Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ Ε ΑΦΟΣ 2010

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ Ε ΑΦΟΣ 2010"

Transcript

1 Γραφείο Ανάπτυξης Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 00 Αρµ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιωτάκη Τηλέφωνο: Αριθµ. Πρωτ Προς: Ε.Α.Σ. Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Έδρες τους Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ Ε ΑΦΟΣ 00 Από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. προκηρύσσεται το Πανελλήνιο Πρωτάθληµα ρόµου σε Ανώµαλο Έδαφος του 00 για τις κατηγορίες, Ανδρών Γυναικών, Ανδρών Β Γυναικών Β, Εφήβων Νεανίδων, Παίδων Κορασίδων, Παµπαίδων Α - Παγκορασίδων Α και το οποίο θα διεξαχθεί σύµφωνα µε τους παρακάτω όρους:. ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κυριακή Φεβρουαρίου 00. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.000µ ΠΑΜΠΑΙ ΩΝ Α Γεν µ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙ ΩΝ Α Γεν µ ΠΑΙ ΩΝ Γεν µ ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ Γεν µ ΕΦΗΒΩΝ Γεν µ ΝΕΑΝΙ ΩΝ Γεν µ ΑΝ ΡΩΝ Β Γεν * 6.000µ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β Γεν *

2 0.000µ ΑΝ ΡΩΝ Γεν. 987 µέχρι 975. * Επιπλέον έχουν δικαίωµα συµµετοχής και οι µεγαλύτεροι αθλητές ( κ.λ.π), µε την προϋπόθεση να έχουν πετύχει τα έτη 008 ή 009 σε ένα από αγωνίσµατα: Μαραθώνιος και.000 Φ.Ε., επίδοση που να είναι µέσα στις 50 καλύτερες επιδόσεις της αντίστοιχης ετήσιας κατάταξης, σύµφωνα µε τα επίσηµα στοιχεία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ µ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γεν. 987 µέχρι 975. * Επιπλέον έχουν δικαίωµα συµµετοχής και οι µεγαλύτερες αθλήτριες ( κ.λ.π), µε την προϋπόθεση να έχουν πετύχει τα έτη 008 ή 009 σε ένα από αγωνίσµατα: Μαραθώνιος και.000 Φ.Ε., επίδοση που να είναι µέσα στις 50 καλύτερες επιδόσεις της αντίστοιχης ετήσιας κατάταξης, σύµφωνα µε τα επίσηµα στοιχεία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. * Στην κατηγορία ΑΝ ΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η συµµετοχή και των αθλητών τριών που γεννήθηκαν τα έτη , εφ όσον οι σύλλογοί τους δεν επιθυµούν να τους δηλώσουν στην κατηγορία Ανδρών Β - Γυναικών Β. 4. ΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ α) Στους αγώνες έχουν δικαίωµα συµµετοχής (σύµφωνα µε όσα αναφέρονται και στην προηγούµενη παρ. ) οι αθλητές - αθλήτριες που ανήκουν στα σωµατεία - µέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. όπως ορίζεται στην τελευταία υπουργική απόφαση και στους οποίους - ες έχει εκδοθεί ΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ Ι ΙΟΤΗΤΑΣ. β) ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ Ε ΑΦΟΣ ΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΗΛΑ Η (µε τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στις παραγράφους και 4 α ) ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι αθλητές-τριες έχουν δικαίωµα συµµετοχής ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ. Στους αγώνες δεν έχει δικαίωµα συµµετοχής ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, κανένας αθλητής τρια και για κανένα λόγο.

3 5. ΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Τα σωµατεία θα πρέπει µέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 00 να έχουν καταθέσει στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Λεωφ. Συγγρού 7 Αθήνα ΦΑΞ: ), τις δηλώσεις συµµετοχής των σωµατείων τους. ηλώσεις συµµετοχής που δε θα σταλούν σύµφωνα µε την παραπάνω ηµεροµηνία ή δε θα έχουν υπογραφές σφραγίδα από τον Πρόεδρο και το Γεν. Γραµµατέα του σωµατείου, δε θα λαµβάνονται υπ όψιν και οι αθλητές τριες του συγκεκριµένου σωµατείου δε θα αγωνίζονται. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες πρέπει: Να έχουν µαζί τους ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ κατά τη διάρκεια των αγώνων, τα δελτία αθλητικής ιδιότητας (ιατρικά θεωρηµένα σύµφωνα µε το νόµο), εκτός των αθλητών τριών που είναι από ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ της τελευταίας περιόδου και οι οποίοι ες, εάν δεν έχουν εκδοθεί µέχρι τότε τα δελτία τους από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ., θα πρέπει έχουν µαζί τους αστυνοµική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο ταυτοπροσωπίας και ηλικίας. Οι σύλλογοι θα πρέπει: Nα υποβάλουν έγκαιρα τις δηλώσεις συµµετοχής. Στις δηλώσεις να αναφέρονται το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ των αθλητών τριών (όπως ακριβώς αναγράφεται στο δελτίο), το έτος γέννησης, ο αριθµός δελτίου αθλητικής ιδιότητας του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. καθώς και το ονοµατεπώνυµο του προπονητή. Να έχει ο εκπρόσωπος του κατά τη διάρκεια των αγώνων αντίγραφο της δήλωσης συµµετοχής. Για τη συµµετοχή στα αξιολογούµενα πρωταθλήµατα, απαιτείται υποβολή δήλωσης συµµετοχής µε την οποία το σωµατείο δηλώνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΩΣ ότι αποδέχεται τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης του πρωταθλήµατος και την εφαρµογή των κανονισµών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 6. ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ Όλοι οι αθλητές τριες πρέπει πριν από την έναρξη του αγωνίσµατός τους, να παρουσιαστούν αυτοπροσώπως για να δηλώσουν την παρουσία τους προσκοµίζοντας και το δελτίο τους. 7. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Α) ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ - ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ Ι ΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. ( ηλ. όλοι οι οι τους ίδιους βαθµούς, όλοι οι οι τους ίδιους και όλοι οι οι τους ίδιους βαθµούς).

4 4 - Οι βαθµοί του ΠΡΩΤΟΥ νικητή - τριας, ίδιοι σε κάθε κατηγορία, είναι ο αριθµός που µας δίνει το σύνολο των αξιολογηθέντων στην πολυπληθέστερη κατηγορία (ως πολυπληθέστερη κατηγορία υπολογίζουµε αυτή µε τους περισσότερους τερµατίσαντες). π.χ. πολυπληθέστερη είναι η κατηγορία των Ανδρών. Τερµάτισαν 0 Το 60% του 0 είναι 6,8 = 6 (Στον υπολογισµό του 60% κάθε κατηγορίας, πιθανά δεκαδικά υπόλοιπά στρογγυλοποιούνται στην επόµενη ακέραια µονάδα). Εποµένως οι βαθµοί των πρώτων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ είναι 6, των δεύτερων 6, των τρίτων 60...και των δωδέκατων 5. Επίσης ο ος στην πολυπληθέστερη κατηγορία ΜΟΝΟ (στο παράδειγµα είναι των Ανδρών) παίρνει 50 βαθµούς. Για τις υπόλοιπες θέσεις µετά τη Ω ΕΚΑΤΗ ισχύουν τα παρακάτω: Στην ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΗ κατηγορία ακολουθείται φθίνουσα κλίµακα µίας () µονάδας, ξεκινώντας από τον πρώτο αθλητή και φθάνοντας στον τελευταίο αξιολογηθέντα - θείσα, που παίρνει ΕΝΑ () βαθµό. Στις ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ κατηγορίες ακολουθείται φθίνουσα κλίµακα, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ, από τo ο αθλητή - τρια µέχρι και τον τελευταίο αξιολογηθέντα - θείσα. Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ ΤΗΣ ΙΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ου ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ. (δηλαδή τους πρώτους αθλητές - τριες, που παίρνουν τους ίδιους βαθµούς αξιολόγησης σε όλες της κατηγόριες). Παράδειγµα : π.χ. πολυπληθέστερη η κατηγορία των Ανδρών και τερµάτισαν 0. Στην κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ τερµάτισαν 46 αθλήτριες. Το 60% του 46 είναι 7,6 = 8. Αξιολογούνται δηλ. οι 8 πρώτες αθλήτριες. Οι πρώτες αθλήτριες (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) παίρνουν τους ίδιους βαθµούς µε την κατηγορία των Ανδρών (πολυπληθέστερη), η η ΓΥΝΑΙΚΑ βαθµολογείται µε τη διαφορά που προκύπτει όταν από τους βαθµούς της ης αθλήτριας της κατηγορίας Γυναικών (που είναι ίδιοι σε όλες τις κατηγορίες), δηλ. τους 5, αφαιρέσουµε το ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ φθίνουσας κλίµακας βαθµολογίας, που για τη συγκεκριµένη κατηγορία είναι, ( 50:6 =, ). «50 είναι οι βαθµοί του ου αθλητή της πολυπληθέστερης κατηγορίας και 6 είναι ο αριθµός των υπολοίπων τερµατισάντων της συγκεκριµένης κατηγορίας που αξιολογούµε (Γυναικών), αφού αφαιρέσουµε τον αριθµό ( πρώτες)». Εποµένως η η αθλήτρια παίρνει 5-,= 47,88 βαθµούς, η 4 η παίρνει 47,88-, = 44,76...η 8 η παίρνει βαθµό. Όλοι οι τελευταίοι αξιολογηθέντες θείσες, σε όλες τις κατηγορίες, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ () βαθµό.

5 5 Β) α. Στα αξιολογούµενα πρωταθλήµατα (Πανελλήνια ιασυλλογικά), οι βαθµοί που απορρέουν από την κατάταξη των αθλητών αθλητριών που αποκτήθηκαν την τελευταία µεταγραφική περίοδο, καθ υπέρβαση των διατάξεων του κανονισµού εγγγραφών µετεγγραφών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και των οποιών οι σχετικές αιτήσεις είχαν απορριφθεί από την επιτροπή µετεγγραφών, δεν προσµετρώνται στη βαθµολογία του πρωταθλήµατος και στην ετήσια αξιολόγηση του σωµατείου. β. Οι παραπάνω αθλητές - τριες της παραγράφου Βα. αναφέρονται κανονικά στην κατάταξη του αγωνίσµατός τους (χωρίς βαθµολογία αξιολόγηση), στην απονοµή των επάθλων και δικαιούται κάθε άλλο προνόµιο που αναλογεί στη θέση κατάταξής τους. Η βαθµολογία και αξιολόγηση στα αγωνίσµατα που συµµετέχουν οι παραπάνω αθλητές υπολογίζεται χωρίς να λαµβάνεται υπ όψιν η θέση καταταξής τους. 8. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Για όλες τις κατηγορίες, Ανδρών Γυναικών, Ανδρών Β Γυναικών Β, Εφήβων Νεανίδων, Παίδων Κορασίδων και Παµπαίδων Α - Παγκορασίδων Α, οι τρεις () καλύτεροι αθλητές τριες από κάθε σωµατείο, κατά τον τερµατισµό του αγώνα, αποτελούν τη βαθµολογούµενη οµάδα του. Το άθροισµα των βαθµών των τριών () καλυτέρων αθλητών-τριών κάθε σωµατείου αποτελεί την οµαδική βαθµολογία του. Τα σωµατεία κατατάσσονται µε πρώτο ( ο ) αυτό που έχει τη µικρότερη οµαδική βαθµολογία, ο αυτό που έχει την αµέσως µεγαλύτερη κ.ο.κ. Σε περίπτωση ισοβαθµίας, νικήτρια οµάδα ανακηρύσσεται εκείνη πού ο ος αθλητής-τρια της τερµάτισε σε καλύτερη θέση. Στα αγωνίσµατα πού οι σύλλογοι δε συµπληρώνουν οµάδα, οι αθλητές τριες των, υπολογίζονται µόνο στην ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. 9. ΕΠΑΘΛΑ Στον πρώτο-η αθλητή τρια της ατοµικής κατάταξης καθώς και στο πρώτο σωµατείο (βαθµολογία οµαδικού κατά κατηγορία) κάθε αγωνίσµατος θα απονεµηθεί κύπελλο. Στους τρεις () πρώτους-ες της ατοµικής κατάταξης και στα τρία () πρώτα σωµατεία (βαθµολογία οµαδικού κατά κατηγορία) κάθε αγωνίσµατος, θα απονεµηθούν: µετάλλια πανελληνιονίκη και διπλώµατα. 0. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από ιατρό πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συµµετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω µέρος του δελτίου του αθλητή τριας και το οποίο θεωρείται από νοµαρχιακό νοσοκοµείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονοµική στρατιωτική µονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση µε το δηµόσιο ή Ν.Π... ιατρούς. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα () έτος από τη θεώρησή του.

6 6. ΠΑΡΑ ΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ Η παράδοση των αριθµών στους εκπροσώπους των σωµατείων θα γίνει την ηµέρα των αγώνων µία () ώρα πριν από την έναρξη του προγράµµατος, στη γραµµατεία, στο χώρο των αγώνων.. ΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ α) Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες, όταν αγωνίζονται, πρέπει να φορούν τη στολή των συλλόγων τους. β) Οι αγωνιζόµενοι θα φέρουν τον αριθµό στο στήθος και όχι στην πλάτη, για να διευκολυνθεί το έργο των κριτών. Μαζί µε τους αριθµούς θα παραδοθούν στους εκπροσώπους των σωµατείων και οι καρτέλες που θα φέρουν οι δροµείς και οι οποίες θα παραδίδονται στον τερµατισµό κατά την έξοδο από τη χοάνη. Οι δροµείς που δε θα περάσουν µέσα από τη χοάνη, δε θα συµπεριλαµβάνονται στα αποτελέσµατα. γ) Εκπρόσωποι, προπονητές, αθλητές και αθλήτριες παρακαλούνται να µη συγκεντρώνονται στο χώρο της γραµµατείας κατά την έκδοση των αποτελεσµάτων για να αποφευχθούν τυχόν λάθη. δ) Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανονισµοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. έκδοσης 008. ε) Στους αγώνες, ότι δεν προβλέπεται από την ειδική και γενική προκήρυξη, θα ρυθµίζεται από τον Τεχνικό υπεύθυνο και τον Αλυτάρχη των αγώνων, σύµφωνα µε τους κανονισµούς.. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Τεχνικός υπεύθυνος ορίζεται ο κ. Κυριάκος Χονδροκούκης, τεχνικός σύµβουλος ανάπτυξης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Στο Πανελλήνιο πρωτάθληµα δρόµου σε ανώµαλο έδαφος, καταβάλλονται έξοδα µετακίνησης στους αθλητές-τριες σύµφωνα µε τα παρακάτω: α. Στα σωµατεία των αθλητών-τριών που θα καταλάβουν µία από τις 0 πρώτες θέσεις της κατάταξης, θα καταβάλλεται το 00% των ποσών που αναφέρονται στο συνηµµένο πίνακα και ανάλογα µε το νοµό προέλευσης του κάθε αθλητή-τριας. β. Για τους υπόλοιπους αθλητές-τριες, που η θέση τερµατισµού τους είναι µέσα στο 40% των τερµατισάντων και επιπλέον τερµάτισαν µέχρι και την 50 η θέση του αγωνίσµατος τους θα καταβάλλεται το ½ (50%) των αντίστοιχων ποσών (στον υπολογισµό του 40% πιθανά µισά στρογγυλοποιούνται στην επόµενη ακέραια µονάδα, υπέρ των αθλητών και των σωµατείων). π.χ. τερµάτισαν : καλύπτονται η 0 η θέση =00% και η 50 η θέση= 50% τερµάτισαν 9: καλύπτονται η 0 η θέση =00% και η 7 η θέση= 50% τερµάτισαν 4: καλύπτονται η 0 η θέση =00% και η 8 η θέση= 50% τερµάτισαν 0: καλύπτονται η 0 η θέση =00%

7 7 Έξοδα µετακίνησης καταβάλλονται και στους συνοδούς των αθλητώντριών σύµφωνα µε τα παρακάτω: α. Για τα σωµατεία που έχουν από -9 αθλητές-τριες συνολικά, για τους οποίους θα καλυφθούν τα έξοδα µετακίνησης, τότε θα καλυφθούν και τα έξοδα µετακίνησης ενός () συνοδού (00% του αντίστοιχου ποσού). β. Για τα σωµατεία που έχουν από 0 αθλητές-τριες και πάνω, για τους οποίους θα καλυφθούν τα έξοδα µετακίνησης, τότε θα καλυφθούν και τα έξοδα δύο () συνοδών (00% του αντίστοιχου ποσού). 5. ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Η επιτροπή σωστής διεξαγωγής και ελέγχου των πανελληνίων πρωταθληµάτων αποτελείται από υπηρεσιακά µέλη της επιτροπής ανάπτυξης και της στατιστικής υπηρεσίας, µε επικεφαλής ένα () διοικητικό. Α) Εκτός των ακυρώσεων που µπορεί να γίνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων για διαφόρους λόγους, (αντικανονική συµµετοχή, µε βάση τη γενική, την ειδική προκήρυξη ή το γενικό κανονισµό οργάνωσης και διεξαγωγής πρωταθληµάτων), θα γίνεται έλεγχος και µετά το πέρας των αγώνων, από την επιτροπή ελέγχου. Οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται είναι: ) Ο αθλητής τρια τιµωρείται µε ένα () χρόνο αποκλεισµό από όλες τις διοργανώσεις. ) Ο σύλλογος του χάνει ΟΛΟΥΣ τους βαθµούς, που κέρδισε ο αθλητής τρια στο συγκεκριµένο πρωτάθληµα. ) Ο σύλλογος του τιµωρείται επιπλέον και µε αφαίρεση εκατό (-00) βαθµών, από τη συνολική βαθµολογία του συγκεκριµένου πρωταθλήµατος. 4) Εάν δεν έχει βαθµούς στο συγκεκριµένο πρωτάθληµα για να του αφαιρεθούν, τότε του αφαιρούνται εκατό (00) βαθµοί από το σύνολο των βαθµών των διασυλλογικών πρωταθληµάτων. Εάν έχει π.χ. µόνο 60 βαθµούς στο συγκεκριµένο πανελλήνιο πρωτ/µα, τότε του αφαιρούνται αυτοί οι 60 βαθµοί και του αφαιρούνται και άλλοι 40 από το σύνολο των βαθµών των διασυλλογικών πρωταθληµάτων. Β) Ειδικά σε περίπτωση ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ή ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΡΙΑ, θα ισχύουν οι παρακάτω κυρώσεις: ) Ο αθλητής τρια τιµωρείται µε ένα () χρόνο αποκλεισµό από όλες τις διοργανώσεις. ) Ο σύλλογος θα µηδενίζεται σε όλες τις κατηγορίες του πρωταθλήµατος και εποµένως δε θα παίρνει κανένα βαθµό στο σύνολο των αγωνισµάτων αυτού του πρωταθλήµατος. ) Εάν το σωµατείο έχει λιγότερους από 00 βαθµούς, τότε του αφαιρούνται οι βαθµοί του συγκεκριµένου πανελληνίου πρωτ/τος και επιπλέον του αφαιρούνται και από το σύνολο των διασυλλογικών πρωτ/των, τόσοι βαθµοί όσοι είναι απαραίτητοι για να συµπληρώσει συνολικά, 00 βαθµούς διασυλλογικών. π.χ. α) εάν έχει 5 βαθµούς στο πανελλήνιο, τότε του αφαιρούνται όλοι αφού το σωµατείο µηδενίζεται.

8 8 β) εάν έχει 80 βαθµούς στο πανελλήνιο, τότε του αφαιρούνται οι 80 βαθµοί και επιπλέον του αφαιρούνται και 0 βαθµοί διασυλλογικών. Γ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΩΣΗ ΤΟΥ), ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 6. ΕΛΕΓΧΟΣ DOPING: Στους αγώνες θα γίνει έλεγχος DOPING, από το Ε.Σ.ΚΑ.Ν. και την υπηρεσία ελέγχου DOPING του ΟΑΚΑ, σύµφωνα µε τους όρους και τις διατάξεις της Παγκόσµιας Οµοσπονδίας Κλασικού Αθλητισµού (IAAF). Με αθλητικούς χαιρετισµούς Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραµµατέας Βασίλης Σεβαστής Παναγιώτης ηµάκος ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: Ωρολόγιο πρόγραµµα Έντυπα δηλώσεων συµµετοχής Κατάσταση οικονοµικών ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Γραφείο αγώνων Γραφείο υψηλού αθλητισµού Γραφείο εθνικών οµάδων Ε/Ν - Π/Κ και Ε.Σ.Τ.Α. Λογιστήριο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Γραφείο τύπου Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Υγειονοµική επιτροπή Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Γραφείο Μάρκετινγκ Υπηρεσία ελέγχου DOPING OAKA Εθνικό Συµβούλιο Καταπολέµησης DOPING (Ε.Σ.ΚΑ.Ν)

9 9 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ µ µ µ µ µ µ µ µ µ µ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΕΑΝΙ ΩΝ ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙ ΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙ ΩΝ Α ΠΑΜΠΑΙ ΩΝ Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β ΑΝ ΡΩΝ Β ΑΝ ΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

10 0 Α) ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ Ε ΑΦΟΣ 00 Προς Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (υποβάλλεται µέχρι --0) ΣΥΛΛΟΓΟΣ..ΤΗΛ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝ ΡΩΝ ΑΘΛΗΤΗ Για τους γεννηθέντες το 974 και µεγαλύτερους να αναφέρονται οι προϋποθέσεις που συµµετέχουν: Θέση στη λίστα αγώνισµα - έτος ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ Για τις γεννηθείσες το 974 και µεγαλύτερες να αναφέρονται οι προϋποθέσεις που συµµετέχουν: Θέση στη λίστα αγώνισµα - έτος ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ

11 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝ ΡΩΝ Β ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΦΗΒΩΝ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΝΕΑΝΙ ΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΙ ΩΝ ΑΘΛΗΤΗ

12 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΜΠΑΙ ΩΝ Α ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΓΚΟΡΑΣΙ ΩΝ Α ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ηλώνουµε ότι αποδεχόµαστε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΩΣ τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης του πρωταθλήµατος και την εφαρµογή των κανονισµών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ Ο. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019 Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Λεωφ. Κηφισίας 192 Ζηρίνειο, Κηφισιά Fax : 210-8082100 / :easathinas2014@gmail.com Πληροφορίες : Χρύσανθος Καρούζος, Τεχνικός Σύμβουλος : 6944373110 : chriskarouzos@gmail.com Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 3 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΑΘΗΝΑ Ο.Α.Κ.Α.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 3 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΑΘΗΝΑ Ο.Α.Κ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 19 Μαΐου 2010 Αρμ. Υπάλ.: Μαίρη Παναγιωτάκη Τηλέφωνο: 210.93.23.976 Αριθμ. Πρωτ.. Π ρ ο ς: Ε.Α.Σ Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΜΕΛΗ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α Προς: - Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑΣ,25 Απριλίου 2012 Αριθµ. Πρωτ.: 40 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πειραιά, προκηρύσσει και διοργανώνει,

Διαβάστε περισσότερα

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : ΔΕΚΑΘΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Α ΗΜΕΡΑ: 100 ΜΗΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΥΨΟΣ Β ΗΜΕΡΑ: 110 ΕΜΠ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ - ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ 1.500

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : ΔΕΚΑΘΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Α ΗΜΕΡΑ: 100 ΜΗΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΥΨΟΣ Β ΗΜΕΡΑ: 110 ΕΜΠ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ - ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ 1.500 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 20-3-2017 Αρ.Πρωτ: 39 Προς : 1) ΣΕΓΑΣ 2) Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 3) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 4) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔ ΘΡΑΚΗΣ 5) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 6) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 7) ΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Συνθέτων ΠΚ Α

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Συνθέτων ΠΚ Α ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 18-4-2017 Αρ.Πρωτ: 52 Προς : 1) ΣΕΓΑΣ 2) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΜΟΝΟ Σωματεία Πιερίας-Ημαθίας) 3) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης 4) ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΙΤΩΝ 5) Α ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΨΗΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Πληροφορίες : Νανά Πετκάκη Τηλέφωνο : 210 9324.436 =============================

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΨΗΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Πληροφορίες : Νανά Πετκάκη Τηλέφωνο : 210 9324.436 ============================= ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΨΗΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Πληροφορίες : Νανά Πετκάκη Τηλέφωνο : 210 9324.436 ============================= Αριθμ.Πρωτ. Αθήνα, 31 Αυγούστου 2010 Προς: - Ε.Α.Σ. Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL ΤΗΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL ΤΗΛ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL athlitikosomiloskissamou@gmail.com ΤΗΛ 28220 23200 6951 850 899 Κίσαµος 15 / 1 / 2018 Αρ. Πρωτ: 6 ΠΡΟΣ: Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Γραφείο Ανάπτυξης Ε.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΕΓΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ 2015

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΕΓΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ 2015 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Κλεοπάτρα Παπανικολάου Τηλ. : 210-93.58.592 Fax: 210-93.56.904 ================================== Αρ. Πρωτ.: 193 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς: E.A.Σ Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Ρόδος 24 / 3 / 2010 Αριθ. Πρωτ.. Προς: Σωματεία Δωδ/σου Κοιν: ΣΕΓΑΣ - Γρ.Ανάπτυξης Σύνδεσμο Κριτών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου,

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ταχ. Δ/νση : Τ.Θ 132 Τ.Κ:46100-Ηγουμενίτσα Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ :6948524145 Email:proteasig@gmail.com Ηγουμενίτσα:27-4-2018 Αρ.πρωτ:14 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ 7 α

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Fax : 210-4834232 Πληροφορίες:Δηµητρούκας Παναγιωτης Πειραιάς, 15 Μαρτίου 2012 Αρ. Πρωτ.: : chalvdim@gmail.com Προς Σωµατεία: Ε.Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7 οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7 οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ www.segas.gr ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Διευθ.: Φ. ΤΖΑΒΕΛΛΑ 18 (ΘΥΡΑ 5) Τ.Κ.: 45 333 - ΙΩΑΝΝΙΝΑ Τηλέφωνο: 26510-29168 FAX: 26510-29168

Διαβάστε περισσότερα

Έδεσσα Αριθ. πρωτ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

Έδεσσα Αριθ. πρωτ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Έδεσσα 7-4-2011 Αριθ. πρωτ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν τους

Διαβάστε περισσότερα

E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ-ΦΑΞ :

E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ-ΦΑΞ : E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ. 82100 ΤΗΛ-ΦΑΞ : 22710 20588 e-mail: segaschios-samos@otenet.gr Προς Ε.Α.Σ.-Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ (παράκληση να ενημερωθούν άμεσα τα σωματεία μέλη σας)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ταχ/κή Διεύθυνση :Πανεπιστημιούπολη Γάλλου Ταχ/κός Κώδικας :74100, Ρέθυμνο Τηλέφωνο :28310 77598 FAX: 28310 77597 Ρέθυμνο 28

Διαβάστε περισσότερα

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ========================================

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ======================================== ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Δημήτρης Ζαχουλίτης Τηλ. : 210-93.51.777 Fax: 210-93.56.904 Email: competition@segas.gr ========================= Αρ. Πρωτ. : 194 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Δημήτρης Ζαχουλίτης Τηλ. : 210-93.51.777 Fax: 210-93.56.904 Email: competition@segas.gr ========================= Αριθμ.Πρωτ: 192 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Π/ΠΑ Π/ΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Π/ΠΑ Π/ΚΑ ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 2, 41222 ΛΑΡΙΣΑ Τηλ: 2410-537048 Fax : 2410-537048 Email: segas.thessalias@gmail.com Αριθµ. Πρωτ: 78 Λάρισα 6-4-2018 ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΑΣ ΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ Έδεσσα 27-5-2013 Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX 33 α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΚ/Α

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΚ/Α ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ AN. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΕΔΡΑ: ΣΕΡΡΕΣ Δ/ΝΣΗ : ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΛ: 23210-50.818 FAX: 23210-50388 e-mail: sersegas@gmail.com A.Φ.Μ : 090213801 Σέρρες.9-3-2017 Αρ.πρωτ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 18ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 18ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ν.Π.Δ.Δ.(ΠΕ.Α.Π.) ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ Ημερομηνία //0 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 0 Αφιερωμένος στη μνήμη του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 23ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 23ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ν.Π.Δ.Δ.(ΠΕ.Α.Π.) ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ Ημερομηνία Αρ. Πρωτ. 0/0/0 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 0 Αφιερωμένος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ "Χρήστος Θώδης", ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Χρήστος Θώδης, ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ "Χρήστος Θώδης", 20300 ΛΟΥΤΡΑΚΙ Επικοινωνία - Πληροφορίες ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Βούλα Παχατουρίδου τηλ. 6944850422,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ων ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ Η

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ων ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ων ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ Η Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε συνεργασία µε τον ΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τον Σύνδεσµο Βετεράνων Αθλητών Στίβου του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΑΚΝ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΑΚΝ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΑΚΝ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Τ:2104834232, F: 2104834232 ΑΡ.Π ΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ:...214... E: segaspeiraia@gmail.com Πειραιάς 31/12/2018

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ 2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ 2014 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες : Αγγελική Προκάκη Τηλέφωνο : 210.93.31.113 FAX: 210.93.31.152 Email: marathon@segas.gr =============================== Αριθμ.Πρωτ... Αθήνα, 2 Απριλίου 2014 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014» Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 31.5. Σελίδα 1/9 Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ (ΙΒΑΝ): GR2201102110000021148010248 Α.Φ.Μ. : 099412486 / ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Πρωτ.: 68 Πάτρα, 30 Μαΐου 2011

Αριθµ. Πρωτ.: 68 Πάτρα, 30 Μαΐου 2011 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΙΩΝ Σ..Ε..Γ..Α..Σ.. ΒΟΡΕΙΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Τέέρµα Ηλέέκττρας Τ..Κ.. 26333 Πάττρα Τηλλ..:: 22661100.. 332200220033 Faaxx:: 22661100.. 331133113388 Εmail: etzsegas@otenet.gr Αριθµ.

Διαβάστε περισσότερα

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014.

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014. Τοπική Επιτροπή υτικής Ελλάδας Παµπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 17 Οκτωβρίου 2014 Αρ. Πρωτ. 157 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήµο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2014» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 30/10/2014 Αριθ. Πρωτ: -170- Προς : 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( έδρες τους ) 2. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χίου. 3. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σης Χίου ( μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Τηλ: 210 9323976

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Τηλ: 210 9323976 Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Αριθμ. Πρωτ. Τηλ: 210 9323976 Προς: Ε.Α.Σ. Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α..Σ. (Για άμεση ενημέρωση των σωματείων τους ) ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α & Β *******************************************

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α & Β ******************************************* Αριθ. Πρωτ.5 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 16/02/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α & Β ******************************************* Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Έχουν αθλητές- αθλήτριες εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ, χωρισμένοι σε: Κορασίδων Κορασίδων Νεανίδων 29

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Έχουν αθλητές- αθλήτριες εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ, χωρισμένοι σε: Κορασίδων Κορασίδων Νεανίδων 29 Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 1 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας Παμπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 7 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ. 152 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δήμο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008. ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008 Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), σύμφωνα με τις διατάξεις: του Ν.2725/1999, τις τροποποιήσεις του

Διαβάστε περισσότερα

**** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015

**** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 1) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Διεξάγονται σε ΟΚΤΩ (8 ) ομίλους, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015» Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 6.6.2015 Σελίδα 1/8 Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ (ΙΒΑΝ): GR2201102110000021148010248 Α.Φ.Μ. : 099412486 /

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α.Ο.Τ.Ε.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α.Ο.Τ.Ε. ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α.Ο.Τ.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΡΜΗΣ με την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας TaeKwon-Do Ελλάδος προκηρύσσει πανελλήνιους φιλικούς διασυλλογικούς αγώνες επίδειξης Taekwon -

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες Αριθµ. Πρωτ. 507 Ελευσίνα, 31.07.2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες Εφήβων Νεανίδων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 2 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β 2010

Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β 2010 Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / 2010 Προς: -Σ.Ε.Γ.Α.Σ -Ν.Α.Ο.Δ -Επαρχείο Κω -ΔΟΑ Κω -Σωματεία Δωδ/σου -Συνδεσμο Κριτών Δωδ/σου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019 ΕΠ.Α.Σ. ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ * Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2019 Αρμ. Υπάλ.: Μαίρη Παναγιωτάκη Φωτεινή Κασίδη Αριθμ. Πρωτ: 380 e-mail: development@segas.gr Τηλέφωνα: 211 187 7732 211 187 7735 Π ρ ο ς: Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2016»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2016» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 5/11/2016 Αριθ. Πρωτ :-197- ΠΡΟΣ: 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( Έδρες τους ) 2. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χίου 3. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σης Χίου ( μέσω Διευθύνσεων)

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. 180 Κοµοτηνή 04/07/2017

Αριθ. Πρωτ. 180 Κοµοτηνή 04/07/2017 ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.) ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 44 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΗΛ. 2531035766 FAX 2531027466 Site: http://www.ekasamath.gr http://www.εκασαµαθ.gr e-mail: info@ekasamath.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 5/11/2013 Αριθ. Πρωτ: -219- Προς 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ 2. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σηςΧίου ( μέσω Διευθύνσεων) 3. Μ.Μ.Ε ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Έχουν αθλητές- αθλήτριες εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ, χωρισμένοι σε:

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Έχουν αθλητές- αθλήτριες εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ, χωρισμένοι σε: Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 13/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 1 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) Για τη συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ 2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ 2016 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες : Δημήτρης Ζαχουλίτης Τηλέφωνο : 210.93.51.777 FAX: 210.93.56.904 Email: competition@segas.gr ============================== Αριθμ.Πρωτ:... Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2016 Προς: Ε.Α.Σ

Διαβάστε περισσότερα

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Οι διοργανωτές Αθλητικός Σύλλογος Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη, Αθλητικός Σύλλογος Λευκός Πύργος και η εταιρία αθλητικών ειδών TOPTEN μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 25/04/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 4 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2016-17 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ 2017 Ι. Εθνικό πρωτάθληµα 1. Γενικοί κανονισµοί αγώνων Χιονοσανίδας& Ελεύθερου Σκι 1.1 Οι αγώνες του

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015»

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015» ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου Πόρος 18 020 Τηλ. / Fax: 22980 25403 22980 25619 E-mail: nopt_poros@yahoo.com Προς ΕΟΚΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2011 Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2011 Αρµ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Αριθµ. Πρωτ. 570 Τηλ: 210 9323976 Προς: Ε.Α.Σ. Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α..Σ. (Για άµεση ενηµέρωση των σωµατείων τους ) ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.05.2016 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων,

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 2 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 19/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 19/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 19/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 2 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) Για τη συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ18) ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ18) ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 24 Απριλίου 2018 Αρµ. Υπάλ.: Μαίρη Παναγιωτάκη Αριθµ. Πρωτ: 2081 Φωτεινή Κασίδη e-mail: development@segas.gr Τηλέφωνο: 211 1877732 Προς: Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α - Β 1 - Β 2 - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α - Β 1 - Β 2 - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο EKAE (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA EKAE Building

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2009 Αρ.πρωτ.: 19957 Προς Σωματεία Δύναμης Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Χ.18μ.-Ο.Γ. Α/Γ/Ε/Ν/Π/Κ Ελληνικό, 14 & 15 Φεβρουαρίου 2009 Η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παρασκευή, 10 εκεµβρίου Συµµετοχή: 20 Έπαθλα: , 100, 80, 60, 50, 40, 40, 40, 40, 40

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παρασκευή, 10 εκεµβρίου Συµµετοχή: 20 Έπαθλα: , 100, 80, 60, 50, 40, 40, 40, 40, 40 1 Μαρκόπουλο, 16 Νοεµβρίου 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 63 ΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ Η Ελληνική Οµοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τους 63 ους Πανελληνίους Αγώνες στο άθληµα της Υ- περπήδησης Εµποδίων.

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, Ιανουαρίου 2014 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιωτάκη Τηλ: ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, Ιανουαρίου 2014 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιωτάκη Τηλ: ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, Ιανουαρίου 2014 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιωτάκη Αριθμ. Πρωτ. Τηλ: 210 9323976 Προς: Ε.Α.Σ. Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α..Σ. (Για άμεση ενημέρωση των σωματείων τους ) ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 15/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 344 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α1 - Α2 - Β - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Θεσσαλονίκη 15/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 344 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α1 - Α2 - Β - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Θεσσαλονίκη 15/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 344 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α1 - Α2 - Β - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. προκηρύσσεται Διασυλλογικός Αγώνας Ακροβατικής Γυµναστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ 2018-19 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ 2019 Ι. Εθνικό πρωτάθληµα 1. Γενικοί κανονισµοί αγώνων Χιονοσανίδας& Ελεύθερου Σκι 1.1 Οι αγώνες του

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωµατεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 711 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωµατεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 711 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωµατεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 9-10-2017 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 711 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Οµοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος σε συνεργασία µε τον ΑΣ ΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ, προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθληµα

Διαβάστε περισσότερα

*Η ΙΑΦΟΡΑ ΠΟΝΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Η ΟΜΑ Α ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΘΗΚΕ. (Υπερισχύει το µεγαλύτερο πηλίκο).

*Η ΙΑΦΟΡΑ ΠΟΝΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Η ΟΜΑ Α ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΘΗΚΕ. (Υπερισχύει το µεγαλύτερο πηλίκο). ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Τέρµα Αγ. ηµητρίου (Κτίριο Κ2) Τ.Κ. 546 38 Θεσσαλονίκη, Τηλ. & Fax: 2310/953.822-826 Αριθµ. Πρωτ.: 386 Θεσσαλονίκη, 28.07.2011

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

**** ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

**** ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. - Επιτροπή Ανάπτυξης Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2015 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιωτάκη Αριθμ. Πρωτ. 229 Τηλ: 210 9323976 Προς: Ε.Α.Σ. T.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Για άμεση ενημέρωση των Σωματείων σας) **** ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 19/04/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 (8, 10, 12, 14, 16 & 18 ΕΤΩΝ)

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 (8, 10, 12, 14, 16 & 18 ΕΤΩΝ) Αθήνα, 13.04.2017 Αριθμ. πρωτ.: Α 30/13.04.2017 ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 (8, 10, 12, 14, 16 & 18 ΕΤΩΝ) 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. και η Περιφέρεια Αττικής με συνδιοργανωτή τον Σ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1213 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ U59UPU UPU ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ Αρ.Φακ. 70/2β/15 Λευκωσία, 08 Ιουνίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ου 97P P ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Σε συνέχεια των προκηρύξεων για τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο NΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ σε συνεργασία με τo Δήμο Πειραιά, στα πλαίσια του Kayak Greece, διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) εκδίδει τη Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Αθλητών με Αναπηρίες για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: FAX:

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: FAX: ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ. 10442 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.6820112-3 FAX: 210-6820117 E-mail: info@etane-tkd.gr Προς ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα, 14.6.2018

Διαβάστε περισσότερα

Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώµατα των αγωνιζοµένων σωµατείων καθορίζονται µε τις διατάξεις των κανονισµών της ΕΟΚ.

Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώµατα των αγωνιζοµένων σωµατείων καθορίζονται µε τις διατάξεις των κανονισµών της ΕΟΚ. Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΙΝ ΑΡΟΥ & ΘΙΣΒΗΣ 2 ΘΗΒΑ 322 00 ΤΗΛ:22620-25959 ΦΑΞ:22620-25936 e-mail:info@eskase-basket.gr Αρ.πρωτ: 134 Ηµερ: 23/2/2017 ΕΙ ΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής Οδού Αρτάκης & Ελλησπόντου). Αθήνα,

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής Οδού Αρτάκης & Ελλησπόντου). Αθήνα, Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.10.2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Αθήνα, 31.5.2018 Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 3 ου ΟΜΙΛΟΥ ΣΕΓΑΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΠΑ (Κ16) 2018 Β ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 3 ου ΟΜΙΛΟΥ ΣΕΓΑΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΠΑ (Κ16) 2018 Β ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 2, 41222 ΛΑΡΙΣΑ Τηλ: 2410-537048 Fax : 2410-537048 Email: segas.thessalias@gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙ ΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙ Α 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2020

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2020 Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2020 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2019 Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ Θεσσαλονίκη 22/11/18 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Αρ.Πρωτ.: 2612 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2019

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. 169 Κοµοτηνή, 08/07/2019 Ε Ι Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

Αριθ. Πρωτ. 169 Κοµοτηνή, 08/07/2019 Ε Ι Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.) ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 44 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΗΛ. 2531035766 FAX 2531027466 Site: http://www.ekasamath.gr http://www.εκασαµαθ.gr e-mail: info@ekasamath.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Αθήνα, 15.5.2018 Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ----- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 151

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙ ΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙ ΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ Θεσσαλονίκη 19.06.2017 Αρ. Πρωτ.: -928 - ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙ ΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2017-2018 Σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΙ ΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2009-2010 Η Κυπριακή Οµοσπονδία Καλαθόσφαιρας προκηρύσσει για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. (α) (β) Παγκύπριο

Διαβάστε περισσότερα

Α ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Γεώργιος Βόλαρης»

Α ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Γεώργιος Βόλαρης» Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. Αθήνα, 27.10.2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: Α ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Γεώργιος Βόλαρης»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: FAX:

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: FAX: ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ. 10442 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.6820112-3 FAX: 210-6820117 E-mail: info@etane-tkd.gr Προς ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΝΟΙΧΤΟ Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΝΟΙΧΤΟ Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων 2018 Προς ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Θεσσαλονίκη, 2.4.2018 Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: ΑΝΟΙΧΤΟ Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων,

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «2ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Μισαραλιώτου 2 117 42 Αθήνα Tηλ. 210-3607507, 210-3639781, 210-3614197 - Fax 210-3389004 E - mail: info@fencing.org.gr escrime@fencing.org.gr ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:

ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑ ΙΟ Θύρα 16, Αγ. ηµητρίου Γ Σεπτεµβρίου, ΤΚ 54638 Θεσ/νικη Τηλ: 2310 212350 & Φαξ: 2310 212373 Website: www.etabe.gr e-mail : info@etabe.gr Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ Θεσσαλονίκη 24. 12. 2012

Διαβάστε περισσότερα