Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή"

Transcript

1 Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Οδηγός διαχειριστή Απρίλιος

2 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Επισκόπηση... 3 Διαμόρφωση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή...4 Διαμόρφωση και ασφάλιση της εφαρμογής...4 Χρήση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή... 6 Εκτύπωση εργασιών σε αναμονή...6 Αντιμετώπιση προβλημάτων... 8 Προβλήματα με ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή...8 Προβλήματα αδειών χρήσης ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή...9 Παράρτημα Σημειώσεις Ευρετήριο...12

3 Επισκόπηση 3 Επισκόπηση Η Απελευθέρωση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης επιτρέπει στους πιστοποιημένους χρήστες να προβάλλουν και να απελευθερώνουν τις εργασίες εκτύπωσής τους που βρίσκονται σε αναμονή στον εκτυπωτή. Πρόσθετες απαιτούμενες εφαρμογές Για να λειτουργήσουν σωστά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της εφαρμογής, στον εκτυπωτή πρέπει να έχουν εγκατασταθεί και να εκτελούνται τα ακόλουθα: Μια εφαρμογή λειτουργικής μονάδας ελέγχου ταυτότητας. Η εφαρμογή αυτή καθιστά ασφαλή την πρόσβαση στη λειτουργία εργασιών σε αναμονή ζητώντας από τους χρήστες να συνδεθούν στον εκτυπωτή όταν επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία. Για ασφαλή πρόσβαση στην εφαρμογή, ρυθμίστε ένα πρότυπο ασφαλείας από τον Embedded Web Server (για παράδειγμα Εσωτερικοί λογαριασμοί). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Embedded Web Server Ασφάλεια: Οδηγός διαχειριστή του εκτυπωτή σας. Η εφαρμογή "Διαχείριση ασφαλείας esf". Η εφαρμογή αυτή καθιστά ασφαλή την πρόσβαση στη λειτουργία εργασιών σε αναμονή στον εκτυπωτή συσχετίζοντας τη λειτουργία με τη λειτουργική μονάδα ελέγχου ταυτότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη "Διαχείριση ασφαλείας esf", ανατρέξτε στον Οδηγό διαχειριστή της Διαχείρισης ασφαλείας esf. Σημειώσεις: Για μια λίστα με άλλες απαιτήσεις εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των υποστηριζόμενων εκτυπωτών και των απαιτούμενων εκδόσεων υλικολογισμικού, ανατρέξτε στο αρχείο Readme. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του εκτυπωτή ή τη χρήση των λειτουργιών του, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του εκτυπωτή. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αρχικής ρύθμισης, ανατρέξτε στον Οδηγό δικτύωσης που συνόδευε τον εκτυπωτή για πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση του εκτυπωτή σας στο δίκτυο.

4 Διαμόρφωση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή 4 Διαμόρφωση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή Ακόμα και αν έχει προηγηθεί ρύθμιση του εκτυπωτή, βεβαιωθείτε ότι όλες οι ρυθμίσεις έχουν διαμορφωθεί ώστε να είναι δυνατή η σωστή λειτουργία των χαρακτηριστικών ασφαλείας της εφαρμογής. Διαμόρφωση και ασφάλιση της εφαρμογής 1 Αποκτήστε πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης της εφαρμογής από τον Embedded Web Server. 2 Διαμορφώστε τις παρακάτω ρυθμίσεις: Κείμενο εικονιδίου Προσδιορίστε ένα όνομα για το εικονίδιο της εφαρμογής που εμφανίζεται στην αρχική οθόνη του εκτυπωτή. Εικονίδιο άνω βέλους Πραγματοποιήστε αναζήτηση σε ένα νέο αρχείο εικόνας που αντιπροσωπεύει το προφίλ στην αρχική οθόνη του εκτυπωτή. Εικονίδιο κάτω βέλους Πραγματοποιήστε αναζήτηση σε ένα νέο αρχείο εικόνας που εμφανίζεται όσο είναι πατημένο το εικονίδιο προφίλ. 3 Στο μενού "Επιλογές απελευθέρωσης" διαμορφώστε τις παρακάτω ρυθμίσεις: Μέθοδος απελευθέρωσης Επιλέξτε αν θα επιτρέπεται στους χρήστες να επιλέγουν τις εργασίες που θέλουν να εκτυπώσουν ή αν θα εκτυπώνονται όλες οι εργασίες σε εκκρεμότητα. Εμφάνιση των εργασιών εκτύπωσης με ταξινόμηση κατά Προσδιορίστε τη σειρά με την οποία θα εμφανίζονται οι εργασίες εκτύπωσης στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. 4 Κάτω από την επιλογή "Λήξη εργασίας", ορίστε το χρονικό όριο λήξης για εργασίες εκτύπωσης "Επαλήθευση" και "Επανάληψη". Σημείωση: Για να προσδιορίσετε το χρονικό όριο λήξης για εργασίες εκτύπωσης "Εμπιστευτική" και "Παρακράτηση", κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις ή στην επιλογή Διαμόρφωση και, στη συνέχεια, Ασφάλεια > Ρύθμιση εμπιστευτικής εκτύπωσης. 5 Στο μενού "Ρυθμίσεις για προχωρημένους", διαμορφώστε τις παρακάτω ρυθμίσεις εάν χρειάζεται: Να απαιτείται αναμονή όλων των εργασιών Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο ελέγχου για να απαιτείται η διατήρηση όλων των εργασιών στον εκτυπωτή μέχρι να απελευθερωθούν από εξουσιοδοτημένο χρήστη ή μέχρι να λήξουν. Η ενέργεια αυτή μετατρέπει όλους τους τύπους εργασιών σε εμπιστευτικές εργασίες εκτύπωσης. Στην περίπτωση εργασιών εκτύπωσης "Επανάληψη", οι εργασίες δεν θα εκτυπώνονται αυτόματα ούτε διατηρούνται μετά την εκτύπωση. Εκκαθάριση δεδομένων εκτύπωσης Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο ελέγχου για εκκαθάριση της μνήμης που σχετίζεται με κάθε εργασία εκτύπωσης, όταν γίνεται απελευθέρωση της εργασίας. 6 Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή. 7 Ασφαλίστε την πρόσβαση στις "Ασφαλείς εργασίες σε αναμονή". Σε εκτυπωτές όπου εκτελείται το Embedded Solutions Framework (esf), έκδοση 3.0 ή μεταγενέστερη: α Από τον Embedded Web Server, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις ή Διαμόρφωση. β Κάντε κλικ στις επιλογές Ασφάλεια > Ρυθμίσεις ασφαλείας.

5 Διαμόρφωση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή 5 γ Στο μενού "Σύνθετες ρυθμίσεις ασφαλείας", κάντε κλικ στις επιλογές Πρότυπο ασφαλείας > Προσθήκη προτύπου ασφαλείας. δ Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το πρότυπο ασφαλείας (για παράδειγμα, Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή). ε Από το μενού "Ρύθμιση ελέγχου ταυτότητας", επιλέξτε τη λειτουργική μονάδα ελέγχου ταυτότητας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να ασφαλίσετε την πρόσβαση στις "Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή" και έπειτα κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση προτύπου. στ Στο μενού "Σύνθετες ρυθμίσεις ασφαλείας" στο βήμα γ, κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχοι πρόσβασης. ζ Εάν χρειάζεται, ανοίξτε τον φάκελο Λύσεις συσκευής ή Εφαρμογές. η Από το μενού "Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή", επιλέξτε το πρότυπο ασφαλείας και κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή. Σε εκτυπωτές όπου εκτελείται το esf έκδοσης 2.0: α Από τον Embedded Web Server, αποκτήστε πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης της εφαρμογής "Διαχείριση ασφαλείας esf". β Από το μενού "Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή", επιλέξτε Πρόγραμμα-πελάτης ελέγχου ταυτότητας Smart Card. γ Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή.

6 Χρήση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή 6 Χρήση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή Εκτύπωση εργασιών σε αναμονή 1 Αφού ανοίξετε ένα έγγραφο, κάντε κλικ στην επιλογή Αρχείο > Εκτύπωση. 2 Επιλέξτε τη λειτουργία εκτύπωσης και αναμονής: Για χρήστες των Windows, κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες, Προτιμήσεις, Επιλογές ή Ρύθμιση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτύπωση και αναμονή ή στην επιλογή Άλλες επιλογές > Εκτύπωση και αναμονή. Για χρήστες Macintosh, από τις επιλογές εκτύπωσης ή από το μενού Copies & Pages επιλέξτε Job Routing. 3 Επιλέξτε τον τύπο εργασίας εκτύπωσης: Εμπιστευτική Σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε εργασίες εκτύπωσης στον εκτυπωτή μέχρι να συνδεθείτε και να τις απελευθερώσετε ή να τις διαγράψετε. Επαλήθευση Σας επιτρέπει να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο μιας εργασίας εκτύπωσης και να αποθηκεύσετε τα υπόλοιπα αντίγραφα στον εκτυπωτή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε το πρώτο αντίγραφο για να δείτε εάν σας ικανοποιεί, πριν να εκτυπώσετε τα υπόλοιπα. Παρακράτηση Σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε εργασίες εκτύπωσης στον εκτυπωτή. Επανάληψη Σας επιτρέπει να εκτυπώσετε όλα τα αντίγραφα μιας εργασίας εκτύπωσης και να την αποθηκεύσετε στον εκτυπωτή ώστε να μπορείτε να εκτυπώσετε επιπλέον αντίγραφα αργότερα. Μπορείτε να εκτυπώσετε επιπλέον αντίγραφα, με την προϋπόθεση ότι η εργασία είναι αποθηκευμένη στον εκτυπωτή. Σημειώσεις: Οι εργασίες εκτύπωσης "Εμπιστευτική", "Επαλήθευση" και "Παρακράτηση" διαγράφονται αυτόματα από τη μνήμη μετά την εκτύπωσή τους. Οι εργασίες εκτύπωσης "Επανάληψη" διατηρούνται σε αναμονή στον εκτυπωτή μέχρι να τις διαγράψετε. Εάν επιλεγεί το πλαίσιο ελέγχου Να απαιτείται αναμονή όλων των εργασιών, τότε όλες οι εργασίες εκτύπωσης "Επανάληψη" θα μετατραπούν σε εργασίες εκτύπωσης "Εμπιστευτική". 4 Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη από τον κατάλογο LDAP. Για μια εμπιστευτική εργασία εκτύπωσης θα πρέπει να πληκτρολογήσετε επίσης έναν τετραψήφιο κωδικό PIN. Σημείωση: Καθώς απαιτείται έλεγχος ταυτότητας προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τον εκτυπωτή ή την εφαρμογή, δεν θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό PIN όταν εκτυπώνετε εμπιστευτικές εργασίες με χρήση αυτής της εφαρμογής. Ο κωδικός PIN απαιτείται μόνο για την εκτύπωση εμπιστευτικών εργασιών με χρήση της λειτουργίας εργασιών σε αναμονή που είναι ενσωματωμένη στον εκτυπωτή. 5 Κάντε κλικ στο OK ή στην επιλογή Εκτύπωση. 6 Από την αρχική οθόνη του εκτυπωτή, αγγίξτε το εικονίδιο εφαρμογών. 7 Εάν σας ζητηθεί, καταχωρίστε τα διαπιστευτήρια ελέγχου ταυτότητας. 8 Επιλέξτε την εργασία ή τις εργασίες που θέλετε να εκτυπώσετε, προσδιορίστε τον αριθμό των αντιγράφων προς εκτύπωση και εκτυπώστε την εργασία.

7 Χρήση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή 7 Σημείωση: Ανάλογα με το πώς έχει διαμορφωθεί η εφαρμογή, όλες οι εργασίες στην ουρά απελευθέρωσης εκτύπωσης μπορεί να εκτυπωθούν αυτόματα όταν αγγίξετε το εικονίδιο της εφαρμογής. Εάν θέλετε να διαγράψετε τις επιλεγμένες εργασίες από την ουρά απελευθέρωσης εκτύπωσης, επιλέξτε Διαγραφή.

8 Αντιμετώπιση προβλημάτων 8 Αντιμετώπιση προβλημάτων Προβλήματα με ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Μήνυμα σφάλματος "Αδύνατος ο προσδιορισμός του αναγνωριστικού χρήστη. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του συστήματος". Αυτό το σφάλμα υποδηλώνει ότι η λειτουργική μονάδα ελέγχου ταυτότητας δεν έχει ορίσει το αναγνωριστικό χρήστη για την περίοδο λειτουργίας. Δοκιμάστε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα: Βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί σωστά το αναγνωριστικό χρήστη για την περίοδο λειτουργίας 1 Από τον Embedded Web Server, αποκτήστε πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης εφαρμογής της λειτουργικής μονάδας ελέγχου ταυτότητας. 2 Βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση που προσδιορίζει το αναγνωριστικό χρήστη έχει διαμορφωθεί σωστά. 3 Αποθηκεύστε τις αλλαγές σας. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή είναι ασφαλής Ανατρέξτε στην ενότητα Διαμόρφωση και ασφάλιση της εφαρμογής στη σελίδα 4. Μήνυμα σφάλματος "Δεν υπάρχουν διαθέσιμες εργασίες για τον [χρήστης]" Δοκιμάστε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα: Βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί σωστά το αναγνωριστικό χρήστη για την περίοδο λειτουργίας 1 Από τον Embedded Web Server, αποκτήστε πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης εφαρμογής της λειτουργικής μονάδας ελέγχου ταυτότητας. 2 Βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση που προσδιορίζει το αναγνωριστικό χρήστη έχει διαμορφωθεί σωστά. 3 Αποθηκεύστε τις αλλαγές σας. Βεβαιωθείτε ότι οι εργασίες στάλθηκαν στον σωστό εκτυπωτή και ότι δεν έχουν λήξει Ο χρήστης μπορεί να έχει στείλει την εργασία ή τις εργασίες σε διαφορετικό εκτυπωτή ή οι εργασίες μπορεί να διαγράφηκαν αυτόματα γιατί δεν εκτυπώθηκαν εγκαίρως.

9 Αντιμετώπιση προβλημάτων 9 Οι εργασίες εκτυπώνονται αμέσως Βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης επιλέγει τη λειτουργία εκτύπωσης και αναμονής Για τις εργασίες που θα διατηρούνται σε αναμονή στον εκτυπωτή, οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν τη λειτουργία εκτύπωσης και αναμονής στο πρόγραμμα οδήγησης εκτύπωσης κατά την εκτύπωση εργασιών. Ανατρέξτε στην ενότητα Εκτύπωση εργασιών σε αναμονή στη σελίδα 6. Προβλήματα αδειών χρήσης ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή Σφάλμα άδειας χρήσης Δοκιμάστε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα: Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε άδεια χρήσης για την εφαρμογή Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά αδείας, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Lexmark στην περιοχή σας. Βεβαιωθείτε ότι η άδεια χρήσης είναι ενημερωμένη 1 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ΙΡ του εκτυπωτή. Σημείωση: Δείτε τη διεύθυνση IP του εκτυπωτή στο τμήμα TCP/IP του μενού "Δίκτυο/Θύρες". 2 Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις ή Διαμόρφωση. 3 Ανάλογα με το μοντέλο εκτυπωτή, κάνετε ένα από τα παρακάτω: Κάντε κλικ στις επιλογές Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών. Κάντε κλικ στις επιλογές Λύσεις συσκευής > Λύσεις (esf). Κάντε κλικ στην επιλογή Embedded Solutions. 4 Κάντε κλικ στην κατάσταση της άδειας χρήσης της εφαρμογής από τη λίστα. 5 Ενημερώστε την άδεια χρήσης.

10 Παράρτημα 10 Παράρτημα Πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης της εφαρμογής με χρήση του Embedded Web Server 1 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ΙΡ του εκτυπωτή. Σημείωση: Δείτε τη διεύθυνση IP στο τμήμα TCP/IP στο μενού "Δίκτυο/Θύρες". 2 Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις ή Διαμόρφωση. 3 Ανάλογα με το μοντέλο εκτυπωτή, κάνετε ένα από τα παρακάτω: Κάντε κλικ στις επιλογές Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών. Κάντε κλικ στις επιλογές Λύσεις συσκευής > Λύσεις (esf). Κάντε κλικ στην επιλογή Embedded Solutions. 4 Επιλέξτε την εφαρμογή από τη λίστα και κάντε κλικ στην επιλογή Διαμόρφωση. Εξαγωγή ή εισαγωγή αρχείου διαμόρφωσης με χρήση του Embedded Web Server 1 Αποκτήστε πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης της εφαρμογής από τον Embedded Web Server. 2 Πραγματοποιήστε εξαγωγή ή εισαγωγή του αρχείου διαμόρφωσης. Σημειώσεις: Αν προκύψει σφάλμα Εξαντλήθηκε η μνήμη JVM, επαναλάβετε τη διαδικασία εξαγωγής μέχρι να αποθηκευτεί το αρχείο διαμόρφωσης. Αν λήξει το χρονικό όριο και εμφανιστεί κενή οθόνη, ανανεώστε το πρόγραμμα περιήγησης και κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή. Χορήγηση αδειών χρήσης εφαρμογών Για τη χρήση των εφαρμογών σε συγκεκριμένους εκτυπωτές απαιτείται να υπάρχει έγκυρη άδεια χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά αδείας για μια εφαρμογή και για κάθε άλλη πληροφορία σχετικά με τις άδειες χρήσης, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Lexmark στην περιοχή σας.

11 Σημειώσεις 11 Σημειώσεις Σημείωση για την έκδοση Απρίλιος 2013 Η ακόλουθη παράγραφος δεν ισχύει στις χώρες στις οποίες οι εν λόγω όροι είναι ασύμβατοι με το εθνικό δίκαιο: Η LEXMARK INTERNATIONAL, INC. ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΩΣ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Ορισμένες χώρες δεν επιτρέπουν την αποποίηση ρητών ή σιωπηρών εγγυήσεων σε συγκεκριμένες συναλλαγές και, συνεπώς, η παρούσα δήλωση μπορεί να μην έχει ισχύ για εσάς. Το παρόν εγχειρίδιο είναι πιθανό να περιέχει ανακριβή τεχνικά στοιχεία ή τυπογραφικά σφάλματα. Οι περιεχόμενες πληροφορίες υπόκεινται σε περιοδικές αλλαγές. Οι δε αλλαγές ενσωματώνονται σε μεταγενέστερες εκδόσεις. Βελτιώσεις ή αλλαγές στα προϊόντα ή στα προγράμματα που περιγράφονται μπορούν να πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε. Οι αναφορές στην παρούσα έκδοση σε προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες δεν υποδηλώνουν την πρόθεση του κατασκευαστή να διαθέσει τα παραπάνω σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Οποιαδήποτε αναφορά του κατασκευαστή σε κάποιο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία δεν γίνεται για να δηλώσει ή να υπονοήσει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το συγκεκριμένο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία. Στη θέση αυτών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε λειτουργικά ισότιμο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία δεν παραβιάζει κάποιο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αξιολόγηση και η επαλήθευση της λειτουργίας σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες, εκτός αυτών που έχει καθορίσει ρητά ο κατασκευαστής, αποτελεί ευθύνη του χρήστη. Για την τεχνική υποστήριξη της Lexmark, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Για πληροφορίες σχετικά με αναλώσιμα και λήψεις, επισκεφτείτε τη διεύθυνση Lexmark International, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Εμπορικά σήματα Η ονομασία Lexmark και το λογότυπο Lexmark είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Lexmark International, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Όλα τα λοιπά εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. GOVERNMENT END USERS The Software Program and any related documentation are "Commercial Items," as that term is defined in 48 C.F.R , "Computer Software" and "Commercial Computer Software Documentation," as such terms are used in 48 C.F.R or 48 C.F.R , as applicable. Consistent with 48 C.F.R or 48 C.F.R through , as applicable, the Commercial Computer Software and Commercial Software Documentation are licensed to the U.S. Government end users (a) only as Commercial Items and (b) with only those rights as are granted to all other end users pursuant to the terms and conditions herein.

12 Ευρετήριο 12 Ευρετήριο E Embedded Web Server πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης 10 Α αδύνατος ο προσδιορισμός του αναγνωριστικού χρήστη 8 αντιμετώπιση προβλημάτων αδύνατος ο προσδιορισμός του αναγνωριστικού χρήστη 8 δεν υπάρχουν διαθέσιμες εργασίες για τον χρήστη 8 οι εργασίες δεν διατηρούνται σε αναμονή στον εκτυπωτή 9 οι εργασίες εκτυπώνονται αμέσως 9 σφάλμα άδειας χρήσης 9 απελευθέρωση εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή 6 ασφάλεια πρόσβασης στις "Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή" 4 Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή ασφάλεια πρόσβασης στην εφαρμογή 4 διαμόρφωση 4 επισκόπηση 3 πρόσθετες απαιτούμενες εφαρμογές 3 χρήση από τον εκτυπωτή 6 Δ δεν υπάρχουν διαθέσιμες εργασίες για τον χρήστη 8 διαγραφή εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή 6 Ε εισαγωγή αρχείου διαμόρφωσης με χρήση του Embedded Web Server 10 εισαγωγή αρχείου διαμόρφωσης με χρήση του Embedded Web Server 10 εκτύπωση εργασιών σε αναμονή 6 εκτύπωση και αναμονή ενεργοποίηση 6 εμπιστευτικές εργασίες εκτύπωσης 4, 6 εξαγωγή αρχείου διαμόρφωσης με χρήση του Embedded Web Server 10 εξαγωγή αρχείου διαμόρφωσης με χρήση του Embedded Web Server 10 επαλήθευση εργασιών εκτύπωσης 4, 6 επανάληψη εργασιών εκτύπωσης 4, 6 επιλογές απελευθέρωσης εκτύπωσης διαμόρφωση 4 επισκόπηση Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή 3 εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή απελευθέρωση 6 διαγραφή 6 τύποι 4, 6 εργασίες σε αναμονή εκτύπωση 6 εφαρμογές άδειες χρήσης 10 Ο οι εργασίες δεν διατηρούνται σε αναμονή στον εκτυπωτή 9 οι εργασίες εκτυπώνονται αμέσως 9 Π παρακράτηση εργασιών εκτύπωσης 4, 6 πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης με χρήση του Embedded Web Server 10 πρόσθετες απαιτούμενες εφαρμογές 3 Ρ ρυθμίσεις λήξης εργασίας διαμόρφωση 4 ρυθμίσεις λήξης εργασίας εκτύπωσης διαμόρφωση 4 Σ σελίδα διαμόρφωσης εφαρμογής πρόσβαση 10 σφάλμα άδειας χρήσης 9 Τ τύποι εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή 4, 6 Χ χορήγηση αδειών χρήσης εφαρμογών 10

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Έκδοση 3.0 Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή Αποστολή προγράμματος οδήγησης Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2013 www.lexmark.com Επισκόπηση 2 Επισκόπηση Η επιλογή Αποστολή προγράμματος οδήγησης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα ένα πρόγραμμα οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμες και αγαπημένα. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και αγαπημένα. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και αγαπημένα Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο συντόμευσης. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Κέντρο συντόμευσης. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Κέντρο συντόμευσης Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων εκτυπωτή...5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή Αντιγραφή κάρτας Έκδοση 4.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Χρήση της λειτουργίας Eco-Mode...

Διαβάστε περισσότερα

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή Card Copy Έκδοση 4.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5

Διαβάστε περισσότερα

Shortcut Center. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Shortcut Center. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Shortcut Center Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων εκτυπωτή...5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Διαχείριση των ρυθμίσεων εξοικονόμησης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 2015 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις...4 Lexmark CS310, CS410

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Card Authentication. Οδηγός διαχειριστή

Card Authentication. Οδηγός διαχειριστή Card Authentication Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση προαπαιτούμενων... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5 Προσθήκη εσωτερικού λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 207 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις... 4 Lexmark CS30, CS40

Διαβάστε περισσότερα

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή Scan Center Έκδοση 1.1 Οδηγός διαχειριστή Σεπτέμβριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης... 6 Διαμόρφωση της εφαρμογής...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Αύγουστος 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις...3 Τύπος εκτυπωτή 5027...3 Τύπος εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 2012 www.lexmark.com Σημείωση για την έκδοση Ιανουάριος 2012 Η ακόλουθη παράγραφος δεν ισχύει στις χώρες στις

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογή προβολής. Έκδοση 4.5. Οδηγός διαχειριστή

Προσαρμογή προβολής. Έκδοση 4.5. Οδηγός διαχειριστή Προσαρμογή προβολής Έκδοση 4.5 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

AccuRead OCR. Οδηγός διαχειριστή

AccuRead OCR. Οδηγός διαχειριστή AccuRead OCR Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Απαιτήσεις συστήματος...4 Υποστηριζόμενες εφαρμογές...4 Υποστηριζόμενες μορφές

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint Εγχειρίδιο Χρήστη AirPrint ΠΡΟΛΟΓΟΣ Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες αυτού του εγγράφου είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Display Customization

Display Customization Display Customization Έκδοση 4.5 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5 Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

HP Workspace. Οδηγός χρήσης

HP Workspace. Οδηγός χρήσης HP Workspace Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Η ονομασία Google Drive είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η ονομασία Windows είναι

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 9/9 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο εισόδου του τροφοδότη εγγράφων. Ρυθμίστε τον. Πατήστε το

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 7 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Αρχική σελίδα υπηρεσιών Κατάσταση εργασίας Οθόνη αφής Έναρξη Καθαρισμός όλων Τερματισμός. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Υπηρεσίες ιαδικτύου

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Υπηρεσίες ιαδικτύου Έκδοση 1.0 09/10 Xerox ColorQube 9301/9302/9303 2010 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα μη δημοσιευμένα δικαιώματα προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας των Ηνωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Java αποτελεί εμπορικό σήμα της Sun Microsystems, Inc στις Η.Π.Α. Το λογότυπο SD αποτελεί εμπορικό

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Πίνακας περιεχομένων Συνοπτικές οδηγίες χρήσης... 1 Σμίκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Σεχνικό έγγραφο για προϊόντα HP LaserJet Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 1 Λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας... 1 Προδιαμορφωμένες ρυθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Σμίκρυνση ή μεγέθυνση εικόνας αντιγράφου 1. Στην αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί Αντιγραφή. 2. Πατήστε το κουμπί Σμίκρυνση/Μεγέθυνση. 3. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Εφαρμογή Xerox App Gallery Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 702P03997 Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Xerox App Gallery

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL

Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL Εγκατάσταση λογισμικού Σημείωση για τη σύνδεση USB: Μην συνδέσετε το καλώδιο USB μέχρι να εμφανιστεί η σχετική ειδοποίηση. Εάν εμφανιστεί αυτή η οθόνη, κάντε

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Java είναι εµπορικό σήµα της εταιρείας Sun Microsystems, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες. Το λογότυπο

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP LaserJet P3010 Series Οδηγός χρήσης Ενσωματωμένου διακομιστή Web HP

Εκτυπωτής HP LaserJet P3010 Series Οδηγός χρήσης Ενσωματωμένου διακομιστή Web HP Εκτυπωτής HP LaserJet P3010 Series Οδηγός χρήσης Ενσωματωμένου διακομιστή Web HP www.hp.com/support/ljp3010series Ενσωματωμένος διακομιστής web HP LaserJet P3010 Οδηγός χρήσης Πνευματικά δικαιώματα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και κρατήστε το πρόχειρο για μελλοντική αναφορά. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Connect Portal Για τη χρήση των online υπηρεσιών ŠKODA Connect απαιτείται προηγούμενη εγγραφή του χρήστη και του οχήματος στον ιστότοπο Connect Portal καθώς και η ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Java είναι εµπορικό σήµα της εταιρείας Sun Microsystems, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες. Το λογότυπο

Διαβάστε περισσότερα

Σταματά κάθε δραστηριότητα του εκτυπωτή. 7 Κουμπί Πίσω Επιστροφή στην προηγούμενη οθόνη. Μετάβαση στην αρχική οθόνη

Σταματά κάθε δραστηριότητα του εκτυπωτή. 7 Κουμπί Πίσω Επιστροφή στην προηγούμενη οθόνη. Μετάβαση στην αρχική οθόνη Σύντομη αναφορά Χρήση του μοντέλου εκτυπωτή με οθόνη 2,4 ιντσών Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 1 2 3 4 5 Στοιχείο 5 Κουμπί αναστολής λειτουργίας 6 Κουμπί Διακοπή ή Άκυρο

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίες λειτουργίες

Κορυφαίες λειτουργίες Κορυφαίες λειτουργίες Περιεχόμενα Κοινή χρήση συσκευής USB στο δίκτυο...3 Κοινή χρήση εκτυπωτή USB...5 Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή Mac με το Time Machine...6 Εφαρμογή NETGEAR genie...8

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ http://h2056wwwhp.com/portal/site/hpsc/template.page/public/psi... 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ Για το σπίτι Για την επιχείρηση Υποστήριξη Είσοδος Εγγραφή Βοήθεια ιστότοπου HP Color LaserJet 3600 Printer series

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης λειτουργιών σάρωσης XE3024EL0-2 Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει οδηγίες για: Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail στη σελίδα 1 Εγκατάσταση της λειτουργίας Σάρωση σε θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer"

Οδηγός Χρήστη για τον RICOH Printer series Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer" Επισκόπηση Έκδοση για Windows Έκδοση για Mac Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πώς θα διαβάσετε το εγχειρίδιο... 2 1. Επισκόπηση Εισαγωγή στο «RICOH

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση TM Norton AntiVirus Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...2 Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στα εγχειρίδια... 2 Αποποίηση ευθυνών... 3 Σημειώσεις... 3 Τι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

1. Βασικές Λειτουργίες των Windows

1. Βασικές Λειτουργίες των Windows 1. Βασικές Λειτουργίες των Windows Α - Εκκίνηση του Υπολογιστή και των Windows XP Για να εκκινήσουμε τον υπολογιστή μας πατάμε το κουμπί ανοίγματος της μονάδας συστήματος και το αντίστοιχο κουμπί της οθόνης.

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης Asset Management Software Client Module Οδηγός χρήσης Μονάδα-πελάτης Kodak Asset Management Software Κατάσταση και ρυθμίσεις πόρων... 1 Μενού κατάστασης πόρων... 2 Μενού ρυθμίσεων πόρων... 3 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές κάρτες µέσων Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές κάρτες µέσων Οδηγός χρήσης Εξωτερικές κάρτες µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα του κατόχου του. Η επωνυµία Java είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Για όλους τους χρήστες Εισαγωγή... 3 Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...3 Εμπορικά σήματα...4

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 Η ευπάθεια του διακοµιστή MicroServer της Xerox πιθανόν να µην επιτρέψει την πρόσβαση στην υπηρεσία. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR

Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR Εφαρμογή κωδικού QR της Xerox Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 702P03999 Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή κωδικού QR (Ταχείας απόκρισης) με τις ακόλουθες εφαρμογές:

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια Aυτος ο οδηγος περιλαµβανει: "Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια" στη σελιδα 23. "Αντιµετωπιση προβληµατων εγκαταστασης" στη σελιδα 24. "Ευρεση περισσοτερων πληροφοριων" στη σελιδα 28. Πληροφοριες σχετικα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ασφάλειας. Οδηγίες Λειτουργίας

Οδηγός Ασφάλειας. Οδηγίες Λειτουργίας Οδηγίες Λειτουργίας Οδηγός Ασφάλειας Για την ασφαλή και σωστή χρήση, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις Πληροφορίες Ασφάλειας στο "Διαβάστε Πρώτα Αυτό" πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline Οδηγός χρήσης Linksys PLEK500 Προσαρμογέας δικτύου Powerline Πίνακας περιεχομένων Επισκόπηση.............. 3 Χαρακτηριστικά.................. 3 Πώς λειτουργεί το δίκτυο Powerline........... 4 Παράδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions Οδηγός χρήσης του SmartSolutions 2009 www.lexmark.com Περιεχόμενα Πληροφορίες για το SmartSolutions...4 Τι είναι οι λύσεις SmartSolutions;...4 Συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος...6 Κατανόηση του Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Αυτός ο οδηγός περιγράφει την γρήγορη εγκατάσταση με τον οδηγό Smart Wizard της NETGEAR καθώς και την εγκατάσταση μεμονωμένου προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων

Κάρτες εξωτερικών µέσων Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα του κατόχου του. Η επωνυµία Java είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Οδηγός διαχειριστή. Λογαριασμοί χρηστών. Διαμόρφωση εκτυπωτή. Διαχείριση εκτύπωσης. Έκδοση 1.0

Πλατφόρμα Cloud. Οδηγός διαχειριστή. Λογαριασμοί χρηστών. Διαμόρφωση εκτυπωτή. Διαχείριση εκτύπωσης. Έκδοση 1.0 Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός διαχειριστή Λογαριασμοί χρηστών Διαμόρφωση εκτυπωτή Διαχείριση εκτύπωσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...4 Επισκόπηση...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp

Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp MAKING MODERN LIVING POSSIBLE SOLAR INVERTERS Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp Σειρά DLX Αντιστροφείς με ενσωματωμένη λειτουργία ConnectSmart www.danfoss.com/solar Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1. Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα