ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 14 Νοεµβρίου 2011

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 14 Νοεµβρίου 2011"

Transcript

1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 14 Νοεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX Η Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή ανακοινώνει µέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εβδοµάδα 03 έως 07 Οκτωβρίου 2011 για τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήµατος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Τα προϊόντα που αναφέρονται στις εβδοµαδιαίες κοινοποιήσεις του RAPEX είτε έχουν εντοπιστεί από τις αρµόδιες αρχές κρατών µελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουν κριθεί ως µη ασφαλή, µε αποτέλεσµα να απαγορευτεί η διάθεσή στην αγορά, είτε ο ίδιοι οι παραγωγοί -έχοντας εντοπίσει κάποιο δυνητικό κίνδυνο που µπορεί αυτά να παρουσιάσουν- έχουν προβεί σε εθελούσια απόσυρσή από την αγορά και καταναλωτές, στα πλαίσια των υποχρεώσεων βάσει του Άρθρου 5 της ΚΥΑ Ζ3-2810/2004 «Γενική Ασφάλεια των Προϊόντων». Η απαγόρευση διάθεσής στην αγορά µπορεί να αρθεί εφόσον το ελάττωµα που τα καθιστά µη ασφαλή επιδέχεται διόρθωσης και οι παραγωγοί προβούν στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες. Η Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή (Γ.Γ.Κ.) έχει καθιερώσει τη δηµοσίευση των εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για µη ασφαλή προϊόντα (RAPEX) στην Ελληνική γλώσσα, όπως µεταφέρθηκαν στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας της Γ.Γ.Κ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση Η Γ.Γ.Κ. προβαίνει στη ηµοσίευση αυτών και στον Τύπο, προκειµένου αφενός να υπάρχει δυνατότητα άµεσης ενηµέρωσης του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού και αφετέρου οι τυχόν διακινητές των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά να προβαίνουν σε άµεση απόσυρσή και ταυτόχρονη ενηµέρωση της εκάστοτε αρµόδιας αρχής για την επιτήρηση της αγοράς, ανάλογα µε την κατηγορία στην οποία υπάγεται το προϊόν. Επισηµαίνεται ότι σε περίπτωση διαπίστωσης από τις αρµόδιες ελεγκτικές αρχές οι οποίες ενεργοποιούνται αµέσως µετά από κάθε ειδοποίηση µέσω του συστήµατος RAPEX ή ύστερα από καταγγελίες καταναλωτών ότι τα προϊόντα αυτά εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, η Γ.Γ.Κ. θα επιβάλλει αυστηρές διοικητικές κυρώσεις µε βάση το Νόµο 2251/94, σε όλους όσους εµπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησής των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά.

2 Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) - Εβδοµαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων µέσω RAPEX Αναφορά No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα /11 ΓΑΛΛΙΑ Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Μπάλα γίγας "GIGA BALL LEXIBOOK" Μάρκα: LEXIBOOK ref.: GB001-02, Giga Ball (small model) GB001_03BX03/10, Barcode: Περιγραφή: Η Μπάλα γίγας, παιχνίδι εξωτερικού χώρου (διαµέτρου 155cm), είναι µια µεγάλη µπάλα, διαµέτρου µεγαλύτερης από 1,5m, κατασκευασµένη από φουσκωτά κελιά µονά και διπλά, κίτρινου χρώµατος ή διαφανούς. Έχει ένα κοίλο κέντρο µε δύο ανοίγµατα που επιτρέπουν στο παιδί, ηλικίας 4 ετών και άνω, να σκαρφαλώσει σε αυτό, να κυλήσει, να συρθεί, να στριφογυρίσει, να πηδήξει, να κάνει τούµπες και να κάνει ακροβατικά. Πωλείται σε χάρτινη συσκευασία µε φωτογραφίες οµάδας παιδιών που χοροπηδούν στο γρασίδι. Εγκαύµατα εγκαυµάτων επειδή, σε περίπτωση που πιάσει φωτιά, η ταχύτητα και η διάδοση της φλόγας είναι πάρα πολύ µεγάλη. Επιπλέον, το προϊόν δεν περιέχει τις απαραίτητες προειδοποιήσεις, ενδείξεις σχετικά µε τις οδηγίες συναρµολόγησης και συντήρησης. συµµορφώνεται µε τα σχετικά Ευρωπαϊκά πρότυπα EN 71-1 και Εθελοντική παύση πωλήσεων και απόσυρση από την αγορά από τον διανοµέα.

3 2 1115/11 ΓΑΛΛΙΑ Κατηγορία: Κοσµήµατα Προϊόν: Κολιέ για µωρό από κεχριµπάρι Μάρκα: KADOLIS Στραγγαλισµός στραγγαλισµού αφού µπορεί να πιαστεί σε ένα ακίνητο αντικείµενο ενώ φοριέται από ένα µωρό. Εθελοντική παύση πωλήσεων. Περιγραφή: Κολιέ από κεχριµπάρι µε ωοειδείς χάντρες που χωρίζονται µε κόµπους. Φέρει σφαιροειδές κούµπωµα. Χώρα προέλευσης: Λιθουανία /11 ΙΣΠΑΝΙΑ Προϊόν: Μπλούζα για κορίτσια Μάρκα: GINKANA Μοντέλο: Bejar. Μεγέθη: 02 έως 14 Περιγραφή: Το συγκεκριµένο είδος είναι µπλούζα µε εκτύπωση και διακοσµητικό φιόγκο στο λαιµό. Στραγγαλισµός στραγγαλισµού εξαιτίας του διακοσµητικού φιόγκου στην περιοχή του λαιµού και του κεφαλιού. πρότυπο EN Χώρα προέλευσης: Μαρόκο

4 4 1117/11 ΓΑΛΛΙΑ Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Φουσκωτός πύραυλος Μάρκα: Άγνωστη Άγνωστος Περιγραφή: Λευκός φουσκωτός πύραυλος αντίγραφο του Ariane 5. Χώρα προέλευσης: Ολλανδία Χηµικός Το προϊόν ενέχει χηµικό κίνδυνο επειδή το πλαστικοποιηµένο υλικό περιέχει δι-ισοεννεΰλιοφθαλικό εστέρα (DINP) (29.5% στη βαλβίδα, 16.5% στο λευκό πλαστικό και 18.3% στο γκρι πλαστικό). Σύµφωνα µε τον Κανονισµό REACH οι φθαλικές ενώσεις DEHP, DBP και BBP είναι απαγορευµένες σε όλα τα παιχνίδια και στα είδη παιδικής φροντίδας, ενώ οι φθαλικές ενώσεις DINP, DIDP και DNOP απαγορεύονται σε παιχνίδια ή είδη παιδικής φροντίδας που µπορούν τα παιδιά να τα βάλουν στο στόµα. Εθελοντική απόσυρση από την αγορά και καταναλωτές /11 ΙΣΠΑΝΙΑ Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Κουδουνίστρα Μάρκα: BABY GIFT Αριθµός µοντέλου 3212, ref.: 63228, Barcode: Πνιγµός πνιγµού επειδή µπορεί εύκολα να σπάσει, απελευθερώνοντας µικρές µπάλες που περιέχονται εντός, δηµιουργώντας µικρά κοµµάτια. Περιγραφή: Το παιχνίδι κουδουνίστρα αποτελείται από µία σφαίρα µε άξονα, στον οποίο υπάρχουν τέσσερα χρωµατιστά δακτυλίδια. Επίσης περιέχει 24 χρωµατιστούς κύβους για εκπαιδευτικούς λόγους. Το προϊόν είναι συσκευασµένο σε κουτί από χαρτόνι µε διαφανές πλαστικό στο µπροστινό µέρος. Στο µπροστινό µέρος αναγράφει τις φράσεις: «ώρο για µωρό. Παιχνίδια και Χαρά. ΗΛΙΚΙΑ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. Ευχάριστη υφή. Για άγγιγµα από µωρό και επαφή µε τα δόντια. Βοήθηµα για ανάπτυξη. ιασκέδαση και διασκεδαστικό συµµορφώνεται µε την Οδηγία Ασφάλειας Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 71-1.

5 παιχνίδι δραστηριότητας για ένα χαρούµενο µωρό». Στο πίσω µέρος της συσκευασίας υπάρχει αυτοκόλλητο που αναφέρει τον εισαγωγέα και τον αριθµό αναφοράς. Επίσης φέρει το σήµα CE, το σύµβολο ηλικιακού περιορισµού και την προειδοποίηση «Κίνδυνος, µικρά κοµµάτια θα µπορούσαν να καταποθούν ή να εισπνευθούν» /11 Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: Life Beach Άγνωστος Περιγραφή: Κόκκινο µπικίνι για κορίτσια. Το πάνω µέρος είναι διακοσµηµένο µε µοτίβο κίτρινου λουλουδιού και το κάτω µέρος µε κορδόνι κίτρινου και λευκού χρώµατος. Μέγεθος: 134. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας των κορδονιών περίσφιξης µε ελεύθερα άκρα, των λειτουργικών κορδονιών τα οποία δένουν στην πλάτη και ενός κορδονιού στην περιοχή της µέσης. πρότυπο EN την αγορά και /11 ΓΑΛΛΙΑ Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Φουσκωτό παιχνίδι πράσινου χρώµατος σχήµατος εξωγήινου "Green inflatable alien" Χηµικός Το προϊόν ενέχει χηµικό κίνδυνο επειδή το πλαστικοποιηµένο υλικό περιέχει 34.1% δι (2- αιθυλεξυλ) φθαλικό Εθελοντική απόσυρση από την αγορά και καταναλωτές.

6 Μάρκα: Άγνωστη Άγνωστος Περιγραφή: Φουσκωτό παιχνίδι σχήµατος εξωγήινου πράσινου χρώµατος που φέρει την φράση "Cité de l'espace". εστέρα (DEHP) στην βαλβίδα και 5.7% διισοεννεΰλιο-φθαλικό εστέρα (DINP) στο πράσινο πλαστικό. Σύµφωνα µε τον Κανονισµό REACH οι φθαλικές ενώσεις DEHP, DBP και BBP είναι απαγορευµένες σε όλα τα παιχνίδια και στα είδη παιδικής φροντίδας, ενώ οι φθαλικές ενώσεις DINP, DIDP και DNOP απαγορεύονται σε παιχνίδια ή είδη παιδικής φροντίδας που µπορούν τα παιδιά να τα βάλουν στο στόµα /11 Προϊόν: Παντελόνι για κορίτσια Μάρκα: Napoleone Τραυµατισµοί τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή της µέσης. την αγορά και Τύπος: A/25, Barcode: Περιγραφή: Παντελόνι τζιν για κορίτσια. Υπάρχουν τσέπες µπροστά και πίσω στο παντελόνι. Το παντελόνι είναι διακοσµηµένο µε πούλιες σε σχέδιο κεφαλιού γάτας. Μέγεθος: πρότυπο EN Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές και εξοπλισµός Προϊόν: Μετασχηµατιστής "AC Adaptor" Ηλεκτροπληξία και πυρκαγιά ηλεκτροπληξίας και πυρκαγιάς καθώς: Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις τελωνειακές αρχές.

7 Μάρκα: Άγνωστη Άγνωστος Περιγραφή: Μαύρος πλαστικός µετασχηµατιστής AC µε λυχνία στο πίσω µέρος του περιβλήµατος χωρίς συσκευασία. Σηµάνσεις στο προϊόν: Είσοδος: V AC 50-60HZ. Έξοδος: DC5.0V1000MA 5% Η εσωτερική µόνωση δεν παρέχει επαρκή µόνωση µεταξύ του κυκλώµατος εισόδου και εξόδου. Οι εσωτερικές συνδέσεις δεν είναι επαρκώς σταθερές. Ένα χαλαρό σύρµα θα µπορούσε να προκαλέσει µείωση του µήκους ερπυσµού. Ο µετασχηµατιστής έχει ακατάλληλου µεγέθους ακίδες, οι οποίες θα µπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στην πρίζα ή στον µετασχηµατιστή. συµµορφώνεται µε την Οδηγία Χαµηλής Τάσης (LVD), το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 60950, και το σχετικό Εθνικό πρότυπο BS /11 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήµατα Προϊόν: Κεντρικό στήριγµα (stand) για µοτοσικλέτες Μάρκα: Triumph Αριθµός είδους: A (για Tiger 800) A (για Tiger 800 XC) Περιγραφή: Κεντρικό στήριγµα stands για µοτοσικλέτες Triumph Tiger 800 και Tiger 800 XC. Τραυµατισµοί. Το ελατήριο συγκράτησης του κεντρικού στηρίγµατος (stand) στα συγκεκριµένα µοντέλα πρέπει να αλλαχθεί καθώς διαφορετικά το κεντρικό στήριγµα (stand) µπορεί να µετακινηθεί και να ακουµπήσει το έδαφος κατά την κίνηση της µοτοσικλέτας, το οποίο στο χειρότερο σενάριο µπορεί να προκαλέσει πτώση. Εθελοντική διορθωτική ενέργεια από τον κατασκευαστή. Έχει γίνει σχετική δηµοσίευση στον Τύπο για την ενηµέρωση του καταναλωτικού κοινού µε το από 14/11/2011 ελτίο Τύπου. Χώρα προέλευσης: Ηνωµένο Βασίλειο εν υπάρχει διαθέσιµη εικόνα /11 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήµατα Τραυµατισµοί Ο κινητήρας µπορεί να Εθελοντική διορθωτική ενέργεια από τον

8 Προϊόν: Μοτοσικλέτες "Tiger 800" και "Tiger 800 XC" Μάρκα: Triumph Τύπος A08 EC έγκριση τύπου: e11*2002/24*1048*. Επίσης εισηγµένα οχήµατα από τις Η.Π.Α. Τα συγκεκριµένα οχήµατα αφορούν µοντέλα των ετών 2011 έως 2012 µε αριθµούς έγκρισης από SMTTRE10B8B έως SMTTRE15B8C σβήσει εξαιτίας της χαµηλής απόδοσης του ρελαντί εάν οι ρυθµιστές είναι κλειστοί, το οποίο θα µπορούσε να οδηγήσει σε πτώση. κατασκευαστή. Έχει γίνει σχετική δηµοσίευση στον Τύπο για την ενηµέρωση του καταναλωτικού κοινού µε το από 14/11/2011 ελτίο Τύπου. Περιγραφή: Μοτοσικλέτα Χώρα προέλευσης: Ηνωµένο Βασίλειο εν υπάρχει διαθέσιµη εικόνα /11 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήµατα Προϊόν: Μοτοσικλέτα VMAX Μάρκα: Yamaha Τύπος: RP2, EC µε αριθµούς έγκρισης: e13*2002/24*0298*00. Τα συγκεκριµένα οχήµατα είναι κατασκευασµένα τα έτη 2009, 2010 και Περιγραφή: Μοτοσικλέτες Χώρα προέλευσης: Ιαπωνία εν υπάρχει διαθέσιµη εικόνα Τραυµατισµοί Υπάρχει ενδεχόµενα κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες (παρατεταµένη λειτουργία κινητήρα σε πολύ υψηλές στροφές και σε πολύ χαµηλή θερµοκρασία περιβάλλοντος) η πίεση λαδιού να ανέβει σε απαγορευτικά υψηλό επίπεδο, προκαλώντας ζηµιά στην αντλία λαδιού. Αποτέλεσµα της ζηµιάς αυτής θα είναι η ελλιπής λίπανση και η καταστροφή τµηµάτων του κινητήρα. Εθελοντική διορθωτική ενέργεια από τον κατασκευαστή. Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της Yamaha στη χώρα µας, αφορά 87 µοτοσικλέτες, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα ενηµερωθούν µέσω προσωπικών επιστολών /11 ΙΣΠΑΝΙΑ Κατηγορία: Αντικείµενα παιδικής φροντίδας και παιδικός εξοπλισµός Προϊόν: Σύστηµα ταξιδιού για παιδιά Μάρκα: Bugaboo Σύστηµα ταξιδιού για παιδιά. Τραυµατισµοί τραυµατισµών όταν χρησιµοποιούνται όλα µαζί επειδή υπό συγκεκριµένες συνθήκες το κάθισµα αυτοκινήτου µπορεί να απεµπλακεί και να πέσει. Προειδοποίηση προς καταναλωτές για κινδύνους που ενέχουν.

9 Σκελετός καροτσιού Bugaboo Cameleon µε τροχούς που χρησιµοποιούνται µε τα ακόλουθα τρία αξεσουάρ (όλα πωλούνται ξεχωριστά από το καρότσι): - Κάθισµα αυτοκινήτου Graco, όλα τα µοντέλα (τοποθετηµένα στη θέση «κοιτάζω πίσω» "facing world" στην περίπτωση που συµβεί κάτι), - Προσαρµογέας (βάση) καθίσµατος αυτοκινήτου Bugaboo, - Bugaboo καρότσι µε τροχούς. Περιγραφή: Σύστηµα ταξιδίου για παιδιά /11 Προϊόν: Μαγιό για κορίτσια τριών τεµαχίων Μάρκα: Roberto Άγνωστος Το προϊόν ενέχει σοβαρό κίνδυνο στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας στην περιοχή του λαιµού και της πλάτης του µαγιό. την αγορά και Περιγραφή: Μπικίνι για κορίτσια µε φούστα. Το πάνω µέρος δένεται µε κορδόνια που έχουν ελεύθερα άκρα στο λαιµό και στην πλάτη. Το προϊόν είναι διαθέσιµο σε χρώµατα µπλε-κίτρινο, µπλεπορτοκαλί και πράσινο-µπλε. Μέγεθος: 122. συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις ασφαλείας του σχετικού Ευρωπαϊκού προτύπου EN Χώρα προέλευσης: Ουγγαρία

10 /11 Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: Tweety! Μοντέλο: WBLT-TSWB5269, Barcode: Περιγραφή: Μπικίνι για κορίτσια που διατίθεται σε κόκκινο καφέ και γαλάζιο - σκούρο µπλε χρώµα, µε ρίγες. Το πάνω µέρος είναι διακοσµηµένο µε ένα πουλί και το κάτω φέρει την ένδειξη "Tweety!" στο πίσω µέρος. Το πάνω µέρος µπορεί να δεθεί µε κορδόνια τα οποία έχουν ελεύθερα άκρα στην περιοχή του λαιµού. Το πάνω µέρος µπορεί να στερεωθεί µε αγκράφα στην πλάτη. Στο κάτω µέρος στο µπικίνι υπάρχουν επίσης κορδόνια µε κόµπους στις άκρες. στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης µε ελεύθερα άκρα στον λαιµό και που δένουν στην πλάτη και λειτουργικών κορδονιών στην περιοχή της µέσης. πρότυπο EN την αγορά και /11 Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: Sun & Ocean Μοντέλο: 500 Περιγραφή: Το πάνω µέρος του µπικίνι είναι κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί µε λευκό καρό µοτίβο. Το πάνω µέρος µπορεί να δεθεί µε κορδόνια, τα οποία έχουν ελεύθερα άκρα στον λαιµό και στην πλάτη. Τα κορδόνια στον λαιµό έχουν κόµπους Το προϊόν ενέχει σοβαρό κίνδυνο στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας και κόµπων στην περιοχή του λαιµού και της πλάτης στο πάνω µέρος του µπικίνι. συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις ασφαλείας του σχετικού Ευρωπαϊκού προτύπου EN την αγορά και

11 στις άκρες. Το κάτω µέρος του µπικίνι είναι κόκκινο και το µπροστινό µέρος του είναι διακοσµηµένο µε µια ζώνη από το ίδιο υλικό µε το πάνω µέρος. Στη ζώνη υπάρχει µια πλαστική αγκράφα λουλούδι. Μέγεθος: 146. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: Sun & Ocean Τύπος: 432 Περιγραφή: Το πάνω µέρος του µπικίνι είναι κίτρινου χρώµατος µε ένα κυκλάµινο ως σχέδιο. Στο αριστερό µέρος του πάνω µέρος του µαγιό υπάρχει η ένδειξη: "Girls NEW AGE Flower Power" και µια εικόνα αθλητικών παπουτσιών. Το πάνω µέρος µπορεί να δένεται µε κορδόνια τα οποία έχουν ελεύθερα άκρα στο λαιµό και στην πλάτη. Το κάτω µέρος είναι κίτρινο και µπροστά είναι διακοσµηµένο µε µια ζώνη µε κυκλάµινο. Στη ζώνη υπάρχει µια πλαστική αγκράφα λουλούδι. Μέγεθος: 146. στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης µε ελεύθερα άκρα και λειτουργικά κορδόνια που δένονται στην πλάτη και κορδόνια στην µέση. πρότυπο EN την αγορά και Χώρα προέλευσης: Άγνωστη

12 /11 ΦΙΝΛΑΝ ΙΑ Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές και εξοπλισµός Προϊόν: Φορτιστής "Universal Notebook Adapter" Μάρκα: HQ Τύπος: P.SUP.NBT120-A, Barcode: Περιγραφή: Φορτιστής για φορητό υπολογιστή. Ηλεκτροπληξία ηλεκτροπληξίας καθώς η απόσταση ερπυσµού στον κύριο µετασχηµατιστή είναι ανεπαρκής. Εξαιτίας του ελαττώµατος αυτού ο χρήστης µπορεί να πάθει ηλεκτροπληξία λόγω της έκθεσης του στην έξοδο του φορτιστή. συµµορφώνεται µε την Οδηγία Χαµηλής Τάσης (LVD) και το σχετικό Ευρωπαϊκό EN Ανάκληση από /11 ΑΝΙΑ Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Ανακλαστικό µαλακό παιχνίδι µπρελόκ Μάρκα: Søstrene Grene Αριθµ. είδους στην έκθεση δοκιµής: A, A, A, A/9 cm Πνιγµός πνιγµού επειδή τα πόδια και τα χέρια του µαλακού παιχνιδιού µπορεί εύκολα να αποκολληθούν και µέλη (αποτελούµενα από υφασµάτινα κορδόνια µε ινώδη υφή) µπορεί να καταποθούν. Περιγραφή: Μικρό, µαλακό παιχνίδι γκρι χρώµατος, σε σχήµα σκύλου, προσδεµένο σε µπρελόκ. Φτιαγµένο ως ανακλαστήρας. Τα χέρια και τα πόδια είναι φτιαγµένα από κορδόνια µε µεγάλα πόδια και χέρια. Μήκος 110 mm. Βάρος: 14 g. συµµορφώνεται µε την Οδηγία Ασφάλειας Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 71-1.

13 /11 ΠΟΛΩΝΙΑ Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Παιδική σκηνή "BUSA" Μάρκα: IKEA Περιγραφή: Πτυσσόµενη σκηνή παιδιών. Μέγεθος: 72x72x72 cm. Χώρα προέλευσης: Βιετνάµ Τραυµατισµοί τραυµατισµών επειδή ο ατσάλινος σκελετός της σκηνής µπορεί να σπάσει και οι αιχµηρές άκρες του σύρµατος µπορεί να τρυπήσουν το ύφασµα ενέχοντας κίνδυνο κοψίµατος και τραυµατισµών στα παιδιά που παίζουν στην σκηνή. Αναφέρθηκαν 3 περιπτώσεις τραυµατισµών από καταναλωτές. Εθελοντική καταναλωτές. Έχει γίνει σχετική δηµοσίευση στον Τύπο για την ενηµέρωση του καταναλωτικού κοινού µε το από 06/10/2011 ελτίο Τύπου /11 ΛΕΤΟΝΙΑ Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Στρογγυλό σωσίβιο Μάρκα: Άγνωστη EAN , Αριθµ. είδους: Περιγραφή: Φουσκωτό κυκλικό σωσίβιο κατασκευασµένο από PVC, σε βιολετί χρώµα µε εικόνες πολύχρωµων ψαριών. Υπάρχουν προειδοποιήσεις στην αγγλική γλώσσα πάνω στο προϊόν. Είναι συσκευασµένο σε διαφανή σακούλα µε ετικέτα, στην οποία υπάρχει το όνοµα του κατασκευαστή, του εισαγωγέα και προειδοποιήσεις στα Λετονικά, Λιθουανικά και Εσθονικά. Χηµικός Το προϊόν ενέχει χηµικό κίνδυνο επειδή το πολυµερές υλικό βιολετί χρώµατος στο πάνω µέρος του παιχνιδιού περιέχει κατά µάζα 0.16% φθαλικό διοκτυλεστέρα (DNOP), 26.7% δι-(2-αιθυλέξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP), 0.14% δι-ισοεννεάνοφθαλικό εστέρα (DINP). Στο κάτω µέρος του πολυµερούς υλικού περιέχει κατά µάζα 0.30% φθαλικό διοκτυλεστέρα (DNOP), 23.6% δι-(2-αιθυλέξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) και 0.42% δι-ισοεννεάνοφθαλικό εστέρα (DINP). Σύµφωνα µε τον κανονισµό REACH οι φθαλικοί εστέρες DEHP, DBP και BBP απαγορεύονται σε όλα τα Απαγόρευση πωλήσεων και

14 παιχνίδια και είδη παιδικής φροντίδας ενώ οι φθαλικοί εστέρες DINP, DIDP και DNOP απαγορεύονται όταν το παιχνίδι ή το είδος παιδικής φροντίδας ενδέχεται να το βάλουν παιδιά στο στόµα /11 Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: Robesto Τύπος: 434 Περιγραφή: Το πάνω µέρος του µπικίνι είναι σε χρώµατα καφέ, µπλε, ροζ, κίτρινο µε πράσινες οριζόντιες ρίγες. Το πάνω µέρος µπορεί να δεθεί µε κορδόνια τα οποία έχουν ελεύθερα άκρα στην περιοχή του λαιµού και της πλάτης. Τα κορδόνια έχουν κόµπους στα άκρα. Το κάτω µέρος του µπικίνι είναι ροζ χρώµατος και µπροστά είναι διακοσµηµένο µε ζώνη κατασκευασµένη από το ίδιο υλικό µε αυτό του πάνω µέρους, µε πλαστική αγκράφα λουλούδι. Μέγεθος: 146. Το προϊόν ενέχει σοβαρό κίνδυνο στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας στο πάνω µέρος του µπικίνι λειτουργικών κορδονιών και κόµπων στην περιοχή του λαιµού και της πλάτης. συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις ασφαλείας του σχετικού Ευρωπαϊκού προτύπου EN την αγορά και Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 Προϊόν: Μαγιό για κορίτσια στραγγαλισµού και την αγορά και

15 τριών τεµαχίων Μάρκα: Life Beach Άγνωστος τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας µε ελεύθερα άκρα και κόµπους στον λαιµό και στην πλάτη του µαγιό. Περιγραφή: Μπικίνι για κορίτσια µε φούστα. Το προϊόν διατίθεται σε χρώµατα µωβ-άσπρο, ροζ-κόκκινο και γαλάζιο-ροζ. Στο πάνω µέρος υπάρχουν οι ενδείξεις: "82", "Little Angel". Το πάνω µέρος µπορεί να δεθεί µε κορδόνια που έχουν ελεύθερα άκρα στον λαιµό και στην πλάτη. Τα κορδόνια έχουν κόµπους στις άκρες. Μέγεθος: 128. συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις ασφαλείας του σχετικού Ευρωπαϊκού προτύπου EN Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 ΚΥΠΡΟΣ Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: Extre Μοντέλο: H9038 Περιγραφή: Λευκό, κίτρινο και ροζ χρώµατος µπικίνι µε σχέδια καρό για παιδιά ηλικίας 10 έως 11 ετών. Το µπικίνι έχει ελαστικά κορδόνια ροζ χρώµατος µε ελεύθερες άκρες στην περιοχή του λαιµού, µήκους 36 cm. Στραγγαλισµός στραγγαλισµού εξαιτίας της παρουσίας στον λαιµό. πρότυπο EN

16 /11 Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: Zalesskell Μοντέλο: 8971 Περιγραφή: Μπικίνι για κορίτσια χρώµατος κίτρινοκόκκινο µε οριζόντιες ρίγες. Το πάνω µέρος µπορεί να δεθεί µε κορδόνια µε ελεύθερα άκρα στον λαιµό και στην πλάτη. Και στις δύο πλευρές του κάτω µέρος του µπικίνι υπάρχουν κορδόνια περίσφιξης µε ελεύθερα άκρα. Τα κορδόνια έχουν κόµπους στις άκρες. Το µήκος των µαζεµένων κορδονιών στο κάτω µέρος είναι µεγαλύτερο από 140 mm. Μέγεθος: 104/110. Το προϊόν ενέχει σοβαρό κίνδυνο στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας µε ελεύθερα άκρα και κόµπους στον λαιµό και στην πλάτη του µαγιό. συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις ασφαλείας του σχετικού Ευρωπαϊκού προτύπου EN την αγορά και Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 ΚΥΠΡΟΣ Προϊόν: Μαγιό για κορίτσια Μάρκα: Jolidon 1. Μοντέλο: C1441, Barcode: Μοντέλο: C1461, Barcode: Περιγραφή: Στραγγαλισµός στραγγαλισµού εξαιτίας της παρουσίας στο πάνω µέρος του µπικίνι. πρότυπο EN

17 1. Μπικίνι ροζ χρώµατος για παιδιά ηλικίας 6-8 ετών. Το µπικίνι έχει τυπωµένες εικόνες στην επιφάνεια. Επίσης, έχει ελαστικά, λευκού χρώµατος κορδόνια στο λαιµό. 2. Μαγιό ροζ χρώµατος για παιδιά ηλικίας 4 ετών. Το µπικίνι έχει τυπωµένες εικόνες στην επιφάνεια. Επίσης, έχει ελαστικά, λευκού χρώµατος κορδόνια στο λαιµό. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 ΠΟΛΩΝΙΑ Κατηγορία: Έπιπλα Προϊόν: Ντουλάπα "ELGÅ" µε συρόµενο καθρέπτη "FENSTAD" Μάρκα: IKEA Περιγραφή: Ντουλάπα µε συρόµενη πόρτα-καθρέπτη. ιαστάσεις: 73x196 cm Χώρα προέλευσης: Σουηδία Τραυµατισµοί και κοψίµατα σοβαρών τραυµατισµών και κοψιµάτων επειδή ο µεγάλος και βαρύς καθρέπτης - πόρτα µπορεί να αποκολληθεί και να πέσει, δηµιουργώντας αιχµηρά θραύσµατα κατά το σπάσιµο. Αναφέρθηκαν 20 περιπτώσεις µε αποκολλήσεις καθρέπτη και µία περίπτωση µε σοβαρό τραυµατισµόκόψιµο. Εθελοντική απόσυρση από την αγορά και καταναλωτές. Έχει γίνει σχετική δηµοσίευση στον Τύπο για την ενηµέρωση του καταναλωτικού κοινού µε το από 23/09/2011 ελτίο Τύπου /11 Κατηγορία: Φωτιστικός εξοπλισµός Προϊόν: Επαναφορτιζόµενη λάµπα κεφαλής "Multipurpose Ηλεκτροπληξία ηλεκτροπληξίας επειδή:

18 Head Lamp" Μάρκα: LD Μοντέλο: LD-078C, Τύπος: CY-34 Περιγραφή: Επαναφορτιζόµενη λάµπα κεφαλής LED. Το περίβληµα είναι κατασκευασµένο από µαύρο πλαστικό και περιλαµβάνει ενσωµατωµένη µπαταρία. Το προϊόν είναι εφοδιασµένο µε έναν φορτιστή µπαταρία (µε την ένδειξη"4v 300mA, AC220V50Hz"). Το κυρίως φις του φορτιστή µπαταρίας δεν σχετικό Ουγγρικό πρότυπο και έτσι η σύνδεση σε Ουγγρική πρίζα είναι δυνατή µέσω ενός διπολικού µετασχηµατιστή. Η κατασκευή του κεντρικού φις του φορτιστή της µπαταρίας και η πρίζα του µετασχηµατιστή επιτρέπουν την είσοδο µίας µόνον ακίδας στην πρίζα, αφήνοντας προσιτά τα ηλεκτροφόρα µέρη της άλλης ακίδας. Η διαχωριστική µόνωση µεταξύ του κύριου και του δευτερεύοντος εσωτερικού κυκλώµατος θα µπορούσε να καταστραφεί κατά τη συνήθη χρήση, µε αποτέλεσµα τα µεταλλικά τµήµατα του φις να γίνουν ενεργά. συµµορφώνεται µε την Οδηγία Χαµηλής Τάσης και το πρότυπο EN /11 ΙΣΠΑΝΙΑ Κατηγορία: Αντικείµενα παιδικής φροντίδας και παιδικός εξοπλισµός Προϊόν: Κρεµάστρα πιπίλας Μάρκα: Mazzini ref Περιγραφή: To προϊόν είναι κρεµάστρα πιπίλας ροζ χρώµατος. Η συσκευασία είναι χάρτινο κουτί. Η επικολληµένη ετικέτα περιέχει τις πληροφορίες "Grade 1 silver" και "Soother holder PVP". Πνιγµός πνιγµού επειδή µπορεί εύκολα να σπάσει. Ο κρίκος της πιπίλας µπορεί να αποκολληθεί, καθώς και η αγκράφα που κρατάει την κρεµάστρα πιπίλας µπορεί να σπάσει. Συνεπώς, το παιδί µπορεί να τα βάλει στο στόµα και να τα καταπιεί. πρότυπο EN Χώρα προέλευσης: Ιταλία

19 /11 ΙΣΠΑΝΙΑ Κατηγορία: Φωτιστικός εξοπλισµός Προϊόν: Επιτραπέζιο φωτιστικό "Lampada Cagnolino" Μάρκα: Welk Home Barcode: Περιγραφή: Επιτραπέζιο φωτιστικό µε βάση σε σχήµα σκυλιού. Το προϊόν είναι συσκευασµένη σε χάρτινο κουτί. Ηλεκτροπληξία και εγκαύµατα ηλεκτροπληξίας και εγκαυµάτων επειδή: Είναι ελκυστικό στο παιδί αλλά συνδέεται κατευθείαν στο ρεύµα αντί να λειτουργεί µε µετασχηµατιστή. Η µέγιστη θερµοκρασία των προσβάσιµων σηµείων είναι πάρα πολύ υψηλή. Η µόνωση του διακόπτη δεν είναι αρκετή. συµµορφώνεται µε την Οδηγία Χαµηλής Τάσης και το πρότυπο EN /11 ΙΣΠΑΝΙΑ Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: LIBERTY ART FABRICS. ZARA HOME KIDS Στραγγαλισµός στραγγαλισµού εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης γύρω από τον λαιµό και την πλάτη. 1 ο µοντέλο 2417/586/926, ηλικίας 4-5 ετών, 2 ο µοντέλο 2406/586/999, ηλικίας 4-5 ετών, πρότυπο EN ο µοντέλο 2418/586/999, ηλικίας 3-4 ετών. Barcodes: , και

20 Περιγραφή: Τρία µπικίνι, τα µοντέλα που αφορούν είναι αυτά που έχουν λειτουργικά κορδόνια τα οποία δένουν στον λαιµό και στην πλάτη. Χώρα προέλευσης: Πορτογαλία /11 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Σετ από κουδουνίστρες, σφυρίχτρα και µουσικά όργανα "Music World" Μάρκα: ShanLi Toys Αριθµός µοντέλου 899E Περιγραφή: Σετ που αποτελείται από επτά παιχνίδια κατασκευασµένα από σκληρό πλαστικό: Πνιγµός πνιγµού εξαιτίας της παρουσίας µακριών τµηµάτων τα οποία θα µπορούσαν να κολλήσουν στο στόµα των παιδιών. συµµορφώνεται µε την Οδηγία Ασφάλειας Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN Εθελοντική απόσυρση από την αγορά. - 2 κουδουνίστρες µαράκες (το µήκος της λαβής είναι 80 mm. Η διάµετρος του πλατύτερου µέρους της λαβής είναι 15 mm) - 1 σφυρίχτρα (το µήκος της σφυρίχτρας είναι 150 mm και η διάµετρος του πλατύτερου µέρους της είναι 17 mm) - 1 κουδουνίστρα µε επικολληµένες µπάλες και καστανιέτες (το µήκος της

21 λαβής είναι 75 mm και η διάµετρος της είναι 17 mm) - 1 σαξόφωνο - 2 άλλα µουσικά όργανα. Είναι συσκευασµένο σε χαρτόνι και διαφανές φιλµ /11 Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές και εξοπλισµός Προϊόν: Μετασχηµατιστής ταξιδιού "Vilagraszolo Utazo Adapter" Μάρκα: Mentavill Αριθµ. µοντέλου: 931L, Κωδ. Παρτίδας: MV-ABE3, MV- UA931L Περιγραφή: Μετασχηµατιστής ταξιδιού µε λευκό πλαστικό περίβληµα κόκκινη λυχνία λειτουργίας. Ηλεκτροπληξία ηλεκτροπληξίας επειδή: Ο µετασχηµατιστής εξαιτίας της κατασκευής του επιτρέπει την είσοδο µίας µόνο ακίδας στην πρίζα, αφήνοντας προσιτά τα ηλεκτροφόρα µέρη της άλλης ακίδας. Κατά τη διάρκεια µιας κανονικής σύνδεσης στην πρίζα, ηλεκτροφόρα µεταλλικά µέρη της ακίδας είναι προσβάσιµα. την αγορά και Είναι πιθανό να εισαχθεί φις Class I σε πρίζα Class II. πρότυπο EN /11 Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: KEYZI στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας Απόσυρση και

22 Μοντέλο: ANITA, Barcode: Περιγραφή: Το µπικίνι για κορίτσια διατίθεται σε χρώµατα κόκκινο-λευκό και γαλάζιο λευκό. Το πάνω µέρος είναι διακοσµηµένο µε σχέδιο τριαντάφυλλο. Το πάνω µέρος µπορεί να δεθεί µε κορδόνια που έχουν ελεύθερα άκρα στον λαιµό και στην πλάτη. Τα κορδόνια έχουν κόµπους στις άκρες. Μέγεθος: και κόµπων στην περιοχή του λαιµού και της πλάτης στο πάνω µέρος του µπικίνι. πρότυπο EN Χώρα προέλευσης: Πολωνία /11 Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: Zalesskell Μοντέλο: 0811 Περιγραφή: Χρωµατιστό µπικίνι για κορίτσια, διακοσµηµένο µε ποικίλα σχέδια και ασηµένια δακτυλίδια. Το πάνω µέρος µπορεί να δεθεί µε κορδόνια που έχουν ελεύθερα άκρα στο λαιµό και στην πλάτη. Το κάτω µέρος του µπικίνι µπορεί να δεθεί µε κορδόνια µε ελεύθερα άκρα στην µέση. Τα κορδόνια έχουν κόµπους στις άκρες. Το µήκος των κορδονιών στο κάτω µέρος του µπικίνι είναι µεγαλύτερο από 140 mm. Μέγεθος: στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας και κόµπων στην περιοχή του λαιµού και της πλάτης στο πάνω µέρος του µπικίνι. πρότυπο EN Απόσυρση και Χώρα προέλευσης: Άγνωστη

23 /11 ΚΥΠΡΟΣ Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: Disney Μοντέλο: MT 11-15, Barcode: Περιγραφή: Ροζ µπικίνι µε κορδόνια µε ελεύθερα άκρα στο λαιµό, για παιδιά ηλικίας µέχρι 7 ετών. Στραγγαλισµός στραγγαλισµού εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στον λαιµό µε ελεύθερα άκρα. πρότυπο EN Χώρα προέλευσης: Αλβανία /11 Κατηγορία: Φωτιστικός εξοπλισµός Προϊόν: Φωτάκι νυκτός "Mini Night Light" Μάρκα: Global Μοντέλο: YL-701SE, Barcode: Περιγραφή: Φωτάκι νυκτός µε LED και ενσωµατωµένη λυχνία. Ηλεκτροπληξία ηλεκτροπληξίας επειδή το πλαστικό περίβληµα µπορεί να σπάσει, αφήνοντας προσβάσιµα τα ηλεκτροφόρα µέρη. συµµορφώνεται µε την Οδηγία Χαµηλής Τάσης (LVD) και το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN EN την αγορά και

24 /11 ΚΥΠΡΟΣ Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: Disney Μοντέλο: MT 11-13, Barcode: Περιγραφή: Μπικίνι µε πράσινες και λευκές ρίγες για παιδιά ηλικίας 5 έως 6 ετών, µε λειτουργικά κορδόνια στο λαιµό, στην πλάτη και στην µέση. Χώρα προέλευσης: Αλβανία στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας στο λαιµό, στην πλάτη και στην µέση µε ελεύθερα άκρα και µε µήκος µεγαλύτερο από το ανώτατο όριο. πρότυπο EN /11 ΚΥΠΡΟΣ Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια "BAMBINERIA" Μάρκα: FENDI Μοντέλο: FBBB , Barcode: Περιγραφή: Μπικίνι για παιδιά ηλικίας µέχρι 2 ετών, χρώµατος λευκού και γκρι. Το µπικίνι έχει ελαστικά, λευκού χρώµατος κορδόνια στο λαιµό στην πλάτη και στην µέση. Επίσης σε όλη την επιφάνεια έχει τυπωµένο το λογότυπο FENDI. Tο προϊόν ενέχει κίνδυνο στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας στο λαιµό, στην πλάτη και στη µέση, µε ελεύθερα άκρα ή µε µήκος το οποίο είναι µεγαλύτερο από το όριο. πρότυπο EN

25 Χώρα προέλευσης: Ιταλία /11 ΚΥΠΡΟΣ Προϊόν: Girl's bikini Μάρκα: GUESS Μοντέλο: JI29061C0S0 C456, Barcode: Περιγραφή: Μπικίνι κυανού χρώµατος µε λειτουργικά κορδόνια στον λαιµό, στην πλάτη και στη µέση για παιδιά ηλικίας 8 ετών. Χώρα προέλευσης: Σερβία στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας στο λαιµό, στην πλάτη και στη µέση µε ελεύθερα άκρα ή µε µήκος το οποίο είναι µεγαλύτερο από το όριο. πρότυπο EN /11 ΑΝΙΑ Κατηγορία: ιακοσµητικά είδη Προϊόν: Γυάλινη λάµπα λαδιού Μάρκα: Lampe Le Blanch Άγνωστος Περιγραφή: Γυάλινη λάµπα λαδιού µε αποσπώµενο µεταλλικό περίβληµα γύρω από τον καυστήρα και τη φλόγα. Ύψος 100 mm. Χώρα προέλευσης: Γαλλία Χηµικός Το προϊόν ενέχει χηµικό κίνδυνο επειδή το προστατευτικό του φιτιλιού µπορεί να αποκολληθεί και συνεπώς ένα παιδί µπορεί να πιει το λάδι. Επιπλέον, η λάµπα λαδιού µπορεί να αναποδογυρίσει µε ή χωρίς λάδι αφού το καπάκι δεν έχει σύνδεσµο ασφαλείας και είναι απλά τοποθετηµένο στο πάνω µέρος του δοχείου. Εθελοντική παύση πωλήσεων.

26 πρότυπο EN /11 ΚΥΠΡΟΣ Προϊόν: Μαγιό τριών τεµαχίων για κορίτσια Μάρκα: Blackcat Μοντέλο: YB009, Barcode: Περιγραφή: Το µπικίνι κόκκινου και κίτρινου χρώµατος µε τυπωµένα λουλούδια απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 ετών. Το µπικίνι έχει κίτρινα ελαστικά κορδόνια στο λαιµό, στην πλάτη και στη µέση. Το σετ επίσης περιέχει κόκκινη φούστα µε σχέδια λουλουδιών µε ελαστικά κόκκινα κορδόνια µε τυπωµένα σχέδια λουλουδιών στη µέση. Το µήκος των κορδονιών του µπικίνι στη µέση είναι 36 cm. Το µήκος των κορδονιών στη µέση της φούστας είναι 39 cm. στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας στο λαιµό, στην πλάτη µε ελεύθερα άκρα. πρότυπο EN /11 ΚΥΠΡΟΣ Προϊόν: Μαγιό για κορίτσια Μάρκα: JING JING Μοντέλο: 826, Barcode: στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας στο λαιµό, και στη µέση µε ελεύθερα άκρα ή µε µήκος το οποίο είναι

27 Περιγραφή: Γαλάζιο µαγιό για κορίτσια ηλικίας 4 έως 6 ετών. Το µαγιό έχει εικόνες άστρων και φεγγαριών τυπωµένες σε όλη την επιφάνεια. Επίσης έχει γαλάζια ελαστικά κορδόνια στο λαιµό και στη µέση. Το µήκος των κορδονιών στη µέση είναι 30 cm. µεγαλύτερο από το όριο. πρότυπο EN Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 ΚΥΠΡΟΣ Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: Petit Patapon Μοντέλο: 5R4109, Barcode: 5R4109UNQ2Y Περιγραφή: Μπικίνι ροζ χρώµατος για παιδιά ηλικίας 2 ετών. Το µπικίνι έχει ελαστικά κορδόνια ροζ χρώµατος στο λαιµό, στην πλάτη και στην µέση. Το µήκος των κορδονιών στη µέση είναι 27 cm. στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας στο λαιµό, στην πλάτη και στη µέση µε ελεύθερα άκρα ή µε µήκος το οποίο είναι µεγαλύτερο από το όριο. πρότυπο EN Χώρα προέλευσης: Πορτογαλία /11 Προϊόν: Τοπ µπλουζάκι για κορίτσια Στραγγαλισµός στραγγαλισµού εξαιτίας της παρουσίας Απόσυρση και

28 Μάρκα: Goloxy kids Μοντέλο: MQ-112, Barcode: Περιγραφή: Το τοπ είναι διακοσµηµένο µε ραµµένες ρίγες χρώµατος γκρι-ροζγκρι. Στο αριστερό στήθος υπάρχει κεντηµένη η ένδειξη "Rock Girl" και 4 στρας. Στο λαιµό υπάρχουν 2 λειτουργικά κορδόνια περίσφιξης. Το προϊόν είναι διαθέσιµο σε λευκό, ροζ και κίτρινο χρώµα. Μέγεθος: 148. περίσφιξης στο λαιµό. πρότυπο EN Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 Προϊόν: Παιδικό φούτερ Μάρκα: Moga Kid's Μοντέλο: LD-059, Barcode: Περιγραφή: Παιδικό φούτερ µε κουκούλα και φερµουάρ. Η κουκούλα φέρει κορδόνια περίσφιξης µε ελεύθερα άκρα. Στο µπροστινό µέρος του φούτερ υπάρχουν δύο τσέπες και οι ενδείξεις:"rock" "and Rose", "Natural Elements" και "GIRLS". Επίσης είναι διακοσµηµένο µε έναν ήλιο, ένα φεγγάρι, ένα στέµµα και στρας. Στην επένδυση της κουκούλας υπάρχουν κόκκινες και λευκές καρδιές και η ένδειξη:"young". Το πίσω µέρος του φούτερ είναι διακοσµηµένο µε την ένδειξη "GIRLS" και "AcapulcoA". Το προϊόν διατίθεται σε ροζ, Στραγγαλισµός στραγγαλισµού εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στην κουκούλα. πρότυπο EN Απόσυρση και

29 µωβ, µπλε και γκρι χρώµατα. Μέγεθος: /11 ΑΝΙΑ Κατηγορία: ιακοσµητικά είδη Προϊόν: Γυάλινη λάµπα λαδιού "Oil Lamp ON-3336, Home Collection" Μάρκα: Udesen Danmark EAN Περιγραφή: Γυάλινη λάµπα λαδιού µε βιδωτό καπάκι. Το φιτίλι διέρχεται από µια τρύπα. Ύψος 145 mm. Χηµικός Το προϊόν ενέχει χηµικό κίνδυνο επειδή µπορεί εύκολα να αναποδογυρίσει µε ή χωρίς λάδι, το φυτίλι δεν έχει προφύλαξη, το καπάκι θα µπορούσε εύκολα να ανοιχτεί και τα µικρά παιδιά µπορεί να πιουν το λάδι. σχετικό πρότυπο EN Εθελοντική απόσυρση από την αγορά /11 Προϊόν: Παιδική φόρµα Μάρκα: Playback Sportwear Μοντέλο: N A, Barcode: Περιγραφή: Παιδική φόρµα µωβ χρώµατος που αποτελείται από παντελόνι και µπλούζα µε κουκούλα και φερµουάρ. Η κουκούλα της µπλούζας και η µέση της µπλούζας έχουν µη στραγγαλισµού εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στον λαιµό και στη µέση. πρότυπο EN Απόσυρση και

30 στερεωµένα κορδόνια περίσφιξης. Το µπροστινό µέρος της µπλούζας είναι διακοσµηµένο µε επιγραφές: "MUSIC" και "Headset". Στο παντελόνι υπάρχουν τσέπες και η επιγραφή "Club". Το προϊόν διατίθεται και σε χρώµατα γκρι, ροζ και κόκκινο. Μέγεθος:110. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 Προϊόν: Μαγιό για κορίτσια Μάρκα: HAI JING Μοντέλο: 503 Περιγραφή: Μαγιό δύο τεµαχίων για κορίτσια σε διαφορετικά χρώµατα και µε διαφορετικά σχέδια (καρδιές, χαµόγελα, αστέρια και στίγµατα). Το πάνω µέρος του µαγιό µπορεί να δεθεί µε κορδόνια στο λαιµό. Τα κορδόνια έχουν ελεύθερα άκρα. Στραγγαλισµός στραγγαλισµού εξαιτίας της παρουσίας στην περιοχή του λαιµού του µαγιό. πρότυπο EN Απόσυρση και Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 ΑΝΙΑ Κατηγορία: ιακοσµητικά είδη Προϊόν: Γυάλινη λάµπα λαδιού Χηµικός Το προϊόν ενέχει χηµικό κίνδυνο επειδή µπορεί εύκολα να Εθελοντική απόσυρση από την αγορά.

31 Μάρκα: Decoration Line Denmark EAN Περιγραφή: Λάµπα λαδιού σε σχήµα λεπτού µπουκαλιού µε φυτικά υλικά και λάδι. Προτίθεται να ανοιχτεί µε ανοιχτήρι και µετά να τοποθετηθεί το ένα από τα δύο φιτίλια, που προσφέρονται µε το καπάκι της φλόγας / γεµίσµατος. Τα φιτίλια είναι προσαρµοσµένα στο λαιµό του µπουκαλιού. Ύψος 350 mm. αναποδογυρίσει µε ή χωρίς λάδι, το φυτίλι δεν έχει προφύλαξη, το καπάκι θα µπορούσε εύκολα να ανοιχτεί και τα µικρά παιδιά µπορεί να πιουν το λάδι. πρότυπο EN /11 Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: Cactus Clone Model: GSWB7437, Barcode: Περιγραφή: Μπικίνι δύο τεµαχίων για κορίτσια σε διάφορα χρώµατα (κόκκινο, πορτοκαλί, µπλε) και µε στίγµατα. Το πάνω και το κάτω µέρος του µπικίνι είναι διακοσµηµένο µε βολάν. Το πάνω µέρος µπορεί να δεθεί µε κορδόνια µε ελεύθερα άκρα στο λαιµό και στην πλάτη. Τα κορδόνια έχουν κόµπους στις άκρες. Μέγεθος: Το προϊόν ενέχει σοβαρό κίνδυνο στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας και κόµπων στο λαιµό και στην πλάτη του πάνω µέρος του µπικίνι. συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις ασφαλείας του σχετικού Ευρωπαϊκού προτύπου EN

32 /11 Προϊόν: Μαγιό για κορίτσια Μάρκα: Cactus Clone Μοντέλο: GSWS7675, Barcode: Περιγραφή: Ολόσωµο µαγιό σε διάφορα χρώµατα (µπλε και πράσινο). Είναι διακοσµηµένο σχέδια λουλουδιών και πεταλούδα. Το µαγιό δένεται µε κορδόνια στο λαιµό. Τα κορδόνια έχουν κόµπους στα άκρα. Στραγγαλισµός Το προϊόν ενέχει σοβαρό κίνδυνο στραγγαλισµού εξαιτίας της παρουσίας στο λαιµό του µαγιό. πρότυπο EN Απόσυρση µε /11 Προϊόν: Μπικίνι για κορίτσια Μάρκα: UNION-STAR Τύπος: HY506 Περιγραφή: Μαγιό για κορίτσια δύο τεµαχίων µε οριζόντιες ρίγες σε διάφορα χρώµατα (µπλε, κίτρινο, ροζ, ροδακινί). Το πάνω µέρος του µπικίνι µπορεί να δεθεί µε ελαστικά κορδόνια στο λαιµό. Το κάτω µέρος του µπικίνι µπορεί να δεθεί µε ελαστικά κορδόνια στη µέση. Τα Το προϊόν ενέχει σοβαρό κίνδυνο στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας και κόµπων στο λαιµό και στη µέση του µπικίνι. συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις ασφαλείας του σχετικού προτύπου EN την αγορά και αρχών

33 κορδόνια έχουν κόµπους στις άκρες. Μέγεθος: Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Κατηγορία: Χηµικά προϊόντα Προϊόν: Ναφθαλίνη "Moth Balls" Μάρκα: Quick clean Χηµικός Το προϊόν ενέχει χηµικό κίνδυνο επειδή περιέχει παρα-διχλωροβενζόλιο /1,4 διχλωροβενζόλιο. Εθελοντική παύση πωλήσεων Περιγραφή: Πράσινο κουτί από χαρτόνι µεγέθους A5, που περιέχει ένα πακέτο ναφθαλίνη καθαρού βάρους 200gr. συµµορφώνεται µε την Οδηγία Βιοκτόνων Προϊόντων /11 Προϊόν: Μαγιό για κορίτσια 3 τεµαχίων Μάρκα: BEYOND Τύπος: Tο προϊόν ενέχει σοβαρό κίνδυνο στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας και κόµπους στο λαιµό, στην πλάτη και στη µέση. την αγορά και αρχών Περιγραφή: Μπικίνι για κορίτσια µε φούστα. Το πάνω µέρος µπορεί να δεθεί µε κορδόνια µε ελεύθερα άκρα στο λαιµό και στην πλάτη. Η φούστα µπορεί να δεθεί µε πρότυπο EN

34 κορδόνια στη µέση. Τα κορδόνια έχουν κόµπους στα άκρα. Μέγεθος: Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήµατα Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο 987 και 997 Μάρκα: Porsche Αφορά αυτοκίνητα κατασκευασµένα µεταξύ και : Τύπος οχήµατος 987, EGτύπος έγκρισης e13*2001/116*0141*12 και 13. Τύπος οχήµατος 997, EGτύπος έγκρισης e13*2001/116*0137*15 και 16 (περιλαµβάνεται Speedster, δεν περιλαµ. Turbo, Turbo S). Τύπος οχήµατος 997, EGτύπος έγκρισης e13*2001/116*0177*09 (Turbo, Turbo S). Τύπος οχήµατος 997, EGτύπος έγκρισης e13*ks07/46*0001*03 και 04 (911GT3RS4.0) Τραυµατισµοί Λόγω ελαττώµατος στη βάση για το δέσιµο της ζώνης ασφαλείας, είναι πιθανή η µη σωστή λειτουργία της ζώνης σε περίπτωση σύγκρουσης. Εθελοντική διορθωτική ενέργεια από τον κατασκευαστή. Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της Porsche στη χώρα µας, δεν αφορά οχήµατα, που έχουν εισαχθεί από την επίσηµη αντιπροσωπεία. Περιγραφή: Επιβατικό αυτοκίνητο Χώρα προέλευσης: Γερµανία εν υπάρχει διαθέσιµη εικόνα /11 ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές και εξοπλισµός Προϊόν: UV λάµπα στεγνώµατος νυχιών "Professional Nail Gel UV Ηλεκτροπληξία ηλεκτροπληξίας επειδή: Το καλώδιο ρεύµατος Εθελοντική καταστροφή του προϊόντος από τον εισαγωγέα.

35 Lamp" Μάρκα: Άγνωστη δεν έχει τις απαιτούµενες ηλεκτρικές και µηχανικές ιδιότητες. Άγνωστος Περιγραφή: 36 watt UV λάµπα στεγνώµατος νυχιών. Πλαστική συσκευή µε µπροστινό άνοιγµα για εισαγωγή των δακτύλων. Φέρει εσωτερικά λάµπα UV για στέγνωµα νυχιών. Το προϊόν είναι εφοδιασµένο µε καλώδιο ρεύµατος και φις µε 3 ακίδες. Χάρτινη συσκευασία. Το φις δεν πληροί τις απαιτήσεις του σχετικού εθνικού προτύπου. συµµορφώνεται µε την Οδηγία Χαµηλής Τάσης (LVD) και το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN /11 ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές και εξοπλισµός Προϊόν: Μετασχηµατιστής 50W "MagSafe Power Adapter" Μάρκα: MagSafe Μοντέλο: A1184, SAITE Περιγραφή: AC/DC µετασχηµατιστής. Λευκός πλαστικός µετασχηµατιστής µε ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας µε φις 3 ακίδων. Ηλεκτροπληξία ηλεκτροπληξίας επειδή: εν υπάρχει κατάλληλη µόνωση στο κυρίως και στο δευτερεύον κύκλωµα. Το φις δεν φέρει ασφάλεια και το καλώδιο είναι ακατάλληλο. συµµορφώνεται µε την Οδηγία Χαµηλής Τάσης (LVD) και τα σχετικά Ευρωπαϊκά πρότυπα EN και EN και το σχετικό εθνικό πρότυπο. Εθελοντική καταστροφή του προϊόντος από τον εισαγωγέα.

36 /11 Προϊόν: Σετ ρουχισµού δύο τεµαχίων για κορίτσια Μάρκα: F&D KIDS Στραγγαλισµός Το προϊόν ενέχει σοβαρό κίνδυνο στραγγαλισµού εξαιτίας της παρουσίας περίσφιξης στο λαιµό. Μοντέλο: ADL-1850 Περιγραφή: Σετ ρουχισµού δύο τεµαχίων για κορίτσια (παντελόνι και τοπ). Το τοπ είναι λευκό µε σχέδια λουλουδιών. Στο λαιµό του τοπ υπάρχουν 2 λειτουργικά κορδόνια περίσφιξης µε ελεύθερα άκρα. Το γκρι παντελόνι έχει ελαστική ζώνη. πρότυπο EN Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 Προϊόν: Παιδικό φούτερ Μάρκα: MOGA Kid's Τύπος: TD-030 Περιγραφή: Γκρι ή µπλε παιδικό φούτερ µε κουκούλα, φερµουάρ και δύο τσέπες. Η κουκούλα περιλαµβάνει κορδόνια περίσφιξης µε ελεύθερα άκρα. Το προϊόν είναι διακοσµηµένο µε τις ενδείξεις: "CORPORATION FOR LIFE IN THE NATURALBLUE", "JUNK FORTYSIX UNIVERSITY DEPARTM", "46", "BLUE ZEAG UE", "X", "Voyagers". Μέγεθος: 140. Στραγγαλισµός στραγγαλισµού εξαιτίας των κορδονιών περίσφιξης στην κουκούλα. πρότυπο EN Απόσυρση και Χώρα προέλευσης: Άγνωστη

37 /11 Προϊόν: Φόρµα για παιδιά Μάρκα: AQUAMARINE Τύπος: QY09330 Περιγραφή: Φόρµα δύο τεµαχίων µε κουκούλα για νεαρά άτοµα. Το προϊόν είναι µπεζ χρώµατος διακοσµηµένο µε µια γάτα. Η κουκούλα της µπλούζας και η µέση του παντελονιού φέρουν µη στερεωµένα κορδόνια περίσφιξης. Μέγεθος: 80/86-116/122 στραγγαλισµού και τραυµατισµών επειδή έχει κορδόνια περίσφιξης µε κόµπους στις άκρες στο λαιµό της κουκούλας και τα κορδόνια περίσφιξης του παντελονιού δεν είναι στερεωµένα. συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις ασφαλείας του σχετικού Ευρωπαϊκού προτύπου EN /11 Προϊόν: Παιδική φόρµα Μάρκα: AQUAMARINE Tύπος: QY09340, Barcode: στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στο λαιµό και στη µέση. Απόσυρση και Περιγραφή: Φόρµα δύο τεµαχίων µε κουκούλα για παιδιά. Το προϊόν διατίθεται σε διάφορα χρώµατα και είναι διακοσµηµένο µε έναν σκύλο. Η κουκούλα της µπλούζας και η µέση του παντελονιού πρότυπο EN

38 φέρουν µη στερεωµένα κορδόνια περίσφιξης µε κόµπους στις άκρες. Τα κορδόνια περίσφιξης στο στρίφωµα του παντελονιού (στον αστράγαλο) κρέµονται κατά 17 cm. Μέγεθος: 92/98-104/ /11 Προϊόν: Παιδική φόρµα Μάρκα: KE YI QI Τύπος: K-1511 Περιγραφή: Φόρµα δύο τεµαχίων µε κουκούλα για παιδιά. Η κουκούλα της µπλούζας περιλαµβάνει κορδόνια περίσφιξης µε κόµπους στις άκρες. Το µπροστινό µέρος της µπλούζας είναι διακοσµηµένο µε την ένδειξη: "Denim of NY". Μέγεθος: Στραγγαλισµός στραγγαλισµού εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στην κουκούλα. συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις ασφαλείας του σχετικού Ευρωπαϊκού προτύπου EN Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 Προϊόν: Παιδική φόρµα "twopiece outfit for children" Μάρκα: CAIBA στραγγαλισµού και τραυµατισµών εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών Απόσυρση και

39 Type: NY-D812 Περιγραφή: Φόρµα δύο τεµαχίων µε κουκούλα για παιδιά. Η κουκούλα της µπλούζας και η µέση του παντελονιού φέρουν µη στερεωµένα κορδόνια περίσφιξης µε µπαρέτες στις άκρες. Μέγεθος: περίσφιξης στο λαιµό και στη µέση. πρότυπο EN Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /11 Προϊόν: Παιδική φόρµα Μάρκα: AQUAMARINE Τύπος: QY09536, Barcode: Περιγραφή: Φόρµα δύο τεµαχίων µε κουκούλα. Το προϊόν είναι γαλάζιου χρώµατος, διακοσµηµένο µε λουλούδια. Η κουκούλα της µπλούζας και η µέση στο παντελόνι φέρουν µη στερεωµένα κορδόνια περίσφιξης µε κόµπους στο τέλος. Μέγεθος: 92/98-116/122. στραγγαλισµού και τραυµατισµών επειδή έχει κορδόνια περίσφιξης µε κόµπους στις άκρες στο λαιµό και τα κορδόνια περίσφιξης στο παντελόνι δεν είναι στερεωµένα. συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις ασφαλείας του σχετικού Ευρωπαϊκού προτύπου EN την αγορά και

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX)

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) - Εβδοµαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων µέσω RAPEX - Εβδοµάδα 1-2007 No. Κοινοποιούντα κράτη- µέλη Προϊόν (κάντε κλικ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 21 εκεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Αναφορά 19 Σημείωση: H αναφορά A12/0325/13 από την 10η εβδομάδα του 2013 έχει αποσυρθεί οριστικά ύστερα από αποσαφήνιση του κινδύνου από τις αρχές κοινοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 εκεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 εκεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 εκεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 05 Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 24-30 / 2011 Report 28-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0640/11 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Αποσμητικά "Anhidrol" Μάρκα: IOOX HYGIENE

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 13 Σεπτεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Νοεµβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Νοεµβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Νοεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Νοεµβρίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Νοεµβρίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Νοεµβρίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011 Report 31-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0461/11. ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα λεύκανσης δέρματος "Faimess cream"

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 16 Νοεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 16 Νοεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 16 Νοεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012 Report 09-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0337/12 ΓΑΛΛΙΑ Προϊόντα περιποίησης μαλλιών "Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ 2012 Report 48-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1788/12 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Σαπούνι Μάρκα: Montclaire Όνομα: Round

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 14 Αυγούστου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 14 Αυγούστου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, Αυγούστου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 20 Σεπτεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Χημικός. Αριθμός παρτίδας/ Barcode: 9H20B 811. Περιγραφή: Καταπραϋντική κρέμα σε πλαστικό σωληνάριο σε κουτί από χαρτόνι.

Χημικός. Αριθμός παρτίδας/ Barcode: 9H20B 811. Περιγραφή: Καταπραϋντική κρέμα σε πλαστικό σωληνάριο σε κουτί από χαρτόνι. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 43-44-45 / 2012 Report 43-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1592/12 ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα σώματος Μάρκα: Gigi Όνομα:

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 23 Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 23 εκεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 23 εκεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 23 εκεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 26 Σεπτεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 26 Σεπτεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 26 Σεπτεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ελτίο Τύπου Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 21 Ιουνίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 21 Ιουνίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 21 Ιουνίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 26 Νοεµβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 26 Νοεµβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 26 Νοεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 15 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 15 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 15 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Αυγούστου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Αυγούστου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Αυγούστου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ελτίο Τύπου Αθήνα, 25 Σεπτεµβρίου 2006 ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX H κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει µέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 12 Απριλίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 12 Απριλίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 12 Απριλίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 24 Ιουνίου 20 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012 Report 32-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1173/12 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Προϊόν περιποίησης νυχιών Μάρκα:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012 Report 05-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0148/12 Πορτογαλία Προϊόν λεύκανσης δέρματος με βιταμίνη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 16 Οκτωβρίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 04 Νοεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 04 Νοεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 04 Νοεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012 Report 01-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0019/12 ΡΟΥΜΑΝΙΑ Eyeliner Μάρκα: Ruby Rose Τύπος / αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 03 Νοεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 03 Νοεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 03 Νοεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 12 Απριλίου 2011 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Νοεµβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Νοεµβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Νοεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011 Report 46-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 1296/11 ΕΣΘΟΝΙΑ Πακέτο με καλλυντικά "CoCo`s Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 7 Οκτωβρίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011 Report 37-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0921/11 Πορτογαλία Προϊόν: Κρέμα λεύκανσης δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 16 Μαΐου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 16 Μαΐου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 16 Μαΐου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 04 Νοεµβρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 04 Νοεµβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 04 Νοεµβρίου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 28 Νοεµβρίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 28 Νοεµβρίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 28 Νοεµβρίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 21 εκεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 21 εκεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 21 εκεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 02 Νοεµβρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 02 Νοεµβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 02 Νοεµβρίου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Οκτωβρίου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 20-15 Αναφορά 42-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την 37 A12/1637/ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Κραγιόν Μάρκα: Baolishi Όνομα: ΑΓΝΩΣΤΟ Τύπος/αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 13 Αυγούστου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 20 Σεπτεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα