441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /7/1634 Σ.268 Αθήνα,20 Μαι 2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /7/1634 Σ.268 Αθήνα,20 Μαι 2015"

Transcript

1 ΠΡΟΣ: 441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /7/1634 Σ.268 Αθήνα,20 Μαι 2015 ΘΕΜΑ: Συµβάσεις - ιαγωνισµοί για Προµήθεια Υλικών ΣΧΕΤ.: α. β. Ν. 2286/1995 «Προµήθειες ηµοσίου Τοµέα» Π 118/2007 «Κανονισµός Προµηθειών ηµοσίου και Ν.Π...» γ. Ν.3861/2010 Ενίσχυση της ιαφάνειας µε την υποχρεωτική Ανάρτηση Ανάρτηση Νόµων και Πράξεων των Κυβερνητικών, ιοικητικών και Αυτοδιοικητικών Οργάνων στο ιαδίκτυο. «Πρόγραµµα ιαύγεια» δ. Ν.3871/2010 «ηµοσιονοµική ιαχείριση και Ευθύνη» ε. Π.. 113/2010 «Ανάληψη υποχρεώσεων από τους ιατάκτες» στ. Φ.814/109/183899/Σ.528/14 Μαι 15/ΑΣ ΥΣ/ ΥΓ/2 ο ζ. Υπηρεσιακό Σηµείωµα υπ αρίθµ. 15/19 Μαι 2015/441 ΑΒΥΥ/Λογιστήριο 1. Έχοντας υπόψη: α. Τις διατάξεις των (α) έως και (ε) σχετικών β. Το (στ) σχετικό, µε το οποίο διατέθηκε πίστωση ,00 στον ΕΦ , ΚΑΕ 1211, Π/Υ ΓΕΣ, έτους 2015 και καταχωρήθηκε στο Βιβλίο Εγκρίσεων και Εντολών Πληρωµής του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ/ ΟΙ/ Κεντρικής Υπηρεσίας µε α/α 01261, για την προµήθεια υγειονοµικού και φαρµακευτικού υλικού προς κάλυψη αναγκών της 441 ΑΒΥΥ (Ε ΕΛ ΑΠ). υλικών γ. Το (ζ) σχετικό, µε το οποίο δόθηκε η εντολή για την προµήθεια των δ ι α κ η ρ ύ σ σ ο υ µ ε πρόχειρο Μειοδοτικό ιαγωνισµό υπ αριθµ 04/2015 µε κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη τιµή, για την ανάδειξη προµηθευτή για την προµήθεια Υγειονοµικού Υλικού (Ακτινολογικό Φιλµ, CPV: ), που αναλυτικά περιγράφεται στο Παράρτηµα «Β» των όρων του σµού, προϋπολογισµού ,00 συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ και νόµιµων κρατήσεων 4,1996% υπέρ τρίτων. 2. Ηµεροµηνία διενέργειας διαγωνισµού - κατάθεσης προσφορών την 03 Ιουνίου 2015 ηµέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 µ.µ.. Προσφορές που θα κατατεθούν µετά την προαναφερόµενη ηµεροµηνία και ώρα, δεν θα γίνονται δεκτές και θα επιστρέφονται στους δικαιούχους. 3. Τόπος υποβολής προσφορών: 441 ΑΒΥΥ/Γρ. Προµηθειών, οδός Πειραιώς, αριθµός 174, ΤΚ Ταύρος, Αθήνα../.

2 -2-4. Η υποβολή των στοιχείων και δικαιολογητικών για τη συµµετοχή στο διαγωνισµό και µέχρι τη σύναψη της σύµβασης γίνεται σε στάδια, σε χρόνο και µε τρόπο, όπως περιγράφεται αναλυτικά στους γενικούς όρους του διαγωνισµού. 5. Οι προµηθευτές είναι υποχρεωµένοι µε την προσφορά τους να καταθέσουν επαρκή ποσότητα δειγµάτων σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στις τεχνικές προδιαγραφές. Επί των δειγµάτων θα επικολληθούν αυτοκόλλητες ετικέτες στις οποίες θα αναγράφονται τα κάτωθι: α. Τα στοιχεία των προµηθευτών. β. Ο αριθµός της διακήρυξης. γ. Περιγραφή ή ο α/α του είδους του παραρτήµατος «Β». Εφόσον ζητηθούν, από τους ενδιαφερόµενους προµηθευτές συµπληρωµατικές πληροφορίες, σχετικές µε τα έγγραφα του διαγωνισµού, αυτές παρέχονται το αργότερο έξι (6) εργάσιµες ηµέρες, πριν από την ηµεροµηνία που έχει ορισθεί για την υποβολή προσφορών. 6. Κατά τα λοιπά ο διαγωνισµός θα γίνει σύµφωνα µε τα Παραρτήµατα «Α» και «Β» της παρούσας διακήρυξης και την τεχνική προδιαγραφή του Παραρτήµατος «Γ», τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο µέρος αυτής. 7. Παρακαλείται το ΓΕΣ/ ΕΝ ΗΣ για τη δηµοσίευση της παρούσης το συντοµότερο δυνατόν στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, ώστε να επιτευχθεί ο επιδιωκόµενος ανταγωνισµός. Ακριβές Αντίγραφο Λγος (ΥΦ) ούλος Λάµπρος Προϊστάµενος Γρ. Προµηθειών Σχης (ΥΦ) Κιόρτσης Ευστράτιος Υποδιοικητής ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ «A» Γενικοί Όροι Πρόχειρου Μειοδοτικού ιαγωνισµού υπ αριθµ. 04/2015 «Β» Πίνακας των υπό Προµήθεια Υλικών «Γ» Τεχνική Προδιαγραφή (Π-ΓΕΣ-ΤΑ-ΣΥΝ 1/1185/8 η έκδοση/ιουνίος 2008 ΚΩ.ΑΡ.ΓΕΣ: ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Αποδέκτες για Ενέργεια ΓΕΣ/ ΕΝ ΗΣ Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Αθηνών, Ακαδηµίας 7 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ Βιοτεχνικό Επιµελητήριο Αθηνών, Ακαδηµίας 18, Αθήνα, Τ.Κ Επαγγελµατικό Επιµελητήριο Αθηνών, Πανεπιστηµίου 44 & Χαρ. Τρικούπη, Αθήνα,./.

3 -3- Τ.Κ Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Πειραιώς, Λουδοβίκου 1, Πειραιάς, Τ.Κ Βιοτεχνικό Επιµελητήριο Πειραιώς, Καραΐσκου 111, Πειραιάς, Τ.Κ Επαγγελµατικό Επιµελητήριο Πειραιώς, Αγ. Κωνσταντίνου 3, Πειραιάς, Τ.Κ Αποδέκτες για Πληροφορία ΑΣ ΥΣ/ ΥΓ ΥΒ/ ΥΓ 441 ΑΒΥΥ/ Γραφείο Προµηθειών Φάκελος ιαγωνισµού./.

4 441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «A» ΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Φ /7/1634/Σ.268 Αθήνα, 20 Μαι 2015 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘ. 04/2015 Άρθρο 1 ο Αντικείµενο Προµήθειας 1. Η παρούσα συγγραφή υποχρεώσεων αφορά πρόχειρο µειοδοτικό διαγωνισµό για την προµήθεια των υλικών «Ακτινολογικό Φιλµ, CPV: » όπως αναφέρεται αναλυτικά στο Παράρτηµα «Β», συνολικού προϋπολογισµού ,00 συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ 23% και νόµιµων κρατήσεων 4,1996%, υπέρ τρίτων. 2. Η ανάδειξη θα γίνει σύµφωνα µε τις διατάξεις του Π.. 118/2007. Κριτήριο κατακύρωσης η χαµηλότερη τιµή. 3. Η υποβολή εναλλακτικών προσφορών δεν είναι επιτρεπτή. 4. Η προµήθεια είναι διαιρετή κατ είδος. 5. Η Υπηρεσία επιθυµεί τα υλικά να παραδοθούν το αργότερο σε 3 ηµέρες από την έγγραφη παραγγελία του Γρ.Προµηθειών. Ως τόπος παράδοσης των υλικών καθορίζεται η 441 ΑΒΥΥ, «Στρατόπεδο Αποστολίδη», Πειραιώς 174, Ταύρος, Τ.Κ Άρθρο 2 ο ιενέργεια ιαγωνισµού Ο ιαγωνισµός θα διενεργηθεί στην 441 ΑΒΥΥ, σε ηµεροµηνία και ώρα που ορίζεται από τη διακήρυξη ως πρόχειρος µειοδοτικός διαγωνισµός µε έγγραφες προσφορές. Άρθρο 3 ο Χρόνος Ισχύος Προσφορών Οι προσφορές ισχύουν και δεσµεύουν τους προµηθευτές για 120 ηµερολογιακές ηµέρες, προσµετρούµενες από την επόµενη της διενέργειας του διαγωνισµού (άνοιγµα οικονοµικών προσφορών), καθώς και για τον χρόνο που αποδέχθηκαν, εγγράφως, να παρατείνουν την προσφορά τους, σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στο άρθρο 13 παράγραφος 3 του Π.. 118/2007. Άρθρο 4 ο Κατάρτιση και Υποβολή Προσφορών 1. Οι προσφορές συντάσσονται στην Ελληνική γλώσσα και υποβάλλονται ή αποστέλλονται από τους ενδιαφερόµενους στη Μονάδα, έγκαιρα και µέχρι την./.

5 Α-2 ηµεροµηνία και την ώρα διεξαγωγής του διαγωνισµού, µέσα σε σφραγισµένο φάκελο. Αντιπροσφορές δε γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση υποβολής τους απορρίπτονται ως απαράδεκτες (άρθρο 14 του Π.. 118/2007). 2. Στο εξωτερικό µέρος του φακέλου κάθε προσφοράς πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ», ο πλήρης τίτλος της Μονάδας (441 ΑΒΥΥ) που διενεργεί την προµήθεια, ο αριθµός της διακήρυξης και η ηµεροµηνία διενέργειας του διαγωνισµού και τα στοιχεία του αποστολέα. 3. Μέσα στο φάκελο της προσφοράς, τοποθετούνται όλα τα σχετικά µε την προσφορά στοιχεία, ως εξής: α. Σε χωριστό σφραγισµένο φάκελο µέσα στον κυρίως φάκελο, µε την ένδειξη «ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» τοποθετούνται όλα τα ζητούµενα, από τους όρους, κατά το στάδιο υποβολής της προσφοράς, δικαιολογητικά και στοιχεία (άρθρο 5 ο ). β. Τα ΤΕΧΝΙΚΑ στοιχεία της προσφοράς (δικαιολογητικά, υπεύθυνες δηλώσεις, PROSPECTUS, τεχνικά φυλλάδια κ.α.), ζητούµενα από την Τεχνική Προδιαγραφή τοποθετούνται σε χωριστό σφραγισµένο φάκελο µέσα στον κυρίως φάκελο, µε την ένδειξη «ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ». Επίσης στο φάκελο «ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» πρέπει να αναγράφεται η χώρα προέλευσης των υλικών και ο οίκος κατασκευής αυτών. γ. Τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ στοιχεία, επί ποινής απορρίψεως, τοποθετούνται σε χωριστό φάκελο, επίσης, µέσα στον κυρίως φάκελο µε την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ». 4. Οι προσφορές πρέπει να είναι σαφείς, πλήρεις, να µην έχουν ξυσίµατα, σβησίµατα και διορθώσεις. Άρθρο 5 ο ικαιολογητικά Συµµετοχής Οι προµηθευτές πρέπει να προσκοµίσουν, στο φάκελο «ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ», τα παρακάτω δικαιολογητικά και στοιχεία, για κάθε περίπτωση: α. Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία δηλώνεται ότι έλαβαν γνώση των όρων της διακήρυξης και της Τεχνικής προδιαγραφής και τους οποίους ΑΠΟ ΕΧΟΝΤΑΙ πλήρως και ανεπιφύλακτα. β. Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία: (1) Αναγράφονται τα στοιχεία του διαγωνισµού στον οποίο συµµετέχουν. (2) ηλώνεται ότι, µέχρι και την ηµέρα υποβολής της προσφοράς τους: (α) εν έχουν καταδικασθεί µε αµετάκλητη απόφαση για κάποιο από τα αδικήµατα της παραγράφου 1 του άρθρου 43 του Π.. 60/2007, για κάποιο από τα αδικήµατα της υπεξαίρεσης, απάτης, εκβίασης, πλαστογραφίας, ψευδορκίας, δωροδοκίας και δόλιας χρεοκοπίας και µε αδικήµατα σχετικά µε τις διατάξεις του../.

6 Α-3 (β) εν τελούν σε πτώχευση ή σε διαδικασία κήρυξης πτώχευσης. (γ) Είναι ενήµεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης (κύριας και επικουρικής) και ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους. (δ) Είναι εγγεγραµµένοι στο οικείο Επιµελητήριο. (ε) εν τελούν υπό κοινή εκκαθάριση του κ.ν.2190/1920, όπως εκάστοτε ισχύει ή ειδική εκκαθάριση του ν.1892/1990 (Α 101), όπως εκάστοτε ισχύει και επίσης, ότι δεν τελούν υπό διαδικασία έκδοσης απόφασης κοινής ή ειδικής εκκαθάρισης των ανωτέρω νοµοθετηµάτων. (3) Αναλαµβάνεται η υποχρέωση για την έγκαιρη και προσήκουσα προσκόµιση των δικαιολογητικών της παραγράφου 2 του άρθρου 6 του Π..118/2007, όπως αναγράφονται στο άρθρο 10 του παρόντος και σύµφωνα µε τους όρους και τις προϋποθέσεις του άρθρου 20 του υπόψη Π.. γ. Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία δηλώνεται ότι: (1) ε θα χρησιµοποιήσουν σαν άµεσο ή έµµεσο αντιπρόσωπό τους, µόνιµο ή σε εφεδρεία Αξιωµατικό των τριών κλάδων των Ενόπλων υνάµεων, εφόσον δεν έχει παρέλθει πενταετία από το χρόνο αποστρατείας τους, υπαγορευµένου αυτού, από την παράγραφο 12 του άρθρου 66 του Ν..1400/1973. (2) εν έχει αποκλεισθεί η συµµετοχή τους σε διαγωνισµό και δεν έχουν κάνει ψευδείς ή ανακριβείς δηλώσεις κατά την παροχή πληροφοριών που ζητούνται από την Υπηρεσία. Άρθρο 6 ο Τεχνικοί Προσδιορισµοί Ο διαγωνισµός θα γίνει µε βάση την Τεχνική Προδιαγραφή της Υπηρεσίας (Παράρτηµα «Γ»), στην οποία αναγράφονται και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υλικού, που επιθυµεί η Υπηρεσία, καθώς και τα κριτήρια, µε βάση τα οποία θα γίνει η αξιολόγηση των προσφεροµένων υλικών. Η τεχνική προσφορά των προµηθευτών θα συνταχθεί µε βάση την υπόψη Τεχνική Προδιαγραφή, στην οποία πρέπει να περιλαµβάνονται τα παρακάτω: α. Έντυπα, πιστοποιητικά, δηλώσεις της παραγράφου 2.3 και της Τεχνικής Προδιαγραφής. β. Αναγραφή του εξαψήφιου κωδικού του Εθνικού Κέντρου Αξιολόγησης Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία (ΕΚΑΠΤΥ) για κάθε προσφερόµενο είδος. γ. Συµπληρωµένο το Φύλλο Συµµόρφωσης του Παραρτήµατος της Τεχνικής Προδιαγραφής../.

7 Α-4 Άρθρο 7 ο Οικονοµική Προσφορά Η οικονοµική προσφορά δίνεται σε ευρώ, µε την προσφερόµενη τιµή του να αντιπροσωπεύει την καθαρή αξία ανά µονάδα του προς προµήθεια υλικού, θα αναγράφεται δε ολογράφως και αριθµητικώς. Στη τιµή περιλαµβάνονται οι υπέρ τρίτων κρατήσεις, ήτοι 4,1996%, εκτός από τον ΦΠΑ. Άρθρο 8 ο Αποσφράγιση Προσφορών 1. Η αποσφράγιση των οικονοµικών προσφορών γίνεται δηµόσια και σύµφωνα µε τις διατάξεις του Π..118/2007, την ηµεροµηνία και ώρα που θα ορίσει η Επιτροπή ιενέργειας του ιαγωνισµού µετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των τεχνικών προσφορών. 2. Όσοι δικαιούνται, να παρευρίσκονται στη διαδικασία αποσφράγισης των προσφορών, λαµβάνουν γνώση των προσφορών των συµµετεχόντων στο διαγωνισµό. 3. Μετά την αξιολόγηση των οικονοµικών προσφορών και την ανάδειξη αυτού στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση, το αρµόδιο όργανο διαγωνισµού προβαίνει επίσης στην αποσφράγιση του φακέλου των δικαιολογητικών του άρθρου 10, την ηµεροµηνία και ώρα που ορίζεται από σχετική πρόσκληση. Τα δικαιολογητικά προσκοµίζονται σε σφραγισµένο φάκελο, ο οποίος παραδίδεται εµπρόθεσµα στο αρµόδιο όργανο διαγωνισµού. Άρθρο 9 ο Αξιολόγηση Προσφορών Κριτήρια Ανάθεσης 1. Για την αξιολόγηση των προσφορών λαµβάνονται υπόψη τα αναφερόµενα στο άρθρο 20 του Π..118/2007, την Τεχνική Προδιαγραφή και τους ειδικούς όρους του διαγωνισµού. Η τελική επιλογή του προµηθευτή µε τη χαµηλότερη τιµή γίνεται τελικά, εκ των προµηθευτών των οποίων οι προσφορές έχουν κριθεί ως αποδεκτές, µε βάση την Τεχνική Προδιαγραφή και τους όρους της διακήρυξης. Ισότιµες θεωρούνται οι προσφορές που είναι σύµφωνες µε τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης. 2. Όταν ο προµηθευτής ο οποίος προσφέρει τη χαµηλότερη τιµή, δεν προσκοµίζει, ένα ή περισσότερα από τα έγγραφα και τα δικαιολογητικά που προβλέπονται από το άρθρο 10 του παρόντος, η κατακύρωση γίνεται στον αµέσως επόµενο προµηθευτή και ούτω καθ εξής. Αν κανένας από τους προµηθευτές δεν προσκοµίζει, σύµφωνα µε τους όρους και τις προϋποθέσεις των ανωτέρω διατάξεων, ένα ή περισσότερα από τα έγγραφα και δικαιολογητικά τα οποία απαιτούνται από αυτές, η διαδικασία µαταιώνεται. 3. Το αρµόδιο για την αξιολόγηση των αποτελεσµάτων του διαγωνισµού όργανο, µε αιτιολογηµένη γνωµοδότησή του µπορεί να προτείνει την κατακύρωση της προµήθειας για ολόκληρη την ποσότητα ή µεγαλύτερη ποσότητα κατά ποσοστό 30% ή µικρότερη ποσότητα κατά ποσοστό 50%, χωρίς καµία επίδραση στην τιµή των./.

8 Α-5 υλικών και στους υπόλοιπους όρους της προµήθειας αναλυτικά όπως περιγράφεται στο άρθρο 21 του Π..118/2007. Η κατακύρωση του διαγωνισµού θα γίνει από την ΥΒ/ ΥΓ. Άρθρο 10 ο ικαιολογητικά Μειοδότη 1. Μετά την αξιολόγηση των προσφορών, ο προσφέρων στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση, εντός προθεσµίας δέκα (10) ηµερών από την κοινοποίηση της σχετικής έγγραφης ειδοποίησης σ αυτόν, µε βεβαίωση παραλαβής ή σύµφωνα µε το ν. 2672/1998 (Α 290), οφείλει να υποβάλλει, σε σφραγισµένο φάκελο, τα εξής έγγραφα και δικαιολογητικά (κατά περίπτωση): α. Νοµιµοποιητικά έγγραφα κάθε συµµετέχοντος, όπως το ΦΕΚ ίδρυσης και οι τροποποιήσεις του (για διαγωνιζόµενους µε µορφή Α.Ε. και Ε.Π.Ε.), επικυρωµένο αντίγραφο ή απόσπασµα του καταστατικού του διαγωνιζόµενου και των εγγράφων τροποποιήσεών του (για Ο.Ε. και Ε.Ε.) από τα οποία να προκύπτουν τα πρόσωπα που έχουν δικαίωµα να δεσµεύουν µε την υπογραφή τους την εταιρεία. β. Πιστοποιητικό που εκδίδεται από την αρµόδια κατά περίπτωση αρχή, από το οποίο να προκύπτει ότι κατά την ηµεροµηνία της ως άνω ειδοποίηση, είναι ενήµεροι ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους και ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν στις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης, κύριας και επικουρικής (για όλους τους ασφαλιστικούς φορείς). γ. Πιστοποιητικό οικείου Επιµελητηρίου, µε το οποίο θα πιστοποιείται αφενός η εγγραφή τους σ αυτό και το ειδικό επάγγελµά τους, κατά την ηµέρα διενέργειας του διαγωνισµού, και αφετέρου ότι εξακολουθούν να παραµένουν εγγεγραµµένοι µέχρι την επίδοση της ως άνω έγγραφης ειδοποίησης. δ. Πιστοποιητικό αρµόδιας δικαστικής ή διοικητικής αρχής, έκδοσης του τελευταίου εξαµήνου, πριν από την κοινοποίηση της ως άνω έγγραφης ειδοποίησης της παραγράφου 1, από το οποίο προκύπτει ότι δεν τελούν υπό κοινή εκκαθάριση του κ.ν. 2190/1920, όπως εκάστοτε ισχύει, ή ειδική εκκαθάριση του ω.1892/1990 (Α 101),όπως εκάστοτε ισχύει και επίσης, ότι δεν τελούν υπό διαδικασία έκδοσης απόφασης κοινής ή ειδικής εκκαθάρισης των ανωτέρω νοµοθετηµάτων. ε. Πιστοποιητικό αρµόδιας δικαστικής ή διοικητικής αρχής, έκδοσης του τελευταίου εξαµήνου, πριν από την κοινοποίηση της ως άνω έγγραφης ειδοποίησης, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν τελούν σε πτώχευση και, επίσης, ότι δεν τελούν σε διαδικασία κήρυξης πτώχευσης. στ. Απόσπασµα ποινικού µητρώου έκδοσης του τελευταίου τριµήνου, πριν από την κοινοποίηση της ως άνω έγγραφης ειδοποίησης, από το οποίο να προκύπτει, ότι δεν έχουν καταδικασθεί µε αµετάκλητη δικαστική απόφαση για κάποιο από τα αδικήµατα της παραγράφου 1 του άρθρου 43 του Π. τος 60/2007, για κάποιο από τα αδικήµατα του Αγορανοµικού Κώδικα, σχετικό µε την άσκηση της επαγγελµατικής τους δραστηριότητας, εφόσον αυτό ορίζεται στη διακήρυξη ή για κάποιο από τα αδικήµατα της υπεξαίρεσης, της απάτης, της εκβίασης, της πλαστογραφίας, της ψευδορκίας, της δωροδοκίας και της δόλιας χρεοκοπίας../.

9 Α-6 2. Επισηµαίνεται ότι υπόχρεοι στην υποβολή ποινικού µητρώου είναι οι διαχειριστές, στις περιπτώσεις των εταιρειών περιορισµένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και των προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.) και ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύµβουλος για τις ανώνυµες εταιρείες (Α.Ε.). 3. Η µη έγκαιρη και προσήκουσα υποβολή των παραπάνω δικαιολογητικών συνιστά λόγο αποκλεισµού του προµηθευτή από τη διαδικασία. Άρθρο 11 ο Ανακοίνωση Κατακύρωσης 1. Στον προµηθευτή στον οποίο έγινε κατακύρωση της προµήθειας, αποστέλλεται σχετική ανακοίνωση που περιλαµβάνει, τουλάχιστον, τον φορέα για τον οποίο προορίζονται τα υλικά, τη συµφωνία της κατακύρωσης µε τους όρους της διακήρυξης, την προθεσµία υπογραφής της σύµβασης. 2. Ο προµηθευτής στον οποίο κατακυρώθηκε η προµήθεια, υποχρεούται να προσέλθει εντός του χρονικού διαστήµατος που ορίζεται στην ανωτέρω ανακοίνωση, για την υπογραφή της σύµβασης, προσκοµίζοντας εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης που να καλύπτει το 5% της συνολικής αξίας των υλικών, χωρίς ΦΠΑ. Άρθρο 12 ο Κρατήσεις -Έξοδα 1. Ο προµηθευτής επιβαρύνεται µε κρατήσεις σε ποσοστό 4,1996%, καθώς και µε µεταφορικά, ζυγιστικά, εκφορτωτικά, δασµούς κλπ, µέχρι την οριστική παράδοση των υλικών στις αποθήκες της Μονάδας επ ωφελεία της οποίας γίνεται ο διαγωνισµός. 2. Από τον προµηθευτή παρακρατείται υπέρ Φόρου Εισοδήµατος (ΦΕ) ποσοστό 4% επί της καθαρής αξίας της προµήθειας, σε εφαρµογή του άρθρου 24 του ν.2198/ Ο αναλογούν ΦΠΑ βαρύνει την Υπηρεσία. Άρθρο 13 ο Κήρυξη Προµηθευτή ως Εκπτώτου Χρόνος Φόρτωσης Κυρώσεις Εξαιρέσεις Για τις περιπτώσεις κήρυξης προµηθευτή ως εκπτώτου, περιπτώσεις µη παράδοσης υλικών µέσα στα χρονικά όρια και µε τον τρόπο που ορίζει η σύµβαση, κυρώσεις για εκπρόθεσµη φόρτωση παράδοση, απόρριψη συµβατικών υλικών αντικατάσταση, εξαιρέσεις κλπ ισχύουν τα αναφερόµενα στα άρθρα 26, 27, 32, 33, 34 και 37 του Π.. 118/2007. Άρθρο 14 ο Τρόπος Πληρωµής Η πληρωµή µε ΤΧΕ από το Ε ΕΛ ΑΠ του προµηθευτή σε ποσοστό 100% της όλης πραγµατικής αξίας των υλικών θα γίνει σε βάρος της διατεθείσας πίστωσης που./.

10 Α-7 µνηµονεύεται στην παράγραφο 1 της διακήρυξης, µε βάση τα παρακάτω δικαιολογητικά: Μονάδας. α. Πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής των υλικών. β. Γραµµάτιο εισαγωγής των υλικών (Α...Υ) στις αποθήκες της γ. Πρωτότυπο τιµολόγιο δελτίο αποστολής ή πρωτότυπο τιµολόγιο και πρωτότυπο δελτίο αποστολής θεωρηµένο από την.ο.υ και εξοφληµένο από τον προµηθευτή. δ. Αποδεικτικό φορολογικής ενηµερότητας της οικείας.ο.υ. ε. Βεβαίωση ασφαλιστικής ενηµερότητας του ΙΚΑ ή άλλων αρµόδιων ασφαλιστικών φορέων. στ. Κάθε άλλο τυχόν απαιτούµενο δικαιολογητικό πληρωµής. Άρθρο 15 ο Λοιποί Όροι 1. Προσφορές που δεν είναι σύµφωνες µε τα παραπάνω απορρίπτονται. 2. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του Π.. 118/2007. Ακριβές Αντίγραφο Λγος (ΥΦ) ούλος Λάµπρος Προϊστάµενος Γρ. Προµηθειών Σχης (ΥΦ) Κιόρτσης Ευστράτιος Υποδιοικητής./.

11 Α/Α ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΣΤΗ Αθήνα,20 Μαι 2015 Φ /7/1634/Σ.268 ΚΩ ΙΚΟΣ CPV A.O. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Μ. Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣ Α ΑΠΑΝΗ (ΜΕ ΦΠΑ) (α) (β) (γ) (δ) (ε) (στ) (ζ) (η) (θ) (ι) (ια) (ιβ) ΦΙΛΜ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 35-36x35-36cm Π-ΓΕΣ-ΤΑ-ΣΥΝ 1/1185/ 8 η έκδοση/ Ιουνιος 2008 (ΚΩ. ΑΡ.ΓΕΣ: ) ΤΕΜ , ΦΙΛΜ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 24x30cm ΤΕΜ , ΦΙΛΜ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 35x43cm ΤΕΜ , ΦΙΛΜ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ 3x4cm ΤΕΜ ,00 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ,00 Σχης (ΥΦ) Κιόρτσης Ευστράτιος Ακριβές Αντίγραφο Υποδιοικητής Λγος (ΥΦ) ούλος Λάµπρος Προϊστάµενος Γρ. Προµηθειών ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑ ΟΣΗΣ Εντός 3 ηµερών από παραγγελία ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑ ΟΣΗΣ 441 ΑΒΥΥ ΣΥΝΟΛΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 4,1996% ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

12 441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΣΤΗ Αθήνα, 20 Μαϊ 2015 Φ /7/1634/Σ.268 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ / 2ο Γρ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Π-ΓΕΣ-ΤΑ - ΣΥΝ 1 / 1185 ΚΩ. ΑΡ. ΓΕΣ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ Υ Γ Ε Ι Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Υ Λ Ι Κ Ο ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2008 ΕΚ ΟΣΗ 8 η

13 Π-ΓΕΣ-ΤΑ- ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η Α/Α ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗΣ Π-ΓΕΣ-ΤΑ-ΣΥΝ 1/1185/ΈΚ ΟΣΗ 8 η / Σεπ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΙΑΤΑΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣHΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΒΑΘΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΝΟΓΡΑΦΗ Ο Η Γ Ι Ε Σ α. Καταχωρίστε στον πίνακα κάθε διαταγή τροποποίησης - διόρθωσης για επιβεβαίωση ότι οι µεταβολές πραγµατοποιήθηκαν. β. Οι τροποποιήσεις να γίνονται µε στυλό διαρκείας, η δε διαγραφή των παλαιών παραγράφων να πραγµατοποιείται µε ευθείες γραµµές στο µέσο των λέξεων (π.χ. ιάµετρος οπής 3,5 cm). γ. Στο δεξιό περιθώριο της κάθε τροποποιούµενης παραγράφου να γράφεται η ένδειξη "Τ1" ή "Τ2" ή "Τ3" κ.ο.κ. ανάλογα αν είναι η πρώτη, η δεύτερη ή η τρίτη τροποποίηση κ.ο.κ. -2-

14 Π-ΓΕΣ-ΤΑ- ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η Α/Α 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός 1.2 Σχετικά Έγγραφα 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 2.1 Γενικά 2.2 Τεχνικά - Λειτουργικά Χαρακτηριστικά 2.3 Αξιοπιστία 2.4 Συσκευασία 2.5 Επισηµάνσεις 2.6 Ιδιαίτερες Απαιτήσεις 2.7 Εγγυήσεις ΤΙΤΛΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΟΡΟΙ ΑΠΟ ΟΧΗΣ 3.1 Υποχρεώσεις Προµηθευτή Υποβολή Εγγράφων για Αξιολόγηση 3.2 Υποβολή Υλικών για Αξιολόγηση 3.3 Παράδοση Υλικών για την οριστική Παραλαβή 3.4 Φύλλο Συµµορφώσεως 3.5 Απαράβατοι Όροι 4. ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ 5. ΟΡΙΣΜΟΙ - ΣΥΝΤΜΗΣΕΙΣ - ΣΥΜΒΟΛΑ 6. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α : Κριτήρια Αξιολόγησης υλικών. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β : Φύλλο Σχολίων. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Γ" : Πίνακας των υπό Προµήθεια Ειδών που Περιλαµβάνονται στην Τεχνική Προδιαγραφή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ " " : Φύλλο Συµµόρφωσης -3-

15 Π-ΓΕΣ-ΤΑ- ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ Π-ΓΕΣ-ΤΑ-ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η ΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ 2 ο /3 Αθήνα, Ιούνιος ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ Υ Γ Ε Ι Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Υ Λ Ι Κ Ο 1.1 Σκοπός Η παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή καθορίζει τις απαιτήσεις - χαρακτηριστικά Υγειονοµικού Υλικού (αναλώσιµα και µη υλικά), τα οποία φαίνονται κατά κατηγορία στις Προσθήκες και τα Προσαρτήµατα του Παραρτήµατος Γ της παρούσας. 1.2 Σχετικά Βοηθήµατα Για τη σύνταξη αυτής της τεχνικής προδιαγραφής ελήφθησαν υπόψη: Oι ανάγκες της υπηρεσίας Το υπ' αριθ Τ.Ε Τα στοιχεία που δόθηκαν από το 401 ΓΣΝΑ και 441 ΑΒΥΥ Πληροφορίες από το Εµπόριο Η υπ αρίθµ. Υ7/2351 Υπουργική απόφαση (ΦΕΚ τ. Β 639/ ) που αφορά στην προσαρµογή της Ελληνικής Νοµοθεσίας προς την Οδηγία 90/385/ΕΟΚ της του Συµβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Ενεργά Εµφυτεύσιµα Ιατρικά Βοηθήµατα, καθώς και οι µεταγενέστερες τροποποιήσεις και διορθώσεις αυτής που έγιναν µέχρι σήµερα Η υπ αρίθµ. Υ7/οικ.2480 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ τ. Β 679/ ) που αφορά στην προσαρµογή της Ελληνικής Νοµοθεσίας προς την Οδηγία 93/42/ΕΟΚ της του Συµβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, καθώς και οι µεταγενέστερες τροποποιήσεις και διορθώσεις αυτής που έγιναν µέχρι σήµερα Η Ελληνική και Ευρωπαική Φαρµακοποιία Η υπάρχουσα εµπειρία Η 7 η Έκδοση της ΤΠΓΕΣ-ΤΑ - ΣΥΝ 1/1185, η οποία και καταργείται. -4-

16 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Π-ΓΕΣ-ΤΑ- ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η 2.1 Γενικά Τα προς προµήθεια είδη θα πρέπει να είναι καινούργια, αµεταχείριστα, πλήρη, πρόσφατης και ανθεκτικής κατασκευής, σύγχρονης τεχνολογίας και να είναι σύµφωνα µε τους κανόνες της τέχνης και της επιστήµης. Να είναι κατάλληλα για τον σκοπό τον οποίο προορίζονται και να πληρούν όλους τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας. Να συνοδεύονται δε, από όλα τα αναγκαία και ουσιώδη παρελκόµενα για την ασφαλή και καλή λειτουργία τους. 2.2 Λειτουργικά - Φυσικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες Τα Λειτουργικά - Φυσικά Χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες των ζητούµενων υγειονοµικών υλικών που αναγράφονται αναλυτικά δίπλα από την προδιαγραφή κάθε υλικού στις προσθήκες και τα προσαρτήµατα του Παραρτήµατος ''Γ'' της παρούσας, θα πρέπει να καλύπτονται από τις προϋποθέσεις του πιστοποιητικού σήµανσης (CE) Οι περιγραφές, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες των ζητούµενων υλικών που αναγράφονται στις προσθήκες του Παραρτήµατος ''Γ'' της παρούσας, είναι γενικές των οµοειδών υλικών Τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες κάθε οµοειδούς κατηγορίας υλικών, όπως µέγεθος, διαστάσεις, κ.λ.π. προσδιορίζονται για κάθε ζητούµενο από την Υπηρεσία υλικό, στην ονοµασία των υλικών που αναγράφεται στη διακήρυξη του διαγωνισµού Για την αναγνώριση και ταυτοποίηση των ζητούµενων από την Υπηρεσία υλικών (µορφολογικά στοιχεία και προορισµός των υλικών) είναι δυνατόν να ληφθούν υπόψη τα αντίστοιχα υλικά - δείγµατα που υπάρχουν στην 441 ΑΒΥΥ (Πειραιώς 174, Αθήνα), εφόσον τα υλικά φέρουν Αριθµό Ονοµαστικού (Α.Ο) στη διακήρυξη του διαγωνισµού Τα προσφερόµενα υλικά από τους προµηθευτές πρέπει να είναι πλήρη και να συνοδεύονται από τα αναγκαία και ουσιώδη παρελκόµενα, ακόµα και αν αυτά δεν ζητούνται από την Υπηρεσία, ώστε να εξασφαλίζεται η απόλυτη λειτουργικότητά τους. Στην περίπτωση που τα παρελκόµενα - εξαρτήµατα δεν ζητούνται από την Υπηρεσία, οι προµηθευτές πρέπει να επισηµαίνουν τα απαραίτητα παρελκόµενα - εξαρτήµατα και να αναγράφουν αυτά στην προσφορά τους σε ιδιαίτερη παράγραφο και µε ξεχωριστή τιµή. 2.3 Πιστοποίηση Συστήµατος Ποιότητας. Να υποβληθούν µε την προσφορά: Πιστοποιητικό ποιότητας ISO 13485/2003 ή ISO 9001/2000 του οίκου κατασκευής, από διαπιστευµένο φορέα πιστοποίησης Πιστοποιητικό σήµανσης (CE) όπως η Οδηγία 93/42/ΕΟΚ καθορίζει, όπως αυτή έχει ενσωµατωθεί από την Ελληνική νοµοθεσία µε το.υ 7/Οικ

17 Π-ΓΕΣ-ΤΑ- ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η Πιστοποιητικό συστήµατος ποιότητας εµπορίας και διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων (για τα υλικά που χαρακτηρίζονται ως «ιατροτεχνολογικά προϊόντα»), Υ 8δ/Γ.Π. οικ. 1348, ΦΕΚ 32Β / Συσκευασία Με τις συσκευασίες [ατοµική (τεµαχίου), εµπορική (κουτί) και µεταφοράς (κούτες)], που διατίθενται στο εµπόριο, όπως προβλέπεται από τις απαιτήσεις του πιστοποιητικού σήµανσης (CE), που διαθέτει το κάθε υλικό. Όπου υπάρχει ιδιαίτερη απαίτηση αυτή θα αναγράφεται στη στήλη «Ιδιαίτερες Απαιτήσεις» των Προσθηκών του Παραρτήµατος "Γ" Τα υλικά συσκευασίας µεταφοράς (κούτες) πρέπει να µην επηρεάζουν το περιεχόµενο, να εξασφαλίζουν την ασφαλή µεταφορά του και να παρέχουν προστασία από εξωγενείς παράγοντες (υγρασία, σκόνη κ.λ.π) και να είναι αυτά που καθορίζονται από τον πιστοποιηµένο κατασκευαστή. 2.5 Επισηµάνσεις Το υπό προµήθεια υλικό, κατά την παράδοσή του, να φέρει επί της συσκευασίας που προσφέρεται, όλες τις προβλεπόµενες από το πιστοποιητικό σήµανσης (CE) επισηµάνσεις. Επιπλέον να φέρει τα παρακάτω στοιχεία αναγνώρισης της Υπηρεσίας και της προµήθειας δηλαδή: Αριθµό ονοµαστικού, όπως αυτός δίδεται από την διακήρυξη Περιγραφή του υλικού, όπως αυτή δίδεται από την διακήρυξη Στοιχεία προµηθευτή (Επωνυµία επιχείρησης, ιεύθυνση, Τηλέφωνο, ΑΦΜ) Στοιχεία προµήθειας (Αριθµός σύµβασης, έτος, Υπηρεσία ) Οποιαδήποτε άλλη ένδειξη προβλέπεται να φέρει αυτό σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία (Ηµεροµηνία παραγωγής, λήξεως, αποστειρώσεως, αριθµός τεµαχίων ανά µονάδα συσκευασίας κ.λ.π.). 2.6 Ιδιαίτερες Απαιτήσεις (αφορά τα υλικά της τεχνικής προδιαγραφής που χαρακτηρίζονται ως αποστειρωµένα, ληξιπρόθεσµα ) Η ιάρκεια «ζωής» (ηµεροµηνία παραγωγής του αποστειρωµένου προϊόντος έως ηµεροµηνία λήξης) των υπό προµήθεια υλικών να είναι τουλάχιστον 36 µήνες (Όπου υπάρχει διαφορετική απαίτηση αυτή θα αναγράφεται στη στήλη «Ιδιαίτερες Απαιτήσεις» των Προσθηκών του Παραρτήµατος "Γ").. Τα προϊόντα που θα προσκοµισθούν να έχουν υπόλοιπο διάρκειας «ζωής» (χρήσης) και αποστείρωσης ίση ή µεγαλύτερη από τα 8/10 (οκτώ δέκατα) του προαναφερθέντος συνολικού χρόνου Σε περίπτωση που παρατηρηθεί αλλοίωση του προϊόντος πριν τη λήξη του χρονικού ορίου χρήσης του, η οποία αποδειγµένα δεν οφείλεται σε κακή συντήρηση, ο προµηθευτής είναι υποχρεωµένος να αντικαταστήσει όλη την αλλοιωµένη ποσότητα µε νέας παραγωγής υλικά της ίδιας κατασκευάστριας εταιρείας που θα πληρούν τους όρους της παρούσης προδιαγραφής, µέσα σε 15 ηµέρες από την έγγραφη ειδοποίησή του. Την υποχρέωση αυτή την αναλαµβάνει µε την έγγραφη δήλωση της παραγράφου Η νέα ποσότητα µπορεί να ελεγχθεί όπως καθορίζεται στη παράγραφο

18 Π-ΓΕΣ-ΤΑ- ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η Προκειµένου για ληξιπρόθεσµα υλικά ο προµηθευτής υποχρεούται να αντικαταστήσει, εφ όσον αυτό ζητηθεί από την Υπηρεσία, τη ποσότητα (όχι µεγαλύτερη από το 30% της προµήθειας) που δεν θα έχει καταναλωθεί, έξι (6) τουλάχιστον µήνες πριν από την ηµεροµηνία λήξης τους, µε υλικά της ίδιας κατασκευάστριας εταιρείας που θα πληρούν τους όρους της παρούσης προδιαγραφής. Η αντικατάσταση θα γίνεται µέσα σε 15 ηµέρες από την έγγραφη ειδοποίησή του. Το χρονικό όριο χρήσης της νέας ποσότητας που θα παραδοθεί πρέπει να είναι τουλάχιστο τα 8/10 του συνολικού χρονικού ορίου χρήσης, κατά την ηµεροµηνία αντικαταστάσεως των υλικών. Την υποχρέωση αυτή την αναλαµβάνει µε την έγγραφη δήλωση της παραγράφου Η νέα ποσότητα µπορεί να ελεγχθεί όπως καθορίζεται στη παράγραφο Για τα υλικά που δεν υπάρχει καθορισµένος χρόνος διάρκειας «ζωής» τους, θα πρέπει να βεβαιούται από τον προµηθευτή, ότι αυτός θα είναι τουλάχιστον 36 µήνες. 2.7 Εγγυήσεις (αφορά τα υλικά της τεχνικής προδιαγραφής που χαρακτηρίζονται ως Ηλεκτρουγειονοµικά υλικά υλικά υγειονοµικού εξοπλισµού) Για τα Ηλεκτρουγειονοµικά υλικά - υλικά υγειονοµικού εξοπλισµού, ο παρεχόµενος χρόνος εγγύησης καλής λειτουργίας των υλικών θα πρέπει να είναι για τουλάχιστον τρία (3) χρόνια από την ηµεροµηνία οριστικής παραλαβής. Μέσα στα όρια του προαναφερθέντος χρονικού διαστήµατος της εγγύησης καλής λειτουργίας ο κατασκευαστής - προµηθευτής είναι υποχρεωµένος να αντικαταστήσει οποιοδήποτε εξάρτηµα που παρουσιάζει πρόωρη φθορά ή συστηµατική βλάβη µε δική του δαπάνη (υλικά, εργατικά, µεταφορικά κλπ.). Την υποχρέωση αυτή την αναλαµβάνει µε την έγγραφη δήλωση της παραγράφου ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΟΡΟΙ ΑΠΟ ΟΧΗΣ. 3.1 Υποχρεώσεις προµηθευτή Υποβολή εγγράφων για αξιολόγηση Κάθε προµηθευτής να καταθέσει τα παρακάτω : Τεχνική προσφορά, µε πλήρη περιγραφή του προσφερόµενου υλικού µαζί µε πλήρη φυσικά ή τεχνικά χαρακτηριστικά και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που προσδιορίζει επακριβώς το είδος. Ενδεικτικά αναφέρονται τα κατασκευαστικά σχέδια ή πρότυπα, Prospectus, φωτογραφίες, µεθοδολογία παραγωγής και εγκρίσεις αυτής, παραποµπή σε επίσηµη και έγκυρη βιβλιογραφία, µεθοδολογία ελέγχου καταλληλότητας του υλικού, τυχόν εγκρίσεις που έχει λάβει, συσκευασία, παρεχόµενες εγγυήσεις κ.λ.π. Στο φύλλο της Τεχνικής Προσφοράς θα καταγράφονται όλα τα κατατιθέµενα δικαιολογητικά. Η επάρκεια των παραπάνω δικαιολογητικών αποτελεί αντικείµενο της αξιολόγησης Έγγραφη δήλωση (υπόδειγµα όπως στην προσθήκη «1» του Παραρτήµατος ) του προµηθευτή ή του κατασκευαστή ή του νόµιµου εκπροσώπου αυτού, στην οποία να δηλώνεται: Η ηµεροµηνία παρασκευής-παρτίδα ή η δέσµευσή του να γνωστοποιήσει τα παραπάνω στοιχεία κατά το στάδιο υπογραφής της σύµβασης. (αφορά τα υλικά της τεχνικής προδιαγραφής που χαρακτηρίζονται ως αποστειρωµένα, ληξιπρόθεσµα ). -7-

19 Π-ΓΕΣ-ΤΑ- ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η Ο αριθµός των τεµαχίων ανά µονάδα συσκευασίας καθώς και των απαιτούµενων εργαλείων - ρυγχών Η ανώτατη διάρκεια ζωής και χρήσης του προϊόντος (αφορά τα υλικά της τεχνικής προδιαγραφής που χαρακτηρίζονται ως αποστειρωµένα, ληξιπρόθεσµα), σε κανονικές συνθήκες αποθήκευσης (παράγραφος 2.6.1) H αποδοχή των όρων των παραγράφων 2.6.2, 2.6.3, Ο παρεχόµενος χρόνος εγγύησης (για τα Ηλεκτρουγειονοµικά υλικά - υλικά υγειονοµικού εξοπλισµού), ο οποίος δεν πρέπει να είναι κάτω από τρία (3) έτη (παράγραφος 2.7.1) Ο χρόνος προσκοµίσεως και παράδοσης του εν λόγω είδους στον τόπο που θα υποδείξει η Υπηρεσία. Σε περίπτωση παραβιάσεως του χρόνου παράδοσης θα ισχύουν οι κυρώσεις που περιγράφονται στην παράγραφο Σύντοµο ιστορικό του προµηθευτή και του κατασκευαστή (αν αυτός είναι άλλος), καθώς και κατάλογο πελατών (Ένοπλες υνάµεις, Οργανισµοί, Εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό) µε πλήρη στοιχεία (διευθύνσεις, τηλέφωνα κ.λ.π.) που έχουν αγοράσει από τον εν λόγω προµηθευτή ή κατασκευαστικό οίκο παρόµοια είδη (υπόδειγµα ως η προσθήκη «2» του Παραρτήµατος ) Τα πιστοποιητικά της παραγράφου 2.3, στα οποία θα βεβαιώνονται απαραίτητα: Ότι το εργοστάσιο κατασκευής του προς προµήθεια υλικού είναι πιστοποιηµένο κατά ISO, ο φορέας που πραγµατοποίησε την πιστοποίηση, η χρονολογία πιστοποίησης του εργοστασίου, ο χρόνος λήξης της πιστοποίησης, ο αριθµός πιστοποίησης, το ονοµατεπώνυµο του υπεύθυνου του φορέα που πραγµατοποίησε την πιστοποίηση του εργοστασίου (διεύθυνση, αριθµό τηλεφώνου και FAX), και η χρονολογία που έχει κατασκευαστεί το προσφερόµενο υλικό (όπως υπόδειγµα Προσθήκης 3 του Παραρτήµατος ) Βάσει των παραπάνω στοιχείων που θα υποβληθούν και της παρούσας τεχνικής προδιαγραφής, η επιτροπή τεχνικής αξιολόγησης που θα συσταθεί για το σκοπό αυτό, θα προβεί στην επιλογή της καταλληλότερης για την Υπηρεσία προσφοράς Η επιτροπή τεχνικής αξιολόγησης µπορεί κατά την κρίση της να ζητήσει από κάθε συµµετέχοντα προµηθευτή έγγραφες διευκρινίσεις επί των αναγραφόµενων στην προσφορά του, καθώς και οποιοδήποτε συµπληρωµατικό στοιχείο για την εξακρίβωση των τεχνικών χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων του υπό προµήθεια είδους ή ακόµα, αν είναι δυνατό και την επίδειξή του σε λειτουργία, χωρίς καµία απαίτηση του προµηθευτή. 3.2 Υποβολή υλικών για αξιολόγηση Τα υπό προµήθεια είδη θα πρέπει να αξιολογηθούν κατά την διαδικασία του διαγωνισµού. Για την αξιολόγηση αυτή ο προµηθευτής είναι υποχρεωµένος να καταθέσει µαζί µε την προσφορά του: -8-

20 Π-ΓΕΣ-ΤΑ- ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η Επαρκή ποσότητα δείγµατος (τουλάχιστον 2) του προσφερόµενου υλικού για αξιολόγηση µαζί µε την τεχνική προσφορά του. Τα είδη που είναι δυνατόν κατά την αξιολόγησή τους να αποβάλλουν την αρχική τους ιδιότητα και να καταστούν ακατάλληλα για περαιτέρω χρήση, εφ όσον η µεθοδολογία ελέγχου το επιβάλλει, βαρύνουν τον προµηθευτή. Για τα είδη που δεν είναι δυνατόν να προσκοµιστούν, λόγω φυσικών ή οικονοµικών παραµέτρων (βάρος, όγκος, υψηλή αξία), η αξιολόγηση τους θα γίνεται µόνο µε τα στοιχεία της παραγράφου Στις Ιδιαίτερες Απαιτήσεις κάθε υλικού στις Προσθήκες του Παραρτήµατος "Γ" της παρούσας, όπου δεν είναι υποχρεωτική η κατάθεση δείγµατος, αυτό αναγράφεται. Σε κάθε άλλη περίπτωση, απαιτείται η κατάθεση δείγµατος από τον προµηθευτή. Η επιτροπή αξιολόγησης µπορεί να ζητήσει την κατάθεση δείγµατος για οποιοδήποτε υλικό, ακόµη κι αν αυτό δεν προβλέπεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του υλικού Είδη που δεν πληρούν τις απαιτήσεις της Υπηρεσίας της παραγράφου 2.2 κρίνονται ακατάλληλα Τα υπό προµήθεια υλικά, κατ αρχήν, λόγω της φύσεως και του προορισµού τους κρίνονται κατάλληλα ή ακατάλληλα. Εάν όµως επιβάλλεται η επί µέρους βαθµολόγησή τους, σε περίπτωση που δεν ορισθεί ως κριτήριο κατακύρωσης η χαµηλότερη τιµή (Χ.Τ.) τότε εφαρµόζονται τα κριτήρια αξιολόγησης του Παραρτήµατος Α. 3.3 Παράδοση Υλικών Η µεταφορά, η παράδοση καθώς και η εγκατάσταση (όπου αυτό απαιτείται) των υπό προµήθεια υλικών, θα πραγµατοποιηθεί µε ευθύνη και δαπάνη του προµηθευτή στην έδρα της µονάδας που έχει καθοριστεί να παραδοθούν τα υλικά Έλεγχοι Ποιότητας (Μακροσκοπικός - Εργαστηριακός Έλεγχος) Κατά την παραλαβή των υλικών η αρµόδια επιτροπή, σύµφωνα µε το άρθρο 27 του Π..118/2007 και την οδηγία 93/42/ΕΟΚ περί πιστοποιητικού σήµανσης (CE), δύναται να διενεργήσει τους παρακάτω ελέγχους: Μακροσκοπικός Έλεγχος Ο µακροσκοπικός έλεγχος παραλαβής των υλικών γίνεται από την αρµόδια επιτροπή ελέγχου και παραλαβής, µε βάση τη δειγµατοληψία που θα διενεργηθεί (5% ανά παρτίδα υλικού και µε µέγιστη ποσότητα δειγµάτων 100 τεµάχια) και αποσκοπεί στη διαπίστωση της καλής κατάστασης του εν λόγω είδους από πλευράς πληρότητας, εµφάνισης, κακώσεων ή φθορών (πχ ύπαρξη ξένων σωµάτων, ελαττωµατική συσκευασία, κλπ), καθώς και της συµφωνίας των χαρακτηριστικών στοιχείων των υλικών µε αυτά που προσδιορίζονται στην παρούσα Τ.Π. σε συνδυασµό µε τις συµφωνίες που συµπεριλαµβάνονται στη σύµβαση. -9-

21 Π-ΓΕΣ-ΤΑ- ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η Εργαστηριακός Έλεγχος Εφόσον κατά τον µακροσκοπικό έλεγχο, των υλικών διαπιστωθούν αποκλίσεις, και το υλικό κριθεί κατάλληλο για χρήση ή µετά από αίτηµα του προµηθευτή (λόγω κρίσεως του υλικού ως ακατάλληλο), η Επιτροπή Παραλαβής δύναται να αποστείλει ποσότητα δειγµάτων του υλικού στον ΕΟΦ ή σε έτερα αρµόδια εργαστήρια, για εργαστηριακό έλεγχο καταλληλότητας, όπως προβλέπεται στο άρθρο 36 του Π.. 118/2007, ποσότητα η οποία θα καθορισθεί από το εργαστήριο κατόπιν επικοινωνίας του προέδρου της επιτροπής. Οι έλεγχοι αυτοί γίνονται µε οικονοµική επιβάρυνση του προµηθευτή βάση του ΦΕΚ 488/Β Τεύχος/ Έλεγχος των χαρακτηριστικών στοιχείων του είδους µε αυτά που προσδιορίζονται στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή καθώς και των τελικών όρων και συµφωνιών που συµπεριλαµβάνονται στη σύµβαση Σε περίπτωση που η εξέταση του υλικού κατά τους παραπάνω ελέγχους, δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις της προδιαγραφής, ολόκληρη η παρτίδα απορρίπτεται οριστικά και ο προµηθευτής υποχρεούται στην παράδοση νέων υλικών, διαφορετικών παρτίδων από τα απορριφθέντα. 3.4 Φύλλο Συµµόρφωσης Ο προµηθευτής είναι υποχρεωµένος στην προσφορά του να επισυνάψει συµπληρωµένο το ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ του Παραρτήµατος " " της Παρούσας. Αυτό είναι φύλλο συσχέτισης της προσφοράς του προµηθευτή µε τις απαιτήσεις της προδιαγραφής της Υπηρεσίας, όπου στη στήλη (γ) αναγράφεται αν το προσφερόµενο υλικό είναι σύµφωνο µε την Τεχνική Προδιαγραφή. Σε περίπτωση µη συµφωνίας θα αναφέρονται αναλυτικά όλες οι αποκλίσεις (είτε αυτές αποτελούν πλεονέκτηµα είτε µειονέκτηµα) του προσφερόµενου υλικού σε σύγκριση µε τα στοιχεία της προδιαγραφής. Ακόµη µπορεί στις απαντήσεις να γίνεται παραποµπή σε τεχνικά εγχειρίδια ή "PROSPECTUS" του υπό προµήθεια είδους, τα οποία µπορεί να συνοδεύουν την τεχνική προσφορά, ώστε να πιστοποιείται η ακρίβειά τους. Επισηµαίνεται η ορθή και σύµφωνα µε τα παραπάνω σύνταξη του "Φύλλου Συµµόρφωσης", ώστε αυτό να αποτελεί ξεχωριστό κοµµάτι της προσφοράς για τη διευκόλυνση του έργου της Επιτροπής Αξιολόγησης. Σε περίπτωση που ο προσφερόµενος χώρος στη στήλη (γ) δεν επαρκεί, ο προµηθευτής µπορεί να επισυνάπτει ιδιαίτερο φύλλο όπου θα συµπληρώνει τις απαντήσεις του, κάνοντας αντίστοιχες παραποµπές. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ. 3.5 Απαράβατοι όροι Όλοι οι παράγραφοι της παρούσας τεχνικής προδιαγραφής ονοµάζονται Απαράβατοι Όροι και µη κάλυψη έστω και ενός ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 4. ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ 4.1 Σε ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (µε προφορικές προσφορές) αρκεί η δήλωση του προµηθευτή επί του πρακτικού του διαγωνισµού για τη συµφωνία των προσφεροµένων υλικών µε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, όπως αυτές αναφέρονται στα επιµέρους Παραρτήµατα, αλλά και η δήλωσή του για αποδοχή των όρων των παραγράφων 2.6.1, 2.6.2, και του χρόνου παράδοσης. -10-

22 Π-ΓΕΣ-ΤΑ- ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η 4.2 Όσα είδη του Παραρτήµατος Γ χαρακτηρίζονται ως Ιατροτεχνολογικά προιόντα - Αποστειρωµένα µιάς χρήσης πρέπει να είναι σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία για τα αντίστοιχα υλικά : α. Υ.Α. Α6/4198 (ΦΕΚ τ.β 384/86) Περί κυκλοφορίας αποστειρωµένων ιατρικών βοηθηµάτων µιάς χρήσης. β. Υ.Α. Α6/6404 (ΦΕΚ τ.β 680/91) Περί συσκευασίας αποστειρωµένων ιατρικών βοηθηµάτων µιάς χρήσης. γ. Υ.Α δις (ΦΕΚ τ.β 681/91) Προδιαγραφή για πλαστικές σύριγγες και βελόνες µιάς χρήσης. δ. Υ.Α (ΦΕΚ τ.β 516/87) Προδιαγραφή για συσκευές έγχυσης υγρών. ε. Υ.Α. Α2ε/3190/86 (ΦΕΚ τ.β' 659/86) Περί του αναλώσιµου οδοντιατρικού υλικού. 4.3 Η σύµβαση δεν δεσµεύει την Υπηρεσία για την παραλαβή του υλικού αν διαπιστωθεί οτι αυτό δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις που επιβάλλει το ισχύον νοµικό πλαίσιο, για το είδος και την κατηγορία του υλικού, κατά την παραλαβή του. 4.4 O προµηθευτής για την µη εκπλήρωση των όρων της σύµβασης και των απαιτήσεων της υπηρεσίας που αναγράφονται στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή, υποχρεώνεται να πληρώσει Ποινική Ρήτρα, σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία. 4.5 Ο προµηθευτής µπορεί να συµπληρώσει και να υποβάλει µαζί µε την προσφορά του το Φύλλο Σχολίων του Παραρτήµατος ''Β'', εφόσον υπάρχουν δυσχέρειες προµήθειας. 5. ΟΡΙΣΜΟΙ - ΣΥΝΤΜΗΣΕΙΣ - ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α : Κριτήρια Αξιολόγησης υλικών. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β : Φύλλο Σχολίων. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Γ" : Πίνακας των υπό Προµήθεια Ειδών που Περιλαµβάνονται στην Τεχνική Προδιαγραφή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ " " : Φύλλο Συµµόρφωσης -11-

23 Π-ΓΕΣ-ΤΑ- ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Α" ΣΤΗΝ Π-ΓΕΣ-ΤΑ - ΣΥΝ 1/1185/8 η ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ/2ο Γρ. Ιούνιος Α/Α ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΑΡΑ ΓΡΑΦ ΟΣ ΟΜΑ Α 1 η Σύνολο Οµάδας 70 % 1. Αξιολογούνται από την Επιτροπή εµπειρογνωµόνων σύµφωνα µε την κείµενη νοµοθεσία (Π..118/2007, Οδηγία 93/42/ΕΟΚ) και µε βάση τα δείγµατα (όπου η Τ.Π. προβλέπει) τα ιδιαίτερα λειτουργικά φυσικά χαρακτηριστικά των υλικών όπως αυτά αναγράφονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των Προσθηκών του παραρτήµατος «Γ» αφού διενεργηθεί µακροσκοπικός έλεγχος αυτών. 2. Αξιολογείται η πληρότητα των στοιχείων της τεχνικής προσφοράς σύµφωνα µε τα ζητούµενα της Αξιολογείται ο ανώτατος συνολικός χρόνος διάρκειας ζωής αποστείρωσης (ηµεροµηνία παραγωγής έως λήξης). Ο επιπλέον προσφερόµενος χρόνος για να αξιολογηθεί θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ανά εξάµηνο. ή 3.2 Ο παρεχόµενος χρόνος εγγύησης επιπλέον των τριών (3). Ο επιπλέον προσφερόµενος χρόνος για να αξιολογηθεί θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ανά έτος. (ανάλογα µε το είδος του υλικού). 4. Αξιολογείται η διάρκεια υπολοίπου χρόνου ζωής αποστείρωσης και χρήσης (ηµεροµηνία παράδοσης έως λήξης). ΕΠΙΜΕΡ ΣΥΝΤ. ΒΑΡΥ ΤΗΤΑΣ % ΒΑΘΜΟ ΛΟΓΙΑ (α) ή (γ) (γ) (α) 8 (α) ΟΜΑ Α 2 η Σύνολο Οµάδας 30 % 5. Χρόνος Παράδοσης του υλικού (β) 6. Σύντοµο ιστορικό κατασκευαστή-προµηθευτή (αξιολογείται η εµπειρία-υποδοµή) (γ) ΣΥΝΟΛΟ

24 Π-ΓΕΣ-ΤΑ- ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: (α) Η βαθµολογία των επιµέρους στοιχείων των προσφορών είναι 100 βαθµοί για τις περιπτώσεις ακριβούς κάλυψης των απαιτήσεων του κριτηρίου, ενώ αυτή αυξάνεται έως 110 βαθµούς, όταν υπερκαλύπτονται οι τεχνικές προδιαγραφές. Οι βαθµολογίες των επιµέρους στοιχείων των προσφορών, προκύπτουν µαθηµατικά µε υλοποίηση, για τα επιπλέον προσφερόµενα µεγέθη, από τα απαιτούµενα, στην τεχνική προδιαγραφή, της απλής µεθόδου των τριών για τους επιπλέον 10 βαθµούς από 100 έως 110 και συγκεκριµένα από την εφαρµογή του τύπου: Π Α Χ = x Β Α Όπου : Χ : η βαθµολογία που λαµβάνει η κάθε προσφορά για κάθε κριτήριο ξεχωριστά. Π : η προσφερόµενη τιµή για κάθε τεχνικό χαρακτηριστικό. Α : η απαιτούµενη τιµή για κάθε τεχνικό χαρακτηριστικό από την τεχνική προδιαγραφή. Β : η βέλτιστη προσφερόµενη τιµή για κάθε τεχνικό χαρακτηριστικό (διευκρινίζεται ότι για τις περιπτώσεις που έχουµε ελάχιστο απαιτούµενο όριο, βέλτιστη θεωρείται η µεγαλύτερη προσφορά, ενώ για τις περιπτώσεις που έχουµε µέγιστο απαιτούµενο όριο, βέλτιστη θεωρείται η µικρότερη προσφορά). (β) Στις περιπτώσεις, που για κάποιο χαρακτηριστικό δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί η ελάχιστη ή η µέγιστη απαίτηση της υπηρεσίας, τότε η ελάχιστη ή µέγιστη αντίστοιχα προσφερόµενη αποδεκτή τιµή από το σύνολο των προσφορών αποτελεί την απαιτούµενη τιµή Α για την υλοποίηση του παραπάνω τύπου. (γ) Τέλος στις περιπτώσεις, που δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστούν ποσοτικά τα επιπλέον προσφερόµενα µεγέθη, τίθεται από την επιτροπή αξιολόγησης βαθµολογία από 100 έως 110 µε βάση την ποιοτική διαφορά, τη χρηστικότητα, την αξία και λοιπών στοιχείων των επιπρόσθετων χαρακτηριστικών από τα απαιτούµενα στην τεχνική προδιαγραφή. (δ) Η τελική βαθµολογία µε βάση τα παραπάνω, κυµαίνεται από 100 έως 110 βαθµούς. -13-

25 Π-ΓΕΣ-ΤΑ- ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Β" ΣΤΗΝ Π-ΓΕΣ-ΤΑ-ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η ΓΕΣ/ ΥΓ/2ο/3 ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τηλ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΦΥΛΛΟ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ : ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ : " ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ " 1. Yπάρχει κάποιος όρος της προδιαγραφής που δηµιουργεί δυσχέρειες στην προµήθεια του υλικού; Ποιες είναι οι δυσχέρειες; Υποδείξατε τρόπο αντιµετώπισης. 2. Υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεως, γενικά, της προδιαγραφής; Ποια είναι; Επισυνάψτε έντυπα ή άλλα στοιχεία χρήσιµα για τη βελτίωση της. (Το παρόν συµπληρώνεται από τους φορείς προµηθειών). ΥΠΟΓΡΑΦΗ -14-

26 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Γ" ΣΤΗΝ Π-ΓΕΣ-ΤΑ - ΣΥΝ 1/1185/ Έκδοση 8 η ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ/2ο Γρ. Ιούνιος 2008 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Τα υπο προµήθεια είδη αναλύονται µε λεπτοµέρειες στις παρακάτω Προσθήκες και Προσαρτήµατα του Παραρτήµατος: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙ ΟΥΣ ΥΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Γ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΜΕΘ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 3 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Γ 1. ΥΛΙΚΑ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Προσαρτηµένο «1» στην Προσθήκη «3/Γ» 2. ΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ Προσαρτηµένο «2» στην Προσθήκη «3/Γ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 4 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Γ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 5 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Γ 1. Ο ΟΝΤΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Προσαρτηµένο «1» στην Προσθήκη «5/Γ» 2. ΟΡΘΟ ΟΝΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Προσαρτηµένο «2» στην Προσθήκη «5/Γ» ΟΡΘΟΠΕ ΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 6 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Γ 1. ΥΛΙΚΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Προσαρτηµένο «1» στην Προσθήκη «6/Γ» ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 7 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Γ

27 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙ ΟΥΣ ΥΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 8 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Γ 1. ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ (ΝΡΧ) ΥΛΙΚΟ Προσαρτηµένο «1» στην Προσθήκη «8/Γ» ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 9 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Γ ΩΡΛ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 10 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Γ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 11 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Γ

28 ΠΡΟΣΘΗΚΗ «1» ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» της Π-ΓΕΣ-ΤΑ-ΣΥΝ 1/1185/Έκδοση 8 η ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Α/Α ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΙΛΜ MΕΤΑΛΛΙΚΟ ΥΓΡΟ META ΙΑΛΥΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΙΑΛΥΜΑΤΟΣ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ AKT/ΚΩΝ ΦΙΛΜ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΦΕΣΤΡΙ Α (ΠΟ ΙΑ) ΑΚΤΙΝΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΟΛΥΒ ΟΥ 0,5mm (Οι τύποι µεγεθών θα προσδιορίζονται στη διακήρυξη) ΘΗΚΗ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙ ΕΣ ΜΕΣΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ( ιαστάσεων που προσδιορίζονται στη διακήρυξη). ΘΗΚΗ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙ ΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ( ιαστάσεων που προσδιορίζονται στη διακήρυξη). 1 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ 2 ο /3 Αθήνα Ιούνιος 2008 Ι ΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 1.Να είναι µεταλλικό. 2. Να έχει δυνατότητα ανάρτησης 14 ±4 θέσεων για οδοντιατρικά φίλµ.. 3. Να είναι κατάλληλο για τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται. 4. εν απαιτείται η κατάθεση δείγµατος. 1. Να παρέχει άριστη ποιότητα στερέωσης. 2.Να είναι κατάλληλο για κάθε τύπου εµφανιστήριο και να είναι συµβατή η συσκευασία τους ακόµα και µε µείκτες αυτοµάτων εµφανιστηρίων. 3. εν απαιτείται η κατάθεση δείγµατος. 1. Ποδιά ακτινοπροστασίας ενηλίκων. 2. Ισοδύναµο µολύβδου 0,5mm Pb. 3. H εξωτερική επιφάνεια να είναι κατασκευασµένη από βινύλιο, που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισµό από αίµα,λάδι,υγρά εµφανίσεως κλπ 4. Είναι επιθυµητό να έχει υψηλό γιακά για προστασία του θυροειδή. 5. Να προσφερθούν διάφοροι τύποι µεγεθών και χαρακτηριστικών (µήκοςφάρδος- βάρος- χρώµα- τρόπος στερέωσης.) 6. εν απαιτείται η κατάθεση δείγµατος. 1. Να είναι από κατάλληλο υλικό. 2. Να διαθέτουν ορθοχρωµατικές ενισχυτικές πινακίδες. 3. Να συνεργάζονται µε συστήµατα αυτοµάτου καταγραφής στοιχείων ασθενούς (ID CAMERA). 4. εν απαιτείται η κατάθεση δείγµατος. 1. Να είναι ελαφρού τύπου από πλαστικό. 2. Να διαθέτουν ορθοχρωµατικές ενισχυτικές πινακίδες. 3. Να συνεργάζονται µε συστήµατα αυτοµάτου καταγραφής στοιχείων ασθενούς (ID CAMERA). 4. εν απαιτείται η κατάθεση δείγµατος.

29 Α/Α ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ Ι ΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤ/ΚΩΝ ΦΙΛΜ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ 1. Να έχει δυνατότητα εµφάνισης ακτινογραφικών πλακών µε απλό χειροκίνητο τρόπο. 2. Να έχει τρία δοχεία για τα υγρά (ανθεκτικά στα υγρά). 3. Να έχει δύο κατάλληλες οπές καλυµµένες µε υλικό κατάλληλο που να αντέχει στο χρόνο, για την είσοδο των χεριών του χειριστή εξασφαλίζοντας την άριστη εµφάνιση της ακτινογραφίας. 4. Να είναι ελαφρύ, εύχρηστο και ανάλογου κατάλληλου όγκου. 5. Να συνοδεύεται τουλάχιστον από ένα(1) σετ υγρών εµφάνισηςστερέωσης. 6. εν απαιτείται η κατάθεση δείγµατος ΙΑΦΑΝΟΣΚΟΠΙΑ ΙΑΦΟΡΑ ( ιαστάσεων που προσδιορίζονται στη διακήρυξη). ΦΙΛΜΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ Ε ΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ (ΟΡΘΟΧΡΩΜΑΤΙΚΑ), ΙΑΦΟΡΑ. (Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ, ΜΙΚΡΟΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΑΞΟΝIKOY ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ, ΘΩΡΑΚΟΣ κλπ) Οι διαστάσεις και το είδος του Φιλµ θα προσδιορίζονται στη διακήρυξη. 1. Να είναι ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο διαστάσεων που προσδιορίζονται στη διακήρυξη. 2. Η πρόσθια επιφάνεια να φέρει στο άνω τµήµα σύστηµα στερεώσεως των ακτινογραφικών πλακών και να αποτελείται από οµογενοποιηµένη γαλακτόχρωµη ύαλο. 3. Να συνδέεται µε το ρεύµα πόλεως µε φις τύπου σούκο και να φέρει στο εσωτερικό αυτού λαµπτήρες φθορισµού. 4. εν απαιτείται η κατάθεση δείγµατος. 1. Το υπόστρωµα της βάσης να είναι πολυεστερικό, ανθεκτικό στις κακώσεις και στην θερµοκρασία. 2. Να αποδίδουν άριστης ποιότητας απεικόνιση, να έχουν χαµηλή οµίχλωση, µεγάλη σαφήνεια, πολύ καλή αντίθεση και µεγάλο εύρος ευαισθησίας. 3. Η συσκευασία των FILMS να είναι ανθεκτική, φωτοστεγανή, σε άριστη κατάσταση και άθικτη σφράγιση. 4. Να έχουν διάρκεια ζωής τουλάχιστον 24 µήνες. 5. Να είναι διπλής επίστρωσης φωτοευαίσθητου υλικού. 6. Να προσφερθούν φίλµς για χρήση µε πινακίδες πράσινου φθορισµού (ορθοχρωµατικού τύπου), για τη µείωση της έκθεσης σε ιονίζουσα ακτινοβολία προσωπικού και ασθενών. 7. Να είναι κατάλληλα για επεξεργασία σε αυτόµατα εµφανιστήρια σκοτεινού θαλάµου ή συστήµατος µε το φώς της ηµέρας (Day-light), καθώς και για επεξεργασία σε χειροκίνητα εµφανιστήρια.

30 Α/Α ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ 9. ΦΙΛΜΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ Ε ΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΜΠΛΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ (ΟΡΘΟΧΡΩΜΑΤΙΚΑ), ΙΑΦΟΡΑ. (Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ, ΜΙΚΡΟΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΑΞΟΝIKOY ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ, ΘΩΡΑΚΟΣ κλπ) Οι διαστάσεις και το είδος του Φιλµ θα προσδιορίζονται στη διακήρυξη. 10. ΦΙΛΜ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ (Οι διαστάσεις και το είδος του Φιλµ θα προσδιορίζονται στη διακήρυξη ). 3 Ι ΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 1. Το υπόστρωµα της βάσης να είναι πολυεστερικό, ανθεκτικό στις κακώσεις και στην θερµοκρασία. 2. Να αποδίδουν άριστης ποιότητας απεικόνιση, να έχουν χαµηλή οµίχλωση, µεγάλη σαφήνεια, πολύ καλή αντίθεση και µεγάλο εύρος ευαισθησίας. 3. Η συσκευασία των FILMS να είναι ανθεκτική, φωτοστεγανή, σε άριστη κατάσταση και άθικτη σφράγιση. 4. Να έχουν διάρκεια ζωής τουλάχιστον 24 µήνες. 5. Να είναι διπλής επίστρωσης φωτοευαίσθητου υλικού. 6. Να προσφερθούν φίλµς για χρήση µε πινακίδες µπλέ φθορισµού. 7. Να είναι κατάλληλα για επεξεργασία σε αυτόµατα εµφανιστήρια σκοτεινού θαλάµου ή συστήµατος µε το φώς της ηµέρας (Day-light), καθώς και για επεξεργασία σε χειροκίνητα εµφανιστήρια. 1. Το υπόστρωµα της βάσης να είναι πολυεστερικό, ανθεκτικό στις κακώσεις και στην θερµοκρασία. 2. Να αποδίδουν άριστης ποιότητας απεικόνιση, να έχουν χαµηλή οµίχλωση, µεγάλη σαφήνεια, πολύ καλή αντίθεση και µεγάλο εύρος ευαισθησίας. 3. Η συσκευασία των FILMS να είναι ανθεκτική, φωτοστεγανή, σε άριστη κατάσταση και άθικτη σφράγιση. 4. Να έχουν διάρκεια ζωής τουλάχιστον 24 µήνες. 5. Να είναι µονής επίστρωσης (φωτοευαίσθητο υλικό επί της µίας επιφάνειας). 6. Να µπορούν να συνδυασθούν µε διάφορες ενισχυτικές πινακίδες ώστε να µην παραβλέπεται η σαφήνεια της εικόνας. 7. Να είναι κατάλληλα και για επεξεργασία σε αυτόµατα εµφανιστήρια χρόνου 90 ευτερολέπτων. 8. Να είναι κατάλληλα για εφαρµογή τεχνικής χαµηλής δόσης ακτινοβολίας (Low dose).

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /18/2443 Σ.574 Αθήνα, 02 Σεπ 2016

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /18/2443 Σ.574 Αθήνα, 02 Σεπ 2016 ΠΡΟΣ: 441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: 2103451620 ΚΟΙΝ: Φ. 600.16/18/2443 Σ.574 Αθήνα, 02 Σεπ 2016 ΘΕΜΑ: Συμβάσεις - Διαγωνισμοί για Προμήθεια Υλικών

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΠΡΟΣ: 441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: 2103451620 ΚΟΙΝ: Φ. 600.16/8/1599/ Σ.393 Αθήνα, 31 Μαϊ 17 ΘΕΜΑ: Συµβάσεις - ιαγωνισµοί για Προµήθεια Υλικών

Διαβάστε περισσότερα

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /28/3223 Σ.610 Αθήνα, 21 Σεπ 2015

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /28/3223 Σ.610 Αθήνα, 21 Σεπ 2015 ΠΡΟΣ: 441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: 2103451620 ΚΟΙΝ: Φ. 600.16/28/3223 Σ.610 Αθήνα, 21 Σεπ 2015 ΘΕΜΑ: Συμβάσεις - Διαγωνισμοί για Προμήθεια Υλικών

Διαβάστε περισσότερα

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /13/1804 Σ.380 Αθήνα, 30 Ιουν 2016

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /13/1804 Σ.380 Αθήνα, 30 Ιουν 2016 ΠΡΟΣ: 441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: 2103451620 ΚΟΙΝ: Φ. 600.16/13/1804 Σ.380 Αθήνα, 30 Ιουν 2016 ΘΕΜΑ: Συμβάσεις - Διαγωνισμοί για Προμήθεια Υλικών

Διαβάστε περισσότερα

α. Τις διατάξεις των (α) έως και (ζ) σχετικών

α. Τις διατάξεις των (α) έως και (ζ) σχετικών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: 80 ΑΔΤΕ/4 o ΕΓ 5 ΚΟΙΝ.: 4 ο Γραφείο Τηλ. Εσωτ: 123 Φ.600/323/12758 Σ.1586 Λέρος,22 Δεκ 17 ΘΕΜΑ:Συμβάσεις Διαγωνισμοί ΣΧΕΤ.: α. Ν.Δ. 721/70 (ΦΕΚ Α 251) «Περί Οικονομικής Μερίμνης

Διαβάστε περισσότερα

α. Τις διατάξεις των (α) έως και (ζ) σχετικών

α. Τις διατάξεις των (α) έως και (ζ) σχετικών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: 80 ΑΔΤΕ/4 o ΕΓ 5 ΚΟΙΝ.: 4 ο Γραφείο Τηλ. Εσωτ: 123 Φ.600/337/12822 Σ.1601 Λέρος,22 Δεκ 17 ΘΕΜΑ: Συμβάσεις Διαγωνισμοί ΣΧΕΤ.: α. Ν.Δ. 721/70 (ΦΕΚ Α 251) «Περί Οικονομικής Μερίμνης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: 80 ΑΔΤΕ/4 o ΕΓ 5 ΚΟΙΝ.: 588 ΤΕ 588 ΤΑΓΜΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ 4 ο Γραφείο Τηλεφ. 123 Φ.600/26/1010 Σ.165 Λέρος, 15 Φεβ 19 ΘΕΜΑ: Συμβάσεις Διαγωνισμοί ΣΧΕΤ.: α. Ν.Δ. 721/70 (ΦΕΚ Α 251)

Διαβάστε περισσότερα

1 15PROC002792869 2015-05-21

1 15PROC002792869 2015-05-21 1 15PROC002792869 2015-05-21 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η Υ.Πε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ Γουμένισσα 21-5-2015 (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ) ---------------

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: 80 ΑΔΤΕ/4 o ΕΓ ΚΟΙΝ.: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 4 ο Γραφείο Τηλ. Εσωτ: 123 Φ.600/30/523 Σ.90 Λέρος,26 Ιαν 18 ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤ.: Συμβάσεις Διαγωνισμοί α. Ν.Δ. 721/70 (ΦΕΚ Α 251) «Περί Οικονομικής Μερίμνης

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3/2018

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3/2018 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Α.Ε. ΟΤΑ ΠΑΡΚΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΣΗ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΗΛ: 210-4324501 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, 11/ 06 / 2018 ΑΡΙΘ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο. 2489 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ FILMS & ΥΓΡΩΝ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο. 2489 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ FILMS & ΥΓΡΩΝ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Τμήμα: Οικονομικό Γραφείο: Προμηθειών Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη:

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη: Έκδ.1 αναθ.4 ημ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τ.Κ:

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /27/3127 Σ.873 Αθήνα, 4 Οκτ 17

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /27/3127 Σ.873 Αθήνα, 4 Οκτ 17 ΠΡΟΣ: 441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: 2103451620 ΚΟΙΝ: Φ. 600.16/27/3127 Σ.873 Αθήνα, 4 Οκτ 17 ΘΕΜΑ: Συµβάσεις - ιαγωνισµοί για Προµήθεια Υλικών ΣΧΕΤ.: α. β. Ν. 2286/1995

Διαβάστε περισσότερα

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: 2103451620 ΚΟΙΝ: Φ. 600.16/29/3224 Σ. 611 Αθήνα, 21Σεπ 2015

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: 2103451620 ΚΟΙΝ: Φ. 600.16/29/3224 Σ. 611 Αθήνα, 21Σεπ 2015 ΠΡΟΣ: 441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: 2103451620 ΚΟΙΝ: Φ. 600.16/29/3224 Σ. 611 Αθήνα, 21Σεπ 2015 ΘΕΜΑ: Συμβάσεις - Διαγωνισμοί για Προμήθεια Υλικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

Κέρκυρα,4/10/2016 Αρ. Πρωτ.:ΔΟ4/3527/Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Πληρ.

Κέρκυρα,4/10/2016 Αρ. Πρωτ.:ΔΟ4/3527/Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Πληρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ιωάννου Θεοτόκη 72 Ταχ. Κώδικας : 49100, Κέρκυρα Πληρ. : Γ. Τοψή Τηλέφωνο : 26610 87659 Fax : 26610

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΙΑΚΗΡΡΥΥΞΗ ΗΜΟΠΡΡΑΣΣΙΙΑΣΣ Ο ήµος Ηρακλείου διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε' Συνημμένο στην υπ' αριθ. 1/2016 διακήρυξη της Σχολής Μετ/σης & Επιμ/σης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. 1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ Α. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

α. Τις διατάξεις των (α) έως και (θ) σχετικών β. Την υπ αριθμ. Φ.814/2000/741864/Σ.3341/16 Ιουλ 19/ΓΕΣ/Γ3/4 απόφαση ανάληψη υποχρέωσης.

α. Τις διατάξεις των (α) έως και (θ) σχετικών β. Την υπ αριθμ. Φ.814/2000/741864/Σ.3341/16 Ιουλ 19/ΓΕΣ/Γ3/4 απόφαση ανάληψη υποχρέωσης. ΠΡΟΣ: 80 ΑΔΤΕ/4 o ΕΓ ΚΟΙΝ.: 588 ΤΕ 588 ΤΑΓΜΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ 4 ο Γραφείο Τηλεφ. 123 Φ.600/155/5064 Σ.789 Λέρος, 22 Ιουλ 19 ΘΕΜΑ: Συμβάσεις Διαγωνισμοί ΣΧΕΤ.: α. Ν.Δ. 721/70 (ΦΕΚ Α 251) «Περί Οικονομικής Μερίμνης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ (ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ) ΕΙ ΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός ιαγωνισµός

ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ (ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ) ΕΙ ΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός ιαγωνισµός ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Ε» ΣΤΗ ΓΗ Φ.830/191/11890/Σ.462 ΛΟΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ 4 ο Γραφείο 16 Νοε 17 ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ (ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ) ΕΙ ΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός ιαγωνισµός ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Προµήθεια 50 φορητών κλιµατιστικών

Διαβάστε περισσότερα

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: 2103451620 ΚΟΙΝ: Φ. 600.16/10/1639 Σ.271 Αθήνα, 25 Μαΐ 2015

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: 2103451620 ΚΟΙΝ: Φ. 600.16/10/1639 Σ.271 Αθήνα, 25 Μαΐ 2015 224686 ΠΡΟΣ: 441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: 2103451620 ΚΟΙΝ: Φ. 600.16/10/1639 Σ.271 Αθήνα, 25 Μαΐ 2015 ΘΕΜΑ: Συµβάσεις - ιαγωνισµοί για Προµήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Κατά το άρθρο 20 του ΠΔ 118/07, ο προσφέρων στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την κοινοποίηση της σχετικής έγγραφης ειδοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ & ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του Δήμου για το έτος 2017 Ταχ. Δ/νση: Αμαξοστάσιο, ΒΙΠΕ Ηρακλείου Τ.Κ:70014 Υπεύθυνος/ Συντάκτης:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΦΙΩΝ DEXION

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΦΙΩΝ DEXION Χαλκίδα: 24/03/2015 Αρ. Πρωτ.: 3729 Ταχ. /νση: Η.Γαζέπη 48, 34100, Χαλκίδα Τµήµα: Οικονοµικού Γραφείο: Προµηθειών Πληρ/ρίες: Μπελίτσος Αναστάσιος Τηλέφωνο: 22213-50431 FAX: 22210 22210 Email: supplyky@chalkidahospital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Γενικών Όρων: Προβοπούλου Δάφνη (Τηλ.: 210-5283347) Τεχνικών Προδιαγραφών: Ιακωβίδου Βέρα (Τηλ: 210-5283471)

Πληροφορίες: Γενικών Όρων: Προβοπούλου Δάφνη (Τηλ.: 210-5283347) Τεχνικών Προδιαγραφών: Ιακωβίδου Βέρα (Τηλ: 210-5283471) Ημερ: 24/4/203 ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε. Καρόλου 27, 04 37 Αθήνα ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες: Γενικών Όρων: Προβοπούλου Δάφνη (Τηλ.: 20-5283347) Τεχνικών Προδιαγραφών: Ιακωβίδου Βέρα (Τηλ: 20-528347)

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ. «Προµήθεια τριών (3) εκτυπωτών αυτοκόλλητων ετικετών για τις ανάγκες του Τµήµατος Γραµµατείας του ΜΤΠΥ»

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ. «Προµήθεια τριών (3) εκτυπωτών αυτοκόλλητων ετικετών για τις ανάγκες του Τµήµατος Γραµµατείας του ΜΤΠΥ» ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. n Θεσσαλονίκη 21/12/2009 Αρ. Πρωτ.: 29087 ΓΡΑΦΕΙΟ : Διοικητικό-Οικονομικό ΠΛΗΡΟΦ.: Αθανασίου Φωτεινή ΤΗΛΕΦ: 031-326 452 Ε-mail: Athanasiou@elog.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A. 25.7135.002 Συγγραφή υποχρεώσεων 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης e-mail : Prom@heraklion.gr Ηράκλειο 21 / 05/2012 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ Κατά το άρθρο 20 του ΠΔ 118/07, ο προσφέρων στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την κοινοποίηση της σχετικής έγγραφης

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α Ισχύουσες διατάξεις. Γενικά Χαρακτηριστικά Περιγραφή

Κ.Α Ισχύουσες διατάξεις. Γενικά Χαρακτηριστικά Περιγραφή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Χαρτιού, υλικών µηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων για φωτοτυπικά µηχανήµατα και τηλεοµοιοτυπικά για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη: Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,00 ΕΥΡΩ με το ΦΠΑ.

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη: Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,00 ΕΥΡΩ με το ΦΠΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προμήθεια μηχανήματος διαγράμμισης ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ : Τεχνικών Έργων και Μελετών ΤΜΗΜΑ : Κυκλοφορίας & Συγκοινωνιών Κ.Α. 30-7135.074για το 2015 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016 ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016 Για την προμήθεια ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» (Προϋπολογιζόμενη δαπάνη 75.000 ΕΥΡΩ) Κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τίτλος προμήθειας: «Προμήθεια Oxήματος» / Υποέργο-7 της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /8/1791 Σ.375 Αθήνα, 27 Ιουν 2016

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /8/1791 Σ.375 Αθήνα, 27 Ιουν 2016 ΠΡΟΣ: 441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: 2103451620 ΚΟΙΝ: Φ. 600.16/8/1791 Σ.375 Αθήνα, 27 Ιουν 2016 ΘΕΜΑ: Συμβάσεις - Διαγωνισμοί για Προμήθεια Υλικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΔΑ: ΒΛΩΛ469073-ΘΚ3 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ «Σ Κ Υ Λ Ι Τ Σ Ε Ι Ο» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΑΝ. ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2271350258 ΦΑΞ:2271044311 ΧΙΟΣ 8/08/2013

Διαβάστε περισσότερα

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προμήθεια αυτοκόλλητων ανακλαστικών λωρίδων σήμανσης & Διακριτικών γνωρισμάτων των Οχημάτων του Δήμου Ηρακλείου & ενημερωτικές πινακίδες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑIΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 5586 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: ΆΡΘΡΟ 1 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια εµφιαλωµένου νερού για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.000,00 ευρώ µε Φ.Π.Α. ΑΠ 905 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1095/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1095/2016 ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1095/2016 Για την προμήθεια «ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ» «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC 13PROC001803258 2013-12-23 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΥΠΗΡ. Αθήνα, 19-12-2013 Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜ. ΥΠΗΡ. ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΕΩΣ Γ99/Γ/160/6735 & ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ αναού 3 Άργος 212 00 27513-60700 e-mail: dimos@argos.gr Fax: 27510-23506 Άργος : 18/05/2012 Αριθµός απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 50Ε/16 Φ.600/50Ε/Σ.50Ε/16 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: 80 ΑΔΤΕ/4 o ΕΓ 588 ΤΕ 4 ο Γραφείο Τηλ. Εσωτ: 123 ΚΟΙΝ.: 588 ΤΕ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: 80 ΑΔΤΕ/4 o ΕΓ 588 ΤΕ 4 ο Γραφείο Τηλ. Εσωτ: 123 ΚΟΙΝ.: 588 ΤΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: 80 ΑΔΤΕ/4 o ΕΓ 588 ΤΕ 4 ο Γραφείο Τηλ. Εσωτ: 123 ΚΟΙΝ.: 588 ΤΕ Φ.600/266/11667 Σ.1367 Λέρος,15 Νοε 17 ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤ.: Συμβάσεις Διαγωνισμοί α. Ν.Δ. 721/70 (ΦΕΚ Α 251) «Περί Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΥΠΗΡ. Αθήνα, 13-12-2013 Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜ. ΥΠΗΡ. ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΕΩΣ Γ99/Γ/158/6511 & ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ /2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ /2016 ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1113 /2016 Για την προμήθεια ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» (Προϋπολογιζόμενη δαπάνη 12.000 ΕΥΡΩ) Κριτήριο κατακύρωσης:

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας

Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας Διαγωνισμός της 09/04/2019 ΘΕΜΑ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για σύμβαση συνεργασίας με Διαγνωστικά Εργαστήρια Βιολογικών Υλικών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. ΓΕΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 1 και 10, 4 παρ. 6 και 23 παρ. 4,5 & 6 της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α. 20-6673.005 για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : Ηλεκτροφωτισµού και Σήµανσης Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ήµαρχος

Διαβάστε περισσότερα

424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣEΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ Φ / 72 / Σ Θεσσαλονίκη, 22 Σεπ 2014 Συν.

424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣEΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ Φ / 72 / Σ Θεσσαλονίκη, 22 Σεπ 2014 Συν. ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : Πίνακα Αποδεκτών 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣEΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. 2310-381080 Φ. 460.2 / 72 / 15083 Σ. 4406 Θεσσαλονίκη, 22 Σεπ 2014 Συν.: ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤ: ηµοσιεύσεις Ανακοινώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1096/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1096/2016 ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1096/2016 Για την προμήθεια «ΣΥΔΕΤΑ Π-Π ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ» «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» Προϋπολογιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002866336 2015-06-23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

15PROC002866336 2015-06-23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ελένη Χαρλαύτη Τηλ. 213 2086633, φαξ 213 2086757 prom12@kat-hosp.gr Κηφισιά 18-06-2015 Αριθ. πρωτ. 8219/23-06-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. - ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 07/12/2012 ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. - ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 07/12/2012 ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. - ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 07/12/2012 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΕ 83/07-11- 2012 ΕΚΑΒ Καβάλας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδους ή υπηρεσίας) Πιεσόμετρα

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθµός πρωτ. προκήρυξης: 40355 ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών επιστολών και δεµάτων από και προς τον ήµο. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy.

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 8/9/2011 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΚΙΝ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.: 23898 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. : ΙΑΚΗΡΥΞΗ

Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. : ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. :20-6699.002 ΙΑΚΗΡΥΞΗ 0 ήµαρχος Ηρακλείου Κρήτης διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΗΜΝΟΥ Μητροπολίτη Ιωακείμ 2 81400 Μύρινα Πληροφορίες: Bλαχάκη Κατερίνα Τηλ.: 22540 83015 Fax: 22540 83109 Email: erinavla@aegean.gr Λήμνος, 27/02/2015 Αρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ λυόμενων αιθουσών σε σχολεία Δ/ΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ του Δήμου Ηρακλείου. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Κ.Α.15-7135.068. Δ Ι Α Κ Η Ρ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός

Διαδικασία Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός Διαδικασία Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός Τροποποιήσεις Τροποποίηση Ημερομηνία Σχόλια 1.0 01-12-10 1.1 24-03-11 1.2 01-09-16 Σελίδα 1 από 8 1. Σκοπός Σκοπός της διαδικασίας είναι: Να περιγράψει τη διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ 1. Κ Α Τ Α Ρ Τ Ι Σ Η & Υ Π Ο Β Ο Λ Η Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Ω Ν 1.1 Με ποινή να µη γίνει αποδεκτή η προσφορά, υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC004186934 2016-04-11 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΗΜΝΟΥ Μητροπολίτη Ιωακείμ 2 81400 Μύρινα Πληροφορίες: Παπαδάκη Ε., Παλατιανού Κ. Τηλ.: 22540 83015, 83013 Fax: 22540 83109 Email:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ 31/2013 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΝΤΟΝΙΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (ΠΠΥΥ 2012 CPV 39518200-8)

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ 31/2013 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΝΤΟΝΙΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (ΠΠΥΥ 2012 CPV 39518200-8) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔIΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΤΙΩΝ ΣΗΨΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κ.Α.: 20.7131.0008 Κάδοι

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 78/16 Φ.600/78/Σ.78/16 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΚ5ΩΚΩ-ΝΙΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ. Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552

ΑΔΑ: ΒΙΚ5ΩΚΩ-ΝΙΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ. Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552 ENHMEΡΩΣΗ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα προχωρήσει στην προµήθεια σάκων απορριµµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ «ΑΚΣΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΦΙΛΜ, CPV: » ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΣΗΡΙΣΙΚΑ

ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ «ΑΚΣΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΦΙΛΜ, CPV: » ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΣΗΡΙΣΙΚΑ ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ «ΑΚΣΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΦΙΛΜ, CPV: 32354100-0» A. Ακτινογραφικά φιλμ συμβατικής Ακτινολογίας. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΣΗΡΙΣΙΚΑ 1. Το υπόστρωμα βάσης να είναι πολυεστερικό, ανθεκτικό στις κακώσεις και στη

Διαβάστε περισσότερα

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /25/3226 Σ.613 Αθήνα, 21 Σεπ 2015

441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: ΚΟΙΝ: Φ /25/3226 Σ.613 Αθήνα, 21 Σεπ 2015 ΠΡΟΣ: 441 ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πίνακας Αποδεκτών ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. & Fax: 2103451620 ΚΟΙΝ: Φ. 600.16/25/3226 Σ.613 Αθήνα, 21 Σεπ 2015 ΘΕΜΑ: Συμβάσεις - Διαγωνισμοί για Προμήθεια Υλικών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.1599/86 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ:

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.1599/86 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ: ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ Δ/ΓΕΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΣΚΕΔΠ ΛΑΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΕΡΑΙΑ: 23-7-2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ: 17760 ΑΡ.ΑΠΟΦ: 316 ΤΙΤΛΟΣ: " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: 6ΩΝ1469Β7Θ-9Γ8 Α.Δ.Α.Μ: 16PROC004166444 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» Ο Δήμαρχος Λαρισαίων διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1115/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1115/2016 ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1115/2016 Για την προμήθεια εντύπου «ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ» «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» (Προϋπολογιζόμενη δαπάνη

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,00 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,00 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ταχ. /νση: ΑΓ.ΤΙΤΟΥ 1 Τ.Κ: 71202 Αρµόδιος : Τζανιδακης Βασίλης Τηλ.: 2810-399185 Fax: 2810-229207 E-mail : v-tzanidakis@heraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - 1 - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕΔ A 00185 ΕΚΔΟΣΗ 1 η ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ - 2 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΠΕΔΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια Μηχανογραφικού Χαρτιού (ζυγολόγια) για το Γραφείο Σμυριδωρυχείων Νάξου.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια Μηχανογραφικού Χαρτιού (ζυγολόγια) για το Γραφείο Σμυριδωρυχείων Νάξου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αθήνα 27/11 / 2017 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.οικ.: 48373 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008

Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης e-mail : Prom@heraklion.gr Ηράκλειο.. / 0 /2012 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης:18/2016 K.A

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης:18/2016 K.A K.A.02.25.7135.002 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Περιγραφή - Τεχνικές προδιαγραφές 2. Ενδεικτικός προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων-ερωτηματολόγιο-οικονομική προσφορά 1 K.A.02.25.7135.002 Τεχνική Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC004186754 2016-04-11 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΗΜΝΟΥ Μητροπολίτη Ιωακείμ 2 81400 Μύρινα Πληροφορίες: Παπαδάκη Ε., Παλατιανού Κ. Τηλ.: 22540 83015, 83013 Fax: 22540 83109 Email:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 9/14. γ. Το ΠΔ 118/07 (ΦΕΚ Α 150// ) " Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου ". ε. Το Ν.4250/2014 (ΦΕΚ Α 74/ )

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 9/14. γ. Το ΠΔ 118/07 (ΦΕΚ Α 150// )  Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου . ε. Το Ν.4250/2014 (ΦΕΚ Α 74/ ) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ / ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ Τηλ : 210-4649928 ΚΟΙΝ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Φ.600/13/1117 ΝΣ/ΔΝΟ Σ. 7201 Συνημμένα: Όπως στο κείμενο

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003345171 2015-11-20

15PROC003345171 2015-11-20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Θεσσαλονίκη: 20-11-2015 ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. : 13559 «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Αλ. Συµεωνίδη 2

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Σελίδα 1 από 5 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Εκτυπώσεις και βιβλιοδετήσεις ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ του ήµου για το έτος 2014. ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,96 µε το Φ.Π.Α..

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,96 µε το Φ.Π.Α.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 08-08-2012 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Ταχ. /νση:πλατεία Καλλεργών Προµήθεια Ηλεκτροµηχανολογικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2014 K.A.: 10.6613.0001 ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2013 K.A.: 10.7134.0002 ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ήµος Νέας Σµύρνης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΠΡΟΣ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝ.: 96 Α ΤΕ/4 ο ΕΓ ΟΙ 4 Ο ΓΡΑΦΕΙΟ Τηλ εσωτ. 4302 Φ.600/52/2014 Σ. 205 Χίος, 28 Μαρ 18 ΘΕΜΑ: Συµβάσεις ιαγωνισµοί ΣΧΕΤ.: α. Ν.. 721/70 (ΦΕΚ Α 251) «Περί Οικονοµικής Μερίµνης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 6Η42ΩΗΜ-ΘΩ8 ΑΔΑΜ: 15PROC002846228

ΑΔΑ: 6Η42ΩΗΜ-ΘΩ8 ΑΔΑΜ: 15PROC002846228 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γούρνες 15-06-2015 Αριθμός πρωτ. 11980 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ο Δήμος Χερσονήσου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Νοµού ωδ/σου ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: Προμήθεια λαμπτήρων διαφόρων τύπων και υλικών. Aρ. Πρωτ. Προκήρυξης : Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Έργο: Προμήθεια λαμπτήρων διαφόρων τύπων και υλικών. Aρ. Πρωτ. Προκήρυξης : Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : Ηλεκτροφωτισμού και Σήμανσης Έργο: Προμήθεια λαμπτήρων διαφόρων τύπων και υλικών για την συντήρηση δικτύων Δημοτικού φωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ), ΓΙΑ ΤΗΝ 1 Η ΔΙΕΘΝΗ TRIENNALE ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ & ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 2.1 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1ο

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1ο ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυμεταφορών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επιστολών και δεμάτων από ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και προς των Δήμο. Δ/ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ Ηράκλειο.../.../ 2010 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών πλακόστρωσης (κυβόλιθοι) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών πλακόστρωσης (κυβόλιθοι) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ «Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.» Γάζι, 22 Ιανουαρίου 2014 Αρ. Πρωτ. : 29 Έχοντας λάβει υπόψη: ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

«Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 1. /2013

«Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 1. /2013 «Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 1. /2013 Για την ανάθεση του έργου «Πρόγραμμα στέγασης Ε.Τ.Ε.Α. με Ι. Αξιολόγηση προτεινόμενων ακινήτων ιδιοκτησίας του Ταμείου, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα χρήσης τους από

Διαβάστε περισσότερα