Απόφαση με αριθμό 103/9/ Ειδικός Κανονισμός Διεξαγωγής και Ελέγχου του παιγνίου του Εθνικού Λαχείου.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απόφαση με αριθμό 103/9/ Ειδικός Κανονισμός Διεξαγωγής και Ελέγχου του παιγνίου του Εθνικού Λαχείου."

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΓΝΙΩΝ (Ε.Ε.Ε.Π.) Γραμματεία της Επιτροπής Αχαρνών 17 και Πλατεία Μαυροκορδάτου Αθήνα Αρμόδια: Κατερίνα Κόκλα Τηλέφωνο: Απόφαση με αριθμό 103/9/ Ειδικός Κανονισμός Διεξαγωγής και Ελέγχου του παιγνίου του Εθνικού Λαχείου. Έχοντας υπόψη: Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΓΝΙΩΝ 1. Τις διατάξεις των άρθρων 16 έως και 23 του ν.3229/2004 (Α 38) και των άρθρων 25 έως και 54 του ν.4002/2011 (Α 180), όπως αυτές συμπληρώθηκαν και τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις των παραγράφων 10 έως και 26 του άρθρου 7 του ν.4038/2012 (Α 14), τις διατάξεις των άρθρων 22 έως και 24 του ν.4141/2013 (Α 81), τις διατάξεις του άρθρου 74 του ν.4170/2013 (Α 163), τις διατάξεις του άρθρου 106 του ν.4209/2013 (Α 253), τις διατάξεις των άρθρων 34 και 35 του ν. 4223/2013 (Α 287), και συμπληρωματικά τις διατάξεις του ν. 3051/2002 (Α 220) σύμφωνα με τις οποίες η Ε.Ε.Ε.Π. είναι αρμόδια, μεταξύ άλλων, για την εποπτεία λειτουργίας και διεξαγωγής του παιγνίου των κρατικών λαχείων. 2. Τη με αριθμό 55906/1673/ (Υ.Ο.Δ.Δ. 444) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, με τίτλο «Συγκρότηση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.)», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τη με αριθμό 07/590/ (Υ.Ο.Δ.Δ. 451), καθώς και τη με αριθμό ΓΔΟΠ ΕΞ 2014 (Υ.Ο.Δ.Δ. 24) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών με την οποία ανανεώθηκε η σύνθεση των μελών της Ε.Ε.Ε.Π. 3. Το ν.4183/2013 (Α 186) με τον οποίο κυρώθηκε η Σύμβαση Παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματος παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων. 4. Τη με αριθμό 14/2/ (Β 2205) απόφαση της Ε.Ε.Ε.Π., με την οποία ρυθμίζονται θέματα Κανονισμού Διεξαγωγής και Ελέγχου του παιγνίου των Κρατικών Λαχείων, η οποία στην παρούσα, στο εξής, θα αποκαλείται «Κανονισμός Κρατικών Λαχείων».

2 5. Τη με αριθμό 103/7/ απόφαση της Ε.Ε.Ε.Π., με την οποία τροποποιείται και κωδικοποιείται η με αριθμό 14/2/ (Β 2205) απόφαση της Ε.Ε.Ε.Π., με την οποία ρυθμίζονταν θέματα Κανονισμού Διεξαγωγής και Ελέγχου του παιγνίου των Κρατικών Λαχείων. 6. Τη διάταξη του άρθρου 3 του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων, σύμφωνα με την οποία ο Φορέας Εκμετάλλευσης υποχρεούται να εκπονήσει σχέδιο Ειδικού Κανονισμού για κάθε Κρατικό Λαχείο, το οποίο υποβάλλει προς έγκριση στην Ε.Ε.Ε.Π. 7. Το με αριθμό 108/ έγγραφο της εταιρείας Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. 8. Το γεγονός ότι η παρούσα δεν προκαλεί δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού της Ε.Ε.Ε.Π. 9. Την από εισήγηση του Προέδρου της Ε.Ε.Ε.Π. με θέμα «Ειδικός Κανονισμός Διεξαγωγής και Ελέγχου του παιγνίου του Εθνικού Λαχείου». 10. Την συζήτηση που ακολούθησε. αποφασίζουμε Την έκδοση της παρούσας απόφασης, με την οποία ρυθμίζονται θέματα του Κανονισμού Διεξαγωγής και Ελέγχου του παιγνίου του Εθνικού Λαχείου, ως εξής: ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΜΕΡΟΣ A ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο 1 ΟΡΙΣΜΟΙ Αδιάθετα Γραμμάτια: Είναι οι Λαχνοί ή/και τα Τεμάχια των Λαχνών τα στοιχεία των οποίων καταχωρούνται και επαληθεύονται στο Πληροφορικό Σύστημα του Φορέα Εκμετάλλευσης πριν από τη Κλήρωση την οποία αφορούν ως μη Έγκυροι Λαχνοί κατά την έννοια του άρθρου 14 του παρόντος κανονισμού, ή οι Λαχνοί ή/και τα Τεμάχια των Λαχνών που εμφανίζονται στο Πληροφορικό Σύστημα κατά την καταληκτική ώρα που θέτει ο Φορέας Εκμετάλλευσης ότι δεν έχουν διατεθεί ή έχουν επιστραφεί από το Δίκτυο. Αίτηση Απόδοσης Κερδών: Είναι η εντολή πληρωμής Κέρδους που εκδίδεται είτε από το Φορέα Εκμετάλλευσης είτε από πρόσωπο εξουσιοδοτημένο προς τούτο από το Φορέα Εκμετάλλευσης, με την προσκόμιση Έγκυρου Κερδοφόρου Λαχνού, στις περιπτώσεις που απαιτείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ειδικού Κανονισμού. Ανανέωση: Είναι το δικαίωμα του Παίκτη να ζητήσει την αγορά Λαχνού με τον ίδιο αριθμό και διακριτικά στοιχεία για την επόμενη Κλήρωση μιας Έκδοσης.

3 Αντιπρόσωπος: Είναι ο Πωλητής Λιανικής που ενεργεί ως Αντιπρόσωπος ενός Πράκτορα στη διάθεση του Εθνικού Λαχείου σύμφωνα με τον παρόντα Κανονισμό. Γραμμάτιο ή Λαχνός: Είναι το υλικό μέσο που ενσωματώνει το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση του Λαχείου. Δημόσια Ανακοίνωση: Είναι κάθε ανακοίνωση του Φορέα Εκμετάλλευσης, η οποία αναρτάται στον Ιστότοπο των Κρατικών Λαχείων και είναι σχετική με το Παίγνιο Εθνικού Λαχείου. Δίκτυο: Είναι οι Πωλητές Χονδρικής και Λιανικής του Φορέα Εκμετάλλευσης. Έγκυρος Κερδοφόρος Λαχνός: Είναι ο Λαχνός που αναγνωρίζεται ως τέτοιος από τον Φορέα Εκμετάλλευσης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ειδικού Κανονισμού και τις εσωτερικές διαδικασίες που εφαρμόζει ο Φορέας Εκμετάλλευσης και στον οποίο αντιστοιχεί συγκεκριμένο Έπαθλο. Ειδικός Κανονισμός: Είναι ο παρών Ειδικός Κανονισμός του Παιγνίου Εθνικού Λαχείου που εκπονείται και εγκρίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων. Έκδοση: Είναι ένας αυτοτελής κύκλος διεξαγωγής του Παιγνίου Εθνικού Λαχείου που περιλαμβάνει μια σειρά διαδοχικών Κληρώσεων για τις οποίες ισχύει το Σύστημα Διανομής Κερδών, ο αριθμός της οποίας αναγράφεται στην εμπρόσθια όψη των Λαχνών. Έπαθλο/Κέρδος: Είναι το χρηματικό ή/και μη χρηματικό κερδοφόρο αποτέλεσμα προ φόρων που αντιστοιχεί σε έναν Έγκυρο Κερδοφόρο Λαχνό. Έσοδα: Είναι τα ποσά που έχουν εισπραχθεί από τους Παίκτες από την πώληση των Λαχνών, εξαιρουμένων των ποσών που έχουν εισπραχθεί από την πώληση ελαττωματικών Λαχνών ή Λαχνών που σχετίζονται με κληρώσεις οι οποίες αναβλήθηκαν και τα οποία ποσά επιστράφηκαν στη συνέχεια στους Παίκτες. Στα Έσοδα προσμετράται και η ονομαστική αξία των Λαχνών που αποδίδονται ως Έπαθλα. Ημέρες Κλήρωσης ή Ημέρες: Είναι η ημέρα ή οι ημέρες διεξαγωγής της κάθε Κλήρωσης. Ιστότοπος των Κρατικών Λαχείων: Είναι η ηλεκτρονική διαδικτυακή διεύθυνση του Φορέα Εκμετάλλευσης για τα Κρατικά Λαχεία. Κανονισμός Κρατικών Λαχείων: Είναι η με αριθμό 14/2/ (ΦΕΚ Β 2205) απόφαση της Ε.Ε.Ε.Π., καθώς και οι εκάστοτε διατάξεις που διέπουν τη λειτουργία, την παραγωγή και τη διαχείριση των Κρατικών Λαχείων, όπως θεσπίζονται από την Ε.Ε.Ε.Π. Κατασκευαστής: Είναι το πρόσωπο στο οποίο ο Φορέας Εκμετάλλευσης αναθέτει την παραγωγή ή/και εκτύπωση των Λαχνών, κατόπιν γνωστοποίησής του στην Ε.Ε.Ε.Π., σύμφωνα με το άρθρο 21 του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων. Κλήρωση Εθνικού Λαχείου ή Κλήρωση: Είναι κάθε ομάδα κληρώσεων συγκεκριμένης Έκδοσης που διεξάγονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ειδικού

4 Κανονισμού και του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων. διεξάγεται σε μία ή περισσότερες ημέρες. Κάθε κλήρωση μπορεί να Μεγάλος Λαχνός Έκδοσης: Είναι ο Λαχνός που κερδίζει το πρώτο Έπαθλο την τελευταία Ημέρα της τελευταίας Κλήρωσης μιας Έκδοσης. Οδηγός Εθνικού Λαχείου ή Οδηγός: Είναι το ενημερωτικό υλικό, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή των Παικτών στο Παίγνιο του Εθνικού Λαχείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 26 του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων. Εκπονείται από τον Φορέα Εκμετάλλευσης, δημοσιεύεται στον Ιστότοπο Κρατικών Λαχείων και διατίθεται δωρεάν στο καταναλωτικό κοινό. Παίγνιο Εθνικού Λαχείου: Είναι το τυχερό παίγνιο που ορίζεται στον α.ν 339/1936 και στην υπ αριθμόν 1419/1937 απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης Κρατικών Λαχείων. Παίκτης: Είναι το πρόσωπο το οποίο έχει αποκτήσει νόμιμα έναν ή περισσότερους Λαχνούς ή Τεμάχια αυτών. Περιστατικό: Είναι το γεγονός που επήλθε ή αναμένεται να επέλθει και το οποίο εύλογα θα επιφέρει ουσιώδη δυσμενή αποτελέσματα στην ορθή λειτουργία, στη φήμη ή στη δημόσια εικόνα του Παιγνίου Εθνικού Λαχείου ή στα συμφέροντα των Παικτών. Πίνακας Κερδών: Είναι ο πίνακας που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κάθε Κλήρωσης και έχει το ελάχιστο περιεχόμενο που καθορίζεται στο άρθρο 11 του παρόντος Κανονισμού. Πληροφορικό Σύστημα: Είναι το σύστημα που χρησιμοποιεί ο Φορέας Εκμετάλλευσης για τη λειτουργία και διαχείριση των Κρατικών Λαχείων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 25 του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων. Πληρωμές Κερδών: Είναι το σύνολο της αξίας των Επάθλων που αποδόθηκαν σε Παίκτες. Ποσοστό Διανεμόμενων Κερδών: Είναι ο λόγος του συνολικού ποσού των Πληρωμών Κερδών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο διεξαγωγής του Παιγνίου Εθνικού Λαχείου εντός ενός οικονομικού έτους, προς τα Έσοδα από όλες τις Κληρώσεις που σημειώθηκαν εντός του ιδίου οικονομικού έτους, εκφρασμένο ως ποσοστό επί τοις εκατό. Στο συνολικό ποσό των Πληρωμών Κερδών συνυπολογίζονται και οι Πληρωμές Κερδών των οποίων η προθεσμία διεκδίκησης από τους Παίκτες έχει παρέλθει εντός του αυτού οικονομικού έτους. Το Ποσοστό αυτό, αποτελεί το δείκτη που προσδιορίζεται στη Σύμβαση Παραχώρησης και αποδίδει το μέρος των Εσόδων από την πώληση των Λαχνών οποιασδήποτε Κλήρωσης που επιστρέφεται στους Παίκτες ως Πληρωμές Κερδών, στη διάρκεια ενός οικονομικού έτους. Πράκτορας: Είναι ο Πωλητής Χονδρικής ή Λιανικής Πώλησης, ο οποίος αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του Πράκτορα σύμφωνα με τον παρόντα Κανονισμό.

5 Πρόγραμμα Κληρώσεων: Είναι το πρόγραμμα των Κληρώσεων των Εκδόσεων του Εθνικού Λαχείου που καταρτίζει και ανακοινώνει δημόσια ο Φορέας Εκμετάλλευσης. Πωλητής Λιανικής: Είναι ο Φορέας Εκμετάλλευσης, όταν ο ίδιος δραστηριοποιείται στη λιανική πώληση των Λαχνών, ή τρίτος που έχει υπογράψει σύμβαση λιανικής πώλησης με το Φορέα Εκμετάλλευσης και έχει το προβλεπόμενο από τον Κανονισμό Κρατικών Λαχείων πιστοποιητικό. Πωλητής Χονδρικής: Είναι το πρόσωπο που έχει υπογράψει σύμβαση χονδρικής πώλησης με τον Φορέα Εκμετάλλευσης με σκοπό τη μεταπώληση Λαχνών σε Πωλητές Λιανικής και έχει το προβλεπόμενο από τον Κανονισμό Κρατικών Λαχείων πιστοποιητικό. Σύμβαση Παραχώρησης: Είναι η Σύμβαση με την οποία το Ελληνικό Δημόσιο παραχωρεί στο Φορέα Εκμετάλλευσης, το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, διαχείρισης, λειτουργίας, προβολής και εν γένει εκμετάλλευσης των Κρατικών Λαχείων. Σύμβαση Προσχώρησης: Είναι η άτυπη σύμβαση που συνάπτεται μεταξύ του Παίκτη και του Φορέα Εκμετάλλευσης με τη συμμετοχή του Παίκτη στο Παίγνιο Σύστημα Διανομής Κερδών: Είναι το σύνολο των Επάθλων μίας Έκδοσης, κατανεμημένο σε κατηγορίες. Σε κάθε κατηγορία προσδιορίζεται ο αριθμός, το είδος και η αξία των Επάθλων που περιλαμβάνει, καθώς και ο τρόπος προσδιορισμού των νικητήριων λαχνών για κάθε έπαθλο ή κατηγορία επάθλου, όπως ενδεικτικά, βάσει αποτελέσματος κλήρωσης ή/και αλγορίθμου που προκύπτει είτε από ειδικό βιβλίο κατανομής λαχνών ή σχετικού μαθηματικού τύπου που συμπεριλαμβάνεται στο Σύστημα Διανομής Κερδών. Τεμάχιο Γραμματίου: Υποδιαίρεση ενός Γραμματίου, εκπεφρασμένη με κλασματικό αριθμό (Χ/Ο) ή/και αλφαριθμητική απεικόνιση. Φάση: Είναι η ανάδειξη μιας τυχερής χιλιάδας μέσω της διαδικασίας κλήρωσης που προβλέπεται στον παρόντα Κανονισμό. Κάθε Ημέρα Κλήρωσης μπορεί να περιλαμβάνει μία ή περισσότερες Φάσεις. Φορέας Εκμετάλλευσης: Είναι το Ελληνικό Δημόσιο ή κάθε νόμιμος παραχωρησιούχος του που ασκεί το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής διαχείρισης, λειτουργίας, προβολής και εν γένει εκμετάλλευσης των Κρατικών Λαχείων, σύμφωνα με τη Σύμβαση Παραχώρησης. Χρόνος Παραγραφής: Είναι η προθεσμία εμφάνισης προς είσπραξη Έγκυρου Κερδοφόρου Λαχνού όπως αυτή ορίζεται στον Κανονισμό Κρατικών Λαχείων. ΑΡΘΡΟ 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ 2.1. Ο παρών Ειδικός Κανονισμός περιλαμβάνει τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις διαδικασίες, τους ειδικούς κανόνες λειτουργίας, τα μέσα λειτουργίας και διεξαγωγής του Εθνικού Λαχείου, τις ρυθμίσεις σε περίπτωση ακύρωσης των

6 Λαχνών, καθώς και τις μεθόδους τήρησης αρχείων και υποβολής αναφορών που εφαρμόζονται από τον Φορέα Εκμετάλλευσης για το Εθνικό Λαχείο. 2.2 Το Παίγνιο του Εθνικού Λαχείου διεξάγεται με Λαχνούς. Το αποτέλεσμα του παιγνίου καθορίζεται από Κλήρωση από την οποία αναδεικνύονται οι Κερδοφόροι Λαχνοί Ο Φορέας Εκμετάλλευσης διασφαλίζει ότι το Παίγνιο του Εθνικού Λαχείου διεξάγεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ειδικού Κανονισμού και του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων και ότι οι Παίκτες δεν παραπλανόνται σκοπίμως, όσον αφορά το είδος του παιγνίου στο οποίο συμμετέχουν Ο Φορέας Εκμετάλλευσης τηρεί και εφαρμόζει αδιαλείπτως τον Ειδικό Κανονισμό Ο Φορέας Εκμετάλλευσης διασφαλίζει ότι οποιαδήποτε τροποποίηση του παρόντος Κανονισμού, τίθεται σε ισχύ κατά την ίδια ημέρα και ώρα έναντι όλων. ΑΡΘΡΟ 3 ΛΑΧΝΟΙ, ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΑ 3.1 Το Εθνικό Λαχείο είναι ένα Λαχείο διαδοχικών κληρώσεων που κυκλοφορεί σε έγχαρτη μορφή σε Εκδόσεις συγκεκριμένης διάρκειας. Κάθε Έκδοση αποτελείται από διαδοχικές κληρώσεις με βάση προκαθορισμένο Πρόγραμμα Κληρώσεων που συντάσσει ο Φορέας Εκμετάλλευσης σύμφωνα με τον παρόντα Κανονισμό και ανακοινώνεται δημόσια. Για κάθε Κλήρωση εκδίδονται ξεχωριστά Γραμμάτια που περιλαμβάνονται στους αριθμούς από έως τον αριθμό των Λαχνών που έχουν εκδοθεί για τη συγκεκριμένη Έκδοση. Οι Λαχνοί διαιρούνται σε Τεμάχια και φέρουν, εκτός από τον αριθμό τους, ένα αλφαριθμητικό στοιχείο που διακρίνει κάθε Τεμάχιο. Σε κάθε Φάση, συμμετέχουν οι Λαχνοί που απομένουν μετά την αφαίρεση του συνόλου των αδιάθετων Γραμματίων της Έκδοσης και όλων των Λαχνών των χιλιάδων που κληρώθηκαν κατά τις προηγούμενες Φάσεις. Το Εθνικό Λαχείο διανέμει κέρδη σύμφωνα με το Σύστημα Διανομής Κερδών, όπως αυτό ανακοινώνεται δημόσια. 3.2 Ο αριθμός των Εκδόσεων, των Κληρώσεων, των Ημερών και Φάσεων κάθε Έκδοσης, καθώς και το πλήθος των Λαχνών και Τεμαχίων κάθε Έκδοσης καθορίζονται από το Φορέα Εκμετάλλευσης. 3.3 Το Παίγνιο Εθνικού Λαχείου δύναται να περιλαμβάνει Λαχνούς, το κερδοφόρο αποτέλεσμα των οποίων δύναται να είναι: α. Χρηματικό Έπαθλο που είναι πληρωτέο στον Παίκτη εφάπαξ ή/και β. Μη χρηματικό Έπαθλο. 3.4 Ο Φορέας Εκμετάλλευσης οφείλει να τεκμηριώνει τη χρηματική αξία των μη χρηματικών Επάθλων. Η Ε.Ε.Ε.Π. δύναται να προσδιορίζει διαφορετικά την αξία αυτή κατά την επιμέτρησή της στο Ποσοστό Διανεμόμενων Κερδών, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

7 ΑΡΘΡΟ 4 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΛΑΧΝΩΝ 4.1 Ο σχεδιασμός των Λαχνών κάθε Έκδοσης Εθνικού Λαχείου πρέπει να πληροί τους κανόνες που τίθενται στον Κανονισμό Κρατικών Λαχείων. 4.2 Κάθε Τεμάχιο αυτού πρέπει να φέρει τα ελάχιστα στοιχεία που προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό Κρατικών Λαχείων και επιπλέον, στην κύρια όψη αυτού, την προθεσμία Ανανέωσης του Λαχνού, την τιμή διάθεσης για τον αρχικό αγοραστή καθώς και, στην περίπτωση Κληρώσεων πλην της πρώτης Κλήρωσης κάθε Έκδοσης, την τιμή διάθεσης για κάθε τρίτο πλην του αρχικού αγοραστή. 4.3 Ο Φορέας Εκμετάλλευσης οφείλει να εξασφαλίζει ότι ο Κατασκευαστής πληροί τις ισχύουσες κάθε φορά απαιτήσεις για την ποιότητα, αντοχή και ασφάλεια των Λαχνών. ΑΡΘΡΟ 5 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΕΡΔΩΝ 5.1. Κάθε Έκδοση του Παιγνίου Εθνικού Λαχείου διανέμει έπαθλα σύμφωνα με το Σύστημα Διανομής Κερδών που γνωστοποιείται στο κοινό με Δημόσια Ανακοίνωση πριν από τη διεξαγωγή της πρώτης Κλήρωσης κάθε Έκδοσης. Το Σύστημα Διανομής Κερδών περιλαμβάνει: α) τον αριθμό των συνολικών και αδιάθετων Λαχνών της Έκδοσης πριν από την πρώτη Κλήρωση, β) το πρόγραμμα Κληρώσεων, γ) τα συνολικά Έπαθλα της Έκδοσης και τον τρόπο κατανομής αυτών ανά Κλήρωση και Κερδοφόρο Λαχνό. 5.2 Το Ποσοστό Διανεμόμενων Κερδών πρέπει να είναι σύμφωνο με τις σχετικές διατάξεις της Σύμβασης Παραχώρησης. ΑΡΘΡΟ 6 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 6.1 Η συμμετοχή στο Παίγνιο του Εθνικού Λαχείου από οποιοδήποτε άτομο άνω των 18 ετών γίνεται με τη νόμιμη απόκτηση ενός Λαχνού ή Τεμαχίου αυτού, υπό τον όρο της προγενέστερης ή ταυτόχρονης καταβολής της ονομαστικής αξίας αυτού. 6.2 Κάθε Λαχνός παρέχει στον κάτοχό του: α) το δικαίωμα συμμετοχής αποκλειστικά στην Κλήρωση για την οποία εκδόθηκε και β) το δικαίωμα Ανανέωσης του Λαχνού, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 8 του παρόντος Κανονισμού. 6.3 Το Σύστημα Διανομής Κερδών μπορεί να προβλέπει τη δυνατότητα δωρεάν Ανανέωσης στην επόμενη Έκδοση, Έγκυρων Κερδοφόρων Λαχνών της προηγούμενης Έκδοσης. 6.4 Κερδοφόροι Λαχνοί μίας Φάσης δεν συμμετέχουν στις επόμενες Φάσεις της Έκδοσης. 6.5 Η συμμετοχή ενός Παίκτη στο Παίγνιο του Εθνικού Λαχείου συνεπάγεται την εκ μέρους του πλήρη, απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας, του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων, του Ειδικού Κανονισμού,

8 των όρων και προϋποθέσεων που θέτει κάθε φορά η Ε.Ε.Ε.Π. καθώς και των όρων της Σύμβασης Προσχώρησης. 6.6 Η Σύμβαση Προσχώρησης περιλαμβάνει τουλάχιστον τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, τον τρόπο απόδοσης των κερδών και τις διαδικασίες επίλυσης διαφορών. 6.7 Ο Φορέας Εκμετάλλευσης με Δημόσια Ανακοίνωση γνωστοποιεί τους όρους της Σύμβασης Προσχώρησης. 6.8 Ο Παίκτης δηλώνει στον Φορέα Εκμετάλλευσης, μέσω του Πράκτορα που του διέθεσε τον Λαχνό, τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Αν αρνηθεί να δηλώσει τα στοιχεία του, ο Πράκτορας τον καταχωρεί στο Πληροφορικό Σύστημα με την ένδειξη "ανώνυμος". Ο Φορέας Εκμετάλλευσης έχει την υποχρέωση να υποδεικνύει στους Παίκτες μέσω του Δικτύου του ή/ και του Οδηγού τα πλεονεκτήματα που έχουν αν δηλώσουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, ιδιαίτερα σε περίπτωση απώλειας και Ανανέωσης Γραμματίων. 6.9 Ο Φορέας Εκμετάλλευσης, κάθε έτος, γνωστοποιεί, στην Ε.Ε.Ε.Π. τα κατά περίπτωση συγκεκριμένα μέτρα που θα λάβει, προκειμένου να διασφαλίζεται η μη πώληση Λαχνών σε άτομα κάτω των 18 ετών και υποχρεούται να συμμορφώνεται προς τις σχετικές, με το θέμα, υποδείξεις της Ε.Ε.Ε.Π. ΑΡΘΡΟ 7 ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΑΧΝΩΝ 7.1 Η τιμή εκάστου Λαχνού και Τεμαχίου καθορίζεται από τον Φορέα Εκμετάλλευσης και δεν μπορεί να διαφοροποιείται ανάμεσα σε Λαχνούς ή/και Τεμάχια της ίδιας Κλήρωσης. 7.2 Απαγορεύεται η πώληση Λαχνών ή/και Τεμαχίων προς Παίκτες σε τιμή μεγαλύτερη ή μικρότερη από αυτή που αναγράφεται στο σώμα τους. 7.3 Αγορά νέου Γραμματίου μετά την πρώτη Κλήρωση για μια από τις επόμενες Κληρώσεις, συνεπάγεται την καταβολή, εκτός από την αξία του Γραμματίου και την αξία των αντίστοιχων Γραμματίων των Κληρώσεων που προηγήθηκαν. 7.4 Οι Λαχνοί και τα Τεμάχια πωλούνται στους Παίκτες μόνο μέσω των Πρακτόρων και Αντιπροσώπων τους. Οι Πράκτορες είναι υπεύθυνοι για την τήρηση από τους Αντιπροσώπους τους, όλων των διατάξεων που αφορούν τον παρόντα Κανονισμό. Οι Πράκτορες δεν μπορούν να ορίσουν Αντιπροσώπους τους πρώην Πράκτορες, τη σύμβαση των οποίων κατήγγειλε ο Φορέας Εκμετάλλευσης. 7.5 Ο Πράκτορας οφείλει να σφραγίζει με το όνομα και τη διεύθυνσή του τα Γραμμάτια που διαθέτει. 7.6 Σε περίπτωση προαγοράς, ο Πράκτορας οφείλει να εκδώσει αποδεικτικό προπληρωμής στο οποίο αναγράφονται υποχρεωτικά οι αριθμοί των Λαχνών που προπληρώθηκαν, το όνομα του Παίκτη, η ημερομηνία προπληρωμής, το ποσό που καταβλήθηκε και οι Κληρώσεις της Έκδοσης που μετέχουν τα προπληρωθέντα

9 Γραμμάτια. Αντιπρόσωπος μπορεί να δεχθεί προπληρωμή Γραμματίων μόνο εφόσον η απόδειξη που θα χορηγήσει στον Παίκτη έχει εκδοθεί από Πράκτορα. 7.7 Αν ο Παίκτης, του οποίου το γραμμάτιο κέρδισε, έχει προκαταβάλει το αντίτιμο του για περισσότερες από μία Κληρώσεις, ο Πράκτορας είναι υποχρεωμένος, όταν εξαργυρώσει το Γραμμάτιο που κληρώθηκε, να επιστρέψει σε αυτόν το αντίτιμο των Γραμματίων των υπολοίπων Κληρώσεων, στις οποίες δεν θα συμμετάσχουν αυτά. 7.8 Προαγορές Λαχνών καταχωρούνται από τους Πράκτορες στο Πληροφορικό Σύστημα του Φορέα Εκμετάλλευσης. 7.9 Επιτρέπεται η πώληση Λαχνών με πίστωση με τους παρακάτω όρους: Παράδοση Γραμματίων από τον Πράκτορα ή Αντιπρόσωπο στον Παίκτη, χωρίς προηγούμενη πληρωμή της αξίας τους (με πίστωση) γίνεται με ευθύνη του Πράκτορα Σε περίπτωση πώλησης Γραμματίων με Πίστωση, ο Πράκτορας υποχρεούται να αρνηθεί την παράδοση του Γραμματίου της τελευταίας Κλήρωσης εάν ο Παίκτης δεν εξοφλήσει την αξία όλων των Γραμματίων της Έκδοσης Γραμμάτια που δεν θα πουληθούν από τους Πράκτορες και τους Αντιπροσώπους τους και δεν θα επιστραφούν σύμφωνα με το άρθρο 12 του παρόντος Κανονισμού, καθώς και τα Γραμμάτια τα οποία δεν ανανέωσαν εγκαίρως οι Παίκτες και δεν διέθεσε ο Πράκτορας, κληρώνονται για λογαριασμό του Πράκτορα Οποιοσδήποτε Παίκτης μπορεί να παραγγείλει Λαχνούς και Τεμάχια για παράδοση σε έγχαρτη μορφή, με την προϋπόθεση ότι ο Φορέας Εκμετάλλευσης παρέχει αυτή τη δυνατότητα, απευθείας από τον Ιστότοπο του Φορέα Εκμετάλλευσης, σύμφωνα με τους όρους και τις διατάξεις του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων και τους συμβατικούς όρους του Ιστότοπου του Φορέα Εκμετάλλευσης. Η αποστολή Γραμματίων γίνεται με ευθύνη του Παίκτη Ο Φορέας Εκμετάλλευσης λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην είναι δυνατή η πώληση με τη μέθοδο αυτή σε άτομα κάτω των 18 ετών. ΑΡΘΡΟ 8 ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΛΑΧΝΩΝ 8.1 Πλέον του δικαιώματος συμμετοχής στην Κλήρωση για την οποία εκδόθηκε, κάθε Λαχνός δίνει στον κάτοχο του το δικαίωμα να ζητήσει από τον Πράκτορα που του διέθεσε τον Λαχνό και να λάβει, καταβάλλοντας το προβλεπόμενο τίμημα, νέο Λαχνό που να φέρει τον αυτό αριθμό και να ισχύει για την επόμενη Κλήρωση, εκτός αν ο Λαχνός κληρώθηκε κατά την τελευταία Κλήρωση. 8.2 Η Ανανέωση διενεργείται με ταυτόχρονη προσκόμιση του Λαχνού για τον οποίο αιτείται η Ανανέωση. Σε περίπτωση απώλειας του Λαχνού Ανανέωση διενεργείται μόνο κατόπιν υποβολής της υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 17 του παρόντος Κανονισμού, με την προϋπόθεση ότι έχει καταχωριστεί στο Πληροφοριακό

10 Σύστημα η ταυτότητα του Παίκτη, αποκλειομένου οποιουδήποτε άλλου αποδεικτικού μέσου, περιλαμβανομένου του όρκου και της ομολογίας. 8.3 Μόλις περάσει η προθεσμία Ανανέωσης των Γραμματίων, ο αγοραστής χάνει το δικαίωμα Ανανέωσης και ο Πράκτορας μπορεί να διαθέσει ελεύθερα τα Γραμμάτια. 8.4 Η προθεσμία της Ανανέωσης συντέμνεται στην προηγούμενη εργάσιμη ημέρα, αν η τελευταία ημέρα συμπίπτει με Κυριακή ή άλλη κατά νόμο αργία. 8.5 Εφόσον κάποιος Αντιπρόσωπος, διαρκούσης μιας Έκδοσης Εθνικού Λαχείου, εγκαταλείψει για οποιοδήποτε λόγο τη διανομή των Γραμματίων στους αγοραστές, ο Πράκτορας υποχρεούται να αναλάβει ο ίδιος τη διάθεσή τους. Επίσης παρατείνεται ο χρόνος Ανανέωσης κατά τρεις (3) επί πλέον εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται πάνω στα Γραμμάτια. 8.6 Εφόσον κάποιος Πράκτορας, διαρκούσης μιας Έκδοσης Εθνικού Λαχείου, εγκαταλείψει για οποιοδήποτε λόγο τη διάθεση των Γραμματίων στους αγοραστές, ο Φορέας Εκμετάλλευσης υποχρεούται να αναλάβει ο ίδιος τη διάθεσή τους ή να υποδείξει άλλο Πράκτορα με Δημόσια Ανακοίνωση. Επίσης παρατείνεται ο χρόνος Ανανέωσης κατά τρεις (3) επί πλέον εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται πάνω στα Γραμμάτια. Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης των Γραμματίων της επόμενης Κλήρωσης, ο Φορέας Εκμετάλλευσης υπέχει τις υποχρεώσεις της παραγράφου 8.7 του παρόντος άρθρου. 8.7 Με την επιφύλαξη του άρθρου 17 του παρόντος Κανονισμού, αν ο Πράκτορας αδυνατεί, για οποιοδήποτε λόγο, να παραδώσει στον Παίκτη που εμφανίζεται εμπρόθεσμα για ανανέωση του Λαχνού του, νέο Γραμμάτιο με τον ίδιο αριθμό και το ίδιο διακριτικό στοιχείο, που ισχύει για την επόμενη Κλήρωση, οφείλει να παραδώσει σε αυτόν δύο άλλα Γραμμάτια, της αυτής προσαυξημένης αξίας, για την προσεχή κλήρωση, χωρίς την καταβολή αντιτίμου. Αν δεν διαθέτει Γραμμάτια, οφείλει να καταβάλει την αξία τους σε χρήμα, ως αποζημίωση. 8.8 Ιδιαίτερες συμφωνίες μεταξύ δικτύου διάθεσης του Λαχείου και Παικτών, δεν ισχύουν έναντι του Φορέα Εκμετάλλευσης. ΑΡΘΡΟ 9 ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ 9.1 Οι Κληρώσεις του Εθνικού Λαχείου διενεργούνται δημόσια με ευθύνη της Επιτροπής Κλήρωσης, η οποία συγκροτείται και λειτουργεί σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της που ορίζεται από το Φορέα Εκμετάλλευσης και ανακοινώνεται στην Ε.Ε.Ε.Π. 9.2 Ο Φορέας Εκμετάλλευσης συντάσσει και ανακοινώνει δημόσια, για κάθε Έκδοση, Πρόγραμμα Κληρώσεων, το οποίο περιλαμβάνει τουλάχιστον την ημερομηνία, ώρα και τόπο κάθε κλήρωσης. Το Πρόγραμμα Κληρώσεων καθώς και κάθε τροποποίηση αυτού γνωστοποιείται στην Ε.Ε.Ε.Π. 9.3 Εφόσον η Ημέρα Κλήρωσης συμπίπτει με αργία, δύναται να μετατίθεται για άλλη εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση που για λόγους ανώτερης βίας ή ειδικούς

11 λόγους απαιτείται η μετάθεση της ημέρας ή ώρας της Κλήρωσης, αυτές θα κοινοποιούνται στην Ε.Ε.Ε.Π. χωρίς υπαίτια καθυστέρηση και θα ανακοινώνονται δημόσια. 9.4 Σε περίπτωση που συμβεί Περιστατικό αφού έχει αρχίσει η Κλήρωση και πριν ολοκληρωθεί αυτή, τότε, κατά την κρίση της Επιτροπής Κλήρωσης, η κλήρωση δύναται να διακοπεί και να οριστεί νέα ώρα ή και ημέρα για τη συνέχισή της από το σημείο ακριβώς που διακόπηκε. ΑΡΘΡΟ 10 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ 10.1 Οι κληρώσεις του Εθνικού Λαχείου διενεργούνται κατά τον ακόλουθο τρόπο. Σε ένα σύστημα τεσσάρων κληρωτίδων αποτελούμενο από ανεξάρτητα στοιχεία ή/και ανεξάρτητους τροφοδότες, ρίχνονται i. στην πρώτη κληρωτίδα τόσα σφαιρίδια όσα και οι χιλιάδες των Λαχνών που κυκλοφορούν. Τα σφαιρίδια αναγράφουν τους αριθμούς από 001 έως τον αριθμό που αντιπροσωπεύει τις χιλιάδες των Λαχνών που κυκλοφορούν. Τα ως άνω σφαιρίδια τοποθετούνται στην εν λόγω κληρωτίδα πριν από τη διεξαγωγή της πρώτης Κλήρωσης κάθε Έκδοσης. ii. Στις επόμενες τρεις κληρωτίδες τοποθετούνται πριν από τη διεξαγωγή κάθε διαδοχικής Κλήρωσης. α. στη δεύτερη κληρωτίδα 10 σφαιρίδια που αναγράφουν τους αριθμούς από 0 έως 9 και αντιστοιχούν στην εκατοντάδα του αριθμού που κληρώνεται. β. στην τρίτη κληρωτίδα 10 σφαιρίδια που αναγράφουν τους αριθμούς από 0 έως 9 και αντιστοιχούν στη δεκάδα του αριθμού που κληρώνεται. γ. στην τέταρτη κληρωτίδα 10 σφαιρίδια που αναγράφουν τους αριθμούς από 0 έως 9 και αντιστοιχούν στη μονάδα του αριθμού που κληρώνεται Κατά τη διεξαγωγή της κλήρωσης κάθε Φάσης, θα κληρώνεται μόνο ο πρώτος Λαχνός της Φάσης με την εξής διαδικασία: 10.3 Από την πρώτη κληρωτίδα εξάγεται αρχικά η τυχερή χιλιάδα και από τη συστοιχία των επόμενων τριών κληρωτίδων κληρώνεται ένας τριψήφιος αριθμός του οποίου το ψηφίο της εκατοντάδας προκύπτει από τη δεύτερη κληρωτίδα, το ψηφίο της δεκάδας από την τρίτη κληρωτίδα και το ψηφίο της μονάδας από την τέταρτη κληρωτίδα. Η σύνθεση των αριθμών που προκύπτουν με τη σειρά της εξαγωγής τους, προσδιορίζει τον πρώτο Λαχνό του Συστήματος Διανομής Κερδών. Οι επόμενοι Λαχνοί, προκύπτουν αυτόματα με γνώμονα τον τριψήφιο αριθμό της κλήρωσης από τον αλγόριθμο τυχαίων τριψήφιων αριθμών του Συστήματος Διανομής Κερδών κάθε Έκδοσης. Ειδικότερα ο επόμενος τριψήφιος αριθμός (από τον κληρωθέντα τριψήφιο αριθμό), με την πρόσθεση της τυχερής χιλιάδας θα

12 κερδίζει το δεύτερο Λαχνό, ο επόμενος τον τρίτο και ούτω καθεξής μέχρι να εξαντληθεί το σύνολο των κερδών κάθε Φάσης που προβλέπεται από το Σύστημα Διανομής Κερδών. Στην περίπτωση που κατά τη διεξαγωγή της κλήρωσης κληρωθεί ο αριθμός 1.000, ή προκύψει από τον αλγόριθμο του Συστήματος Διανομής Κερδών, τότε θεωρείται ότι κερδίζει ο τελευταίος Λαχνός της συγκεκριμένης Έκδοσης που τέθηκε σε κυκλοφορία Για τη διεξαγωγή κάθε επόμενης Φάσης, εφόσον τούτο προβλέπεται από το Σύστημα Διανομής Κερδών, τα σφαιρίδια της συστοιχίας των τριών κληρωτίδων παραμένουν στο χώρο ανάδευσης, όχι όμως και το σφαιρίδιο της πρώτης κληρωτίδας, που κληρώθηκε στην προηγούμενη Φάση και το οποίο αφαιρείται από την κληρωτίδα Για τον προσδιορισμό του αριθμού που κερδίζει το Μεγάλο Λαχνό, κληρώνεται μια χιλιάδα και ο αντίστοιχος τριψήφιος αριθμός (εκατοντάδα -δεκάδα- μονάδα) που προσδιορίζει τον αριθμό. Σε περίπτωση κατά την οποία ο Λαχνός κληρωθεί σε αριθμό που δεν διατέθηκε, η κλήρωση επαναλαμβάνεται μόνον ως προς τον τριψήφιο αριθμό (εκατοντάδα -δεκάδα- μονάδα) μέχρι να αναδειχθεί τριψήφιος αριθμός που έχει διατεθεί Μετά το τέλος κάθε Ημέρας Κλήρωσης, η κληρωτίδα των χιλιάδων σφραγίζεται από την Επιτροπή Κλήρωσης και τα κλειδιά παραδίδονται προς φύλαξη με ευθύνη του Φορέα Εκμετάλλευσης. Η αρχική ρίψη των σφαιριδίων στην πρώτη κληρωτίδα των χιλιάδων, η σφράγιση και η αποσφράγιση αυτής, καθώς και η ρίψη των σφαιριδίων στις υπόλοιπες κληρωτίδες διενεργείται δημόσια. ΑΡΘΡΟ 11 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ - ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΡΔΩΝ 11.1 Τα αποτελέσματα της Ημέρας Κλήρωσης καταχωρούνται από την Επιτροπή Κλήρωσης σε πρακτικό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων, το οποίο αποτελεί το επίσημο αποδεικτικό των αποτελεσμάτων της συγκεκριμένης Ημέρας Κλήρωσης Με βάση τα αποτελέσματα της Ημέρας Κλήρωσης και τον τρόπο καθορισμού των νικητήριων Λαχνών για κάθε κατηγορία επάθλου, όπως αυτός περιγράφεται στο Σύστημα Διανομής Κερδών, ο Φορέας Εκμετάλλευσης καταρτίζει τον Πίνακα Κερδών κάθε Ημέρας Κλήρωσης. Ο Πίνακας Κερδών μετά την κατάρτισή του ανακοινώνεται δημόσια Βάσει του Πίνακα Κερδών διενεργούνται οι πληρωμές των κερδών. ΑΡΘΡΟ 12 ΑΔΙΑΘΕΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ 12.1 Ο Φορέας Εκμετάλλευσης διασφαλίζει ότι στο Πληροφορικό Σύστημα παράγεται και διατηρείται ηλεκτρονικό αρχείο - αναφορά σε ασφαλή και μη επεξεργάσιμη μορφή όλων των Αδιάθετων Γραμματίων. Αντ αυτού, και σε

13 περίπτωση τεχνικών προβλημάτων, ο Φορέας Εκμετάλλευσης συντάσσει πριν από κάθε Κλήρωση πρωτόκολλο Αδιάθετων Γραμματίων το οποίο υπογράφεται από την Επιτροπή Κληρώσεων και κοινοποιείται στην Ε.Ε.Ε.Π Ως Αδιάθετα Γραμμάτια θεωρούνται: α) οι Λαχνοί ή/και τα Τεμάχια των Λαχνών τα στοιχεία των οποίων καταχωρούνται και επαληθεύονται στο Πληροφορικό Σύστημα του Φορέα Εκμετάλλευσης πριν από τη Κλήρωση την οποία αφορούν ως μη Έγκυροι Λαχνοί κατά την έννοια του άρθρου 14 του παρόντος Κανονισμού, ή β) Οι Λαχνοί ή/και τα Τεμάχια των Λαχνών που εμφανίζονται στο Πληροφοριακό Σύστημα κατά την καταληκτική ώρα που θέτει ο Φορέας Εκμετάλλευσης ότι δεν έχουν διατεθεί ή έχουν επιστραφεί από το Δίκτυο Ο Φορέας Εκμετάλλευσης οφείλει να εφαρμόζει διαδικασίες και να διαθέτει την τεχνική επάρκεια ώστε: α) Πρόσβαση στα σχετικά αρχεία, λειτουργίες και παραγωγή αναφορών να έχουν μόνο ειδικώς εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. β) Να μην είναι δυνατή από οποιονδήποτε εντός του Φορέα Εκμετάλλευσης ή Πωλητή Χονδρικής και Λιανικής μεταβολή των στοιχείων των Αδιάθετων Γραμματίων που καταχωρούνται και επαληθεύονται από το Σύστημα μετά την καταληκτική ώρα καταχώρισης πώλησης Λαχνού ή ενημέρωσης των Αδιάθετων Γραμματίων στο σύστημα (cut-off time) και σε κάθε περίπτωση κατά και μετά τη διενέργεια της κλήρωσης την οποία αφορούν. γ) Να εφαρμόζει διαδικασίες λογικής και φυσικής επιβεβαίωσης (reconciliation) των στοιχείων των Αδιάθετων Γραμματίων που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα. δ) Να είναι σε θέση να παρέχει άμεση πληροφόρηση στην Ε.Ε.Ε.Π. ε) Να διαθέτει διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου και επαλήθευσης σε περίπτωση εμφάνισης προς εξόφληση Αδιάθετου Γραμματίου Επιτρέπεται η επιστροφή, από τους Πράκτορες μόνο των Αδιάθετων Λαχνών της Α κλήρωσης. Η διαδικασία της επιστροφής καθορίζεται από το Φορέα Εκμετάλλευσης. ΑΡΘΡΟ 13 ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΑΘΛΩΝ 13.1 Τα Έπαθλα αποδίδονται ή καταβάλλονται στον κάτοχο Έγκυρου Κερδοφόρου Λαχνού βάσει του Πίνακα Κερδών της κλήρωσης, με την ταυτόχρονη επίδειξη του σώματος του Λαχνού Η διαδικασία καταβολής Κερδών και απόδοσης των μη χρηματικών Επάθλων, καθώς και τα δικαιολογητικά που κατά περίπτωση απαιτούνται, καθορίζονται από τον Φορέα Εκμετάλλευσης και γνωστοποιούνται στο κοινό με Δημόσια Ανακοίνωση.

14 13.3 Έπαθλα αξίας μεγαλύτερης του ποσού των πεντακοσίων (500) ευρώ ανά Τεμάχιο: α. Εάν είναι χρηματικά, καταβάλλονται υποχρεωτικά μέσω συνεργαζόμενου με τον Φορέα Εκμετάλλευσης χρηματοπιστωτικού ιδρύματος ή από τον ίδιο τον Φορέα Εκμετάλλευσης. β. Εάν είναι μη χρηματικά, αποδίδονται υποχρεωτικά από τον ίδιο τον Φορέα Εκμετάλλευσης. γ. Το ανωτέρω όριο αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις Κατά την καταβολή των Κερδών ή στην περίπτωση μη χρηματικού Επάθλου κατά την απόδοσή του στον κάτοχο του Λαχνού, παρακρατείται άμεσα από τον Φορέα Εκμετάλλευσης ο φόρος που αναλογεί, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία Σε περίπτωση που για τεχνικούς λόγους, δεν είναι δυνατή η πληρωμή Κερδών από τους Πράκτορες ή συνεργαζόμενο με το Φορέα Εκμετάλλευσης χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, ο Παίκτης πληρώνεται απευθείας από το Φορέα Εκμετάλλευσης Τα Κέρδη, μετά την αφαίρεση του φόρου που αναλογεί, ανά Έγκυρο Κερδοφόρο Λαχνό, καταβάλλονται μετά την αποκοπή τους στα δύο πρώτα δεκαδικά ψηφία. Τυχόν αναγραφή επί του Λαχνού ονόματος ή ονομάτων ή παρατήρησης, σε ένδειξη ιδιοκτησίας ή συνιδιοκτησίας, ουδεμία ισχύ έχει έναντι του Φορέα Εκμετάλλευσης Ο Φορέας Εκμετάλλευσης δύναται να αναστείλει την πληρωμή κέρδους μέχρι τη διαπίστωση της εγκυρότητας ενός Λαχνού, για τον οποίο εφαρμόζεται η διαδικασία Επαλήθευσης Λαχνού του άρθρου 14 του παρόντος Κανονισμού Κέρδη Γραμματίων, για τα οποία έχει υποβληθεί δήλωση απώλειας κατά το άρθρο 17 του παρόντος Κανονισμού, πληρώνονται από το Φορέα Εκμετάλλευσης μέσα σ' ένα μήνα από τη λήξη της προθεσμίας παραγραφής, εφόσον κατά το διάστημα αυτό δεν αμφισβητήθηκε το δικαίωμα αυτού που δήλωσε την απώλεια για είσπραξη του κέρδους. Σε περίπτωση αμφισβήτησης το κέρδος παρακατατίθεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για λογαριασμό εκείνου που θα αναγνωρισθεί δικαιούχος με δικαστική απόφαση. Μετά την πάροδο της πιο πάνω προθεσμίας καμιά πληρωμή κέρδους από γραμμάτιο, που έχει απολεσθεί, δεν ενεργείται. ΑΡΘΡΟ 14 ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΛΑΧΝΩΝ 14.1 Προκειμένου ένας Λαχνός να πιστοποιηθεί ως Έγκυρος Κερδοφόρος Λαχνός, πρέπει να πληρούνται σωρευτικά οι ακόλουθες προϋποθέσεις: α. Τα στοιχεία του Λαχνού ταυτοποιούνται με τα αντίστοιχα στοιχεία για το συγκεκριμένο Λαχνό που έχουν καταχωρηθεί στο Πληροφορικό Σύστημα.

15 β. Δεν έχει καταχωρηθεί στο Πληροφορικό Σύστημα ακύρωσή του, σύμφωνα με το άρθρο 16 του παρόντος Κανονισμού. γ. Ο Λαχνός δεν εμπίπτει σε κάποια από τις περιπτώσεις της παραγράφου 5 του άρθρου 8 του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων. ε. Ο Λαχνός δεν είναι κομμένος, αλλοιωμένος, δυσανάγνωστος, διάτρητος, ελαττωματικός, ανασυντεθειμένος ή να έχει υποστεί οποιαδήποτε παραποίηση. στ. Ο Λαχνός δεν έχει εξαργυρωθεί. ζ. Ο Λαχνός δεν είναι Αδιάθετο Γραμμάτιο Τα στοιχεία πλήρωσης ή μη, των παραπάνω προϋποθέσεων, καταχωρούνται στο Πληροφορικό Σύστημα, φυλάσσονται με ευθύνη του Φορέα Εκμετάλλευσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Κανονισμό Κρατικών Λαχείων και υπερισχύουν έναντι οποιουδήποτε άλλου στοιχείου Ο Φορέας Εκμετάλλευσης οφείλει να εφαρμόζει διαδικασίες επαλήθευσης, ώστε Λαχνοί που για οποιονδήποτε λόγο δεν αναγνωρίζονται αυτόματα από το Πληροφορικό Σύστημα να μπορούν να αναγνωριστούν ως Έγκυροι Κερδοφόροι Λαχνοί ή όχι, κατά περίπτωση Ο Φορέας Εκμετάλλευσης οφείλει: ΑΡΘΡΟ 15 ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ α. Να εκπονεί και να επικαιροποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης κινδύνων επέλευσης Περιστατικών. β. Να εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ιχνηλασιμότητας των Λαχνών από το στάδιο της παραγωγής έως και τη διάθεση αυτών στους Πωλητές Χονδρικής και Λιανικής ή και την τυχόν επιστροφή ή απόσυρσή τους από την αγορά. γ. Να αποσύρει Λαχνούς από την αγορά, εφόσον απαιτείται, σε περίπτωση Περιστατικού. δ. Να ενημερώνει την Ε.Ε.Ε.Π. και να υποβάλλει έγγραφη αναφορά Περιστατικού, το αργότερο εντός είκοσι τεσσάρων 24 ωρών, όπου παραθέτει λεπτομερώς: δ.1 Τη φύση, την αιτία και τον αντίκτυπο ή τον πιθανό αντίκτυπο του Περιστατικού. δ.2 Τις ενέργειες στις οποίες προέβη και τα μέτρα που λαμβάνει ή προτείνει για την αντιμετώπιση ή την ελαχιστοποίηση των άμεσων ή προβλεπόμενων συνεπειών του Περιστατικού.

16 δ.3 Τις ενέργειες στις οποίες προέβη ή προτείνει, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το Περιστατικό δεν θα συμβεί ξανά ή ότι ο κίνδυνος επανεμφάνισής του έχει ελαχιστοποιηθεί. ε. Να παρέχει όλες τις πληροφορίες που κρίνονται απαραίτητες από την Ε.Ε.Ε.Π. και πρόσβαση στην Ε.Ε.Ε.Π. και στα εντεταλμένα όργανα αυτής, κατά τον τρόπο και στον χρόνο που η Ε.Ε.Ε.Π. προσδιορίζει, στα συστήματά και τα αρχεία αυτού και των υπεργολάβων του, προκειμένου η Ε.Ε.Ε.Π. να δύναται να κατανοήσει τη φύση, την αιτία και την επίπτωση ή την πιθανή επίπτωση του Περιστατικού, και στ. Να τηρεί αρχείο Περιστατικών. ζ. Να συμμορφώνεται προς τις σχετικές υποδείξεις της Ε.Ε.Ε.Π. ΑΡΘΡΟ 16 ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΑΧΝΩΝ 16.1 Άκυροι είναι οι Λαχνοί που ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες: α. Εμπίπτουν στις περιπτώσεις της παραγράφου 5 του άρθρου 8 του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων. β. Δεν επαληθεύονται με το άρθρο 14 του παρόντος Κανονισμού. γ. Ανακηρύσσονται άκυροι από τον Φορέα Εκμετάλλευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις της επόμενης παραγράφου Εφόσον ο Φορέας Εκμετάλλευσης στην περίπτωση Περιστατικού διαπιστώνει ότι συντρέχουν λόγοι ακύρωσης Λαχνών ή και μεμονωμένων Τεμαχίων, υποχρεούται άμεσα και χωρίς υπαίτια καθυστέρηση: α. Να προβεί στην ακύρωση των Λαχνών/ Τεμαχίων αυτών. β. Να ενημερώσει όλους τους αρμόδιους υπαλλήλους του, τον Κατασκευαστή -εφόσον η ακύρωση οφείλεται σε κατασκευαστικούς λόγουςκαι όλα τα σημεία Λιανικής και Χονδρικής Πώλησης για την ακύρωση και τα αναγνωριστικά στοιχεία των ακυρωμένων Λαχνών/ Τεμαχίων. γ. Να προβεί σε Δημόσια Ανακοίνωση της ακύρωσης και των αναγνωριστικών στοιχείων των ακυρωμένων Λαχνών / Τεμαχίων. δ. Να αποσύρει τους άκυρους Λαχνούς που τυχόν έχουν διατεθεί Ο Φορέας Εκμετάλλευσης ενημερώνει εγγράφως την Ε.Ε.Ε.Π. εντός προθεσμίας επτά (7) ημερών από οποιαδήποτε Ακύρωση Λαχνών, αναφέροντας τον αριθμό των ακυρωμένων Λαχνών, τους λόγους ακυρότητας, την αιτία και την έκταση του προβλήματος καθώς και τα μέτρα που έχει λάβει για την αντιμετώπισή του Στην περίπτωση που ο Φορέας Εκμετάλλευσης κρίνει ότι η έκταση του προβλήματος δεν είναι διαχειρίσιμη, σύμφωνα με τις διαδικασίες της παραγράφου

17 16.2 του παρόντος Άρθρου, ειδοποιεί αμέσως και εγγράφως την Ε.Ε.Ε.Π. υποβάλλοντας πρόταση για τον τρόπο αντιμετώπισης του ζητήματος, ζητώντας σχετικές οδηγίες Στην περίπτωση που ο Φορέας Εκμετάλλευσης κρίνει ότι εξαιτίας της ακύρωσης πρέπει να αποσύρει σύνολο ή μέρος των Λαχνών μιας Κλήρωσης, ενημερώνει εγγράφως και αιτιολογημένα την Ε.Ε.Ε.Π., χωρίς υπαίτια καθυστέρηση Ο Φορέας Εκμετάλλευσης γνωστοποιεί στην Ε.Ε.Ε.Π., τουλάχιστον επτά (7) ημέρες νωρίτερα, την ημερομηνία, την ώρα, τον τόπο και τη διαδικασία καταστροφής των Λαχνών που αποσύρθηκαν. Άρθρο 17 ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΛΑΧΝΩΝ 17.1 Ο Παίκτης δικαιούται να υποβάλει δήλωση απώλειας Λαχνού αποκλειστικά στις εξής περιπτώσεις: α) απώλειας, κλοπής ή εν γένει καταστροφής Έγκυρου Κερδοφόρου Λαχνού Κλήρωσης, β) απώλειας οποιοδήποτε Λαχνού προηγούμενης Κλήρωσης για το οποίον υποβάλλεται αίτημα Ανανέωσης, γ) αδυναμίας ικανοποίησης από Πράκτορα αιτήματος Ανανέωσης Λαχνού ο οποίος εγκύρως προσκομίζεται λόγω προηγούμενης καταχώρησης ακύρωσης των αιτούμενων Λαχνών στο Πληροφορικό Σύστημα. δ) στην περίπτωση της παραγράφου 8.6 του παρόντος Κανονισμού Η Δήλωση Απώλειας υποβάλλεται εγγράφως στον Πράκτορα που διέθεσε το Λαχνό ή οφείλει να τον ανανεώσει και καταχωρείται στο Πληροφορικό Σύστημα αμελλητί. Η καταχώρηση περιλαμβάνει κατ ελάχιστο τα στοιχεία του αιτούντος (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση), την ημερομηνία λήψης της δήλωσης καθώς και τον αριθμό και τα διακριτικά στοιχεία του Λαχνού / των Λαχνών. Κατά την υποβολή της αίτησης Απώλειας χορηγείται στον Παίκτη σχετικό αποδεικτικό δήλωσης Δηλώσεις απώλειας Λαχνού προς ανανέωση υποβάλλονται και καταχωρούνται στο Πληροφορικό Σύστημα εντός της εκάστοτε προθεσμίας Ανανέωσης. Δηλώσεις απώλειας Έγκυρου Κερδοφόρου Λαχνού ισχύουν έναντι του Φορέα Εκμετάλλευσης εφόσον καταχωριστούν στο Πληροφορικό Σύστημα το αργότερο μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από τον Χρόνο Παραγραφής των κερδών της Κλήρωσης. Σε περίπτωση υπέρβασης του προηγουμένου χρονικού ορίου οι δηλώσεις απώλειας δεν λαμβάνονται υπόψη Δήλωση απώλειας δεν λαμβάνεται υπόψη αν ο αιτών δεν είχε κατά την αγορά του γραμματίου δηλώσει τα αληθινά στοιχεία ταυτότητάς του ή ο Λαχνός έχει καταχωριστεί στο Πληροφορικό Σύστημα ως διατεθείς σε ανώνυμο Παίκτη, και τρίτος εμπρόθεσμα εμφανίζει το Λαχνό για ανανέωση ή για πληρωμή του κέρδους. Αντίθετα, σε περίπτωση που τρίτος δεν εμφανίζει εμπρόθεσμα το Γραμμάτιο, ο

18 αιτών μπορεί να ανανεώσει το Λαχνό ή να εισπράξει το Έπαθλο σύμφωνα με όσα ορίζονται στο παρόν άρθρο Δήλωση Απώλειας Γραμματίου η οποία έγινε σύμφωνα με τα οριζόμενα ανωτέρω έχει τα εξής αποτελέσματα: Α. Σε περίπτωση που κανείς δεν παρουσιασθεί εμπρόθεσμα για ανανέωση του γραμματίου ή για είσπραξη του κέρδους, αυτός που δήλωσε την απώλεια δικαιούται να ανανεώσει το Γραμμάτιο μέχρι την ημέρα της Κλήρωσης ή να εισπράξει το κέρδος μέσα σ' ένα μήνα από τη λήξη της Παραγραφής. Β. Σε περίπτωση εμφάνισης Λαχνού προς ανανέωση από τρίτο το δικαίωμα ανανέωσης διατηρεί ο αιτών την απώλεια, εκτός και αν άλλως δηλώνει ο ίδιος υπέρ του κομιστή εντός της προθεσμίας ανανέωσης. Γ. Σε περίπτωση εμφάνισης Έγκυρου Κερδοφόρου Λαχνού προς εξαργύρωση από τρίτο, ο Φορέας Εκμετάλλευσης αναστέλλει την καταβολή του Επάθλου. Η αναστολή ισχύει μέχρι την εξακρίβωση του πραγματικού δικαιούχου ή, το ανώτατο, για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών από την εμφάνιση προς πληρωμή Έγκυρου Κερδοφόρου Λαχνού. Μετά την παρέλευση άπρακτης της ως άνω προθεσμίας το Έπαθλο παρακατατίθεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπέρ εκείνου που θα αναγνωρισθεί δικαιούχος με δικαστική απόφαση. Άρθρο 18 ΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ 18.1 Ο Φορέας Εκμετάλλευσης οφείλει να τηρεί αρχεία για όλες τις λειτουργίες και συναλλαγές του που σχετίζονται με τη διεξαγωγή και διαχείριση του Παιγνίου Εθνικού Λαχείου, με τα μέσα και τη μορφή που προβλέπονται στον Κανονισμό Κρατικών Λαχείων. Ιδίως υποχρεούται να τηρεί τα παρακάτω αρχεία για περίοδο τουλάχιστον δέκα (10) ετών: α. Οδηγός Εθνικού Λαχείου και τροποποιήσεις αυτού. β. Εκθέσεις Αναφορές επί Περιστατικών. γ. Αποτελέσματα Κληρώσεων, Πρακτικά Κληρώσεων, Διαδικασίες Κληρώσεων και μεταβολές στα υλικά της κλήρωσης (πχ σφαιρίδια). δ. Πίνακες Κερδών έκαστης Κλήρωσης. ε. Πρόγραμμα Κληρώσεων κάθε Έκδοσης και μεταβολές αυτού. στ. Σύστημα Διανομής Κερδών και μεταβολές αυτού για κάθε Έκδοση. ζ. Αδιάθετα Γραμμάτια και μη Έγκυροι Λαχνοί/ Τεμάχια για κάθε Κλήρωση. η. Ποσοστό Αποδιδόμενων Κερδών για κάθε Έκδοση. θ Έπαθλα/Κέρδη που αποδόθηκαν τελικά στους Παίκτες για κάθε Έκδοση.

19 ι. Αιτήσεις, εκθέσεις, αναφορές που προβλέπονται στις διαδικασίες ακύρωσης ή/και απόσυρσης. ια. Αιτήσεις καταβολής κερδών μη έγκυρων Λαχνών και έγγραφααπαντήσεις επί των αιτήσεων και σχετικές αναφορές. ιβ. Τα σώματα των Τεμαχίων που κέρδισαν Έπαθλα αξίας άνω των χιλίων (1.000) ευρώ και εξοφλήθηκαν. ιγ. Στοιχεία των νικητών που κέρδισαν Έπαθλα αξίας άνω των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ. ιδ. Αρχείο Παραπόνων και εκθέσεις σχετικών ενεργειών. ιε. Κάθε άλλο αρχείο που επιβάλλεται από τον παρόντα Ειδικό Κανονισμό, τον Κανονισμό Κρατικών Λαχείων, τη Σύμβαση Παραχώρησης και τις εκάστοτε διατάξεις που διέπουν τη λειτουργία, την παραγωγή και τη διαχείριση των Κρατικών Λαχείων, όπως θεσπίζονται από την Ε.Ε.Ε.Π. ιστ. Αρχείο πωλήσεων Εθνικού Λαχείου, στο οποίο καταχωρούνται ανά Πράκτορα, κατ' αύξοντα αριθμό, το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνση κάθε Παίκτη, καθώς και ο αριθμός κάθε Γραμματίου που αγοράζει. ιζ. Αρχείο γραμματίων Εθνικού Λαχείου, που τηρείται κατ' αύξοντα αριθμό γραμματίων και όπου καταχωρείται κάθε διαφορά ή απαίτηση, η οποία αφορά το γραμμάτιο. ιη. Αρχείο Πρακτόρων και Αντιπροσώπων αυτών. ιθ. Αρχείο Αιτήσεων Απώλειας και σχετικών ενεργειών. κ. Αρχείο αποδείξεων προεισπράξεων Χωρίς να θίγονται οι απαιτήσεις κοινοποίησης ή έγκρισης στο πλαίσιο του παρόντος Ειδικού Κανονισμού ή του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων, ο Φορέας Εκμετάλλευσης υποβάλλει στην Ε.Ε.Ε.Π., εντός του μηνός Φεβρουαρίου κάθε επόμενου έτους αναφορά για το προηγούμενο έτος που περιλαμβάνει: α. Σύνολο πωληθέντων Λαχνών. β. Σύνολο κύκλου εργασιών (ακαθάριστες εισπράξεις). γ. Ποσοστό Αποδιδόμενων Κερδών. δ. Κέρδη που αποδόθηκαν τελικά στους Παίκτες. ε Εκθέσεις Περιστατικών. στ. Ακυρώσεις και Αποσύρσεις Λαχνών. ζ. Συνοπτική αναφορά για παράπονα και καταγγελίες. η. Κάθε άλλη πληροφορία την οποία ζητά η Ε.Ε.Ε.Π. στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων της Οι λαχνοί για τους οποίους δεν προβλέπεται ρητώς στον παρόντα κανονισμό ότι διατηρούνται σε αρχείο, ή για τα οποία δεν υφίσταται υποχρέωση πρόνοιας ή

20 ειδικός λόγος διατήρησης, καταστρέφονται, με διαδικασίες που ορίζονται από το Φορέα Εκμετάλλευσης Τα στοιχεία ιστ έως κ της παραγράφου 18.1 δύνανται για μεταβατική περίοδο 6 μηνών από την έκδοση του παρόντος να τηρούνται χειρόγραφα από τους Πράκτορες μέσω των υφιστάμενων μέχρι την έκδοση του παρόντος ειδικών βιβλίων και στοιχείων των Πρακτόρων για τη διάθεση του Εθνικού Λαχείου, ήτοι: α) Βιβλίο πωλήσεων Εθνικού Λαχείου, στο οποίο καταχωρούνται, κατ' αύξοντα αριθμό, το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνση κάθε πελάτη, καθώς και ο αριθμός κάθε γραμματίου που αγοράζει. β) Βιβλίο γραμματίων Εθνικού Λαχείου, που τηρείται κατ' αύξοντα αριθμό γραμματίων και όπου καταχωρείται κάθε διαφορά ή απαίτηση, η οποία αφορά το γραμμάτιο. γ) Βιβλίο αντιπροσώπων. δ) Ευρετήριο πελατών. ε) Στελέχη διπλοτύπων αποδείξεων πληρωμής γραμματίων Εθνικού Λαχείου. στ) Στελέχη δηλώσεων απώλειας γραμματίων Εθνικού Λαχείου Ο τρόπος τήρησης των βιβλίων και στοιχείων καθορίζονται από το Φορέα Εκμετάλλευσης Ο Φορέας Εκμετάλλευσης υποβάλλει στην Ε.Ε.Ε.Π. τις αναφορές και γνωστοποιήσεις που προβλέπονται στις ειδικότερες διατάξεις του Ειδικού Κανονισμού. Οι γνωστοποιήσεις υποβάλλονται μέσω σταθερού μέσου. Ως σταθερό μέσο θεωρείται κάθε μέσο το οποίο είναι δεκτικό αποθήκευσης, όπως αρχείο αυτόματα παραγόμενο από το Πληροφορικό Σύστημα του Φορέα Εκμετάλλευσης, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έγγραφο, είτε, τέλος κάθε άλλο μέσο που θα υποδείξει η Ε.Ε.Ε.Π. Σε περιπτώσεις έκτακτων Περιστατικών είναι δυνατή η τηλεφωνική ενημέρωση της Ε.Ε.Ε.Π., με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί ενημέρωση με σταθερό μέσο, χωρίς υπαίτια βραδύτητα, όταν οι περιστάσεις το επιτρέψουν. ΑΡΘΡΟ 19 ΕΝΑΡΞΗ ΙΣΧΥΟΣ 19.1 Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Π. Ευγένιος Γιαννακόπουλος

ΠΑΙΓΝΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΠΑΙΓΝΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Σύμβαση Προσχώρησης Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δυνάμει του Ν.4183/2013 (Κύρωση της από 30.07.2013 Σύμβασης Παραχώρησης), έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΓΝΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ

ΠΑΙΓΝΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ Σύμβαση Προσχώρησης Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δυνάμει του Ν.4183/2013 (Κύρωση της από 30.07.2013 Σύμβασης Παραχώρησης), έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΓΝΙΟ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΠΑΙΓΝΙΟ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Σύμβαση Προσχώρησης Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δυνάμει του Ν.4183/2013 (Κύρωση της από 30.07.2013 Σύμβασης Παραχώρησης), έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Όνομα Παιγνίου: Εθνικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ Όροι Συμμετοχής Η συμμετοχή στο Παίγνιο του Εθνικού Λαχείου από οποιοδήποτε ενήλικο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΓΝΙΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΚΡΑΤΣ. Σύμβαση Προσχώρησης

ΠΑΙΓΝΙΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΚΡΑΤΣ. Σύμβαση Προσχώρησης ΠΑΙΓΝΙΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΚΡΑΤΣ Σύμβαση Προσχώρησης Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δυνάμει του Ν.4183/2013 (Κύρωση της από 30.07.2013 Σύμβασης Παραχώρησης), έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας,

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ)

OΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ) OΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ) 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟY ΛΑΧΕΙΟY ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (ΠΡΩΤOΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ) Όνοµα Παιγνίου: Κρατικό Λαχείο Κοινωνικής Αντίληψης Φορέας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Όνομα Παιγνίου: Λαϊκό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. Όροι Συμμετοχής Η συμμετοχή στο παίγνιο του Λαϊκού Λαχείου από οποιοδήποτε ενήλικο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Όνομα Παιγνίου: Εθνικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ Όροι Συμμετοχής Η συμμετοχή στο Παίγνιο του Εθνικού Λαχείου από οποιοδήποτε ενήλικο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου

Οδηγός Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου Οδηγός Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. Όροι Συμμετοχής Απαγορεύεται η συμμετοχή στο παίγνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ

ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. Όροι Συμμετοχής Απαγορεύεται η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός κανονισμός οργάνωσης, λειτουργίας και διεξαγωγής των παιχνιδιών της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.

Γενικός κανονισμός οργάνωσης, λειτουργίας και διεξαγωγής των παιχνιδιών της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. Αριθμ. 2167 ( ΦΕΚ Β 78/22.01.2009) Γενικός κανονισμός οργάνωσης, λειτουργίας και διεξαγωγής των παιχνιδιών της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις:

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ. (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.)

Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ. (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.) Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε., δυνάμει του άρθρο 27 παρ. 2α` του Ν. 2843/2000 (ΦΕΚ Α` 219) και των όρων της από 15.12.2000 σύμβασης παραχώρησης, που συνάφθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΤΜΗΜΑ A' ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 16229 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1128 5 Μαΐου 2014 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. απόφ. 103/8/25.4.2014 Ειδικός Κανονισμός Διεξαγωγής και Ελέγχου του παιγνίου του Λαϊκού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ. Οι όροι συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ και των Πρακτορείων της ΟΠΑΠ ΑΕ, περιγράφονται αναλυτικά στη σχετική σύμβαση συνεργασίας,

Διαβάστε περισσότερα

«Επαγγελματική επάρκεια Πιστοποιημένων Διαπραγματευτών Ενέργειας Συμμετεχόντων» ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.

«Επαγγελματική επάρκεια Πιστοποιημένων Διαπραγματευτών Ενέργειας Συμμετεχόντων» ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΑΠΟΦΑΣΗ 2 «Επαγγελματική επάρκεια Πιστοποιημένων Διαπραγματευτών Ενέργειας Συμμετεχόντων» ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του Άρθρου 3.11

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 16557 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1149 6 Μαΐου 2014 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. απόφ. 103/9/25.4.2014 Ειδικός Κανονισμός Διεξαγωγής και Ελέγχου του παιγνίου του Εθνικού

Διαβάστε περισσότερα

1) Τακτικός νικητής: κάτοχος

1) Τακτικός νικητής: κάτοχος Στις 26/4/2017 και ώρα 6:00μμ, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών από τις έγκυρες συμμετοχές του διαγωνισμού για το διάστημα 16/3/2017-15/4/2017 (αριθμός έγκυρων συμμετοχών: 222). Από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ. Οι όροι συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ και των πρακτορείων της ΟΠΑΠ ΑΕ, περιγράφονται αναλυτικά στη σχετική σύμβαση συνεργασίας,

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000 Ο περί Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 153(Ι) του 2000

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης: 3 Μαρτίου 1996 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το παιχνίδι ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ αφορά στην πρόβλεψη οκτώ (8) ποδοσφαιρικών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Αποδεικτικό ενημερότητας ή πληροφόρηση για τη φορολογική ενημερότητα φυσικών ή μη φυσικών προσώπων ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου».

ΘΕΜΑ : «Αποδεικτικό ενημερότητας ή πληροφόρηση για τη φορολογική ενημερότητα φυσικών ή μη φυσικών προσώπων ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Α. Γ.Γ.Π.Σ. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΚΕ.Π.Υ.Ο 30η Δ/ΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Η/Υ ΤΜΗΜΑ Β Ταχ. Δ/νση : Χανδρή 1 & Θεσσαλονίκης Ταχ. Κωδ. : 18346 Μοσχάτο Τηλέφωνο : 210 4802251, 4802253

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ. Κυκλοφορεί σε 10 σειρές των Λαχνών με αρίθμηση από 1 έως

ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ. Κυκλοφορεί σε 10 σειρές των Λαχνών με αρίθμηση από 1 έως ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ Κυκλοφορεί σε 10 σειρές των 80.000 Λαχνών με αρίθμηση από 1 έως 80.000. Κάθε Λαχνός σε κάθε σειρά αποτελείται από μία πεντάδα τεμαχίων (στοιχείων) με αρίθμηση Α, Β, Γ, Δ και Ε. Συνολικά κυκλοφορούν

Διαβάστε περισσότερα

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: Σελίδα 1 από 7

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: Σελίδα 1 από 7 Σελίδα 1 από 7 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ: Η Πολιτική Είσπραξης (εφεξής η «Πολιτική») αποσκοπεί στην προώθηση της πρόσβασης των ασθενών σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, ελαχιστοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΚΚΑΘΑΙΡΣΗΣ «ENERGY CLEAR» (Συνεδρίαση ΧΧ/ΧΧ/2018 )

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΚΚΑΘΑΙΡΣΗΣ «ENERGY CLEAR» (Συνεδρίαση ΧΧ/ΧΧ/2018 ) ΑΠΟΦΑΣΗ 2 «Επαγγελματική επάρκεια Εκκαθαριστικών Μελών ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΚΚΑΘΑΙΡΣΗΣ «ENERGY CLEAR» (Συνεδρίαση ΧΧ/ΧΧ/2018 ) Αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις της 2.10.7 της Ενότητας 2 του Κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η MTN Cyprus Ltd (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «MTN MADWALK INVITATIONS»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 37101 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3170 26 Νοεμβρίου 2014 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. απόφ. 131/2/21 11 2014 Έγκριση Ειδικού Κανονισμού Κρατικού Λαχείου Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε Ενημέρωση για Προσωπικά Δεδομένα ΟΠΑΠ PLAY Εισαγωγή Η εταιρία μας, με την επωνυμία «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και έδρα επί της Λ. Αθηνών 112 στην Αθήνα (στο εξής και χάριν συντομίας: «ΟΠΑΠ Α.Ε.»)., είναι κατά την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2014 ΠΡΟΣ: ΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ. ΑΔΑ: ΒΙΞΠΗ-5ΤΨ - ΦΕΚ 642/ Β Να σταλεί και με

ΠΟΛ Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2014 ΠΡΟΣ: ΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ. ΑΔΑ: ΒΙΞΠΗ-5ΤΨ - ΦΕΚ 642/ Β Να σταλεί και με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. Δ/νση : Καρ. Σερβίας

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ασκώντας τις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ 2015. β) ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ «ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ SUPER ΤΡΟΧΟΣ»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ 2015. β) ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ «ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ SUPER ΤΡΟΧΟΣ» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ «ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ» Η Κοινοπραξία εταιρειών με την επωνυμία «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. - ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 7 Τροποποίηση και συμπλήρωση διατάξεων του Κώδικα Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων

Άρθρο 7 Τροποποίηση και συμπλήρωση διατάξεων του Κώδικα Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων Άρθρο 7 Τροποποίηση και συμπλήρωση διατάξεων του Κώδικα Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων 1. Το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 2 του Κ.Ε.Δ.Ε. (ν.δ. 356/1974), όπως ισχύει, αντικαθίσταται και προστίθενται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ /05/ Αποδεικτικό ενημερότητας...

ΠΟΛ /05/ Αποδεικτικό ενημερότητας... Πίνακας περιεχομένων ΘΕΜΑ: Αποδεικτικό ενημερότητας ή πληροφόρηση για τη φορολογική ενημερότητα φυσικών ή μη φυσικών προσώπων ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου Άρθρο 1: Πιστοποίηση Φορέων, Υπηρεσιών ή Προσώπων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Με αριθμό 103/7/

ΑΠΟΦΑΣΗ Με αριθμό 103/7/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΓΝΙΩΝ (Ε.Ε.Ε.Π.) Γραμματεία της Επιτροπής Αχαρνών 17 και Πλατεία Μαυροκορδάτου 104 38 Αθήνα. Αρμόδια: Κατερίνα Κόκλα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ HMC

ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ HMC ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ HMC Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Το πρόγραμμα πώλησης μεταχειρισμένων αντικειμένων του HMC απευθύνεται σε πελάτες του HMC και οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1969

ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1969 Αριθµός 2540 ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1969 Σύµφωνα µε τους Κανονισµούς 3, 5 και 10 των περί ανείου Αποταµιεύσεων Κανονισµών του 1969 (στο εξής αναφερόµενοι ως "οι Κανονισµοί") (Επίσηµη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Περιστέρι, 02.06.2009 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/11886 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ 1065 (ΦΕΚ 642 Β/14-03-2014 )

ΠΟΛ 1065 (ΦΕΚ 642 Β/14-03-2014 ) ΠΟΛ 1065 (ΦΕΚ 642 Β/14-03-2014 ) Συμπλήρωση - τροποποίηση των Αποφάσεων Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων ΠΟΛ 1274/27.12.2013 και ΠΟΛ 1275/27.12.2013 (Β 3398) περί Αποδεικτικού Ενημερότητας και περί Βεβαίωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΔΕΙΩΝ - Μέρος Α ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΔΕΙΩΝ - Μέρος Α ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΔΕΙΩΝ - Μέρος Α ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο 1 Πεδίο Εφαρμογής Η παρούσα αποτελεί τον Κανονισμό Αδειών Προμήθειας και Εμπορίας ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα 2. Αρμοδιότητα, καθήκοντα και εξουσίες. Άρθρο 55. Αρμοδιότητα

Τμήμα 2. Αρμοδιότητα, καθήκοντα και εξουσίες. Άρθρο 55. Αρμοδιότητα Τμήμα 2 Αρμοδιότητα, καθήκοντα και εξουσίες Άρθρο 55 Αρμοδιότητα 1. Κάθε εποπτική αρχή είναι αρμόδια να εκτελεί τα καθήκοντα και να ασκεί τις εξουσίες που της ανατίθενται σύμφωνα με τον παρόντα κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης Η διεξαγωγή του αριθμολαχείου ξεκίνησε στις 16/11/1997 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το ΤΖΟΚΕΡ είναι παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

Ρύθμιση θεμάτων διεξαγωγής και ελέγχου παιγνίων στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης που προσφέρονται από την Ο.Π.Α.Π Α.Ε μέσω του διαδικτύου

Ρύθμιση θεμάτων διεξαγωγής και ελέγχου παιγνίων στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης που προσφέρονται από την Ο.Π.Α.Π Α.Ε μέσω του διαδικτύου Αριθμ. αποφ. 105/2 (ΦΕΚ Β 1330/26-5-2014) Ρύθμιση θεμάτων διεξαγωγής και ελέγχου παιγνίων στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης που προσφέρονται από την Ο.Π.Α.Π Α.Ε μέσω του διαδικτύου Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ», που εδρεύει στο Νέο Φάληρο Αττικής (οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2, T.K. 185 47) (εφεξής οι «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ»),

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ /09/ Παροχή οδηγιών για την

ΠΟΛ /09/ Παροχή οδηγιών για την Πίνακας περιεχομένων ΘΕΜΑ: Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 70Β του Ν.2238/1994 «Κύρωση Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος» και την διαδικασία ενδικοφανούς προσφυγής στην Υπηρεσία Εσωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 76(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4570 Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2016 1015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Οι Παράγραφοι 2 και 3 του άρθρου 8 αντικαθίστανται ως εξής: «2. Η πληρωμή των κερδών κατά την παράγραφο 1 διενεργείται ως ακολούθως:

1.1 Οι Παράγραφοι 2 και 3 του άρθρου 8 αντικαθίστανται ως εξής: «2. Η πληρωμή των κερδών κατά την παράγραφο 1 διενεργείται ως ακολούθως: Αριθμ. απόφ. 103/7/25.4.2014 (ΦΕΚ Β 1127 5.5.2014) Τροποποίηση και Κωδικοποίηση της με αριθμό 14/2/17.07.2012 (Β 2205) απόφασης της Ε.Ε.Ε.Π., με την οποία ρυθμίζονται θέματα Κανονισμού Διεξαγωγής και Ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ & ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Α Τηλ.: 210, 3635480 FAX :

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές διαγωνισμού

Διοργανωτές διαγωνισμού Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΙΚΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου 8) (εφεξής καλούμενη ως «Cambo Industries») έχει αναλάβει να

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Ο περί Εταιρειών Νόμος (ΚΕΦ.113)

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Ο περί Εταιρειών Νόμος (ΚΕΦ.113) ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Ο περί Εταιρειών Νόμος (ΚΕΦ.113) Άρθρο 7: Η εταιρεία δύναται με ειδική απόφαση να αλλάξει το ιδρυτικό έγγραφο σχετικά με τους σκοπούς της εταιρείας για να συγχωνευθεί με οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗ Μαρούσι, 05-04-2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗ Το ΥΓΕΙΑ, τιμώντας την μνήμη του εκλιπόντος ιατρού γενικού χειρουργού Παναγιώτη Σακελλαριάδη,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ. Στην Καβάλα σήμερα την 21 Ιανουαρίου του έτους 2016, οι πιο κάτω συμβαλλόμενοι: Αφενός

ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ. Στην Καβάλα σήμερα την 21 Ιανουαρίου του έτους 2016, οι πιο κάτω συμβαλλόμενοι: Αφενός ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ Στην Καβάλα σήμερα την 21 Ιανουαρίου του έτους 2016, οι πιο κάτω συμβαλλόμενοι: Αφενός Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας που εδρεύει στην Καβάλα, και εκπροσωπείται νόμιμα για την υπογραφή της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε., που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» και έδρα το Μαρούσι Αττικής (οδός

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ειδικό καθεστώς καταβολής ΦΠΑ κατά τον χρόνο της είσπραξης, σύμφωνα με το άρθρο 39.β του Κώδικα ΦΠΑ»

ΘΕΜΑ: «Ειδικό καθεστώς καταβολής ΦΠΑ κατά τον χρόνο της είσπραξης, σύμφωνα με το άρθρο 39.β του Κώδικα ΦΠΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1. 14 η Δ/ΝΣΗ ΦΠΑ ΤΜΗΜΑ Α 2. 15 η Δ/ΝΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Α, Β ΙΙ. Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα» Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις Α.Ε», (εφεξής ο «ΣΚΑΪ»), ΑΦΜ 094439203, Δ.Ο.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1.Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ /05/ Θέση σε ελεύθερη κυκλοφορία με ταυτόχρον

ΠΟΛ /05/ Θέση σε ελεύθερη κυκλοφορία με ταυτόχρον Πίνακας περιεχομένων ΘΕΜΑ: Θέση σε ελεύθερη κυκλοφορία με ταυτόχρονη θέση σε καθεστώς τελωνειακής αποθήκευσης εμπορευμάτων που προορίζονται να παραδοθούν ως εφόδια πλοίων και αεροσκαφών με απαλλαγή από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1.Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4 η ΕΚΔΟΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1. Εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Το πρόγραμμα «NEON ENERGY MEMBER s CARD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ» της εταιρείας ΡΑΜΠΙΛΛΙΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΝΝΙΤΑ GR»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΝΝΙΤΑ GR» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΝΝΙΤΑ GR» Α. Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε» (με έδρα στo Mαρούσι Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διαγωνισμού 31/10/2017 «ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ»

Όροι διαγωνισμού 31/10/2017 «ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ» Όροι διαγωνισμού 31/10/2017 «ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εφημερίδα ΑΜΑΡΥΣΙΑ με έδρα το Μαρούσι Αττικής (Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27) (περαιτέρω ο «Διοργανωτής»), προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Ν. 4308/2014 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Άρθρο 8: Τιμολόγιο πώλησης 1. Τιμολόγιο είναι το στοιχείο που εκδίδεται από την υποκείμενη σε αυτό το νόμο οντότητα για κάθε πώληση αγαθών και παροχή υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ)

12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) 12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) 1. Στο διαγωνισμό που διοργανώνει η αλυσίδα καταστημάτων με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Aθήνα, 17-4-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αριθ. Πρωτ: 3625/42655 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ PANATHINAIKOS F.C. VISA

Α. ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ PANATHINAIKOS F.C. VISA ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ- ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ PANATHINAIKOS F.C. VISA Α. ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ PANATHINAIKOS F.C. VISA 1. Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Taxlive - Επιμόρφωση Λογιστών Λογιστικά Προγράμματα & Υπηρεσίες Λογιστικής Ενημέρωσης

Taxlive - Επιμόρφωση Λογιστών Λογιστικά Προγράμματα & Υπηρεσίες Λογιστικής Ενημέρωσης ΠΟΛ 1161/09.10.2017 ΠΟΛ 1161/09.10.2017 Πρόγραμμα δημοσίων κληρώσεων από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΑΔΕ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ Δ/νση : Χρήστου Λαδά 6, 10561 Πληροφορίες : Γραφείο Προμηθειών Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

AΠΟΦΑΣΗ 1/644/ του Διοικητικού Συμβουλίου

AΠΟΦΑΣΗ 1/644/ του Διοικητικού Συμβουλίου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ AΠΟΦΑΣΗ 1/644/22.4.2013 του Διοικητικού Συμβουλίου Θέμα: Άσκηση δικαιώματος εξαγοράς μετά την υποβολή δημόσιας πρότασης σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006. Έχοντας υπόψη: ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ANNITAGR»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ANNITAGR» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ANNITAGR» Α. Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε» (με έδρα στo Mαρούσι Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΚΕΡΔΟΥΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΚΕΡΔΟΥΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Τίτλος: Σελίδα 1 από 9 ΟΠΑΠ Α.Ε. Υποβλήθηκε από: Διευθυντή Παρακολούθησης Έργων της ΟΠΑΠ Α.Ε. Εγκρίθηκε από: Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο Γεώργιος Βαμβουρέλλης Kamil Ziegler ΤΙΤΛΟΣ: Σελίδα 2 από 9 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4318, 2.3.2012 Ν. 10(Ι)/2012 10(I)/2012 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΟΣ Προοίμιο. Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 8733 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Δήμαρχος Πέλλας

2016 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 8733 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Δήμαρχος Πέλλας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γιαννιτσά 11 Μαρτίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 8733 ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Δήμαρχος Πέλλας διακηρύσσει φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 24945 10 Ιουνίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2237 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 34054 οικ./φ.321 Καθορισμός του τρόπου, της διαδικασίας και του χρόνου απόδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ 3/1/ 2008 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ 3/1/ 2008 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα 3/1/ 2008 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 14 η Φ.Π.Α. Αρ.Πρωτ.: 1002381/ 96/32 /Α0014 ΤΜΗΜΑ Α ΠΟΛ. 1003 Ταχ. Δ/νση : Σίνα 2-4 Ταχ. Κωδ. : 106 72 ΑΘΗΝΑ Πληροφ. : Γ. Μπούρα Τηλ. : 210 3647202-5 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ΕΚΤΕΛΕΣΉΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ 1ΉN ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ΕΚΤΕΛΕΣΉΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ 1ΉN ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ Αριθ L 401/28 Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων 30 12 89 ΕΚΤΕΛΕΣΉΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ 1ΉN ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. I (I), Αρ. 2721, Ν. 5ί(Ι)/92

E.E. Παρ. I (I), Αρ. 2721, Ν. 5ί(Ι)/92 E.E. Παρ. I (I), Αρ. 2721, 3.7.92 799 Ν. 5ί(Ι)/92 Ο περί Ρύθμισης των Σχέσεων Εμπορικού Αντιπροσώπου και Αντιπροσωπεύαμε νου Νόμος του 1992 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2004 ΕΩΣ 2018 (Ν.183(Ι)/2004 & Ν.103(Ι)/2006 & 199(Ι)/2007 & 219(Ι)/2012&148(Ι)/2018)

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2004 ΕΩΣ 2018 (Ν.183(Ι)/2004 & Ν.103(Ι)/2006 & 199(Ι)/2007 & 219(Ι)/2012&148(Ι)/2018) ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2004 ΕΩΣ 2018 (Ν.183(Ι)/2004 & Ν.103(Ι)/2006 & 199(Ι)/2007 & 219(Ι)/2012&148(Ι)/2018) ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Πρότυποι όροι Άδειας Κατασκευής, Ιδιοκτησίας,

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: «ΜΕΡΟΣ VIB

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: «ΜΕΡΟΣ VIB 704 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 80(Ι)/2017 Αρ. 4608, 30.6.2017 Ο περί της Σύστασης και Λειτουργίας του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσεως (Τροποποιητικός) Νόμος του 2017 εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» Γ.Ε.ΜΗ. 3719101000 (πρώην Αρ. ΜΑΕ 45688/06/Β/00/30) ΣΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΠΕΜΠΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013. Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013. Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5 ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής ρευστότητας και σημαντικός κίνδυνος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ.1141/2016 Διευκρινίσεις για τη διαδικασία

ΠΟΛ.1141/2016 Διευκρινίσεις για τη διαδικασία Πίνακας περιεχομένων ΠΟΛ.1141/2016 Διευκρινίσεις για τη διαδικασία χορήγησης αποδεικτικού ενημερότητας/βεβαίωσης οφειλής Αθήνα, 16/9/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Για την προαναφερόμενη ενέργεια των καταναλωτών δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου προϊόντος ή/και υπηρεσίας της WIND.

Για την προαναφερόμενη ενέργεια των καταναλωτών δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου προϊόντος ή/και υπηρεσίας της WIND. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND Οι καλύτερες προσφορές τρέχουν μόνο στην Πάτρα - Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Δίον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων:

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: 1. αφ ενός της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1 ης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΙΔΕΚ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΠΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΠΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΠΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. Φορέας Εκμετάλλευσης: Ιπποδρομίες ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (διακριτικός τίτλος «Ιπποδρομίες Α.Ε.») Έδρα: Λ. ΑΘΗΝΩΝ 112 Τ.Κ. 10442 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ (άρθρο 53 παράγραφος 6 του ν.4002/2011 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) ΜΕΡΟΣ Ι.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY «ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY «ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY «ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης Η διεξαγωγή του αριθμολαχείου ξεκίνησε στις 5/12/1990 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το ΛΟΤΤΟ είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Τροποποίηση της ΠΟΛ 1066/ (ΦΕΚ 753/Β / απόφασης. για την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος

Θέμα: Τροποποίηση της ΠΟΛ 1066/ (ΦΕΚ 753/Β / απόφασης. για την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 8 Απριλίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

206(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟ

206(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4373, 28.12.2012 206(Ι)/2012 206(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 5. 49 του 1985 197 του 1986

Διαβάστε περισσότερα

L 176/52 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

L 176/52 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 176/52 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 5.7.2011 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της 21ης Ιουνίου 2011 σχετικά με τις διαδικασίες χορήγησης περιβαλλοντικής πιστοποίησης και πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. 1] Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B. Αριθμός 4907 Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 7587

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B. Αριθμός 4907 Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 7587 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B Αριθμός 4907 Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 7587 Aριθμός 6891 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν έγγραφο αποτελεί απλώς βοήθημα τεκμηρίωσης και τα θεσμικά όργανα δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενό του

Το παρόν έγγραφο αποτελεί απλώς βοήθημα τεκμηρίωσης και τα θεσμικά όργανα δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενό του 2011D0008 EL 16.05.2012 001.001 1 Το παρόν έγγραφο αποτελεί απλώς βοήθημα τεκμηρίωσης και τα θεσμικά όργανα δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενό του B ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕTROMEDIA Α.Ε.», (εφεξής η «Διοργανώτρια Εταιρεία») που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4358 Κ.Δ.Π. 571/2005 Αρ. 4058,16.12.2005 Αριθμός 571 Οι περί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ των κ.κ. Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ««ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΕΥΑΘ Α.Ε» με ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 58240404000 με έδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ KIDOM

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ KIDOM ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ KIDOM Ο διαγωνισµός KIDOM διοργανώνεται από την εταιρεία, ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Αποστόλου Παύλου 4, Μαρούσι, ΑΦΜ 094475540,

Διαβάστε περισσότερα