News Release PENTAX WG-10

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "News Release PENTAX WG-10"

Transcript

1 PENTAX WG-10 Αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική µηχανή compact, υποβρύχια ως 10 µέτρα βάθος και µε αντοχή σε πτώση από 1,5m, για άφοβες δραστήριες υπαίθριες λήψεις Η PENTAX RICOH IMAGING είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα compact ψηφιακή φωτογραφική µηχανή PENTAX WG-10. Μέσα στο συµπαγές, ελαφρύ του σώµα, αυτό το συνειδητά εκδροµικό σκληροτράχηλο µοντέλο προσφέρει µια σειρά από αξιόπιστα χαρακτηριστικά, συµπεριλαµβανοµένων των εξαιρετικών αποδόσεων αδιαβροχοποίησης και προστασίας από κρούσεις, ώστε να κάνουν πιο συναρπαστική και λιγότερο προβληµατική τη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση σε δύσκολες συνθήκες. Σχεδιασµένη ως ένα εισαγωγικό µοντέλο της αξιόπιστης σειράς PENTAX WG, φηµισµένης για την αντοχή των µοντέλων της στη βαριά χρήση, η WG-10 έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές ώστε οι εξωτερικές και υποβρύχιες λήψεις να αποτελούν µία απλή, συναρπαστική και χωρίς έγνοιες ευχαρίστηση για όλους. Παρά το συµπαγές, ελαφρύ της σώµα, η WG-10 προσφέρει εξαιρετικά βασικά χαρακτηριστικά για να λειτουργήσει άριστα και αξιόπιστα κάτω από απαιτητικές εξωτερικές συνθήκες: o Αδιάβροχη σε βάθος ως10 µέτρα και για δύο ώρες συνεχούς λειτουργίας. o Ανθεκτική στα κτυπήµατα, έναντι πτώσης από ύψος ως και 1,5 µέτρα. o Ανθεκτική στο κρύο ακόµα και σε χαµηλές θερµοκρασίες έως και -10 C. ιαθέτει επίσης µια σειρά από προηγµένες, δηµιουργικές λειτουργίες, όπως η πρωτότυπη λειτουργία PENTAX Ψηφιακό Μικροσκόπιο που µεγεθύνει το θέµα και καταγράφει σε εντυπωσιακές εικόνες το µικρόκοσµο, συχνά αόρατος µε γυµνό µάτι. Η WG-10 είναι πλήρως εξοπλισµένη για ένα ευρύ φάσµα εφαρµογών, από εξωτερικά γυρίσµατα σε δύσκολες συνθήκες ως απλά καθηµερινά στιγµιότυπα και επαγγελµατική χρήση.

2 Κύρια Χαρακτηριστικά 1. Βαριά κατασκευή για υποβρύχιες λήψεις σε βάθος ως 10 µέτρα, και µέχρι δύο συνεχόµενες ώρες Το αεροστεγές σώµα της WG-10 δεν είναι µόνο αδιάβροχο σε βάθος ως 10 µέτρα και για δύο ώρες συνεχούς λειτουργίας (που ισοδυναµεί µε αδιάβροχη απόδοση IPX8 ή JIS Class 8), αλλά και ανθεκτικό σε πτώσεις*, αδιαπέραστο στη σκόνη**, ανθεκτικό στο κρύο*** και απορροφητικό στις κρούσεις**** για να αποδίδει εξαιρετικά και αξιόπιστα σε δύσκολες, απαιτητικές εξωτερικές συνθήκες. * Measured under PENTAX-original testing standards (from a height of 1.5 meters, onto a surface of 5cm-thick plywood), conforming to Method Shock of the MIL-Standard 810Fm. ** Measured under PENTAX-original testing standards, equivalent to IPX6 or JIS Class 6. *** Measured under PENTAX-original testing standards, in which the camera is proven to withstand temperatures as low as 10 C. **** Measured under PENTAX-original testing standards, in which the camera is loaded with weights up to 100 kgf, or kilogram force. 2. Λειτουργία Ψηφιακό Μικροσκόπιο για παρατήρηση του µικρόκοσµου Η WG-10 διαθέτει την Καινοτόµο Λειτουργία Ψηφιακό Μικροσκόπιο, η οποία µεγεθύνει το θέµα στην οθόνη LCD για την παρατήρηση και φωτογράφηση του µικρόκοσµου, που είναι συχνά αόρατος µε γυµνό µάτι. Χάρη σε πέντε LED Φωτιστικά Macro, τοποθετηµένα γύρω από την περιφέρεια του φακού, το θέµα φωτίζεται πιο έντονα και οµοιόµορφα σε σχέση µε το φως του περιβάλλοντος ώστε να διευκολυνθεί η λήψη µάκρο. Προκειµένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα θολώµατος από το κούνηµα της µηχανής και την κίνηση του θέµατος, η λειτουργία άµεσης ενίσχυσης του φωτισµού επιτρέπει τη χρήση µίας µεγαλύτερης ταχύτητας κλείστρου αυξάνοντας αυτόµατα το επίπεδο φωτισµού των Φωτιστικών Macro κατά τη στιγµή της απελευθέρωσης του κλείστρου. Στη συσκευασία περιλαµβάνεται επίσης ως στάνταρ εξάρτηµα µία βάση macro, ώστε κατά τη διάρκεια της µακρόχρονης παρατήρησης και της λήψης να διατηρείται σταθερή µια ελάχιστη απόσταση εστίασης ενός εκατοστού από το θέµα. * Όταν επιλέγεται η λειτουργία Ψηφιακό Μικροσκόπιο, το µέγεθος εγγραφής προσδιορίζεται στα 2,0 megapixels (σε αναλογίες 16:9). 3. Εικόνες υψηλής-ποιότητας χάρη στη νεότατη τεχνολογία super-ανάλυσης Επιπλέον από την υπερ-υψηλή ανάλυση που εξασφαλίζουν τα περίπου 14,0 ενεργά megapixels και ενός επεξεργαστή εικόνας ανωτάτου επιπέδου τεχνικής, η WG-10 προσφέρει επίσης προηγµένες λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας χάρη στη νεότατη τεχνολογία super-ανάλυσης µε αποτέλεσµα ευκρινείς, καθαρές εικόνες υψηλής ανάλυσης. Έτσι ο χρήστης µπορεί να δηµιουργήσει αβίαστα οξύτατες εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης όπου απεικονίζονται οι λεπτοµέρειες, ακόµα και όταν µεγεθύνονται οι εικόνες σε µέγεθος αφίσας.

3 4. Κινηµατογράφηση-HD Η λειτουργία κινηµατογράφησης-hd της WG-10 καταγράφει µε µεγάλη ευκολία υψηλής ποιότητας κλιπ video (1280 x 720 pixels, αναλογία 16:9, 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο),. Προσφέρει επίσης µια ποικιλία από λειτουργίες επεξεργασίας ταινιών, όπως η εξαγωγή µίας φωτογραφίας από το αρχείο βίντεο, και την εισαγωγή τίτλων στην αρχή και στο τέλος του βιντεο-κλιπ. Επιπλέον, στο σώµα της µηχανής υπάρχει µία υποδοχή micro-hdmi (τύπου D), για την ταυτόχρονη αναπαραγωγή σε εξωτερικές συσκευές των βιντεο-κλιπ HD και του ήχου. 5. Μεγάλη οθόνη LCD 2.7-ιντσών Η WG-10 είναι εξοπλισµένη µε µία µεγάλη έγχρωµη οθόνη LCD 2,7-ιντσών µε αναλογίες 16: 9 εκτεταµένες οριζόντια και περίπου κουκκίδες. Η πρωτότυπη επίστρωση PENTAX AR (Anti-Reflection) ελαχιστοποιεί το ενοχλητικό θάµπωµα και τις αντανακλάσεις για να εξασφαλίσει στην οθόνη µια καθαρή εικόνα, ακόµη και κάτω από ισχυρή ηλιοφάνεια. 6. Φακός µε οπτικό zoom 5X µε κάλυψη ευρυγώνιου 28mm Μέσα στο συµπαγές σώµα της, η WG-10 διαθέτει ένα φακό µε κάλυψη οπτικού zoom πέντε φορές, από 5mm ως 25mm (ισοδύναµο σε φορµά 35mm µε ευρυγώνιο περίπου 28mm ως τηλεφακό περίπου 140mm). Αυτός ο ευέλικτος φακός zoom είναι κατάλληλος για µια ευρεία ποικιλία σκηνών και θεµάτων, από ευρυγώνια στιγµιότυπα µαγευτικών τοπίων, ως οικογενειακές/ οµαδικές συγκεντρώσεις και φωτογραφήσεις µε τηλεφακό. 7. Τριπλή αντι-κραδασµική προστασία για να εξισορροπηθούν διάφορες µορφές κραδασµού (1)Μηχανισµός Ανίχνευσης Pixel SR Κατά την εγγραφή φωτογραφιών, αυτός ο εκλεπτυσµένος µηχανισµός µείωσης των κραδασµών αντισταθµίζει αποτελεσµατικά το κούνηµα της µηχανής µε ψηφιακή επεξεργασία των εικόνων που έχουν πρόβληµα. (2)Λειτουργία Digital SR * Όταν η µηχανή ανιχνεύει συνθήκες χαµηλού φωτισµού λήψης κατά τη λήψη των φωτογραφιών, αυξάνει αυτόµατα την ευαισθησία όσο πιο ψηλά είναι απαραίτητο (ως και ISO 6400), καθιστώντας δυνατή τη χρήση µια υψηλότερης ταχύτητας κλείστρου ώστε να ελαχιστοποιηθούν αποτελεσµατικά οι αρνητικές επιπτώσεις από το κούνηµα της µηχανής και τη κίνηση του θέµατος. (3)Λειτουργία Movie SR ** Κατά την κινηµατογράφηση, αυτή η λειτουργία ψηφιακής µείωσης κραδασµών αντισταθµίζει αποτελεσµατικά την κακή ευθυγράµµιση των εικόνων που προκαλείται από το κούνηµα της µηχανής κάνοντας χρήση αποκλειστικού λογισµικού για τη δηµιουργία όµορφων βιντεο-κλιπ, χωρίς θολώµατα. * Όταν ενεργοποιείται αυτή η λειτουργία, το µέγεθος εγγραφής προσδιορίζεται 5,0 megapixels (2592 x 1944 pixels). ** Όταν επιλέγεται αυτή η λειτουργία, η γωνία θέασης γίνεται στενότερη από ότι στην κανονική λήψη.

4 8. Άλλα χαρακτηριστικά I. Λειτουργία Αναγνώρισης Προσώπου Υψηλής-ταχύτητας, µε λειτουργία II. III. IV. Βοηθήµατος Αυτό-Φωτογράφησης Αυτόµατη Θεµατική λειτουργία για αυτόµατη επιλογή της πιο κατάληλης λειτουργίας λήψης µεταξύ 16 διαφορετικών λειτουργιών σκηνής 12 ψηφιακά φίλτρα για δηµιουργικές εκφράσεις Λειτουργία Ψηφιακού Ευρυγώνιου για τη σύνθεση µίας ιδιαίτερα ευρυγώνιας φωτογραφίας (αντίστοιχη µε ευρυγώνιο περίπου 21mm στο φορµά 35mm) από δύο ξεχωριστές εικόνες V. Συµπεριλαµβάνεται λογισµικό για την παρακολούθηση της εικόνας, VI. επεξεργασία και πλήρωσης: MediaImpression 3.6.1LE (έκδοση Windows συµβατή µε Windows 8) και MediaImpression 2.2LE (έκδοση Macintosh συµβατή µε Mac OS X 10.8) Συµβατότητα µε Eye-Fi ασύρµατες κάρτες µνήµης LAN SD Το Windows αποτελεί σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Το προϊόν αυτό υποστηρίζει το PRINT Image Matching III. Το λογισµικό PRINT Image Matching ενεργοποιηµένο σε ψηφιακές φωτογραφικές µηχανές και εκτυπωτές, βοηθάει τους φωτογράφους για τη δηµιουργία εικόνων πιο πιστών στις προθέσεις τους. Ορισµένες λειτουργίες δεν είναι διαθέσιµες σε εκτυπωτές που δεν είναι συµβατοί µε PRINT Image Matching III. Copyright 2001 Seiko Epson Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Το PRINT Image Matching είναι εµπορικό σήµα της Seiko Epson Corporation. Το λογότυπο PRINT Image Matching είναι ένα εµπορικό σήµα της Seiko Epson Corporation Το HDMI, το λογότυπο HDMI και το High-Definition Multimedia Interface αποτελούν σήµατα κατατεθέντα της HDMI Licensing LLC. Το Mac ΟS αποτελεί σήµα κατατεθέν της Apple Inc., στις Ηνωµένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Όλες οι υπόλοιπες ονοµασίες εταιρειών ή προϊόντων αποτελούν εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα των αντίστοιχων εταιρειών. Η Σχεδίαση και τα Χαρακτηριστικά µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Σχετικά µε την Pentax : Η PENTAX κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή µιας ποικιλίας ψηφιακών φωτογραφικών µηχανών για εξωτερική χρήση και µοναδικού σχεδιασµού, µεταξύ των οποίων οι ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες SLR και compact, αδιάβροχες φωτογραφικές µηχανές, καθώς και φακοί, µονάδες φλας, κιάλια, τηλεσκόπια, προσοφθάλµια. Για περισσότερα από 90 χρόνια, η PENTAX έχει αναπτύξει ανθεκτικά, αξιόπιστα προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες αυτών που αγαπούν τη φωτογραφία και την καλή σχεδίαση. Η PENTAX RICOH IMAGING FRANCE είναι η ευρωπαϊκή έδρα της PENTAX RICOH IMAGING COMPANY, LTD. Περισσότερες πληροφορίες:

5 Σχετικά µε την Technio : Η εταιρεία ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2009, σε ένα πάντρεµα της βαθιάς γνώσης στη νέα ψηφιακή τεχνολογία των ιδρυτών της, µε την τεχνογνωσία και πείρα 95 ετών στο χώρο της φωτογραφίας, που αντλούν αυτοί από την ιστορία τους. Είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος των ΡΕΝΤΑΧ Ιαπωνίας (ψηφιακές φωτογραφικές µηχανές, οπτικά και κιάλια), VANGUARD (Θήκες, τσάντες και τρίποδα φωτογραφικών µηχανών, κιάλια και σκόπευτρα παρακολούθησης), COKIN Γαλλίας (Φίλτρα και οπτικά λήψης), NODAL-NINJA Ηνωµένων Πολιτειών (κεφαλές πανοραµικής φωτογράφησης), ELINCHROM Ελβετίας & PHOTOFLEX Ηνωµένων Πολιτειών (επαγγελµατικός φωτισµός)

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Οι φωτογραφικές μηχανές συστήματος Nikon 1 σάς χαρίζουν έναν υπέροχο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής. Με απόδοση εκπληκτικής ταχύτητας, εντυπωσιακή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ναι. +/- 2 επίπεδα. Σύστημα εστίασης Αυτόματη εστίαση TTL iesp με ανίχνευση της αντίθεσης Ανίχνευση Προσώπων AF, iesp, Σημειακή, AF Tracking

Ναι. +/- 2 επίπεδα. Σύστημα εστίασης Αυτόματη εστίαση TTL iesp με ανίχνευση της αντίθεσης Ανίχνευση Προσώπων AF, iesp, Σημειακή, AF Tracking µ TOUGH-3000 - Χαρακτηριστικά Αισθητήρας εικόνας Ενεργά pixels Διάταξη φίλτρου Πλήρης ανάλυση Τύπος 12 Megapixels Φίλτρο βασικών χρωμάτων (RGB) 12,7 Megapixels 1/2,33 '' Αισθητήρας CCD Φακός Οπτικό zoom

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Μοντέλο: MHS-FS3 Bloggie 3D Βιντεοκάμερα Mobile HD Snap Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Πλήρης ανάλυση HD 1920x1080, βίντεο 3D, 5,1MP, 8GB, βραχίονας USB και λογισμικό διαμοιρασμού, οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

OLYMPUS FE-170. Τύπος Τύπος Compact

OLYMPUS FE-170. Τύπος Τύπος Compact OLYMPUS FE-170 Τύπος Τύπος Compact Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι ψηφιακών φωτογραφικών µηχανών: - Οι compact: προσεγµένο σχέδιο, µικρές διαστάσεις και άνετη χρήση. - Οι reflex: υψηλές επιδόσεις, εξαιρετικό

Διαβάστε περισσότερα

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB)

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB) TG 4 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 4x (25-100mm*) Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB)

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB) TG 860 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C 16 Megapixel CMOS οπίσθιου φωτισμού Οθόνη LCD 7,6cm/3,0"

Διαβάστε περισσότερα

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB)

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB) TG 2 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 4x (25-100mm*) Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

TG 835. Σχεδιασμένη να αντέχει κάθε σας περιπέτεια. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ψηφιακό Zoom. Αισθητήρας εικόνας. Οθόνη Φακός

TG 835. Σχεδιασμένη να αντέχει κάθε σας περιπέτεια. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ψηφιακό Zoom. Αισθητήρας εικόνας. Οθόνη Φακός TG 835 Αδιάβροχη μέχρι 10 μ.** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1 μ.*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100 κιλά**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C 10x με zoom σούπερ ανάλυσης 16 Megapixel CMOS

Διαβάστε περισσότερα

TG 4 Κόκκινο. Ακραίες συνθήκες. Συναρπαστικές φωτογραφίες.

TG 4 Κόκκινο. Ακραίες συνθήκες. Συναρπαστικές φωτογραφίες. TG 4 Κόκκινο Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 4x (25-100mm*)

Διαβάστε περισσότερα

TG 820. Μόνο ανθεκτική δεν είναι πλέον αρκετό. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ψηφιακό Zoom. Αισθητήρας εικόνας. Οθόνη. Φακός

TG 820. Μόνο ανθεκτική δεν είναι πλέον αρκετό. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ψηφιακό Zoom. Αισθητήρας εικόνας. Οθόνη. Φακός TG 820 Αδιάβροχη μέχρι 10m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C 12 Megapixel CMOS οπίσθιου φωτισμού Ταινία multi-motion

Διαβάστε περισσότερα

Η έλξη είναι αμοιβαία.

Η έλξη είναι αμοιβαία. Η έλξη είναι αμοιβαία. Φωτογραφήστε το πάθος σας από μια νέα οπτική. Η σειρά EXPEED σηματοδοτεί την αποκορύφωση των ετών ανάπτυξης στη Nikon για τη δημιουργία της επαναστατικής έννοιας της επεξεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! Βρες τώρα την Action Camera που σου ταιριάζει!

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! Βρες τώρα την Action Camera που σου ταιριάζει! ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ Βρες τώρα την που σου ταιριάζει! Η μεγαλύτερη ποικιλία σε φωτογραφικές μηχανές είναι εδώ! DSLR High Zoom Compact Πάρε βιντεοκάμερα και κράτα για πάντα ζωντανές τις καλύτερες «στιγμές» σου!

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 300 ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ Αγοράστε την Canon EOS 7D Mark II και οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

οπτικό zoom Pin Hole Διόραμα Δραματικός τόνος

οπτικό zoom Pin Hole Διόραμα Δραματικός τόνος TG 860 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C 16 Megapixel CMOS οπίσθιου φωτισμού Οθόνη LCD 7,6cm/3,0"

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Κατάλογος προϊόντων Άνοιξη/ Καλοκαίρι

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Κατάλογος προϊόντων Άνοιξη/ Καλοκαίρι Discover your world. Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Κατάλογος προϊόντων Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2008 1 Περιεχόμενα. Οι σημαντικότερες τεχνολογίες της Olympus 6 μ 1010 10 7 φορές πιο κοντά, 7 φορές πιο διασκεδαστικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Α/ Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ / ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 1 2 3 4 5 Επεξεργαστής κατασκευαστής Intel Μοντέλο επεξεργαστή τουλάχιστον core i.3 τουλάχιστον 4 ης γενιάς Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB)

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB) TG 870 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C 16 Megapixel CMOS οπίσθιου φωτισμού Οθόνη LCD 7,6cm/3,0"

Διαβάστε περισσότερα

TG 1. Φτάνοντας στα άκρα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αισθητήρας εικόνας. Φακός. Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 4x (25-100mm*)

TG 1. Φτάνοντας στα άκρα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αισθητήρας εικόνας. Φακός. Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 4x (25-100mm*) TG 1 Αδιάβροχη μέχρι 12m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Φακός υψηλής ταχύτητας με διάφραγμα f2.0 Αισθητήρας εικόνας

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη.

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη. Σειρά εκτυπωτών EcoTank Περιλαμβάνονται μελάνια για έως 2 και 3 έτη www.epson.gr/ecotank #1 εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1 Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτή EcoTank; Περιλαμβάνονται μελάνια για έως

Διαβάστε περισσότερα

TG 5 Κόκκινο. Αντίξοες συνθήκες. Εξαιρετικές λήψεις.

TG 5 Κόκκινο. Αντίξοες συνθήκες. Εξαιρετικές λήψεις. TG 5 Κόκκινο Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Φακός υψηλής ταχύτητας με εξαιρετικά φωτεινό

Διαβάστε περισσότερα

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή ή η μετάφραση χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ονόµατα ανταλλακτικών

Ονόµατα ανταλλακτικών Ονόµατα ανταλλακτικών Πάνω µέρος Power Button (Κουµπί Ενεργοποίησης) Κουµπί κλείστρου Μπροστά Φλας Καθρέφτης αυτοπροσωπογραφίας Λυχνία λειτουργίας Μικρόφωνο Φακός Κάτω µέρος αχτυλίδι ιµάντα Υποδοχή τρίποδου

Διαβάστε περισσότερα

Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης

Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης Τι θα μάθουμε σήμερα: Να αναγνωρίζουμε και να ονομάζουμε άλλες περιφερειακές συσκευές και κάρτες επέκτασης Να εντοπίζουμε τα κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ελαφριά και μικρού μεγέθους: εύκολη λήψη με υψηλό ζουμ

Ελαφριά και μικρού μεγέθους: εύκολη λήψη με υψηλό ζουμ Ελαφριά και μικρού μεγέθους: εύκολη λήψη με υψηλό ζουμ www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ήχος Σύστημα ήχου Μετεγγραφή ήχου 12bit Ενσωματωμένο μικρόφωνο Ενσωματωμένο ηχείο Εγγραφή με ήχο Surround

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση του Moto Mod

Τοποθέτηση του Moto Mod 360 CAMERA Τοποθέτηση του Moto Mod Ευθυγραμμίστε το φακό της κάμερας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου με την 360 Camera. Στη συνέχεια, ευθυγραμμίστε τη δεξιά, την αριστερή και την κάτω πλευρά του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

K-50. Οδηγίες χρήσης. Ψηφιακή Μηχανή SLR

K-50. Οδηγίες χρήσης. Ψηφιακή Μηχανή SLR Ψηφιακή Μηχανή SLR K-50 Οδηγίες χρήσης Για να πετύχετε την καλύτερη απόδοση από τη μηχανή σας, παρακαλούμε πριν τη χρησιμοποιήσετε διαβάστε τις Οδηγίες Χρήσης. Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. Τύπος CCD 1/2.3. Ενεργά Pixels [Μ] Περίπου 12.1 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. DIGIC III με τεχνολογία isaps ΦΑΚΟΣ

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. Τύπος CCD 1/2.3. Ενεργά Pixels [Μ] Περίπου 12.1 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. DIGIC III με τεχνολογία isaps ΦΑΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ CCD 1/2.3 Ενεργά Pixels [Μ] Περίπου 12.1 Φίλτρου Χρωμάτων Πρωτευόντων Χρωμάτων ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ DIGIC III με τεχνολογία isaps ΦΑΚΟΣ Εστιακή Απόσταση [mm] Ζουμ Μέγιστος f/αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

TG 5. Αντίξοες συνθήκες. Εξαιρετικές λήψεις. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αισθητήρας εικόνας

TG 5. Αντίξοες συνθήκες. Εξαιρετικές λήψεις. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αισθητήρας εικόνας TG 5 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Φακός υψηλής ταχύτητας με εξαιρετικά φωτεινό διάφραγμα

Διαβάστε περισσότερα

TG 1 Ασημί. Φτάνοντας στα άκρα

TG 1 Ασημί. Φτάνοντας στα άκρα TG 1 Ασημί Αδιάβροχη μέχρι 12m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Φακός υψηλής ταχύτητας με διάφραγμα f2.0 Αισθητήρας

Διαβάστε περισσότερα

8, 1 M e g a p i x e l. 3, 5 x Z o o m. Α π ό σ β ε σ η κ ρ α δ α σ μ ώ ν. Ο θ ό ν η LC D 2, 5 ι ν τ σ ώ ν

8, 1 M e g a p i x e l. 3, 5 x Z o o m. Α π ό σ β ε σ η κ ρ α δ α σ μ ώ ν. Ο θ ό ν η LC D 2, 5 ι ν τ σ ώ ν 8, 1 M e g a p i x e l 3, 5 x Z o o m Α π ό σ β ε σ η κ ρ α δ α σ μ ώ ν Ο θ ό ν η LC D 2, 5 ι ν τ σ ώ ν Εκεί όπου η εξαιρετική ποιότητα συναντά τις εντυπωσιακές δυνατότητες Οι μηχανές COOLPIX P3 και P4

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση Λύσεις βιντεοπροβολέων Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Μικρών Ψηφιακών Μηχανών. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2008

Σειρά Μικρών Ψηφιακών Μηχανών. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2008 Σειρά Μικρών Ψηφιακών Μηχανών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2008 Ευφυΐα πίσω από κάθε φωτογραφία. Κάθε φωτογραφία που τραβάτε με μια μικρή ψηφιακή μηχανή COOLPIX της Nikon είναι μια μοναδική εμπειρία Nikon που αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

VPL-HW45ES Πληροφορίες προϊόντος. Sony Corporation

VPL-HW45ES Πληροφορίες προϊόντος. Sony Corporation VPL-HW45ES Πληροφορίες προϊόντος Sony Corporation Η δύναμη του αυθεντικού κινηματογράφου στο σπίτι σας Κορυφαία εμπειρία οικιακού κινηματογράφου σε Full HD 3D VPL-HW45ES 2 Βασικά πλεονεκτήματα Κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο εκτυπωτής SureColor SC-P800 είναι ο πρώτος εκτυπωτής A2 με προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού. Παρέχει τη

Διαβάστε περισσότερα

Μια διαφορετική ματιά

Μια διαφορετική ματιά Μια διαφορετική ματιά Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας φακός NIKKOR για να αξιοποιήσετε κάθε σας δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. > ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. e - pl2

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. > ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. e - pl2 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. > ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. e - pl2 ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΗ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΧΙ. Από μια άποψη,

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR EYES.

I AM YOUR EYES. I AM YOUR EYES www.nikon.gr Δείτε τον κόσμο με διαφο ρετική ματιά Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C4S θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C4S είναι μια κάμερα PoE που λειτουργεί και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Ελέγξτε

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR EYES.

I AM YOUR EYES. I AM YOUR EYES www.nikon.gr Δείτε τον κόσμο με διαφο ρετική ματιά Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών

Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Σταθμός εργασίας αποτύπωσης εγγράφων HP Digital Sender Flow 8500 fn2, Σαρωτής εγγράφων HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών 8500 fn2 N9120 fn2 www.hp.com/go/dsflow8500fn2 www.hp.com/support/sjflown9120fn2

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικές Επισημάνσεις

Τεχνολογικές Επισημάνσεις USB Ψηφιακή Βιντεοκάμερα Web Πραγματικής Τοποθέτησης και Άμεσης Λειτουργίας μέσω USB2.0 Βιώστε την πραγματική τοποθέτηση και άμεσης λειτουργίας με το Eye 320! Δεν απαιτούνται προγράμματα οδήγησης γι αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές Τεχνικές προδιαγραφές Έχετε υπ' όψιν ότι τα χαρακτηριστικά/οι λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Ήχος Σύστημα ήχου Μετεγγραφή ήχου 12bit Ενσωματωμένο μικρόφωνο Ενσωματωμένο ηχείο Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλές επιλογές χάρη στην υποδοχή εξωτερικών εξαρτημάτων

Πολλαπλές επιλογές χάρη στην υποδοχή εξωτερικών εξαρτημάτων E P2 Τεχνικά Φίλτρα, Πολλαπλή έκθεση, Πολλαπλές αναλογίες πλευρών Υποδοχή εξωτερικών εξαρτημάτων Yψηλής απόδοσης ενσωματωμένος σταθεροποιητής εικόνας Εξαιρετική ποικιλία ψηφιακών φακών Με δυνατότητα κλίσης,

Διαβάστε περισσότερα

SP 100EE Black. Οξύτατη οπτική. Υπερευρυγώνιο οπτικό zoom 50x ( mm*) 100x με zoom σούπερ ανάλυσης

SP 100EE Black. Οξύτατη οπτική. Υπερευρυγώνιο οπτικό zoom 50x ( mm*) 100x με zoom σούπερ ανάλυσης SP 100EE Black Υπερευρυγώνιο οπτικό zoom 50x (24-1200mm*) Τεχνολογία ihs Αισθητήρας εικόνας TruePic VI Ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) μεγάλου μεγέθους/ υψηλής ευκρίνειας 920.000 κουκκίδων 100x με zoom σούπερ

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR EYES. www.nikon.gr

I AM YOUR EYES. www.nikon.gr I AM YOUR EYES www.nikon.gr Δείτε τον κόσμο με διαφο ρετική ματιά Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ;

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και της ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

DIGIC III με τεχνολογία isaps

DIGIC III με τεχνολογία isaps ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ CCD 1/2.3" Ενεργά Pixels [Μ] Περίπου 10.0 Φίλτρου Χρωμάτων Πρωτευόντων Χρωμάτων ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ DIGIC III με τεχνολογία isaps ΦΑΚΟΣ Εστιακή Απόσταση [mm] Ζουμ Μέγιστος f/αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

DC-733i Συνοπτικός οδηγός

DC-733i Συνοπτικός οδηγός DC-7i Συνοπτικός οδηγός Μέρη της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Λαμπάκι χρονομετρητή αυτόματης λήψης. Φλας. Μικρόφωνο 4. Φακός 5. Οθόνη LCD 6. Λαμπάκι λειτουργίας 7. Κουμπί Ζουμ Βλέπε επίσης: Μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008

Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008 Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008 έξυπνη και ελκυστική Βασιζόμενη σε μια παράδοση ανάπτυξης εκλεπτυσμένων μηχανών και φακών, το πάθος της Nikon για τη φωτογραφία εξελίσσεται ακόμη περισσότερο με την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 19 4. Δώρο Olympus Case. +1-50mm. e-shop www.fotodesmos.gr

ΤΕΥΧΟΣ 19 4. Δώρο Olympus Case. +1-50mm. e-shop www.fotodesmos.gr ΤΕΥΧΟΣ 19 4 999 Δώρο Olympus Case +1-50mm e-shop www.fotodesmos.gr 10 311 PEN ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΣΕΠΗΣ - ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ D-SLR ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞΙΜΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ E-PM2 + EZ-M1442 II R Καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας στην πιο κομψή

Διαβάστε περισσότερα

- Ήχος Σύστηµα ήχου: Dolby Digital 5.1 Μετεγγραφή ήχου 12bit: Εγγραφή µε ήχο surround: - Φωτογραφική µηχανή

- Ήχος Σύστηµα ήχου: Dolby Digital 5.1 Μετεγγραφή ήχου 12bit: Εγγραφή µε ήχο surround: - Φωτογραφική µηχανή Κοµψή βιντεοκάµερα HDD Handycam που περιλαµβάνει σκληρό δίσκο υψηλής χωρητικότητας 40 GB για εγγραφές µεγάλης διάρκειας, βελτιωµένο αισθητήρα ClearVid CMOS για καταπληκτικές εικόνες, καθώς και δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη συλλογή φακών για άριστο οπτικό αποτέλεσμα Κατάλογος αξεσουάρ E-System

Μεγάλη συλλογή φακών για άριστο οπτικό αποτέλεσμα Κατάλογος αξεσουάρ E-System Μεγάλη συλλογή φακών για άριστο οπτικό αποτέλεσμα Κατάλογος αξεσουάρ E-System Περιεχόμενα Εισαγωγή... 4 Zoom πλήρους φάσματος... 8 Ευρυγώνιοι φακοί zoom... 10 Βασικοί φακοί zoom... 12 Τηλεφακοί zoom...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C3C θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C3C είναι μια κάμερα Wi-Fi εξωτερικού χώρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον κήπο σας, το χώρο στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα

Canon PowerShot A3300 IS Νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους

Canon PowerShot A3300 IS Νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους Canon PowerShot A3300 IS Νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους Η PowerShot A3300 IS διαθέτει κομψό, μεταλλικό σώμα και παράγει φωτογραφίες εκπληκτικής ανάλυσης στα 16 Megapixel. Το Δυναμικό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

CX130E Βιντεοκάμερα πλήρους ανάλυσης HD με μνήμη Flash

CX130E Βιντεοκάμερα πλήρους ανάλυσης HD με μνήμη Flash CX130E Βιντεοκάμερα πλήρους ανάλυσης HD με μνήμη Flash Εύχρηστη βιντεοκάμερα Full HD με υψηλής ποιότητας απεικόνιση και πανίσχυρο φακό Εγγραφή Full HD στην κάρτα μνήμης, φακός ευρείας γωνίας, οπτικό ζουμ

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία DXP 14 bit: Προηγµένη τεχνολογία HAD: Μικτός αριθµός pixel (K): 2100 Αριθµός ενεργών pixel σε τρόπο λειτουργίας βιντεοκάµερας (K):

Λειτουργία DXP 14 bit: Προηγµένη τεχνολογία HAD: Μικτός αριθµός pixel (K): 2100 Αριθµός ενεργών pixel σε τρόπο λειτουργίας βιντεοκάµερας (K): Η µικρού µεγέθους και ελαφριά βιντεοκάµερα Handycam HDV1080i High Definition µε αισθητήρα ClearVid CMOS, φακό Carl Zeiss Vario- Sonnar T* και υποδοχή HDMI. Πλέον συνοδεύεται από καλώδιο i.link για να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Κορνίζα Φωτογραφιών 8-ιντσών!

Ψηφιακή Κορνίζα Φωτογραφιών 8-ιντσών! Η Genius PF-801 είναι μία συσκευή υψηλής πυκνότητας 8 ιντσών που απεικονίζει τις πολύτιμες φωτογραφίες σας με τις ίδιες πλούσιες πραγματικές λεπτομέρειες και με τα ίδια φωτεινά χρώματα όπως οι εκτυπώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Canon PowerShot A2200 Νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους

Canon PowerShot A2200 Νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους Canon PowerShot A2200 Νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους Η PowerShot A2200 διαθέτει λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, ώστε να την έχετε πάντα μαζί σας. Χάρη στις καταστάσεις Έξυπνης Αυτόματης και

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. 1

Χαρακτηριστικά.  1 Χαρακτηριστικά Ανάλυση 14,1 ενεργών megapixel - Αποτυπώνει εικόνες πολύ υψηλής ποιότητας και μεγεθύνει με μεγάλη λεπτομέρεια Φακός Carl Zeiss με οπτικό ζουμ 4x - Φακός Vario-Tessar με εύρος ζουμ 4x και

Διαβάστε περισσότερα

Η σταδιακή εξέλιξη των αναλογικών συστημάτων σε υψηλής ευκρίνειας

Η σταδιακή εξέλιξη των αναλογικών συστημάτων σε υψηλής ευκρίνειας Η σταδιακή εξέλιξη των αναλογικών συστημάτων σε υψηλής ευκρίνειας Τα υψηλής ευκρίνειας αναλογικά συστήματα παρουσιάζουν μια σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια από 540TVL - 600TVL, σε 600TVL - 650TVL,

Διαβάστε περισσότερα

Canon PowerShot A800. Χαρακτηριστικά. Ανάλυση 10,0 Megapixel. Οθόνη LCD 6,2 εκ. (2,5")

Canon PowerShot A800. Χαρακτηριστικά. Ανάλυση 10,0 Megapixel. Οθόνη LCD 6,2 εκ. (2,5) Canon PowerShot A800 Βασιστείτε στην τεχνογνωσία της Canon για να απαθανατίσετε υπέροχες φωτογραφίες με ανάλυση 10 Megapixel χάρη στην κατάσταση Έξυπνης Αυτόματης Λήψης. Η PowerShot A800 είναι διαθέσιμη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ. Δ/νσηΠρογραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Ταχ. Δ/νση: Βενιζέλου4, Τ.Κ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ. Δ/νσηΠρογραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Ταχ. Δ/νση: Βενιζέλου4, Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/νσηΠρογραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Ταχ. Δ/νση: Βενιζέλου4, Τ.Κ. 45 444, Ιωάννινα Μελέτη ΕΡΓΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

6,0 Megapixel 3x Zoom Οθόνη LCD 2,5 ιντσών. 6,0 Megapixel 3x Zoom Οθόνη LCD 3,0 ιντσών

6,0 Megapixel 3x Zoom Οθόνη LCD 2,5 ιντσών. 6,0 Megapixel 3x Zoom Οθόνη LCD 3,0 ιντσών 6,0 Megapixel 3x Zoom Οθόνη LCD 2,5 ιντσών 6,0 Megapixel 3x Zoom Οθόνη LCD 3,0 ιντσών Κουμπί άμεσης επιλογής λειτουργίας «Πορτραίτου» D-Lighting Χωρίς φωτισμό D-Lighting Βελτιώστε τις υποφωτισμένες φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά A ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ υποδηλώνει δυνητική υλική ζημιά, σωματική βλάβη ή θάνατο. Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Vostro 1310 1 2 3 4 5 6 13

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά μικρών ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2009

Σειρά μικρών ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2009 Καινοτομία για υπεροχή στη φωτογράφηση Οι φακοί NIKKOR ικανοποιούν τα υψηλά πρότυπα των κορυφαίων επαγγελματιών φωτογράφων. Εξακολουθούν να αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης της Nikon για την ποιότητα κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

υπάρχει στην ΣΑΕ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας 2016ΣΕ (τρεις χιλιάδες τετρακόσια ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

υπάρχει στην ΣΑΕ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας 2016ΣΕ (τρεις χιλιάδες τετρακόσια ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

XZ 1 Σώμα Mαύρο. Ο ειδικός στις χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Μηχανισμός. Καλλιτεχνικό φίλτρο. Περιβάλλον.

XZ 1 Σώμα Mαύρο. Ο ειδικός στις χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Μηχανισμός. Καλλιτεχνικό φίλτρο. Περιβάλλον. XZ 1 Σώμα Mαύρο Με έναν εξαιρετικό ψηφιακό φακό izuiko Πλήρως χειροκίνητη ρύθμιση διαφράγματος, ταχύτητας κλείστρου και πολλά άλλα Προσαρμόσιμο βάθος πεδίου για εντυπωσιακά εφέ Χειροκίνητος δακτύλιος φακού

Διαβάστε περισσότερα

HP Photosmart R507/R607 µ HP Instant Share

HP Photosmart R507/R607 µ HP Instant Share µ HP Photosmart R507/R607 µ HP Instant Share Πληροφορίες για πνευµατικά δικαιώµατα και εµπορικά σήµατα 2004 Πνευµατικά δικαιώµατα Hewlett-Packard Development Company, LP Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR NIKON 1 FINDER

I AM YOUR NIKON 1 FINDER I AM YOUR NIKON 1 FINDER I AM THE SPEED OF LIFE Η σειρά των φορητών φωτογραφικών μηχανών συστήματος Nikon 1 που διευρύνεται συνεχώς αποτελεί έναν εντελώς νέο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η φωτογραφία

Τι είναι η φωτογραφία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Φωτογραφική μηχανή ονομάζεται η συσκευή που χρησιμοποιείται για τη λήψη φωτογραφιών. Διακρίνονται σε δύο βασικές κατηγορίες: τις συμπαγείς (compact) και στις μονοοπτικές ρεφλέξ (SLR).

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel JB000160 Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 Megapixel Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που προτιµήσατε την ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel της Sweex. Σας συνιστούµε να διαβάσετε πρώτα προσεκτικά αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολείς Προσομοίωσης και Οπτικής Ψυχαγωγίας

Βιντεοπροβολείς Προσομοίωσης και Οπτικής Ψυχαγωγίας Απίστευτη λεπτομέρεια 4Κ για προσομοίωση και οπτικοποίηση Κάθε βιντεοπροβολέας στη σειρά προσομοίωσης και οπτικοποίησης προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες 4Κ. Με ανάλυση υπερ-τετραπλάσια του Full HD, εγγυάται

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας Ζήστε τη δράση Οικιακή ψυχαγωγία Μοντέλο EB-S05 Φυσική ανάλυση SVGA (800 x 600) Φυσικός λόγος διαστάσεων 4:3 Απόδοση έγχρωμου φωτισμού (lumen) 3.200 Λόγος αντίθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008

Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008 Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008 έξυπνη και ελκυστική 2 Με μια κληρονομιά που καλύπτει πάνω από 90 χρόνια κατασκευής των τελειότερων φωτογραφικών μηχανών και φακών, η παράδοση της Nikon εξελίσσεται με

Διαβάστε περισσότερα

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης Δυνατότητα πλήρους εμβύθισης σε βάθος 25 μέτρων Τεχνολογία κινητήρα χωρίς ψήκτρες Ποικιλία επιλογών στερέωσης και προβολής

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP ΑΝΟΙΞΗ 2012 iamnikon.gr I AM MORE THAN WORDS Μοναδικές αναμνήσεις κάθε μέρα. 42x και βελτιστοποιημένη απόδοση. CMOS Φακός zoom

Διαβάστε περισσότερα

MiVue 2014 dash cams. Ο αυτόπτης μάρτυρας στο δρόμο σας!

MiVue 2014 dash cams. Ο αυτόπτης μάρτυρας στο δρόμο σας! MiVue 2014 dash cams Ο αυτόπτης μάρτυρας στο δρόμο σας! Περιεχόμενα Προστασία & ασφάλεια / Ο αυτόπτης μάρτυράς σας Βασικά πλεονεκτήματα Σύνοψη σειράς Λεπτομέρειες προϊόντος Συσκευασία & περιεχόμενα Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

I AM I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012 iamnikon.gr I AM BORN TO BE WILD Τόσες πολλές εκφράσεις για μια αξέχαστη εμπειρία. Νέα Νέα Φωτεινός φακός σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Με την Mini O 180 θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η Mini O 180

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR EYES. iamnikon.gr

I AM YOUR EYES. iamnikon.gr I AM YOUR EYES iamnikon.gr Δείτε τον κόσμο με διαφο ρετική ματιά Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο βλάβης στον εξοπλισμό, τραυματισμού ή θανάτου. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

...a better point of view

...a better point of view ...a better point of view ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ TV ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤABLETS & SMARTPHONES SELFIE STICKS & ΤΡΙΠΟΔΟ ΓΙΑ SMARTPHONES Από το 1988 η εταιρία Barkan εξειδικεύεται στη σχεδίαση και κατασκευή καινοτόμων και πρωτοποριακών

Διαβάστε περισσότερα

E-410. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Τύπος. Αισθητήρας εικόνας. Επεξεργαστής. Φίλτρο

E-410. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Τύπος. Αισθητήρας εικόνας. Επεξεργαστής. Φίλτρο E-410 Εξαιρετικά μικρή σε μέγεθος και βάρος Άριστο σύστημα προστασίας από τη σκόνη Οθόνη HyperCrystal LCD 6.4cm / 2.5'' Εξαιρετική ευκολία χρήσης Ζωντανή Απεικόνιση Live View Αισθητήρας 10 megapixel Live

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Epson EB-1400Wi Series ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Προβάλετε εικόνες έως και: Δημιουργία σχολίων από πολλούς χρήστες Εκτυπώστε, αποθηκεύστε και μοιραστείτε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ,

Διαβάστε περισσότερα

NEW ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ HD38S LD38S HD19S LD19S Θεσσαλονίκη

NEW ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ HD38S LD38S HD19S LD19S Θεσσαλονίκη NEW ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ HD38S LD38S HD19S LD19S ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Μεγάλη απόσταση παρατήρησης. Αποτελεσµατική λειτουργία σε συνθήκες οµίχλης ή καπνού. Μέγεθος ανιχνευτή 384x88. Μεγάλο εύρος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2013-14 «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ»

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2013-14 «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ» ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2013-14 «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ» Το ανθρώπινο μυαλό ξεχωρίζει και κρατάει τα σημαντικότερα, ο φακός- φιλμ γράφει τα πάντα Μια φωτογραφία καταγράφει περισσότερα απ αυτά

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες βιντεοσκόπησης

Βασικές οδηγίες βιντεοσκόπησης Βασικές οδηγίες βιντεοσκόπησης Σημείωμα Αδειοδότησης Το παρόν υλικό διατίθεται με τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Αναφορά Παρόμοια Διανομή 4.0 [1] ή μεταγενέστερη, Διεθνής Έκδοση. Copyright

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργική Φωτογράφηση

Δημιουργική Φωτογράφηση Φωτογραφική Ομάδα «Πολύμορφο» 2η Παρουσίαση: Δημιουργική Φωτογράφηση Πάτρα, Νοέμβρης 2010 Σύνοψη Παρουσίαση 1η: Βασικοί κανόνες αισθητικής στη φωτογραφία. Παρουσίαση 2η: Τεχνικές Δημιουργικής Φωτογράφησης.

Διαβάστε περισσότερα

Epson EH-TW6800, EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W. Προβολές με απόλυτη ευκρίνεια

Epson EH-TW6800, EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W. Προβολές με απόλυτη ευκρίνεια Epson EH-TW6800, EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W Προβολές με απόλυτη ευκρίνεια Πραγματικά προηγμένα προϊόντα με ουσιαστικές καινοτομίες Η Epson βρίσκεται αναγνωρισμένα στην κορυφή της αγοράς των βιντεοπροβολέων

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR PERFECT MATCH

I AM YOUR PERFECT MATCH I AM YOUR PERFECT MATCH ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΙΑΣ COMPACT ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Αποτυπώστε εύκολα τις στιγμές που αξίζει να μείνουν αξέχαστες με μια Nikon COOLPIX. Όταν έχετε μαζί σας μια COOLPIX

Διαβάστε περισσότερα

RICOH WG-4 GPS RICOH WG-4

RICOH WG-4 GPS RICOH WG-4 Προετοιμασία 1 Ψηφιακή Μηχανή RICOH WG-4 GPS RICOH WG-4 Οδηγίες χρήσης Συνηθισμένες Λειτουργίες Λήψη φωτογραφιών Αναπαραγωγή και ιαγραφή Εικόνων 2 3 4 Επεξεργασία και Εκτύπωση 5 Ρυθμίσεις 6 Σύνδεση σε

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα