ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΟΡΑΜΑ - ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΟΡΑΜΑ - ΣΥΝΕΧΕΙΑ"

Transcript

1 ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η νέα γενιά ηγετών της ΠΡΟΣΥΔΕ είναι έτοιμη! Ο Σύλλογός μας χρειάζεται σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά ωραία, έντιμα πρόσωπα, νέους μαχητικούς συνδικαλιστές. Στις εκλογές του Μαρτίου 2016, το τιμόνι και τις τύχες του Συλλόγου θα αναλάβουν νέοι άνθρωποι, ωραία πρόσωπα που θα δημιουργούν και θα προσφέρουν μέσα σε κλίμα συντροφικότητας και αλληλεγγύης.

2 Υποψήφιος Πρόεδρος

3 ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Το μέλλον σου είναι οι στόχοι σου. Οι ερχόμενες εκλογές είναι η ευκαιρία σου να συμπορευθείς στο νέο μας όραμα για ΠΡΟοδο. ΣΥναπόφαση. Διαφάνεια. Ενότητα.

4 Υποψήφιοι Σύμβουλοι

5 ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Πρωτοδικείο Λαμίας) Μπορεί η πρώτη φορά στο συνδικαλισμό να είναι δύσκολη, αλλά η εντιμότητα, η συνέπεια και η μαχητικότητα αποτελούν τα θεμέλια της νίκης.

6 ΓΕΜΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αυτό που απέχει τόσο από το επιθυμητό όσο και από το εφικτό είναι το εντυπωσιακό, το οποίο είναι και το πλέον ανησυχητικό. Όταν λοιπόν βρεθείς μπροστά στην κάλπη... προσοχή στο κενό μεταξύ εντυπωσιακού και εφικτού!

7 ΓΡΙΒΑΣ ΦΩΤΙΟΣ Ως νέος δικαστικός επιμελητής θεωρώ καθήκον μου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια που δίνει η Η παράταξη των δικαιωμένων επιλογών, ενάντια στις δυνάμεις του λαϊκισμού. Το διακύβευμα των προσεχών εκλογών είναι η μάχη του ρεαλισμού κόντρα στον επικίνδυνο λαϊκισμό. Τάσσομαι με το ρεαλισμό.

8 ΔΗΛΑΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

9 ΔΗΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

10 ΚΑΠΟΤΟΥ ΕΛΕΝΗ Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της για την πάταξη των προσωπικών συμφερόντων, με τη βεβαιότητα ότι ο Σύλλογός μας θα ανήκει πλέον σε όλα τα μέλη του και θα φροντίζει να προασπίζει τα συμφέροντά μας χωρίς να μας κατατάσσει σε πατρικίους και πληβείους.

11 ΚΑΡΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Πρωτοδικείο Χαλκίδας)

12 ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Μια χρονική στιγμή στον κλάδο όπου οι επιλογές μας είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Οι επικείμενες εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον μας. ψήφισε γι αυτό.

13 ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ (Πρωτοδικείο Θήβας) Στη σημερινή εποχή των καταιγιστικών εξελίξεων δεν έχουμε την πολυτέλεια να παρακολουθούμε απαθείς. Οι εκλογές της 19ης Μαρτίου πρέπει ν αναδείξουν νέα πρόσωπα με όραμα και όρεξη για δουλειά αλλά κυρίως ήθος εντιμότητα και σεβασμό στην κοινωνία όπως αρμόζει σ ένα δικαστικό λειτουργό.

14 ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Η ψήφος όλων είναι σημαντική. Ψήφος ενάντια στο διχασμό και τη διχόνοια. Ψήφος για την ομόνοια και την ομοψυχία του Κλάδου. Όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις ουκ ολίγες προκλήσεις των καιρών και να βγούμε νικητές.

15 ΜΑΝΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Είμαι ενεργό μέλος της σχεδόν από ιδρύσεώς της και όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζομαι μαζί σας έχοντας ίδια οράματα και στόχους. Η είναι η μόνη διαφορετική δύναμη που υπερασπίζει και προασπίζει τα δικαιώματα του Κλάδου με συνέπεια, ήθος, εντιμότητα. Όλοι λοιπόν ενωμένοι στηρίζουμε και ψηφίζουμε στις 19 Μαρτίου για να συνεχίσουμε μαζί να δίνουμε αγώνες για το καλό και το μέλλον του Κλάδου και όλων μας.

16 ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ ΜΑΡΙΑ EKΛΟΓΕΣ 2016: ΨΗΦΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΨΗΦΟΣ ΠΡΟΟΔΟΥ Η ψήφος σου είναι η δύναμή σου. Μπορείς μ αυτήν να εξασφαλίσεις ή να σκοτώσεις το μέλλον σου.

17 ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΣΤΑΖΙΑ) Είμαι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και ενεργή Δικ. Επιμελήτρια τα τελευταία πέντε χρόνια. Ευελπιστώ να καταστώ κοινωνός στην προσπάθεια που γίνεται για την συνεχή ανάδειξη και επίλυση των ήδη διογκωμένων ζητημάτων που ο κλάδος μας αντιμετωπίζει καθημερινά, έχοντας πνεύμα συνεργασίας, συναδελφικής αλληλεγγύης και αισιοδοξίας.

18 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

19 ΠΟΓΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χτίσε τα δικά σου όνειρα, αλλιώς κάποιος άλλος θα σε προσλάβει για να χτίσει τα δικά του.

20 ΡΟΥΜΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Έχω συνταχθεί με την, απλός στρατιώτης, όλα αυτά τα χρόνια που συνδικαλίζομαι και ποτέ δεν με πρόδωσε. Αυτό που μ ενδιαφέρει είναι αυτό που και η Παράταξη αυτή μπορεί να παράξει: ΕΡΓΟ!

21 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θέλουμε τη ζωή και το μέλλον που μας αξίζει. Η ΔΟΥΛΕΙΑ που έκανε η στο παρελθόν και η ΕΛΠΙΔΑ που δίνει για το μέλλον με οδήγησαν στο ψηφοδέλτιό της.

22 ΤΖΙΝΙΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η μέχρι τώρα πορεία της δεν θα μπορούσε να είναι παράλληλη γραμμή για μένα, αλλά συνδικαλιστικό σημείο συνάντησης και συμπόρευσης στο δύσκολο μονοπάτι που ακολουθεί για να δώσουμε μάχες όπως μόνο αυτή ξέρει να δίνει, ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ!!!

23 ΧΟΝΔΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ

24 ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Όταν οι σημερινές δύσκολες εποχές χρειάζονται, υπεύθυνο πρόγραμμα, σύγχρονες τακτικές, και γενναίες αποφάσεις, η ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. και τα στελέχη της, είναι η εγγυήτρια δύναμη του κλάδου για το μέλλον. Ας της δώσουμε όλοι μαζί την δύναμη να παίξει πρωταρχικό ρόλο στις εξελίξεις του αύριο.

25 ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ (Πρωτοδικείο Σύρου)

26 Υποψήφιοι Αντιπρόσωποι

27 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Πρωτοδικείο Χαλκίδας) Συνδικαλισμός για μένα σημαίνει ακόμη και απόλυτη προσφορά του προσωπικού μας χρόνου στην υπηρεσία των συναδέλφων.

28 ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ Ας φύγουμε μπροστά, δεν υπάρχει διέξοδος ούτε χρόνος για # νέες εμπειρίες# και # δοκιμές# βιώνουμε καθημερινά τέτοιες. ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

29 ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Στις επερχόμενες εκλογές δίνεται η δυνατότητα στον καθένα από εσάς να διαμορφώσει την αυριανή ηγεσία του κλάδου, τους ανθρώπους εκείνους που θα αναλάβουν να υπερασπιστούν τα κεκτημένα και να διεκδικήσουν μελλοντικά δικαιώματα. Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε καθημερινά και ενόψει των δύσκολων αγώνων που μας περιμένουν, το μόνο κριτήριο θα πρέπει να είναι το κοινό μας συμφέρον. Γίνετε με την ψήφο σας μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος!

30 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΛΗΓΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η απαισιοδοξία δεν κέρδισε καμία μάχη. Και στο μέλλον μας περιμένουν πολλές μάχες...

31 ΔΟΥΚΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Κοινός στόχος κοινό όραμα κοινή πορεία και με μια αισιόδοξη ελπίδα για το μέλλον του Κλάδου μας με την παράταξη της

32 ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ Όλοι μας ξεκινήσαμε με όνειρα και ελπίδα στο λειτούργημα αυτό που κάνουμε. Βρισκόμαστε όμως σε εποχές που απειλούνται τόσο τα όνειρά μας όσο και η ελπίδα μας. Το όσο το δυνατόν καλύτερο αύριο εξαρτάται από τις δικές μας ενέργειες και οφείλουμε να παλέψουμε όλοι μας γι αυτό.

33 ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΜΑΡΙΑ

34 ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Το μέλλον σου είναι οι στόχοι σου. Οι ερχόμενες εκλογές είναι η ευκαιρία σου να συμπορευθείς στο νέο μας όραμα για ΠΡΟοδο. ΣΥναπόφαση. Διαφάνεια. Ενότητα.

35 ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Πρωτοδικείο Λιβαδειάς)

36 ΚΟΤΤΙΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

37 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ Υποψήφια Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας με την ΠΡΟΣΥΔΕ, την παράταξη που εγγυάται την ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

38 ΛΕΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Υπεύθυνη επιλογή για ένα δημιουργικό μέλλον.

39 ΜΕΛΛΙΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Πρωτοδικείο Ρόδου) Τα τελευταία χρόνια η ιστορία απέδειξε ότι ο Δικαστικός Επιμελητής δεν πρέπει να είναι στάσιμος, ούτε στις ιδέες του ούτε στα κεκτημένα του, πρέπει να θέτει νέους στόχους και να προλαμβάνει τους ανέκαθεν εχθρούς του. Είναι επιτακτική ανάγκη η ακατάπαυστη επιμόρφωσή του αλλά και ο συνεχής εκσυγχρονισμός του. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι η ισχυρή αντιπροσώπευσή του από τίμιους υπεύθυνους συνδικαλιστές με συλλογικό όραμα.

40 ΜΟΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

41 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Διεκδικούμε τη δίκαιη κατανομή της επαγγελματικής ύλης! Εξασφαλίζουμε την εργασιακή προοπτική όλων των συναδέλφων! Στις εκλογές του 2016 κερδίζουμε το μέλλον μας!

42 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΟασπίζουμε ΣΥμβάλλουμε Δημιουργούμε Επιδιώκουμε ένα ισχυρό μέλλον για τον κλάδο μας.

43 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

44 ΠΛΑΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ Και θέλουμε και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα θέματα που απέμειναν να ταλανίζουν τον Κλάδο, αλλά και όσα προβλήματα θα υπάρξουν στη συνέχεια. Η έχει αποδείξει πως μπορεί και χειρίζεται με αξιοπρέπεια και δυναμισμό τα δύσκολα.

45 ΠΡΕΚΕΤΕΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

46 ΧΑΤΖΗΓΡΙΒΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ Η συμπόρευσή μου με την θεώρησα ότι αποτελεί καθήκον για μένα αυτές τις κρίσιμες στιγμές, προκειμένου να ενισχύσω με τον τρόπο αυτό την Παράταξη που έδωσε καθημερινές μάχες τα τελευταία χρόνια για να συνεχίσω να υπάρχω ως Δικαστικός Επιμελητής.

47 Ελεγκτική Επιτροπή

48 ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

49 ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Για ηλεκτρονική καταχώρηση της ύλης μας, αξιοποίηση στατιστικών, παρεμβάσεις για ίσες ευκαιρίες.

50 ΨΑΡΟΜΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Αν κάτι τρέφεται από εσένα μην το αφήσεις να χορτάσει. Απαλλάξου από αυτό όσο πιο σύντομα μπορείς.

51

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 δ δ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εργο των τελευταιων 9 χρονων ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 2016-2019 ΑΞΟΝΕΣ ΕΡΓΟΥ, ΣΤΟΧΟΙ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Συλλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

Μια νέα σελίδα της συνέπειας, της διαφάνειας, της αισιοδοξίας, του αποτελέσματος, του ήθους, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και του χαμόγελου.

Μια νέα σελίδα της συνέπειας, της διαφάνειας, της αισιοδοξίας, του αποτελέσματος, του ήθους, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και του χαμόγελου. Φίλες και φίλοι, Συμπολίτισσες και συμπολίτες, Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία σας εδώ απόψε στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής. Η παρουσία σας μας τιμά ιδιαίτερα και σηματοδοτεί

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας.

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. Φωνή δυνατή. Φωνή

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού στην Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου 30/08/2014

Ομιλία Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού στην Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου 30/08/2014 Ομιλία Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού στην Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου 30/08/2014 Σεβασμιότατε, κύριοι βουλευτές, αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, Με την παρουσία σας απόψε, τιμάτε όλους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ για τις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας της 10 ης Απριλίου 2011 ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ για τις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας της 10 ης Απριλίου 2011 ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Δ.Α.Κ.Ε. ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Επιστημόνων Γεωτεχνικών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ για τις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας της 10 ης Απριλίου 2011 ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Αγαπητοί συνάδελφοι, Στις

Διαβάστε περισσότερα

Είναι γεγονός! Τολµήσαµε και συγκροτήσαµε µια νέα συλλογικότητα φιλοδοξώντας να δηµιουργήσουµε ένα νέο τοϖίο στο συνδικαλιστικό κίνηµα.

Είναι γεγονός! Τολµήσαµε και συγκροτήσαµε µια νέα συλλογικότητα φιλοδοξώντας να δηµιουργήσουµε ένα νέο τοϖίο στο συνδικαλιστικό κίνηµα. Η Περιφερειακή Ανεξάρτητη Ενωτική Κϊνηση (ΠΑΕΚ) ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που την τίµησαν µε την ψήφο τους Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι, Θέλουµε να σας ευχαριστήσουµε όλους αϖό καρδιάς για την µεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 27-11- 2018 α) για την εκλογή Οργάνων Διοίκησης και Εξελεγκτικής Επιτροπής, βρέθηκαν 469 ψηφοδέλτια εκ των οποίων έγκυρα 447 και άκυρα-λευκά 22 και β)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗ ΓΣΕΕ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗ ΓΣΕΕ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗ ΓΣΕΕ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ Στην Τέμενη Αιγίου σήμερα 16/5/2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 09.00 στην αίθουσα του Παραθεριστικού Κέντρου στην

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε και ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα καλή επιτυχία! ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στηρίζουμε και ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα καλή επιτυχία! ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΟΒΕΑΜΜ δηλώνει δυναμικά παρόν στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της χώρας μας, μέσα από τους άξιους συναδέλφους μας οι οποίοι παλεύουν για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας.

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή σας παρουσία. Η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 100

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 100 ΠΑΤΡΟΣ sort ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ ΘΕΣΕΩΝ 71 ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΙ 836220 Οχι Ναι 1 18,00 37 67 0 0 360,00 0 259 0 134 Οχι 1 Ναι 753,00 1 14 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΙ 566217 Οχι Ναι 1 15,00

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. (αριθμ. ανήλικων ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ

ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. (αριθμ. ανήλικων ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΠΟΛΥΣ (αριθμ. (αριθμ. Υπηρεσία: ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ Υπ αριθμ. Σ.Ο.Χ : 1/2015 1 ΑΛΗΜΠΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ρ035678 Οχι Οχι 1 12 0 6 1 0 0 60 800 0 300 30 0 0 420,00 Οχι 1 Οχι

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Υποψήφιοι Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά την σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη. 2 ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου. 3 ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σπυρίδωνα

Α/Α Υποψήφιοι Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά την σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη. 2 ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου. 3 ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σπυρίδωνα 1) ΕΝΩΜΕΝΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΤΡΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ του Μιχαήλ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 1 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Εμμανουήλ 2 ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου 3 ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σπυρίδωνα 4 ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤ - ΟΤΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε. Ημερολόγιο

ΠΕΤ - ΟΤΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε. Ημερολόγιο Ημερολόγιο Το δικό μας ημερολόγιο Η ΠΕΤ ΟΤΕ συνεχίζοντας την παράδοση να βγάζει κάθε χρόνο ημερολόγιο σας παραδίδει και φέτος τη δουλειά της με μια εντελώς ξεχωριστή θεματολογία. Παρακολουθώντας την επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

Σκαντζός Εμμανουήλ Κωνσταντίνου Υποψήφιος Δήμαρχος

Σκαντζός Εμμανουήλ Κωνσταντίνου Υποψήφιος Δήμαρχος Το ψηφοδέλτιο Νίκης έδωσε στη δημοσιότητα ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών του υποψηφίου Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Μανώλη Σκαντζού. Άνθρωποι της κοινωνίας και όχι των κομματικών μηχανισμών.

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης 43/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Αριθμός Απόφασης 43/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Αριθμός Απόφασης 43/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Χρυσή Φυντριλάκη, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Γεώργιο Ρόλη, Πρωτοδίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 8η ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 28-1-2015 (ΤΕΤΑΡΤΗ) 1 ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ 2 ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 3 ΠΑΝΑΓΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 4 ΚΛΑΜΑΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 ΚΑΝΑΡΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ-

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Φίλες και φίλοι συνάδελφοι, Οι εκλογές στους ιατρικούς συλλόγους στις 21 & 22 Οκτωβρίου πραγματοποιούνται σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες για τον κλάδο μας. Άστοχες πολιτικές προσθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΑΜΟΥ ΕΚΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ Αριθμός Απόφασης 13 /2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΑΜΟΥ Συγκροτήθηκε από τους Δικαστές Ευαγγελία Μπάλλα, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Κωνσταντίνο Πασιαλή, Πρωτοδίκη, Λάμπρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ 22/1/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ 22/1/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ Λευκάδα 22/1/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ Στο Λευκάδα πραγματοποίησαν σήμερα την προεκλογική τους ομιλία οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ την οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΑΜΟΥ ΕΚΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ Αριθμός Απόφασης 22 /2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΑΜΟΥ Συγκροτήθηκε από τους Δικαστές Ευαγγελία Μπάλλα, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Κωνσταντίνο Πασιαλή, Πρωτοδίκη, Λάμπρο

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεσμος Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Νομού Θεσσαλονίκης

Σύνδεσμος Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Νομού Θεσσαλονίκης Αρ. Πρωτ. : 350 Θεσσαλονίκη : 14/05/2018 Σύνδεσμος Εργολάβων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ : Εκλογές Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης. Την Κυριακή 06 και την Δευτέρα 07 Μαϊου 2018, πραγματοποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου 2017 Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Για ένα σωματείο που θα είναι οργανωτής στον αγώνα απέναντι σε εργοδοσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Τολμήσαμε να βρούμε λύσεις. Αγωνιστήκαμε για μια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους πολίτες.

Τολμήσαμε να βρούμε λύσεις. Αγωνιστήκαμε για μια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους πολίτες. Φίλες και φίλοι, Πρέπει να μιλάμε ξεκάθαρα. Τα τελευταία χρόνια η Νέα Δημοκρατία έκανε μια δύσκολη και μεγάλη προσπάθεια. Δεν κρύψαμε τα προβλήματα. Τολμήσαμε να βρούμε λύσεις. Αγωνιστήκαμε για μια σχέση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014)

ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014) ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014) AA ONOMA ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ Α.Ε.Ι. ΜΕΤΑ- ΠΤΥΧΙΑΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ε.Τ. - Ο.Τ.Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Ο. Τ. Ε.

Π.Ε.Τ. - Ο.Τ.Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Ο. Τ. Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Ο. Τ. Ε. Ένα ακόμα ετήσιο ημερολόγιο της ΠΕΤ-ΟΤΕ βρίσκεται στα χέρια όλων μας, ένα ημερολόγιο το οποίο κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχει μια ξεχωριστή αίσθηση ούτως ώστε να

Διαβάστε περισσότερα

Στη Β Αθήνας. Νίκος Δένδιας. Μπορεί! Υποψήφιος Βουλευτής Β Αθήνας

Στη Β Αθήνας. Νίκος Δένδιας. Μπορεί! Υποψήφιος Βουλευτής Β Αθήνας Στη Β Αθήνας Νίκος Δένδιας Μπορεί! Υποψήφιος Βουλευτής Β Αθήνας Στη Β Αθήνας Νίκος Δένδιας Μπορεί! 11 βασικές θέσεις του Νίκου Δένδια, για τους πολίτες της Β Αθήνας Έχουμε ένα μεγάλο πατριωτικό καθήκον

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Σελ. 1 από 5 - ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη, Άνω Ιλίσια Τηλέφωνο: 210

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ε.Τ. - Ο.Τ.Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Ο. Τ. Ε.

Π.Ε.Τ. - Ο.Τ.Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Ο. Τ. Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Ο. Τ. Ε. Ένα ακόμα ετήσιο ημερολόγιο της ΠΕΤ-ΟΤΕ βρίσκεται στα χέρια όλων μας, ένα ημερολόγιο το οποίο κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχει μια ξεχωριστή αίσθηση ούτως ώστε να

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ανακοινώνονται τα ονόματα των φοιτητών Α' έτους σπουδών έως πτυχίο που

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι στη ΝΔ, δίνουμε τη μάχη ώστε η Ελλάδα να τα καταφέρει. Κι αυτό σημαίνει: - Ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική, κόντρα στην απομόνωση που ιστορικά

Όλοι στη ΝΔ, δίνουμε τη μάχη ώστε η Ελλάδα να τα καταφέρει. Κι αυτό σημαίνει: - Ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική, κόντρα στην απομόνωση που ιστορικά Αγαπητές Φίλες, Ζούμε το τέλος μιας εποχής και μπαίνουμε σε μια νέα όπου τα πάντα γύρω μας αλλάζουν, με πρωτόγνωρους ρυθμούς. Αλλάζουν τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα. Αλλάζουν οι αντιλήψεις, οι συνήθειες,

Διαβάστε περισσότερα

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Υπηρεσία: Συμβουλευτικό Κέντρο Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ Έδρα (Γ.Γ.Ι.Φ.) Υπηρεσίας: ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :137 Ειδικότητα : ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ 06-03-2010 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ 06-03-2010 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ 06-03-2010 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, Όλοι όσοι βρισκόμαστε σήμερα εδώ, νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για την παράταξή μας. Και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΡΑ. Σελίδα 1 από 2-1η οριζόντια

ΕΓΚΥΡΑ. Σελίδα 1 από 2-1η οριζόντια ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Αττικής ΕΚΛ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Τροιζηνίας - Μεθάνων ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 26ης ΜΑΐΟΥ 2019 Αριθμός ψηφοδελτίων συνδυασμών και ψήφων προτίμησης

Διαβάστε περισσότερα

Ένα δηλαδή ολοκληρωμένο σχέδιο ενεργειών ούτως ώστε: 3. Να θωρακίσει το επάγγελμα μας από ενδεχόμενες μελλοντικές απειλές

Ένα δηλαδή ολοκληρωμένο σχέδιο ενεργειών ούτως ώστε: 3. Να θωρακίσει το επάγγελμα μας από ενδεχόμενες μελλοντικές απειλές Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Οι προτάσεις μας, που αποτελούν και τους στόχους της παράταξης για την επόμενη τριετία εντάσσονται σε ένα στρατηγικό σχέδιο δράσης με Άξονες έργου, Στόχους, Προτάσεις. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Ιδρυτική διακήρυξη Η Ελλάδα βιώνει για άλλη μια φορά μια εθνική τραγωδία που απειλεί την κοινωνία με διάλυση και υπονομεύει την ίδια την υπόσταση του έθνους. Η χώρα παγιδευμένη στη μέγγενη παράνομων διεθνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 ο : δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Alpha Τράπεζα Α.Ε. (η Τράπεζα ). μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης.

Θέμα 1 ο : δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Alpha Τράπεζα Α.Ε. (η Τράπεζα ). μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της 27.6.2014 (άρθρο 32 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920, παρ. 4.1.3.3. Κανονισμός Χρηματιστηρίου Αθηνών) Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατή φωνή ξεκάθαρες θέσεις Νίκος Τορναρίτης

Δυνατή φωνή ξεκάθαρες θέσεις Νίκος Τορναρίτης Δυνατή φωνή ξεκάθαρες θέσεις Νίκος Τορναρίτης Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ο Νίκος Τορναρίτης είναι η δυνατή φωνή που χρειάζεται η Κύπρος στην Ευρώπη. Μια σταθερή φωνή με ξεκάθαρες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου - Μήνυμα ενότητας από τον νέο δήμαρχο Παντελή Τσακίρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου - Μήνυμα ενότητας από τον νέο δήμαρχο Παντελή Τσακίρη Ωραιόκαστρο, 28.08.2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου - Μήνυμα ενότητας από τον νέο δήμαρχο Παντελή Τσακίρη «Βούλησή μου δεν είναι να γίνω δήμαρχος ορισμένων. Βούλησή μου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ.Π ΚΟΧ.Π. 13.605/1/2013

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ.Π ΚΟΧ.Π. 13.605/1/2013 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 7: «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Χανιά, Απρίλιος 2014

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Χανιά, Απρίλιος 2014 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Χανιά, Απρίλιος 2014 Τον Αύγουστο του 2010, ενεργοί πολίτες των Χανίων προχωρήσαμε στη δημιουργία της ανεξάρτητης δημοτικής μας κίνησης με επικεφαλής τον Τάσο Βάμβουκα. Με διαφορετικές αφετηρίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ «ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Θεσσαλονίκη, 9 Δεκεμβρίου 2010

ΗΜΕΡΙΔΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ «ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Θεσσαλονίκη, 9 Δεκεμβρίου 2010 ΗΜΕΡΙΔΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ «ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Θεσσαλονίκη, 9 Δεκεμβρίου 2010 Εισήγηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Διεθνών Μεταφορών, κ. Απόστολου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΙΛΤΕ No 70. Αγωνιζόμαστε και αισιοδοξούμε για το εφάπαξ

ΣΥΙΛΤΕ No 70. Αγωνιζόμαστε και αισιοδοξούμε για το εφάπαξ ΣΥΙΛΤΕ No 70. Αγωνιζόμαστε και αισιοδοξούμε για το εφάπαξ Αγαπητοί συνάδελφοι, Νιώθουμε υποχρέωσή μας να σας παρουσιάζουμε βήμα-βήμα τις ενέργειες του Συλλόγου μας σχετικά με το πιο σημαντικό, πλέον, θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Η συγγραφέας μίλησε για το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο "Πώς υφαίνεται ο χρόνος"

Η συγγραφέας μίλησε για το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο Πώς υφαίνεται ο χρόνος Σοφία Δημοπούλου: «Το παρελθόν μάς καθορίζει» Η συγγραφέας μίλησε για το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο "Πώς υφαίνεται ο χρόνος" Συνέντευξη στη Λεμονιά Βασβάνη Το "Πώς υφαίνεται ο χρόνος" απασχολεί τη Σοφία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΒ331622 ΚΩΛΥΜΜΑ Π.Δ.164/04 ΑΡ.6

ΑΘΗΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΒ331622 ΚΩΛΥΜΜΑ Π.Δ.164/04 ΑΡ.6 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (Ο.Π.Κ.Α.Π.) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ2/2012 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 101 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕ ΣΩΡΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΥΡΤΩ ΓΓ2 2107560557 6977300180 ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΥΡΤΩ ΓΓ2 2107560557 6977300180 ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΔΑΣΑΚΛΗ ΜΑΓΔΑ ΣΑΜΠΕΘΑΙ ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΒ2 210 9887434 ΚΑΤΣΗΣ ΚΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΒ3 2109635179 ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΤΣΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΛΑ2 2109349102 6976628336 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Τσιαμούλος. Ανακοίνωση Υποψηφιότητας. Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα

Νίκος Τσιαμούλος. Ανακοίνωση Υποψηφιότητας. Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα Νίκος Τσιαμούλος Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα Αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, Κυρίες και Κύριοι, Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία και την

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΕΡΠΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 393 ΑΛΠΕΡΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6 220 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

Της από 08/09/2019 Ειδικής Δημόσιας Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 16/ Αριθ. Απόφασης: 759/2019

Της από 08/09/2019 Ειδικής Δημόσιας Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 16/ Αριθ. Απόφασης: 759/2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 08/09/2019 Ειδικής Δημόσιας Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 16/08-09-2019 Αριθ. Απόφασης: 759/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΤΑΥΡΟΣ 30 / 03/2015 Στην εφορευτική επιτροπή κατατέθηκαν μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Αφιερωμένο στον ανώνυμο αστυνομικό που αγωνίστηκε για την εδραίωση της ΠΟΑΣΥ. Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Φίλες και φίλοι

Αφιερωμένο στον ανώνυμο αστυνομικό που αγωνίστηκε για την εδραίωση της ΠΟΑΣΥ. Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Φίλες και φίλοι Αφιερωμένο στον ανώνυμο αστυνομικό που αγωνίστηκε για την εδραίωση της ΠΟΑΣΥ Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Φίλες και φίλοι Συμπληρώθηκαν φέτος 25 χρόνια από την ίδρυση των πρώτων συνδικαλιστικών οργανώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συν. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συν. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συν. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 Κύριε Πρόεδρε, Κύριε ντα Σύµβουλε, Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντίνος Καλτσάς Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ17.03

Κωνσταντίνος Καλτσάς Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ17.03 Κωνσταντίνος Καλτσάς Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ17.03 Ζητήματα Οργάνωσης, Διοίκησης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 8/11/2014, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Α Αθήνας Η σημερινή πραγματικότητα Αποτελεσματικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B Α/Α EΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1 ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΗΛΙΑΣ 297 229/54004572 2 ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΝΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ Για το Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας Α/Α ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΨΗΦΟΙ 1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 033 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Της από 5/3/ 2017 Ειδικής Δημόσιας Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 5/ Αριθ. Απόφασης: 147/2017

Της από 5/3/ 2017 Ειδικής Δημόσιας Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 5/ Αριθ. Απόφασης: 147/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 5/3/ 2017 Ειδικής Δημόσιας Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 5/5-3-2017 Αριθ. Απόφασης: 147/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΓΚΥΡΑ ΑΚΥΡΑ ΑΠΟΧΗ ΠΥΣΔΕ Ζακύνθου 346 29 27 20 5,90% α/α τίτλος παράταξης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Π.Α.Μ.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 2ΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ Ι.Ε.Κ (Εκπαιδευτική Περίοδος )

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 2ΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ Ι.Ε.Κ (Εκπαιδευτική Περίοδος ) 1 ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 00015 7003 20,20 Θεσσαλονίκης 2 ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 00596 71,00 Θεσσαλονίκης 3 ΑΛΑΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 00735 8059 14,10 Κέρκυρας 4 ΑΛΟΛΛΑΡΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΡΓΚΟΣ 01090 85

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ» Ομιλία του Επικεφαλή της Παράταξης «Αιγάλεω 21 ος Αιώνας», Παναγιώτη Μπιτούνη, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 6 Φεβρουαρίου 2005 Σας ευχαριστούμε που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και των άλλων οργάνων της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ καθώς και Αντιπροσώπων της στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών- Π.ΟΜ.Ε.Κ. «Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ».

Διαβάστε περισσότερα

Μηνύματα Υποψηφίων για τις εκλογές για ανάδειξη μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την επικείμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση

Μηνύματα Υποψηφίων για τις εκλογές για ανάδειξη μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την επικείμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση Μηνύματα Υποψηφίων για τις εκλογές για ανάδειξη μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την επικείμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση 1. Χρίστος Βασιλείου Αγαπητοί συνάδερφοι, φίλες και φίλοι, Με την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΠΟΥ ΑΣΤΩΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΠΟΥ ΑΣΤΩΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Α/Α ΟΝ/ΜΟ ΣΠΟΥ ΑΣΤΗ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΓ. 1 ΡΟΓΓΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 11,92500 14,50 14,14 13,22 12,26500 2 ΑΦΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 11,29000 14,62 14,37 13,55 12,20533 3 ΙΩΑΝΝΙ ΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙ ΑΣ 11,56000

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Α/Α Υποψηφίων προς πρόσληψη Αριθμός Αίτησης Συναφούς εμπειριας (έως 84 μήνες Μόρια Δεύτερου Τίτλου Σπουδών (σε συναφές αντικείμενο) ΗΜΕΡ/ΝIA: ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΘΕΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: 3 ος ΣΥΝΔ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΪΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Α/Α

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: 3 ος ΣΥΝΔ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΪΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Α/Α ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: 3 ος ΣΥΝΔ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΪΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΥΠΟΨ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΤΕΛΙΟΥ ΥΠΟΨ.ΝΟΜΑΡΧΕΣ 1.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

