Α. JUNIORS

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Α. JUNIORS"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Κανόνες & Κανονισμοί Α. JUNIORS Εισαγωγικό σημείωμα Για τις κατηγορίες Α/Κ , το σύστημα των Εθνικών Πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί με 32αρια κλειστά προκριματικά ταμπλό και με διπλά μόνο στο κυρίως ταμπλό. Για τις κατηγορίες Α/Κ θα διοργανωθούν μέχρι συνολικά 6 Πρωταθλήματα, 5 Open και το Πανελλήνιο. Όπου είναι δυνατόν, ο προγραμματισμός θα δίνει τη δυνατότητα στις κατηγορίες 15 και 17 να συμμετέχουν στην κατηγορία 19. Σε όλες τις κατηγορίες θα διεξαχθούν, στο τέλος της χρονιάς και βαθμολογούμενοι αγώνες MASTERS, μεταξύ των πρώτων οκτώ της κάθε κατηγορίας. Όσα θέματα δεν αναφέρονται στους κανονισμούς, καλύπτονται από τους αντίστοιχους κανόνες και κανονισμούς (Rules & Regulations) της WSF (World Squash Federation) και της ESF (European Squash Federation). Η ΕΦΟΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες Κανόνες & Κανονισμούς, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, κατά τη διάρκεια του Σε όλο το κείμενο, όπου αναφέρονται οι λέξεις «παίκτης, αθλητής, κτλ.» εννοείται βεβαίως και «παίκτρια, αθλήτρια, κτλ.». Η πρόταση της Επιτροπής Τοιχοσφαίρισης είναι οι παρόντες κανόνες και κανονισμοί να ισχύσουν για 3 χρόνια, ήτοι 2015, 2016 και Ειδικότερα για το Η Πανελλήνια Βαθμολογία θα υπολογίζεται με βάση τα 5 Open το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τα Masters. Η βαθμολογία των διπλών δεν θα υπολογίζεται στην ατομική βαθμολογία των αθλητών. (1)

2 I. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Για το οι αγώνες ανά κατηγορία διαμορφώνονται ως εξής: Α/Κ 19 α. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Μονά Διπλά - Μεικτά) β. 5 OPEN Πρωταθλήματα (Μονά - Διπλά) γ. 1 Πρωτάθλημα Masters (Μονά) Α/Κ 17 α. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Μονά Διπλά - Μεικτά) β. 5 OPEN Πρωταθλήματα (Μονά - Διπλά) γ. 1 Πρωτάθλημα Masters (Μονά) Α/Κ 15 α. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Μονά Διπλά - Μεικτά) β. 5 OPEN Πρωταθλήματα (Μονά - Διπλά) γ. 1 Πρωτάθλημα Masters (Μονά) Α/Κ 13 α. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Μονά Διπλά - Μεικτά) β. 5 OPEN Πρωταθλήματα (Μονά - Διπλά) γ. 1 Πρωτάθλημα Masters (Μονά) Η Ε.Φ.Ο.Α. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις κατηγορίες σύμφωνα με τις ανάγκες της κείμενης νομοθεσίας. Οι όποιες τυχών αλλαγές στις κατηγορίες θα αναφέρονται στην εκάστοτε προκήρυξη των αγώνων. Α. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ II. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν Έλληνες, Ομογενείς και αλλοδαποί αθλητές νόμιμα εγγεγραμμένοι στη δύναμη της Ε.Φ.Ο.Α. Επισημαίνουμε ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις κατηγορίες Α/Κ 13/15/17/19, μπορούν να συμμετάσχουν μόνον Έλληνες αθλητές. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα οι αθλητές αγωνίζονται μόνο σε μια ηλικιακή κατηγορία, αλλά σε όποια ηλικιακή κατηγορία επιθυμούν υπό την προϋπόθεση ότι είναι αυτή που ανήκουν ή μεγαλύτερη από αυτή που ανήκουν και όχι μικρότερη. Στα Open πρωταθλήματα, οι αθλητές και αθλήτριες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν σε περισσότερες της μιας ηλικιακής κατηγορία στις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν, υπό την προϋπόθεση ότι είναι αυτή που ανήκουν ή μεγαλύτερη από αυτή που ανήκουν και όχι μικρότερη Πρωτάθλημα MASTERS: Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι αθλητές της πρώτης 8άδας. Αθλητής ή αθλήτρια που βρίσκεται μέσα σε 2 ή περισσότερες οκτάδες θα έχει το δικαίωμα της επιλογής σε ποια θα παίξει και οι θέσεις που θα μείνουν κενές και μόνο αυτές θα καλύπτονται από τον 9 ο εώς 12 ο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα Round Robin ή των 2 ομίλων ανά κατηγορία. (2)

3 Αθλητές κάτω των 13 ετών: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που έχουν γεννηθεί τα έτη καθώς και οι αθλητές, που έχουν γεννηθεί το 2005 με την προϋπόθεση να έχουν κλείσει το 10 ο έτος της ηλικίας τους, μία ημέρα πριν την έναρξη του Κυρίως Ταμπλό του τουρνουά, στο οποίο δηλώνουν συμμετοχή. Αθλητές κάτω των 15 ετών: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2000 ως και 2003, καθώς και οι αθλητές, που έχουν γεννηθεί το 2005 με την προϋπόθεση να έχουν κλείσει το 10 ο έτος της ηλικίας τους, μία ημέρα πριν την έναρξη του Κυρίως Ταμπλό του πρωταθλήματος στο οποίο δηλώνουν συμμετοχή. Αθλητές κάτω των 17 ετών: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που έχουν γεννηθεί τα έτη 1998 ως και Αθλητές κάτω των 19 ετών: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που έχουν γεννηθεί τα έτη 1996 ως και Β. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Για τη συμμετοχή αθλητών σε όλες τις κατηγορίες Α/Κ ετών είναι υποχρεωτικά τα παρακάτω: Υποχρεωτικό δελτίο αθλητή, όπως αυτό εκδίδεται, θεωρείται ή ανανεώνεται από την Ομοσπονδία. Ιατρική βεβαίωση (ημερομηνία ενός έτους) Ηλεκτρονική δήλωση (βλ. επόμενη ενότητα) Κάρτα ασφάλισης, το κόστος της οποίας ορίζεται στα 25 για όλες τις κατηγορίες και θα ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης της. Παράβολο συμμετοχής 25 για τα μονά-διπλά και 6 αν παίζουν μόνο στα διπλά. Γ. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Η δήλωση συμμετοχής για κάθε διοργάνωση γίνεται από τους ίδιους τους αθλητές απευθείας στην ΕΦΟΑ, ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ή όπου αλλού υποδείξει η Ομοσπονδία, με την προϋπόθεση ότι οι αθλητές διαθέτουν δελτίο από της Ε.Φ.Ο.Α. Οι δηλώσεις θα γίνονται πριν από τις ημερομηνίες οι οποίες θα αναφέρονται στις προκηρύξεις κάθε πρωταθλήματος. Αναλυτικά: Για τα Open Πρωταθλήματα οι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όποιες κατηγορίες επιθυμούν και τους επιτρέπεται ηλικιακά να συμμετάσχουν και το ηλεκτρονικό σύστημα θα τους τοποθετήσει αυτόματα στο πρωτάθλημα που μπορούν τελικά να αγωνιστούν, με κριτήριο τη βαθμολογία τους στις κατηγορίες που έκαναν τη δήλωση. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ταμπλό σε κάποιο Open πρωτάθλημα οι αθλητές, θα δίνεται η δυνατότητα στον επιδιαιτητή να ενώνει ηλικιακές κατηγορίες ώστε να συμπληρωθεί το ταμπλό. Σε περίπτωση απόσυρσης, μετά το τέλος των δηλώσεων, δεν είναι δυνατή η συμμετοχή του ως επί τόπου αναπληρωματικού σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα την ίδια εβδομάδα. (3)

4 ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Η δήλωση συμμετοχής για κάθε διοργάνωση γίνεται μόνο από τους ίδιους τους αθλητές, απευθείας στην WSF ή την ESF και σε συνεργασία με την ΕΦΟΑ όπου αλλού προβλέπεται από τις προκηρύξεις (απαραίτητη προϋπόθεση η απόκτηση SPIN από την WSF και ESF) Η δήλωση για τους συνοδούς προπονητές οι οποίοι ενδιαφέρονται να θεωρηθούν ότι είναι «επίσημος προπονητής για την Ελλάδα» σε κάθε τουρνουά της WSF και ESF, θα πρέπει να γίνεται μόνο εγγράφως, στα γραφεία της ΕΦΟΑ, μέχρι την Τρίτη, της εβδομάδας που λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής του κάθε Τουρνουά. Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι προπονητές είναι περισσότεροι από έναν, η επιλογή θα γίνεται από την Επιτροπή Τοιχοσφαίρισης της Ομοσπονδίας. Δ. ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Η απόσυρση συμμετοχής, γίνεται όπως και η δήλωση, για όλα τα επίσημα Open πρωταθλήματα οποιουδήποτε επιπέδου (Πανελλήνιο, Open). Κάθε αθλητής έχει δικαίωμα να αποσύρει τη συμμετοχή του από ένα, κάποια ή όλα τα πρωταθλήματα που έχει δηλώσει συμμετοχή, μέσα στα χρονικά περιθώρια τα οποία αναφέρουν οι προκηρύξεις των αγώνων. Στην περίπτωση μη έγκαιρης απόσυρσης, από τα Εθνικά πρωταθλήματα ισχύουν τα εξής: 1. Αθλητής του προκριματικού ή του κυρίως ταμπλό που δεν θα παρουσιαστεί στο sign-in και δεν έχει κάνει έγγραφη απόσυρση, τιμωρείται με αφαίρεση δύο βαθμών 2. Αθλητής που δεν θα παρουσιαστεί να αγωνιστεί μετά την κλήρωση ή στη διάρκεια των αγώνων, χωρίς να προσκομίσει Ιατρική Βεβαίωση της οποίας πρέπει οπωσδήποτε να παίρνει θεωρημένο αντίγραφο από τον επιδιαιτητή των αγώνων ή την ΕΦΟΑ, τιμωρείται με αφαίρεση δύο βαθμών, παίρνει όμως τους βαθμούς μέχρι του σημείου που αγωνίστηκε. 3. Απόσυρση για ιατρικούς λόγους επιτρέπεται μέχρι δύο Open Πρωταθλήματα ετησίως χωρίς αφαίρεση βαθμών. 4. Για να μην τιμωρηθεί ο αθλητής, οφείλει να κατέχει ιατρική βεβαίωση την οποία: - Να αποστείλει με FAX στην έδρα της διοργάνωσης πριν από την ώρα διεξαγωγής του προγραμματισμένου αγώνα του - Να αποστείλει στην ΕΦΟΑ, την πρωτότυπη, μέχρι τη λήξη των αγώνων. 5. Ιατρική βεβαίωση μετά την έναρξη των αγώνων και μέχρι το τέλος αυτών, χορηγείται μόνο από τον ιατρό των αγώνων. Σε περίπτωση ιατρικού κωλύματος εκτός του χώρου διεξαγωγής των αγώνων, αποστέλλεται η ιατρική γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού, άμεσα, στον γιατρό των αγώνων. Ο ιατρός των αγώνων έχει το δικαίωμα να μην την κάνει αποδεκτή σύμφωνα με την κρίση του. (απόφ. Εθνικής Επιτροπής ). (4)

5 III. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Η ενημέρωση των αθλητών, για τις προκηρύξεις, τις δηλώσεις, τις αποσύρσεις, την εξέλιξη των συμμετοχών και την επιλογή του πρωταθλήματος που τελικά θα συμμετάσχουν, θα γίνεται μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Α. Ουδεμία αναδημοσίευση ή άλλη πηγή αναγνωρίζεται. Οι αθλητές των Open πρωταθλημάτων και του κυρίως ταμπλό του Πανελληνίου, υποχρεούνται να υπογράφουν για τη συμμετοχή τους (Sign-In) στην έδρα των αγώνων, την ημέρα και ώρα που ορίζει η εκάστοτε προκήρυξη. Με το κλείσιμο του Sign-In θα ακολουθεί η κλήρωση του σχετικού ταμπλό. Οι αθλητές που έχουν κάρτα ελεύθερης συμμετοχής (wild card) δεν υποχρεούνται σε εγγραφή (Sign-In). Οι αθλητές που δηλώθηκαν εγκαίρως και έμειναν εκτός από το Κυρίως Ταμπλό ή από αυτό των Προκριματικών, μπορούν να προσέλθουν και να υπογράψουν την ημέρα και ώρα του sign in (αναπληρωματικοί) και θα έχουν προτεραιότητα από αθλητές που δεν δηλώθηκαν στο πρωτάθλημα και εμφανίζονται στον χώρο των αγώνων (επί τόπου αναπληρωματικοί). Οι κενές θέσεις θα συμπληρώνονται πρώτα από τους έχοντες κάνει αρχική δήλωση (αναπληρωματικοί) και στη συνέχεια από τους υπόλοιπους επί τόπου αναπληρωματικούς με την Βαθμολογία τους, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός του ταμπλό των αγώνων που προκηρύχτηκε από την ΕΦΟΑ. Στις ισοβαθμίες γίνεται κλήρωση. Στα Open πρωταθλήματα συμπληρώνεται μόνο το ταμπλό που έχει κενές θέσεις και δεν ανοίγει νέο (π.χ. προκριματικών αν δεν υπάρχει) Αθλητής που έχει χάσει στα προκριματικά μπορεί να υπογράψει σε λίστα τυχερού χαμένου (lucky looser) και εφόσον υπάρχει κενή θέση στο κυρίως ταμπλό τότε αγωνίζεται σ' αυτό. Η επιλογή γίνεται με κλήρωση μεταξύ των αθλητών που έχασαν στον τελευταίο γύρο των προκριματικών και έχουν βαθμολογία. Εάν οι θέσεις δεν καλυφθούν με τους βαθμολογημένους παίκτες γίνεται κλήρωση μεταξύ των αβαθμολόγητων αθλητών που έχασαν στον τελευταίο γύρο προκριματικών. Οι αθλητές υποχρεούνται σε, μέχρι τρείς (3) αγώνες την ημέρα, οι οποίοι θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον τρείς (3) ώρες μεταξύ τους, εκτός και αν ο αθλητής συμφωνήσει να αγωνισθεί σε συντομότερο χρονικό διάστημα, καθώς και σε διαιτησία αν τους ζητηθεί. Η σειρά των αγώνων καθορίζεται από τον επιδιαιτητή. Η ώρα έναρξης του τελευταίου παιχνιδιού δεν θα είναι αργότερα από τις 21:30 εκτός αν ειδικές συνθήκες το επιβάλλουν και συμφωνήσουν γι' αυτό ο επιδιαιτητής και ο γιατρός των αγώνων. (5)

6 Α. ΣΥΝΘΕΣΗ - ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ IV. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Α/Κ 13/15/17/19 Προκριματικά Κυρίως ταμπλό ΜΟΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN ανοικτής συμμετοχής 32άρι ταμπλό 32άρι ταμπλό 32άρι ταμπλό 22 άμεσες συμμετοχές 22 άμεσες συμμετοχές 8 από προκριματικά 8 από προκριματικά μέχρι 2 w.c. ΕΦΟΑ μέχρι 2 w.c. ΕΦΟΑ Δ Ι Π Λ Α Δ Ι Π Λ Α Μ Ε Ι Κ Τ Α ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN Προκριματικά Προκριματικά ανοικτής συμμετοχής ανοικτής συμμετοχής Κυρίως ταμπλό 16άρι Κυρίως ταμπλό 8άρι 16άρι ταμπλό ταμπλό 16άρι ταμπλό ταμπλό 11 άμεσες αποδοχές 11 άμεσες αποδοχές 4 από προκριματικά 4 από προκριματικά 1 w.c. Ε.Φ.Ο.Α. 1 w.c. Ε.Φ.Ο.Α. Δεν θα υπάρχει βαθμολογία στα Διπλά Μικτά. Η επιλογή των ζευγαριών που θα συμμετέχουν στα ταμπλό των διπλών, θα γίνεται με βάση την ατομική βαθμολογία τους. Στα Open πρωταθλήματα οι αγώνες των διπλών θα διεξάγονται, αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Β. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Πανελλήνιο (Προκριματικά & Κυρίως ταμπλό): 3 νικηφόρα games. ΜΟΝΑ Open Πρωταθλήματα (Προκριματικά & Κυρίως ταμπλό): 3 νικηφόρα games. (6)

7 ΔΙΠΛΑ / ΔΙΠΛΑ ΜΕΙΚΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ (Προκριματικά & Κυρίως ταμπλό): 2 νικηφόρα games Open Πρωταθλήματα (Κυρίως ταμπλό) 2 νικηφόρα games. V. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Η γενική Εθνική βαθμολογία είναι αυτή των Μονών και θα διατηρείται για 52 εβδομάδες (Rolling). Εβδομάδα αγώνων θεωρείται αυτή η οποία περιέχει την ημερομηνία έναρξης του κυρίως ταμπλό. Η βαθμολογία κάθε Open, Πανελληνίου ή Διεθνούς πρωταθλήματος θα παύει να ισχύει και δεν θα προσμετράτε στην βαθμολογία του αθλητή(τρια) μετά την 52 εβδομάδα. Κατηγορίες : Προσμετρούνται οι βαθμολογήσεις από: α) τα 5 Open Πρωταθλήματα, β) το Masters και γ) το Πανελλήνιο. Βαθμολογία Μονών-Διπλών Α/Κ 19: Περιλαμβάνονται αυτόματα οι βαθμολογήσεις όλων των ηλικιών που επιτρέπεται να συμμετάσχουν στα 19αρια. Για το 2015 θα συμπεριληφθούν οι γεννημένοι Βαθμολογία Μονών-Διπλών Α/Κ 17: Περιλαμβάνονται αυτόματα οι βαθμολογήσεις όλων των ηλικιών που επιτρέπεται να συμμετάσχουν στα 17αρια. Για το 2015 θα συμπεριληφθούν οι γεννημένοι Βαθμολογία Μονών-Διπλών Α/Κ 15: Περιλαμβάνονται αυτόματα οι βαθμολογήσεις όλων των ηλικιών που επιτρέπεται να συμμετάσχουν στα 15αρια. Για το 2015 θα συμπεριληφθούν οι γεννημένοι (κλεισμένα τα 10) Βαθμολογία Μονών-Διπλών Α/Κ 13: Περιλαμβάνονται αυτόματα οι βαθμολογήσεις όλων των ηλικιών που επιτρέπεται να συμμετάσχουν στα 13αρια. Για το 2015 θα συμπεριληφθούν οι γεννημένοι (κλεισμένα τα 10) Βαθμολογική βάση η βαθμολογία των 15αριών. Μειωμένη ποσόστωση 50% για τα 13άρια, αυξημένη στο 100% για τα 17άρια και αυξημένη κατά 150% για τα 19άρια. Οι βαθμολογίες που αποκτούνται σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία προσμετρούνται μόνο στην κατηγορία αυτή, ενώ μπορούν να μεταφερθούν στην μικρότερη ως εξής: α. 17άρια: δεν μεταφέρουν βαθμολογία από τα Open πρωταθλήματα των Α/Κ 19 β. 15άρια: 2 βαθμολογήσεις 17αριών γ. 13άρια: 2 βαθμολογήσεις 13αριών (7)

8 Η βαθμολογία θα εκδίδεται κάθε βδομάδα ή αραιότερα, αν δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα και θα φέρει τον αριθμό της εβδομάδας έκδοσης. Όλα τα πρωταθλήματα θα πραγματοποιούνται με βάση την Πανελλήνια βαθμολογία της εβδομάδας που γίνονται οι κληρώσεις. Επισημάνσεις Οι αθλητές οι οποίοι περνούν τον 1ο γύρο, είτε των προκριματικών είτε του κυρίως Ταμπλό, με BYE ή με W.O. ή με MEDICAL και χάνουν στο 2ο γύρο, λαμβάνουν πόντους ηττημένου του 1 ου γύρου. Οι αθλητές που αγωνίζονται στο κυρίως ταμπλό σαν τυχεροί χαμένοι (lucky looser) παίρνουν μόνο τους βαθμούς, από τη θέση που θα καταλάβουν, στο κυρίως ταμπλό. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που αθλητής αγωνισθεί στα προκριματικά ενώ η βαθμολογία του θα τον κατέτασσε στο κυρίως ταμπλό, εφόσον προκριθεί, θα πάρει μόνο τους πόντους που του αντιστοιχούν από την πορεία του στο κυρίως ταμπλό και όχι πόντους πρόκρισης από τα προκριματικά. Βαθμολογία από προκριματικά για το κυρίως ταμπλό παίρνουν μόνο όσοι έχουν κάνει νίκη σε αγώνα προκριματικών. Σε όλες τις διοργανώσεις, εάν δεν δηλωθούν και αγωνισθούν τουλάχιστον οκτώ (8) αθλητές οι αγώνες θα είναι αβαθμολόγητοι. Δεν μπορεί να προστεθεί βαθμολογία από διεθνή σε αριθμό μεγαλύτερο από τον μέχρι τότε διεξαχθέντων και προσμετρούμενων Εθνικών Πρωταθλημάτων. Η κατάταξη των αθλητών (seeding) στα πρωταθλήματα των διπλών και των μεικτών, θα γίνεται με βάση το άθροισμα της βαθμολογίας των μονών των δυο αθλητών(τριών) που απαρτίζουν μια ομάδα, όπως αυτή προκύπτει από την πιο πρόσφατη εθνική βαθμολογική κατάταξη των αθλητών(τριών). Η κατάταξη των αθλητών (seeding) στα πρωταθλήματα θα γίνεται με βάση την πιο πρόσφατη βαθμολογική κατάταξη των αθλητών(τριών). Η Επιτροπή Τοιχοσφαίρισης της ΕΦΟΑ όμως, στο πλαίσιο της προάσπισης της ανταγωνιστικότητας των πρωταθλημάτων της, διατηρεί το δικαίωμα όπως, σε περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν έχουν γίνει και βαθμολογηθεί 3 τουρνουά, να κρίνει ότι η κατάταξη των παικτών στα μονά ενός πρωταθλήματος, δεν ανταποκρίνεται στην δυναμικότητα των παικτών ή/και των πρόσφατων αποτελεσμάτων τους ή/και της κατάταξής τους στην Εθνική Ομάδα, λόγω περιορισμένου αριθμού αγώνων δύναται να παρέμβει και να αλλάξει το seeding ή/και να προσθέσει κάποιους(ες) αθλητές χωρίς ή με χαμηλή βαθμολογία ως seeded στο ταμπλό του πρωταθλήματος. Η παρέμβαση αυτή θα γίνεται χωρίς την εκχώρηση επιπρόσθετων βαθμών στον(ην) αθλητή(τρια) του/της οποία(ς) η θέση στην κατάταξη θα αλλάξει και η αλλαγή αυτή θα ισχύει μόνο για την κατηγορία των Μονών και μόνο για το πρωτάθλημα για το οποίο η Επιτροπή Τοιχοσφαίρισης της ΕΦΟΑ έλαβε απόφαση με πλειοψηφία των παρευρισκόμενων μελών της. (8)

9 ΓΕΝΙΚΑ Η βαθμολογία του 2015 θα εξάγεται με βάση τους πίνακες που ακολουθούν και συνάδει με τους πίνακες βαθμολόγησης Juniors της ESF : Η βαθμολογία για κατάταξη σε όλους τους αγώνες μονών και διπλών θα είναι η ενιαία συνδυαστική. Οι πίνακες τη Βαθμολογίας ανά κατηγορία είναι οι ακόλουθοι: Βαθμολογία Μονά Α/Κ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 13άρια/12άρια 15άρια/14άρια 17άρια/16άρια 19άρια/18άρια 50% 100% 150% 200% Κυρίως ταμπλό ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ Νικητής γύρου 8 2, ,5 Ηττημένος γύρου 8 2, ,5 (9)

10 Βαθμολογία Διπλά Α/Κ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 13άρια/12άρια 15άρια/14άρια 17άρια/16άρια 19άρια/18άρια 50% 100% 200% 250% , , , , Βαθμολογία Μονά Α/Κ 13άρια/12άρια 15άρια/14άρια 17άρια/16άρια 19άρια/18άρια 50% 100% 200% 250% Κυρίως ταμπλό , , , , , ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ OPEN Νικητής γύρου 8 2, ,5 Ηττημένος γύρου 8 2, ,5 (10)

11 MASTERS Α/Κ Κατάταξη 13άρια 15άρια 17άρια 19άρια 1ος ος ος ος ος ος ος ος (11)

12 Β. ΑΝΔΡΕΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ι. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Εισαγωγικό σημείωμα Για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών θα διοργανωθούν συνολικά 5 Πρωταθλήματα, 4 Open και το Πανελλήνιο. Στο τέλος της χρονιάς θα διεξαχθούν και βαθμολογούμενοι αγώνες MASTERS, μεταξύ των πρώτων οκτώ της κάθε κατηγορίας. Όσα θέματα δεν αναφέρονται στους κανονισμούς, καλύπτονται από τους αντίστοιχους κανόνες και κανονισμούς (Rules & Regulations) της WSF (World Squash Federation) και της ESF (European Squash Federation). Η ΕΦΟΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες Κανόνες & Κανονισμούς, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, κατά τη διάρκεια του Σε όλο το κείμενο, όπου αναφέρονται οι λέξεις «παίκτης, αθλητής, κτλ.» εννοείται βεβαίως και «παίκτρια, αθλήτρια, κτλ.». Η πρόταση της Επιτροπής Τοιχοσφαίρισης είναι οι παρών κανόνες και κανονισμοί να ισχύσουν για 3 χρόνια,2015,2016,2017. Ειδικότερα για το 2015 Η Πανελλήνια Βαθμολογία θα υπολογίζεται με βάση τα Open το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τα Masters. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν Έλληνες, Ομογενείς και αλλοδαποί αθλητές νόμιμα εγγεγραμμένοι της Ε.Φ.Ο.Α. από το δέκατο τέταρτο (14 ο ) έτος της ηλικίας τους. Επισημαίνουμε ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών μπορούν να συμμετάσχουν μόνον Έλληνες αθλητές-τριες. Στα ΔΙΕΘΝΗ Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες από το δέκατο τέταρτο (14 ο ) έτος της ηλικίας τους σύμφωνα με τον κανονισμό της WSF. (Age Eligibility Rule). Β. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Απαιτούνται τα παρακάτω: (12)

13 1. Θεωρημένο δελτίο αθλητή Ε.Φ.Ο.Α. ενός (1) έτους από ιατρό (απόφ. Εθνικής Επιτροπής ) για συμμετοχή σε αγώνες. 2. Κάρτα ασφάλισης αθλητή που εκδίδεται πριν την πρώτη διοργάνωση της χρονιάς που θα αγωνισθεί ο αθλητής και έχει κόστος 25 για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες με ισχύ 12 μηνών από την πληρωμή της. 3. Παράβολο συμμετοχής 25 για μονά-διπλά και 8 μόνο για τα διπλά. Α. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΙΙ. ΑΓΩΝΕΣ 1. Διεθνών Αγώνων Ανδρών-Γυναικών, στους οποίους περιλαμβάνονται όλα τα Πρωταθλήματα WSF και ESF. 2. Εθνικών Αγώνων Ανδρών-Γυναικών, στους οποίους περιλαμβάνονται όλα τα Πρωταθλήματα που διοργανώνει η Επιτροπή Τοιχοσφαίρισης της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα, για το 2015 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 64άρι ταμπλό και προκριματικά ανοικτής συμμετοχής και τα Ανοιχτά (ΟPEN) Πανελλαδικά, προκειμένου: να υπάρχει αρκετή αγωνιστική δραστηριότητα, να υπάρχει δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά να το κάνουν και με αυτούς τους αγώνες (παράλληλα με τους διεθνείς) και τέλος να δημιουργηθεί αγωνιστικό αντικείμενο για όσους και όσες θέλουν να ασχοληθούν με την αγωνιστική τοιχοσφαίριση και μετά τα juniors. Τα Ανοιχτά (OPEN) Πανελλαδικά Πρωταθλήματα θα είναι ανοικτής συμμετοχής με βαθμολογία όπως αυτή των Πανελλαδικών του 2015 και θα διοργανώνονται από την Ε.Φ.Ο.Α. Το μέγεθος του τυχόν prize money, τα έξοδα και η διοργάνωση κάθε πρωταθλήματος, είναι αποκλειστική ευθύνη των διοργανωτών στους οποίους θα αναθέσει η Επιτροπή Τοιχοσφαίρισης της Ε.Φ.Ο.Α. την διοργάνωση, χωρίς να έχει καμία οικονομική υποχρέωση η Ομοσπονδία. Β. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Η δήλωση συμμετοχής για κάθε διοργάνωση γίνεται από τον αθλητή με συμπλήρωση του ειδικού εντύπου και υποχρεωτική αναγραφή του αριθμού Μητρώου του αθλητή, ως εξής: α. Για το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ πρωτάθλημα 15 ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων στην Ε.Φ.Ο.Α. β. Για τα ΟΡΕΝ 7 ημέρες πριν την έναρξη των διοργανωτή. ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Η δήλωση συμμετοχής για κάθε διοργάνωση γίνεται μόνο από τους ίδιους τους αθλητές, απευθείας στην WSF και ESF και σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Α. όπου αλλού προβλέπεται από τις προκηρύξεις. (Απαραίτητη προϋπόθεση η απόκτηση IPIN από την WSF ή την ESF). (13)

14 Γ. ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Κάθε αθλητής έχει δικαίωμα να αποσύρει τη συμμετοχή του από αγωνιστική διοργάνωση ως εξής: 1. Για το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ πρωτάθλημα 7 ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων στην Ε.Φ.Ο.Α. Επισημαίνεται ότι η απόσυρση είναι αποκλειστική ευθύνη των. 2. Για τα ΟΡΕΝ 5 ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων στο διοργανωτή όμιλο. Επισημαίνεται ότι η απόσυρση είναι αποκλειστική ευθύνη των. Σε περίπτωση μη έγκαιρης απόσυρσης ισχύουν τα εξής: ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 1. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη έγκαιρη απόσυρση για ιατρικούς λόγους, επιτρέπεται μέχρι δύο πρωταθλήματα ετησίως χωρίς αφαίρεση βαθμών. Ο αθλητής οφείλει να αποστείλει στην έδρα της διοργάνωσης με fax πριν τον προγραμματισμένο αγώνα ή μετά στην Ε.Φ.Ο.Α. την επίσημη ιατρική βεβαίωση μέχρι τη λήξη του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να λαμβάνει και φυλάσσει αντίγραφο αυτής θεωρημένο από αυτόν που την παρέλαβε. 2. Αθλητής που δεν θα παρουσιαστεί να αγωνιστεί μετά την κλήρωση, χωρίς να προσκομίσει Ιατρική Βεβαίωση, τιμωρείται με αφαίρεση 3 βαθμών από την Πανελλαδική του Βαθμολογία, την οποία είχε εκείνη την χρονική στιγμή (όχι των διεθνών). 3. Απόσυρση μετά την έναρξη των αγώνων για ιατρικούς λόγους γίνεται με βεβαίωση μόνο από το γιατρό των αγώνων. Σε περίπτωση ιατρικού κωλύματος εκτός του χώρου διεξαγωγής των αγώνων, αποστέλλεται η ιατρική γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού, άμεσα, στον γιατρό των αγώνων. Ο ιατρός των αγώνων έχει το δικαίωμα να μην την κάνει αποδεκτή σύμφωνα με την κρίση του (απόφ. Εθνικής Επιτροπής ). Δ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Οι προκηρύξεις των αγώνων και κάθε σχετική πληροφορία θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και είναι υποχρέωση των ομίλων και των αθλητών να λαμβάνουν γνώση από εκεί. Είναι ευθύνη κάθε αθλητή να ενημερωθεί από τη διοργάνωση των αγώνων για το αν αγωνίζεται στο κυρίως ταμπλό ή στα προκριματικά ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ: Κάθε αθλητής υποχρεούται να υπογράψει τη συμμετοχή του (sign-in) σε χρόνο και τόπο που ορίζεται από την προκήρυξη των αγώνων. Με το κλείσιμο του sign-in θα ακολουθεί κλήρωση. ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ: Δεν θα υπάρχει εγγραφή (sign-in) για τους αθλητές του κυρίως ταμπλό καθώς και για τους αθλητές που έχουν wild card (κάρτα ελεύθερης συμμετοχής). Η κλήρωση γίνεται την προηγούμενη μέρα από την έναρξή του και όχι αργότερα από τις 17:00. Το πρόγραμμα των αγώνων για το κυρίως ταμπλό ανακοινώνεται δύο (2) ώρες μετά την κλήρωση και είναι υποχρέωση των αθλητών να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία των αγώνων του τουρνουά ή να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα για να ενημερωθούν πότε αγωνίζονται. (14)

15 Αθλητής που δεν έχει δηλωθεί στο αντίστοιχο τουρνουά μπορεί να υπογράψει στην λίστα των αναπληρωματικών παρόντων (Alternate on site) που θα ανοίγεται κατά τη διάρκεια του sign-in των προκριματικών αγώνων και θα κλείνει με την λήξη του. Επίσης μπορεί να υπογράψει για το κυρίως ταμπλό ως επί τόπου αναπληρωματικός (Alternate on site) εφόσον δεν υπάρχουν προκριματικά. Προηγούνται οι αθλητές που έχουν μεγαλύτερη βαθμολογία και σε περίπτωση ισοβαθμίας γίνεται κλήρωση. Οι αθλητές υποχρεούνται σε, μέχρι τρείς (3) αγώνες την ημέρα, οι οποίοι θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον τρείς (3) ώρες μεταξύ τους, εκτός και αν ο αθλητής συμφωνήσει να αγωνισθεί σε συντομότερο χρονικό διάστημα, καθώς και σε διαιτησία αν τους ζητηθεί. Η σειρά των αγώνων καθορίζεται από τον επιδιαιτητή. Η ώρα έναρξης του τελευταίου παιχνιδιού δεν θα είναι αργότερα από τις 22:00, εκτός αν ειδικές καιρικές συνθήκες το επιβάλλουν, με την προϋπόθεση ότι θα συμφωνήσουν γι αυτό, ο επιδιαιτητής και ο γιατρός των αγώνων. Αθλητής που έχει χάσει στα προκριματικά μπορεί να υπογράψει σε λίστα τυχερού χαμένου (lucky loser) και εφόσον υπάρχει κενή θέση στο κυρίως ταμπλό τότε αγωνίζεται σ αυτό. Η επιλογή γίνεται με κλήρωση μεταξύ των αθλητών που έχασαν στον τελευταίο γύρο των προκριματικών και έχουν βαθμολογία. Εάν οι θέσεις δεν καλυφθούν με τους βαθμολογημένους παίκτες γίνεται κλήρωση μεταξύ των αβαθμολόγητων αθλητών που έχασαν στον τελευταίο γύρο προκριματικών. ΙΙΙ. ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΑΜΠΛΟ - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ Α. ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ MONA ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Προκριματικά ανοικτής συμμετοχής OPEN ανοικτής συμμετοχής Κυρίως ταμπλό 64άρι ταμπλό 44 άμεσες συμμετοχές 16 προκριματικά 4 wild cards Ε.Φ.Ο.Α. 32άρι ταμπλό 14 άμεσες συμμετοχές 16 από τα προκριματικά 1 wild card ΕΦΟΑ 1 w.c. από διοργανωτές Β. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΟΝΑ: Οι αγώνες των προκριματικών και του κυρίως ταμπλό του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ θα διεξάγονται στα 3 νικηφόρα games με. Οι αγώνες των προκριματικών σε (15)

16 όλα τα άλλα Πρωταθλήματα θα διεξάγονται στα 3 νικηφόρα games, εκτός αν ειδικές συνθήκες επιβάλουν την διεξαγωγή των αγώνων στα 2 νικηφόρα games. Διακριτές Θέσεις (Seeds): Ο αριθμός των διακριτών θέσεων (seeds) θα προσδιορίζεται από τον κανονισμό της WSF, όπου ο αριθμός των διακριτών θέσεων σε κάθε ταμπλό αγώνων, είναι κατ ελάχιστο το 25% των θέσεων του ταμπλό και κατά μέγιστο 16 θέσεις. Η επιλογή των διακριτών θέσεων (seeded players) και η λίστα αποδοχής, για την κατάρτιση των ταμπλό, θα γίνεται με βάση την πανελλήνια βαθμολογία των παικτών την εβδομάδα ολοκλήρωσης των δηλώσεων συμμετοχής και σε κάθε περίπτωση πριν αναρτηθεί η λίστα αποδοχής. Στην περίπτωση που δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα, παίχτες με βαθμολογία PSA ή WSA, τότε αυτοί προηγούνται στην κατάταξη των διακριτών θέσεων των παιχτών που έχουν πανελλήνια βαθμολογία και κατατάσσονται με βάση την βαθμολογία τους στο PSA και το WSA. ΙV. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ Οι βαθμολογίες ανά πρωτάθλημα διαμορφώνονται για το 2015 ως εξής: Εθνικά Πρωταθλήματα Μονά με ανεξάρτητη βαθμολογία: ΑΝΔΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΑ Πανελλήνιο Open Νικητής Τελικός Ημιτελικοί 18 9 Προημιτελικοί 11 5 Γύρος Γύρος ,5 Γύρος Νικητής τελευταίου γύρου προκρ. 0 0 Ηττημένος τελευταίου γύρου προκρ. 0 0 V. ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (SEEDING) Η Εθνική κατάταξη θα εκδίδεται εντός 20 εργάσιμων ημερών μετά την λήξη των αγώνων. Αν το διάστημα από την λήξη ενός πρωταθλήματος μέχρι τη λήξη των δηλώσεων του επόμενου είναι μικρότερο των 12 εργάσιμων ημερών η κλήρωση του επόμενου θα μπορεί να γίνεται και με την αμέσως προηγούμενη εκδοθείσα βαθμολογία. Οι βαθμολογίες αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και οι αθλητές έχουν δικαίωμα ένστασης εντός 2 ημερών. Μετά το διήμερο και την εξέταση τυχόν ενστάσεων θεωρούνται οριστικές. (16)

17 Οι ενστάσεις εξετάζονται άμεσα από τα αρμόδια όργανα της Ε.Φ.Ο.Α. Η βαθμολογία θα είναι αθροιστική όλων των βαθμολογούμενων πρωταθλημάτων στα οποία θα συμμετέχουν οι παίκτες-τριες, Open και Πανελλήνιο, και θα έχει διάρκεια 12 μηνών. Μήνας αγώνων θεωρείται ο μήνας εντός του οποίου αρχίζει το κυρίως ταμπλό. Σε όλες τις διοργανώσεις, αν δεν δηλωθούν και αγωνισθούν τουλάχιστον οκτώ (8) αθλητές οι αγώνες θα είναι αβαθμολόγητοι. Πόντοι δεν δίδονται εάν δεν συγκεντρωθούν και αγωνισθούν στο κυρίως ταμπλό διοργάνωσης τουλάχιστον οκτώ (8) αθλητές (διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια πρώτου γύρου). Η κατάταξη των αθλητών (seeding) στα πρωταθλήματα θα γίνεται με βάση την πιο πρόσφατη βαθμολογική κατάταξη των αθλητών(τριών). Η Επιτροπή Τοιχοσφαίρισης της ΕΦΟΑ όμως, στο πλαίσιο της προάσπισης της ανταγωνιστικότητας των πρωταθλημάτων της, διατηρεί το δικαίωμα όπως, σε περιπτώσεις κατά τις οποίες κρίνει ότι η κατάταξη των παικτών ενός πρωταθλήματος, δεν ανταποκρίνεται στην δυναμικότητα των παικτών ή/και των πρόσφατων αποτελεσμάτων τους ή/και της κατάταξής τους στην Εθνική Ομάδα, λόγω περιορισμένου αριθμού αγώνων δύναται να παρέμβει και να αλλάξει το seeding ή/και να προσθέσει κάποιους(ες) αθλητές χωρίς ή με χαμηλή βαθμολογία ως seeded στο ταμπλό του πρωταθλήματος. Η παρέμβαση αυτή θα γίνεται χωρίς την εκχώρηση επιπρόσθετων βαθμών στον(ην) αθλητή(τρια) του/της οποία(ς) η θέση στην κατάταξη θα αλλάξει και η αλλαγή αυτή θα ισχύει μόνο για το πρωτάθλημα για το οποίο η Επιτροπή Τοιχοσφαίρισης της ΕΦΟΑ έλαβε απόφαση με πλειοψηφία των παρευρισκόμενων μελών της. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Για το κεφάλαιο Διαιτησία, προβλέπονται τα εξής: Οι διοργανωτές που θα αναλαμβάνουν την διοργάνωση οποιουδήποτε Πρωταθλήματος της Ε.Φ.Ο.Α., πρέπει να έχουν επίσημη οργανωτική ομάδα που θα περιλαμβάνει έναν (1) επιδιαιτητή επιπέδου SILVER BADGE, ή WHITE BADGE ή LEVEL 1 αριθμό διαιτητών πιστοποιημένων από την Ευρωπαϊκή ή Παγκόσμια Ομοσπονδία (ESF ή WSF) βοηθών επιδιαιτητή και θα καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες της "on site" διαιτησίας, στο κάθε Πρωτάθλημα. Οι νικητές είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στην έδρα των αγώνων μία (1) ώρα μετά τη λήξη του αγώνα τους για διαιτησία (σε περίπτωση που τους ζητηθεί). Σε περίπτωση άρνησης θα επιβάλλεται η ποινή αποκλεισμού από το Πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να κάνει διαιτησία αθλητής ο οποίος είναι συγγενής έως δευτέρου βαθμού ενός εκ των δυο αγωνιζομένων αθλητών. ΕΔΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Οι διοργανωτές που αναλαμβάνουν τη διεξαγωγή επίσημων πρωταθλημάτων, πρέπει να διαθέτουν γήπεδα διεθνών προδιαγραφών σύμφωνα με τους κανονισμούς της ESF. (17)

18 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ Η σωστά οργανωμένη και σύμφωνη με τα ισχύοντα στην τοιχοσφαίριση, διοργάνωση των Πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών και επιπέδων, είναι πολύ σημαντική και αποτελεί βασική προτεραιότητα της ΕΦΟΑ. Ο Επιδιαιτητής ή ο Διευθυντής του τουρνουά υποχρεούται να στείλει εντός τριών (3) ημερών τα αποτελέσματα των αγώνων που διοργάνωσαν μαζί με, την Αναφορά του Επιδιαιτητή, την επίσημη Φόρμα αγώνων της ΕΦΟΑ ή των Διεθνών Οργανισμών πλήρως συμπληρωμένη (με υποχρεωτικό αρ. μητρώου αθλητή) και λίστα καρτών αθλητών για την οποία θα φέρει πλήρως την ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης. Λάθη των Επιδιαιτητών και πλημμελής άσκηση των καθηκόντων τους θα λαμβάνονται υπόψη για επόμενες αναθέσεις και θα μπορούν να επιφέρουν και ποινή από την ΕΦΟΑ. Σε περίπτωση καταγγελίας πλαστού ταμπλό, την ευθύνη έχει ο διοργανωτής σύλλογος και ο επιδιαιτητής οι οποίοι θα τιμωρούνται από την ΕΦΟΑ με αποκλεισμό. Η ΕΦΟΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες κανόνες και κανονισμούς, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, κατά τη διάρκεια του (18)

19 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΟΡΙΑ / ΚΟΡΙΤΣΙΑ U19 ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ Στην Εθνική Ομάδα συμμετέχουν δύο (2) αθλητές-τριες, οι οποίοι ες i. Ο πρώτος βαθμολογούμενος-η, κατά σειρά προτεραιότητας, στις βαθμολογίες: Πανελλήνια βαθμολογία U19, όπως διαμορφώθηκε την ημέρα κατάρτισης της αποστολής. Ο Νικητής-ρια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στην περίπτωση όπου ο νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος είναι ο πρώτος στην Πανελλήνια βαθμολογία U19, τότε θα επιλέγεται ως δεύτερο μέλος το δεύτερος καλύτερα βαθμολογούμενος αθλητής. ii. iii. ΑΓΟΡΙΑ/ΚΟΡΙΤΣΙΑ U17 ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ Στην Εθνική Ομάδα συμμετέχουν δύο (2) αθλητές-τριες, οι οποίοι ες i. Ο πρώτος βαθμολογούμενος-η, κατά σειρά προτεραιότητας, στις βαθμολογίες: Πανελλήνια βαθμολογία U17, όπως διαμορφώθηκε την ημέρα κατάρτισης της αποστολής. Ο Νικητής-ρια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στην περίπτωση όπου ο νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος είναι ο πρώτος στην Πανελλήνια βαθμολογία U17, τότε θα επιλέγεται ως δεύτερο μέλος το δεύτερος καλύτερα βαθμολογούμενος αθλητής. ii. iii. ΑΓΟΡΙΑ/ ΚΟΡΙΤΣΙΑ U15 ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ Στην Εθνική Ομάδα συμμετέχουν δύο (2) αθλητές-τριες, οι οποίοι ες i. Ο πρώτος βαθμολογούμενος-η, κατά σειρά προτεραιότητας, στις βαθμολογίες: Πανελλήνια βαθμολογία U15, όπως διαμορφώθηκε την ημέρα κατάρτισης της αποστολής. Ο Νικητής-ρια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στην περίπτωση όπου ο νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος είναι ο πρώτος στην Πανελλήνια βαθμολογία U15, τότε θα επιλέγεται ως δεύτερο μέλος το δεύτερος καλύτερα βαθμολογούμενος αθλητής. ii. iii. (19)

20 ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΟΡΙΑ / ΚΟΡΙΤΣΙΑ U19 ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ Στην Εθνική Ομάδα συμμετέχουν τρείς (3) αθλητές-τριες, οι οποίοι ες iv. Οι δύο καλύτεροι βαθμολογούμενοι-ες, κατά σειρά προτεραιότητας, στις βαθμολογίες: Πανελλήνια βαθμολογία U19, όπως διαμορφώθηκε την ημέρα κατάρτισης της αποστολής. v. Ο Νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στην περίπτωση όπου ο νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος είναι πρώτος ή δεύτερος στην Πανελλήνια βαθμολογία U19, τότε θα επιλέγεται ως τρίτο μέλος το τρίτος καλύτερα βαθμολογούμενος αθλητής. vi. ΑΓΟΡΙΑ/ΚΟΡΙΤΣΙΑ U17 ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ Στην Εθνική Ομάδα συμμετέχουν τρείς (3) αθλητές-τριες, οι οποίοι ες vii. viii. ix. Οι δύο καλύτεροι βαθμολογούμενοι-ες, κατά σειρά προτεραιότητας, στις βαθμολογίες: Πανελλήνια βαθμολογία U17, όπως διαμορφώθηκε την ημέρα κατάρτισης της αποστολής. Ο Νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στην περίπτωση όπου ο νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος είναι πρώτος ή δεύτερος στην Πανελλήνια βαθμολογία U17, τότε θα επιλέγεται ως τρίτο μέλος το τρίτος καλύτερα βαθμολογούμενος αθλητής. ΑΓΟΡΙΑ/ ΚΟΡΙΤΣΙΑ U15 ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ Στην Εθνική Ομάδα συμμετέχουν τρείς (3) αθλητές-τριες, οι οποίοι ες i. Οι δύο καλύτεροι βαθμολογούμενοι-ες, κατά σειρά προτεραιότητας, στις βαθμολογίες: Πανελλήνια βαθμολογία U15, όπως διαμορφώθηκε την ημέρα κατάρτισης της αποστολής. Ο Νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στην περίπτωση όπου ο νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος είναι πρώτος ή δεύτερος στην Πανελλήνια βαθμολογία U15, τότε θα επιλέγεται ως τρίτο μέλος το τρίτος καλύτερα βαθμολογούμενος αθλητής. ii. iii. (20)

21 ΑΝΔΡΕΣ/ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Στην Εθνική Ομάδα Ανδρών/Γυναικών συμμετέχουν πέντε (5) αθλητές-τριες, οι οποίοι ες i. Ο Νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ii. Οι δύο καλύτεροι βαθμολογούμενοι-ες, κατά σειρά προτεραιότητας, στις βαθμολογίες: Πανελλήνια βαθμολογία, όπως διαμορφώθηκε την ημέρα κατάρτισης της αποστολής. iii. Στην περίπτωση όπου ο νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος είναι πρώτος ή δεύτερος στην Πανελλήνια βαθμολογία, τότε θα επιλέγεται ως τρίτο μέλος το τρίτος καλύτερα βαθμολογούμενος αθλητής. iv. Για τις θέσεις 4-5 της Εθνικής Ομάδας, η Επιτροπή Τοιχοσφαίρισης θα έχει την δυνατότητα να διοργανώνει αγώνες επιλογής με μέγιστο αριθμό οκτώ (8) συμμετεχόντων αθλητών, τους οποίους θα επιλέγει από την Πανελλήνια κατάταξη Ανδρών/Γυναικών καθώς και από την Πανελλήνια κατάταξη Juniors. Η Επιτροπή Τοιχοσφαίρισης, θα έχει την δυνατότητα επιλογής ενός αθλητή για μια από τις θέσεις 4 και 5 εκτός των αγώνων επιλογής, εφόσον κρίνει ότι η συνθήκες είναι τέτοιες που επιτάσουν αυτή την επιλογή. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Τα κριτήρια για την επιλογή των συνοδών προπονητών σε αποστολή της Ομοσπονδίας στο εξωτερικό είναι τα κάτωθι 1. Ο Προπονητής τρια που έχει στην επίβλεψη του περισσότερους του ενός αθλητού της αποστολής 2. Ο Προπονητής τρια του πρώτου αθλητή της αποστολής 3. Ο Προπονητής-τρια της πρώτης αθλήτριας της αποστολής 4. Ο Προπονητής-τρια του δεύτερου αθλητή της αποστολής 5. Ο Προπονητής τρια της δεύτερης αθλήτριας της αποστολής 6. Ο Προπονητής τρια του τρίτου αθλητή της αποστολής 7. Ο Προπονητής-τρια της τρίτης αθλήτριας της αποστολής. Τονίζεται εδώ ότι με τον όρο Προπονητής-τρια - εννοείται ο υπεύθυνος προπονητής-τρια του αθλητή η της αθλήτριας. Η Ομοσπονδία έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει κάποιο σύνοδο Προπονητή-τρια αν κατά το παρελθόν και σε αποστολή της Ομοσπονδίας δεν επέδειξε την δέουσα προσοχή για την ασφάλεια των αθλητών και αθλητριών (21)

Α. JUNIORS

Α. JUNIORS ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Κανόνες & Κανονισμοί 2017-2018 Α. JUNIORS 13-15-17-19 Εισαγωγικό σημείωμα Για τις κατηγορίες Α/Κ 13-15-17-19, το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Γιάννης Αθαναηλίδης - Κώστας Κολωνιάρης - Χάρης Παπάζογλου. Τεχνική Διεύθυνση Μάνος Μουλιανιτάκης. Κανόνες και Κανονισμοί 2013

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Γιάννης Αθαναηλίδης - Κώστας Κολωνιάρης - Χάρης Παπάζογλου. Τεχνική Διεύθυνση Μάνος Μουλιανιτάκης. Κανόνες και Κανονισμοί 2013 Ε.Φ.Ο.Α. ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Γιάννης Αθαναηλίδης - Κώστας Κολωνιάρης - Χάρης Παπάζογλου Τεχνική Διεύθυνση Μάνος Μουλιανιτάκης Κανόνες και Κανονισμοί 2013 Αγόρια-Κορίτσια κάτω των 12/14/16/18 Ετών Εισαγωγικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΑ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΦΟΑ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΦΟΑ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Γιάννης Αθαναηλίδης-Κώστας Κολωνιάρης-Χάρης Παπάζογλου Τεχνική Διεύθυνση Μάνος Μουλιανιτάκης Κανόνες και Κανονισμοί 2013 Αγόρια-Κορίτσια κάτω των 12/14/16/18 Ετών Εισαγωγικό σημείωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 1 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2014 Εισαγωγικό σημείωμα Για τις κατηγορίες 12-14-16, το σύστημα των Εθνικών Πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί με 32αρια κλειστά προκριματικά

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 12, & 18 ΕΤΩΝ

Α. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 12, & 18 ΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΕΦΟΑ) Κανόνες & Κανονισμοί 2017 Α. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 12, 14 16 & 18 ΕΤΩΝ I. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Για το 2017 οι αγώνες ανά κατηγορία διαμορφώνονται ως εξής: Α/Κ 12 α. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΕΦΟΑ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΕΦΟΑ) 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΕΦΟΑ) Κανόνες & Κανονισμοί 2018 2 Α. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 12, 14, 16 & 18 ΕΤΩΝ I. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Για το 2018 οι αγώνες ανά κατηγορία διαμορφώνονται ως εξής: Α/Κ 12

Διαβάστε περισσότερα

Α. JUNIORS

Α. JUNIORS ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2015,2016,2017 Α. JUNIORS 12-14-16-18 Εισαγωγικό σημείωμα Για τις κατηγορίες 12-14-16, το σύστημα των Εθνικών Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2016-2017-2018 Εισαγωγή Τα τελευταία χρόνια, μετά την ουσιαστική αλλαγή του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ομοσπονδίας με την καθιέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΕΦΟΑ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΕΦΟΑ) 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΕΦΟΑ) Κανόνες & Κανονισμοί 2019 2 Α. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 12, 14, 16 & 18 ΕΤΩΝ I. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Για το 2019 οι αγώνες ανά κατηγορία διαμορφώνονται ως εξής: Α/Κ 12

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Α ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΙΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΟΣΗ Α) Α ΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕ ΩΝ. Β) Α ΕΙΑ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α. JUNIORS 12-14-16-18

Α. JUNIORS 12-14-16-18 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2015, 2016, 2017 Α. JUNIORS 12-14-16-18 Εισαγωγικό σημείωμα Για τις κατηγορίες 12-14-16, το σύστημα των Εθνικών Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Α. JUNIORS

Α. JUNIORS ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2016,2017 Α. JUNIORS 12-14-16-18 Εισαγωγικό σημείωμα Για τις κατηγορίες 12-14-16, το σύστημα των Εθνικών Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Ζ' ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑIΡIΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Οµοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 2012 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Μικρές είναι διαφορές στον αγωνιστικό σχεδιασμό του 2012 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και εντοπίζονται, κυρίως, σε ενσωμάτωση ευρωπαϊκών κανονισμών,

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ 2013

Γ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ 2013 Γ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ 2013 1 Γ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ 2013 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο αγωνιστικός σχεδιασµός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com - 1 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού 267 - Παγκράτι - Τηλ. :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com - ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού 267 - Παγκράτι - Τηλ. :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΑΡ.ΠΡΩΤ : 25 ΑΘΗΝΑ 30/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2011

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2011 Η ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2011 - Παρόλο που έγινε προσπάθεια ο Αγωνιστικός Σχεδιασμός να είναι πλήρης και ουσιαστικός, είμαστε βέβαιοι ότι στην διάρκεια της χρονιάς θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 11 ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 17-19/3/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 11 ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 17-19/3/2017 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 6 Αθήνα 7/3/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 23Η ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 9-11/6/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 23Η ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 9-11/6/2017 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 12 Αθήνα 16/5/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN 2016 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Χώρος και οργάνωση Έδρα Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, Π. Καλλιγά & Δάφνης, Φιλοθέη Τηλέφωνα 210 6812557, 210 6821726,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ : SITE: h-enositennis.com - ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Ο.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 Αρ.Πρωτ.: Ημερομηνία: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Πρωτάθλημα ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ Ημερομηνίες πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018 FILOTHEI TENNIS OPEN 2018 14 30 Σεπτεμβρίου 2018 Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου Λήξη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου) Διπλά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2016

ΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2016 ΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2016 Η ΙΑ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Νότια-Ανατολικής Αττικής προκηρύσσει Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ : SITE: h-enositennis.com - ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr 1 ο Ε3 Πρωτάθλημα 4 ης Εβδομάδας 2018 ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12-14-16 ετών 26-28

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «FILOTHEI TENNIS ΟΡΕΝ 2011» 9 25Σεπτεµβρίου 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «FILOTHEI TENNIS ΟΡΕΝ 2011» 9 25Σεπτεµβρίου 2011 Χώρος και οργάνωση ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «FILOTHEI TENNIS ΟΡΕΝ 2011» 9 25Σεπτεµβρίου 2011 Έδρα Αττικός Όµιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, Π. Καλλιγά & Δάφνης, Φιλοθέη Τηλέφωνα 210 6812557, 210 6821726, 210 6890070 (τηλέφωνα

Διαβάστε περισσότερα

TENNIS LEAGUE 2017 BY

TENNIS LEAGUE 2017 BY TENNIS LEAGUE 2017 BY Ερασιτεχνικό Τουρνουά Τένις Μονών και Διπλών με βαθμολογία. Έδρα Σύλλογος Αντισφαίρισης Ραφήνας (5 γήπεδα Green Set) Ημερομηνίες αγώνων Έναρξη Πέμπτη 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Λήξη: Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ATLANTIS Winter OPEN 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ATLANTIS Winter OPEN 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ATLANTIS Winter OPEN 2013 Ημερομηνίες Αγώνων: Beach Tennis * Men 29/6-30/6 Prize Money 100 * Mixed 29/6-30/6 Τennis ΑΡΧΑΡΙΟΙ * Men 29/6-30/6 * Women 29/6-30/6 Θα διεξαχθεί mini πρωτάθλημα αρχαρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014 Απρίλιος 2014 Χώρος και οργάνωση Έδρα ΔΗΜ. ΑΘΛ. ΕΓΚ. ΑΥΛΑΚΙΟΥ (ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ), Τ.Κ. 19003 Τηλέφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ Ε ΕΣΑΚΕ 2011

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ Ε ΕΣΑΚΕ 2011 1 ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ 13-35100-ΛΑΜΙΑ ΤΗΛ/FAX 2231022274 Web site: http:www.eesake.gr Email:info@eesake.gr ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ Ε ΕΣΑΚΕ 2011 1. ΕΝΩΣΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Junior 10αρια Την ευθύνη για την ενηµέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Έναρξη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου έως και Σάββατο 8 Οκτωβρίου

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Έναρξη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου έως και Σάββατο 8 Οκτωβρίου ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ BUSINESS TENNIS OPEN ATHENS 0 Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ Έναρξη Πέμπτη Σεπτεμβρίου έως και Σάββατο 8 Οκτωβρίου ATHENS 0 ΜΟΝΑ ΜΟΝΟ Ανδρών - κατηγορία ανδρών 6 και πάνω (από 99) ΜΟΝΟ Ανδρών - κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

INTERSPORT TENNIS OPEN - O.A.Γ. 08 Σεπτεμβρίου 25 Σεπτεμβρίου 2016

INTERSPORT TENNIS OPEN - O.A.Γ. 08 Σεπτεμβρίου 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ημερομηνίες αγώνων Έναρξη: Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου Λήξη: Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου INTERSPORT TENNIS OPEN - O.A.Γ. 08 Σεπτεμβρίου 25 Σεπτεμβρίου 2016 (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου) Έναρξη: Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

INTERSPORT TENNIS OPEN Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Οκτωβρίου 2016

INTERSPORT TENNIS OPEN Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Οκτωβρίου 2016 INTERSPORT TENNIS OPEN Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 13 23 Οκτωβρίου 2016 Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου Λήξη Κυριακή 23 Οκτωβρίου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 24 Οκτωβρίου) Διπλά Έναρξη Πέμπτη 13

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» που θα διαρκέσει από Νοέμβριο 2014 έως και Νοέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Μονά. Κατηγορία γυναικών 1 14 έως και 29 (από 2000 έως και 1985) Κατηγορία γυναικών 2 30 και άνω (από 1984)

Κατηγορίες Μονά. Κατηγορία γυναικών 1 14 έως και 29 (από 2000 έως και 1985) Κατηγορία γυναικών 2 30 και άνω (από 1984) Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Σάββατο 26 Απριλίου Λήξη Κυριακή 11 Μαΐου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 12 Μαΐου) Διπλά Έναρξη Σάββατο 26 Απριλίου Λήξη Σάββατο 10 Μαΐου (ημερ. παράτασης: Κυριακή 11 Μαΐου) Λόγω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

4ο Open TENNIS4U Junior 2015

4ο Open TENNIS4U Junior 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 4ο Open TENNIS4U Junir 2015 Η το...προκηρύσσουν το 4ο Open Tennis 4u Junir 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Πέμπτη 18 Ιουνίου έως Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. Η τελετή

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 27/2/15 15/3/15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται στη σειρά OPEN και περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΤΟΕ «TENNIS ΟΤΟΕ CUP 2018» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΤΟΕ «TENNIS ΟΤΟΕ CUP 2018» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ Αθήνα, 12 Μαρτίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΤΟΕ «TENNIS ΟΤΟΕ CUP 2018» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ε ΡΑ ΗΜ. ΑΘΛ. ΕΓΚ. ΑΥΛΑΚΙΟΥ (ΠΟΡΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Serve It Smash It Win It Love It

Serve It Smash It Win It Love It ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 ο TENNIS4U Junir Tennis Open 2015 Το TENNIS4U.gr προκηρύσσει το 2 ο Tennis 4u Junir Tennis Open Απρίλιος 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 21 27/ 06 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Δ τουρνουά Διπλών Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

CHAMPIONS TENNIS LEAGUE - DROSIA TENNIS CLUB 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

CHAMPIONS TENNIS LEAGUE - DROSIA TENNIS CLUB 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 CHAMPIONS TENNIS LEAGUE - DROSIA TENNIS CLUB 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΔΟΜΗ ΤΟΥ CHAMPIONS TENNIS LEAGUE 4 GROUPS ΤΩΝ 4 ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 16 ΟΜΑΔΕΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ MINIMUM 64 ΠΑΙΚΤΕΣ 10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

DROSIA TENNIS OPEN DROSIA TENNIS CLUB 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

DROSIA TENNIS OPEN DROSIA TENNIS CLUB 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 11 DROSIA TENNIS OPEN DROSIA TENNIS CLUB 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Έναρξη: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ Λήξη: ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ημερ. παράτασης: Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου) Έναρξη:

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 8 24 / 5 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Γ τουρνουά Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE». Το

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Εγγραφή (sign in) Οµάδων ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ(ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΜΑ ΩΝ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ) ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Γυναίκες Παρασκευή 17/10 / 08 09:30 10:00

Κατηγορία Εγγραφή (sign in) Οµάδων ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ(ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΜΑ ΩΝ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ) ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Γυναίκες Παρασκευή 17/10 / 08 09:30 10:00 Αρ. Πρωτ.: 5749 Ηµεροµηνία 7/10/2008 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΡΡΑΣ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2008 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Πρωτάθληµα Ηµεροµηνίες ιεξαγωγής ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

SALONICA TENNIS CLUB - INTERSPORT TENNIS OPEN 24 Σεπτεµβρίου 2 Οκτωβρίου 2011

SALONICA TENNIS CLUB - INTERSPORT TENNIS OPEN 24 Σεπτεµβρίου 2 Οκτωβρίου 2011 SALONICA TENNIS CLUB - INTERSPORT TENNIS OPEN 24 Σεπτεµβρίου 2 Οκτωβρίου 2011 Ηµεροµηνίες αγώνων Μονά Έναρξη: Σάββατο 24 Σεπτεµβρίου Λήξη: Κυριακή 2 Οκτωβρίου (ηµερ. παράτασης: ευτέρα 3 Οκτωβρίου) ιπλά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ SUMMER OPEN 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ SUMMER OPEN 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ SUMMER OPEN 2015 O Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αργυρούπολης σε συνεργασία με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΟΡΑ GAMES( Χρυσός Χορηγός ) προκηρύσσει πρωτάθλημα OPEN με prize money 2000

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για την περίοδο 2014/15 υπό τον

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (2015)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (2015) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (2015) ΕΙΣΑΓΩΓΗ O παρών κανονισμός τίθεται σε ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2015. Θα ισχύει μέχρι να ανακοινωθεί νεότερος. Όπου αναφέρονται οι όροι «παίκτης, αθλητής, αγωνιζόμενος, κτλ.»

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Παιδικού πρωταθλήματος Αντισφαίρισης

Προκήρυξη Παιδικού πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Προκήρυξη Παιδικού πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας, υπό την αιγίδα της Ε Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ MTC OPEN 2017 Το Maroussi Tennis Club σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ, προκηρύσσει το πρώτο βαθμολογούμενο τουρνουά Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών, από 26 Αυγούστου έως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 10/7/ 2015 Αρ. Πρωτ.: - 725 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Μονά Κατηγορία Ανδρών Πρώην και Νυν Αθλητών δικαίωμα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Μονά Κατηγορία Ανδρών Πρώην και Νυν Αθλητών δικαίωμα ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ο αναγνωρισμένος από την ΕΦΟΑ σύλλογος ICBS 2009 που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Red Clay Indoor Tennis Club διοργανώνει το Nespo Winter Indoor Open 2016. Κατηγορίες Μονά Κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..4681/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

07-17.05.09 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΟΑΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ. Έναρξη Πέμπτη 07 Μαΐου I Λήξη Κυριακή 17 Μαΐου. ΣυνδιοργΑνωση τουρνουα TENNIS

07-17.05.09 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΟΑΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ. Έναρξη Πέμπτη 07 Μαΐου I Λήξη Κυριακή 17 Μαΐου. ΣυνδιοργΑνωση τουρνουα TENNIS Φ ό ρ μ α Σ υ μ μ ε τ ο χ ή ς 07-7.0.09 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΟΑΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ Μονά Έναρξη Πέμπτη 07 Μαΐου I Λήξη Κυριακή 7 Μαΐου ΣυνδιοργΑνωση τουρνουα TENNIS π ε ρ ι ο δ ι κ Ο «T E N N I S I N S

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

«2o OPEN SERIES» Α ΤΟΥΡΝΟΥΑ KAVOURI TENNIS CLUB-VOLVO Φεβρουάριος 2016 (ΑΝ ΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 19/2/16 6/3/16

«2o OPEN SERIES» Α ΤΟΥΡΝΟΥΑ KAVOURI TENNIS CLUB-VOLVO Φεβρουάριος 2016 (ΑΝ ΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 19/2/16 6/3/16 «2o OPEN SERIES» Α ΤΟΥΡΝΟΥΑ KAVOURI TENNIS CLUB-VOLVO Φεβρουάριος 2016 (ΑΝ ΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 19/2/16 6/3/16 Το Kavouri Tennis Club, προκηρύσσει το Α τουρνουά KAVOURI TENNIS CLUB-VOLVO Ανδρών/Γυναικών, το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17 To FORTY LOVE TENNIS CLUB σε συνεργασία με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Β.Α.Ε.) προκηρύσσει το πρωτάθλημα ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ GRADE 1 σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας Παμπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 7 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ. 152 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δήμο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2017 ΜΕΛΩΝ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2017 ΜΕΛΩΝ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2017 ΜΕΛΩΝ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 1. ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Το πρωτάθλημα θα αρχίσει την Δευτέρα 15 Μαίου 2017 και θα ολοκληρωθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --------- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --------- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ---------- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..4733/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ BABOLAT TENNIS OPEN 2016 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ MASTERS PRIZE MONEY 200 ΕΥΡΩ MASTERS DOUBLES. Αγόρια (B12) BOYS ετών (απο 2004 έως και 2006)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ BABOLAT TENNIS OPEN 2016 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ MASTERS PRIZE MONEY 200 ΕΥΡΩ MASTERS DOUBLES. Αγόρια (B12) BOYS ετών (απο 2004 έως και 2006) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ MASTERS BABOLAT TENNIS OPEN 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ WINNER FINALIST PRIZE MONEY 800 ΕΥΡΩ PRIZE MONEY 400 ΕΥΡΩ MASTERS DOUBLES WINNERS FINALISTS PRIZE MONEY 300 ΕΥΡΩ PRIZE MONEY 200 ΕΥΡΩ BOYS 12 Αγόρια

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙ ΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙ Α 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..6336/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2016-2017 1. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Το αγωνιστικό πρόγραμμα διέπεται από το δεκάλογο με τις ακόλουθες αρχές: 1. Χρονική ακρίβεια 2. Διάδοση αθλήματος & Διοργάνωση Διεθνών

Διαβάστε περισσότερα

WILSON TENNIS TOUR 2019 ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. By Chatzinikolaou Tennis Academy & Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος

WILSON TENNIS TOUR 2019 ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. By Chatzinikolaou Tennis Academy & Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος WILSON TENNIS TOUR 2019 ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ By Chatzinikolaou Tennis Academy & Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος Για Αγόρια-Κορίτσια κάτω των 10 ετών Το Wilson Tennis tour αποτελείται από τρία βαθμολογούμενα τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Αριθ.πρωτ.: 889 Μαρούσι, 1 Noεμβρίου 2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 Αθήνα, 21.09.2017 Αριθμ. πρωτ.: Α 36 / 21.09.2017 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων Αττικής 2017, το οποίο αποτελεί και προκριματική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 EVENTS 2018 OVERVIEW Νοέμβριος 2018 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται στις

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Β ΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.6020/Ε Αθήνα 20/11/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους: Αρ. Πρωτ: 3441 Αθήνα:21/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, με τους παρακάτω όρους: Τόπος: Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Τηλ: +357 22 449864, Φαξ:+357 22 449865 Ηλεκτρονική. Διεύθυνση: cusf@cytanet.com.cy Ιστοσελίδα: www.cusf.org.cy ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ /

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 21.09. 2015 Αρ. Πρωτ.: - 963 - Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Οι διοργανωτές Αθλητικός Σύλλογος Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη, Αθλητικός Σύλλογος Λευκός Πύργος και η εταιρία αθλητικών ειδών TOPTEN μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος 2015-2016 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων τύπου Baker για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΕΝ JUNIOR Ε.Φ.Ο.Α. 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΕΝ JUNIOR Ε.Φ.Ο.Α. 2011 Αρ.Πρωτ.: 3370 Ηµεροµηνία: 06/09/2011 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΕΝ JUNIOR Ε.Φ.Ο.Α. 2011 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Πρωτάθληµα Ονοµασία 7ο ΟΡΕΝ junior Ε.Φ.Ο.Α. Ηµεροµηνίες πρώτη ηµέρα πρώτη ηµέρα κυρίως λήξης

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..5226/Ε Αθήνα 12 Οκτώβριου 2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Οι παρόντες Ειδικοί Κανονισμοί, που περιέχουν Είκοσι (20) Κανονισμούς, διαβιβάστηκαν και ψηφίστηκαν στο σύνολό τους κατά την Έκτακτη

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.. 3373/Ε Αθήνα 03/07/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι (6) περιφερειακοί ατομικοί γύροι, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

2 nd Greek Padel Academy League

2 nd Greek Padel Academy League 2 nd Greek Padel Academy League Φεβρουάριος 2017 Η Greek Padel Academy προκηρύσσει το 2 nd Greek Padel Academy League, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27 Φεβρουαρίου 2017 έως τις 7 Μαΐου 2017. Οι δηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Το Lido Soccer θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του τουρνουά και γι αυτό αναθέτει σε μια 5μελή επιτροπή τη δυνατότητα να συντονίζει, καθώς και να επιλύει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

CLUB PLAYERS TENNIS TOURNAMENT

CLUB PLAYERS TENNIS TOURNAMENT ! CLUB PLAYERS TENNIS TOURNAMENT BY Ερασιτεχνικό Τουρνουά Τένις Μονού, Διπλών & Διπλών Μικτών µε βαθµολογία. Η βαθµολογία του προστίθεται στο πρωτάθληµα Singles & Doubles Only Έδρα PAROS TENNIS CLUB (4

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται

Διαβάστε περισσότερα

Οµάδα που δεν έχει δηλώσει συµµετοχή στις προβλεπόµενες ηµεροµηνίες

Οµάδα που δεν έχει δηλώσει συµµετοχή στις προβλεπόµενες ηµεροµηνίες Αρ. Πρωτ.: 4315 Ηµεροµηνία : 02/12/2011 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝ ΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΡΡΑΣ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2011 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Πρωτάθληµα Ηµεροµηνίες ιεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ e-mail:info@eskase-basket.gr ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου 2725/99, του Καταστατικού και των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Μισαραλιώτου 2 117 42 Αθήνα Tηλ. 210-3607507, 210-3639781, 210-3614197 - Fax 210-3389004 E - mail: info@fencing.org.gr escrime@fencing.org.gr ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα