ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ"

Transcript

1 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ 11Η / ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 11 ης/ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Η 11 η τακτική Γενική Συνέλευση του Τμήματος Γεωγραφίας, μετά την με αριθμ. πρωτ. 11/ πρόσκληση της Προέδρου του Τμήματος, κας Καπετανάκη-Μπριασούλη Ελένης, συνήλθε σήμερα στις 15 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Τμήματος, στο Λόφο Πανεπιστημίου, στη Μυτιλήνη για την πραγματοποίηση της 11 ης τακτικής συνεδρίασης του ακαδημαϊκού έτους μετά την με Α.Π. 11/ συγκρότησή της σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4009/2011 (αριθμ.11). Παρόντες/ουσες είναι οι κκ. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ & ΛΕΚΤΟΡΕΣ Καπετανάκη-Μπριασούλη Ε., Καθηγήτρια, Πρόεδρος Τμήματος Καλαμποκίδης Κων/νος, Καθηγητής Κορρές Γεώργιος, Καθηγητής Πετανίδου Θεοδώρα, Καθηγήτρια Ιωσηφίδης Θ., Αν. Καθηγητής Σουλακέλλης Νικόλαος, Αν. Καθηγητής, Αν. Πρύτανη Πανεπιστημίου Αιγαίου (αποχώρησε στο θέμα ) Τερκενλή Θεανώ, Αν. Καθηγήτρια (αποχώρησε στο θέμα ) Βαίτης Μιχάλης, μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Κουκούλας Σ., μόνιμος Επίκουρους Καθηγητής Πετράκου Ηλέκτρα, μόνιμη Επίκουρος Καθηγήτρια Κίζος Αθανάσιος, Επίκουρος Καθηγητής (αποχώρησε στο θέμα ) Κλωνάρη Αικατερίνη, Επίκουρος Καθηγήτρια Χωριανόπουλος Ιωάννης, Επίκουρος Καθηγητής (αποχώρησε στο θέμα ) Γαβαλάς Βασίλειος, Λέκτορας Κωστοπούλου Ευθυμία, Λέκτορας Πετροπούλου Χρυσάνθη, Λέκτορας Τσιλιμίγκας Γ., Λέκτορας Δήμου Ι., εκπρόσωπος ΕΤΕΠ Απόντες/ουσες είναι οι κκ: Κυριακίδης Φαίδων, Καθηγητής Ζούρος Νικόλαος, Αν. Καθηγητής Τσαϊρης Γεώργιος,, εκπρόσωπος μεταπτυχιακών φοιτητών Κουρλιούρος Η., Καθηγητής., ο οποίος σύμφωνα με την με Α.Π. 2150/ ΠΠ βρίσκεται σε εκπαιδευτική άδεια όπως θα καθοριστεί από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αιγαίου Σιδηρόπουλος Γ., Αναπληρωτής Καθηγητής, ο οποίος σύμφωνα με την με Α.Π. 2156/ ΠΠ βρίσκεται σε εκπαιδευτική άδεια από καθώς και για το χειμερινό εξάμηνο του όπως θα καθοριστεί από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μετά από πρόσκληση της Προέδρου στη συνεδρίαση παρίσταται ο εκλεγμένος Λέκτορας του Τμήματος κ. Tscheulin Thomas (αποχώρησε στο θέμα 5.2.) Στη συνεδρίαση παρευρίσκεται η Προϊσταμένη της Γραμματείας, κα Ε.Γουρνέλου η οποία τηρεί και τα πρακτικά της συνεδρίασης.

2 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 11 Η / ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ Θέμα 5.2. Συγκροτήσεις ΕΕΕΕ για εξελίξεις καθηγητών Τμήματος Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής Επιλογής καθηγητή του Τμήματος Γεωγραφίας στο γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνική Γεωγραφία με έμφαση στον Ευρωπαϊκό Χώρο» στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή. Τα μέλη της Συνέλευσης του Τμήματος Γεωγραφίας αφού έλαβαν υπόψη: Την υπ αριθμ. 21/ αίτηση του κ. Χωριανόπουλου Ιωάννη, Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος για προκήρυξη θέσης στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνική Γεωγραφία με έμφαση στον Ευρωπαϊκό Χώρο» Την υπ αρ. 1/ (θέμα 5.3.) απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Γεωγραφίας με θέμα «Προκήρυξη θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνική Γεωγραφία με έμφαση στον Ευρωπαϊκό Χώρο» Το γεγονός ότι ο κ. Χωριανόπουλος έχει διοριστεί στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή σύμφωνα με το ΦΕΚ 906/ τ. Γ και το γεγονός ότι έχουν συμπληρωθεί τρία χρόνια υπηρεσίας του στη βαθμίδα αυτή Το ΦΕΚ προκήρυξης 366/Γ/ της ως άνω θέσης στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή Τις διατάξεις των άρθρων 18, 19 και 77 του Ν. 4009/2011 (ΦΕΚ 195/2011 τ. Α ) Τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 3 του Ν. 4076/2012 (ΦΕΚ 159/2012 τ. Α ) Την υπ. αριθμ. Φ.122.1/759/109090/Β2/ εγκύκλιο (ΑΔΑ: Β4ΘΗ9-ΣΩΓ) του Ειδικού Γραμματέα Α.Ε. με θέμα «Εγκύκλιος εφαρμογής του ν.4009/2011 όπως τροποποιήθηκε με το ν.4076/2012» Την υπ αρ. 12/ απόφαση της Συγκλήτου του Ιδρύματος με θέμα «Εφαρμογή του άρθρου 77 παρ. 3 του Ν. 4009/2011 (ΦΕΚ Α 195) Διαδικασίες επιλογής και εξέλιξης σε θέσεις καθηγητών έως τη δημοσίευση του Οργανισμού και του Εσωτερικού Κανονισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου» η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 80/ τ.β και τροποποιήθηκε με τις υπ αρ. 18/ και 20/ (ΦΕΚ 818/ τ.β ) και 22/ αποφάσεις Συγκλήτου (ΦΕΚ 1788/ τ.β ). Το υπ αρ. 2269/ έγγραφο της ΑΔΙΠ με θέμα «Εμπειρογνώμονες στο γνωστικό πεδίο: Κοινωνική Γεωγραφία με έμφαση στον Ευρωπαϊκό Χώρο» Την υπ αρ. 7 η / (θέμα 5.4.) απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος Γεωγραφία με θέμα «Πρόταση προς τη Κοσμητεία της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών για τη συγκρότηση ΕΕΕΕ με γνωστικό αντικείμενο: Κοινωνική Γεωγραφία με έμφαση στον Ευρωπαϊκό Χώρο» στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή» Την υπ αρ. 13/ (θέμα 3.3.).απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών με θέμα «Συγκρότηση ΕΕΕΕ για το γνωστικό αντικείμενο:

3 Κοινωνική Γεωγραφία με έμφαση στον Ευρωπαϊκό Χώρο στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή» καθώς και μετά από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων που πραγματοποιήθηκε αποφασίζει ομόφωνα και εγκρίνει τη συγκρότηση της Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής Επιλογής καθηγητή του Τμήματος Γεωγραφίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνική Γεωγραφία με έμφαση στον Ευρωπαϊκό Χώρο» ως ακολούθως: Α. ΤΑΚΤΙΚΑΜΕΛΗ 1. Από το μητρώο εσωτερικών μελών του Πανεπιστημίου Αιγαίου ως εξής: (πίνακας σύμφωνα με το μητρώο εσωτερικών μελών του Ιδρύματος): 1. ΜΠΡΙΑΣΟΥΛΗ-ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ-ΚΥΠΡΙΑΝΗ, Καθηγήτρια Τμ. Γεωγραφίας Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό αντικείμενο «Μέθοδοι Αστικής και Περιφερειακής Ανάλυσης». Η κα Καπετανάκη-Μπριασούλη Ε. έχει μεγάλη και πολυετή εκπαιδευτική και ερευνητική εμπειρία στο αντικείμενο της Γεωγραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με εκτενές ερευνητικό και διδακτικό έργο σε θέματα χωρικής κοινωνικο-οικονομικής χωρικής ανάλυσης. Η πρόσφατη ερευνητική της εστίαση στις κοινωνικο-οικονομικές διαστάσεις της «Ερημοποίησης» αναδεικνύει την άμεση σχέση του έργου της με το αντικείμενο της κοινωνικής γεωγραφίας. Περεταίρω, η ακαδημαϊκή συνάφεια του έργου της κας Μπριασούλη-Καπετανάκη με το γνωστικό αντικείμενο της υπό κρίση θέσης προσδιορίζεται από τον επιστημονικό προσανατολισμό των βιβλίων που έχει επιμεληθεί, των κεφαλαίων σε βιβλία και των άρθρων που έχει συγγράψει,, καθώς και από την Ευρωπαϊκή, περιβαλλοντική και κοινωνική διάσταση των ερευνητικών της προγραμμάτων. Ενδεικτικά αναφέρονται: Επιμέλεια Βιβλίων: - «Tourism and the Environment: Regional, Economic, Cultural and Policy Issues». Kluwer Academic Publishers, «Policy Integration for Complex Environmental Problems; The example of Mediterranean desertification». Ashgate, Άρθρα και κεφάλαια σε βιβλία: - «Τα κοινά Πόροι συλλογικής ιδιοκτησίας και συλλογικής ευθύνης: Έννοιες, προβλήματα και το ζήτημα της διαχείρισης τους». Αειχώρος, «Analysis of Land Use Change: Theoretical and Modeling Approaches». Στο Web Book of Regional Science», West Virginia University, Ερευνητικά Προγράμματα: - EPIGOV: «Environmental Policy Integration and Multi-Level Governance» - LEDDRA Land and Ecosystem Degradation and Desertification: Assessing the Fit of Responses (EC, DG-XII, FP7, ENV , Collaborative project No ), Από τα παραπάνω τεκμαίρεται η συνάφεια του έργου της με το γνωστικό αντικείμενο της υπό προκήρυξη θέσης. Διαδικτυακός Τόπος:

4 2. ΚΟΡΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Καθηγητής Τμ. Γεωγραφίας Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό Αντικείμενο: «Οικονομική του Χώρου». Ο κος Κορρές Γ. έχει εκτενές και πλούσιο ερευνητικό και διδακτικό έργο σε θέματα οικονομικής γεωγραφίας, με ιδιαίτερες αναφορές τόσο στην κοινωνικο-γεωγραφική όσο και στην Ευρωπαϊκή διάσταση της συγκεκριμένης γνωστικής περιοχής. Η έρευνά του εστιάζει στις οικονομικο-κοινωνικές προσεγγίσεις του χώρου, στην αξιολόγηση των συνεπειών και των επιπτώσεων των πολιτικών αποφάσεων, καθώς και στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των χωρικών ανισοτήτων. Η ακαδημαϊκή συνάφεια του έργου του κου Κορρέ με το γνωστικό αντικείμενο της «Κοινωνικής Γεωγραφίας με έμφαση στον Ευρωπαϊκό χώρο» είναι άμεση και προσδιορίζεται από τον επιστημονικό προσανατολισμό των βιβλίων που έχει επιμεληθεί, των άρθρων που έχει συγγράψει, καθώς και από τα ερευνητικά του προγράμματα. Ενδεικτικά αναφέρονται: Επιμέλεια Βιβλίων: - «Κοινωνικός αποκλεισμός και πολιτικές ενσωμάτωσης». Παπαζήσης, «Review of Theory and Evidence of Poverty, Growth and Inequality», Journal of European Economy, «Social Policy and Inclusion of Persons with Developmental Disability in Greece within the European Union», Journal of Review of Clinical Pharmacology, Ερευνητικά Προγράμματα: - «Social Inclusion - Employment of Developmental Dissability Persons European Community» Επίσης, ο κος Κορρές είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής του «Journal of Regional Socio-Economic Issues (JRSEI)», ενός διεθνούς επιστημονικού περιοδικού με διακριτό κοινωνικο-χωρικό ερευνητικό προσανατολισμό. υπό προκήρυξη θέσης Διαδικτυακός Τόπος : 3. ΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Αν. Καθηγητής Τμ. Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό Αντικείμενο: «Κοινωνιολογία της Γνώσης». Ο κος Ναγόπουλος Ν. έχει εκτενές και πλούσιο ερευνητικό και διδακτικό έργο σε θέματα αστικής κοινωνιολογίας με έμφαση στις ευπαθείς και στις μη ευνοημένες πληθυσμιακές ομάδες. Η ακαδημαϊκή συνάφεια του έργου του κου Ναγόπουλου με το γνωστικό αντικείμενο της υπό κρίση θέσης είναι άμεση και προσδιορίζεται από τον επιστημονικό προσανατολισμό των βιβλίων του, των κεφαλαίων σε βιβλία και των άρθρων που έχει συγγράψει, καθώς και από τα ερευνητικά του προγράμματα. Ενδεικτικά αναφέρονται: - «Τα θεμέλια της κοινωνιολογικής γνώσης και οι κοινωνίες της νεωτερικότητας». Κριτική, Άρθρα και κεφάλαια σε βιβλία: - «The Rationalization of Social Services in Greece in the framework of European Social Policy». International Journal of Criminology and Sociological Theory, «Μεταρρυθμιστικές δομές και πολιτικές ποιότητας για την απασχόληση και την κοινωνική προστασία». Στο, Κοινωνική μεταρρύθμιση και αλλαγές στο μείγμα

5 «δημόσιου-ιδιωτικού» στο πεδίο της Κοινωνικής Πολιτικής. Ελληνικά Γράμματα, Ερευνητικά προγράμματα: - «The Policy Framework for Welfare, Employment and Social Inclusion in Greece». - «Developmental Social Policy and new methods of Social Inclusion. The Participation and the role of NGOs». Multi-regional operational programme to combat discrimination Επιπροσθέτως, ο κος Ναγόπουλος είναι μέλος της συντονιστικής επιτροπής του συναφούς με το αντικείμενο της κοινωνικής γεωγραφίας Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τίτλο, «Έρευνα για την Τοπική κοινωνική Ανάπτυξη και Συνοχή». Επίσης, ο κος Ναγόπουλος έχει υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης στην «Ειδική Υπηρεσία Καταπολέμησης του Κοινωνικού Αποκλεισμού» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ( ), καθώς και επιστημονικός υπεύθυνος για το σχεδιασμό κοινωνικών ερευνών σε Επιχειρησιακά Προγράμματα καταπολέμησης κοινωνικών και εργασιακών ανισοτήτων στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας ( ). υπό προκήρυξη θέσης Διαδικτυακός Τόπος: 4. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Καθηγητής Τμ. Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό Αντικείμενο: «Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση». Ο κος Γρηγορίου Π. έχει εκτενές και πλούσιο ερευνητικό και διδακτικό έργο σε θέματα σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση. Είναι κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet περί το ίδιο αντικείμενο, ενώ έχει διατελέσει Ειδικός Σύμβουλος επί ευρωπαϊκών θεμάτων στο Υπουργείο Εξωτερικών ( ). Το 2006 ονομάσθηκε από την Γαλλική Κυβέρνηση Chevalier de l Ordre des Palmes Académiques. Η έμφαση που η υπό κρίση θέση δίνει στον Ευρωπαϊκό χώρο, αναδεικνύει την ακαδημαϊκή συνάφεια του έργου του κου Γρηγορίου με το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο. Πιο αναλυτικά, η συνάφεια αυτή προσδιορίζεται από τον επιστημονικό προσανατολισμό των βιβλίων του, των εκδόσεων που έχει επιμεληθεί, των ερευνητικών του προγραμμάτων, αλλά και των μαθημάτων που διδάσκει. Ενδεικτικά αναφέρονται: Βιβλία και επιμέλεια εκδόσεων : - «Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Περιφέρεια». Σάκκουλας, «Το μέλλον της Ευρώπης και η συνοχή του ευρωπαϊκού χώρου». Παπαζήσης, «Ζητήματα Μειονοτήτων στην Ευρώπη». ΕΚΕΜ, Ερευνητικά Προγράμματα: - «Πενήντα χρόνια κοινοτικής δημοκρατίας και η συνθήκη της Λισσαβόνας» Μαθήματα: - «Ευρωπαϊκή κοινωνία - Ευρωπαϊκοί θεσμοί» υπό προκήρυξη θέσης Διαδικτυακός Τόπος: 2.Δεδομένου ότι δεν υπηρετούν άλλοι/ες καθηγητές/τριες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με επιστημονικό έργο ή γνωστικό αντικείμενο συναφές ή πολύ συγγενές με το γνωστικό αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης, τα τακτικά μέλη συμπληρώνονται από καθηγητές άλλων ΑΕΙ της

6 χώρας όπως τηρούνται στο αρχείο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ως εξής: 5. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ, Καθηγητής Τμ. Κοινωνικής Διοίκησης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με γνωστικό αντικείμενο: «Κοινωνική Πολιτική». Ο κος Παπαθεοδώρου Χ. έχει εκτενές και πλούσιο ερευνητικό και διδακτικό έργο. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στις θεματικές περιοχές της κοινωνικής πολιτικής, των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων, της διανομής και της αναδιανομής του εισοδήματος, καθώς και σε αυτές της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Η ακαδημαϊκή συνάφεια του έργου του κου Παπαθεοδώρου με το γνωστικό αντικείμενο της υπό κρίση θέσης, είναι άμεση και προσδιορίζεται από τον επιστημονικό προσανατολισμό των βιβλίων που έχει επιμεληθεί, των άρθρων που έχει συγγράψει, καθώς και από τα μαθήματα που διδάσκει. Ενδεικτικά αναφέρονται: - «Poverty and Social Deprivation in the Mediterranean Area: Trends, policies and welfare prospects in the new millennium». Zed Books, «Φτώχια και Κοινωνικός Αποκλεισμός». Εξάντας, «Accounting for Inequality in the EU: Income Disparities between and within Member States and Overall Income Inequality» CHER, Document No 9, CEPS/INSTEAD, Differdange-Luxembourg, «Working poor, labour market and social protection in the EU: A comparative perspective», International Journal of Management Concepts and Philosophy, Μαθήματα: - «Κοινωνικός Αποκλεισμός, Ανισότητα και Φτώχια» - «Θεωρητική και Εμπειρική Ανάλυση της Οικονομικής Ανισότητας». Προγενέστερα, ο κος Παπαθεοδώρου ήταν επιστημονικός υπεύθυνος στο «Παρατηρητήριο Φτώχειας, Εισοδημάτων, Ανισοτήτων και Κοινωνικού Αποκλεισμού» ( ). Σήμερα, είναι επιστημονικός υπεύθυνος της Ερευνητικής Μονάδας «Κοινωνικής Πολιτικής, Φτώχειας και Ανισοτήτων», του Παρατηρητηρίου Οικονομικών και Κοινωνικών Εξελίξεων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. υπό προκήρυξη θέσης. Διαδικτυακός Τόπος: 6. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Αν. Καθηγητής Τμ. Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με γνωστικό αντικείμενο: «Ευρωπαϊκή Δημόσια Πολιτική». Ο κος Παρασκευόπουλος Χ. έχει εκτενές και πλούσιο ερευνητικό και διδακτικό έργο σε θέματα σχετικά με τα κοινωνικά δίκτυα, το κοινωνικό κεφάλαιο, την Ευρωπαϊκή περιφερειακή πολιτική, το Ευρωπαϊκό μοντέλο διακυβέρνησης καθώς και με το ζήτημα των χωρικών ανισοτήτων στην ΕΕ. Η έμφαση που η υπό κρίση θέση δίνει τόσο στον «Ευρωπαϊκό» όσο και στο τοπικό «σχεσιακό» χώρο, αναδεικνύει τη συνάφεια του έργου του κου Παρασκευόπουλου με το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο. Πιο αναλυτικά η συνάφεια αυτή είναι άμεση και

7 προσδιορίζεται από τον επιστημονικό προσανατολισμό των βιβλίων που έχει συγγράψει ή επιμεληθεί, των άρθρων του, καθώς και από τα ερευνητικά του προγράμματα. Ενδεικτικά αναφέρονται: Βιβλία και επιμέλειες συλλογικών τόμων: - «Interpreting Convergence in the European Union: Patterns of Collective Action, Social Learning and Europeanization». Palgrave, «Adapting to EU Multi-Level Governance: Regional and Environmental Policies in Cohesion (Greece, Ireland, Portugal) and CEE (Hungary, Poland) Countries». Ashgate, «Social Capital, Learning and EU Regional Policy Networks: Εvidence from Greece». Government and Opposition, «From Social Networks to Policy Networks: Social Capital and Public Policy in Greece». ECPR 35th Joint Sessions of Workshops, Ερευνητικά Προγράμματα: - «ADAPT: Regional and Environmental Policies in Cohesion and CΕΕ Countries» υπό κρίση θέσης. Διαδικτυακός Τόπος: op=modload&name=cv&file=index&id=1166&tmima=8&categorymenu=2 3.Μέλος που προέρχεται από ομοταγές ΑΕΙ της αλλοδαπής, σύμφωνα με Α.Π. 2269/ έγγραφο της ΑΔΙΠ 7. ΛΟΥΚΑΪΤΟΥ-ΣΙΔΕΡΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Καθηγήτρια, School of Public Affairs, University of California Los Angeles, με γνωστικό αντικείμενο: «Urban Planning». Η κα Λουκαϊτου-Σιδέρη Α. έχει εκτενές και πλούσιο ερευνητικό και διδακτικό έργο σε θέματα που αφορούν στο δημόσιο χώρο στην πόλη, στις αναπαραστάσεις αυτού καθώς στην κοινωνική νοηματοδότησή του. Η έρευνά της αντλεί από της θεματικές περιοχές της αστικής κοινωνικής γεωγραφίας και του πολεοδομικού σχεδιασμού. Στόχος της έρευνας αυτής «η κατανόηση και η ανάλυση του δομημένου περιβάλλοντος μέσα από τη σκοπιά του χρήστηκατοίκου των πόλεων». Η ακαδημαϊκή συνάφεια του έργου της κας Λουκαϊτου-Σιδέρη με το γνωστικό αντικείμενο της υπό κρίση θέσης είναι άμεση και προσδιορίζεται από τον επιστημονικό προσανατολισμό των βιβλίων (όπως για παράδειγμα, «Sidewalks: Conflict and Negotiation over Public Space», MIT Press, 2009, και «Jobs and Economic Development in Minority Communities», Temple University Press, 2006). Επίσης, τα ερευνητικά προγράμματα της κας Λουκαϊτου-Σιδέρη έχουν άμεση σχέση με τη θεματική της κοινωνικής γεωγραφίας (όπως για παράδειγμα, «Αn examination of the privatization of public open space in major American downtown areas to document the effects of redevelopment on their built form and social context», και «Documentation of varying patterns of use of neighborhood parks among different ethnic groups») Από τα παραπάνω τεκμαίρεται η συνάφεια του έργου της με το γνωστικό αντικείμενο της υπό προκήρυξη θέσης. Διαδικτυακός Τόπος: Β. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Β1. Από το μητρώο εσωτερικών μελών του Πανεπιστημίου Αιγαίου ως εξής: (πίνακας σύμφωνα με το μητρώο εσωτερικών μελών του Ιδρύματος):

8 1. ΧΤΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, Καθηγητής Τμ. Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό Αντικείμενο: «Κοινωνιολογία των Αστικών Χώρων». Ο κος Χτούρης, Σ. έχει εκτενές και πλούσιο ερευνητικό και διδακτικό έργο σε θέματα αστικής κοινωνιολογίας. Η ακαδημαϊκή συνάφεια του έργου του κου Χτούρη με το γνωστικό αντικείμενο της υπό κρίση θέσης είναι άμεση και προσδιορίζεται από τον επιστημονικό προσανατολισμό των βιβλίων του, των κεφαλαίων σε βιβλία αλλά και των άρθρων που έχει συγγράψει, καθώς και από τα ερευνητικά του προγράμματα. Ενδεικτικά αναφέρονται: - «ΑΘΗΝΑ: Η κοινωνικής Δημιουργία μίας Μεσογειακής Μητρόπολης», Κριτική, Άρθρα και κεφάλαια σε βιβλία: - «Η χωρική διάσταση του Κοινωνικού Πολιτισμικού Κεφαλαίου». Σύγχρονα Θέματα, «H πόλη ως πολυεπίπεδο πεδίο ανάπτυξης του αγώνα για πολιτική, κοινωνική, οικονομική και φυσική κυριαρχία. Μια κριτική ανάγνωση της θεωρίας του Βέμπερ για την Πόλη μέσα από τα σύγχρονα κοινωνιολογικά δεδομένα της Μεσογειακής Πόλης: Το παράδειγμα της Αθήνας». Στο, Ο Μαξ Βέμπερ σήμερα. Ελληνική Κοινωνιολογική Εταιρία, Ερευνητικά Προγράμματα: - «Διαδικασίες κοινωνικής ένταξης και ένταξης στην αγορά εργασίας των νέων σε περίοδο οικονομικής κρίσης», Παράλληλα, ο κος Χτούρης είναι Διευθυντής δύο συναφών με το αντικείμενο της κοινωνικής γεωγραφίας, Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου: α) «Πόλη και Περιβάλλον: Εφαρμοσμένη και Κλινική Κοινωνιολογία», και β) «Τοπική Ανάπτυξη και Κοινωνική Έρευνα» υπό προκήρυξη θέσης. Διαδικτυακός Τόπος: 2. ΡΟΝΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Καθηγητής Τμ. Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό Αντικείμενο: «Κοινωνική Δημογραφία και Στατιστική». Ο κος Ρόντος Κ. έχει εκτενές ερευνητικό και διδακτικό έργο σε αστικά κοινωνιολογικά θέματα, με έμφαση στην κοινωνική δημογραφία και στη στατιστική. Η συνάφεια του έργου του με το γνωστικό αντικείμενο της υπό κρίση θέσης είναι μεγάλη και προσδιορίζεται από τον κοινωνικο-χωρικό προσανατολισμό των βιβλίων του, των άρθρων και των κεφαλαίων σε συλλογικούς τόμους που έχει συγγράψει, καθώς και από τα ερευνητικά του προγράμματα. Ενδεικτικά αναφέρονται: Βιβλία - «Περιφερειακή Απασχόληση, Προγράμματα Στήριξης των Νέων και η τοπική πρωτοβουλία: Μια στατιστική προσέγγιση της απασχόλησης στην Ελλάδα». Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Άρθρα και κεφάλαια σε βιβλία: - «Social networks and Employment in the North Aegean Region». The Journal of International Social Research, «Ευρωπαϊκές πολιτικές απασχόλησης και οι τάσεις στις Χώρες-Μέλη». Στο Μικρά, μεσαία κράτη και κοινωνία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παπαζήσης, Ερευνητικά Προγράμματα:

9 - «Μελέτη για την κατάσταση και προοπτική των εργαζόμενων μεγαλύτερων ηλικιών στην περιοχή Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας». Κοινοτική πρωτοβουλία EQUAL, «URBS PANDENS - Urban sprawl: European patterns, environmental degradation and sustainable development», υπό προκήρυξη θέσης. Διαδικτυακός Τόπος: 3. ΤΕΡΚΕΝΛΗ ΘΕΑΝΩ, Αν. Καθηγήτρια Τμ. Γεωγραφίας Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό αντικείμενο: «Πολιτισμική Γεωγραφία με Έμφαση στη Γεωγραφία του Τοπίου». Η κα Τερκενλή Θ. έχει εκτενές και πλούσιο ερευνητικό και διδακτικό έργο σε θέματα κοινωνικής και πολιτισμικής γεωγραφίας, με ιδιαίτερες αναφορές στη γεωγραφία του τοπίου. Η έρευνα της κας Τερκενλή εστιάζει, ανάμεσα σε άλλες γνωστικές περιοχές, στις γεωγραφίες της καθημερινής ζωής, στην πολιτισμική μεταβλητότητα της σύγχρονης αστικής κοινωνικής ζωής στο Δυτικό κόσμο σε «παγκόσμια» και «τοπικά» επίπεδα, καθώς και στις έννοιες της πολιτισμικής ταυτότητας, του τόπου και της οικιακότητας. Η ακαδημαϊκή συνάφεια του έργου της κας Τερκενλή με το γνωστικό αντικείμενο της υπό κρίση θέσης είναι άμεση και προσδιορίζεται από τον επιστημονικό προσανατολισμό των βιβλίων που έχει συγγράψει ή επιμεληθεί, των άρθρων της, καθώς και από τα μαθήματα που διδάσκει. Ενδεικτικά αναφέρονται: - «Landscapes of a New Cultural Economy of Space». Springer/ Kluwer Academic Press, Tourism impacts on local life: Socio-cultural continuity and change in Crete. Aegean Geographical Journal, «Human Activity in Landscape Seasonality: The Case of Tourism in Crete», Landscape Research, 2005 Μαθήματα: - «Γεωγραφίες της Καθημερινής Ζωής» - «Χώρος-Κοινωνία-Πολιτισμός» Από τα παραπάνω τεκμαίρεται η συνάφεια του έργου της με το γνωστικό αντικείμενο της υπό προκήρυξη θέσης. Διαδικτυακός Τόπος : 4. ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Αν. Καθηγητής Τμ. Γεωγραφίας Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό αντικείμενο: «Μέθοδοι στις Κοινωνικές Επιστήμες». Ο κος Ιωσηφίδης Θ. έχει εκτενές και πλούσιο ερευνητικό και διδακτικό έργο σε κοινωνικογεωγραφικά θέματα. Η έρευνά του κου Ιωσηφίδη εστιάζει, ανάμεσα σε άλλες γνωστικές περιοχές, στη θεματική της διεθνούς μετανάστευσης (ιδιαίτερα προς την Νότια Ευρώπη), στην κοινωνικό-οικονομική αναδιάρθρωση, στις αγορές εργασίας, καθώς και στην ανεπίσημη οικονομία. Η ακαδημαϊκή συνάφεια του έργου του κου Ιωσηφίδη με το γνωστικό αντικείμενο της υπό κρίση θέσης είναι άμεση και προσδιορίζεται από τον επιστημονικό προσανατολισμό των βιβλίων του, των άρθρων που έχει συγγράψει, των ερευνητικών του προγραμμάτων, καθώς και από τα μαθήματα που διδάσκει. Ενδεικτικά αναφέρονται:

10 - «Qualitative Methods in Migration Studies. A Critical Realist Perspective». Ashgate Publishing, «Socio-Economic Characteristics of Immigrants in Western Greece Region: Urban Rural Continuum or Divide?». Migration Letters, «Οι Στάσεις του Πληθυσμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας απέναντι στους Μετανάστες: Επιπτώσεις για την Μεταναστευτική Ένταξη». Βήμα των Κοινωνικών Επιστημών, Ερευνητικά προγράμματα: - «Κοινωνική και Οικονομική Ενσωμάτωση Μεταναστών και Μεταναστριών στην Ελλάδα» - Πυθαγόρας Μαθήματα: - «Κοινωνιολογία» - «Χώρος-Κοινωνία-Πολιτισμός» υπό προκήρυξη θέσης. Διαδικτυακός Τόπος: Β.2. Από το μητρώο εξωτερικών μελών της ημεδαπής (πίνακας καθηγητών που τηρείται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων) ως εξής: 5. ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ, Αν. Καθηγήτρια Τμ. Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου, με γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνική Γεωγραφία με Έμφαση στον Ύπαιθρο Χώρο». Η κα Ανθοπούλου Θ. είναι γεωγράφος με βασικές σπουδές στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών (1985) και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris I- Pantheon (DESS στην Αγροτική Ανάπτυξη, 1987) και το Πανεπιστήμιο Paris X-Nanterre (PhD στην Ανθρωπογεωγραφία, 1993). Είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου στο γνωστικό αντικείμενο της «Κοινωνικής Γεωγραφίας με έμφαση στον Ύπαιθρο Χώρο». Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζουν, ανάμεσα σε άλλες γνωστικές περιοχές, στις κοινωνικές δομές και την κοινωνική μεταβολή της υπαίθρου, στις σχέσεις πόλης-υπαίθρου, στις γεωγραφίες της τροφής, στην τοπική ανάπτυξη και στη διαμεσογειακή συνεργασία. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά, σε συλλογικούς τόμους και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή και στην επιμέλεια βιβλίων. Η ακαδημαϊκή συνάφεια του έργου της κας Ανθοπούλου με το γνωστικό αντικείμενο της υπό κρίση θέσης είναι άμεση και προσδιορίζεται από τον επιστημονικό προσανατολισμό των βιβλίων της, των άρθρων που έχει συγγράψει καθώς και από τα μαθήματα που διδάσκει. Ενδεικτικά αναφέρονται: - «Οι ηλικιωμένοι στον Αγροτικό χώρο: Συνθήκες διαβίωσης και όψεις κοινωνικού αποκλεισμού» Αθήνα, Gutenberg, «Rural women in local agrofood production: Between entrepreneurial initiatives and family strategies. A case study in Greece». Journal of Rural Studies, «Lobalisation, mobilité et nouvelles dynamiques graires: les dimensions foncières des mutations dans une région frontalière au Nord-Est de la Grèce». Les frontières de la question foncière, Μαθήματα: - «Εισαγωγή στην Κοινωνική και Οικονομική Γεωγραφία».

11 Από τα παραπάνω τεκμαίρεται η συνάφεια του έργου της με το γνωστικό αντικείμενο της υπό προκήρυξη θέσης. Διαδικτυακός Τόπος: 6. ΣΑΠΟΥΝΑΚΗ-ΔΡΑΚΑΚΗ ΛΥΔΙΑ, Αν. Καθηγήτρια Τμ. Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, με γνωστικό αντικείμενο: «Οικονομική και Κοινωνική Ιστορία του Αστικού Χώρου». Η κα Σαπουνάκη-Δρακάκη Λ. έχει εκτενές και πλούσιο ερευνητικό και διδακτικό έργο στη θεματική περιοχή της αστικής ιστορικής και κοινωνικής γεωγραφίας, με ιδιαίτερες αναφορές στο Ευρωπαϊκό πεδίο. Η συνάφεια με το γνωστικό αντικείμενο της υπό κρίση θέσης είναι μεγάλη και προσδιορίζεται από τον επιστημονικό προσανατολισμό των βιβλίων της, των άρθρων που έχει συγγράψει, καθώς και από τα μαθήματα που διδάσκει. Ενδεικτικά αναφέρονται: - «Οικονομική Ανάπτυξη και Κοινωνική Προστασία: Η γέννηση των Υπηρεσιών Υγείας και το Τζάνειο Νοσοκομείο». Διόνικος, «Ευρωπαϊκή αστική ιστοριογραφία: Τάσεις και προοπτικές». Διόνικος, «Piraeus: The gateway of Athens to the world». Πρακτικά του 8ου διεθνούς Συνεδρίου Αστικής Ιστορίας - Urban Europe in comparative perspective, Στοκχόλμη «Η εξέλιξη της Δημόσιας Διοίκησης για την ρύθμιση του χώρου μέσα από μαρτυρίες στελεχών του ΥΔΕ τις δεκαετίες 50 και 60». Πρακτικά 2ου Συνεδρίου Εταιρίας Ιστορίας της Πόλης και της Πολεοδομίας, Βόλος, Μαθήματα: - Πολιτιστική Ανάπτυξη: Διεθνής και Ευρωπαϊκή Διάσταση. - Οικονομική και Αστική Γεωγραφία. Από τα παραπάνω τεκμαίρεται η συνάφεια του έργου της με το γνωστικό αντικείμενο της υπό προκήρυξη θέσης. Διαδικτυακός Τόπος: Β.3. Μέλος που προέρχεται από ομοταγές ΑΕΙ της αλλοδαπής, σύμφωνα με Α.Π. 2269/ έγγραφο της ΑΔΙΠ 7. ΑΛΒΑΝΙΔΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, Αν. Καθηγητής (Reader), Τμ. Architecture and the Built Environment του Northumbria University, με γνωστικό αντικείμενο: «Geographical Information Science». Ο κος Αλβανίδης, Σ. είναι αστικός κοινωνικός γεωγράφος. Η έρευνά του εστιάζει στη συλλογή και στην ανάλυση πληθυσμιακών δεδομένων με στόχο την αναγνώριση χωρικών προτύπων κοινωνικής στέρησης. Οι πιο πρόσφατες ερευνητικές του αναζητήσεις επικεντρώνονται στις κοινωνικο-γεωγραφικές θεματικές της γεωγραφίας της υγείας και της γεωγραφίας της τροφής. Η ακαδημαϊκή συνάφεια του έργου του κου Αλβανίδη με το γνωστικό αντικείμενο της υπό κρίση θέσης είναι άμεση και προσδιορίζεται από τον επιστημονικό του προσανατολισμό των βιβλίων που έχει επιμεληθεί του (όπως για παράδειγμα, «Obesogenic Environments: complexities, perceptions and objective measures» Wiley-Blackwell, 2010) και των άρθρων που έχει συγγράψει (όπως για παράδειγμα, «Assessing the obesogenic environment of North East England». Health and Place, 2011, 17(3) αλλά και «Designing sustainable public health geographies in England and Wales». In M.Campagna (Ed.) GIS for Sustainable Development

12 Taylor & Francis, 2006). Επίσης, τα ερευνητικά του προγράμματα έχουν άμεση συνάφεια με κρινόμενο γνωστικό αντικείμενο της κοινωνικής γεωγραφίας (όπως για παράδειγμα, «School progression, school choice and travel to school amongst urban South African secondary school learners» Από τα παραπάνω τεκμαίρεται η συνάφεια του έργου του κου Αλβανίδη με το γνωστικό αντικείμενο της υπό προκήρυξη θέσης. Διαδικτυακός Τόπος: H κα Γουρνέλου Ελένη, Προϊσταμένη της Γραμματείας του Τμήματος Γεωγραφίας θα συνεπικουρεί την κα Καπτανή- Μαρίνου Μαρία, Προϊστάμενη της Γραμματείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών που υποστηρίζει γραμματειακά την Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών. Τέλος, ομόφωνα εξουσιοδοτείται η Πρόεδρος για τις περαιτέρω ενέργειές της.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ 3ης έκτακτης/ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ 3ης έκτακτης/ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ 3ης έκτακτης/ 23.05.2013 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012-13 ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ης έκτακτης /23.05.2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Η 3 η έκτακτη Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μιας θέσης μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μιας θέσης μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ Α.Π. 115 Μυτιλήνη,

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ Α.Π. 115 Μυτιλήνη, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ Α.Π. 115 Μυτιλήνη, 25.1.2011 Προς -Τα Μέλη Γ. Σ. Τμήματος Γεωγραφίας (όπως πίνακα αποδεκτών) -Τα Μέλη του Εκλεκτορικού Σώματος (όπως πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστημίου Αιγαίου με γνωστικό αντικείμενο: «Θεματική Χαρτογραφία»

Πανεπιστημίου Αιγαίου με γνωστικό αντικείμενο: «Θεματική Χαρτογραφία» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μιας θέσης μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την πλήρωση μιας θέσης μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Γεωγραφίας

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Γεωγραφίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Γεωγραφίας Β ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Μυτιλήνη, 7 Μαρτίου 2017 Αρ. Πρωτ:417 Θέμα: Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για τη μονιμοποίηση στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή του κ. Β.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ Α.Π. 2442α Μυτιλήνη,

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ Α.Π. 2442α Μυτιλήνη, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ Α.Π. 2442α Μυτιλήνη, 21.11.2011 Προς -Τα Μέλη Γ. Σ. Τµήµατος Γεωγραφίας -Τα Μέλη του Εκλεκτορικού Σώµατος -Υποψήφιους κκ: οµενικιώτη Χ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Πληρ.: κα. Ε. Χατζηδημητρίου Τηλ.: 22510 36180 Email: eriha@aegean.gr Μυτιλήνη, 04 05 2015 Αρ. Πρωτ.: 237 Προς Μέλη Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Πληρ.: Ελένη Γουρνέλου Τηλ.: 22510-36246 Fax: 22510-36409 Email: egou@aegean.gr. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠ. 518 Μυτιλήνη, 25/4/2013 Προς: Αξιολογητές που ορίστηκαν από την ΕΕΕΕ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Διεύθυνση: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, 22100 Τρίπολη Τηλ.:2710-230000, fax: 2710-230005 ΑΔΑ: Β4ΩΧ469Β7Δ-6ΗΡ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. Μυτιλήνη, Αρ. πρωτ.: 464

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. Μυτιλήνη, Αρ. πρωτ.: 464 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Πληρ.: κα. Ε. Χατζηδημητρίου Τηλ.: 22510 36180 Email: eriha@aegean.gr Προς Μέλη Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής Επιλογής (Όπως πίνακας αποδεκτών)

Διαβάστε περισσότερα

Ναταλία Σπυροπούλου. Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Τμήμα Κοινωνιολογίας, Υποψήφια Διδάκτωρ

Ναταλία Σπυροπούλου. Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Τμήμα Κοινωνιολογίας, Υποψήφια Διδάκτωρ Ναταλία Σπυροπούλου Κοινωνιολόγος Ειδικός Λειτουργικός Επιστήμων Γ Βαθμίδας Επικοινωνία Γραφείο 5.5, τηλ. 210-7491714, e-mail: nspyropou@ekke.gr Σπουδές Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών,

Διαβάστε περισσότερα

Εκπρόσωπος των μεταπτυχιακών φοιτητών στη Συνέλευση Τμήματος δεν έχει οριστεί.

Εκπρόσωπος των μεταπτυχιακών φοιτητών στη Συνέλευση Τμήματος δεν έχει οριστεί. ΠΑΝEΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡ. 69 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΝ 17 η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 Η Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝEΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝEΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝEΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡ. 56 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΝ 28 η ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 Η Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝEΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝEΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝEΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡ. 41 ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικές Προοπτικές. Επιστημόνων Κοινωνικής Πολιτικής στην Εκπαίδευση. Πρόεδρος Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Επαγγελματικές Προοπτικές. Επιστημόνων Κοινωνικής Πολιτικής στην Εκπαίδευση. Πρόεδρος Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο Επαγγελματικές Προοπτικές Επιστημόνων Κοινωνικής Πολιτικής στην Εκπαίδευση Καθηγητής Ιορδάνης Ψημμένος, Πρόεδρος Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο Καθηγητής Βασίλειος Χατζόπουλος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. Αρ. Πρωτ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. Αρ. Πρωτ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕA ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αρ. Πρωτ. 835 23.05.2013 Η Συνέλευση του Τμήματος Μηχανικών Π.Ε.Σ με απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: FAX:

Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: FAX: Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, 176 71 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 9549100 FAX: 210 9577050 ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Η Συνέλευση του Τµήµατος Μαθηµατικών, αφού έλαβε υπόψη:

Η Συνέλευση του Τµήµατος Μαθηµατικών, αφού έλαβε υπόψη: Θέµα 4ο: Συγκρότηση Ειδικής Επταµελούς Επιτροπής καθηγητή στο Τµήµατος Μαθηµατικών στο γνωστικό αντικείµενο «Συνολοθεωρητική Τοπολογία», στη βαθµίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή Η Συνέλευση του Τµήµατος Μαθηµατικών,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Πληρ.: κα. Ε. Χατζηδημητρίου Τηλ.: 22510 36180 Email: eriha@aegean.gr Προς Μέλη Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής Επιλογής (Όπως πίνακας αποδεκτών)

Διαβάστε περισσότερα

Ναταλία Σπυροπούλου. Υποψήφια Διδάκτωρ, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Τμήμα Κοινωνιολογίας.

Ναταλία Σπυροπούλου. Υποψήφια Διδάκτωρ, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Τμήμα Κοινωνιολογίας. Ναταλία Σπυροπούλου Κοινωνιολόγος Ειδικός Λειτουργικός Επιστήμων Γ Βαθμίδας Επικοινωνία Γραφείο 5.5, τηλ. 210-7491714, e-mail nspyropou@ekke.gr Σπουδές Υποψήφια Διδάκτωρ, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Σχολή Κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

Α. Μαθήματα Υποχρεωτικά (ΥΠ) Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΝΠΣ εισακτέοι/ες 2017 και μετά)

Α. Μαθήματα Υποχρεωτικά (ΥΠ) Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΝΠΣ εισακτέοι/ες 2017 και μετά) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Α. Μαθήματα Υποχρεωτικά (ΥΠ) Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΝΠΣ εισακτέοι/ες 2017 και μετά) Η. Μαυρίδης ΕΣ1 510175 Βασικά στοιχεία κοινωνιολογίας Γ. Πετράκη ΕΣ 1 51017 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

3 Μ. Συμεωνάκη ΕΣ Στατιστική Ι: περιγραφική στατιστική 3 Μ.Συμεωνάκη ΕΣ

3 Μ. Συμεωνάκη ΕΣ Στατιστική Ι: περιγραφική στατιστική 3 Μ.Συμεωνάκη ΕΣ XII. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 Το πρόγραμμα σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 για το χειμερινό και το εαρινό εξάμηνο είναι ως εξής: Α. Μαθήματα Υποχρεωτικά (ΥΠ) Η.Μαυρίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Έχοντας υπόψη:

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τέρμα Μαγνησίας 621 24 ΣΕΡΡΕΣ Σέρρες 30/10/2013 Αρ. Πρωτ. : 98 ΘΕΜΑ : Συγκρότηση ειδικής επταμελούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα, 09-12-2016 Αριθμ. Πρωτ.: 2526 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα, 3-5 -2017 Αριθμ. Πρωτ.: 826 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. development law 1262/82 in the recent stagnation of investment in Greece

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. development law 1262/82 in the recent stagnation of investment in Greece ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο: Αρτέμης Κουρτέσης Όνομα Πατρός: Βασίλειος Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος με δύο παιδιά Ημ/νία γέννησης: 28 Ιουνίου 1963 E-mail: akourtesis@aktis-sa.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Η ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Η ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟ- ΚΡΑΤΙΑ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Η ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: X.Χατζηελευθερίου Θεσσαλονίκη, 22-7-2014 Τηλ. : 2310 99

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ http://dsep.uop.gr ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Περιλαμβάνει τα Τμήματα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Διαβάστε περισσότερα

Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: FAX:

Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: FAX: Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, 176 71 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 9549100 FAX: 210 9577050 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 20.12.2016 Αριθ. Πρωτ. 64950 Προς: Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 6 ον Συνεδρίαση Διεύθυνσης Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ-Αθήνας

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 6 ον Συνεδρίαση Διεύθυνσης Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ-Αθήνας Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 6 ον Συνεδρίαση Διεύθυνσης Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ-Αθήνας Η Διεύθυνση της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ-Αθήνας συνήλθε σήμερα 19 Μαρτίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα πρακτικού συνεδρίασης Συμβουλίου Σχολής. Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 13 ον. Συνεδρίαση Διεύθυνσης. Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ-Αθήνας

Απόσπασμα πρακτικού συνεδρίασης Συμβουλίου Σχολής. Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 13 ον. Συνεδρίαση Διεύθυνσης. Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ-Αθήνας Απόσπασμα πρακτικού συνεδρίασης Συμβουλίου Σχολής Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 13 ον Συνεδρίαση Διεύθυνσης Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ-Αθήνας Η Διεύθυνση της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ-Αθήνας συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Στις Σέρρες σήμερα 30 Νοεμβρίου 2016, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 12.00, συνήλθε σε συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης (Γ.Σ.Ε.Σ. άρθρο τέταρτο, παρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, υπ αριθμό 19/24 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, υπ αριθμό 19/24 Νοεμβρίου 2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, υπ αριθμό 19/24 Νοεμβρίου 2016 Στις Σέρρες σήμερα 30 Νοεμβρίου 2016, Πέμπτη και ώρα 11.30 συνεδριάζει η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα,18-12-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 2620 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αρ. Πρωτ.: 0651/ Πειραιάς, 07 Μαρτίου ΠΡΟΣ: Όπως πίνακας αποδεκτών.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αρ. Πρωτ.: 0651/ Πειραιάς, 07 Μαρτίου ΠΡΟΣ: Όπως πίνακας αποδεκτών. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, Τ.Κ. 18539 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. + 30 210-4581622,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Όνομα / Επώνυμο Ανδρέας Φερώνας Επαγγελματική δραστηριότητα Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Διεύθυνση κατοικίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013-2014 (Συνέλευση 1 / 4ης και 5ης Σεπτεμβρίου 2013) 1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Διεύθυνση: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, 22100 Τρίπολη Τηλ.:2710-230000, fax: 2710-230005 ΑΔΑ: Β4ΩΧ469Β7Δ-ΟΟ1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας έχοντας υπόψη:

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας έχοντας υπόψη: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Και στον ιστότοπο του ΤΕΙ/Θ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας Τ.Κ. : 41110 Λάρισα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣXΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣXΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ Πληροφορίες: Κούτσα Αθανασία Σέρρες: 18-9-2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡ. 1. Παρόντες ήσαν οι: Εσωτερικά μέλη (αλφαβητικά)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡ. 1. Παρόντες ήσαν οι: Εσωτερικά μέλη (αλφαβητικά) ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡ. 1 Συνεδρίασης της Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για τη μονιμοποίηση της κ. Μαρίας Χατζηδάκη, Καθηγήτριας Εφαρμογών, ειδικότητας Συντηρητή Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με εξειδίκευση στη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 2 ISSUE 2 ΤΟΜΟΣ 4 VOLUME 4 NOVEMBER 2005 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2005

ΤΕΥΧΟΣ 2 ISSUE 2 ΤΟΜΟΣ 4 VOLUME 4 NOVEMBER 2005 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2005 ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΜΟΣ 4 VOLUME 4 ΤΕΥΧΟΣ 2 ISSUE 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2005 NOVEMBER 2005 ΣυντακτικH ΕπιτροπH - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ συνεδρία αρ. 28/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ συνεδρία αρ. 28/ σελ. 1 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ συνεδρία αρ. 28/15.07.2015 Η Κοσμητεία της Σχολής Τροφίμων Βιοτεχνολογίας και Ανάπτυξης, μετά από πρόσκληση του Κοσμήτορα, Καθηγητή κ. Σ. Κίντζιου, συνήλθε σήμερα 15 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αρ. Πρωτ.: 3467/ Πειραιάς, 13 Δεκεμβρίου ΠΡΟΣ: Όπως πίνακας αποδεκτών.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αρ. Πρωτ.: 3467/ Πειραιάς, 13 Δεκεμβρίου ΠΡΟΣ: Όπως πίνακας αποδεκτών. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, Τ.Κ 18539 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. + 30 210-4581644,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 47673 4 Σεπτεμβρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3802 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Επανίδρυση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Βιολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία )

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία 20 9 2010) Αίθουσα εκλογών του Γ.Π.Α. Ώρα: 12:00 μ.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μπεόπουλος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΜΠ ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Πρόγραμμα Διατμηματικών Μεταπτυχιακών Σπουδών Εξειδίκευσης ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Σοφία

Διαβάστε περισσότερα

.Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής Εξέλιξης

.Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής Εξέλιξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Σ Χ Ο Λ Η ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ, 67100 ΞΑΝΘΗ 1 H E L L E N I C R E P U B L I C DEMOCRITUS UNIVERSITY

Διαβάστε περισσότερα

30-5-2014 ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Α. ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΛΗ

30-5-2014 ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Α. ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΛΗ 30-5-2014 «Πλήρωση μίας (1) θέσης Ε.Π. βαθμίδας Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Οικονομική» του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του

Διαβάστε περισσότερα

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΕΛΕΝΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΕΛΕΝΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΕΛΕΝΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ 1 ΠΑΡΟΥΣΑ ΘΕΣΗ Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΕΟ), Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ 8/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ 8/2016 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕYΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ 8/6 Στην Κοζάνη σήμερα, 5--6, ημέρα Τετάρτη και ώρα : μ.μ., συνήλθε η Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΟΡΟΝΕΩΣ 347 Τ.Κ.:21200 (ΑΡΓΟΣ) Τηλ.:2751021952, 2751086000 Κιν.τηλ.:6942986834 e-mail:xariskar@gmail.com ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Προσωπικές Πληροφορίες Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος Ηλικία:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. ΣΧΟΛΗ Σχολή Κοινωνικών Επιστημών ΤΜΗΜΑ Κοινωνιολογίας ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ Προπτυχιακό ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 343 ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ 4 ο

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. ΣΧΟΛΗ Σχολή Κοινωνικών Επιστημών ΤΜΗΜΑ Κοινωνιολογίας ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ Προπτυχιακό ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 343 ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ 4 ο ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (1) ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΗ Σχολή Κοινωνικών Επιστημών ΤΜΗΜΑ Κοινωνιολογίας ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ Προπτυχιακό ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 343 ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ 4 ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Κοινωνιολογία με έμφαση στη

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 0085/ Πειραιάς, 18 Ιανουαρίου 2018

Αρ. Πρωτ.: 0085/ Πειραιάς, 18 Ιανουαρίου 2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, Τ.Κ 18539 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. + 30 210-4581644,

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο Προφίλ Ακαδημαϊκού Προσωπικού / Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Σύντομο Προφίλ Ακαδημαϊκού Προσωπικού / Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Σύντομο Προφίλ Ακαδημαϊκού Προσωπικού / Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα ΕΝΤΥΠΟ: 00.1.03 Πανεπιστήμιο: Επίθετο: Όνομα: Βαθμίδα/Θέση: Σχολή: Τμήμα: Επιστημονικό Πεδίο: * Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Τελετή μεταβίβασης εξουσίας των Πρυτανικών Aρχών

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Τελετή μεταβίβασης εξουσίας των Πρυτανικών Aρχών Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Τελετή μεταβίβασης εξουσίας των Πρυτανικών Aρχών Το Πανεπιστήμιο Κύπρου σας καλεί στην Τελετή μεταβίβασης εξουσίας των Πρυτανικών Aρχών στον Καθηγητή Τάσο Χριστοφίδη ως τον νέο Πρύτανη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. Πειραιάς, 02 Απριλίου 2019

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. Πειραιάς, 02 Απριλίου 2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Πειραιάς, 02 Απριλίου 2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ για την Εκλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 08/11/2018. Αρ.Πρωτ.

ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 08/11/2018. Αρ.Πρωτ. ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Δ/νση : Χρήστου Λαδά 6 Πληροφορίες : Ειρήνη Τσέλιου Τηλέφωνο : 210 7275078 Email : rc@elke.uoa.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΈΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΈΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΈΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «Δικτυακές πόλεις και αναπαραστάσεις» ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ Δώρα Μονιούδη-Γαβαλά

Διαβάστε περισσότερα

30-5-2014 ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Α. ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΛΗ

30-5-2014 ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Α. ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΛΗ 30-5-2014 «Πλήρωση μίας (1) θέσης Ε.Π. βαθμίδας Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Αγροτική Περιφερειακή Ανάπτυξη» του Tμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 26/04/2018

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 26/04/2018 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 26/04/2018 ΘΕΜΑ 5 ο : Ορισμός Τριμελών Εφορευτικών Επιτροπών ανά εκλογικό τμήμα Στη συνεδρίαση προσκλήθηκαν με την υπ αρ. 2584/25.04.2018

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Μυτιλήνη, 03.05.2017 Α.Π: 402 Το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Αγρίνιο, 27 Ιουλίου 2017

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Αγρίνιο, 27 Ιουλίου 2017 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Αγρίνιο, 27 Ιουλίου 2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου: 598/22620 ΣΧΟΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τηλ.: 26410 74121,74108, Telefax: 2641074179 E-mail: gramdeapt@upatras.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυμα / Ερευνητικό Κέντρο Σχολή/- Τμήμα/Ινστιτούτο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ. Ίδρυμα/Ερευνητικό Κέντρο Σχολή/- Τμήμα/Ινστιτούτο

Ίδρυμα / Ερευνητικό Κέντρο Σχολή/- Τμήμα/Ινστιτούτο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ. Ίδρυμα/Ερευνητικό Κέντρο Σχολή/- Τμήμα/Ινστιτούτο ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΣΕΥΠ ΤΕΙ Α. ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΛΗ Α/Α Όνομα Επώνυμο Βαθμίδα Ίδρυμα / Ερευνητικό 1 ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ - ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΤΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ 139/Γ/25-02-10 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 2 ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΙΑΟΥΤΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κατερίνα Αλεξίου Μαρία Ν. Δανιήλ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κατερίνα Αλεξίου Μαρία Ν. Δανιήλ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Η Κατερίνα Αλεξίου είναι RCUK Academic Fellow στο Open University της Αγγλίας. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι διδάκτορας της Bartlett School of Graduate

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 9/16-06-2015

Π Ρ Α Ξ Η 9/16-06-2015 ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 9/16-06-2015 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 16-06-2015 ηµέρα Τρίτη και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο 229, τηλ. 210-7491653, e-mail nicolassouliotis@hotmail.com

Γραφείο 229, τηλ. 210-7491653, e-mail nicolassouliotis@hotmail.com Νίκος Σουλιώτης Κοινωνιολόγος Ερευνητής Δ βαθμίδας Επικοινωνία Γραφείο 229, τηλ. 210-7491653, e-mail nicolassouliotis@hotmail.com Σπουδές Πτυχίο Κοινωνιολογίας, Τμήμα Κοινωνιολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Μυτιλήνη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 Στην υπ αρ. 2/22.09.2010 Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης του Τμήματος Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ. Έργο της επιτροπής ήταν η αξιολόγηση των υποψηφίων στα γνωστικά αντικείμενα:

ΠΡΑΚΤΙΚΟ. Έργο της επιτροπής ήταν η αξιολόγηση των υποψηφίων στα γνωστικά αντικείμενα: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Π.Σ. Διοίκησης Επιχειρήσεων Αρ. Πρωτ. 923/ΣΕ1/3-9-2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΘΕΜΑ : ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Επιστημών της Αγωγής Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία

Σχολή Επιστημών της Αγωγής Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Σχολή Επιστημών της Αγωγής Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / 02-02-2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 02-02-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Ορισμός μελών της Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής.» Αξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι,

Θέμα: «Ορισμός μελών της Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής.» Αξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Κοσμήτωρ: Καθηγητής Βαρώτσος Κων/νος Τηλ. 210 727 4045 Email: covar@phys.uoa.gr Πανεπιστημιούπολη,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτοκόλλου: EΛE_2018_0801 Μυτιλήνη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Αριθμ. Πρωτοκόλλου: EΛE_2018_0801 Μυτιλήνη, 21 Φεβρουαρίου 2018 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Αριθμ. Πρωτοκόλλου: EΛE_2018_0801 Μυτιλήνη, 21 Φεβρουαρίου 2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (1) ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΗ Σχολή Κοινωνικών Επιστημών ΤΜΗΜΑ Κοινωνιολογίας ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ Προπτυχιακό ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 343 ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ 4 ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Κοινωνιολογία με Έμφαση στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Διεύθυνση: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, 22100 Τρίπολη Τηλ.:2710-230000, fax: 2710-230005 ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία. Ερευνητικά Ενδιαφέροντα. Οικονομική και Πολιτική Ευρωπαϊκών οικονομικών πολιτικών (με έμφαση στις θαλάσσιες μεταφορές).

Προσωπικά Στοιχεία. Ερευνητικά Ενδιαφέροντα. Οικονομική και Πολιτική Ευρωπαϊκών οικονομικών πολιτικών (με έμφαση στις θαλάσσιες μεταφορές). ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά Στοιχεία ΕΠΙΘΕΤΟ: ΤΣΙΩΤΣΗΣ ΟΝΟΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 27/5/1981 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΑΘΗΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΕΦΝΕΡ 10-12, ΤΚ 11636 ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 2109248841/ ΚΙΝ. 6972478618

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 6/

Π Ρ Α Ξ Η 6/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 18 του Ν.4485/2017 Π Ρ Α Ξ Η 6/06-11-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 06-11-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-16 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ύστερα από ομόφωνη απόφαση της αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση της Κοσμητείας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας».

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση της Κοσμητείας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας Τ.Κ. : 41 110 Λάρισα Πληροφορίες : Μητούση Χρυσή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αριθ. Πρωτοκόλλου: ΕΛΕ_2015_ 2187 Μυτιλήνη, 11/03/2015

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αριθ. Πρωτοκόλλου: ΕΛΕ_2015_ 2187 Μυτιλήνη, 11/03/2015 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αριθ. Πρωτοκόλλου: ΕΛΕ_2015_ 2187 Μυτιλήνη, 11/03/2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 31-7-2003 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Π.: 3654 Μυτιλήνη, 02.06.2017 Θέμα : Ανασυγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την εκλογή Καθηγητή

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Τμήμα Τίτλος Απόφοιτου: Αντικείμενο του τμήματος: Κατευθύνσεις (εφόσον υπάρχουν) Διάρκεια Σπουδών: Προφίλ υποψήφιου μαθητή Κοινωνιολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Ορισμός μελών της Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής.» Αξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι, Λαμβάνοντας υπόψη: Αθήνα, Αρ. Πρωτ.

Θέμα: «Ορισμός μελών της Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής.» Αξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι, Λαμβάνοντας υπόψη: Αθήνα, Αρ. Πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν ν Αθηνών ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Κοσμήτωρ: Βαρώτσος Κων/νος Τηλ. 210 727 4045 Email: covar@phys. Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου, Τ.Κ. 157 84 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Σχολή Επιστημών της Αγωγής Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών

Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διεθνείς κι Ευρωπαϊκές Πολιτικές στην Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Έρευνα» Μάθημα: Εκπαίδευση, Κατάρτιση, Αγορά Εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

1. Προσωπικά Στοιχεία. 2. Επικοινωνία. Τηλέφωνο Ηλ. Διεύθυνση Προαιρετικά. 3. Σπουδές

1. Προσωπικά Στοιχεία. 2. Επικοινωνία. Τηλέφωνο Ηλ. Διεύθυνση Προαιρετικά. 3. Σπουδές 1. Προσωπικά Στοιχεία Ονοματεπώνυμο Ιδιότητα Γνωστικό Αντικείμενο Αιμιλία Λέκτορας Συνταγματικό Παπάζογλου- Δίκαιο Μητροπούλου Φ.Ε.Κ. Διορισμού Φ.Ε.Κ 217/10/12/97 Διεύθυνση Πάντειο Πανεπιστήμιο Λεωφ. Συγγρού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Π.: 3633 Μυτιλήνη, 26.05.2017 Θέμα : Συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος για την εκλογή Καθηγητή του

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτική Κοινωνιολογία

Αγροτική Κοινωνιολογία Αγροτική Κοινωνιολογία Θεματική ενότητα 1: Θεωρητική συγκρότηση της Αγροτικής Κοινωνιολογίας 3/3 Όνομα καθηγητή: Χαράλαμπος Κασίμης Τμήμα: Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικοί στόχοι Στόχος

Διαβάστε περισσότερα

(Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ. Αρ. Πρωτ.: 30/Φ.30.2

(Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ. Αρ. Πρωτ.: 30/Φ.30.2 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ Ηράκλειο: 23-05-2014 (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ.: 30/Φ.30.2 ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ταχ. /νση: Σταυρωµένος 71004 Ταχ. Θυρίδα: 1939 Πληροφορίες: Ξυλούρης Αβραάµ Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 15/27-11-2015

Π Ρ Α Ξ Η 15/27-11-2015 ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 15/27-11-2015 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 27-11-2015 ηµέρα Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΠΤΥΧΙΟΥ: 40 ή 41 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ: 25 ΕΠΙΛΟΓΗΣ: 15

Διαβάστε περισσότερα