ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ"

Transcript

1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

2 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν βαθμούς στην ατομική βαθμολόγηση των αθλητών και αθλητριών για την πρόκριση τους στα τελικά της διοργάνωσης ανά κατηγορία Μ.Ο. Στην περίπτωση που θα υπάρξει αδειοδότηση αίθουσας στις περιφέρειες, Βορείου και Δυτικής Ελλάδας, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα εκεί και οι βαθμοί των αθλητών που έχουν αγωνιστεί αναγκαστικά στον όμιλο της κεντρικής Ελλάδας θα προσμετρηθούν στην ατομική τους βαθμολογία στον όμιλο που ανήκουν. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες για τη συμμετοχή τους στη περιφερειακή τελική φάση των κατηγοριών τους θα πρέπει να έχουν αγωνιστεί σε τουλάχιστον δυο (2) διασυλλογικούς περιφερειακούς ατομικούς γύρους του αγωνιστικού προγράμματος Σε περίπτωση πέντε (5) γύρων θα πρέπει να έχουν αγωνιστεί σε τρεις (3) γύρους ενώ σε περίπτωση έξι (6) γύρων θα πρέπει να έχουν αγωνιστεί σε τέσσερις (4) γύρους. Τα τελικά για την ανάδειξη των Πρωταθλητών Ελλάδας ανά κατηγορία καθώς και το format των αγώνων θα εξαρτηθεί και από τις αδειοδοτημένες αίθουσες. Παρατήρηση: Οι προκρίσεις ανά περιφέρεια θα ορισθούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά κατηγορία. ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΕΛΙΚΩΝ ΦΑΣΕΩΝ Σε κάθε περιφερειακό γύρο θα προκρίνονται για την τελική φάση των αγώνων τόσοι αθλητές και αθλήτριες σύμφωνα με το format της διοργάνωσης. Έπαθλα θα απονέμονται στους τρεις (3) πρώτους νικητές/τριες ανά κατηγορία καθώς και στον πρώτο και την πρώτη νικήτρια του γύρου. Επίσης θα βραβεύεται το καλύτερο παιχνίδι ανδρών και γυναικών. Για όλους τους αθλητές και της αθλήτριες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της Ε.Γ.Ο., η τελική κατάταξη τους θα γίνεται με

3 βάση τον συνολικό τους Μ.Ο. στην εκάστοτε διοργάνωση, για όσους αποκλείονται στην ίδια φάση των αγώνων. Οι αθλητές/τριες που δεν προσήλθαν να αγωνιστούν σε τελική φάση διοργάνωσης θα βαθμολογούνται με τους βαθμούς της απλής συμμετοχής.

4 ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Όλοι οι Σύλλογοι της Επικράτειας, που θα έχουν εγγραφεί με πλήρη φάκελο και θα έχουν εγκριθεί από το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, θα μπορούν να λάβουν μέρος στους Πανελλήνιους Ομαδικούς αγώνες αντιπροσωπευτικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών, των Συλλόγων που θα δηλώσουν συμμετοχή στα Ομαδικά Πρωταθλήματα. Ο διαχωρισμός των Αντιπροσωπευτικών Ομάδων των κατηγοριών, θα γίνει με βάση την κατάταξη Συλλόγων της Αγωνιστικής Περιόδου Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι εγγεγραμμένοι στην Ε.Γ.Ο. Σύλλογοι, που δεν συμμετείχαν στα Ομαδικά Πρωταθλήματα της Αγωνιστικής Περιόδου και που επιθυμούν να συμμετέχουν την τρέχουσα Αγωνιστική Περίοδο Για την τρέχουσα Αγωνιστική Περίοδο , δεν θα υπάρξει Γ κατηγορία ανδρών. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ε.Γ.Ο

5 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (5άδες) Συμμετέχουν οι δώδεκα (12) Σύλλογοι που ανήκουν στην κατηγορία, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τα Πανελλήνια Ομαδικά Πρωταθλήματα της Αγωνιστικής Περιόδου (σχετικός πίνακας κατηγοριών Συλλόγων) Κάθε Σύλλογος μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι επτά (7) αθλητές (5+2 αναπληρωματικούς) ανεξαρτήτου κατηγορίας βάση Μ.Ο. Οι δώδεκα (12) Σύλλογοι, θα αγωνιστούν σε μία (1) αγωνιστική, δύο (2) ημερών, σε συνολικά δώδεκα (12) παιχνίδια, με το σύστημα "Αντιπάλων με βαθμούς". Δηλαδή, έντεκα (11) παιχνίδια, συν ένα (1) παιχνίδι τελικής κατάταξης (ο 1 ος της μέχρι τότε κατάταξης με τον 2 ο, ο 3 ος με τον 4 ο κ.ο.κ.). Κάθε ημέρα θα αγωνίζονται σε έξι (6) παιχνίδια. Η νίκη σε κάθε αγώνα θα δίνει έξι (6) βαθμούς, ενώ στην ισοπαλία οι αντίπαλοι Σύλλογοι θα μοιράζονται από τρεις (3) βαθμούς. Θα δίνονται επίσης, επιπλέον βαθμοί σε κάθε Σύλλογο ανάλογα με τις κορύνες κάθε παιχνιδιού και συγκεκριμένα: από κορύνες = 1 βαθμός, από κορύνες = 2 βαθμοί, από κορύνες = 3 βαθμοί, από κορύνες = 4 βαθμοί, από κορύνες = 5 βαθμοί, από 1150 κορύνες και πάνω = 6 βαθμοί. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κατάταξη σε οποιαδήποτε θέση, την καλύτερη θέση θα καταλαμβάνει ο Σύλλογος με: α) τις περισσότερες κορύνες, β) τους περισσότερους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια, γ) το καλύτερο σετ, το 2ο καλύτερο σετ κ.ο.κ. Ο πρώτος Σύλλογος σε βαθμούς της τελικής κατάταξης, ανακηρύσσεται Πρωταθλητής Σύλλογος Ανδρών Α' Εθνικής 2017, ενώ οι τέσσερις (4) τελευταίοι Σύλλογοι της τελικής κατάταξης υποβιβάζονται την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στην Β' Εθνική κατηγορία.

6 Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (5άδες) Συμμετέχουν όλοι οι Σύλλογοι που δεν ανήκουν στην Α Εθνική κατηγορία. Στον σχετικό πίνακα Κατηγοριών Συλλόγων, αναφέρονται μόνο οι Σύλλογοι που αγωνίστηκαν στις ομαδικές διοργανώσεις Ανδρών την Αγωνιστική Περίοδο Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι Σύλλογοι που δεν αναφέρονται στον πίνακα και πληρούν τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Ανδρών Β εθνικής κατηγορίας. Το format των αγώνων θα εξαρτηθεί από τις αδειοδοτημένες αίθουσες.

7 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (5άδες) Συμμετέχουν οι δώδεκα (12) Σύλλογοι που ανήκουν στην κατηγορία, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τα Πανελλήνια Ομαδικά Πρωταθλήματα της Αγωνιστικής Περιόδου (σχετικός πίνακας κατηγοριών Συλλόγων) Κάθε Σύλλογος μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι επτά (7) αθλήτριες, (5+2 αναπληρωματικές) ανεξαρτήτου κατηγορίας βάση Μ.Ο. Οι δώδεκα (12) Σύλλογοι θα αγωνιστούν σε μία (1) αγωνιστική, δύο (2) ημερών με το σύστημα Αντιπάλων με βαθμούς, σε έντεκα (11) παιχνίδια + ένα (1) παιχνίδι κατάταξης (θα αγωνιστεί ο 1ος της μέχρι τότε κατάταξης με τον 2ο, ο 3ος με τον 4ο κ.ο.κ.). Η νίκη σε κάθε αγώνα θα δίνει έξι (6) βαθμούς, ενώ στην ισοπαλία οι αντίπαλοι Σύλλογοι θα μοιράζονται από τρεις (3) βαθμούς. Θα δίνονται επίσης επιπλέον βαθμοί σε κάθε σύλλογο ανάλογα με τις κορύνες κάθε παιχνιδιού και συγκεκριμένα: από κορύνες = 1 βαθμός, από κορύνες = 2 βαθμοί, από κορύνες =3 βαθμοί, από κορύνες = 4 βαθμοί, από κορύνες = 5 βαθμοί, από 1100 κορύνες και πάνω = 6 βαθμοί. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κατάταξη σε οποιαδήποτε θέση, την καλύτερη θέση θα καταλαμβάνει ο σύλλογος με: α) τις περισσότερες κορύνες, β) τους περισσότερους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια, γ) το καλύτερο σετ, το 2ο καλύτερο σετ κ.ο.κ. Ο πρώτος Σύλλογος σε βαθμούς της τελικής κατάταξης, ανακηρύσσεται Πρωταθλητής Σύλλογος Γυναικών Α' Εθνικής Ο τρεις (3) τελευταίοι Σύλλογοι της τελικής κατάταξης υποβιβάζονται την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στην Β' Εθνική κατηγορία.

8 Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (5άδες) Συμμετέχουν όλοι οι Σύλλογοι που δεν ανήκουν στην Α Εθνική κατηγορία. Στον σχετικό πίνακα Κατηγοριών Συλλόγων, αναφέρονται μόνο οι Σύλλογοι που αγωνίστηκαν στις ομαδικές διοργανώσεις Γυναικών την Αγωνιστική Περίοδο Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι Σύλλογοι που δεν αναφέρονται στον πίνακα και πληρούν τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Γυναικών Β εθνικής κατηγορίας. Οι Σύλλογοι θα αγωνιστούν με το σύστημα "Αντιπάλων με βαθμούς". Ο ακριβής τρόπος που θα αγωνιστούν, θα ανακοινωθεί αμέσως μόλις οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές. Κάθε Σύλλογος μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι επτά (7) αθλήτριες (5+2 αναπληρωματικές) ανεξαρτήτου κατηγορίας βάση Μ.Ο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κατάταξη σε οποιαδήποτε θέση, την καλύτερη θέση θα καταλαμβάνει ο Σύλλογος με: α) τις περισσότερες κορύνες, β) τους περισσότερους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια, γ) το καλύτερο σετ, το 2ο καλύτερο σετ κ.ο.κ. Σύμφωνα με την τελική κατάταξη των Συλλόγων, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα προκριθούν στην Α' Εθνική κατηγορία, οι τρεις (3) πρώτοι Σύλλογοι.

9 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUNIORS Την αγωνιστική περίοδο , η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Νεανίδων Juniors, θα ανατεθεί σε Σύλλογο της Ε.Γ.Ο. Η Αναλυτική Προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Νεανίδων , έχει ανακοινωθεί από τον διοργανωτή. Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, έχουν οι νέοι/νέες που έχουν γεννηθεί: Ηλικιακή Κατηγορία Α: 1 η Σεπτ η Αυγ Ηλικιακή Κατηγορία Β: 1 η Σεπτ η Αυγ Ηλικιακή Κατηγορία Γ: 1 η Σεπτ και μετά Οι Σύλλογοι, από την συμμετοχή και τις επιδόσεις των νέων αθλητών και αθλητριών τους, στις διοργανώσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Νεανίδων, θα λαμβάνουν βαθμούς, που θα προσμετρούνται στην γενική βαθμολογία Συλλόγων, για την ανάδειξη των Πρωταθλητών Συλλόγων Ελλάδας της Αγωνιστικής Περιόδου Η αναλυτική βαθμολογία περιγράφεται παρακάτω στο κεφάλαιο Βαθμολογία Συλλόγων. Οι νέοι αθλητές και νέες αθλήτριες, από την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων, δεν λαμβάνουν βαθμούς που προσμετρούνται στην Ατομική Βαθμολόγηση των αθλητών και αθλητριών, για την πρόκρισή τους στα Τελικά της διοργάνωσης ανά κατηγορία Μ.Ο. (εφ όσον επιθυμούν να συμμετέχουν και σε ατομικές διοργανώσεις του Αγωνιστικού Προγράμματος )

10 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές/τριες ανήκουν στην κατηγορία SENIOR, σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό για το άθλημα του Μπόουλινγκ της Ε.Γ.Ο. Το χάντικαπ ορίζεται ως μια (1) κορύνα για κάθε χρόνο πάνω από τα πενήντα (50) έτη, ενώ για τις γυναίκες, εκτός του χάντικαπ λόγω ηλικίας θα υπάρχει επιπλέον χάντικαπ οκτώ (8) κορύνες ανά παιχνίδι. Όλοι οι συμμετέχοντες/χουσες, θα αγωνιστούν σε έξι (6) προκριματικά παιχνίδια σε σύνολο κορυνών. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι τριάντα (30) πρώτοι αθλητές/τριες. Σε περίπτωση ισοβαθμίας την υψηλότερη θέση καταλαμβάνει ο αθλητής/τρια με το καλύτερο τελευταίο παιχνίδι, προτελευταίο κ.ο.κ., χωρίς το χάντικαπ. Οι αθλητές/τριες που τερμάτισαν στις θέσεις θα αγωνιστούν σε δύο (2) παιχνίδια σύνολο κορυνών και θα προκριθούν οι δέκα (10) με το μεγαλύτερο σύνολο κορυνών. ΟΙ δέκα (10) που θα προκριθούν, μαζί με τους αθλητές/τριες που κατέλαβαν τις θέσεις 1 10 θα παίξουν δύο (2) παιχνίδια, σύνολο κορυνών και θα προκριθούν οι οκτώ (8) με το μεγαλύτερο σύνολο. Οι οκτώ (8) προκριθέντες θα παίξουν δύο (2) παιχνίδια σύνολο κορυνών και στην τελική φάση θα προκριθούν οι τέσσερις (4) με το μεγαλύτερο σύνολο. Οι τέσσερις (4) προκριθέντες θα παίξουν ο 1 ος με τον 4 ο και ο 2 ος με τον 3 ο ένα (1) παιχνίδι σύνολο κορυνών. Οι δύο (2) νικητές θα παίξουν μεταξύ τους σε ένα (1) παιχνίδι σύνολο κορυνών για να αναδειχτεί ο νικητής/τρια της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ισοβαθμίας προκρίνετε ο αθλητής/τρια με το μεγαλύτερο τελευταίο παιχνίδι, προτελευταίο κ.ο.κ., χωρίς το χάντικαπ. Στην τελική φάση των τεσσάρων προκριθέντων σε περίπτωση ισοβαθμίας, αυτή θα λύνεται με το σύστημα της μιας μπαλιάς ( roll off ). Θα βραβευτούν οι τέσσερις (4) πρώτοι της τελικής φάσης και οι τρείς (3) πρώτες γυναίκες καθώς και το καλύτερο παιχνίδι ανδρών και γυναικών χωρίς το HDC. Σημείωση: Θα γίνει συντήρηση διαδρόμων πριν τα προημιτελικά.

11 Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας των τελικών της διοργάνωσης. A' Φάση τελικά Β' Φάση τελικά ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ A1 A10 A2 A9 A3 A8 A4 A7 A5 A Συντήρηση διαδρόμων B5 B8 B6 B7 B1 B4 B2 B3 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ Γ1 Γ4 Γ2 Γ3 ΤΕΛΙΚΟΙ Ν1 Ν2 Οι Σύλλογοι, από την συμμετοχή και τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών τους, στη διοργάνωση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SENIORS, θα λαμβάνουν βαθμούς, που θα προσμετρούνται στην γενική βαθμολογία Συλλόγων, για την ανάδειξη των Πρωταθλητών Συλλόγων Ελλάδας της Αγωνιστικής Περιόδου Οι αθλητές και αθλήτριες, από την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SENIORS, δεν λαμβάνουν βαθμούς που προσμετρούνται στην Ατομική Βαθμολόγηση των αθλητών και αθλητριών για την πρόκρισή τους στα Τελικά της διοργάνωσης ανά κατηγορία Μ.Ο.

12 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι στην Ε.Γ.Ο. Σύλλογοι, μέχρι την 1 η Μαΐου Το Κύπελλο Ελλάδας ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΔΗΣ , θα διεξαχθεί με το σύστημα Baker. Κάθε Σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετέχει, με μία (1) ανδρική ή και μία (1) γυναικεία ομάδα, που θα αποτελείται από επτά (7) αθλητές/τριες (5+2 αναπληρωματικούς/ές) αντίστοιχα. Οι Σύλλογοι θα αγωνιστούν σε είκοσι (20) προκριματικά παιχνίδια, τέσσερα (4) σετ των πέντε (5) παιχνιδιών. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δέκα έξι (16) πρώτες ανδρικές και οι οκτώ (8) πρώτες γυναικείες ομάδες σε σύνολο κορυνών. Οι δεκαέξι (16) πρώτες ανδρικές ομάδες θα παίξουν πέντε (5) παιχνίδια σύνολο κορυνών. Στο σύνολο των κορυνών θα προστεθεί και το 50% των κορυνών από τα προκριματικά και θα προκριθούν οι οκτώ (8) με το μεγαλύτερο σύνολο κορυνών. Οι οκτώ (8) προκριθέντες ομάδες ανδρών και οι οκτώ (8) προκριθέντες ομάδες γυναικών, θα παίξουν με το σύστημα πυραμίδας νοκ άουτ παιχνίδια, τριών (3) νικών. (Best of five) μέχρι τον τελικό. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην προκριματική φάση, την καλύτερη θέση καταλαμβάνει ο Σύλλογος με το καλύτερο τελευταίο παιχνίδι, προτελευταίο παιχνίδι κ.ο.κ. Οι Αντιπροσωπευτικές Ομάδες που αποκλείονται στον ίδιο γύρο, θα κατατάσσονται με βάση την θέση που κατέλαβαν στην προκριματική διαδικασία.

13 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Οι Σύλλογοι, από τις διοργανώσεις: Διασυλλογικοί Ατομικοί Περιφερειακοί γύροι, Τελικά Κατηγοριών Α B C Bowlers, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δυάδων, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Seniors, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων, Πανελλήνια Ομαδικά Πρωταθλήματα και Κύπελλο Ελλάδας, θα λαμβάνουν ειδική βαθμολογία, που θα προσμετρείται στην συνολική βαθμολογία Συλλόγων, για την ανάδειξη του Πρωταθλητή συλλόγου, Δευτεραθλητή και Τριταθλητή συλλόγου της αγωνιστικής περιόδου Ο αναλυτικός τρόπος ατομικής και συλλογικής βαθμολόγησης, αναφέρεται σε επόμενο κεφάλαιο της Προκήρυξης Αγώνων

14 ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ Οι Ελληνικές αντιπροσωπευτικές αποστολές, την αγωνιστική περίοδο , θα συμμετέχουν σε εκτός Ελλάδας διοργανώσεις, μόνο εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Οι προκρίσεις για τα διάφορα πρωταθλήματα (Ευρωπαϊκά ή Παγκόσμια) θα γίνονται με αγώνες επιλογής (trials), εκτός εάν κριθεί αναγκαίο και μόνο εάν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση, με απευθείας επιλογή από τους Εθνικούς Προπονητές και την Τ.Ε. Μπόουλινγκ. Στους αγώνες επιλογής (trials) των αθλητών και αθλητριών που θα αποτελούν τις Ελληνικές Εθνικές Αποστολές, έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι αθλητές και αθλήτριες ανεξαρτήτου κατηγορίας και χωρίς HDCP. Ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων (format), θα ανακοινώνεται το αργότερο δέκα πέντε (15) ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής τους.

15 ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, θα λαμβάνουν βαθμούς με την συμμετοχή τους στις ατομικές διοργανώσεις που περιλαμβάνει το Αγωνιστικό Πρόγραμμα της περιόδου Το σύνολο της βαθμολογίας αυτής, θα καθορίσει την πρόκριση τους στις τελικές διοργανώσεις ανά κατηγορία, σύμφωνα με τον αριθμό πρόκρισης που θα ανακοινωθεί όπως ορίζει η Αναλυτική Προκήρυξη των αγώνων. Οι βαθμοί που μπορούν να λάβουν οι αθλητές και αθλήτριες ανά διοργάνωση, περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα: Παρατήρηση: Οι βαθμοί θα αποδίδονται στους αθλητές και αθλήτριες, που ολοκλήρωσαν και τα έξι (6) παιχνίδια της προκριματικής διαδικασίας.

16 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Οι Σύλλογοι, θα λάβουν βαθμούς σύμφωνα με την συμμετοχή και τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών τους στις ατομικές και ομαδικές διοργανώσεις που περιλαμβάνει το Αγωνιστικό Πρόγραμμα της περιόδου Το σύνολο της βαθμολογίας αυτής, θα καθορίσει τον Πρωταθλητή, Δευτεραθλητή και Τριταθλητή Σύλλογο της Αγωνιστικής Περιόδου , καθώς επίσης και την τελική κατάταξη όλων των εγγεγραμμένων στην Ε.Γ.Ο. Συλλόγων, που θα κατατεθεί στο αρμόδιο τμήμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Οι βαθμοί που μπορούν να λάβουν οι Σύλλογοι, ανά είδος διοργάνωσης, περιγράφονται στους παρακάτω πίνακες: ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

17 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ (ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΑΘΜΟΙ) ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ Β ΈΘΝΙΚΗ Α' ΕΘΝΙΚΗ Β ΈΘΝΙΚΗ κάθε κάθε κάθε κάθε συμμετοχή συμμετοχή συμμετοχή συμμετοχή 200 1η Θέση 500 1η Θέση 500 1η Θέση 500 1η Θέση 500 2η Θέση 400 2η Θέση 400 2η Θέση 400 2η Θέση 400 3η Θέση 300 3η Θέση 300 3η Θέση 300 3η Θέση 300 4η Θέση 250 4η Θέση 250 4η Θέση 250 4η Θέση 250 5η Θέση 200 5η Θέση 200 5η Θέση 200 5η Θέση 200 6η Θέση 150 6η Θέση 150 6η Θέση 150 6η Θέση 150 7η Θέση 100 7η Θέση 100 7η Θέση 100 7η Θέση 100 8η Θέση 50 8η Θέση 50 8η Θέση 50 8η Θέση 50

18 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΔΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι (6) περιφερειακοί ατομικοί γύροι, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2017

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2017 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS 2016-2017 ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/2017 - ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2017 Αθήνα, 03/01/2017 αρ. πρωτ.:20 ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SENIORS MATRIX BOWLING 1ο χλμ. Λαμίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ Αναλυτική Προκήρυξη Αγωνιστικού Προγράμματος 2015-2016 (new version) /σελ. 1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Θεσσαλονίκη 17 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Ατομικού Πρωταθλήματος για την περίοδο 2016-2017, με ημερομηνία έναρξης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Θεσσαλονίκη 8 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2017-2018 ΑΙΘΟΥΣΑ:. TEN PIN BOWLING ΤΥΠΟΣ:. Ατομικό, Μικτό με Handicap ΗΜ/ΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:. ΔΕΥΤΕΡΑ 18/09/2017 ΔΙΑΡΚΕΙΑ:. 4 εβδομάδες, κάθε Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αθήνα, 09/05/2017 αρ. πρωτ.:3131 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2016-2017 ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-05-2017 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-05-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 2ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 2ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ Αθήνα, 13/01/2017 αρ. πρωτ.144 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 2ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2016-2017 ΔΕΥΤΕΡΑ 24-01-2017 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 29-01-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ 2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αθήνα,22/03/2017 αρ. πρωτ.:1871 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 4o ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2016-2017 ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 4-04-2017 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 9-04-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 3ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Σάββατο 6/1/2018 μέχρι Κυριακή 14/1/2018

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 3ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Σάββατο 6/1/2018 μέχρι Κυριακή 14/1/2018 Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 3ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling 2017-2018 από Σάββατο 6/1/2018 μέχρι Κυριακή 14/1/2018 Περιφέρειες διεξαγωγής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 4ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Σάββατο 3/2/2018 μέχρι Κυριακή 11/2/2018

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 4ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Σάββατο 3/2/2018 μέχρι Κυριακή 11/2/2018 Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 4ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling 2017-2018 από Σάββατο 3/2/2018 μέχρι Κυριακή 11/2/2018 Περιφέρειες διεξαγωγής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 1ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2016

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 1ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2016 Αθήνα, 29/11/2016 Αρ. Πρωτ.:5802 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 1ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2016-2017 ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΡΩΤΟΥ (1 ου ) ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα για το Άθλημα του Μπόουλινγκ Αγωνιστική Περίοδος 2019 ( )

Αγωνιστικό Πρόγραμμα για το Άθλημα του Μπόουλινγκ Αγωνιστική Περίοδος 2019 ( ) ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο Δ (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 15123 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 KifissiasAve. OAKA D Building (Former

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αθήνα, 28/04/2016 αρ. πρωτ.:2484 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ B ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2015-2016» ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/05/2016 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/05/2016 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Ο Α.Σ.Μ. Γλυφάδας προκηρύσσει πρωτάθλημα που θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρα 6:30 μμ στην αίθουσα του Blanos Bowling. Δικαίωμα συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 2ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Τρίτη 5/12/2017 μέχρι Κυριακή 10/12/2017

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 2ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Τρίτη 5/12/2017 μέχρι Κυριακή 10/12/2017 Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 2ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling 2017-2018 από Τρίτη 5/12/2017 μέχρι Κυριακή 10/12/2017 Περιφέρειες διεξαγωγής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος 2015-2016 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων τύπου Baker για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ Θεσσαλονίκη 6 Οκτωβίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή του Κυπέλλου για τις ομάδες που μετέχουν στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα 4άδων για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

Athens Club Open ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ BOWLING ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Athens Club Open ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ BOWLING ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ Athens Club Open ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ BOWLING 2015-2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 1.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στο Παναττικό Κύπελλο Bowling 2015-2016, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα Σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

U.A.B.C 2 nd Play & Fly Tournament

U.A.B.C 2 nd Play & Fly Tournament U.A.B.C 2 nd Play & Fly Tournament H U.A.B.C. προκηρύσσει αθλοπαιδιά με 4 προκριματικούς αγώνες και τελικά Petersen σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν στις 15/9/2017. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. *************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος 2015-2016 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων 2άδων τύπου «9 no-tap»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ Σχεδιασμός Αγωνιστικού Προγράμματος για το Άθλημα του Μπόουλινγκ Αγωνιστική Περίοδος 2019 ( )

ΠΡΟΤΑΣΗ Σχεδιασμός Αγωνιστικού Προγράμματος για το Άθλημα του Μπόουλινγκ Αγωνιστική Περίοδος 2019 ( ) ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο Δ (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA D Building (Former

Διαβάστε περισσότερα

1 st Bowling S.O.F.T. Tour / 1 ος ΣΤΑΘΜΟΣ Singles Open Friendship Tournaments

1 st Bowling S.O.F.T. Tour / 1 ος ΣΤΑΘΜΟΣ Singles Open Friendship Tournaments Singles Open Friendship Tournaments ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ατομικό Τουρνουά Μπόουλινγκ Όλους τους παίκτες (Bowlers) μπόουλινγκ Bowling S.O.F.T. Organizing Committee

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Θεσσαλονίκη 11 Οκτωβρίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων 4άδων για την περίοδο 2016-2017, με ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τη ευτέρα, 8 Σεπτεµβρίου 2014 και ώρα 18:30, όσοι αθλητές & αθλήτριες επιθυµούν, θα αγωνιστούν σε 6 παιχνίδια σύνολο κορινών. Οι επτά πρώτοι/ες θα αποτελέσουν την οµάδα που θα λάβει µέρος στο ιασυλλογικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 (Περιγραφή και βασικοί κανονισμοί) - Οι χώροι διεξαγωγής θα ανακοινωθούν αργότερα. Ημερομηνία: 21/11/2016 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΜ 2012 13. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 13 / ΑΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ μην ημ/νια διοργάνωση πόλη ΔΙΕΘΝΗ/ΑΡΓΙΕΣ κλπ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΜ 2012 13. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 13 / ΑΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ μην ημ/νια διοργάνωση πόλη ΔΙΕΘΝΗ/ΑΡΓΙΕΣ κλπ ΑΓΩΝΤΚ ΠΓΑΜΜΑ ΕΜ 2012 13 ΕΛΛΗΝΚΗ ΜΠΝΔΑ ΜΠΥΛΝΓΚ ΠΓΑΜΜΑ 2012 13 / ΑΝΑ ΑΒΒΑΤΚΥΑΚ μην ημ/νια διοργάνωση πόλη ΔΕΘΝΗ/ΑΓΕ κλπ ΕΠ 9 16 1ος OPEN ΓΥ ΧΑΝΑ 23 18 26 ΕΠ / WSC ΚΥΠ 30 1ος ΠΕΦΕΕΑΚ ΓΥ ΝΤ ΒΕ ΚΗΤΗ ΚΤ 7 14

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ Θεσσαλονίκη 9 Οκτωβρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ 2018-2019 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων 4άδων για την περίοδο 2018-2019, με ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2013 2014

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2013 2014 ΕΝΑΡΞΗ: 9 Σεπτεµβρίου 2013 ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 12 ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: ευτέρα ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18:30 Τη ευτέρα, 9 Σεπτεµβρίου 2013, οι αθλητές & οι αθλήτριες που επιθυµούν θα αγωνιστούν σε 6 παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON Προκριματική Φάση θα διεξάγουν τρεις σύλλογοι, η Ελληνική Ομοσπονδία

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON Προκριματική Φάση θα διεξάγουν τρεις σύλλογοι, η Ελληνική Ομοσπονδία ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON 2018-19 (12 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 3 ο Πρωτάθλημα υπό τη Διοικούσα Επιτροπή) ΓΕΝΙΚΑ 1. Προκηρύσσεται, από τη Διοικούσα Επιτροπή για τη Δημιουργία Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2012 1 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια με έδρα την ΑΘΗΝΑ Β ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ COSMIC BOWLERS CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ 2012 2013 Το Cosmic Bowlers Club διοργανώνει πρωτάθλημα & κύπελλο τετράδων για την περίοδο 2012-13. Ημέρα & Ώρα Διεξαγωγής Κάθε Τετάρτη, 19.30 Έναρξη 26

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ Θεσσαλονίκη 29 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ 2017-2018 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων 4άδων για την περίοδο 2017-2018, με ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 31/05/2019 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ αρ. πρωτ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αθήνα 31/05/2019 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ αρ. πρωτ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο Δ (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 15123 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 KifissiasAve. OAKA D Building (Former

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Δύναμη Συλλόγων - Περιφερειών 1.1 Συλλόγων ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020 Η δύναμη των Συλλόγων προκύπτει από τα στοιχεία του ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2015-2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2015-2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 015-01 ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 015 Α.Π. 4/0151011 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΥΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Π.Β.Ε.) ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Αριθ.πρωτ. 748 Μαρούσι, 8 Σεπτεμβρίου 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ Σύμφωνα, με τις ειδικές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων τοπικήs

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 6ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING ΑΠO ΔΕΥΤΕΡΑ 29/02/2016 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/03/2016

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 6ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING ΑΠO ΔΕΥΤΕΡΑ 29/02/2016 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/03/2016 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 6ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2015-2016 ΑΠO ΔΕΥΤΕΡΑ 29/02/2016 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/03/2016 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΥΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Π.Β.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

Singles Open Friendship Tournament

Singles Open Friendship Tournament Singles Open Friendship Tournament ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ατομικό Τουρνουά Μπόουλινγκ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ Όλους τους παίκτες (Bowlers) μπόουλινγκ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Bowling S.O.F.T. Organizing Committee

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Περιφέρειες διεξαγωγής

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Περιφέρειες διεξαγωγής ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο Δ (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA D Building (Former

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους: Αρ. Πρωτ: 3441 Αθήνα:21/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, με τους παρακάτω όρους: Τόπος: Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να αναγράφουν υποχρεωτικά στις καταθέσεις τους τους κωδικούς πληρωμής που αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2010 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια με έδρα την ΑΘΗΝΑ Β ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ «5ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING » ΑΠO ΔΕΥΤΕΡΑ 15/02/2016 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/02/2016

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ «5ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING » ΑΠO ΔΕΥΤΕΡΑ 15/02/2016 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/02/2016 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ «5ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2015-2016» ΑΠO ΔΕΥΤΕΡΑ 15/02/2016 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/02/2016 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΥΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ BACKGAMMON

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ BACKGAMMON ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ BACKGAMMON ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑ ΟΣ BACKGAMMON 2017-18 ΓΕΝΙΚΑ 1. Σύµφωνα µε σχετική Προκήρυξή της ιοικούσας Επιτροπής για τη ηµιουργία Οµοσπονδίας Backgammon

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ Διοργάνωση ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016 Ημερομηνία Προκριματική Φάση: 6/10/16, Τελική Φάση 8 & 9/10/16 Ωρα έναρξης Προκρ.Φ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Ζ' ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑIΡIΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Οµοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2015-2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2015-2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2015-2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Α.Π. 20/20151103 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΥΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Π.Β.Ε.) ΑΓΩΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ROCK N' BOWL BOWLING CLUB OPEN 2013 5 ος Σταθμός του Cyprus Bowling Tour 2013 Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (Κ.Ο.ΜΠΟ.) ΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2017 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Νήσων Αιγαίου Εύβοια - Ανατολική Στερεά Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Θεσσαλία Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2018-2022 1 ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (1) ΣΤΟΧΟΙ 3 ΣΕΛ (2) ΠΡΟΛΟΓΟΣ 3 (3) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 4 (4) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 5 (5) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 5 (6)

Διαβάστε περισσότερα

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ========================================

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ======================================== ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Δημήτρης Ζαχουλίτης Τηλ. : 210-93.51.777 Fax: 210-93.56.904 Email: competition@segas.gr ========================= Αρ. Πρωτ. : 194 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 3ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ

Η Ε.Γ.Ο. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 3ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ Η Ε.Γ.Ο. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 3ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2015-2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΥΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας Παμπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 7 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ. 152 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δήμο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Κανονισμοί Εθνικού Πρωταθλήματος Κριτήρια επιλογών Εθνικών Ομάδων 2014-15 Κανονισμοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσματα 1.Αγώνας Σκι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΩΝ 2013

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΩΝ 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΩΝ 2013 Α) Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ομάδων 2013 θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου 2013, σε χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα. Β) 1 - Στο πρωτάθλημα θα κληθούν

Διαβάστε περισσότερα

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF 49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF Krasnoyarsk, Ρωσία, 15 Νοεμβρίου - 24 Δεκεμβρίου 2013 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 10 13 Οκτωβρίου 2013 Τόπος Διεξαγωγής Αγώνων Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II Θεσσαλονίκη 17 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή του Εσωτερικού Προκριματικού για το Rally Αιγαίου II 2016-2017, με ημερομηνία έναρξης

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 11/10/2017 αρ.πρωτ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα, 11/10/2017 αρ.πρωτ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο EKAE (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA EKAE Building

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2015-16 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RS:X, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STANDARD/RADIAL, STAR, 49er, MATCH RACE, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2011, ορίζονται τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014.

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014. Τοπική Επιτροπή υτικής Ελλάδας Παµπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 17 Οκτωβρίου 2014 Αρ. Πρωτ. 157 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήµο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 10/7/ 2015 Αρ. Πρωτ.: - 725 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

F.B.C. STARS on Tour

F.B.C. STARS on Tour F.B.C. STARS on Tour 1 st TOUR Sofia, Bulgaria 22-27 Ιουνίου 2017 * * * * * * * * * * Ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του διαγωνισμού "1 st F.B.C. STARS on Tour". Στα πλαίσια του ταξιδιού "Ε.Σ.Μ.Α. on ΤOUR"

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC TAEKWONDO FEDERATION 19, DIMITRAS STR. (4 th floor) P.C ATHENS - GREECE TEL: FAX:

HELLENIC TAEKWONDO FEDERATION 19, DIMITRAS STR. (4 th floor) P.C ATHENS - GREECE TEL: FAX: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ. 10442 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.6820112-13 FAX: 210-6820116 E-mail: info@elot-tkd.gr website: www.elot-tkd.gr HELLENIC TAEKWONDO FEDERATION 19, DIMITRAS

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ BACKGAMMON ΤΟΥ 12 ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ BACKGAMMON ΤΟΥ 12 ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ BACKGAMMON ΤΟΥ 12 ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON 2018-19 ΓΕΝΙΚΑ 1. Σύμφωνα με σχετική Προκήρυξή της Διοικούσας Επιτροπής για τη Δημιουργία Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΟΡΓΑΝΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Παγκορασίδες) Συνδυασμός Χορευτικών Βημάτων S Min. 2. Min.8

Α. ΟΡΓΑΝΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Παγκορασίδες) Συνδυασμός Χορευτικών Βημάτων S Min. 2. Min.8 ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝO. Α. ΟΡΓΑΝΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Min. 3 / Max 9 Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Παγκορασίδες) Min. 2 Δυναμικά με Περιστροφή Min.1 Άλματα (min.1-max.3) Ισορροπίες (min.1-max.3) Περιστροφές (min.1-max.3)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018-2019 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Τα μέλη του Α.Σ.Μ. Πειραιά είναι: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ 2017-18 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

47o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF

47o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF 47o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF Γιοχάνεσμπούργκ, Νότια Αφρική, 29 /11-8 /12 / 2011 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 20-23 Οκτωβρίου 2011 Τόπος ιεξαγωγής Αγώνων. Πέμπτη 20 Οκτωβρίου έως Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. 08/09/2017 - E2 ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΟΜΠΟ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΟ "ALL STARS" -

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ «7ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING » ΑΠO ΔΕΥΤΕΡΑ 4/04/2016 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/04/2016

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ «7ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING » ΑΠO ΔΕΥΤΕΡΑ 4/04/2016 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/04/2016 Αθήνα,../03/2016 Αρ. Πρωτ.:.. Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ «7ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2015-2016» ΑΠO ΔΕΥΤΕΡΑ 4/04/2016 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/04/2016 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΥΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ 2017-2018 Θεσσαλονίκη 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή των Προκριματικών Αγώνων για το Rally Αιγαίου 2017-2018, με ημερομηνία έναρξης την Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

COSMIC BOWLING CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ

COSMIC BOWLING CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ COSMIC BOWLING CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ 2016 2017 Το Cosmic Bowling Club διοργανώνει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Τετράδων για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, όπου θα συμμετάσχουν οκτώ (8) ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΘΜΟΙ ΚΟΡΙΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Μ.Ο. 1 ΡΟΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΘΜΟΙ ΚΟΡΙΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Μ.Ο. 1 ΡΟΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο EKAE (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA EKAE Building

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 15/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 344 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α1 - Α2 - Β - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Θεσσαλονίκη 15/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 344 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α1 - Α2 - Β - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Θεσσαλονίκη 15/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 344 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α1 - Α2 - Β - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. προκηρύσσεται Διασυλλογικός Αγώνας Ακροβατικής Γυµναστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2014 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΡΙΣΗ TOURNAMENT INFORMATION TOURNAMENT DELIMITATIONS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. stefani@galactica.com.cy www.lba.com.

ΕΓΚΡΙΣΗ TOURNAMENT INFORMATION TOURNAMENT DELIMITATIONS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. stefani@galactica.com.cy www.lba.com. LIMASSOL BOWLING CLUB OPEN 2013 2nd STOP OF CYPRUS BOWLING TOUR 2013 Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (Κ.Ο.ΜΠΟ.) ΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων και Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Sports Park στα Σπάτα

του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων και Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Sports Park στα Σπάτα Η Ε.Γ.Ο προκηρύσσει την 3 η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων και Νεανίδων 2016-2017 που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Sports Park στα Σπάτα από Σάββατο 11/3/2017 έως Κυριακή 12/3/2017 ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΡΙΣΗ TOURNAMENT INFORMATION TOURNAMENT DELIMITATIONS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΕΓΚΡΙΣΗ TOURNAMENT INFORMATION TOURNAMENT DELIMITATIONS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ COSMIC BOWLING CLUB OPEN 2013 1 ST STOP OF CYPRUS BOWLING TOUR 2013 Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (Κ.Ο.ΜΠΟ.) ΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..4681/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2015 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΕΚΔΟΣΗ 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 1.1 Οι βασικές κατηγορίες των αθλητών/τριών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-17 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..4733/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..6336/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Ν.Α

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Ν.Α Το παρόν ερωτηματολόγιο συνετάγη από τον Πρόεδρο της Ενώσεως Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής Ε.Σ.Σ.Ν.Α. Χρήστο Γκορίτσα σε συνέχεια της μαζικής και γόνιμης συγκεντρώσεως των σωματείων μελών της Ε.Σ.Σ.Ν.Α.,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016 AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016 Η Ένωση Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου είναι ένας οργανισμός όπου αποφασίζουν για όλα οι εκπρόσωποι των ομάδων. Την ευθύνη για τις διοργανώσεις που θα γίνουν θα

Διαβάστε περισσότερα