ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ( ΠΧΑ)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ( ΠΧΑ)"

Transcript

1 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ( ΠΧΑ) Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες οικονοµικές καταστάσεις είναι εκείνες που εγκρίθηκαν από το ιοικητικό Συµβούλιο της εταιρείας REAL CONSULTING INTEGRATION & OPERATION ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ την 6 Ιουνίου 2014 και έχουν δηµοσιοποιηθεί µε την ανάρτησή τους στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση Επισηµαίνεται ότι τα δηµοσιοποιηµένα στον τύπο συνοπτικά οικονοµικά στοιχεία, στοχεύουν στο να παράσχουν στον αναγνώστη ορισµένες γενικές οικονοµικές πληροφορίες, αλλά δεν παρέχουν την ολοκληρωµένη εικόνα της οικονοµικής θέσης και των αποτελεσµάτων της Εταιρείας και του Οµίλου, σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς. Επίσης, επισηµαίνεται ότι, χάριν απλοποίησης, στα δηµοσιευµένα συνοπτικά οικονοµικά στοιχεία έχουν γίνει ορισµένες συµπτύξεις και ανακατατάξεις κονδυλίων. Μαρούσι Αττικής, 6 Ιουνίου 2014

2 Έκθεση διαχείρισης του ιοικητικού Συµβουλίου της REAL CONSULTING INTEGRATION & OPERATION ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ επί των Ενοποιηµένων και Ατοµικών Οικονοµικών Καταστάσεων για τη χρήση από 1/1/2013 έως 31/12/2013 Κύριοι Μέτοχοι, Σύµφωνα µε τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 σας υποβάλλουµε την παρούσα Έκθεση ιαχειρίσεως του ιοικητικού Συµβουλίου για την εταιρική χρήση που έληξε την 31η εκεµβρίου Η παρούσα έκθεση παρέχει συνοπτικές χρηµατοοικονοµικές πληροφορίες για την οικονοµική κατάσταση και τα αποτελέσµατα της Εταιρείας REAL CONSULTING INTEGRATION & OPERATION ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και του Οµίλου εταιρειών αυτής, περιγραφή των σηµαντικών γεγονότων που έλαβαν χώρα κατά την τρέχουσα οικονοµική χρήση και την επίδραση αυτών στις ετήσιες οικονοµικές καταστάσεις, περιγραφή των κυριοτέρων κινδύνων και αβεβαιοτήτων, παράθεση των σηµαντικών συναλλαγών που καταρτίσθηκαν µεταξύ της Εταιρείας και του Οµίλου και συνδεδεµένων προσώπων και παράθεση ποιοτικού χαρακτήρα στοιχείων και εκτιµήσεων για την εξέλιξη των δραστηριοτήτων της Εταιρείας και του Οµίλου για την επόµενη οικονοµική χρήση. Α. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2013 (1/1-31/12/2013) Η χρηµατοπιστωτική κρίση που καταπονεί όλες τις οικονοµίες διεθνώς από το 2008 εξακολουθεί να επηρεάζει την Ελλάδα και δη τον τοµέα της παροχής υπηρεσιών πληροφορικής. Εν µέσω αυτής της δυσµενούς οικονοµικής συγκυρίας, η Real Consulting Integration and Operation κατάφερε να αυξήσει τις εργασίες της διευρύνοντας το µερίδιό της στην εγχώρια αγορά και παράλληλα συνέχισε να επενδύει µε επιτυχία στην περαιτέρω διείσδυση στις αγορές του εξωτερικού µέσω των θυγατρικών της. Ο ενοποιηµένος κύκλος εργασιών από συνεχιζόµενες δραστηριότητες του Οµίλου για τη χρήση 2013 ανήλθε σε έναντι την προηγούµενη χρήση. Τα ενοποιηµένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) από συνεχιζόµενες δραστηριότητες για τη χρήση 2013 διαµορφώθηκαν σε έναντι της αντίστοιχης χρήσης του Ο συνολικός ενοποιηµένος κύκλος εργασιών του Οµίλου για τη χρήση 2013 ανήλθε σε έναντι την προηγούµενη χρήση, ενώ τα συνολικά ενοποιηµένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) για τη χρήση 2013 διαµορφώθηκαν σε έναντι της αντίστοιχης χρήσης του 2012.

3 Τα ενοποιηµένα καθαρά αποτελέσµατα µετά από φόρους του Οµίλου από συνεχιζόµενες δραστηριότητες για τη χρήση 2013 ανήλθαν σε ζηµιές (3.714), έναντι κερδών την προηγούµενη χρήση. Τα συνολικά ενοποιηµένα καθαρά αποτελέσµατα µετά από φόρους του Οµίλου για τη χρήση 2013 ανήλθαν σε ζηµιές (5.676), έναντι ζηµιών (1.670) την προηγούµενη χρήση. Σηµειώνεται ότι τα αποτελέσµατα µετά από φόρους του συνεχιζόµενου κλάδου έχουν επιβαρυνθεί µε αναβαλλόµενη φορολογία ύψους χιλ λόγω της αποαναγνώρισης αναβαλλόµενης φορολογικής απαίτησης επί µεταφερόµενων φορολογικά αναγνωριζόµενων ζηµιών προηγούµενων χρήσεων η οποία συµψηφίστηκε µε φορολογικά κέρδη εντός της κλειόµενης χρήσης. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥ 2013 (000 ) Συνεχιζόµεν ος κλάδος ιακοπτόµεν ος κλάδος Σύνολο Συνεχιζόµεν ος κλάδος ιακοπτόµ ενος κλάδος Σύνολο % µεταβολής Κύκλος Εργασιών % Μικτό Κέρδος (1.214) % EBITDA (1.920) (2.279) % Αποτελέσµα τα µετά από φόρους (3.714) (1.962) (5.676) (3.271) (1.670) 240% Ο Όµιλος µετράει την αποδοτικότητα του κάνοντας χρήση των παρακάτω δεικτών. EBITDA (Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation & Amortization - κέρδη/(ζηµίες) προ φόρων, χρηµατοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσµάτων και συνολικών αποσβέσεων) O Όµιλος ορίζει το µέγεθος του EBITDA ως τα κέρδη / (ζηµίες) προ φόρων της περιόδου προσθέτοντας τα χρηµατοοικονοµικά και επενδυτικά αποτελέσµατα και τις συνολικές αποσβέσεις των ενσώµατων και άυλων πάγιων περιουσιακών στοιχείων που αντιστοιχούν στη συγκεκριµένη περίοδο. Το κονδύλι «Καθαρά έξοδα/έσοδα χρηµατοοικονοµικής λειτουργίας» αφορά έσοδα, έξοδα, κέρδη και ζηµίες, που σχετίζονται µε τη χρονική αξία του χρήµατος (τόκοι καταθέσεων, δανείων κλπ) και τις επενδύσεις κεφαλαίου. Με τον όρο επενδύσεις κεφαλαίου νοούνται οι τοποθετήσεις της επιχείρησης σε χρεόγραφα (µετοχές, οµολογίες κλπ), ενσώµατα και άυλα πάγια περιουσιακά στοιχεία (επενδυτικά και ιδιοχρησιµοποιούµενα). Το κονδύλι περιλαµβάνει ενδεικτικά, έσοδα από τόκους καταθέσεων, έξοδα από τόκους δανειακών κεφαλαίων, µη λειτουργικές συναλλαγµατικές διαφορές, έσοδα µερισµάτων, κέρδη/ζηµίες από πώληση, διαγραφή, αποµείωση, αναστροφή αποµείωσης και αποτίµηση χρεογράφων, ενσώµατων και άυλων παγίων περιουσιακών στοιχείων. Το κονδύλι των «συνολικών αποσβέσεων» που προστίθεται στα κέρδη/ζηµίες προ φόρων, είναι αυτό που προκύπτει µετά από το συµψηφισµό των αποσβέσεων των παγίων περιουσιακών στοιχείων (έξοδο), µε τις αντίστοιχες αποσβέσεις των τυχόν επιχορηγήσεων (έσοδο), που έχουν ληφθεί γι αυτά τα περιουσιακά στοιχεία. ROE (Return On Equity Ποσοστό Απόδοσης Ιδίων Κεφαλαίων)

4 O είκτης ROE µετράει την απόδοση που επιτυγχάνουν οι κάτοχοι κοινών µετοχών ανά µέση µονάδα χρηµατικής επένδυσης και ορίζεται ως το ποσοστό των Κερδών Μετά από Φόρους και δικαιώµατα µειοψηφίας ως προς τα Ίδια Κεφάλαια του Οµίλου. Ο δείκτης απόδοσης ιδίων κεφαλαίων (ROE) ανέρχεται σε -77,66% για το 2013 και σε -23,06% για το EPS (Earnings Per Share Κέρδη ανά µετοχή) Ο είκτης ΕΡS υπολογίζεται διαιρώντας τα κέρδη της επιχείρησης µετά από φόρους και δικαιώµατα µειοψηφίας µε τον µέσο σταθµικό αριθµό των κοινών µετοχών σε κυκλοφορία εντός της υπό εξέτασης περιόδου. Τα κέρδη ανά µετοχή (EPS) για το 2013 διαµορφώθηκαν σε -0,4503 ευρώ έναντι -0,2508 ευρώ για το Β. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2013 Τον Ιανουάριο του 2013 η Danbury Enterprises Limited απέκτησε έναντι τιµήµατος 17 το 60% της Γερµανικής εταιρείας Real Consulting GmbH (ποσοστό για τον Όµιλο 60%). Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισµικού ERP και η εξαγορά της έγινε µε σκοπό να αναπτυχθεί ο Όµιλος στην Γερµανική αγορά, πέρα από τον κλάδο του DMS, και στον κλάδο των λοιπών πληροφοριακών συστηµάτων. Τον Απρίλιο του 2013, η Incadea China υπέγραψε συµβόλαιο πενταετούς διάρκειας µε την Ford Lincoln China, το οποίο περιλαµβάνει το σύνολο του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της. Τον Σεπτέµβριο του 2013 η Real Consulting Integration and Operation επέκτεινε την συνεργασία της µε την Microsoft µε την σύναψη νέας στρατηγικής συµφωνίας για το ERP Microsoft Dynamics NAV στην Ελλάδα. Η συµφωνία προβλέπει µεταξύ άλλων, ότι η Real Consulting θα προχωρήσει στην ελληνικοποίηση και πιστοποίηση του MicrosoftDynamicsNAV 2013 R2 καθώς και των επόµενων εκδόσεων, ενώ παράλληλα αποκτά την άδεια να δηµιουργήσει και να επεκτείνει το δίκτυο µεταπωλητών του προϊόντος µε πλήρη γεωγραφική κάλυψη της ελληνικής αγοράς. Τον Νοέµβριο του 2013 η Danbury Enterprises Limited ίδρυσε την Γερµανική εταιρεία RC Real Business Solutions GmbH µε σκοπό την απόσχιση σε αυτή του κλάδου DMS της θυγατρικής RC Mid-market Solutions GmbH και την µετέπειτα πώλησή της στον Όµιλο Incadea, η οποία και ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2014 έναντι συνολικού τιµήµατος 12,5 εκ. Τον εκέµβριο του 2013 η Real Consulting Integration and Operation απέκτησε το υπόλοιπο 49% της ήδη θυγατρικής εταιρείας Assertive A.E. έναντι 200 µε σκοπό την πλήρη ενσωµάτωσή της και ενδυνάµωση της θέσης της στην εγχώρια αγορά λογισµικού Enterprise Performance Management.

5 Κατά το δεύτερο εξάµηνο του 2013 η Incadea σύναψε δανεισµό πενταετούς διάρκειας µε την Citibank Ν.Α. London Branch ύψους 23 εκ. µε σκοπό τη χρηµατοδότηση εξαγορών, επενδύσεων ανάπτυξης και κεφαλαίου κίνησης. Γ. ΚΙΝ ΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝ ΥΝΟΥ Η κατάσταση της ελληνικής οικονοµίας Η εφαρµογή του Προγράµµατος Σταθερότητας και Ανάπτυξης έχει οδηγήσει την Ελληνική οικονοµία σε παρατεταµένη ύφεση, µε αρνητικούς ρυθµούς ανάπτυξης του ΑΕΠ και υψηλά ποσοστά ανεργίας. Η προσπάθεια µείωσης του δηµοσιονοµικού ελλείµµατος έχει επιφέρει ελαχιστοποίηση των δηµοσίων δαπανών, γεγονός που σε συνδυασµό µε την αύξηση της φορολογίας και την µείωση των Τραπεζικών χρηµατοδοτήσεων, έχουν επιφέρει σηµαντικές δυσκολίες στην οµαλή λειτουργία του ιδιωτικού τοµέα της οικονοµίας. Τα τελευταία χρόνια συνειδητά ο Όµιλος επενδύει σηµαντικά στην γεωγραφική ανάπτυξή του, µε σκοπό να διαφοροποιηθεί επιτυχώς και να αντισταθµίσει τους κινδύνους λειτουργίας στην εγχώρια αγορά. Ως αποτέλεσµα, έχει καταφέρει να αυξήσει σηµαντικά την συµµετοχή των εσόδων του από ανεπτυγµένες και αναπτυσσόµενες αγορές του εξωτερικού στο σύνολο του κύκλου εργασιών του Οµίλου, µειώνοντας µε αυτό τον τρόπο την εξάρτησή του από την εγχώρια αγορά και τους κινδύνους της. Παράγοντες χρηµατοοικονοµικού κινδύνου Ο Όµιλος εκτίθεται σε διάφορους χρηµατοοικονοµικούς κινδύνους όπως κίνδυνος αγοράς, πιστωτικός κίνδυνος, κίνδυνος ρευστότητας, κίνδυνος αποθεµάτων και κεφαλαιουχικός κίνδυνος. Οι πολιτικές διαχειρίσεως των σχετικών κινδύνων του Οµίλου έχουν ως στόχο την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων που µπορεί να έχουν οι κίνδυνοι αυτοί στη χρηµατοοικονοµική της θέση και απόδοση. Η διαχείριση κινδύνου διενεργείται από την Οικονοµική ιεύθυνση της Εταιρείας, οι σχετικές πολιτικές της οποίας εγκρίνονται από το ιοικητικό Συµβούλιο. Η Οικονοµική ιεύθυνση αναγνωρίζει, υπολογίζει και αντισταθµίζει χρηµατοοικονοµικούς κινδύνους σε στενή συνεργασία µε τις λειτουργικές µονάδες της Εταιρείας. Το ιοικητικό Συµβούλιο καταρτίζει γραπτώς αρχές για τη συνολική διαχείριση κινδύνου καθώς και πολιτικές που καλύπτουν συγκεκριµένες περιοχές όπως κίνδυνο επιτοκίου, πιστωτικό κίνδυνο και τη χρήση παράγωγων και µη χρηµατοοικονοµικών εργαλείων. (α) Κίνδυνος της αγοράς (i) Συναλλαγµατικός κίνδυνος

6 Ο Όµιλος λειτουργεί σε διεθνές περιβάλλον, ο κύριος όγκος των συναλλαγών του ωστόσο πραγµατοποιείται κυρίως σε χώρες της ευρωζώνης. Στο άµεσο µέλλον και εξ αιτίας της περαιτέρω επέκτασης του οµίλου σε χώρες πέραν της ευρωζώνης, ο όµιλος θα εκτεθεί σε συναλλαγµατικό κίνδυνο που θα σχετίζεται µε ποικίλες συναλλαγµατικές θέσεις. Ο συναλλαγµατικός κίνδυνος θα απορρέει από µελλοντικές εµπορικές συναλλαγές, αναγνωρισµένα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού και επενδύσεις σε επιχειρήσεις, οι οποίες θα έχουν έδρα και θα δραστηριοποιούνται εκτός ευρωζώνης. (ii) Κίνδυνος τιµής Η Εταιρεία και ο Όµιλος δεν είναι εκτεθειµένοι σε κίνδυνο τιµής λόγω του εξειδικευµένου αντικειµένου. (iii) Ταµειακές ροές και δίκαιη αξία επιτοκίου κινδύνου Ο κίνδυνος επιτοκίου του Οµίλου αυξάνεται από τις µακροπρόθεσµες υποχρεώσεις. Οι υποχρεώσεις δύναται να εξέρχονται σε ευµετάβλητα επιτόκια και εκθέτουν τον Όµιλο σε κίνδυνο ταµειακών ροών επιτοκίου. Ο Όµιλος αναλύει την έκθεση επιτοκίου σε µια δυναµική βάση. Ποικίλα σενάρια προσοµοιώνονται λαµβάνοντας υπόψη αναχρηµατοδοτήσεις, ανανεώσεις ήδη υπαρχουσών θέσεων. Βασιζόµενος σε αυτά τα σενάρια, ο Όµιλος υπολογίζει την επίδραση στο αποτέλεσµα µιας ορισµένης µεταβολής επιτοκίου. Για κάθε προσοµοίωση και για όλες τις ισοτιµίες χρησιµοποιείται η ίδια µεταβολή επιτοκίου. Τα σενάρια εφαρµόζονται µόνο για υποχρεώσεις, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τις κυριότερες έντοκες θέσεις. (β) Πιστωτικός κίνδυνος Ο πιστωτικός κίνδυνος διαχειρίζεται σε επίπεδο οµίλου. Ο πιστωτικός κίνδυνος προκύπτει από τα χρηµατικά διαθέσιµα και τις καταθέσεις στις τράπεζες, καθώς επίσης και πιστωτικές εκθέσεις στους πελάτες, συµπεριλαµβανοµένων των απαιτήσεων και διενεργηµένων συναλλαγών. Ο κύριος πιστωτικός κίνδυνος σχετίζεται µε την πιθανότητα ότι οι πελάτες θα αποτύχουν να εκπληρώσουν τις οικονοµικές υποχρεώσεις τους. Η ύφεση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονοµία, και η έλλειψη ρευστότητας που παρατηρείται στην αγορά ενέχουν αυξηµένο κίνδυνο για την εµφάνιση ζηµιών που συνδέονται µε τυχόν αδυναµία πελατών να εκπληρώσουν τις οικονοµικές τους υποχρεώσεις έναντι του Οµίλου. Οι κύριοι πελάτες του Οµίλου είναι µεγάλες εταιρείες και πολυεθνικοί όµιλοι, ωστόσο το τµήµα διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου αξιολογεί την πιστοληπτική ικανότητα των πελατών λαµβάνοντας υπόψη την οικονοµική τους κατάσταση, τη συνέπεια αποπληρωµής σε προηγούµενες χρήσεις και λοιπές παραµέτρους. Τα πιστωτικά όρια καθορίζονται σύµφωνα πάντα µε τα όρια που έχει καθορίσει η ιοίκηση. Η χρήση των πιστωτικών ορίων παρακολουθείται σε τακτά χρονικά διαστήµατα. (γ) Κίνδυνος ρευστότητας Κατά την ηµεροµηνία αναφοράς, ο Όµιλος και η Εταιρεία διακρατούσε ρευστότητα σε τρέχοντες λογαριασµούς ποσού (2012: 3.399), µε σκοπό να δηµιουργήσει άµεσα ταµειακές εισροές για τη διαχείριση του κινδύνου ρευστότητας.

7 Για ορισµένες από τις τραπεζικές υποχρεώσεις υπάρχουν χρηµατοοικονοµικοί όροι (covenants) και λοιποί µη χρηµατοοικονοµικοί όροι οι οποίοι θα πρέπει να πληρούνται σε επίπεδο Οµίλου και παράλληλα προβλέπεται δικαίωµα καταγγελίας εκ µέρους των δανειστών σε περίπτωση µη τήρησης αυτών, που θα καθιστούσε τις δανειακές υποχρεώσεις αυτές άµεσα εξοφλητέες. Κατά τη λήξη της κλειόµενης χρήσης το σύνολο των βραχυπροθέσµων υποχρεώσεων του Οµίλου υπερέβαινε το σύνολο των κυκλοφορούντων περιουσιακών στοιχείων κατά το ποσό των (2012: 4.988). Η επιδείνωση του κεφαλαίου κίνησης κατά την κλειόµενη χρήση κατά οφείλεται κυρίως στην αθέτηση από την Εταιρεία συγκεκριµένων χρηµατοοικονοµικών όρων ληφθέντων τραπεζικών δανείων συνολικού ποσού µε συνέπεια το µακροπρόθεσµο τµήµα αυτών να περιλαµβάνεται στις βραχυπρόθεσµες υποχρεώσεις σε αντίθεση µε την προηγούµενη χρήση κατά την οποία περιλαµβανόταν στις µακροπρόθεσµες υποχρεώσεις. Επιπλέον, αναφορικά µε την Εταιρεία, κατά τη λήξη της κλειόµενης χρήσης το σύνολο των βραχυπροθέσµων υποχρεώσεων της υπερέβαινε το σύνολο των κυκλοφορούντων περιουσιακών στοιχείων κατά το ποσό των (2012: 4.092). Η ιοίκηση της Εταιρείας προτίθεται να προβεί εντός της τρέχουσας χρήσης σε µια σειρά ενεργειών για την ενίσχυση της ρευστότητάς της, µεταξύ των οποίων περιλαµβάνονται: (α) Την η Γενική Συνέλευση της θυγατρικής εταιρείας Incadea Plc πιστοποίησε την ολοκλήρωση αύξησης του µετοχικού κεφαλαίου της κατά GBP (περίπου 14 εκ) µε καταβολή µετρητών και την έκδοση νέων µετοχών ονοµαστικής αξίας GBP 0,01 και τιµής διάθεσης GBP 1,04. Το σηµαντικότερο µέρος των νέων αντληθέντων κεφαλαίων θα χρησιµοποιηθούν για την χρηµατοδότηση της εξαγοράς του κλάδου DMS της RC Mid-market Solutions GmbH, και την χρηµατοδότηση κεφαλαίου κίνησης. (β) Η Εταιρεία και η θυγατρική της Danbury Enterprises Limited στις , , , και προχώρησαν σε αποπληρωµή τραπεζικού δανεισµού χιλ λόγω της ολοκλήρωσης της πώλησης του κλάδου DMS της RC Mid-market Solutions GmbH στον Όµιλο incadea. (γ) Η αναδιάρθρωση του Οµίλου εταιρειών µε σκοπό την επίτευξη οικονοµιών κλίµακας και την περαιτέρω περιστολή του λειτουργικού κόστους. Προς το σκοπό αυτό κατά τη διάρκεια του 2013 σχεδιάστηκε και ολοκληρώθηκε εντός του 2014 η πώληση του κλάδου DMS στον Όµιλο Incadea, µε σκοπό την αυτόνοµη λειτουργία του κλάδου και την επίτευξη συνεργιών σε θέµατα κόστους λειτουργίας και περιθωρίων κέρδους. Παράλληλα, την 30 Ιανουαρίου 2014, ο Όµιλος διέκοψε τη ζηµιογόνο δραστηριότητα που σχετίζεται µε λογισµικό SAP της θυγατρικής Real Consulting GmbH, µεταβιβάζοντάς την σε τρίτο, µε σκοπό την αποδέσµευση από ζηµιογόνες συµβάσεις και την εξυγίανση των αποτελεσµάτων της εταιρείας. Ταυτόχρονα, ο Όµιλος απέκτησε και το υπόλοιπο 40% των µετοχών της εν λόγω θυγατρικής και κατέστη ο µοναδικός µέτοχος αυτής.

8 (δ) Η υιοθέτηση πολιτικής περιορισµού του λειτουργικού κόστους µε σκοπό τον εξορθολογισµό των οργανικών αποτελεσµάτων της Εταιρείας (ε) Η επαναδιαπραγµάτευση για αναχρηµατοδότηση µεγάλου µέρους του Τραπεζικού δανεισµού µε σκοπό την παράταση του χρόνου αποπληρωµής αυτών και την απελευθέρωση ρευστότητας για τα επόµενα έτη, όπως λεπτοµερέστερα αναφέρεται και στη Σηµείωση 28 των Ετήσιων Οικονοµικών Καταστάσεων. Πιο συγκεκριµένα, η Εταιρεία έχει υποβάλλει προς τις πιστώτριες τράπεζες πρόταση αναχρηµατοδότησης υφιστάµενου τραπεζικού δανεισµού ποσού 28,7 εκ. (στ) Τροποποίηση των πιστωτικών όρων µε τους κύριους προµηθευτές της Εταιρείας, µε σκοπό την σύγκλιση του χρόνου αποπληρωµής των εµπορικών της υποχρεώσεων και την είσπραξη των εµπορικών της απαιτήσεων. Ο πίνακας που ακολουθεί αναλύει τις χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις του Οµίλου και της Εταιρείας, οµαδοποιηµένες ανά ηµεροµηνία λήξης µε βάση την εναποµένουσα περίοδο κατά την ηµεροµηνία της κατάστασης οικονοµικής θέσης µέχρι τη συµβατική ηµεροµηνία λήξης. Τα ποσά που εµφανίζονται στον πίνακα είναι οι συµβατικές µη προεξοφληµένες ταµιακές ροές. Ο Όµιλος 2013 Έως 1 έτος Από 1 έως 5 έτη Πάνω από 5 έτη άνεια Υποχρεώσεις χρηµατοδοτικής µίσθωσης Εµπορικές και λοιπές υποχρεώσεις Ο Όµιλος 2012 Έως 1 έτος Από 1 έως 5 έτη Πάνω από 5 έτη άνεια Υποχρεώσεις χρηµατοδοτικής µίσθωσης Εµπορικές και λοιπές υποχρεώσεις Έως 1 έτος Από 1 έως 5 έτη Πάνω από 5 έτη άνεια Υποχρεώσεις χρηµατοδοτικής µίσθωσης Εµπορικές και λοιπές υποχρεώσεις Η Εταιρεία 2012 Έως 1 έτος Από 1 έως 5 έτη Πάνω από 5 έτη άνεια Υποχρεώσεις χρηµατοδοτικής µίσθωσης Εµπορικές και λοιπές υποχρεώσεις ιαχείριση κεφαλαιουχικού κινδύνου Ο σκοπός του Οµίλου όταν διαχειρίζεται τα κεφάλαια είναι να εξασφαλίσει την ικανότητα συνεχούς δραστηριότητας, για να παρέχει κέρδη στους µετόχους και οφέλη στους άλλους ενδιαφερόµενους καθώς και να διατηρήσει µια κεφαλαιουχική δοµή, η οποία θα µειώνει το κόστος κεφαλαίου. Το κεφάλαιο επισκοπείται µε βάση ένα συντελεστή µόχλευσης. Ο συντελεστής υπολογίζεται ως το καθαρό χρέος διαιρούµενο µε το συνολικό κεφάλαιο. Το καθαρό χρέος υπολογίζεται ως

9 ο συνολικός δανεισµός (συµπεριλαµβάνονται βραχυπρόθεσµες και µακροπρόθεσµες υποχρεώσεις χρηµατοδοτικής µίσθωσης όπως εµφανίζονται στην κατάσταση οικονοµικής θέσης) µείον τα χρηµατικά διαθέσιµα. Το συνολικό κεφάλαιο υπολογίζεται ως τα ίδια κεφάλαια που εµφανίζονται στην ενοποιηµένη κατάσταση οικονοµικής θέσης συν το καθαρό χρέος. Ο Όµιλος Η Εταιρεία Συνολικός ανεισµός Μείον: Χρηµατικά διαθέσιµα (9.340) (3.399) (159) (394) Καθαρό χρέος Σύνολο ιδίων κεφαλαίων Σύνολο κεφαλαίου Συντελεστής µόχλευσης 67,72% 54,62% 73,93% 67,71% Σε επίπεδο Εταιρείας κατά την 31/12/2013 ο συντελεστής µόχλευσης παρουσιάζει επιδείνωση δεδοµένου ότι το καθαρό χρέος αυξήθηκε κατά και τα Ίδια Κεφάλαια µειώθηκαν κατά ποσό Σηµειώνεται ότι η επιδείνωση του συντελεστή µόχλευσης θεωρείται συγκυριακή και σηµαντικό µέρος του δανεισµού 12,1 εκ. έχει αποπληρωθεί εντός του 2014, ενώ παράλληλα τον Φεβρουάριο του 2014 η Incadea πραγµατοποίησε αύξηση µετοχικού κεφαλαίου συνολικού ποσού 14 εκ., ενισχύοντας σηµαντικά τα ίδια κεφάλαια του Οµίλου.. ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Το µετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται σε δέκα πέντε εκατοµµύρια πεντακόσιες σαράντα έξι χιλιάδες ( ), διαιρούµενο σε δέκα πέντε εκατοµµύρια πεντακόσιες σαράντα έξι χιλιάδες ονοµαστικές µετοχές µε δικαίωµα ψήφου, ονοµαστικής αξίας ενός Ευρώ ( 1,00) η κάθε µία. Ε. ΑΓΟΡΑ Ι ΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Η Εταιρεία δεν κατέχει ίδιες µετοχές. ΣΤ. ΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κατά την κλειόµενη χρήση, η Εταιρεία δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να διανείµει µέρισµα, λόγω των πραγµατοποιηθέντων ζηµιογόνων αποτελεσµάτων. Η διοίκηση της εταιρείας, προτείνει στη Γενική Συνέλευση η Εταιρεία να µη διανείµει µέρισµα στους Μετόχους. Ζ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΣΥΝ Ε ΕΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟ 2013 Στους πίνακες που ακολουθούν παρατίθενται οι διεταιρικές συναλλαγές µε θυγατρικές εταιρείες: Έσοδα ποσά σε χιλ. INCADEA SOUTHEASTERN EUROPE AE 1

10 INCADEA GmbH (Austria) 388 RC MID MARKET SOLUTIONS GMBH 671 ASSERTIVE ΠΑΡΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. 5 ΣΥΝΟΛΟ Έξοδα ποσά σε χιλ. INCADEA GREECE INFORMATICS SYSTEMS S.A. 1 RC MID MARKET SOLUTIONS GMBH 218 REAL CONSULTING GMBH 6 ASSERTIVE ΠΑΡΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. 23 ΣΥΝΟΛΟ 249 Στους πίνακες που ακολουθούν παρατίθενται οι απαιτήσεις και υποχρεώσεις από και προς θυγατρικές εταιρείες: Απαιτήσεις ποσά σε χιλ. INCADEA GmbH (Austria) 345 INCADEA GREECE INFORMATICS SYSTEMS S.A. 290 RC MID MARKET SOLUTIONS GMBH 589 INCADEA PORTUGAL 3 INCADEA HONG KONG 1 REAL CONSULTING GMBH 161 DANBURY ENTERPISES LIMITED ASSERTIVE ΠΑΡΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. 40 ΣΥΝΟΛΟ Υποχρεώσεις ποσά σε χιλ. INCADEA SOUTHEASTERN EUROPE AE INCADEA RUSSIA OOO 52 RC MID MARKET SOLUTIONS GMBH 425 ASSERTIVE ΠΑΡΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡ. ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 69 ΣΥΝΟΛΟ Στους πίνακες που ακολουθούν παρατίθενται οι συναλλαγές µε λοιπές συνδεδεµένες εταιρείες: Έσοδα ποσά σε χιλ. ADD ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕ 12 ΣΥΝΟΛΟ 12 Έξοδα ποσά σε χιλ. ADD ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕ 310 ΣΥΝΟΛΟ 310 Στους πίνακες που ακολουθούν παρατίθενται οι απαιτήσεις και υποχρεώσεις από και προς λοιπές συνδεδεµένες εταιρείες: Απαιτήσεις ποσά σε χιλ. ADD ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕ ΣΥΝΟΛΟ 4.636

11 Υποχρεώσεις ποσά σε χιλ. ADD ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕ 45 BINASCO SERVICES LIMITED ΣΥΝΟΛΟ Στους πίνακες που ακολουθούν παρατίθενται οι συναλλαγές µε ιευθυντικά στελέχη-μέλη ιοίκησης: Έξοδα ποσά σε χιλ. ιευθυντικά στελέχη-μέλη ιοίκησης 0 ΣΥΝΟΛΟ 0 Απαιτήσεις ποσά σε χιλ. ιευθυντικά στελέχη-μέλη ιοίκησης 159 ΣΥΝΟΛΟ 159 Η. ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η θυγατρική του Οµίλου Incadea Gmbh µετά από έρευνα, ανέπτυξε τη νέα έκδοση του λογισµικού Incadea DMS, µε την εµπορική ονοµασία My.Engine. H εν λόγω αναβάθµιση του λογισµικού ενίσχυσε τη λειτουργικότητά του, την προσαρµογή του στις νέες τεχνολογικές απαιτήσεις και εµπλούτισε τα χαρακτηριστικά του ώστε να καλύπτει το σύνολο των αναγκών της αγοράς αυτοκινήτου. Παράλληλα, έχει αναπτυχθεί και το Incadea.CVRM (Customer Vehicle Relationship Management), το οποίο βασίζεται στην πλατφόρµα CRM (Customer Relationship Management) της εταιρείας Microsoft, και αποτελεί την κάθετη λύση λογισµικού διαχείρισης πελατών όσον αφορά τον χώρο του αυτοκινήτου καλύπτοντας ένα σηµαντικό κενό της παγκόσµιας αγοράς. Επιπλέον, τo Incadea.BI (Business Intelligence) αποτελεί το Σύστηµα ιοικητικών Αναφορών της πλατφόρµας Incadea και είναι αποτέλεσµα ερευνητικού έργου που εκτελεί η εταιρεία από το Η θυγατρική RC Mid-market Solutions GmbH έχει αναπτύξει διαφοροποιηµένη εκδοχή του λογισµικού Incadea DMS µε την εµπορική ονοµασία CARLO, το οποίο είναι παραµετροποιηµένο για να καλύπτει επιτυχώς τις ανάγκες της Γερµανικής αγοράς εµπορίας αυτοκινήτων. Η θυγατρική Real Consulting GmbH έχει αναπτύξει λογισµικό µε την εµπορική ονοµασία EasyTec, το οποίο απευθύνεται στην αγορά ακινήτων και συγκεκριµένα στη διαχείριση ακινήτων και εγκαταστάσεων (Property and Facility Management). Τα παραπάνω λογισµικά έχουν λανσαριστεί στην αγορά και βρίσκονται υπό λειτουργία, ενώ οι µονάδες ανάπτυξης του Οµίλου συνεχώς εργάζονται για την περαιτέρω εξέλιξή τους ώστε να συµβαδίζουν µε τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις και να δίνουν λύσεις στις αγορές που απευθύνονται. Προς το σκοπό αυτό, ο Όµιλος έχει αναπτύξει και συνεχίζει να αναπτύσσει εφαρµογές cloud και mobile για όλα τα εν λειτουργία λογισµικά του.

12 Θ. ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ 2014 Η Real Consulting Integration and Operation A.E. είναι η κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων λογισµικού SAP στην εγχώρια αγορά και µια από τις σηµαντικότερες σε εφαρµογές λογισµικού Microsoft. Κατά τη διάρκεια του 2013 και εν µέσω της τρέχουσας χρήσης, η εταιρεία έχει ενδυναµώσει τις σχέσεις της µε τους παραπάνω βασικούς συνεργάτες, καταφέρνοντας να ενδυναµώσει και να εµπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και συνεπώς να είναι σε θέση να διεκδικήσει περισσότερα έργα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, από τον ιδιωτικό αλλά και από τον ευρύτερο δηµόσιο τοµέα. Η εν λόγω ενδυνάµωση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων αποτελεί και το ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα της εταιρείας, έχοντας τη δυνατότητα να προτείνει και να υλοποιεί ολοκληρωµένες λύσεις στους πελάτες της, οι οποίες συµβαδίζουν πλήρως µε τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις. Από αυτήν τη θέση, οι προοπτικές για το 2014 κρίνονται θετικές στο βαθµό που και το εγχώριο οικονοµικό περιβάλλον έχει αρχίσει να επιτρέπει σταδιακά την υλοποίηση σχετικών επενδύσεων από µονάδες του ιδιωτικού και του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα. Ο υποόµιλος Incadea, έχει εδραιώσει τη θέση του στην παγκόσµια αγορά καταφέρνοντας σηµαντικούς ρυθµούς ανάπτυξης κυρίως στις αγορές που έχει απευθείας παρουσία. Η επέκτασή του τα προηγούµενα χρόνια σε αναπτυσσόµενες αγορές, όπως αυτές της Κίνας, της Ινδίας, της Ρωσίας και του Μεξικού, έχει επιδράσει ιδιαιτέρως θετικά, αποφέροντας σηµαντικά συµβόλαια µε υφιστάµενους και νέους πελάτες. Για το 2014, βάσει των ήδη υπογεγραµµένων συµβολάιων, η Incadea αναµένει σηµαντική ανάπτυξη των εργασιών της κυρίως στις αναπτυσσόµενες αγορές που δραστηριοποιείται, ενώ σχεδιάζει και την περαιτέρω ενδυνάµωση της θέσης της στην ευρύτερη Ασιατική αγορά και στη Λατινική Αµερική.

13 Παράλληλα, η ενσωµάτωση στον υποόµιλο Incadea της RC Mid-market Solutions GmbH από τον Ιανουάριο του 2014, θα δώσει τη δυνατότητα για αποτελεσµατικότερη διείσδυση στη Γερµανική αγορά, η οποία αποτελεί µια από τις µεγαλύτερες και συνεπώς σηµαντικότερες αγορές αυτοκινήτου παγκοσµίως. Μαρούσι Αττικής, 6 Ιουνίου 2014

14 Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «REAL CONSULTING INTEGRATION & OPERATION ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Έκθεση επί των Εταιρικών και Ενοποιηµένων Οικονοµικών Καταστάσεων Ελέγξαµε τις συνηµµένες εταιρικές και τις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις της Εταιρείας «REAL CONSULTING INTEGRATION & OPERATION ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», οι οποίες αποτελούνται από την εταιρική και ενοποιηµένη κατάσταση οικονοµικής θέσης της 31 ης εκεµβρίου 2013, τις εταιρικές και ενοποιηµένες καταστάσεις αποτελεσµάτων χρήσεως και συνολικού εισοδήµατος, µεταβολών ιδίων κεφαλαίων και ταµειακών ροών της χρήσεως που έληξε την ηµεροµηνία αυτή, καθώς και περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών και µεθόδων και λοιπές επεξηγηµατικές πληροφορίες. Ευθύνη της ιοίκησης για τις Εταιρικές και Ενοποιηµένες Οικονοµικές Καταστάσεις Η διοίκηση έχει την ευθύνη για την κατάρτιση και εύλογη παρουσίαση αυτών των εταιρικών και ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς, όπως αυτά έχουν υιοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως και για εκείνες τις εσωτερικές δικλίδες, που η διοίκηση καθορίζει ως απαραίτητες, ώστε να καθίσταται δυνατή η κατάρτιση εταιρικών και ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων απαλλαγµένων από ουσιώδη ανακρίβεια, που οφείλεται είτε σε απάτη είτε σε λάθος. Ευθύνη του Ελεγκτή Η δική µας ευθύνη είναι να εκφράσουµε γνώµη επί αυτών των εταιρικών και ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων µε βάση τον έλεγχό µας. ιενεργήσαµε τον έλεγχό µας σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Ελέγχου. Τα πρότυπα αυτά απαιτούν να συµµορφωνόµαστε µε κανόνες δεοντολογίας, καθώς και να σχεδιάζουµε και διενεργούµε τον έλεγχο µε σκοπό την απόκτηση εύλογης διασφάλισης για το εάν οι εταιρικές και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις είναι απαλλαγµένες από ουσιώδη ανακρίβεια. Ο έλεγχος περιλαµβάνει τη διενέργεια διαδικασιών για την απόκτηση ελεγκτικών τεκµηρίων, σχετικά µε τα ποσά και τις γνωστοποιήσεις στις εταιρικές και τις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις. Οι επιλεγόµενες διαδικασίες βασίζονται στην κρίση του ελεγκτή περιλαµβανοµένης της εκτίµησης των κινδύνων ουσιώδους ανακρίβειας των εταιρικών και ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων, που οφείλεται είτε σε απάτη είτε σε λάθος. Κατά τη διενέργεια αυτών των εκτιµήσεων κινδύνου, ο ελεγκτής εξετάζει τις εσωτερικές δικλίδες που σχετίζονται µε την κατάρτιση και εύλογη παρουσίαση των εταιρικών και ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων της εταιρείας, µε σκοπό το σχεδιασµό ελεγκτικών διαδικασιών κατάλληλων για τις περιστάσεις, αλλά όχι µε σκοπό την έκφραση γνώµης επί της αποτελεσµατικότητας των εσωτερικών δικλίδων της εταιρείας. Ο έλεγχος περιλαµβάνει επίσης την αξιολόγηση της καταλληλότητας των λογιστικών αρχών και µεθόδων που χρησιµοποιήθηκαν και του εύλογου των εκτιµήσεων που έγιναν από τη διοίκηση, καθώς και αξιολόγηση της συνολικής παρουσίασης των εταιρικών και ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων. Πιστεύουµε ότι τα ελεγκτικά τεκµήρια που έχουµε συγκεντρώσει είναι επαρκή και κατάλληλα για τη θεµελίωση της ελεγκτικής µας γνώµης. Γνώµη Κατά τη γνώµη µας, οι συνηµµένες εταιρικές και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις παρουσιάζουν εύλογα, από κάθε ουσιώδη άποψη, την οικονοµική θέση της Εταιρείας «REAL CONSULTING INTEGRATION & OPERATION ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και των θυγατρικών αυτής κατά την 31 η εκεµβρίου 2013 και τη χρηµατοοικονοµική τους επίδοση και τις ταµειακές τους ροές για τη χρήση που έληξε την ηµεροµηνία αυτή σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς, όπως αυτά έχουν υιοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

15 Έµφαση θέµατος Εφιστούµε την προσοχή σας στη σηµείωση 5γ των οικονοµικών καταστάσεων, στην οποία γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι: α) η Εταιρεία και ο Όµιλος, λόγω µη τήρησης εντός προκαθορισµένων ορίων ορισµένων χρηµατοοικονοµικών δεικτών υφιστάµενων τραπεζικών υποχρεώσεων, συνολικού ποσού χιλ. κατά την 31 εκεµβρίου 2013, προχώρησαν στην ανακατάταξη τραπεζικών υποχρεώσεων ποσού χιλ. από µακροπρόθεσµες σε βραχυπρόθεσµες και β) το σύνολο των βραχυπρόθεσµων υποχρεώσεων της Εταιρείας και του Οµίλου, κατά την 31 εκεµβρίου 2013 υπερέβαιναν το σύνολο των κυκλοφορούντων περιουσιακών τους στοιχείων κατά το ποσό των χιλ. και χιλ. αντίστοιχα. Στο ως άνω πλαίσιο η διοίκηση έχει δροµολογήσει µια σειρά ενεργειών, όπως αυτές περιγράφονται αναλυτικά στη σηµείωση 5γ των συνηµµένων οικονοµικών καταστάσεων, η επιτυχής ολοκλήρωση των οποίων κρίνεται σηµαντική ώστε να εξευρεθεί η απαιτούµενη ρευστότητα για την οµαλή λειτουργία της Εταιρείας και του Οµίλου στο µέλλον. Στην γνώµη µας δεν διατυπώνεται επιφύλαξη σε σχέση µε το θέµα αυτό. Αναφορά επί Άλλων Νοµικών και Κανονιστικών Θεµάτων Επαληθεύσαµε τη συµφωνία και την αντιστοίχηση του περιεχοµένου της Έκθεσης ιαχείρισης του ιοικητικού Συµβουλίου µε τις συνηµµένες εταιρικές και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις, στα πλαίσια των οριζόµενων από τα άρθρα 43α, 108 και 37 του Κ.Ν. 2190/1920. Αθήνα, 10 Ιουνίου 2014 O Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής BDO Ελλάς Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Ανώνυµη Εταιρεία Αχιλλέως 8 & Λ. Κατσώνη, Καλλιθέα Α.Μ. ΣΟΕΛ 153

16 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗΣΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΣΟ ΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΣΟ ΩΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ Ι ΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ Ι ΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΡΟΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΨΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ Πληροφόρηση κατά τοµέα Ενοποίηση Μετατροπή ξένου νοµίσµατος Ενσώµατα πάγια στοιχεία Υπεραξία και ασώµατα πάγια στοιχεία Αποµείωση µη χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία Συµψηφισµός χρηµατοοικονοµικών µέσων Αποµείωση χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων Αποθέµατα Εµπορικές απαιτήσεις Ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα Μετοχικό κεφάλαιο Εµπορικές υποχρεώσεις άνεια Φορολογία εισοδήµατος και αναβαλλόµενος φόρος Παροχές σε εργαζοµένους Προβλέψεις, ενδεχόµενες υποχρεώσεις και ενδεχόµενες απαιτήσεις Κέρδη ανά µετοχή Αναγνώριση εσόδων Μισθώσεις ιανοµή µερισµάτων ΝΕΑ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΙΝ ΥΝΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΜΕΑ ΚΟΣΤΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΕΣΟ Α ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΕΞΟ Α ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΞΟ Α ΙΑΘΕΣΗΣ ΕΞΟ Α ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΟΙΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟ Α ΕΞΟ Α ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΣΟ Α / (ΕΞΟ Α) ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΟΣ ΚΕΡ Η / (ΖΗΜΙΕΣ) ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗ ΕΝΣΩΜΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΣΩΜΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ... 83

17 22. ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΙΣΟ ΥΝΑΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝ ΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΝ Ε ΕΜΕΝΩΝ ΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ... 95

18 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ιοικητικό Συµβούλιο: Νικόλαος Βαρδινογιάννης: Πρόεδρος Αναστάσιος Παπαργύρης: Αντιπρόεδρος και ιευθύνων Σύµβουλος ηµήτριος. Παπαργύρης: µέλος Γεωργία ηµοπούλου: µέλος Στέφανος Μακεδονόπουλος: µέλος Στέφανος Τρουπάκης: µέλος Έδρα Εταιρείας: Λεωφόρος Κηφισίας , Μαρούσι Αττικής, Αθήνα Ελλάδα ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 59769/01AT/B/05/482 ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ.: Ελεγκτική Εταιρεία: Ελλάς Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Ανώνυµη Εταιρεία Αχιλλέως 8 & Λάµπρου Κατσώνη Καλλιθέα Ελλάδα

19 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Ο ΟΜΙΛΟΣ 1/1-31/12/2013 1/1-31/12/2012 Συνεχιζόµενες ιακοπτόµενες Συνεχιζόµενες ιακοπτόµενες Σύνολο Σηµείωση δραστηριότητες δραστηριότητες δραστηριότητες δραστηριότητες Σύνολο Πωλήσεις Κόστος πωλήσεων 8 (40.637) (5.026) (45.663) (25.399) (2.844) (28.243) Μικτά κέρδη (1.214) Λοιπά έσοδα εκµεταλλεύσεως Έξοδα διοίκησης 10 (13.835) (512) (14.347) (12.748) (3.315) (16.063) Έξοδα διάθεσης 11 (5.376) (244) (5.620) (5.038) 0 (5.038) Έξοδα έρευνας και ανάπτυξης 12 (521) (521) Λοιπά λειτουργικά έξοδα 13 (571) 0 (571) (529) 0 (529) Κέρδη εκµετάλλευσης (1.962) (2.375) Χρηµατοοικονοµικά έσοδα / (έξοδα) 15 (3.347) 0 (3.347) (2.392) (919) (3.311) Αποτελέσµατα προ φόρων (207) (1.962) (2.169) (3.294) (323) Φόρος εισοδήµατος 16 (3.507) 0 (3.507) (1.370) 23 (1.347) Αποτελέσµατα µετά φόρων (3.714) (1.962) (5.676) (3.271) (1.670) Κατανεµηµένα σε: Ιδιοκτήτες µητρικής (5.824) (1.177) (7.001) (627) (3.271) (3.898) Μη ελέγχουσες συµµετοχές (785) Κέρδη ανά µετοχή ( ανά µετοχή) Βασικά 17 (0,3241) (0,1262) (0,4503) (0,0403) (0,2104) (0,2508) Οι σηµειώσεις από την σελίδα 26 έως και την σελίδα 94 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος των ετήσιων οικονοµικών καταστάσεων

20 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΣΟ ΩΝ Ο ΟΜΙΛΟΣ 1/1-31/12/2013 1/1-31/12/2012 Συνεχιζόµενες ιακοπτόµενες Συνεχιζόµενες ιακοπτόµενες Σύνολο δραστηριότητες δραστηριότητες δραστηριότητες δραστηριότητες Σύνολο Καθαρό κέρδος (3.714) (1.962) (5.676) (3.271) (1.670) Λοιπά συνολικά έσοδα Αναλογιστικά κέρδη / (ζηµιές) Αναβαλλόµενοι φόροι επί των αναλογιστικών κερδών / (ζηµιών) Σύνολο στοιχείων που δεν θα ταξινοµηθούν µεταγενέστερα στην κατάσταση αποτελεσµάτων (3) 0 (3) (10) 0 (10) (3) 0 (3) Συναλλαγµατικές διαφορές θυγατρικών εξωτερικού (420) 0 (420) (5) 0 (5) Φόρος εισοδήµατος λοιπών συνολικών εσόδων Σύνολο στοιχείων που ενδέχεται να ταξινοµηθούν µεταγενέστερα στην κατάσταση αποτελεσµάτων (420) 0 (420) (5) 0 (5) Συνολικά έσοδα (4.137) (1.962) (6.099) (3.271) (1.634) Κατανεµηµένα σε: Ιδιοκτήτες µητρικής (6.002) (1.177) (7.179) (588) (3.271) (3.859) Μη ελέγχουσες συµµετοχές (785) Οι σηµειώσεις από την σελίδα 26έως και την σελίδα 94 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος των ετήσιων οικονοµικών καταστάσεων. Κονδύλια της συγκριτικής χρήσεως έχουν αναπροσαρµοσθεί λόγω του τροποποιηµένου ΛΠ 19.

21 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Σηµείωση 1/1-31/12/2013 1/1-31/12/2012 Πωλήσεις Κόστος πωλήσεων 8 (6.578) (6.168) Μικτά κέρδη Λοιπά έσοδα εκµεταλλεύσεως Έξοδα διοίκησης 10 (1.179) (1.111) Έξοδα διάθεσης 11 (977) (1.073) Έξοδα έρευνας και ανάπτυξης 12 (58) 0 Λοιπά λειτουργικά έξοδα 13 (240) (349) Κέρδη εκµετάλλευσης Χρηµατοοικονοµικά έσοδα / (έξοδα) 15 (2.036) (2.126) Κέρδη προ φόρων (904) (1.503) Φόρος εισοδήµατος 16 (102) (863) Καθαρό κέρδος (1.006) (2.366) Κέρδη ανά µετοχή (σε Ευρώ) Βασικά 17 (0,0647) (0,1522) Οι σηµειώσεις από την σελίδα 26 έως και την σελίδα 94 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος των ετήσιων οικονοµικών καταστάσεων.

22 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΣΟ ΩΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1/1-31/12/2013 1/1-31/12/2012 Καθαρό κέρδος (1.006) (2.366) Λοιπά συνολικά έσοδα Αναλογιστικά κέρδη / (ζηµιές) 0 73 Φόρος εισοδήµατος λοιπών συνολικών εσόδων (4) (15) Σύνολο στοιχείων που δεν θα ταξινοµηθούν µεταγενέστερα στην κατάσταση αποτελεσµάτων (4) 59 Συνολικά έσοδα (1.010) (2.308) Οι σηµειώσεις από την σελίδα 26 έως και την σελίδα 94 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος των ετήσιων οικονοµικών καταστάσεων. Κονδύλια της συγκριτικής χρήσεως έχουν αναπροσαρµοσθεί λόγω του τροποποιηµένου ΛΠ 19.

23 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Σηµείωση 31/12/ /12/ /12/ /12/2012 Μακροπρόθεσµο ενεργητικό Ενσώµατα πάγια στοιχεία Ασώµατα πάγια στοιχεία Υπεραξία Συµµετοχές σε θυγατρικές επιχειρήσεις Συµµετοχές σε συγγενείς επιχειρήσεις Λοιπές µακροπρόθεσµες απαιτήσεις Αναβαλλόµενη φορολογική απαίτηση Σύνολο µακροπρόθεσµου ενεργητικού Κυκλοφορούν ενεργητικό Αποθέµατα Εµπορικές και λοιπές απαιτήσεις Βραχυπρόθεσµες επενδύσεις Ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα Σύνολο κυκλοφορούντος ενεργητικού ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Ι ΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Ίδια κεφάλαια αποδιδόµενα στους ιδιοκτήτες της µητρικής Μετοχικό κεφάλαιο Τακτικό και λοιπά αποθεµατικά Κέρδη (ζηµιές) εις νέο (7.728) 82 (4.196) (3.186) Συναλλαγµατικές διαφορές θυγατρικών εξωτερικού (170) Μη ελέγχουσες συµµετοχές Σύνολο Ιδίων κεφαλαίων ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Μακροπρόθεσµες υποχρεώσεις άνεια Προβλέψεις για αποζηµίωση προσωπικού Αναβαλλόµενη φορολογική υποχρέωση Λοιπές µακροπρόθεσµες υποχρεώσεις Σύνολο µακροπρόθεσµων υποχρεώσεων Βραχυπρόθεσµες υποχρεώσεις Εµπορικές και λοιπές υποχρεώσεις άνεια Βραχυπρόθεσµες φορολογικές υποχρεώσεις Σύνολο βραχυπρόθεσµων υποχρεώσεων ΣΥΝΟΛΟ Ι ΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Οι σηµειώσεις από την σελίδα 26 έως και την σελίδα 94 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος των ετήσιων οικονοµικών καταστάσεων. Κονδύλια της συγκριτικής χρήσεως έχουν αναπροσαρµοσθεί λόγω του τροποποιηµένου ΛΠ 19.

24 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ Ι ΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ Μετοχικό κεφάλαιο Τ ακτικό και λοιπά αποθεµατικά Ο Ό µιλος Ίδια κεφάλαια αποδιδόµενα στους ιδιοκτήτες της µητρικής Κέρδη (ζηµιές) εις νέο Συναλλαγµατικές διαφορές θυγατρικών εξωτερικού Μη ελέγχουσες συµµετοχές Σύνολο Ιδίων κεφαλαίων Υπόλοιπο, 1 Ιανουαρίου 2013 όπως προγενέστερα είχε δηµοσιευθεί Επίδραση από την αναθεώρηση του ΛΠ Υπόλοιπο, 1 Ιανουαρίου Συνολικά έσοδα χρήσης 0 0 (7.004) (175) (6.099) Μερίσµατα (529) (529) ικαιώµατα προαίρεσης αγοράς µετοχών Εξαγορές θυγατρικών και µεταβολές ποσοστών σε υφιστάµενες θυγατρικές 0 0 (806) (23) Υπόλοιπο, 31 εκεµβρίου (7.728) (170) Υπόλοιπο, 1 Ιανουαρίου 2012 όπως προγενέστερα είχε δηµοσιευθεί (2.231) Επίδραση από την αναθεώρηση του ΛΠ Υπόλοιπο, 1 Ιανουαρίου (2.231) Συνολικά έσοδα χρήσης 0 0 (3.857) (2) (1.634) Μερίσµατα (204) (204) ικαιώµατα προαίρεσης αγοράς µετοχών Εξαγορές θυγατρικών Υπόλοιπο, 31 εκεµβρίου Οι σηµειώσεις από την σελίδα 26 έως και την σελίδα 94 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος των ετήσιων οικονοµικών καταστάσεων. Κονδύλια της συγκριτικής χρήσεως έχουν αναπροσαρµοσθεί λόγω του τροποποιηµένου ΛΠ 19.

25 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ Ι ΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ Η Εταιρεία Μετοχικό κεφάλαιο Τακτικό και λοιπά αποθεµατικά Κέρδη (ζηµιές) εις νέο Σύνολο Ιδίων κεφαλαίων Υπόλοιπο, 1 Ιανουαρίου 2013 όπως προγενέστερα είχε δηµοσιευθεί (3.245) Επίδραση από την αναθεώρηση του ΛΠ Υπόλοιπο, 1 Ιανουαρίου (3.186) Συνολικά έσοδα χρήσης 0 0 (1.010) (1.010) Υπόλοιπο, 31 εκεµβρίου (4.196) Υπόλοιπο, 1 Ιανουαρίου 2012 όπως προγενέστερα είχε δηµοσιευθεί (879) Επίδραση από την αναθεώρηση του ΛΠ Υπόλοιπο, 1 Ιανουαρίου (879) Συνολικά έσοδα χρήσης 0 0 (2.308) (2.308) Υπόλοιπο, 31 εκεµβρίου (3.186) Οι σηµειώσεις από την σελίδα 26 έως και την σελίδα 94 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος των ετήσιων οικονοµικών καταστάσεων. Κονδύλια της συγκριτικής χρήσεως έχουν αναπροσαρµοσθεί λόγω του τροποποιηµένου ΛΠ 19.

26 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΡΟΩΝ Ο ΟΜΙΛΟΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Λειτουργικές δραστηριότητες 1/1-31/12/2013 1/1-31/12/2012 1/1-31/12/2013 1/1-31/12/2012 Κέρδη / (ζηµιές) χρήσεως προ φόρων (2.169) (323) (904) (1.503) Πλέον (µείον) προσαρµογές για: Αποσβέσεις Προβλέψεις (Κέρδη) / Ζηµίες από εκποίηση ενσώµατων παγίων (Κέρδη) / Ζηµίες από επενδύσεις (0) (Κέρδη) / Ζηµιές από συναλλαγµατικές διαφορές 129 (141) 0 0 ικαιώµατα προαίρεσης αγοράς µετοχών Χρεωστικοί τόκοι και συναφή έξοδα Πλέον/ µείον προσαρµογές για µεταβολές λογαριασµών κεφαλαίου κίνησης ή που σχετίζονται µε τις λειτουργικές δραστηριότητες: Μείωση / (αύξηση) αποθεµάτων (1.056) (58) (488) (43) Μείωση / (αύξηση) απαιτήσεων (11.640) (1.662) (6.201) 34 Μείωση / (αύξηση) µακροπροθέσµων απαιτήσεων (80) 6 (28) (31) (Μείωση) / αύξηση υποχρεώσεων (πλην δανειακών) (4.877) 173 (2.743) Χρεωστικοί τόκοι και συναφή έξοδα καταβληµένα (3.242) (2.887) (2.274) (2.525) Καταβληµένοι φόροι (731) (281) 0 (28) Σύνολο εισροών / (εκροών) από λειτουργικές δραστηριότητες (α) (5.524) (3.748) (7.004) (4.001) Eπενδυτικές δραστηριότητες: Απόκτηση θυγατρικών, συγγενών, κοινοπραξιών και λοιπών επενδύσεων (200) (8.756) (200) 0 Αγορές ενσώµατων και ασώµατων παγίων στοιχείων (6.521) (5.176) (120) (291) Πώληση ενσώµατων και άυλων παγίων στοιχείων Εισπράξεις από πωλήσεις επενδύσεων Τόκοι και συναφή έσοδα εισπραχθέντα Σύνολο εισροών / (εκροών) από επενδυτικές δραστηριότητες (β) (6.623) (10.902) (314) Χρηµατοδοτικές δραστηριότητες: Αγορά µετοχών από µετόχους µειοψηφίας Εισπράξεις (εξοφλήσεις) δανείων Εισπράξεις / (εξοφλήσεις) χρηµατοδοτικών µισθώσεων (3) (10) (3) (10) Μερίσµατα πληρωθέντα (6) (51) (6) (51) Μερίσµατα πληρωθέντα στη µειοψηφία (241) (204) 0 0 Σύνολο εισροών / (εκροών) από χρηµατοδοτικές δραστηριότητες (γ) Καθαρή αύξηση / (µείωση) στα ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα χρήσης (α)+(β)+(γ) (235) 4 Ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα έναρξης χρήσης Επίδραση µεταβολών συναλλαγµατικών ισοτιµιών 83 (239) 0 0 Ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα λήξης χρήσης Οι σηµειώσεις από την σελίδα 26 έως και την σελίδα 94 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος των ετήσιων οικονοµικών καταστάσεων

27 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Εταιρεία REAL CONSULTING INTEGRATION & OPERATION ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί µία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής συµβουλευτικών υπηρεσιών και υλοποίησης έργων πληροφορικής µε σηµαντική παρουσία στους τοµείς της βιοµηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των καταναλωτικών αγαθών, της υγείας και του δηµόσιου τοµέα, της λιανικής και του εµπορίου, της ενέργειας και του πετρελαίου καθώς και των χρηµατοπιστωτικών οργανισµών. Η Εταιρεία έχει συνάψει στρατηγικές συµµαχίες µε διεθνείς εταίρους, που πρωτοστατούν στα λογισµικά ενδοεπιχειρησιακής οργάνωσης (ERP). Συγκεκριµένα, η Εταιρεία είναι συνεργάτης της SAP A.G. - SAP GOLD PARTNER, έχοντας την ηγεσία στη υλοποίηση σηµαντικών και πολυσύνθετων έργων SAP στην Ελλάδα. Παράλληλα, είναι στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft Corporation και πιστοποιηµένη ως Microsoft Certified Business Solution Partner, µε εκτεταµένη εµπειρία στην εγκατάσταση και παραµετροποίηση του προϊόντος Microsoft Dynamics NAV. Σε συνέχεια της συνεργασίας της µε τη Microsoft, η Εταιρεία αποτελεί αντιπρόσωπο της διεθνούς λύσης για επιχειρήσεις λιανικής LS RETAIL. Επιπλέον, o Όµιλος έχει διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες, µέσω της δυναµικά αναπτυσσόµενης θυγατρικής του εταιρείας INCADEA Gmbh, υλοποιώντας κάθετες λύσεις (incadea.engine / incadea.bi/ incadea.cvrm) για την αγορά αυτοκινήτου. Με στόχο την γεωγραφική εξάπλωση και ισχυροποίηση του λογισµικού incadea.engine, ο Όµιλος έχει ως αντιπρόσωπο στην Ελλάδα την INCADEA GREECE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ µε έδρα το Μαρούσι Αττικής. Η εκτίµηση της ιοίκησης του Οµίλου είναι ότι οι σηµαντικές επενδύσεις σε προϊόντα και στην οικοδόµηση σχέσεων µε τους µεγάλους διανοµείς έχουν ήδη καθιερώσει τον Όµιλο ως ένα σηµαντικό ανταγωνιστή σε αγορές µε µεγάλους ρυθµούς ανάπτυξης, όπως η Λατινική Αµερική, η Ρωσία, Ινδία και η Κίνα. Οι οικονοµικές καταστάσεις (ενοποιηµένες και εταιρικές) για την χρήση που έληξε την 31 εκεµβρίου 2013 εγκρίθηκαν για έκδοση µε απόφαση του ιοικητικού Συµβουλίου της Εταιρείας την 6 Ιουνίου Οι θυγατρικές εταιρείες οι οποίες περιελήφθησαν στις επισυναπτόµενες ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις του Οµίλου περιγράφονται στη σηµείωση 3.

28 2. ΒΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Οι ενοποιηµένες και εταιρικές οικονοµικές καταστάσεις της REAL CONSULTING INTEGRATION & OPERATION ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχουν συνταχθεί σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς ( ΠΧΑ ) όπως αυτά υιοθετήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις διερµηνείες Ε ΠΧΑ και τον ΚΝ 2190/1920 που εφαρµόζεται για τις εταιρείες που δηµοσιεύουν οικονοµικές καταστάσεις σύµφωνα µε τα ΠΧΑ. Οι οικονοµικές καταστάσεις ετοιµάστηκαν µε βάση την αρχή του ιστορικού κόστους, όπως τροποποιείται µε την αναπροσαρµογή των χρηµατοοικονοµικών στοιχείων ενεργητικού και των ιδίων κεφαλαίων και υποχρεώσεων στην εύλογη αξία µέσω των αποτελεσµάτων. Κατά την 31/12/2013, ο Όµιλος, λόγω µη τήρησης εντός προκαθορισµένων ορίων ορισµένων χρηµατοοικονοµικών δεικτών υφιστάµενων τραπεζικών υποχρεώσεων, συνολικού ποσού χιλ., προχώρησε στην ανακατάταξη τραπεζικών υποχρεώσεων ποσού χιλ. από µακροπρόθεσµες σε βραχυπρόθεσµες. Επιπλέον, κατά τη λήξη της κλειόµενης χρήσης το σύνολο των βραχυπροθέσµων υποχρεώσεων του Οµίλου υπερέβαινε το σύνολο των κυκλοφορούντων περιουσιακών στοιχείων κατά το ποσό των (2012: 4.988). Στο ως άνω πλαίσιο η διοίκηση έχει δροµολογήσει µια σειρά ενεργειών, όπως αυτές περιγράφονται αναλυτικά στη σηµείωση 5γ των οικονοµικών καταστάσεων ώστε να διασφαλίσει την απαραίτητη ρευστότητα για την οµαλή λειτουργία του Οµίλου και της Εταιρείας στο µέλλον. Λαµβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω γεγονότα, οι οικονοµικές καταστάσεις του Οµίλου και της Εταιρείας καταρτίσθηκαν βάσει της παραδοχής της συνέχισης της δραστηριότητάς τους, καθώς η διοίκηση εκτιµά ότι το πλαίσιο δράσης, θα επιδράσει θετικά και θα διασφαλίσει την εξάλειψη των σηµαντικών προβληµάτων ρευστότητας. Η επιτυχής ολοκλήρωση των ανωτέρω ενεργειών και των διαπραγµατεύσεων που βρίσκονται έως σήµερα σε εξέλιξη, κρίνεται σηµαντική για την απρόσκοπτη συνέχιση της δραστηριότητας του Οµίλου και της Εταιρείας στο µέλλον. Η σύνταξη των οικονοµικών καταστάσεων σύµφωνα µε τα ΠΧΑ απαιτεί τη χρήση ορισµένων σηµαντικών λογιστικών εκτιµήσεων και υποθέσεων στη διαδικασία εφαρµογής των λογιστικών αρχών του Οµίλου και της Εταιρείας. Οι τοµείς που απαιτούν υψηλότερου βαθµού κρίση ή είναι πολύπλοκοι, ή τοµείς όπου οι υποθέσεις και οι εκτιµήσεις είναι σηµαντικές για τις οικονοµικές καταστάσεις, αναφέρονται στη σηµείωση 6. Τα ποσά παρουσιάζονται σε χιλιάδες Ευρώ. Σηµειώνεται ότι τυχόν µικρές αποκλίσεις οφείλονται σε στρογγυλοποιήσεις.

29 3. ΣΥΝΟΨΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ Οι κυριότερες λογιστικές αρχές που εφαρµόζονται κατά την κατάρτιση αυτών των ενοποιηµένων και εταιρικών οικονοµικών καταστάσεων αναφέρονται παρακάτω. Οι εν λόγω αρχές έχουν εφαρµοστεί για όλες τις χρήσεις που παρουσιάζονται, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά. 3.1 Πληροφόρηση κατά τοµέα Οι λειτουργικοί τοµείς παρουσιάζονται κατά τρόπο σύµφωνο µε την εσωτερική πληροφόρηση που παρέχεται στον προϊστάµενο λήπτη αποφάσεων. Ο προϊστάµενος λήπτης αποφάσεων, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την κατανοµή των πόρων και την αξιολόγηση των επιδόσεων των λειτουργικών τοµέων, έχει χαρακτηριστεί ως το ιοικητικό Συµβούλιο, το οποίο λαµβάνει τις στρατηγικές αποφάσεις. 3.2 Ενοποίηση (α) Θυγατρικές Θυγατρικές είναι όλες οι οντότητες στις οποίες ο Όµιλος έχει την δικαιοδοσία να αποφασίζει για τις χρηµατοοικονοµικές και λειτουργικές αρχές και που συνήθως αντιπροσωπεύει µία συµµετοχή µε ποσοστό µεγαλύτερο από το ήµισυ επί του συνόλου των δικαιωµάτων ψήφου. Η ύπαρξη και η επίδραση των δυνητικών δικαιωµάτων ψήφου, τα οποία είναι άµεσα εξασκήσιµα ή µετατρέψιµα, λαµβάνονται υπόψη κατά την αξιολόγηση στο κατά πόσον ο Όµιλος ελέγχει µια άλλη οντότητα. Οι θυγατρικές ενοποιούνται πλήρως από την ηµεροµηνία κατά την οποία ο έλεγχος µεταφέρεται στον Όµιλο και παύουν να ενοποιούνται από την ηµεροµηνία που διακόπτεται ο έλεγχος. Η λογιστική µέθοδος εξαγοράς χρησιµοποιείται για την απόκτηση των θυγατρικών εταιρειών του Οµίλου. Το κόστος κτήσης µιας θυγατρικής είναι η εύλογη αξία των περιουσιακών στοιχείων που δόθηκαν, των µετοχών που εκδόθηκαν και των υποχρεώσεων που αναλήφθηκαν κατά την ηµεροµηνία της ανταλλαγής, συν το κόστος που σχετίζεται άµεσα µε την εξαγορά. Τα αναγνωρίσιµα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν και οι υποχρεώσεις και ενδεχόµενες υποχρεώσεις που αναλήφθηκαν σε µία συνένωση επιχειρήσεων, υπολογίζονται αρχικά στην εύλογη αξία τους κατά την ηµεροµηνία εξαγοράς, ανεξάρτητα από το ύψος του ποσοστού των δικαιωµάτων µειοψηφίας. Η διαφορά του κόστους εξαγοράς και της εύλογης αξίας του µεριδίου του Οµίλου επί των αναγνωρίσιµων καθαρών περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν, αναγνωρίζεται ως υπεραξία. Αν το κόστος της εξαγοράς είναι µικρότερο από την εύλογη αξία των καθαρών περιουσιακών στοιχείων της θυγατρικής που αποκτήθηκε, η διαφορά αναγνωρίζεται άµεσα στην κατάσταση αποτελεσµάτων. Ενδοεταιρικές συναλλαγές, υπόλοιπα και απραγµατοποίητα κέρδη ή ζηµιές από συναλλαγές µεταξύ εταιρειών του Οµίλου απαλείφονται. Οι λογιστικές αρχές των θυγατρικών έχουν

Οικονομικός. Aπολoγισμός. 33% Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση από 1 η Ιανουαρίου 2011 έως 31 η Δεκεμβρίου 2011

Οικονομικός. Aπολoγισμός. 33% Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση από 1 η Ιανουαρίου 2011 έως 31 η Δεκεμβρίου 2011 Οικονομικός Aπολoγισμός 33% Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση από 1 η Ιανουαρίου 2011 έως 31 η Δεκεμβρίου 2011 Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Προς τους Μετόχους της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικός. Aπολoγισμός. 33% Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση από 1 η Ιανουαρίου 2011 έως 31 η Δεκεμβρίου 2011

Οικονομικός. Aπολoγισμός. 33% Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση από 1 η Ιανουαρίου 2011 έως 31 η Δεκεμβρίου 2011 Οικονομικός Aπολoγισμός 33% Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση από 1 η Ιανουαρίου 2011 έως 31 η Δεκεμβρίου 2011 Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Προς τους Μετόχους της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις Χρήσεως 2008

Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις Χρήσεως 2008 ΙΝΤΕΑΛ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις Χρήσεως 2008 (1η Ιανουαρίου έως 31η εκεµβρίου 2008) Σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικός Απολογισμός

Οικονομικός Απολογισμός Οικονομικός Απολογισμός ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ Προς τους Μετόχους της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. Έκθεση επί των Ατομικών και Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων Ελέγξαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ε.Κ.ΧΑ Α.Ε.) ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ε.Κ.ΧΑ Α.Ε.) ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ & ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ε.Κ.ΧΑ Α.Ε.) Λ. Μεσογείων 288, 155 62 Αθήνα Αρ.Μ.Α.Ε.35537/01ΑΤ/Β/96/312 (97) ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 002201101000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 20 ης Εταιρικής

Διαβάστε περισσότερα

οικονομικός απολογισμός 2014

οικονομικός απολογισμός 2014 οικονομικός απολογισμός 2014 Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Προς τους Μετόχους της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Προς τους Μετόχους της ΔΗΜΟΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Χρήσεως 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Χρήσεως 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 5 ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΚ 22 100 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Χρήσεως 2015 1 Ιανουαρίου έως 31 εκεµβρίου 2015 Οι συνηµµένες ετήσιες Χρηµατοοικονοµικές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ «ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Αγ. Αθανασίου 17, Παιανία

ΟΜΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ «ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Αγ. Αθανασίου 17, Παιανία ΟΜΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ «ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Αγ. Αθανασίου 17, 190 02 Παιανία Αρ.Μ.Α.Ε. 28401/04/Β/93/147(00) ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 83603202000 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ KARAMOLEGOS BAKERY ROMANIA S.A. Ε ΡΑ:ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την χρήση από 1 Ιανουαρίου έως 31 εκεµβρίου 2007 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (.Π.Χ.Π.)

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή

Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους κ.κ. Μετόχους της Ανώνυµης Εταιρείας «ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΩΝ "Η ΜΕΡΙΜΝΑ" Α.Ε.Ε.» Έκθεση Ελέγχου επί των Χρηµατοοικονοµικών

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή

Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους Μετόχους της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ Έκθεση επί των Οικονομικών Καταστάσεων Ελέγξαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΛΥ Α ΑΕ. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα

ΙΛΥ Α ΑΕ. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα ΙΛΥ Α ΑΕ Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Περιόδου 1 ης Ιανουαρίου 2006 έως 31 ης Μαρτίου 2006 σύµφωνα µε τα ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής. Πληροφόρησης

Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής. Πληροφόρησης ΙΛΥ Α ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Περιόδου 1 ης Ιανουαρίου 2007 έως 30 ης Σεπτεµβρίου 2007 σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες

Διαβάστε περισσότερα

Ισολογισµός της 30 ης Σεπτεµβρίου 2007 Κατάσταση αποτελεσµάτων περιόδου 1 Ιανουαρίου 30 Σεπτεµβρίου 2007 Κατάσταση µεταβολών Ιδίων Κεφαλαίων 1 Ιανουαρ

Ισολογισµός της 30 ης Σεπτεµβρίου 2007 Κατάσταση αποτελεσµάτων περιόδου 1 Ιανουαρίου 30 Σεπτεµβρίου 2007 Κατάσταση µεταβολών Ιδίων Κεφαλαίων 1 Ιανουαρ ! "! # $ % & ' ( " )! "! # # ) ) ) - / - / 0 / & ) ) ) ) 1 & 2 - & 2 2 3 & 2 - - ' Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις είναι εκείνες που εγκρίθηκαν από το ιοικητικό Συµβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ ΑΡ. Μ.Α.Ε /84/Β/05/01{08} ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ ΑΡ. Μ.Α.Ε /84/Β/05/01{08} ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 12067659000 ΑΡ. Μ.Α.Ε. 58523/84/Β/05/01{08} ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Χρήσεως 2015 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεµβρίου 2015 1 Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΥΒΟΙΑΣ «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.» ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 ο Χλμ. Επαρχιακής Οδού ΨΑΧΝΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΕΩΣ 2015 Βάσει των Ελληνικών Λογιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννης Κουλουλίας Πρόεδρος του ιοικητικού Συµβουλίου

Ιωάννης Κουλουλίας Πρόεδρος του ιοικητικού Συµβουλίου ΕΛΦΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ε ΡΑ : 62º ΧΙΛ. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Φ.Μ. 094041946 ΑΡ.Μ.Α.Ε. 9596 / 06 / Β / 86 / 002 ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Γενική Γραμματεία Εμπορίου, Διεύθυνση Α.Ε. και Πίστεως

Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Γενική Γραμματεία Εμπορίου, Διεύθυνση Α.Ε. και Πίστεως ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - AΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΑΡ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα:

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ε. ΦΑΝΕΛΛΟΠΟΙΙΑΣ ''ΠΑΛΚΟ''

Α.Ε. ΦΑΝΕΛΛΟΠΟΙΙΑΣ ''ΠΑΛΚΟ'' Α.Ε. ΦΑΝΕΛΛΟΠΟΙΙΑΣ ''ΠΑΛΚΟ'' ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ.: 000249801000 ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ της χρήσεως από 1η Ιανουαρίου 2015 έως 31η εκεµβρίου 2015 Σύµφωνα µε τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ε.Λ.Π.) ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝ ΥΜΑΤΩΝ & ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΕΙ ΩΝ ΛΗΤΩ Α.Ε.»

«ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝ ΥΜΑΤΩΝ & ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΕΙ ΩΝ ΛΗΤΩ Α.Ε.» «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝ ΥΜΑΤΩΝ & ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΕΙ ΩΝ ΛΗΤΩ Α.Ε.» ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ από 1 Ιανουαρίου µέχρι 31 εκεµβρίου 2007 (δηµοσιευόµενα βάσει του Ν. 2190, άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΥΡΟΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Α.Ε

ΔΟΥΡΟΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Α.Ε ΔΟΥΡΟΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Α.Ε Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2006 Βεβαιώνεται ότι οι συνημμένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την τριµηνιαία περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2007 Οι συνηµµένες Συνοπτικές Ενδιάµεσες Καταστάσεις έχουν δηµοσιοποιηθεί µε την ανάρτησή τους στο διαδίκτυο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ KARAMOLEGOS BAKERY ROMANIA S.A Ε ΡΑ: POPESTI-LEORDENI, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την χρήση από 1 Ιανουαρίου έως Σελίδα 1 από 6 ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑ ΣΕΙΣ 1. Στοιχεία Κατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ από 1 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Γενική Γραμματεία Εμπορίου, Διεύθυνση Α.Ε. και Πίστεως

Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Γενική Γραμματεία Εμπορίου, Διεύθυνση Α.Ε. και Πίστεως ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - AΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΑΡ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα:

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ από 1 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40

ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ από 1 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ EVEREST ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ Εξαµηνιαία Οικονοµική Έκθεση για την περίοδο από 1η Ιουλίου 2007 έως 31η εκεµβρίου 2007 (Τα ποσά είναι εκπεφρασµένα σε χιλιάδες ευρώ, εκτός εάν αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005 Α Ρ Τ Ο Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Κ Α Ρ Α Μ Ο Λ Ε Γ Κ Ο Σ Ανώνυµη Παραγωγής & Εµπορίας Ειδών Αρτοποιϊας & Ζαχαροπλαστικής Αριθµός Μητρώου Ανωνύµων Εταιρειών: 20474/06/Β/89/42 Θ έ σ η Τ ζ ή µ α, Κ ο ρ ω π ί Α

Διαβάστε περισσότερα

Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005

Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005 Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση διαδικτύου: Ημερομηνία έγκρισης από το Διοικητικό Συμβούλιο των οικονομικών καταστάσεων: 26 Νοεμβρίου 2012

Διεύθυνση διαδικτύου:  Ημερομηνία έγκρισης από το Διοικητικό Συμβούλιο των οικονομικών καταστάσεων: 26 Νοεμβρίου 2012 ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ από 1 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ από 1 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες Οικονοµικές Καταστάσεις είναι εκείνες που εγκρίθηκαν από το ιοικητικό Συµβούλιο της «ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες Οικονοµικές Καταστάσεις είναι εκείνες που εγκρίθηκαν από το ιοικητικό Συµβούλιο της «ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες Οικονοµικές Καταστάσεις είναι εκείνες που εγκρίθηκαν από το ιοικητικό Συµβούλιο της «ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - A.B.E.E. ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ από 1 Ιανουαρίου 2012 έως 31 Μαρτίου 2012 Σύμφωνα με την Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ: 3027701000 23 Ο ΧΛΜ. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ 145 65 ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 01.01.2017 ΕΩΣ 31.03.2017

Διαβάστε περισσότερα

ALFA-BETA ROTO A.B.E.E. ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 4308/2014

ALFA-BETA ROTO A.B.E.E. ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 4308/2014 ALFA-BETA ROTO A.B.E.E. ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 4308/2014 ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 1 A. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΑΣ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ

ΚΑΛΛΑΣ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Μιι κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιγεία Ενσώµατα πάγια Ποσά παρούσης Ποσά προηγούµενης ΠΑΘΗΤΙΚΟ Καθαρή θέση Καταβληµένα κεφάλαια Ποσά παρούσης Ποσά προηγούµενης Ακίνητα 5.540.837,89 4.993.330,17

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΕΝΤΕ A.E. - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ & ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ. ΑΓΑΘΩΝ» και με δ.τ. «ΓΑΛΑΞΙΑΣ»

«ΠΕΝΤΕ A.E. - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ & ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ. ΑΓΑΘΩΝ» και με δ.τ. «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» «ΠΕΝΤΕ A.E. - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ & ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ» και με δ.τ. «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» Λένορμαν 129, 104 42 Αθήνα ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ χρήσεως

Διαβάστε περισσότερα

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ: 3027701000 23 Ο ΧΛΜ. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ 145 65 ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 01.01.2016 ΕΩΣ 30.09.2016

Διαβάστε περισσότερα

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ: 3027701000 23 Ο ΧΛΜ. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ 145 65 ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 01.01.2016 ΕΩΣ 31.03.2016

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. HITECH SNT A.E.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. HITECH SNT A.E. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. HITECH SNT A.E. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α Τρίµηνο 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Στοιχεία κατάστασης αποτελεσµάτων 2. Στοιχεία ισολογισµού 3. Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΜΟΙΛ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΩΝ

ΚΜΟΙΛ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΩΝ ΚΜΟΙΛ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΩΝ Χρηµατοοικονοµικές Καταστάσεις της περιόδου από 1 η Ιανουαρίου 2015 έως 31 η εκεµβρίου 2015 (Σύµφωνα µε τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα του ν. 4308/2014) ΚΜΟΙΛ AE ΑΦΜ 094024556

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. Αβέρωφ 12 - Ιωάννινα Αριθμός Μητρώου ΓΕ.ΜΗ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. Αβέρωφ 12 - Ιωάννινα Αριθμός Μητρώου ΓΕ.ΜΗ . ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. Αβέρωφ 12 - Ιωάννινα Αριθμός Μητρώου ΓΕ.ΜΗ. 031499429000 ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 12 ης ΧΡΗΣΗΣ 01/01/2016-31/12/2016 σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ από 01 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Μαρτίου 2007

ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ από 01 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Μαρτίου 2007 ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - A.B.E.E. ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ από 01 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Μαρτίου 2007 Σύµφωνα µε την Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ: 3027701000 23 Ο ΧΛΜ. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ 145 65 ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 01.01.2017 ΕΩΣ 30.09.2017

Διαβάστε περισσότερα

DPG GROUP OF COMPANIES

DPG GROUP OF COMPANIES DPG GROUP OF COMPANIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 14ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ 145 64, ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 123255399000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 5 ης εταιρικής χρήσεως 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΔΠΧΑ)

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΔΠΧΑ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΔΠΧΑ) Βεβαιώνεται ότι οι συνημμένες οικονομικές καταστάσεις είναι εκείνες που εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας REAL CONSULTING

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιάμεσες συνοπτικές, εταιρικές και ενοποιημένες, οικονομικές καταστάσεις για το τρίμηνο που έληξε την 31 Μαρτίου 2006

Ενδιάμεσες συνοπτικές, εταιρικές και ενοποιημένες, οικονομικές καταστάσεις για το τρίμηνο που έληξε την 31 Μαρτίου 2006 SOLVENCY ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. Ενδιάμεσες συνοπτικές, εταιρικές και ενοποιημένες, οικονομικές καταστάσεις για το τρίμηνο που έληξε την 31 Μαρτίου 26 31 Μαρτίου 26 -Συνοπτικές ενδιάμεσες, εταιρικές και

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης

Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης Ελληνική Βιοµηχανία Τηλεπικοινωνιών και Συστηµάτων Πληροφορικής σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης 31 Μαρτίου 2005 (Μη ελεγµένες) 31 Μαρτίου 2005 Περιεχόµενα Σελίδα Ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

1 Ιανουαρίου 31 Μαρτίου Όμιλος Ανώνυμης Εταιρίας Τσιμέντων Τιτάν Συνοπτική Οικονομική Ενημέρωση

1 Ιανουαρίου 31 Μαρτίου Όμιλος Ανώνυμης Εταιρίας Τσιμέντων Τιτάν Συνοπτική Οικονομική Ενημέρωση 1 Ιανουαρίου 31 Μαρτίου 2018 Όμιλος Ανώνυμης Εταιρίας Τσιμέντων Τιτάν Σύνοψη Ενδιάμεσης Ενοποιημένης Κατάστασης Αποτελεσμάτων Για το τρίμηνο που έληξε την 31/3 2018 2017 Κύκλος εργασιών 322.469 361.835

Διαβάστε περισσότερα

"PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ" ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ "PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ" Σκουφά 60 Τ.Κ. 10680 Αθήνα ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. 004277101000 ΑΡ.Μ.Α.Ε. 48975/01/B/01/306 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΓΙΟΥΝΙΚΟΜ EIΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΕ. Πλουτάρχου 21, Παλλήνη. Αρ.Μ.Α.Ε /01/Β/08/568 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ

ΤΕΛΕΓΙΟΥΝΙΚΟΜ EIΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΕ. Πλουτάρχου 21, Παλλήνη. Αρ.Μ.Α.Ε /01/Β/08/568 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ ΤΕΛΕΓΙΟΥΝΙΚΟΜ EIΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΕ Πλουτάρχου 21, 153 51 Παλλήνη Αρ.Μ.Α.Ε. 66972/01/Β/08/568 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 8497601000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ χρήσεως 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2015 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άυλα πάγια στοιχεία Λοιπά άυλα , ,50 Σύνολο , ,50

Άυλα πάγια στοιχεία Λοιπά άυλα , ,50 Σύνολο , ,50 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΝΑΥΛΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ 9, 106 72 ΑΘΗΝΑ Αρ.Μ.Α.Ε. 5337 / 01 / Β / 86 / 5335 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 000375401000 ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ ΑΝΩΝΥΜ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ Α.Ε. 52460/01ΝΤ/Β/02/200 Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 362 & ΕΥΡΙΠΙ ΟΥ 17674 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 2008 από 1η Ιανουαρίου 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΝΑΥΛΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ. Αρ.Μ.Α.Ε / 01 / Β / 86 / 5335 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΝΑΥΛΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ. Αρ.Μ.Α.Ε / 01 / Β / 86 / 5335 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΝΑΥΛΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ Αρ.Μ.Α.Ε. 5337 / 01 / Β / 86 / 5335 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 000375401000 ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σύµφωνα µε την Απόφαση 6/448/11.10.2007 του ιοικητικού Συµβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Σύµφωνα µε την Απόφαση 6/448/11.10.2007 του ιοικητικού Συµβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς «ΕΛΒΕ ΕΝ ΥΜΑΤΩΝ Α.Ε.» ΑΡ.Μ.Α.Ε. 15832/06/Β/87/32 Έδρα : Άγιος Ανδρέας T.K. 640 07 Καβάλα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ από 1 Ιανουαρίου 2008 έως 30 Ιουνίου 2008 Σύµφωνα µε την Απόφαση 6/448/11.10.2007

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.» ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΥΒΟΙΑΣ

«ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.» ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΥΒΟΙΑΣ «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.» ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 ο Χλμ Επαρχιακής Οδού ΨΑΧΝΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΕΩΣ 2015 Βάσει των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων

Διαβάστε περισσότερα

Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «GREIF HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «GREIF HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «GREIF HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Έκθεση Ελέγχου επί των Χρηματοοικονομικών (ή Οικονομικών) Καταστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Οι Ενδιάμεσες Συνοπτικές Ενοποιημένες

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Γενική Γραμματεία Εμπορίου, Διεύθυνση Α.Ε. και Πίστεως

Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Γενική Γραμματεία Εμπορίου, Διεύθυνση Α.Ε. και Πίστεως ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ από 1 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

GLOBALSAT ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ AE. Πλουτάρχου 21, Παλλήνη. Αρ.Μ.Α.Ε /04/Β/11/030

GLOBALSAT ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ AE. Πλουτάρχου 21, Παλλήνη. Αρ.Μ.Α.Ε /04/Β/11/030 GLOBALSAT ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ AE Πλουτάρχου 21, 153 51 Παλλήνη Αρ.Μ.Α.Ε. 70824/04/Β/11/030 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 122538199000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ χρήσεως 1 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΔΠΧΑ)

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΔΠΧΑ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΔΠΧΑ) Βεβαιώνεται ότι οι συνημμένες οικονομικές καταστάσεις είναι εκείνες που εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας REAL CONSULTING

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ GREC-ROM BUSINESS GROUP SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ GREC-ROM BUSINESS GROUP SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007 ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ GREC-ROM BUSINESS GROUP SRL 1/1-31/12/2007 1/1-31/12/2006 Πωλήσεις 878.600,00 482.700,00 Κόστος πωληθέντων (437.758,00) (309.548,50) Μικτό κέρδος 440.842,00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ ΓΕΜΗ IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( ΕΩΣ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ ΓΕΜΗ IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( ΕΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ ΓΕΜΗ 046139922000 IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31.12.2015 23η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (01.01.2015 ΕΩΣ 31.12.2015) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Σημ. 31/12/2015 31/12/2014 Μη κυκλοφορούντα περιουσιακά

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Ενοποιημένη κατάσταση αποτελεσμάτων και λοιπών συνολικών εσόδων 1 Ενοποιημένη κατάσταση χρηματοοικονομικής θέσης 2

Διαβάστε περισσότερα

SCHUR FLEXIBLES ΑBR Α.B.E.Ε. ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 4308/2014

SCHUR FLEXIBLES ΑBR Α.B.E.Ε. ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 4308/2014 SCHUR FLEXIBLES ΑBR Α.B.E.Ε. (πρώην ALFA-BETA ROTO A.B.E.E.) ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 4308/2014 ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Διαβάστε περισσότερα

Papageorgiou Food Service S.A.

Papageorgiou Food Service S.A. Papageorgiou Food Service S.A. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ FOOD SERVICE ABEE - PFS A.B.E.E. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 61602/31/Β/06/29 ΑΡΙΘΜΟΣΓ.Ε.ΜΗ. 27027740000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Χρήσεως 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ .Λ.Π. 1 1 ΥΠΟ ΕΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Όµιλος ΧΨΩ Ισολογισµός την 31η εκεµβρίου 20Χ2 ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 20Χ2 20Χ1 Μη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία Ενσώµατες ακινητοποιήσεις Χ Χ Υπεραξία Χ

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» Έκθεση Ελέγχου επί των Ενοποιημένων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων Ελέγξαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΛ. ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΧΡ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Τ.Κ Α.Φ.Μ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΛ. ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΧΡ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Τ.Κ Α.Φ.Μ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΛ. ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΧΡ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Τ.Κ. 49100 Α.Φ.Μ. 998968171 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ χρήσεως 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 1 Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Οι Ενδιάμεσες Συνοπτικές Οικονομικές Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Marketing and Media Services

Marketing and Media Services Marketing and Media Services Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία - "MnMs" Έδρα: Αριθµός Γ.Ε.ΜΗ. 132951402000 Σκουφά 60 Τ.Κ. 10680 Αθήνα ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ χρήσεως 1 Ιανουαρίου έως 31

Διαβάστε περισσότερα

ASPIS BANK A. T. E. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. 30 Σεπτεµβρίου Βάσει των ιεθνών Προτύπων Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς

ASPIS BANK A. T. E. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. 30 Σεπτεµβρίου Βάσει των ιεθνών Προτύπων Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς ASPIS BANK A. T. E. ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΙΚΗ ΕΤΑΙΙΡΙΙΑ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Σεπτεµβρίου 2006 Βάσει των ιεθνών Προτύπων Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς Οι συνηµµένες ενδιάµεσες συνοπτικές

Διαβάστε περισσότερα

UNION LOGISTICS Α.Ε. Ακτή Μουτσοπούλου 16, Πειραιάς. Τ.Κ ΑΡ.Μ.Α.Ε /02/Β/08/125 Αρ. ΓΕΜΗ :

UNION LOGISTICS Α.Ε. Ακτή Μουτσοπούλου 16, Πειραιάς. Τ.Κ ΑΡ.Μ.Α.Ε /02/Β/08/125 Αρ. ΓΕΜΗ : UNION LOGISTICS Α.Ε. Ακτή Μουτσοπούλου 16, Πειραιάς. Τ.Κ. 18535 ΑΡ.Μ.Α.Ε. 67014/02/Β/08/125 Αρ. ΓΕΜΗ : 44791307000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ χρήσεως 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2015 Οι χρηματοοικονομικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΙΣΗΣ. (Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: ) ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΙΣΗΣ. (Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: ) ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΙΣΗΣ (Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 114201152000) ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Χρήσεως 1 Ιανουαρίου 2015 έως 31 Δεκεμβρίου 2015 1 Περιεχόμενα ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της 31/12/2015

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της 31/12/2015 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της 31/12/2015 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Σημ. 31/12/2015 31/12/2014 Μη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία Ενσώματα πάγια Ακίνητα 6.1 73.333,20 73.333,20 Μηχανολογικός εξοπλισμός 6.1 886.665,40 578.583,42

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Α τρίµηνο 2005

ΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Α τρίµηνο 2005 ΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Α τρίµηνο 2005 1 Περιεχόµενα 1 Στοιχεία κατάστασης αποτελεσµάτων περιόδου 2 Στοιχεία ισολογισµού 3 Στοιχεία κατάστασης µεταβολών καθαρής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ Α.Ε. 52460/01ΝΤ/Β/02/200 ΑΡ. Γ.Ε.

ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ Α.Ε. 52460/01ΝΤ/Β/02/200 ΑΡ. Γ.Ε. ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ ΑΝΩΝΥΜ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ Α.Ε. 52460/01ΝΤ/Β/02/200 ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ : 122264001000 Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 362 & ΕΥΡΙΠΙ ΟΥ 17674 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑ ΣΕΙΣ 1. Στοιχεία Κατάστασης Συνολικών Εσόδων της χρήσης που έληξε την 31 η Δεκεμβρίου 2012 2. Στοιχεία Κατάστασης Οικονομικής Θέσης της 31 ης Δεκεμβρίου 2012 3. Στοιχεία Κατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007 ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL 1/1-31/12/2007 1/1-31/12/2006 Πωλήσεις 57.187.149,00 53.558.445,00 Κόστος πωληθέντων (47.391.060,00) (43.824.420,00) Μικτό κέρδος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΙΓΝΙΤΕΣ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΙΓΝΙΤΕΣ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΙΓΝΙΤΕΣ Α.Ε Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις σύµφωνα µε τα ιεθνή ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΙΓΝΙΤΕΣ Α.Ε. ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΟΥΪΖΗΣ ΡΙΑΝΚΟΥΡ 78 Α ΑΘΗΝΑ 115 23 Α.Φ.Μ.: 999641370.Ο.Υ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SC GATEDOOR HOLDINGS COM SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SC GATEDOOR HOLDINGS COM SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007 ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SC GATEDOOR HOLDINGS COM SRL 1/1-31/12/2007 1/1-31/12/2006 Πωλήσεις 539.478,00 127.613,00 Κόστος πωληθέντων (468.970,00) (241.979,70) Μικτό κέρδος 70.508,00

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ ΑΕ Ενδιάµεσες Ενοποιηµένες Οικονοµικές Καταστάσεις για το τρίµηνο που έληξε την 31η Μαρτίου 2012

ΟΠΑΠ ΑΕ Ενδιάµεσες Ενοποιηµένες Οικονοµικές Καταστάσεις για το τρίµηνο που έληξε την 31η Μαρτίου 2012 ΟΠΑΠ ΑΕ Ενδιάµεσες Ενοποιηµένες Οικονοµικές Καταστάσεις για το τρίµηνο που έληξε την 31η Μαρτίου 2012 Αθήνα 17 Μαΐου 2012 Η ΟΠΑΠ ΑΕ (OPAr.AT), η µεγαλύτερη εταιρία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΑΕ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΑΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΑΕ Συνοπτικά οικονομικά στοιχεία και πληροφορίες της χρήσης από 1 Ιανουαρίου 2015 έως 31 Δεκεμβρίου 2015 (δημοσιευμένα βάσει του ν. 2190, άρθρο 135 για επιχειρήσεις που συντάσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση

Σημείωση Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της Οικονομικής Χρήσεως από την 1 η Ιανουαρίου μέχρι την 31 η Δεκεμβρίου 2015 Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσεως (κατά λειτουργία) (ποσά σε ευρώ) Από 1 η Ιανουαρίου έως Σημείωση

Διαβάστε περισσότερα

Γλυφάδα, ηµ. Γούναρη 325, Αρ.Μ.Α.Ε /01ΝΤ/B/99/306(2011) ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Γλυφάδα, ηµ. Γούναρη 325, Αρ.Μ.Α.Ε /01ΝΤ/B/99/306(2011) ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΡΙΣΤΟΡ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ Γλυφάδα, ηµ. Γούναρη 325, 16674 Αρ.Μ.Α.Ε. 44440/01ΝΤ/B/99/306(2011) ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 0003558401000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ Ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις για την περίοδο 1 Ιανουαρίου έως 30 Ιουνίου 2014 Βεβαιώνεται ότι οι συνημμένες Ενδιάμεσες

Διαβάστε περισσότερα

. 4308/ FCA INSURANCE HELLAS ,

. 4308/ FCA INSURANCE HELLAS , Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις Σύµφωνα µε το Ν. 4308/2014 για τη χρήση που έληξε την 31 εκεµβρίου 2016 FCA INSURANCE HELLAS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΕ Λ. Βουλιαγµένης 580Α, ΤΚ 16452, Αργυρούπολη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «Θ.ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.- ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «Θ.ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.- ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «Θ.ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.- ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» Έκθεση Ελέγχου επί των Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων Ελέγξαμε τις συνημμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ- ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ- ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ- ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 (χρήσης 1η Ιανουαρίου 31η Δεκεμβρίου 2015) Βάσει των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΤΙΚΑ ΙΟ ΙΑ ΑΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ.Σ. ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΑ ΙΟ ΙΑ Α.Ε. ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2011 ΑΤΤΙΚΑ ΙΟ ΙΑ Α.Ε.

ΑΤΤΙΚΑ ΙΟ ΙΑ ΑΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ.Σ. ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΑ ΙΟ ΙΑ Α.Ε. ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2011 ΑΤΤΙΚΑ ΙΟ ΙΑ Α.Ε. ΑΤΤΙΚΑ ΙΟ ΙΑ ΑΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ.Σ. ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΑ ΙΟ ΙΑ Α.Ε. ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2011 ΑΤΤΙΚΑ ΙΟ ΙΑ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 41,9 ΧΛΜ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑ 190

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Ε ΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2006

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Ε ΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2006 ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Ε ΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2006 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1.ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ

1.ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ 1.ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ 1.1.ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 1.1.1.Αποτελέσµατα Χρήσεων 2002-2004 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ 2002-2004 (ΣΕ 000 )* 2002 2003 2004 Κύκλος εργασιών -Βιοµηχανική

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα (2) / (21)

Περιεχόµενα (2) / (21) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις Περιεχόµενα Ισολογισµός... 3 Κατάσταση αποτελεσµάτων... 4 Κατάσταση µεταβολών ιδίων κεφαλαίων...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ELGEKA FERFELIS BULGARIA LIMITED Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ELGEKA FERFELIS BULGARIA LIMITED Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007 ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ELGEKA FERFELIS BULGARIA LIMITED 1/1-31/12/2007 1/1-31/12/2006 Πωλήσεις 5.232.630,00 1.338.438,42 Κόστος πωληθέντων (4.465.954,00) (1.124.011,19) Μικτό κέρδος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. Αβέρωφ 12,Ιωάννινα Αριθμός Μητρώου ΓΕ.ΜΗ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. Αβέρωφ 12,Ιωάννινα Αριθμός Μητρώου ΓΕ.ΜΗ . ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. Αβέρωφ 12,Ιωάννινα Αριθμός Μητρώου ΓΕ.ΜΗ. 031499429000 ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 11 ης ΧΡΗΣΗΣ 01/01/2015-31/12/2015 σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

BOLD OGILVY & MATHER ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ BOLD /OGILVY AND MATHER A.E.E. Ημαθίας 10, Γέρακας Αττικής, Αρ.Μ.Α.Ε.3962/04/Β/86/218 (2008)

BOLD OGILVY & MATHER ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ BOLD /OGILVY AND MATHER A.E.E. Ημαθίας 10, Γέρακας Αττικής, Αρ.Μ.Α.Ε.3962/04/Β/86/218 (2008) BOLD OGILVY & MATHER ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ BOLD /OGILVY AND MATHER A.E.E Ημαθίας 10, Γέρακας Αττικής, 153 44 Αρ.Μ.Α.Ε.3962/04/Β/86/218 (2008) ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 339401000 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α. & Χ. ΥΦΑΝΤΗΣ. Ανώνυμος Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία. Ενοποιημένες και Εταιρικές

Α. & Χ. ΥΦΑΝΤΗΣ. Ανώνυμος Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία. Ενοποιημένες και Εταιρικές Α. & Χ. ΥΦΑΝΤΗΣ Ανώνυμος Βιομηχανική και Εμπορική Ενοποιημένες και Εταιρικές Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της 31 Δεκεμβρίου 2015 (01 Ιανουαρίου 2015 31 Δεκεμβρίου 2015) με βάση τα Ελληνικά Λογιστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ο.Τ.Α. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ο.Τ.Α. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2015 ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ο.Τ.Α. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2015 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (Ν.4308/2014) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΙΙΙ. ΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ -

Γ. ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΙΙΙ. ΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ - ΒΙΟΧΑΡΤΕΛ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013-10η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013) - ΑΡ.Μ.Α.Ε. 57072/04/Β/04/109 -( Ποσά σε Ευρώ ) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά κλειόµενης χρήσεως 2013 Ποσά προηγούµενης

Διαβάστε περισσότερα