Supported capacity: 16, 32, 64, 128, 256, 512Mb, 1Gb, 2Gb

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Supported capacity: 16, 32, 64, 128, 256, 512Mb, 1Gb, 2Gb"

Transcript

1 BeoSound 3 Οδηγός

2 Supported file formats are: MP3 Sampling frequencies: 8, , 12, 16, 22.05, 24, 32, 44.1, and 48 khz Constant or variable bit rates: 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 80, 96, 112, 128, 160, 192, 256 and 320 Kbps WMA Sampling frequencies: , 32, 44.1 and 48 khz Bit rates: 16, 20, 22, 32, 36, 40, 44, 48, 64, 80, 96, 128, 160, 192, 256 and 320 Kbps Supported capacity: 16, 32, 64, 128, 256, 512Mb, 1Gb, 2Gb Acknowledgements and liability Product names mentioned in this guide may be trademarks or registered trademarks of other companies. Portions utilize Microsoft Windows Media Technologies. Copyright Microsoft Corporation. All rights reserved. Microsoft, Windows Media and the Windows Logo are registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. MicroOS Operating System (U.S. Patent #5,787,445)

3 Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημα, 4 Γνωρίστε το μουσικό σας σύστημα, δείτε πως είναι οργανωμένα τα πλήκτρα στο ταμπλό χειρισμού, κατανοήστε και αλλάξετε τις πληροφορίες στην οθόνη. Καθημερινή χρήση, 7 Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, δηλαδή πώς να αναπαράγετε μουσική από μια τοποθετημένη κάρτα μνήμης, να χρησιμοποιείτε το ραδιόφωνο FM και να κάνετε το μουσικό σας σύστημα να ξεκινάει και να σταματάει μια συγκεκριμένη ώρα. Τοποθέτηση, συνδέσεις και συντήρηση, 12 Μάθετε πώς να τοποθετείτε και να συνδέετε το μουσικό σας σύστημα, όπως και πώς να καθαρίζετε το μουσικό σας σύστημα. Συντονισμός και προσωπικές ρυθμίσεις, 14 Μάθετε πώς να συντονίζετε ραδιοφωνικούς σταθμούς, να ρυθμίζετε το ρολόι και να αποθηκεύετε το επίπεδο της έντασης.

4 4 Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημα Το BeoSound 3 είναι ένα φορητό και επαναφορτιζόμενο ραδιόφωνο FM και player καρτών μνήμης. Η λαβή σας επιτρέπει να το μεταφέρετε, αλλά και να το κρεμάτε στο συνοδευτικό στήριγμα τοίχου. Οι υποδοχές στο κάτω μέρος σας επιτρέπουν να συνδέετε το σύστημα με την πρίζα για επαναφόρτιση, όπως και να τοποθετείτε μια κάρτα μνήμης και να συνδέετε ακουστικά. Αγγίξτε το ταμπλό χειρισμού στο επάνω μέρος για να ενεργοποιήσετε το ραδιόφωνο ή να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή κομματιών από μια τοποθετημένη κάρτα μνήμης SD ή MMC. DC Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το σύστημά σας ώστε να ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα. Οι ενδείξεις LED στην πρόσοψη σας ενημερώνουν για το τι κάνει το σύστημα. Όταν θέτετε το σύστημα σε αναμονή, εμφανίζεται μια ενδεικτική λυχνία στη μέση της οθόνης. Η ένδειξη αναμονής αναβοσβήνει επίσης κάθε λίγα δευτερόλεπτα όταν το σύστημα χρειάζεται επαναφόρτιση. Η ένδειξη αναμονής δεν εμφανίζεται εάν θέσετε το σύστημα σε αναμονή ενώ είναι αποσυνδεδεμένο από την πρίζα.

5 5 Το ταμπλό χειρισμού Διαγραφή ενός σταθμού FM ή ενός χρονοδιακόπτη αφύπνισης. DELETE Αποθήκευση σταθμών FM ή ρυθμίσεων συστήματος, όπως ενός χρονοδιακόπτη αφύπνισης. Πιέστε δύο φορές για να αποθηκεύσετε το τρέχον επίπεδο έντασης. STORE DELETE STORE TIMER AERIAL GO Ρύθμιση ενός χρονοδιακόπτη αφύπνισης. TIMER A.MEM Ανοίξτε την ενσωματωμένη κεραία. Αφήστε αρκετό χώρο επάνω από το σύστημα για το άνοιγμα της κεραίας. AERIAL RADIO STOP ST.BY Θέση του συστήματος σε αναμονή. Πιέστε παρατεταμένα για πέντε δευτερόλεπτα κατά την αναμονή για να απενεργοποιήσετε εντελώς το σύστημα. Εάν έχετε απενεργοποιήσει εντελώς το σύστημα, μπορείτε να το επανεκκινήσετε συνδέοντάς το στο ρεύμα. Διακόψτε την αναπαραγωγή της κάρτας μνήμης. Ρύθμιση ενός χρονοδιακόπτη στάσης. ST.BY STOP Στρέψτε το στρογγυλό πλήκτρο με το δάχτυλό σας για να ρυθμίσετε την ένταση. Χτυπήστε ελαφρά δύο φορές για να μηδενίσετε την ένταση του ήχου και μια φορά για να τον επαναφέρετε*. Ενεργοποίηση του ραδιοφώνου FM. RADIO Αναπαραγωγή μουσικών κομματιών από μια κάρτα μνήμης. A MEM Ενεργοποίηση της τελευταίας χρησιμοποιημένης πηγής από την αναμονή ή επανεκκίνηση της αναπαραγωγής της κάρτας μνήμης. GO Μετάβαση μεταξύ σταθμών FM ή μεταξύ κομματιών της κάρτας μνήμης στον τρέχοντα φάκελο. Αναζήτηση ενός σταθμού FM ή μετάβαση μεταξύ φακέλων στην κάρτα μνήμης. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Εάν έχετε σιγήσει τον ήχο, δεν μπορείτε να τον επαναφέρετε στο ίδιο επίπεδο εάν αυτό υπερβαίνει το 70% της μέγιστης έντασης. Σε αυτή την περίπτωση, ο ήχος αποκαθίσταται στο 70% της μέγιστης έντασης.

6 6 >> Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημα Bang & Olufsen Αλλάξτε τον τρόπο εμφάνισης οποιαδήποτε στιγμή. Το σύστημα θυμάται τις ρυθμίσεις σας. Πιέστε παρατεταμένα RADIO για εναλλαγή μεταξύ εμφάνισης του αριθμού προγράμματος και της συχνότητάς του. Πιέστε παρατεταμένα A MEM για εναλλαγή μεταξύ εμφάνισης πηγής/ φακέλου και φακέλου/κομματιού κατά την αναπαραγωγή κομματιών από την κάρτα μνήμης. Πληροφορίες στην οθόνη Η οθόνη σας πληροφορεί για την πηγή που έχετε επιλέξει και την κατάσταση του συστήματος. Οι τύποι πληροφοριών που μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη δείχνονται παρακάτω: Pr A Ακούγεται το ραδιοφωνικό πρόγραμμα 13. Ραδιοφωνική συχνότητα. Ακούγεται ο φάκελος 12 της κάρτας μνήμης. Ακούγεται το κομμάτι 2 στο φάκελο 12 της κάρτας μνήμης. A - - Η αναπαραγωγή διακόπηκε. 32 Τρέχουσα ρύθμιση έντασης ήχου. - - Η ένταση ήχου των ηχείων έχει μηδενιστεί. 45 Αριθμός λεπτών ενός χρονοδιακόπτη στάσης Τρέχουσα ώρα.. Το σύστημα είναι σε αναμονή. LOAD Ο αναγνώστης κάρτας μνήμης είναι κενός ή η κάρτα μνήμης είναι κατεστραμμένη Δεν έχει ρυθμιστεί η ώρα.

7 Καθημερινή χρήση 7 Χρήση του ραδιοφώνου Όταν ενεργοποιείτε το ραδιόφωνο, ανοίγει αυτόματα η κεραία και το σύστημα παίζει τον τελευταίο σταθμό που ακούγατε. Ενεργοποιήστε το ραδιόφωνο > Πιέστε RADIO για να ενεργοποιήσετε το ραδιόφωνο. Ανοίγει η κεραία, ακούγεται ο τελευταίος σταθμός που ακούγατε και στην οθόνη εμφανίζεται ο αριθμός ή η συχνότητα του σταθμού. > Πιέστε ή για να μετακινηθείτε μεταξύ των ραδιοφωνικών σταθμών. Πιέστε παρατεταμένα το ή για γρήγορη μετάβαση μεταξύ των σταθμών. Χρήση της ενσωματωμένης κεραίας > Εάν δε θέλετε να έχετε ανοικτή την κεραία, πιέστε AERIAL για να την κλείσετε. Μπορείτε επίσης να μαζέψετε με το χέρι σας την κεραία, πιέζοντάς την προς τα κάτω. > Πιέστε AERIAL εάν θέλετε να ανοίξετε και πάλι την κεραία. Για πληροφορίες σχετικά με το συντονισμό ραδιοφωνικών σταθμών, ανατρέξτε στο Συντονισμό ραδιοσταθμών στη σελίδα 14. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος επάνω από το σύστημα για να ανοίξει ολόκληρη η κεραία.

8 8 >> Καθημερινή χρήση Μόνο κάρτες MultiMedia (MMC) και Secure Digital (SD) από την SanDisk υποστηρίζονται από το BeoSound 3. Αναπαραγωγή κομματιών από μια κάρτα μνήμης Το μουσικό σας σύστημα μπορεί να αναπαραγάγει μουσικά κομμάτια σε φορμά mp3 και wma στο πρώτο επίπεδο φακέλων σε μια κάρτα μνήμης. Κομμάτια στο ριζικό επίπεδο ή σε υποφακέλους δεν θα αναπαραχθούν. Η μουσική μπορεί να αντιγραφεί στην κάρτα μνήμης μέσω του υπολογιστή σας ή μέσω, για παράδειγμα, του BeoSound 4. Τα κομμάτια αναπαράγονται στο BeoSound 3 με τη σειρά που αντιγράφηκαν στην κάρτα μνήμης και όχι αλφαβητικά ή με κάποια άλλη σειρά. Εάν αντιγράψετε πολλά κομμάτια στην κάρτα μνήμης μέσω των Windows, η αναπαραγωγή μπορεί να μοιάζει τυχαία. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ποτέ μην αφαιρείτε την κάρτα μνήμης ενώ γίνεται αναπαραγωγή από αυτήν. Έναρξη αναπαραγωγής > Τοποθετήστε μια κάρτα μνήμης όπως υποδεικνύεται. > Πιέστε A MEM για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή. Εκτός εάν τοποθετήσατε μια νέα κάρτα, αναπαράγεται το κομμάτι που ακούγατε τελευταία φορά. Εάν τοποθετήσατε μια νέα κάρτα, αναπαράγεται το πρώτο κομμάτι του πρώτου φακέλου. Διακοπή αναπαραγωγής > Πιέστε STOP για να σταματήσετε την αναπαραγωγή. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη A - -. > Πιέστε GO ή A MEM για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή. Εάν δε συνεχίσετε την αναπαραγωγή εντός δέκα λεπτών, το σύστημα μεταβαίνει σε αναμονή. Εναλλαγή μεταξύ κομματιών > Πιέστε ή για εναλλαγή μεταξύ των κομματιών στον τρέχοντα φάκελο. Κατά την εναλλαγή μεταξύ των κομματιών, εμφανίζεται στην οθόνη ο τρέχων φάκελος και το τρέχον κομμάτι. > Πιέστε παρατεταμένα ή για γρήγορη μετάβαση μεταξύ των κομματιών.

9 9 Μετάβαση μεταξύ των φακέλων > Πιέστε για να μεταβείτε στο πρώτο κομμάτι του προηγούμενου φακέλου. > Πιέστε για να μεταβείτε στο πρώτο κομμάτι του επόμενου φακέλου. Μετακίνηση μέσα σε ένα μουσικό κομμάτι > Πιέστε παρατεταμένα ή για να μετακινηθείτε μέσα σε ένα κομμάτι. Η μετακίνηση γίνεται χωρίς να ακούγεται ήχος. Κατά τη διάρκεια της μετακίνησης, στην οθόνη εμφανίζεται ο χρόνος που έχει διαρκέσει η αναπαραγωγή. > Πιέστε GO ή A MEM για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή. Αναπαραγωγή κομματιών με τυχαία σειρά > Πιέστε A MEM και στη συνέχεια γρήγορα STORE. Ξεκινάει να αναπαράγεται ένα νέο, τυχαία επιλεγμένο κομμάτι. Η ρύθμιση για την τυχαία αναπαραγωγή ισχύει μέχρι να την ακυρώσετε. > Πιέστε A MEM και στη συνέχεια γρήγορα DELETE για να ακυρώσετε την τυχαία αναπαραγωγή. Τα κομμάτια αναπαράγονται στη συνέχεια με τη σειρά.

10 10 >> Καθημερινή χρήση Ρύθμιση ενός Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης Ο χρονοδιακόπτης αφύπνισης δεν επαναλαμβάνεται και πρέπει να προγραμματίζεται κάθε φορά που θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε. > Ενώ το σύστημα είναι σε αναμονή, πιέστε TIMER. Στην οθόνη εμφανίζεται η ώρα του τελευταίου χρονοδιακόπτη αφύπνισης. Τα ψηφία αναβοσβήνουν. > Πιέστε ή για να βρείτε την ώρα που θέλετε να ξεκινήσει το σύστημα την αναπαραγωγή. Πιέστε παρατεταμένα ή για να μεταβείτε γρήγορα στην επιθυμητή ώρα. > Πιέστε το πλήκτρο της πηγής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το χρονοδιακόπτη αφύπνισης, RADIO ή A MEM. Στην οθόνη εμφανίζεται Pr (για ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα) ή A (για A MEM). Εάν δεν επιλέξετε μια πηγή, χρησιμοποιείται το ραδιόφωνο. > Πιέστε STORE για να αποθηκεύσετε το χρονοδιακόπτη αφύπνισης. Στην οθόνη εμφανίζεται για λίγο η ώρα του χρονοδιακόπτη αφύπνισης. Έλεγχος ή διαγραφή ενός χρονοδιακόπτη αφύπνισης > Ενώ το σύστημα είναι σε αναμονή, πιέστε TIMER. Στην οθόνη αναβοσβήνει η ώρα του χρονοδιακόπτη αφύπνισης. > Πιέστε STORE για να επαληθεύσετε το χρονοδιακόπτη αφύπνισης ή > πιέστε DELETE για να διαγράψετε το χρονοδιακόπτη αφύπνισης. Στην οθόνη εμφανίζεται για λίγο η ένδειξη Αναβολή αφύπνισης (Snooze) Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία αναβολής αφύπνισης όταν ένας χρονοδιακόπτης αφύπνισης ενεργοποιεί το ραδιόφωνο ή ξεκινάει αναπαραγωγή μιας κάρτας μνήμης. Η πίεση οποιουδήποτε πλήκτρου ή η περιστροφή του στρογγυλού πλήκτρου εντός των δέκα πρώτων δευτερολέπτων, απενεργοποιεί το σύστημα για δέκα λεπτά, και μετά ο χρονοδιακόπτης αφύπνισης εκτελείται ακόμη μια φορά. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αναβολής αφύπνισης όσες φορές θέλετε. Για να μπορέσετε να ρυθμίσετε ένα χρονοδιακόπτη αφύπνισης, πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε το ρολόι όπως περιγράφεται στη σελίδα 15.

11 11 Ρύθμιση ενός Χρονοδιακόπτη στάσης Μπορείτε να ρυθμίσετε σε βήματα των 15 λεπτών το χρόνο αναπαραγωγής του ραδιοφώνου πριν τη μετάβαση στην αναμονή. Μπορείτε να μεταβείτε σε αναπαραγωγή της κάρτας μνήμης ή να θέσετε το σύστημα σε αναμονή πριν την εκτέλεση του χρονοδιακόπτη στάσης. Εάν το κάνετε αυτό, ο Stop Timer ακυρώνεται. > Πιέστε RADIO για να ενεργοποιήσετε το ραδιόφωνο. > Πιέστε STOP για να ρυθμίσετε ένα χρονοδιακόπτη στάσης. Στην οθόνη εμφανίζεται ο αριθμός λεπτών πριν το ραδιόφωνο τεθεί σε αναμονή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 00, 15, 30, 45, 60, 90 και 120 λεπτών. Η επιλογή του χρόνου 00 είναι ισοδύναμη με την ακύρωση του Χρονοδιακόπτη στάσης. > Πιέστε επανειλημμένα STOP για να αλλάξετε τον αριθμό των λεπτών. > Όταν εμφανιστεί στην οθόνη ο επιθυμητός αριθμός λεπτών, περιμένετε 5 δευτερόλεπτα. Ο χρονοδιακόπτης στάσης αποθηκεύεται τότε αυτόματα.

12 12 Τοποθέτηση, συνδέσεις και συντήρηση Τοποθέτηση Το μουσικό σας σύστημα έχει σχεδιαστεί μόνο για εσωτερική χρήση σε ξηρό, οικιακό περιβάλλον και για χρήση στην περιοχή θερμοκρασιών 0 40 C και σχετικής υγρασίας 25 75%. Βεβαιωθείτε ότι το σύστημα θα τοποθετηθεί επάνω σε μια σταθερή επιφάνεια όταν δεν κρεμιέται από το συνοδευτικό στήριγμα τοίχου. Αποφύγετε την τοποθέτηση του συστήματος στο άμεσο ηλιακό φως, κοντά σε καλοριφέρ ή άλλες πηγές θερμότητας. Τοποθέτηση του προσαρτήματος τοίχου Χρησιμοποιήστε το σωστό μέγεθος και τύπο βιδών και ούπα λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση του τοίχου. Χρησιμοποιήστε τρεις βίδες και ούπα, κάθε ένα με ελάχιστη ικανότητα φορτίου 3,5 kg. Ειδική παρατήρηση για τοίχους ελαφρού τύπου Εάν σκοπεύετε να κρεμάσετε το BeoSound 3 σε τοίχο από γυψοσανίδα, τουλάχιστον μια από τις τρεις βίδες πρέπει να είναι μια ξυλόβιδα (5 mm), η οποία διεισδύει στο γύψο και βιδώνεται τουλάχιστον για 25 mm σε ένα κατακόρυφο στήριγμα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν βίδες με φρεζαρισμένη κεφαλή.

13 13 Σύνδεση των ακουστικών Μπορείτε να συνδέετε ακουστικά στην υποδοχή στο κάτω μέρος του συστήματος. Όταν συνδέετε ακουστικά, η ένταση του ηχείου μηδενίζεται. Φόρτιση της μπαταρίας Για να φορτίσετε το σύστημα, συνδέστε το στην πρίζα όπως δείχνεται. Η ένδειξη αναμονής στην οθόνη αναβοσβήνει αργά κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Ανατρέξτε στη σελίδα 4 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ένδειξη αναμονής. Χρειάζονται δυόμισι ώρες για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας κατά την αναμονή και μέχρι δέκα ώρες για φόρτιση κατά τη χρήση. Μια φόρτιση παρέχει περίπου 10 ώρες χρήσης. Ο χρόνος αναμονής ανά φόρτιση είναι κατά προσέγγιση 20 ημέρες. Για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή χωρητικότητα μπαταρίας, συστήνουμε να φορτίζετε το σύστημά σας τακτικά. DC Καθαρισμός Σκουπίστε τη σκόνη από τις επιφάνειες, χρησιμοποιώντας ένα στεγνό, μαλακό πανί. Αφαιρέστε τους λεκέδες ή τις δύσκολες βρομιές με ένα μαλακό, πολύ καλά στυμμένο πανί χωρίς χνούδια, βουτηγμένο σε διάλυμα νερού που περιέχει μόνο λίγες σταγόνες ενός ήπιου απορρυπαντικού, όπως υγρό πιάτων. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του συστήματος! Η πρόσοψη μπορεί επίσης να καθαρίζεται με μια μαλακή βούρτσα ηλεκτρικής σκούπας ρυθμισμένη στη χαμηλότερη ένταση.

14 14 Συντονισμός και προσωπικές ρυθμίσεις Συντονισμός ραδιοσταθμών > Πιέστε RADIO για να ενεργοποιήσετε το ραδιόφωνο. > Πιέστε ή για έναρξη της λειτουργίας συντονισμού. Εάν συντονίζετε ραδιοφωνικούς σταθμούς για πρώτη φορά, μπορείτε επίσης να πιέσετε ή για να ξεκινήσει ο συντονισμός. > Όταν βρεθεί ένας σταθμός, εμφανίζεται στην οθόνη η συχνότητα. > Πιέστε STORE για να αποθηκεύσετε ένα σταθμό. Στην οθόνη αναβοσβήνει ο πρώτος διαθέσιμος αριθμός σταθμού. > Εάν θέλετε, πιέστε ή για να αλλάξετε τον αριθμό προγράμματος. > Πιέστε STORE για να αποθηκεύσετε το σταθμό στον εμφανιζόμενο αριθμό προγράμματος. > Πιέστε ή για να συνεχίσετε το συντονισμό και επαναλάβετε τη διαδικασία όταν βρεθεί ο σταθμός που θέλετε. Εάν δε θέλετε να απομνημονεύσετε ένα σταθμό που εντοπίσατε κατά το συντονισμό, μπορείτε να συνεχίσετε το συντονισμό πιέζοντας ή. Χειροκίνητος συντονισμός Εάν ο συντονισμός δεν εντοπίσει ένα συγκεκριμένο ραδιοσταθμό, μπορείτε να κάνετε χειροκίνητο συντονισμό για να απομνημονεύσετε το σταθμό. > Πιέστε RADIO για να ενεργοποιήσετε το ραδιόφωνο. > Πιέστε ή για έναρξη της λειτουργίας συντονισμού. > Πιέστε STOP κατά το συντονισμό με αναζήτηση για να μπορείτε να πραγματοποιήσετε χειροκίνητο συντονισμό. > Πιέστε ή για χειροκίνητο συντονισμό προς τα επάνω ή κάτω στη ζώνη συχνοτήτων. > Πιέστε STORE όταν βρεθεί ο σταθμός που θέλετε. Εμφανίζεται ο πρώτος διαθέσιμος αριθμός σταθμού. > Εάν θέλετε, πιέστε ή για να αλλάξετε τον αριθμό προγράμματος. > Πιέστε STORE για να αποθηκεύσετε το σταθμό.

15 15 Διαγραφή ενός σταθμού > Πιέστε RADIO για να ενεργοποιήσετε το ραδιόφωνο. > Πιέστε ή για να βρείτε το σταθμό που θέλετε να διαγράψετε. > Πιέστε DELETE δύο φορές για να διαγράψετε το σταθμό. Η οθόνη αναβοσβήνει και το ραδιόφωνο μεταβαίνει στον επόμενο αριθμό σταθμού. Ρύθμιση του ενσωματωμένου ρολογιού > Ενώ το σύστημα είναι σε αναμονή, πιέστε παρατεταμένα ST.BY μέχρι να αρχίζει να αναβοσβήνει η ώρα στην οθόνη. Εάν δεν έχει ρυθμιστεί η ώρα, η οθόνη δείχνει αντί για ψηφία. > Πιέστε ή για να βρείτε τη σωστή ώρα. Η παρατεταμένη πίεση ενός πλήκτρου επιταχύνει την αναζήτηση. > Πιέστε STORE για να αποθηκεύσετε τη σωστή ώρα. > Για να βλέπετε μόνιμα την ώρα, πιέστε ST.BY ενώ το σύστημα είναι στην αναμονή. Πιέστε ST.BY και πάλι για να ακυρώσετε την προβολή της ώρας στην αναμονή. Σημειώστε ότι η προβολή της ώρας στην αναμονή είναι δυνατή μόνο κατά τη φόρτιση του συστήματος. Αποθήκευση επιπέδου έντασης > Ενώ το επίπεδο έντασης που προτιμάτε εμφανίζεται στην οθόνη, πιέστε δύο φορές STORE για να αποθηκεύσετε αυτό το επίπεδο. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε επίπεδο έντασης μικρότερο από το 10% ή μεγαλύτερο από το 70% της μέγιστης έντασης.

16 16 Για τη δική σας πληροφόρηση Οι ανάγκες σας ως χρήστη, εξετάζονται προσεκτικά κατά τη διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης ενός προϊόντος Bang & Olufsen και καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια να κάνουμε τα προϊόντα μας εύκολα και άνετα στη χρήση. Επομένως, ελπίζουμε να διαθέσετε το χρόνο για να μας πείτε τις εμπειρίες σας με το προϊόν της Bang & Olufsen. Οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό θετικό ή αρνητικό μπορεί να μας βοηθήσει στην προσπάθεια τελειοποίησης των προϊόντων μας. Σας ευχαριστούμε! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση: ή γράψτε στη διεύθυνση: Bang & Olufsen a/s BeoCare Peter Bangs Vej 15 DK 7600 Struer ή στείλτε φαξ: Bang & Olufsen BeoCare (fax) Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση.

17 Απόρριψη Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Waste Electrical and Electronic Equipment ή WEEE) Προστασία περιβάλλοντος Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν εκδώσει την οδηγία περί απόρριψης ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Σκοπός της οδηγίας είναι η πρόληψη απόρριψης ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και η προώθηση της επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης καθώς και άλλων μορφών περισυλλογής τέτοιων απορριμμάτων. Συνεπώς η οδηγία αφορά κατασκευαστές, αντιπροσώπους και καταναλωτές. Η οδηγία WEEE (περί απόρριψης ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού) απαιτεί τόσο οι κατασκευαστές όσο και οι τελικοί χρήστες να διαθέτουν τον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό και εξαρτήματα με περιβαλλοντικά φιλικό και ασφαλή τρόπο, και ο εξοπλισμός και τα απορρίμματα να επαναχρησιμοποιούνται ή περισυλλέγονται για τα υλικά τους ή την ενέργεια. Ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός και τα εξαρτήματα δεν πρέπει να απορρίπτονται μαζί με τα συνηθισμένα οικιακά απορρίμματα, όλος ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός και τα εξαρτήματα πρέπει να συλλέγονται και να απορρίπτονται χωριστά. Τα προϊόντα και οι εξοπλισμοί που πρέπει να συλλέγονται για επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση και άλλες μορφές περισυλλογής φέρουν τη σήμανση του εικονογράμματος που φαίνεται. Όταν απορρίπτετε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό χρησιμοποιώντας τα συστήματα συλλογής που είναι διαθέσιμα στη χώρα σας, προστατεύετε το περιβάλλον, την ανθρώπινη υγεία και συμβάλλετε στη λογική χρήση των φυσικών πόρων. Η συλλογή ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και απορριμμάτων προστατεύει από τον κίνδυνο μόλυνσης της φύσης με τις επικίνδυνες ουσίες οι οποίες μπορεί να υπάρχουν σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα και εξοπλισμούς. Το κατάστημα πώλησης της Bang & Olufsen θα σας βοηθήσει και θα σας συμβουλεύσει σχετικά με το σωστό τρόπο απόρριψης για τη χώρα σας.

18 Το παρόν προϊόν ικανοποιεί τις απαιτήσεις που αναφέρονται στις οδηγίες ΕΕ 89/336 και 73/23.

19

20

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών BeoSound 1 Οδηγός Μια κινητή αίθουσα συναυλιών 3 Τοποθετήστε το BeoSound 1 όπου θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Το BeoSound 1 σας προσφέρει μια εξαιρετική ηχητική

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται BeoLab 10 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4 BeoVision 8 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

BeoLink Wireless 1. Οδηγός

BeoLink Wireless 1. Οδηγός BeoLink Wireless 1 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 9 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBM100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά κοντά στο προϊόν. Μην τοποθετείτε αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Ευχαριστούμε που επιλέξατε την ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας UMA της Casa Bugatti. Όπως κάθε άλλη οικιακή συσκευή έτσι και αυτή η ζυγαριά πρέπει να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Θέση των πλήκτρων της συσκευής

Θέση των πλήκτρων της συσκευής APRC9235 Προφύλαξη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεχτικά πριν τη χρήση της συσκευής, και κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική βοήθεια. Οι προειδοποιήσεις και οι προφυλάξεις στο εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

CD/USB/AM/FM Boombox

CD/USB/AM/FM Boombox CD/USB/AM/FM Boombox ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Πρίν τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι η ονομαστική τάση της συσκευής σας ταιριάζει με την οικιακή τάση. Σημείωση : Συνδέστε τη

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL BeoLab 6000 Οδηγός ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω µέρος). Στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχουν εξαρτήµατα που µπορούν να επισκευαστούν από το

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

MODEL: ICR-210. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση

MODEL: ICR-210. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση MODEL: ICR-210 Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση 1. 1st Alarm Indicator Buzzer 2. 1st Alarm Indicator Music 3. Volume Increase/Alarm 1 Set 4. Volume Decrease/Alarm 2 Set

Διαβάστε περισσότερα

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια BeoLab 8000 Οδηγός Ε Τ Ο Ι Μ Ο Γ Ι Α Χ Ρ Η Σ Η... 3 Αφού έχετε συναρµολογήσει τα ηχεία είναι έτοιµα να συνδεθούν στο σύστηµα ήχου (ή εικόνας) και στο ρεύµα (δείτε τις οδηγίες συναρµολόγησης στο φυλλάδιο

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 3500 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1] FIRST FA-1925-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] Φορητό σύστημα ηχείων με ραδιόφωνο, Υποδοχή USB Θύρα & TF κάρτα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της εταιρείας μας. Για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ www.sven.fi GR Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx Z6. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Pocket radio. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning

Pocket radio. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning Pocket rado ALD1915H APR25 User manual Gebruksaanwjzng Manuel de l utlsateur Manual de nstruccones Gebrauchsanletung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvsnng GB 2 NL 9 FR 16 ES 23 DE 30 EL 37 DA 44 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Ανεμιστήρας στήλη 40 Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF-16219 Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Περιεχόμενα Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Περιγραφή μερών Οδηγίες συναρμολόγησης Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Εγγράψτε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Σύνδεση 2 Τοποθέτηση 3 Ευχάριστη χρήση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα BeoSound 4 Συμπλήρωμα Σύστημα μενού Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό του BeoSound 4. Λόγω νέου λογισμικού, το μουσικό σας σύστημα έχει εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά. Το σύστημα μενού

Διαβάστε περισσότερα

Projection Clockradio

Projection Clockradio Projecton Clockrado AR270P User manual Gebruksaanwjzng Manuel de l utlsateur Manual de nstruccones Gebrauchsanletung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvsnng GB 2 NL 13 FR 24 ES 35 DE 46 EL 58 DA 70 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3210/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Εγχειρίδιο χρήσης BT55 Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Δήλωση 2 Συμμόρφωση 2 Φροντίδα του περιβάλλοντος 2 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU www.fandu.gr Πρόσοψη Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Επιλογή λειτουργίας Επόμ/Προηγ κομμάτι Επιλογή σταθμού Εισαγωγή κομματιών Αναπαράγει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AEM120BLU. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AEM120BLU. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AEM120BLU Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3200 Οδηγ ς

BeoSound 3200 Οδηγ ς BeoSound 3200 Οδηγός Περιεχόµενα 3 Γνωριµία µε το µουσικό σας σύστηµα Bang & Olufsen, 4 Γνωρίστε το µουσικό σας σύστηµα, δείτε πως είναι οργανωµένα τα πλήκτρα στο ταµπλό χειρισµού, κατανοήστε και αλλάξετε

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE2800. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE2800. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AE2800 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό συσκευή αναπαραγωγής MP3 με

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AE2330. EL Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AE2330. EL Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AE2330 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a b c f e d 2 3 + _ + + _ + _ + + _ Ελληνικά 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας a Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. b Φυλάξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PA MUSP 080 / 120 / 180 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για πρώτη φορά. Στις οδηγίες που ακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΑΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ CD PLAYER. Οδηγίες χρήσεως ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΑΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ CD PLAYER. Οδηγίες χρήσεως ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΑΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ CD PLAYER Οδηγίες χρήσεως ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Ένδειξη ενεργοποίησης 2. Ένδειξη STEREO FM 3. Ένδειξη Προγραμματισμού 4. Μικρόφωνο 5. Δείκτης ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΠΑΥΣΗ 6.

Διαβάστε περισσότερα

Ραδιόφωνο ρολόι DR402. Εγχειρίδιο χρήστη. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση

Ραδιόφωνο ρολόι DR402. Εγχειρίδιο χρήστη. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση Ραδιόφωνο ρολόι DR402 Εγχειρίδιο χρήστη Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/support Περιεχόμενα 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια 2 2 Το ραδιόφωνο ρολόι 3 Εισαγωγή 3 Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST BeoVision 6 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες για πιο προηγμένη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM130. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM130. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBM130 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός

BeoCenter Οδηγός BeoCenter 6 26 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Χρησιµοποιήστε τύπο καλωδίου: 3x Πλαίσιο ελέγχου πίσω πλευράς Κάρτα ήχου 5.1 Η/Υ. Πράσινο. Μαύρο Πορτοκαλί

Χρησιµοποιήστε τύπο καλωδίου: 3x Πλαίσιο ελέγχου πίσω πλευράς Κάρτα ήχου 5.1 Η/Υ. Πράσινο. Μαύρο Πορτοκαλί Πληροφορίες προϊόντος C A D E F B A: ορυφορικά ηχεία (5x) B: Πλαίσιο ελέγχου C: Subwoofer D: Καλώδιο µετατροπής DVD (3x) E: Καλώδιο σύνδεσης Η/Υ (3x) F: Καλώδιο σύνδεσης συσκευής MP3 G: Βασικός έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at. SBT75/12. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at.  SBT75/12. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBT75/12 Εγχειρίδιο χρήσης 2 EL Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 4 2 Το ηχείο Bluetooth 6 Εισαγωγή 6 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. FM443 Πλακέτα ηλιακού. Πλακέτα λειτουργίας. Για τον τεχνικό. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό /2008 GR

Οδηγίες χρήσης. FM443 Πλακέτα ηλιακού. Πλακέτα λειτουργίας. Για τον τεχνικό. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό /2008 GR Οδηγίες χρήσης Πλακέτα λειτουργίας FM443 Πλακέτα ηλιακού Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 6 720 615 869-03/2008 GR Περιεχόμενα 1 Ασφάλεια..................................... 3

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth Για περισσότερες πληροφορίες: www.lenco.com www.divitec.gr 1 A. Προειδοποίηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά Περιεχόμενα συσκευασίας Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Μπαταρία Σετ ακουστικών κεφαλής Καλώδιο USB Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το τηλέφωνο με μια ματιά Όλες οι εικόνες στο παρόν εγχειρίδιο προορίζονται μόνο για

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα