ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ TOY ERRU

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ TOY ERRU"

Transcript

1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ TOY ERRU 1. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Το σύστημα ERRU αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη: 1.1. Κεντρικό κόμβο ο οποίος έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει αίτημα από το κράτος μέλος που υποβάλλει το αίτημα, να το επικυρώνει και να το επεξεργάζεται διαβιβάζοντάς το στα κράτη μέλη που αποστέλλουν την απάντηση. Ο κεντρικός κόμβος αναμένει να λάβει απάντηση από όλα τα κράτη μέλη που αποστέλλουν την απάντηση, συγκεντρώνει όλες τις απαντήσεις και διαβιβάζει τη συγκεντρωτική απάντηση στο κράτος μέλος που υποβάλλει το αίτημα Εθνικό σύστημα ανά κράτος μέλος το οποίο διαθέτει διεπαφή που έχει τη δυνατότητα να αποστέλλει αιτήματα στον κεντρικό κόμβο, καθώς και να λαμβάνει τις αντίστοιχες απαντήσεις. Τα εθνικά συστήματα δύνανται να χρησιμοποιούν ιδιόκτητο ή εμπορικό λογισμικό για τη μετάδοση και τη λήψη μηνυμάτων από τον κεντρικό κόμβο Ως εναλλακτική επιλογή έναντι των διατάξεων του σημείου 1.1, τα κράτη μέλη μπορούν να επιλέξουν τη χρήση συμβατού εμπορικού δικτύου για την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ τους. Στην περίπτωση αυτή, κάθε αρμόδια αρχή παρέχει στον κεντρικό κόμβο στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα μηνύματα που ανταλλάσσονται στο εν λόγω δίκτυο. 2. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 2.1. Η διαχείριση του κεντρικού κόμβου ασκείται από την Επιτροπή, η οποία είναι υπεύθυνη για την τεχνική λειτουργία και τη συντήρηση του κεντρικού κόμβου Τα δεδομένα δεν αποθηκεύονται στον κεντρικό κόμβο για περίοδο μεγαλύτερη των έξι μηνών, εκτός από τα δεδομένα καταγραφής κινήσεων και τα στατιστικά δεδομένα που αναφέρονται στο παράρτημα VII Η πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα από τον κεντρικό κόμβο επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Επιτροπής, εφόσον αυτό είναι αναγκαίο για τη συντήρηση και την αποκατάσταση βλαβών Τα κράτη μέλη είναι υπεύθυνα για: Τη σύσταση και τη διαχείριση του εθνικού τους συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της διεπαφής με τον κεντρικό κόμβο Την εγκατάσταση και τη συντήρηση του εθνικού τους συστήματος, τόσο του υλισμικού όσο και του λογισμικού, είτε ιδιόκτητου είτε εμπορικού Την ορθή διαλειτουργικότητα του εθνικού τους συστήματος με τον κεντρικό κόμβο, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης των μηνυμάτων σφάλματος που λαμβάνονται από τον κεντρικό κόμβο Τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, προκειμένου να διασφαλίσουν την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών Τη λειτουργία του εθνικού τους συστήματος σύμφωνα με το επίπεδο εξυπηρέτησης που καθορίζεται στο παράρτημα VI Διαδικτυακή πύλη MOVEHUB Η Επιτροπή παρέχει διαδικτυακή εφαρμογή με ασφαλή πρόσβαση, αποκαλούμενη «διαδικτυακή πύλη MOVEHUB», η οποία παρέχει, κατ ελάχιστον, τις ακόλουθες υπηρεσίες: α) στατιστικά στοιχεία για τη διαθεσιμότητα ανά κράτος μέλος β) κοινοποίηση εργασιών συντήρησης στον κεντρικό κόμβο και τα εθνικά συστήματα των κρατών μελών γ) συγκεντρωτικές αναφορές

2 δ) διαχείριση επαφών ε) διατάξεις XSD Διαχείριση επαφών Η λειτουργία διαχείρισης επαφών παρέχει σε κάθε κράτος μέλος τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τα στοιχεία επικοινωνίας όσον αφορά τους χρήστες που ασχολούνται με τη χάραξη πολιτικής, καθώς και τους επαγγελματικούς, τους επιχειρησιακούς και τους τεχνικούς χρήστες του οικείου κράτους μέλους, ενώ υπεύθυνη για τη συντήρηση των οικείων επαφών είναι η αρμόδια αρχή κάθε κράτους μέλους. Τα στοιχεία επικοινωνίας των λοιπών κρατών μελών είναι ορατά αλλά δεν μπορούν να τροποποιηθούν. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ERRU 1. Οι ακόλουθες λειτουργίες παρέχονται μέσω του συστήματος ERRU: 1.1. Έλεγχος Αξιοπιστίας (Check Good Repute CGR): επιτρέπει στο κράτος μέλος που υποβάλλει το αίτημα να αποστείλει ερώτημα σε ένα ή σε όλα τα κράτη μέλη που αποστέλλει(-ουν) την απάντηση, προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του διαχειριστή μεταφορών και, ως εκ τούτου, να αποφασιστεί η χορήγηση άδειας λειτουργίας επιχείρισης μεταφορών Κοινοποίηση Παράβασης (Infringement Notification INF): επιτρέπει στο κράτος μέλος παράβασης να ενημερώσει το κράτος μέλος εγκατάστασης ότι η επιχείρηση μεταφορών έχει διαπράξει σοβαρή παράβαση, όπως καθορίζεται στο άρθρο 6 παράγραφος 2 στοιχείο β) του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1071/2009. Επίσης, επιτρέπει στο κράτος μέλος παράβασης να αιτηθεί την επιβολή κυρώσεων στην επιχείρηση μεταφορών στο κράτος μέλος εγκατάστασης Έλεγχος Κοινοτικής Αδειας (Check Community Licence CCL): επιτρέπει στο κράτος μέλος που υποβάλλει το αίτημα να αποστείλει ερώτημα στο κράτος μέλος που αποστέλλει την απάντηση (δηλαδή στο κράτος μέλος εγκατάστασης), προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον η επιχείρηση μεταφορών λειτουργεί με έγκυρη κοινοτική άδεια. 2. Περιλαμβάνονται άλλοι τύποι μηνυμάτων που κρίνονται κατάλληλοι για την αποτελεσματική λειτουργία του ERRU, για παράδειγμα κοινοποιήσεις σφαλμάτων.

3 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ III ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ERRU 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 1.1. Ο κεντρικός κόμβος παρέχει τόσο σύγχρονες όσο και ασύγχρονες διεπαφές για την ανταλλαγή μηνυμάτων. Τα κράτη μέλη δύνανται να επιλέξουν την καταλληλότερη τεχνολογία για διεπαφή με τις δικές τους εφαρμογές Για όλα τα μηνύματα που ανταλλάσσονται μεταξύ του κεντρικού κόμβου και των εθνικών συστημάτων απαιτείται κωδικοποίηση UTF Τα κράτη μέλη μεριμνούν ώστε τα οικεία εθνικά συστήματα να έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν και να επεξεργάζονται μηνύματα που περιέχουν ελληνικούς ή κυριλλικούς χαρακτήρες 2. ΔΟΜΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ XML ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ (XSD) 2.1. Η γενική δομή των μηνυμάτων XML ακολουθεί το μορφότυπο που καθορίζεται από τη διάταξη XSD που είναι εγκατεστημένη στον κεντρικό κόμβο Ο κεντρικός κόμβος και τα εθνικά συστήματα μεταδίδουν και λαμβάνουν μηνύματα τα οποία συμμορφώνονται με τη διάταξη XSD του μηνύματος Τα εθνικά συστήματα έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν, να λαμβάνουν και να επεξεργάζονται όλα τα μηνύματα που αντιστοιχούν σε οιαδήποτε από τις λειτουργίες που περιγράφονται στο παράρτημα II Τα μηνύματα XML περιλαμβάνουν τουλάχιστον τις ελάχιστες απαιτήσεις που καθορίζονται στο προσάρτημα του παρόντος παραρτήματος.

4 Προσάρτημα Ελάχιστες απαιτήσεις για το περιεχόμενο των μηνυμάτων XML Κοινή Επικεφαλίδα Version (Έκδοση) Test Identifier (Δοκιμαστικός αναγνωριστικός κωδικός) Technical Identifier (Τεχνικός αναγνωριστικός κωδικός) Workflow Identifier (Αναγνωριστικός κωδικός ροής εργασίας) Η επίσημη έκδοση των προδιαγραφών XML θα καθορίζεται από τον χώρο ονομάτων που ορίζεται στη διάταξη XSD του μηνύματος, καθώς και στο χαρακτηριστικό version του στοιχείου Επικεφαλίδα όλων των μηνυμάτων XML. 0 αριθμός έκδοσης («n.m») θα ορίζεται ως σταθερή τιμή σε κάθε έκδοση του αρχείου καθορισμού διάταξης XML (xsd). Προαιρετικό αναγνωριστικό για δοκιμαστικούς ελέγχους. 0 αποστολέας του δοκιμαστικού ελέγχου συμπληρώνει το αναγνωριστικό και όλοι οι συμμετέχοντες στη ροή εργασίας διαβιβάζουν ή επιστρέφουν το ίδιο αναγνωριστικό. Σε περιβάλλον παραγωγής, αυτό το αναγνωριστικό δεν λαμβάνεται υπόψη και, εάν παρέχεται, δεν χρησιμοποιείται. Διεθνής μοναδικός αναγνωριστικός κωδικός που προσδιορίζει μοναδικά κάθε μεμονωμένο μήνυμα. 0 αποστολέας δημιουργεί διεθνή μοναδικό αναγνωριστικό κωδικό και συμπληρώνει το εν λόγω χαρακτηριστικό. Τα δεδομένα αυτά δεν χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικό επίπεδο. 0 αναγνωριστικός κωδικός ροής εργασίας συνίσταται σε διεθνή μοναδικό αναγνωριστικό κωδικό και δημιουργείται από το κράτος μέλος που υποβάλλει το αίτημα. Στη συνέχεια, το εν λόγω αναγνωριστικό χρησιμοποιείται σε όλα τα μηνύματα για τη συσχέτιση της ροής εργασίας. Sent At (Εστάλη την) Η ημερομηνία και η ώρα (UTC) αποστολής του μηνύματος. Timeout (Χρόνος λήξης) From (Από) Το (Προς) Προαιρεπκό χαρακτηριστικό ημερομηνίας και ώρας (σε μορφότυπο UTC). Η τιμή αυτή καθορίζεται μόνο από τον κόμβο για αιτήματα που έχουν διαβιβαστεί. Κατ αυτόν τον τρόπο, το κράτος μέλος που αποστέλλει την απάντηση ενημερώνεται σχετικά με τον χρόνο λήξης του αιτήματος. Η τιμή αυτή δεν απαιτείται για MS2TCN_<x>_Req και για όλα τα μηνύματα απάντησης. Είναι δε προαιρετική, ώστε να είναι δυνατή η χρήση της ίδιας επικεφαλίδας σε όλους τους τύπους μηνυμάτων, ανεξαρτήτως του κατά πόσον απαιτείται το χαρακτηριστικό «χρόνος λήξης». 0 κωδικός ISO Alpha 2 του κράτους μέλους που αποστέλλει το μήνυμα ή «EU». 0 κωδικός ISO Alpha 2 του κράτους μέλους στο οποίο αποστέλλεται το μήνυμα ή «EU». 'Ελεγχος Αξιοπιστίας Αίτημα Ελέγχου Αξιοπιστίας Business Case Identifier (Αναγνωριστικό επιχειρηματικού φακέλου) Requesting Competent Authority (Αρμόδια αρχή που υποβάλλει το αίτημα) 0 αύξων αριθμός ή ο αριθμός αναφοράς που προσδιορίζει κάθε μεμονωμένο αίτημα. Η αρμόδια αρχή που εξέδωσε το αίτημα αναζήτησης. Transport Manager Details (Στοιχεία τον διαχειριστή μεταφορών), εφόσον δεν διατίθενται στοιχεία για το πιστοποιητικό επαγγελματικής επάρκειας Family Name (Επώνυμο) Επώνυμο του διαχειριστή μεταφορών, όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό επαγγελματικής επάρκειας.

5 First Name (Όνομα) Date of Birth (Ημερομηνία γέννησης) Place of Birth (Τόπος γέννησης) Αίτημα Ελέγχου Αξιοπιστίας Πλήρες όνομα του διαχειριστή μεταφορών, όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό επαγγελματικής επάρκειας. Ημερομηνία γέννησης του διαχειριστή μεταφορών σε μορφότυπο ISO 8601 (ΕΕΕΕ-ΜΜ-ΗΗ). Τόπος γέννησης του διαχειριστή μεταφορών. CPC Details (Στοιχεία τον πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας), εφόσον δεν διατίθενται στοιχεία για τον διαχειριστή μεταφορών CPC Number (Αριθμός πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας) CPC Issue Date (Ημερομηνία έκδοσης του πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας) CPC Issue Country (Χώρα έκδοσης του πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας) Αριθμός πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας Ημερομηνία έκδοσης του πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας σε μορφότυπο ISO 8601 (ΕΕΕΕ-ΜΜ-ΗΗ). Χώρα έκδοσης του πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας σε μορφότυπο ISO alpha 2. Business Case Identifier (Αναγνωριστικό επιχειρηματικού φακέλου) Απάντηση Ελέγχου Αξιοπιστίας 0 αύξων αριθμός ή ο αριθμός αναφοράς που αντιστοιχεί στο αναγνωριστικό επιχειρηματικού φακέλου του αιτήματος. Requesting Competent Authority (Αρμόδια αρχή που υποβάλλει το αίτημα) Η αρμόδια αρχή που εξέδωσε το αίτημα αναζήτησης. Responding Competent Authority (Αρμόδια αρχή που αποστέλλει την απάντηση) Status Code (Κωδικός καθεστώτος) Status Message (Μήνυμα καθεστώτος) Η αρμόδια αρχή που απάντησε στο αίτημα αναζήτησης. 0 κωδικός καθεστώτος της αναζήτησης (π.χ. βρέθηκε, δεν βρέθηκε, σφάλμα κ.λπ.). Επεξηγηματική περιγραφή του καθεστώτος (εάν χρειάζεται). Found Transport Manager Details (Στοιχεία τον διαχειριστή μεταφορών πον βρέθηκε), εφόσον ο κωδικός καθεστώτος είναι «Βρέθηκε» Family Name (Επώνυμο) First Name (Ονομα) Date of Birth (Ημερομηνία γέννησης) Place of Birth (Τόπος γέννησης) Επώνυμο του διαχειριστή μεταφορών όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. Πλήρες όνομα του διαχειριστή μεταφορών όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. Ημερομηνία γέννησης του διαχειριστή μεταφορών σε μορφότυπο ISO 8601 (ΕΕΕ-ΜΜ-ΗΗ) όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. Τόπος γέννησης του διαχειριστή μεταφορών όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο.

6 CPC Number (Αριθμός πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας) CPC Issue Date (Ημερομηνία έκδοσης του πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας) CPC Issue Country (Χώρα έκδοσης του πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας) Total Managed Undertakings (Σύνολο διαχειριζόμενων επιχειρήσεων) Total Managed Undertakings (Σύνολο διαχειριζόμενων οχημάτων) Απάντηση Ελέγχου Αξιοπιστίας Αριθμός πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. Ημερομηνία έκδοσης του πιστοποιητικού CPC σε μορφότυπο ISO 8601 (ΕΕΕΕ-ΜΜ-ΗΗ) όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. Χώρα έκδοσης του πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας σε μορφότυπο ISO alpha 2 όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. 0 αριθμός των επιχειρήσεων μεταφορών που αντιστοιχούν στον διαχειριστή μεταφορών. 0 συνολικός αριθμός των οχημάτων που αντιστοιχούν στον διαχειριστή μεταφορών. Fitness (Καταλληλότητα) Δήλωση: «Κατάλληλος» είτε «Ακατάλληλος». End Date of Unfitness (Ημερομηνία λήξης ακαταλληλότητας) Search Method (Μέθοδος αναζήτησης) Ημερομηνία λήξης ακαταλληλότητας του διαχειριστή μεταφορών σε μορφότυπο ISO 8601 (ΕΕΕΕ-ΜΜ-ΗΗ). Συμπληρώνεται εφόσον στο πεδίο Καταλληλότητα επιλέγεται «Ακατάλληλος». Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε για την εύρεση του διαχειριστή μεταφορών: NYSIIS, CPC, προσαρμοσμένη αναζήτηση. Transport Undertaking (for each found Transport Manager) [Επιχείρηση μεταφορών (για κάθε διαχειριστή μεταφορών που βρέθηκε)], εφόσον οι διαχειριζόμενες επιχειρήσεις είναι > 0 Transport Undertaking Name (Επωνυμία της επιχείρησης μεταφορών) Transport Undertaking Address (Διεύθυνση της επιχείρησης μεταφορών) Community Licence Number (Αριθμός της κοινοτικής άδειας) Community Licence Status (Καθεστώς της κοινοτικής άδειας) Managed Vehicles (Διαχειριζόμενα οχήματα) Η επωνυμία της επιχείρησης μεταφορών (όνομα και νομική μορφή) όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. Η διεύθυνση της επιχείρησης μεταφορών (διεύθυνση, ταχυδρομικός κωδικός, πόλη, χώρα) όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. 0 αύξων αριθμός της κοινοτικής άδειας της επιχείρησης μεταφορών όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. Το καθεστώς της κοινοτικής άδειας της επιχείρησης μεταφορών όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. 0 αριθμός των διαχειριζόμενων οχημάτων όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. Κοινοποίηση Παράβασης Αίτημα Κοινοποίησης Παράβασης Business Case Identifier (Αναγνωριστικό επιχειρηματικού φακέλου) 0 αύξων αριθμός ή ο αριθμός αναφοράς που προσδιορίζει κάθε μεμονωμένο αίτημα. Notifying Authority (Κοινοποιούσα αρχή) Η αρμόδια αρχή που εκδίδει την κοινοποίηση παράβασης.

7 Transport Undertaking (Επιχείρηση μεταφορών) Αίτημα Κοινοποίησης Παράβασης Transport Undertaking Name (Επωνυμία της επιχείρησης μεταφορών) Η επωνυμία της επιχείρησης μεταφορών για την οποία καταχωρίζεται η παράβαση. Community Licence Number (Αριθμός της κοινοτικής άδειας) 0 αύξων αριθμός του επικυρωμένου αντιγράφου της κοινοτικής άδειας της επιχείρησης μεταφορών. Vehicle Registration Number (Αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος) 0 αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος που διέπραξε την παράβαση. Vehicle Registration Countiy (Χώρα ταξινόμησης του οχήματος) Η χώρα στην οποία το όχημα έχει ταξινομηθεί. Serious Infringement (Σοβαρή παράβαση) Date of Infringement (Ημερομηνία παράβασης) Ημερομηνία της παράβασης σε μορφότυπο ISO (ΕΕΕΕ-ΜΜ-ΗΗ). Category (Κατηγορία) Η κατηγορία της παράβασης: MSI πλέον σοβαρή παράβαση VSI πολύ σοβαρή παράβαση SI σοβαρή παράβαση Infringement Type (Τύπος παράβασης) Σύμφωνα με την ταξινόμηση που προβλέπεται στο παράρτημα IV του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1071/2009 και το παράρτημα I του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 2016/403 Date of Check (Ημερομηνία ελέγχου) Η ημερομηνία ελέγχου κατά την οποία διαπιστώθηκε η παράβαση σε μορφότυπο ISO 8601 (ΕΕΕΕ-ΜΜ-ΗΗ). Penalty Imposed (for each Serious Infringement) (Επιβληϋείσα κύρωση (για κάθε σοβαρή παράβαση)) Penalty Imposed Identifier (Αναγνωριστικό επιβληθείσας κύρωσης) Ο αύξων αριθμός της επιμέρους επιβληθείσας κύρωσης. Final Decision Date (Ημερομηνία τελικής απόφασης) Η ημερομηνία τελικής απόφασης της επιβληθείσας κύρωσης σε μορφότυπο ISO 8601 (ΕΕΕΕ-ΜΜ-ΗΗ). Penalty Type Imposed (Τύπος επιβληθείσας κύρωσης) Δήλωση: 101 «Προειδοποίηση» 201 «Προσωρινή απαγόρευση ενδομεταφορών» 202 «Πρόστιμο» 203 «Απαγόρευση» 204 «Ακινητοποίηση» 102 «Αλλο»

8 Start Date (Ημερομηνία έναρξης) Αίτημα Κοινοποίησης Παράβασης Η ημερομηνία έναρξης της επιβληθείσας κύρωσης σε μορφότυπο ISO 8601 (ΕΕΕΕ-ΜΜ-ΗΗ). End Date (Ημερομηνία λή- ης) Η ημερομηνία λήξης της επιβληθείσας κύρωσης σε μορφότυπο ISO 8601 (ΕΕΕΕ-ΜΜ-ΗΗ). Is Executed (Εκτελέσθηκε) / Penalty Requested (for each Serious Infringement) [Ζητηθείσα κύρωση (για κάθε σοβαρή παράβαση)] Όχ> Penalty Requested Identifier (Αναγνωριστικό ζητηθείσας κύρωσης) 0 αύξων αριθμός της επιμέρους ζητηθείσας κύρωσης. Penalty Type Requested (Τύπος ζητηθείσας κύρωσης) Δήλωση: 101 «Προειδοποίηση» 301 «Προσωρινή ανάκληση ορισμένων ή όλων των επικυρωμένων ανπγράφων της κοινοπκής άδειας» 302 «Οριστική ανάκληση ορισμένων ή όλων των επικυρωμένων ανπγράφων της κοινοπκής άδειας» 303 «Προσωρινή ανάκληση της κοινοτικής άδειας» 304 «Οριστική ανάκληση της κοινοτικής άδειας» 305 «Αναστολή της έκδοσης βεβαιώσεων οδηγού» 306 «Ανάκληση των βεβαιώσεων οδηγού» 307 «Έκδοση βεβαιώσεων οδηγού που υπόκειται σε πρόσθετους όρους έτσι ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε κατάχρηση» Duration (Διάρκεια) Η διάρκεια της ζητηθείσας κύρωσης (ημερολογιακές ημέρες). Απάντηση Κοινοποίησης Παράβασης Business Case Identifier (Αναγνωριστικό επιχειρηματικού φακέλου) Ο αύξων αριθμός ή ο αριθμός αναφοράς που αντιστοιχεί στο αναγνωριστικό επιχειρηματικού φακέλου του αιτήματος. Originating Authority (Αρχή προέλευσης) Η αρμόδια αρχή που εξέδωσε την αρχική κοινοποίηση παράβασης. Licensing Authority (Αρχή αδειοδότησης) Η αρμόδια αρχή που αποστέλλει την απάντηση στην κοινοποίηση παράβασης. Status Code (Κωδικός καθεστώτος) Ο κωδικός καθεστώτος της κοινοποίησης παράβασης (π.χ. βρέθηκε, δεν βρέθηκε, σφάλμα κ.λπ.). Status Message (Μήνυμα καθεστώτος) Επεξηγηματική περιγραφή του καθεστώτος (εάν χρειάζεται).

9 Transport Undertaking (Επιχείρηση μεταφορών) Απάντηση Κοινοποίησης Παράβασης Transport Undertaking Name (Επωνυμία της επιχείρησης μεταφορών) Η επωνυμία της επιχείρησης μεταφορών όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. Penalty Imposed (Επιβλη&είσα κύρωση) Όχ, Penalty Imposed Identifier (Αναγνωριστικό επιβληθείσας κύρωσης) 0 αύξων αριθμός της επιμέρους επιβληθείσας κύρωσης (αναγράφεται στο αναγνωριστικό ζητηθείσας κύρωσης της κοινοποίησης παράβασης). Authority Imposing Penalty (Αρχή που επιβάλλει την κύρωση) Η ονομασία της αρχής που επιβάλλει την κύρωση. Is Imposed (Επιβλήθηκε) / Penalty Type Imposed (Τύπος επιβληθείσας κύρωσης) Δήλωση: 101 «Προειδοποίηση» 301 «Προσωρινή ανάκληση ορισμένων ή όλων των επικυρωμένων ανπγράφων της κοινοπκής άδειας» 302 «Οριστική ανάκληση ορισμένων ή όλων των επικυρωμένων ανπγράφων της κοινοπκής άδειας» 303 «Προσωρινή ανάκληση της κοινοτικής άδειας» 304 «Οριστική ανάκληση της κοινοτικής άδειας» 305 «Αναστολή της έκδοσης βεβαιώσεων οδηγού» 306 «Ανάκληση των βεβαιώσεων οδηγού» 307 «Έκδοση βεβαιώσεων οδηγού που υπόκειται σε πρόσθετους όρους έτσι ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε κατάχρηση» 102 «Αλλο» Start Date (Ημερομηνία έναρξης) Η ημερομηνία έναρξης της επιβληθείσας κύρωσης σε μορφότυπο ISO 8601 (ΕΕΕΕ-ΜΜ-ΗΗ). End Date (Ημερομηνία λή- ης) Η ημερομηνία λήξης της επιβληθείσας κύρωσης σε μορφότυπο ISO 8601 (ΕΕΕΕ-ΜΜ-ΗΗ). Reason (Λόγος) Ο λόγος σε περίπτωση που δεν επιβλήθηκε κύρωση. Business Case Identifier (Αναγνωριστικό επιχειρηματικού φακέλου) Βεβαίωση Παραλαβής Κοινοποίησης Παράβασης Ο αύξων αριθμός ή ο αριθμός αναφοράς που αντιστοιχεί στο αναγνωριστικό επιχειρηματικού φακέλου της κοινοποίησης ή της απάντησης. Status Code (Κωδικός καθεστώτος) Ο κωδικός καθεστώτος της βεβαίωσης παραλαβής.

10 Βεβαίωση Παραλαβής Κοινοποίησης Παράβασης Status Message (Μήνυμα καθεστώτος) Στοιχειοσειρά μηνύματος καθεστώτος Originating Authority (Αρχή προέλευσης) Για βεβαίωση παραλαβής κοινοποίησης παράβασης (IN_Ack): αυτό το πεδίο αναφέρεται στη νομοθεσία ως «Αναγνωριστικό αρμόδιας αρχής στην οποία απευθύνεται». Για βεβαίωση παραλαβής απάντησης για παράβαση (IR_Ack): αυτό το πεδίο αναφέρεται στη νομοθεσία ως «Αναγνωριστικό αρμόδιας αρχής που βεβαιώνει την παραλαβή». Licensing Authority (Αρχή αδειοδότησης) Στην περίπτωση IN_Ack: αυτό το πεδίο αναφέρεται στη νομοθεσία ως «Αναγνωριστικό αρμόδιας αρχής που βεβαιώνει την παραλαβή». Στην περίπτωση IR_Ack: αυτό το πεδίο αναφέρεται στη νομοθεσία ως «Αναγνωριστικό αρμόδιας αρχής στην οποία απευθύνεται». Acknowledgement Type (Τύπος βεβαίωσης παραλαβής) Καθορισμός του τύπου βεβαίωσης παραλαβής Πιθανές τιμές: «IN_Ack» «IR_Ack» 'Ελεγχος Κοινοτικής Άδειας Business Case Identifier (Αναγνωριστικό επιχειρηματικού φακέλου) Αίτημα Ελέγχου Κοινοτικής Άδαας 0 αύξων αριθμός ή ο αριθμός αναφοράς που προσδιορίζει κάθε μεμονωμένο αίτημα. Originating Authority (Αρχή προέλευσης) Η αρχή που εκδίδει το αίτημα αναζήτησης. Transport Undertaking (Επιχείρηση μεταφορών) Transport Undertaking Name (Επωνυμία της επιχείρησης μεταφορών) Η επωνυμία της επιχείρησης μεταφορών για την οποία ζητούνται τα στοιχεία της κοινοτικής άδειας. Community Licence Number (Αριθμός της κοινοτικής άδειας) 0 αύξων αριθμός του επικυρωμένου αντιγράφου της κοινοτικής άδειας για την οποία ζητούνται τα στοιχεία. Vehicle Registration Number (Αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος) 0 αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος για το οποίο εκδίδεται το επικυρωμένο αντίγραφο της κοινοτικής άδειας. Business Case Identifier (Αναγνωριστικό επιχειρηματικού φακέλου) Απάντηση Ελέγχου Κοινοτικής Άδαας 0 αύξων αριθμός ή ο αριθμός αναφοράς που προσδιορίζει κάθε μεμονωμένο αίτημα. Originating Authority (Αρχή προέλευσης) Η αρχή που εξέδωσε το αίτημα αναζήτησης. Transport Undertaking (Επιχείρηση μεταφορών) Transport Undertaking Name (Επωνυμία της επιχείρησης μεταφορών) Η επωνυμία της επιχείρησης μεταφορών (όνομα και νομική μορφή) όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο.

11 Transport Undertaking Address (Διεύθυνση της επιχείρησης μεταφορών) Απάντηση Ελέγχου Κοινοτικής Άδαας Η διεύθυνση της επιχείρησης μεταφορών (διεύθυνση, ταχυδρομικός κωδικός, πόλη, χώρα) όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. Community Licence Details (Στοιχεία της κοινοτικής άδειας) Licence Number (Αριθμός της άδειας) 0 αύξων αριθμός της κοινοτικής άδειας της επιχείρησης μεταφορών όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. Licence Status (Καθεστώς της άδειας) Το καθεστώς της κοινοτικής άδειας της επιχείρησης μεταφορών όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο: «Ενεργή» «Ανεστάλη» «Απεσύρθη» «Έληξε» «Απωλέσθη/εκλάπη» «Ακυρώθηκε» «Επεστράφη» Licence Type (Τύπος άδειας) 0 τύπος της κοινοπκής άδειας όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. Δήλωση: «Κοινοτική άδεια μεταφοράς επιβατών» «Εθνική άδεια μεταφοράς επιβατών» «Κοινοτική άδεια μεταφοράς εμπορευμάτων» «Εθνική άδεια μεταφοράς εμπορευμάτων» Start Date (Ημερομηνία έναρξης) Η ημερομηνία έναρξης ισχύος της κοινοτικής άδειας. Expiry Date (Ημερομηνία λήξης) Η ημερομηνία λήξης ισχύος της κοινοτικής άδειας. Withdrawal Date (Ημερομηνία απόσυρσης) Η ημερομηνία απόσυρσης της κοινοτικής άδειας. Suspension Date (Ημερομηνία αναστολής) Η ημερομηνία αναστολής της κοινοτικής άδειας. Suspension Expiry Date (Ημερομηνία λήξης της αναστολής) Η ημερομηνία λήξης της αναστολής της κοινοτικής άδειας. Managed Vehicles (Διαχειριζόμενα οχήματα) 0 αριθμός των διαχειριζόμενων οχημάτων όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο. Certified True Copy Details (Στοιχεία τον επικνρωμένον αντιγράφου) Licence Number (Αριθμός της άδειας) 0 αύξων αριθμός του επικυρωμένου αντιγράφου της κοινοτικής άδειας της επιχείρησης μεταφορών όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο (αυτός είναι ο αριθμός της άδειας που παρελήφθη με το αίτημα).

12 Licence Status (Καθεστώς της άδειας) Licence Type (Τύπος άδειας) Start Date (Ημερομηνία έναρξης) Expiry Date (Ημερομηνία λήξης) Withdrawal Date (Ημερομηνία απόσυρσης) Suspension Date (Ημερομηνία αναστολής) Suspension Expiry Date (Ημερομηνία λήξης της αναστολής) Απάντηση Ελέγχου Κοινοτικής Άδαας Το καθεστώς του επικυρωμένου αντιγράφου της κοινοτικής άδειας της επιχείρησης μεταφορών όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο: «Ενεργή» «Ανεστάλη» «Απεσύρθη» «Έληξε» «Απωλέσθη/εκλάπη» «Ακυρώθηκε» «Επεστράφη» 0 τύπος του επικυρωμένου αντιγράφου της κοινοτικής άδειας όπως έχει καταχωριστεί στο μητρώο: Δήλωση: «Κοινοτική άδεια μεταφοράς επιβατών» «Εθνική άδεια μεταφοράς επιβατών» «Κοινοτική άδεια μεταφοράς εμπορευμάτων» «Εθνική άδεια μεταφοράς εμπορευμάτων» Η ημερομηνία έναρξης ισχύος του επικυρωμένου αντιγράφου της κοινοτικής άδειας. Η ημερομηνία λήξης ισχύος του επικυρωμένου αντιγράφου της κοινοτικής άδειας. Η ημερομηνία απόσυρσης του επικυρωμένου αντιγράφου της κοινοτικής άδειας. Η ημερομηνία αναστολής του επικυρωμένου αντιγράφου της κοινοτικής άδειας. Η ημερομηνία λήξης της αναστολής του επικυρωμένου αντιγράφου της κοινοτικής άδειας.

13 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ NYSIIS 1. Ο αλγόριθμος NYSIIS που εφαρμόζεται στον κεντρικό κόμβο χρησιμοποιείται για την κωδικοποίηση των ονομάτων όλων των διαχειριστών μεταφορών στο εθνικό μητρώο. 2. Κατά την αναζήτηση διαχειριστή μεταφορών στο μητρώο μέσω της λειτουργίας CGR, τα κράτη μέλη πρέπει πάντοτε να χρησιμοποιούν τα κλειδιά NYSIIS ως κύριο μηχανισμό αναζήτησης. 3. Επιπλέον, τα κράτη μέλη δύνανται να χρησιμοποιούν προσαρμοσμένο αλγόριθμο για να λαμβάνουν περισσότερα αποτελέσματα. 4. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης αναφέρουν τον μηχανισμό αναζήτησης, είτε NYSIIS, είτε CPC, είτε εξατομικευμένο, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για την εύρεση καταγραφής. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V ΑΠΑΠΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Για την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του κεντρικού κόμβου και των εθνικών συστημάτων πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα το πρωτόκολλο HTTPS. 2. Τα εθνικά συστήματα χρησιμοποιούν τα πιστοποιητικά ΡΚΙ που παρέχονται από την Επιτροπή με στόχο την ασφαλή διαβίβαση μηνυμάτων μεταξύ του εθνικού συστήματος και του κόμβου. 3. Τα εθνικά συστήματα εφαρμόζουν, κατ ελάχιστο, πιστοποιητικά που χρησιμοποιούν αλγόριθμο τεμαχισμού SHA-2 (SHA-256) για υπογραφή και μήκος δημόσιου κλειδιού bit.

14 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ 1. Τα εθνικά συστήματα πληρούν το ακόλουθο ελάχιστο επίπεδο εξυπηρέτησης: 1.1. Είναι διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα Η διαθεσιμότητά τους παρακολουθείται μέσω μηνύματος «heartbeat» από τον κεντρικό κόμβο Το ποσοστό διαθεσιμότητάς τους είναι 98 %, σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα (τα στοιχεία έχουν στρογγυλοποιηθεί στην πλησιέστερη κατάλληλη μονάδα): Διαθεσιμότητα σημαίνει μη διαθεσιμότητα Ανά ημέρα Ανά μήνα Ανά έτος 98 % 0,5 ωρών 1 5 ωρών 7,5 ημερών Τα κράτη μέλη καλούνται να τηρούν το ποσοστό διαθεσιμότητας ανά ημέρα, ωστόσο αναγνωρίζεται ότι ορισμένες απαραίτητες εργασίες, όπως οι εργασίες συντήρησης του συστήματος, απαιτούν χρόνο μη διαθεσιμότητας άνω των 30 λεπτών. Εντούτοις, τα ποσοστά διαθεσιμότητας ανά μήνα και ανά έτος παραμένουν υποχρεωτικά Απαντούν σε ποσοστό τουλάχιστον 98 % των αιτημάτων που τους διαβιβάζονται κατά τη διάρκεια ενός ημερολογιακού μήνα Κατά την αποστολή απάντησης σε αίτημα ελέγχου αξιοπιστίας, βεβαίωσης παραλαβής κοινοποίησης παράβασης και απάντησης σε αίτημα ελέγχου κοινοτικής άδειας σύμφωνα με το παράρτημα VIII: Απαντούν στα αιτήματα εντός 10 δευτερολέπτων Ο συνολικός χρόνος λήξης του αιτήματος (το επιτρεπόμενο χρονικό όριο κατά το οποίο ο αϊτών αναμένει απάντηση) δεν υπερβαίνει τα 20 δευτερόλεπτα Είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν αιτήματα με ρυθμό 6 μηνυμάτων ανά δευτερόλεπτο Τα εθνικά συστήματα δεν επιτρέπεται να αποστέλλουν αιτήματα προς τον κόμβο ERRU με ρυθμό άνω των 2 αιτημάτων ανά δευτερόλεπτο Όλα τα εθνικά συστήματα είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν τυχόν τεχνικά προβλήματα του κεντρικού κόμβου ή των εθνικών συστημάτων άλλων κρατών μελών. Σε αυτά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής προβλήματα: α) απώλεια σύνδεσης με τον κεντρικό κόμβο, β) μη απόκριση σε αίτημα, γ) λήψη απάντησης πέραν του χρόνου λήξης του μηνύματος, δ) λήψη ανεπίκλητων μηνυμάτων, ε) λήψη μη έγκυρων μηνυμάτων. 2. Ο κεντρικός κόμβος: 2.1. Διαθέτει ποσοστό διαθεσιμότητας της τάξης του 98 % Κοινοποιεί στα εθνικά συστήματα τυχόν σφάλματα, είτε με μήνυμα απάντησης είτε με ειδικό μήνυμα σφάλματος. Αντιστοίχως, τα εθνικά συστήματα λαμβάνουν τα ειδικά αυτά μηνύματα σφάλματος και διαθέτουν ροή εργασίας για την αντιμετώπιση σφαλμάτων, προκειμένου να προβούν σε κάθε κατάλληλη ενέργεια για την επίλυση του κοινοποιηθέντος σφάλματος.

15 3. Συντήρηση Τα κράτη μέλη ενημερώνουν τα άλλα κράτη μέλη και την Επιτροπή για τυχόν εργασίες προγραμματισμένης συντήρησης μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την έναρξη των εν λόγω εργασιών, εάν αυτό είναι τεχνικώς εφικτό. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VII ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. Στο παρόν παράρτημα παρατίθενται λεπτομέρειες σχετικά με τα στοιχεία καταγραφής κινήσεων και τα στατιστικά στοιχεία που συγκεντρώνονται στον κεντρικό κόμβο και όχι στα κράτη μέλη. 2. Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των προσωπικών δεδομένων, τα δεδομένα για στατιστικούς σκοπούς είναι ανώνυμα. Τα αναγνωριστικά στοιχεία συγκεκριμένου διαχειριστή μεταφορών, επιχείρησης μεταφορών ή πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας δεν είναι διαθέσιμα για στατιστικούς σκοπούς. 3. Μέσω της καταγραφής κινήσεων, ελέγχονται όλες οι συναλλαγές με σκοπό την παρακολούθηση και τη διόρθωση λαθών, και για να είναι δυνατή η παραγωγή στατιστικών στοιχείων όσον αφορά τις συναλλαγές αυτές. 4. Τα προσωπικά δεδομένα δεν διατηρούνται στα αρχεία καταγραφής για περισσότερο από έξι μήνες. Οι στατιστικές πληροφορίες διατηρούνται για απεριόριστο χρονικό διάστημα. 5. Τα στατιστικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την υποβολή αναφορών περιλαμβάνουν τα εξής: α) το κράτος μέλος που υποβάλλει το αίτημα β) το κράτος μέλος που αποστέλλει την απάντηση Υ) τον τύπο του μηνύματος δ) τον κωδικό καθεστώτος της απάντησης ε) την ημερομηνία και την ώρα των μηνυμάτων στ) τον χρόνο απόκρισης.

16 EL I Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 87/23 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VIII ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ERRU 1. EΛΕΓΧΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Κατά τον έλεγχο μέσω ERRU, σύμφωνα με το άρθρο 11 παράγραφος 4 του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1071/2009, αν ο διαχειριστής μεταφορών έχει κηρυχθεί σε κάποιο κράτος μέλος ακατάλληλος να διαχειρίζεται τις μεταφορικές δραστηριότητες επιχείρησης, τα κράτη μέλη πραγματοποιούν αναζήτηση ευρυεκπομπής CGR αποστέλλοντας Αίτημα Ελέγχου Αξιοπιστίας. Τα κράτη μέλη που αποστέλλουν την απάντηση ανταποκρίνονται στο αίτημα αποστέλλοντας Απάντηση Ελέγχου Αξιοπιστίας. 2. ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ 2.1. Κατά την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με σοβαρές παραβάσεις μέσω ERRU, σύμφωνα με το άρθρο 13 παράγραφος 1 του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1072/2009 ή το άρθρο 23 παράγραφος 1 του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1073/2009, το κράτος μέλος παράβασης κοινοποιεί στο κράτος μέλος εγκατάστασης τυχόν σοβαρή(-ές) παράβασης(-εις) που διαπράχθηκε(-αν) από επιχείρηση μεταφορών, δυνάμει του άρθρου 16 του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1071/2009. Η κοινοποίηση πραγματοποιείται με την αποστολή Αιτήματος Κοινοποίησης Παράβασης Το Αίτημα Κοινοποίησης Παράβασης διαβιβάζεται το συντομότερο δυνατόν και το αργότερο εντός έξι εβδομάδων από την οριστική απόφαση για το ζήτημα. Στο αίτημα περιγράφονται οι παραβάσεις καθώς και το καθεστώς των κυρώσεων που επιβλήθηκαν και των κυρώσεων που ζητήθηκαν, κατά περίπτωση, στο κράτος μέλος εγκατάστασης Το κράτος μέλος εγκατάστασης ανταποκρίνεται στο Αίτημα Κοινοποίησης Παράβασης αποστέλλοντας Απάντηση Κοινοποίησης Παράβασης το συντομότερο δυνατόν και το αργότερο εντός έξι εβδομάδων από την οριστική απόφαση για το ζήτημα, στην οποία περιγράφονται, κατά περίπτωση, οι επιβληθείσες κυρώσεις που ζητήθηκαν από το κράτος μέλος παράβασης. Εφόσον δεν επιβλήθηκαν οι εν λόγω κυρώσεις, η Απάντηση Κοινοποίησης Παράβασης αναφέρει τον σχετικό λόγο Σε κάθε περίπτωση, η παραλαβή της Κοινοποίησης Παράβασης βεβαιώνεται με Βεβαίωση Παραλαβής Κοινοποίησης Παράβασης. 3. EΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ 3.1. Κατά τον έλεγχο διαθεσιμότητας της κοινοτικής άδειας που αναφέρεται στο άρθρο 4 του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1072/2009 και του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1073/2009, τα κράτη μέλη δύνανται να ζητήσουν τα στοιχεία της κοινοτικής άδειας που αναφέρονται στο άρθρο 16 παράγραφος 2 στοιχείο δ) του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1071/2009, με την αποστολή Αιτήματος Ελέγχου Κοινοτικής Άδειας στο κράτος μέλος εγκατάστασης Το κράτος μέλος εγκατάστασης ανταποκρίνεται αποστέλλοντας Απάντηση Ελέγχου Κοινοτικής Άδειας.

Ελάχιστες απαιτήσεις για το περιεχόμενο των μηνυμάτων XML

Ελάχιστες απαιτήσεις για το περιεχόμενο των μηνυμάτων XML ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I Τα παραρτήματα I, II, III, VI, VII και VIII του εκτελεστικού κανονισμού (ΕΕ) 2016/ 68 τροποποιούνται ως εξής: 1) το παράρτημα I τροποποιείται ως εξής: α) στο σημείο 1.1, η δεύτερη παράγραφος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I. Γενικές πτυχές του συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων TACHOnet. Το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων TACHOnet αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I. Γενικές πτυχές του συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων TACHOnet. Το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων TACHOnet αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I Γενικές πτυχές του συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων TACHOnet 1. Αρχιτεκτονική Το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων TACHOnet αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη: 1.1. Κεντρικό κόμβο ο οποίος έχει τη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 29.11.2017 C(2017) 7845 final ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ σχετικά με λεπτομερείς κανόνες για τις διαδικασίες κοινοποίησης των επαγγελματικών

Διαβάστε περισσότερα

Ελάχιστες απαντήσεις για το περιεχόμενο των μηνυμάτων XML

Ελάχιστες απαντήσεις για το περιεχόμενο των μηνυμάτων XML ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ελάχιστες απαντήσεις για το περιεχόμενο των μηνυμάτων XML 1. Επικεφαλίδα Το σύνολο των μηνυμάτων XML που ανταλλάσσονται με το σύστημα έχουν την ίδια επικεφαλίδα για να ταυτοποιούνται ο αποστολέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 29.11.2017 C(2017) 7845 final ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 29.11.2017 σχετικά με λεπτομερείς κανόνες για τις διαδικασίες κοινοποίησης των επαγγελματικών

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες γραμμές Συνεργασία μεταξύ των αρχών βάσει των άρθρων 17 και 23 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 909/2014

Κατευθυντήριες γραμμές Συνεργασία μεταξύ των αρχών βάσει των άρθρων 17 και 23 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 909/2014 Κατευθυντήριες γραμμές Συνεργασία μεταξύ των αρχών βάσει των άρθρων 17 και 23 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 909/2014 28/03/2018 ESMA70-151-435 EL Πίνακας περιεχομένων 1 Πεδίο εφαρμογής... 2 2 Σκοπός... 4 3

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 10.6.2015 L 144/1 II (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2015/884 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 8ης Ιουνίου 2015 για τη θέσπιση των τεχνικών προδιαγραφών και διαδικασιών που απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

L 176/16 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

L 176/16 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 176/16 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 10.7.2010 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. 584/2010 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 1ης Ιουλίου 2010 σχετικά με την εφαρμογή της οδηγίας 2009/65/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 10.12.2018 L 313/13 ΑΠΟΦΑΣΗ (ΕΕ) 2018/1926 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 19ης Νοεμβρίου 2018 σχετικά με τη θέση που πρέπει να ληφθεί, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην ομάδα εμπειρογνωμόνων για την ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της

ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 13.1.2010 E(2010)19 τελικό ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 13.1.2010 σχετικά µε την ασφαλή ανταλλαγή µεταξύ των κρατών µελών των ηλεκτρονικών δεδοµένων για τον έλεγχο της µοναδικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ Δ/νση Επιβατικών Μεταφορών. Αρ. Πρωτ.: Β1/οικ63961/3213/

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ Δ/νση Επιβατικών Μεταφορών. Αρ. Πρωτ.: Β1/οικ63961/3213/ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ Δ/νση Επιβατικών Μεταφορών Αρ. Πρωτ.: Β1/οικ63961/3213/20-10-2015 ΘΕΜΑ: Διαβίβαση προς τις αρμόδιες περιφερειακές υπηρεσίες Μεταφορών των διαπιστούμενων εκ μέρους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Αναγνώριση της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. από την Εγκριτική Αρχή (Εγκρίσεις Τύπου -ΥΜΕ) ως Τεχνική Υπηρεσία κατηγορίας Β στις Εγκρίσεις Τύπου Οχημάτων Με την επιτυχή αξιολόγηση μας από την Εγκριτική Αρχή (Εγκρίσεις Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 25.4.2019 C(2019) 2962 final ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 25.4.2019 για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του ηλεκτρονικού μητρώου για τις ποσοστώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - COM(2016) 864 final - ANNEXES 1 to 4.

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - COM(2016) 864 final - ANNEXES 1 to 4. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 2 Δεκεμβρίου 2016 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2016/0380 (COD) 15150/16 ADD 1 ΠΡΟΤΑΣΗ Αποστολέας: Ημερομηνία Παραλαβής: Αποδέκτης: ENER 420 ENV 760 CLIMA 171

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή επαγγελματική ταυτότητα Οδηγίες χρήσης για επαγγελματίες

Ευρωπαϊκή επαγγελματική ταυτότητα Οδηγίες χρήσης για επαγγελματίες Ευρωπαϊκή επαγγελματική ταυτότητα Οδηγίες χρήσης για επαγγελματίες 28 Σεπτεμβρίου 2018 Έκδοση 1 Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΓΔ GROW - R2 Ευρωπαϊκή επαγγελματική ταυτότητα ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ευρωπαϊκή επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

(ANNEX I) Περιγραφή (Description)

(ANNEX I) Περιγραφή (Description) Κατηγορία κωδικού (category code) Κωδικός τύπου (Type code) (ANNEX I) Περιγραφή (Description) MSI 101 Υπέρβαση κατά 25% ή περισσότερο των μέγιστων χρονικών ορίων εξαήμερου ή δεκαπενθήμερου χρόνου οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. της πρότασης. κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. της πρότασης. κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 31.5.2017 COM(2017) 279 final ANNEXES 1 to 2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ της πρότασης κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την παρακολούθηση και τη δήλωση των εκπομπών

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες γραμμές για την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τον εσωτερικοποιημένο διακανονισμό δυνάμει του άρθρου 9 του κανονισμού για τα ΚΑΤ

Κατευθυντήριες γραμμές για την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τον εσωτερικοποιημένο διακανονισμό δυνάμει του άρθρου 9 του κανονισμού για τα ΚΑΤ Κατευθυντήριες γραμμές για την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τον εσωτερικοποιημένο διακανονισμό δυνάμει του άρθρου 9 του κανονισμού για τα ΚΑΤ 30/04/2019 ESMA70-151-367 EL Κατευθυντήριες γραμμές για την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΑ 2014/46/ΕΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΑ 2014/46/ΕΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 29.4.2014 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 127/129 ΟΔΗΓΙΑ 2014/46/ΕΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 3ης Απριλίου 2014 για την τροποποίηση της οδηγίας 1999/37/ΕΚ του Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. στην. Πρόταση οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. στην. Πρόταση οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου ΕΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 31.5.2017 COM(2017) 280 final ANNEXES 1 to 6 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ στην Πρόταση οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με τη διαλειτουργικότητα των συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Πολιτική και Ειδοποίηση περί Απορρήτου της CWT. Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2018

Διεθνής Πολιτική και Ειδοποίηση περί Απορρήτου της CWT. Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2018 Διεθνής Πολιτική και Ειδοποίηση περί Απορρήτου της CWT Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2018 Η ιδιωτικότητά σας είναι σημαντική Η Carlson Wagonlit Travel (CWT Global B.V. και οι συνδεδεμένες εταιρείες της, μαζί

Διαβάστε περισσότερα

EΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της

EΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 25.10.2018 C(2018) 6929 final EΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 25.10.2018 σχετικά με τον καθορισμό προδιαγραφών για τα μητρώα οχημάτων που αναφέρονται στο άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 16.6.2017 L 153/1 II (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2017/1005 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 15ης Ιουνίου 2017 για τον καθορισμό εκτελεστικών τεχνικών προτύπων όσον αφορά τον μορφότυπο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 13.6.2018 C(2018) 3697 final ANNEXES 1 to 2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1301/2014 και του

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία αρωγής χρηστών του δικτύου ΕΔΕΤ

Υπηρεσία αρωγής χρηστών του δικτύου ΕΔΕΤ Συντάκτης: Γιάννης Μητσός Ανδρέας Πολυράκης Κωδικός: NOC CP 0002 Αρμόδιο Τμήμα: Τεχνική διεύθυνση Κέντρο Αριθμός Αναθεώρησης: R2 Περιεχόμενα 1 Σκοπός... 3 2 Αρωγή Φορέων ΕΔΕΤ Helpdesk... 3 3 Ταξινόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την χρήση της online Υπηρεσίας Επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος

Οδηγίες για την χρήση της online Υπηρεσίας Επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος Οδηγίες για την χρήση της online Υπηρεσίας Επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος Η υπηρεσία αυτή δημιουργήθηκε για την εφαρμογή της Απόφασης του Υφυπουργού Οικονομικών ΠΟΛ. 1066 02.04.2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VIII. Εναρμονισμένες πληροφορίες σχετικά με την ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτου κινδύνου για την υγεία και προληπτικά μέτρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VIII. Εναρμονισμένες πληροφορίες σχετικά με την ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτου κινδύνου για την υγεία και προληπτικά μέτρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VIII Εναρμονισμένες πληροφορίες σχετικά με την ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτου κινδύνου για την υγεία και προληπτικά μέτρα ΜΕΡΟΣ A ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 1. Εφαρμογή 1.1. Οι εισαγωγείς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜIΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜIΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ & Ε.Φ.Κ. Δ/ΝΣΗ 19 Η ΤΕΛ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ. ΤΜΗΜΑ Α Αθήνα, 30-6- 2009 Αρ. Πρωτ.: 5024905/3083/Α0019 Ταχ. Δ/νση : Καρ. Σερβίας 10 ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 14 Φεβρουαρίου 2018 (OR. en)

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 14 Φεβρουαρίου 2018 (OR. en) Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 14 Φεβρουαρίου 2018 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2018/0027 (NLE) 6183/18 FISC 63 ECOFIN 108 ΠΡΟΤΑΣΗ Αποστολέας: Ημερομηνία Παραλαβής: Αποδέκτης: Αριθ. εγγρ.

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0204/302. Τροπολογία

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0204/302. Τροπολογία 23.3.2019 A8-0204/302 302 Αιτιολογική σκέψη 4 (4) Πρέπει να διασφαλίζεται ότι οι οδικοί μεταφορείς που είναι εγκατεστημένοι σε ένα κράτος μέλος έχουν πραγματική και συνεχή παρουσία στο εν λόγω κράτος μέλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. πρόταση για Απόφαση του Συμβουλίου

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. πρόταση για Απόφαση του Συμβουλίου ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 31.5.2016 COM(2016) 319 final ANNEX 6 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ στην πρόταση για Απόφαση του Συμβουλίου σχετικά με τη θέση που πρέπει να ληφθεί, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ANNEX ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ).../... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ANNEX ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ).../... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 3.9.2018 C(2018) 5722 final ANNEX ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ).../... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ σχετικά με τη θέσπιση ελάχιστων απαιτήσεων για την εφαρμογή των διατάξεων

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. πρωτ.: 77375/ Οδηγίες εφαρμογής της κοινής υπουργικ

Αρ. πρωτ.: 77375/ Οδηγίες εφαρμογής της κοινής υπουργικ Πίνακας περιεχομένων Αρ. πρωτ.: 77375/24.12.2014 Οδηγίες εφαρμογής της κοινής υπουργικής απόφασης Κ2-4946/2014 (ΦΕΚ 2919 Β') ως προς τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση πιστοποιητικών,

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες γραμμές

Κατευθυντήριες γραμμές EBA/GL/2015/19 19.10.2015 Κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις κοινοποιήσεις διαβατηρίου για μεσίτες πιστώσεων βάσει της οδηγίας για την ενυπόθηκη πίστη 1 1. Συμμόρφωση και υποχρεώσεις υποβολής εκθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. της. Πρότασης οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. της. Πρότασης οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου ΕΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 18.7.2014 COM(2014) 476 final ANNEXES 1 to 2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ της Πρότασης οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τη διευκόλυνση της διασυνοριακής ανταλλαγής

Διαβάστε περισσότερα

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - COM(2017) 691 final - ANNEX 1.

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - COM(2017) 691 final - ANNEX 1. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 23 Νοεμβρίου 2017 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2017/0308 (NLE) 14708/17 ADD 1 TRANS 506 COWEB 137 ELARG 85 ΠΡΟΤΑΣΗ Αποστολέας: Ημερομηνία Παραλαβής: Αποδέκτης:

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_ntsaseyg NO_DOC_EXT: 2018-138373 SOFTWARE VERSION: 9.9.2 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 274/9

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 274/9 20.10.2009 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 274/9 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΚ) αριθ. 976/2009 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 19ης Οκτωβρίου 2009 για την υλοποίηση της οδηγίας 2007/2/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 2.6.2017 C(2017) 3519 final ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 2.6.2017 για την ανάπτυξη μεθοδολογίας προσδιορισμού των παραμέτρων συσχέτισης που απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων Πολιτική Προστασίας Δεδομένων των Επισκεπτών του Ιστοτόπου Έχουμε ως βασική προτεραιότητά την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία επεξεργαζόμαστε και συμμορφωνόμαστε διαρκώς με την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για τις ανάγκες λειτουργίας του παρόντος ιστοτόπου είναι:

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για τις ανάγκες λειτουργίας του παρόντος ιστοτόπου είναι: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ To Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας (ΙΤΕ) αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην προστασία της ιδιωτικότητας και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών/χρηστών.

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ L 340/6 20.12.2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2017/2382 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 14ης Δεκεμβρίου 2017 για τον καθορισμό εκτελεστικών τεχνικών προτύπων όσον αφορά τα τυποποιημένα έντυπα, τα υποδείγματα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της

ΚΑΤ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 13.7.2018 C(2018) 4427 final ΚΑΤ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 13.7.2018 για τη συμπλήρωση του κανονισμού (ΕΕ) 2016/1011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. Πρόταση απόφασης του Συμβουλίου

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. Πρόταση απόφασης του Συμβουλίου ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 27.3.2014 COM(2014) 193 final ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ στην Πρόταση απόφασης του Συμβουλίου σχετικά με τη θέση που πρόκειται να ληφθεί, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 18.12.2018 C(2018) 8459 final ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 18.12.2018 για την τροποποίηση του εκτελεστικού (ΕΕ) 2017/1153 ώστε να αποσαφηνιστούν οι

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ Δ/νση Επιβατικών Μεταφορών. Αρ. Πρωτ.: Β4/55881/5940/5-12-2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ Δ/νση Επιβατικών Μεταφορών. Αρ. Πρωτ.: Β4/55881/5940/5-12-2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ Δ/νση Επιβατικών Μεταφορών Αρ. Πρωτ.: Β4/55881/5940/5-12-2011 ΘΕΜΑ : Εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1071/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της (Κείμενο που παρουσιάζει ενδιαφέρον για τον ΕΟΧ)

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της (Κείμενο που παρουσιάζει ενδιαφέρον για τον ΕΟΧ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 12.7.2019 C(2019) 5177 final ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 12.7.2019 για τον καθορισμό λεπτομερών διατάξεων που εξασφαλίζουν ενιαίους όρους εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 293/15

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 293/15 11.11.2010 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 293/15 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. 1014/2010 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 10ης Νοεμβρίου 2010 σχετικά με την παρακολούθηση και την αναφορά δεδομένων ταξινόμησης των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΎ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΎ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 16.5.2019 C(2019) 3561 final ANNEX 3 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΎ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για την τροποποίηση των κανονισμών (ΕΕ) αριθ. 321/2013, αριθ. 1299/2014,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2004 2009 Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού 2007/0097(COD) 5.11.2007 ***I ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά με την πρόταση κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου που αφορά

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Η Prada S.p.A. (στο εξής «PRADA») με καταστατική έδρα στο Μιλάνο (Ιταλία), διαχειρίστρια εταιρεία συμμετοχών του Ομίλου Prada και διαχειρίστρια του δικτυακού τόπου www.miumiu.com

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ L 173/102 30.6.2016 ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΗ (ΕΕ) 2016/1061 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της 26ης Μαΐου 2016 που τροποποιεί την κατευθυντήρια γραμμή ΕΚΤ/2008/8 σχετικά με τη συλλογή

Διαβάστε περισσότερα

26.7.2013 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 201/21

26.7.2013 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 201/21 26.7.2013 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 201/21 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. 716/2013 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 25ης Ιουλίου 2013 για τη θέσπιση των κανόνων εφαρμογής του κανονισμού (ΕΚ) αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0206/267. Τροπολογία

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0206/267. Τροπολογία 22.3.2019 A8-0206/267 267 Άρθρο 1 εδάφιο 1 σημείο 6 στοιχείο -α (νέο) Άρθρο 8 παράγραφος 1 εισαγωγικό μέρος Ισχύον κείμενο -α) Στην παράγραφο 1, το εισαγωγικό μέρος αντικαθίσταται από το ακόλουθο κείμενο:

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0204/280. Τροπολογία. Kosma Złotowski, Roberts Zīle εξ ονόματος της Ομάδας ECR

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0204/280. Τροπολογία. Kosma Złotowski, Roberts Zīle εξ ονόματος της Ομάδας ECR 21.3.2019 A8-0204/280 280 Άρθρο 1 εδάφιο 1 σημείο 11 στοιχείο α σημείο i Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1071/2009 Άρθρο 16 παράγραφος 2 στοιχείο θ θ) το σύνολο του ενεργητικού, του παθητικού, των μετοχών και του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Αθήνα, 23-4-2012 Αριθ. Πρωτ. ΥΑΠ/Φ.40.4/3/1031 Ταχ. Δ/ση : Φιλοξένου 2-4 Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

2 Η τοπική αποθήκευση και η κοινή χρήση δεδομένων βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας

2 Η τοπική αποθήκευση και η κοινή χρήση δεδομένων βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων 1 Αντικείμενο του παρόντος εγγράφου Στο παρόν έγγραφο περιγράφονται οι διαδικασίες συλλογής και χρήσης των προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο της εφαρμογής διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ)

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Το Άρθρο 15 του Κανονισμού 2016/679 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΔΠ)

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F05 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nmypanag NO_DOC_EXT: 2019-055994 SOFTWARE VERSION: 9.10.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακά Πιστοποιητικά Ψηφιακές Υπογραφές

Ψηφιακά Πιστοποιητικά Ψηφιακές Υπογραφές ΤΕΙ Κρητης Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Εργαστήριο Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων Ψηφιακά Πιστοποιητικά Ψηφιακές Υπογραφές Ψηφιακά Πιστοποιητικά Υποδομή δημόσιου κλειδιού (Public Key Infrastructure

Διαβάστε περισσότερα

Διορθωτικό. Γνωστοποίηση για αλλαγές ή πρόσθετες πληροφορίες. Αγαθά

Διορθωτικό. Γνωστοποίηση για αλλαγές ή πρόσθετες πληροφορίες. Αγαθά LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F14 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_naggvasi NO_DOC_EXT: 2018-070298 SOFTWARE VERSION: 9.6.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι (ANNEX I) Περιγραφή (Description)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι (ANNEX I) Περιγραφή (Description) Κατηγορία κωδικού (category code) Κωδικός τύπου (Type code) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι (ANNEX I) Περιγραφή (Description) MSI 101 Υπέρβαση κατά 25% ή περισσότερο των µέγιστων χρονικών ορίων εξαήµερου ή δεκαπενθήµερου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πρωτοκόλλησης της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. Έκδοση 1.2 (29 09 2014)

Οδηγός χρήσης της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πρωτοκόλλησης της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. Έκδοση 1.2 (29 09 2014) Οδηγός χρήσης της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πρωτοκόλλησης της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. Έκδοση 1.2 (29 09 2014) Για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των εισερχομένων εγγράφων που δέχεται στην

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες γραμμές

Κατευθυντήριες γραμμές Κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ αρχείων καταγραφής 27/04/2018 ESMA70-151-1116 EL Πίνακας περιεχομένων 1 Πεδίο εφαρμογής... 3 2 Γλωσσάριο εννοιών και όρων... 4 3 Χρησιμοποιούμενα

Διαβάστε περισσότερα

(Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

(Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 19.9.2017 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 240/1 II (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2017/1538 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της 25ης Αυγούστου 2017 που τροποποιεί τον κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: / NOTIFICATION PUBLICATION: /

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: / NOTIFICATION PUBLICATION: / LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: GHBOLOS NO_DOC_EXT: 2019-035241 SOFTWARE VERSION: 9.10.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: dperious123 NO_DOC_EXT: 2017-072319 SOFTWARE VERSION: 9.5.2 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση EKTEΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση EKTEΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 13.4.2015 COM(2015) 148 final 2015/0074 (NLE) Πρόταση EKTEΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ που επιτρέπει στη Δανία να εφαρμόσει ειδικό μέτρο παρέκκλισης από το άρθρο 75 της

Διαβάστε περισσότερα

IMI REPORT. Αριθμός: Τυποποιημένο έγγραφο - Αίτηση κοινοποίησης απόφασης

IMI REPORT. Αριθμός: Τυποποιημένο έγγραφο - Αίτηση κοινοποίησης απόφασης IMI REPORT Αριθμός: 5886.1 Τυποποιημένο έγγραφο - Αίτηση κοινοποίησης απόφασης Σκοπός της κοινοποίησης: ενημέρωση του παρόχου υπηρεσιών σχετικά με απόφαση Δήλωση αποστολέα 1 από 2 Η κύρωση ή/και το πρόστιμο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ Περιεχόμενα 1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 2. ΤΡΟΠΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ... 3 3. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ... 3 4. ΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ... 4 5. ΤΗΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 18 Ιουλίου 2014 (OR. en)

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 18 Ιουλίου 2014 (OR. en) Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 18 Ιουλίου 2014 (OR. en) 11963/14 ADD 1 MAR 116 ENV 679 ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Ημερομηνία Παραλαβής: Αποδέκτης: Αριθ. εγγρ. Επιτρ.: Θέμα: Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. για την τροποποίηση της οδηγίας 2001/83/ΕΚ όσον αφορά τη φαρμακοεπαγρύπνηση

Πρόταση ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. για την τροποποίηση της οδηγίας 2001/83/ΕΚ όσον αφορά τη φαρμακοεπαγρύπνηση ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 10.2.2012 COM(2012) 52 final 2012/0025 (COD) Πρόταση ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για την τροποποίηση της οδηγίας 2001/83/ΕΚ όσον αφορά τη φαρμακοεπαγρύπνηση

Διαβάστε περισσότερα

***I ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

***I ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2014-2019 Ενιαίο νομοθετικό κείμενο 15.1.2019 EP-PE_TC1-COD(2017)0113 ***I ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ που καθορίσθηκε σε πρώτη ανάγνωση στις 15 Ιανουαρίου 2019 εν όψει της έγκρισης

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_n00294ot NO_DOC_EXT: 2018-121902 SOFTWARE VERSION: 9.6.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 7 Ιουνίου 2017 (OR. en)

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 7 Ιουνίου 2017 (OR. en) Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 7 Ιουνίου 2017 (OR. en) 10024/17 ADD 1 ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Ημερομηνία Παραλαβής: Αποδέκτης: CLIMA 172 ENV 585 ENT 146 DELACT 94 Για τον Γενικό Γραμματέα

Διαβάστε περισσότερα

L 247/6 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

L 247/6 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 247/6 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 18.9.2013 ΚΑΤ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. 886/2013 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 15ης Μαΐου 2013 προς συμπλήρωση της οδηγίας 2010/40/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ L 289/18 5.11.2015 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΕΕ) 2015/1984 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 3ης Νοεμβρίου 2015 για τον καθορισμό των περιστάσεων, των μορφοτύπων και των διαδικασιών σύμφωνα με το άρθρο 9 παράγραφος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και να ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα,

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα, Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Είμαστε η Supplies Distributors SA, με έδρα επί της οδού Louis Blériot 5, 4460 Grâce- Hollogne, αριθμό εγγραφής στο Εμπορικό Μητρώο Λιέγης 208.795 και αριθμό φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: / NOTIFICATION PUBLICATION: /

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: / NOTIFICATION PUBLICATION: / LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_ntsaseyg NO_DOC_EXT: 2019-086551 SOFTWARE VERSION: 9.11.2 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_naggvasi NO_DOC_EXT: 2017-170547 SOFTWARE VERSION: 9.6.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - C(2017) 4250 final.

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - C(2017) 4250 final. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 27 Ιουνίου 2017 (OR. en) 10731/17 EF 139 ECOFIN 585 DELACT 113 ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Ημερομηνία Παραλαβής: Αποδέκτης: Αριθ. εγγρ. Επιτρ.: Θέμα: Για

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 137/10 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EE) 2016/824 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 25ης Μαΐου 2016 για τον καθορισμό εκτελεστικών τεχνικών προτύπων όσον αφορά το περιεχόμενο και τη μορφή της περιγραφής της λειτουργίας των

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε τελευταία φοράς στις 27 Σεπτεμβρίου 2019. 1.1 Ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. οικ / Απόσυρση οχημάτων - Καθορισμός διαδικασιών και λεπτομερειών για την εφαρμογή του

Αριθμ. οικ / Απόσυρση οχημάτων - Καθορισμός διαδικασιών και λεπτομερειών για την εφαρμογή του Αριθμ. οικ. 125494/25.9.2009 Απόσυρση οχημάτων - Καθορισμός διαδικασιών και λεπτομερειών για την εφαρμογή του άρθρου 3 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Μέτρα Αντιμετώπισης της Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Για το Γενικό Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Jordi AYET PUIGARNAU, Διευθυντής Ημερομηνία Παραλαβής: 6 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Για το Γενικό Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Jordi AYET PUIGARNAU, Διευθυντής Ημερομηνία Παραλαβής: 6 Ιανουαρίου 2012 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, η Φεβρουαρίου 0 (OR. en) 5786/ ENV 5 ENT 8 DELACT 3 ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Για το Γενικό Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Jordi AYET PUIGARNAU,

Διαβάστε περισσότερα

IBM WebSphere Cast Iron Live

IBM WebSphere Cast Iron Live Περιγραφή Υπηρεσιών IBM WebSphere Cast Iron Live Στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών περιγράφεται η Υπηρεσία Cloud που παρέχεται από την IBM στον Πελάτη. Με τον όρο "Πελάτης" νοούνται η εταιρεία, οι εξουσιοδοτημένοι

Διαβάστε περισσότερα

EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 159/27 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΌΣ (ΕΕ) 2015/983 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ. της 24ης Ιουνίου 2015

EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 159/27 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΌΣ (ΕΕ) 2015/983 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ. της 24ης Ιουνίου 2015 25.6.2015 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 159/27 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΌΣ (ΕΕ) 2015/983 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ της 24ης Ιουνίου 2015 σχετικά με τη διαδικασία για την έκδοση της ευρωπαϊκής επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: ΑΔΑ: 6ΘΣΗ7Λ6-8ΟΣ INFORMATICS 19PROC005436789 2019-08-13 DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2019.08.13 14:39:50 EEST Reason: Location: Athens LANGUAGE: CATEGORY:

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_naggvasi NO_DOC_EXT: 2019-054067 SOFTWARE VERSION: 9.10.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: / NOTIFICATION PUBLICATION: /

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: / NOTIFICATION PUBLICATION: / LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: sotirisang NO_DOC_EXT: 2018-164867 SOFTWARE VERSION: 9.9.3 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. /.. ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της

ΚΑΤ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. /.. ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 24.6.2016 C(2016) 3821 final ΚΑΤ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. /.. ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 24.6.2016 για τη συμπλήρωση του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 600/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ/PERSONAL DECLARATION SPECIMEN Εγώ ο/η (ονοματεπώνυμο) κάτοχος αριθ. διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου (αριθ. Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου)

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 107/41

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 107/41 17.4.2008 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 107/41 L 107/42 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 17.4.2008 17.4.2008 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 107/43 L 107/44 Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων:

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: 1. αφ ενός της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 235 Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Νομοθεσία 58ο έτος 9 Σεπτεμβρίου 2015 Περιεχόμενα II Μη νομοθετικές πράξεις ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Εκτελεστικός κανονισμός (ΕΕ) 2015/1501 της

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_ntsaseyg NO_DOC_EXT: 2017-151445 SOFTWARE VERSION: 9.6.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της

ΚΑΤ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 13.7.2018 C(2018) 4432 final ΚΑΤ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 13.7.2018 για τη συμπλήρωση του κανονισμού (ΕΕ) 2016/1011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Ένσταση Υποκείμενου Δεδομένων σε Επεξεργασία (ΓΚΔΠ)

Ένσταση Υποκείμενου Δεδομένων σε Επεξεργασία (ΓΚΔΠ) Ένσταση Υποκείμενου Δεδομένων σε Επεξεργασία (ΓΚΔΠ) ΈΝΣΤΑΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Το Άρθρο 21 του Κανονισμού 2016/679 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Διαβάστε περισσότερα