Wireless 1 Wireless 1 Πομπός/δέκτης Το Wireless 1 πρέπει να ρυθμίζεται είτε ως πομπός, είτε ως δέκτης. Προτού στερεωθεί ο πομπός και ο δέκτης στον τοίχο, θα πρέπει να καταστήσετε μία σύνδεση μεταξύ τους. Αυτό πρέπει να γίνει ενώ οι μονάδες βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Η διαδικασία σύνδεσης που περιγράφεται εδώ χρειάζεται να εκτελεστεί για κάθε δέκτη σε μία διάταξη χωριστά. Εάν χρειάζονται περισσότεροι από ένας δέκτες, χρειάζεται να πραγματοποιηθεί σύνδεση μεταξύ κάθε πομπού και κάθε δέκτη μία κάθε φορά. Κατά τη ρύθμιση της σύνδεσης με τους δέκτες, μόνο ένας πομπός πρέπει να ενεργοποιείται κάθε φορά. Πραγματοποίηση σύνδεσης μεταξύ ενός πομπού και ενός δέκτη > Ρυθμίστε το διακόπτη δύο θέσεων στη θέση εκπομπής ή λήψης (T ή R), αντίστοιχα. > Συνδέστε τον πομπό και το δέκτη στο ρεύμα. > Πιέστε το πλήκτρο σύνδεσης στον πομπό και το δέκτη για να ξεκινήσετε τη λειτουργία σύνδεσης διάρκειας ενός λεπτού. > Όταν η ένδειξη ανάβει σε πράσινο ή κίτρινο, έχει πραγματοποιηθεί η σύνδεση μεταξύ του πομπού και του δέκτη. Μετά από περίπου 20 δευτερόλεπτα από την επίτευξη της σύνδεσης, ο δέκτης τίθεται σε αναμονή (η ένδειξη ανάβει σε κόκκινο). > Όταν ο δέκτης τεθεί σε αναμονή, αποσυνδέστε τις μονάδες από το ρεύμα και μετακινήστε τις στις τελικές τους θέσεις. Εάν έχετε περισσότερους δέκτες, επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία για κάθε δέκτη. Φωτεινές ενδείξεις Αναβοσβήνει γρήγορα σε κίτρινο Επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων του Wireless 1. Αναβοσβήνει αργά σε κόκκινο Η λειτουργία σύνδεσης του Wireless 1 βρίσκεται σε εξέλιξη. Αναβοσβήνει γρήγορα σε κόκκινο Αποτυχία σύνδεσης/ δέκτης εκτός εμβέλειας του πομπού. Πράσινο Η σύνδεση μεταξύ του πομπού και του δέκτη έχει πραγματοποιηθεί. Κίτρινο Η σύνδεση μεταξύ πομπού και δέκτη είναι αποδεκτή, αλλά όχι η καλύτερη δυνατή. Κόκκινο Ο δέκτης βρίσκεται σε αναμονή. Για επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων του Wireless 1 (καμία σύνδεση), πιέστε και κρατήστε πιεσμένο το πλήκτρο μέχρι η ένδειξη να αρχίσει να αναβοσβήνει σε κίτρινο με γρήγορο ρυθμό. Στη σελίδα 11 απεικονίζεται ο τρόπος πρόσβασης στα πλήκτρα και στις υποδοχές.

11 11 Wireless 1 επίτοιχη τοποθέτηση Το Wireless 1 μπορεί να στερεωθεί σε τοίχο (ή οροφή) με ένα από τα δύο εξαρτήματα στερέωσης που περιλαμβάνονται στη συσκευασία σε οριζόντια ή κατακόρυφη θέση. Μπορεί να τοποθετηθεί στο εξάρτημα στερέωσης με τέτοιο τρόπο ώστε τα καλώδια να περαστούν είτε προς τα αριστερά, είτε προς τα δεξιά. Ωστόσο, εάν τοποθετήσετε το Wireless 1 κάθετα στον τοίχο, τα καλώδια θα πρέπει να περαστούν κάθετα σε διαφορετική περίπτωση το εξάρτημα στερέωσης δεν θα συγκρατεί το Wireless 1 με ασφάλεια! Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήκτρο σύνδεσης και στις υποδοχές, θα χρειαστεί να αφαιρέσετε πρώτα το κάλυμμα. Αφού ολοκληρώσετε τη σύνδεση των καλωδίων και ελέγξετε ότι η ασύρματη σύνδεση υφίσταται, περάστε τα καλώδια από την εγκοπή και τοποθετήστε ξανά το κάλυμμα. Αφού τοποθετήσετε το κάλυμμα, σύρετε το Wireless 1 στο εξάρτημα στερέωσης όπως φαίνεται. Χρησιμοποιήστε δύο βίδες και ούπα, κάθε ένα με ελάχιστη ικανότητα φορτίου 1,6 kg. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να κρεμάσετε το Wireless 1 από τοίχο ή οροφή από γυψοσανίδα, μια από τις βίδες να είναι ξυλόβιδα (4 mm), η οποία διεισδύει στο γύψο και βιδώνεται τουλάχιστον για 12 mm σε ένα κατακόρυφο στήριγμα. Η άλλη βίδα πρέπει να είναι ειδικού τύπου για γυψοσανίδες.

12 12 >> Εγκατάσταση του BeoLink Wireless 1 Συνδέσεις Master Link Στο κυρίως δωμάτιο: Συνδέστε τον πομπό στην υποδοχή Master Link στο κυρίως σύστημα. Στη συνέχεια, συνδέστε στο ρεύμα τόσο το κυρίως σύστημα όσο και τον πομπό. Σύνδεση Master Link ML Στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο: Συνδέστε το προϊόν ήχου ή εικόνας στην υποδοχή Master Link στο δέκτη. Διακόπτης Δέκτη/Πομπού R T Πλήκτρο σύνδεσης Ενδεικτική λυχνία Στη συνέχεια, συνδέστε στο ρεύμα τόσο το προϊόν ήχου ή εικόνας όσο και το δέκτη. Κυρίως δωμάτιο Διασυνδεδεμένο δωμάτιο Ελέγξτε την ενδεικτική λυχνία στο δέκτη για να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση εξακολουθεί να υφίσταται. Εάν η σύνδεση έχει χαθεί, οι μονάδες θα πρέπει να μετακινηθούν. Ο δέκτης τίθεται σε αναμονή μετά από περίπου 20 δευτερόλεπτα. MASTER LINK T R BeoLink Wireless 1 BeoLink Wireless 1

13 13 Σύνδεση Master Link Συνδέσεις Power Link Στο κυρίως δωμάτιο: Συνδέστε τον ML IR PL PL πομπό στην υποδοχή Master Link στο κυρίως σύστημα. Στη συνέχεια συνδέστε στο ρεύμα τόσο το κυρίως σύστημα όσο και τον πομπό. Διακόπτης Δέκτη/Πομπού R T Πλήκτρο σύνδεσης Ενδεικτική λυχνία Στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο: Συνδέστε τα ηχεία στις υποδοχές Power Link του δέκτη. Συνδέστε τον αισθητήρα IR στην υποδοχή με την Κυρίως δωμάτιο Διασυνδεδεμένο δωμάτιο ένδειξη IR (για πληροφορίες σχετικά με τον αισθητήρα IR και το καλώδιό του, δείτε σελ. 14). Στη συνέχεια συνδέστε στο ρεύμα τόσο τα ηχεία όσο και το δέκτη. Ελέγξτε την ενδεικτική λυχνία στο δέκτη για να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση εξακολουθεί να υφίσταται. Εάν η σύνδεση έχει χαθεί, οι μονάδες T BeoLink Wireless 1 MASTER LINK R BeoLink Wireless 1 θα χρειαστεί να μετακινηθεί. Ο δέκτης τίθεται σε αναμονή μετά από περίπου 20 δευτερόλεπτα. Power Link Mk 3 Καλώδια Power Link: Τα καλώδια πρέπει να είναι του τύπου που φέρει την ένδειξη ενός τριγώνου στο βύσμα. Μη χρησιμοποιείτε καλώδια Power Link παλαιότερου τύπου, καθώς θα προκληθεί θόρυβος με αποτέλεσμα να μην σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου!

14 14 >> Εγκατάσταση του BeoLink Wireless 1 Αισθητήρας IR συνδέσεις καλωδίων Ο μικρός κυκλικός αισθητήρας IR διατίθεται από τα καταστήματα της Bang & Olufsen. Σε κάθε διάταξη διασυνδεδεμένου δωματίου χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ένας αισθητήρας IR. Χρησιμοποιήστε το καλώδιο που παρέχεται μαζί με τον αισθητήρα IR και συνδέστε το όπως περιγράφεται εδώ: > Κόψτε το καλώδιο στο κατάλληλο μήκος (από το δέκτη μέχρι τον αισθητήρα IR ) και γυμνώστε το όπως δείχνεται. > Περάστε το καλώδιο μέσα από το άγκιστρο καλωδίων (A) και συνδέστε τους αγωγούς στις υποδοχές στο εσωτερικό του αισθητήρα IR με τη σειρά που υποδεικνύεται. Στη συνέχεια σφίξτε το άγκιστρο (A). > Τοποθετήστε το πίσω κάλυμμα και στερεώστε τον αισθητήρα IR στον τοίχο όπως περιγράφεται στην επόμενη σελίδα και στη συνέχεια συνδέστε το καλώδιο στην υποδοχή με την ένδειξη IR στο δέκτη Συνδέστε τους αγωγούς του καλωδίου στις υποδοχές στο εσωτερικό του δέκτη με την εξής σειρά: 1 = κίτρινο 2 = γκρι 3 = πράσινο 4 = λευκό 5 = καφέ A 35 mm 1.5" 5 mm 0.25" Γυμνώστε το άκρο του καλωδίου. Συστρέψτε τους πυρήνες κάθε αγωγού και λυγίστε τους προς τα πίσω.

15 15 D D C C Αισθητήρας IR επίτοιχη τοποθέτηση Εάν ο αισθητήρας IR έχει τοποθετηθεί δίπλα σε μία πόρτα και σε κατάλληλο ύψος, μπορείτε εύκολα να τον ενεργοποιείτε ή να τον απενεργοποιείτε μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά κατά την είσοδο ή έξοδό σας από το δωμάτιο. Επιπλέον, εάν τοποθετηθεί κοντά στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα ηχεία ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο. B B B > Χρησιμοποιήστε την επίτοιχη πλάκα σα γνώμονα για σημειώσετε τις τρύπες στον τοίχο. Τοποθετήστε τις βίδες και τα ούπα, αλλά αφήστε τις κεφαλές των δύο βιδών να προεξέχουν από τον τοίχο όπως φαίνεται (C/D). > Τοποθετήστε την επίτοιχη πλάκα επάνω στην πίσω πλευρά του αισθητήρα IR, και στερεώστε την με τις τρεις βίδες (B). > Εισάγετε τις δύο κεφαλές των βιδών που προεξέχουν (D) στις αντίστοιχες οπές, και περιστρέψτε τον αισθητήρα IR αριστερόστροφα για τον στερεώσετε. B C D

16 16 Έτοιμο για χρήση Ρυθμίσεις επιλογών Αφού ολοκληρώσετε όλες τις Σε μία διάταξη Power Link, ρυθμίστε τα ηχεία στο διασυνδεδεμένο Option 4 συνδέσεις όπως περιγράφεται στις δωμάτιο σε μία από τις ακόλουθες προηγούμενες σελίδες ή στους Επιλογές: Οδηγούς που παρέχονται με τα Option 0: Χρησιμοποιείται όταν προϊόντα διασυνδεδεμένου δωματίου, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το σύστημα. Ωστόσο, για να λειτουργεί σωστά η διάταξή σας, πρέπει να επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία τηλεχειρισμού στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο. Option 4: Χρησιμοποιείται εάν τοποθετήσετε μία διάταξη T R Option 5 προγραμματίσετε την Επιλογή των διασυνδεδεμένου δωματίου στο προϊόντων διασυνδεδεμένου ίδιο δωμάτιο με το κυρίως σας δωματίου. σύστημα (π. χ. σε ένα μεγάλο καθιστικό σχήματος Γ με δύο T R Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ξεχωριστές θέσεις ακρόασης). βρείτε ποια Επιλογή θα Option 5: Χρησιμοποιείται εάν χρησιμοποιήσετε με τη διάταξη Power Link. Για πληροφορίες τοποθετήσετε μία τηλεόραση Bang & Olufsen στο Option 6 σχετικά με τις ρυθμίσεις Επιλογής διασυνδεδεμένο δωμάτιο. για ένα προϊόν διασυνδεδεμένου Option 6: Χρησιμοποιείται σε διάταξη δωματίου σε διάταξη Master Link, με το κυρίως σύστημα σε ένα συμβουλευθείτε τους Οδηγούς που δωμάτιο και τη διάταξη του T R παρέχονται μαζί με τα προϊόντα. διασυνδεδεμένου δωματίου σε κάποιο άλλο όπως περιγράφεται σε αυτόν τον οδηγό (αυτή είναι η εργοστασιακή ρύθμιση).

17 17 Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο Beo4 για να ρυθμίσετε την Επιλογή. Ολόκληρο το σύστημα θα πρέπει να τεθεί σε κατάσταση αναμονής: > Κρατώντας πιεσμένο το πλήκτρο, πιέστε LIST. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. > Πιέστε LIST επανειλημμένα μέχρι να εμφανιστεί το OPTION? στην οθόνη του Beo4 και πιέστε GO. > Πιέστε LIST επανειλημμένα μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη L.OPT στην οθόνη του Beo4 και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το σωστό νούμερο (0, 4, 5 ή 6). Ασύρματη παρεμβολή Τα σήματα μεταξύ του πομπού και του δέκτη μπορεί να επηρεαστούν από άλλα συστήματα, όπως για παράδειγμα μικροκύματα ή ασύρματα συστήματα υπολογιστών, καθώς και από ασύρματα τηλεφωνικά συστήματα στις Η.Π.Α. Εάν παρατηρηθεί παρεμβολή, θα πρέπει να προσπαθήσετε να την περιορίσετε με ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω μέτρα: Αλλάξτε τον προσανατολισμό ή τη θέση του δέκτη για να βελτιώσετε τη λήψη. Αυξήστε την απόσταση ανάμεσα στον εξοπλισμό που προκαλεί την παρεμβολή και το δέκτη. Επικοινωνήστε με το κατάστημα της Bang & Olufsen για βοήθεια.

18 18 Απόρριψη Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Waste Electrical and Electronic Equipment ή WEEE) Προστασία περιβάλλοντος Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Τα προϊόντα και οι εξοπλισμοί που επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να συλλέγονται για έχουν εκδώσει την οδηγία περί επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση απόρριψης Ηλεκτρικού και και άλλες μορφές περισυλλογής ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Σκοπός της φέρουν τη σήμανση του οδηγίας είναι η πρόληψη απόρριψης εικονογράμματος που εικονίζεται. ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού Όταν απορρίπτετε ηλεκτρικό και εξοπλισμού και η προώθηση της ηλεκτρονικό εξοπλισμό επαναχρησιμοποίησης και χρησιμοποιώντας τα συστήματα ανακύκλωσης καθώς και άλλων συλλογής που είναι διαθέσιμα στη μορφών περισυλλογής τέτοιων χώρα σας, προστατεύετε το απορριμμάτων. Συνεπώς, η οδηγία περιβάλλον, την ανθρώπινη υγεία και αφορά κατασκευαστές, συμβάλλετε στη λογική χρήση των αντιπροσώπους και καταναλωτές. φυσικών πόρων. Η συλλογή ηλεκτρικού Η οδηγία WEEE (περί απόρριψης και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού απορριμμάτων προστατεύει από τον εξοπλισμού) απαιτεί τόσο οι κίνδυνο μόλυνσης της φύσης με τις κατασκευαστές όσο και οι τελικοί επικίνδυνες ουσίες οι οποίες μπορεί χρήστες να διαθέτουν τον ηλεκτρικό να υπάρχουν σε ηλεκτρικά και και ηλεκτρονικό εξοπλισμό και ηλεκτρονικά προϊόντα και εξοπλισμούς. εξαρτήματα με περιβαλλοντικά φιλικό Το κατάστημα πώλησης της Bang & και ασφαλή τρόπο, και ο εξοπλισμός Olufsen θα σας βοηθήσει και θα σας και τα απορρίμματα να συμβουλεύσει σχετικά με το σωστό επαναχρησιμοποιούνται ή τρόπο απόρριψης για τη χώρα σας. περισυλλέγονται για τα υλικά τους ή την ενέργεια. Ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός και τα εξαρτήματα δεν πρέπει να απορρίπτονται μαζί με τα συνηθισμένα οικιακά απορρίμματα. Όλος ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός και τα εξαρτήματα πρέπει να συλλέγονται και να απορρίπτονται χωριστά.

19 19 Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 1999/5/EC και 2006/95/EC. Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κράτη μέλη της ΕΕ και ΕΖΕΣ (Ευρωπαϊκή Ζώνη Ελεύθερων Συναλλαγών). Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση του υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

20

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται BeoLab 10 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 3500 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 9 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών BeoCenter 2 Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL BeoLab 6000 Οδηγός ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω µέρος). Στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχουν εξαρτήµατα που µπορούν να επισκευαστούν από το

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη.

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη. BeoLab 5 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέσετε τη συσκευή σε τυχόν σταξίματα ή πιτσιλίσματα και εξασφαλίστε ότι δεν

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια BeoLab 8000 Οδηγός Ε Τ Ο Ι Μ Ο Γ Ι Α Χ Ρ Η Σ Η... 3 Αφού έχετε συναρµολογήσει τα ηχεία είναι έτοιµα να συνδεθούν στο σύστηµα ήχου (ή εικόνας) και στο ρεύµα (δείτε τις οδηγίες συναρµολόγησης στο φυλλάδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, µην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία.

ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, µην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Beoab 2 Οδηγός Τα DOBY, DOBY DIGITA, PO OGIC αποτελούν εµπορικά σήµατα της Dolby aboratories icensing Corporation. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω

Διαβάστε περισσότερα

ENGEL AV-PLUS MV7298. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ENGEL AV-PLUS MV7298. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ENGEL AV-PLUS MV7298 ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα Γενικές Οδηγίες Ασφαλείας...3 Εισαγωγή...4 Περιεχόμενα Συσκευασίας...4 Εγκατάσταση...4 Εκκίνηση...4 Επίλυση Προβλημάτων...5

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA7355

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA7355 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA7355 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.0 60 DJ SET 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.0 60 DJ SET... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD200. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD200. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD200 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο σύνδεσης 3 Εισαγωγή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Για το MV7230 Θέσεις Κοντρόλ και Παρελκόμενων Λειτουργία Χρήσης Εγκατάσταση Επίλυση προβλημάτων Περισσότερες Εφαρμογές Προσοχή Χαρακτηριστικά Για το

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ Ι GR 1. Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 41 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 41... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ ηχείων... 3 2.2. Συνδέσεις...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.030 DJ CLUB 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.030 DJ CLUB... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips TCI360/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD343 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή 4 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά Περιεχόμενα συσκευασίας Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Μπαταρία Σετ ακουστικών κεφαλής Καλώδιο USB Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το τηλέφωνο με μια ματιά Όλες οι εικόνες στο παρόν εγχειρίδιο προορίζονται μόνο για

Διαβάστε περισσότερα

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων Beo4 Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα πλήκτρα που φέρουν αστερίσκο (*) ισχύουν μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις του τηλεχειριστηρίου Beo4. A A.AUX (βοηθητική πηγή ήχου) Για την ενεργοποίηση οποιασδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBM100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD295. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD295. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD295 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 2 Το ηχείο σύνδεσης 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION. Η παρούσα ψηφιακή συσκευή τάξης B πληροί όλες τις απαιτήσεις των Κανονισμών Σχετικά με Εξοπλισμούς που Προκαλούν Παρεμβολές του Καναδά.

CAUTION. Η παρούσα ψηφιακή συσκευή τάξης B πληροί όλες τις απαιτήσεις των Κανονισμών Σχετικά με Εξοπλισμούς που Προκαλούν Παρεμβολές του Καναδά. BeoSound 6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών BeoSound 1 Οδηγός Μια κινητή αίθουσα συναυλιών 3 Τοποθετήστε το BeoSound 1 όπου θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Το BeoSound 1 σας προσφέρει μια εξαιρετική ηχητική

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6 Το σύμβολο του κεραυνού με τη βελόμορφη κεφαλή, μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο, προειδοποιεί τον χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης "επικίνδυνης τάσης" στο εσωτερικό του προϊόντος, που ενδέχεται να έχει τόση

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3210/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματος δέκτης μουσικής Nokia MD-310

Ασύρματος δέκτης μουσικής Nokia MD-310 Ασύρματος δέκτης μουσικής Nokia MD-310 Τεύχος 1.0 2 Σχετικά με το δέκτη μουσικής Με τον Ασύρματο δέκτη μουσικής Nokia MD-310, μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με ήχο υψηλής ποιότητας,

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO 2263 ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝ ΥΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

SOΦOS GSM Wireless Alarm Motion Package Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

SOΦOS GSM Wireless Alarm Motion Package Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ SOΦOS GSM Wireless Alarm Motion Package Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η λειτουργική αρχή του ανιχνευτή κίνησης είναι παρόμοια με εκείνη ενός αυτόματου αισθητήρα πόρτας που βρίσκεται σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD300. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD300. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD300 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 2 Το ηχείο σύνδεσης 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE 400 Αυτά τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, ο πομπός και τα τροφοδοτικά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Προαιρετικό κιβώτιο για εξωτερικές μονάδες με ενσωματωμένα EKCB07CAV Ελληνικά Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων Πληροφορίες για τα έγγραφα τεκμηρίωσης. Πληροφορίες για το παρόν έγγραφο... Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA7380. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA7380. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA7380 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Εγχειρίδιο Προαιρετικό κιβώτιο monobloc χαμηλής θερμοκρασίας Dikin Altherm EKCB07CAV Εγχειρίδιο Προαιρετικό κιβώτιο monobloc χαμηλής θερμοκρασίας Dikin Altherm Ελληνικά Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης VK01

Οδηγίες εγκατάστασης VK01 Οδηγίες εγκατάστασης VK01 ΠΡΟΣΟΧΗ Πριν από την εγκατάσταση του εξοπλισμού, διαβάστε προσεκτικά τις «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» που περιέχονται στη συσκευασία, καθώς παρέχουν σημαντικές οδηγίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS SIU 150 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν προκειμένου να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Εγχειρίδιο χρήσης BT55 Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Δήλωση 2 Συμμόρφωση 2 Φροντίδα του περιβάλλοντος 2 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA2335

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA2335 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA2335 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ. Model: D52018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ. Model: D52018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ Model: D52018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Μην συνδέετε τον ανεμιστήρα σε ένα οποιοδήποτε σημείο τροφοδοσίας, παρά μόνο εγκαταστήστε το στην οροφή. 2. Η ελάχιστη απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3200 Οδηγ ς

BeoSound 3200 Οδηγ ς BeoSound 3200 Οδηγός Περιεχόµενα 3 Γνωριµία µε το µουσικό σας σύστηµα Bang & Olufsen, 4 Γνωρίστε το µουσικό σας σύστηµα, δείτε πως είναι οργανωµένα τα πλήκτρα στο ταµπλό χειρισµού, κατανοήστε και αλλάξετε

Διαβάστε περισσότερα

Registrer dit produkt, og få support på. SBA1710. Εγχειρίδιο χρήσης

Registrer dit produkt, og få support på.  SBA1710. Εγχειρίδιο χρήσης Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome SBA1710 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d 1 Σημαντικό Ασφάλεια Αναγνώριση συμβόλων ασφαλείας Σημείωση Οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις πραγματοποιηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ARC WHITE / BLACK. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικά χαρακτηριστικά Συστάσεις...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ARC WHITE / BLACK. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικά χαρακτηριστικά Συστάσεις... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.1 20 ARC WHITE / BLACK 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικά χαρακτηριστικά... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.1 20 ARC WHITE / BLACK...

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Προαιρετικό κιβώτιο monobloc χαμηλής θερμοκρασίας Dikin Altherm EKCB07CAV Προαιρετικό κιβώτιο monobloc χαμηλής θερμοκρασίας Dikin Altherm Ελληνικά Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TV ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TV ANYWHERE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ Ελληνικά 9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Πριν ξεκινήσετε... 116 2) Περιεχόμενα συσκευασίας... 116 3) Γενικές προφυλάξεις... 116 4) Προφυλάξεις κατά την εγκατάσταση... 116 5) Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα