ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ"

Transcript

1 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 8 MAIOY 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 569 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας Aντιδήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου Γιώργος Καπάταης Χάρης Αργυρού Κυπριανός Παπαδόπουλος Νίκος Παπάμιχαηλ Γρηγόρης Γρηγορίου Χάρις Θρασυβούλου Ανδρέας Πενταλιώτης Κωνσταντίνος Δημητρίου Ιωάννης Χριστοδούλου Ανδριανή Κουταλιανού Μαρία Ζαβρού Καίσαρας (Τσέζαρος) Αδαμίδης ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟI: Μιχαήλ Παπαδόπουλος ANOIKTΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Ακροατήριο Δημοτικός Γραμματέας 2 άτομα [Φ: ] ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Κατάθεση θεμάτων που αναγράφονται στην Ημερήσια Διάταξη ημερομηνίας 4/5/2012. Δήμαρχος. 2. Τα θέματα είναι σε γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου. 3. Την προτεραιότητα εξέτασης των θεμάτων την καθορίζει ο ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ [Φ: ] ΥΠΟΒΛΗΘΕΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο Γ. Καπάταης δήλωσε ότι αποσύρει τα δύο καταγραφέντα θέματα στην ημερησία διάταξη τα οποία έθεσε προς συζήτηση.

2 2.0.0 [Φ: ] ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ 2 Πρακτικά Συνεδρίας Ημερομηνίας 24/4/2012, Αριθμός 568. Για το θέμα που αφορά τη διαχείριση του καφεστιατορίου στο Πάρκο Αγίου Δομετίου ο Κ. Παπαδόπουλος ανάφερε ότι η εισήγηση που υπέβαλε για να δοθεί στη διαχειρίστρια ποσό διαφοράς 2500 ήταν με τον όρο αυτή να παραδώσει το υποστατικό άμεσα. Ο Δημοτικός Γραμματέας διευκρίνισε ότι ορθώς ο Κ. Παπαδόπουλος υπέβαλε την εισήγηση του όπως την ανέφερε, στη συνέχεια έγινε κατανοητό ότι η παράδοση του υποστατικού ήταν μέχρι λήξης της συμφωνίας 30/11/2012, λόγω σύγχυσης με άλλη πρόταση της διαχειρίστριας όμως στη συνέχεια η πρόταση ατόνησε λόγω άλλων μετέπειτα διαπραγματεύσεων οι οποίες θα αναφερθούν στη συνέχεια κατά την παρούσα συνεδρία. Στο θέμα οικονομική κατάσταση σελίδα 10 πρώτη γραμμή το ποσό δανειοδότησης είναι για περίοδο πέντε χρόνων. Τα πρακτικά της αναφερόμενης συνεδρίας εκτός του θέματος επικυρώθηκαν όπως αυτά καταγράφηκαν και σύμφωνα με την αναφερθείσα διευκρίνιση / διόρθωση στο θέμα και [Φ: 1.2.3ΑΒ] ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 10/4/2012 Αναφορές και αποφάσεις δύο θεμάτων για οικοδομές καταγράφονται στο πρακτικό της Επιτροπής. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 3 (2 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Το Συμβούλιο επιβεβαίωσε τις θέσεις αποφάσεις της Επιτροπής [Φ:1.2.3Β] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 10/4/2012 Αναφορές επτά θεμάτων καταγράφονται στο πρακτικό της Επιτροπής μαζί με τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 4 (6 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ [Φ:1.11.0] ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΛΕΥ/Π0032/11 ΗΜΕΡ. 08/02/2011 ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΙΤΗΤΗΣ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΡΠΑΣΙΤΟΠΟΥΛΑ ΛΤΔ Αναφορά του θέματος γίνεται στο πρακτικό της Επιτροπής. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής.

3 [Φ:1.11.0] ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΛΕΥ/00296/2012 ΗΜΕΡΟΜ. 09/02/2012 ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΙΤΗΤΗΣ: PETROLINA [HOLDINGS] PUBLIC LTD Αναφορά του θέματος γίνεται στο πρακτικό της Επιτροπής. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής [Φ:4.7.6] ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ [ΦΑΣΗ Β ] Αναφορά του θέματος γίνεται στο πρακτικό της Επιτροπής. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής [Φ: ] ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ, ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΕΤΙΟ Αναφορά του θέματος καταγράφεται στο πρακτικό της Επιτροπής με τις τεχνικές προτάσεις του Φορέα Κυκλοφοριακών Μελετών. Ο Δήμαρχος ανάφερε ότι πραγματοποίησε συνάντηση με επηρεαζόμενους κατοίκους της οδού Βουκουρεστίου παρουσία της Δημοτικού Μηχανικού, ακούστηκαν οι απόψεις τους και βάσει εισήγησης της Δημοτικού Μηχανικού με την οποία δήλωσαν σύμφωνοι ο κάτοικοι στάλθηκε το θέμα στον Φορέα Κυκλοφοριακών Μελετών από τον οποίο και στάλθηκε η προτεινόμενη ρύθμιση. Παράλληλα έγινε και εισήγηση στο Φορέα να βοηθήσει με υποβολή προτάσεων και να υποβληθεί και το θέμα της στάθμευσης οχημάτων. Ο Γρ. Γρηγορίου ανάφερε ότι στο θέμα αυτό του γνωστοποιήθηκε από κατοίκους της οδού Βουκουρουστίου ότι διαφορετικά εννοούσαν τη ρύθμιση σε σχέση και με το Τμήμα που είναι μονοδρομημένο στην παράλληλη οδό Βυζαντίου. Ο Δήμαρχος διευκρίνισε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις απόψεων υπάρχουν και αντίθετες απόψεις κατοίκων όμως η πρέπουσα τεχνική εισήγηση είναι και θέμα αρμοδιότητας του επίσημου φορέα και εναπόκειται στο Δημοτικό Συμβούλιο να αποδεχθεί. Το Συμβούλιο αποδέχθηκε την εισήγηση του Φορέα για εφαρμογή. Στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Γρ. Γρηγορίου τήρησε αποχή [Φ: ] ΚΟΛΠΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Επιτροπής. Αναφορά του θέματος καταγράφεται στο πρακτικό της Το θέμα συζητήθηκε και σε σχέση με το θέμα που κατάθεσε ο Χ. Αργυρού για τοποθέτηση παρκόμετρων. Ο Δημοτικός

4 4 Σύμβουλος Χ. Αργυρού ανάφερε ότι έθεσε και στο παρελθόν το θέμα της τοποθέτησης παρκόμετρων στον κόλπο αναμονής στη Λεωφ. Κυριάκου Μάτση απέναντι από το εργοστάσιο κόκα - κόλα. O λόγος της εισήγησης του αφορά τη λειτουργική στάθμευση προς εξυπηρέτηση και των υπαλλήλων του εργοστασίου και των απέναντι καταστημάτων και διευκολύνσεις των περιοίκων και με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει έλεγχος από τους Τροχονόμους αλλά και έσοδο του Δήμου. Ο Α. Πενταλιώτης ανάφερε ότι το κυριότερο πρόβλημα είναι η πολύωρη στάθμευση σε τέτοιων είδους χώρους, αυτοί βρίσκονται στους εμπορικούς δρόμους επηρεάζοντας και καταστήματα γι' αυτό θα πρέπει να ληφθεί και υπόψη η εξυπηρέτηση της πελατείας των καταστημάτων. Η τοποθέτηση πινακίδων 60 λεπτών έχει λήξη χρόνου θα ελέγχεται, σε αντίθεση με τα παρκόμετρα στα οποία θα ανανεώνεται συνέχεια ο μετρητής. Ο Γ. Καπάταης συμφώνησε με την πρόταση πινακίδας 60 λεπτών όσον αφορά την τοποθέτηση παρκόμετρων στο σημείο που αναφέρθηκε ο κ. Χ. Αργυρού, τέτοια τοποθέτηση πιθανόν να αναγκάσει τον κόσμο να σταθμεύει σε παρόδους έτσι θα δημιουργείται πρόβλημα έξω από τις κατοικίες της περιοχής. Ο Δήμαρχος σχετικά με την εισήγηση του Χ. Αργύρου στην περιοχή της κόκα κόλα, ανάφερε ότι έχει έρθει σε επαφή με τη διεύθυνση του εργοστασίου κόκα - κόλα λόγω του ότι τα περισσότερα οχήματα που σταθμεύουν στον αναφερόμενο κόλπο αλλά και έξω από κατοικίες είναι υπαλλήλων της κόκα κόλα, έχει διευθετηθεί ήδη ένα οικόπεδο σε χώρο στάθμευσης από την κόκα κόλα και οι ίδιοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ενοικίαση ακόμη δύο συνεχόμενων οικοπέδων στην περιοχή, οπότε με τη διευθέτηση αυτή δεν κρίνεται αναγκαία η τοποθέτηση παρκόμετρων. Το Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη τις πιο πάνω αναφερθείσες απόψεις και τη σχετική διευθέτηση στο σημείο της κόκα - κόλα ως επίσης λαμβάνοντας υπόψη και την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταστημάτων και των διακινούμενων στον Άγιο Δομέτιο αποφάσισε την τοποθέτηση πινακίδων στάθμευσης με χρονικό πλαίσιο 60 λεπτών [Φ: ] ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΟΤΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΡΤΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΕΤΙΙΟ Αναφορά του θέματος καταγράφεται στο πρακτικό της Επιτροπής. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής [Φ:7.1.0.] ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΑΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Αναφορά του θέματος καταγράφεται στο πρακτικό της Επιτροπής. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής [Φ:1.2.3Β.] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 19/3/2012 [Φ:4.11.0] [Φ:4.10.0] Θέμα Αίτημα για μετακίνηση της διάβασης πεζών και των προστατευτικών πασσάλων που τοποθετήθηκαν στην πρόσοψη

5 5 των καταστημάτων της οικοδομής στην Λεωφόρο Αγίου Παύλου αρ. 124 στον Άγιο Δομέτιο. Ιδιοκτήτριες καταστημάτων Αικατερίνη Νεάρχου και Παρθενόπη Αθάνατου. Αναφορά του θέματος καταγράφεται στο πρακτικό της Επιτροπής μαζί με τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 5 (3 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Α. Πενταλιώτης ανάφερε ότι το θέμα αυτό αφέθηκε από προηγούμενη συνεδρία στις 3/4/2012 για να μελετηθεί ξανά από τις Δημοτικές Ομάδες και να υποβληθούν εισηγήσεις σε συνδυασμό με την τοποθέτηση πασσάλων κατά μήκος των πεζοδρόμων και σε άλλα κεντρικά σημεία. Από τη δική τους Δημοτική Ομάδα μελετήθηκε το θέμα με τους ακόλουθους προβληματισμούς και δεδομένα. 1. Σε σημεία όπου υπάρχουν καταστήματα και δεν υπάρχουν κατά μήκος χώρος στάθμευσης υπάρχουν διαμαρτυρίες από καταστηματάρχες ότι αυτό εμποδίζει τη στάθμευση των πελατών με αποτέλεσμα να επηρεάζονται οι εργασίες τους όμως και σε τέτοιες περιπτώσεις εάν δεν υπάρχουν πάσσαλοι γίνεται κατάχρηση στάθμευσης πάνω στα πεζοδρόμια. 2. Σε σημεία όπου υπάρχουν καταστήματα και υπάρχουν κατά μήκος χώροι στάθμευσης αυτοί εξυπηρετούν τους καταστηματάρχες, δεν υπάρχει λόγος να αφαιρούνται πασσάλοι. 3. Η διάβαση πεζών ήταν αρχικά ανατολικότερα λόγω της διαμόρφωσης του κόμβου, μετακινήθηκε στο σημερινό σημείο και στην απόσταση μέχρι τον κόμβο υπάρχουν πάσσαλοι από τη διάβαση μέχρι τον κόμβο, δεν επιτρέπεται λόγω ρύθμισης στάθμευση οχημάτων οπότε πάλι επηρεάζονται καταστήματα τα οποία βρίσκονται στο σημείο αυτό. 4. Η μετακίνηση της διάβασης σε παρακείμενο σημείο δεν είναι και απόλυτο θέμα που αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω του ότι η όποια υπόδειξη χρειάζεται μελέτη και έγκριση του Φορέα Κυκλοφοριακών Μελετών. Η Δημοτική Σύμβουλος Μ. Ζαβρού ανέφερε ότι πράγματι υπάρχει το πρόβλημα που προαναφέρθηκε σε σημεία που δεν υπάρχουν κατά μήκος χώροι στάθμευσης, τα καταστήματα δεν εξυπηρετούνται έχουν το δίκιο τους, πρέπει να εξυπηρετηθούν, όμως η όποια αφαίρεση πασσάλων δημιουργεί στη συνέχεια άλλα προβλήματα γι' αυτό χρειάζεται προσοχή στο χειρισμό του το θέμα αυτό. Ο Γρ. Γρηγορίου ανάφερε ότι υπάρχει όντως πρόβλημα εξυπηρέτησης των καταστημάτων, αυτά είναι σε όλες τις λεωφόρους του Αγίου Δομετίου και σε όποια περίπτωση γίνει κάποια διευκόλυνση τότε αυτή θα δημιουργήσει προηγούμενο και για τους υπόλοιπους, αυτό έγινε και στο παρελθόν με αποτέλεσμα να υπάρξει γενικότερο πρόβλημα. Το Συμβούλιο καταλήγοντας αποφάσισε τα ακόλουθα:

6 6 Α. Η ρύθμιση της τοποθέτησης πασσάλων να μην εξεταστεί μεμονωμένα, είναι γενικό, χρειάζεται προσοχή στο παρόν στάδιο να μη γίνει καμιά αφαίρεση. Β. Η μετακίνηση της διάβασης πεζών να εξεταστεί από το Φορέα Κυκλοφοριακών Μελετών με εισήγηση να εξευρεθεί το καταλληλότερο σημείο δυτικότερα της Λεωφόρου Αγίου Παύλου [Φ:1.2.3Λ.] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 2/5/2012 Αναφορά θεμάτων που αφορούν προγράμματα αναζωογόνησης ακριτικών περιοχών καταγράφονται στο πρακτικό της Επιτροπής. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 6 (13 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ Η Προεδρεύουσα της Επιτροπής παρουσίασε στο Συμβούλιο τα αναφερόμενα στο πρακτικό της Επιτροπής θέματα προς ενημέρωση [Φ:1.2.3Γ.] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 9/4/2012 Αναφορές σε εννέα ενότητες θεμάτων καταγράφονται στο πρακτικό της Επιτροπής μαζί με τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής. Προς διόρθωση του πρακτικού της Επιτροπής ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Παπαδόπουλος διευκρίνισε ότι στη σελίδα 17 στην τελευταία παράγραφο η αναφορά του περιλαμβάνει την πρόταση των δύο γραμμών μέχρι τη λέξη "εργασιών" από τη λέξη "χωρίς" μέχρι το τέλος η υπόλοιπη φράση δεν ελέγχθηκε από τον ίδιο. Η διόρθωση του πρακτικού έγινε αποδεκτή με τη διαγραφείσα φράση ως μη λεχθείσα. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 7 (40 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γ. Καπάταης αναφέρθηκε στο περιεχόμενο του πρακτικού το οποίο είναι σε γνώση όλων των Μελών και ρώτησε εάν υπάρχουν οι όποιες παρατηρήσεις. Ο Δήμαρχος ανάφερε ότι πάνω στα αναφερόμενα προκοστολόγια των διαφόρων εκδηλώσεων / δραστηριοτήτων θα πρέπει να καθορίζεται πιο συγκεκριμένα το κόστος των υπερωριών έτσι ώστε να είναι ολοκληρωμένη και ορθή η εκτίμηση της δαπάνης. Το Συμβούλιο έλαβε γνώση όλων των κατηγοριών θεμάτων και επίσης και των θέσεων εισηγήσεων της Επιτροπής στις αντίστοιχες κατηγορίες και θέματα.

7 7 Το Συμβούλιο αποδέχθηκε το γενικό πλαίσιο των περιεχομένων και όπου οι θέσεις / εισηγήσεις της Επιτροπής θα τροχιοδρομούνται σε διαδικασία προς υλοποίηση για την κάθε μια συγκεκριμένη περίπτωση αυτές θα επανεξετάζονται αναλυτικότερα αφού θα τυγχάνουν συγκεκριμένης και επεξηγημένης στοιχειοθέτησης από την Επιτροπή και υποβολή τους στο Συμβούλιο για τελική έγκριση. Όσον αφορά την πρόταση για τροποποίηση του ωραρίου των δύο Κέντρων Πολιτιστικού και Πληροφόρησης Νέων με κατάργηση το Σάββατο και ρύθμιση των ωρών στις υπόλοιπες μέρες, το θέμα θα τύχει ανάλογου χειρισμού ανάλογα με το ενδιαφέρον το οποίο θα ερευνηθεί πως προκύπτει [Φ:1.1.0.] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο Δήμαρχος πληροφόρησε το Συμβούλιο ότι το Σάββατο 4/5/2012 επισκέφθηκε μαζί με Δημοτικούς Συμβούλους την Υπουργό Εσωτερικών και συζήτησε θέματα τα οποία αφορούν το Υπουργείο Εσωτερικών, κυρίως θέματα αναζωογόνησης ακριτικών περιοχών. Τα θέματα απεστάλησαν στη συνέχεια και γραπτώς με υπόμνημα όπως το ζήτησε η Υπουργός Εσωτερικών. Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση σε ότι μπορεί να βοηθήσει η Υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι θα διενεργήσει για την αποδέσμευση του υπόλοιπου της πρώτης δόσης της Κρατικής Χορηγίας για το Δήμο Αγίου Δομετίου έτσι που αυτό να ληφθεί εντός μία βδομάδας. Τα θέματα τα οποία στάλθηκαν με το υπόμνημα είναι: 1. Διαμόρφωση της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου στον Αγιο Δομέτιο Πολεοδομικό έργο το οποίο προγραμματίστηκε να αρχίσει το 2012 λόγω της οικονομικής κατάστασης με τις σχετικές περικοπές το έργο μεταφέρθηκε το Παράκληση όπως το έργο τεθεί για εκτέλεση εντός του Πρόγραμμα Αναζωογόνησης Ακριτικών Περιοχών στους Δήμους Λευκωσίας και Αγίου Δομετίου μέσω του Έπαρχου Λευκωσίας έχουν υποβληθεί προς την Αρμόδια Υπουργική Επιτροπή τα ακόλουθα τρία θέματα: α] Παράταση του υφιστάμενου Προγράμματος μέχρι το τέλος του β] Εκπόνηση σε συνεργασία με τους Δήμους, Νέου Προγράμματος το οποίο να περιλαμβάνει Εργα Υποδομής και Σχέδια Επιχειρηματικής Δραστηριότητας με ισχύ από μέχρι , ώστε να συνάδει με την Προγραμματική Περίοδο συγχρηματοδοτούμενων έργων της Ευρωπαϊκής Ενωσης. γ] Καλυπτική έγκριση για τις πληρωμές έργων προηγούμενων Σχεδίων τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν μέσα στα καθορισμένα χρονικά πλαίσια για τα οποία καλύφθηκαν από την εγκεκριμένη πρόνοια του Αρθρου για το Σχέδιο Αναζωογόνησης, καθώς επίσης από εξοικονομήσεις από άλλα Αρθρα του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως.

8 [Φ:1.4.0.] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 8 Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την οικονομική κατάσταση όπως αυτή διαμορφώθηκε από 1/1/2012 μέχρι 30/4/2012 (Αντίγραφα καταστάσεων δόθηκαν στα Μέλη του Συμβουλίου). Από τις εισπράξεις και πληρωμές φαίνεται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί τα παρατραβήγματα κατά το όριο είναι 650,000 και υπάρχει αχρησιμοποίητο όριο μέχρι τον Ιούλιο που προβλέπεται να μας δοθεί κρατική χορηγία. Βάσει των προυπολογιζόμενων εσόδων και εξόδων του Μαΐου και Ιουνίου το έλλειμμα θα είναι και λαμβανόμενων υπόψη εισπράξεων από υπόλοιπα κρατικής χορηγίας του και του με αδιάθετο υπόλοιπο δάνειου επί συνόλου το έλλειμμα θα είναι Η επόμενη δόση κρατικής χορηγίας θα δοθεί κατά τον Ιούλιο για να χρησιμοποιηθεί για το δεύτερο εξάμηνο το Παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ενεργητικό ποσό το οποίο αφορά την ετήσια δόση 2012 στο Ταμείο Συντάξεων που είναι το επιπλέον ποσό κάλυψης της διαφοράς που προέκυψε από αναλογική μελέτη για περίοδο 20 χρόνων. Το ποσό αυτό θα χρησιμοποιηθεί σε συνεννόηση και με τη συγκατάθεση των Συντεχνιών όπως κατ' αρχή αναφέρθηκε από τις Συντεχνίες, ο σκοπός είναι για να μην επηρεαστούν μισθοί του Προσωπικού και η αναστολή της δόσης για ένα χρόνο μέσα από το χρονοδιάγραμμα των 20 χρόνων, δεν θα επηρεάζει το ρυθμό κάλυψης της διαφοράς στο Ταμείο Συντάξεων δεδομένων της ρύθμισης των μέτρων του 2011 με κάλυψη επιπλέον ποσοστού από τους υπαλλήλους την παγοποίηση των προσαυξήσεων και την τροποποίηση της Νομοθεσίας για νεοεισερχόμενους χωρίς δικαίωμα συνταξιοδότησης. Από το ποσό αυτό ήδη ποσό υπολογίστηκε ότι θα ανασταλεί από συμφωνία του Επιπλέον άλλα παράλληλα μέτρα τα οποία θα ληφθούν για έγκαιρη αύξηση του ενεργητικού είναι τα εξής. Α. Να ειδοποιηθούν οι οφειλέτες όλων των φάσεων κατασκευής πεζοδρομίων για τα οφειλόμενα καθυστερημένα ποσά για την καταβολή τους για τις πλείστες φάσεις για τις οποίες έχει παρέλθει το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των 10 χρόνων, να ειδοποιηθούν με προθεσμία ότι θα προχωρήσουν από μέρους του Δήμου και αγωγές προς είσπραξη. Β. Η είσπραξη του Τέλους Ακίνητης ιδιοκτησίας να εισπραχθεί με χρονοδιάγραμμα πληρωμής 31/7/2012 αντί 30/9/2012 εφόσον είναι έτοιμος ο μηχανογραφημένος κατάλογος του Τμήματος Κτηματολογίου και θα ειδοποιηθούν γραπτώς προς τούτο οι οφειλέτες που περιλαμβάνονται στον κατάλογο. Για όσους ιδιοκτήτες δεν υπάρχουν στοιχεία διευθύνσεως, αυτοί όταν προσέρχονται μέχρι και 30/9/2012 δεν θα επιβαρύνονται με την καθορισμένη επιβάρυνση και να καταγράφονται τα στοιχεία διαμονής τους ώστε να συμπεριληφθούν στους καταλόγους για τα επόμενα χρόνια.

9 9 Το Συμβούλιο έλαβε γνώση της παρουσιασθείσας οικονομικής κατάστασης της προτεινόμενης αναστολής δόσης του Ταμείου Συντάξεων και των προτεινόμενων μέτρων έγκαιρης είσπραξης και αποφάσισε την αποδοχή τους και την εφαρμογή τους [Φ:2.0.0] ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 3/4/2012 Ο Δήμαρχος ανάφερε ότι κατά την τελευταία εξέταση του θέματος συμφωνήθηκε να υποβληθούν προτάσεις διευθέτησης από τους Συντονιστές των Δημοτικών Ομάδων και μετά από σχετικές συνεννοήσεις τις οποίες ο ίδιος είχε με τους Συντονιστές κατέθεσε τις ακόλουθες προτάσεις. 1. ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ (ΤΕΧΝΙΚΟΣ) Υπεύθυνος Μονάδας Υποστήριξης Αφού παρέμειναν οι διάφορες αρμοδιότητες και με την επαναλειτουργία της μονάδας νυχτερινού ελέγχου μαζί δε και δύο φορές νυχτερινός έλεγχος του ιδίου το θέμα τακτοποιείται και παραμένει η καταβολή του επιδόματος όπως έχει εφόσον αυτό δικαιολογείται με την επαναφορά των απαραίτητων των πιο πάνω εργασιών. 2. ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ(ΚΛΗΤΗΡΑΣ) Καθήκοντα και εκτός ωραρίου και αυξημένα καθήκοντα οδηγού. Από τα επιπλέον καθήκοντα για τα οποία έλαβε την κλίμακα του Τεχνίτη ορισμένα δεν εφαρμόζονταν λόγω διοικητικών μεταρρυθμίσεων από το 2012, δημιουργήθηκε κενό στις επιπλέον ώρες και στα αυξημένα καθήκοντα οδηγού ως λόγοι για τους οποίους δόθηκε η Κλίμακα Τεχνίτη. Προτάθηκε στον ίδιο η συμπλήρωση των ωρών του απογεύματος της Τετάρτης τις αποδέχθηκε έτσι με τη συμπλήρωση αυτή και εφόσον όταν χρειαστεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως οδηγός και για επιπλέον ώρες, η διευθέτηση αυτή δικαιολογείται ως προς την κάλυψη των επιπλέον εργασιών για τις οποίες δόθηκε η Κλίμακα Τεχνίτη. 3. ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ Βοηθός Γραμματειακός Λειτουργός Αορίστου Χρόνου Υπάλληλος με Καθήκοντα Μηχανογράφησης Όσον αφορά την κάλυψη των καθηκόντων του με θέματα που αφορούν τη μηχανογράφηση εξειδικευμένα και απλά ως θέματα χρήστη θα αναλάβει την συντήρηση των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Δήμου και του Πολιτιστικού Κέντρου αφού λήξει η υφιστάμενη συμφωνία με εταιρεία το Νοέμβριο του 2012 η οποία συμφωνία δεν είναι και η πιο συμφέρουσα. Με τη συνεργασία και με τον κατ' ιδίαν έλεγχο από το Δήμαρχο θα προγραμματιστεί να καλύπτονται ο εργάσιμος χρόνος και τα καθήκοντα σε θέματα μηχανογράφησης ως εργασίες που δικαιολογούν την καταβολή του επιδόματος του οπότε στην πορεία θα φανεί ανάλογα η εξέλιξη των εργασιών αυτών. Το Συμβούλιο έλαβε γνώση των τριών πιο πάνω προτεινόμενων διευθετήσεων τις έκρινε ως διευθετήσεις ουσιαστικές με εξοικονόμηση κόστους έτσι που δικαιολογούν τα παραχωρηθέντα ωφελήματα και τις ενέκρινε.

10 [Φ:1.2.3Γ.] ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΡΙΑΣ ΒΑΣΩΣ ΔΗΜΑΔΗ Η εκδήλωση εγκρίθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20/3/2012. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και ανέφερε τα ακόλουθα: Η εκδήλωση καθορίστηκε στις 30/5/2012 στο Δημοτικό Μέγαρο και θα ονομαστεί "Μια βραδιά σαν παραμύθι". Όπως η κα. Βάσω Δημάδη ζήτησε θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά με την παράκληση να γίνουν εισφορές για τα παιδιά του Πολυδύναμου Κέντρου. Την όλη εκδήλωση θα αναλάβει η Μουσικός Γιάννα Θαλασσινού και είναι μία από τις τέσσερις εκδηλώσεις που τις ενέκρινε ο Δήμος ως αγορά υπηρεσιών και θα γίνει προσπάθεια λόγω φιλανθρωπικού σκοπού να μειωθεί η αμοιβή της Μουσικού. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ακόμη δύο συντελεστές με τη Μουσικό, τα έξοδα θα τα αναλάβει το Πολυδύναμο και θα τεθεί είσοδος 20, θα προσκληθούν άτομα τα οποία να έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε εισφορές και θα διευθετηθούν χώροι με τραπεζάκια, να προσφερθούν και ποτά. Συζητήθηκε το θέμα του ύψους της εισόδου ως κίνητρο προσέλευσης κοινού και συμφωνήθηκε όπως το ποσό της εισόδου μειωθεί σε 15. Το Συμβούλιο ενέκρινε την αναφερόμενη τιμητική εκδήλωση όπως αυτή επεξηγήθηκε και με την πιο πάνω διόρθωση της τιμής εισόδου [Φ:7.0.0.] ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο Δημοτικός Γραμματέας ανάφερε ότι από τα Τοπικά Σωματεία ΕΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ υποβλήθηκε επιστολή με παράκληση για παραχώρηση της ανοικτής πλατείας στον Πυρήνα στις 28/5/2012 με σκοπό την πραγματοποίηση θεατρικής παράστασης στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 8 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΜΕΡ. 8/5/2012 Ο Δημοτικός Γραμματέας έθεσε υπόψη του Συμβουλίου ότι πάντοτε τα εκάστοτε Δημοτικά Συμβούλια είχαν ως πολιτική τους την παραχώρηση ανοικτών χώρων πλατειών και πάρκων στα Τοπικά Οργανωμένα Σύνολα σε τέτοια θέματα εφ' όσον δεν ενεχόταν το κόστος για το Δήμο και από τους χρήστες αναλαμβάνονταν όλες οι διευθετήσεις και ο καθαρισμός του χώρου.

11 11 Το Συμβούλιο βάσει της ίδιας πάγιας πολιτικής ενέκρινε την πιο πάνω ζητηθείσα παραχώρηση από τα Τοπικά Σωματεία ΕΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ [Φ:6.0.0.] ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο για τη συνάντηση που είχε με τον Διευθυντή των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείο Υγείας στις 24/4/2012, η συνάντηση έγινε για διάφορα λειτουργικά προβλήματα τα οποία του έθεσε ο Ιατρός Υπεύθυνος του Κέντρου Χρ. Στυλιανίδης. Κατά τη συνάντηση έγινε και αναφορά σε θέμα μεταστέγασης του Κέντρου και προτάθηκε χώρος στο Πολυδύναμο Κέντρο. Έγινε επιτόπου επίσκεψη από το Διευθυντή των Ιατρικών Υπηρεσιών στους προτεινόμενους χώρους του Πολυδύναμου. Υπόψη ότι σήμερα το κράτος καταβάλλει ποσό ενοίκιο το χρόνο, ποσό το οποίο είναι αρκετά σεβαστό για κάλυψη των εξόδων του Πολυδύναμου. Από τα γεγονότα και εν' όψει του ότι αναστάληκε το έργο παρά το Ινστιτούτο Νευρολογίας για ανέγερση Ιατρικής Σχολής και μόνιμων ιατρείων λόγω μεγάλου κόστους η πρόταση για ενοικίαση χώρων στο Πολυδύναμο ελήφθη υπόψη από τον διευθυντή των Ιατρικών Υπηρεσιών και έχει προχωρήσει σε διαδικαστικές μελέτες χώρου και κόστους (σχετική η επιστολή προς τον διευθυντή του Τμήματος Δημοσίων Έργων. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 9 (2 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 2/5/2012 Το Συμβούλιο έλαβε γνώση της πρότασης και των διεργασιών που έγιναν και εξετάζονται και σε περίπτωση που όπως δείχνουν τα πράγματα θα υπάρξει θετική εξέλιξη τότε θα τεθεί ξανά το θέμα για διαπραγμάτευση με το Κράτος προς επίτευξη της όσο το δυνατόν συμφέρουσας συμφωνίας και προς όφελος του Πολυδύναμου και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών [Φ:1.1.0] ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε εκδήλωση την οποία διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου τη Δευτέρα 14/5/2012 στις 7.30μ.μ. στην οποία θα πραγματοποιηθεί συζήτηση μεταξύ των πέντε νεοκλεγέντων Δημάρχων Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς, Έγκωμης και Αγίου Δομετίου με συντονιστή το Διευθυντή Ειδήσεων του ΡΙΚ κ. Γιάννη Καρεκλά και θέμα "Το όραμα των Νεοεκλεγέντων Δημάρχων Λευκωσίας και Προαστίων για την Κοινωνία των Πολιτών τους". Έχει σταλεί σχετική πρόσκληση προς τους Δημοτικούς Συμβούλους και το ανάφερα για υπενθύμιση όσοι μπορούν και επιθυμούν να παραβρεθούν [Φ:4.4.0] ΠΑΡΚΑ ΧΩΡΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Ο Δήμαρχος πληροφόρησε το Συμβούλιο για δύο προτάσεις οι οποίες υποβλήθηκαν από το Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων και από τον Κυνηγετικό

12 12 Σύλλογο ΑΡΤΕΜΙΣ Αγίου Δομετίου για να αναλάβουν τη συντήρηση χώρων πρασίνου. Συγκεκριμένα υπάρχουν σε δύο τοποθεσίες μικροί χώροι πρασίνου ένας στην οδό Κύκκου προς το αδιέξοδο Ηφαίστου και δύο στην οδό Αγιάσματος κοντά στην πλατεία της εκκλησίας. Συγκεκριμένα δεν έχουν αναφέρει ποιους χώρους επιθυμούν, θα τους υποδειχθούν οι χώροι για να επιλέξουν και να αποφασίσουν. Υπόψη ότι σε τέτοιες περιπτώσεις οι όποιες πινακίδες τοποθετηθούν θα προβάλλουν την επωνυμία, την ταυτότητα του Συνδέσμου και του Συλλόγου χωρίς όποιες άλλες αναγραφές και μηνύματα. Το Συμβούλιο αποδέχθηκε την ανάθεση των αναφερθέντων χώρων για συντήρηση σύμφωνα με τις επεξηγήσεις που αναφέρθηκαν [Φ:4.4.0] ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΦΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Απορρέον βάσει απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας 24/4/2012 η οποία ανάφερε τα ακόλουθα: Προς περαιτέρω διαπραγμάτευση το Συμβούλιο εξουσιοδότησε το Δήμαρχο να προχωρήσει με πρόταση προς τη Διαχειρίστρια και με βάσει τα ποσά των αλληλοαπαιτήσεων τα οποία ετέθησαν από τις δύο πλευρές να προταθεί ποσό κάλυψης διαφοράς προς τη Διαχειρίστρια ύψους 2500 και να αποχωρήσει άμεσα χωρίς τις όποιες περεταίρω απαιτήσεις. Μετά από επαφές που είχε ο Δήμαρχος με τη Διαχειρίστρια αυτή δεν αποδέχθηκε την πρόταση και στην προσπάθεια της να διαπραγματευτεί περεταίρω το θέμα πρότεινε την πώληση στο Δήμο και του υπόλοιπου εξοπλισμού εκτός των εγκατεστημένων δηλαδή επιπλέον ψυγείο, κουζινικά, τραπέζια καρέκλες κλπ. ζητώντας εκτός της επιστροφής της κράτησης των 4000 και επιπλέον Ο Δήμαρχος κάλεσε του Συντονιστές των Δημοτικών Ομάδων (απόντος του Συντονιστή του ΔΗΚΟ) και συμφωνήθηκε όπως γίνει αντιπρόταση στη Διαχειρίστρια με καταβολή ποσού για αγορά όλου του εξοπλισμού, πρόταση την οποία αποδέχθηκε η Διαχειρίστρια. Παράλληλα ζητήθηκε και δεύτερη Νομική Γνωμάτευση (επιστολή ημερομηνίας 3/5/2012. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 10 (2 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 3/5/2012 Προς ενημέρωση η αναφερόμενη Νομική Γνωμάτευση κοινοποιήθηκε στα Μέλη του Συμβουλίου. Η Δημοτική Ομάδα του ΔΗΣΥ υπέβαλε πρόταση λαμβάνοντας υπόψη το περιεχόμενο της Νομικής Γνωμάτευσης τα θετικά και αρνητικά για το Δήμο και βάσει αυτών πρότεινε όπως η Διαχειρίστρια λάβει το ποσόν το οποίο κατέθεσε ως εγγύηση των 4000 να μην καταβάλει τα οφειλόμενα μισθώματα από τον Αύγουστο 2011 μέχρι σήμερα τα οποία της χαρίζονται και να παραδώσει άμεσα το Υποστατικό αφού

13 13 πάρει τον εξοπλισμό της και να επαναφέρει τους χώρους του Υποστατικού στην αρχική τους κατάσταση. Το Συμβούλιο συζήτησε και αποδέχθηκε την υποβληθείσα πρόταση, αφού έλαβε υπόψη του τα υπέρ και τα κατά ως επίσης και την πιθανότητα περίπλοκής του Δήμου σε διαδικασίες ένδικων μέσων σε περίπτωση που η Διαχειρίστρια δεν αποδέχεται, δεν παραδίδει του Υποστατικό και ακόμη προχωρήσει σε αγωγή για δικές της απαιτήσεις, έτσι που να υπάρξει καθυστέρηση και δυσκολίες στην αποδέσμευση του Υποστατικού για να λειτουργήσει και να αξιοποιηθεί το συντομότερο. Το Συμβούλιο εξουσιοδότησε το Δήμαρχο να μεταφέρει στη Διαχειρίστρια την υποβληθείσα πρόταση θέτοντας της υπόψη και τις υποχρεώσεις της οι οποίες προκύπτουν από τη σχετική συμφωνία και ανάλογα με τη θέση την οποία θα λάβει θα επανατεθεί το θέμα στο Συμβούλιο για περεταίρω αποφάσεις [Φ:1.2.1] ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Τα πρακτικά της παρούσας συνεδρίας είναι μαγνητοφωνημένα σε μια μαγνητοταινία με τα διακριτικά Δ/Σ 8/5/2012 Αρ.569 Ν Άγγελος Πελάγιας Αντιδήμαρχος Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ημερομηνία: 15 Μαΐου 2012 ΜΠ/XX

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 28 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 607 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.15μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12Η ΙΟΥNΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 571 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4ΗΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 577 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 20 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 566 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 2012-2016 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δρ. Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος Γεώργιος Καπάταης ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Χάρης Αργυρού Δημοτικος Σύμβουλος Προεδρεύων ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 3 AΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 567 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 19Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 589 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 564 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.30μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 13 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 565 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 11.00μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 674 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 650 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.20μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 603 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.45μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 580 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 6Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 581 Διάρκεια Συνεδρίας 7:00μ.μ.- 10:30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26Η ΙΟΥNΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 572 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 563 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 9.30μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 22 αν ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 655 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 583 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25 Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 595 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ.

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.2.2013 από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 07 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 675 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 11.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 13/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Ημερομηνία: 2 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 08 ην ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 654 Διάρκεια Συνεδρίας 6.30μ.μ. 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 599 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 26/2012

Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Πρακτικά 26 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Σάββατο 10.11.2012 από τις 10:15 πμ μέχρι τις 01:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού -

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/11/2016 ΑΡΙΘ. 20/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Ημερομηνία: 20 Ιουλίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Πρακτικά 110 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 2 Μαϊου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 6Η ΦΕΒΡOΥΑΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 587 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Ημερομηνία: 28 Ιανουαρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:15 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (από το θέμα 1.10) κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Ημερομηνία: 8 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 4 Απριλίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου κ. Θέκλα Κυπριανού Πολιτικός Μηχανικός Συμβουλίου

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου κ. Θέκλα Κυπριανού Πολιτικός Μηχανικός Συμβουλίου Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 07/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 07/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, ώρα 8:00 π.μ. 8:30 π.μ. Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 2α ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 579 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 15/2017

Αρ. Συνεδρίας: 15/2017 Πρακτικά 117 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 25 Ιουλίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 15/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Ημερομηνία: 24 Νοεμβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Ημερομηνία: 15 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 13:25 Ώρα Λήξης: 15:40 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα 1.6)

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Ημερομηνία: 16 Απριλίου 2013 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Ημερομηνία: 28 Μαΐου 2013 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα λήξης: 20:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β. Βραχίμη,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 18Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 578 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Ημερομηνία: 27 Μαρτίου 2013 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα λήξης: 16:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής, Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ.

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 22.1.2013 από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 2/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 163 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (10 ΗΣ ΤΟΥ 2016), ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, 2.00μ.μ. ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Ημερομηνία: 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 13:45 Ώρα Λήξης: 15:00 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 576 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Ημερομηνία: 24 Μαΐου 2018 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (εκτός του θέματος 4.1.3) κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Πρακτικά 119 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 31Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 575 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 574 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-11.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Αρ. Φακ.5.10.5 (2015) A/A 19/2015 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Χρυσόστομος Χριστοδούλου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 3 Απριλίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Πολεοδομικό Οδικό Έργο

Πολεοδομικό Οδικό Έργο Πολεοδομικό Οδικό Έργο ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ / ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΣΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ Απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 27.09.2017, για επανασχεδιασμό της οδού ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΗΣΕΩΣ Κύριος συνδετικός

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 8 Μαρτίου 2013 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕYΡΩΣYΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ Εισαγωγή H Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ("Κεντρική Τράπεζα") στο πλαίσιο της ευρύτερης ευθύνης της έναντι του αυξημένου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Ημερομηνία: 3 Μαΐου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 20:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 20 Απριλίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 10 Ιουνίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Ημερομηνία: 14 Ιουλίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 597 Διάρκεια Συνεδρίας 8.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 5/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Νικόλας Αχιλλέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 1/2015

Αρ. Συνεδρίας: 1/2015 Πρακτικά 76 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, 2015, ώρα 8:45πμ Αρ. Συνεδρίας: 1/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος - Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 23 Απριλίου 2012 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 29/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 29/16 Ημερομηνία: 4 Οκτωβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 29/16 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Βλίττης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 25/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 25/17 Ημερομηνία: 5 Οκτωβρίου 2017 Ώρα έναρξης: 12:50 Ώρα Λήξης: 15:10 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 25/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου κ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16 Ημερομηνία: 26 Ιουλίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 14:30 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 Ημερομηνία: 27 Ιανουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 12:30 Ώρα Λήξης: 14:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18 Ημερομηνία: 20 Μαρτίου 2018 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4.1)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Σελίδα 1 από 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 13/2017 Έκτακτη συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2014, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 12/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 19 Απριλίου 2018 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 02/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας Καλογήρου

Διαβάστε περισσότερα

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου Πρακτικά 493 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 8/12/2010 από τις 6:30μμ-7:30μμ. Αρ συνεδρίας: 16/2010 Παρόντες: κ.κ. Σάββας Ηλιοφώτου, Δήμαρχος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 16Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 590 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 22/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 22/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 22/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 22/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 25.09.2012 και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Π. Κύπρου Φ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Ημερομηνία: 1 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 22:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4)

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Δεκεμβρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Δεκεμβρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 14 Δεκεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 588 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 651 Διάρκεια Συνεδρίας 7.15μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 15/2013

Αρ. Συνεδρίας 15/2013 Πρακτικά 43 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 23.7.2013 από τις 9:30μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 15/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 10/2016

Αρ. Συνεδρίας: 10/2016 Πρακτικά 97 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, 2016, ώρα 5:30μμ Αρ. Συνεδρίας: 10/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 24/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 24/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 24/15 Ημερομηνία: 28 Ιουλίου 2015 Ώρα έναρξης: 13:15 Ώρα Λήξης: 15:00 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 Ημερομηνία: 9 Φεβρουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα Λήξης: 19:30 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /3 Διεύρυνση/βελτίωση των οδών Ιφιγενείας και Βερενίκης στο Στρόβολο

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /3 Διεύρυνση/βελτίωση των οδών Ιφιγενείας και Βερενίκης στο Στρόβολο Αρ Φακ: 6.31.01 25 Απριλίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 26 Μαΐου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω Πολυκάρπου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.03.2013 και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Φ. Σάββα Π. Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα