ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ // //#3. aoloutraki.gr ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 09/10/ :00 ΘΩ ΕΙΟ ΣΤΑ ΙΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ // //#3. aoloutraki.gr ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 09/10/ :00 ΘΩ ΕΙΟ ΣΤΑ ΙΟ"

Transcript

1 ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ // //#3 aoloutraki.gr ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 09/10/ :00 ΘΩ ΕΙΟ ΣΤΑ ΙΟ

2

3 EDITORIAL ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Έτος ίδρυσης: 1970 Χρώματα: Πορτοκαλί, Μαύρο, Μωβ Έμβλημα: Αναβλύζουσα πηγή ιαματικού νερού Άριθμος Μητρώου Ε.Π.Ο.: 1594 Έδρα: Θώδειο Στάδιο ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ελευθερίου Βενιζέλου 32, Λουτράκι, ΤΚ ΤΙΤΛΟΙ Πρωταθλητής Κορινθίας: 4 (199091, , , ) Κυπελλούχος Κορινθίας: 2 (197475, ) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Καναβός Θωμάς Πρόεδρος Οικονόμου Γεώργιος Αντιπρόεδρος Κουλουμέντας Ηλίας Αντιπρόεδρος Μήτρου Σωτήρης Αντιπρόεδρος Γέρου Δημήτριος Γραμματέας Πάστρας Παναγιώτης Ειδικός Γραμματέας Δημάκης Παναγιώτης Ταμίας Μαρινάκης Χαράλαμπος Βοηθός ταμία Γεωργίου Δημήτρης Υπ/ος Δημοσίων Σχέσεων Ευδαίμων Αντώνης Υπ/νος Στρατηγικού Σχεδιασμού Φίλης Αναστάσιος Υπ/νος Ανάπτυξης Λογοθέτης Κων/νος Υπεύθυνος υλικού Βλάχος Ιωάννης Γραφείο Τύπου aoloutraki.gr Η ομάδα μας υποδέχεται σήμερα στο Θώδειο έναν από τους διεκδικητές του τίτλου, την ομάδα του Α.Ο Ζευγολατιού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, με αποκλειστικό βεβαίως στόχο την πρώτη νίκη εντός έδρας στο φετινό Πρωτάθλημα. Οι οράνιε δεν έχουν το ξεκίνημα που θα ήθελαν στη φετινή σεζόν με βασικότερη αιτία την απώλεια ορισμένων βασικών τους ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών από την πρεμιέρα κιόλας του Πρωταθλήματος. Με μοναδικό αμφίβολο τον Γιώργο Παπαναστασίου, οι οράνιε θα κυνηγήσουν τη νίκη, η οποία θα έρθει μέσα από μεγάλη προσοχή και πολλή δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο επίκεντρο της δράσης του Συλλόγου αυτή την εβδομάδα δεν ήταν μόνο η αγωνιστική προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα. Ο Α.Ο Λουτράκι στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού αθλητισμού επισκέφτηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου και πρόσφερε δώρα, χαρά και ενθουσιασμό στους νεαρούς μαθητές. Παράλληλα, ο σύλλογος για πρώτη φορά, θα συμμετάσχει στην μεγάλη Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Κορινθία 2016», η οποία ανοίγει τις πύλες της την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Κορινθίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ.Θεοδώρων στο Συνεδριακό κέντρο Λουτρακίου.

4 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΙΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 38 ΛΟΥΤΡΑΚΙ Τηλ. : ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ O 3ος ΟΜΙΛΟΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ Υ / Κ ΒΑΘΜΟΙ 1 Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ / ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ / ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ / ΦΩΣΤΗΡΑΣ / Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ / ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ / A.O ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ / Α.Ο ΘΗΒΑ / Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ / ΑΧΑΪΚΗ / ΑΙΟΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ / Α.Ο ΧΑΛΚΙΔΑ / ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ / 6 1 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΙΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 38 ΛΟΥΤΡΑΚΙ Τηλ. :

5 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΔΑΚΗ Αγοραπωλησίες Ενοικιάσεις ακινήτων Μέλος του Σ.Ε.Κ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών)

6 O 3ος ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΙΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 38 ΛΟΥΤΡΑΚΙ Τηλ. : Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΧΑΪΚΗ Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 10 ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 22 Α.Ο. ΘΗΒΑ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑ 10 ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 00 Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 02 ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ 13 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 01 ΡΕΠΟ: Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ Α.Ο.ΧΑΛΚΙΔΑ ΦΩΣΤΗΡΑΣ Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Α.Ο. ΘΗΒΑ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ε. ΑΧΑΪΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗΣ ΡΕΠΟ: ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΙΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 38 ΛΟΥΤΡΑΚΙ Τηλ. :

7 Κουλουµέντας Ηλίας Εθνικής Αντίστασης 1 Λουτράκι Τηλ. για ραντεβού

8 ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016 Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι συμμετέχει στην 7η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016», η οποία πραγματοποιείται στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, από την Τετάρτη 5 έως την Κυριακή 10 Οκτωβρίου Η Έκθεση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Κορινθίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων. Επισκεφθείτε το περίπτερο του Α.Ο Λουτράκι (περίπτερο Νο82) για να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του συλλόγου μας. Σας περιμένουμε με πολλά δώρα και εκπλήξεις! Επίσης μπορείται να προμηθευτείτε διάφορα ρούχα και αξεσουαρ της ομάδας έναντι μικρής οικονομικής ενίσχυσης προς τον σύλλογο. Στην Έκθεση θα συμμετάσχουν 200 εκθέτες που αναμένεται να προσελκύσουν περισσότερους από επισκέπτες. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το ωράριο λειτουργίας Τετάρτη Δευτέρα: 17:30 22:00, Σάββατο Κυριακή: 10:00 22:00 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Έκθεσης : η Αγωνιστική

9 Από το 1965 ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΠΙ ΑΥΡΟΥ ΙΣΘΜΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ τηλ.:

10 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Το Πρώτο Δημοτικό σχολείο Λουτρακίου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του Α.Ο Λουτράκι με αφορμή την Ευρωπαϊκή εβδομάδα Αθλητισμού και την Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Καναβός, ο ειδικός γραμματέας κ. Παναγιώτης Πάστρας, ο υπεύθυνος της Σχολής ποδοσφαίρου κ. Δημήτρης Γεωργίου με την οργανωτική υπεύθυνο κα. Ελένη Βλάχου. Μαζί τους ήταν οι προπονητές της Σχολής ποδοσφαιρου κ.κ Γιάννης Νούλας και Σωκράτης Πέτρου, οι ποδοσφαιριστές Ηλίας Σιώκος, Νίκος Παπουτσής, Θοδωρής Μπριλάκης, Αλέξανδρος Βαλκάνος, Γιούρι Τιάγκο και ο φροντιστής του ανδρικού τμήματος κ. Θόδωρας Παντελέων. Οι προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου και οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας οργάνωσαν αγώνες επίδειξης στο προαύλιο του σχολείου και επέβλεψαν αγώνες μεταξύ των μαθητών όλων των τάξεων. Η επιτυχία της εκδήλωσης αποτυπώθηκε στα χαρούμενα πρόσωπα όλων των μικρών μαθητών, οι οποίοι συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό και διασκέδασαν με το παιχνίδι. Ο πρόεδρος του Α.Ο Λουτράκι κ. Θωμάς Καναβός αναφέρθηκε στη σημερινή πρωτοβουλία και δήλωσε σχετικά: Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Διδασκόντων και τον Διευθυντή κ. Μιχαήλ Πολυχρονόπουλο για την πολύτιμη συνεργασία τους, τη φιλοξενία τους και την ευκαιρία που έδωσαν στον Α.Ο Λουτράκι να βρεθεί άλλη μια φορά κοντά στα παιδιά. Οι επισκέψεις σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα συνεχιστούν, όποτε μας δίνεται η ευκαιρία, με απώτερο στόχο να μεταφέρει ο Α.Ο Λουτράκι στην εκπαιδευτική κοινότητα το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας, του αθλητικού πνεύματος και να παρακινήσει τα μικρά παιδιά να κάνουν τον αθλητισμό μόνιμο κομμάτι της καθημερινότητας τους. Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού έχει θεσμοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη χώρα μας την περίοδο 24 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου Σκοπός της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού είναι η αύξηση της συμμετοχής όλων των πολιτών στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να ώστε να υιοθετήσουν έναν ενεργό και υγιή τρόπο ζωής. H Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού αθλητισμού έχει καθιερωθεί με στόχο να παρακινήσει τους μαθητές να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια ή/και ενίσχυση της ευεξίας.

11 στην Κόρινθο Εθν. Αντιστάσεως 62 Τηλέφωνa

12 H ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

13 H ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

14 H "RAW HABITS" ειναι η πρώτη εγκεκριμένη μονάδα παρασκευής Β.Α.R.F. τροφής για ζώα συντροφιάς σύμφωνα με το καν. (ΕΚ) 1069/2009, αδειοδοτημένη απο το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με ειδικο κωδικο αριθμο εγκρισης 271Y3EL15PE. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ & ΣΥΝΤΗΡHΤΙΚΑ Συγκεντρωτικά τα οφέλη της BARF διατροφής Παρέχει στο σκύλο σας φυσικές πηγές ασβεστίου και βιταμινών (πλήρες αναγνωρίσιμα από τον οργανισμό του) Αυξημένη ενέργεια Λαμπερό και υγιές δέρμα απαλό τρίχωμα Καθαρά δόντια εξαφάνιση δυσοσμίας στόματος Ελαχιστοποίηση της τριχόπτωσης Μείωση της ποσότητας των κοπράνων Σφιχτά και καλοσχηματισμένα κόπρανα( ένδειξη της ποιότητας της τροφής) Αύξηση της μυϊκής μάζας Αφομοίωση της τροφής του 80% και ορθή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών Μείωση των αλλεργιών και δερματικών προβλημάτων Ενίσχυση του ανοσοποιητικού Ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων προσβολής του σκύλου από καρκίνο(100% φυσική τροφή χωρίς χρωστικές και συντηρητικά) Σωστή και σταδιακή ανάπτυξη κουταβιών Αύξηση του ορίου ηλικίας Κάντε στο κατοικίδιό σας ένα δώρο και ξεκινήστε την ωμοφαγία με BARF διατροφή βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής του αλλά και τη συμβίωσή σας μαζί του! Λ. Αθηνών Ο.Τ. 240, Λουτράκι T: , M: F: facebook/raw.habits, W:

15 Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ Εξαφανισμένος από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κορινθίας την περασμένη δεκαετία, ο Α.Ο Ζευγολατιού προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα λειτουργικά του προβλήματα με μια συγχώνευση με τον Παμβοχαϊκό και την ίδρυσης μιας νέας ομάδας με το όνομα Α.Ε Βόχας. Μετά από λίγα χρόνια, όμως, και αυτό το εγχείρημα δεν προχώρησε αρκετά με αποτέλεσμα η νέα ομάδα να διαλυθεί και ο σύλλογος να παραμείνει ανενεργός. Η αναγέννηση, ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια, όταν τις τύχες του συλλόγου ανέβαλε ο βιομήχανος κ. Θάνος Πισιμίσης, ο οποίος ακόμη και σήμερα διατηρεί τον τίτλο του επίτιμου προέδρου της ομάδας. Ο σύλλογος χτίστηκε από την αρχή, απέκτησε πάλι ζωή και προοπτική. Ο Α.Ο Ζευγολατιού ανέβηκε γρήγορα τις μικρές κατηγορίες των τοπικών πρωταθλημάτων,έφτασε σε δύο διαδοχικά νταμπλ στην πρώτη κατηγορία του νομού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ παράλληλα δημιούργησε τη δική του Ακαδημία ποδοσφαίρου. Η άνοδος στη Γ Εθνική μέσω του Πρωταθλήματος των Πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ (μπαράζ) δεν επιτεύχθηκε την πρώτη χρονιά. Ο Ιάλυσος Ρόδου ήταν η ομάδα που πήρε τελικά το εισιτήριο της ανόδου, ενώ οι «κανονιέρηδες» κατέλαβαν την 3η θέση του ομίλου. Στην περσινή σεζόν, οι ριζικές αλλαγές που επέβαλε η ΕΠΟ στους αγώνες μπαράζ, με την μετατόπιση του πάντοτε ισχυρού Πρωταθλητή Δωδεκανήσου σε διαφορετικό όμιλο και την αλλαγή στους κανονισμούς που επέτρεψε και στη δεύτερη ομάδα του ομίλου να ανέβει κατηγορία, δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη από την ομάδα του ΑΟΖ. Η ομάδα καταλαμβάνει τη 2η θέση πίσω από τη Θύελλα Ραφήνας και προβιβάζεται στη Γ Εθνική. Η δυναμική της ομάδας, βεβαίως, δεν σταματάει εδώ. Οι άνθρωποι του συλλόγου ονειρεύονται τη Football League και το καλοκαίρι χτίζουν μια ομάδα με στόχο να διεκδικήσει τον τίτλο από τις παραδοσιακές ομάδες του ομίλου (Παναχαϊκή, Φωστήρα, Παναργειακό, Χαλκίδα και Αιολικό), καθιστώντας τον ΑΟΖ ένα από τα μεγάλα φαβορί Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ 1 Τσέλιος Θέμης Τ 2 Σκούρτης Σταύρος Τ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ 3 Ατματσίδης Ανδρέας Α 4 Βελέντζας Δημήτρης Α 5 Σιγάλας Γιάννης Α 6 Βιδάλης Γιάννης Α 7 Καντιλιεράκης Παναγιώτης Α 8 Καπουράνης Χρήστος Α 9 Κουτσούμπελας Γιάννης Α 10 Παινέσης Αλέξης Α 11 Παππάς Γιώργος Α 12 Φυσαράκης Απόστολος Α ΜΕΣΟΙ 13 Διαμαντόπουλος Γιώργος Μ 14 Ευθυμιάδης Παύλος Μ 15 Καλλίρης Ανδρέας Μ 16 Μαλαχάτης Παναγιώτης Μ 17 Σενάι Μικέλ Μ 18 Κορμαλής Θανάσης Μ 19 Μπεντζαμιν Έκτορ Μ 20 Ρήγας Χρήστος Μ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 21 Χρυσαφίδης Δημήτρης Ε 22 Χατζηστάμου Αποστόλης Ε 23 Χουσελάς Παύλος E 24 Καρβέλης Κώστας Ε 25 Τέγες Ντάριο Ε 26 Σαρκόφσκι Νικ Αματέι Ε

16 Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ για το πρωτάθλημα. Τα πρώτα επίσημα παιχνίδια στη νέα κατηγορία δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για να αντιστραφεί το κλίμα και οι «κανονιέρηδες» να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο προπονητής κ. Μιχάλης Βλάχος και ο γυμναστής κ. Ανδρέας Λαγός. Από την περασμένη εβδομάδα τα ηνία της ομάδας δόθηκαν στον κ. Ανδρέα Ζήκο, ο οποίος θα έχει βοηθό του τον κ. Παναγιώτη Τσιάμη. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΗΚΟΣ Ο Ανδρέας Ζήκος γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1961 και τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί ως προπονητής σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών όπως είναι ο Εθνικός Πειραιώς, η Παναχαϊκή, ο Πατραϊκός (τον οποίο οδήγησε σε άνοδο από την Γ Εθνική στην Β Εθνική), η Θύελλα Πατρών, η Ζάκυνθος και ο ΠΑΟ Βάρδα. Την αγωνιστική περίοδο βέθηκε στον Αστέρας Τρίπολης ως άμεσος συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ως ποδοσφαιριστής, ο Ανδρέας Ζήκος αγωνίστηκε με επιτυχία στην Παναχαϊκή ( ) και τον Πανηλειακό ( ). Στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε σε Παναιτωλικό, Παναιγιάλειο, Αχαϊκή, Πέλοπα Κιάτου και Θεσπρωτό. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το Ο κ. Ζήκος βρίσκεται στον πάγκο του Α.Ο Ζευγολατιού από την περασμένη εβδομάδα, όταν και αντικατέστησε τον κ. Μιχάλη Βλάχο.

17

18 ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 4 Πρωταθλήµατα Νέων Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1 Πρωτάθληµα Παίδων Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Προπονητική οµάδα µε γνώση και εµπειρία στην ανάπτυξη νέων αθλητών ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΥΛΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥ Ένταξη σε ενιαίο προπονητικό πρόγραµµα υψηλών προδιαγραφών µε δύο χώρους προπονήσεων ιαρκής αξιολόγηση ικανοτήτων και έλεγχος αθλητικών επιδόσεων και προόδου ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ξεκινησαν Υπεύθυνη η κ. ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ τηλ

19 Αλκυόνης 1921, Γαλάτσι Tηλ.: , Fax:

20 ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ανκοινώθηκαν από την Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ οι ημερομηνίες, και οι ώρες αγώνων των πρωταθλημάτων νέων και παίδων. Για τις ομάδες Νέων και Παίδων του συλλόγου, το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Α ΓΥΡΟΣ 1η αγων. ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 3η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΣΗΣ ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 4η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΕΛΟΠΑΣ 5η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΡΕΠΟ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 6η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΡΕΠΟ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 7η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 8η αγων. ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΛΟΥ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 9η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 10η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ. ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 11η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 12η αγων. ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 13η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ: ΡΕΠΟ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 14η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 15η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ: ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

21

22 ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Α ΓΥΡΟΣ 1η αγων. ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΡΑ: ΑΘΙΚΙΩΝ ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 3η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΡΕΠΟ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 4η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΕΛΟΠΑΣ 5η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ ΔΑΦΝΗ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 6η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 7η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 8η αγων. ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ: ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΛΟΥ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 9η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 10η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ. ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 11η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 12η αγων. ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 13η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 14η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 15η αγων. ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ: ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

23

24 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΙΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 38 ΛΟΥΤΡΑΚΙ Τηλ.:

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ // //#1 ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 11/09/ :00 ΘΩ ΕΙΟ ΣΤΑ ΙΟ

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ // //#1 ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 11/09/ :00 ΘΩ ΕΙΟ ΣΤΑ ΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ // 2016-2017 //#1 ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 11/09/2015-17:00 ΘΩ ΕΙΟ ΣΤΑ ΙΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 50 - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΘΕΟ ΩΡΩΝ τηλ. 2741068932 EDITORIAL ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Έτος ίδρυσης: 1970 Χρώματα: Πορτοκαλί,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. ΤΕΥΧΟΣ Νο 3 aoloutraki.gr 18/10/2015-16:00

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. ΤΕΥΧΟΣ Νο 3 aoloutraki.gr 18/10/2015-16:00 ΤΕΥΧΟΣ Νο 3 aoloutraki.gr ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 18/10/2015-16:00 Λεωφόρος Ποσειδώνος 3, 203 00 Λουτράκι Κορινθίας 2744 062330 EDITORIAL Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΗΣ: 1970 ΧΡΩΜΑΤΑ: Πορτοκαλί, µαύρο, µωβ. ΓΗΠΕ Ο:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙ ΑΣ. ΤΕΥΧΟΣ Νο 4 aoloutraki.gr 08/11/2015-15:00

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙ ΑΣ. ΤΕΥΧΟΣ Νο 4 aoloutraki.gr 08/11/2015-15:00 ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΤΕΥΧΟΣ Νο 4 aoloutraki.gr Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙ ΑΣ 08/11/2015-15:00 Λεωφόρος Ποσειδώνος 3, 203 00 Λουτράκι Κορινθίας 2744 062330 EDITORIAL Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΗΣ: 1970 ΧΡΩΜΑΤΑ: Πορτοκαλί,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ // //#2. aoloutraki.gr ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 26/09/ :30 ΘΩ ΕΙΟ ΣΤΑ ΙΟ

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ // //#2. aoloutraki.gr ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 26/09/ :30 ΘΩ ΕΙΟ ΣΤΑ ΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ // 6 7 //# aoloutraki.gr ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 6/9/5 5:3 ΘΩ ΕΙΟ ΣΤΑ ΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 54 ΛΟΥΤΡΑΚΙ Τηλ.: 744 77 EDITORIAL ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Έτος ίδρυσης: 97 Χρώματα: Πορτοκαλί, Μαύρο, Μωβ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Ωρα αντεπίθεσης Η νίκη επί της Προοδευτικής στο μεγάλο ντέρμπι με 1-0,χάρις στο γκολ του Κουιρουκίδη, έφερε ένα αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις του Ιωνικού μας που πλέον κοιτάει

Διαβάστε περισσότερα

OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Α.Γ.Σ. ΤΕΥΧΟΣ Νο 1 aoloutraki.gr 27/09/2015-16:30

OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Α.Γ.Σ. ΤΕΥΧΟΣ Νο 1 aoloutraki.gr 27/09/2015-16:30 OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΤΕΥΧΟΣ Νο 1 aoloutraki.gr ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Α.Γ.Σ. 27/09/2015-16:30 EDITORIAL Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΗΣ: 1970 ΧΡΩΜΑΤΑ: Πορτοκαλί, µαύρο, µωβ. ΓΗΠΕ Ο: Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου ΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Π.Σ. ΤΕΥΧΟΣ Νο 2 aoloutraki.gr 10/10/2015-16:00

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Π.Σ. ΤΕΥΧΟΣ Νο 2 aoloutraki.gr 10/10/2015-16:00 ΤΕΥΧΟΣ Νο 2 aoloutraki.gr ΚΑΛΑΜΑΤΑ Π.Σ. 10/10/2015-16:00 Λεωφόρος Ποσειδώνος 3, 203 00 Λουτράκι Κορινθίας 2744 062330 EDITORIAL Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΗΣ: 1970 ΧΡΩΜΑΤΑ: Πορτοκαλί, µαύρο, µωβ. ΓΗΠΕ Ο:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME POWERED BY Ωρα για ανασύνταξη! H 5η στροφή της Football League βρίσκει τον Ιωνικό μας αντιμέτωπο με τον Ιάλυσο. Δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική εργασία ΘΕΜΑ:ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερευνητική εργασία ΘΕΜΑ:ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ερευνητική εργασία ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ~ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑ ~ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ~ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΩΣΤΑΝΤΗΣ ~ ΑΛΕΞΗΣ ΡΑΠΤΗΣ~ ΘΑΝΟΣ ΠΕΝΝΑΣ ~ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ ~ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ~

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME We are Back! H πρεμιέρα μας στην Football League μας φέρνει αντιμέτωπους με μία ακόμα ιστορική ομάδα.τα Τρίκαλα. Ο Ιωνικός μας επέστρεψε εκ νέου στον ποδοσφαιρικό αφρό

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Βack to the Future! Ενα ντέρμπι από το πρόσφατο και άκρως πετυχημένο παρελθόν, μας επιφυλάσσει η τρίτη αγωνιστική της Football League. Ο Ιωνικός μας υποδέχεται την Ιεράπετρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Θέμα τιμής Judgement Day To ματς με τον Αμπελακιακό και το ισόπαλο 0-0,εντός έδρας,σαφέστατα και είναι ένα αποτέλεσμα που πόνεσε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας, η οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Με το δεξί στη νέα χρονιά Ο Ιωνικός μας υποδέχεται τη νέα χρονιά,εντός έδρας, με αντίπαλο τον Ατσαλένιο. Η ομάδα μας προέρχεται από μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Επισκοπή,

Διαβάστε περισσότερα

Εάν έλεγα κάτι άλλο εκτός από την παραμονή θα έλεγα ψέματα. Επειδή υποβιβάζονται οχτώ ομάδες οπωσδήποτε η παραμονή είναι ο μόνος μας στόχος.

Εάν έλεγα κάτι άλλο εκτός από την παραμονή θα έλεγα ψέματα. Επειδή υποβιβάζονται οχτώ ομάδες οπωσδήποτε η παραμονή είναι ο μόνος μας στόχος. Ανοίγει αύριο η αυλαία του 4ου ομίλου της Football League 2 στην οποία συμμετέχουν η ΑΕΜ και ο Άρης Αιτωλικού. Το cityvoice.gr βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας του Μεσολογγίου η οποία προετοιμάζεται ενόψει

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 Ένας βετεράνος ποδοσφαιριστής με αδαμάντινο χαρακτήρα και απαράμιλλο ήθος, ο καλυβιώτης Φώτης Πεσλής, μετά από 33 χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους, έχει τη μοναδική ευλογία να

Διαβάστε περισσότερα

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Η Σκακιστική μας Ακαδημία συνεχίζει και φέτος τα δωρεάν μαθήματα Σκακιού, στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητισμός Υψηλού Επιπέδου Στην Αμαλιάδα

Αθλητισμός Υψηλού Επιπέδου Στην Αμαλιάδα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Αθλητισμός Υψηλού Επιπέδου Στην Αμαλιάδα Ποδόσφαιρο Τσιχλόφουσκες Αλεξοπούλου Βιργινία Ευσταθοπούλου Χριστίνα Καμαρινού Έφη Λυκούδη Κων/να Ματαράγκα Χαρά Α` Λυκείου 2013-2014 2ο ΕΠΑ.Λ. Αμαλιάδας

Διαβάστε περισσότερα

Με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, στη μάχη, η ομάδα Κ-20 του Πλατανιά - Αφιέρωμα

Με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, στη μάχη, η ομάδα Κ-20 του Πλατανιά - Αφιέρωμα Η ομάδα Κ-20 του Πλατανιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος υποδομών της Super League. Δείτε μια αναλυτική παρουσίαση των συντελεστών της. Ο προπονητής Μαναρώλης Νίκος Ο

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα η Αγγλική Μίντλεσμπρο Μεγάλο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο SUPER GOAL (1-6 Ιουνίου

Στην Αθήνα η Αγγλική Μίντλεσμπρο Μεγάλο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο SUPER GOAL (1-6 Ιουνίου Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς για νεαρούς ποδοσφαιριστές, θα πραγματοποιηθεί στο πρότυπο αθλητικό κέντρο Super Goal, στην περιοχή των Καλυβίων Αττικής Οι διοργανωτές έχουν έρθει σε επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016.

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Το τμήμα του στίβου είναι από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου. Τα τελευταία χρόνια το τμήμα ακολουθεί μια σταθερά ανοδική

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME D-Day Παιχνίδι αποδείξεων Με το δεξί μπήκε ο Ιωνικός μας στο 2019 με τη σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα μας εμφανίστηκε ψυχωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 125 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ. Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014

ΟΠΑΠ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 125 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ. Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014 Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, παρουσίασε η ΟΠΑΠ Α.Ε. Δείτε ποιες ακαδημίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής, πως μπορεί μια ακαδημία να δηλώσει

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Θέμα τιμής Ολα για όλα Για πολύ λίγο, ο Ιωνικός αφήνει στην άκρη το Πρωτάθλημα βάζοντας στόχο την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά κόντρα στον Εθνικό.. Στόχος..ουδείς

Διαβάστε περισσότερα

Πως όμως τα ταλεντάκια της Παιανίας κατάφεραν μέσα σε μερικούς μόλις μήνες να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού»;

Πως όμως τα ταλεντάκια της Παιανίας κατάφεραν μέσα σε μερικούς μόλις μήνες να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού»; Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό με πολλές δυσκολίες, καθώς δεν υπήρχε η οικονομική άνεση για ακριβές κινήσεις... Έτσι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να δουλέψει ακόμα περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ

Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ Ματς για όλα τα γούστα στην επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ το Σάββατο Καλημέρα σας, στην έναρξη της Σούπερ Λιγκ, μετά την διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων,

Διαβάστε περισσότερα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξήχθει μέσα απο συνολικά 4 αγώνες

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξήχθει μέσα απο συνολικά 4 αγώνες Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 διεξήχθη ο 3 ος και 4 ος αγώνας αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος του έτους 2014 που διοργάνωσε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ενώσεώς μας

ΠΡΟΣ: Όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ενώσεώς μας Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 17-8-2016 Site: www.epsaitol.gr mail: hff@otenet.gr ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 1075 Τηλ.: 26310-28884 FAX: 26310-25333 ΠΡΟΣ: Όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ενώσεώς μας ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ Κύριε Πρόεδρε, Σας

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικός & Ημερολογιακός Σχεδιασμός Εθνικών Ομάδων Ανδρών- Εφήβων- Παίδων- Παμπαίδων για την αγωνιστική περίοδο

Αγωνιστικός & Ημερολογιακός Σχεδιασμός Εθνικών Ομάδων Ανδρών- Εφήβων- Παίδων- Παμπαίδων για την αγωνιστική περίοδο Αγωνιστικός & Ημερολογιακός Σχεδιασμός Εθνικών Ομάδων Ανδρών- Εφήβων- Παίδων- Παμπαίδων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. 1 Αγωνιστικό καλεντάρι Εθνικών ομάδων ανδρικού φύλου. 1.1 Εθνική ομάδα Παμπαίδων

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ Για τα παιδιά, τους νέους, την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό Παρουσίαση Συλλόγου Το Σωματείο Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

29 ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤOΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩN. Έναρξη: 15 Νοεμβρίου ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Φώντας Χήτας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ,

29 ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤOΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩN. Έναρξη: 15 Νοεμβρίου ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Φώντας Χήτας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ, Με την ευκαιρία της κλήρωσης των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών, το Γραφείο Τύπου της ΚΟΕ παρουσιάζει στατιστικό αφιέρωμα για τις δύο διοργανώσεις. 29 ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

JUNIOR S B (γεν. 2004-06)

JUNIOR S B (γεν. 2004-06) JUNIOR S B (γεν. 2004-06) ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Για την εύρυθμη και ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά συγκροτείται Επιτροπή Πρωταθλήματος που αποτελείται από δύο μέλη του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., δύο μέλη

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΘΕΜΑ: ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ------ Ταχ. Δ/νση: Τ. Σεχιώτη 38-40 Τ.Κ. Πόλη: 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Προπονητής, Πιστοποιηµένος UEFA Α, αναλυτής στατιστικής - τακτικής ποδοσφαίρου. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ηµεροµηνία γέννησης: 2 Νοεµβρίου 1970 Τόπος γέννησης: Τορόντο Καναδάς Οικογενειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Αλατζάς Απόστολος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού 1 Πρόταση Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου για το 2015 Συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4169-58Π ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- Τρίπολη, 6/7/2012 Αρ. Πρωτ: 5799 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΔΑ: Β4169-58Π ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- Τρίπολη, 6/7/2012 Αρ. Πρωτ: 5799 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ------ Ταχ. Δ/νση: Τ. Σεχιώτη 38-40

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Nα εκμεταλλευτεί και την έδρα O Iωνικός μας ουσιαστικά ισοφάρισε την απώλεια εντός με τον Γιούχτα,με ένα σπουδαίο διπλό απέναντι στο Κερατσίνι. Με τους Καλλέργη και Κουιρουκίδη

Διαβάστε περισσότερα

Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League

Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League Η καινούργια χρονιά βρίσκει τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Βοιωτία, απέναντι στον Λεβαδειακό και να βρίσκεται στο κυνήγι του ΠΑΟΚ και την πρώτης θέσης. Οι δύο ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ ΟΣ Σ Τ Ι Β Ο Υ Ε Δ ΚΑΙ Σ Α 2 0 0 7 Β ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΕΑ/120ΠΕΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ: ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ 2 ΜΗΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΩΡΑ:18:00 ΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε στη Super League η κλήρωση του πρωταθλήματος Κ17 για τη νέα σεζόν 2012/2013.

Πραγματοποιήθηκε στη Super League η κλήρωση του πρωταθλήματος Κ17 για τη νέα σεζόν 2012/2013. Πραγματοποιήθηκε στη Super League η κλήρωση του πρωταθλήματος Κ17 για τη νέα σεζόν 2012/2013. Η πρεμιέρα και για τους μικρούς της Superleague θα είναι το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου. Το πρωτάθλημα

Διαβάστε περισσότερα

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη Καλημέρα σας, συνεχίζεται η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ με τέσσερις αναμετρήσεις για όλα τα γούστα, χτες ο Παναθηναϊκός παρότι δεν ήταν πολύ καλός, πήρε την νίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Δύο στροφές πριν το όνειρο Ιωνικός-Επισκοπή. Ματς τελικός,πριν τον τελευταίο κόντρα στον Ατσαλένιο εκτός έδρας. Η ομάδα μας έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Εθνικό,σε ένα ντέρμπι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝ.ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝ.ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ(ΝΕΩΝ)- ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2015-2016 Αγ.Ιωάννης Ρέντη 16/9/2015 Αρ.πρωτ. 21230

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΤΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Β. Τα τελευταία χρόνια έχουµε και έχετε διαπιστώσει ότι τα πρωταθλήµατα Α & Β Κατηγορίας έχουν ατονήσει, µε αποτέλεσµα τις τελευταίες αγωνιστικές να έχουµε πολλούς

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Σ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Το Σωματείο διοργανώνει και φέτος το 8 ον Παγκύπριο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της. Στον χώρο της εκδήλωσης θα συλλέγονται

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι, στην κληρωτίδα της Δ' Εθνικής θα μπουν...

Έτσι, στην κληρωτίδα της Δ' Εθνικής θα μπουν... Στις 12:00 το μεσημέρι θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί η κλήρωση των ομίλων 1-9 της Δ' Εθνικής, με τη σέντρα του πρωταθλήματος να έχει οριστεί για τις 6 Νοεμβρίου. Το... μεγάλο καλοκαίρι του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ (ΔΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΑΤΟΥ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΚΛΑΔΟΣ Α/Α ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ (ΔΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΑΤΟΥ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΚΛΑΔΟΣ Α/Α ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ (ΔΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΑΤΟΥ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ02 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ:.ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΑΤΟΥ 2 ΠΕΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνω χάντμπολ!! Πρόγραμμα εκπαίδευσης με διεθνή συμμετοχή στη Χειροσφαίριση. Από 31/1/2015 έως 14/2/2015

Μαθαίνω χάντμπολ!! Πρόγραμμα εκπαίδευσης με διεθνή συμμετοχή στη Χειροσφαίριση. Από 31/1/2015 έως 14/2/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. Β ΑΘΗΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΦΙΞΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ή ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΦΙΞΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ή ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ - ΑΓΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΑΡΙΘΜ ΜΕΛΕΤΗΣ 22/2012 ΠΡΟΥΠ

Διαβάστε περισσότερα

από τη Δευτέρα 15/04/2019 έως και την Τρίτη 30/04/2019

από τη Δευτέρα 15/04/2019 έως και την Τρίτη 30/04/2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Π Ε Λ Ο Π Ο Ν Ν Η Σ Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ 1. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 2. ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ANTI-PRESSING ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες στις εμβόλιμες αγωνιστικές την Πέμπτη

Μάχες στις εμβόλιμες αγωνιστικές την Πέμπτη Μάχες στις εμβόλιμες αγωνιστικές την Πέμπτη Κάτι απέμεινε και την Πέμπτη όσον αφορά τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κυρίως η Πριμέρα Ντιβιζιόν με το Καμπιονάτο, που διεξάγονται ορισμένες αναμετρήσεις των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ Κερατσίνι -Εθνικός The Offial Matfh Programme Πειραικό ντέρμπι στο Σχιστό 1 / 8

ΑΠΟ Κερατσίνι -Εθνικός The Offial Matfh Programme Πειραικό ντέρμπι στο Σχιστό 1 / 8 ΑΠΟ Κερατσίνι -Εθνικός The Offial Matfh Programme Πειραικό ντέρμπι στο Σχιστό 1 / 8 ΑΠΟ Κερατσίνι -Εθνικός The Offial Matfh Programme Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ------ Ταχ. Δ/νση: Τ. Σεχιώτη 38-40 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΑ: ΒΛ439-ΦΔΜ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Τρίπολη, 10/7/2013 Αρ. Πρωτ: ΠΡΟΣ: Όπως ο πίνακας αποδεκτών

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΑ: ΒΛ439-ΦΔΜ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Τρίπολη, 10/7/2013 Αρ. Πρωτ: ΠΡΟΣ: Όπως ο πίνακας αποδεκτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ------ Ταχ. Δ/νση: Τ. Σεχιώτη 38-40 Τ.Κ. Πόλη: 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα Λίγες επιλογές την Δευτέρα Η ένατη αγωνιστική ρίχνει την αυλαία της στην Φθιώτιδα, με μία αναμέτρηση, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο, σε ένα ματς που έχει σημασία, με τους

Διαβάστε περισσότερα

Αναμέτρηση πεντάδας και αποδείξεων στο Περιστέρι

Αναμέτρηση πεντάδας και αποδείξεων στο Περιστέρι Αναμέτρηση πεντάδας και αποδείξεων στο Περιστέρι Καλημέρα σας, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η έβδομη αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, με πολλά αποτελέσματα που έχουν αλλάξει την κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΡΩΜΑ ΕΜΦΑΜΙΣΗΣ Οδυσσέας Νυδριού 1975 Β Τοπικό Κόκκινο Τηλυκράτης 1927 Α Τοπικό Μπλε-Κόκκινο Π.Α.Σ. Σφακιωτών - Β Τοπικό Μπλε Άγιος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΡΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team είναι συνεπής στο ραντεβού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27 Μαρτίου 2013 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Δημοτικό Στάδιο Γυθείου «Ολυμπιονίκης Χαρίλαος Βασιλάκος» ΓΥΘΕΙΟ ΤΘ 33 ΤΚ 23200 ΤΗΛ: 2733025451 ΦΑΞ: 2733024616 Website: www.nolakonias.gr Email: nolakonias@yahoo.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 6322 Μαρούσι 18 Δεκεμβρίου 2014. Προς. ΕΝΩΣΕΙΣ και ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. 31 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Αριθμ. Πρωτ: 6322 Μαρούσι 18 Δεκεμβρίου 2014. Προς. ΕΝΩΣΕΙΣ και ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. 31 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΑΙΔΩΝ Αριθμ. Πρωτ: 6322 Μαρούσι 18 Δεκεμβρίου 2014 Προς ΕΝΩΣΕΙΣ και ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 31 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΑΙΔΩΝ Το Τουρνουά Χριστουγέννων παίδων θα διεξαχθεί στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, 26-30/12/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 10-12 Απριλίου 2009, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & Λ. Τ. ΛΕΧΑΙΟΥ. Μια γιορτή αφιερωμένη στη Φ Υ Σ Ι Κ Η Κ Α Λ Λ Ι Ε Ρ Γ Ε Ι Α

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 10-12 Απριλίου 2009, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & Λ. Τ. ΛΕΧΑΙΟΥ. Μια γιορτή αφιερωμένη στη Φ Υ Σ Ι Κ Η Κ Α Λ Λ Ι Ε Ρ Γ Ε Ι Α ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «12 Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ» 10-12 Απριλίου 2009, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & Λ. Τ. ΛΕΧΑΙΟΥ Μια γιορτή αφιερωμένη στη Φ Υ Σ Ι Κ Η Κ Α Λ Λ Ι Ε Ρ Γ Ε Ι Α και τις Π Ο Ι Κ Ι Λ Ι Ε Σ Α Ν Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ Ε.Φ.Ο.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ BEACTIVE

ΔΡΑΣΕΙΣ Ε.Φ.Ο.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ BEACTIVE ΔΡΑΣΕΙΣ Ε.Φ.Ο.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ BEACTIVE ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: 6.500 ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΑΤΩΝ: 4.500 ΣΥΝΟΛΟ: 11.000 άτομα ΚΑΒΑΛΑ Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. *************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

NTΕΡΜΠΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ.. Α ΕΘΝΙΚΗΣ

NTΕΡΜΠΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ.. Α ΕΘΝΙΚΗΣ NTΕΡΜΠΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ.. Α ΕΘΝΙΚΗΣ Η δεύτερη χρονιά του Εθνικού, στον 4 ο όμιλο της Γ κατηγορίας σαφέστατα και αποτελεί μία τεράστια αγωνιστική πρόκληση για όλους στο μεγάλο λιμάνι. Η περσινή χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές,

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA FIGHT GEAR, συνεχίζεται με ακόμη περισσότερη δράση, θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος »

ΘΕΜΑ: «Διδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ------ Ταχ. Δ/νση: Τ. Σεχιώτη 38-40 Τ.Κ. Πόλη: 22100

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958) ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958) Ομάδες Θεσσαλονίκης Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ηρακλής» είναι ένα από τα αρχαιότερα εν ενεργεία αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1908 στην ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί των Play Off του Champions League, για να προκύψουν οι τελευταίες ομάδες των ομίλων του θεσμού. Ο Ολυμπιακός

Διαβάστε περισσότερα

Γ. Σμυρνιώτης: «Θετικός ο απολογισμός»

Γ. Σμυρνιώτης: «Θετικός ο απολογισμός» Γ. Σμυρνιώτης: «Θετικός ο απολογισμός» Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή του Σταύρου Κουκάκη «Μέσα σε όλα» έκανε τον απολογισμό

Διαβάστε περισσότερα

Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β.

Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β. Ξένοι Ποδοσφαιριστές και Ευρωπαϊκές Επιδόσεις: Η Περίπτωση του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ 1. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 2. ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ANTI-PRESSING ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα. Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, 8:30 16:15 Θέατρο Δήμου Κορινθίων

Ημερίδα. Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, 8:30 16:15 Θέατρο Δήμου Κορινθίων ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Ημερίδα Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, 8:30 16:15 Θέατρο Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

π ρ ο κ η ρ ύ σ σει τη διοργάνωση των αγώνων του πρωταθλήματος κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ περιόδου μεταξύ των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή της.

π ρ ο κ η ρ ύ σ σει τη διοργάνωση των αγώνων του πρωταθλήματος κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ περιόδου μεταξύ των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή της. ENΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΔΡΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΙΚ. ΛΑΜΠΡΟΥ 8 ΤΗΛ. 27520-28744 FAX.27520-25002 e-mail: epsarg@hol.gr web site: www.epsarg.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ο Σ Π Α Ι Δ Ω

Διαβάστε περισσότερα

Οι Όμιλοι του «KIVOTOS CUP ΠΑΣΧΑ 2013» - Το μεγαλύτερο Πασχαλινό Τουρνουά (8-11 Μαΐου) [PH

Οι Όμιλοι του «KIVOTOS CUP ΠΑΣΧΑ 2013» - Το μεγαλύτερο Πασχαλινό Τουρνουά (8-11 Μαΐου) [PH Έγινε την Παρασκευή (26/4) η κλήρωση των ομίλων σε όλες τις κατηγορίες του «KIVOTOS CUP ΠΑΣΧΑ 2013», στις εγκαταστάσεις του AFC Χαλανδρίου, παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά.

Διαβάστε περισσότερα

Χωρίς περιθώρια απωλειών ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Χωρίς περιθώρια απωλειών ΑΕΚ και Παναθηναϊκός Χωρίς περιθώρια απωλειών ΑΕΚ και Παναθηναϊκός Χωρίς περιθώρια απωλειών ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στην Σούπερ Λιγκ Γεία χαρά σε όλους, κάκιστη μέρα χτες σε όλα τα επίπεδα, διότι πολλά φαβορί και δημοφιλή σημεία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος, 36 σύλλογοι ή αθλητικά κέντρα, με 183 ομάδες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος, 36 σύλλογοι ή αθλητικά κέντρα, με 183 ομάδες. Τ Μ Η Μ Α Α Θ Λ Η Τ Ι Σ Μ Ο Υ Δ/νση : Ν. Ξυλούρη & Σόλωνος γωνία Ηράκλειο : 6/06 /2017 Πατέλες Ηράκλειο Τ.Κ 71306 Πληροφ : Συνάνης Σωτήρης. Τηλ. 2810-215087.Φαξ.2810-215099 Ε-mail : sot_sinanis@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην Ακαδημία ποδοσφαίρου, Ντανιέλ Μπατίστα : Ακαδημία με φιλοσοφία αλλά και επι

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην Ακαδημία ποδοσφαίρου, Ντανιέλ Μπατίστα : Ακαδημία με φιλοσοφία αλλά και επι ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην Ακαδημία ποδοσφαίρου, Ντανιέλ Μπατίστα : Ακαδημία με φιλοσοφία αλλά και επι Το football-academies.gr, επισκέφτηκε την ακαδημία Ντανιέλ Μπατίστα πριν λίγο καιρό στις εγκαταστάσεις της στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Δ/νση : Ν. Ξυλούρη & Σόλωνος γωνία Ηράκλειο : 30/ 04/2018 Πατέλες Ηράκλειο Τ.Κ 71306 Πληροφ : Συνάνης Σωτήρης. Τηλ. 2810-215087.Φαξ.2810-215099 Ε-mail : sot_sinanis@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα

Professional Kick boxing Academy

Professional Kick boxing Academy Professional Kick boxing Academy Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές Ο Αθλητικός Όµιλος Κορίνθου ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΚΑ ΗΜΙΑ, διοργανώνει την 2 η αγωνιστική του διασυλλογικού πρωταθλήµατος KICK BOXING, το οποίο θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δημήτρης Βολονάκης, είναι από τον Αύγουστο του 2011 ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ.

Ο Δημήτρης Βολονάκης, είναι από τον Αύγουστο του 2011 ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ. Ο Δημήτρης Βολονάκης, είναι από τον Αύγουστο του 2011 ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ. Μετά από συμφωνία με το Νίκο Μαχλά την εποχή εκείνη, ο Δημήτρης Βολονάκης αποχώρησε από τον πάγκο του Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική Παρουσίαση Συλλόγου Volley Α.Ο. Παλλήνη

Συνοπτική Παρουσίαση Συλλόγου Volley Α.Ο. Παλλήνη Συνοπτική Παρουσίαση Συλλόγου Volley Α.Ο. Παλλήνη O σύλλογός µας ιδρύθηκε πριν από 24 χρόνια µε σκοπό την προώθηση του αθλήµατος της πετοσφαίρισης και για να προσφέρει στην νεολαία της Παλλήνης µια δηµιουργική

Διαβάστε περισσότερα

1 η Θέση: 17 ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου με προπονητή τον κ. Γεώργιο Γεωργίου. 2 η Θέση:50o Δημοτικό Σχολείο Πατρών με προπονητή τον κ.

1 η Θέση: 17 ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου με προπονητή τον κ. Γεώργιο Γεωργίου. 2 η Θέση:50o Δημοτικό Σχολείο Πατρών με προπονητή τον κ. Δελτίο Τύπου: Το δικό μου Αγρίνιο, «Η δική μου Πάτρα» και «Το Δικό μου Πανόπουλο» από την Ηλεία παρουσίασαν οι μαθητές/τριες Δημοτικών σχολείων που διακρίθηκαν στον Περιφερειακό Διαγωνισμό «Η δική μου

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σύμβολα ασκήσεων του βιβλίου 13. Πρόλογος ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο: Περίοδος Προετοιμασίας Γενικά για την προετοιμασία..

Περιεχόμενα. Σύμβολα ασκήσεων του βιβλίου 13. Πρόλογος ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο: Περίοδος Προετοιμασίας Γενικά για την προετοιμασία.. Περιεχόμενα Σύμβολα ασκήσεων του βιβλίου 13 Πρόλογος... 15 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο: Περίοδος Προετοιμασίας......17 Γενικά για την προετοιμασία..17 1η Εβδομάδα 20 1η Προπόνηση: αερόβια προπόνηση και ατομική τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ως προς την παρ. 2 της απόφασης

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ως προς την παρ. 2 της απόφασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 14/2016 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ.Πρωτ. 776 Βόλος 5/11/2015

Αριθ.Πρωτ. 776 Βόλος 5/11/2015 Αριθ.Πρωτ. 776 Βόλος 5/11/2015 Προς Ολα τα Σωματεία της Ενωσής μας Eδρες τους Θέμα : - Συμπλήρωση του άρθρου 20 της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 - Διορθωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 3 Οκτωβρίου 2016 2016 Π Ε Ρ Α Μ Α Μ Υ Λ Ο Π Ο Τ Α Μ Ο Υ Κ Ρ Η Τ Η Σ Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αναγνωρίζοντας

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με τον Διοργανωτή

Σχετικά με τον Διοργανωτή Σχετικά με τον Διοργανωτή O«Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας» (Hellenic Organization for Company Sport & Health - HOCSH) είναι ο μοναδικός επίσημος και αναγνωρισμένος Μη Κερδοσκοπικός φορέας

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση προς την Επιτροπή Εθνικών ομάδων για την λειτουργία των Εθνικών ομάδων Ανδρών. Σωτήρης Δρίκος

Εισήγηση προς την Επιτροπή Εθνικών ομάδων για την λειτουργία των Εθνικών ομάδων Ανδρών. Σωτήρης Δρίκος Εισήγηση προς την Επιτροπή Εθνικών ομάδων για την λειτουργία των Εθνικών ομάδων Ανδρών. Σωτήρης Δρίκος Ο αθλητισμός Εθνικών ομάδων είναι αθλητισμός υψηλού επιπέδου. Η πρόοδος σε αυτό το κομμάτι των σπορ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ (Ακυρώθηκε η διάθεση εκαιδευτικού κλάδου ΠΕ19, διορθώθηκε απόσπαση εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ02 και διορθώθηκαν τυπογραφικά λάθη)

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ (Ακυρώθηκε η διάθεση εκαιδευτικού κλάδου ΠΕ19, διορθώθηκε απόσπαση εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ02 και διορθώθηκαν τυπογραφικά λάθη) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Πληροφορίες Μπέκος Ευάγγελος Ταχ. Δ/νση Νοταρά 123, 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έτος Ιδρύσεως 1929 ΣΠΕΤΣΩΝ 20 & ΔΑΜΟΦΩΝΤΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ Τ.Κ. 24100 - ΤΗΛ. 2721025954 ΦΑΞ: 2721028677 e-mail : epsm@otenet.gr Αριθ.Πρωτ: 823 Ημερομηνία 16 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Περιορισμένες επιλογές την Δευτέρα

Περιορισμένες επιλογές την Δευτέρα Περιορισμένες επιλογές την Δευτέρα Είναι από τις ελάχιστες φορές, που την Δευτέρα υπάρχει παιχνίδι για την Premier League. Συγκεκριμένα, η νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ, σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις στοιχήματος Κυριακής 11/12/2016

Προτάσεις στοιχήματος Κυριακής 11/12/2016 Προτάσεις στοιχήματος Κυριακής 11/12/2016 Καλημέρα σας, σημαντικές αναμετρήσεις υπάρχουν και σήμερα για όλα τα πρωταθλήματα, παρά το ότι το μυαλό των παικτών είναι στις διακοπές των Χριστουγέννων. Στην

Διαβάστε περισσότερα