Α Α: 9ΤΗΦ6-9Χ2 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Φ.835/26/3856 Σ. 412 Πειραιάς, 28 Αυγούστου 2015 Συνηµµένα: Παραρτήµατα«Α»,«Β»,«Γ»,,«Ε»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Α Α: 9ΤΗΦ6-9Χ2 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Φ.835/26/3856 Σ. 412 Πειραιάς, 28 Αυγούστου 2015 Συνηµµένα: Παραρτήµατα«Α»,«Β»,«Γ»,,«Ε»"

Transcript

1 Α Α: 9ΤΗΦ6-9Χ2 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Φ.835/26/3856 Σ. 412 Πειραιάς, 28 Αυγούστου 2015 Συνηµµένα: Παραρτήµατα«Α»,«Β»,«Γ»,,«Ε» ΘΕΜΑ : Πρόχειρος Μειοδοτικός ιαγωνισµός για την ανάδειξη εργολάβου εργασιών διαµόρφωσης χώρων κτιρίου Ν. Παρ.Ρ 11Ν καθώς και επισκευής αυτού ως συνηµµένη τεχνική περιγραφή εργασιών, προϋπολογιζόµενου κόστους πενήντα εννέα χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (59.600,00 ) Άνευ Φ.Π.Α. (16%). Έχοντας υπόψη: Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Μ Ε Α Ρ Ι Θ Μ Ο 1/15 α. Το Νοµοθετικό ιάταγµα 721/1970 (ΦΕΚ 251Α/70), περί «Οικονοµικής Μερίµνης και Λογιστικού των Ε..». β. Το Ν. 2362/95 (ΦΕΚ 247/Α/95) περί «ηµοσίου Λογιστικού, Ελέγχου των δαπανών του Κράτους και άλλες διατάξεις», όπως τροποποιήθηκε / συµπληρώθηκε µε τις διατάξεις του Ν. 3871/10 περί «ηµοσιονοµικής ιαχείρισης και Ευθύνης». γ. Το Ν. 2286/95 (ΦΕΚ 19/Α/95) περί «Προµηθειών του ηµοσίου Τοµέα και Ρυθµίσεων συναφών θεµάτων». δ. Το Π 118/07 (ΦΕΚ 150/Α/07) περί «Κανονισµού Προµηθειών του ηµοσίου». ε. Το Ν. 2690/99 (ΦΕΚ 45Α/9-3-99) περί «Κύρωσης του Κώδικα ιοικητικής ιαδικασίας και άλλες διατάξεις». στ. Το Π 60/07 Προσαρµογή της Ελληνικής Νοµοθεσίας στις διατάξεις της οδηγίας 2004/18ΕΚ περί «συντονισµού των διαδικασιών σύναψης δηµοσίων συµβάσεων έργων προµηθειών και υπηρεσιών», όπως τροποποιήθηκε µε την οδηγία 2005/51/ΕΚ της επιτροπής και την οδηγία 2005/75/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου της 16 η ς Νοεµβρίου 2005». ζ. Την Βασική ιαταγή 0-5/09 / ΜΝ. Ι Α Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε 1. Πρόχειρο Μειοδοτικό ιαγωνισµό, µε έγγραφες «ενσφράγιστες» προσφορές και µε κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη τιµή, για την ανάδειξη εργολάβου εργασιών διαµόρφωσης χώρων κτιρίου Ν. Παρ.Ρ 11Ν καθώς και επισκευής αυτού ως συνηµµένη τεχνική περιγραφή εργασιών, προϋπολογιζόµενου κόστους πενήντα εννέα χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (59.600,00 ) ανευ Φ.Π.Α. (16%). 2. Ο Πρόχειρος Μειοδοτικός ιαγωνισµός θα διενεργηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεµβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.µ., στα γραφεία της Ναυτικής ιοίκησης Αιγαίου (Ν Α), όπου εδρεύει στον Πειραιά στη διεύθυνση τέρµα Προποντίδος,Χατζηκυριάκειο Πειραιάς.

2 3. ικαίωµα συµµετοχής στο διαγωνισµό έχουν: α) Έλληνες Πολίτες. β) Αλλοδαποί. γ) Νοµικά Πρόσωπα Ηµεδαπά ή Αλλοδαπά. τα ως άνω φυσικά και νοµικά πρόσωπα θα πρέπει να λειτουργούν νόµιµα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος µέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονοµικού Χώρου ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει τη Συµφωνία ηµοσίων Συµβάσεων στο πλαίσιο του Παγκόσµιου Οργανισµού Εµπορίου και των πολυµερών διαπραγµατεύσεων του Γύρου της Ουρουγουάης (άρθρο 4, Π 60/07). 4. Οι συµµετέχοντες θα πρέπει να υποβάλουν στο Γραφείο του Προέδρου της επιτροπής του διαγωνισµού τις προσφορές τους µέχρι την ηµεροµηνία διενέργειας / διεξαγωγής του Πρόχειρου Μειοδοτικού ιαγωνισµού, (ήτοι µέχρι την Τετάρτη 16 Σεπτεµβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.µ.) Προσφορές όπου κατατίθενται µετά την παραπάνω ηµεροµηνία και ώρα, είναι εκπρόθεσµες δεν γίνονται αποδεκτές και ως εκ τούτου επιστρέφονται στον αποστολέα τους από την Επιτροπή, παρουσία των νόµιµων εκπροσώπων ή κατάλληλα εξουσιοδοτηµένων από αυτούς συµµετεχόντων εταιρειών. 5. Οι «Γενικοί» και «Ειδικοί» Όροι του διαγωνισµού αναγράφονται στα συνηµµένα Παραρτήµατα «Α» και «Β» ενώ οι «Λειτουργικές Απαιτήσεις» - «Τεχνικές Προδιαγραφές» για την «ανάδειξη» του Εργολάβου Παροχής Υπηρεσιών ιαµόρφωσης Χώρων του Ν.Παρ.Ρ 11Ν, καθορίζονται στο συνηµµένο παράρτηµα «Γ» της παρούσας ιακήρυξης. 6. Για περισσότερες πληροφορίες / διευκρινήσεις για τη διαδικασία του εν λόγω Πρόχειρου Μειοδοτικού ιαγωνισµού, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στον Υπχο (Ε) Μ. Θεοδωρίδη ΠΝ στο τηλέφωνο και Αρχιπλοίαρχος Π. Νασόπουλος ΠΝ ιοικητής Ν Α Συνηµµένα: - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» (Γενικοί Όροι) - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» (Συγγραφή Υποχρεώσεων) - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» (Τεχνική Προδιαγραφή) - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (Υπόδειγµα Εγγυητικής Επιστολής Συµµετοχής ή Καλής Εκτελέσεως ή ιατηρήσεως) - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Ε» (Σχέδιο Σύµβασης)

3 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Ανήκει στη ιακήρυξη 1 /15 Φ.835/ 26/3856//Σ.412//28 Αυγ 15/ Ν Α ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 1. Οι Γενικοί Όροι που διέπουν τον παρόντα διαγωνισµό, προβλέπονται από τις διατάξεις του Π.. 118/07 : (Άρθρα 5α,6,7,8,8α,9α,11,12,15,16,17,19,20,21,23,24,25,26,27,28,29,30,31, 32,33,34,36 και 37), ο οποίος βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης (WWW. GGE.GR- Γεν./ νση Κρατικών Προµηθειών Νοµοθετικό Πλαίσιο).

4 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» Ανήκει στη ιακήρυξη 1 /15 Φ.835/ 26/3856//Σ.412//28 Αυγ 15/ Ν Α ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Συγγραφή Υποχρεώσεων ιαγωνισµού για την Ανάδειξη Εργολάβου ιαµόρφωσης και Επισκευής Κτιρίου Ν. Παρατηρητηρίου Ρ 11Ν στην περιοχή Καράβολα ν. Ρόδου συνολικού προϋπολογιζόµενου κόστους πενήντα εννέα χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (59.600,00 ) (άνευ ΦΠΑ). ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ 1. Πρόχειρος Μειοδοτικός ιαγωνισµός για την Ανάδειξη Εργολάβου ιαµόρφωσης και Επισκευής Κτιρίου Ν. Παρατηρητηρίου Ρ 11Ν στην περιοχή Καράβολα ν. Ρόδου συνολικού προϋπολογιζόµενου κόστους πενήντα εννέα χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (59.600,00 ) (άνευ ΦΠΑ) και µε κριτήριο κατακύρωσης την χαµηλότερη τιµή για το σύνολο των εργασιών. 2. Η παρούσα εργολαβία συνίσταται ειδικότερα στα ακόλουθα, τα οποία αποτελούν υποχρεώσεις του Εργολάβου έναντι του τιµήµατος που καθορίζεται στο άρθρο 3 (Παρ.1). α. Εκτέλεση των εργασιών που θα προσδιορίζονται κάθε φορά από τον εργοδότη σύµφωνα µε τους Γενικούς, όρους την συγγραφή υποχρεώσεων και την Τεχνική Προδιαγραφή της παρούσας. β. ιάθεση όλων των µέσων που απαιτούνται για την εκτέλεση της εργολαβίας, υπηρεσιών, ευκολιών, µέσων και υλικών εκτός εάν ρητώς καθορίζεται διαφορετικά από την παρούσα. γ. Επιδιόρθωση τυχόν ανωµαλιών, οι οποίες θα διαπιστωθούν µετά την εκτέλεση της εργασίας εφόσον αυτές οφείλονται σε υπαιτιότητα του εργολάβου. 3. Η εργολαβία θα πραγµατοποιηθεί κατά την κρίση και τις ανάγκες του εργοδότη (ΠΝ) όπως καθορίζεται στην Τεχνική Προδιαγραφή, Παραρτήµατος «Γ» της παρούσης. ΑΡΘΡΟ 2 ΓΕΝΙΚΑ 1. Ο εργολάβος πέρα από τις υποχρεώσεις του για την συµµόρφωση προς τους Γενικούς και Ειδικούς όρους των συµφωνιών και της ιακηρύξεως, ως και της Τεχνικής Προδιαγραφής, οφείλει να εκτελέσει την εργολαβία, σύµφωνα προς τους καλώς εννοούµενους βασικούς κανόνες ορθής τεχνικής και πρακτικής, συµµορφούµενος προς τις οδηγίες των εκπροσώπων του εργοδότη. 2. Η Υπηρεσία δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε ζηµία στα υλικά και µέσα του εργολάβου ή της Υπηρεσίας, που θα χρησιµοποιηθούν για την εκτέλεση των

5 εργασιών, ή ατύχηµα που τυχόν θα συµβεί στο προσωπικό του εργολάβου, ή των τρίτων που αυτός χρησιµοποιεί, ή στο προσωπικό του εργοδότη που εργάζεται στην Υπηρεσία κατά την διάρκεια εκτελέσεως των εργασιών της εργολαβίας και µέχρι παραδόσεως αυτής, εφόσον το ατύχηµα ή η ζηµία δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της Υπηρεσίας 3. Εφόσον η εργασία ή µέρος αυτής εκτελείται εντός Ναυτικής περιοχής, ο εργολάβος και το προσωπικό του, θα υπόκεινται στις αστυνοµικές, λιµενικές και λοιπές διατάξεις του Πολεµικού Ναυτικού, υποχρεούµενοι να συµµορφώνονται προς τους κανονισµούς της Ν. Υπηρεσίας. 4. Υπόδειξη στον εργολάβο επιπρόσθετων µέτρων ασφαλείας µπορεί να γίνεται και από την Επιτροπή Παρακολουθήσεως η οποία έχει το δικαίωµα αναστολής ή και διακοπής των εργασιών, σε περίπτωση πληµµελούς ή αντικανονικής εφαρµογής αυτών. Ο χρόνος αναστολής ή διακοπής των εργασιών δεν θα παρατείνει την προθεσµία παραδόσεως τους. 5. Ως προς τις τιµές και τους χρόνους παραδόσεως των επί πλέον (προσθέτων) εργασιών, υπηρεσιών και υλικών θα ισχύουν τα οικεία άρθρα της παρούσας. 6. Ο εργολάβος υποχρεούται κατά την αποχώρηση του από τον χώρο στον οποίο εκτελεί κάθε φορά τις εργασίες εργολαβίας, να έχει µεριµνήσει για την τακτοποίηση του χώρου, αποδίδοντας του την τάξη και την λειτουργικότητα που είχε κατά τον χρόνο άφιξης του συνεργείου προς εκτέλεση των εργασιών. 7. ιακίνηση προσωπικού. Μετά την υπογραφή της συµβάσεως ο εργολάβος πρέπει να παραδώσει στην Υπηρεσία (ΝΑΣΡΟ) πίνακα του προσωπικού του, το οποίο προβλέπεται µε οποιοδήποτε τρόπο να εργαστεί στο χώρο του Ν.Π/Ρ Ρ 11Ν στη ν. Ρόδο. Το ανωτέρω προσωπικό θα εφοδιασθεί µε σχετικές άδειες εισόδου, ενώ η µεταφορά του προσωπικού αυτού από την Ναυτική περιοχή στις εγκαταστάσεις του εργολάβου και αντίστροφα θα εκτελείται µε φροντίδα και έξοδα του εργολάβου. Στη περίπτωση που ο εργολάβος απασχολήσει αλλοδαπό προσωπικό, δεσµεύεται σύµφωνα µε τις διατάξεις της υφιστάµενης νοµοθεσίας και ειδικότερα των ΑΝ. 376/36 και Ν. 2910/01, ότι το προσωπικό αυτό θα ευρίσκεται νόµιµα στη χώρα και θα εισέρχεται εντός της απαγορευµένης ζώνης των Ναυτικών οχυρών, κατόπιν εγκρίσεως της αρµόδιας Ναυτικής αρχής / διοικήσεως, αφού υποβληθεί και εγκριθεί έγκαιρα το σχετικό αίτηµα µε τα απαραίτητα στοιχεία του αλλοδαπού προσωπικού. H σίτιση και η µεταφορά προσωπικού που απασχολείται στο έργο βαρύνει αποκλειστικά τον προµηθευτή. 9. Ο Εργοδότης επιφυλάσσεται στο να µην επιτρέπει την είσοδο στη Ναυτική περιοχή, προσωπικού του εργολάβου, εάν λόγοι ασφαλείας κατά την απόλυτη κρίση της Υπηρεσίας το επιβάλλουν. ΑΡΘΡΟ 3 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΙΜΕΣ 1. Η προσφορά ενός εκάστου προσφέροντος θα είναι ενιαία µε µία τιµή για την Υπηρεσία. Το συνολικό µέγιστο κόστος της εργολαβίας θα είναι Πενήντα εννέα χιλιάδες εξακόσια ευρώ (59.600,00 ) (ανευ ΦΠΑ). 2. Οι προσφορές θα υποβληθούν σε ΕΥΡΩ και θα δοθεί µία τιµή που θα αφορά το σύνολο των εργασιών θέµατος. Επίσης οι προσφορές θα

6 υποβληθούν σε τρεις (3) ξεχωριστούς κλειστούς, σφραγισµένους φακέλους επί των οποίων θα αναγράφεται η ένδειξη : Α. «Πιστοποιητικά / ηλώσεις» Β. «Τεχνική Προσφορά» Γ. «Οικονοµική Προσφορά». Α Φάκελος : «Πιστοποιητικά / ηλώσεις» Στον φάκελο θα πρέπει να περιλαµβάνονται επί ποινή αποκλεισµού τα εξής: α. Υπεύθυνη ήλωση (Ν.1599/86) των συµµετεχόντων στο διαγωνισµό όπου θα δηλώνουν ότι έλαβαν γνώση του συνόλου της διακήρυξης (Γενικούς- Ειδικούς Όρους, Τεχνική Προδιαγραφή και τυχόν Προσθήκες) και την αποδέχονται στο σύνολό της πλήρως και ανεπιφύλακτα. β. Υπεύθυνη ήλωση (Ν.1599/86) του υποψήφιου Ανάδοχου της Εργολαβίας όπου θα βεβαιώνει ότι αποδέχεται την δυνατότητα της υπηρεσίας να ακυρώσει τον διαγωνισµό σε οποιοδήποτε στάδιο του, για λόγους που δεν καθιστούν δυνατή την κατακύρωση εκτέλεση της εργολαβίας. γ. Υπεύθυνη ήλωση (Ν.1599/86) του υποψήφιου Ανάδοχου της Εργολαβίας όπου θα βεβαιώνει ότι επισκέφθηκε τους χώρους της υπηρεσίας που περιγράφονται στις Τ.Π, και έλαβε γνώση επακριβώς της εργασίας που πρόκειται να εκτελεσθεί, στα πλαίσια της παρούσης διακηρύξεως. δ. Υπεύθυνη ήλωση (Ν.1599/86) ότι σε κάθε υλικό, που θα χρησιµοποιείται θα υπάρχουν οδηγίες χρήσεως και τρόποι προστασίας. ε. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι ο υποψήφιος εργολάβος διαθέτει όλα τα προβλεπόµενα από την τεχνική προδιαγραφή µηχανήµατα και µέσα για την εκτέλεση της εργολαβίας. στ. Υπεύθυνη ήλωση (Ν.1599/86) στην οποία θα αναφέρουν ότι «Ως εργολάβος υποχρεούµαι να τηρώ όλους τους Ελληνικούς και Κοινοτικούς Νόµους, τους σχετικούς µε την εργολαβία (Εργατική Νοµοθεσία) και τις διατάξεις για αµοιβές, ωράριο εργασίας, κοινωνικών παροχών, αποζηµιώσεων, φόρων, µέτρων ασφαλείας, κ.λπ., έναντι του προσωπικού που θα απασχολήσω κατά την εκτέλεση της εργολαβίας». ζ. Υπεύθυνη ήλωση του Ν.1599/86 στην οποία θα δηλώνεται ότι είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήµεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους της περίπτωσης (3) του εδ. α της παρ. 2 του άρθρου 6 του Π.. 118/07. η. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86, στην οποία θα δηλώνουν, ότι σε περίπτωση που θα αναδειχθούν µειοδότες, θα προσκοµίσουν κατά την υπογραφή της σύµβασης, κατάσταση του προσωπικού που θα απασχολείται στην εργολαβία θέµατος, θεωρηµένη από το ΙΚΑ και την αρµόδια Επιθεώρηση Εργασίας. Η Υπηρεσία θα µπορεί κατά την διάρκεια της συµβάσεως, να αντιπαραβάλει τα στοιχεία του πίνακα αυτού µε τα τηρούµενα από τον εργολάβο βιβλία και δικαιολογητικά, που αφορούν στην ασφάλιση του προσωπικού του. θ. Υπεύθυνη ήλωση του Ν.1599/86 στην οποία θα δηλώνονται όλοι οι ασφαλιστικοί φορείς στους οποίους είναι ασφαλισµένο το σύνολο του προσωπικού που απασχολεί ο υποψήφιος εργολάβος. ι. Τα νοµικά πρόσωπα θα προσκοµίζουν υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 αναφέροντας τα ονόµατα και τα επαγγελµατικά προσόντα των προσώπων που θα έχουν την ευθύνη της εκτέλεσης της συγκεκριµένης υπηρεσίας.

7 ια. Υπεύθυνη ήλωση του Ν.1599/86 στην οποία θα δηλώνεται ότι µέχρι και την ηµέρα υποβολής της προσφοράς τους δεν έχουν καταδικαστεί µε αµετάκλητη απόφαση για κάποιο αδίκηµα από τα αναφερόµενα στην περίπτωση (1) του εδ. α της παρ. 2 του άρθρου 6 του Π.. 118/07. ιβ. Υπεύθυνη ήλωση του Ν.1599/86 στην οποία θα δηλώνεται ότι είναι εγγεγραµµένοι στο οικείο Επιµελητήριο και ότι το αντικείµενο απασχόλησης τουεργολάβου είναι το αυτό, µε το αντικείµενο της εργολαβίας. ιγ. Υπεύθυνη ήλωση του Ν.1599/86 στην οποία θα δηλώνεται ότι σε περίπτωση που θα αναδειχθούν µειοδότες, θα προσκοµίσουν σε σφραγισµένο φάκελο, τα έγγραφα και δικαιολογητικά, που αναφέρονται στην κατωτέρω παράγραφο 11. Έλλειψη ή ελλιπής διατύπωση οποιασδήποτε των ανωτέρω δηλώσεων / βεβαιώσεων, επιφέρει αυτόµατα την ποινή αποκλεισµού, από την συνέχεια του διαγωνισµού, για τον υποψήφιο συµµετέχοντα. ιδ. Υπεύθυνη ήλωση του Ν.1599/86 στην οποία θα δηλώνεται ότι «Με ατοµική µου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/86 δηλώνω ότι δεν θα χρησιµοποιήσω ως άµεσο ή έµµεσο αντιπρόσωπό µου µόνιµο ή σε εφεδρεία Αξιωµατικού των τριών (3) Κλάδων των Ενόπλων υνάµεων εφ όσον δεν έχει παρέλθει πενταετία από τον χρόνο της αποστρατείας του όπως προβλέπεται από την παράγραφο 12 του άρθρου 66 Ν..1400/73». ιε. Για τη συµµετοχή τους στο διαγωνισµό, οι διαγωνιζόµενοι θα καταθέσουν µαζί µε την προσφορά τους Εγγυητική Επιστολή Συµµετοχής που αντιστοιχεί σε ποσοστό πέντε τις εκατό (5 %) επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης, ισχύος ενός (1) µήνα. Αυτή θα επιστραφεί εντός ευλόγου χρόνου από τη διενέργεια του διαγωνισµού. Ειδικά όσον αφορά στο µειοδότη, µετά του οποίου θα υπογραφεί σχετική σύµβαση, η ανωτέρω εγγυητική επιστολή θα επιστραφεί µετά την παράδοση της Εγγυητικής Επιστολής καλής εκτελέσεως της σύµβασης (ως υπόδειγµα «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ» και ανάλογη τροποποίηση του κειµένου). Β Φάκελος : «Τεχνική Προσφορά» Στον φάκελο θα περιέχονται: 1. Συµπληρωµένο αναλυτικό «Φύλλο Συµµόρφωσης» (Φ.Σ) προς την Τεχνική Προδιαγραφή της υπηρεσίας στο οποίο θα γίνεται συσχέτιση της προσφοράς προς όλες τις απαιτήσεις της παρούσας Τ.Π. παράγραφο προς παράγραφο, όπου θα αναφέρεται η «συµφωνία». 2. Επίσηµα έγγραφα ή τιµολόγια από τα οποία θα αποδεικνύεται ότι ο υποψήφιος εργολάβος έχει πραγµατοποιήσει συναφείς εργασίες κατά το παρελθόν. 3. Χρόνος που θα απαιτηθεί από την ηµέρα ανάθεσης της εργασίας έως την ηµέρα υπογραφής της σύµβασης µε τον εργολάβο. Ο χρόνος αυτός δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις τρεις (3) ηµερολογιακές ηµέρες. 4. Χρόνος που θα απαιτηθεί από την ηµέρα υπογραφής της σύµβασης µε τον εργολάβο έως την ηµέρα ανάληψης εργασιών. Ο χρόνος αυτός δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις τρεις ( 3 ) ηµερολογιακές ηµέρες. 5. Χρόνος που θα απαιτηθεί από την ηµέρα ανάληψης εργασιών έως την παράδοσή του κτιρίου. Ο χρόνος αυτός δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις ενενήντα (90) ηµερολογιακές ηµέρες (µέγιστος χρόνος αν λάβουµε υπόψη τις καιρικές συνθήκες της εποχής)

8 6. Βεβαίωση από την Υπηρεσία ότι ο υποψήφιος εργολάβος επισκέφτηκε τους χώρους της υπό ανάληψη εργολαβίας και έλαβε γνώση όλων των απαιτήσεων και των λεπτοµερειών που την αφορούν. 7. Εγχειρίδιο κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας. Έλλειψη ή ελλιπής διατύπωση οποιασδήποτε των ανωτέρω δηλώσεων / βεβαιώσεων / πιστοποιητικών, επιφέρει αυτόµατα την ποινή αποκλεισµού, από την συνέχεια του διαγωνισµού, για τον υποψήφιο συµµετέχοντα. Γ Φάκελος : «Οικονοµική Προσφορά» Στον φάκελο αυτό θα περιέχεται η οικονοµική προσφορά, που θα πρέπει να αναφέρει την ισχύ της (Άρθρο 3 Παρ. 9 της παρούσης) ΑΡ. ΙΒΑΝ-ΤΡΑΠΕΖΑ και τον χρόνο παράδοσης της εργασίας σύµφωνα µε Παράρτηµα «Γ» της παρούσης, όπως και κάθε άλλο οικονοµικό στοιχείο που απαιτείται από την παρούσα. Προσφορές για ορισµένες µόνο από τις προς εκτέλεση εργασίες, ή για µέρος µόνο της ζητούµενης εργασίας δεν θα γίνουν αποδεκτές. Στην οικονοµική προσφορά θα αναφέρεται ότι ο εργολάβος αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της παρούσας διακήρυξης. Οποιαδήποτε έλλειψη των ανωτέρω επιφέρει ποινή αποκλεισµού. 3. Την 16/09/15, ηµέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 η Επιτροπή ιενέργειας ιαγωνισµού θα ελέγξει τα δικαιολογητικά του φακέλου «Πιστοποιητικά / ηλώσεις» ως προς την πληρότητα / νοµιµότητά τους και τα δικαιολογητικά του φακέλου «Τεχνική Προσφορά» ως προς την πληρότητά τους. 4. Την ίδια ηµέρα η Επιτροπή ιενέργειας του ιαγωνισµού, αφού έχει µελετήσει / αξιολογήσει τα περιεχόµενα δικαιολογητικά του φακέλου «Τεχνική Προσφορά» ως προς την νοµιµότητα τους και συµφωνία τους µε τις απαιτήσεις και τους όρους της τεχνικής προδιαγραφής και δεν απαιτείται η παύση της διεξαγωγής του διαγωνισµού για πιο ενδελεχή µελέτη, ανακοινώνει τα αποτελέσµατα της αξιολόγησης των τεχνικών προσφορών παρουσία των συµµετεχόντων στο διαγωνισµό. Στη συνέχεια και παρουσία των προκριθέντων εκ των διαγωνιζοµένων, θα ανοίξει τις οικονοµικές προσφορές και θα καθορίσει τον µειοδότη σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 20 του Π.. 118/07 µε κριτήριο την χαµηλότερη τιµή. 5. Προσφορά υπό αίρεση ή µη σύµφωνη µε τους ουσιώδεις όρους των συµφωνιών απορρίπτεται ως απαράδεκτη. 6. Τον εργολάβο βαρύνουν αποκλειστικά όλες οι κρατήσεις υπέρ του προσωπικού του (ως π.χ. ΙΚΑ κλπ) ο δε εργοδότης ευθύνεται µόνο για την καταβολή των συµβατικών τιµών της εργολαβίας. 7. Οι προσφορές που περιέρχονται στα χέρια της Επιτροπής ιενέργειας του ιαγωνισµού µετά την αποσφράγιση των λοιπών προσφορών, δεν λαµβάνονται υπόψη (έστω και αν ταχυδροµήθηκαν έγκαιρα). 8. Μειοδότης αναδεικνύεται ο προσφέρων το µικρότερο συνολικά τίµηµα εκτέλεσης εργασιών θέµατος. 9. Η ισχύς των προσφορών θα είναι διάρκειας Έξι (6) µηνών. 10. Ενστάσεις για οποιαδήποτε µέρος του διαγωνισµού γίνονται δεκτές µόνο µέσα στα χρονικά όρια που προβλέπονται από το άρθρο 15 του Π 118/07 µε συνηµµένο παράβολο του ηµοσίου Ταµείου αξίας Χιλίων Ευρώ (1.000,00 ). Σε περίπτωση µη προσκόµισης του παράβολου η ένσταση δεν θα παραλαµβάνεται. Σχετικές επιστολές διαµαρτυρίας οι οποίες είναι προφανώς αβάσιµες ή επαναλαµβάνονται µε καταχρηστικό τρόπο σε σχέση µε τον παρόντα διαγωνισµό δύναται να µην απαντώνται από την Υπηρεσία. 11. Ο Μειοδότης στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση, εντός προθεσµίας πέντε (5) ηµερών από την κοινοποίηση της σχετικής έγγραφης

9 ειδοποίησης σε αυτόν, µε βεβαίωση παραλαβής ή σύµφωνα µε το Ν. 2672/98 (Α 290), οφείλει να υποβάλει στον αρµόδιο φορέα που διενεργεί τον διαγωνισµό (Επιτροπή ιενέργειας του ιαγωνισµού) σε σφραγισµένο φάκελο τα εξής έγγραφα και δικαιολογητικά, τα οποία αποσφραγίζονται και ελέγχονται κατά τη διαδικασία που προβλέπεται στο άρθρο 19 παρ. 6 του Π.. 118/07. α. Έλληνες Πολίτες: (1) Απόσπασµα ποινικού µητρώου έκδοσης του τελευταίου τριµήνου πριν από την κοινοποίηση της ως άνω έγγραφης ειδοποίησης παρ. 11, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχουν καταδικαστεί µε αµετάκλητη δικαστική απόφαση για τα κάτωθι αδικήµατα: (i). Συµµετοχή σε εγκληµατική οργάνωση, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 2 παρ. 1 της κοινής δράσης της 98/773/ ΕΥ του Συµβουλίου (ΕΕ L 351 της σελ.1). (ii). ωροδοκία, όπως αυτή ορίζεται αντίστοιχα στο άρθρο 3 της πράξης του Συµβουλίου της 26ης Μαΐου 1997 (ΕΕ C 195 της , σελ. 1) και στο άρθρο 3 παρ. 1της κοινής δράσης 98/742/ΚΕΠΠΑ του Συµβουλίου (ΕΕ L 358 της , σελ.2). (iii). Απάτη, κατά την έννοια του άρθρου 1 της σύµβασης σχετικά µε την προστασία των οικονοµικών συµφερόντων των Ευρωπαϊκών κοινοτήτων (ΕΕ C 316 της , σελ. 48). (iv). Νοµιµοποίηση εσόδων από παράνοµες δραστηριότητες όπως ορίζεται στο άρθρο 1 της οδηγίας 91/308/ΕΟΚ του Συµβουλίου, της 10ης Ιουνίου 1991, για την πρόληψη χρησιµοποίησης του χρηµατοπιστωτικού συστήµατος για τη νοµιµοποίηση εσόδων από παράνοµες δραστηριότητες (ΕΕ L 166 της , σελ. 77 Οδηγίας η οποία τροποποιήθηκε από την οδηγία 2001/97/ΕΚ του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του Συµβουλίου, ΕΕ L 334 της , σελ 76) η οποία ενσωµατώθηκε µε το Ν. 2331/1995 (Α 173) και τροποποιήθηκε µε το Ν. 3424/2005(Α 305). (v). Αδίκηµα σχετικό µε την άσκηση της επαγγελµατικής της δραστηριότητας. (2) Πιστοποιητικό αρµόδιας δικαστικής ή διοικητικής αρχής, έκδοσης του τελευταίου εξαµήνου, πριν από την κοινοποίηση της ως άνω έγγραφης ειδοποίησης παρ. 11, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν τελούν σε πτώχευση και επίσης ότι δεν τελούν σε διαδικασία κήρυξης πτώχευσης. (3). Πιστοποιητικό που εκδίδεται από αρµόδια κατά περίπτωση αρχή, από το οποίο να προκύπτει ότι κατά την ηµεροµηνία της ως άνω ειδοποίησης παρ. 11, είναι ενήµεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης (κύριας και επικουρικής) και ως προς τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. (4) Πιστοποιητικό Επαγγελµατικού Επιµελητηρίου από το οποίο να προκύπτει σαφέστατα, ότι το αντικείµενο απασχόλησης του εργολάβου είναι το αυτό, µε το αντικείµενο της εργολαβίας και στο οποίο θα πιστοποιείται η εγγραφή τους σε αυτό κατά την ηµεροµηνία διενέργειας του διαγωνισµού και ότι εξακολουθούν να παραµένουν εγγεγραµµένοι µέχρι της επίδοσης της ως άνω έγγραφης ειδοποίησης παρ. 11. (5). Σε περίπτωση εγκατάσταση τους στην αλλοδαπή, τα δικαιολογητικά των παραπάνω περιπτώσεων παρ. 11α(2) και 11α(3), εκδίδονται µε βάση την ισχύουσα νοµοθεσία της χώρας που είναι εγκατεστηµένοι, από την οποία και εκδίδεται το σχετικό πιστοποιητικό. β. Αλλοδαποί:

10 Τα αναγραφόµενα της παρ. 2(β) του άρθρου 6 του Π.. 118/07. γ. Νοµικά Πρόσωπα Ηµεδαπά ή Αλλοδαπά: Τα αναγραφόµενα της παρ. 2(γ) του άρθρου 6 του Π.. 118/07. δ. Συνεταιρισµοί: Τα αναγραφόµενα της παρ. 2(δ) του άρθρου 6 του Π.. 118/07. ε. Ενώσεις Προµηθευτών: Τα αναγραφόµενα της παρ. 2(ε) του άρθρου 6 και του άρθρου 7 του Π.. 118/ Εάν σε κάποια Χώρα βεβαιώνεται από οποιαδήποτε αρχή της ότι δεν εκδίδονται τα παραπάνω έγγραφα ή πιστοποιητικά ή δεν καλύπτουν όλες τις άνω αναφερόµενες περιπτώσεις, δύναται να αντικατασταθούν σε περιπτώσεις που περιγράφονται στην παρ.3 του άρθρου 6 του Π.. 118/ Κάθε υποψήφιος ή προσφέρων αποκλείεται από την διαδικασία διαγωνισµού εφ όσον έχει εκδοθεί σε βάρος του τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση, για τα ως άνω στοιχεία (ι), (ιι), (ιιι) και (iv) παρ. 11α. 14. Υπόχρεοι στην προσκόµιση ποινικού µητρώου είναι: -Φυσικά Πρόσωπα -Οµόρρυθµοι εταίροι και διαχειριστές Ο.Ε. και Ε.Ε. - ιαχειριστές Ε.Π.Ε. -Πρόεδρος, ιευθύνων Σύµβουλος και µέλη.σ. για Α.Ε. ΑΡΘΡΟ 4 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Ο εργολάβος δεν βαρύνεται µε άλλες κρατήσεις, πλην των κρατήσεων υπέρ ηµοσίου (6,2476%) της παρακράτησης Φόρου Εισοδήµατος (8%) επί του καθαρού ποσού µετά την αφαίρεση της ανωτέρω κράτησης.(ν.4013/11, ΦΕΚ 204/Α/15 Σεπ 11). ΑΡΘΡΟ 5 ΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΩΣΕΩΣ - ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 1. Η απαιτούµενη, για την εργολαβία πίστωση θα ανέλθει στο ποσό των ,00 Ευρώ άνευ ΦΠΑ και θα διατεθεί από πιστώσεις έτους 2015 ΚΑΕ Η πληρωµή θα διενεργείται µε έκδοση Τακτικού Χρηµατικού Εντάλµατος, στο όνοµα του εργολάβου και βάσει των δικαιολογητικών που καθορίζονται κατωτέρω. 3. Η πληρωµή του Εργολάβου, ενεργούµενη σύµφωνα µε την ιακήρυξη, Σύµβαση και Πρωτόκολλου ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής της εργασίας γίνεται πάντοτε βάσει και σύµφωνα προς τις τιµές που συµφωνήθηκαν.

11 4. Σε περίπτωση εφαρµογής των αναγραφόµενων στο άρθρο 11 περί τροποποιήσεως, ουδεµία διαφοροποίηση από την τιµή της εργολαβίας όπως αυτή αναγράφεται στη σύµβαση γίνεται αποδεκτή. 5. Ο Εργοδότης δικαιούται να καθυστερήσει την πληρωµή και συνεπώς δεν θα οφείλει κανένα τόκο, σε περίπτωση που ο εργολάβος καθυστερεί την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του, για οποιοδήποτε λόγο, µη οφειλόµενο σε υπαιτιότητα του Εργοδότου, ακόµα δε και για λόγους ανώτερης βίας. 6. Για την τακτοποίηση της δαπάνης, απαιτούνται τα ακόλουθα δικαιολογητικά εκδιδόµενα µε µέριµνα του Προµηθευτή : (1) Βεβαίωση Φορολογικής Ενηµερότητας (2) Αριθµηµένο µε σφραγίδα της εταιρείας τιµολόγιο παροχής υπηρεσιών µη εξοφληµένο (επί πιστώσει) που να αναγράφεται αριθµός λογαριασµού IBAN* επάνω. (3) Εξοφλητική απόδειξη του δικαιούχου, υποβαλλόµενη στο οικείο ηµόσιο Ταµείο, κατά την εξόφληση του. (4) Βεβαίωση ασφαλιστικής ενηµερότητας ΙΚΑ. *Είτε οποιοδήποτε άλλη απόδειξη ύπαρξης (σε φωτοτυπία) τραπεζικού λογαριασµού της εταιρείας µε νούµερο IBAN. ΑΡΘΡΟ 6 ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ 1. Ουδεµία προκαταβολή χορηγείται από την υπηρεσία για την παρούσα εργοληψία. 2. Για την καλή εκτέλεση των όρων της συµβάσεως, ο µειοδότης εργολήπτης υποχρεούται, κατά την υπογραφή αυτής, να καταθέσει στον εργοδότη, Εγγυητική επιστολή αξίας ίσης µε ποσοστό 5% της συνολικής συµβατικής αξίας, χωρίς ΦΠΑ, που θα προκύψει. Η ανωτέρω εγγυητική θα επιστραφεί κατόπιν υποβολής εγγράφου αιτήµατος του εργολήπτη προς το αρµόδιο τµήµα της Υπηρεσίας οπωσδήποτε µετά την οριστική εκπνοή του συµβατικού χρόνου εκτέλεσης της εργοληψίας και µε τον όρο ότι δεν θα υπάρχει απαίτηση του εργοδότη κατά του εργολήπτη. 3. Για την καλή διατήρηση του έργου, ο µειοδότης εργολήπτηςανάδοχος υποχρεούται, κατά το πέρας των εργασιών, να καταθέσει στον εργοδότη, Εγγυητική επιστολή αξίας ίσης µε ποσοστό 3% της συνολικής συµβατικής αξίας, χωρίς ΦΠΑ, διάρκειας ενός (1) έτους. Η ανωτέρω εγγυητική θα επιστραφεί µε µέριµνα του εργοδότη µε τη λήξη της διάρκειας της στον µειοδότη. Εναλλακτικά ο εργολήπτης δύναται να προσκοµίσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της σύµβασης αορίστου διάρκειας ή διάρκειας τουλάχιστον ενός (1) έτους από την έκδοση του τιµολογίου ώστε αυτή να λαµβάνει ταυτοχρόνως χαρακτήρα επιστολής διατήρησης των εργασιών. Και σε αυτή την περίπτωση το ποσοστό της επιστολής θα ισούται µε το 5% της συνολικής συµβατικής αξίας, χωρίς ΦΠΑ. 4. Οι ανωτέρω εγγυοδοσία παραγρ.2 θα έχει την µορφή που καθορίζεται στις παραγράφους 4 και 5 του άρθρου 25 του Π 118/07 (Παράρτηµα της παρούσης).

12 5. Ο εργολήπτης είναι υπεύθυνος και για τα ακόλουθα α. Για κάθε εµφανιζόµενη ζηµία του αντικειµένου της εργοληψίας, η οποία δεν οφείλεται σ εσφαλµένο χειρισµό ή αµέλεια ή πληµµελή συντήρηση από το προσωπικό του εργοδότη και υποχρεούται στην επανόρθωση της µε φροντίδα και έξοδα του, εντός του πρακτικά συντοµότερου χρόνου. β. Η αποκατάσταση θα εκτελείται είτε από εργολήπτη, είτε από άλλο φορέα που θα ορίσει µε την απόλυτη κρίση του ο εργοδότης. γ. Ο εργολήπτης θα βαρύνεται µε τις δαπάνες οι οποίες αντιστοιχούν αποδεδειγµένα προς το κόστος της διενεργούµενης αποκατάστασης, στην ίδια περιοχή όπου εκτελέστηκε η εργοληψία. ΑΡΘΡΟ 7 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 1. Η σύµβαση που θα υπογραφεί ως Παράρτηµα «Ε» παρούσης, θα αποτελείται από ένα βασικό έγγραφο στο οποίο θα επισυνάπτεται ως αναπόσπαστο µέρος αυτού, η Τεχνική Προδιαγραφή. 2. Η αναθέτουσα την εργολαβία υπηρεσία (ΝΑΣΡΟ) θα ελέγχει την καλή εκτέλεση των εργασιών και την εφαρµογή της ανωτέρω σύµβασης µε τον ορισµό εκπροσώπων της ως Επιτροπή Παρακολούθησης Ελέγχου και Παραλαβής των εργασιών. 3. Τα µέλη της Επιτροπής Ελέγχου και Παραλαβής των εργασιών θα έχουν το δικαίωµα να εισέρχονται κάθε εργάσιµη ηµέρα και ώρα στο χώρο εργασίας του εργολάβου προς παρακολούθηση της εκτέλεσης της εργολαβίας. 4. Παρατηρήσεις των µελών της Επιτροπής Ελέγχου και Παραλαβής των εργασιών, σχετικά µε την πραγµατοποίηση της όλης συµβάσεως π.χ. ως προς την ποιότητα και καταλληλότητα των υλικών και τον τρόπο και χρόνο εκτελέσεως των εργασιών πρέπει να γίνονται δεκτές από τον εργολάβο. 5. Σε περίπτωση κατά την οποία ο εργολάβος δεν συµφωνεί µε την απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου και παραλαβής εργασιών, δικαιούται όπως, εντός πέντε (5) ηµερών, από της ηµεροµηνίας του πρωτοκόλλου, να αιτήσει την παραποµπή της υποθέσεως σε Επιτροπή Επίλυσης ιαφορών, σύµφωνα µε τον Π 118/07. ΑΡΘΡΟ 8 ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ 1. Ο εργολάβος θα αναλαµβάνει εργασία µε εντολή της ενδιαφερόµενης Υπηρεσίας, η οποία είναι και ο κύριος υπεύθυνος για παρακολούθηση της συµβάσεως και την εύρυθµη εξέλιξη αυτής αναφέροντας εγκαίρως τυχόν προβλήµατα κατά την υλοποίηση της. Επιπλέον υποχρεούται πριν την έναρξη εργασιών να υποβάλει προδιαγραφές υλικών κατασκευής,

13 σχέδια και στατική µελέτη για εν λόγω οικίσκο και να ξεκινήσει εργασίες µόνο κατόπιν ελέγχου και τελικής έγκρισης αυτών από ΓΕΝ/Γ4. 2. Η ποσοτική και ποιοτική παραλαβή των εργασιών της εργολαβίας θα λαµβάνει χώρα ενώπιον του εργολάβου ή αντιπροσώπου αυτού, από την Επιτροπή Ελέγχου και Παραλαβής, βάσει πρωτοκόλλου παραλαβής και το οποίο θα προσυπογράφεται και από τον εργολάβο ή νόµιµα εξουσιοδοτηµένο εκπρόσωπο αυτού. ΑΡΘΡΟ 9 ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΩΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥ-ΚΥΡΩΣΕΙΣ- ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 1. Σε περίπτωση µη συµµορφώσεως του εργολάβου, προς τις υποχρεώσεις του σχετικά µε τους χρόνους εκτελέσεως και παραδόσεως της εργολαβίας ή των επί µέρους εργασιών, σύµφωνα προς τις Τεχνικές Περιγραφές, εφαρµόζονται κατ αναλογία τα εις τα άρθρα 32 και 34 του Π 118/ Για κάθε παράβαση όρων ή όρου της συµβάσεως, ο εργολάβος κατ αρχήν θα υπόκειται σε έγγραφη παρατήρηση και στην συνέχεια σε επιβολή προστίµου επί του συνολικού ποσού στηριζόµενη σε απόφαση του αρµοδίου οργάνου του Π.Ν. µετά από πρόταση της υπηρεσίας που παραλαµβάνει την εργολαβία. Σε περιπτώσεις συνεχίσεως των παραβάσεων εκ µέρους του εργολάβου, η Υπηρεσία κρίνει και αποφασίζει για την κήρυξη του ως εκπτώτου, σύµφωνα µε τα παραπάνω. 3. Ρητώς συµφωνείται ότι, οι ανωτέρω διατάξεις έχουν εφαρµογή και στις κατωτέρω περιπτώσεις, πέραν της µη έγκαιρης παραδόσεως του έργου και µη οφειλόµενες σε ανωτέρα βία: α. Εάν εκτιµηθεί από την υπηρεσία ότι η πρόοδος εκτελέσεως της εργολαβίας τυγχάνει τόσο βραδεία, ώστε ο εργολάβος δεν θα είναι σε θέση να την ολοκληρώσει, εντός των προβλεποµένων από την σύµβαση χρονικών πλαισίων. β. Εάν ο εργολάβος κηρυχθεί σε κατάσταση πτωχεύσεως ή παύσει τις πληρωµές του. γ. Εάν µεταβληθεί το καταστατικό, ή η εταιρική µορφή της επιχειρήσεως του εργολάβου. δ. Εφ όσον η εργολαβία δεν ικανοποιεί τις από την σύµβαση και τις Τεχνικές Περιγραφές, καθοριζόµενες απαιτήσεις κι είναι εκτός των από την σύµβαση προβλεποµένων ορίων. ε. Εάν ο εργολάβος αρνηθεί την εκτέλεση της εργολαβίας ή των επιµέρους εργασιών ή δηλώσει αδυναµία εκτελέσεως των, για λόγους που δεν οφείλονται σε ανωτέρα βία. 4. Η έκπτωση αφορά το σύνολο του συµβατικού έργου ή το µέρος αυτού, όπως αυτό παραλαµβάνεται κάθε φορά, το οποίο επηρεάζεται από τις ανωτέρω περιπτώσεις. 5. Ο εργοδότης έχει επίσης το δικαίωµα να λύσει τη σύµβαση, σε περίπτωση που η εκτέλεση της εργολαβίας σε σύνολο ή µερικά καθυστερήσει ένεκα ενός ή περισσοτέρων λόγων ανωτέρας βίας για συνολικό διάστηµα υπερβαίνον τις δέκα (10) ηµερολογιακές ηµέρες από τη συµφωνηµένη ηµεροµηνία

14 εκτελέσεως του αντικειµένου της εργολαβίας. Ο εργοδότης δικαιούται επίσης να ενεργήσει ως ανωτέρω µε τις ίδιες για τον εργολάβο συνέπειες, εάν κατά τον χρόνο επελεύσεως του γεγονότος ανωτέρας βίας, είναι αντικειµενικώς βέβαιο, ότι ο εργολάβος δεν θα µπορέσει να φέρει σε πέρας τις συµβατικές του υποχρεώσεις εντός διµήνου από το συµβατικό χρόνο παραδόσεως. 6. Σε περίπτωση κηρύξεως του εργολάβου σε κατάσταση πτωχεύσεωςκαι παύσεως των πληρωµών ή δηµιουργίας νέου νοµικού προσώπου, ο εργολάβος υποχρεούται να ειδοποιήσει σχετικά τον εργοδότη. Σε περίπτωση επιβολής προστίµου λόγω ποινικής ρήτρας, το ποσοστό υπολογίζεται επί της συνολικής τελικής τιµής κάθε εντολής αναθέσεως εργασιών. ΑΡΘΡΟ 10 ΥΛΙΚΑ 1. Όλα τα απαιτούµενα υλικά και µέσα για την εκτέλεση της εργολαβίας θα διατεθούν από τον εργολάβο. 2. Το σύνολο των υλικών που πρόκειται να χρησιµοποιηθούν για την εκτέλεση της εργολαβίας υπόκειται στην έγκριση της υπηρεσίας (ΝΑΣΡΟ). ΑΡΘΡΟ 11 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Ελάχιστες παρεκκλίσεις ως προς το αντικείµενο των εργασιών εργολαβίας θέµατος, όταν αιτούνται από τον Εργοδότη για την αποδοτικότερη εκτέλεση της εργολαβίας, θα εκτελούνται από τον εργολάβο κατόπιν αµοιβαίας συµφωνίας άνευ επιβαρύνσεως του εργοδότη ή παρατάσεως του χρόνου παραδόσεως της εργολαβίας. ΑΡΘΡΟ 12 ΙΣΧΥΟΝ ΙΚΑΙΟΝ 1. Οι σχέσεις µεταξύ του εργολάβου και του εργοδότη και οι ενέργειες αυτών σε όλη την διάρκεια της συµβάσεως, πρέπει να διέπονται από πνεύµα καλής πίστεως και αρµονικής συνεργασίας. 2. Τυχόν προσφυγή του εργολάβου σε οποιοδήποτε ένδικο ή εξώδικο µέσο και στα Ελληνικά ικαστήρια δεν παρέχει σε αυτόν το δικαίωµα αναστολής ή διακοπής των υποχρεώσεων του σύµφωνα προς την παρούσα, τόσο κατά τη διάρκεια επισκευής ή των δοκιµών όσο και κατά την διάρκεια της εγγυήσεως καλής λειτουργίας. ΑΡΘΡΟ 13 ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ 1. Αποκλείεται στον εργολάβο η εκχώρηση των δικαιωµάτων και υποχρεώσεων του, εν όλω ή εν µέρει,όπως καθορίζεται και στους Γενικούς Όρους της παρούσας.

15 2. Η ανάθεση συγκεκριµένου έργου σε υπεργολάβους δεν θεωρείται µεταβίβαση και οπωσδήποτε η ευθύνη παραµένει στον εργολάβο για τις εργασίες αυτής. ΑΡΘΡΟ 14 ΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ /ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ 1. Η σύµβαση θα έχει διάρκεια σύµφωνα µε τους όρους και τις απαιτήσεις της Τεχνικής Προδιαγραφής. 2. Οι υποψήφιοι Ανάδοχοι της Εργολαβίας υποχρεούνται όπως επισκεφθούν τους χώρους της υπηρεσίας που περιγράφονται στην Τεχνική Περιγραφή, προκειµένου λάβουν γνώση επακριβώς, των χώρων που θα εκτελεσθεί η Εργολαβία και το είδος αυτής, στα πλαίσια της παρούσας διακήρυξης. 3. Όλα τα παραστατικά που απαιτούνται να υποβληθούν από τις συµµετέχουσες στο διαγωνισµό εταιρείες να είναι πρωτότυπα ή κατάλληλα θεωρηµένα σύµφωνα µε Ν 2690// (ΦΕΚ 45/99) και Ν3345// (ΦΕΚ 138/05). 4. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να καταθέσουν τις υπεύθυνες δηλώσεις και τα πάσης φύσεως δικαιολογητικά, πιστοποιητικά, βεβαιώσεις ή άλλα δικαιολογητικά στοιχεία µε την ακόλουθη µορφή: α. Πρωτοτύπου. β. Επικυρωµένου αντιγράφου από το πρωτότυπο. γ. Επικυρωµένου αντιγράφου από το ακριβές αντίγραφο της αρχής που εξέδωσε το πρωτότυπο. 5. Η επικύρωση στις ανωτέρω (β) και (γ) περιπτώσεις δύναται να ζητηθεί από οποιοδήποτε ιοικητική Αρχή, ικηγόρο, Συµβολαιογράφο ή ΚΕΠ. Κατ εξαίρεση και αποκλειστικά για τις υπεύθυνες δηλώσεις δεν απαιτείται βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του ενδιαφερόµενου, όταν προσέρχεται αυτοπρόσωπος στον διαγωνισµό προσκοµίζοντας το δελτίο ταυτότητας του εφόσον είναι ο νόµιµος διαχειριστής και αυτό προκύπτει από το θεωρηµένο αντίγραφο του καταστατικού της εταιρείας του. Σε αντίθετη περίπτωση απαιτείται θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του υπογράφοντος. 6. Επίσης θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από τους συµµετέχοντες στον διαγωνισµό ότι σύµφωνα µε την παρ.4 της µε «αρ.πρωτ: ΙΣΚΠΟ / Φ22 ΟΙΚ από εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών ηµόσιας ιοίκησης και Αποκέντρωσης» δεν υπάγεται στο πεδίο εφαρµογής του άρθρου 11 παρ.2 του Ν.2690/99 και συνεπώς δεν είναι δυνατή η επικύρωση από διοικητική αρχή αντιγράφων: α. Των ιδιωτικών εγγράφων, εφόσον τα έγγραφα αυτά δεν εκδίδονται από διοικητικές αρχές ( ηµόσιο, οργανισµοί τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλα νοµικά πρόσωπα δηµοσίου δικαίου). β. Των εγγράφων που εκδίδουν συµβολαιογράφοι ή δικηγόροι, εφόσον τα έγγραφα αυτά δεν εκδίδονται από διοικητικές αρχές. γ. Των εγγράφων αντίστοιχα που εκδίδονται από δικαστικές αρχές.

16 δ. Των εγγράφων που έχουν εκδοθεί από αλλοδαπές αρχές και στα πλαίσια αλλοδαπών εννόµων τάξεων. 7. Ο µειοδότης αναδεικνύεται µε κριτήριο το µικρότερο συνολικά τίµηµα το οποίο περιλαµβάνει: α. Συνολικές εργασίες όπως προκύπτουν από την Τεχνική Προδιαγραφή. β. Αντικείµενο εργασιών και απαιτούµενα υλικά, όπως αναγράφονται αναλυτικά στην Τεχνική Προδιαγραφή.

17 ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ Φ.Σ. ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ προς την Τεχνική Προδιαγραφή της Υπηρεσίας (υπόδειγµα) ΑΝΤΙΣΤ. ΠΑΡΑΓΡ. ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ (Επιγραµµατικά) Αντικείµενο ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ Συµφωνώ. Συµφωνώ Ο Προσφέρων (σφραγίδα - υπογραφή) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: 1. Το παραπάνω αναλυτικό «Φύλλο Συµµόρφωσης» (ΦΣ) θα αποτελεί το κύριο µέρος της τεχνικής προσφοράς. Στο ΦΣ θα γίνεται συσχέτιση της προσφοράς προς όλες τις απαιτήσεις της ΤΠ, παράγραφο προς παράγραφο, θα αναφέρονται µε λεπτοµέρεια όλες οι συµφωνίες ή τυχόν διαφοροποιήσεις και θα συµπεριλαµβάνονται όλα τα στοιχεία ή διευκρινίσεις που ζητούνται (τιµές µεγεθών, απαντήσεις σε ερωτήµατα κλπ), µε παραποµπές σε υποβληθέντα τεχνικά φυλλάδια / prospectus του κατασκευαστή, όπου κρίνεται αναγκαίο. 2. Ανάµεσα στην 1 και την τελευταία 12 νοείται ότι θα αναγραφούν κατά σειρά όλες οι παράγραφοι της παρούσης ΤΠ.

18 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ4 ΤΜΗΜΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή αφορά εργασίες που θα εκτελεστούν στο Ναυτικό Παρατηρητήριο Ρ -11Ν της Ρόδου το οποίο βρίσκεται 85 km νότια της πόλης της Ρόδου. Το παρόν έργο περιλαµβάνει κατασκευή τοίχου αντιστήριξης από οπλισµένο σκυρόδεµα για την προστασία του Παρατηρητηρίου από τις κατολισθήσεις πρανούς πίσω από το κτίριο, καθώς και εργασίες για την αποκατάσταση του νότιου τµήµατος του κτιρίου από φθορές λόγω παλαιότητας και τη διαµόρφωση των εσωτερικών χώρων του. Α. Τοίχος Αντιστήριξης Προβλέπεται η κατασκευή τοίχου αντιστήριξης από οπλισµένο σκυρόδεµα, ύψους 3 µ, όπισθεν του νότιου τµήµατος του κτιρίου, σε συνολικό µήκος περίπου 30 µ. Οι ακριβείς διαστάσεις του τοίχου θα προκύψουν από στατική µελέτη η οποία θα εκπονηθεί από τον Ανάδοχο του έργου και η οποία θα περιλαµβάνει: Έλεγχο του τοίχου σε ανατροπή για την εκτίµηση των απαιτούµενων διαστάσεων του τοίχου Έλεγχος του τοίχου αντιστήριξης σε ολίσθηση. Έλεγχος φέρουσας ικανότητας του εδάφους κάτω από τον τοίχο. ιαστασιολόγηση του τοίχου (υπολογισµός οπλισµού) σε διάφορες κρίσιµες διατοµές µε έλεγχο σε κάµψη. Πριν από τις εργασίες κατασκευής του τοίχου θα πρέπει να προηγηθούν εργασίες καθαρισµού του πρανούς από χαλαρά υλικά, ρίζες δέντρων, ετοιµόρροπα τµήµατα βράχων κλπ. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν µε τις εκτιµώµενες ποσότητες θα είναι οι εξής: α) Εκσκαφές σε έδαφος γαιώδες ηµιβραχώδες (140 m 3 ). β) Μεταφορές προϊόντων καθαρισµού πρανούς και εκσκαφών (160 m 3 ). β) Ξυλότυποι (260 m 2 ). γ) Κατασκευή του τοίχου από οπλισµένο σκυρόδεµα C20/25 (75 m 3 ).και χαλύβδινο οπλισµό κατηγορίας Β500C (7500 kg). Β. Κτίριο Παρατηρητηρίου Θα επισκευαστεί το νότιο τµήµα του κτιρίου στο οποίο θα διαµορφωθούν δύο χώροι επιφάνειας περίπου 61 τ.µ. έκαστος. Ο πρώτος χώρος δεξιά της όψης θα περιέχει ενδιαιτήσεις, χώρους υγιεινής, κουζίνα τραπεζαρία και σαλόνι. Ο χώρος αριστερά θα διαµορφωθεί σε χώρο ενδιαιτήσεων καθώς και σε αποθήκη εξοπλισµού και φορητού οπλισµού. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν µε τις εκτιµώµενες ποσότητες είναι οι εξής:

19 1. Εσωτερικοί χώροι κτιρίου 1.1 οµικές εργασίες 1) Ψευδοροφές από πλάκες τυποποιηµένων διαστάσεων, πάχους 8 έως 13 mm, διαστάσεων 600Χ600mm, σε ύψος 3,00 µ. από τη στάθµη του δαπέδου (90 m 2 ). Περιλαµβάνεται η κατασκευή του µεταλλικού σκελετού ανάρτησης της ψευδοροφής. Η εκτέλεση των εργασιών θα γίνει σύµφωνα µε την ΕΤΕΠ Ψευδοροφές µε γυψοσανίδες. 2) ιαχωριστικοί τοίχοι από άνθυγρη γυψοσανίδα, διπλής όψης µε φύλλα γυψοσανίδας και επένδυση πετροβάµβακα, µέχρι το ύψος της ψευδοροφής (100 m 2 ). 3) Αποξήλωση έντεκα (11) παλιών κουφωµάτων αλουµινίου (22 m 2 ). 4) Μεταφορά και τοποθέτηση τεσσάρων (4) κουφωµάτων αλουµινίου από το παλιό κτίριο στο υπό αναβάθµιση τµήµα του κτιρίου (5,0 m 2 ). 5) Τοποθέτηση νέων κουφωµάτων αλουµινίου ανοιγόµενων µε ανάκλιση, διπλούς υαλοπίνακες και σίτες (12 m 2 ).. 6) ιαµόρφωση ανοίγµατος και τοποθέτηση εσωτερικής θύρας αλουµινίου (2 m 2 ). 7) Τοποθέτηση νέας εξωτερικής θύρας αλουµινίου (3,50 m 2 ). 8) Μεταφορά και τοποθέτηση έξι (6) εσωτερικών θυρών αλουµινίου και µίας (1) µεταλλικής θύρας µε µπάρες ασφαλείας από το παλιό κτίριο στο υπό αναβάθµιση τµήµα του κτιρίου. Η εκτέλεση των εργασιών τοποθέτησης θυρών και παραθύρων θα γίνει σύµφωνα µε την ΕΤΕΠ Κουφώµατα αλουµινίου 9) Κατασκευή ξύλινων ερµαρίων (ντουλαπών) µε ράφια, χωρίσµατα, κρεµάστρες κλπ. που θα καθοριστούν ακριβώς στη φάση κατασκευής του έργου (20 m 2 ) και επισκευή υφιστάµενων ντουλαπών (10 m 2 ). 10) Μεταφορά και τοποθέτηση ερµαρίων κουζίνας από το παλιό κτίριο στο υπό αναβάθµιση τµήµα του κτιρίου (12 m 2 ). 11) Επιστρώσεις δαπέδων και περιθωρίων (σοβατεπιών) µε κεραµικά πλακίδια (85 m 2 ). 12) Επενδύσεις τοίχων µε κεραµικά πλακίδια στο χώρο της κουζίνας (10 m 2 ). 13) Επενδύσεις τοίχων µε πλακίδια στους χώρους υγιεινής (30 m 2 ). Η εκτέλεση των εργασιών επενδύσεων µε κεραµικά πλακίδια στους προαναφερόµενους χώρους θα γίνει σύµφωνα µε την ΕΤΕΠ Επενδύσεις µε κεραµικά πλακίδια, εσωτερικές και εξωτερικές.

20 14) Επιχρίσµατα όπου απαιτηθούν (50 m 2 ). 15) Σπατουλαριστοί χρωµατισµοί τοίχων από γυψοσανίδα (200 m 2 ). 16) Χρωµατισµοί εσωτερικών χώρων (135 m 2 ). 17) Κατασκευή εντός του κτιρίου, µεταλλικής αποθήκης µε πλευρική επένδυση και επένδυση οροφής από φύλλα κυµατοειδούς λαµαρίνας, διαστάσεων 3Χ3Χ2,50Υ. Η θύρα θα είναι ανοιγόµενη µεταλλική από ευθύγραµµες ράβδους µε µπάρες ασφαλείας. 18) Σφράγιση ανοιγµάτων του παλαιού κτιρίου µε επίπεδα φύλλα λαµαρίνας πάχους 1 mm και όλα τα απαιτούµενα µκροϋλικά. Οι απαιτούµενες διαστάσεις είναι: Τέσσερα (4) τεµάχια διαστάσεων 1,06Χ1,70 m έκαστο, για τη σφράγιση παραθύρων. Τρία (3) τεµάχια διαστάσεων 2,00Χ1,50 m έκαστο, για τη σφράγιση παραθύρων. Τρία (3) τεµάχια διαστάσεων 2,20Χ1,0 m έκαστο, για τη σφράγιση θυρών. ύο (2) τεµάχια διαστάσεων 2,20Χ1,50 m έκαστο, για τη σφράγιση θυρών. 2.1 Η/Μ εργασίες 1) Προµήθεια και τοποθέτηση έντεκα (11) φωτιστικών φθορισµού νέου τύπου µε κάλυµµα µήκους 1,20 m. 2) Προµήθεια και τοποθέτηση τριών (3) στεγανών φωτιστικών φθορισµού νέου τύπου µε κάλυµµα µήκους 1,20 m. 3) Προµήθεια και τοποθέτηση δέκα οκτώ (18) ρευµατοδοτών SCHUKO 16A/230V. Οι εν λόγω ρευµατοδότες θα τροφοδοτηθούν µε καλώδιο 3Χ2,5 mm 2 τύπου ΝΥΥ ή ΝΥΜ µε ασφάλεια 16Α (το κάθε καλώδιο τροφοδοσίας θα δίνει σε τρεις ρευµατοδότες) από τον ηλεκτρολογικό πίνακα που θα τοποθετηθεί στην τραπεζαρία. 4) Προµήθεια και τοποθέτηση πέντε (5) ρευµατοδοτών SCHUKO 16A/230V για τα τρία κλιµατιστικά, το ψυγείο και το πλυντήριο ρούχων. Ο κάθε ρευµατοδότης θα τροφοδοτηθεί µε ξεχωριστή γραµµή 3Χ2,5 mm 2 τύπου ΝΥΥ ή ΝΥΜ µε ασφάλεια 16Α από τον ηλεκτρολογικό πίνακα που θα τοποθετηθεί στην τραπεζαρία. 5) Προµήθεια και εγκατάσταση συστήµατος αντικλεπτικού συναγερµού στην αποθήκη φορητού οπλισµού το οποίο θα περιλαµβάνει: Πίνακα συναγερµού 6 ζωνών εντός ανοξείδωτου µεταλλικού ερµαρίου στεγανού κλάσης ασφάλειας ΙΡ65. Ο πίνακας θα έχει τη δυνατότητα σύνδεσης ανιχνευτών κίνησης που θα τοποθετηθούν σε κατάλληλες θέσεις, εξωτερικά της αποθήκης. Στον πίνακα θα περιέχεται µία µπαταρία µολύβδου κλειστού τύπου 12V/3,2Ah. Μία αυτόνοµη εξωτερική σειρήνα µε µπαταρία µολύβδου 12V/3,2Ah.

21 ύο υπέρυθρους ανιχνευτές κίνησης. Τέσσερις (4) µαγνητικές επαφές (παγίδες) Περιλαµβάνονται όλα τα υλικά και µικροϋλικά για την εγκατάσταση και την πλήρη λειτουργία, κατόπιν δοκιµών, του συστήµατος συναγερµού. 6) Τοποθέτηση ξεχωριστής ενισχυµένης γραµµής ηλεκτρικής τροφοδοσίας για την ηλεκτρική κουζίνα (3Χ6 mm 2 µε διπολική ασφάλεια 2Χ25Α). 7) Προµήθεια και τοποθέτηση και σύνδεση δώδεκα (12) διακοπτών αλλέ ρετούρ, στεγανών, ορατών, εντάσεως 10Α, τάσεως 250V, συµπεριλαµβανοµένων όλων των µικροϋλικών. 8) Αποξήλωση και επανεγκατάσταση δύο (2) υφιστάµενων κλιµατιστικών µονάδων διαιρούµενου τύπου (split) µετά των ψυκτικών σωληνώσεών τους, των αποχετεύσεων, των βάσεων στήριξης και λοιπών εξαρτηµάτων. Τα υφιστάµενα κλιµατιστικά θα µεταφερθούν από το παλιό κτίριο στο υπό αναβάθµιση τµήµα του κτιρίου. 9) Προµήθεια και εγκατάσταση µίας (1) νέας κλιµατιστικής µονάδας τοίχου διαιρούµενου τύπου (split), αντλία θερµότητας, τεχνολογίας inverter, ψυκτικής ισχύος Btu/h, ενεργειακής κλάσης Α++. Οι αποδόσεις της κλιµατιστικής µονάδας θα είναι πιστοποιηµένες κατά Eurovent. Η εγκατάσταση της νέας µονάδας θα περιλαµβάνει το δίκτυο ψυκτικών σωληνώσεων και αποχετεύσεων, τη βάση στήριξης και τα λοιπά εξαρτήµατα. 10) Μεταφορά υφιστάµενου ηλεκτρολογικού πίνακα από το παλιό κτίριο στην τραπεζαρία του υπό αναβάθµιση τµήµατος του κτιρίου. Στον πίνακα θα τοποθετηθούν µικροαυτόµατοι, γενικός διακόπτης, γενική ασφάλεια, ενδεικτικές λυχνίες και ρελέ διαρροής. Τα µεγέθη των υλικών του πίνακα θα καθοριστούν κατά τη φάση της κατασκευής από την Υπηρεσία και τον Ανάδοχο. 11) Προµήθεια και εγκατάσταση καλωδίων παροχής όλης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης συµπεριλαµβανοµένου και της ηλεκτρικής παροχής του πίνακα που θα τοποθετηθεί στην τραπεζαρία από τον υφιστάµενο πίνακα του παλαιού κτιρίου. Οι καλωδιώσεις των εσωτερικών χώρων θα οδεύσουν σε πλαστικά κανάλια κατάλληλων διαστάσεων. 12) Αποξήλωση τεσσάρων (4) υφιστάµενων θερµαντικών σωµάτων από το παλιό κτίριο και επανεγκατάστασή τους στο υπό αναβάθµιση τµήµα του κτιρίου. Η επανεγκατάσταση περιλαµβάνει τις υδραυλικές σωληνώσεις από χαλκοσωλήνα, κατάλληλης διατοµής και λοιπά εξαρτήµατα εγκατάστασης (βάνες, ρακόρ, ταυ κλπ.). 13) Τοποθέτηση πάσης φύσεως εντοιχισµένων σωληνώσεων ύδρευσης, αποχέτευσης και υπόγειων γραµµών συνδέσεως µε πλησιέστερα φρεάτια αποχέτευσης και παροχής ύδρευσης, µετά των απαιτούµενων εκσκαφών χανδάκων, οπών διελεύσεων, και αποκαταστάσεως αυτών καθώς και των εξαρτηµάτων και µικροϋλικών (ταυ, ρακόρ κλπ.).

22 14) Αποξήλωση ειδών υγιεινής και λοιπών ειδών κρουνοποιίας (δύο λεκάνες, µία ντουζιέρα, δύο νιπτήρες, τρεις βρύσες, µία βρύση ντους, δύο καθρέπτες) και τοποθέτηση και σύνδεσή τους στα υδραυλικά δίκτυα στους χώρους υγιεινής και στην κουζίνα στο υπό αναβάθµιση τµήµα του κτιρίου. 15) Στις εγκαταστάσεις του Παρατηρητηρίου υπάρχει µόνιµη δεξαµενή ύδατος για την πυρόσβεση της ευρύτερης δασικής περιοχής η οποία δεν χρησιµοποιείται. Για την πυρόσβεση των χώρων του Παρατηρητηρίου θα εγκατασταθεί µόνιµο υδροδοτικό πυροσβεστικό δίκτυο που θα καλύπτει αποτελεσµατικά όλους τους υπαίθριους χώρους της όλης εγκατάστασης του µε τη δυνατότητα αυτό να προστατεύει και τους στεγασµένους χώρους. Το υδροδοτικό πυροσβεστικό δίκτυο θα παρέχει νερό µε µόνιµη πίεση στις βάνες των πυροσβεστικών φωλεών µε τη χρήση κύριας αντλίας νερού. Επιπλέον, θα προβλεφθεί και εφεδρική αντλία νερού σε περίπτωση βλάβης ή ανεπάρκειας της κύριας αντλίας. Οι αντλίες του συστήµατος πυρόσβεσης θα ελέγχονται από πίνακα αυτοµατισµού. Τα τελικά µεγέθη των αντλιών, των πυροσβεστικών φωλεών, των ρυθµιστών πίεσης, των σωληνώσεων του υδροδοτικού δικτύου και των λοιπών εξαρτηµάτων θα υπολογιστούν από τον Ανάδοχο και θα είναι σύµφωνα µε τον Κανονισµό Πυροπροστασίας Κτιρίων (Π.. 71/88) και την Πυροσβεστική ιάταξη υπ αριθµ. 3/ Εξωτερικό περίβληµα κτιρίου (κέλυφος) 1) Κατασκευή νέας θερµοµόνωσης και στεγανοποίησης του δώµατος, επιφάνειας 150 m 2, του νότιου τµήµατος του κτιρίου µε διπλή ασφαλτική µεµβράνη, σύµφωνα µε την ΕΛΟΤ ΤΠ Στεγανοποίηση δωµάτων στεγών µε ασφαλτικές µεµβράνες η οποία περιλαµβάνει: Αφαίρεση των οιουδήποτε τύπου παλαιών σαθρών υλικών και στοιχείων (από υγρασία, σκόνες, λίπη, µούχλα), έλεγχος επιπεδότητας και επισκευή σηµείων που υπάρχει τυχόν αποκόλληση τµηµάτων των πλακών της υφιστάµενης µόνωσης µε ειδικά επισκευαστικά υλικά Αφαίρεση στοιχείων που δεν θα ενσωµατωθούν στην µόνωση (βάσεις αλεξικέραυνου, αγωγοί, ακίδες). Αφαίρεση υδροροών και αποκοµιδή των αχρήστων προϊόντων. Τοποθέτηση νέων στοιχείων όπως βάσεων για την επανατοποθέτηση του αλεξικέραυνου και των βάσεων για την τοποθέτηση του ηλιακού θερµοσίφωνα καθώς και νέων υδρορροών. Επάλειψη µε ασφαλτικό στεγανωτικό γαλάκτωµα για την στεγάνωση και προστασία του υποστρώµατος. Τοποθέτηση θερµοµονωτικών πλακών εξηλασµένης πολυστερίνης. Κατασκευή στρώσεων από αφροµπετόν, για την δηµιουργία ρύσεων, ελαχίστου πάχους 5εκ στα σηµεία των υδρορροών και κλίση τουλάχιστον 1%. Ακολουθεί αστάρωµα της επιφάνειας µε αστάρι ασφαλτικό βερνίκι για τη σωστή επικόλληση του ασφαλτόπανου. Στεγανοποίηση µε δύο στρώσεις ασφαλτόπανου. Το πρώτο τοποθετείται µε αλληλοεπικάλυψη των αρµών κατά τουλάχιστον 15εκ. Το δεύτερο τοποθετείται µε αλληλοκάλυψη αρµών κατά 50εκ, µε φορά

23 παράλληλη προς το πρώτο έτσι ώστε η ραφή του δεύτερου φύλλου να είναι στη µέση του πρώτου. Παράλληλα µε την εφαρµογή των ασφαλτικών µεµβρανών γίνεται τοποθέτηση εξαερισµών εκτόνωσης υδρατµών διαµέτρου 100 mm σε αναλογία 1 τεµ./40 m 2 περίπου. Το ασφαλτόπανο θα καλύπτει περιµετρικά τα στηθαία και θα γυρίζει πάνω από αυτά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην εφαρµογή της µόνωσης στα ευαίσθητα σηµεία του δώµατος. ηλαδή στις υδρορρόες (τα ασφαλτόπανα θα περάσουν και εσωτερικά της υδρορρόης), στις βάσεις των αγωγών του αλεξικέραυνου το οποίο θα επανατοποθετηθεί µετά την εφαρµογή της µόνωσης καθώς και στις βάσεις του ηλιακού θερµοσίφωνα ο οποίος θα µεταφερθεί από το δώµα του παλαιού κτιρίου. Επίσης, µετά την ολοκλήρωση της επανεγκατάστασης του συστήµατος αντικεραυνικής προστασίας (βάσεις, κλωβός, αλεξικέραυνο κλπ.) θα γίνει έλεγχος και µέτρηση για τη σωστή λειτουργία του. Όλα τα µεταλλικά µέρη που θα είναι εγκατεστηµένα στο δώµα θα συνδεθούν µε το σύστηµα αντικεραυνικής προστασίας. 2) Επισκευή του εξωτερικού υποστυλώµατος (1 τεµ.) σύµφωνα µε την ΕΛΟΤ ΤΠ Αποκατάσταση τοπικής βλάβης στοιχείου σκυροδέµατος οφειλόµενης σε διάβρωση του οπλισµού, η οποία περιλαµβάνει: Αποµάκρυνση επιχρισµάτων και σαθρού σκυροδέµατος στην περιοχή της βλάβης και αποκάλυψη του οξειδωµένου οπλισµού όσο το δυνατόν περιµετρικά. Καθαρισµός του οπλισµού από τα οξείδια µε συρµατόβουρτσα ή γυαλόχαρτο ή αµµοβολή. Καθαρισµός του στοιχείου µε σκούπισµα, βούρτσισµα, αναρρόφηση. Εφαρµογή υλικού αντιδιαβρωτικής προστασίας του οπλισµού (τσιµεντοειδές κονίαµα προστασίας ή εποξειδικό αντιοξειδωτικό για προστασία χάλυβα οπλισµού). Εφαρµογή ενισχυτικού πρόσφυσης ώστε να καλυφθεί η επιφάνεια του σκυροδέµατος στη ζώνη επέµβασης. Τοπικές επισκευές µε τσιµεντοειδές κονίαµα για την αποκατάσταση του σκυροδέµατος στις αρχικές διαστάσεις. Η εφαρµογή του κονιάµατος θα γίνει µε σπάτουλα, µυστρί ή υγρή εκτόξευση. Σφράγιση και φινίρισµα της τελικής επιφάνειας µε λεπτόκοκκο τσιµεντοειδές κονίαµα για τη σφράγιση των πόρων του επισκευαστικού κονιάµατος και τη διόρθωση των ατελειών. 3) Νέα επιχρίσµατα στις επιφάνειες επισκευής των επιφανειών οπλισµένου σκυροδέµατος και όπου αλλού απαιτηθεί (70 m 2 ). 4) Εξωτερικοί χρωµατισµοί ακρυλικής βάσης (220 m 2 ). Γ. Εργασίες περιβάλλοντος χώρου Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει υφιστάµενο µεταλλικό υπόστεγο µε επένδυση οροφής κυµατοειδή λαµαρίνα, διαστάσεων 6Χ8 m 2, το οποίο θα αποσυναρµολογηθεί για να δηµιουργηθεί πρόσβαση των µηχανηµάτων προς το πρανές για την κατασκευή του τοίχου αντιστήριξης.

24 Το υπόστεγο αυτό θα επανασυναρµολογηθεί, σε χώρο που θα υποδειχθεί από την Υπηρεσία στη φάση της κατασκευής, και θα επενδυθεί περιµετρικά µε θερµοµονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης.. Κόστος εργασιών Το εκτιµώµενο κόστος των παραπάνω εργασιών, µη συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ και λοιπών κρατήσεων έχει ως εξής: Τοίχος Αντιστήριξης Κτίριο Παρατηρητηρίου Εργασίες περιβάλλοντα χώρου ΣΥΝΟΛΟ Ε. Γενικές παρατηρήσεις 1) Για την εκτέλεση κάθε εργασίας τα υλικά που θα χρησιµοποιηθούν θα είναι αρίστης ποιότητας, σύµφωνα µε αυτά που ορίζονται στις Ελληνικές Τεχνικές Προδιαγραφές (ΕΤΕΠ) και θα τύχουν της απόλυτης έγκρισης της Υπηρεσίας, όσον αφορά στην προέλευση, τις διαστάσεις, την εµφάνιση κλπ. και θα είναι κατάλληλα για ενσωµάτωση και απαλλαγµένα κάθε πρόσµιξης και ελαττώµατος που µπορεί να µειώσει την αντοχή και την καλή εµφάνιση του έργου και θα φέρουν υποχρεωτικά σήµανση CE σύµφωνα µε την εγκύκλιο 26/ ) Τα υλικά του ηλεκτρολογικού πίνακα θα είναι σύµφωνα µε το διεθνές πρότυπο IEC Τα ηλεκτρολογικά καλώδια της εγκατάστασης θα είναι σύµφωνα µε το διεθνές πρότυπο IEC Ο ηλεκτρολογικός πίνακας θα είναι κατασκευασµένος και συναρµολογηµένος σύµφωνα µε το διεθνές πρότυπο IEC ) Να ληφθεί υπόψη ότι η απόσταση του Παρατηρητηρίου από την πόλη της Ρόδου είναι 85 km νότια αυτής εκ των οποίων τα τελευταία 3 km είναι χωµατόδροµος. Αθήνα, 23/6/2015 Οι συντάξασες µηχανικοί ΜΠΥ Μαντούδη Κατερίνα Πολιτικός Μηχανικός ΜΠΥ Χρονάκη Άννα Μηχανολόγος

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Φ.604.4/8/ Σ.520 Χολαργός,

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Φ.604.4/8/ Σ.520 Χολαργός, ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Φ.604.4/8/322595 Σ.520 Χολαργός, 01-06-2018 ΓΕΝΙΚΟΙ / ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΛΗΨΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ "

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Μελέτης: 51/2015 Αρ. Πρωτ: 57238/2015 Διακήρυξη ΕΡΓΟ: " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

δ. Αριστερός διάδρομος υπογείου κεντρικού κτιρίου ΓΕΝ

δ. Αριστερός διάδρομος υπογείου κεντρικού κτιρίου ΓΕΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Χολαργός : 27-3 - 2017 ΓΕΝΙΚΟΙ / ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΛΗΨΗΣ ΕΝΣΦΡΑΓΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΟΙΚΗΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ Χολαργός :

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΟΙΚΗΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ Χολαργός : ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΟΙΚΗΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ Χολαργός : 13-06-2017 ΓΕΝΙΚΟΙ / ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΛΗΨΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΔΑ: ΒΛΩΛ469073-ΘΚ3 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ «Σ Κ Υ Λ Ι Τ Σ Ε Ι Ο» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΑΝ. ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2271350258 ΦΑΞ:2271044311 ΧΙΟΣ 8/08/2013

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy.

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 8/9/2011 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΚΙΝ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.: 23898 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε' Συνημμένο στην υπ' αριθ. 1/2016 διακήρυξη της Σχολής Μετ/σης & Επιμ/σης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. 1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ Α. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76, ΑΘΗΝΑ 10434, ΤΗΛ. 210-8203911, FAX: 210-8226204, http://www.aueb.gr ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 92/2012 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.1599/86 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ:

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.1599/86 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ: ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ Δ/ΓΕΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΣΚΕΔΠ ΛΑΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΦΙΩΝ DEXION

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΦΙΩΝ DEXION Χαλκίδα: 24/03/2015 Αρ. Πρωτ.: 3729 Ταχ. /νση: Η.Γαζέπη 48, 34100, Χαλκίδα Τµήµα: Οικονοµικού Γραφείο: Προµηθειών Πληρ/ρίες: Μπελίτσος Αναστάσιος Τηλέφωνο: 22213-50431 FAX: 22210 22210 Email: supplyky@chalkidahospital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ & ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του Δήμου για το έτος 2017 Ταχ. Δ/νση: Αμαξοστάσιο, ΒΙΠΕ Ηρακλείου Τ.Κ:70014 Υπεύθυνος/ Συντάκτης:

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές για τµήµα των υπό προµήθεια ειδών γίνονται δεκτές.

Προσφορές για τµήµα των υπό προµήθεια ειδών γίνονται δεκτές. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ AΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: 2516 Μυτιλήνη, 21 Μαΐου 2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ - ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Αθήνα, 28.03.2018 Α.Π.802/28.03.2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε» ανακοινώνει ότι θα προβεί στη συλλογή προσφορών για την

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 78/16 Φ.600/78/Σ.78/16 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Νοµού ωδ/σου ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΤΡΑΣ Αριθμ. πρωτ. 18850 ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Πάτρα 12-6-2012 ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Μεγ. Αλεξάνδρου 1 263.34 Πάτρα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Σελ.1 / 5

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Σελ.1 / 5 - πλέον συμφέρουσα προσφορά μόνο βάσει τιμής Το Ν. 4412/2016 Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), Το υπ αρ. 19REQ004437713 εγκεκριμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Αρμόδιος: Λυτινάκη Χρυσούλα Τηλ/Fax: 2810-338137 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr - website: www.portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ»

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ταχ. /νση: ΓΡ. ΜΑΡΑΣΛΗ 1 Ταχ. Κωδ.: 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ Πληροφορίες Μ. Μερέτη Τηλ.: 2531-023175 FAX: 2531-081983 Κοµοτηνή 22/10/2012 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3/2018

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3/2018 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Α.Ε. ΟΤΑ ΠΑΡΚΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΣΗ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΗΛ: 210-4324501 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, 11/ 06 / 2018 ΑΡΙΘ.

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α για το έτος 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Κ.Α για το έτος 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ /ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΡΓΟ:«ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ 4 ου & 50 ου ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 50Ε/16 Φ.600/50Ε/Σ.50Ε/16 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/113/668/Σ.681/ 4 Ιουλίου 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1) ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Α.Π.: 154/ 18-9-2013 Θεσσαλονίκη, 18/9/2013 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: «Tην προμήθεια και την εγκατάσταση του εξοπλισμού του Οδοντιατρείου που θα στεγαστεί στο κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΟΙΚΗΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ Χολαργός :

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΟΙΚΗΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ Χολαργός : ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΟΙΚΗΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ Χολαργός : 27-10-2017 ΓΕΝΙΚΟΙ / ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΛΗΨΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑIΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 5586 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: ΆΡΘΡΟ 1 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A. 25.7135.002 Συγγραφή υποχρεώσεων 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ 1. Κ Α Τ Α Ρ Τ Ι Σ Η & Υ Π Ο Β Ο Λ Η Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Ω Ν 1.1 Με ποινή να µη γίνει αποδεκτή η προσφορά, υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες Για τις ανάγκες της Διευθύνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης και προκειμένου να εξασφαλιστούν οι βασικές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Επαναληπτικός. Σας ευχαριστούµε πολύ για τις ενέργειες σας και θα είµαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

1 ος Επαναληπτικός. Σας ευχαριστούµε πολύ για τις ενέργειες σας και θα είµαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Training του ηµοτικού Γυµναστηρίου στο Παγκρήτιο στάδιο και στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Προς κάθε ενδιαφερόµενο Αξιότιµοι κυρία / κύριε, Σας παρακαλούµε να µας αποστείλετε οικονοµική προσφορά για την

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ. ΓΕΜΗ 58231 004000 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΤΙΩΝ ΣΗΨΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κ.Α.: 20.7131.0008 Κάδοι

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τόπος Ερμούπολη 2/11/16 ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 374 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, για τις ανάγκες των Περιφερειακών Διευθύνσεων του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80 περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών της Τ.Α. 2. Τον νόμο 2503/30.5.1997 άρθρο 13 παρ. 1 & 2. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1095/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1095/2016 ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1095/2016 Για την προμήθεια «ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ» «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 66/16 Φ.600/66/Σ.66/16 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ /2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ /2016 ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1113 /2016 Για την προμήθεια ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» (Προϋπολογιζόμενη δαπάνη 12.000 ΕΥΡΩ) Κριτήριο κατακύρωσης:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΙΑΚΗΡΡΥΥΞΗ ΗΜΟΠΡΡΑΣΣΙΙΑΣΣ Ο ήµος Ηρακλείου διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1096/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1096/2016 ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1096/2016 Για την προμήθεια «ΣΥΔΕΤΑ Π-Π ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ» «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» Προϋπολογιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002631819 2015-03-11

15PROC002631819 2015-03-11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η Υ.ΠΕ. Σπάρτη 11/3/2015 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αρ.Πρωτ. Φ/Λ/17/2888 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΣΠΑΡΤΗΣ ιεύθυνση : ιοικητικού Τµήµα : Οικονοµικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ π.δ ,40 με το Φ.Π.Α.

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ π.δ ,40 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη 16-5-2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/73/337/Σ.341/30-03-18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Θερέτρου/Οικισμού Α/Α (1) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΗΜΝΟΥ Μητροπολίτη Ιωακείμ 2 81400 Μύρινα Πληροφορίες: Bλαχάκη Κατερίνα Τηλ.: 22540 83015 Fax: 22540 83109 Email: erinavla@aegean.gr Λήμνος, 27/02/2015 Αρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προμήθειας σπόρων, φυτών & δενδρυλίων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ.Α. Πίστωσης: 35.6692.0002 ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΪΣΤ : Β. Γεωργιάδης : 2105537236 fax : 2105537268 ΑΡ.ΔΙΑΚ: 25798.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 29751 ΑΔΑ: 7610ΩΚ3-6ΓΨ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ : 213 2025905 Έχοντας υπόψη ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΓΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΓΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 24-9-2012 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Αρ. Πρωτ.: 44858 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΛΑΔΟΣ : Δ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ : Δ3 ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΣ & ΔΑΠΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ.:152940 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προμήθεια εκτυπώσεις διαφημιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016 ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016 Για την προμήθεια ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» (Προϋπολογιζόμενη δαπάνη 75.000 ΕΥΡΩ) Κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 10/17 Φ.600/10/Σ.10/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη:

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη: Έκδ.1 αναθ.4 ημ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τ.Κ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 15.050 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Αντιδήμαρχος Δελφών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΔΑ :ΩΔΛ56-ΞΑΖ ΑΔΑΜ:16PROC004970817 ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑ 4900 Φ.600/14/136277 Σ.256//5-8-16 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ TMHMA ΜΕΛΕΤΩΝ, ΠΡΟΓ/ΣΜΟΥ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ Ταχ. /νση: Κλεάνθους 18 Ταχ. Κώδικας: 54642 ΕΡΓΟ: Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Tίτλος : Προµήθεια κλιµατιστικού στο τµήµα Κοινωνικής Πολιτικής ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Στο τµήµα κοινωνικής κοινωνικής πολιτικής του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ αναού 3 Άργος 212 00 27513-60700 e-mail: dimos@argos.gr Fax: 27510-23506 Άργος : 18/05/2012 Αριθµός απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΕΡΑΙΑ: 23-7-2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ: 17760 ΑΡ.ΑΠΟΦ: 316 ΤΙΤΛΟΣ: " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, , Ηράκλειο Κρήτης. Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, , Ηράκλειο Κρήτης. Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Ηράκλειο, 23.01.2018 Αρ. Πρωτ.: 382 Τηλ/Fax: 2810-338116 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία: Ηµέρα: Πέµπτη Ώρα: 13:00 µ.µ

Ηµεροµηνία: Ηµέρα: Πέµπτη Ώρα: 13:00 µ.µ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ξάνθη 19-01-2015 4η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ /νση ιοικητικής - Οικονοµικής Υπηρεσίας Υποδ/νση ιοικητικού Οικονοµικού Τµήµα Οικονοµικό Ταχ. /νση : Νεάπολη, Τ.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Εργασία επισκευής χώρου μαγειρίων

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Εργασία επισκευής χώρου μαγειρίων ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ 10 Νοεμβρίου 2017 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Εργασία επισκευής χώρου μαγειρίων ΠΟΣΟΤΗΤΑ Ως αναφέρονται στο Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς (Προσθήκη «ΙΙ»,

Διαβάστε περισσότερα

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Λ.Φυλής 8 η στάση & Σπ. Θεολόγου 1 ΙΛΙΟΝ Τ.Κ.13122 Πληροφορίες: Επιτροπάκης Γεώργιος Τηλ. 213 2015353, FAX: 213 2015348 ekaprom1@eka-hosp.gr ΙΛΙΟΝ, 14-07-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος, 2-12-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 26432

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος, 2-12-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 26432 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος, 2-12-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 26432 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ταχ. Δ/νση: 85200 Κάλυμνος Πληροφ.: Μ. Καμπούρης Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC004186934 2016-04-11 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΗΜΝΟΥ Μητροπολίτη Ιωακείμ 2 81400 Μύρινα Πληροφορίες: Παπαδάκη Ε., Παλατιανού Κ. Τηλ.: 22540 83015, 83013 Fax: 22540 83109 Email:

Διαβάστε περισσότερα

Κέρκυρα,4/10/2016 Αρ. Πρωτ.:ΔΟ4/3527/Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Πληρ.

Κέρκυρα,4/10/2016 Αρ. Πρωτ.:ΔΟ4/3527/Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Πληρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ιωάννου Θεοτόκη 72 Ταχ. Κώδικας : 49100, Κέρκυρα Πληρ. : Γ. Τοψή Τηλέφωνο : 26610 87659 Fax : 26610

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Σκαραμαγκάς, 18 Μαρ. 19 στο έγγραφο ΑΔ Φ.800/07/407/Σ.119//ΣΕΝΤ

ΣΧΟΛΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Σκαραμαγκάς, 18 Μαρ. 19 στο έγγραφο ΑΔ Φ.800/07/407/Σ.119//ΣΕΝΤ ΣΧΟΛΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Σκαραμαγκάς, 18 Μαρ. 19 στο έγγραφο ΑΔ Φ.800/07/407/Σ.119//ΣΕΝΤ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΕΝΤ Α/Α 1 ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 18 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 1 και 10, 4 παρ. 6 και 23 παρ. 4,5 & 6 της

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΩΝ " Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΩΝ  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑ ΝΜΣ ΕΒΡΥ ΔΗΜΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΥΠΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓ: " ΠΡΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΓΡΜΝΩΣΗΣ ΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΩΝ" Αριθμ. Πρωτ Αρ. Μελέτης: 62/2013 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΧΕΙΡΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΥ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προμήθεια αυτοκόλλητων ανακλαστικών λωρίδων σήμανσης & Διακριτικών γνωρισμάτων των Οχημάτων του Δήμου Ηρακλείου & ενημερωτικές πινακίδες

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 17/17 Φ.600/17/Σ.17/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2013 K.A.: 10.7134.0002 ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ήµος Νέας Σµύρνης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 9/14. γ. Το ΠΔ 118/07 (ΦΕΚ Α 150// ) " Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου ". ε. Το Ν.4250/2014 (ΦΕΚ Α 74/ )

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 9/14. γ. Το ΠΔ 118/07 (ΦΕΚ Α 150// )  Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου . ε. Το Ν.4250/2014 (ΦΕΚ Α 74/ ) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ / ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ Τηλ : 210-4649928 ΚΟΙΝ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Φ.600/13/1117 ΝΣ/ΔΝΟ Σ. 7201 Συνημμένα: Όπως στο κείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αρµόδιος:Παναγόπουλος Β. ΤΗΛ.: 213.1314570 e-mail: dpk@ein.gr ΦΑΞ: 210.2517292, www.inedivim.gr Ηµεροµηνία: 17-12-2013 Προς: Κάθε ενδιαφερόµενο Αρ.πρωτ.:620/190/17-12-2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ. Χρυσούπολη, 24 Ιουλίου 2015 Αριθ. πρωτ.: 1262 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Νέστου (Δ.Ε.Υ.Α.Ν.) προβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Ζάκυνθος, 06/07/2018 Αρ. Πρωτ: 1463 Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο. Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων έτους 2018». Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/63/293/Σ.307/26 Μαρ 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Θερέτρου/Οικισμού ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών/Εργασιών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών/Εργασιών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ ΒΙΞΡ6-Ε0Η -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ -ΕΠΕΙΓΟΝ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Αρ.Φακ. : 608.6/01/14

Διαβάστε περισσότερα

ΣYΓΓPAΦH ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣYΓΓPAΦH ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ- ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ A.M. : 66 / 2017 ΠΡΟΫΠ:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ : ιενέργεια πρόχειρου µειοδοτικού διαγωνισµού καθαρισµού των Συνοριακών Σταθµών έτους 2010.

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ : ιενέργεια πρόχειρου µειοδοτικού διαγωνισµού καθαρισµού των Συνοριακών Σταθµών έτους 2010. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιωάννινα, 24 /02/ 2010 ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Αριθµ. Πρωτ.: οικ. 806 /ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ (.Ε.Σ.Ε. ) Τµήµα : Γραφείο Οικ. /σης ιαχ/σης Ταχ. ιεύθυνση : 5 Ο χλµ. Ε. Ο. Ιωαννίνων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Κατά το άρθρο 20 του ΠΔ 118/07, ο προσφέρων στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την κοινοποίηση της σχετικής έγγραφης ειδοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτη Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy.

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτη Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 1/ 2 /2012 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αριθ.Πρωτ.: 10053 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Έχοντας λάβει υπόψη: 2). Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν.3463/2006 περί αρµοδιοτήτων ηµάρχου

Έχοντας λάβει υπόψη: 2). Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν.3463/2006 περί αρµοδιοτήτων ηµάρχου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Στέφανος, 5/ 12/2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 38750 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Αρ. Απόφ. ηµάρχου: 2892 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ /ΝΣΗ : Λ. Μαραθώνος 29 & Α. ιάκου Τ.Κ. 14565, Άγιος Στέφανος Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΚΕΛΑΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Πληροφορίες: ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΕΡΖΑΚΗ Τηλ.: 2813409710 E-mail: vikelaia@heraklion.gr Ηράκλειο 10 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 37697 ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.: 213 2025902-907 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗΝ ΙΑΥΓΕΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Γραφείο Προµηθειών ΤΗΛ. 2132025902-7 Νέα Σµύρνη: 10-6-2014 Αριθ.Πρωτ. : 28598 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Έχοντας υπόψη 1. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ. «Προµήθεια τριών (3) εκτυπωτών αυτοκόλλητων ετικετών για τις ανάγκες του Τµήµατος Γραµµατείας του ΜΤΠΥ»

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ. «Προµήθεια τριών (3) εκτυπωτών αυτοκόλλητων ετικετών για τις ανάγκες του Τµήµατος Γραµµατείας του ΜΤΠΥ» ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1: Εργασία Ο διαγωνισμός αφορά την εργασία με τίτλο «ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ» προϋπολογισθείσας δαπάνης ,72 με Φ.Π.Α.

Άρθρο 1: Εργασία Ο διαγωνισμός αφορά την εργασία με τίτλο «ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ» προϋπολογισθείσας δαπάνης ,72 με Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΡΓΟ: ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 73.755,72 Διακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισμού για την εργασία με τίτλο: ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ Έχοντας υπόψη:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Σέρρες, 09 Ιουνίου 2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Σέρρες, 09 Ιουνίου 2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ (50750000-7) ΑΡ. ΙΑΚ.06/2015

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ (50750000-7) ΑΡ. ΙΑΚ.06/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 3 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΜΗΜΑ : Οικονοµικού ΓΡΑΦΕΙΟ : Προµηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2382 3 50223 FAX : 2382 0 82362 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Μ.Αρβανιτοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΤ6469Β4Μ-ΡΜΣ. OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ. 010-8203911 - FAX: 010-8226204 - http://www.aueb.

ΑΔΑ: ΒΕΤ6469Β4Μ-ΡΜΣ. OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ. 010-8203911 - FAX: 010-8226204 - http://www.aueb. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ. 010-8203911 - FAX: 010-8226204 - http://www.aueb.gr ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 110/2013 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) Ν. Επιβάτες, 22/05/2013 Αρ. πρωτ. : 1244 ΤΙΤΛΟΣ : Επισκευή βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης Αρ. μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών Ηράκλειο, Αρμόδιος: Φραγκάκης Εμμανουήλ

Διεύθυνση: Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών Ηράκλειο, Αρμόδιος: Φραγκάκης Εμμανουήλ Διεύθυνση: Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών Ηράκλειο, 21.05.2018 Αρμόδιος: Φραγκάκης Εμμανουήλ Αρ.Πρωτ.: Τηλ.: 2810 338112 Σχετ.: Fax.: 2810 226110 E-mail: protokollo@portheraklion.gr ΘΕΜΑ: Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ. Ανήκει στο Φ.060/5/18 /Σ.58 19/04/18 Σκαραμαγκάς, 19 Απριλίου 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α»

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ. Ανήκει στο Φ.060/5/18 /Σ.58 19/04/18 Σκαραμαγκάς, 19 Απριλίου 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ανήκει στο Φ.060/5/18 /Σ.58 19/04/18 Σκαραμαγκάς, 19 Απριλίου 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Αριθμός εντολής 1. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Κύθνος, 08 / 11 / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: «Λειτουργία του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων και του σταθμού μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών

Διαβάστε περισσότερα