Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Fine Πατητή τσιμεντοκονία

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Fine Πατητή τσιμεντοκονία"

Transcript

1 Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Fine Πατητή τσιμεντοκονία ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Έτοιμο προς χρήση, προπαρασκευασμένο ρητινούχο, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής [I 52.5]. Με ειδικής λεπτόκοκκης κοκκομετρίας, άριστα επιλεγμένα φυσικά και απολύτως οικολογικά αδρανή βελτιωτικά, και πολυμερή πρόσθετα στοιχεία όπως (πλαστικοποιητές, ελαστικοποιητές, σκληρυντές κ.α.) για την επίτευξη εγγυημένης πρόσφυσης στο υπόστρωμα, και την αντοχή στην τριβή, την κρούση και την ρυγμάτωση. Τα υλικά της σειράς DecoMax Micro-Topping παραδίδονται συσκευασμένα σε μορφή λευκής κονίας και απαιτείται απλά η προσθήκη νερού κατά την ανάδευση. Κατατάσσεται ως επισκευαστικό κονίαμα σκυροδέματος τύπου PCC R3 κατά ΕΝ και ως υλικό επίχρισης δαπέδων τύπου CT-C30-F7-AR2 κατά ΕΝ ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Πεδία εφαρμογής Τα υλικά της σειράς DecoMax Micro-Topping με την κατάλληλη επεξεργασία του υποστρώματος και την εφαρμογή του κατάλληλου ανά περίσταση ασταριού πρόσφυσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας σε επιφάνειες από: ξύλο, μάρμαρο, μωσαϊκό, μέταλλο, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, σοβά, κεραμικά πλακίδια, πλαστικό, και γενικά σε οποιαδήποτε υπάρχουσα επιφάνεια χωρίς να απαιτείται η αποξήλωση και η απομάκρυνση παλαιών υλικών. Εφαρμόζονται με την ίδια ασφάλεια και ευκολία σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε πλήθος εφαρμογών, όπως: σκάλες, δάπεδα, τοίχους, πισίνες σε οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ., καθώς και για ειδικές κατασκευές, όπως κτιστά κρεβάτια - έπιπλα, κτιστά είδη υγιεινής (νιπτήρες, λουτήρες, ντουζιέρες), τζάκια, μπάρμπεκιου κ.α.. ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ Η σειρά πατητής τσιμεντοκονίας DecoMax Micro-Topping διατίθεται σε μεγάλη γκάμα επιλογών που καλύπτει κάθε ιδιαίτερη απαίτηση και στυλ. Παράγεται σε 3 διαφορετικές κοκκομετρίες, Basic, Fine, Deco, με νερά, τριφτή, πατητή, τύπου ξεκαλουπωμένο μπετό, εμφάνιση πέτρας και πολλά άλλα, με γυαλιστερό, σατινέ ή ματ βερνίκι και όλα αυτά στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις χωρίς περιορισμούς στην τελική εμφάνιση και υφή.

2 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Απόλυτα φυσικό προϊόν Οικονομική λύση Εύκολο στη χρήση Απεριόριστες αποχρώσεις Άριστη αντοχή σε τριβή, κρούση και ρυγματώσεις Ελαιοφοβικό Υδροφοβικό Ευκολία στον καθαρισμό Τυποποιημένο προϊόν ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (συνθήκες δοκιμής: 23 C και 50% u.r.) Μορφή: τσιμεντοειδής λευκή κονία Πάχος εφαρμογής 1-3 mm ανά στρώση Ειδικό Βάρος ξηρού κονιάματος: 1,2 kg/dm3 Ειδικό Βάρος αναμεμιγμένου προϊόντος: 1,7 kg/dm3 Συγκέντρωση Μίγματος: 42% - 46% (5,25-5,75ανά σακί των 25 κιλών) Μέση Κατανάλωση: 1,2 kg/m2 ανά mm πάχους Πάχος ανά στρώση: 1-3 mm Χρόνος ζωής στο δοχείο: 2½ h στους +20ºC Απαίτηση σε νερό περίπου: 5,50 l/σακί 25 kg Βατότητα: μετά από 6-12 ώρες Πρόσφυση: 1,3 N/mm2 Μέτρο ελαστικότητας 12 GPa Τριχοειδής απορρόφηση νερού: 0,34 kg m-2 h-0,5 Αντοχή σε κάμψη, μετά από 28 μέρες: > 4,4 N/mm2 Αντοχή σε θλίψη, μετά από 28 μέρες: 35 N/mm2 Θερμοκρασία εφαρμογής: +5 έως +35ο Αποχρώσεις: Σύστημα RAL Περιεχόμενα χλωρίδια: 0,00 % Αντίδραση στη φωτιά: Euroclass A Κατάταξη: EN CT - C25 -F6

3 ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1. Προετοιμασία υποστρώματος Το υπόστρωμα πρέπει να είναι επιπεδωμένο, στεγνό, στατικά επαρκές και απαλλαγμένο από σκόνες, λάδια, σαθρά υλικά κ.λπ. Τυχόν ατέλειες όπως ρωγμές, κενά στο υπόστρωμα κλπ., πρέπει να επισκευάζονται με τα κατάλληλα υλικά. Πριν την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας DecoMax Micro-Topping, σε απορροφητικές επιφάνειες, όπως τοιχοποιία, σκυρόδεμα, σοβά, γυψοσανίδες προηγείται απαραίτητα αστάρωμα με το μεθακρυλικό αστάρι PrimerS W-300C σε 1-2 στρώσεις, αραιωμένο με νερό από 1:2 έως 1:4 αναλόγως της απορροφητικότητας του υποστρώματος ή με το αστάρι D-FLEX W-400C αραιωμένο 1:2 με νερό όταν πρόκειται για πισίνες. Η εφαρμογή του υλικού ακολουθεί όσο το αστάρι είναι ακόμα νωπό. Σε επιφάνειες από μωσαϊκό, μάρμαρο, πλακάκι, πλαστικό, μέταλλο, γυαλί ή ρητίνες προηγείται αστάρωμα του υποστρώματος, με τα ειδικά χαλαζιακά αστάρια W-DP10, DP20 micro και το εποξειδικό αστάρι DP30 epoxy aqua με επίπαση χαλαζία Μ30. Για το εποξειδικό αστάρι η εφαρμογή της τσιμεντοκονίας γίνεται την επομένη ημέρα Λόγω του ότι, κάθε έργο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, θα πρέπει ο εφαρμοστής να ελέγξει σωστά τις επιφάνειες εφαρμογής και να αποφασίσει για την προετοιμασία που χρειάζεται. 2. Τρόπος παρασκευής κονιάματος Σε άδειο και καθαρό δοχείο 30 lt προσθέστε ενδεικτικά 4-6 lt νερό (ανάλογα την εργασιμότητα και την τεχνοτροπία που επιθυμείτε) αντίστοιχα για κάθε συσκευασία πατητής τσιμεντοκονίας DecoMax Micro- Topping Fine SP2 των 20 kg. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Η αναλογία του νερού που θα προστεθεί στο πρώτο δοχείο συνιστάται να διατηρηθεί και στα επόμενα δοχεία για την αποφυγή χρωματικών μεταβολών μεταξύ των δοχείων. Προσθέτετε την χρωστική και την ρητίνη Latex W-200C που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία αναδεύοντας με δράπανο σε χαμηλές στροφές για 1-2 λεπτά. Ανοίγετε την αεροστεγή σακούλα στην οποία εμπεριέχεται το υλικό. Αναδεύοντας το νερό σε χαμηλές στροφές αδειάζετε το περιεχόμενο του δοχείου σιγάσιγά και συνεχίζετε την ανάδευση των υλικών σε μεγαλύτερες στροφές μέχρι να επιτευχθεί ένα μίγμα με την επιθυμητή εργασιμότητα.

4 2. Εφαρμογή Το υλικό εφαρμόζεται σε 3-4 στρώσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου και του υποστρώματος. 1 η ημέρα: Προηγείται αστάρωμα όλων των επιφανειών με PrimerS W-300C σε 1-2 στρώσεις, αραιωμένο με νερό από 1:2 έως 1:4. Εφαρμόζεται η 1 η στρώση της τσιμεντοκονίας χρησιμοποιώντας λεία ή οδοντωτή σπάτουλα των 5 mm, (αναλόγως της εμπειρίας του τεχνίτη) και τοποθετείται υαλόπλεγμα ενίσχυσης βάρους 90 ή 160 g/m², αναλόγως των απαιτήσεων της επιφάνειας, το οποίο στη συνέχεια εγκιβωτίζεται με τη λεία πλευρά της σπάτουλας και δημιουργείται μία σχετικά λεία επιφάνεια φροντίζοντας να μην υπάρχει εγκλωβισμένος αέρας στο υλικό. Συνιστάται προαιρετικά πριν την βασική στρώση με το πλέγμα να γίνεται μια έξτρα εφαρμογή με υλικό και γάζα υαλοπλέγματος 90 g/m2, τοπικά και μόνο, σε όλα τα επικίνδυνα σημεία ενώσεων δαπέδου, τοίχων, ντουζιέρας κ.λπ.. 2 η ημέρα: Ακολουθεί τρίψιμο με μηχανικό μέσο ή με τριβίδι χειρός, καλό σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και αστάρωμα όλων των επιφανειών με PrimerS W-300C αραιωμένο 1:4 με νερό. Ακολούθως παρασκευάζουμε το υλικό της πατητής τσιμεντοκονίας και το εφαρμόζουμε σε νωπό αστάρι, με λεία σπάτουλα και με πάχος υλικού 1 2 mm. 3 η ημέρα: Ομοίως με το 2 ο χέρι και στο 3 ο ακολουθεί τρίψιμο με μηχανικό μέσο ή τριβίδι χειρός με γυαλόχαρτο Νο. 80, καλό σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και αστάρωμα όλων των επιφανειών με PrimerS W-300C αραιωμένο 1:4 με νερό. Ακολούθως παρασκευάζουμε το υλικό της πατητής τσιμεντοκονίας και το εφαρμόζουμε σε μερικώς νωπό αστάρι, με λεία σπάτουλα, με πάχος υλικού, και πάλι 1 2 mm δημιουργώντας την τεχνοτροπία που επιθυμούμε. 4 η ημέρα: Τρίψιμο των επιφανειών με μηχανικό μέσο ή τριβίδι χειρός με γυαλόχαρτο Νο. 120 ή 150, καλό σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και αστάρωμα όλων των επιφανειών με το ακρυλικό αστάρι νερού Deco Primer DP 40 αραιωμένο 20% με νερό σε μία στρώση και με κατανάλωση περίπου ml/μ². Αφήνουμε το αστάρι να στεγνώσει περίπου 3-4 ώρες και ακολούθως εφαρμόζουμε ακόμα μία στρώση με το ακρυλικο-πολυουρεθανικό αστάρι βερνικιού Deco Primer DP 50 με κατανάλωση περίπου ml/μ². Η χρήση των 2 ασταριών βοηθάει αφενός στην πολύ καλή πρόσφυση των βερνικιών και αφετέρου, στο να μη σκουραίνει έντονα η επιφάνεια της πατητής τσιμεντοκονίας από τα βερνίκια DECODUR PU SOLV A+B (DS ).

5 5 η ημέρα: Μετά από ώρες, αφού βεβαιωθούμε ότι οι επιφάνειες είναι εντελώς στεγνές, εφαρμόζουμε το πολυουρεθανικό βερνίκι 2 συστατικών DECODUR PU SOLV A+B (DS gloss, satin ή mat) ή DECODUR PU ΑQUA A+B (DC gloss, satin ή mat) με ρολό σε 2 στρώσεις. Η δεύτερη στρώση εφαρμόζεται 8-24 ώρες μετά την πρώτη και εφόσον αυτή έχει στεγνώσει επαρκώς. Κατανάλωση gr/μ² ανά στρώση. Πολιτική εταιρείας Το παρόν τεχνικό-ενημερωτικό έντυπο έχει συνταχθεί σύμφωνα με τη γνώση και την εμπειρία της DecoMax από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη και σε εργαστηριακές συνθήκες. Οι προτάσεις και οι συστάσεις σχετικά με τη χρήση του προϊόντος, γίνονται χωρίς εγγύηση, εφόσον οι εκάστοτε συνθήκες εφαρμογής του, είναι πέραν του ελέγχου της εταιρίας. Για το λόγο αυτό, η ευθύνη για τη χρήση, την εφαρμογή και την καταλληλόλητα του προϊόντος σύμφωνα με τις προδιαγραφές και συνθήκες του έργου, βαραίνει αποκλειστικά τον αγοραστή χρήστη συνεργείο και η τελική εικόνα του προϊόντος, ο τόνος του χρώματος και η απόδοση του, εξαρτάται από τον εφαρμοστή και τον τρόπο που θα το εφαρμόσει. Η εταιρία κρατά το δικαίωμα να διαφοροποιεί τα τεχνικά στοιχεία των προϊόντων, χωρίς προειδοποίηση,σαν αποτέλεσμα της εξέλιξης παραγωγής και έρευνας. Η έκδοση του παρόντος ενημερωτικού, ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση. Η τελική εικόνα του προϊόντος, ο τόνος του χρώματος και η απόδοση του εξαρτάται τον εφαρμοστή και τον τρόπο που θα το εφαρμόσει χωρίς η εταιρία να φέρει καμία ευθύνη. Η DECOMAX είναι πάντοτε στη διάθεσή των τεχνικών για περισσότερες συμβουλές κα διευκρινίσεις, σχετικά με τη χρήση και εφαρμογή των υλικών της

6 ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ Περίπου 1-2 kg/m2/mm πάχους στρώσης ανάλογα με την τεχνοτροπία και το είδος της επιφάνειας εφαρμογής. Συσκευασία Δοχεία των 10, 15 και 20kg. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Χρόνος ζωής - Αποθήκευση 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, αποθηκευμένο στην αρχική, σφραγισμένη συσκευασία, σε χώρο προστατευμένο από την υγρασία και τον παγετό. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Παρατηρήσεις Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της εφαρμογής πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ +8ºC και +32ºC. Η DecoMax είναι πάντοτε στη διάθεσή των τεχνικών για περισσότερες συμβουλές κα διευκρινίσεις, σχετικά με τη χρήση και εφαρμογή των υλικών της. Το προϊόν περιέχει τσιμέντο, το οποίο αντιδρά αλκαλικά με το νερό και ταξινομείται ως ερεθιστικό.

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πατητή τσιμεντοκονία Πισίνας

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πατητή τσιμεντοκονία Πισίνας Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πισίνας ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Έτοιμο προς χρήση, προπαρασκευασμένο, ρητινούχο ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping DecoWall Πατητή τσιμεντοκονία

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping DecoWall Πατητή τσιμεντοκονία Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping DecoWall Πατητή τσιμεντοκονία ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Έτοιμο προς χρήση, προπαρασκευασμένο, ρητινούχο ινοπλισμένο μαρμαροκονίαμα δύο συστατικών, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά Οικοδομική ρητίνη ADIPLAST 009/ 0 2 Οικοδομική ρητίνη για πολλαπλές βελτιώσεις των κονιαμάτων, όπως βελτίωση της πρόσφυσης, της ελαστικότητας, μείωση της συρρίκνωσης πήξης, μεγάλη αύξηση της αντοχής σε

Διαβάστε περισσότερα

Bau-Resina. Πατητή τσιμεντοκονία

Bau-Resina. Πατητή τσιμεντοκονία Bau-Resina Πατητή τσιμεντοκονία Κάθε φορά μοναδική Μοναδικής αισθητικής υλικό επένδυσης τοίχων και δαπέδων, λεπτού πάχους (2-4mm), βάσεως τσιμέντου και χαλαζία σε πολλές αποχρώσεις για την δημιουργία μίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ ΤΗΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΣΙ ΜΕ ΝΤΟ ΚΟ ΝΙΑ

ΠΑ ΤΗΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΣΙ ΜΕ ΝΤΟ ΚΟ ΝΙΑ ΠΑ ΤΗΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΣΙ ΜΕ ΝΤΟ ΚΟ ΝΙΑ 2 μοντέρνα επιλoγή με βάση την παράδοση Kατέχοντας την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία, η ISOMAT εξελίσσει ένα κατασκευαστικό υλικό, απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Τεχνικό Φυλλάδιο MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Παστώδης, έτοιμος προς χρήση σοβάς, βάσεως υδρύαλου και σιλικόνης Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωμος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το SILICATE Fine είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

PLANOCOLOR PREMIUM 2K Διακοσμητική πατητή τσιμεντοκονία τοίχων και δαπέδων

PLANOCOLOR PREMIUM 2K Διακοσμητική πατητή τσιμεντοκονία τοίχων και δαπέδων Διακοσμητική πατητή τσιμεντοκονία τοίχων και δαπέδων Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους Εξαιρετική εργασιμότητα σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες Πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές Ταχεία

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγάνωση ακόμη και σε θετική υδροστατική

Διαβάστε περισσότερα

VELVET DECO (WALL FLOOR)

VELVET DECO (WALL FLOOR) VELVET DECO (WALL FLOOR) ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ Νέο look: Η παραδοσιακή δουλειά, στη μοντέρνα βιομηχανική εκδοχή της Περιγραφή Προϊόντος : Έτοιμο προς χρήση, βιομηχανικό, ρητινούχο

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Περιεχόμενα 1. Προετοιμασία επιφανειών... 3 2. Εφαρμογή σε δάπεδο... 3 2.1. Δάπεδα ήπιας καταπόνησης... 4 3. Εφαρμογή σε κάθετη επιφάνεια... 4 4. Εφαρμογή σε χώρους

Διαβάστε περισσότερα

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα. Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα

Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα. Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα Συγκόλληση πλακιδίων και ταυτόχρονη στεγανοποίηση Ταχείας ωρίμανσης Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα Εξαιρετική πρόσφυση

Διαβάστε περισσότερα

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών.

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. DECO CIRE Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. Σελίδες: 4 111380 01018 Matt Satin Gloss Περιγραφή Παστώδες μονολιθικό κονίαμα έτοιμο προς χρήση, για εφαρμογή σε οριζόντιες και κάθετες

Διαβάστε περισσότερα

NOVABOND. Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C1T. Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων. Εξαιρετική εργασιμότητα. Κατάλληλη για δάπεδα και τοίχους

NOVABOND. Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C1T. Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων. Εξαιρετική εργασιμότητα. Κατάλληλη για δάπεδα και τοίχους Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C1T Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων Εξαιρετική εργασιμότητα Κατάλληλη για δάπεδα και τοίχους Περιγραφή Η είναι μια κόλλα πλακιδίων και φυσικών λίθων σε μορφή

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Περιεχόμενα 1. Προετοιμασία επιφανειών... 3 2. Εφαρμογή σε δάπεδο... 3 2.1. Δάπεδα ήπιας καταπόνησης... 4 3. Εφαρμογή σε κάθετη επιφάνεια... 4 4. Εφαρμογή σε χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor S είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΗ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

1. ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΗ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 1. ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΗ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ : Οι όροι σπατουλαριστή πατητή τσιμεντοκονία είναι ταυτόσημοι και παραπέμπουν σε σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Epoxol Design. Eποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων

Epoxol Design. Eποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Eποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Design είναι κατάλληλο για δάπεδα πολυκαταστημάτων, χώρων εστίασης, ξενοδοχείων ή κατοικιών.

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

CP COAT 101. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP COAT 101. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP COAT 101 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 101 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το CP COAT 101 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων

Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων Εξαιρετική εργασιμότητα με καλές μηχανικές αντοχές Αντλήσιμο κονίαμα με μειωμένο ειδικό βάρος Υψηλή πρόσφυση στα περισσότερα κοινά κατασκευαστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων.

ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων. Nero ASTARTE NERO QUARTZ SUPER ACRYLIC ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΚΟΛΛΑ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ Η ASTARTE Nero, είναι μια εύκαμπτη ισχυρή

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE. Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους

Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE. Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους Ανθεκτική σε νερό και καιρικές επιδράσεις Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων Ενδείκνυται

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ MARMOFINISH by marmodom. Αισθητική Αντοχή Άποψη Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΟΥ

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ MARMOFINISH by marmodom. Αισθητική Αντοχή Άποψη Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΟΥ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ MARMOFINISH by marmodom Αισθητική Αντοχή Άποψη Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟ ΜΕΝΑ Εισαγωγή Προϊόντα Συστήµατος Τρόπος Εφαρµογής Τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1. Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων

Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1. Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1 Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων Κατάλληλη για επενδύσεις κτιρίων προσόψεις Ανθεκτική σε νερό και καιρικές επιδράσεις

Διαβάστε περισσότερα

ιακοσµητικες Τσιµεντοκονιεσ Τσιµεντοκονιες Προετοιµασιασ απεδων

ιακοσµητικες Τσιµεντοκονιεσ Τσιµεντοκονιες Προετοιµασιασ απεδων ιακοσµητικες Τσιµεντοκονιεσ Τσιµεντοκονιες Προετοιµασιασ απεδων Προφυλάξτε το περιβάλλον ιατηρείτε το χώρο καθαρό Protect the environment Keep clean www.marmoline.gr e-mail: info@marmoline.gr Tel.: (+30)

Διαβάστε περισσότερα

VIMEPOX FLOORING-TR Διαφανής αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση δαπέδων, δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες

VIMEPOX FLOORING-TR Διαφανής αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση δαπέδων, δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες VIMEPOX FLOORING-TR Διαφανής αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση δαπέδων, δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες Ιδιότητες To VIMEPOX FLOORING-TR είναι ένα διαφανές εποξειδικό σύστημα δυο συστατικών χωρίς διαλύτες.

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 114

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 114 CP COAT 114 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 114 1 περιγραφή Συνδετική ύλη αγώγιμου δαπέδου εποξειδικής βάσης δύο συστατικών,

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας κατηγοριοποιημένο κατά ΕΝ 13501-1 ως κλάση Ε σε δοκιμή αντίδρασης στη φωτιά σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ 4 5 6 7 3 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΕΥΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥΣ ΑΡΜΟΥΣ ΑSTARTE ASTARTE Armos 0-2 mm ASTARTE Armos 2-5 mm ASTARTE Armos 6-20 mm ASTARTE Armos epoxy A+B 2-12 mm ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 111

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 111 CP COAT 111 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 111 1 περιγραφή Πολυουρεθανική επικάλυψη δύο συστατικών για εξωτερικούς χώρους. 2

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 104

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 104 CP FLOOR 104 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP FLOOR 104 1 περιγραφή Εποξειδκή επίστρωση δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΚΟΚΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

ΛΕΠΤΟΚΟΚΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ VELVET DECO SUPERIA ΛΕΠΤΟΚΟΚΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ Περιγραφή Προϊόντος : Το προϊόν MARMOLINE VELVET DECO SUPERIA είναι έτοιμο προς χρήση σύστημα ρητινούχων κονιαμάτων με βάση το λευκό τσιμέντο

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 113

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 113 CP COAT 113 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 113 1 περιγραφή Διαφανές εμποτιστικό εποξειδικό υλικό δύο συστατικών. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία

Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία Τεχνικό Φυλλάδιο ISOFLEX-PU 650 Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία Ιδιότητες Το ISOFLEX-PU 650 είναι μια διαφανής, αλειφατική

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία

Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία Τεχνικό Φυλλάδιο ISOFLEX-PU 650 Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία Ιδιότητες Το ISOFLEX-PU 650 είναι μια διαφανής, αλειφατική

Διαβάστε περισσότερα

Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών

Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών Κατάλληλη για συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών Ιδανική για επικάλυψη όλων των τύπων θερμομονωτικών πλακών Εξαιρετική εργασιμότητα Ανθεκτική σε

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα ταχείας σκλήρυνσης και ξήρανσης

Αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα ταχείας σκλήρυνσης και ξήρανσης Αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα ταχείας σκλήρυνσης και ξήρανσης Κατάλληλο για πάχος εφαρμογής από 1 7 mm Υπερταχείας ξήρανσης με πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές Κατάλληλο για εξωτερικούς και χώρους με υγρασία Ενδείκνυται

Διαβάστε περισσότερα

VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών

VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών VIMEPOX TOP-COAT Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών Ιδιότητες Το VIMEPOX TOP-COAT είναι ένα έγχρωμο εποξειδικό σύστημα δυο συστατικών χωρίς διαλύτες. Το VIMEPOX TOP-COAT προσφέρει : Υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 105

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 105 CP FLOOR 105 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP FLOOR 105 1 περιγραφή Αυτοεπιπεδούμενο εποξειδικό υλικό δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες.

Διαβάστε περισσότερα

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Ιδιότητες Το WATERBLOCK FLEX είναι ένα στεγανωτικό σύστημα που αποτελείται από δύο συστατικά: Το Συστατικό Α είναι το στεγανωτικό

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 108

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 108 CP COAT 108 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 108 1 περιγραφή Εποξειδική επίστρωση δύο συστατικών. Διατίθεται μόνο σε γκρί σκούρο

Διαβάστε περισσότερα

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Μεταλλικές κατασκευές, βεράντες Εξωτερικοί χώροι καταστημάτων Εξωτερικοί χώροι πλυντηρίων,

Διαβάστε περισσότερα

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP COAT 103 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 103 1 περιγραφή Εποξειδκό αστάρι δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες με κλάσματα λιθανθρακόπισσας.

Διαβάστε περισσότερα

SC 200 PENETRATE Τσιμεντοειδές στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών

SC 200 PENETRATE Τσιμεντοειδές στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Προστατεύει το σκυρόδεμα από την ενανθράκωση Κατάλληλο για στεγανοποίηση σε ταράτσες, βεράντες, μπάνια Εισχωρεί και στεγανοποιεί τριχοειδή του σκυροδέματος

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 102

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 102 CP COAT 102 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 102 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές Το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 5 3 4 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 109

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 109 CP COAT 109 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 109 1 περιγραφή Πολυεστερική επίστρωση δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 207

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 207 CP GUARD 207 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 207 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το CP GUARD 207 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 112

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 112 CP COAT 112 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 112 1 περιγραφή Διαφανής πολυουρεθανική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σταθμούς αυτοκινήτων και χώρους που αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

FIXOTHERM white. Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών

FIXOTHERM white. Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών FIXOTHERM white Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών Ιδιότητες Το FIXOTHERM είναι ένα προπαρασκευασμένο λευκό τσιμεντοκονίαμα, ινοπλισμένο, ενισχυμένο με πολυμερή και άλλα πρόσθετα βελτιωτικά

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού για τελική προστατευτική επίστρωση και φινίρισμα EN Περιγραφή Προϊόντος.

Construction. Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού για τελική προστατευτική επίστρωση και φινίρισμα EN Περιγραφή Προϊόντος. Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 10/02/2014 (v1) Κωδικός: 06.04.020 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010302040010000038 EN 1504-2 13 2079 Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού για τελική προστατευτική

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες Συσκευασία των 5Kg Χαρτοκιβώτιο (4τεµ. x 5kg) 60 Σακιά των 25kg σε παλέτα SUPER ELASTIC 500 ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙ ΙΩΝ ΑΚΡΥΛΙΚΗ Ρητινούχος αρµόστοκος, µε βάση το τσιµέντο, υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

CP GUARD 210. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP GUARD 210. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP GUARD 210 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 210 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το CP GUARD 210 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

AQUAMAT Επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα

AQUAMAT Επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα µε βάση το τσιµέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea L. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία

Neoproof Polyurea L. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό αλειφατικής πολυουρίας, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη αντοχή στην

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP TOP 305

CIVIL PLUS Α.Ε. CP TOP 305 CP TOP 305 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP TOP 305 1 περιγραφή Επαλειφόμενο εποξειδκό υλικό δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες με κλάσματα

Διαβάστε περισσότερα

Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός

Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός Τεχνικό Φυλλάδιο Fine Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το Fine είναι ένας παστώδης, έτοιµος προς χρήση, λευκός ή έγχρωµος, σιλικονούχος

Διαβάστε περισσότερα

Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης

Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2009 Κωδικός: 07.04.010 Sika Minipack - Κόλλα Πλακιδίων Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης Construction Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% 83 mg IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% 83 mg IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor P είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3 4 5 6 7 8 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές υδραυλικό συνδετικό πολλαπλής χρήσης

Τσιμεντοειδές υδραυλικό συνδετικό πολλαπλής χρήσης Τσιμεντοειδές υδραυλικό συνδετικό πολλαπλής χρήσης Κατάλληλο για εξωτερικά και εσωτερικά δάπεδα και τοίχους Κατάλληλο για δημιουργία κονιαμάτων με μόνιμη εμβάπτιση σε νερό Πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές

Διαβάστε περισσότερα

Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα. Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα

Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα. Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα Συγκόλληση πλακιδίων και ταυτόχρονη στεγανοποίηση Ταχείας ωρίμανσης Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα Εξαιρετική πρόσφυση

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού και τελική στρώση φινιρίσματος

Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού και τελική στρώση φινιρίσματος Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 01/12/2010 Κωδικός: 2011.04.06.030 Sika MonoTop -621 Evolution Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού και τελική στρώση φινιρίσματος Περιγραφή Προϊόντος Το Sika MonoTop

Διαβάστε περισσότερα

Epoxol Floor. Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα

Epoxol Floor. Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Περιεχόμενα 1. Διαδικασία Σκυροδέτησης... 3 2. Επισκευές στοιχείων σκυροδέματος... 3 3. Εξομάλυνση και στεγανοποίηση της επιφάνειας του σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος)

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος) Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σφαγείων, σταθμούς αυτοκινήτων, πισίνες, ψυγεία (στις

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 406

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 406 CP CRETE 406 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 406 1 περιγραφή Εποξειδικό συνδετικό υλικό δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 402

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 402 CP CRETE 402 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 402 1 περιγραφή Ακρυλικό γαλάκτωμα ενός συστατικού. 2 εφαρμογές Το CP CRETE 402

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Περιεχόμενα 1. Στεγανοποίηση τοιχίων υπογείου... 4 1.1. Στεγανοποίηση εξωτερικών τοιχίων πριν την επιχωμάτωση... 4 1.1.1 Προεργασία υποστρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες Το WATERBLOCK είναι ένα ανόργανο, επαλειφόμενο, στεγανωτικό κονίαμα σε μορφή σκόνης, που για την εφαρμογή του αναμιγνύεται απλά με νερό. Περιέχει τσιμέντο, πυριτικά

Διαβάστε περισσότερα

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ. Στεγανωτικά Υλικά. Βελτιωτικά Σκυροδέματος. & Κονιαμάτων. Κόλλες & Αρμόστοκοι. Επισκευαστικά Υλικά

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ.   Στεγανωτικά Υλικά. Βελτιωτικά Σκυροδέματος. & Κονιαμάτων. Κόλλες & Αρμόστοκοι. Επισκευαστικά Υλικά Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Χρώματα & Σοβάδες Γνωρίστε την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας Δάπεδα www.isomat.gr 2015 Επισκευαστικά Υλικά NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Κόλλες & Αρμόστοκοι Βελτιωτικά Σκυροδέματος

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχυμένη κόλλα πλακιδίων λεπτής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας

Ενισχυμένη κόλλα πλακιδίων λεπτής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 9/4/2012 Κωδικός: 2012.10.04.040 Sika Ceram -101 W Ενισχυμένη κόλλα πλακιδίων λεπτής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής προστασίας δαπέδων

Μέθοδος εφαρμογής προστασίας δαπέδων Μέθοδος εφαρμογής προστασίας δαπέδων Περιεχόμενα 1. Συστήματα προστασίας εσωτερικών δαπέδων σκυροδέματος... 3 1.1. Προεργασία υποστρώματος σκυροδέματος... 3 1.2. Αυτοεπιπεδούμενo εποξειδικό σύστημα Epoxol

Διαβάστε περισσότερα

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης 1. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Hidrozol & Hidrozol Elastik: Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Αδιάβροχο Ελαστικό Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

PLANOCOLOR PREMIUM 2K

PLANOCOLOR PREMIUM 2K PLANOCOLOR PREMIUM Τσιμεντοειδές σύστημα δύο συστατικών για δημιουργία πατητής τσιμεντοκονίας υψηλής αισθητικής και αντοχής με ιδιαίτερα λεία υφή Ιδιαίτερα λεία υφή χωρίς τρίψιμο Κατάλληλο για εσωτερικούς

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλής απόδοσης, ελαστική και θιξοτροπική κόλλα πλακιδίων λεπτής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας

Υψηλής απόδοσης, ελαστική και θιξοτροπική κόλλα πλακιδίων λεπτής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 9/4/2012 Κωδικός: 2012.10.04.060 Sika Ceram -243 W Υψηλής απόδοσης, ελαστική και θιξοτροπική κόλλα πλακιδίων λεπτής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας

Διαβάστε περισσότερα

FIXOTHERM. Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών. Ιδιότητες

FIXOTHERM. Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών. Ιδιότητες Κόλλα και βασικό επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών Ιδιότητες Το FIXOTHERM είναι ένα προπαρασκευασμένο τσιμεντοκονίαμα, ινοπλισμένο, ενισχυμένο με πολυμερή και άλλα πρόσθετα βελτιωτικά της επεξεργασίας του.

Διαβάστε περισσότερα

PLANOCOLOR PREMIUM 2K

PLANOCOLOR PREMIUM 2K PLANOCOLOR PREMIUM Τσιμεντοειδές σύστημα δύο συστατικών για δημιουργία πατητής τσιμεντοκονίας υψηλής αισθητικής και αντοχής με ιδιαίτερα λεία υφή Ιδιαίτερα λεία υφή χωρίς τρίψιμο Κατάλληλο για εσωτερικούς

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C.

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C. Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών Περιγραφή προϊόντος Πεδία εφαρμογής Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών νέας τεχνολογίας (UV Curable). Πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ανακλαστικότητας και εκπομπής

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP WATER 501

CIVIL PLUS Α.Ε. CP WATER 501 CP WATER 501 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP WATER 501 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές Το

Διαβάστε περισσότερα

Εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων με χαλαζιακά αδρανή - πολυμερή

Εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων με χαλαζιακά αδρανή - πολυμερή Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 24/11/2006 Κωδικός: G.04.03 Sika Ceram 250 Εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων με χαλαζιακά αδρανή - πολυμερή Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Η Sika Ceram 250 είναι ένα προϊόν έτοιμο

Διαβάστε περισσότερα

Katymper Piscine. Υψηλής Αισθητικής Στρώση Στεγανοποίησης για Κολυμβητικές Δεξαμενές

Katymper Piscine. Υψηλής Αισθητικής Στρώση Στεγανοποίησης για Κολυμβητικές Δεξαμενές 1 Katymper Piscine Υψηλής Αισθητικής Στρώση Στεγανοποίησης για Κολυμβητικές Δεξαμενές 2 Τσιμεντοειδούς Βάσης Έτοιμο προς χρήση Χρώματα: Λευκό, Μπλε, Γκρι, Κρεμ Μπορεί να χρωματιστεί με κατάλληλες χρωστικές

Διαβάστε περισσότερα

BYZANTINE BLUE ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

BYZANTINE BLUE ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ TD 13 C Κονίαμα δομικής ενίσχυσης ιστορικής τοιχοποιίας Περιγραφή Το TD13C είναι ένα έτοιμο κονίαμα δομικής ενίσχυσης, βασισμένο σε φυσικό υδραυλικό ασβέστη και επιλεγμένα αδρανή. Είναι ιδανικό για εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Baumit Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων

Baumit Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων Baumit Baumacol Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων Για όλα τα είδη πλακιδίων και υποστρωμάτων Πλήρη σειρά προϊόντων Ποιότητα υψηλού επιπέδου Baumacol Κόλληση πλακιδίων Βλέποντας νέες ιδέες

Διαβάστε περισσότερα