Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002"

Transcript

1 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002.Ε. 6/2003 ιάταγµα επιβολής τροποποιήσεων στο Υπόδειγµα Προσφοράς ιασύνδεσης όπως αυτό δηµοσιεύθηκε από την ΑΤΗΚ την 18η Ιουλίου 2003, τροποποιήθηκε από τον Επίτροπο Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων µε το ιάταγµα.ε.5/2003 και της προσθήκης που η ΑΤΗΚ υπέβαλε στον Επίτροπο στις 22 Σεπτεµβρίου Το παρόν ιάταγµα βασίζεται στα άρθρα 19(1)(π), (ρ), (τ), (φ) και (ω1), 19(5) και 45(4) του Νόµου Περί Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµικών Υπηρεσιών Ν.19(Ι)/2002 (εφεξής «ο Νόµος») και του Κανονισµού 21 (1) των Κανονισµών περί Υπολογισµού των Τελών διασύνδεσης. Το παρόν διάταγµα τίθεται σε ισχύ από την ηµεροµηνία δηµοσίευσης του στην Επίσηµη Εφηµερίδα της ηµοκρατίας σύµφωνα µε το άρθρο 145 του Νόµου. Κατά την 22η Μαΐου 2003, η ΑΤΗΚ υπέβαλε Υπόδειγµα Προσφοράς ιασύνδεσης, συµπεριλαµβανοµένης της ειδικής έκθεσης ως προς την αιτιολόγηση του υπολογισµού των Τελών ιασύνδεσης στον Επίτροπο σύµφωνα µε το άρθρο 45(2) του Νόµου και του Κανονισµού 5(2) των Κανονισµών περί Υπολογισµού Τελών ιασύνδεσης. Κατά την 17η Ιουνίου 2003, ο Επίτροπος διενήργησε ηµόσια Ακρόαση αναφορικά µε τα τέλη διασύνδεσης, σύµφωνα µε το άρθρο 19(6)(α) του Νόµου. Κατά την 1η Ιουλίου 2003, ο Επίτροπος κοινοποίησε δεόντως στην ΑΤΗΚ τις προτεινόµενες εκ µέρους του τροποποιήσεις στο ΥΠ και τις ενστάσεις του στον υπολογισµό των Τελών διασύνδεσης που του υποβλήθηκαν (σύµφωνα µε τα πιο πάνω), βάσει του Κανονισµού 5(4) των Κανονισµών περί Υπολογισµού των Τελών ιασύνδεσης.

2 Κατά την 14η Ιουλίου 2003, η ΑΤΗΚ υπέβαλε γραπτές παραστάσεις στον Επίτροπο, σύµφωνα µε το άρθρο 45 (3) του Νόµου και το άρθρο 5(4) των Κανονισµών περί Υπολογισµού των Τελών ιασύνδεσης. Κατά την 25 η Ιουλίου δηµοσιεύτηκε, µε άµεση ισχύ, το τροποποιητικό διάταγµα ΕΡΤΤ.Ε.5/2003 αναφορικά µε το Υπόδειγµα Προσφοράς ιασύνδεσης στο οποίο γίνεται αναφορά σε τέσσερα Παραρτήµατα (11, 12, 13 και 14) των οποίων επίκειται η προσθήκη. Κατά την 11 η Σεπτεµβρίου 2003, η ΑΤΗΚ υπέβαλε τελικά κείµενα των παραρτηµάτων 11, 12, 13 και 14 του Υποδείγµατος Προσφοράς ιασύνδεσης. Κατά την 12η Σεπτεµβρίου 2003, ο Επίτροπος κοινοποίησε δεόντως στην ΑΤΗΚ τις προτεινόµενες εκ µέρους του τροποποιήσεις και τις ενστάσεις του στα τελικά κείµενα των παραρτηµάτων 11, 12, 13 και 14 της ΑΤΗΚ ηµεροµηνίας 11/09/2003. Κατά την 22 α Σεπτεµβρίου 2003, η ΑΤΗΚ υπέβαλε γραπτές παραστάσεις στον Επίτροπο, σύµφωνα µε το άρθρο 45 (3) του Νόµου. Ο Επίτροπος Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, έχοντας σκοπό τη προαγωγή και διασφάλιση της διασύνδεσης µεταξύ Παροχέων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προς το συµφέρον των καταναλωτών λαµβάνει υπόψη ιδιαίτερα: την ανάγκη για ικανοποιητική από άκρη σε άκρη επικοινωνία µεταξύ των χρηστών ώστε κλήσεις από ένα δίκτυο να µπορούν να ολοκληρώνονται σε άλλο δίκτυο και οι υπηρεσίες σε ένα δίκτυο να είναι προσιτές σε καλούντες συνδροµητές από άλλο δίκτυο και την ανάγκη προαγωγής ανταγωνιστικής αγοράς τις αρχές της µή διάκρισης και αναλογικότητας ΚΑΙ αφού εξέτασε δεόντως τις παραστάσεις τις οποίες η ΑΤΗΚ υπέβαλε σύµφωνα µε τα πιο πάνω, και επειδή δεν επήλθε συµφωνία επί των προτεινόµενων τροποποιήσεων, ο Επίτροπος, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχονται µε βάση το Νόµο και τις

3 σχετικές Κανονιστικές διατάξεις κρίνει εύλογο όπως επιβάλει τις ακόλουθες τροποποιήσεις στο ισχύον Υπόδειγµα Προσφοράς ιασύνδεσης (δηµοσίευση ΑΤΗΚ την 18 η Ιουλίου 2003 ως τροποποιήθηκε από διάταγµα.ε. 5/2003) δια της εκδόσεως του παρόντος διατάγµατος, ως ακολούθως: Πίνακας Περιεχοµένων Στo Πίνακα Περιεχοµένων προστίθενται τα ακόλουθα παραρτήµατα: Παράρτηµα 12: Βασικές Πρόνοιες και ιαδικασίες για Υπηρεσίες ιασύνδεσης σε Σταθµούς Προσαιγιάλωσης Υποβρυχίων καλωδίων (Backhaul Services). Παράρτηµα 13: Ολοκληρωµένο Πλαίσιο Λειτουργίας Υπηρεσίας Επιλογής/ Προεπιλογής Φορέα. Παράρτηµα 14: Βασικές Πρόνοιες και ιαδικασίες Παροχής Συνεγκατάστασης για σκοπούς ιασύνδεσης. Ορισµοί Στους Ορισµούς προστίθενται οι ακόλουθες έννοιες: «BACKHAUL Χωρίς Συνεγκατάσταση» σηµαίνει: η σύνδεση µεταξύ του εξοπλισµού που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Παροχέα και οποιουδήποτε διεθνούς υποβρύχιου καλωδιακού συστήµατος που προσαιγιαλώνεται στους καλωδιακούς σταθµούς της ΑΤΗΚ, µε αποκλειστικό σκοπό την πρόσβαση του Παροχέα σε χωρητικότητα σε διεθνές υποβρύχιο καλωδιακό σύστηµα. «BACKHAUL Με Συνεγκατάσταση» σηµαίνει: η σύνδεση µεταξύ εξοπλισµού του Παροχέα που βρίσκεται συνεγκατεστηµένος σε έναν από τους καλωδιακούς σταθµούς της ΑΤΗΚ και οποιουδήποτε διεθνούς υποβρύχιου καλωδιακού συστήµατος που προσαιγιαλώνεται στους σταθµούς της ΑΤΗΚ, µε αποκλειστικό σκοπό την πρόσβαση του Παροχέα σε χωρητικότητα σε διεθνές υποβρύχιο καλωδιακό σύστηµα. Οποιεσδήποτε αναφορές γίνονται στο κείµενο του τροποποιητικού διατάγµατος.ε.5/2003 για τα παραρτήµατα 11 µέχρι 14 αντικαθίστανται και συµπληρώνονται µε τα πιο κάτω:

4 Παράρτηµα Ι: Υπηρεσίες ιασύνδεσης που θα παρέχει η ΑΤΗΚ Παράγραφος 1: Βασικές Υπηρεσίες ιασύνδεσης Η παράγραφος 1.8 αντικαθίσταται ως εξής : «1.8 Συλλογή κλήσεων µε την χρήση Κωδικού Επιλογής Φορέα Η υπηρεσία επιλογής φορέα σηµαίνει τη δυνατότητα που προσφέρεται στο συνδροµητή της ΑΤΗΚ να επιλέγει ανά κλήση µε την πληκτρολόγηση κωδικού προθέµατος τον Τηλεπικοινωνιακό Παροχέα που θα τερµατίσει την κλήση του. Το πρόθεµα αυτό θα έχει την δοµή που καθορίζεται στο Σχέδιο Αριθµοδότησης της Κυπριακής ηµοκρατίας (ΣΑΚ ) Ο Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας έχει την ευθύνη ενηµέρωσης της ΑΤΗΚ σχετικά µε τον κωδικό επιλογής φορέα που του έχει εκχωρηθεί πρωτογενώς από το ΓΕΡΤΤ και η ΑΤΗΚ έχει την ευθύνη πιστοποίησης της πληροφορίας αυτής Οι υπηρεσίες στις οποίες έχει πρόσβαση ο συνδροµητής της ΑΤΗΚ µέσω της υπηρεσίας επιλογής φορέα είναι: Κλήσεις προς γεωγραφικούς αριθµούς που καθορίζονται από τη δοµή τους (και ειδικά τον κωδικό προορισµού 2ΥΧΧΧΧΧΧ) καθώς και προς µη γεωγραφικούς αριθµούς και σύντοµους κωδικούς όπως αυτοί καθορίζονται στο ΣΑΚ Κλήσεις προς διεθνείς αριθµούς µε τη χρήση του κωδικού πρόσβασης διεθνών προορισµών (πρόθεµα 00) όπως καθορίζεται στο ΣΑΚ Κλήσεις προς αριθµούς κινητής τηλεφωνίας όπως αυτοί καθορίζονται στο ΣΑΚ Η ΑΤΗΚ θα είναι υπεύθυνη για τη συλλογή των κλήσεων µε χρήση της υπηρεσίας επιλογής φορέα από τους συνδροµητές της και την παράδοση τους στον Τηλεπικοινωνιακό Παροχέα στα πλησιέστερα σηµεία διασύνδεσης. Μετά την παράδοση της κλήσης από µέρους της ΑΤΗΚ, την ευθύνη για την δροµολόγηση της κλήσης έχει ο Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας Η ΑΤΗΚ έχει την ευθύνη διαβίβασης στον Τηλεπικοινωνιακό Παροχέα των στοιχείων αναγνώρισης καλούσας γραµµής (CLI) και ο Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας έχει την ευθύνη χρήσης των στοιχείων αυτών αποκλειστικά για σκοπούς αναγνώρισης και τιµολόγησης Η ΑΤΗΚ θα παραδίδει τις κλήσεις που συλλέγει από το δίκτυο της που γίνονται µε χρήση της υπηρεσίας επιλογής φορέα στο πλησιέστερο σηµείο που διασυνδέεται ο Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας Η προσφορά της υπηρεσίας επιλογής φορέα προς τους συνδροµητές της ΑΤΗΚ θα γίνεται χωρίς καµιά χρέωση από µέρους της ΑΤΗΚ.

5 1.8.8 Ο παροχέας θα είναι υπεύθυνος για τη µέτρηση και χρέωση των κλήσεων που πραγµατοποιούνται µε χρήση της υπηρεσίας επιλογής φορέα από τους Συνδροµητές του, τη συλλογή πληρωµών και τη διαχείριση επισφαλών χρεωστών. Παράγραφος 3: Ειδικές Υπηρεσίες ιασύνδεσης Η παράγραφος 3.10 αντικαθίσταται ως εξής : «3.10 Συλλογή κλήσεων µε τη χρήση Κωδικού Προεπιλογής Φορέα Η υπηρεσία Προεπιλογής φορέα σηµαίνει τη δυνατότητα που προσφέρεται στο συνδροµητή της ΑΤΗΚ να επιλέγει µε προηγούµενη συµφωνία στο βαθµό που επιθυµεί τον Τηλεπικοινωνιακό Παροχέα που θα τερµατίσει την κλήση του. Η υπηρεσία αυτή είναι δυνατή µε τη χρήση σύντοµου κωδικού προεπιλογής φορέα που έχει τη δοµή που καθορίζεται στο Σχέδιο Αριθµοδότησης της Κυπριακής ηµοκρατίας (ΣΑΚ ) (όπως φαίνεται στην παράγραφο πιο κάτω) Οι υπηρεσίες στις οποίες έχει πρόσβαση ο συνδροµητής της ΑΤΗΚ µέσω της υπηρεσίας Προεπιλογής φορέα είναι: Κλήσεις προς γεωγραφικούς αριθµούς που καθορίζονται από τη δοµή τους (και ειδικά τον κωδικό προορισµού 2ΥΧΧΧΧΧΧ) καθώς και προς µη γεωγραφικούς αριθµούς και σύντοµους κωδικούς όπως αυτοί καθορίζονται στο ΣΑΚ Κλήσεις προς διεθνείς αριθµούς µε τη χρήση του κωδικού πρόσβασης διεθνών προορισµών (πρόθεµα 00) όπως καθορίζεται στο ΣΑΚ Όλες οι κλήσεις που αντικαθιστά όλες τις προηγούµενες επιλογές Ο κωδικός προεπιλογής δεν µπορεί να επιλέγεται ανά κλήση και άρα η σειρά 10ΧΧ όπου ΧΧ=50<=99 είναι φραγµένη Κλήσεις που κάνουν χρήση της επιλογής φορέα ακυρώνουν την προεπιλογή φορέα Όλες οι κλήσεις που δεν υπόκεινται σε Προεπιλογή δροµολογούνται από την ΑΤΗΚ Η ΑΤΗΚ θα είναι υπεύθυνη για τη συλλογή των κλήσεων µε χρήση της υπηρεσίας Προεπιλογής φορέα από τους συνδροµητές της και την παράδοση τους στον Τηλεπικοινωνιακό Παροχέα στα πλησιέστερα σηµεία διασύνδεσης. Μετά την παράδοση της κλήσης από µέρους της ΑΤΗΚ, την ευθύνη για τη δροµολόγηση της κλήσης έχει ο Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας.

6 Η ΑΤΗΚ έχει την ευθύνη διαβίβασης στον Τηλεπικοινωνιακό Παροχέα των στοιχείων αναγνώρισης καλούσας γραµµής (CLI) έστω και αν οι πληροφορίες αυτές είναι απόρρητες ή µη ανακοινώσιµες (ως επιλογή του συνδροµητή), και ο Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας έχει την ευθύνη χρήσης των στοιχείων αυτών αποκλειστικά για σκοπούς αναγνώρισης και τιµολόγησης Η υπηρεσία Επιλογής Φορέα προσφέρεται στους συνδροµητές αναλογικής και ψηφιακής τηλεφωνίας. Κατά την υλοποίηση της Υπηρεσίας Προεπιλογής Φορέα στις ψηφιακές συνδέσεις 30B+D και 2B+D εφαρµόζεται ενιαίο σχήµα προεπιλογής σε όλα τα κανάλια της σύνδεσης Ο παροχέας θα είναι υπεύθυνος για τη µέτρηση και χρέωση των κλήσεων που πραγµατοποιούνται µε χρήση της υπηρεσίας Προεπιλογής φορέα από τους Συνδροµητές του, τη συλλογή πληρωµών και τη διαχείριση επισφαλειών. Παράρτηµα 2: Τέλη Παροχής Υπηρεσιών ιασύνδεσης Το σηµείο 1.8 του πίνακα στη παράγραφο 1 αντικαθίσταται ως εξής: «Συλλογή κλήσεων µε τη µέθοδο επιλογής φορέα από το ηµόσιο Τηλεπικοινωνιακό ίκτυο GSM της ΑΤΗΚ.» Μετά την πρώτη παράγραφο στο Παράρτηµα 2 προστίθεται η πιο κάτω παράγραφος αναφορικά µε τα τέλη για τις υπηρεσίες επιλογής και προεπιλογής φορέα: Τέλη Επιλογής / Προεπιλογής Φορέα Τα τέλη επιλογής και προεπιλογής φορέα Θα καθοριστούν από τον Επίτροπο Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων σε µεταγενέστερο χρόνο. Η διαδικασία αίτησης και παροχής υπηρεσιών επιλογής και προεπιλογής φορέα µπορεί να προχωρεί χωρίς κανένα κώλυµα λόγω της απουσίας τελών, και τα τέλη των υπηρεσιών αυτών, τα οποία δεν καθορίζονται στο παρόν διάταγµα, θα είναι καταβλητέα µε τον καθορισµό τους που θα γίνει µε τη δηµοσίευση σχετικού διατάγµατος από τον ΕΡΤΤ. Στο Παράρτηµα 2, παράγραφος 2 µετά το στοιχείο 2.2. προστίθεται στοιχείο 2.3 ως ακολούθως: 2.3 Τέλη ζεύξεων διασύνδεσης σε περίπτωση συνεγκατάστασης Τέλος παροχής µισθωµένου κυκλώµατος Τέλος εγκατάστασης ανά ζεύξη Χωρίς τµήµατα δικτύου Αντικείµενο εµπορικής συµφωνίας Με τµήµα δικτύου µέχρι 20χλµ. Αντικείµενο εµπορικής συµφωνίας Με τµήµα δικτύου από 20χλµ.µέχρι και 80χλµ. Αντικείµενο εµπορικής συµφωνίας Με τµήµα δικτύου µεγαλύτερο από 80χλµ. Αντικείµενο εµπορικής συµφωνίας

7 2Mbps Ετήσιο ενοίκιο ανά ζεύξη 2Mbps όταν ο εξοπλισµός του Παροχέα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ΑΤΗΚ µεταξύ των Μερών µεταξύ των Μερών µεταξύ των Μερών µεταξύ των Μερών * 3804* 6684* * Αφορά περιπτώσεις στις οποίες ο εξοπλισµός του Παροχέα βρίσκεται µεν στις εγκαταστάσεις της ΑΤΗΚ, αλλά το τηλεφωνικό κέντρο της ΑΤΗΚ µε το οποίο γίνεται η διασύνδεση βρίσκεται σε άλλο κτίριο. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 11 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗ ΚΑΙ ΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ 1. ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗ 1.1 Για σύναψη Συµφωνίας ιασύνδεσης, ο Παροχέας θα πρέπει να αποστείλει στην ΑΤΗΚ έγγραφη αίτηση στη µορφή του Υποδείγµατος Έντυπου Αίτησης για ιασύνδεση που παρουσιάζεται στη συνέχεια, η οποία να συµπεριλαµβάνει τουλάχιστον τα ακόλουθα στοιχεία: Το όνοµα του Παροχέα και του Εξουσιοδοτηµένου Εκπροσώπου του, τις ζητούµενες Υπηρεσίες ιασύνδεσης, τις ζητούµενες Ζεύξεις ιασύνδεσης (ο υπολογισµός του αριθµού των Ζεύξεων ιασύνδεσης προκύπτει µε βάση τις προβλέψεις κίνησης των Πινάκων του Παραρτήµατος του Υποδείγµατος Προσφοράς ιασύνδεσης της ΑΤΗΚ ως αυτό τροποποιήθηκε µε το.ε. 5/2003),

8 τα στοιχεία των κόµβων του Παροχέα (κωδικός ονοµασία κόµβου και διεύθυνση εγκατάστασης, τύπος και βασικά χαρακτηριστικά των τηλεφωνικών του κέντρων), τον αριθµό µητρώου καταχώρησης Παροχέα. 1.2 Η αίτηση ιασύνδεσης θα αποστέλλεται από τον Παροχέα ταχυδροµικώς ή θα προσκοµίζεται µε το χέρι στην ΑΤΗΚ στη διεύθυνση: Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ , 1396 Λευκωσία, θα πρέπει να είναι κατάλληλα συµπληρωµένη και να απευθύνεται στον Προϊστάµενο Υπηρεσιών Φορέων Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας. Εναλλακτικά, ο Παροχέας µπορεί, να υποβάλει την αίτησή του στην ΑΤΗΚ µέσω τηλεοµοιοτύπου στον αριθµό ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση και στη συνέχεια υποχρεούται άµεσα να ταχυδροµήσει ή προσκοµίσει µε το χέρι την πρωτότυπη. Ηµεροµηνία παραλαβής της αίτησης θα θεωρείται η ηµεροµηνία παραλαβής της πλήρους αίτησης µέσω ταχυδροµείου ή µε το χέρι ή µέσω τηλεοµοιοτύπου. 1.3 Η ΑΤΗΚ θα τηρεί εµπιστευτικές τις πληροφορίες που κοινοποιούνται σε αυτή µε την αίτηση του Παροχέα και θα τις χρησιµοποιεί µόνο για το σκοπό της εξέτασης της αίτησης για σύναψη Συµφωνίας ιασύνδεσης. 1.4 Η ΑΤΗΚ, εντός τριών (3) εργάσιµων ηµερών από την ηµεροµηνία παραλαβής της αίτησης, θα απαντήσει κατά πόσο η αίτηση είναι πλήρης και περιλαµβάνει όλα τα αναγκαία προς εξέταση της αίτησης στοιχεία. 1.5 Σε περίπτωση που η αίτηση είναι ελλιπής, η ΑΤΗΚ θα ζητήσει εγγράφως από τον Παροχέα να προσκοµίσει τα αναγκαία προς εξέταση της αίτησης στοιχεία και σε περίπτωση που ο Παροχέας δεν ανταποκριθεί εντός δέκα (10) εργάσιµων ηµερών η αίτηση θα απορρίπτεται. Οι λόγοι απόρριψης θα κοινοποιούνται γραπτώς στον Επίτροπο και στον Παροχέα.

9 1.6 Εφόσον η αίτηση είναι πλήρης, η ΑΤΗΚ σε συνεννόηση µε τον Παροχέα, θα ξεκινήσει εντός τριών (3) εργάσιµων ηµερών από την απάντηση επί της αιτήσεως που αναφέρεται στις παραγράφους πιο πάνω, τις διαπραγµατεύσεις για σύναψη Συµφωνίας ιασύνδεσης. 2. ΕΠΙΛΥΣΗ ΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ Σε περίπτωση που προκύψει διαφορά µεταξύ των Μερών κατά τη διάρκεια των διαπραγµατεύσεων αλλά και στην περίπτωση που δεν έχει επέλθει συµφωνία εντός του χρονικού διαστήµατος που αναφέρεται στη παράγραφο 3, τα Μέρη δύναται να αποταθούν στον Επίτροπο για επίλυση της διαφοράς, σύµφωνα µε τα αναφερόµενα στην κείµενη νοµοθεσία. 3. ΧΡΟΝΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ Οι διαπραγµατεύσεις για σύναψη Συµφωνίας ιασύνδεσης θα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός τεσσάρων (4) εβδοµάδων από την ηµεροµηνία υποβολής της αίτησης. Με τη σύµφωνη γνώµη των Μερών η διάρκεια των διαπραγµατεύσεων µπορεί να παραταθεί. Η ΑΤΗΚ οφείλει να υλοποιήσει τη Συµφωνία ιασύνδεσης εντός δέκα (10) εβδοµάδων από την υπογραφή της Συµφωνίας ιασύνδεσης. Στις περιπτώσεις όπου η υλοποίηση του υποβληθέντος αιτήµατος εντός των χρονοδιαγραµµάτων που αναφέρονται πιο πάνω, είναι αντικειµενικά ανέφικτη για τεχνικούς λόγους, η ΑΤΗΚ θα ενηµερώνει αµέσως, γραπτώς τον Επίτροπο και τον Παροχέα, αναφέροντας αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους δεν είναι εφικτή η υλοποίηση του υποβληθέντος αιτήµατος εντός των προβλεποµένων χρονοδιαγραµµάτων, προτείνοντας συγχρόνως νέο χρονοδιάγραµµα υλοποίησης.

10 Ο Παροχέας θα µπορεί να αποταθεί στον Επίτροπο σχετικά µε την αδυναµία/ καθυστέρηση της υλοποίησης του αιτήµατός του, σύµφωνα µε τη διαδικασία που προνοείται στην κείµενη νοµοθεσία για την επίλυση διαφορών. Το χρονοδιάγραµµα ενεργοποίησης παροχής υπηρεσιών διασύνδεσης θα συµφωνείται στα πλαίσια των διαπραγµατεύσεων.

11 ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ (Η αίτηση θα πρέπει να ανατυπωθεί σε επιστολόχαρτο της εταιρείας) Προς: ΑΡΧΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (ΑΤΗΚ) Προϊστάµενο Υπηρεσιών Φορέων Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας Οδός Τηλεπικοινωνιών Τ.Θ , 1396, Λευκωσία Κύριε, Με τη συνηµµένη αίτηση σας υποβάλλουµε αίτηµα για έναρξη διαπραγµατεύσεων για τη σύναψη Συµφωνίας ιασύνδεσης. Παρακαλούµε επικοινωνήστε µε τον/την.. στο τηλέφωνο.. για τις απαραίτητες συνεννοήσεις. Με τιµή Συνηµµένο: Αίτηση για ιασύνδεση ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΟ Ή ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

12 ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΟΧΕΑ ΟΝΟΜA:... ΑΡ. ΕΓΓΡΑΦΗΣ (σε περίπτωση νοµικού προσώπου):... ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Ο ΟΣ/ΑΡΙΘΜΟΣ:... ΤΑΧ.ΚΩ ΙΚΑΣ:... ΠΟΛΗ:... ΤΗΛΕΦΩΝΟ:... ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ:... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΟ:... ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΑΡΟΧΕΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ:... ΘΕΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ:... ΤΗΛΕΦΩΝΟ:... ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ:... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΟ:... ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Ο ΟΣ/ΑΡΙΘΜΟΣ:... ΤΑΧ.ΚΩ ΙΚΑΣ:...ΠΟΛΗ:...

13 ΖΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΑΦΑΙΡΕΣΗ TΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΗΜΟΣΙΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΤΗΚ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΗΜΟΣΙΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΙΚΤΥΟ GSM ΤΗΣ ΑΤΗΚ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΤΟΜΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΤΟΜΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΒΙΒΑΣΗΣ ΚΛΗΣΕΩΝ (TRANSIT) ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΕΘΝΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΡΕΑ ΕΙ ΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΤΗΚ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΑΣ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ( ΩΡΕΑΝ) ΚΛΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΩΝΟΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΟΥ Τ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΡΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΣΗΜΕΙΑ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΖΕΥΞΕΩΝ 2Mbps ΚΟΜΒΟΣ ΠΑΡΟΧΕΑ ΣΗΜΕΙΟ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΑΤΗΚ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

14 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΟΜΒΩΝ ΠΑΡΟΧΕΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩ ΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΠΑΡΟΧΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Α ΕΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΕΑ: ΚΩ ΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ/ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΚ *: ΚΩ ΙΚΟΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ/ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΚ *: Κατηγορία 1: ιεθνείς Κλήσεις Κατηγορία 2: Κλήσεις προς Γεωγραφικούς, Μη Γεωγραφικούς και σύντοµους κωδικούς * Σε περίπτωση που ο κωδικός δεν είναι διαθέσιµος αυτός υποβάλλεται στην ΑΤΗΚ όταν καθίσταται διαθέσιµος Ο ΑΙΤΗΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ:... ΘΕΣΗ:... ΥΠΟΓΡΑΦΗ:... ΣΦΡΑΓΙ Α ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΗΚ:... ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΗΚ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ:... ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ:... ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΗΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ:... ΥΠΟΓΡΑΦΗ:...

15 ΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΟΧΕΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΕΝΤΟΣ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΗ ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΛΗΡΗΣ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 4 ΕΒ ΟΜΑ ΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 10 ΕΒ ΟΜΑ ΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΖΕΥΞΕΩΝ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΟΚΙΜΕΣ/ΕΛΕΓΧΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΙΜΩΝ/ΕΛΕΓΧΩΝ 12 Β ΟΜΑ ΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΖΕΥΞΕΩΝ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ 6 Β ΟΜΑ ΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ/ΜΕΙΩΣΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΖΕΥΞΕΩΝ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ (ΠΑΡ.1 ΠΑΡΑΓΡ.2 Σ.2.2) Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΖΕΥΞΕΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ

16 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 12 ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΡΟΣΑΙΓΙΑΛΩΣΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΛΩ ΙΩΝ (BACKHAUL SERVICES) 1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ 1.1 Η ΑΤΗΚ, µέσα στα πλαίσια της ιασύνδεσης του ηµόσιου Τηλεπικοινωνιακού ικτύου του Παροχέα µε το Σταθερό ηµόσιο Τηλεπικοινωνιακό ίκτυό της και τηρώντας τις αρχές της αναλογικότητας, της ίσης µεταχείρισης και της µη διάκρισης, θα παρέχει υπηρεσίες σύνδεσης σε σταθµούς προσαιγιάλωσης υποβρυχίων καλωδίων της ΑΤΗΚ ( Υπηρεσίες Backhaul ). 1.2 Οι Υπηρεσίες Backhaul θα παρέχονται από την ΑΤΗΚ σε δικαιούχο αδειοδοτηµένο Παροχέα µε σκοπό τη σύνδεση του εξοπλισµού του Παροχέα, ο οποίος εξοπλισµός µπορεί να βρίσκεται εγκατεστηµένος σε έναν από τους σταθµούς προσαιγιάλωσης της ΑΤΗΚ ( Υπηρεσία Backhaul µε Συνεγκατάσταση ), ή στις εγκαταστάσεις του Παροχέα ( Υπηρεσία Backhaul χωρίς Συνεγκατάσταση ) και του υποβρύχιου καλωδιακού συστήµατος που βρίσκεται σε σταθµό προσαιγιάλωσης της ΑΤΗΚ, µε αποκλειστικό σκοπό την πρόσβαση του Παροχέα σε διεθνή χωρητικότητα στο υποβρύχιο καλωδιακό σύστηµα. 1.3 Η ΑΤΗΚ θα προσφέρει τις Υπηρεσίες Backhaul σε Παροχέα που έχει υποβάλει αίτηση, για σκοπούς: α) πρόσβασης σε χωρητικότητα την οποία ο Παροχέας ήδη εκµισθώνει στο διεθνές υποβρύχιο καλωδιακό σύστηµα, ή/και (β) πρόσβασης σε χωρητικότητα διεθνούς υποβρυχίου καλωδιακού συστήµατος, η οποία ανήκει σε αδειοδοτηµένο παροχέα διεθνούς χωρητικότητας στην Κύπρο ( Τρίτο Μέρος ). 1.4 Οι διαδικασίες που θα ακολουθούνται, τα τέλη που θα ισχύουν και οι χρόνοι ανταπόκρισης σε αίτηµα για παροχή χώρου Συνεγκατάστασης εξοπλισµού του Παροχέα στο σταθµό προσαιγιάλωσης υποβρυχίων καλωδίων της ΑΤΗΚ, θα

17 συµφωνούνται µε βάση τις πρόνοιες για Συνεγκατάσταση όπως αυτές περιγράφονται στο Παράρτηµα 14 του Υποδείγµατος Προσφοράς ιασύνδεσης όπως αυτό τροποποιείται µε το παρόν ιάταγµα. 1.5 Οι διαθέσιµοι σταθµοί προσαιγιάλωσης υποβρυχίων καλωδίων της ΑΤΗΚ στους οποίους µπορεί να συνδεθεί ο Παροχέας είναι: (α) Σταθµός Πεντάσχοινου (β) Σταθµός Γεροσκήπου (γ) Σταθµός Αγίας Νάπας. 1.6 Η ΑΤΗΚ θα παρέχει τις Υπηρεσίες Backhaul σε Παροχέα µε όρους που δεν θα είναι λιγότερο ευνοϊκοί από τους όρους µε τους οποίους παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες σε τµήµατα της ΑΤΗΚ και σε συνεργάτες της. 1.7 Στην περίπτωση που ο Παροχέας ζητήσει σύνδεση του εξοπλισµού του σε χωρητικότητα την οποία διαχειρίζεται Τρίτο Μέρος σε διεθνές υποβρύχιο καλωδιακό σύστηµα, η ΑΤΗΚ δεν είναι υποχρεωµένη να παρέχει τις Υπηρεσίες Backhaul, εκτός αν ο αιτούµενος Παροχέας προσκοµίσει στην ΑΤΗΚ εξουσιοδότηση από το Τρίτο Μέρος για πρόσβαση στη χωρητικότητα αυτή. Ο Παροχέας θα πρέπει να ενηµερώσει εκ των προτέρων την ΑΤΗΚ σε περίπτωση που η εν λόγω εξουσιοδότησή του για πρόσβαση θα αλλάξει ή θα τερµατιστεί. Σε περίπτωση που η εν λόγω εξουσιοδότηση τερµατιστεί, τότε τερµατίζεται και η υποχρέωση της ΑΤΗΚ για προσφορά των Υπηρεσιών Backhaul προς τον Παροχέα. 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Οι Υπηρεσίες Backhaul αφορούν τη σύνδεση του εξοπλισµού του Παροχέα µε τον Τερµατικό Εξοπλισµό ιεθνούς Υποβρύχιου Καλωδίου ( ΤΕ ΥΚ ), σε ένα από τους σταθµούς προσαιγιάλωσης υποβρυχίων καλωδίων της ΑΤΗΚ που αναφέρονται στην παράγραφο 1.5 πιο πάνω. Η σύνδεση αυτή γίνεται σε ρυθµό µετάδοσης 2 Mbps (Ε1) ή 34 Mbps (Ε3) ή 45 Mbps (T3) ή 155 Mbps (STM-1). Όλες οι συνδέσεις και διεπαφές συνάδουν µε

18 τα διεθνή πρότυπα ITU-T G.703, G.704, G.706, G.823 και G.826 όσον αφορά τεχνολογία PDH και τα διεθνή πρότυπα ITU-T G.703, G.707, G.783, G.825, G.826 και G.957 όσον αφορά τεχνολογία SDH. Σε περίπτωση εγκατάστασης από την ΑΤΗΚ τερµατικού εξοπλισµού στις εγκαταστάσεις του Παροχέα, πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις του Παραρτήµατος 6 του ισχύοντος Υποδείγµατος Προσφοράς ιασύνδεσης της ΑΤΗΚ. Η παροχή της σύνδεσης µπορεί να γίνει µε ένα από τους ακόλουθους τρόπους: 2.1 Παροχή σύνδεσης από τις εγκαταστάσεις του Παροχέα µέχρι τον ΤΕ ΥΚ (Υπηρεσία Backhaul χωρίς Συνεγκατάσταση). Σε αυτή την περίπτωση η ΑΤΗΚ έχει την ευθύνη να προσφέρει τη σύνδεση από τα υποστατικά του Παροχέα µέχρι τον ΤΕ ΥΚ. Η σύνδεση δροµολογείται µέσω του ραχιαίου δικτύου µετάδοσης της ΑΤΗΚ και για την πρόσβαση στα υποστατικά του Παροχέα χρησιµοποιούνται χάλκινα ζεύγη ή οπτικές ίνες στην περίπτωση ρυθµού 2 Mbps και οπτικές ίνες στην περίπτωση ρυθµού 34 Mbps, 45 Mbps και 155 Mbps. Σε ειδικές περιπτώσεις µπορεί να γίνει και χρήση µικροκυµατικών ζεύξεων. Στην περίπτωση ρυθµού µετάδοσης 2 Mbps η επιλογή για υλοποίηση της πρόσβασης µέσω χάλκινων ζευγών ή οπτικών ινών θα αποφασίζεται από την ΑΤΗΚ σε συνεννόηση µε τον Παροχέα µε σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας της Υπηρεσίας Backhaul σύµφωνα µε τις πρόνοιες που περιγράφονται στη παράγραφο Η διεπαφή του εξοπλισµού του Παροχέα για σύνδεση µε τον τερµατικό εξοπλισµό της ΑΤΗΚ είναι 2 Mbps G.703 (75 ή 120 Ohms) ή V.35 (ορθογώνιος συνδετήρας τύπου M34) στην περίπτωση παροχής µέσω χάλκινων ζευγών και 2 Mbps G.703 (75 Ohms) στην περίπτωση παροχής µέσω οπτικών ινών. Στην περίπτωση ρυθµού µετάδοσης 34 Mbps ή 45 Mbps η διεπαφή είναι G.703 (75 Ohms). Η ΑΤΗΚ εγκαθιστά στα υποστατικά του Παροχέα οπτικό τερµατικό

19 εξοπλισµό τεχνολογίας PDH ή SDH για ρυθµό 34 Mbps και τεχνολογίας SDH για 45 Mbps. Στην περίπτωση ρυθµού µετάδοσης 155 Mbps η διεπαφή είναι οπτική S.1.1. Η ΑΤΗΚ, ανάλογα µε τις τεχνικές δυνατότητες του ηµόσιου Τηλεπικοινωνιακού της ικτύου και τη διασφάλιση της ποιότητας της Yπηρεσίας Backhaul, θα εγκαθιστά στα υποστατικά του Παροχέα οπτικό τερµατικό εξοπλισµό τεχνολογίας SDH ή θα συνδέει τον εξοπλισµό του Παροχέα απευθείας µε οπτική ίνα η οποία συνδέεται µε εξοπλισµό τεχνολογίας SDH στο ραχιαίο δίκτυο µετάδοσης της ΑΤΗΚ. Στο Σχήµα 1 παρουσιάζεται παράδειγµα υλοποίησης της σύνδεσης µε τη χρήση οπτικών ινών για πρόσβαση στα υποστατικά του Παροχέα. Ραχιαίο ίκτυο Μετάδοσης ΑΤΗΚ Υποβρύχιο Οπτικό ΤΕ ΥΚ Καλώδιο 155Mbps 155Mbps Κατανεµητής Οµοαξονικών (ήοπτικών) Καλωδίων Πολυπλέκτης ή Εξοπλισµός ιασύνδεσης ΑΤΗΚ 155Mbps 2 ή34 ή 45 ή 155 Μbps Εξοπλισµός Εξοπλισµός ΑΤΗΚ Παροχέα Εγκαταστάσεις Παροχέα Σταθµός Προσαιγιάλωσης Υποβρύχιων Οπτικών Καλωδίων Σχήµα 1: Παράδειγµα υλοποίησης της σύνδεσης από τα υποστατικά του Παροχέα µέχρι τον ΤΕ ΥΚ. 2.2 Παροχή σύνδεσης από τον εξοπλισµό του Παροχέα ο οποίος βρίσκεται εγκατεστηµένος στο σταθµό προσαιγιάλωσης υποβρυχίων καλωδίων της ΑΤΗΚ µέχρι τον ΤΕ ΥΚ. (Υπηρεσία Backhaul µε Συνεγκατάσταση)

20 Σε αυτήν την περίπτωση, ο Παροχέας έχει εγκατεστηµένο δικό του εξοπλισµό στο σταθµό προσαιγιάλωσης του υποβρύχιου καλωδίου µε το οποίο ζητεί σύνδεση. Η εγκατάσταση του εξοπλισµού του Παροχέα διέπεται από τη Συµφωνία Συνεγκατάστασης όπως αυτή περιγράφεται στο Παράρτηµα 14 του παρόντος ιατάγµατος. Οι τεχνικές προδιαγραφές της παραγράφου αυτής δεν καλύπτουν τη σύνδεση αυτού του εξοπλισµού του Παροχέα µε οποιοδήποτε άλλο δίκτυο της ΑΤΗΚ ή του Παροχέα. Η ΑΤΗΚ παρέχει σύνδεση από τον εξοπλισµό του Παροχέα µέχρι τον ΤΕ ΥΚ που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο, σε ρυθµό µετάδοσης 2 Mbps ή 34 Mbps ή 45 Mbps ή 155 Mbps. Η διεπαφή του εξοπλισµού του Παροχέα είναι 2 Mbps ή 34 Mbps ή 45 Mbps ή 155 Mbps G.703 (75 Ohms) αντίστοιχα. Η σύνδεση µε ρυθµό 155 Mbps µπορεί να προσφερθεί µε οπτική διεπαφή S.1.1. Στο Σχήµα 2 παρουσιάζεται παράδειγµα υλοποίησης της σύνδεσης. Ραχιαίο ίκτυο Μετάδοσης ΑΤΗΚ Υποβρύχιο Οπτικό ΤΕ ΥΚ Καλώδιο 155Mbps 155Mbps 2 ή 34 ή 45 ή 155 Mbps 2 ή 34 ή 45 ή 155 Mbps Πολυπλέκτηςή Εξοπλισµός ιασύνδεσης ΑΤΗΚ Κατανεµητής Εξοπλισµός Οµοαξονικών Παροχέα (ήοπτικών) Καλωδίων Σταθµός Προσαιγιάλωσης Υποβρύχιων Οπτικών Καλωδίων Σχήµα 2: Παράδειγµα υλοποίησης της σύνδεσης όταν ο εξοπλισµός του Παροχέα είναι εγκατεστηµένος στο σταθµό προσαιγιάλωσης υποβρυχίων καλωδίων της ΑΤΗΚ.

21 2.3 οκιµές και Έλεγχοι Υπηρεσιών Backhaul Η ΑΤΗΚ έχει ευθύνη για τις δοκιµές και τους ελέγχους των Υπηρεσιών Backhaul από το σηµείο σύνδεσης του εξοπλισµού του Παροχέα µέχρι το σηµείο σύνδεσης στο ΤΕ ΥΚ στο σταθµό προσαιγιάλωσης υποβρυχίων καλωδίων της ΑΤΗΚ. Οι δοκιµές θα πραγµατοποιούνται µέχρι το τελευταίο σηµείο που είναι δυνατό. Σε περίπτωση που η σύνδεση δροµολογείται από τον πολυπλέκτη/εξοπλισµό σύνδεσης (digital crossconnect) της ΑΤΗΚ στον σταθµό προσαιγιάλωσης προς τον ΤΕ ΥΚ µέσω διεπαφής ψηλότερου ρυθµού (π.χ. 2 Mbps, 34 Mbps, 45 Mbps µέσω STM-1) οι δοκιµές θα γίνονται µόνο µέχρι τον πολυπλέκτη/εξοπλισµό σύνδεσης (digital crossconnect) οκιµές Υπηρεσίας Backhaul ρυθµού 2 Mbps. Οι µετρήσεις ποιότητας της σύνδεσης Υπηρεσίας Backhaul ρυθµού 2 Mbps γίνονται σύµφωνα µε τις πρόνοιες που περιγράφονται στις προδιαγραφές Μ.2100/G.826 της ITU-T µε περίοδο µέτρησης τη µια (1) ώρα οκιµές Υπηρεσίας Backhaul ρυθµών 34 Mbps και 45 Mbps. Οι µετρήσεις ποιότητας της σύνδεσης Υπηρεσίας Backhaul ρυθµού 2 Mbps γίνονται σύµφωνα µε τις πρόνοιες που περιγράφονται στις προδιαγραφές Μ.2100/G.826 της ITU-T µε περίοδο µέτρησης τις εικοσιτέσσερις (24) ώρες οκιµές Υπηρεσίας Backhaul ρυθµού 155 Mbps. Οι µετρήσεις ποιότητας της σύνδεσης Υπηρεσίας Backhaul ρυθµού 2 Mbps γίνονται σύµφωνα µε τις πρόνοιες που περιγράφονται στις προδιαγραφές Μ.2101/G.826 της ITU-T µε περίοδο µέτρησης τις εικοσιτέσσερις (24) ώρες Τα Μέρη θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια για ολοκλήρωση των απαραίτητων δοκιµών και ελέγχων για την παροχή της Υπηρεσίας Backhaul, εντός πέντε (5) εργάσιµων ηµερών από τη συµφωνηµένη µεταξύ των Μερών ηµεροµηνία έναρξής τους.

22 2.3.3 Η ΑΤΗΚ, σε περίπτωση που αυτό ζητηθεί από τον Παροχέα, θα προσφέρει διευκολύνσεις για διενέργεια δοκιµών και ελέγχων µε σύνδεση βρόχου (loopback) στο σηµείο σύνδεσης του Παροχέα στο υποβρύχιο καλώδιο στο σταθµό προσαιγιάλωσης της ΑΤΗΚ, µε κατεύθυνση προς τον εξοπλισµό του Τρίτου Μέρους στο εξωτερικό. Ο βρόχος θα µπορεί να συνδεθεί και ηλεκτρονικά µέσω πολυπλέκτη/εξοπλισµού σύνδεσης (digital crossconnect). Οι διευκολύνσεις για διενέργεια δοκιµών και ελέγχων µε σύνδεση βρόγχου (loop back) θα προσφέρονται µε κάποιο επιπρόσθετο τέλος όπως αναφέρεται στην παράγραφο 8 του παρόντος Παραρτήµατος. Ο συντονισµός µε το Τρίτο Μέρος για τη διενέργεια των δοκιµών και ελέγχων είναι ευθύνη του Παροχέα εκτός εάν προνοείται διαφορετικά από άλλες υφιστάµενες Συµφωνίες οι οποίες δεσµεύουν το Τρίτο Μέρος και την ΑΤΗΚ. 3. ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ BACKHAUL 3.1 Υπηρεσία Backhaul χωρίς Συνεγκατάσταση Ο Παροχέας θα πρέπει να υποβάλει στην ΑΤΗΚ έγγραφη αίτηση στη µορφή του Υποδείγµατος Έντυπου Αίτησης για υλοποίηση της Υπηρεσίας Backhaul χωρίς Συνεγκατάσταση που παρουσιάζεται στη συνέχεια. Η αίτηση θα πρέπει να περιλαµβάνει τουλάχιστον τα ακόλουθα στοιχεία: Τα στοιχεία του σηµείου εγκατάστασης του Παροχέα (κωδικός/ονοµασία κόµβου και διεύθυνση εγκατάστασης), Το σταθµό προσαιγιάλωσης υποβρυχίου καλωδίου της ΑΤΗΚ στον οποίο επιθυµεί να συνδεθεί. Τη χωρητικότητα σύνδεσης που επιθυµεί και τις προδιαγραφές των διεπαφών. Τα στοιχεία του Τρίτου Μέρους (αδειοδοτηµένου παροχέα στην Κύπρο διεθνούς χωρητικότητας σε υποβρύχιο καλωδιακό σύστηµα), στο οποίο ζητείται σύνδεση (όνοµα εταιρείας, σηµείο επαφής, τηλέφωνο επικοινωνίας, τηλεοµοιότυπο).

23 Την εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη χωρητικότητας του διεθνούς υποβρυχίου καλωδιακού συστήµατος στο οποίο ζητείται πρόσβαση για χρήση της χωρητικότητας. Την εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη χωρητικότητας του διεθνούς υποβρυχίου καλωδιακού συστήµατος για χειρισµό, από τον ίδιο τον Παροχέα, των αιτηµάτων για διευκολύνσεις από την ΑΤΗΚ που αναφέρονται στις παραγράφους και 7.3 Οποιαδήποτε τεχνικά στοιχεία αφορούν τη σύνδεση µε το διεθνές υποβρύχιο καλωδιακό σύστηµα (ονοµασία(ίες) υποβρυχίου καλωδίου, αριθµός πύλης, χρονοθυρίδα κ.λ.π). Το Έντυπο Αίτησης Υπηρεσίας Backhaul χωρίς Συνεγκατάσταση µπορεί να χρησιµοποιηθεί τόσο για την αρχική αίτηση, όσο και για επιπρόσθετες αιτήσεις. 3.2 Υπηρεσία Backhaul µε Συνεγκατάσταση Ο Παροχέας θα πρέπει να υποβάλει στην ΑΤΗΚ έγγραφη αίτηση για παροχή της Υπηρεσίας Backhaul µε Συνεγκατάσταση στη µορφή του Υποδείγµατος Έντυπου Αίτησης που παρουσιάζεται στη συνέχεια. Η αίτηση θα πρέπει να περιλαµβάνει τουλάχιστον τα ακόλουθα στοιχεία: Το σταθµό προσαιγιάλωσης υποβρυχίου καλωδίου της ΑΤΗΚ στον οποίο επιθυµεί να συνδεθεί. Τη χωρητικότητα σύνδεσης που επιθυµεί και τις προδιαγραφές των διεπαφών. Τα στοιχεία του Τρίτου Μέρους (αδειοδοτηµένου παροχέα στην Κύπρο διεθνούς χωρητικότητας σε υποβρύχιο καλωδιακό σύστηµα), στο οποίο ζητείται σύνδεση (όνοµα εταιρείας, σηµείο επαφής, τηλέφωνο επικοινωνίας, τηλεοµοιότυπο). Την εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη χωρητικότητας του διεθνούς υποβρυχίου καλωδιακού συστήµατος στο οποίο ζητείται σύνδεση για χρήση της χωρητικότητας.

24 Την εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη χωρητικότητας του διεθνούς υποβρυχίου καλωδιακού συστήµατος για χειρισµό, από τον ίδιο τον Παροχέα, αιτηµάτων για διευκολύνσεις από την ΑΤΗΚ που αναφέρονται στις παραγράφους και 7.3 Οποιαδήποτε τεχνικά στοιχεία αφορούν τη σύνδεση µε το διεθνές υποβρύχιο καλωδιακό σύστηµα {ονοµασία(ίες) υποβρυχίου καλωδίου, αριθµός πύλης, χρονοθυρίδα κ.λ.π)}. Επισηµαίνεται ότι για την Υπηρεσία Backhaul µε Συνεγκατάσταση ο Παροχέας θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει, µέσω Συµφωνίας Συνεγκατάστασης µε την ΑΤΗΚ, το χώρο Συνεγκατάστασης εξοπλισµού στους σταθµούς προσαιγιάλωσης υποβρυχίων καλωδίων της ΑΤΗΚ και να εγκαταστήσει τον αναγκαίο εξοπλισµό για την παροχή της Υπηρεσίας Backhaul µε Συνεγκατάσταση. Το Έντυπο Αίτησης Υπηρεσίας Backhaul µε Συνεγκατάσταση µπορεί να χρησιµοποιηθεί τόσο για την αρχική αίτηση όσο και για επιπρόσθετες αιτήσεις. 3.3 Η αίτηση για Υπηρεσίες Backhaul θα αποστέλλεται από τον Παροχέα ταχυδροµικώς στη διεύθυνση: Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ , 1396 Λευκωσία, ή θα προσκοµίζεται µε το χέρι στις Υπηρεσίες Φορέων Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΤΗΚ στην πιο πάνω διεύθυνση και θα πρέπει να είναι κατάλληλα συµπληρωµένη και να απευθύνεται στον Προϊστάµενο Υπηρεσιών Φορέων Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας. 3.4 Εναλλακτικά, ο Παροχέας µπορεί, να υποβάλει την αίτησή του στην ΑΤΗΚ µέσω τηλεοµοιοτύπου στον αριθµό ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση και στη συνέχεια υποχρεούται άµεσα να ταχυδροµήσει ή προσκοµίσει µε το χέρι την πρωτότυπη αίτηση. 3.5 Ηµεροµηνία παραλαβής της αίτησης θα θεωρείται η ηµεροµηνία παραλαβής της πλήρους αίτησης µέσω ταχυδροµείου ή µε το χέρι ή µέσω τηλεοµοιοτύπου.

25 3.6 Η ΑΤΗΚ θα τηρεί εµπιστευτικές τις πληροφορίες που κοινοποιούνται σε αυτήν µε την αίτηση του Παροχέα και θα τις χρησιµοποιεί µόνο για σκοπούς εξέτασης της αίτησης και παροχής των Υπηρεσιών Backhaul, 3.7 Η ΑΤΗΚ, εντός τριών (3) εργάσιµων ηµερών από την ηµεροµηνία παραλαβής της αίτησης, θα απαντήσει εγγράφως στον Παροχέα κατά πόσο η αίτηση είναι πλήρης µε βάση και τις µεταξύ τους Συµφωνίες ιασύνδεσης και Συνεγκατάστασης. 3.8 Σε περίπτωση που η αίτηση είναι ελλιπής, η ΑΤΗΚ θα ζητήσει εγγράφως από τον Παροχέα να προσκοµίσει τα αναγκαία προς εξέταση της αίτησης στοιχεία και σε περίπτωση που ο Παροχέας δεν ανταποκριθεί εντός δέκα (10) εργάσιµων ηµερών η αίτηση θα απορρίπτεται. Οι λόγοι απόρριψης θα κοινοποιούνται γραπτώς στον Επίτροπο και στον Παροχέα. 3.9 Με δεδοµένο το πιο πάνω η ΑΤΗΚ µπορεί να απορρίψει την αίτηση για τους ακόλουθους λόγους: Ο Παροχέας δεν έχει συµπληρώσει ορθά την αίτηση του. Ο Παροχέας και το Τρίτο Μέρος δεν είναι δεόντως αδειοδοτηµένοι από τον Επίτροπο. Ο Παροχέας δεν έχει καταθέσει τα απαιτούµενα δικαιολογητικά (π.χ εξουσιοδότηση για πρόσβαση σε χωρητικότητα του Τρίτου Μέρους δεόντως αδειοδοτηµένου Παροχέα στην Κύπρο διεθνούς χωρητικότητας σε διεθνές υποβρύχιο καλωδιακό σύστηµα). Ο Παροχέας δεν έχει ακολουθήσει τις απαιτούµενες διαδικασίες για την εξασφάλιση χώρου Συνεγκατάστασης στο σταθµό προσαιγιάλωσης υποβρυχίων καλωδίων της ΑΤΗΚ Σε περίπτωση που η αίτηση του Παροχέα για Υπηρεσίες Backhaul είναι πλήρης αλλά δεν είναι τεχνικά εφικτή η παροχή της ζητούµενης Υπηρεσίας Backhaul, η ΑΤΗΚ θα πρέπει να ενηµερώσει αναλόγως τον Επίτροπο και τον

26 Παροχέα, συζητώντας εναλλακτικές λύσεις που µπορεί να υπάρχουν όπως π.χ. εναλλακτική διόδευση, η την παροχή προϊόντος µεγαλύτερης ή µικρότερης χωρητικότητας ανά περίπτωση Σε περίπτωση που η αίτηση είναι πλήρης και υπάρχει δυνατότητα ικανοποίησης της αίτησης, η ΑΤΗΚ απαντά εγγράφως στον Παροχέα που ζητά την παροχή Υπηρεσιών Backhaul και διευθετεί, εντός πέντε (5) εργάσιµων ηµερών, συνάντηση µε τον Παροχέα για διαπραγµάτευση των όρων, των τελών και των χρονοδιαγραµµάτων υλοποίησης, µε βάση τα οποία θα προσφερθεί η Υπηρεσία Backhaul. Οι διαπραγµατεύσεις για παροχή της Υπηρεσίας Backhaul θα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός πέντε (5) εργάσιµων ηµερών από την ηµεροµηνία έναρξής τους Σε περίπτωση συµφωνίας µεταξύ της ΑΤΗΚ και του Παροχέα για την παροχή Υπηρεσιών Backhaul, η ΑΤΗΚ θα προχωρά στην παροχή των Υπηρεσιών Backhaul, σύµφωνα µε το χρονοδιάγραµµα της παραγράφου 5 πιο κάτω. 4. ΕΠΙΛΥΣΗ ΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ Σε περίπτωση που προκύψει διαφορά µεταξύ των Μερών κατά τη διάρκεια των διαπραγµατεύσεων αλλά και στην περίπτωση που δεν έχει επέλθει συµφωνία µε το πέρας του ανωτέρου χρονικού διαστήµατος, τα Μέρη δύναται να αποταθούν στον Επίτροπο για επίλυση της διαφοράς, σύµφωνα µε τα αναφερόµενα στην κείµενη νοµοθεσία. 5. ΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BACKHAUL - ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ 5.1 Η διάρκεια παροχής της Υπηρεσίας Backhaul θα πρέπει να αποτελέσει αντικείµενο των διαπραγµατεύσεων και πάντως δεν θα είναι µικρότερη του ενός έτους, µε τη δυνατότητα ανανέωσης της περιόδου παροχής της Υπηρεσίας για τουλάχιστον ένα χρόνο, µετά από αµοιβαία συµφωνία µεταξύ των Μερών. 5.2 Σε περίπτωση συµφωνίας για παροχή των Υπηρεσιών Backhaul, ο Παροχέας υποχρεούται να προσκοµίσει µε δικά του έξοδα µια ανέκκλητη και χωρίς όρους

27 τραπεζική εγγύηση για πιστή εκτέλεση όλων των όρων της Συµφωνίας ιασύνδεσης σε σχέση µε την Υπηρεσία Backhaul, συµπεριλαµβανοµένης της εξόφλησης όλων των ποσών που οφείλονται στην ΑΤΗΚ σχετικά µε την Υπηρεσία Backhaul, η οποία να ισχύει καθόλη τη διάρκεια της παροχής της Υπηρεσίας Backhaul (συµπεριλαµβανοµένης οποιασδήποτε παράτασης της περιόδου παροχής της Υπηρεσίας Backhaul). Το ποσό της εγγύησης θα ισούται µε το ετήσιο ενοίκιο για Υπηρεσία Backhaul µε ή χωρίς συνεγκατάσταση ανά χωρητικότητα. Η εγγυητική πρέπει να εκδοθεί προς όφελος της ΑΤΗΚ από χρηµατοπιστωτικό ίδρυµα (Εκδότης) εγκεκριµένο από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου να λειτουργεί στην Κύπρο και να εκδίδει τέτοιες εγγυήσεις. Η εγγυητική θα είναι αµετάκλητη, πληρωτέα επί τη εµφανίσει και θα εµπεριέχει δήλωση της τράπεζας που παρέχει την εγγυητική ότι θα φέρει ευθύνη ως κύριος χρεώστης, δήλωση µε την οποία η τράπεζα αποποιείται όλων των ενστάσεων, όπως επίσης και δήλωση για πληρωµή υπέρ της ΑΤΗΚ σε περίπτωση κατάσχεσης της εγγύησης. Τα Μέρη δύνανται να συµφωνήσουν τους όρους της τραπεζικής εγγύησης. 5.3 Σε περίπτωση αύξησης της χωρητικότητας της Υπηρεσίας Backhaul, πριν από τη λήξη της ετήσιας περιόδου δέσµευσης, η εγγυητική και η χρέωση θα αναπροσαρµόζονται ανάλογα και η δέσµευση για τη νέα Υπηρεσία Backhaul θα ισχύει για το υπόλοιπο της αρχικής ετήσιας περιόδου. 5.4 Σε περίπτωση µείωσης της χωρητικότητας της Υπηρεσίας Backhaul, πριν από τη λήξη της ετήσιας περιόδου δέσµευσης, η εγγυητική και η χρέωση θα αναπροσαρµόζονται ανάλογα και η δέσµευση για τη νέα Υπηρεσία Backhaul θα ισχύει για το υπόλοιπο της αρχικής ετήσιας περιόδου. 6. ΧΡΟΝΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ BACKHAUL 6.1 Στην περίπτωση της Υπηρεσίας Backhaul χωρίς Συνεγκατάσταση η παροχή της υπηρεσίας θα γίνεται το αργότερο µέχρι δέκα (10) βδοµάδες µετά την υπογραφή της Συµφωνίας ιασύνδεσης και παραλαβή σχετικής παραγγελίας από τον Παροχέα.

28 6.2 Στην περίπτωση της Υπηρεσίας Backhaul µε Συνεγκατάσταση, η παροχή της υπηρεσίας θα γίνεται το αργότερο µέχρι τέσσερις (4) βδοµάδες µετά τη Συµφωνία ιασύνδεσης και παραλαβή από την ΑΤΗΚ σχετικής παραγγελίας από τον Παροχέα και νοουµένου ότι η εγκατάσταση του σχετικού εξοπλισµού του Παροχέα στο χώρο Συνεγκατάστασης έχει συµπληρωθεί τουλάχιστον µία (1) βδοµάδα πριν τη λήξη της περιόδου των τεσσάρων βδοµάδων. 6.3 Στις περιπτώσεις όπου η παροχή των Υπηρεσιών Backhaul εντός του χρονοδιαγράµµατος που αναφέρεται πιο πάνω, είναι αντικειµενικά ανέφικτη για τεχνικούς λόγους, η ΑΤΗΚ θα ενηµερώνει γραπτώς τον Επίτροπο και τον Παροχέα, για τους λόγους για τους οποίους δεν είναι εφικτή η υλοποίηση του υποβληθέντος αιτήµατος εντός των προβλεποµένων χρονοδιαγραµµάτων, προτείνοντας συγχρόνως νέο χρονοδιάγραµµα παροχής των Υπηρεσιών Backhaul. 6.4 ιευκρινίζεται ότι µη τήρηση των χρονοδιαγραµµάτων η οποία οφείλεται σε λόγους πέραν της ευθύνης της ΑΤΗΚ δεν συνιστά παράβαση της Συµφωνίας ιασύνδεσης. Αν αποδειχθεί ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται αποκλειστικά σε λόγους που πηγάζουν από κακούς χειρισµούς της ΑΤΗΚ τότε η ΑΤΗΚ υποχρεούται να παρέχει αποζηµίωση στον αιτούµενο Παροχέα. 7. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒACKHAUL 7.1 Η ΑΤΗΚ έχει ευθύνη για τη διερεύνηση βλαβών και σφαλµάτων των Υπηρεσιών Backhaul από το σηµείο σύνδεσης του εξοπλισµού του Παροχέα µέχρι το σηµείο σύνδεσης στο ΤΕ ΥΚ στο σταθµό Προσαιγιάλωσης της ΑΤΗΚ. 7.2 Οι διαδικασίες που θα ακολουθούνται και οι χρόνοι ανταπόκρισης σε βλάβες για τις Υπηρεσίες Backhaul είναι αυτές που περιγράφονται στις Παραγράφους και του Παραρτήµατος 5 του Υποδείγµατος Παροχής ιασύνδεσης της ΑΤΗΚ.

29 7.3 Η ΑΤΗΚ, σε περίπτωση που αυτό ζητηθεί από τον Παροχέα, θα προσφέρει διευκολύνσεις για διερεύνηση βλαβών και σφαλµάτων µε σύνδεση βρόχου (loopback) στο σηµείο σύνδεσης του Παροχέα στο υποβρύχιο καλώδιο στο σταθµό προσαιγιάλωσης υποβρυχίων καλωδίων της ΑΤΗΚ, µε κατεύθυνση προς τον εξοπλισµό του Τρίτου Μέρους στο εξωτερικό. Ο βρόχος θα µπορεί να συνδεθεί και ηλεκτρονικά µέσω πολυπλέκτη/εξοπλισµού σύνδεσης (digital crossconnect). Ο συντονισµός µε το Τρίτο µέρος για τη διερεύνηση βλαβών και σφαλµάτων είναι ευθύνη του Παροχέα. 8. ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ BACKHAUL Τα τέλη µε τα οποία η ΑΤΗΚ θα χρεώνει τον Παροχέα για την παροχή Υπηρεσιών Backhaul θα καθορίζονται µετά από διαπραγµατεύσεις των δύο Μερών και θα περιλαµβάνουν: Εφάπαξ τέλη παροχής, τερµατισµού και τροποποίησης της Υπηρεσίας Backhaul µε/χωρίς Συνεγκατάσταση ανά χωρητικότητα Ετήσιο ενοίκιο για Υπηρεσία Backhaul µε/χωρίς Συνεγκατάσταση ανά χωρητικότητα Τέλος ανά περίπτωση για διευκολύνσεις για διενέργεια δοκιµών και ελέγχων και διερεύνηση βλαβών και σφαλµάτων µε σύνδεση βρόχου (loopback) στο σηµείο σύνδεσης του Παροχέα στο υποβρύχιο καλώδιο στο σταθµό προσαιγιάλωσης µε κατεύθυνση προς τον εξοπλισµό του Τρίτου Μέρους στο εξωτερικό, εκτός εάν προνοείται διαφορετικά από άλλες υφιστάµενες Συµφωνίες οι οποίες δεσµεύουν το Τρίτο Μέρος και την ΑΤΗΚ.

30 ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΡΟΣΑΙΓΙΑΛΩΣΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΛΩ ΙΩΝ (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BACKHAUL) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΟΧΕΑ ΟΝΟΜA:... ΑΡ. ΕΓΓΡΑΦΗΣ (σε περίπτωση νοµικού προσώπου):... ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Ο ΟΣ/ΑΡΙΘΜΟΣ:... ΤΑΧ.ΚΩ ΙΚΑΣ:... ΠΟΛΗ:... ΤΗΛΕΦΩΝΟ:... ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ:... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΟ:... ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΑΡΟΧΕΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ:... ΘΕΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ:... ΤΗΛΕΦΩΝΟ:... ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ:... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΟ:... ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Ο ΟΣ/ΑΡΙΘΜΟΣ:... ΤΑΧ.ΚΩ ΙΚΑΣ:...ΠΟΛΗ:... ΕΙ ΟΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ BACKHAUL ΜΕ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ BACKHAUL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΚΟΜΒΟΥ ΠΑΡΟΧΕΑ (να συµπληρωθεί µόνο για την Υπηρεσία Backhaul χωρίς Συνεγκατάσταση): ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΑΙΓΙΑΛΩΣΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΑΛΩ ΙΟΥ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΝΤΑΣΧΟΙΝΟΥ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝ ΕΣΕΩΝ/ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ/ΕΙ ΟΣ ΙΕΠΑΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝ ΕΣΕΩΝ ΕΙ ΟΣ ΙΕΠΑΦΗΣ 2 Mbps G.703 (120Ω) G.703 (75Ω) V Mbps 45 Mbps 155 Mbps G.703 (75Ω) S.1.1 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ: ΣΕ:

32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ι ΙΟΚΤΗΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΙΕΘΝΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΚΑΛΩ ΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΡΙΤΟΥ ΕΟΝΤΟΣ Α ΕΙΟ ΟΤΗΜΕΝΟΥ ΠΑΡΟΧΕΑ ΙΕΘΝΟΥΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝ ΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΚΑΛΩ ΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ονοµασία υποβρυχίου καλωδίου, αριθµός πύλης, χρονοθυρίδα κ.λ.π). Ο ΑΙΤΗΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ:... ΘΕΣΗ:... ΥΠΟΓΡΑΦΗ:... ΣΦΡΑΓΙ Α ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΗΚ:... ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΗΚ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ:... ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ:... ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΗΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ:... ΥΠΟΓΡΑΦΗ:...

33 ΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BACKHAUL ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ BACKHAUL ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΟΧΕΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΕΝΤΟΣ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΗ ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΧΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΟΧΕΑ ΝΑΙ 5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΟΡΩΝ, ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ BACKHAUL ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BACKHAUL ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΙΜΩΝ/ΕΛΕΓΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ BACKHAUL ΜΕ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: 4 Β ΟΜΑ ΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ Β ΟΜΑ Α ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ BACKHAUL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: 10 Β ΟΜΑ ΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BACKHAUL

34 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 13 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΡΕΑ Α. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΡΕΑ 1. Κατηγόριες Κλήσεων Για Την Υπηρεσία Επιλογής Φορέα 1.1 H ATHK προσφέρει την Υπηρεσία Επιλογής Φορέα σε Εναλλακτικούς Παροχείς (Επιλεγµένους Φορείς), οι οποίοι έχουν συνάψει ή συνάπτουν Συµφωνία ιασύνδεσης µε αυτήν. Η Υπηρεσία Επιλογής Φορέα παρέχει τη δυνατότητα σε Συνδροµητή της ΑΤΗΚ, εφόσον το επιθυµεί, να επιλέγει τον Παροχέα που θα διεκπεραιώσει την υπό διενέργεια κλήση, πληκτρολογώντας ένα ειδικό κωδικό (Κωδικό Επιλογής Φορέα στην σειρά 10ΧΧ όπου ΧΧ=0<=49). Η επιλογή του Επιλεγµένου Φορέα γίνεται ανά κλήση. 1.2 Ο Συνδροµητής της ΑΤΗΚ έχει τη δυνατότητα, µέσω της Υπηρεσίας Επιλογής Φορέα, να έχει πρόσβαση στις πιο κάτω κατηγορίες κλήσεων: Κλήσεις προς διεθνείς αριθµούς µε τη χρήση κωδικού πρόσβασης διεθνών προορισµών (πρόθεµα 00), όπως αυτό καθορίζεται στο ΣΑΚ Κλήσεις προς Γεωγραφικούς Αριθµούς που καθορίζονται από τη δοµή τους, µη Γεωγραφικούς Αριθµούς και σύντοµους κωδικούς, όπως αυτοί καθορίζονται στο ΣΑΚ Κλήσεις προς κινητούς αριθµούς όπως αυτοί καθορίζονται στο ΣΑΚ. 2. Ενεργοποίηση Υπηρεσίας Επιλογής Φορέα Σε Παροχείς από την ΑΤΗΚ 2.1 Εάν ο Παροχέας που έχει δικαίωµα προσφοράς της Υπηρεσίας Επιλογής Φορέα σύµφωνα µε την κείµενη νοµοθεσία επιθυµεί να προσφέρει αυτή την υπηρεσία σε Συνδροµητές της ΑΤΗΚ, θα πρέπει να υπογράψει σχετική

35 συµφωνία µε την ΑΤΗΚ, η οποία θα αποτελεί µέρος της Συµφωνίας ιασύνδεσης µεταξύ της ΑΤΗΚ και του Παροχέα αυτού. 2.2 Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόµενος Παροχέας έχει ήδη συνάψει Συµφωνία ιασύνδεσης µε την ΑΤΗΚ η οποία δεν περιλαµβάνει την Υπηρεσία Επιλογής Φορέα, τότε θα πρέπει να αποστείλει σχετική επιπρόσθετη αίτηση ιασύνδεσης στην ΑΤΗΚ µε βάση το Υπόδειγµα Αίτησης ιασύνδεσης του Παραρτήµατος 11, για τροποποίηση της Συµφωνίας ιασύνδεσης ώστε να περιληφθεί σε αυτή η Υπηρεσία Επιλογής Φορέα. Στη σχετική αίτηση ο ενδιαφερόµενος Παροχέας θα πρέπει να συµπεριλάβει τα ακόλουθα στοιχεία: τις κατηγορίες κλήσεων της Υπηρεσίας Επιλογής Φορέα που επιθυµεί να προσφέρει, τον κωδικό Επιλογής φορέα (10ΧΧ, ΧΧ=00<=49) που νόµιµα χρησιµοποιεί, τις εξαµηνιαίες προβλέψεις του αριθµού των Συνδροµητών της ΑΤΗΚ που θα χρησιµοποιούν την Υπηρεσία Επιλογής Φορέα και της τηλεφωνικής κίνησης που θα δηµιουργεί ο Παροχέας, σύµφωνα και µε τον όρο 8 της Συµφωνίας ιασύνδεσης, προκειµένου η ΑΤΗΚ να προβεί στην απαιτούµενη διαστασιοποίηση του Σταθερού ηµόσιου Τηλεπικοινωνιακού της ικτύου και του Κινητού ηµόσιου Τηλεπικοινωνιακού ικτύου της. Με την υπογραφή της τροποποίησης της Συµφωνίας ιασύνδεσης αρχίζουν και ολοκληρώνονται εντός επτά (7) εργάσιµων ηµερών οι κατάλληλες εργασίες στα τηλεφωνικά κέντρα της ΑΤΗΚ για τον προγραµµατισµό του κωδικού Επιλογής Φορέα του Παροχέα. Ο Επιλεγµένος Φορέας ενηµερώνεται γραπτώς από την ΑΤΗΚ για την ολοκλήρωση των εργασιών. 2.3 Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόµενος Παροχέας έχει ήδη συνάψει Συµφωνία ιασύνδεσης µε την ΑΤΗΚ, η οποία περιλαµβάνει την Υπηρεσία Επιλογής Φορέα, το χρονοδιάγραµµα ενεργοποίησης της υπηρεσίας από την ΑΤΗΚ συµφωνείται στα πλαίσια των διαπραγµατεύσεων για σύναψη της Συµφωνίας ιασύνδεσης. Στον καθορισµό των χρονοδιαγραµµάτων θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι για την ολοκλήρωση του προγραµµατισµού του κωδικού Επιλογής

36 Φορέα στα τηλεφωνικά κέντρα της ΑΤΗΚ απαιτείται χρονικό διάστηµα επτά (7) εργάσιµων ηµερών. 2.4 Μετά την ολοκλήρωση του προγραµµατισµού των τηλεφωνικών κέντρων της ΑΤΗΚ πραγµατοποιούνται από τα δύο Μέρη δοκιµές και έλεγχοι της υπηρεσίας. Η διαδικασία και το χρονοδιάγραµµα των δοκιµών και ελέγχων θα συµφωνούνται αµοιβαία µεταξύ της ΑΤΗΚ και του Παροχέα, µε βάση και τις προδιαγραφές δοκιµών και ελέγχων που καθορίζονται στο Παράρτηµα 4 της Συµφωνίας ιασύνδεσης. Τα Μέρη υποχρεούνται να λαµβάνουν όλα τα αναγκαία µέτρα προκειµένου οι δοκιµές και οι έλεγχοι να προκαλούν τη µικρότερη δυνατή ενόχληση σε οποιεσδήποτε Υπηρεσίες ιασύνδεσης που παρέχει η ΑΤΗΚ σε Παροχείς. Τα Μέρη θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια για ολοκλήρωση των απαραίτητων δοκιµών και ελέγχων για την υλοποίηση της παροχής της Υπηρεσίας Επιλογής Φορέα εντός δύο (2) εργάσιµων ηµερών από τη συµφωνηµένη µεταξύ των Μερών ηµεροµηνία έναρξής τους. 2.5 Η παροχή της Υπηρεσίας Επιλογής Φορέα θα αρχίσει εντός δύο (2) εργάσιµων ηµερών από την επιτυχή συµπλήρωση των δοκιµών και ελέγχων. 3. Απενεργοποίηση Υπηρεσίας Επιλογής Φορέα Από Παροχέα 3.1 Σε περίπτωση που ο Εναλλακτικός Παροχέας επιθυµεί την απενεργοποίηση της Υπηρεσίας Επιλογής Φορέα τότε θα πρέπει να αποστείλει σχετική επιπρόσθετη αίτηση ιασύνδεσης στην ΑΤΗΚ µε βάση το Υπόδειγµα Αίτησης ιασύνδεσης του Παραρτήµατος 11, για τροποποίηση της Συµφωνίας ιασύνδεσης ώστε να αφαιρεθεί από αυτή η Υπηρεσία Επιλογής Φορέα. Στη σχετική αίτηση ο ενδιαφερόµενος Παροχέας θα πρέπει να συµπεριλάβει τον κωδικό Επιλογής φορέα (10ΧΧ, ΧΧ=00<49) που επιθυµεί να αφαιρεθεί. 3.2 Με την υπογραφή της τροποποίησης της Συµφωνίας ιασύνδεσης αρχίζουν και ολοκληρώνονται εντός επτά (7) εργάσιµων ηµερών οι κατάλληλες εργασίες στα τηλεφωνικά κέντρα της ΑΤΗΚ για την αφαίρεση του κωδικού Επιλογής Φορέα

37 του Παροχέα. Ο Επιλεγµένος Φορέας ενηµερώνεται γραπτώς από την ΑΤΗΚ για την ολοκλήρωση των εργασιών. 4. ιαθεσιµότητα Υπηρεσίας Επιλογής Φορέα 4.1 Η δυνατότητα Επιλογής Φορέα παρέχεται σε Συνδροµητές αναλογικής και ψηφιακής τηλεφωνίας του Σταθερού ηµόσιου Τηλεπικοινωνιακού ικτύου της ΑΤΗΚ και σε Συνδροµητές του ηµοσίου Τηλεπικοινωνιακού ικτύου GSM της ΑΤΗΚ. 4.2 Η παροχή της Υπηρεσίας Επιλογής Φορέα δεν θα επηρεάζει τις υφιστάµενες διευκολύνσεις στην τηλεφωνική σύνδεση του Συνδροµητή της ΑΤΗΚ (π.χ. διευκόλυνση αναµονής κλήσεων). Οι δυνατότητες φραγής εξερχόµενων κλήσεων που προσφέρει η ΑΤΗΚ εφαρµόζονται µόνο για κλήσεις που δροµολογούνται µέσω του Σταθερού ηµόσιου Τηλεπικοινωνιακού ικτύου και ηµοσίου Τηλεπικοινωνιακού ικτύου GSM της ΑΤΗΚ της ΑΤΗΚ. 4.3 Η χρήση της Υπηρεσίας Επιλογής Φορέα δεν προσφέρεται από δηµόσια καρτοτηλέφωνα και κερµατοτηλέφωνα της ΑΤΗΚ, από συνδροµητές της ΑΤΗΚ που χρησιµοποιούν την υπηρεσία CENTREX, ούτε και από Συνδροµητές της ΑΤΗΚ που επωφελούνται από συγκεκριµένα πακέτα εµπορικών προσφορών (π.χ. πακέτο Β στη σταθερή τηλεφωνία, υπηρεσία προπληρωµένης κινητής τηλεφωνίας soeasy, πακέτο light κινητής τηλεφωνίας) ή από πακέτα που θα προσφέρονται µελλοντικά από την ΑΤΗΚ. 4.4 Η παροχή πληροφοριών χρέωσης (Advice of Charge, AoC) κατά τη διάρκεια της κλήσης ή µετά το πέρας της κλήσης, όπως επίσης και η αποστολή χρεωστικών παλµών 16KHz (π.χ. για τη χρέωση πελατών ξενοδοχείων, για δηµόσια καρτοτηλέφωνα και κερµατοτηλέφωνα), δεν θα είναι δυνατή για τις κλήσεις που δροµολογούνται στην Υπηρεσία Επιλογής Φορέα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ 1. ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ 1. ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ 1. ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ 1.1 Για σύναψη συµφωνίας για παροχή Υπηρεσιών ιασύνδεσης, ο ικαιούχος θα πρέπει να αποστείλει στην ΑΤΗΚ επιστολή συνοδευόµενη από την αρχική παραγγελία Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1.1 Για σύναψη Συμφωνίας Διασύνδεσης, ο Παροχέας θα πρέπει να αποστείλει στη Cyta επιστολή συνοδευόμενη από την

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΜΕΡΟΣ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΡΟΣ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1.1 Για σύναψη Συμφωνίας Διασύνδεσης, ο Παροχέας θα πρέπει να αποστείλει στην MTN επιστολή συνοδευόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 .Ε. 8/2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 ιάταγµα επιβολής τροποποιήσεων στο Υπόδειγµα Προσφοράς ιασύνδεσης όπως αυτό δηµοσιεύθηκε από την ΑΤΗΚ την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1.1 Για σύναψη Συμφωνίας Διασύνδεσης, ο Παροχέας θα πρέπει να αποστείλει Αίτηση στην PRIMETEL υπό μορφή

Διαβάστε περισσότερα

1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑΙΟΥΧΟ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΧΟΝ ΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ... 2

1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑΙΟΥΧΟ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΧΟΝ ΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ... 2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4 - ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΒΛΑΒΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΟΝ ΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑΙΟΥΧΟ... 2 2. ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΧΟΝ ΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ... 1 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ... 4 2. ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ... 4 3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4 - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΒΛΑΒΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4 - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΒΛΑΒΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4 - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΒΛΑΒΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ... 2 2. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 624 Δ.Ε. 5/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

Αριθμός 624 Δ.Ε. 5/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) 3655 Κ.Δ.Π. 624/2003 Αρ. 3739, 25.7.2003 Αριθμός 624 Δ.Ε. 5/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα επιβολής τροποποιήσεων στο Υπόδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ... 2

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ... 2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΕΝΤΥΠΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ 5.1 - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ... 2 ΕΝΤΥΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ... 1 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ... 4 2. ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ... 6 3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ... 6 4. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 2 2. ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 8... 2 3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 3 2. ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 8... 3 3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ... 4 4. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 3 2. ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 8... 3 3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ... 4 3.1 Αίτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑΙΟΥΧΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ... 2 2. ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ... 2 3. ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 7... 5 4.

Διαβάστε περισσότερα

Κ..Π. 564 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19

Κ..Π. 564 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Κ..Π. 564 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Ο Επίτροπος Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1.1. Για σκοπούς σύναψης συµφωνίας διασύνδεσης µε την Cablenet o Παροχέας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN 1.1 Τερματισμός Kλήσεων στο Κινητό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της MTN 1.1.1. Ο τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 2 1. ΟΡΙΣΜΟΙ... 2 2. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ... 3 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 2 2. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ... 2 3. ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 7... 5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕ ΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕ ΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕ ΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕ ΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 2 1. ΟΡΙΣΜΟΙ... 2 2. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ... 3 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕ ΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕ ΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕ ΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕ ΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 2 1. ΟΡΙΣΜΟΙ... 2 2. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ... 3 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΑΡΚΕΙΑ... 4 4. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ CABLENET 1.1. Τερµατισµός κλήσεων στο Σταθερό Τηλεφωνικό Δίκτυο της Cablenet 1.1.1. Ο τερµατισµός κλήσεων στο Σταθερό Τηλεφωνικό Δίκτυο της Cablenet θα περιλαµβάνει την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1A ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PRIMETEL

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1A ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PRIMETEL ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1A ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PRIMETEL 1.1. Τερματισμός Κλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1A ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1A ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1A ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PRIMETEL 1.1. Τερματισμός Κλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 20 (ια)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 20 (ια) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 20 (ια) Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ.. 2 1.1 Προϊόντα Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟY ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟY ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟY ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 2 1. ΟΡΙΣΜΟΙ... 2 2. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ... 3 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 2 1. ΟΡΙΣΜΟΙ... 2 2. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ... 3 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 - ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 - ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΙΣΜΟΙ 63 2. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ 64 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 65 4. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΡΩΝ 66 5. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ 66 6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ 67 7. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1.5 Τα τέλη που περιλαµβάνονται στο Παράρτηµα αυτό είναι σε Ευρώ και παρουσιάζονται χωρίς ΦΠΑ και µε ΦΠΑ. 1/6

1.5 Τα τέλη που περιλαµβάνονται στο Παράρτηµα αυτό είναι σε Ευρώ και παρουσιάζονται χωρίς ΦΠΑ και µε ΦΠΑ. 1/6 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ 1.1 εν χρεώνονται Τέλη ιασύνδεσης για τον τερµατισµό Ανεπιτυχών Κλήσεων στα ηµόσια ίκτυα της ΑΤΗΚ. Ο Χρόνος Χρέωσης αρχίζει µε τη λήψη απαντητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟY ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟY ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟY ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 2 1. ΟΡΙΣΜΟΙ... 2 2. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ... 3 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 2 1. ΟΡΙΣΜΟΙ... 2 2. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ... 3 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ... 4 4. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΕΝΤΥΠΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΕΝΤΥΠΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ 6.1 - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 8 ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ... 3 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ 6.2 - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΧΕ ΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ & ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ

ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΧΕ ΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ & ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΧΕ ΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ & ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ Μαρούσι, Ιούλιος 2008 Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων (ΕΕΤΤ) 1 Ι. Πρόλογος Η παρούσα δηµόσια διαβούλευση έχει ετοιµαστεί από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΗΚ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΗΚ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΗΚ 1.1 Τερματισμός Κλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της ΑΤΗΚ 1.1.1 Ο τερματισμός κλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd. Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα. Παράρτημα 5 Διαδικασίες Εγκατάστασης και Ελέγχου Διασύνδεσης

Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd. Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα. Παράρτημα 5 Διαδικασίες Εγκατάστασης και Ελέγχου Διασύνδεσης Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα Παράρτημα 5 Διαδικασίες Εγκατάστασης και Ελέγχου Διασύνδεσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

3235 Κ.Δ.Π. 566/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάτανυα δυνάμει του άρθρου 19

3235 Κ.Δ.Π. 566/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάτανυα δυνάμει του άρθρου 19 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3735, 11.7.2003 Αριθμός 566 3235 Κ.Δ.Π. 566/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάτανυα δυνάμει του άρθρου 19 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Τηλεπικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ PRIMETEL PLC [ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΟΧΕΑ]

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ PRIMETEL PLC [ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΟΧΕΑ] ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η Συμφωνία Διασύνδεσης γίνεται σήμερα στη Λευκωσία την του μηνός, 2016 μεταξύ PRIMETEL PLC εταιρείας εγγεγραμμένης στην Κύπρο με αριθμό εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CALLSAT

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CALLSAT ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CALLSAT 1.1 Τερματισμός Kλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Τηλεφωνικό Δίκτυο της CallSat 1.1.1 Ο τερματισμός κλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η Συμφωνία Παροχής Συμφωνημένου Επιπέδου Υπηρεσιών γίνεται σήμερα στη Λευκωσία την.......... του μηνός.........., 20 μεταξύ της MTN Cyprus Ltd,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: ΤΕΛΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: ΤΕΛΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: ΤΕΛΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΤΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΟΝ ΡΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ... 3 2.1 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Α ΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ... 3 2.1.1 Πλήρως Αδεσµοποίητη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ... 3 2. ΠΡΟΪΟΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 2 IP... 3 2.1 Σύνδεση στο Δίκτυο ΙΡ της ΑΤΗΚ...

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση Επιτρόπου 52/2006 5 εκεµβρίου 2006 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε τον Ορισµό Σχετικής Αγοράς, τον Καθορισµό Οργανισµού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ III ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ III ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ III ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΔΕΙΟΥΧΟ ΣΤΑΘΜΟ... 3 2. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ... 4 3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ... 5 4. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΜΕΡΟΣ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΡΟΣ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN 1.1 Τερματισμός Κλήσεων στο Κινητό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της MTN 1.1.1. Ο τερματισμός κλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

CPE CPE OTE CPE OTE CPE CPE CPE

CPE CPE OTE CPE OTE CPE CPE CPE IX. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΟΝ ΡΙΚΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΥΠΟΥ Γ Στα πλαίσια της παρούσας Προσφοράς Αναφοράς Χονδρικής Ευρυζωνικής Πρόσβασης (ΧΕΠ), δίνεται η δυνατότητα στον Τηλεπ. Πάροχο να λάβει ένα νέο τύπο πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Κ Π 544/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Ο Επίτροπος Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Η Συμφωνία Διασύνδεσης γίνεται σήμερα στη Λευκωσία την του μηνός, 2016 μεταξύ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Η Συμφωνία Διασύνδεσης γίνεται σήμερα στη Λευκωσία την του μηνός, 2016 μεταξύ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η Συμφωνία Διασύνδεσης γίνεται σήμερα στη Λευκωσία την του μηνός, 2016 μεταξύ PRIMETEL PLC εταιρείας εγγεγραμμένης στην Κύπρο με αριθμό εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ. 2.1 Σύνδεση στο Δίκτυο ΙΡ της ΑΤΗΚ Πρόσβαση Ethernet Νοητές Συνδέσεις ΙΡ...

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ. 2.1 Σύνδεση στο Δίκτυο ΙΡ της ΑΤΗΚ Πρόσβαση Ethernet Νοητές Συνδέσεις ΙΡ... ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ... 3 2. ΠΡΟΪΟΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 2 IP... 3 2.1 Σύνδεση στο Δίκτυο ΙΡ της ΑΤΗΚ...

Διαβάστε περισσότερα

(δ) την Oδηγία 2002/22/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου,

(δ) την Oδηγία 2002/22/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου, Απόφαση Επιτρόπου 5/2007 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε την Άρση των Υφιστάµενων Ρυθµιστικών Υποχρεώσεων της ΑΤΗΚ ως προς τις

Διαβάστε περισσότερα

Onephone Freephone ΟΤΕ

Onephone Freephone ΟΤΕ Υπηρεσίες ιασύνδεσης ικτύων Νοέµβριος 2009 Υπηρεσίες ιασύνδεσης Υπηρεσίες Τερµατισµού Κλήσεων Γεωγραφικοί Αριθµοί ΟΤΕ Σύντοµοι Κωδικοί Onephone Freephone ΟΤΕ Υπηρεσίες Εκκίνησης Κλήσεων Κωδικός Επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση Επιτρόπου 55/2006 5 εκεµβρίου 2006 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε τον Ορισµό Σχετικής Αγοράς, τον Καθορισµό Οργανισµού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΤΕΛΗ ΧΟΝ ΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΤΕΛΗ ΧΟΝ ΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2: ΤΕΛΗ ΧΟΝ ΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ..2 2. ΤΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΟΝ ΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ..3 2.1 Τέλη Σύνδεσης για την Παροχή των Προϊόντων Χονδρικών Μισθωµένων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχουν τα άρθρα 20

Διαβάστε περισσότερα

ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19

ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Κ..Π. 565/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Ο Επίτροπος Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΜΕΡΟΣ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΡΟΣ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN 1.1 Τερματισμός Κλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Τηλεφωνικό Δίκτυο της MTN 1.1.1 Ο τερματισμός κλήσεων στο Σταθερό

Διαβάστε περισσότερα

Κ..Π. 880 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

Κ..Π. 880 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Κ..Π. 880 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 του Νόµου και του Κανονισµού 5 περί τροποποίησης Παραρτήµατος των «Περί Ρυθµίσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΕΝΤΥΠΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΤΗΚ 2

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΕΝΤΥΠΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΤΗΚ 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ 6.1 - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΤΗΚ 2 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ 6.2 - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 3 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ 6.3 - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1. ΟΡΙΣΜΟΙ... 2 2. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ... 3 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ... 4 5. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ... 6 6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, Ιούνιος 2017 Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ΕΕΤΤ

Μαρούσι, Ιούνιος 2017 Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ΕΕΤΤ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΙΜΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ» ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Μαρούσι, Ιούνιος 2017 Εθνική

Διαβάστε περισσότερα

αναφορικά με την τροποποίηση του Υποδείγματος Προσφοράς Χονδρικών Μισθωμένων Γραμμών που δημοσίευσε η ΑΤΗΚ στις 04/08/2015

αναφορικά με την τροποποίηση του Υποδείγματος Προσφοράς Χονδρικών Μισθωμένων Γραμμών που δημοσίευσε η ΑΤΗΚ στις 04/08/2015 ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΥΠ ΑΡ. 6/2015 αναφορικά με την τροποποίηση του Υποδείγματος Προσφοράς Χονδρικών Μισθωμένων Γραμμών που δημοσίευσε η ΑΤΗΚ στις 04/08/2015 Εισαγωγή Η ΑΤΗΚ ανάρτησε στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CYTA

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CYTA ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CYTA 1.1 Τερματισμός Kλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Τηλεφωνικό Δίκτυο της Cyta 1.1.1 Ο τερματισμός κλήσεων στο Σταθερό

Διαβάστε περισσότερα

Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd. Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα. Παράρτημα 6 Βασικές Πρόνοιες και Διαδικασίες Παροχής

Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd. Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα. Παράρτημα 6 Βασικές Πρόνοιες και Διαδικασίες Παροχής Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα Παράρτημα 6 Βασικές Πρόνοιες και Διαδικασίες Παροχής ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 - ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ Το παρόν κείµενο δεν αποτελεί επίσηµο νοµικό έγγραφο αλλά αποτελεί ενιαίο ολοκληρωµένο Υπόδειγµα Προσφοράς ιασύνδεσης που δηµοσιεύεται µε σκοπό να υποβοηθήσει τους ενδιαφερόµενους στην ανάγνωση των τεσσάρων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: ΤΕΛΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: ΤΕΛΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: ΤΕΛΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 2. ΤΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ... 2 2.1 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ... 2 2.1.1 Πλήρως Αδεσμοποίητη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΜΕΡΟΣ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΡΟΣ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1.1 Το παράρτημα αυτό περιλαμβάνει τις βασικές πρόνοιες που διέπουν την παροχή Υπηρεσιών Συνεγκατάστασης από την MTN και

Διαβάστε περισσότερα

Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd. Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα. Παράρτημα 7 Τεχνική Διαχείριση Διασύνδεσης

Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd. Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα. Παράρτημα 7 Τεχνική Διαχείριση Διασύνδεσης Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα Παράρτημα 7 Τεχνική Διαχείριση Διασύνδεσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 2 1. ΓΕΝΙΚΑ 2 2. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΚΟΜΒΟΙ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΑΤΗΚ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΚΟΜΒΟΙ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΑΤΗΚ 1. ΚΟΜΒΟΙ ΑΤΗΚ 1.1. Η ΑΤΗΚ θα προσφέρει ιασύνδεση στις Πύλες Μέσων (ΠΜ) του ικτύου λογισµικής µεταγωγής και του ηµόσιου ικτύου Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών Κινητής Τηλεφωνίας της ΑΤΗΚ 1.2 Οι Κόµβοι ιασύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: ΤΕΛΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: ΤΕΛΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: ΤΕΛΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΤΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ... 3 2.1 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ... 3 2.1.1 Πλήρως Αδεσμοποίητη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ 9 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 2

ΜΕΡΟΣ 9 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 2 ΜΕΡΟΣ 9 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 2 1. ΟΡΙΣΜΟΙ... 2 2. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ... 3 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ... 4 4. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ... 2 2. ΠΡΟΪΟΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 2 IP... 2 3. ΠΡΟΪΟΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 3 IP...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1.1. Η PRIMETEL προσφέρει Εσωτερική Φυσική Συνεγκατάσταση σε κοινό Δωμάτιο Συνεγκατάστασης με άλλα τρίτα μέρη για σκοπούς παροχής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε Θ Ν Ι Κ Η Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε Θ Ν Ι Κ Η Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε Θ Ν Ι Κ Η Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕΤΤ ΑΠ 254/71/31-5-2002 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1.1 Δεν χρεώνονται Τέλη Διασύνδεσης για τον τερματισμό Ανεπιτυχών Κλήσεων στα Δημόσια Δίκτυα της ΑΤΗΚ. Ο Χρόνος Χρέωσης αρχίζει με τη λήψη απαντητικού

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση Επιτρόπου 3/2007 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε τον Ορισµό των Σχετικών Αγορών, τον Καθορισµό Οργανισµού µε Σηµαντική

Διαβάστε περισσότερα

27. ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ... 43 28. ΙΣΧΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ... 44 29. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ... 44 30. ΑΠΑΝΕΣ... 44 31. ΕΠΙΛΥΣΗ ΙΑΦΟΡΩΝ - ΙΣΧΥΟΝ ΙΚΑΙΟ... 45 32.

27. ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ... 43 28. ΙΣΧΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ... 44 29. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ... 44 30. ΑΠΑΝΕΣ... 44 31. ΕΠΙΛΥΣΗ ΙΑΦΟΡΩΝ - ΙΣΧΥΟΝ ΙΚΑΙΟ... 45 32. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙ Α 1. ΟΡΙΣΜΟΙ... 3 2. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ... 8 2.1 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΗΜΟΣΙΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΟΤΕ... 8 2.2 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΛΗΣΕΩΝ... 9 2.2.1 ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Απόφαση δυνάμει των άρθρων 20(θ), 20(ιθ) και 108 (2)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Απόφαση δυνάμει των άρθρων 20(θ), 20(ιθ) και 108 (2) Κ.Δ.Π.244/2014 Αρ.Εφ.4779, 09/5/2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση δυνάμει των άρθρων 20(θ), 20(ιθ) και 108 (2) O Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Παρατηρήσεις της Vodafone-Πάναφον στη Δημόσια Διαβούλευση της ΕΕΤΤ επί του Σχεδίου Κανονισμού Πρόσβασης & Διασύνδεσης Σεπτέμβριος 2008

Παρατηρήσεις της Vodafone-Πάναφον στη Δημόσια Διαβούλευση της ΕΕΤΤ επί του Σχεδίου Κανονισμού Πρόσβασης & Διασύνδεσης Σεπτέμβριος 2008 Παρατηρήσεις της Vodafone-Πάναφον στη Δημόσια Διαβούλευση της ΕΕΤΤ επί του Σχεδίου Κανονισμού Πρόσβασης & Διασύνδεσης Σεπτέμβριος 2008 VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Σελ. 1 από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN 1.1 Τερματισμός Κλήσεων στο Κινητό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της MTN 1.1.1. Ο τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Το παράρτημα αυτό αφορά την τεχνική διαχείριση της Διασύνδεσης με τις πρόνοιες του να εφαρμόζονται μετά που η Διασύνδεση έχει τεθεί σε κανονική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1. ΟΡΙΣΜΟΙ... 2 2. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ... 3 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ... 4 5. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ... 6 6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1.1 Το παράρτημα αυτό περιλαμβάνει τις βασικές πρόνοιες που διέπουν την παροχή Υπηρεσιών Συνεγκατάστασης από την MTN

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2Α - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2Α - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2Α - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ 1.1 Δεν χρεώνονται Τέλη Διασύνδεσης για τον τερματισμό Ανεπιτυχών Κλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: ΤΕΛΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: ΤΕΛΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: ΤΕΛΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΑΝΩΤΑΤΑ ΤΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ... 3 2.1 ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ... 3 2.1.1. Τέλος Παροχής...

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση Επιτρόπου 4/2007 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε την άρση ορισµένων σχετικών ρυθµιστικών υποχρεώσεων της ΑΤΗΚ στην αγορά

Διαβάστε περισσότερα

S.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 6355 Κ.Δ.Π. 657/2002 ιρ. 3670,

S.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 6355 Κ.Δ.Π. 657/2002 ιρ. 3670, S.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 6355 Κ.Δ.Π. 657/2002 ιρ. 3670, 31.12.2002 αριθμός 657 Οι περί Συμφωνιών Διασύνδεσης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Αρ. 4839, 19/12/2014 Κ.Δ.Π. 569/2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Αρ. 4839, 19/12/2014 Κ.Δ.Π. 569/2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Αρ. 4839, 19/12/2014 Κ.Δ.Π. 569/2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Ε Ξ Ω Φ Υ Λ Λ Ο. ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ.. /..(έτος) για την Παροχή Υπηρεσιών Σίτισης. (µήνας) 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Ε Ξ Ω Φ Υ Λ Λ Ο. ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ.. /..(έτος) για την Παροχή Υπηρεσιών Σίτισης. (µήνας) 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Ε Ξ Ω Φ Υ Λ Λ Ο ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ.. /..(έτος) για την Παροχή Υπηρεσιών Σίτισης (µήνας) 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΟΣ Α Εισαγωγή.. ΑΡΘΡΟ 1. Ορισµοί.. ΑΡΘΡΟ 2. Τόπος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1.1 Δεν χρεώνονται Τέλη Διασύνδεσης για τον τερματισμό Ανεπιτυχών Κλήσεων στα Δημόσια Δίκτυα της ΑΤΗΚ. Ο Χρόνος Χρέωσης αρχίζει με τη λήψη απαντητικού

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, Απρίλιος Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ΕΕΤΤ

Μαρούσι, Απρίλιος Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ΕΕΤΤ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ A)ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠ. ΕΕΤΤ 441/121/21-6-2007 «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΗΣΗΣ», ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ B) ΕΙΣΗΓΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση Επιτρόπου 53/2006 5 εκεµβρίου 2006 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε τον Ορισµό Σχετικής Αγοράς, τον Καθορισµό Οργανισµού

Διαβάστε περισσότερα

Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd. Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα. Παράρτημα 2 Τέλη Υπηρεσιών

Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd. Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα. Παράρτημα 2 Τέλη Υπηρεσιών Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα Παράρτημα 2 Τέλη Υπηρεσιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 2 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ 2 2. ΤΕΛΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΟΝ ΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΟΝ ΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΟΝ ΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΟΝ ΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ... 2 2. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ SDH... 2 3. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ETHERNET...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ... 2 2. ΠΡΟΪΟΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 2 IP... 2 3. ΠΡΟΪΟΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 3 IP...

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ

ΜΕΡΟΣ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΜΕΡΟΣ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ 1.1 Δεν χρεώνονται Τέλη Διασύνδεσης για τον τερματισμό Ανεπιτυχών Κλήσεων στο Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Πληροφορίες. Παρουσίαση Προϊόντος. Σχηµατική Απεικόνιση ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ. Τελευταία Αναθεώρηση: Νοέµβριος 2011

Βασικές Πληροφορίες. Παρουσίαση Προϊόντος. Σχηµατική Απεικόνιση ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ. Τελευταία Αναθεώρηση: Νοέµβριος 2011 Παρουσίαση Προϊόντος Βασικές Πληροφορίες Σχηµατική Απεικόνιση ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΙΚΤΥΩΝ Τελευταία Αναθεώρηση: Νοέµβριος 2011 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ Ορισµός Οφέλη Ηδιασύνδεσηαποτελείτηφυσικήκαιλογική σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2: ΤΕΛΗ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2: ΤΕΛΗ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2: ΤΕΛΗ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ..2 2. ΤΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ..3 2.1 Τέλη Σύνδεσης για την Παροχή των Προϊόντων Χονδρικών Μισθωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... 2 2. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 3. ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... 4 4. ΙΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΧΩΡΟΥ ΣΥΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΕΝΤΥΠΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΕΝΤΥΠΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ 6.1 - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 8 ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ... 3 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ 6.2 - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα