Exhibitors Guide. Οδηγός Συμμετοχής Έκθεσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Exhibitors Guide. Οδηγός Συμμετοχής Έκθεσης"

Transcript

1 Music World Expo Μαΐου 2017 Ζάππειο Μέγαρο Exhibitors Guide Οδηγός Συμμετοχής Έκθεσης

2 Περιεχόμενα Κανονισμός Λειτουργίας Έκθεσης Γενικοί Όροι 1. ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2. ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 3. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ 4. ΠΑΡΑ ΟΣΗ & ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΧΩΡΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 5. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 6. ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ 7. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ 8. ΈΞΟ ΟΙ ΚΙΝ ΥΝΟΥ 9. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ 10. ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ 11. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ & ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ EVENT ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ & ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 12. ΕΠΙΠΕ Ο ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 13. ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ Υπηρεσίες-Παροχές προς τους εκθέτες 1. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 2. ΣΥΝ ΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET 3. ΜΕΤΩΠΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ (Αφορά περίπτερα δομής) 4. ΧΡΩΜΑ ΜΟΚΕΤΑΣ 5. ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΗ ΚΑΙ MARKETING ACTIONS 6. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ CONCEPT, & ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ EVENT 7. ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΩΡΟΘΕΤΕΣ 8. ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 9. PARKING ΕΚΘΕΤΩΝ 10. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ BUSINESS LOUNGE 11. ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

3 Κανονισμός Λειτουργίας Έκθεσης Γενικοί Όροι 1. ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Για την συμμετοχή στην έκθεση απαιτείται η συμπλήρωση και υπογραφή του εντύπου συμμετοχής καθώς και η κατάθεση της προκαταβολής σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες του εντύπου συμμετοχής που περιλαμβάνεται στην μπροσούρα της έκθεσης. Kάθε εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνεται δεκτή με επιφύλαξη και εφόσον υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Η διανομή-επιλογή του χώρου γίνεται σύμφωνα με την εκάστοτε πολιτική που ορίζουν οι διοργανωτές. Σε περίπτωση μη αποδοχής εμπρόθεσμης δήλωσης, αποστέλλεται σχετική επιστολή από τη ιοργάνωση. ήλωση συμμετοχής που περιέχει όρους ή περιορισμούς δεν γίνεται δεκτή. ήλωση συμμετοχής από εταιρία που έχει οικονομικές εκκρεμότητες με την ιοργάνωση, γίνεται δεκτή μόνο μετά τη διευθέτησή τους. Η Υπογραφή του εντύπου συμμετοχής, συνεπάγεται την αποδοχή των παρόντων κανονισμών και παρέχει εντολή στον οργανωτή να διευθύνει την έκθεση εξ ονόματος του υπογράφοντος και εκ μέρους του βάσει των ορίων και συνθηκών που έχουν τεθεί και αναφέρονται σ αυτή. Ο υπογράφων φέρει την πλήρη ευθύνη για όλα τα έξοδα που αφορούν τη συμμετοχή του στην Έκθεση. Σε περίπτωση διαφωνίας, ο υπογράφων αναλαμβάνει να υποβάλλει τα παράπονά του, ενστάσεις του στον οργανωτή, με σκοπό την εξώδικη επίλυση της διαφοράς. 2. ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ Μετά την υπογραφή του εντύπου συμμετοχής, ο συμμετέχων δεν δικαιούται να ακυρώσει την συμμετοχή του. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία), ο συμμετέχων αδυνατεί να συμμετάσχει στην έκθεση, οφείλει να ειδοποιήσει αμέσως με έγγραφη δήλωση τους οργανωτές. Η ακύρωση συμμετοχής από εκθέτη γίνεται μόνο με έγγραφη δήλωση του προς την τη ιοργάνωση. Εάν η έγγραφη δήλωση υποβληθεί μέχρι και δυο μήνες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται στον εκθέτη. Εάν η ακύρωση υποβληθεί σε λιγότερες από εξήντα ημερολογιακές ημέρες η προκαταβολή δεν επιστρέφεται και ο εκθέτης υποχρεούται να αποζημιώσει όλο τον χώρο. Στην περίπτωση αυτή οι οργανωτές θα θεωρήσουν τον χώρο ελεύθερο και θα προσπαθήσουν να τον διαθέσουν κατά την κρίση τους. Οποιοδήποτε κώλυμα αφορά την συμμετοχή του εκθέτη θα πρέπει να γνωστοποιείται στον οργανωτή εγκαίρως ώστε να προλαμβάνονται οργανωτικά ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως προβλήματα ανακύψουν από το εν λόγω κώλυμα.

4 3. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Ο οργανωτής είναι υπεύθυνος για τη γενική διακόσμηση της έκθεσης. Οι αποφάσεις του σε σχέση με αυτό είναι τελεσίδικες. Οι εκθέτες είναι υπεύθυνοι για το στήσιμο των περιπτέρων τους. Οφείλουν να χρησιμοποιήσουν για τις κατασκευές τους υλικά μη εύφλεκτα και αντιπυρικά. Εκρηκτικά ή άλλα επικίνδυνα προϊόντα απαγορεύονται. Απαγορεύεται στους εκθέτες να τοποθετούν οποιουδήποτε είδους διακοσμητικό, ή άλλο στοιχείο στα περίπτερά τους, το οποίο μπορεί να θίγει καθοποιονδήποτε τρόπο το συμφέρον των άλλων εκθετών. Ο οργανωτής έχει το δικαίωμα να μετακινεί ή να μετατρέπει κάθε εγκατάσταση που είναι επιζήμια για τη συνολική εικόνα της έκθεσης ή ενέχει κίνδυνο ή ενόχληση στους άλλους εκθέτες ή στο κοινό, με κίνδυνο και δαπάνες του εκθέτη τον οποίο αφορά. Επιβάλλεται οι εκθέτες και οι κατασκευαστές των περιπτέρων να έρθουν σε επικοινωνία με τους οργανωτές ώστε να επισκεφθούν και να εξετάσουν έγκαιρα τον εκθεσιακό χώρο. 4. ΠΑΡΑ ΟΣΗ & ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΧΩΡΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Ο οργανωτής έχει την υποχρέωση να παραδώσει στον συμμετέχοντα τον εκθεσιακό χώρο στις ημερομηνίες και ώρες που αποστέλλονται με ειδική εγκύκλιο από τον διοργανωτή. Για την παραλαβή του χώρου από τον συμμετέχοντα απαιτείται σημείωμα της διαχειρίσεως ότι έχει εκπληρώσει τις συμβατικές υποχρεώσεις του προς τους οργανωτές. Ελλείψεις ή ζημιές (στο πάτωμα, στους τοίχους, στα χωρίσματα, στα κουτιά σύνδεσης κ.τ.λ.) πρέπει να αναφερθούν γραπτώς στον οργανωτή (ή στον εκπρόσωπό του) κατά την άφιξη στο χώρο του περιπτέρου. Μέχρι δυο ώρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης ο συμμετέχων πρέπει να έχει ολοκληρώσει την εγκατάσταση και διακόσμηση του περιπτέρου του καλύπτοντας τυχόν κατασκευαστικές ατέλειες σε σημεία που τα περίπτερα συνορεύουν ή σε σημεία που είναι εμφανή από άλλους χώρους της έκθεσης. Οι εκθέτες έχουν αποκλειστικά την ευθύνη για την παραλαβή και την απομάκρυνση των εκθεμάτων από το χώρο της έκθεσης. Οι δαπάνες για τη μεταφορά των εκθεμάτων προς και από τον χώρο της έκθεσης, καθώς επίσης και οι δαπάνες για την παραλαβή των εκθεμάτων, εγκατάσταση και αποξήλωση των περιπτέρων, βαρύνουν αποκλειστικά τους εκθέτες. Ο οργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια, εξαφάνιση ή κλοπή. Η αποξήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που θα αποστείλει μέσω εγκυκλίου η διοργάνωση. Ζημίες που θα διαπιστωθούν κατά την παράδοση και προέρχονται από τους εκθέτες ή τους προσκληθέντες των εκθετών βαραίνουν τον συμμετέχοντα και χρεώνονται στην συμμετέχουσα εταιρεία.

5 Οι εκθέτες είναι υπεύθυνοι για όλες τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τους ιδίους ή από τρίτους, στους τοίχους, στα πατώματα, στις κολόνες και στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης, κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης και της αποξήλωσης. Ζημίες που θα διαπιστωθούν κατά την παράδοση του χώρου και προέρχονται από τους εκθέτες ή τους προσκληθέντες των εκθετών βαραίνουν τον συμμετέχοντα και χρεώνονται στην συμμετέχουσα εταιρεία. Εάν ο εκθέτης ή εκπρόσωπός του ή άτομο που έχει προσλάβει στην υπηρεσία του, προκαλέσει κατά την εκτέλεση εργασιών διαμόρφωσης του παραχωρημένου χώρου, με πράξεις του ή παραλείψεις, καταστροφές ή ζημιές στο χώρο της έκθεσης ή στην ιδιοκτησία άλλων εκθετών, ο ιοργανωτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση, σύμφωνα με την εκτίμηση του αρμόδιου τεχνικού συμβούλου του. Κατά την διάρκεια των κατασκευών και των αποξηλώσεων απαγορεύεται η τοποθέτηση (προσωρινή ή μόνιμη) κιβωτίων, εκθεμάτων και άλλων εμποδίων στους διαδρόμους μεταξύ των περιπτέρων. Στην αντίθετη περίπτωση, ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τα μεταφέρει χωρίς δική του ευθύνη στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο. Με τη λήξη των εργασιών αποξήλωσης, κάθε εκθέτης υποχρεούται να παραδώσει τον χώρο του περιπτέρου του στον οργανωτή αφότου έχει απομακρύνει τα κάθε μορφής και μεγέθους απορρίμματα του εκτός του ευρύτερου εκθεσιακού χώρου. Στην αντίθετη περίπτωση, ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει τα τυχόν εναπομείναντα απορρίμματα με δικά του μέσα και να χρεώσει αντίστοιχα τον εκθέτη. Οτιδήποτε παραμείνει στο χώρο μετά την εν λόγω παράδοση επιτρέπεται να διατεθεί ή να καταστραφεί κατά την κρίση των οργανωτών. Οποιαδήποτε έξοδα ή άλλες ζημιές προκύψουν εξ αυτού ή από καθυστέρηση στην παράδοση του χώρου περάν της άνω τεθείσης προθεσμίας, αυτά θα βαρύνουν εις το ακέραιο το συμμετέχοντα. 5. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ως μέγιστο ύψος των κατασκευών ορίζονται τα 4 μέτρα (ως καθαρό ύψος από το πάτωμα έως το ανώτερο τμήμα της κατασκευής). Όλες οι κατασκευές των περιπτέρων με ελεύθερη δομή πρέπει να είναι αυτοστήρικτες. Απαγορεύεται το βίδωμα, κάρφωμα, καθώς οι ταινίες διπλής επικόλλησης στο δάπεδο και στους τοίχους. Κανένα αντικείμενο ή κατασκευή δεν θα εφάπτεται στους τοίχους, την οροφή ή στις κολώνες του κτιρίου. Σε καμία περίπτωση δεν θα καλύπτονται έξοδοι κινδύνου, παροχές ηλεκτρικού ρεύματος, νερού, σταθμοί πυρασφάλειας και ενσύρματα χειριστήρια κλιματισμού. Στην περίπτωση που σε δυο πλαϊνά ή αντίθετα γειτνιάζοντα περίπτερα ο ένας εκθέτης υψώσει δικαιωματικά μια διαχωριστική πλάτη και βρεθεί ψηλότερα από ότι έχει υψώσει ο άλλος εκθέτης, τότε ο τελευταίος επιτρέπεται και υποχρεούται να υψώσει σε ίσος ύψος τη δική του πλάτη.

6 Για τον λόγο αυτό, συνιστάται σε εκθέτες που γειτνιάζουν να συνεννοηθούν εκ των προτέρων τις προθέσεις τους. Σε όλα τα περίπτερα θα πρέπει να υπάρχει μια τουλάχιστον είσοδο με κλίση (ράμπα) για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ηλεκτρολόγοι των κατασκευαστικών εταιρειών πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος. 6. ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Η κατανάλωση του ρεύματος επιβαρύνει τον διοργανωτή. Το ηλεκτρικό ρεύμα θα παρέχεται μόνο μέσω του οργανωτή ή των εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων του (διαπιστευμένος ηλεκτρολόγος της Έκθεσης). Για τον τιμοκατάλογο παροχών ηλεκτρικού ρεύματος ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης περιοχή exhibitors. Οι επιπλέον παροχές επιβαρύνουν τους εκθέτες και τοποθετούνται κατόπιν συνεννόησης με τον οργανωτή. Ηλεκτρικές συνδέσεις στα μόνιμα κουτιά διανομής, επιτρέπεται να γίνονται μόνο από τους αρμόδιους τεχνικούς του οργανωτή. Οποιαδήποτε εργασία αφορά ηλεκτρική εγκατάσταση στους χώρους της έκθεσης, πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της.ε.η. και με ευθύνη του εκθέτη. Οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις μπορούν να ελεγχθούν από τους αντιπροσώπους των τοπικών αρχών και πρέπει να πληρούν τους ισχύοντες κανονισμούς. Οι προσφερόμενες από το οργανωτή ηλεκτρολογικές παροχές για τα περίπτερα βασικής δομής περιλαμβάνουν: 1 πρίζα 500 Watt ανά περίπτερο και ένα spot ανά 3m ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Η καθαριότητα των περιπτέρων και εκθεμάτων είναι ευθύνη των εκθετών. Οι οργανωτές έχουν προγραμματίσει τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων. 8. ΈΞΟ ΟΙ ΚΙΝ ΥΝΟΥ Έξοδοι κινδύνου και δίοδοι καθώς επίσης και διάδρομοι που οδηγούν σε αυτούς πρέπει να παραμένουν απολύτως προσπελάσιμοι συνεχώς, εντός και εκτός των αιθουσών. 9. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ Ο οργανωτής δεν ευθύνεται ούτε είναι υποχρεωμένος να αποζημιώσει τον εκθέτη ή οποιονδήποτε τρίτο εξαιτίας ατυχήματος ή βλάβης, που θα προκληθεί σε πρόσωπα, εμπορεύματα και εκθέματα κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο της Εκθέσεως από οποιαδήποτε φυσική ή τεχνική αιτία. εν ευθύνεται, επίσης, για κλοπές και απώλειες, καθώς και καταστροφές από πυρκαγιές ή φυσικά φαινόμενα. Γι αυτό συνίσταται στους εκθέτες να γίνεται ασφάλιση για κάθε κίνδυνο.

7 Κατά τη διάρκεια της λειτουργία της εκθέσεως οι εκθέτες είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του χώρου τους, ενώ οι οργανωτές είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των κοινοχρήστων χώρων. Οποιαδήποτε εργασία πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και ιδιαίτερα αυτές που ρυθμίζουν τους όρους εργασίας των εργαζομένων, συνθήκες υγιεινής, ασφάλειας κ.τ.λ. Παρόλο που οι εγκαταστάσεις βρίσκονται υπό επιτήρηση, οι εκθέτες πρέπει να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα κλοπής αντικειμένων αξίας ή μικρών αντικειμένων, λαμβάνοντας κάθε ενδεδειγμένο μέτρο. Ο οργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση κλοπής, είτε κατά την διάρκεια της έκθεσης είτε κατά τις ημέρες κατασκευών & αποξήλωσης. Οι χώροι θα φυλάσσονται από την έναρξη εργασιών κατασκευής της έκθεσης, μέχρι και την τελευταία ημέρα της αποξήλωσης. Ωστόσο, ο οργανωτής δεν θα έχει καμία απολύτως ευθύνη για φωτιά, φθορά ή καταστροφή των εγκαταστάσεων των εκθετών και των εκθεμάτων τους, από οποιοδήποτε λόγο ή αιτία. 10. ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλοι οι εκθέτες είναι υποχρεωμένοι να μην απομακρύνουν τους πυροσβεστήρες από τα περίπτερά τους. Κατά τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης, σε κάθε περίπτερο πρέπει να υπάρχει ένας εκπρόσωπος το λιγότερο, που να έχει πλήρη ικανότητα χειρισμού του πυροσβεστήρα. Έκτακτα (πρόσθετα) μέτρα πυρασφάλειας είναι δυνατόν να ζητηθούν από τον οργανωτή, να εφαρμοσθούν από τους εκθέτες, σε ειδικές περιπτώσεις. Κανείς από τους εκθέτες δεν πρέπει να ενεργεί ή να ανέχεται οτιδήποτε θα μπορούσε να ακυρώσει ή να βλάψει τα πυρασφαλιστήρια, άλλα ασφαλιστήρια που καλύπτουν στο σύνολό του τον εκθεσιακό χώρο και τα εκθέματα. Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση υγρού ή ατμού σε σημεία αναφλέξεως κάτω των 54 ο C (130 ο F) καθώς και η χρησιμοποίηση εκρηκτικών, καυστικών και άλλων επικίνδυνων υλικών, στους χώρους της έκθεσης. Όλοι οι χώροι και τα εκθέματα κάθε περιπτέρου πρέπει να ελέγχονται από τον υπεύθυνο εκπρόσωπο του εκθέτη, όλες τις μέρες και όλες τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης. Ο οργανωτής δεν έχει καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί στους χώρους κάθε περιπτέρου. Ο οργανωτής έχει το δικαίωμα εισόδου στα περίπτερα, ακόμα και όταν οι εκθέτες έχουν απαγορεύσει την είσοδο του κοινού σε αυτά. Οι φωλιές που σημειώνονται στο σχέδιο που εσωκλείεται με την ένδειξη «ΠΦ» είναι οι πυροσβεστικές φωλιές του κτιρίου. Απαγορεύεται ρητά η χρήση μηχανών καπνού (μηχανές haze, ξηρού πάγου κλπ) και αντίστοιχων εφέ στον εσωτερικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου διότι ενεργοποιούνται οι αισθητήρες πυρανίχνευσης που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία.

8 11. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ & ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ EVENT ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ & ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ο εκθέτης έχει τη δυνατότητα διοργάνωσης event & 1 στους χώρους του περιπτέρου του. Στον εσωτερικό χώρο κάποιοι εκθέτες θα διοργανώσουν μικρά event. Αυτό επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι αυτά θα είναι προγραμματισμένα, μικρής διάρκειας, θα έχουν ενημερωθεί εγγράφως εκ των προτέρων οι διοργανωτές (και για λόγους promo και marketing) και δεν θα ενοχλούνται γειτονικά περίπτερα όσο αυτό είναι δυνατό και εφικτό, για τα δεδομένα του χώρου. Οι συμμετέχοντες εκθέτες δεσμεύονται ότι θα τηρήσουν τον προγραμματισμό των events. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα άμεσης επέμβασης προκειμένου να δώσουν λύση και να διαφυλάξουν την ομαλή διεξαγωγή της έκθεσης. Η διάρκεια των event επιβάλλεται να είναι περιορισμένη προκειμένου να ικανοποιηθούν οι τυχόν ανάγκες όλων των συμμετεχόντων, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η μη διακοπή της εκθεσιακής ροής των επισκεπτών. Η λειτουργία των συστημάτων audio κατά τη διάρκεια των εν λόγω event και happenings, θα πρέπει να γίνεται με διακριτικό τρόπο ώστε να μην ενοχλούνται οι υπόλοιποι εκθέτες. Ο οργανωτής έχει το δικαίωμα να παρέμβει και να αξιώσει τον τερματισμό ή την αλλαγή χρήσης των συγκεκριμένων συστημάτων σε περίπτωση που θεωρεί ότι δημιουργείται πρόβλημα για την εύρυθμη λειτουργία της έκθεσης. 12. ΕΠΙΠΕ Ο ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Η στάθμη θορύβου (70dB max) είναι το τυπικό επίπεδο ηχητικής στάθμης που ορίζεται ως μέγιστο στο εσωτερικό των εκθεσιακών χώρων από μεγάλες διεθνής διοργανώσεις και αντίστοιχα εκθεσιακά venue (δίχως την ύπαρξη event). Με δεδομένη την ιδιαιτερότητα του Ζαππείου και το γεγονός ότι οι εσωτερικοί χώροι του δεν έχουν το μέγεθος των αντίστοιχων Hall άλλων εκθεσιακών χώρων, ίσως η στάθμη να ξεπεράσει οριακά αυτό το όριο. Γενικός κανόνας είναι ότι το αντικείμενο της έκθεσης είναι τέτοιο (μουσική και μουσική τεχνολογία) που δεν είναι δυνατόν να αποφευχθεί η αναπαραγωγή ήχου, αρκεί να μην ενοχλείται το κοινό και οι υπόλοιποι εκθέτες.

9 13. ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ Ο οργανωτής έχει το δικαίωμα να αρνηθεί εκθέματα τα οποία κατά την κρίση του είναι ογκώδη ή επικίνδυνα να προκαλέσουν φθορές στο χώρο της έκθεσης, εκθέματα που δεν παράγονται ή διανέμονται από τον εκθέτη ή θυγατρική του επιχείρηση, καθώς και εκθέματα που είναι ακατάλληλα ή δεν ταιριάζουν με το θεματικό προσδιορισμό της έκθεσης. Η διαπίστωση παραβάσεων του τεχνικού κανονισμού υποχρεώνει τους εκθέτες στην άμεση συμμόρφωσή τους με την τροποποίηση ή την απομάκρυνση της κατασκευής ή των κατασκευών. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των κατασκευών στις προδιαγραφές που έχει θέσει ο διοργανωτής, ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα, να απομακρύνει τις αυθαίρετες κατασκευές, δίχως να υπόκειται σε οποιεσδήποτε ευθύνες (για τυχόν ζημιές κλπ). Ο οργανωτής έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει οτιδήποτε κατά την απόλυτη γνώμη του είναι δυνατό να μειώσει το κύρος της εκδηλώσεως. Ο οργανωτής έχει δικαίωμα να ορίζει και να μεταβάλει κατά την απόλυτη κρίση του τη λειτουργία εγκαταστάσεων οι οποίες προκαλούν ενόχληση σε άλλους συμμετέχοντες ή στους επισκέπτες. εν επιτρέπεται στους εκθέτες να εκχωρούν ή να υπενοικιάζουν ή με άλλο τρόπο να παραχωρούν σε τρίτους οποιοδήποτε τμήμα του περιπτέρου τους χωρίς την γραπτή άδεια του οργανωτή. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να μοιράζουν το διαφημιστικό τους υλικό μόνο από τα περίπτερα τους. ιαφήμιση σε οιονδήποτε χώρο της Εκθέσεως εκτός περιπτέρων επιτρέπεται μόνο με την σύμφωνη γνώμη των οργανωτών και μετά από έγγραφη έγκριση των οργανωτών. Απαγορεύεται στο Χώρο η πώληση προϊόντων παραεμπορίου, απομιμήσεων επώνυμων προϊόντων. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους Χώρους του Ζαππείου Μεγάρου. Για κάθε αγορανομική ή διοικητική παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας, ευθύνεται ο εκθέτης. Σας ενημερώνουμε ότι κατά την διάρκεια της έκθεσης απαγορεύεται η διενέργεια λιανικών πωλήσεων. Ο οργανωτής έχει τη δικαιοδοσία να τροποποιήσει τους ισχύοντες κανονισμούς ή να προσθέσει σε αυτούς ότι χρειαστεί, προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των εκθετών και των επισκεπτών και την ομαλή λειτουργία της έκθεσης. Τέτοιου είδους τροποποιήσεις ή προσθέσεις θα πρέπει να έχουν άμεση ισχύ και εφαρμογή.

10 Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διαφωνία δεν μπορεί να τακτοποιηθεί φιλικά, τα συμβαλλόμενα μέρη συμφωνούν ότι υπάγονται αποκλειστικά στην αρμοδιότητα των Ελληνικών ικαστηρίων. Μόνο το Ελληνικό ίκαιο είναι εφαρμοστέο, τόσο για την ερμηνεία και την εφαρμογή του παρόντος όσο και για τυχών δικαστική επίλυση διαφορών. Υπηρεσίες-Παροχές προς τους εκθέτες 1. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης στην περιοχή exhibitors θα βρείτε προσφορές από τους προμηθευτές της έκθεσης Music World Expo Η συνεννόηση θα γίνει απευθείας μαζί τους. Η συνεργασία δεν είναι αποκλειστική. Για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε μην διστάσετε να μας καλέσετε. 2. ΣΥΝ ΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET Σας ενημερώνουμε ότι παρόλο που το Ζάππειο Μέγαρο διαθέτει υποδομή για σύνδεση στο internet ποτέ (λόγο υπερβολικού αριθμού συσκευών που συνδέονται ταυτόχρονα) δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε εύρυθμη λειτουργία στις συνδέσεις. Σας συστήνουμε να έχετε και δική σας δυνατότητα σύνδεσης μέσω σύνδεσης 4G. Όσοι από τους εκθέτες επιθυμείτε την ενοικίαση dsl γραμμής από τον ΟΤΕ επικοινωνήστε με τον Κο. Γιώργο Κροντηρά (Γερμανός Ομόνοιας) Το κόστος για μια προσωρινή γραμμή dsl είναι περίπου ΜΕΤΩΠΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ (Αφορά περίπτερα δομής) Οι εκθέτες που επιθυμούν να αναγράφεται η ονομασία τους στη Μετώπη του περιπτέρου τους, θα πρέπει να αποστείλουν στους διοργανωτές με την επωνυμία της εταιρείας τους που θέλουν να αναγράφεται στην μετόπη του περιπτέρου (για όλες τις εταιρείες χρησιμοποιείται η ίδια γραμματοσειρά). Όσες εταιρείες επιθυμούν να τοποθετήσουν αυτοκόλλητο με το λογότυπο τους θα πρέπει να το παραγγείλουν με επιπλέον κόστος (εταιρεία All About Printings: Γιάννης Πεχλίδης Τηλ mail: ή να το φέρουν μόνοι τους. Η διάσταση της μετόπης του περιπτέρου είναι 0,20m X 1m. Ωφέλιμο για το αυτοκόλλητο 20cm X 75cm (λόγο του ότι θα υπάρχει το λογότυπο της έκθεσης). Η διοργάνωση δεν τυπώνει λογότυπα στις μετόπες τον περιπτέρων. Επίσης δεν διαθέτει μετόπες στα περίπτερα που οι εκθέτες κατασκευάζουν μόνοι τους (ιδιοκατασκευές) διότι δεν υπάρχει τρόπος ανάρτησης. Η διοργάνωση θα παράξει (όπως σε όλες τις εκθέσεις) μετόπες με τυποποιημένη γραμματοσειρά ΜΟΝΟ για τα περίπτερα ομής.

11 4. ΧΡΩΜΑ ΜΟΚΕΤΑΣ (Αφορά περίπτερα δομής) Σας ενημερώνουμε ότι η μοκέτα για τα περίπτερα δομής θα είναι χρώματος ΓΚΡΙ (Grey). 5. ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΗ ΚΑΙ MARKETING ACTIONS Μόλις συμπληρώστε και μας αποστείλετε το έντυπο συμμετοχής, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το λογότυπο της εταιρίας σας, προκειμένου να το αναρτήσουμε στη σελίδα της έκθεσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στο διαδικτυακό τόπο της Music World Expo Επίσης, μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα της έκθεσης Music World Expo στο Facebook και στο Twitter ώστε να ανεβάζετε απευθείας νέα και ειδήσεις σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρίας σας στην έκθεση (νέα προϊόντα που θα αφιχθούν, παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν, δώρα που θα κληρωθούν ή άλλα Marketing Actions που σχεδιάζετε, κλπ). 6. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ CONCEPT, & ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ EVENT Οι Εκθέτες θα πρέπει να ενημερώσουν εγγράφως τη διοργάνωση για το θεματικό εκθεσιακό τους concept, για τα προϊόντα (και τις υπηρεσίες) που προτίθενται να προβάλλουν μέσω του περιπτέρου τους, για τυχόν πρώτες παρουσιάσεις προϊόντων στην Ελληνική αγορά και για προϊόντα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκθεση. Επίσης, αν έχει οριστικοποιηθεί η παρουσία επίσκεψη κάποιων στελεχών από τους οίκους κατασκευής του εξωτερικού τους οποίους αντιπροσωπεύουν, οι διοργανωτές θα ήθελαν να το γνωρίζουν προκειμένου να επικοινωνήσουν όλα τα παραπάνω προς τους επισκέπτες της έκθεσης με ενημερωτικά δελτία τύπου στους χορηγούς επικοινωνίας της έκθεσης, μαζικές αποστολές newsletter και ανάρτηση στο web site της έκθεσης. Επιπλέον, όλες οι παραπάνω ενημερώσεις θα εμπλουτίσουν την διαφημιστική διαδικτυακή μας καμπάνια (social media, google, you tube), ενώ θα κοινοποιηθούν στο ενημερωτικό on line περιοδικό alive και στον ειδικό τύπο του ευρύτερου χώρου μας. 7. ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΩΡΟΘΕΤΕΣ Στα πλαίσια της επικοινωνίας και της προσέλκυσης του κοινού θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να διαθέσετε προϊόντα ή υπηρεσίες τα οποία θα διατεθούν ως δώρα για τους επισκέπτες της έκθεσης. Τα εν λόγω προϊόντα θα μπορούν να τα διεκδικήσουν οι επισκέπτες μέσω του on line registration και μετά από σχετική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί. Τα δώρα θα απονεμηθούν στους νικητές κατά τη διάρκεια της έκθεσης Οι διοργανωτές θα τοποθετήσουν στην είσοδο της έκθεσης σε προβεβλημένο σημείο, τα λογότυπα των εταιρειών - δωροθετών.

12 Αντίστοιχα, ειδική προβολή και επικοινωνία της εν λόγω ενέργειας και κατ επέκταση των δωροθετών χορηγών, θα πραγματοποιηθεί και μέσω των χορηγούμενων προωθητικών ενεργειών σε social media, ηλεκτρονικά media, αλλά και στο σύνολο του ειδικού τύπου με δελτία τύπου. Υποχρέωση των νικητών θα είναι να φωτογραφηθούν στο περίπτερο του εκάστοτε δωροθέτη χορηγού του οποίου το δώρο κέρδισαν. 8. ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Η διοργάνωση θα φροντίσει για την έκδοση διαπιστεύσεων για τους εκθέτες και τους εργαζόμενους στα περίπτερα. Οι εταιρείες θα αποστείλουν σχετική λίστα και θα παραλάβουν τις σχετικές διαπιστεύσεις κατά την άφιξη τους στο εκθεσιακό κέντρο. 9. PARKING ΕΚΘΕΤΩΝ Το Parking εκθετών του Ζαππείου Μεγάρου βρίσκεται στη δεύτερη μπάρα εισόδου, στην οδό Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας. Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει θέσεις για όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης για τους εκθέτες. Η διανομή θέσεων έχει ως εξής: Για περίπτερα άνω των 50m2, χορηγούνται 3 θέσεις Parking Για περίπτερα άνω των 30m2 και έως 50m2, χορηγούνται 2 θέσεις Parking Για όλα τα υπόλοιπα περίπτερα χορηγείται 1 θέση Parking. 10. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ BUSINESS LOUNGE Η διοργάνωση θα φροντίσει για την εγκατάσταση Καφέ-Εστιατορίου στους χώρους της έκθεσης. Για τους εκθέτες θα υπάρχει ειδική έκπτωση, ενώ είναι δυνατή και παροχή τιμολογίων προς τις εταιρίες. Η διοργάνωση θέλοντας να συμβάλει στην απόδοση των επαφών που θα γίνουν στα πλαίσια της έκθεσης θα προχωρήσει στην κατασκευή χώρου επαγγελματικών συναντήσεων (Business Lounge) όπου οι εταιρείες-εκθέτες θα μπορούν να συναντηθούν και να συζητήσουν με ενδιαφερόμενους επισκέπτες. Ο χώρος θα είναι εξοπλισμένος με τραπεζοκαθίσματα και πρόσβαση θα έχουν μόνο οι εκθέτες. 11. ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Το Ωράριο Λειτουργίας της έκθεσης είναι: 11:00 με 20:00 και για τις τρεις ημέρες της έκθεσης (19-21 ΜΑΙΟΥ 2017).

13 ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ: H ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑ Ο Επιθυμία Όλων μας είναι να διοργανώσουμε μια επιτυχημένη έκθεση σε όλους τους τομείς, προκειμένου να καταστήσουμε την έκθεση Music World Expo 2017 θεσμό και σημείο αναφοράς για τον ευρύτερο χώρο της Μουσικής και της Τεχνολογίας των ηχητικών και οπτικοακουστικών μέσων, προκειμένου οι συμμετέχουσες εταιρίες και οι επισκέπτες να έχουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη από αυτή, σε όλους τους τομείς. Γι αυτό και ευελπιστούμε σε μια άριστη συνεργασία μαζί σας

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Έκθεσης Αυτοκινήτου Athens Motor Show 2013 Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην υτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Έκθεσης Αυτοκινήτου Athens Motor Show 2013 Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην υτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013 Α. Γενικοί όροι ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Έκθεσης Αυτοκινήτου Athens Motor Show 2013 Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην υτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013 Τη θέσπιση, συγγραφή και υποχρέωση επιβολής του

Διαβάστε περισσότερα

www.musicworldexpo.gr 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

www.musicworldexpo.gr 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αγαπητοί Φίλοι, Με χαρά σας ανακοινώνουμε την οργάνωση της δεύτερης έκθεσης Music World Expo 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 16-18 Οκτωβρίου 2015.

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΩΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΩΣ ΕΚΘΕΤΕΣ Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. Οι αιτήσεις για συμμετοχή πρέπει να υποβάλλονται στους διοργανωτές το αργότερο μέχρι την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί. 2. Με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής ο εκθέτης αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης για το κοινό θα είναι Ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:00 21:00, Σάββατο και Κυριακή: 10:00 21:00

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης για το κοινό θα είναι Ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:00 21:00, Σάββατο και Κυριακή: 10:00 21:00 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. ΓΕΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η Έκθεση Αυτοκινήτου Athens Motor Show 2013 θα πραγματοποιηθεί στους Εκθεσιακούς χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό στην Αίθουσα Ξιφασκίας, από 2 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί εκθέτες, Αρχικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Χώρος Διεξαγωγής. Ξενοδοχείο Athens Hilton, Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας Αθήνα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Χώρος Διεξαγωγής. Ξενοδοχείο Athens Hilton, Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας Αθήνα ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Χώρος Διεξαγωγής Ξενοδοχείο Athens Hilton, Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46 11528 Αθήνα www.hiltonathens.gr Ημερομηνία Διεξαγωγής Πέμπτη 26 Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 3. ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Η «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας» διοργανώνεται. Επιµελητήριο Άρτας και τον Εµπορικό Σύλλογο Άρτας τον

Άρθρο 3. ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Η «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας» διοργανώνεται. Επιµελητήριο Άρτας και τον Εµπορικό Σύλλογο Άρτας τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ Άρθρο 1. Η «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας» διοργανώνεται από την Αρταίων Δηµοτική Ανώνυµη Εταιρία Ο.Τ.Α, υπό την αιγίδα του Δήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιερή Πόλη Μεσολογγίου Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου 29 Μαΐου 2017 Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΠΑΡΟΧΕΣ ΧΩΡΟΥ Ενιαίος Εκθεσιακός Χώρος Φύλαξη Έκθεσης Καθαρισμός Κοινόχρηστων Χώρων Μεγαφωνική Εγκατάσταση Μοκέτα Δαπέδου

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΠΑΡΟΧΕΣ ΧΩΡΟΥ Ενιαίος Εκθεσιακός Χώρος Φύλαξη Έκθεσης Καθαρισμός Κοινόχρηστων Χώρων Μεγαφωνική Εγκατάσταση Μοκέτα Δαπέδου 2 η «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΞΑΝΘΗΣ» & «4 η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ» Από Τετάρτη 30 Μαρτίου έως Κυριακή 3 Απριλίου 2016 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 7

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 7 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 8 EΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 10 2 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

δ) Σε περίπτωση ακύρωσης της αίτησης συμμετοχής από τον Εκθέτη, η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται.

δ) Σε περίπτωση ακύρωσης της αίτησης συμμετοχής από τον Εκθέτη, η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται. H Μονοπρόσωπη Α.Ε. Συνδέσμου Γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας Α.Ε.» ως ο Oργανωτής της Eτήσιας Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, αναλαμβάνει τη Διοργάνωση της 44 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΈΚΘΕΣΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και των παράλληλων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG 1. Η εταιρεία με την επωνυμία «RETAIL WORLD (ΡΙΤΕΪΛ ΓΟΥΟΡΛΝΤ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ Οργανωτής Ημερίδας Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία Μιχαλακοπούλου 155, 115 27 Αθήνα Τηλ.: 210 7295606,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ 1 Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ Τόπος Συνεδρίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS HILTON Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, 115 28 Τηλέφωνο 210 7281000 Fax 210 7281111 Ημερομηνίες Συνεδρίου Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε, εφόσον ενδιαφέρεσθε, να μας υποβάλετε προσφορά : Κόρινθος 15 Ιουνίου 2018 Αρ. Πρωτ Προς:

Παρακαλούμε, εφόσον ενδιαφέρεσθε, να μας υποβάλετε προσφορά : Κόρινθος 15 Ιουνίου 2018 Αρ. Πρωτ Προς: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ερμού 2-ΚΟΡΙΝΘΟΣ Ταχ. Κώδ.: 20100 Πληροφορίες: Σ.Κοροβήλος Τηλέφωνα: 27410 24464 Fax: 27410 21173,85422 Web: www.kek-korinthias.gr Email : anaptyxiaki@korinthiacc.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» Ο Δήμος Αθηένου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το 1 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων «Η Αθηένου στο πιάτο σας». Το φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου (στο εξής θα αναφέρεται ως «το Πολιτιστικό Ίδρυμα») διαθέτει υπαίθριο θέατρο στην αυλή του, στην οδό Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΩΡΩΝ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΩΡΩΝ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΩΡΩΝ 1. Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (εφεξής η «Τράπεζα»), διοργανώνει κλήρωση δώρων, (εφεξής η «Κλήρωση») στην οποία µπορούν να συµµετάσχουν συγκεκριµένοι κάτοχοι (εφεξής οι «Κάτοχοι»)

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS)

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) 1. H Εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. εφεξής «Εταιρεία» παρέχει με την ονομασία EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) μία υπηρεσία επείγουσας διεθνούς μεταφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΦΊΛ ΈΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 23η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα και η φήμη του. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού.

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρεία με την επωνυμία «VARDAS - ΒΑΡΔΑΣ ΑΕΒΕΕ», στο εξής «Διοργανώτρια Εταιρεία», διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού FB. 6. Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας μία φορά την αίτηση συμμετοχής-φόρμα.

Όροι Διαγωνισμού FB. 6. Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας μία φορά την αίτηση συμμετοχής-φόρμα. Όροι Διαγωνισμού FB 1. Ο διαγωνισμός «SCANIT στο Facebook» διοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία «ScanIT 4Experience s.a.», η οποία εδρεύει στο Μαρούσι, Λεωφ. Κηφισίας 179, 2 ο Όροφο με ΑΦΜ 800385689,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται με συμπλήρωση και αποστολή της Δήλωσης Συμμετοχής στην ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.. Για διευκόλυνσή σας, μπορείτε να στείλετε την αίτησή

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση: Line Εxecutive

Διοργάνωση: Line Εxecutive 15.000 Προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου (Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Κάβες, Παντοπωλεία, Κρεοπωλεία, S/Μ, Μ/Μ, Καπνοπωλεία, Είδη δώρων και λαϊκής τέχνης, κλπ.) Διοργάνωση: Line Εxecutive ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τιμολόγηση H τιμολόγηση των χορηγιών γίνεται μετά το τέλος του Συνεδρίου. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Τιμολόγηση H τιμολόγηση των χορηγιών γίνεται μετά το τέλος του Συνεδρίου. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%. Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών. Η αποστολή του εντύπου συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Eιδικές χορηγίες.

Eιδικές χορηγίες. Eιδικές χορηγίες www.limassolboatshow.com Ειδικές χορηγίες Στο Limassol Boat Show 2019 θα υπάρχουν Ειδικές Χορηγίες οι οποίες αφορούν μεμονωμένες και ξεχωριστές εκδηλώσεις τα οποία θα πραγματοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικό Συνέδριο: Επείγουσες Καταστάσεις στην Αίθουσα Τοκετών 4 5 Οκτωβρίου, 2014 Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Μουσικής, Θεσσαλονίκης

Επιστημονικό Συνέδριο: Επείγουσες Καταστάσεις στην Αίθουσα Τοκετών 4 5 Οκτωβρίου, 2014 Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Μουσικής, Θεσσαλονίκης ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής, σας καλωσορίζει στο Επιστημονικό Συνέδριο: επείγουσες καταστάσεις στην αίθουσα τοκετών, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Συνεργασία με

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Συνεργασία με 4 15 Ιουνίου 2014, Ωδείο Αθηνών Αθήνα, 6 Μαΐου 2014 Αγαπητοί συνάδελφοι, Η 37 η Γιορτή Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 15 Ιουνίου στους χώρους του Ωδείου Αθηνών, στη συμβολή των οδών Ρηγίλλης,

Διαβάστε περισσότερα

2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας 117 ΟΜΙΛΗΤΕΣ 41 ΟΜΙΛΙΕΣ 20 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 7 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας 117 ΟΜΙΛΗΤΕΣ 41 ΟΜΙΛΙΕΣ 20 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 7 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: η Διημερίδα Έκθεση ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας International Event 4 Θεματικοί Πυλώνες: Marketing και Διαχείριση Εξελίξεις στο Επάγγελμα Φαρμακευτική Φροντίδα Καινοτομία και Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 1 Προφίλ Έκθεσης Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 22 η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE sponsored by ION ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Στη Αθήνα σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2017 ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθεί διαγωνισμός φωτογραφίας για τους εν ενεργεία σπουδαστές κι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΑ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΑ Η εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων σε ένα εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει να εξασφαλίζει σε

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ 6131/ΜΤ/2014 Παροχής υπηρεσιών από το ΑΠΕ Α.Ε. ΜΠΕ Α.Ε., για τις ανάγκες του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στην Αθήνα σήμερα 21 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΘΡΙΟ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΡΙΟ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΙΘΡΙΟ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το αίθριο βρίσκεται στο ισόγειο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, (στο εξής θα αναφέρεται ως «το Πολιτιστικό Ίδρυμα») οδός Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία. Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Συμμετοχής

Γενικοί Όροι Συμμετοχής Γενικοί Όροι Συμμετοχής Όροι Συμμετοχής στην ενέργεια THE BIG SCRATCH by ThinkDigital Η Μ. ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ThinkDigital Internet και Διαφήμιση» (στο εξής η «Διοργανώτρια»), που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα: 31 Μάϊου 2018 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Προληπτική Καρδιολογία Καρδιακή Ανεπάρκεια. Από το Α στο Ω 22-24 Νοεμβρίου 2018 Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

κλειστό κολυμβητήριο «Σπύρος Λούης» στο ΟΑΚΑ

κλειστό κολυμβητήριο «Σπύρος Λούης» στο ΟΑΚΑ κλειστό κολυμβητήριο «Σπύρος Λούης» στο ΟΑΚΑ 15.000 Προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου (Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Κάβες, Παντοπωλεία, Κρεοπωλεία, S/Μ, Μ/Μ, Καπνοπωλεία, Είδη δώρων και λαϊκής τέχνης,

Διαβάστε περισσότερα

Σε μία έκθεση παγκόσμιου βεληνεκούς, η επιτυχία της συμμετοχής σας εξαρτάται άμεσα από:

Σε μία έκθεση παγκόσμιου βεληνεκούς, η επιτυχία της συμμετοχής σας εξαρτάται άμεσα από: ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ SIAL 2014 ΠΑΡΙΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 10 th LIBYA BUILD (ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΙΒΥΗΣ 19-22 ΜΑΙΟΥ 2014)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 10 th LIBYA BUILD (ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΙΒΥΗΣ 19-22 ΜΑΙΟΥ 2014) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 10 th LIBYA BUILD (ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΙΒΥΗΣ 19-22 ΜΑΙΟΥ 2014) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών LIBYA BUILD 2014 οργανώνεται για πρώτη φορά στον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ Σήμερα, την././.., (ημερομηνία υπογραφής) στ.. (τόπο υπογραφής), οι υπογράφοντες το παρόν συμφωνητικό, αφενός ο.., κάτοικος, οδός., με ΑΦΜ. Δ.Ο.Υ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 1 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ SER-EXPO 2015. Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 1 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ SER-EXPO 2015. Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες, 20.07.2015 Αριθμός Πρωτ.: 3694 Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 2, 62122 ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ.(23210)99711-99739 ΦΑΧ (23210) 99740-99728 ε-μαιλ: eves@otenet.gr www.eves.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δ. Ε. Υ.Α. Ν. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΛΙΩΝ)

Δ. Ε. Υ.Α. Ν. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΛΙΩΝ) Δ. Ε. Υ.Α. Ν. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΛΙΩΝ) ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 50.000,00 ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟ 2018 Σελίδα: 1 από

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Με την υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού Συμμετοχής στην έκθεση από τον ενδιαφερόμενο ή προκειμένου περί Ο.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε. από το νόμιμο εκπρόσωπό του,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί εκθέτες, Αρχικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY FESTIVAL ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

BEAUTY FESTIVAL ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ BEAUTY FESTIVAL ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 1 Προφίλ Έκθεσης Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 20 η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ)

12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) 12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) 1. Στο διαγωνισμό που διοργανώνει η αλυσίδα καταστημάτων με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή:

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή: ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή: Με δορυφορικό: 28/2/2018 Με άλλη δραστηριότητα: 31/3/2018 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές Πληροφορίες 3 Χορηγικές δραστηριότητες 4-8 1. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως χορηγός: 10 Οκτωβρίου 2018 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως χορηγός με δορυφορικό συμπόσιο ή διάλεξη: 30 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε περισσότερα

καθαριότητα φύλαξη φορτοεκφόρτωση εκθεσιακών δομών και εκθεμάτων

καθαριότητα φύλαξη φορτοεκφόρτωση εκθεσιακών δομών και εκθεμάτων ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Ο Κανονισμός Λειτουργίας του ΜΕC ρυθμίζει τους όρους για την Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων ή άλλων Εκδηλώσεων. Οι όροι είναι δεσμευτικοί τόσο για τον Οργανωτή, όσο και για τους Εκθέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.:

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 8-11 Μαΐου 2014 τηλ.: 210 6857046 ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DOMICATEC Μετά την επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία εκθετών και κοινού, διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Αθήνα,

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Αθήνα, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ALIMENTARIA BARCELONA 2020 ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ, 20-23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 Αθήνα, 12.06.19 Η Promo Solution, ως αποκλειστικός φορέας διοργάνωσης της ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Η Vodafone παρουσιάζει το Μιχάλη Χατζηγιάννη live!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Η Vodafone παρουσιάζει το Μιχάλη Χατζηγιάννη live! ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Vodafone παρουσιάζει το Μιχάλη Χατζηγιάννη live! Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Vodafone - Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών», (περαιτέρω η VODAFONE ) που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές διαγωνισμού

Διοργανωτές διαγωνισμού Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΙΚΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου 8) (εφεξής καλούμενη ως «Cambo Industries») έχει αναλάβει να

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΜΑΡΜΑΡΟΥ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ CONSTRUCT EXPO 2011, Απριλίου 2011, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΜΑΡΜΑΡΟΥ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ CONSTRUCT EXPO 2011, Απριλίου 2011, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΜΑΡΜΑΡΟΥ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ CONSTRUCT EXPO 2011, 13-17 Απριλίου 2011, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Σ Υ Μ Β Α Σ Η Νο. 04 /10-10 - 2014 «Aνάθεσης υπηρεσιών, μίσθωσης χώρου, συμβουλευτικής, επικοινωνιακής και τεχνικής υποστήριξης και κατασκευής περιπτέρου με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την συμμετοχή του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (εφεξής ο «Διοργανωτής» ή η «Τράπεζα»), με έδρα την Αθήνα, οδός Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Μια έκθεση η οποία προσαρμόζεται στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον διευρύνοντας τους ορίζοντές της και τις προοπτικές της εξωστρέφειας με στόχο:

Μια έκθεση η οποία προσαρμόζεται στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον διευρύνοντας τους ορίζοντές της και τις προοπτικές της εξωστρέφειας με στόχο: Αλεξανδρούπολη, 22 η Απριλίου 2016 Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1131/22-4-2016 ΠΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΧΩΡΑΣ Θέμα: «17 η Διεθνής Έκθεση Αλεξανδρούπολης alexpo2016». Αγαπητέ Πρόεδρε, Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση  Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση 3 Επιτροπές συνεδρίου 4 Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές 5 Όροι Συμμετοχής Χορηγών 6 Χορηγίες 7-8 Έκθεση 9-10 Πολιτική Ακυρώσεων & Πληρωμών 11 Έντυπο Συμμετοχής 12 2

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Με την υπογραφή της έντυπης δήλωσης συµµετοχής στην έκθεση από τον ενδιαφερόµενο ή προκειµένου περί Ο.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε. από το νόµιµο εκπρόσωπό του, αυτόµατα

Διαβάστε περισσότερα

28 31 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ

28 31 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 28 31 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ Α. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Α1. ΔΟΜΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ Η κατασκευή της δομής των περιπτέρων γίνεται με την ευθύνη και την επίβλεψη των οργανωτών και βάσει των προδιαγραφών που τίθενται από το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμού ΙΑΣΩ myiasomoments

OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμού ΙΑΣΩ myiasomoments OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμού ΙΑΣΩ myiasomoments 1. Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ- ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

«Διαφημιστική»), διοργανώνει το προωθητικό πρόγραμμα με τίτλο. 2] Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Πρόγραμμα οι εργαζόμενοι της

«Διαφημιστική»), διοργανώνει το προωθητικό πρόγραμμα με τίτλο. 2] Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Πρόγραμμα οι εργαζόμενοι της ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Honda Roadtrips» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμάστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην AUTOTEC!

Προετοιμάστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην AUTOTEC! Προετοιμάστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην AUTOTEC! Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ολοκλήρωση της συμμετοχής σας στην AUTOTEC 2019 και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία! Για την καλύτερη δυνατή και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4 η ΕΚΔΟΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1. Εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «INFOTYPE ΕΠΕ.» (εφεξής καλούμενη «INFOTYPE»), που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4358 Κ.Δ.Π. 571/2005 Αρ. 4058,16.12.2005 Αριθμός 571 Οι περί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 03.05.16 31.08.16 Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ανακοινώνει ότι για τη μίσθωση του Χώρου Πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Κανονισµός Συµµετοχής σε Επιχειρηματικές Αποστoλές

Γενικός Κανονισµός Συµµετοχής σε Επιχειρηματικές Αποστoλές ΠΡΟΟIΜΙΟ Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανήκει στο Παγκόσμιο Δίκτυο των Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων με 140 γραφεία σε 92 χώρες. Με στόχο την υποστήριξη, ενίσχυση και ισχυροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

9-12 May Eγχειρίδιο εκθετών.

9-12 May Eγχειρίδιο εκθετών. 9-12 May 2019 Eγχειρίδιο εκθετών www.limassolboatshow.com ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΑΚΑΣΟΛ Area 5 Eίδη θαλάσσιων αθλημάτων, σκάφη σε τρόλεϊ, θαλάσσια παιχνίδια Ο χώρος αυτός βρίσκεται πλησίον της ράμπας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ», που εδρεύει στο Νέο Φάληρο Αττικής (οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2, T.K. 185 47) (εφεξής οι «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ»),

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC Αθήνα, 21.12.2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ H εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΡ. 2/2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΡ. 2/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Χ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΤΩΒΡΙΑΝΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Συμβολαιογράφος Αθηνών Ράμμου Σπυριδούλα

Συμβολαιογράφος Αθηνών Ράμμου Σπυριδούλα ΑΡΙΘΜΟΣ 8923 13/10/2017 Συμβολαιογράφος Αθηνών Ράμμου Σπυριδούλα ΟΡΟΙ 1. Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος καθορίζεται από τις 19/10/2017 μέχρι και την 21/10/2017 και κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

Διαβάστε περισσότερα

Θεματολογία: Marketing & Διαχείριση

Θεματολογία: Marketing & Διαχείριση + Θεματολογία: Marketing & Διαχείριση + + 105 ΟΜΙΛΗΤΕΣ 45 ΟΜΙΛΙΕΣ 27 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 9 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ International Event με την ΕΜΠΕΙΡΙΑ των: www.medicalmanage.gr ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ +

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προς συμμετέχοντες

Οδηγίες προς συμμετέχοντες Οδηγίες προς συμμετέχοντες Γενικές Πληροφορίες 3 1. Τόπος Η 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας διοργανώνεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως χορηγός: 15 Ιανουαρίου 2019 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως χορηγός με δορυφορική διάλεξη: 15 Δεκεμβρίου 2018 1 ΓΕΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση

Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση The Ranch 1.Η εταιρεία «the ranch - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΑΕ» (εφεξής καλούμενη Διοργανωτής/ Διοργανώτρια ) διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή διαγωνισμού:

Περιγραφή διαγωνισμού: Η εταιρεία ΕΠΑ Αττικης (εφεξής ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με την ονομασία «Εσυ Εκανες Like?» (εφεξής καλούμενος χάριν συντομίας ως «Διαγωνισμός»). Όροι συμμετοχής: 1. Δικαίωμα συμμετοχής στον

Διαβάστε περισσότερα

Στα πλαίσια της προβολής του ελληνικού design ο ΟΠΕ, διοργανώνει για πρώτη φορά την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση 100% design

Στα πλαίσια της προβολής του ελληνικού design ο ΟΠΕ, διοργανώνει για πρώτη φορά την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση 100% design ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ Δ/ΝΣΗ MARKETING & ΕΚΘΕΣΕΩΝ 100%design Λονδίνο, 22-25/09/2011 Στα πλαίσια της προβολής του ελληνικού design ο ΟΠΕ, διοργανώνει για πρώτη φορά την ελληνική συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «My salad style»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «My salad style» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «My salad style» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία EUROCATERING ΑΕ με έδρα ΚΑΑ-Κεντρική Αγορά Αθηνών, Υπόστεγο Δ-50, ΑΦΜ 099004349, ΔΟΥ ΦΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡ. 69/2019

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡ. 69/2019 ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος Υποβολή προτάσεων για την παραχώρηση άδειας χρήσης της πλατείας Ευρώπης, με σκοπό τη δημιουργία και λειτουργία Χριστουγεννιάτικου Χωριού κατά την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισµού. [6] Δώρο:

Όροι Διαγωνισµού. [6] Δώρο: Όροι Διαγωνισµού [1] Αντικείµενο του Διαγωνισµού: Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΕΕ» που εδρεύει στην Αθήνα, στη Λεωφόρο Γαλατσίου 33 και Μαρκορά, (περαιτέρω «η Διοργανώτρια»)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ GULFBID

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ GULFBID Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ GULFBID MANAMA, BAHRAIN 3-5/5/2011 ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών, εξοπλισμού επίπλων και ειδών εσωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΑΔΑ: Αρ.Πρωτ.: 1675/03.04.19 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για τη σύναψη σύμβασης με σκοπό την ετήσια συντήρηση των δύο λεβήτων θέρμανσης με αντίστοιχους καυστήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» και έδρα το Μαρούσι Αττικής (οδός

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32 Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα azores.gr. Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς (επισκέπτη ή πελάτη) μόνο εφόσον αποδεχθείτε τους όρους χρήσης που διέπουν την λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «Ο Λουμίδης Κουπάτος κάνει καντάδες»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «Ο Λουμίδης Κουπάτος κάνει καντάδες» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «Ο Λουμίδης Κουπάτος κάνει καντάδες» 1. Αντικείμενο της Ενέργειας. Η ανώνυμος εταιρία με την επωνυμία «NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.», με έδρα στην Πατρόκλου 4, ΤΚ 151 25, στο Μαρούσι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα Α Β Γ : 30 Απριλίου 2018 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ. Παρατίθενται ενδεικτικές Τεχνικές Οδηγίες & Χρήσιµες Πληροφορίες

ΤΕΧΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ. Παρατίθενται ενδεικτικές Τεχνικές Οδηγίες & Χρήσιµες Πληροφορίες ΤΕΧΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ Ο Κανονισµός Λειτουργίας του ΜΕC ρυθµίζει τους όρους για την ιοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων ή άλλων Εκδηλώσεων. Οι όροι είναι δεσµευτικοί τόσο για τον Οργανωτή, όσο και για τους Εκθέτες

Διαβάστε περισσότερα