Απ όλα τα λουλούδια, το άνθος της κερασιάς. Απ όλους τους άντρες, ο Σαμουράι (Ιαπωνέζικη παροιμία).

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απ όλα τα λουλούδια, το άνθος της κερασιάς. Απ όλους τους άντρες, ο Σαμουράι (Ιαπωνέζικη παροιμία)."

Transcript

1

2 Απ όλα τα λουλούδια, το άνθος της κερασιάς. Απ όλους τους άντρες, ο Σαμουράι (Ιαπωνέζικη παροιμία). Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, πιστοί Σαμουράι προστατεύουν τον Σογκούν, τον διοικητή και άρχοντά τους. Πανούργοι Νίντζα προσπαθούν να ρίξουν την Αυτοκρατορία, με μοχθηρά μέσα. Η λάμα του κατάνα λαμπυρίζει στο πεδίο της μάχης, καθώς ο μοναχικός Ρόνιν προετοιμάζεται για τη σύγκρουση, σχεδιάζοντας την εκδίκησή του. Μπορείτε να εντοπίσετε τους εχθρούς σας, καθώς διατηρείτε την εντιμότητα του πολεμιστή; 110 κάρτες: 7 κάρτες Ρόλων (1 Σογκούν, 2 Σαμουράι, 3 Νίντζα, 1 Ρόνιν) 12 κάρτες Χαρακτήρων 90 κάρτες παιχνιδιού: 32 Όπλα 14 Αντικείμενα 44 Ενέργειες (Όλες οι κάρτες έχουν ένα σύμβολο στην κάτω δεξιά τους γωνία. Το σύμβολο αυτό υπάρχει για μελλοντικές επεκτάσεις.) 1 κάρτα περίληψης με πίνακα σκοραρίσματος 30 Πόντοι Τιμής 35 Πόντοι Ζωής αυτοί οι κανόνες

3 Οι παίκτες χωρίζονται (κρυφά) σε τρεις ομάδες. Η ομάδα του Σογκούν και των Σαμουράι (ο αριθμός των Σαμουράι εξαρτάται από τον αριθμό των παικτών). Τους Νίντζα (2 ή 3 ανάλογα με τον αριθμό των παικτών). Τον Ρόνιν, ο οποίος πάντα παίζει μόνος του. Για κάθε ομάδα, στόχος στο παιχνίδι είναι η απόκτηση των περισσοτέρων Πόντων Τιμής ή να έχει τον τελευταίο επιζόντα. Σημείωση: οι παρακάτω κανόνες είναι για 4-7 παίκτες. Ειδικοί κανόνες για παιχνίδι 3 παικτών περιλαμβάνονται στο τέλος του εγχειριδίου. Πάρτε τις εξής κάρτες Ρόλων, ανάλογα με τον αριθμό των παικτών: 4 παίκτες: 1 Σογκούν, 1 Σαμουράι, 2 Νίντζα (αφαιρέστε από το παιχνίδι έναν από τους 3 Νίντζα, τυχαία, χωρίς να τον δείτε) 5 παίκτες: 1 Σογκούν, 1 Σαμουράι, 1 Ρόνιν, 2 Νίντζα 6 παίκτες: 1 Σογκούν, 1 Σαμουράι, 1 Ρόνιν, 3 Νίντζα 7 παίκτες: 1 Σογκούν, 2 Σαμουράι, 1 Ρόνιν, 3 Νίντζα 1. Ανακατέψτε τις κάρτες Ρόλων και μοιράστε από μια, κλειστή, σε κάθε παίκτη. Ο Σογκούν πρέπει να αποκαλύψει την κάρτα του, και την αφήνει ανοιχτή. Οι υπόλοιποι παίκτες κοιτάζουν το ρόλο τους, αλλά πρέπει να τον κρατήσουν κρυφό. 2. Ανακατέψτε και τις 12 κάρτες Χαρακτήρων και μοιράστε από μια, ανοιχτή, σε κάθε παίκτη. Κάθε παίκτης ανακοινώνει το όνομα του χαρακτήρα του και διαβάζει δυνατά την ειδική του ικανότητα. Κάθε παίκτης παίρνει τόσους Πόντους Ζωής όσοι αναγράφονται στην κάρτα Χαρακτήρα του, και τους τοποθετεί στην κάρτα του. Κρατήστε τους αχρησιμοποίητους Πόντους Ζωής κοντά στο κέντρο του τραπεζιού, για μετέπειτα χρήση. Επιστρέψτε τις αχρησιμοποίητες κάρτες Ρόλων και Χαρακτήρων στο κουτί. 3. Ο Σογκούν παίρνει 5 Πόντους Τιμής. Κάθε άλλος παίκτης παίρνει από 4 Πόντους Τιμής (3 Πόντους Τιμής αν παίζετε με 4 ή 5 παίκτες). Τοποθετήστε τους Πόντους Τιμής στην κάρτα Ρόλου σας. Επιστρέψτε τους αχρησιμοποίητους Πόντους Τιμής στο κουτί. 4. Ανακατέψτε τις 90 κάρτες παιχνιδιού και μοιράστε σε κάθε παίκτη συγκεκριμένο αριθμό καρτών, ως εξής: - Σογκούν: 4 κάρτες - 2 ος και 3 ος παίκτης: 5 κάρτες - 4 ος και 5 ος παίκτης (αν υπάρχουν): 6 κάρτες - 6 ος και 7 ος παίκτης (αν υπάρχουν): 7 κάρτες Αυτό είναι το αρχικό σας χέρι. Οι υπόλοιπες κάρτες σχηματίζουν μια τράπουλα τραβήγματος στο κέντρο του τραπεζιού. Αφήστε χώρο για στοίβα ξεσκαρταρίσματος.

4 Ο χαρακτήρας σας έχει μια ξεχωριστή ειδική ικανότητα (σημείωση: «χαρακτήρας» και «παίκτης» χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο στους κανόνες). Κάθε χαρακτήρας έχει επίσης δική του τιμή Ζωής, η οποία σας δείχνει πόσες πληγές μπορεί να υποστεί πριν «Ηττηθεί». ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ Θεωρείστε «Ακίνδυνος» σε μια από τις εξής περιπτώσεις: Αν δεν έχετε καθόλου Πόντους Ζωής, ή Αν δεν έχετε καθόλου κάρτες στο χέρι σας. Αν είστε Ακίνδυνος: δεν μπορείτε να γίνετε στόχος καρτών Όπλων, δεν επηρεάζεστε από τις κάρτες Ενέργειας Battle Cry και Jujutsu (δείτε Άλλες Κάρτες), δεν υπολογίζεστε για τον καθορισμό της Δυσκολίας μιας επίθεσης (δείτε Δυσκολία Επίθέσης). Εκτός αυτού, βρίσκεστε κανονικά «στο παιχνίδι» για κάθε άλλη περίπτωση. Το παιχνίδι παίζεται σε σειρές, με δεξιόστροφη φορά. Ξεκινάει ο Σογκούν. Η σειρά σας χωρίζεται σε 4 φάσεις, τις οποίες πρέπει να παίξετε με καθορισμένη σειρά. 1. Ανάκτηση: ανακτάτε όλους τους Πόντους Ζωής σας, αν δεν είχατε καθόλου, 2. Τράβηγμα: τραβάτε 2 κάρτες, 3. Παίξιμο: παίζετε όσες κάρτες επιθυμείτε, 4. Ξεσκαρτάρισμα: ξεσκαρτάρετε τις επιπλέον κάρτες. 1. Ανάκτηση Αν έχετε μηδενικούς Πόντους Ζωής, ανακτάτε όλους τους πόντους σας. Πάρτε τον αριθμό των Πόντων Ζωής που αναγράφεται στην κάρτα Χαρακτήρα σας και τοποθετήστε τους πάνω στην κάρτα. Αν έχετε τουλάχιστον έναν Πόντο Ζωής, προσπεράστε τη φάση αυτή. 2. Τράβηγμα Τραβήξτε τις πρώτες δύο κάρτες της τράπουλας. Αν η τράπουλα αδειάσει, ακολουθήστε τους κανόνες Εξάντλησης της Τράπουλας. 3. Παίξιμο Μπορείτε να παίξετε κάρτες από το χέρι σας, για να βοηθηθείτε εσείς ο ίδιος ή για να επιτεθείτε στους αντιπάλους σας, προσπαθώντας να νικήσετε όσους θωρείτε ότε ανήκουν σε διαφορετική ομάδα. Δεν είναι υποχρεωτικό το παίξιμο καρτών στη φάση αυτή.

5 Οι κάρτες όπλων χρησιμοποιούνται για επίθεση σε άλλον χαρακτήρα και έπειτα, ξεσκαρτάρονται. Οι κάρτες ενεργειών έχουν άμεσο αποτέλεσμα, και έπειτα ξεσκαρτάρονται. Οι κάρτες αντικειμένων έχουν αποτελέσματα μακράς διαρκείας, και παίζονται ανοιχτές μπροστά σας, όπου και παραμένουν μέχρι κάποιο συμβάν να σας υποχρεώσει να τις ξεσκαρτάρετε (π.χ. η κάρτα Γκέισας). Μπορείτε να παίξετε όσες κάρτες επιθυμείτε, με την εξής εξαίρεση. Μπορείτε να παίξετε μόνο μία κάρτα Όπλου στη σειρά σας. Το αποτέλεσμα κάθε κάρτας εμφανίζεται πάνω στην ίδια την κάρτα και επεξηγείται στις παρακάτω παραγράφους. Σημείωση: Μπορείτε να παίξετε κάρτες μόνο στη σειρά σας, εκτός από τις κάρτες με το σύμβολο ομάδας (δείτε Όπλα και Αποφυγές). 4. Ξεσκαρτάρισμα Στο τέλος της σειράς σας, το όριο χεριού είναι οι 7 κάρτες. Αν έχετε περισσότερες από 7 κάρτες στο χέρι σας, πρέπει να ξεσκαρτάρετε μέχρι τις επτά. Τώρα η σειρά σας έχει ολοκληρωθεί και παίζει ο επόμενος στα αριστερά σας παίκτης. Σημείωση: Μπορείτε να μιλάτε μεταξύ σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού «μπλοφάροντας» για το Ρόλο σας (τον οποίο κρατάτε κρυφό μέχρι το τέλος του παιχνιδιού!) Ωστόσο, δεν μπορείτε να ρωτάτε τους άλλους παίκτες για τους χαρακτήρες τους ή για το αν μια κάρτα σας τους βλάψει ή όχι. Για να στοχεύσετε έναν άλλο χαρακτήρα, με μια κάρτα Όπλου σας, πρέπει πρώτα να ελέγξετε τη Δυσκολία. Η Δυσκολία για επίθεση σε χαρακτήρα, ισούται με τον ελάχιστο αριθμό θέσεων μεταξύ δύο χαρακτήρων, δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα, όπως φαίνεται και στο διπλανό σχέδιο. Αν ένας χαρακτήρας είναι Ακίνδυνος, δεν υπολογίζεται για τον καθορισμό της Δυσκολίας μιας επίθεσης. Έτσι, κάποιοι χαρακτήρες μπορεί να γίνουν «ευκολότεροι» στόχοι, προσωρινά, αν κάποιος είναι Ακίνδυνος.

6 Η κάρτα Πανοπλίας αλλάζει τη Δυσκοία όταν οι άλλοι παίκτες σας στοχεύουν για επίθεση. Κάθε κάρτα Πανοπλίας που έχετε στο παιχνίδι, αυξάνει τη Δυσκολία τους κατά 1. Εσείς, ωστόσο, επιτίθεστε με βάση την κανονική Δυσκολία. Παράδειγμα: Ο παίκτης Α έχει 2 κάρτες Πανοπλίας, οπότε οι παίκτες B και F έχουν Δυσκολία 3, αν επιτεθούν στον Α, οι C και Ε έχουν δυσκολία 4 και ο D έχει δυσκολία 5. Ο παίκτης Α, όμως, μπορεί να επιτεθεί στους υπόλοιπους παίκτες με τη δυσκολία που φαίνεται στο σχέδιο. Ο βασικός τρόπος πρόκλησης πληγών στους άλλους χαρακτήρες είναι με επιθέσεις, παίζοντας μια κάρτα Όπλου. Κάθε κάρτα Όπλου εμφανίζει δύο αριθμούς. Ο πάνω αριθμός δείχνει τη μέγιστη Δυσκολία με την οποία μπορείτε να επιτεθείτε με την κάρτα αυτή, ενώ ο κάτω δείχνει πόσες πληγές προκαλεί το Όπλο αν καταφέρει να χτυπήσει. Αν θέλετε να παίξετε μια κάρτα Όπλου για επίθεση σε άλλο χαρακτήρα, πρέπει: α) Να ελέγξετε τη Δυσκολία για τον χαρακτήρα που θέσατε ως στόχο, και β) Να ελέγξετε αν το Όπλο σας φτάνει ή ξεπερνάει τη Δυσκολία αυτή. Μην ξεχνάτε: Δεν μπορείτε να παίξετε μια κάρτα Όπλου εναντίον Ακίνδυνου χαρακτήρα! Αν είστε στόχος μιας κάρτας Όπλου, μπορείτε άμεσα να παίξετε μια αποφυγή (μια κάρτα με το σύμβολο ), ακόμη κι αν δεν είναι η δική σας σειρά, για να αποφύγετε την επίθεση. Μια αποφευγμένη επίθεση δεν έχει αποτέλεσμα και δεν προκαλεί πληγές. Αν δεν αποφύγετε την επίθεση, το Όπλο σας χτυπάει και χάνετε τόσους Πόντους Ζωής όσους δείχνει η κάρτα Όπλου. Αν χάσετε τον τελευταίο σας Πόντο Ζωής, έχετε «Νικηθεί» και γίνεστε Ακίνδυνος (δείτε Νικώντας έναν Παίκτη στη σελίδα 7). Αν έχετε Νικηθεί, τυχόν επιπλέον πληγές παραλείπονται. Οι ξεσκαρταρισμένοι Πόντοι Ζωής επιστρέφουν στην κεντρική στοίβα. Το Όπλο έπειτα ξεσκαρτάρετε, είτε η επίθεση έχει αποφευχθεί είτε όχι. Σημείωση: Μπορείτε να αποφύγετε μόνο επιθέσεις οι οποίες έχουν στόχο εσάς. Παράδειγμα: Ο παίκτης Α θέλει να επιτεθεί στον παίκτη D. Μια επίθεση από τον Α στον D έχει δυσκολία 3 (ο D δεν έχει πανοπλία), οπότε ο Α χρειάζεται ένα δυνατό Όπλο, όπως τα Daikyu, Nodachi ή Naginata. Ένα Bo ή ένα Wakizashi δεν είναι αρκετά. Αν ο D είχε κάρτα Πανοπλίας, η Δυσκολία θα αυξανόταν στο 4, οπότε ακόμη και το Nodachi δεν θα ήταν αρκετό! Ο παίκτης Α χρησιμοποιεί την κάρτα Daikyu για να επιτεθεί στον D, ο οποίος δεν παίζει αποφυγή και δέχεται 2 πληγές. Αυτός Ηττάται, εκτός κι αν είχε τουλάχιστον 3 Πόντους Ζωής πριν την επίθεση!

7 Αν χάσετε τον τελευταίο Πόντο Ζωής σας, έχετε «Νικηθεί»! Πρέπει να δώσετε έναν Πόντο Τιμής σας στον παίκτη που σας Νίκησε. Αυτό ισχύει και για τις κάρτες Ενέργειας Battle Cry και Jujutsu. Αν δεν έχετε πλέον άλλους Πόντους Τιμής, το παιχνίδι τελειώνει αμέσως (δείτε Τέλος του Παιχνιδιού). Αν έχετε Νικηθεί, γίνεστε Ακίνδυνος μέχρι την αρχή της επόμενης σειράς σας. Όταν η τράπουλα τραβήγματος εξαντληθεί, ανακατέψτε ξανά τη στοίβα ξεσκαρταρισμένων καρτών δημιουργώντας μια νέα τράπουλα τραβήγματος. Ταυτόχρονα, κάθε παίκτης ξεσκαρτάρει από 1 Πόντο Τιμής πίσω στο κουτί (πιθανώς προκαλώντας το τέλος του παιχνιδιού). Οποιαδήποτε στιγμή, αν ένας ή περισσότεροι παίκτες δεν έχουν άλλους Πόντους Τιμής, το παιχνίδι τελειώνει αμέσως. Οι παίκτες αποκαλύπτουν τις κάρτες Ρόλων τους και προσθέτουν τα σκορ τους. Το σκορ σας, ισούται με τον αριθμό των Πόντων Τιμής που έχετε, επί το bonus που εξαρτάται από τον Ρόλο σας και τον αριθμό των παικτών στο παιχνίδι, ως εξής: Σογκούν Σαμουράι 3 παίκτες 4 παίκτες 5 παίκτες 6 παίκτες 7 παίκτες Νίντζα x1 (λιγότερα αστέρια) x2 (περισσότερα αστέρια) Ρόνιν (Με 4 παίκτες, μόνο ο Νίντζα με τα περισσότερα αστέρια διπλασιάζει τους πόντους του.) Κερδίζετε πόντους επίσης, για: Κάρτες Daimyo: Κάθε κάρτα Daimyo που εχετε στο χέρι σας, αξίζει 1 Πόντο Τιμής (εκτός κι αν είστε ο Ρόνιν). Οι πόντοι Daimyο ποτέ δεν διπλασιάζονται ή τριπλασιάζονται. Οι κάρτες Daimyo στο χέρι του Ρόνιν αξίζουν 0 Πόντους Τιμής. Θανατηφόρο Χτύπημα: Αν το παιχνίδι ολοκληρωθεί επειδή νικηθήκατε από παίκτη της ομάδας σας, η ομάδα σας έχει ποινή 3 Πόντων Τιμής. Τώρα, προσθέστε το σκορ κάθε παίκτη της ομάδας σας. Ο Σογκούν προσθέτει το σκορ του με των Σαμουράι, οι Νίντζα όλοι μαζί και ο Ρόνιν παίζει μόνος του. Η ομάδα με το μεγαλύτερο σκορ κερδίζει μια «Τιμητική Νίκη»! Αν υπάρχει ισοπαλία μεταξύ των Νίντζα και οποιασδήποτε άλλης ομάδας, κερδίζουν οι Νίντζα. Αν υπάρχει ισοπαλία μεταξύ της ομάδας Σογκούν και Σαμουράι και του Ρόνιν, κερδίζει η ομάδα Σογκούν/Σαμουράι.

8 Παράδειγμα: Στο τέλος ενός παιχνιδιού 6 ατόμων, ο Σογκούν έχει 1 Πόντο Τιμής, ο Σαμουράι έχει 3, ο Ρόνιν έχει 3 και οι Νίντζα έχουν 2, 3 και 0. Η ομάδα των Σογκούν/Σαμουράι έχει 1+(3x2)=7 πόντους. Η ομάδα των Νίντζα έχει 2+3+0=5 πόντους. Ο Ρόνιν έχει 3x3=9 πόντους, οπότε κερδίζει. Ωστόσο, τόσο ο Σαμουράι όσο και Σογκούν έχουν από 1 κάρτα Daimyo στο χέρι τους, άρα συνολικά η ομάδα τους έχει πόντους. Στην ισοπαλία, κερδίζουν τον Ρόνιν! Αν σε οποιαδήποτε στιγμή έχει μείνει μόνο ένας παίκτης με Πόντους Ζωής, το παιχνίδι τελειώνει αμέσως, και η ομάδα του παίκτη αυτού κερδίζει το παιχνίδι. Η ειδική αυτή νίκη ονομάζεται «Νίκη του Καλύτερου Ξιφομάχου». Σημαντικό: Η Νίκη του Καλύτερου Ξιφομάχου δεν απονέμεται αν το παιχνίδι τελειώσει λόγω του ότι ένας παίκτης Νικήθηκε από μέλος της δικής του ομάδας! (Το παιχνίδι τελειώνει ούτως η άλλως, αλλά υπολογίζοναι τα σκορ κανονικά, όπως περιγράφηκε παραπάνω.) Ένας παίκτης παίρνει τυχαία την κάρτα Σογκούν. Οι άλλοι δύο παίκτες είναι Νίντζα. Ο Σογκούν ξεκινάει με 6 Πόντους Τιμής και κάθε Νίντζα ξεκινάει με 3 Πόντους Τιμής. Το παιχνίδι παίζεται κανονικά, με τις παρακάτω εξαιρέσεις: Ο Σογκούν τραβάει 1 επιπλέον κάρτα στη σειρά του, κατά τη φάση τραβήγματος (κανονικά, 3 κάρτες αντί για 2). Ο Σογκούν μπορεί να παίξει μια επιπλέον κάρτα Όπλου στη σειρά του (κανονικά, 2 κάρτες αντί για 1). Ο Σογκούν διπλασιάζει τους Πόντους Τιμής του στο τέλος του παιχνιδιού. Ο Σογκούν δεν χάνει ποτέ Πόντο Τιμής λόγω του Bushido. Αν πρέπει να χάσει, απλά ξεσκαρτάρει το Bushido. Η Νίκη του Καλύτερου Ξιφομάχου δεν ισχύει. Ο χρυσός κανόνας: όποτε μια κάρτα συγκρούεται με τους κανόνες, η κάρτα υπερισχύει! Battle Cry: Κάθε άλλος παίκτης πρέπει είτε να παίξει μια κάρτα αποφυγής (αν έχουν μία!) ή να δεχθεί μια πληγή. Οι Ακίνδυνοι παίκτες δεν επηρεάζονται από το Battle Cry. Breathing: Κερδίζετε όλους τους χαμένους Πόντους Ζωής σας (δηλαδή θεραπεύονται οι πληγές σας). Έπειτα, 1 άλλος παίκτης της επιλογής σας (όχι εσείς!) τραβάει 1 κάρτα από την τράπουλα. Δεν μπορείτε να θεραπεύσετε άλλους παίκτες Το Breathing μπορεί να παιχτεί ακόμη κι αν έχετε όλους τους Πόντους Ζωής σας.

9 Bushido: Παίξτε την κάρτα αυτή μπροστά από έναν άλλο παίκτη, ανεξαρτήτως δυσκολίας, ακόμη κι αν είναι Ακίνδυνος. Αν η Bushido είναι μπροστά σας στο τέλος της Φάσης Ανάκτησης, πρέπει να τη γυρίσετε ανάποδα και να ξεσκαρτάρετε την πρώτη κάρτα της τράπουλας. Το αποτέλεσμα της Bushido εξαρτάται από την κάρτα που ανοίξατε. Αν είναι Όπλο, πρέπει είτε να ξεσκαρτάρετε μια κάρτα Όπλου από το χέρι σας ή να ξεσκαρτάρετε 1 Πόντο Τιμής (στο κουτί). Αν ξεσκαρτάρετε Όπλο, η Bushido περνάει στον παίκτη στα αριστερά σας (ο οποίος πρέπει να κάνει τον ίδιο έλεγχο στη σειρά του). Αν αντίθετα χάσετε 1 Πόντο Τιμής, η Bushido ξεσκαρτάρεται. Αν δεν είναι Όπλο, η Bushido περνάει στον παίκτη στα αριστερά σας, ο οποίος πρέπει να κάνει τον ίδιο έλεγχο στη σειρά του (και ούτω καθεξής). Και στις δύο περιπτώσεις, η σειρά σας εκτελείται κανονικά. Μόνο 1 Bushido επιτρέπεται να υπάρχει στο παιχνίδι. Δεν μπορείτε να παίξετε μια Bushido αν υπάρχει ήδη μια άλλη Bushido στο παιχνίδι. Daimyo: Μπορείτε να παίξετε την κάρτα αυτή για να τραβήξετε 2 κάρτες από την τράπουλα. Ωστόσο, αν η κάρτα αυτή είναι στο χέρι σας στο τέλος του παιχνιδιού, αξίζει 1 Πόντο Τιμής. Οι πόντοι Τιμής Daimyo δεν διπλασιάζονται, ούτε τριπλασιάζονται. Οι κάρτες Daimyo που μένουν στον Ρόνιν αξίζουν 0 Πόντους Τιμής. Diversion: Τραβήξτε 1 τυχαία κάρτα από το χέρι ενός άλλου παίκτη (ανεξαρτήτως Δυσκολίας) και προσθέστε την στο χέρι σας. Fast Draw: Όταν χτυπήσετε έναν άλλο χαρακτήρα με μια κάρτα Όπλου, κάνετε 1 επιπλέον ζημιά για κάθε Fast Draw που έχετε στο παιχνίδι. Focus: Στη σειρά σας, μπορείτε να παίξετε 1 επιπλέον κάρτα Όπλου για κάθε Focus που έχετε στο παιχνίδι. Geisha: Υποχρεώστε 1 παίκτη να ξεσκαρτάρει 1 κάρτα (ανεξαρτήτως Δυσκολίας). Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε κάρτα Αντικειμένου στο παιχνίδι, ή να τραβήξετε τυχαία από το χέρι του παίκτη. Jujutsu: Κάθε άλλος παίκτης πρέπει είτε να παίξει 1 κάρτα Όπλου (αν έχει μια!) ή να δεχθεί 1 πληγή. Οι Ακίνδυνοι παίκτες δεν επηρεάζονται από την Jujutsu. Tea Ceremony: Τραβήξτε 3 κάρτες από την τράπουλα. Κάθε άλλος παίκτης τραβάει 1 κάρτα από την τράπουλα.

10 Εκτός κι αν η κάρτα Χαρακτήρα σας αναγράφει κάτι διαφορετικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας όσες φορές επιθυμείτε (αν είναι δυνατό). Benkei (5): Όλοι οι άλλοι παίκτες έχουν Δυσκολία +1 όταν σας επιτίθενται. Chiyome (4): Μπορείτε να πληγωθείτε μόνο από κάρτες Όπλων. Δεν επηρεάζεστε από τα Jujutsu και Battle Cry. Επηρεάζεστε κανονικά από τις υπόλοιπες κάρτες Ενεργειών, όπως η Tea Ceremony. Goemon (5): Μπορείτε να παίξετε 1 επιπλέον κάρτα Όπλου στη σειρά σας. Έτσι, αν έχετε 1 Focus στο παιχνίδι, παίζετε μέχρι 3 κάρτες Όπλων σε κάθε σειρά σας. Ginchiyo (4): Δέχεστε 1 πληγή λιγότερη, από ότι κανονικά, όταν σας επιτίθενται με Όπλο, μέχρι το ελάχιστον 1 πληγή. Π.χ. ένα Nodachi σας κάνει 2 πληγές αντί για 3, αλλά το Shuriken, εξακολουθεί να σας κάνει 1 ζημιά. Hanzo (4): Μπορείτε να παίξετε μια κάρτα Όπλου από το χέρι σας, σαν αποφυγή εκτός κι αν είναι η μόνη κάρτα στο χέρι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα αυτή ακόμη και σαν απάντηση σε κάρτες όπως η Jujutsu. Hideyoshi (4): Τραβάτε 1 περισσότερη κάρτα από ότι κανονικά, κατά τη Φάση Τραβήγματος της σειράς σας. Ieyasu (5): Κατά τη Φάση Τραβήγματος, μπορείτε να πάρετε την πρώτη κάρτα της στοίβας ξεσκαρταρίσματος σαν πρώτο τράβηγμα. Τυχόν άλλες κάρτες που τραβάτε πρέπει να προέρχονται από την τράπουλα τραβήγματος. Kojiro (5): Τα Όπλα σας πετυχαίνουν σε οποιαδήποτε Δυσκολία, ανεξαρτήτως της αξίας της κάρτας Όπλου σας. Musashi (5): Αν επιτεθείτε επιτυχώς σε έναν άλλο χαρακτήρα, με μια κάρτα Όπλου, κάνετε 1 επιπλέον ζημιά. Αυτό δεν ισχύει για κάρτες που δεν είναι Όπλα, όπως η Jujutsu. Nobunaga (5): Κατά τη Φάση Παιξίματός σας, μπορείτε να ξεσκαρτάρετε 1 Πόντο Ζωής για να τραβήξετε 1 κάρτα από την τράπουλά σας. Δεν μπορείτε να ξοδέψετε με τον τρόπο αυτό τον τελευταίο σας Πόντο Ζωής. Tomoe (5): Κάθε φορά που επιτίθεστε επιτυχώς σε έναν άλλο χαρακτήρα, με κάρτα Όπλου, τραβάτε 1 κάρτα από την τράπουλα. Τραβάτε 1 μόνο κάρτα, ακόμη κι αν το Όπλο σας καταφέρει περισσότερες από 1 πληγές. Ushiwaka (4): Κάθε φορά που δέχεστε μια πληγή από μια κάρτα Όπλου, τραβάτε 1 κάρτα από την τράπουλα (δηλαδή 3 πληγές = 3 κάρτες).

11 ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ Μην ξεχνάτε ότι ένας παίκτης χωρίς κάρτες στο χέρι του είναι Ακίνδυνος, και δεν γίνεται στόχος των περισσοτέρων καρτών, ειδικά των Όπλων. Προσπαθήστε να αδειάσετε το χέρι σας ώστε να είστε Ακίνδυνοι! Αν ένας άλλος παίκτης είναι Ακίνδυνος επειδή δεν έχει κάρτες στο χέρι του, μπορείτε να παίξετε μια κάρτα Tea Ceremony ή Breathing για να τον υποχρεώσετε να τραβήξει μια και να γίνει και πάλι στόχος! Παίξτε τα Αντικείμενά σας! Τα αποτελέσματά τους προστίθενται, και μπορεί να γίνετε πολύ ισχυρός με μερικές κάρτες Fast Draw ή Focus. Επιπλέον, καταλαμβάνουν χώρο και δεν έχουν καμία χρήση όταν βρίσκονται στο χέρι σας. Προσοχή στον Ρόνιν! Ειδικά με 6 ή 7 παίκτες. Προσέξτε ότι τριπλασιάζει τους Πόντους Τιμής του. Προσπαθήστε να εντοπίσετε νωρίς τους συμπαίκτες σας, ώστε να έχετε μια αποτελεσματική ομάδα. Ποτέ μην αφήνετε σε έναν παίκτη να μαζέψει πολλούς Πόντους Τιμής, εκτός κι αν πραγματικά τον εμπιστεύεστε, κάτι που σπάνια μπορεί να συμβεί! Και προσέξτε όποιον παίζει Daimyo για να τραβήξει κάρτες. Αν είστε ο Ρόνιν, μπορέιτε να κρύψετε την ταυτότητά σας, ενεργώντας σαν Νίντζα ή σαν Σαμουράι από την αρχή, προσπαθώντας να κρατήσετε σταθερές επιλογές στη διάρκεια του παιχνιδιού. Προσπαθήστε να κάνετε τους παίκτες της ομάδας που επιλέξατε, να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου, ψάχνοντας για τον πραγματικό Ρόνιν. Προς το τέλος του παιχνιδιού, μπορείτε να Νικήσετε έναν αδύναμο χαρακτήρα, ανεξαρτήτως Ρόλου, για να πάρετε τους πολύτιμους Πόντους Τιμής. Δικαιολογήστε τις ενέργειές σας με επιχειρήματα, αν χρειαστεί, ιδιαίτερα αν είστε ο Ρόνιν. Αν είστε πειστικός μπορεί να μπρεδέψτε τους υπόλοιπους παίκτες!

12 Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Red Meeple v.3

ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Σε κάθε γύρο έχετε 2 ενέργειες. Στην κάθε ενέργεια μπορείτε να κάνετε ένα από τα εξής:

ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Σε κάθε γύρο έχετε 2 ενέργειες. Στην κάθε ενέργεια μπορείτε να κάνετε ένα από τα εξής: ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι δουλειές ανθίζουν! Από τότε που ανοίξατε τη συντεχνία, κάθε λογής επαγγελματίες έχουν φτάσει από όλη την Ευρώπη, ώστε να ανταλλάξουν πληροφορίες και να αυξήσουν τις δουλειές τους. Εσείς είστε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1 Scriptorium (Ταμπλό Αξίας Κατηγορίας) 5 εξάπλευρα ζάρια 87 κάρτες

Περιεχόμενα 1 Scriptorium (Ταμπλό Αξίας Κατηγορίας) 5 εξάπλευρα ζάρια 87 κάρτες Εισαγωγή Στο Biblios, αναλαμβάνετε το ρόλο ενός ηγούμενου, επικεφαλής ενός μοναστηριού την εποχή του Μεσαίωνα. Προσπαθώντας να δημιουργήσετε την εντυπωσιακότερη βιβλιοθήκη, συναγωνίζεστε με άλλους ηγούμενους

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομών Μέρμηγκα Μερμηγκιών Τζίτζικα Τζίτζικα Επιλογής Επιλογής Φθινόπωρο Φθινόπωρο Προμηθειών Χειμώνα Δύναμης Χειμώνα Φθινόπωρο Χειμώ- νας

Διαδρομών Μέρμηγκα Μερμηγκιών Τζίτζικα Τζίτζικα Επιλογής Επιλογής Φθινόπωρο Φθινόπωρο Προμηθειών Χειμώνα Δύναμης Χειμώνα Φθινόπωρο Χειμώ- νας Για να προετοιμαστείτε καλύτερα για τον χειμώνα, παίξτε εναλλάξ τον Τζίτζικα και τον Μέρμηγκα, και μαζέψτε τις προμήθειες που θα σας φέρουν τη νίκη! Προσέξτε όμως τους ληστές! 48 στρόγγυλες κάρτες Διαδρομών

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 98 κάρτες Τράπουλας του Σαλούν (μαζί με 18 Κάρτες Ομάδας) 8 Κάρτες Χαρακτήρων

Περιεχόμενα 98 κάρτες Τράπουλας του Σαλούν (μαζί με 18 Κάρτες Ομάδας) 8 Κάρτες Χαρακτήρων Καλως ήρθατε στο High Noon Saloon! Βρίσκεστε μέσα σε μια κλασσική μάχη της Άγριας Δύσης, οπλισμένοι με θανατηφόρα Όπλα, προσπαθώντας να εξοντώσετε τους αντιπάλους σας και να βρείτε την καλύτερη κρυψώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Jaipur... ελπίζετε να γίνετε ο προσωπικός έμπορος του Μαχαραγιά καταφέρνοντας να είστε πλουσιότερος από τον αντίπαλό σας, στο τέλος κάθε βδομάδας (γύρου). Για να τα καταφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΝΗΣΟ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΝΗΣΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΝΗΣΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εξερευνήστε τη μυστηριώδη νήσο La Isla, και κυνηγήστε ζώα που μέχρι πρότινος θεωρούνταν εξαφανισμένα. Το ευγενές Ντόντο, το προσεκτικό Γιγάντιο Φόσα, τον άπιαστο

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παιχνίδι για 2-4 εξερευνητές, ηλικίας 8 και άνω. Διάρκεια παιχνιδιού περίπου 60 λεπτά

Ένα παιχνίδι για 2-4 εξερευνητές, ηλικίας 8 και άνω. Διάρκεια παιχνιδιού περίπου 60 λεπτά Ένα παιχνίδι για 2-4 εξερευνητές, ηλικίας 8 και άνω Διάρκεια παιχνιδιού περίπου 60 λεπτά ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ταμπλό με τον χάρτη της Αφρικής Βιβλίο 2 βιβλία Κάρτες Περιπέτειας 30 κάρτες περιπέτειας (15 με λευκό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Κάπου στο μέσο του διαστήματος, στον γαλαξία σας ο υπερπληθυσμός έχει ξεφύγει και έχει φτάσει η στιγμή της επέκτασης σε διαγαλαξιακούς πλανήτες. Θα μεγαλώσετε τον στόλο σας, θα επεκτείνετε την

Διαβάστε περισσότερα

2-5 Παίκτες - Ηλικία 13+ - 60 λεπτά

2-5 Παίκτες - Ηλικία 13+ - 60 λεπτά Το Cinque Terre, είναι ένα απότομο παράκτιο κομμάτι της Ιταλικής Ριβιέρας και αποτελείται από πέντε χωριά. Τα χωριά αυτά είναι γνωστά για την ομορφιά, την κουλτούρα και το φαγητό τους, αλλά και το γεγονός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ FRANK THYBEN 1 Κεντρικό ταμπλό 4 Ταμπλό τροπαίων Πίσω: Επιπλέον ενέργειες παραλλαγής Μπροστά: Βασικό παιχνίδι 34 ξύλινοι κύβοι 1 Πύργος 32 αρχικά Ξόρκια 7x

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού 1347 Ο Μαύρος Θάνατος ξεσπάει στην Ευρώπη. Ο άρχοντας της χώρας σας, μόλις υπέκυψε στην πανούκλα, και τώρα εσείς, οι πρίγκηπες της χώρας, ανταγωνίζεστε μεταξύ σας για να τον αντικαταστήσετε. Για να το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ. Ένα παιχνίδι ισχύος για 2 παίκτες, ηλικίας 13 και άνω.

ΣΚΟΠΟΣ. Ένα παιχνίδι ισχύος για 2 παίκτες, ηλικίας 13 και άνω. Ένα παιχνίδι ισχύος για 2 παίκτες, ηλικίας 13 και άνω. Στα παλαιότερα χρόνια, οι μεγαλύτεροι μονάρχες κατασκεύαζαν ναούς για να επιδείξουν τη δύναμή τους και τον μεγάλο πλούτο τους. Οι μεγαλύτεροι ναοί

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Περιεχομένων. Σκοπός του Παιχνιδιού. Προετοιμασία

Παρουσίαση Περιεχομένων. Σκοπός του Παιχνιδιού. Προετοιμασία Για 2 παίκτες Έφτασε η στιγμή ο καπετάνιος Νέμο να επιλέξει ποιός θα γίνει ο πρώτος βοηθός στον Ναυτίλο. Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τα βάθη της θάλασσας, καθώς αποδικνείετε ότι είστε ο καλύτερος σε

Διαβάστε περισσότερα

Πίστας Αγώνα Αρχικών Στοιχημάτων Βοηθήματος Παικτών Πρώτου Παίκτη Τούρμπο Πρώτο στοίχημα: Κατασκευή της πίστας:

Πίστας Αγώνα Αρχικών Στοιχημάτων Βοηθήματος Παικτών Πρώτου Παίκτη Τούρμπο Πρώτο στοίχημα: Κατασκευή της πίστας: Η χελώνα δέχτηκε την απαίτηση του λαγού για ρεβάνς του αγώνα και τα νέα εξαπλώθηκαν γρήγορα παντού. Ο μεγάλος αγώνας ήταν έτοιμος να ξεκινήσει και οι συμμετέχοντες ήταν πια έτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος Παιχνιδιού: Περίπου 45 Λεπτά.

Χρόνος Παιχνιδιού: Περίπου 45 Λεπτά. Ένα παιχνίδι με Γρήγορα Κανό και Εύφορα Νησιά για 2-4 Παίκτες, ηλικίας 13 ετών και άνω. Χρόνος Παιχνιδιού: Περίπου 45 Λεπτά. Το μικρό σας νησί βρίσκεται σε περίοδο ειρήνης και ευημερίας. Τέτοιας ευημερίας,

Διαβάστε περισσότερα

Μία πλούσια επέκταση για το BANG!

Μία πλούσια επέκταση για το BANG! Μία πλούσια επέκταση για το BANG! Μεγάλη ανακάλυψη χρυσού! Ποτάμια χρυσού θα είναι η επιβράβευση του γρηγορότερου πιστολέρο! Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε νέο ιδιαίτερο εξοπλισμό ο οποίος θα σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με το Παιχνίδι. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι στρατηγικών κατασκευών για 2 παίκτες ηλικίας 8 και άνω, από τον Arve D. Fuhler

Σχετικά με το Παιχνίδι. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι στρατηγικών κατασκευών για 2 παίκτες ηλικίας 8 και άνω, από τον Arve D. Fuhler Ένα παιχνίδι στρατηγικών κατασκευών για 2 παίκτες ηλικίας 8 και άνω, από τον Arve D. Fuhler Σχετικά με το Παιχνίδι Αυτή δεν είναι άλλη μια συνηθισμένη μέρα στην Αρχαία Κίνα. Ο ίδιος ο Αυτοκράτορας ανακοίνωσε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. 18 Μπλε Κτίστες. 16 Κίτρινοι Βεζίρηδες. 20 Λευκοί Σοφοί. 18 Κόκκινοι Δολοφόνοι. 18 Πράσινοι Έμποροι

Περιεχόµενα. 18 Μπλε Κτίστες. 16 Κίτρινοι Βεζίρηδες. 20 Λευκοί Σοφοί. 18 Κόκκινοι Δολοφόνοι. 18 Πράσινοι Έμποροι Περιεχόµενα 30 Πλακίδια (12 Πλακίδια Μπλε τιμών: Χωριά & Ιερές Τοποθεσίες με Μπλε αξία πόντων - 18 Πλακίδια Κόκκινων τιμών: Αγορές & Οάσεις με Κόκκινη αξία πόντων) 5 Περιλήψεις Σειράς και Τζίνι Ένα μπλοκ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πέτρα. Χρυσός. Βιβλίο. Τροφή. Πόντοι Νίκης. Ρίξιμο ξανά. Ανάλυση ενός πλακιδίου. Ονομασία Κόστος ( ή

Περιεχόμενα. Πέτρα. Χρυσός. Βιβλίο. Τροφή. Πόντοι Νίκης. Ρίξιμο ξανά. Ανάλυση ενός πλακιδίου. Ονομασία Κόστος ( ή Εισαγωγή Από τα πρώτα βήματα του πολιτισμού διαμέσου ιστορικών χρόνων προόδου, η ανθρωπότητα έχει ζήσει, πολεμήσει και δημιουργήσει συνολικά σε έθνη. Τα μεγάλα έθνη προστατεύουν και παρέχουν τα απαραίτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ Το SLEUTH είναι ένα φανταστικό παιχνίδι έρευνας για 3 έως 7 παίκτες. Μέσα από έξυπνες ερωτήσεις προς τους αντιπάλους του, κάθε παίκτης συλλέγει στοιχεία και έπειτα, χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες Κτιρίων και τα αντίστοιχα Ξύλινα Κομμάτια

Κάρτες Κτιρίων και τα αντίστοιχα Ξύλινα Κομμάτια Κανόνες Ως ηγέτης ενός αρχαίου πολιτισμού, εξερευνήστε άγνωστα εδάφη ώστε να αναπτύξετε την αυτοκρατορία σας. Ιδρύστε νέες πόλεις, κατασκευάστε κτίρια εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων και δημιουργήστε εμπορικές

Διαβάστε περισσότερα

Το επαναστατικό καρτοπαίχνιδο. όπου κερδίζετε παίρνοντας κεφάλι.

Το επαναστατικό καρτοπαίχνιδο. όπου κερδίζετε παίρνοντας κεφάλι. Το επαναστατικό καρτοπαίχνιδο όπου κερδίζετε παίρνοντας κεφάλι. Το επαναστατικό παιχνίδι με κάρτες όπου κερδίζετε παίρνοντας κεφάλι. Για δύο έως πέντε παίκτες Περιεχόμενα: Μια τράπουλα 50 καρτών ΕΥΓΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΑΡΙΑ! Αυτή είναι μία επέκταση μόνο για το παιχνίδι της alea Las Vegas. Χρησιμοποιήστε τους κανόνες του βασικού παιχνιδιού με τις παρακάτω προσθήκες, επεκτάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες (ή και ακόμη περισσότερους!) ηλικίας 7 και άνω.

Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες (ή και ακόμη περισσότερους!) ηλικίας 7 και άνω. Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες (ή και ακόμη περισσότερους!) ηλικίας 7 και άνω. Σκοπός σας είναι να είστε ο πρώτος παίκτης που θα ξεφωρτωθεί όλες του τις κάρτες. Το τοτέμ τοποθετείται

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΡΤΩΝ. Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Re M v.3

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΡΤΩΝ. Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Re M v.3 Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Re M v.3 Ευχαριστώ τον Don Riddle για τη βασική ιδέα της επέκτασης αυτής, αλλά και για πολλές φανταστικές ιδέες για κάρτες! Επίσης ευχαριστώ

Διαβάστε περισσότερα

Μία αλεξίσφαιρη επέκταση για το BANG!

Μία αλεξίσφαιρη επέκταση για το BANG! Μία αλεξίσφαιρη επέκταση για το BANG! Το BANG! Dodge City είναι μία διπλή επέκταση, η οποία θα κάνει τα παιχνίδια σας πιο διασκεδαστικά και θα προσφέρει νέες προκλήσεις! Το κουτί περιλαμβάνει την επέκταση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα Εισαγωγή Το 1878, το Βασιλικό Μουσείο του Βερολίνου ξεκίνησε την ανάθεση των ανασκαφών στην Πέργαμο, μια περιοχή της νυν Τουρκίας. Η πόλη έφτασε στην κορυφή της ανάπτυξής της γύρω στο 200 π.χ. (στα Λατινικά

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παιχνίδι του Paolo Mori. Ημερολόγιο Καταστρώματος

Ένα παιχνίδι του Paolo Mori. Ημερολόγιο Καταστρώματος Ένα παιχνίδι του Paolo Mori Ημερολόγιο Καταστρώματος Ένα παιχνίδι του Paolo Mori Εικονογάφηση των Benzamin Carre και Stephane Gantiez. Ο δημιουργός θα ήθελε να ευχαριστήσει, για την βοήθεια και τις δοκιμαστικές

Διαβάστε περισσότερα

Ο μετρητής μάχης στον οποίο τοποθετείται ένα πιόνι Σαμουράι. Η τιμή του Κιάι του, δηλαδή το σημείο στο οποίο ενεργοποιείται η δύναμη του Σαμουράι.

Ο μετρητής μάχης στον οποίο τοποθετείται ένα πιόνι Σαμουράι. Η τιμή του Κιάι του, δηλαδή το σημείο στο οποίο ενεργοποιείται η δύναμη του Σαμουράι. Κάθε Σαμουράι έχει ένα προσωπικό ταμπλό διπλής όψεως. Στη μία πλευρά είναι η ανθρώπινη μορφή του και στην άλλη η ζωώδης του. Αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού εμφανίζονται στο ταμπλό: Ο μετρητής μάχης στον

Διαβάστε περισσότερα

Ένα έξυπνο παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 8 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede

Ένα έξυπνο παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 8 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede Ένα έξυπνο παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 8 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede Η πόλη Καρκασόνε στα νότια της Γαλλίας, φημίζεται για τις ιδιαίτερες Ρωμαϊκές και Μεσαιωνικές της οχυρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παιχνίδι του Stefan Feld ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ένα παιχνίδι του Stefan Feld ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ένα παιχνίδι του Stefan Feld για 2 έως 5 παίκτες. Χρόνος παιχνιδιού: 45-60 λεπτά. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η Βενετία είναι διάσημη για τις γέφυρες και τις γόνδολές της. Περί αυτού πρόκειται και το παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

Ε Δ Δ Δ Ο Δ B Τ Π. Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω κομματιών μιας από τις βασικές εκδόσεις του Ticket to Ride:

Ε Δ Δ Δ Ο Δ B Τ Π. Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω κομματιών μιας από τις βασικές εκδόσεις του Ticket to Ride: Το Εγχειρίδιο αυτό περιγράφει τις αλλαγές στο παιχνίδι, σχετικά με το ομαδικό παιχνίδι του χάρτη της Μυθικής Ασίας (Legendary Asia), υποθέτοντας ότι είστε εξοικειωμένοι με τους κανόνες του βασικού Ticket

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα. Μέσα στο Κουτί. Εισαγωγή... 2. Στόχος... 2. Μέσα στο Κουτί... 2. Οι Κάρτες... 3. Περιγραφή των Καρτών... 3. Επιβίβαση!...

Εισαγωγή. Περιεχόμενα. Μέσα στο Κουτί. Εισαγωγή... 2. Στόχος... 2. Μέσα στο Κουτί... 2. Οι Κάρτες... 3. Περιγραφή των Καρτών... 3. Επιβίβαση!... Αριθμός Παικτών: 2-4 Χρόνος Παιχνιδιού: 45 λεπτά Ηλικίες: 12 και άνω Περιεχόμενα Εισαγωγή................................... 2 Στόχος..................................... 2 Μέσα στο Κουτί...............................

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα και προετοιμασία για τέσσερις παίκτες

Περιεχόμενα και προετοιμασία για τέσσερις παίκτες Ένα παιχνίδι του Peter Prinz για 2-4 παίκτες Σαν αρχαιολόγοι, οι παίκτες αποκτούν την γνώση που απαιτείται για να ξεκινήσουν αποστολές σε Αίγυπτο, Μεσοποταμία, Κρήτη και Ελλάδα. Ποιός έχει τη δύναμη να

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Στόχος. Περιεχόμενα. Μέσα στο Κουτί

Εισαγωγή. Στόχος. Περιεχόμενα. Μέσα στο Κουτί Αριθμός Παικτών: 2-4 Χρόνος Παιχνιδιού: 45 λεπτά Ηλικίες: 12 και άνω Περιεχόμενα Εισαγωγή................................. 2 Στόχος................................... 2 Μέσα στο Κουτί.............................

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 10 ζάρια με 6 σύμβολα το κάθε ένα. 1 διπλής όψεως κεντρικό ταμπλό με 3 ή 4 φορτηγά. 1 μολύβι

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 10 ζάρια με 6 σύμβολα το κάθε ένα. 1 διπλής όψεως κεντρικό ταμπλό με 3 ή 4 φορτηγά. 1 μολύβι Ένα παιχνίδι για 2-4 διευθυντές ζωολογικών κήπων, ηλικίας 13 και άνω. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 10 ζάρια με 6 σύμβολα το κάθε ένα Κροκόδειλος Στρουθοκάμηλος Μαϊμού Ελέφαντας Λιοντάρι Νόμισμα 1 διπλής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. 15 Δείκτες Δημάρχου. 30 Δείκτες Επιρροής. 15 Δείκτες Δωροδοκίας. 1 Πιόνι Εκτελεστή. 21 Κύβοι Αξίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. 15 Δείκτες Δημάρχου. 30 Δείκτες Επιρροής. 15 Δείκτες Δωροδοκίας. 1 Πιόνι Εκτελεστή. 21 Κύβοι Αξίας. Εποχή της ποταπαγόρευσης στη Νέα Υόρκη. Αντίπαλες συμμορίες χρησιμοποιούν την επιρροή τους δωροδοκώντας πολιτικούς, λειτουργώντας καζίνο, πουλώντας λαθραία ποτά και κερδίζοντας την εύνοια διεφθαρμένων

Διαβάστε περισσότερα

1 κεντρικό ταμπλό. 1 εγχειρίδιο οδηγιών. Κύβοι μεταναστών. 25 Ιρλανδοί 25 Άγγλοι 25 Γερμανοί 25 Ιταλοί. Δείκτες πολιτικής εύνοιας

1 κεντρικό ταμπλό. 1 εγχειρίδιο οδηγιών. Κύβοι μεταναστών. 25 Ιρλανδοί 25 Άγγλοι 25 Γερμανοί 25 Ιταλοί. Δείκτες πολιτικής εύνοιας Tammany Hall ήταν η πολιτική οργάνωση που κυριαρχούσε στην πολιτική της Νέας Υόρκης, οργανώνοντας τους μεταναστευτικούς πληθυσμούς. Καθώς η επιρροή της οργάνωσης εκτείνονταν από την ίδρυσή της το 1790

Διαβάστε περισσότερα

1-4 παίκτες - 30 λεπτά

1-4 παίκτες - 30 λεπτά 1-4 παίκτες - 30 λεπτά Κάθε παίκτης είναι ένας Άνθρωπος της Αναγέννησης, με ξεχωριστές ικανόητες. Λόγιος, Έμπορος, Ιππότης και Φούρναρης. Σκοπός σας είναι να εκπαιδεύσετε, να προσλάβετε και να στρατολογήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Τοποθετήστε έναν δείκτη νομίσματος στην θέση Α του μετρητή. Ανακατέψτε τις κάρτες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Τοποθετήστε έναν δείκτη νομίσματος στην θέση Α του μετρητή. Ανακατέψτε τις κάρτες ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2-4 Παίκτες 90 Λεπτά Ξεχωρίστε τις κάρτες 445 ανάλογα με το είδος τους (ετικέτα στο πίσω μέρος κάθε κάρτας). Όταν έχετε τελειώσει, πρέπει να έχετε 8 στοίβες διαφορετικών ειδών. Τοποθετήστε

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες στα Ελληνικά. Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Red Meeple. v.3

Κανόνες στα Ελληνικά. Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Red Meeple. v.3 Κανόνες στα Ελληνικά Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Red Meeple v.3 Μπορείτε να παίξετε την επέκταση αυτή μόνο σε συνδυασμό με το βασικό Edo. Η επέκταση αυτή περιλαμβάνει 3 παραλλαγές,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κεντρικά Πλακίδια Νησιών. Πλακίδια Λιμανιών. Ένα παιχνίδι του Anthony Rubbio για 2-4 παίκτες, ηλικίας 14 και άνω.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κεντρικά Πλακίδια Νησιών. Πλακίδια Λιμανιών. Ένα παιχνίδι του Anthony Rubbio για 2-4 παίκτες, ηλικίας 14 και άνω. Ένα παιχνίδι του Anthony Rubbio για 2-4 παίκτες, ηλικίας 14 και άνω. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στο Dark Seas, εσείς και οι υπόλοιποι παίκτες παίρνετε τους ρόλους διάσημων πειρατών και σαλπάρετε για τα Νησιά Plunder αναζητώντας

Διαβάστε περισσότερα

20 Αρχιτέκτονες. 1 Πολεοδόμος. 65 Κάτοικοι (μπλε Πιόνια)

20 Αρχιτέκτονες. 1 Πολεοδόμος. 65 Κάτοικοι (μπλε Πιόνια) 20 Αρχιτέκτονες 1 Ταμπλό Κατασκευών (25 Θέσεις) 4 διπλής όψεως Ταμπλό Παικτών με την πόλη κάθε παίκτη, χωρισμένη σε περιοχές Το Ταμπλό Κατασκευών Χρωματιστή πλευρά για το Κλασικό Παιχνίδι 1 Πολεοδόμος

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να τα καταφέρουν, παρά µόνο επτά ηµέρες...

Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να τα καταφέρουν, παρά µόνο επτά ηµέρες... To «Mysterium» είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι για 2-7 παίκτες. Ένας παίκτης αναλαµβάνει το ρόλο του Φαντάσµατος που κατοικεί στην εγκαταλελειµµένη έπαυλη, ενώ οι υπόλοιποι είναι Μέντιουµ, που έχει προσκαλέσει

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι διαρκεί αρκετούς γύρους, με τον κάθε γύρο να αποτελείται από 4 φάσεις:

Το παιχνίδι διαρκεί αρκετούς γύρους, με τον κάθε γύρο να αποτελείται από 4 φάσεις: Στην Ιαπωνία από το 1603 μέχρι το 1868 η θέση του αυτοκράτορα δεν ήταν πολύ σταθερή, και στη θέση του κυβερνούσε ένας Shogun της φατρίας των Tokugawa με αυστηρότητα για να διασφαλίσει την ειρήνη μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των χειρότερων πειρατών στο πλήρωμα ενός πλοίου. Ο καπετάνιος σας έχει στη μπούκα, επειδή είστε πολύ τεμπέληδες και

Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των χειρότερων πειρατών στο πλήρωμα ενός πλοίου. Ο καπετάνιος σας έχει στη μπούκα, επειδή είστε πολύ τεμπέληδες και Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των χειρότερων πειρατών στο πλήρωμα ενός πλοίου. Ο καπετάνιος σας έχει στη μπούκα, επειδή είστε πολύ τεμπέληδες και βλάκες για να αξίζετε μερίδιο στο ρούμι και τα λάφυρα. Επειδή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ: 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ: 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Προετοιμασία νησιών για 2 παίκτες: Προετοιμασία νησιών για 3 παίκτες: Η περιοχή των νησιών αποτελείται από 9 πλακίδια νησιών (επιλεγμένα τυχαία) και 4 κομμάτια πλαισίου. Η περιοχή των νησιών

Διαβάστε περισσότερα

Το Κ2 είναι ένα παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω, με διάρκεια περίπου 60 λεπτά.

Το Κ2 είναι ένα παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω, με διάρκεια περίπου 60 λεπτά. ΟΔΗΓΙΕΣ Το Κ2 είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό στον κόσμο (μετά το Έβερεστ) με ύψος 8.611 μέτρα από τη στάθμη της θάλασσας. Θεωρείται, επίσης, ένα από τα δυσκολότερα βουνά άνω των 8.000 μέτρων. Το Κ2 ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Δάσους Δάσους Συστατικών Διαδρομής Σπιτιού Ξορκιών Δάσους Διαδρομής Δάσους πλευρά Δάσους ανοιχτή Διαδρομής Σπιτιού

Δάσους Δάσους Συστατικών Διαδρομής Σπιτιού Ξορκιών Δάσους Διαδρομής Δάσους πλευρά Δάσους ανοιχτή Διαδρομής Σπιτιού Ξεφεύγοντας από τα γαμψά νύχια της Μπάμπα Γιάγκα, καταφέρνετε να αποδράσετε από το σπίτι του. Τότε η μάγισσα ξεκινάει να σας κυνηγάει πάνω στο ιπτάμενο καζάνι της! Για να αποδράσετε, πρέπει να κάνετε τρία

Διαβάστε περισσότερα

σύµβολο μεταξύ δύο καρτών, τα οποία και πρέπει να βρείτε. σύµβολο στις δύο αυτές κάρτες.

σύµβολο μεταξύ δύο καρτών, τα οποία και πρέπει να βρείτε. σύµβολο στις δύο αυτές κάρτες. Το D αποτελείται από 5 κάρτες, με 8 σύμβολα η κάθε μία, μεταξύ 50 διαφορετικών. Πάντα υπάρχει µόνο ένα κοινό σύµβολο μεταξύ δύο καρτών, τα οποία και πρέπει να βρείτε. Αν δεν έχετε ξαναπαίξει, ή παίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Σ Π. 1 Βιβλίο Τιτανικού 60 κάρτες Επιβατών. 20 κάρτες Ενεργειών. 10 κάρτες Μελών Πληρώματος

Σ Π. 1 Βιβλίο Τιτανικού 60 κάρτες Επιβατών. 20 κάρτες Ενεργειών. 10 κάρτες Μελών Πληρώματος 14 Απριλίου 1912, ώρα 23:40, Βόρειος Ατλαντικός και το R.M.S. Τιτανικός προσκρούει σε παγόβουνο. Το νερό αμέσως πλημμυρίζει τα διαμερίσματα του κρουαζιερόπλοιου, το οποίο αρχίζει να γέρνει επικίνδυνα.

Διαβάστε περισσότερα

EMOJITO! 7 Δίσκοι Ψηφοφορίας. 100 Κάρτες Συναισθημάτων. 1 Ταμπλό. 7 Πιόνια παικτών. 2-7 Παίκτες

EMOJITO! 7 Δίσκοι Ψηφοφορίας. 100 Κάρτες Συναισθημάτων. 1 Ταμπλό. 7 Πιόνια παικτών. 2-7 Παίκτες o Emojito! είναι ένα παιχνίδι παρέας, για 2 έως 14 άτομα, όπου οι παίκτες προσπαθούν να εκφράσουν συναισθήματα που απεικονίζονται σε κάρτες, είτε χρησιμοποιώντας το πρόσωπό τους, είτε ήχους ή και τα 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 88 στόχοι 48 λεγεώνες 23 δείκτες ενεργοποίησης. Επτά λεγεώνες και. κατακτηθεί. Απόθεμα λεγεώνων. Στοίβα στόχων

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 88 στόχοι 48 λεγεώνες 23 δείκτες ενεργοποίησης. Επτά λεγεώνες και. κατακτηθεί. Απόθεμα λεγεώνων. Στοίβα στόχων Ένα παιχνίδι του Paolo Mori για 2 έως 6 παίκτες ηλικίας 8 και άνω ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 88 στόχοι 48 λεγεώνες 23 δείκτες ενεργοποίησης 12 βραβεία 1 σακουλάκι 1 μπλοκ σκορ Μπροστά σας έχετε ένα παράδειγμα του στησίματος

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες

Περιεχόμενα. Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες Οι καλύτεροι αρχιτέκτονες της Ευρώπης και της Αραβίας θέλουν να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Προσλάβετε τις καλύτερες ομάδες κτιστών και προσπαθήστε να έχετε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού Η 3η Επέκταση του Rattus Ε υρώπη, 1349. Ο Μαύρος Θάνατος ήδη καταστρέφει για χρόνια. Οι λαοί της Ευρώπης προσπαθούν, ωστόσο να ακολουθούν τους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Οι τεχνίτες παράγουν τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σύμβολα Καρτών. Πόροι Ζώα Χωρικοί

Περιεχόμενα. Σύμβολα Καρτών. Πόροι Ζώα Χωρικοί Περιεχόμενα 63 Ζάρια Κάστρου 107 Κάρτες: 42 Κάρτες Χωρικών 47 Κάρτες Κάστρου 18 Κάρτες Αγοράς 4 Ταμπλό Παικτών 1 Ταμπλό Σειράς 1 Ζάρι Ατομικού Παιχνιδιού 100 Δείκτες Ζώων 60 Δείκτες Χωρικών 21 Χάντρες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ Κομμάτια του Παιχνιδιού...2 Σκοπός του Παιχνιδιού...2 Προετοιμασία και Έναρξη του Παιχνιδιού...3 Πορεία του Παιχνιδιού...5 Φάση Ι - Τράβηγμα καρτών...6 Φάση ΙΙ - Επιλογή στόχου...10

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 96 Κάρτες αντικειμένων 4 Κάρτες επεξήγησης ενεργειών Οδηγίες. Απεικόνιση Αντικειμένου. Αρνητικος Αριθμός.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 96 Κάρτες αντικειμένων 4 Κάρτες επεξήγησης ενεργειών Οδηγίες. Απεικόνιση Αντικειμένου. Αρνητικος Αριθμός. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Είναι ώρα για ΠΑΡΤΥ! Έχουμε μουσική, φαγητό, χορό και πολλές Πινιάτες! Γεμίστε τις Πινιάτες με γλυκά και παιχνίδια ή ξεγελάστε τους άλλους γεμίζοντας κρυφά την Πινιάτα με άχρηστα αντικείμενα!

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες. Θα το παίξεις... και θα πεις κι ένα τραγούδι!

Οδηγίες. Θα το παίξεις... και θα πεις κι ένα τραγούδι! Οδηγίες To Sing It! είναι ένα νέο παιχνίδι παρέας που δοκιμάζει τις γνώσεις σας στο ελληνικό τραγούδι! Μέσα από λέξεις που σας δίνονται, καλείστε να βρείτε τραγούδια που τις περιέχουν. Θα πείτε εσείς τα

Διαβάστε περισσότερα

8. Οι κάρτες Πολιτισμού ανακατεύονται και τοποθετούνται

8. Οι κάρτες Πολιτισμού ανακατεύονται και τοποθετούνται 2-4 παίκτες Ηλικίας 13+ 60-90 λεπτά 3. Τα 28 ξύλα τοποθετούνται στο δάσος. 4. Οι 18 πηλοί τοποθετούνται στο ανάχωμα. 5. Οι 12 πέτρες τοποθετούνται στο λατομείο. 6. Οι 10 χρυσοί τοποθετούνται στο ποτάμι.

Διαβάστε περισσότερα

Του Friedmann Friese, για 3 έως 6 παίκτες 13 ετών και άνω. 60 κάρτες: - 36 κάρτες με αριθμούς (έξι σετ καρτών από το 0 έως 5)

Του Friedmann Friese, για 3 έως 6 παίκτες 13 ετών και άνω. 60 κάρτες: - 36 κάρτες με αριθμούς (έξι σετ καρτών από το 0 έως 5) Του Friedmann Friese, για 3 έως 6 παίκτες 13 ετών και άνω 60 κάρτες: - 36 κάρτες με αριθμούς (έξι σετ καρτών από το 0 έως 5) - 24 κάρτες αποστολών (με 1 έως 6 σύμβολα) 35 πλακίδια αντικειμένων: - 8 x σκαμπό

Διαβάστε περισσότερα

Μαζέψτε τις βαλίτσες σας, χαιρετήστε τον αχθοφόρο και επιβιβαστείτε!

Μαζέψτε τις βαλίτσες σας, χαιρετήστε τον αχθοφόρο και επιβιβαστείτε! Α πό τις απόκρημνες βουνοπλαγιές του Εδιμβούργου έως τα ηλιόλουστα λιμάνια της Κωνσταντινούπολης και από τα σοκάκια της Παμπλόνα μέχρι κάποιον ανεμοδαρμένο σταθμό του Βερολίνου, το Ticket to Ride σας μεταφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 2 ΩΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 2 ΩΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΓΙΑ 2 ΩΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ Credits 2012 Σχεδιαστές: Παραγωγή: Εικονογράφηση: Jose Pascual Εκτύπωση: Priority Soluciones Graficas - Eduardo

Διαβάστε περισσότερα

Βελτιώστε την Τεχνική σας ακόμη περισσότερο και θα μπορέσετε να Όπλων για τις τέσσερις εμπόλεμες φυλές ενός φανταστικού κόσμου (τρεις φυλές

Βελτιώστε την Τεχνική σας ακόμη περισσότερο και θα μπορέσετε να Όπλων για τις τέσσερις εμπόλεμες φυλές ενός φανταστικού κόσμου (τρεις φυλές Είναι περίοδος συγκρούσεων. Τα Ξωτικά, οι Νάνοι, τα Όρκ και οι Καλικάντζαροι μισιούνται μεταξύ τους θανάσιμα, και είναι έτοιμοι αν κηρύξουν πόλεμο. Το μόνο που τους λείπει είναι τα Όπλα. Η καλύτερη ευκαιρία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Νικητής είναι ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους. Ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους είναι ο νικητής!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Νικητής είναι ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους. Ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους είναι ο νικητής! Εξερεύνηση, Αποίκηση, Ανάπτυξη, Εμπόριο, Κατανάλωση ή Παραγωγή; Τι χρειάζεστε περισσότερο; Ποιά μελλοντική αποικία της Γης θα είναι η καλύτερη τώρα που έχει ανακαλυφθεί ο Κινητήρας Άλματος; Ποιός θα ανακαλύψει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Στην Αυλή του Βασιλιά Νέα αξιώματα πρέπει να καταληφθούν! Οι Άρχοντες αιτούνται για τα καλύτερα αξιώματα της χώρας, αναζητώντας δύναμη και προνόμια. Νέα περιεχόμενα και αλλαγές στην

Διαβάστε περισσότερα

Και τα τέσσερα κτίρια της Εποχής 1 της επέκτασης μπορούν να ανακαινιστούν. Η ιδιότητα

Και τα τέσσερα κτίρια της Εποχής 1 της επέκτασης μπορούν να ανακαινιστούν. Η ιδιότητα Η επέκταση αυτή εισάγει κάποια νέα στοιχεία ώστε να εμπλουτίσει το βασικό παιχνίδι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή σε οποιονδήποτε συνδυασμό. Πεμπτοσ Παικτησ Προφητειεσ Ξύλινα κομμάτια για πέμπτο

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη του Παιχνιδιού. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι του Friedmann Friese Για 2 έως 4 παίκτες ηλικίας 13 ετών και άνω.

Περίληψη του Παιχνιδιού. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι του Friedmann Friese Για 2 έως 4 παίκτες ηλικίας 13 ετών και άνω. Ένα παιχνίδι του Friedmann Friese Για 2 έως 4 παίκτες ηλικίας 13 ετών και άνω. Περίληψη του Παιχνιδιού Σε έναν γνωστό μύθο του Αισώπου, ένα παγώνι στολιζόταν με δανεικά φτερά, ώστε να φαίνεται πιο μεγαλοπρεπές

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του παιχνιδιού Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τοποθετήσει πρώτος ο παίκτης όλα τα πλακίδιά του στο τραπέζι.

Σκοπός του παιχνιδιού Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τοποθετήσει πρώτος ο παίκτης όλα τα πλακίδιά του στο τραπέζι. Σκοπός του παιχνιδιού Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τοποθετήσει πρώτος ο παίκτης όλα τα πλακίδιά του στο τραπέζι. Βασικοί Κανόνες Τα πλακίδια ανακατεύονται και τοποθετούνται με την όψη προς τα κάτω στο

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Matthias Cramer για 2-5 παίκτες ηλικίας 12 ετών και άνω

Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Matthias Cramer για 2-5 παίκτες ηλικίας 12 ετών και άνω Ένα παιχνίδι του Matthias Cramer για 2-5 παίκτες ηλικίας 12 ετών και άνω Το έτος 1413, ο νέος Βασιλιάς της Αγγλίας, Ερρίκος ο 5ος του Λάνκαστερ, κυνηγάει τα φιλόδοξα σχέδιά του. Την ένωση της Αγγλίας και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Ένα παιχνίδι του Corey Young

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Ένα παιχνίδι του Corey Young Ένα παιχνίδι του Corey Young Βρίσκεστε μαζί με έναν στολίσκο τεσσάρων σκαφών που επέζησαν περνώντας από μια μαύρη τρύπα. Το οικοδόμημα του διαστήματος και οι νόμοι της φυσικής έχουν πλέον αλλάξει. Μπήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Λονδίνο, 17 Νοεμβρίου 1896

Λονδίνο, 17 Νοεμβρίου 1896 Λονδίνο, 17 Νοεμβρίου 1896 Ο ι δρόμοι της πόλης είναι σχεδόν έρημοι και τους διασχίζουν μόνο πεζοί με σκοπό να φτάσουν στα ζεστά τους σπίτια όσο γρηγορότερα μπορούν. Αλλά στα μυστικά σαλόνια του πολυτελούς

Διαβάστε περισσότερα

Οι δικηγόροι βρήκαν έναν κρυφό όρο στην διαθήκη του θείου σας. Δεν αρκεί να ξοδέψετε μόνο τα χρήματά σας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους.

Οι δικηγόροι βρήκαν έναν κρυφό όρο στην διαθήκη του θείου σας. Δεν αρκεί να ξοδέψετε μόνο τα χρήματά σας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. Οι δικηγόροι βρήκαν έναν κρυφό όρο στην διαθήκη του θείου σας. Δεν αρκεί να ξοδέψετε μόνο τα χρήματά σας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. Για να κληρονομήσετε την περιουσία του, πρέπει να χάσετε και τη

Διαβάστε περισσότερα

Ρίξτε τα ζάρια και κτίστε την πόλη σας

Ρίξτε τα ζάρια και κτίστε την πόλη σας Ρίξτε τα ζάρια και κτίστε την πόλη σας ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Οι παίκτες σαν έξυπνοι ηγέτες, προσπαθούν να γεμίσουν τις αρχικά άδειες πόλεις του, κερδίζοντας όσο περισσότερους πόντους μπορούν. Αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

Άποικοι των μεγαλύτερων δυνάμεων του

Άποικοι των μεγαλύτερων δυνάμεων του Άποικοι των μεγαλύτερων δυνάμεων του κόσμου, έχουν ανακαλύψει νέα εδάφη πλούσια σε πόρους και ευκαιρίες. Οι Ρωμαίοι, οι Βάρβαροι, οι Αιγύπτιοι και οι Γιαπωνέζοι καταφθάνουν εκεί, επεκτείνοντας τα σύνορα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΚΟΠΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Αριθμός Παικτών: 1 έως 6 Ηλικίες: 12 και Άνω

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΚΟΠΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Αριθμός Παικτών: 1 έως 6 Ηλικίες: 12 και Άνω ΚΑΝΟΝΕΣ Αριθμός Παικτών: 1 έως 6 Ηλικίες: 12 και Άνω «Πόσο αλαζόνες αυτοί οι άνθρωποι», σκέφτηκε ο Agranok, «κτίζουν τα κάστρα τους σε ιερά εδάφη». Η εκατονταετής του εξορία στο Κενό φτάνει στο τέλος της,

Διαβάστε περισσότερα

CREDITS ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ 54 ΚΥΒΟΙ ΔΥΝΑΜΗΣ 48 ΚΑΡΤΕΣ ΘΑΥΜΑΤΩΝ 12 ΚΑΡΤΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 18 ΚΑΡΤΕΣ ΗΓΕΤΩΝ 16 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ 60 ΚΑΡΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

CREDITS ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ 54 ΚΥΒΟΙ ΔΥΝΑΜΗΣ 48 ΚΑΡΤΕΣ ΘΑΥΜΑΤΩΝ 12 ΚΑΡΤΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 18 ΚΑΡΤΕΣ ΗΓΕΤΩΝ 16 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ 60 ΚΑΡΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Αναπαραστήστε 12.000 χρόνια ιστορίας. Από την αυγή του Πολιτισμού, μέσα από την γεωργία και τη ναυσιπλοΐα ως την πυρηνική ενέργεια και το μέλλον! Στο Historia, κάθε παίκτης ελέγχει έναν Πολιτισμό, ξεκινώντας

Διαβάστε περισσότερα

ARCTIC SCAVENGERS παίκτες: 2-5 προετοιμασία: 2=3 λεπτά ηλικία: 13+

ARCTIC SCAVENGERS παίκτες: 2-5 προετοιμασία: 2=3 λεπτά ηλικία: 13+ ARCTIC SCAVENGERS παίκτες: 2-5 προετοιμασία: 2=3 λεπτά ηλικία: 13+ κανόνες: 5-10 λεπτά διάρκεια παιχνιδιού: 45-60 λεπτά Περιεχόμενα - Βασικό Παιχνίδι 1 εγχειρίδιο κανόνων 1 περίληψη κανόνων 1 ταμπλό χωματερής

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του παιχνιδιού. Περίληψη

Σκοπός του παιχνιδιού. Περίληψη Σκοπός του παιχνιδιού Είστε διαβολάκια στην Κόλαση, στο διαλλειμά σας από τα βασανιστήρια των χαμένων ψυχών. Ασφαλώς και έχει πάρα πολύ ζέστη, κι έτσι κάθεστε στο μπαρ του Πανδοχείου Τελική Κρίση.Αποφασίσατε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΧΝΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΩΝ!

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΧΝΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΩΝ! ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΧΝΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΩΝ! Ζήστε τη χρυσή εποχή της Αναγέννησης. Πάρτε το ρόλο της κεφαλής μιας Αριστοκρατικής Ιταλικής δυναστείας οδηγώντας την οικογένειά σας όπως τους Medici ή τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. Νήσος Χονσού, Ιαπωνία, τέλη του 16ου αιώνα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. Νήσος Χονσού, Ιαπωνία, τέλη του 16ου αιώνα. Νήσος Χονσού, Ιαπωνία, τέλη του 16ου αιώνα. Η εμπόλεμη περίοδος (Σενγκόκου) φτάνει στο τέλος της. Μετά από περισσότερο ενός αιώνα χάους, με συνεχείς πολέμους ποτισμένους με προδοσία, αδελφοκτονίες και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 κεντρικό ταμπλό - με τα 13 δωμάτια της εκκλησίας και τους αριθμούς τους: 1 χάρτης «λιμανιού» - με 6 αποθήκες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 κεντρικό ταμπλό - με τα 13 δωμάτια της εκκλησίας και τους αριθμούς τους: 1 χάρτης «λιμανιού» - με 6 αποθήκες Το Τάγμα των Ναϊτών διαλύθηκε από τον Φίλιππο τον Τίμιο, αλλά αρκετοί Ναΐτες Ιππότες επέζησαν σε ένα μικρό απομονωμένο παρεκκλήσι. Οι παίκτες συλλέγουν τα πολύτιμα αντικείμενα του Τάγματος, αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

Coup: City State Εγχειρίδιο κανόνων

Coup: City State Εγχειρίδιο κανόνων v.7 Κάθε παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του αρχηγού μιας οικογένειας, μιας Ιταλικής πόλης-κράτους, διοικούμενης από μια ανίσχυρη και διεφθαρμένη αυλή. Σκοπός σας είναι να κερδίσετε εξουσία επηρρεάζοντας,

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες λεπτομέρειες και τρελά βίντεο σας περιμένουν στο: skull-and-roses.com

Περισσότερες λεπτομέρειες και τρελά βίντεο σας περιμένουν στο: skull-and-roses.com Οι συμμορίες τσοπεράδων, επέλεγαν παραδοσιακά τους αρχηγούς τους με έναν διαγωνισμό που ονομάζεται Πίσω στο Πεζοδρόμιο, στον οποίο οι υποψήφιοι προσπαθούσαν να αντέξουν περισσότερο, όσο τους τραβούσε μια

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του παιχνιδιού. Περιεχόμενα

Σκοπός του παιχνιδιού. Περιεχόμενα Ένα συνεργατικό παιχνίδι μνήμης για 3 έως 6 παίκτες, 7 ετών και άνω. Ο Τομ σκαρφάλωσε στην κορυφή ενός δέντρου, για να δεί αν μπορούσε να ανακαλύψει κάτι. Κοιτάζοντας προς κάθε μεριά, είδε τουλάχιστον

Διαβάστε περισσότερα

Η Σειρά Dice Tower Essentials

Η Σειρά Dice Tower Essentials Η Σειρά Dice Tower Essentials αποτελείται από παιχνίδια που ο reviewer Tom Vassel (www.dicetower.com) έχει ξεχωρίσει και θεωρεί σαν ιδανικά για τη συλλογή οποιουδήποτε gamer. Είναι παιχνίδια που εμείς

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο τρελές καμηλοδρομίες έγιναν ακόμη πιο τρελές!

Οι πιο τρελές καμηλοδρομίες έγιναν ακόμη πιο τρελές! Οι πιο τρελές καμηλοδρομίες έγιναν ακόμη πιο τρελές! Οι καμλες πρέπει να αντέξουν μεγαλύτερη διαδρομ, έχοντας όμως τη βοθεια των επιπλέον ζαριών. Εν τω μεταξύ, ένας φημισμένος φωτογράφος πιάνει τα καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ένα παιχνίδι για 4-7 παίκτες, ηλικίας 8 και άνω Το BANG! είναι ένα παιχνίδι με πιστολίδι, σε στιλ Σπαγγέτι Γουέστερν, μεταξύ μιας ομάδας Εγκληματιών και του Σερίφη, ο οποίος είναι ο βασικός τους στόχος.

Διαβάστε περισσότερα

1 τράπουλα των 66 καρτών: 27 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το βασικό Snowdonia. 3 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το σενάριο

1 τράπουλα των 66 καρτών: 27 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το βασικό Snowdonia. 3 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το σενάριο Περιεχόμενα 1 τράπουλα των 66 καρτών: 27 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το βασικό Snowdonia 15 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το σενάριο Jungfrau 3 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το σενάριο Mount Washington 4 νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Επέκταση #1:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Επέκταση #1: Επέκταση #1: Καθώς η τεχνολογία των Κινητήρων Άλματος διαδίδεται, μια αρχαία φυλή βρίσκεται σε ταραχή, όσο μια άλλη εγκαταλείπει έναν κόσμο καταδικασμένο από έναν ήλιο που πεθαίνει. Η Αυτοκρατορία ισχυροποιείται,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ CREDITS 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΣΤΟΧΟΣ -------------------------------- 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ 6 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ---------------------- 6 ΚΑΡΤΕΛΑ ΦΥΛΗΣ ------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο με αυτοκόλλητα (μαζί με ανταλλακτικά για το βασικό παιχνίδι)

Φύλλο με αυτοκόλλητα (μαζί με ανταλλακτικά για το βασικό παιχνίδι) ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η πώληση πολύτιμων υφασμάτων, των καλύτερων μπαχαρικών και των πιο φρέσκων φρούτων στην Κωνσταντινούπολη έφερε καλές δουλειές. Οι πελάτες, όμως, του παζαριού έχουν ανακαλύψει μια νέα λιχουδιά,

Διαβάστε περισσότερα

Λίστα περιεχομένων: 1 δείκτης Αρχικού Παίκτη. 4 παραπετάσματα παικτών. 4 καρτέλες Περίληψης Αγοράς. 1 ταμπλό Δημοπρασιών. 30 πλακίδια Δημοπρασιών

Λίστα περιεχομένων: 1 δείκτης Αρχικού Παίκτη. 4 παραπετάσματα παικτών. 4 καρτέλες Περίληψης Αγοράς. 1 ταμπλό Δημοπρασιών. 30 πλακίδια Δημοπρασιών Το Νομοσχέδιο περί Ιδιοκτησίας του 1862 επέτρεψε στους Αμερικάνους να διεκδικήσουν παρθένα εδάφη, ζώντας εκεί και καλλιεργώντας τα για πέντε χρόνια. Επίσης το 1860, δημιουργήθηκε ο Διηπειρωτικός Σιδηρόδρομος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Στο CAVE οι παίκτες ηγούνται ομάδων σπηλαιολόγων, εξερευνώντας ένα προσφάτως ανακαλυφθέν σπήλαιο. Όλοι ξεκινούν στην αρχική βάση, όπου μπορούν να γεμίσουν τα σακίδιά τους με απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΕΩΝ, ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΕΩΝ, ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΕΩΝ, ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Καθορίστε τη μοίρα σας στον μυστηριώδη κόσμο των Μπόρα Μπόρα. Ταξιδέψτε στα νησιά, κατασκευάζοντας καλύβες όπου

Διαβάστε περισσότερα

Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη

Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη Εισαγωγή Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη Ο κυρ Γιάννης έχει κληρονομιά ένα παλιό μπαούλο με ό,τι αντικείμενα μπορείς να φανταστείς! Τα ανίψια του, ο Λευτεράκης και η Βασούλα, θέλουν να τα δουν, αλλά για να τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ο χαμένος ναός βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό. Στην αρχή του παιχνιδιού, 10 δωμάτια έχουν ήδη ανακαλυφθεί αλλά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη ανασκαφές (για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 9 κάρτες Άλλοθι. Κάθε τέτοια κάρτα αναπαριστάνει έναν χαρακτήρα του παιχνιδιού. Κάθε κάρτα έχει επίσης έναν αριθμό Κλεψύδρων (0,1 ή 2).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 9 κάρτες Άλλοθι. Κάθε τέτοια κάρτα αναπαριστάνει έναν χαρακτήρα του παιχνιδιού. Κάθε κάρτα έχει επίσης έναν αριθμό Κλεψύδρων (0,1 ή 2). ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 9 πλακίδια δρόμων, τα οποία αποκαλούνται Περιοχές. Είναι διπλής όψεως και χρησιμοποιούνται σαν το ταμπλό του παιχνιδιού, το οποίο αποκαλείται Συνοικία. Στη μία πλευρά δεν υπάρχει Χαρακτήρας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα για το βασικό παιχνίδι

Περιεχόμενα για το βασικό παιχνίδι Σκοπός σας είναι να ενεργοποιήσετε τα μαγικά πετράδια, στα δωμάτια του ναού, ώστε να σπάσετε την κατάρα. Έχετε 10 λεπτά να πετύχετε την αποστολή σας, πριν ο ναός καταρρεύσει. Μην στέκεστε δευτερόλεπτο,

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι όπου έχει σημασία να είστε κοντά

Το παιχνίδι όπου έχει σημασία να είστε κοντά Το παιχνίδι όπου έχει σημασία να είστε κοντά Τι μήκος έχει η γέφυρα Golden Gate; Που έχουν βρεθεί «αποδείξεις» της ύπαρξης του Γέτι; Πόσα αγάλματα υπάρχουν στο Νησί του Πάσχα; Πολύ πιθανό να μην γνωρίζετε

Διαβάστε περισσότερα