:20 Σελίδα 1 από 11

:20 Σελίδα 1 από 11 1 264 ΓΚΙΡΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 200 2 242 ΠΟΥΛΙΑΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΘΩΜΑΣ 200 3 322 ΚΑΨΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 200 4 61 ΚΙΟΤΤΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 200 5 211 ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ 200 6 97 ΤΑΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 200

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΑΝΔΡΩΝ - R1 ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - R2

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΑΝΔΡΩΝ - R1 ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - R2 ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΑΝΔΡΩΝ - R1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ: 620,7 ΓΑΛΟΓΑΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 10 433 ΓΑΛΟΓΑΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ SH1C Α ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ 2038 R1 613,9 4 444 ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ SH1A Α ΔΟΞΑ 941 R1 535,6 ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 7 8 9 0 7 8 9 0 ΑΛΑΣΣΑ ΣΟΦΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 0000 α X X ΑΘΗΝΑ ΓΕΜΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ 0000 α X X ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 000 α X X ΑΘΗΝΑ ΓΚΟΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΓΕΛΟΣ 0000 α X X ΑΘΗΝΑ ΔΟΥΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ 30/6/2015 Τρίτη Μπαχούρου Βασιλική 08:00-14:30 17:30 όλη νύχτα Παναγοπούλου Θεοδώρα 08:00-21:00 1/7/2015 Τετάρτη Τερζή Μαριέττα 08:00-14:30 17:30 όλη νύχτα Καπένης Νικόλαος 08:00-21:00 2/7/2015 Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ «ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ» «ΓΙΑ ΠΙΟ Τ.Ε.Ε. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ» «ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η «Αγωνιστική Συνεργασία Μηχανικών Πελοποννήσου» είναι

Διαβάστε περισσότερα

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο 10757 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10859 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10780 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10879 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

3. Π.Ε.Σ.Γ.Μ & Κ.Σ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 19ης & 21ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

3. Π.Ε.Σ.Γ.Μ & Κ.Σ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 19ης & 21ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αριθ. Πρωτ.: 187 Άλιμος, 28 Δεκεμβρίου 2012 Προς : 1. Διευθυντή Μουσικού Σχολείου Αλίμου 2. Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Αλίμου 3. Π.Ε.Σ.Γ.Μ & Κ.Σ. 4. Δήμου Αλίμου Τμήμα Παιδείας ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται:

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: 6 7 8 9 0 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩ9320/ Φορέας : ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ. Ανακοίνωση : Υπηρεσία : ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Έδρα Υπηρεσίας : ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (3) (4) (5)

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩ9320/ Φορέας : ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ. Ανακοίνωση : Υπηρεσία : ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Έδρα Υπηρεσίας : ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (3) (4) (5) ΠΡΩ9320/18.04.17 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ ΠΑΤΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1 Χ854094 Οχι 1 9 2 40 225 40 0 0 600 1 Οχι 865,00 1 ΠΛΟΤΝΙΚΩΦ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 ΑΗ965244 Οχι 1 14 29

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Γωνία Απελλή και Παύλου Νιρβάνα, 5 ος Όροφος, 1496 Λευκωσία Τηλ. : 22 873200 Φαξ : 22 872365 E-mail: childcom@ccr.gov.cy ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣ 7ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 31.05.2016-02.06.2016 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΨΗΦΟΙ ΕΔΡΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΡΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 1. 62 1

Διαβάστε περισσότερα

2

2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 64% 6 μονάδες 58% 54% 54% 2015 2016 2017 2018 13 14 Vs. 15 16 17 58% Εργαζόμενοι 91% Άνεργοι 2018 18 19 28% 12% Εργαζόμενοι Άνεργοι 28% 33% 22% 11% 2015 2016 2017 2018 20 21 Διαχρονικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 2 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 2 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 2 Αθήνα, 24.10.2017 Συνάδελφοι, Η εφορευτική επιτροπή αποφάσισε για την καλύτερη διεξαγωγή των εκλογών να γίνουν στα Χανιά 14/11, Ηράκλειο 16/11, Πάτρα 23/11, Ιωάννινα 27/11 Θεσσαλονίκη 28-29-30/11

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η Σκύρος Ναυτική Εταιρεία ιδρύθηκε, από σκυριανούς το 1980 για να λύσει το πιεστικό πρόβλημα της ακτοπλοϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ 189 ΤΥΡΤΑΙΟΣ. Πέμπτη, :30 - Γήπεδο 2. Πέμπτη, :15 - Γήπεδο 2 ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΖΑΡΟΥ 178 ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ 189 ΤΥΡΤΑΙΟΣ. Πέμπτη, :30 - Γήπεδο 2. Πέμπτη, :15 - Γήπεδο 2 ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΖΑΡΟΥ 178 ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Α' Όμιλος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΥΛΑΝΗΣ 177 ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ 179 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ 189 ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΑΚΗΣ 180 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΣΤΑΣ 183 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΥΛΑΝΗΣ 177 18:30 - Γήπεδο 2 16:30 - Γήπεδο 2 19:00 - Γήπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών

Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών 1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΕΡΜΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ 61100 Τηλέφωνα: 2341020041 Fax: 2341075165 Email: mail@1lyk-kilkis.kil.sch.gr Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών Σ Ημ/ Τάξη Εγγραφής: Α Παράσταση Υπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αποτελέσματα Εκλογών Π.Ε.Γ.Δ.Υ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αποτελέσματα Εκλογών Π.Ε.Γ.Δ.Υ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αποτελέσματα Εκλογών Π.Ε.Γ.Δ.Υ. 03-05-2018 Την Πέμπτη 03 Μαΐου ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του σωματείου μας. Η προσέλευση των συναδέλφων από όλα τα επίπεδα διοίκησης, ήταν η μεγαλύτερη όλων

Διαβάστε περισσότερα

Παναγιώτης Ρήγας ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Μαζί μπορούμε. Με όραμα για την Ελλάδα. Με πάθος για τις Κυκλάδες μας

Παναγιώτης Ρήγας ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Μαζί μπορούμε. Με όραμα για την Ελλάδα. Με πάθος για τις Κυκλάδες μας Μαζί μπορούμε Με όραμα για την Ελλάδα Με πάθος για τις Κυκλάδες μας με γνώση και σχέδιο για το μέλλον Παναγιώτης Ρήγας ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΑΣΟΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Κεντρική Ομιλία. Αναστάσιος A. Μανιαδάκης Οικονομολόγος, MSc. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηρακλείου. Απρίλιος 2014

Κεντρική Ομιλία. Αναστάσιος A. Μανιαδάκης Οικονομολόγος, MSc. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηρακλείου. Απρίλιος 2014 Κεντρική Ομιλία Απρίλιος 2014 Αναστάσιος A. Μανιαδάκης Οικονομολόγος, MSc Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηρακλείου Κυρίες και Κύριοι Φίλες και Φίλοι. Σας ευχαριστώ θερμά που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφές Εξέταση Εαρινό εξάμηνο 2014-2015. Πέμπτη 18 Ιουνίου 11:00-14:00

Εγγραφές Εξέταση Εαρινό εξάμηνο 2014-2015. Πέμπτη 18 Ιουνίου 11:00-14:00 1 Αγγελίδου Ιωάννα Μαθηματικό 1ο Τετάρτη 10.30-12.30 2014-15 2 Βάγια Γεωργία Μαθηματικό 2ο Παρασκευή 3-5 2014-15 3 Βατίστα Φλώρα Φυσικό 2ο Παρασκευή 3-5 2014-15 4 Γιαννοπούλου Μαρία Μαθηματικό 2ο Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) ΑΣΕΠ : Πίνακας κατάταξης υποψηφίων ορισμένου χρόνου 1 από 7

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) ΑΣΕΠ : Πίνακας κατάταξης υποψηφίων ορισμένου χρόνου 1 από 7 ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΦΩΤΙΟΣ 9469 ΚΑΛΑΜΙΔΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8748 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΩΝ/ΝΟΣ 9265 ΜΑΛΑΜΗ ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 9472 ΛΙΟΥΚΑ ΔΩΡΟΘΕΑ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 9188 ΜΠΕΣΣΑ ΑΜΑΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 9184

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Α Ρ Χ Α Ι Ρ Ε Σ Ι Ω Ν =================================

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Α Ρ Χ Α Ι Ρ Ε Σ Ι Ω Ν ================================= Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Α Ρ Χ Α Ι Ρ Ε Σ Ι Ω Ν ================================= Για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου ΟΜΕ-ΟΤΕ (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ). Στην Τέμενη Αιγίου, σήμερα 1/5/0 ημέρα Σάββατο και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)

ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ 3 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π434066 Οχι Οχι 1 49 3 18,10 88 800 0 0 110 0 0 362,00 420 Οχι 1 Οχι 1.692,00 1 23 ΚΟΡΑΝΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΑΗ195802 Οχι Οχι 1 13 1 19,25

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ Δελτίο βαθμολογίας Κανονικής Περιόδου για το Θερινό εξάμηνο του 2008 Διδάσκοντες: ΓΚΑΖΕΤΑΣ Γ., ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ Ι., ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΟΥ Β., ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ Ν., ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συνάδελφοι, Συνάδελφοι,

Συνάδελφοι, Συνάδελφοι, 1 Με την ευκαιρία της θέσης της τελικής υπογραφής στη συγχώνευση της Τράπεζάς μας με την Alpha Bank, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους εργάστηκαν γι αυτή την επιτυχημένη συγχώνευση, μέχρι σήμερα που γράφονται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ/4 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑ: 160 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/07/2017

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ/4 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑ: 160 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/07/2017 1 ΒΑΛΒΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ 2 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ 3 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ 4 ΒΕΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ 5 ΒΕΛΩΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :129 Ειδικότητα : ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Η Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης εν ελλείψει: ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. Η ΣΟΧ Πρόεδρος: 3/2012 Θεοφανία Παπαδοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Σήμερα 3 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Στάσεις της Κοινής Γνώμης απέναντι στην εκλογή Προέδρου στη ΝΔ

Στάσεις της Κοινής Γνώμης απέναντι στην εκλογή Προέδρου στη ΝΔ Στάσεις της Κοινής Γνώμης απέναντι στην εκλογή Προέδρου στη ΝΔ Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Οκτώβριος 2009 PI09112 / Διάγραμμα 1 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Δικός σας. Kasper Rorsted

Δικός σας. Kasper Rorsted ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Εισαγωγή Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε θέσει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες και φιλόδοξους στόχους για την εταιρία μας. Είμαστε στη διαδικασία να εδραιώσουμε στη Henkel μια Κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά αποτελέσματα εκλογών Σ.Ε.ΤΕΕ 2019 για το Δ.Σ.

Τελικά αποτελέσματα εκλογών Σ.Ε.ΤΕΕ 2019 για το Δ.Σ. Τελικά αποτελέσματα εκλογών Σ.Ε.ΤΕΕ 2019 για το Δ.Σ. Εγεγγραμμένοι : 179 Ψήφισαν : 162 Έγκυρα : 136 Λευκά :18 Άκυρα : 8 μέτρο : 19 «Αγωνιστική Ενότητα Εργαζομένων στο ΤΕΕ» Έλαβε ψήφους : 51 31,48% Αβραμίδης

Διαβάστε περισσότερα