Επενδύοντας στο περιβάλλον

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Επενδύοντας στο περιβάλλον"

Transcript

1 Επενδύοντας στο περιβάλλον Φωτοβολταϊκά για το σπίτι

2 Η Calpak τώρα και στα Φωτοβολταϊκά Η Calpak σε συνεργασία µε µία από τις σοβαρότερες βιοµηχανίες παραγωγής φωτοβολταϊκών πλαισίων στην Ευρώπη σας προσφέρει τώρα εκτός από τα γνωστά σας θερµικά ηλιακά συστήµατα για ζεστό νερό και φωτοβολταϊκά συστήµατα ειδικά διαλεγ- µένα για οικιακή εγκατάσταση (µέχρι 10kwp) και σύνδεση µε την ΕΗ. Η επιλογή των καλύτερων φωτοβολταϊκών πλαισίων, inverters και λοιπών υλικών µαζί µε την γνωστή σοβαρή και άµεση εξυπηρέτηση που η εταιρεία µας από χρόνια σας προσφέρει εγγυάται και σήµερα ότι µε την Calpak θα έχετε γρήγορα και οικονοµικά στο σπίτι σας µία φωτοβολταϊκή εγκατάσταση που κάθε µήνα θα σας εξασφαλίζει σηµαντικότατο εισόδηµα. Τα φωτοβολταϊκά συστήµατα της Calpak έχουν εγγυηµένη απόδοση για 25 χρόνια. Και αυτή η εγγύηση δεν είναι λόγια. Η Calpak όπως είναι κοντά σας εδώ και 35 χρόνια θα παραµείνει και για πολλά χρόνια ακόµη για να απαντά άµεσα στις όποιες απαιτήσεις σας, εγγύησης και service, µε αµεσότητα και χωρίς καθυστερήσεις. Η Calpak για να σας παρέχει όλα αυτά µε την γνωστή της συνέπεια έχει δηµιουργήσει ένα νέο τεχνικό τµήµα, την Calpak Technical. Έχουµε επανδρώσει το τµήµα αυτό µε διπλωµατούχους µηχανολόγους και ηλεκτρολόγους µηχανικούς καθώς και µε τεχνίτες υψηλής στάθµης, οι οποίοι έχουν ως αντικείµενο εκτός από την µελέτη και εγκατάσταση κεντρικών θερµικών ηλιακών συστηµάτων, την µελέτη και εγκατάσταση οικιακών φωτοβολταϊκών συστηµάτων ισχύος µέχρι 10KWp κατάλληλων για σύνδεση µε την ΕΗ. Είµαστε πλέον σε θέση να παρακολουθήσουµε όλη την πορεία µίας τέτοιας εγκατάστασης από την πρώτη επαφή µαζί σας µέχρι την έναρξη πληρωµών σας από την ΕΗ. Ενδιαφέρεστε για φωτοβολταϊκά στο σπίτι σας; Καλέστε την CALPAK TECHNICAL για να έχετε µία ολοκληρωµένη λύση. Εµείς θα κάνουµε τα πάντα, εσείς απλά θα περιµένετε τον πρώτο λογαριασµό της ΕΗ για να εισπράξετε χρήµατα.

3 Γιατί να βάλετε Φωτοβολταϊκό Calpak και πώς να το χρηµατοδοτήσετε 1 Γιατί µε την σωστή µελέτη και τα άριστα υλικά της η Calpak µπορεί να σας εγγυηθεί ετήσιο εισόδηµα για 25 χρόνια που θα φθάνει µέχρι το 14% του κεφαλαίου σας. Επενδύοντας περίπου 25,000 µπορείτε να εισπράττετε από τη ΕΗ πάνω από 3,500 το χρόνο αρκεί η µελέτη και η εγκατάσταση να γίνουν µε την σοβαρότητα και υπευθυνότητα, όπως αυτή που διακρίνει την Calpak. 2 Οι εισπράξεις από τη ΕΗ είναι καθαρές, χωρίς ΦΠΑ και δεν πληρώνετε φόρο εισοδήµατος. 3Γιατί η επένδυσή σας δεν κινδυνεύει από τον πληθωρισµό αφού η ΕΗ θ αναµορφώνει ανάλογα το τιµολόγιο πληρω- µής προς εσάς. Γιατί και εσείς θα έχετε την ηθική ικανοποίηση ότι συµβάλατε στην βελτίωση 6του κλίµατος του πλανήτη. Επενδύστε σε φωτοβολταϊκά CALPAK για να έχετε σταθερό εισόδηµα µέχρι 14% το χρόνο χωρίς τον κίνδυνο του πληθωρισµού και αισθανθείτε ότι βοηθάτε στη βελτίωση του κλίµατος. 5Γιατί δεν χρειάζεται να επενδύσετε δικά σας χρήµατα. Η Calpak µπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε δάνειο µε ευνοϊκούς όρους από τις τράπεζες. Το δάνειο αυτό µπορείτε να εξοφλήσετε σε 8-10 χρόνια χρησιµοποιώντας µόνον τις εισπράξεις σας από την ΕΗ και να επωφεληθείτε τα υπόλοιπα 15 χρόνια λειτουργίας του φωτοβολταϊκού σας. 4 Γιατί συµβάλλετε στην ενεργειακή αναβάθµιση του σπιτιού σας. Μην ξεχνάτε ότι µε βάση τον νέο νοµοσχέδιο (κανονισµός ΚΕΝΑΚ) σε κάθε συµβολαιογραφική πράξη µεταβίβασης ή ενοικίασης θα πρέπει να επιδεικνύετε το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού σας και όσο σε υψηλότερη κατηγορία κατατάσσεται αυτό τόσο µεγαλύτερη αξία αποκτά.

4 Τι χρειάζεσθε πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήµατος στο σπίτι σας µε σκοπό την σύνδεσή του µε την ΕΗ. Προϋπόθεση για να εγκαταστήσετε ένα φωτοβολταϊκό σύστηµα είναι τα παρακάτω, γι αυτό βεβαιωθείτε: ότι διαθέτετε επίπεδη ταράτσα ή κεραµοσκεπή ή ακόµη και σκέπαστρο βεράντας που βλέπει προς νότο και δεν σκιάζεται από παρακείµενα εµπόδια ( δέντρα, πολυκατοικίες, κλπ.). Ενδεικτικά σε µία ταράτσα τµ µπορεί να εγκατασταθεί φωτοβολταϊκό σύστηµα περίπου 5KWp. Το ίδιο σύστηµα µπορεί να εγκατασταθεί σε κεραµοσκεπή και στέγαστρο βεράντας επιφανείας 50-60τµ. Ανάλογες διαστάσεις απαιτούνται για µικρότερα ή µεγαλύτερα φωτοβολταϊκά συστήµατα. ότι έχετε θεωρηµένο από την πολεοδοµία φωτοαντίγραφο του τοπογραφικού σχεδίου της άδειας οικοδοµής του σπιτιού σας ότι ο λογαριασµός της ΕΗ του σπιτιού που θα εγκαταστήσετε το φωτοβολταϊκό είναι στο όνοµά σας σε περίπτωση διαµερίσµατος πολυκατοικίας ότι έχετε απόφαση όλων των άλλων ιδιοκτητών που να σας δίνει την άδεια να εγκαταστήσετε φωτοβολταϊκό σύστηµα στην πολυκατοικία έστω και αν ο χώρος που θα εγκατασταθεί είναι δική σας ιδιοκτησίας (πχ ιδιωτική ταράτσα, βεράντα, κλπ) ότι δεν είστε σε περιοχές που η ΕΗ δεν µπορεί να συνδεθεί (πχ όλα σχεδόν τα νησιά, κλπ) ότι δεν είστε σε παραδοσιακό οικισµό ή σε αρχαιολογικά προστατευµένους χώρους ότι έχετε ηλιακό θερµοσίφωνα, αν όχι θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα που να ικανοποιεί τις ανάγκες του σπιτιού σε ζεστό νερό (Η Calpak µπορεί να σας κάνει σχετική προσφορά σε ειδικές τιµές). Τα παραπάνω είναι οι βασικές απαιτήσεις που επιβάλλει η σχετική νοµοθεσία και η τεχνική στα οικιακά φωτοβολταϊκά συστήµατα κάτω των 10 KWp. Για συµπληρωµατικές επεξηγήσεις τηλεφωνήστε µας, οι συνεργάτες µας θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν.

5 Πως µπορεί να βοηθήσει η Calpak Τηλεφωνήστε στο , στην εταιρεία µας, ή επισκεφθείτε τα κατά τόπους καταστήµατα Calpak, ή ακόµη τις συνεργαζόµενες αλυσίδες καταστηµάτων ηλεκτρικών συσκευών και καταστηµάτων ιδιοκατασκευών. Θα σας δώσουµε τηλεφωνικά ή προφορικά τις πρώτες πληροφορίες. Θα σας παρουσιάσουµε τα πακέτα φωτοβολταϊκών τα οποία προσφέρουµε. Αν επιθυµείτε θα επισκεφθούµε τον χώρο σας, θα συζητήσουµε µαζί σας τις απαιτήσεις σας σε συνδυασµό µε τις δυνατότητες του χώρου σας προκειµένου να σας ετοιµάσουµε δωρεάν προµελέτη και µία πλήρη προσφορά. Μετά την αποδοχή της προσφορά µας θα προχωρήσουµε στην οριστική µελέτη και τη δηµιουργία του φακέλου για την υποβολή της αίτησής σας στην ΕΗ. ικός µας συνεργάτης θα ασχοληθεί µε την υποβολή της αίτησης προς την ΕΗ και στη συνέχεια µε την παρακολούθηση της προέγκρισης µε κατάληξη την υπογραφή από σας της Σύµβασης Σύνδεσης. Παράλληλα θα ετοιµάσουµε το απαιτούµενο φάκελο για την πολεοδοµία. Συνεργάτης µας πάλι θα ασχοληθεί µε την έκδοση της άδειας εργασιών µικρής κλίµακας στην πολεοδοµία και θα την υποβάλει στην ΕΗ. Θα εκτελέσουµε την εγκατάσταση µε ειδικευµένα συνεργεία και µε την επίβλεψη ειδικευµένου διπλωµατούχου ηλεκτρολόγου όπως προβλέπει ο νόµος και η προσφορά µας. Θα σας βοηθήσουµε να υπογράψετε τη Σύµβαση Συµψηφισµού και να ζητήσετε από την ΕΗ την σύνδεση της φωτοβολταϊκής εγκατάστασής σας µε το δίκτυό της. Θα παραστούµε στην σύνδεση του φωτοβολταϊκού σας µε το δίκτυο της ΕΗ. Θα παρακολουθήσουµε την καλή απόδοση του συστήµατος µε βάση τα οριζόµενα στην συµφωνία µας. Μπορούµε κατόπιν συµφωνίας να αναλάβουµε την συντήρηση του φωτοβολταϊκού σας συστήµατος για καλύτερη απόδοση. Άλλα και αν δεν ενδιαφερθείτε για τις παραπάνω υπηρεσίες µας µπορούµε να σας αποστείλουµε τα βασικά υλικά του φωτοβολταϊκού συστήµατος που θα επιλέξετε στο σπίτι σας (εντός περιοχής Αθήνας) ή σε πρακτορείο µεταφορών της περιοχής σας (εκτός Αττικής) διατηρώντας τις εγγυήσεις που προσφέρουν οι κατασκευαστές των φωτοβολταϊκών πλαισίων µε την προϋπόθεση βέβαια ότι η εγκατάσταση θα είναι τεχνολογικά άρτια. Συνοπτικά η CALPAK σας προσφέρει ένα πλήρες πρόγραµµα προµελέτης -µελέτης- προµήθειας υλικών, εγκατάστασης και σύνδεσης του φωτοβολταϊκού σας µε την ΕΗ και επιπλέον αναλαµβάνει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες σε ΕΗ και πολεοδοµία.

6 Επιλέξαµε τα καλύτερα υλικά στα πακέτα των φωτοβολταϊκών πριν από Σας για Σας. Εµείς στην Calpak µετά από µία ενδελεχή µελέτη των αναγκών σας και επιλέγοντας υλικά τελευταίας τεχνολογίας δηµιουργήσαµε ευέλικτα πακέτα για τα φωτοβολταϊκά σας συστήµατα. Περιλάβαµε σ αυτά ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ευρωπαϊκή αγορά έχοντας πάντα υπ όψη την σχέση κόστους, ποιότητας και αξιοπιστίας παραγωγής. Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια που επιλέξαµε για σας κατασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει στην σηµερινή παγκόσµια παραγωγή: αποτελούνται από 60 µονοκρυσταλλικές ή πολυκρυσταλλικές κυψέλες πυριτίου διαστάσεων 156x156 mm έχουν στιβαρή κατασκευή και αλουµινένιο πλαίσιο αποδίδουν 30-35% παραπάνω από τα απλά φωτοβολταϊκά φθάνοντας το 220wp/πλαίσιο και άνω και έχουν εγγύηση υλικών και κατασκευής 5 χρόνων, εγγύηση απόδοσης µέχρι 90% για 10 χρόνια και αντίστοιχα 80% για 25 χρόνια Οι βάσεις είναι από αλουµίνιο ενισχυµένο, κατασκευής µεγάλου ελληνικού εργοστασίου και έχουν υπολογισθεί ν αντέχουν στο χιόνι και τους ανέµους. Τα φωτοβολταϊκά της Calpak έχουν πιστοποίηση TUV µε βάση τα πρότυπα ΕΝ 61615, ΕΝ 61730, CE και ISO Τα inverters SMA πιστοποιούνται µε βάση τα ΕΝ 61000, ΕΝ 5017, CE κλπ. Για να έχετε καθηµερινό έλεγχο της απόδοσης του φωτοβολταϊκού σας µπορούµε να σας προσφέρουµε ένα ασύρµατο µόνιτορ µικρών διαστάσεων που θα σας δίνει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για την παρακολούθηση. Τα inverters SMA είναι γερµανικής κατασκευής και διαθέτουν ειδικό σύστηµα ψύξης και στεγανότητας γι αυτό άφοβα τοποθετούνται στο ύπαιθρο προς αποφυγή θορύβου στο σπίτι. Παράλληλα λόγω της καλής ψύξης οι αποδόσεις τους φθάνουν µέχρι το 98% µετρηµένες µε βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ συνήθως τα inverters έχουν απόδοση που µπορεί να είναι µόνον 92%-93%. Σκεφθείτε µόνον από αυτές τις διαφορές απόδοσης πόσο παραπάνω θα κερδίσετε µέσα στα επόµενα 25 χρόνια της λειτουργίας του φωτοβολταϊκού σας. Όλα τα τµήµατα του πακέτου, τα φωτοβολταϊκά πλαίσια, τα inverters και οι βάσεις είναι όλα κατασκευασµένα στην Ε.Ε. και έγιναν µε βάση όλους τους αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανονισµούς.

7 Λίγα λόγια για το πως δουλεύουµε Πέρα όµως από την ποιότητα των επιλεγµένων υλικών απαιτείται η άριστη συνεργασία των υλικών αυτών µεταξύ τους προκειµένου το σύστηµά σας να έχει την καλύτερη απόδοση. Εµείς ικανοποιούµε αυτήν την απαίτηση µε την εµπεριστατωµένη µελέτη και σχεδίαση του φωτοβολταϊκού σας από τους µηχανικούς µας και την άριστη δουλειά των εξειδικευµένων τεχνικών µας στον τόπο του έργου καθώς και την χρήση πρώτης ποιότητας συµπληρωµατικών υλικών. Έτσι τα καλώδια που χρησιµοποιούµε στις εγκαταστάσεις µας είναι γερµανικά ειδικά για φωτοβολταϊκά συστήµατα και µάλιστα είναι σε κοµµάτια µε ειδικούς συνδέσµους MC4 στα άκρα που εξασφαλίζουν ασφαλή λειτουργία για πάρα πολλά χρόνια. Οι ηλεκτρικοί πίνακες είναι πιστοποιηµένοι και υψηλής ποιότητας. Τέλος δίνουµε ιδιαίτερη σηµασία στην ασφάλεια των τεχνικών κατά την εργασία τους µε τη χρήση ιµάντων προστασίας, αναβατόριων κλπ καθώς και στην ασφάλεια λειτουργίας του συστήµατος προβλέποντας αντικεραυνική προστασία, περιφράξεις, κλπ. Έτσι εξασφαλίζουµε για σας την µέγιστη δυνατή απόδοση, ασφάλεια και µακροβιωσιµότητα για το φωτοβολταϊκό σύστηµά σας λαµβάνοντας υπ όψη όλες τις απαιτήσεις σας και τις ιδιαιτερότητες του χώρου εγκατάστασης. Με λίγα λόγια τα υλικά και η εργασία που σας προσφέρει η CALPAK TECHNICAL είναι ότι καλύτερο υπάρχει σήµερα. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Σ ΕΜΑΣ.

8 ΚΙΚΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΤΕ (Calpak Technical) Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 9, ΤΚ 11743, ΑΘΗΝΑ Τηλ Fax

Sigma sa www.sigma-sa.com. Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τα φωτοβολταϊκά

Sigma sa www.sigma-sa.com. Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τα φωτοβολταϊκά Sigma sa www.sigma-sa.com Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τα φωτοβολταϊκά Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στον οικιακό κτιριακό τοµέα. Από την 1η Ιουλίου 2009 ισχύει ένα πρόγραµµα για την εγκατάσταση µικρών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ερωτήσεις Απαντήσεις σχετικά µε την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστηµάτων 1. Που µπορεί να εγκατασταθεί ΦΒ σύστηµα; Το Πρόγραµµα αφορά συστήµατα µέχρι 10 kw p, στο δώµα ή τη στέγη (συµπεριλαµβανόµενων

Διαβάστε περισσότερα

Τα κείµενα πάρθηκαν από το site της Greenpeace (www.greenpeace.org/greece) Φωτοβολταϊκά

Τα κείµενα πάρθηκαν από το site της Greenpeace (www.greenpeace.org/greece) Φωτοβολταϊκά Τα κείµενα πάρθηκαν από το site της Greenpeace (www.greenpeace.org/greece) και τα ενοποίησε σε pdf format Φωτοβολταϊκά Όταν τα φωτοβολταϊκά εκτεθούν στην ηλιακή ακτινοβολία µετατρέπουν ένα 5-17% της ηλιακής

Διαβάστε περισσότερα

Ένας πρακτικός τεχνικός οδηγός

Ένας πρακτικός τεχνικός οδηγός Ένας πρακτικός τεχνικός οδηγός Ιανουάριος 2011 Λ. Βουλιαγμένης 224 & Αγίου Δημητρίου, 173 43 Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210 9577470 info@helapco.gr, www.helapco.gr Βασικές τεχνικές πληροφορίες για τα φωτοβολταϊκά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τµήµα Λογιστικής Πτυχιακή εργασία του τµήµατος λογιστικής Εισηγητής: Γαβριλάκης Νεκτάριος ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κίνητρα για την εφαρµογή µέτρων εξοικονόµησης στα κτίρια

Κίνητρα για την εφαρµογή µέτρων εξοικονόµησης στα κτίρια Κίνητρα για την εφαρµογή µέτρων εξοικονόµησης στα κτίρια Οι προτάσεις της Greenpeace Οκτώβριος 2007 Κλεισόβης 9, 106 77 Αθήνα, τηλ. 2103840774-5, fax. 2103804008 www.greenpeace.gr Εισαγωγή Ο κτιριακός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (29-213) ΦΒ4 ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ CONSTRUCTION & QUALITY ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΑΝΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ 19 ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ 2410-252603, 6932369006,6932735339 Η εταιρία μας σας δίνει την δυνατότητα να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ Φ/Β ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ Φ/Β ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 19 ο χλμ. Λ. Μαραθώνος, 190 09 Πικέρμι, Αττικής Τ: 210 6603 320, F: 210 6603 301-2, http://www.cres.gr e-mail: cres@cres.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ Φ/Β 1 ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ιωνίας 1 (Καραολή & Δημητρίου 123)

Διαβάστε περισσότερα

Ένας πρακτικός οδηγός

Ένας πρακτικός οδηγός Ένας πρακτικός οδηγός Σεπτέμβριος 2007 ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Γιατί να στραφώ στην ηλιακή ενέργεια; Για να καλύψετε δύο τουλάχιστον ανάγκες. Την ανάγκη σε ενέργεια και την ανάγκη να

Διαβάστε περισσότερα

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ. Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που:

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ. Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που: ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που: έχουν δικαίωμα κυριότητας (πλήρους ή ψιλής) ή επικαρπίας σε επιλέξιμη κατοικία, πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια των παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και Στοιχείων

Χρήση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και Στοιχείων Χρήση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και Στοιχείων Καθαρή Ενέργεια από τον Ήλιο Η Πηγή Ενέργειας του Μέλλοντος; Δυνατότητες Χρήσης στα Έργα Υποδομής του Ελληνικού Στρατού ΚΕΙΜΕΝΟ: Λγός (ΜΧ) Ευριπίδης Χανιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΑΡΧΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΑΡΧΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΑΡΧΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΣΥΝΟΨΗ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ Η διατύπωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (Internet Banking) ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΙΡΙΟ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΗΛΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ 2004

ΚΤΙΡΙΟ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΗΛΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ 2004 ΚΤΙΡΙΟ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΗΛΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ 2004 Σημείωση: Το παρόν αποτελεί σύγγραμμα του 2004, και δεν έχει επικαιροποιηθεί με την νομοθεσία που έχει θεσπιστεί από τότε μέχρι σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Προς Χρηµατιστήριο Αθηνών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Προς Χρηµατιστήριο Αθηνών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Προς Χρηµατιστήριο Αθηνών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Η Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. δηµιουργήθηκε για αναπτυσσόµενες ή µικρές επιχειρήσεις. Οι µετοχές των εταιρειών της Εναλλακτικής Αγοράς δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Σύνδεσης Χρηστών στο Ελληνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας

Διαδικασία Σύνδεσης Χρηστών στο Ελληνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Διαδικασία Σύνδεσης Χρηστών στο Ελληνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2012 Πίνακας Περιεχομένων 1 Σκοπός της Πολιτικής Σύνδεσης Χρηστών...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2003 ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ Α.Π.Ε.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ Α.Π.Ε. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ Α.Π.Ε. Άρθρο 2 Παράγραφος 1, εδάφιο ε) «ε) Της ωριμότητας της διαδικασίας υλοποίησης του έργου, όπως αυτή προκύπτει από μελέτες που έχουν εκπονηθεί, γνωμοδοτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ Οίκον»

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ Οίκον» Ερωτήσεις - Απαντήσεις Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ Οίκον» Ανάμεσα στις ερωτήσεις και απαντήσεις που ακολουθούν θα βρείτε και αρχικές διευκρινήσεις που αφορούν στις δυνατότητες χρηματοδότησης του συγκεκριμένου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ»

Ο ΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΕΥΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΣΗΘ

Ο ΗΓΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΣΗΘ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ο ΗΓΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΣΗΘ Το έργο χρηµατοδοτήθηκε από: Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006, Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Ανταγωνιστικότητα»

Διαβάστε περισσότερα

Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις

Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις Διαχείριση αρχείων Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις 44444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εξοικονόμηση χώρου Αύξηση αποδοτικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ i ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ (MBA TQM) ΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ. ΕΡΓΟ: Συντήρηση βρεφονηπιακών σταθμών Βρεφονηπιακός σταθμός Ιερού λόχου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ. ΕΡΓΟ: Συντήρηση βρεφονηπιακών σταθμών Βρεφονηπιακός σταθμός Ιερού λόχου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΕΡΓΟ: Συντήρηση βρεφονηπιακών σταθμών Βρεφονηπιακός σταθμός Ιερού λόχου. Χρηματοδότηση : ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ : Κωδ. 15.7332.05 Προϋπολογισμός : 29.842,00 Ευρώ ( με Φ.Π.Α

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ»

Ο ΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΕΥΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

ηµοσιογραφικό Αίτηµα: Περιβάλλον 21 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 21 Ερωτήσεις για τον κο Α. Γκαρή.

ηµοσιογραφικό Αίτηµα: Περιβάλλον 21 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 21 Ερωτήσεις για τον κο Α. Γκαρή. 1 από 5 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 21 Ερωτήσεις για τον κο Α. Γκαρή. 1) Ποια είναι τα σηµαντικότερα έργα της ΕΗ Ανανεώσιµες και σε ποιες µορφές ΑΠΕ αναφέρονται (φωτοβολταϊκά, αιολικά, υδροηλεκτρικά). Την τελευταία διετία,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Clarity and Opportunity Βασικό στοιχείο μας είναι ο ξεκάθαρος προσανατολισμός μας. Σε αυτό το ενημερωτικό έντυπο υπογραμμίζουμε

Διαβάστε περισσότερα