ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ"

Transcript

1 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΙΠΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ Υπερπήδηση Εμποδίων α. Ιπποδρόμιο Αγώνων Το ιπποδρόμιο αγώνων πρέπει να καλύπτει επιφάνεια τουλάχιστον 4 στρέμματα με ελάχιστο μήκος πλευράς 50μ. Οι ελάχιστες διαστάσεις, που προτείνονται είναι 80μΧ50μ β. Ιπποδρόμια προθέρμανσης Τα ιπποδρόμια προθέρμανσης πρέπει να έχουν διαστάσεις 60 μ. Χ 20 μ. κατά ελάχιστο για Υπερπήδηση Εμποδίων και 40 μ. Χ 20 μ. για προθέρμανση σε επίπεδη εργασία. Τα ιπποδρόμια αυτά πρέπει να επικοινωνούν το ένα με το άλλο, χωρίς όμως να διέρχονται οι ίπποι μέσα από το κοινό. γ. Γενικά στοιχεία Όλα τα ιπποδρόμια πρέπει να είναι περιφραγμένα σωστά με περίφραξη ύψους 1.30 μ. με 1.40 μ. από όλες τις πλευρές. Το έδαφος πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση (μη ολισθηρό, ομοιόμορφο σε όλη την έκτασή του, χωρίς λακκούβες), με το απαραίτητο πάχος του άνω στρώματος. Καταιονιστικό σύστημα είναι απαραίτητο για την διατήρηση της καλής κατάστασης του εδάφους. Σε περίπτωση που απαιτείται η τοποθέτηση πίδακα στο μέσο του ιπποδρομίου, θα πρέπει να περικλείεται από μια μικρή περίφραξη για την προστασία ίππων και ιππέων. Επίσης, απαιτείται η ύπαρξη σβάρνας με δόντια ή/και κύλινδρο για το στρώσιμο των ιπποδρομίων. Στο ιπποδρόμιο αγώνων δύναται να υπάρχει λίμνη οποία να έχει διαστάσεις 6 μ. πλάτος και 3,30 μ. 3,50 μ. φάρδος, καθώς και μια τάφρος 3,70 μ. πλάτος και 1.00 μ μ. φάρδος. Οι προδιαγραφές κατασκευής της λίμνης βρίσκονται στους Κανονισμούς της Δ.Ο.Ι. Γενικά όμως δεν πρέπει να είναι πολύ βαθειά (0,30 μ. 0, 40μ). και το δάπεδό της πρέπει να καλύπτεται από λάστιχο πάχους 0,02 μ. Σήμερα πλέον στους Αγώνες χρησιμοποιούνται φορητές λίμνες και τάφροι πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη ποικιλία στις διαδρομές και λιγότερους περιορισμούς στα ιπποδρόμια. Επίσης, στο ιπποδρόμιο μπορεί να υπάρχει και ανάχωμα. Η μορφή του αναχώματος ποικίλλει, προτείνεται όμως η μία του πλευρά να είναι ημικλινής και μία από τις άλλες κάθετη ύψους 1,00μ. 1,20μ.

2 ΕΜΠΟΔΙΑ Τα εμπόδια θα πρέπει να είναι σε καλή και ασφαλή κατάσταση (να μην εξέχουν καρφιά και βίδες) και να έχουν ποικιλία όσον αφορά την κατασκευή τους και τα χρώματά τους. Μία πλήρης σειρά εμποδίων αποτελείται από: 28 ζευγάρια ορθοστάτες, 80 με 100 βαλβίδες στρογγυλές, μήκους 4,00μ., διαμέτρου 0,10 μ. 0,12μ., βάρους κιλά και γεμίσματα εμποδίων: πόρτες, τοίχος, τάβλες (10-12 κιλά), φράκτες, κλπ. Επίσης (προαιρετικά) φορητή λίμνη ή/και τάφρος με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματά τους. Κουτάλες Για κάθε βαλβίδα, πόρτα, τάβλα κλπ απαιτείται ένα ζευγάρι κουτάλες. Η βαλβίδα πρέπει να μπορεί να κυλά πάνω στις κουτάλες. Ελάχιστο βάθος για τις κουτάλες είναι 18 χιλιοστά και μέχρι 30 χιλιοστά μέγιστο. Όσον αφορά τις τάβλες, τα κιγκλιδώματα, τους φράχτες, τις πόρτες κλπ. η διάμετρος της κουτάλας πρέπει να είναι πιο ανοιχτή ή ακόμα και επίπεδη. Κάθε κουτάλα πρέπει να εφαρμόζει στις τρύπες των ορθοστατών, έτσι ώστε να μην απαιτείται η χρήση σφυριών. Επίσης απαιτούνται κουτάλες ασφαλείας για την στήριξη της πίσω βαλβίδας στα εμπόδια πλάτους και όπου αλλού προβλέπεται από τον Κανονισμό. Τοίχος Ο τοίχος πρέπει να είναι φτιαγμένος από συμπαγές υλικό ξύλου. Θα πρέπει η βάση του να αποτελείται από δύο κομμάτια ύψους 0,60 μ. 0,80 μ. και μήκους 2.00 μ. τουλάχιστον έκαστο. Η βάση καλό θα είναι από τη μία της πλευρά να είναι κάθετη και από την άλλη να έχει μια ελαφριά κλίση. Επίσης, πρέπει ο τοίχος να αποτελείται από κομμάτια έτσι ώστε να μπορεί να διαμορφωθεί σε διαφορετικά ύψη ξεκινώντας από 0,95 μ. μέχρι 1,60 μ. Θα πρέπει να υπάρχουν αρκετά αναπληρωματικά κομμάτια σε περίπτωση φθοράς. Τα ανώτερο στρώμα του τοίχου θα πρέπει να αποτελείται από «καπάκια» λευκού χρώματος μήκους 0,50 μ. 0,60 μ. και πλάτους τέτοιου ώστε να μην εξέχουν από το μπροστινό και πίσω μέρος του τοίχου. Όταν τα καπάκια αυτά είναι τετραγωνισμένα τότε πρέπει οι άνω γωνίες τους να είναι ελαφρώς στρογγυλές και το ύψος τους να μην ξεπερνά τα 0,10 μ. όταν τα καπάκια έχουν σχήμα ημικυκλίου τότε το ύψος τους δεν πρέπει να ξεπερνά τα 0,25 μ. Λίμνη Πρέπει να υπάρχει ένας φράκτης με κλίση, ύψους 0,60 μ. με χόρτα (brush fence) για την υπερπήδηση της λίμνης. Πρέπει να χωρίζεται σε 2 ή 3 μέρη, το συνολικό του δε φάρδος πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο με το φάρδος της λίμνης. Πρέπει επίσης να υπάρχει ανταλλακτικό κομμάτι. Όταν η λίμνη είναι μόνιμη-χτιστή πρέπει να υπάρχει ένα φύλλο ελαστικού το οποίο να έχει διαστάσεις όσο το πλήρες μήκος και πλάτος της λίμνης και πάχους 1 εκ. ώστε να επενδύεται ολόκληρη η επιφάνεια του βυθού της λίμνης.

3 Απαραίτητα εξαρτήματα για το εμπόδιο αυτό είναι δύο κόκκινες και δύο λευκές σημαίες με μακριά κοντάρια κατασκευασμένα από υλικό, που δεν θρυμματίζεται ούτε σχίζεται και πρέπει όταν χτυπηθούν να λυγίζουν. Οι σημαίες δεν πρέπει να έχουν αιχμηρές μύτες ή γωνίες. Επίσης ένας πήχης λευκού χρώματος, ξύλινος ή πλαστικός, μήκους 6μ. (όσο το πλάτος της λίμνης) φάρδους 6-8 εκ.. και πάχους 1,5εκ. Ο πήχης αυτός καλόν είναι να αποτελείται από δύο κομμάτια και να υπάρχουν 3 τέτοιοι αναπληρωματικοί πήχεις. Στους αγώνες πάνω στον πήχη τοποθετείται πλαστελίνη. Σημαίες Κάθε ορθοστάτης πρέπει να έχει στήριγμα για σημαία. Οι σημαίες πρέπει να στέκονται όρθιες στον ορθοστάτη και όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς το υπερπηδούμενο μέρος του εμποδίου. Οι σημαίες δεν πρέπει να είναι καρφωμένες ή βιδωμένες στους ορθοστάτες, Πρέπει να είναι φτιαγμένες από κόντρα πλακέ ή πλαστικές και να μην έχουν αιχμηρές προεξοχές. Οι μεταλλικές είναι επικίνδυνες και οι υφασμάτινες κάνουν θόρυβο όταν φυσά και αποσπούν την προσοχή των ίππων. Επίσης χρειάζονται 3 ζεύγη σημαιών με μακρύ κοντάρι για τις γραμμές εκκινήσεως τερματισμού. Αριθμοί Οι αριθμοί εμποδίων πρέπει να είναι ευδιάκριτοι και πρέπει να περιλαμβάνουν: 1-15, 3 x Α, 3 x Β, 1 x Γ. Επίσης πρέπει να υπάρχουν από μία πινακίδα για την εκκίνηση και τον τερματισμό καθώς και πινακίδα που τοποθετείται στην είσοδο (ή στο μέσον του ιπποδρομίου) και σηματοδοτεί το «ιπποδρόμιο ανοικτό» και «ιπποδρόμιο κλειστό». ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΡΙΤΩΝ Για τους κριτές χρειάζεται ένας κλειστός χώρος, το δάπεδο του οποίου πρέπει να βρίσκεται περίπου στο ύψος της περίφραξης ή και ψηλότερα. Από τον χώρο αυτό πρέπει να υπάρχει πολύ καλή ορατότητα ολόκληρου του Ιπποδρομίου Αγώνων και εάν αυτό είναι εφικτό να έχει και ορατότητα προς το ιπποδρόμιο προθέρμανσης. Ο καλύτερος προσανατολισμός είναι να «βλέπει» στον Βορρά γιατί τότε έχει την καλύτερη ορατότητα όλες τις ώρες της ημέρας χωρίς ο ήλιος να «τυφλώνει» τους κριτές. Η Επιτροπή πρέπει οπωσδήποτε να έχει χωρητικότητα τέτοια ώστε να μπορούν να κάθονται στην πρόσοψή της 6 άτομα, δύο εκ των οποίων χειρίζονται μηχανήματα (χρονόμετρο, υπολογιστής) και χώρο ώστε να μπορούν άλλα άτομα να περνάνε από πίσω χωρίς να ενοχλούν τους κρίνοντες. Πρέπει να υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, πρίζες, ηλεκτρικό κουδούνι καθώς και μικροφωνική εγκατάσταση. Τέλος, είναι απαραίτητη η ύπαρξη χειροκίνητης καμπάνας για την περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού.

4 Ιππική Δεξιοτεχνία α. Ιπποδρόμιο Αγώνων Για την διεξαγωγή αγώνων ιππικής δεξιοτεχνίας απαιτείται ιπποδρόμιο διαστάσεων 70 μ. Χ 30 μ. προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης στίβου 60 μ. Χ 20μ. και τοποθέτησης κιοσκιών κριτών περιμετρικά του στίβου σε απόσταση 5 μέτρων από αυτόν. β. Ιπποδρόμια προθέρμανσης Ιδανικά απαιτούνται δύο ιπποδρόμια προθέρμανσης διαστάσεων 60 Χ 20 μ. και 40μ. Χ 20 μ. Ακόμη, απαιτούνται ειδικά κιγκλιδώματα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, ύψους 0,30 μ. 0,60 μ. συνολικού μήκους 160 μ. συνήθως ξύλινα ή PVC, λευκά. Απαραίτητα επίσης είναι, οι ξύλινοι ρόμβοι με τα 12 διεθνή γράμματα τα οποία σηματοδοτούνε τις καθορισμένες από τις διαδρομές κινήσεις. Τα γράμματα είναι: A-E-C-B-K-H-M-F & V-S-R-P., καθώς και τα κιόσκια κριτών. ΔΕΣΤΡΕΣ ΙΠΠΩΝ Ο αριθμός των δεστρών πρέπει να είναι ανάλογος με τον αριθμό των φιλοξενούμενων ίππων. Αυτές πρέπει να είναι σε χώρο μακριά από το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και κοντά στο χώρο στάθμευσης φορτηγών. Επίσης, ο χώρος δεσίματος των ίππων πρέπει να είναι περιφραγμένος, για να αποφευχθεί τυχόν φυγή των ίππων και ατύχημα. Οι ίπποι δεν πρέπει ποτέ να δένονται κατευθείαν σε σταθερά κομμάτια ξύλου ή σιδήρου για την αποφυγή ατυχήματος. Έτσι σε κάθε περίπτωση πρέπει να τοποθετούνται πάνω στους μεταλλικούς κρίκους της δέστρας κομμάτια λεπτού σχοινιού. ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Καλό θα είναι να υπάρχουν εξέδρες για το κοινό στις οποίες η προσπέλαση και έξοδος από αυτές να είναι εύκολη. Η κατασκευή τους πρέπει να είναι ασφαλής, έτσι ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα. Η πρώτη σειρά της εξέδρας πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων από την περίφραξη του ιπποδρομίου. Σε περίπτωση, που η εξέδρα είναι κλειστή θα πρέπει να υπάρχουν δύο έξοδοι, μία στο κάθε άκρο της, και εάν το μήκος είναι μεγάλο επί πλέον έξοδοι από το μέσον. Επίσης, πρέπει να υπάρχουν πυροσβεστήρες στα κεντρικά της σημεία. ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Ο χώρος στάθμευσης και διέλευσης οχημάτων δεν πρέπει ουδέποτε να έρχεται σε άμεση επαφή με τους χώρους στους οποίους βρίσκονται οι ίπποι. ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΙΠΠΩΝ Ο χώρος στάθμευσης φορτηγών μεταφοράς ίππων πρέπει να είναι ξεχωριστός από αυτόν για τα λοιπά οχήματα. Πρέπει να καλύπτεται από στρώμα χώματος και όχι μπετόν ή άσφαλτο, διότι υπάρχει κίνδυνος ολίσθησης κατά την έξοδο των ίππων από

5 το φορτηγό. Ο χώρος αυτός πρέπει να βρίσκεται κοντά στο χώρο δεσίματος των ίππων. ΚΥΛΙΚΕΙΟ Το κυλικείο αποτελεί απαραίτητο χώρο για τη διεξαγωγή καλά οργανωμένων αγώνων, κυρίως για την εξυπηρέτηση όλων των παρευρισκομένων αθλητών και θεατών. Στο κυλικείο επίσης πρέπει να υπάρχει πλήρες φαρμακείο ανθρώπων και φορείο. Πολύ σημαντικό είναι, ακόμη, να βρίσκονται παντού κάλαθοι απορριμμάτων. ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ Οι τουαλέτες είναι επίσης απαραίτητο στοιχείο για την εξυπηρέτηση αθλητών και θεατών και πρέπει να είναι καθαρές και να έχουν αναλώσιμα υλικά καθ όλη τη διάρκεια των αγώνων. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ Παραμονή αγώνων Την παραμονή των αγώνων το ιπποδρόμιο πρέπει να αδειάζει από όλα τα εμπόδια να σβαρνίζεται και να ποτίζεται. Αυτή η διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι Το έδαφος πρέπει να έχει καθαριστεί από πέτρες και να έχουν αποκατασταθεί τυχόν λακκούβες στο έδαφος. Σε περίπτωση ύπαρξης λίμνης ή/και τάφρου, πρέπει να έχουν εκ των προτέρων αδειάσει και καθαριστεί. Όλο το υλικό που είναι απαραίτητο για το στήσιμο της διαδρομής πρέπει να βρίσκεται κοντά στο ιπποδρόμιο. Τυχόν επισκευές και βαψίματα εμποδίων, πρέπει να έχουν γίνει εγκαίρως. Όλες οι είσοδοι έξοδοι των ιπποδρομίων πρέπει να ανοιγοκλείνουν εύκολα. Μετά από συνεννόηση του σχεδιαστή διαδρομών και του υπευθύνου του ομίλου, το στήσιμο της διαδρομής θα γίνεται με την βοήθεια τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων από τον διοργανωτή όμιλο. Κατά την διάρκεια του στησίματος της διαδρομής και μέχρι την έναρξη των αγώνων απαγορεύεται η είσοδος ίππων και ιππέων στο ιπποδρόμιο είτε αυτοί πρόκειται να συμμετάσχουν στους αγώνες είτε όχι. Επίσης, το απόγευμα της παραμονής πρέπει να σβαρνίζεται και να ποτίζεται το ιπποδρόμιο προθερμάνσεως και σε αυτό να στήνεται ένα κάθετο και ένα εμπόδιο πλάτους (oxer). Τέλος, πρέπει να υπάρχει επικοινωνία με την υπηρεσία ασθενοφόρου, τον γιατρό αγώνων, καθώς και με τον κτηνίατρο και τον πεταλωτή και τυχόν υπενθύμιση για την ώρα προσέλευσής τους στους αγώνες. Ημέρα Αγώνων Το ιπποδρόμιο πρέπει να ποτιστεί ξανά, σε περίπτωση που αυτό είναι απαραίτητο, τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη του πρώτου αγωνίσματος. Επίσης, όλα τα εμπόδια πρέπει να έχουν πλυθεί. Μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων όλα πρέπει να είναι έτοιμα για να ελεγχθεί η διαδρομή από τον πρόεδρο της Αγωνοδίκου Επιτροπής. Επίσης οι βοηθοί του σχεδιαστή διαδρομών πρέπει να είναι στις θέσεις

6 τους, έτσι ώστε να ενημερωθούν για τα καθήκοντά τους από τον σχεδιαστή διαδρομών, τουλάχιστον μισή ώρα πριν τους αγώνες. Συνοπτικά τα καθήκοντα των βοηθών στίβου είναι τα εξής: Να επανορθώνουν τυχόν πτώσεις εμποδίων, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους ή τους αγωνιζόμενους αθλητές και ίππους. Να γνωρίζουν, που βρίσκονται τα αναπληρωματικά εμπόδια, έτσι ώστε να μπορούν άμεσα να αποκαταστήσουν σπασμένο υλικό. Να ενημερώνονται εγκαίρως από το σχεδιαστή διαδρομών για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν για το επόμενο αγώνισμα. Να χειρίζονται τις σημαίες εκκίνησης και τερματισμού της διαδρομής σε περίπτωση, που δεν υπάρχει σύστημα χρονομέτρησης ή αν αυτό ζητηθεί από την Αγωνόδικο Επιτροπή (οπότε απαιτούνται 2 επί πλέον άτομα). Να διατηρούν σε καλή κατάσταση το έδαφος με τσουγκράνες. Ένας πίνακας ανακοινώσεων πρέπει να βρίσκεται στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου στον οποίο προ της ενάρξεως κάθε αγωνίσματος αναρτάται η σειρά των αγωνιζομένων καθώς και η διαδρομή. Ασθενοφόρο και ιατρός αγώνων πρέπει να βρίσκονται σε σημείο τέτοιο που να μπορούν να εισέλθουν άμεσα στον αγωνιστικό χώρο σε περίπτωση ατυχήματος. Επίσης, το φορείο ιδιοκτησίας του ομίλου πρέπει να βρίσκεται σε προσιτό σημείο. Ο κτηνίατρος αγώνων πρέπει να βρίσκεται στον χώρο των αγώνων καθ όλη τη διάρκεια. Ένας καθαρός κενός στάβλος με φρέσκο ροκανίδι είναι απαραίτητο να υπάρχει σε περίπτωση που η Αγωνόδικος Επιτροπή αποφασίσει να γίνει έλεγχος απαγορευμένων ουσιών. Ο διοργανωτής όμιλος πρέπει να διαθέτει ένα μεγάλο κάλυμμα (παραβάν 4 μ.χ 4 μ.) σκούρου χρώματος για την κάλυψη του ίππου σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος του, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Τα ανωτέρω αφορούν αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων, ανάλογη είναι και η προετοιμασία και η διεξαγωγή, αν πρόκειται για αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Η διαφοροποίηση αφορά κυρίως το αθλητικό υλικό, όπου απαιτούνται κιόσκια για τους κριτές, τα ειδικά κιγκλιδώματα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, και οι ξύλινοι ρόμβοι με τα 12 διεθνή γράμματα τα οποία σηματοδοτούνε τις καθορισμένες από τις διαδρομές κινήσεις.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ 1. Ο πρόεδρος της επιτροπής για αγώνες dragster πρέπει να πραγματοποιήσει επιθεώρηση των αγωνιστικών διαδρομών και να εξασφαλίσει ότι οι προδιαγραφές για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Χ.Ε.) Επιτροπή Beach Handball

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Χ.Ε.) Επιτροπή Beach Handball ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Χ.Ε.) Επιτροπή Beach Handball Ι. Οδηγίες για την κατασκευή γηπέδου beach handball: (Μία απλή κατασκευή για παραλία, πλατεία, πάρκο, αθλητική κυψέλη ή ελεύθερο οικόπεδο):

Διαβάστε περισσότερα

(How To) Build Α Court

(How To) Build Α Court Guidelines (How To) Build Α Court Προδιαγραφές και Οδηγίες Κατασκευής & Λειτουργίας Γηπέδου Beach Volleyball Μάρτιος 2017 GUIDELINES_How-To-Build-A-Court 2017 1 Οδηγίες Κατασκευής & Λειτουργίας Γηπέδου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) Η Περιφερειακή Επιτροπή Νήσων Αιγαίου («ΠΕΝΑ») αποτελείται από έναν εκπρόσωπο από κάθε σωματείο που ανήκει στην Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης 2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 16 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες eyball Κατασκευής & Λειτουργίας Γηπέδου Beach Voll

Οδηγίες eyball Κατασκευής & Λειτουργίας Γηπέδου Beach Voll ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΗΠΕ Ο BEACH VOLLEYBALL (µια απλή κατασκευή για παραλία, πλατεία, πάρκο, αθλητική κυψέλη ή ελεύθερο οικόπεδο) α. Ορίζουµε ως γήπεδο µία έκταση τουλάχιστον 16Χ24 (ή 20Χ28 για ιδανικές διαστάσεις).

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1 Διοργάνωση : Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΑΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019 Κανονισμοί Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 Θεσ/νίκη 17/09/2014 H Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 τoν 4 ο Αγώνα Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισµός Εµποδίων 2014. Τροποποιήσεις εν ισχύ από από 1/1/2014

Κανονισµός Εµποδίων 2014. Τροποποιήσεις εν ισχύ από από 1/1/2014 Κανονισµός Εµποδίων 2014 Τροποποιήσεις εν ισχύ από από 1/1/2014 Άρθρο 200.5 - Χρήση Βίντεο το βίντεο (επίσηµο βίντεο) πρέπει να παραδοθεί στον Πρόεδρο της Α.Ε. το πολύ µέσα σε 30 από την ανακοίνωση των

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός Η Λέσχη 4X4 Κοµοτηνής διοργανώνει την πρώτη παιδιά φιλικού χαρακτήρα µε την ονοµασία Wild terrain 08, To Σαββατοκύριακο 29-30 Mαρτίου 2008 στην περιοχή της Κοµοτηνής. 2. Οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 14 Μαρτίου, 2017. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ) προκηρύσσει για τις 26 και 27 Αυγούστου του 2017 το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ με διοργανωτή τον ΣΕΒΑΣ Αλεξ/πολης και

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011. Ημερομηνία: 5-6/11/2011. Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011. Ημερομηνία: 5-6/11/2011. Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011 Ημερομηνία: 5-6/11/2011 Εγκαταστάσεις: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον: - Εθνικό Κανονισμό Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

Τα ρόλλερ πρέπει να είναι εµπορικά προϊόντα διαθέσιµα στο δηµόσιο κοινό

Τα ρόλλερ πρέπει να είναι εµπορικά προϊόντα διαθέσιµα στο δηµόσιο κοινό 396 Αγώνες Ρόλλερσκι 396.1 Προσδιορισμός κανονισμών Ρολλερσκι 396.1.1 Οι κανονισµοί που καλύπτονται σε αυτό το κεφάλαιο των ΚΑΧ εστιάζονται στο αθλήµα του ρολλερσκι οι οποίες είναι διαφορετικές στη µεθοδολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 Μαρκόπουλο,27/3/2019 Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 4 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2019.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 Μαρκόπουλο,04/01/2018 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2018.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ. A.I.A. της Aμαξοδήγησης.

ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ. A.I.A. της Aμαξοδήγησης. ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ A.I.A. της Aμαξοδήγησης. 1. Τι γίνεται στο dressage όταν αφότου χτυπήσει το κουδούνι καθυστερεί να μπεί ή μπαίνει 10 λεπτά νωρήτερα; Α. Αποκλείεται. Β. Χαιρετάει και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 19902 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 2299049350-2 Fax: 2299049617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 29 Σεπτεμβρίου, 2013. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2013 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΠΠΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ Π.ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 5 ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΛΣΑΜΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΗΛ./FAX. 2310 628.008 ΚΙΝ.6944 677104 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΩΡΙΑΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 32 : Φόρτωση οχημάτων ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 1. Το μεικτό βάρος οχήματος δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος του. 2. Το φορτίο ταυ οχήματος πρέπει να τακτοποιείται και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 2014 Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης Σγούρος (6976466016) bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Για το 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350 2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 24 Απριλίου, 2012. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ων ΑΓΩΝΩΝ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2012

Διαβάστε περισσότερα

Μαθήματα 22 ο 23 ο : Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΥΪΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ

Μαθήματα 22 ο 23 ο : Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΥΪΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ (Κ.Μ. Μ 161) Μαθήματα 22 ο 23 ο : Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΥΪΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ Με την ολοκλήρωση του μαθήματος οι φοιτητές πρέπει να είναι σε θέση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του 2ου ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2013 ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης Σγούρος (6976466016) bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Για το 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Η Περιφερειακή Επιτροπή Ανάπτυξης Βορείου Αττικής («ΠΕΑΒΑ») αποτελείται από 1 εκπρόσωπο από κάθε σωµατείο

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη ΦΑΥ ΕΡΓΟ: Στεγάνωση δωμάτων και κτιρίων του Α.Π.Θ. έτους 2018 Σελίδα 2 από 17

Μελέτη ΦΑΥ ΕΡΓΟ: Στεγάνωση δωμάτων και κτιρίων του Α.Π.Θ. έτους 2018 Σελίδα 2 από 17 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 2 από 17 Σελίδα 3 από 17 Σελίδα 4 από 17 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 5 από 17 Σελίδα 6 από 17 Σελίδα 7 από 17 ΕΡΓΑΣΙΑ Μέτρα : ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ 1 Η πρόσβαση στη στέγη πρέπει να είναι ασφαλής.

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25.

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 TOURING ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης ουκάκης 1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 18 Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2016 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΦΡΕΝΤΥ ΣΕΡΠΙΕΡΗ»

Αθήνα, 18 Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2016 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΦΡΕΝΤΥ ΣΕΡΠΙΕΡΗ» Αθήνα, 18 Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2016 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΦΡΕΝΤΥ ΣΕΡΠΙΕΡΗ» Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τον Αγώνα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 10-11-12 Νοεμβρίου 2017 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: 156/13102017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 16/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016 Θεσ/νίκη 04/02/2016 Ο Ιππικός Όμιλος Λαμίας JOCKEY CLUB προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 1 ο Αγώνα Ιππικής Αντοχής 2016. ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 OFF ROAD 4WD & 2WD ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Υπεύθυνοι Κλάδου Γιαννίτσας Κώστας (τηλ 6945807677) Παπανικολάου Γιάννης (τηλ 6948072169) bod@el-me.gr 1 Κλάδος

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. 1-10track@el-me.gr

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. 1-10track@el-me.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm NITRO POWERED ΕΛ.Μ.Ε. 2010 Κλάδος θερμικών τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Θεολογίτης Στυλιανός 6977506573 1 Κλάδος 1/10 Nitr On Rad v1.14

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 23-24 ΜΑΙΟΥ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2015 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις τοποθέτησης

Προϋποθέσεις τοποθέτησης Προϋποθέσεις τοποθέτησης για την ιταλική λογική σταθμού για τους SUNNY CENTRAL 400MV / 500MV / 630MV / 800MV / 1000MV / 1250MV Περιεχόμενα Αυτό το έγγραφο περιγράφει τις διαστάσεις, τις ελάχιστες αποστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ»

ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ» ΑΡΧΗ 1ης ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SUPERMOTO 2009 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ SUPERMOTO Το SUPERMOTO είναι ένας αγώνας που διεξάγεται σε κλειστή κυκλική διαδρομή που αποτελείται από άσφαλτο

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένη Κατηγορία (Advanced Robotics)

Προηγμένη Κατηγορία (Advanced Robotics) Προηγμένη Κατηγορία (Advanced Robotics) Στόχος της δοκιμασίας είναι το ρομπότ να σκοράρει όσο πιο πολλούς πόντους μπορεί σε μια έκδοση ρομποτικού Tetris με το όνομα Tetrastack. Το ρομπότ θα βρει, αναγνωρίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιεχόμενα 1. Περιγραφή μηχανήματος 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Οδηγίες ασφαλείας 4. Συναρμολόγηση 5. Συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016 Θεσ/νίκη 16/03/2016 Ο Ιππικός Όμιλος Πιερίας προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2016. Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ.

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ. BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το εγχειρίδιο αυτό για να γνωρίσετε το προϊόν, την κατάλληλη χρήση και τις οδηγίες ασφαλείας. Κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 27 28/2/ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 10/2/2016 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 TOURING ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 TOURING ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 TOURING ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2017 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γεωργιάδης Νίκος 6972575800 1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ 4-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Α.Ι.Α ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Α.Ι.Α ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Α.Ι.Α. 2018 ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1. Ποιος είναι υπεύθυνος για το άλογό του ; Ο σταβλίτης και ο προπονητής. Ο κτηνίατρος. Ο αθλητής. Ο αρχηγός ομάδος. 2. Τι στρωμνή χρησιμοποιούμε

Διαβάστε περισσότερα

tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής 08.05 tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής με αυτοκόλλητη ταινία 08.11

tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής 08.05 tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής με αυτοκόλλητη ταινία 08.11 Κανάλια διανομής tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής 08.05 tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής με αυτοκόλλητη ταινία 08.11 tehalit.lfr κανάλι ρολό με αυτοκόλλητη ταινία 08.14 tehalit.lfh σύστημα καναλιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ων ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ων ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2011 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ων ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2011 Θεσ/νίκη 27/10/11 H Ελληνική Οµοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει την Κυριακή 13 Νοεµβρίου 2011 τoν 5 ο Αγώνα Ιππικής Αντοχής στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Οµίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 OFF ROAD 4WD & 2WD ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνοι Κλάδου Γιαννιτσας Κωστας 6945807677 1 Κλάδος Ηλεκτρικών

Διαβάστε περισσότερα

EΓKYKΛIOΣ ΚΑΡΤ 06 / 2014 ΘΕΜΑ: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

EΓKYKΛIOΣ ΚΑΡΤ 06 / 2014 ΘΕΜΑ: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ EΓKYKΛIOΣ ΚΑΡΤ 06 / 2014 ΘΕΜΑ: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Προκειμένου να διεξαχθούν αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού σε πίστες μόνιμου ή ημιμόνιμου χαρακτήρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD ΕΛ.Μ.Ε. 2016

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD ΕΛ.Μ.Ε. 2016 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD ΕΛ.Μ.Ε. 2016 Υπεύθυνος Κλάδου Γιαννίτσας Κώστας (6945807677) bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Για το 2016 το πρωτάθλημα θα έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 10/3/2017 Ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Κρήτης προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 6 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ. ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ. ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ Αθήνα:11/4/2017 ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/10-4-2017 Αρχιμήδους 16 Παναθηναϊκό Στάδιο Αθήνα, 11635 Τηλ:210-7564013, 210-7564060 Fax: 210-7564013 Email: oeva32@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.05 ΣΥΝΘΕΤΟ ΒΥΘΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.05 ΣΥΝΘΕΤΟ ΒΥΘΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.05 ΣΥΝΘΕΤΟ ΒΥΘΟΣ Ενδεικτικές διαστάσεις οργάνου Απαιτήσεις ασφαλείας Πλάτος 6400mm Απαιτούμενος χώρος 9550Χ8700mm Μήκος 7850mm Μέγιστο Ύψος Πτώσης 2100 mm Ύψος 3300mm Ηλικία χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 Μαρκόπουλο, 28/1/2019 Ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Λαμίας JOCKEY CLUB προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 1 ο Διασυλλογικό Αγώνα Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη Συστάσεις: Βάψιμο & Συντήρηση των Ξύλινων Σπιτιών Η προστασία για την συναρμολόγηση. Προετοιμασία Υλικών: ΠΡΟΣΟΧΗ:

Αγαπητέ Πελάτη Συστάσεις: Βάψιμο & Συντήρηση των Ξύλινων Σπιτιών Η προστασία για την συναρμολόγηση. Προετοιμασία Υλικών: ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγαπητέ Πελάτη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο συναρμολόγησης προσεκτικά, πριν συνεχίσετε με την εγκατάσταση του σπιτιού! Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγετε τυχόν προβλήματα και δεν θα σπαταλήσετε το χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ST 006 ΜΠΟΥΛΟΝΙ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ Μπουλόνι αγκύρωσης σε μορφή βίδας που προσδένει την κατασκευή, χωρίς να γίνονται ορατές οι αλυσίδες (ενώνονται κάτω από την κατασκευή). Με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 22/05/2017 Ο Ιππικός Όμιλος Πιερίας προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 7 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γερασιµίδης Νικόλαος (τηλ: 6939529752) bod@el-me.gr 1 Κλάδος 1/10 Nitro On

Διαβάστε περισσότερα

Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο

Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο Αποστολή στον κόσμο των ζώων. Σπίτι πουλιών Οι μικροί και οι μεγάλοι ερευνητές ζώων μπορούν σύντομα να αρχίσουν να καραδοκούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο εκ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΙ Η προαγωγή της υγείας Η κοινωνική αλληλεπίδραση Χαρακτήρας περιπέτειας Αρχή ομαδικής συνεργασίας

ΣΚΟΠΟΙ Η προαγωγή της υγείας Η κοινωνική αλληλεπίδραση Χαρακτήρας περιπέτειας Αρχή ομαδικής συνεργασίας Περιγραφή του προγράμματος Το Kids Athletics είναι ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα για μαθητές που αποτελεί μία διαφορετική προσέγγιση από το ενήλικο μοντέλο του Στίβου. Αυτή η προσέγγιση στρέφεται σε μορφές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ Μακρυά τα παιδιά από τέτοιες εργασίες!!!!!.

ΟΔΗΓΊΕΣ Μακρυά τα παιδιά από τέτοιες εργασίες!!!!!. ΟΔΗΓΊΕΣ Ξεκινώντας τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι σανίδες από κρεβάτι οι οποίες έχουν πλάτος συνήθως 10 εκατοστά και πάχος περίπου 2 εκατοστά, επέλεξα αυτό το υλικό γιατί είναι εύκολο να το βρείτε καθώς

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΛΟΞΑ ΔΟΝΤΙΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΛΟΞΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΛΟΞΑ ΔΟΝΤΙΑ Μιχάλης Σκαρβέλης Για την κατασκευή συνδέσμων με λοξά δόντια χρησιμοποιούνται αρκετές εμπειρικές μέθοδοι. Αφού γωνιάσουμε τα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Σχ. Έτος : ΙΕΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Μάθημα: Ασφάλεια και Υγιεινή Ενότητα: Κεφάλαιο 3 & 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

ΙΕΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Σχ. Έτος : ΙΕΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Μάθημα: Ασφάλεια και Υγιεινή Ενότητα: Κεφάλαιο 3 & 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΙΕΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Βοηθός Φαρμακείου Ημ/νια: 10/12/2013 ΕΞΑΜΗΝΟ: Α Χειμερινό Εισηγητής : Εμμανουήλ Ε. Νικόλαος Μάθημα: Ασφάλεια και Υγιεινή Ενότητα: Κεφάλαιο 3 & 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόμαν

Συστήματα σκίασης Ρόμαν Εσωτερική σκίαση Yφασμάτινο με μηχανισμό αλυσίδας RAS-M Συστήματα εσωτερικής σκίασης ρόμαν με ύφασμα Το σύστημα διατίθεται με χειροκίνητη λειτουργία αλλά και με ηλεκτροκίνηση δεχόμενο και αυτοματισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

Τοιχοποιία Ι Επισκευές

Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τα κατεστραμμένα ή φθαρμένα μέρη της τοιχοποιίας επισκευάζονται ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές. Ο τεχνίτης πριν ξεκινήσει πρέπει να έχει έτοιμα τα απαιτούμενα υλικά: πέτρες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα, αγωνιστικών κατηγοριών με

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ENHANCED LINE FOLLOWING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ENHANCED LINE FOLLOWING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ENHANCED LINE FOLLOWING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Πρωτότυπο στα Αγγλικά: PRIIT NORAK, www.robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος... 3 3 Δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

2. ημόσιοι χώροι υγιεινής για εμποδιζόμενα άτομα

2. ημόσιοι χώροι υγιεινής για εμποδιζόμενα άτομα 8. ΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 1. Γενικά Απαραίτητη προϋπόθεση για να θεωρηθεί ένα δημόσιο κτίριο ή δημόσιος χώρος προσβάσιμος, είναι η ύπαρξη τουαλέτας W.C, κατάλληλα διαμορφωμένης και με τον απαραίτητο εξοπλισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παρασκευή, 10 εκεµβρίου Συµµετοχή: 20 Έπαθλα: , 100, 80, 60, 50, 40, 40, 40, 40, 40

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παρασκευή, 10 εκεµβρίου Συµµετοχή: 20 Έπαθλα: , 100, 80, 60, 50, 40, 40, 40, 40, 40 1 Μαρκόπουλο, 16 Νοεµβρίου 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 63 ΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ Η Ελληνική Οµοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τους 63 ους Πανελληνίους Αγώνες στο άθληµα της Υ- περπήδησης Εµποδίων.

Διαβάστε περισσότερα

Χώροι Υγιεινής. Γενικές απαιτήσεις

Χώροι Υγιεινής. Γενικές απαιτήσεις Χώροι Υγιεινής Γενικές απαιτήσεις 3.190 Οι χώροι υγιεινής πρέπει να σχεδιάζονται με τρόπο ώστε να προστατεύουν τους χρήστες συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρία και των ατόμων με μειωμένη κινητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SUPERMOTO 2004

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SUPERMOTO 2004 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SUPERMOTO 2004 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ SUPERMOTO Το SUPERMOTO είναι ένας αγώνας που διεξάγεται σε διαδροµή που αποτελείται από άσφαλτο και από χωµάτινα τµήµατα (όπου αυτό είναι δυνατό) µε φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 5.ΤΜΗΜΑΤΑ(ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ) 6.ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 7.ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1 / 14 8.ΒΑΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 Μαρκόπουλο, 13/2/2018 Ο Ιππικός Όμιλος Μεσογείων προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 4 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2018. ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΏΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1.06.2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ 30-31 ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 30 Μαΐου 08:30-10:30 Ενημέρωση αγωνιζομένων: Παρασκευή 30 Μαΐου 10:45 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ ΟΝΟΜΑ ΑΓΩΝΑ: ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Κάθε παράγραφος των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ Ενδεικτικές διαστάσεις οργάνου Απαιτήσεις ασφαλείας Πλάτος 6900mm Απαιτούμενος χώρος 10150Χ10500mm Μήκος 8000mm Μέγιστο Ύψος Πτώσης 1550 mm Ύψος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ. Κατασκευή 1 ου Μέρους: Σκελετός του Οχήματος. Για την ενότητα αυτή απαιτούνται:

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ. Κατασκευή 1 ου Μέρους: Σκελετός του Οχήματος. Για την ενότητα αυτή απαιτούνται: ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ Κατασκευή 1 ου Μέρους: Σκελετός του Οχήματος Για την ενότητα αυτή απαιτούνται: Εργαλεία - Μέτρο - Μαρκαδόρος - Κόφτης σωλήνα PVC - Σταυροκατσάβιδο - Τρυπάνι - Αρίδα 1 4 - Αρίδα 3 32 - Μέγγενη

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Type A Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα επιδαπέδιας στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου καγκέλου πάνω σε τελικό δάπεδο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1760x2250x1530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1760x2250x1530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 760x50x530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΛΑΙΝΑ ΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟ D 8 Χ 00 Χ 50 8 Χ 00 Χ 50 838 Χ 764

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14.

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm NITRO POWERED ΕΛ.Μ.Ε. 2010 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γερασιµίδης Νικόλαος 1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14 Περιεχόµενα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2016 Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2016 το πρωτάθλημα θα έχει την εξής μορφή: (5)

Διαβάστε περισσότερα

Όλα τα όργανα που χρησιμοποιούνται σε αγώνες, θα πρέπει να πληρούν τις ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ της IAAF. και να φέρουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΓΚΡΙΣΗΣ της IAAF.

Όλα τα όργανα που χρησιμοποιούνται σε αγώνες, θα πρέπει να πληρούν τις ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ της IAAF. και να φέρουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΓΚΡΙΣΗΣ της IAAF. Όλα τα όργανα που χρησιμοποιούνται σε αγώνες, θα πρέπει να πληρούν τις ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ της IAAF και να φέρουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΓΚΡΙΣΗΣ της IAAF. ΒΑΡΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΛΙΚΟ ΥΦΗ ΣΦΑΙΡΑ σταθμισμένο όργανο σε σχήμα

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 250A Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας 250Α Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016.

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016. 4 ος Αγώνας Πρωταθλήματος Motocross ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ & ΠΑΡΚΩΝ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ & ΠΑΡΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «26.20. Σύνθετο Άλμπατρος» Διαστάσεις οργάνου Μήκος 10000 mm Πλάτος 6000 mm Ύψος 3600 mm Πιστοποίηση ΕΝ 1176:2008/1,3 Απαιτήσεις ασφαλείας Απαιτούμενος χώρος 13600Χ9000mm 98m 2 Μέγιστο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 2016 ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 2016 ΕΕΠΠΙ ΙΙΤΤΡΡΟΟΠΠΗΗ ΑΑΓΓΩΩΝΝΩΩΝΝ (ΕΕΠΠ. (..ΑΑ. ) Ο οδηγός Διεξαγωγής Αγώνων ΠΠ Αναβάσεων δεν έχει αλλαγές σε σχέση με το 2015 ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙ ΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ

AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙ ΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙ ΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ ΘΕΜΑ: Σύνθεση με τέσσερα αντικείμενα. ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ: Το προς σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ

AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙ ΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙ ΩΝ ΥΟ (2) ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: 1. Απεικόνιση του θέματος στον καθορισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα