Πραγματικότητες της Ευρύτερης Κοινότητας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πραγματικότητες της Ευρύτερης Κοινότητας"

Transcript

1 ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ Αναφορά Έκτη Πραγματικότητες της Ευρύτερης Κοινότητας Είναι απαραίτητο τώρα να διορθώσουμε μερικές προϋποθέσεις που κάνετε στον κόσμο σας για τη ζωή στο σύμπαν. Αυτές οι προϋποθέσεις σας δίνουν μια ψεύτικη εντύπωση του τι πραγματικά συμβαίνει στους κόσμους στα περίχωρα σας, πώς διεξάγονται οι συμφωνίες ανάμεσα στις φυλές και την ελευθερία και την έλλειψη ελευθερίας που υπάρχει σ ένα πυκνοκατοικημένο κομμάτι του σύμπαντος. Αυτοί είναι οι περιορισμοί της ζωής μέσα σε μια Ευρύτερη Κοινότητα, περιορισμοί που έχουν οφέλη και όρια. Το όφελος για σας είναι η σχετική ειρήνη που υπάρχει σε αυτό το κομμάτι του γαλαξία, όπου τα έθνη δεν αποπειρούνται να κατακτήσουν το ένα το άλλο χρησιμοποιώντας τη βία, όπου η κατηγορηματική βία είναι εξαιρετικά σπάνια και όπου δεν χρειάζεστε ν ανησυχείτε για στρατούς και αρμάδες σκαφών με εισβολείς που πλησιάζουν τον κόσμο σας. Ζείτε σε μια πολύ πολιτισμένη και περιορισμένη περιοχή του διαστήματος. Τα έθνη συμπεριφέρονται καλά επειδή εξαρτώνται το ένα από το άλλο. Έχοντας αντιμετωπίσει την εξάντληση των πόρων τους, έχουν γίνει εξαρτώμενα το ένα από το άλλο, μέσω της πειθούς και της ανάγκης, και έτσι βασίζονται πάρα πολύ σε σταθερές σχέσεις το ένα με το άλλο. Αν και οι εξερευνητές πόρων και οι οικονομικές Κολεκτίβες αφθονούν ακόμα, εμπλεγμένοι σε νόμιμες και παράνομες συναλλαγές, ασχολούνται με δραστηριότητες στις οποίες δεν θα έμπλεκαν απευθείας οι περισσότεροι κόσμοι.

2 Μέσα σε αυτήν την περιοχή του διαστήματος, δεν θα μπορείτε να ταξιδεύετε ελεύθερα αν ξεπεράσετε τα όρια του ηλιακού συστήματός σας. Εμπορικές οδοί καθιερώνονται και διατηρούνται για τις φυλές που τις χρησιμοποιούν. Μερικές είναι εξαιρετικά ιδιωτικές. Μερικές είναι πολύ ευρείς και διασυνδέονται με συστήματα πολύ μακριά από αυτήν την περιοχή. Εδώ δεν μπορείτε να ταξιδέψετε οπουδήποτε θέλετε, και τα ταξίδια πάνε σχετικά σιγά. Το ταξίδι μεταξύ διαστάσεων αποδείχτηκε να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Αυτή ήταν η εμπειρία σε αυτό το κομμάτι του σύμπαντος τουλάχιστον, ότι όσοι το αποπειράθηκαν δεν επέστρεψαν ποτέ, διότι οι πύλες πάντα μετακινούνται και δεν γίνεται να χαρτογραφηθούν ή να διαπεραστούν μ εχέγγυο τρόπο. Όσοι περνάνε διαμέσου τους σε μια άλλη διάσταση βρίσκουν τον εαυτό τους είτε στα εδάφη άλλων είτε σε μια πραγματικότητα μέσα στην οποίαν δεν μπορούν να επιβιώσουν. Υπάρχει λόγος που υφίστανται σύνορα ανάμεσα σε αυτές τις διαστάσεις. Δεν μπορείτε να πάτε από τη μια άκρη του γαλαξία στην άλλη. Στην πραγματικότητα, απ όσα ξέρουμε, κανένας δεν έχει ποτέ ταξιδέψει το μάκρος του γαλαξία. Αν φύγει κανείς από την περιφέρειά του τότε φεύγει από την προστασία και την ασφάλεια της σφαίρας επιρροής του. Αν ταξιδέψει κανείς εκτός αυτού του πυκνοκατοικημένου μέρους του διαστήματος τότε εισέρχεται σε περιοχές που είναι επικίνδυνες και πιθανώς αχαρτογράφητες, όπου η πειρατεία είναι κοινή και όπου κανείς μπορεί να εισέλθει σε άλλου τα εδάφη κατά λάθος, θέτοντας έτσι τον εαυτό του σε τρομερό κίνδυνο. Τα έθνη που ζουν έξω από καλά κατεστημένες περιοχές όπως αυτήν, διατηρούν μια πολύ αυστηρή ασφάλεια, διότι είναι πολύ εκτεθειμένα στις αβεβαιότητες και τους κινδύνους που αφθονούν στην Ευρύτερη Κοινότητα. Οι ελεύθερες φυλές έχουν πάρε-δώσε η μια με την άλλη, όμως σπάνια ταξιδεύουν σ ευρύτερες περιοχές του διαστήματος. Καθώς δεν είναι μπλεγμένες σε αχανείς δίκτυα εμπορίου, προσπαθούν να παραμείνουν κρυμμένες και έτσι ασφαλείς.

3 Υφίστανται ταξίδια και εμπόριο μακρών αποστάσεων, όμως σε καθιερωμένους δρόμους, όπου η ασφάλεια παρέχεται ανάμεσα στις πολιτείες μέλη, μέλη των οργανώσεων που διευθύνουν και επιβλέπουν αυτούς τους δρόμους εμπορίου. Αν κανείς δεν είναι μέλος ενός τέτοιου συνδέσμου, τότε δεν έχει πρόσβαση σε αυτές τις λεωφόρους ταξιδίου. Οποιαδήποτε απόπειρα ταξιδίου εκτός αυτών των λεωφόρων θεωρείται πολύ ριψοκίνδυνη, διότι έξω από τους δρόμους εμπορίου, υπάρχει το παράνομο εμπόριο, και εδώ υφίσταται πολύς κίνδυνος για την ασφάλεια. Υπάρχει λόγος για το οποίον τα έθνη ενώνονται μαζί για την άμυνά τους για να στήσουν τα δικά τους δίκτυα εμπορίου, να εξασφαλίσουν την πρόσβαση ο ένας στον άλλον στους πόρους ζωτικής ανάγκης, να διατηρήσουν τη σταθερότητα στις περιοχές τους και ν αποκρούσουν οποιαδήποτε κίνηση προς κατάκτηση ή επέκταση από μια αυτοκρατορία. Οι μεγάλες αυτοκρατορίες είναι σπάνιες στο σύμπαν, όπως έχουμε αναφέρει. Είναι εγγενώς ασταθείς και δύσκολα διατηρούνται. Τα περισσότερα έθνη αντιπροσωπεύουν μια φυλή, με παραλλαγές αυτής της φυλής για ορισμένους σκοπούς, αν ο κόσμος διεξάγει καν τη συλλογική εκτροφή. Η συλλογική εκτροφή έχει αποδειχτεί δύσκολη με απρόβλεπτες συνέπειες. Οι Κολεκτίβες την χρησιμοποιούν, όμως μόνο για πολύ συγκεκριμένες δουλειές.. Τα περιβαλλοντικά εμπόδια είναι σημαντικά στο διάστημα και τα πλησιάζουν με ιδιαίτερη επιμέλεια και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Φυλές σε διαφορετικούς κόσμους σπάνια επισκέπτονται η μια την άλλη ελεύθερα. Αυτό γίνεται με κάποια χαλαρότητα μόνο ανάμεσα σ ελεύθερα έθνη που έχουν μακροχρόνια επαφή το ένα με το άλλο και καταλαβαίνουν διεξοδικά το περιβάλλον του άλλου. Πολύ σπάνια θα βρείτε κόσμους όπου συνυπάρχουν πολλές διαφορετικές φυλές, και σίγουρα όχι ανάμεσα στα συναλλασσόμενα έθνη, όπου μπορούν να εισαχθούν περιβαλλοντικοί ή βιολογικοί κίνδυνοι από τις απόμερες

4 περιοχές. Όσο τα έθνη επιλέγουν να ζουν σε υψηλοτέρα επίπεδα τεχνολογίας, γίνονται όλο και λιγότερο προσαρμοσμένα σε φυσικά περιβάλλοντα, επομένως το βιολογικό κατώφλι γίνεται εξαιρετικά σημαντικό και εξαιρετικά ριψοκίνδυνο. Έχουν γίνει απόπειρες να εγκαταστήσουν αποικίες στη Γη, όμως αυτές οι αποικίες απέτυχαν όλες λόγο του βιολογικού κινδύνου. Οι ιθαγενείς φυλές ήταν πάρα πολύ πρωτόγονες για να θεωρηθούν σημαντικές σχέσεις αρκετά σημαντικές για να γίνει εγκατάσταση σοβαρών δραστηριοτήτων διασταύρωσης. Έχουν γίνει απόπειρες να επηρεάσουν πρωτύτερους πολιτισμούς στον κόσμο σας, όμως δεν υπήρξαν αξιόλογα αποτελέσματα. Εκείνοι που επεμβαίνουν στον κόσμο σας σήμερα δεν αντιπροσωπεύουν φυλές που σας έχουν επισκεφτεί προ πολλού, και έτσι δεν έχουν κανένα δικαίωμα και καμία διεκδίκηση επί αυτού του πλανήτη ή επί οποιουδήποτε έμφυτου συνδέσμου με την ανθρώπινη οικογένεια. Αυτοί που θα συναντάτε θα είναι υλικά όντα που οδηγούνται από υλικές ανάγκες. Δεν είναι δαίμονες. Δεν είναι άγγελοι. Θα σας εκμεταλλευτούν αν μπορούν, διότι δεν έχετε καθιερώσει τον εαυτό σας ως μια ενωμένη φυλή με ισχύ στην Ευρύτερη Κοινότητα ακόμα, και έως ότου το κάνετε, οι άλλοι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν της αξίας αυτού του κόσμου και της παρουσίας σας εδώ. Υπάρχουν μεγάλες πνευματικές δυνάμεις στο σύμπαν, όμως μην τις μπερδεύετε μ εκείνους που επεμβαίνουν στον κόσμο σας, αλλιώς θα κάνετε ένα ουσιώδες και πιθανώς καθοριστικό λάθος στην κρίση σας. Απ όσα ξέρουμε, η ελευθερία είναι σπάνια στο σύμπαν. Απ όσα έχουμε μάθει με την πάροδο των αιώνων, από τις σχέσεις μας με φυλές από μακριά και από τη λήψη επαφών από μακριά, οι συνθήκες που βιώνουμε σε αυτές τις τοπικές περιοχές του διαστήματος είναι πολύ παρεμφερείς μ εκείνες άλλων περιοχών. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές μόνο σε αχαρτογράφητα εδάφη ή σε περιοχές που είναι αραιοκατοικημένες με τεχνολογικά προηγμένες φυλές.

5 Αυτές οι περιοχές ενέχουν μοναδικούς κινδύνους. Μέχρι και για μια φυλή που προσπαθεί να είναι μονωμένη και απομονωμένη, ενέχουν μοναδικούς κινδύνους. Γι αυτό οι αχαρτογράφητες περιοχές παραμένουν αχαρτογράφητες, διότι η εξερεύνηση του διαστήματος είναι μόνο περιφερειακή και δεν διεξάγεται ποτέ πολύ μακριά. Τα πλοία χρειάζονται καύσιμα. Δεν είναι δυνατόν να εφοδιαστούν ξανά καύσιμα. Οι εξερευνητές εισέρχονται σε περιοχές όπου υφίστανται άγνωστες δυνάμεις. Οι εξερευνητές συναντούν περιβαλλοντικά και λογιστικά προβλήματα. Πάντα ενέχεται ένας βιολογικός κίνδυνος όταν γίνονται επισκέψεις σε γήινους πλανήτες, αν περιέχουν μια μεγάλη βιολογική παρουσία. Πολλές ομάδες έχουν αρρωστήσει και έχουν πεθάνει. Τα ταξίδια στο σύμπαν αποτελούν μια πολύ δύσκολη και απαράμιλλη δουλειά. Οι αποστάσεις είναι αχανείς, και άπαξ και κανείς βγει από γνωστούς τόπους, είναι μόνος του. Αν δεν έχει κατάλληλη χαρτογράφηση και κατάλληλους χάρτες, τότε χάνεται πολύ εύκολα, και βρίσκει τον δρόμο πίσω πολύ δύσκολα. Τα έθνη χρησιμοποιούν πομπούς για να επικοινωνούν με μακρινούς ταξιδιώτες, όμως πέρα από μια ορισμένη απόσταση, δεν είναι δυνατόν να εντοπιστεί ένα πλοίο. Αυτό αντιπροσωπεύει τα όρια της τεχνολογίας, όρια που η ανθρώπινη οικογένεια δεν έχει φτάσει ακόμα. Η ανθρώπινη οικογένεια ονειρεύεται απεριόριστη δύναμη και απεριόριστες ικανότητες στο σύμπαν, νομίζοντας ότι μπορεί να πάει οπουδήποτε θέλει, να κάνει οτιδήποτε θέλει και να συναντά οποιονδήποτε θέλει. Όμως, αλλοίμονο, η πραγματικότητα είναι πάρα πολύ διαφορετική. Δεν υπάρχει φυλή που ποιμαίνει την ανθρωπότητα σαν να ήσασταν τα παιδιά και αυτοί να ήταν οι γονείς. Ωστόσο έχετε πιθανούς συμμάχους με τους οποίους μπορεί να έχετε σχέσεις στο μέλλον, αν καθιερώσετε και διατηρήσετε ποτέ τα τρία απαιτούμενα για την ελευθερία που έχουμε αναφέρει.

6 Σε αυτό το σημείο, η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη για Επαφή, και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Επέμβαση είναι ακατάλληλη και ανήθικη. Η ανθρωπότητα δεν είναι ικανή ν ασχοληθεί με σοφό τρόπο με την Ευρύτερη Κοινότητα. Της λείπει η ωριμότητα, η ένωση, η δύναμη και η διάκριση για να είναι ικανή να το κάνει αυτό αποτελεσματικά. Το να εμπλακεί κανείς με την ανθρωπότητα υπό αυτές τις συνθήκες ανέρχεται στο να επωφεληθεί της αδυναμίας της και της έλλειψής της σοφίας και πραγματογνωμοσύνης. Δεν γίνεται να βοηθήσει κανείς μια νέα φυλή με το να παρέμβει και να προσπαθήσει να ελέγξει το πεπρωμένο της, και αυτό δεν θα το δοκίμαζε κανένα έθνος που είναι σοφό. Όσοι το κάνουν είναι εδώ για τους δικούς τους σκοπούς και επιδιώκουν την πραγματοποίηση των δικών τους στόχων. Η ανθρωπότητα έχει χτίσει στρώματα προσδοκιών, φαντασίας και πεποιθήσεων που σας καθιστούν αδύνατο να συλλογιστείτε την πραγματικότητα της ζωής πέρα από τα σύνορά σας, ή να δείτε ότι η Ευρύτερη Κοινότητα είναι μια έκφραση της φύσης σε μια αχανής και ακατανόητη κλίμακα. Εδώ οι νόμοι της φύσης συνεχίζονται ακόμα και περιορίζουν ακόμα τις κινήσεις και τη συμπεριφορά των φυλών. Η τεχνολογία δεν μπορεί να τα ξεπεράσει αυτά τελείως. Πολλοί άνθρωποι πιθανώς ν απογοητευτούν με το σύμπαν που παρουσιάζουμε, όμως αυτό είναι το πραγματικό σύμπαν με το οποίο θα πρέπει να τα βάλετε, κι αν αγνοήσετε τα δώρα αυτής της άποψης, τότε το ρίσκο δικό σας. Η Ευρύτερη Κοινότητα δεν είναι ένα ανθρώπινο σύμπαν που κυβερνείται από ανθρώπινες αξίες, ανθρώπινες βλέψεις, ανθρώπινες επιθυμίες ή ανθρώπινη ιστορία. Μέχρι και οι φυλές σχετικά κοντά σας σε αυτήν την περιοχή του διαστήματος έχουν εντελώς διαφορετική εμφάνιση, νόηση, συμπεριφορά, δομή στις κοινωνίες και τους πολιτισμούς τους και στην έμφασή τους. Θα ήταν ακατανόητες για σας, όσο είστε εσείς ακατανόητοι γι αυτές. Οι λίγες φυλές που παρακολουθούν αυτόν τον κόσμο, βλέπουν την ανθρωπότητα ως χαοτική, ανυπότακτη και πιθανώς επικίνδυνη. Είναι

7 σίγουρο ότι δεν σας εκτιμούν για τον τρόπο με τον οποίον γίνεται η εκμετάλλευση της Γης και λεηλατείται ο πλούτος της. Δεν συνειδητοποιείτε πόσο πολύτιμο είναι ένα δέντρο στην Ευρύτερη Κοινότητα, πόσο πολύτιμοι είναι οι σπόροι, τη μεγάλη ανάγκη για υγρά από φυτά και ζώα και το πρόβλημα εξασφάλισης βιολογικών πόρων και σπάνιων μετάλλων. Γι αυτό βλέπουν την ανθρωπότητα ως απερίσκεπτη και άσοφη. Παρόλο που οι ανταγωνιστές σας δεν σας εκτιμούν, οι σύμμαχοί σας αναγνωρίζουν τη δύναμη της Γνώσης που υπάρχει μέσα στην ανθρώπινη οικογένεια, και το δυναμικό της για να σας καθοδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση και ν αποτρέψει να δελεαστείτε ή να υποκύψετε εύκολα στην ίδια σας την αδυναμία ή στην πειστικότητα άλλων φυλών που θα επωφεληθούν της κατάστασής σας και των περιστάσεών σας. Η εστίασή σας στον πόλεμο είναι τελείως ακατάλληλη στην Ευρύτερη Κοινότητα που θα συναντήσετε, όπου η βία είναι εξαιρετικά σπάνια και καταστέλλεται πάρα πολύ. Δεν θα μπορείτε να βγείτε έξω στο σύμπαν να εκμεταλλευτείτε όλους τους πόρους που έχετε καταστρέψει εδώ στη Γη χωρίς να εμπλακείτε μόνιμα σ ένα περίπλοκο δίκτυο συναλλαγών και εμπορίου, επί του οποίου θα έχετε λίγη ή καμία εξουσία. Αυτές είναι μερικές διορθώσεις που πρέπει να γίνουν, αν είναι η ανθρωπότητα να προσεγγίσει αντικειμενικά την Ευρύτερη Κοινότητα, χρησιμοποιώντας τη συνείδησή σας της φύσης, τη συνείδησή σας της δικής σας ιστορίας, της ιστορίας επεμβάσεων στον κόσμο σας και όσα οι ιθαγενείς λαοί πρέπει να κάνουν για να εδραιώσουν την ανεξαρτησία τους και την αυτοδιάθεσή τους μπροστά στην παρουσία ξένων και απρόοπτων δυνάμεων. Μην νομίζετε ότι η καθυπόταξή σας αντιπροσωπεύει το πεπρωμένο σας. Μην πιστεύετε ότι μια άλλη φυλή θα έρθει και θα κυβερνήσει με σοφία και συμπόνια. Μην νομίζετε ότι θα εξασφαλίσετε ένα μεγαλύτερο πλεονέκτημα στην Ευρύτερη Κοινότητα αποκτώντας υψηλότερα επίπεδα τεχνολογίας. Πέρα από τα απαιτούμενα για την καθιέρωση της ένωσής σας, της

8 αυτάρκειάς σας και της διακριτικότητάς σας, η τεχνολογία γίνεται όλο και πιο ριψοκίνδυνη. Αρχίζει να ενεργεί εναντίον όλων όσων κανείς έχει δημιουργήσει για τον εαυτού του. Η μεγαλύτερη άμυνά σας εναντίον της εκμεταλλευτικές δυνάμεις στο σύμπαν είναι η ένωσή σας, η αυτάρκειά σας και διακριτικότητά σας. Θα χρειαστείτε ν αναπτύξετε ορισμένα επίπεδα τεχνολογίας για ν αντεπεξέλθετε στις ανάγκες της ανθρωπότητας στο μέλλον και για να διακρίνετε την παρουσία ξένων επισκεπτών. Όμως, επειδή ζείτε σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή του διαστήματος, έχετε ορισμένα πλεονεκτήματα που εμποδίζουν τους άλλους να προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν βία εναντίον σας. Καθώς εξελίσσονται οι φυλές, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι η βία είναι καταστρεπτική και ότι η πειστικότητα είναι πολύ πιο ωφέλιμη, παρόλο που ίσως πιο χρονοβόρα. Αυτό αντιπροσωπεύει τη δύναμή τους και την αδυναμία σας. Όμως επειδή η Γνώση είναι ζωντανή μέσα σας, είναι δυνατόν να υπερνικήσετε αυτήν την αδυναμία. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για την ανθρωπότητα να πετύχει επιτέλους μια κατάσταση ένωσης, σταθερότητας και ασφάλειας εσωτερική ασφάλεια και εξωτερική ασφάλεια. Χωρίς αυτήν την ασφάλεια, η ζωή είναι ριψοκίνδυνη και συνεχώς προβληματική και διιστάμενη. Εισέρχεστε σε μια περίοδο τώρα μέσα στον δικό σας τον κόσμο όπου η σταθερότητα και η εσωτερική ασφάλεια θα γίνονται όλο και σημαντικότερες, αντικαθιστώντας την έμφασή σας στην ανάπτυξη και την επέκταση, απαιτώντας άλλα είδη συμπεριφοράς και έναν πολύ υψηλότερο βαθμό συνεργασίας και υποβοήθησης εντός της ανθρώπινης οικογένειας. Εδώ, η αντιξοότητα είναι ο σύμμαχός σας, αν μπορέσετε να την χρησιμοποιήσετε σωστά. Πρόκειται για μια απόφαση όχι μόνο από τους ηγέτες σας, αλλά και από τους πολίτες σας. Είναι ώρα να ωριμάσει η ανθρωπότητα, να εισέλθει σε μια πιο ώριμη φάση στην μακρά ιστορία της,

9 να ενωθεί για να εγκαταστήσει μια μόνιμη και σταθερή κατοικία σε αυτόν τον κόσμο και να καθιερώσει όρια και διάκριση όσον αφορά την αλληλεπίδρασή σας με άλλες φυλές. Αν συνεχίσετε την έμφασή σας στην ανάπτυξη και την επέκταση, τότε θα μπείτε κατευθείαν στην Ευρύτερη Κοινότητα στην πιο τρωτή θέση που μπορείτε να φανταστείτε. Σας προειδοποιούμε να μην το κάνετε αυτό. Η παρουσία μας εδώ είναι μια υπενθύμιση ότι υπάρχουν άλλες φυλές στο σύμπαν που είναι ελεύθερες, που έχουν κερδίσει την ελευθερία τους και που αναγκάστηκαν ν αναλάβουν σπουδαίες ενέργειες για ν αποκαταστήσουν την ελευθερία τους οπουδήποτε απειλήθηκε. Το σύμπαν είναι ένα ριψοκίνδυνο περιβάλλον, όμως είναι επίσης ένα περιβάλλον που ωριμάζει. Δεν μπορείτε να είστε σαν τους έφηβους ενεργώντας εντός αυτού του εκλεπτυσμένου περιβάλλοντος. Αυτές οι λέξεις αντιπροσωπεύουν ένα μέρος του δώρου μας προς την ανθρωπότητα, ένα δώρο σοφίας που δίνεται χωρίς παρέμβαση, δίνεται χωρίς χειραγώγηση, δίνεται χωρίς προσπάθεια να ελέγξει ή να καταλαμβάνει την ανθρώπινη νόηση ή συμπεριφορά. Είναι ένα δώρο ασύγκριτης αξίας αν μπορέσετε να το λάβετε και να το εφαρμόσετε στον δικό σας κόσμο, στις δικές σας περιστάσεις. Τα ρίσκα είναι τεράστια. Τα απαιτούμενα είναι μεγάλα. Δεν έχετε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να προετοιμαστείτε για την Ευρύτερη Κοινότητα. Η ζωή κινείται γρήγορα. Η Γη κατακλύζεται. Καταστρέφετε τους ζωοφόρους πόρους σας σ έναν πολύ γρήγορο ρυθμό. Επομένως δεν έχετε πολύ χρόνο, και προσευχόμαστε και πιστεύουμε ότι η καθοδήγηση και οι συμβουλές μας θα ληφθούν ως ένα δώρο σεβασμού από τα έθνη μας στο δικό σας, και ότι οι προθέσεις μας προς εσάς είναι σαφείς και δεν θα θεωρηθούν ύποπτες. Δεν έχουμε σχέδιο να εμπλακούμε στον κόσμο σας, διότι δεν είστε έτοιμοι κατά πολύ για οποιαδήποτε πραγματική επαφή που θα ήταν ωφέλιμη για μας. Δεν αναζητούμε τους πόρους που κατέχει ο κόσμος σας, διότι έχουμε αποκτήσει αυτάρκεια, το οποίο είναι ίσως

10 το μεγαλύτερο κατόρθωμα που οποιαδήποτε φυλή μπορεί να εδραιώσει και να διατηρήσει στο σύμπαν. Ίσως στο μέλλον να μπορέσουμε να μοιραστούμε περισσότερα για το πώς έχουμε στήσει τις κοινωνίες μας, όμως αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σπουδαιότερα θέματα μπροστά σας. Έχετε μεγαλύτερα ζητήματα να επιμελείστε. Πρέπει να προάγετε την ανθρώπινη ένωση. Πρέπει να ενθαρρύνετε την παύση των πολέμων για τους λόγους που δώσαμε, για την ασφάλεια του κόσμου και τη θέση του εντός μιας Ευρύτερης Κοινότητας νοήμονος ζωής. Η ανθρώπινη ένωση, αυτάρκεια και διακριτικότητα είναι απαραίτητες αν η ανθρωπότητα είναι ν απελευθερωθεί από τις συνεχείς παρεισφρήσεις και επεμβάσεις από την Ευρύτερη Κοινότητα. Εδώ η ανθρωπότητα πρέπει να καθιερώσει τους δικούς της κανόνες εμπλοκής όσον αφορά οποιαδήποτε επίσκεψη σε αυτόν τον κόσμο και να στήσει σύνορα προς το διάστημα, επί των οποίων θα μπορεί να προεδρεύει η ανθρωπότητα. Εκ δικαιώματος και κληρονομιάς δόθηκε στην ανθρωπότητα η κυριαρχία εντός αυτού του ηλιακού συστήματος ως τη φυσική σφαίρα σας επιρροής όμως πέραν τούτου δεν μπορείτε να κάνετε επέκταση, ούτε πρέπει, εκτός κι αν σας καθοδηγεί η Γνώση και η σοφία. Αυτές είναι συμβουλές και διορθώσεις. Προσέξτε τις καλά, διότι θα σας εξυπηρετήσουν τώρα. Δεν έχετε το περιθώριο να παραδίδεστε σε φαντασίες και ευσεβείς πόθους όσον αφορά την Ευρύτερη Κοινότητα μέσα στην οποίαν ζείτε. Πρέπει να γίνετε δυνατοί και αποφασισμένοι, και πρέπει ν αποκτήσετε πρόσβαση στη βαθύτερη Γνώση που κείται μέσα σας, που είναι άνευ σφάλματος και δεν πείθεται από τίποτα πέρα από τη θέληση και την εξουσία του Δημιουργού όλης της ζωής. Είναι αυτή η Γνώση που θ απηχήσει με τα λόγια μας και που θα σας επιδείξει την αληθινή πρόθεσή μας και τη μεγάλη υπόσχεσή σας για το μέλλον. Υπάρχουν πολλές φωνές που μιλούν στον κόσμο. Η Γνώση θα σας πει ποια ν ακούσετε, όμως η σύνδεσή σας με τη Γνώση πρέπει να είναι αληθινή,

11 πρέπει να είναι βαθιά και πρέπει να είναι δυνατή. Γεννηθήκατε για να ζήσετε σε αυτούς τους καιρούς και ν αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις, και έτσι ο Δημιουργός όλης της ζωής σας έχει προικίσει με τη Γνώση που μπορεί να σας οδηγήσει να το κάνετε αυτό σωστά και αποτελεσματικά, και στο παρόν και στο μέλλον. Η ελευθερία δύσκολα αποκτείται και διατηρείται, και η ανταμοιβή της είναι ανεκτίμητη. Μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό. Η ελευθερία σας, η ελευθερία μας και η πιθανότητα για ελευθερία αλλού αντιπροσωπεύουν την αληθινή επέκταση και εξέλιξη της ζωής, και τη μεγαλύτερη υπόσχεση και το μεγαλύτερο κατόρθωμα για όλους όσους ζουν σε αυτό το αχανές σύμπαν.

ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ. Αναφορά Τέταρτη. Κρυφές Δυνάμεις

ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ. Αναφορά Τέταρτη. Κρυφές Δυνάμεις ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ Αναφορά Τέταρτη Κρυφές Δυνάμεις Η ανθρωπότητα έχει μια δύναμη που δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, μια δύναμη που μπορεί ν αντισταθμίσει την Επέμβαση, μια δύναμη

Διαβάστε περισσότερα

Η πραγματικότητα της Επαφής

Η πραγματικότητα της Επαφής ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤOΜΟΣ Αναφορά Πρώτη Η πραγματικότητα της Επαφής Σας αποστέλλουμε χαιρετισμούς από πολύ μακριά τώρα. Στις δυο πρώτες σειρές επικοινωνιών μας προς εσάς, μπορούσαμε να

Διαβάστε περισσότερα

Πολλές φωνές στο σύμπαν

Πολλές φωνές στο σύμπαν ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ Αναφορά Πέμπτη Πολλές φωνές στο σύμπαν Υπάρχουν πολλές φωνές τώρα που θα μιλήσουν στην ανθρωπότητα, φωνές από την Ευρύτερη Κοινότητα. Τα μηνύματά τους θα παραδίδονται

Διαβάστε περισσότερα

Η Προκήρυξη. Υπάρχει ένα Νέο Μήνυμα του Θεού στον Κόσμο. Προέρχεται από τον Δημιουργό όλης της ζωής.

Η Προκήρυξη. Υπάρχει ένα Νέο Μήνυμα του Θεού στον Κόσμο. Προέρχεται από τον Δημιουργό όλης της ζωής. Η Προκήρυξη Όπως αποκαλύφτηκε στον Μάρσαλ Βιάν Σάμμερς στης 15 Φεβρουαρίου 2007 στο Μπόλντερ, Κολοράντο, ΗΠΑ Υπάρχει ένα Νέο Μήνυμα του Θεού στον Κόσμο. Προέρχεται από τον Δημιουργό όλης της ζωής. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

Τα εργαλεία της Επέμβασης

Τα εργαλεία της Επέμβασης ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ Αναφορά Τρίτη Τα εργαλεία της Επέμβασης Πρέπει να μιλήσουμε για την Επέμβαση που λαμβάνει χώρα στον κόσμο σας υπό το φως των τριών απαιτουμένων για την ελευθερία.

Διαβάστε περισσότερα

Η ανθρωπότητα βρίσκεται στα πρόθυρα μεγάλης αλλαγής και ενός αβέβαιου μέλλοντος...

Η ανθρωπότητα βρίσκεται στα πρόθυρα μεγάλης αλλαγής και ενός αβέβαιου μέλλοντος... Υπάρχει ένα Νέο Μήνυμα του Θεού στον Κόσμο «Οι λαοί και τα έθνοι του κόσμου εισέρχονται σε μια περίοδο μεγάλων δυσκολιών και αλλαγών. Οι πόροι του κόσμου ελαττώνονται. Οι πληθυσμοί αυξάνονται. Και καθώς

Διαβάστε περισσότερα

Τα απαιτούμενα για την ελευθερία

Τα απαιτούμενα για την ελευθερία ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ Αναφορά Δεύτερη Τα απαιτούμενα για την ελευθερία Υπάρχουν τρία απαιτούμενα που όλα τα έθνη πρέπει να ικανοποιήσουν για να καθιερώσουν και να διατηρήσουν την ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορά Δεύτερη Γιατί η Επέμβαση λαμβάνει χώρα

Αναφορά Δεύτερη Γιατί η Επέμβαση λαμβάνει χώρα Αναφορά Δεύτερη Γιατί η Επέμβαση λαμβάνει χώρα Μπορείς να ρωτήσεις εξ αρχής: «Γιατί επισκέπτονται τον κόσμο μας; Γιατί υφίσταται μια Επέμβαση;» Υπάρχουν διάφορες απαντήσεις σε αυτήν τη θεμελιώδη ερώτηση,

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάληψη. Σήμερα θα μιλήσουμε για τον Θεό, την Ανώτερη Εξουσία.

Η Ανάληψη. Σήμερα θα μιλήσουμε για τον Θεό, την Ανώτερη Εξουσία. Η Ανάληψη Όπως αποκαλύφθηκε στον Μάρσαλ Βιάν Σάμμερς στης 16 Απριλίου 2011 στο Μπόλντερ, Κολοράντο ΗΠΑ Σήμερα θα μιλήσουμε για τον Θεό, την Ανώτερη Εξουσία. Η Ανώτερη Εξουσία σου μιλά τώρα, μιλώντας μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερωτήσεις και Απαντήσεις ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ Αναφορά Έβδομη Ερωτήσεις και Απαντήσεις Χαιρόμαστε που μπορούμε ν απαντήσουμε αυτές τις ερωτήσεις, διότι ξέρουμε ότι είναι σημαντικές για να σας δώσουν περισσότερη

Διαβάστε περισσότερα

Ένα Ευρύτερο Σκότος στον κόσμο

Ένα Ευρύτερο Σκότος στον κόσμο Ένα Ευρύτερο Σκότος στον κόσμο ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ πρέπει να ανταποκριθεί σε μια μεγάλη ανάγκη, μια τόσο μεγάλη ανάγκη που η ανθρωπότητα δεν μπόρεσε να την καταλάβει, ή για την οποία δεν μπόρεσε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ. Αυτό που θέλουν

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ. Αυτό που θέλουν ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ Αυτό που θέλουν Όπως είπαμε, εκείνοι που επεμβαίνουν στον κόσμο σας σήμερα θέλουν ν αποκτήσουν τον έλεγχο αυτού του κόσμου για φανερούς λόγους και για λόγους που δεν είναι τόσο φανεροί.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ευλογία. Όπως αποκαλύφθηκε στον Μάρσαλ Βιάν Σάμμερς στης 20 Απριλίου 2007, στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Η Ευλογία. Όπως αποκαλύφθηκε στον Μάρσαλ Βιάν Σάμμερς στης 20 Απριλίου 2007, στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία Η Ευλογία Όπως αποκαλύφθηκε στον Μάρσαλ Βιάν Σάμμερς στης 20 Απριλίου 2007, στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία Η Ευλογία έφτασε στην ανθρωπότητα, διότι αυτή είναι μια περίοδος Αποκάλυψης. Είναι η περίοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ. Οι Κολεκτίβες

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ. Οι Κολεκτίβες ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ Οι Κολεκτίβες Υπάρχουν κοινωνίες στην Ευρύτερη Κοινότητα σε οποιοδήποτε πιθανό επίπεδο κοινωνικής και πνευματικής ανάπτυξης. Αυτό εκτείνεται από προ-γεωργικές κοινωνίες μέχρι σε αυτοκρατορίες,

Διαβάστε περισσότερα

Η Ευλογία 20 Απριλίου 2007 Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Η Ευλογία 20 Απριλίου 2007 Κωνσταντινούπολη, Τουρκία Η Ευλογία 20 Απριλίου 2007 Κωνσταντινούπολη, Τουρκία Η Ευλογία έφτασε στην ανθρωπότητα, διότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο Αποκάλυψης. Είναι ο καιρός όταν ένα μεγάλο δώρο δίνεται στην ανθρωπότητα, ένα μεγάλο

Διαβάστε περισσότερα

Μια έκκληση για δράση

Μια έκκληση για δράση ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΚΤΗ Μια έκκληση για δράση Η αποστολή μας εδώ ήταν να παρακολουθήσουμε την εξωγήινη Επέμβαση στον κόσμο σήμερα και να σας παράσχουμε τα σχόλιά μας και την οπτική μας. Είναι μια δύσκολη δουλειά

Διαβάστε περισσότερα

Όταν φεύγουν τα σύννεφα μένει το καθαρό

Όταν φεύγουν τα σύννεφα μένει το καθαρό Ημερομηνία 9/6/2016 Μέσο Συντάκτης Link http://plusmag.gr/ Αλεξάνδρα Παναγοπούλου http://plusmag.gr/article/%cf%84%ce%b1%ce%bd_%cf%86%ce%b5%ce%b3%ce%bf%cf %85%CE%BD_%CF%84%CE%B1_%CF%83%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CF%86%CE%B1_%CE%B

Διαβάστε περισσότερα

Ο Θεός κινεί την ανθρωπότητα σε μια νέα κατεύθυνση

Ο Θεός κινεί την ανθρωπότητα σε μια νέα κατεύθυνση Ο Θεός κινεί την ανθρωπότητα σε μια νέα κατεύθυνση Όπως αποκαλύφτηκε στον Μάρσαλ Βιάν Σάμμερς στης 22 Απριλίου 2011 στο Μπόλντερ, Κολοράντο, ΗΠΑ Ο Θεός κινεί την ανθρωπότητα σε μια νέα κατεύθυνση, μια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΥΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Εισάγονται με τους συνδέσμους: ότι, πως, που

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΥΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Εισάγονται με τους συνδέσμους: ότι, πως, που ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΥΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Εισάγονται με τους συνδέσμους: ότι, πως, που Χρησιμοποιούνται ως 1. αντικείμενο σε ρήματα: λεκτικά: λέω, υπόσχομαι, ισχυρίζομαι, διδάσκω, ομολογώ,

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Διοικώ 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Διοικώ 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Επαγγελματική Βελτίωση Διοικώ 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Τι είναι «διοίκηση» 2. Η «διοίκηση»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Πρότεινα ένα σωρό πράγματα, πολλά απ αυτά ήδη γνωστά:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Πρότεινα ένα σωρό πράγματα, πολλά απ αυτά ήδη γνωστά: ΕΙΣΑΓΩΓΗ Από τότε που άρχισα να γράφω για τους άλλους, πάνε τώρα τριάντα και πλέον χρόνια, και ειδικά από τότε που κάποιος αποφάσισε να υποδαυλίσει το θράσος μου δημοσιεύοντας τα γραπτά μου, προσπαθώ να

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ (Αόρατος) ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Κάποτε στη γη γεννήθηκε το Όνειρο. Το όνομά του δεν ήταν έτσι, όμως επειδή συνεχώς ονειρευόταν, όλοι το φώναζαν Όνειρο. Δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, ήταν σαν

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Έβδομο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-5 Ώρα για δράση... 6-15 Σημειώσεις... 16 2 Μάθημα Έβδομο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε τη δύναμη της αντίληψης. Θα ανακαλύψουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. Απόσπασμα από το βιβλίο Ενδυναμώνοντας την Ψυχή Μέσω του Διαλογισμού από τον Ρατζίντερ Σινγκ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. Απόσπασμα από το βιβλίο Ενδυναμώνοντας την Ψυχή Μέσω του Διαλογισμού από τον Ρατζίντερ Σινγκ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ Απόσπασμα από το βιβλίο Ενδυναμώνοντας την Ψυχή Μέσω του Διαλογισμού από τον Ρατζίντερ Σινγκ Μέσα μας υπάρχουν περισσότερα πλούτη απ ό,τι μπορούμε ποτέ να συσσωρεύσουμε σ αυτήν τη γη.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ. του Ρατζίντερ Σινγκ Απόσπασμα από το βιβλίο: «Διαλογισμός για την Ενδυνάμωση της Ψυχής σας»

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ. του Ρατζίντερ Σινγκ Απόσπασμα από το βιβλίο: «Διαλογισμός για την Ενδυνάμωση της Ψυχής σας» Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ του Ρατζίντερ Σινγκ Απόσπασμα από το βιβλίο: «Διαλογισμός για την Ενδυνάμωση της Ψυχής σας» Μέσα μας υπάρχουν περισσότερα πλούτη απ ό,τι μπορούμε ποτέ να συσσωρεύσουμε σ αυτή τη Γη.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ

ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ Την έρευνα για τη φύση του την αρχίζει ο άνθρωπος θέτοντας στον εαυτό του την ερώτηση: «Ποιός είμαι; Τι είμαι;» Στην πορεία της αναζήτησης για την απάντηση, η ερώτηση διαφοροποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Η καμπύλωση του χώρου-θεωρία της σχετικότητας

Η καμπύλωση του χώρου-θεωρία της σχετικότητας Η καμπύλωση του χώρου-θεωρία της σχετικότητας Σύμφωνα με τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας που διατύπωσε ο Αϊνστάιν, το βαρυτικό πεδίο κάθε μάζας δημιουργεί μια καμπύλωση στον χώρο (μάλιστα στον χωροχρόνο),

Διαβάστε περισσότερα

Η Μεγάλη Παρουσία μέσα σας

Η Μεγάλη Παρουσία μέσα σας Η Μεγάλη Παρουσία μέσα σας ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, επειδή ο Δημιουργός βασίζεται σε αυτήν την παρουσία για να σας καταστήσει ικανούς να ανταποκριθείτε στο Νέο Μήνυμα. Σίγουρα οι σύμμαχοί

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Αναπτύσσομαι 1 Προσωπική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Αναπτύσσομαι 1 Προσωπική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Προσωπική Βελτίωση Αναπτύσσομαι 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Γιατί είναι απαραίτητη η ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. ''

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. '' 1. '' Τίποτα δεν είναι δεδομένο. '' 2. '' Η μουσική είναι η τροφή της ψυχής. '' 3. '' Να κάνεις οτι έχει νόημα για σένα, χωρίς όμως να παραβιάζεις την ελευθερία του άλλου. '' 4. '' Την πραγματική μόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Η Μοίρα των Εθνών και των Λαών

Η Μοίρα των Εθνών και των Λαών Η Μοίρα των Εθνών και των Λαών Ελήφθη από τον Μάρσαλ Βιάν Σάμμερς στης 17 Οκτωβρίου 2007 στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία Αυτό είναι ένα μέρος του Νέου Μηνύματος για τον Κόσμο σχετικά με τη μοίρα των εθνών

Διαβάστε περισσότερα

Μαθήματα Feng Shui - Η Φύση και τα Στοιχεία των Άστρων. Συντάχθηκε απο τον/την Τάκης Καραγιαννόπουλος

Μαθήματα Feng Shui - Η Φύση και τα Στοιχεία των Άστρων. Συντάχθηκε απο τον/την Τάκης Καραγιαννόπουλος Τα Άστρα μπορεί να είναι εκ φύσεως καλά ή κακά. Η φύση τους όμως εξαρτάται από τον παράγοντα Χρόνο. Έτσι ένα καλό άστρο μπορεί να γίνει δυσμενές και να προκαλεί κακοτυχία σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

Της Λαμπρινής Σταμάτη

Της Λαμπρινής Σταμάτη Η σφαγή των σπάνιων λευκών ρινόκερων, σε ένα καταφύγιο άγριας ζωής στη Νότιο Αφρική, πριν από μερικά χρόνια, ανησύχησε τους ειδικούς. Αρχικά θεωρήθηκαν υπεύθυνοι οι λαθροκυνηγοί, όμως τελικά αποδείχθηκε

Διαβάστε περισσότερα

τι είναι αυτό που κάνει κάτι αληθές; τι κριτήρια έχουμε, για να κρίνουμε πότε κάτι είναι αληθές;

τι είναι αυτό που κάνει κάτι αληθές; τι κριτήρια έχουμε, για να κρίνουμε πότε κάτι είναι αληθές; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; τι είναι αυτό που κάνει κάτι αληθές; τι κριτήρια έχουμε, για να κρίνουμε πότε κάτι είναι αληθές; ποια είναι η σχέση των πεποιθήσεών μας με την πραγματικότητα, για να είναι αληθείς και

Διαβάστε περισσότερα

Σαμπάλλα. Το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή

Σαμπάλλα. Το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή Σαμπάλλα Το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή Σαμπάλλα Σαμπάλλα Από το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή Ο σκοπός ας καθοδηγεί τις μικρές θελήσεις των ανθρώπων. Ο Σκοπός που οι Διδάσκαλοι

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέγω τα συναισθήματα που βιώνω, και αποφασίζω για τον στόχο που θέλω να πετύχω.

Επιλέγω τα συναισθήματα που βιώνω, και αποφασίζω για τον στόχο που θέλω να πετύχω. Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ - Από το Κεφάλαιο 21, II. THE RESPONSIBILITY FOR SIGHT - 1. Έχουμε πει επανειλημμένα το πόσα λίγα σου ζητούνται για να μάθεις αυτά τα μαθήματα. Είναι η ίδια μικρή προθυμία που

Διαβάστε περισσότερα

Όταν προκαλούν, μας εκπαιδεύουν! Τρίτη, 10 Ιούλιος :16

Όταν προκαλούν, μας εκπαιδεύουν! Τρίτη, 10 Ιούλιος :16 Καθημερινά οι γονείς παλεύουν να κατανοήσουν καταστάσεις, γεγονότα και συμπεριφορές που προκλήθηκαν από τα παιδιά τους και αδυνατούν. Τις πιο πολλές φορές θεωρούν ότι ευθύνονται τα παιδιά τους γι αυτό.

Διαβάστε περισσότερα

Η αγορά τροφίμων ακολουθεί τη ζήτηση και η ζήτηση τις ενισχύσεις

Η αγορά τροφίμων ακολουθεί τη ζήτηση και η ζήτηση τις ενισχύσεις >> ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Φράντς Φίσλερ, πρώην Επίτροπος Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Η αγορά τροφίμων ακολουθεί τη ζήτηση και η ζήτηση τις ενισχύσεις Επενδύσεις και συνεργασίες τα αντίδοτα στην κρίση Με την αποσύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και κύριοι, θα μιλήσω αγγλικά. Είναι ένας τρόπος για να προσπαθήσω να γεφυρώσω το χάσμα επικοινωνίας που υπάρχει συνήθως όταν χρησιμοποιούμε

Κυρίες και κύριοι, θα μιλήσω αγγλικά. Είναι ένας τρόπος για να προσπαθήσω να γεφυρώσω το χάσμα επικοινωνίας που υπάρχει συνήθως όταν χρησιμοποιούμε Κυρίες και κύριοι, θα μιλήσω αγγλικά. Είναι ένας τρόπος για να προσπαθήσω να γεφυρώσω το χάσμα επικοινωνίας που υπάρχει συνήθως όταν χρησιμοποιούμε διαφορετικές γλώσσες. Η γλώσσα των επιχειρηματιών είναι

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Καλές Σχέσεις 1 Προσωπική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Καλές Σχέσεις 1 Προσωπική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Προσωπική Βελτίωση Καλές Σχέσεις 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Τι είναι και γιατί χρειάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Voyager 1. Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά Σχολικό έτος Εργασία Φυσικής Υπεύθυνη καθηγήτρια: Σ.

Voyager 1. Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά Σχολικό έτος Εργασία Φυσικής Υπεύθυνη καθηγήτρια: Σ. Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά Σχολικό έτος 2012-2013 Εργασία Φυσικής Υπεύθυνη καθηγήτρια: Σ. Παπανδρέου Voyager 1 Τάξη: Α Τμήμα: 3 Μαθήτρια: Παυλοπούλου Καλλιόπη- Έλλη Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

1 00:00:08,504 --> 00:00:11,501 <i>το σχολείο της Τσιάπας παρουσιάζει:</i> 2 00:00:14,259 --> 00:00:17,546 <b>"ποιοί είναι οι Ζαπατίστας;"</b>

1 00:00:08,504 --> 00:00:11,501 <i>το σχολείο της Τσιάπας παρουσιάζει:</i> 2 00:00:14,259 --> 00:00:17,546 <b>ποιοί είναι οι Ζαπατίστας;</b> 1 00:00:08,504 --> 00:00:11,501 το σχολείο της Τσιάπας παρουσιάζει: 2 00:00:14,259 --> 00:00:17,546 "ποιοί είναι οι Ζαπατίστας;" 3 00:00:17,967 --> 00:00:20,395 Οι Ζαπατίστας είναι ένα κίνημα.

Διαβάστε περισσότερα

Η Επέμβαση που είναι στον κόσμο ήδη εκμεταλλεύεται αυτές τις προτιμήσεις και αυτούς

Η Επέμβαση που είναι στον κόσμο ήδη εκμεταλλεύεται αυτές τις προτιμήσεις και αυτούς Η αγάπη και ο φόβος Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ στην πραγματικότητα της αγάπης και του φόβου. Το Ευρύτερο Σκότος στον κόσμο μπορεί να υποκινήσει τρομερό φόβο, ιδιαίτερα όταν μάθετε

Διαβάστε περισσότερα

PROJECT ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ : ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

PROJECT ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ : ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ PROJECT 2013-2014 ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ : ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΝΤΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ 1 Με τον όρο επάγγελμα εννοούμε το "είδος της βιοποριστικής εργασίας", δηλαδή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Α ΚΕΙΜΕΝΟ 1) Διαβάζοντας το κείμενο, αντιλαμβανόμαστε ότι το φαινόμενο του ρατσισμού, έχει αρκετές συνέπειες και για εκείνον που το υποστηρίζει και

Διαβάστε περισσότερα

Βρίσκοντας τον σκοπό σας στον κόσμο

Βρίσκοντας τον σκοπό σας στον κόσμο Βρίσκοντας τον σκοπό σας στον κόσμο Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ αντιπροσωπεύουν το κάλεσμά σας. Το κάλεσμά σας δεν είναι να ανταποκριθείτε σε όλες αυτές τις προκλήσεις, αλλά σε μια συγκεκριμένα. Πολλοί

Διαβάστε περισσότερα

Το ημερολόγιό μου Πηνελόπη

Το ημερολόγιό μου Πηνελόπη Το ημερολόγιό μου Πηνελόπη Οι πρώτες μου σκέψεις Ο Οδυσσέας έφυγε και τώρα είμαι μόνη μου. Πρέπει να τα έχω όλα υπό έλεγχο Όμως, με τους μνηστήρες στα πόδια μου δε μπορώ άλλο!!! Πρέπει κάτι να κάνω γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και να ξέρεις ότι θα σου συμβαίνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 210 6007686 www.safeline.gr Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου Ως γονείς

Διαβάστε περισσότερα

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΑΣ ΚΡΑΛΛΗ Η Μεταξία Κράλλη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, "Μια φορά

Διαβάστε περισσότερα

Εμείς τα παιδιά θέλουμε να γνωρίζουμε την τέχνη και τον πολιτισμό του τόπου μας και όλου του κόσμου.

Εμείς τα παιδιά θέλουμε να γνωρίζουμε την τέχνη και τον πολιτισμό του τόπου μας και όλου του κόσμου. Εισαγωγή Το Παγκύπριο Κίνημα ΕΔΟΝόπουλων δημιουργήθηκε το 1960. Πρωταρχικός του στόχος είναι η προσφορά και η στήριξη του παιδιού στην Κυπριακή κοινωνία. Το Κίνημα ΕΔΟΝόπουλων, μέσα από τις εβδομαδιαίες

Διαβάστε περισσότερα

Θεός και Σύμπαν. Source URL:

Θεός και Σύμπαν. Source URL: Θεός και Σύμπαν Source URL: http://ghz.gr/forum Θεός και Σύμπαν Source URL: http://ghz.gr/forum Η ύπαρξη τού Θεού και η σχέση του με το σύμπαν, είναι ένα θέμα που απασχολεί πλήθος ανθρώπων σήμερα. Ο Θεός

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Περιεχόμενα Περιγραφή του παιχνιδιού... 2 Στόχος του παιχνιδιού... 2 Ο βασικός χαρακτήρας... 2 1 η πίστα... 2 2 η πίστα... 2 3 η πίστα... 3 Ο τροχός (ζάρι)... 3 Ο βοηθός...

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία E B O O K Λ Ι Γ Α Λ Ο Γ Ι Α Γ Ι Α Τ Ο Ν Ι Α Κ Ω Β Ο... Στην ηλικία των 24 ο Ιάκωβος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Επιχειρηματικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

Ένα γόνιμο μέλλον. στο παρόν και πνευματικές ιδιότητες που εκδηλώνουν οι Έλληνες όταν κάνουν τα καλά τους έργα

Ένα γόνιμο μέλλον. στο παρόν και πνευματικές ιδιότητες που εκδηλώνουν οι Έλληνες όταν κάνουν τα καλά τους έργα 1 Ένα γόνιμο μέλλον Ένα γόνιμο μέλλον χρειάζεται μια καλή συνείδηση στο παρόν και πνευματικές ιδιότητες που εκδηλώνουν οι Έλληνες όταν κάνουν τα καλά τους έργα Χρειαζόμαστε οι Έλληνες να συνδεθούμε πάλι

Διαβάστε περισσότερα

«Μπορείς ν ανακαλύψεις περισσότερα για έναν άνθρωπο μέσα σε μία ώρα παιχνιδιού απ ότι μέσα σ ένα χρόνο συζήτησης» Πλάτων π.χ.

«Μπορείς ν ανακαλύψεις περισσότερα για έναν άνθρωπο μέσα σε μία ώρα παιχνιδιού απ ότι μέσα σ ένα χρόνο συζήτησης» Πλάτων π.χ. «Μπορείς ν ανακαλύψεις περισσότερα για έναν άνθρωπο μέσα σε μία ώρα παιχνιδιού απ ότι μέσα σ ένα χρόνο συζήτησης» Πλάτων 427-347 π.χ. Ερευνητική Εργασία Β Τάξης 1ου Γενικού Λυκείου Πάτρας Ομάδα Γ Το παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ Καταρχάς, βασική προϋπόθεση για το κλείσιμο μιας συνάντησης είναι να έχουμε εξακριβώσει και πιστοποιήσει ότι μιλάμε με τον υπεύθυνο που λαμβάνει μια απόφαση συνεργασίας ή επηρεάζει

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός της AEGEE

Σύντομος οδηγός της AEGEE Σύντομος οδηγός της AEGEE EUROPEAN STUDENTS FORUM AEGEE-Europe, European Students Forum Rue du Noyer / Notelaarsstraat 55 1000 Bruxelles Belgium - Belgique Τα περισσότερα οπτικά υλικά που χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ ενάντια στην ιμπεριαλιστική επιδρομή κατά της Συρίας! ΤΡΙΤΗ 17/4/2018 ΑΘΗΝΑ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 7 μ.μ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στις 7 μ.μ. Οι Ιμπεριαλιστές Τη Γη Ξαναμοιράζουν

Διαβάστε περισσότερα

Αναστασία Μπούτρου. Εργασία για το βιβλίο «Παπούτσια με φτερά»

Αναστασία Μπούτρου. Εργασία για το βιβλίο «Παπούτσια με φτερά» Αναστασία Μπούτρου Εργασία για το βιβλίο «Παπούτσια με φτερά» α) Αν κάποιος έχει φαντασία, μπορεί και φαντάζεται έναν καλύτερο κόσμο. Κλείνει τα μάτια του και βλέπει αυτό που ποθεί. Αυτό το απόσπασμα εννοεί

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Συμπεριφοράς της εταιρίας SCA

Κώδικας Συμπεριφοράς της εταιρίας SCA Κώδικας Συμπεριφοράς της εταιρίας SCA Κώδικας Συμπεριφοράς της εταιρίας SCA Η SCA δεσμεύεται για τη δημιουργία αξιών για τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους καταναλωτές, τους μετόχους καθώς και για τους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑÏΟΥ Η αξία των ταξιδιών

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑÏΟΥ Η αξία των ταξιδιών ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ JEANNE D ARC ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑÏΟΥ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ Η αξία των ταξιδιών Πολλές φορές αναρωτιόμαστε ποιο είναι το πολυτιμότερο

Διαβάστε περισσότερα

Co-funded by the European Union Quest. Quest

Co-funded by the European Union Quest. Quest 1 Καλωσορίσατε στο παιχνίδι "Δώσε το στον επόμενο!" Co-funded by the European Union Ένα εργαλείο για να σας βοηθήσει να γνωρίσετε μια δικαιοσύνη φιλική προς το παιδί Παίκτες Ηλικία 14-18 4-6 2 Χρονών Βάλτε

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Πρώτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-6 Ώρα για δράση... 7-17 Σημειώσεις... 18 2 Μάθημα Πρώτο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε το ένα ένα λάθος που στερεί από όλους

Διαβάστε περισσότερα

O Πρόεδρος της Nissan Carlos Ghosn, διηγείται την εμπειρία του πίσω από το τιμόνι ενός αυτόνομου οχήματος.

O Πρόεδρος της Nissan Carlos Ghosn, διηγείται την εμπειρία του πίσω από το τιμόνι ενός αυτόνομου οχήματος. ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη Τηλ. : 2310

Διαβάστε περισσότερα

Μια έρευνα σχετικά με τη χρήση του Διαδικτύου από παιδιά προσχολικής ηλικίας έδειξε ότι είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ομάδα χρηστών του Διαδικτύου.

Μια έρευνα σχετικά με τη χρήση του Διαδικτύου από παιδιά προσχολικής ηλικίας έδειξε ότι είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ομάδα χρηστών του Διαδικτύου. Η χρήση των υπολογιστών με βάση την ηλικία των παιδιών Από 5 έως 6 ετών Από την ηλικία των 5 ετών, τα παιδιά αρχίζουν να θέλουν, να είναι ανεξάρτητα και να ζητάνε να εξερευνήσουν το διαδίκτυο μόνα τους.

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητής Δρ. Αβραάμ Παπασταθόπουλος. Δρ. Αβραάμ Παπασταθόπουλος

Εισηγητής Δρ. Αβραάμ Παπασταθόπουλος. Δρ. Αβραάμ Παπασταθόπουλος Εισηγητής Δύναμη: Η πιθανότητα που έχει ο «άνθρωπος» να είναι σε θέση να «περάσει» τις δικές του επιθυμίες μέσα από μία κοινωνική σχέση παρά την αντίσταση. Εξουσία: Η εξουσία ορίζεται ως το νόμιμο δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Τόμσεν Διάλογοι ή Περιμένοντας το Γεγονός

Τόμσεν Διάλογοι ή Περιμένοντας το Γεγονός Τόμσεν Διάλογοι ή Περιμένοντας το Γεγονός Η διαρροή του WikiLeaks με τους διαλόγους Τόμσεν-Βελκουλέσκου-Πέτροβα δεν ήρθε να προσθέσει κάτι αναπάντεχο ή εξαιρετικό για κάποιον που στοιχειωδώς αλλά τακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Καλλιτεχνικό και πολιτιστικό βοσκοτόπι με αφετηρία τη Δυτική Μακεδονία

Καλλιτεχνικό και πολιτιστικό βοσκοτόπι με αφετηρία τη Δυτική Μακεδονία The Whole Cow Καλλιτεχνικό και πολιτιστικό βοσκοτόπι με αφετηρία τη Δυτική Μακεδονία Σοφία Βόικου: Θέλω να δώσω στη γυναίκα τη θέση που πραγματικά της αρμόζει μέσα από τα βιβλία μου Οι ήρωες της Σοφίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER 1 Α Ομάδα «Κάθεσαι καλά, Γκέοργκ; Καλύτερα να καθίσεις, γιατί σκοπεύω να σου διηγηθώ μια ιστορία για γερά νεύρα». Με αυτόν τον τρόπο ο συγγραφέας του βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

πίστη είναι κάτι ανεξήγητο. Αυτός είναι ο Θεός στην Ευρύτερη Κοινότητα. Και από εδώ πρέπει να ξεκινήσετε.

πίστη είναι κάτι ανεξήγητο. Αυτός είναι ο Θεός στην Ευρύτερη Κοινότητα. Και από εδώ πρέπει να ξεκινήσετε. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ; ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ. Στην Ευρύτερη Κοινότητα, ο Θεός είναι εμπειρία. Στην Ευρύτερη Κοινότητα, ο Θεός είναι επικοινωνία βαθιών ενοράσεων και αναγνώρισης του ενός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ)

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ) 11 0 ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ Σχ.2014-15 Τμήμα Α1 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ) 1.Κριτήρια επιλογής θέματος Ενδιαφέρον περιεχόμενο Μας αρέσει αυτό το θέμα Είχαμε συνεργαστεί τα προηγούμενα χρόνια γι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα»

ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα» Ημερομηνία 8/4/2015 Μέσο Συντάκτης Link http://artpress.sundaybloody.com/ Βασίλης Κάργας http://goo.gl/di6ugf Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέαςεικονογράφος : «Τα παραμύθια είναι ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το ΕΠΜ_2014 Εκπαιδευτικό Έργο «Το Κινητό Μουσείο»

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλευτική Καθοδήγηση (Mentoring) ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕΝΤΟΡΑ: Οφέλη & Ερωτήσεις

Συμβουλευτική Καθοδήγηση (Mentoring) ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕΝΤΟΡΑ: Οφέλη & Ερωτήσεις Συμβουλευτική Καθοδήγηση (Mentoring) ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕΝΤΟΡΑ: Οφέλη & Ερωτήσεις Συμβουλές ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ-ΜΕΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Συνεργάζομαι 1 Προσωπική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Συνεργάζομαι 1 Προσωπική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Προσωπική Βελτίωση Συνεργάζομαι 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Τι είναι Συνεργασία 2. Γιατί χρειάζεται

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ STEVE WELLS GLOBAL FUTURIST, COO, FAST FUTURE, UK

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ STEVE WELLS GLOBAL FUTURIST, COO, FAST FUTURE, UK THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ STEVE WELLS GLOBAL FUTURIST, COO, FAST FUTURE, UK SECOND YOUTH SUMMIT THE FUTURE WORKPLACE: THE NEW JOBS THE NEW SKILLS The youth takes over ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 1 THE ECONOMIST

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι των δοντιών

Το παιχνίδι των δοντιών Το παιχνίδι των δοντιών Ρία Φελεκίδου Εικόνες: Γεωργία Στύλου Εκπαιδευτικό υλικό από τη συγγραφέα του βιβλίου [1] EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Διαβάστε περισσότερα

Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέας-εικονογράφος «Τα παραμύθια είναι ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα»

Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέας-εικονογράφος «Τα παραμύθια είναι ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα» Ημερομηνία 8/4/2015 Μέσο Συντάκτης Link artpress.sundaybloody.com Βασίλης Κάργας http://artpress.sundaybloody.com/?it_books=%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%bd%ce %B1-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7- %CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CE%B1%CF%82-

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή. «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT

Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή. «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT Roadmap to Growth Θεσσαλονίκη, 3 Μαΐου 2012 Κυρίες & Κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

Η Σφραγίδα των Προφητών

Η Σφραγίδα των Προφητών Η Σφραγίδα των Προφητών Όπως αποκαλύφθηκε στον Μάρσαλ Βιάν Σάμμερς στης 21 Μαΐου 2014 στο Μπόλντερ, Κολοράντο, ΗΠΑ Είναι πολύ σημαντικό Εμείς να μιλήσουμε τώρα για τη Σφραγίδα των Προφητών ώστε οι άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ι.Α. Τι είναι τα Α.Τ.Ι.Α. ;;;

Α.Τ.Ι.Α. Τι είναι τα Α.Τ.Ι.Α. ;;; Α.Τ.Ι.Α. Τι είναι τα Α.Τ.Ι.Α. ;;; Όταν θέσει κάποιος σε μία παρέα το ερώτημα τι επιτέλους είναι τα ΑΤΙΑ, μπορεί να πάρει πλήθος διαφορετικών απαντήσεων. Όλοι οι επιστήμονες και οι ερευνητές, έχουν χωριστεί

Διαβάστε περισσότερα

Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων

Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων Τίτλος βιβλίου: «Μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα» Συγγραφέας: Άννα Κοντολέων Εκδόσεις: Πατάκη ΕΡΓΑΣΙΕΣ: 1. Ένας έφηβος, όπως είσαι εσύ, προσπαθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ. Ροζ δορυφόροι

ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ. Ροζ δορυφόροι ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ Ροζ δορυφόροι Ερωτήσεις 1) Ειρηνικές χρήσεις δορυφόρων 2)Στρατιωτικές χρήσεις δορυφόρων; 3)Πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα 4)Πως θα είναι στο μέλλον; Ειρηνικές χρήσεις δορυφόρων Έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Naoki HigasHida. Γιατί χοροπηδώ. Ένα αγόρι σπάει τη σιωπή του αυτισμού. david MiTCHELL. Εισαγωγή:

Naoki HigasHida. Γιατί χοροπηδώ. Ένα αγόρι σπάει τη σιωπή του αυτισμού. david MiTCHELL. Εισαγωγή: Naoki HigasHida Γιατί χοροπηδώ Ένα αγόρι σπάει τη σιωπή του αυτισμού Εισαγωγή: david MiTCHELL 41 Ε13 Προτιμάς να είσαι μόνος σου; «Α, μην ανησυχείτε γι αυτόν προτιμά να είναι μόνος του». Πόσες φορές το

Διαβάστε περισσότερα

Πώς γράφεις αυτές τις φράσεις;

Πώς γράφεις αυτές τις φράσεις; Πρόλογος Όταν ήμουν μικρός, ούτε που γνώριζα πως ήμουν παιδί με ειδικές ανάγκες. Πώς το ανακάλυψα; Από τους άλλους ανθρώπους που μου έλεγαν ότι ήμουν διαφορετικός, και ότι αυτό ήταν πρόβλημα. Δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

e- EΚΦΡΑΣΗ- ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ για ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ εξετάσεις Γ λυκείου ΕΠΑ.Λ.

e- EΚΦΡΑΣΗ- ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ για ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ εξετάσεις Γ λυκείου ΕΠΑ.Λ. ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ για ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ εξετάσεις Γ λυκείου ΕΠΑ.Λ. ΜΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ποτέ, πια, πόλεμος! Μετά τις οδυνηρές εμπειρίες του τελευταίου Παγκοσμίου Πολέμου, θα περίμενε κανείς

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο άτομο θεωρείται παιδί;

Ποιο άτομο θεωρείται παιδί; Ποιο άτομο θεωρείται παιδί; Παιδιά θεωρούνται όλα τα αγόρια και τα κορίτσια από 0 έως 18 ετών. Ποια είναι τα δικαιώματα του παιδιού; Σύμφωνα με την Σύμβαση για τα Δικαιώματα των παιδιών Απαγόρευση διακρίσεων

Διαβάστε περισσότερα

20 Θετικοί γονείς Ευτυχισμένα παιδιά

20 Θετικοί γονείς Ευτυχισμένα παιδιά Η ανατροφή των παιδιών ώστε να γίνουν συναισθηματικά υγιείς, ευτυχισμένοι και υπεύθυνοι ενήλικες είναι ένα δύσκολο έργο. Οι γονείς έχουν την τάση να επικεντρώνονται σε εκείνες τις στιγμές κρίσης κατά τις

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό έντυπο διαχείριση κινδύνων υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας

Πληροφοριακό έντυπο διαχείριση κινδύνων υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας Πληροφοριακό έντυπο διαχείριση κινδύνων υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας Αυτό το πληροφοριακό έντυπο παρέχει γενικές οδηγίες στα πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) που εκτελούν μια επιχείρηση ή αναλαμβάνων

Διαβάστε περισσότερα

Τοκπασίδης Παναγιώτης Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA A ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Τοκπασίδης Παναγιώτης Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA A ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Τοκπασίδης Παναγιώτης Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA A ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Χαλκίδα, 2019 "Σταματήστε να σκέφτεστε τον Ρονάλντο και τον Μέσσι και προσπαθήστε να κάνετε το απλό",

Διαβάστε περισσότερα

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη CHIN ΡΑΔΙΟ Dr. Love Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη Ο Dr. LOVE ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CHIN 1993 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΣΠΥΡΟ-ΠΗΤΕΡ ΓΟΥΔΑ Tο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Κάπου στο μέσο του διαστήματος, στον γαλαξία σας ο υπερπληθυσμός έχει ξεφύγει και έχει φτάσει η στιγμή της επέκτασης σε διαγαλαξιακούς πλανήτες. Θα μεγαλώσετε τον στόλο σας, θα επεκτείνετε την

Διαβάστε περισσότερα

«Πώς υφαίνεται ο χρόνος»: Ένα μυθιστόρημα για το παρελθόν που επιστρέφει και...

«Πώς υφαίνεται ο χρόνος»: Ένα μυθιστόρημα για το παρελθόν που επιστρέφει και... «Πώς υφαίνεται ο χρόνος»: Ένα μυθιστόρημα για το παρελθόν που επιστρέφει και... «Πώς υφαίνεται ο χρόνος»: Ένα μυθιστόρημα για το παρελθόν που επιστρέφει και κάθε γυναίκα πρέπει να διαβάσει 10 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε ένα κόκκινο μπαλόνι σε έναν παιδότοπο. Ήταν μόνο του και παρόλο που τα παιδάκια έπαιζαν μαζί του, δεν είχε κανέναν φίλο που να είναι σαν κι αυτό. Όλη

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

Η ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Η ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ, ΑΝ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΗΣΗ, ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

T: Έλενα Περικλέους

T: Έλενα Περικλέους T: 7000 0090 www.greendot.com.cy Έλενα Περικλέους Ο πρασινομπαλίτσας επιστρέφει... γιατί τα παραμύθια λένε πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ Συγγραφή: Έλενα Περικλέους Εποπτεία: Άρτεμις Παλαιογιάννη / Σάκης Θεοδοσίου

Διαβάστε περισσότερα