ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ. (Πατήστε το βελάκι δεξιά για να ξεκινήσετε) Διαβάστε εύκολα και κάντε αναζήτηση στα συμβόλαια των εταιριών που σας ενδιαφέρουν.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ. (Πατήστε το βελάκι δεξιά για να ξεκινήσετε) Διαβάστε εύκολα και κάντε αναζήτηση στα συμβόλαια των εταιριών που σας ενδιαφέρουν."

Transcript

1 (Πατήστε το βελάκι δεξιά για να ξεκινήσετε) ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Διαβάστε εύκολα και κάντε αναζήτηση στα συμβόλαια των εταιριών που σας ενδιαφέρουν. Οι σύμβουλοι της εταιρίας μας είναι πάντα στην διάθεσή σας να σας εξηγήσουν την οποιαδήποτε απορία σας.

2 Εγχειρίδιο μέλους Prestige Ατομικό Οκτώβριος 2013 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

3

4 Επικοινωνήστε μαζί μας Παρόλο που είναι πολύ σημαντικό για εσάς να διαβάσετε και να κατανοήσετε το εγχειρίδιο του συμβολαίου σας, εμείς καταλαβαίνουμε ότι συχνά είναι ευκολότερο να τηλεφωνήσετε σε εμάς για να λαμβάνετε πληροφορίες. Για τον λόγο αυτόν, η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια. Εσείς θα πρέπει πάντα να επικοινωνείτε με την ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας στον αριθμό +44 (0) όταν εσείς χρειάζεστε θεραπεία, ώστε εμείς να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε την έκταση της κάλυψής σας, προτού εσείς προβείτε σε οποιεσδήποτε δαπάνες για τη θεραπεία σας. Οδηγός γρήγορης αναφοράς για σημαντικές πληροφορίες Προσωπική συμβουλευτική ομάδα +44 (0) Φαξ +44 (0) Διαθέσιμη: όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Health at Hand +44 (0) στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα Νησιά της Μάγχης Διαθέσιμη: όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Η υπηρεσία μας για πληροφορίες σε θέματα υγείας. Ανατρέξτε στη σελίδα 48. Κέντρο Επείγουσας Βοήθειας +44 (0) Διαθέσιμη: όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Γραμμή βοήθειας εάν χρειάζεστε ιατρό, οδοντίατρο, οφθαλμίατρο +44 (0) Διαθέσιμη: όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Γραμμή βοήθειας της υπηρεσίας διερμηνείας +44 (0) Διαθέσιμη: όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. axapppinternational.com Για πληροφορίες σχετικά με προσφορές, προϊόντα και ταξιδιωτική ασφάλιση για τα μέλη. Ηλ. ταχυδρομείο Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα ή εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το στάδιο διεκπεραίωσης μιας απαίτησης, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία μας μέσω ενός ασφαλούς διακομιστή ηλ. ταχυδρομείου στη διεύθυνση axapppinternational.com/members. Οι τηλεφωνικές συνομιλίες ενδέχεται να ηχογραφούνται και/ή να παρακολουθούνται για λόγους διασφάλισης ποιότητας, εκπαίδευσης και σαν καταγραφή της συνομιλίας μας.

5 Εάν εσείς θέλετε να λάβετε αυτό το εγχειρίδιο ή οποιοδήποτε άλλο έντυπο της εταιρείας μας τυπωμένο σε μεγέθυνση, σε μέσο ήχου (δίσκος CD ή κασέτα) ή στη γλώσσα Μπράιγ, επικοινωνήστε μαζί μας. 2 Η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη στο +44 (0)

6 Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή Η κάλυψή σας Πίνακας παροχών Διεθνούς Προγράμματος Υγείας Προγραμματισμός θεραπείας και υποβολή απαίτησης Τι πρέπει να γνωρίζω πριν λάβω θεραπεία; Υφιστάμενες ιατρικές παθήσεις Καλύπτομαι για ιατρικές παθήσεις που προϋπήρχαν της σύναψης συμβολαίου; Η κάλυψή σας για ορισμένα είδη θεραπείας Με καλύπτει το συμβόλαιό μου για προληπτική θεραπεία;...23 Με καλύπτει το συμβόλαιό μου για οδοντιατρική θεραπεία;...25 Με καλύπτει το συμβόλαιό μου για νέες ή πειραματικές θεραπείες;...26 Τοκετός, εγκυμοσύνη και σεξουαλική υγεία Επαναλαμβανόμενη, συνεχιζόμενη και μακροχρόνια θεραπεία Με καλύπτει το συμβόλαιό μου για επαναλαμβανόμενη, συνεχιζόμενη ή μακροχρόνια θεραπεία;...30 Τι κάλυψη θα έχω για ψυχιατρική θεραπεία; Η κάλυψή σας για την θεραπεία καρκίνου Πού είστε καλυμμένοι για λήψη θεραπείας Για ποια νοσοκομεία έχω κάλυψη; Ποιον πληρώνουμε για τη θεραπεία Ποιες υπηρεσίες που παρέχονται από ιατρούς, δευτερεύοντες ιατρούς και φυσικοθεραπευτές πληρούν τις προϋποθέσεις για καταβολή παροχής;...37 Καταβάλλονται οι αμοιβές θεραπείας πλήρως; Θεραπεία στο Ηνωμένο Βασίλειο Πώς θα διευθετηθούν οι λογαριασμοί μου για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στο Ηνωμένο Βασίλειο;...39 Για ποια νοσοκομεία έχω κάλυψη στο Ηνωμένο Βασίλειο;...39 Ανατρέξτε στη σελίδα 61 για την επεξήγηση των λέξεων που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες 3

7 12 Επείγουσα θεραπεία στο εξωτερικό Τι κάλυψη προσφέρει το συμβόλαιό μου όταν βρίσκομαι εκτός ζώνης κάλυψης;...44 Μπορώ να επαναπατριστώ στην κύρια χώρα διαμονής μου ή στη ζώνη κάλυψής μου για να λάβω θεραπεία; Υπηρεσία Health at Hand Πρόσθετες παροχές Διαχείριση Προσωπικών Υποθέσεων...49 Ανοικτή Γραμμή Ασφάλειας...49 Οφθαλμιατρική κάλυψη...49 Έλεγχος υγείας...50 Ταξιδιωτική ασφάλιση...50 Κάλυψη αποζημίωσης για αναπηρία Επιπλέον πληροφορίες Πότε μπορώ να προσθέσω άλλα μέλη ή να αλλάξω την κάλυψή μου;...52 Μπορώ να προσθέσω ένα νεογέννητό μου στο συμβόλαιό μου;...52 Πώς μπορώ να πληρώσω το ασφάλιστρό μου;...52 Γιατί κάνετε αλλαγές στα ασφάλιστρά μου;...53 Έχω ιδία συμμετοχή στο συμβόλαιο μου- πώς λειτουργεί; Υποβολή παραπόνων και πληροφορίες περί κανονισμών Τί κάνουμε με τα προσωπικά σας δεδομένα...56 Νόμιμα δικαιώματα και υποχρεώσεις Γλωσσάρι Η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη στο +44 (0)

8 1 Εισαγωγή Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του εγχειριδίου και πώς χρησιμοποιείται; Το εγχειρίδιο αυτό παρουσιάζει τους όρους της κάλυψής σας για το Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας. Αυτό το εγχειρίδιο είναι πολύ σημαντικό έγγραφο, καθώς αναφέρει λεπτομερώς: την κάλυψη που εσείς έχετε (τόσο τις παροχές όσο και τους περιορισμούς) τον τρόπο υποβολής απαίτησης τον τρόπο διαχείρισης του συμβολαίου σας και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχονται από το συμβόλαιό σας. Σε όλο το εγχειρίδιο υπάρχουν ορισμένες λέξεις και φράσεις που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες, ώστε να υποδεικνύεται ότι έχουν ιδιαίτερη ιατρική ή νομική σημασία. Εσείς μπορείτε να βρείτε ένα γλωσσάρι με αυτές τις λέξεις στη σελίδα 61. Επιπλέον, όταν αναφέρουμε τις λέξεις «εσείς» ή «σας» στο κείμενο αυτό, εννοούμε τον κάτοχο του συμβολαίου και οποιαδήποτε μέλη της οικογένειας που τα ονόματά τους αναφέρονται στη δήλωση του κατόχου του συμβολαίου. Όταν βλέπετε «εμείς», «εμάς» ή «μας» αναφερόμαστε στην AXA PPP International. Ανατρέξτε στη σελίδα 61 για την επεξήγηση των λέξεων που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες 5

9 2 Η κάλυψή σας Θα πρέπει να θυμάστε ότι τα συμβόλαιά μας δεν προορίζονται για την κάλυψη όλων των ενδεχομένων. Ως αντάλλαγμα για την καταβολή των ασφαλίστρων, εμείς συμφωνούμε να παρέχουμε την κάλυψη που καθορίζεται από τους όρους του παρόντος συμβολαίου. Ανατρέξτε στον ορισμό του «συμβολαίου» στο γλωσσάρι για λεπτομέρειες σχετικά με τα έγγραφα που απαρτίζουν το συμβόλαιό σας. Περίληψη του Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Το συμβόλαιο Διεθνούς Προγράμματος Υγείας σας παρέχει κάλυψη για την απαραίτητη θεραπεία νέων ιατρικών παθήσεων που εκδηλώνονται μετά τη σύναψη του συμβολαίου σας. Δεν σας καλύπτει για τη θεραπεία ιατρικών παθήσεων που προϋπήρχαν ή των οποίων τα συμπτώματα είχαν εμφανιστεί πριν από τη σύναψη του συμβολαίου. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να έχετε συνάψει συμβόλαιο σε άλλη βάση. Ανατρέξτε στην ενότητα «Υφιστάμενες ιατρικές παθήσεις» για περαιτέρω πληροφορίες. Η κάλυψή σας περιλαμβάνει: νοσοκομειακή περίθαλψη και ημερήσια νοσηλεία και τις σχετικές χρεώσεις των ιατρών χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς νοσηλεία θεραπεία καρκίνου, συμπεριλαμβανομένης της ραδιοθεραπείας και της χημειοθεραπείας αξονική τομογραφία, μαγνητική τομογραφία και τομογραφία με εκπομπή ποζιτρονίων θεραπεία εσωτερικού και ημερήσιου ασθενούς για ψυχιατρική ασθένεια οδοντιατρική φροντίδα θεραπεία εξωτερικός ασθενής για ψυχιατρική ασθένεια χρεώσεις ιατρού για τη νοσηλεία ως εξωτερικός ασθενής, επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, φυσιοθεραπεία και χρεώσεις δευτερεύοντα ιατρού φάρμακα και επίδεσμοι εξωτερικού ασθενούς εμβόλια κάλυψη για φυσιολογική εγκυμοσύνη και τοκετό κάλυψη αποζημίωσης για αναπηρία ταξιδιωτική ασφάλιση. 6 Η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη στο +44 (0)

10 Να θυμάστε: Το συμβόλαιό σας δεν θα σας καλύπτει για: Για θεραπεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, οποιαδήποτε νοσοκομειακή περίθαλψη ή ημερήσια νοσηλεία, αξονική τομογραφία, μαγνητική τομογραφία ή τομογραφία με εκπομπή ποζιτρονίων ή χειρουργική επέμβαση καταρράκτη σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, διαγνωστικό κέντρο ή μονάδα που δεν περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Νοσοκομείων του Ηνωμένου Βασιλείου. Απαιτήσεις, εάν εσείς ταξιδέψατε εκτός της ζώνης κάλυψής σας για να λάβετε θεραπεία ή ταξιδέψατε αψηφώντας τις ιατρικές υποδείξεις. Τις παρακάτω οδοντιατρικές θεραπείες: Εάν δεν έχετε την προσθήκη οδοντιατρικής φροντίδας: έλεγχοι ρουτίνας Εάν δεν έχετε την προσθήκη οδοντιατρικής φροντίδας: καθαρισμός και γυάλισμα αισθητική θεραπεία οδοντιατρική θεραπεία απαραίτητη λόγω παραμέλησης, όπως θεραπεία για ουλίτιδα ή περιοδοντίτιδα. Για περισσότερες πληροφορίες: Σελίδα 39 Σελίδα 44 Σελίδα 25 Αυτοί είναι ορισμένοι μόνο από τους βασικούς περιορισμούς που σχετίζονται με το συμβόλαιό σας. Παρακαλείστε να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες. Σημείωση: Εμείς θα καλύψουμε τις αμοιβές ιατρών, δευτερευόντων ιατρών ή φυσιοθεραπευτών που πληρούν τις προϋποθέσεις μέχρι το σύνηθες ποσό που χρεώνεται από ιατρούς, δευτερεύοντες ιατρούς ή φυσιοθεραπευτές για την εν λόγω θεραπεία, ή εάν η θεραπεία γίνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέχρι το ποσό που έχει δημοσιοποιηθεί στο «Πρόγραμμα Διαδικασιών και Αμοιβών». Ανατρέξτε στις ενότητες «Ποιον πληρώνουμε για θεραπεία» και «Θεραπεία στο Ηνωμένο Βασίλειο» αυτού του εγχειριδίου για πλήρεις λεπτομέρειες. Ανατρέξτε στη σελίδα 61 για την επεξήγηση των λέξεων που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες 7

11 3 Πίνακας παροχών Διεθνούς Προγράμματος Υγείας Ο πίνακας που βρίσκεται στις επόμενες σελίδες περιλαμβάνει τις παροχές που διατίθενται σε εσάς, καθώς και τα χρηματικά όρια του συμβολαίου σας. Οι παροχές αυτές εξηγούνται αναλυτικά σε αυτό το εγχειρίδιο. Εσείς πρέπει να διαβάσετε τους πίνακες σε συνδυασμό με το υπόλοιπο εγχειρίδιό σας. Βεβαιωθείτε ότι εσείς θα επικοινωνήσετε μαζί μας, καλώντας το +44 (0) , πριν από τη θεραπεία, ώστε εμείς να μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το εύρος της κάλυψής σας και τους περιορισμούς που ενδέχεται να ισχύουν. Σημείωση: Θα αξιολογήσουμε την απαίτησή σας με βάση τα όρια που αναφέρονται παρακάτω, χρησιμοποιώντας το ίδιο νόμισμα του συμβολαίου σας, στο οποίο εμείς θα σας τιμολογήσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ενότητα «Οργάνωση θεραπείας και υποβολή απαίτησης». Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Παροχές Επίπεδο παροχών Ολική επιχορήγηση παροχών συμβολαίου. Θα καταβάλουμε το μέγιστο ποσό που φαίνεται για κάθε έτος σε κάθε έναν από εσάς. Το ποσό αυτό δεν εφαρμόζεται στην παροχή διακομιδής και επαναπατρισμού. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ $ Ευρώ Νοσηλεία και τακτικά ιατρεία 1. Χρεώσεις νοσοκομείου: δηλαδή χρεώσεις για νοσοκομειακή περίθαλψη ή ημερήσια νοσηλεία που πραγματοποιούνται από το νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένων χρεώσεων για ψυχιατρική θεραπεία, βασική διαμονή, διαγνωστικές εξετάσεις, αίθουσα χειρουργείου, φυσικοθεραπεία, νοσηλευτική φροντίδα, φάρμακα και επιδέσμους και χειρουργικές συσκευές που χρησιμοποιούνται από τον ιατρό κατά τη διάρκεια της εγχείρησης. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Δεν υπάρχει μέγιστο ποσό έτους στην ολική επιχορήγηση παροχών συμβολαίου όταν λαμβάνεται θεραπεία εντός της περιοχής σας (βλέπε επίσης παροχή 3). Σελίδα 36 και σελίδα 39 8 Η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη στο +44 (0)

12 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Παροχές Επίπεδο παροχών 2. Χρεώσεις χειρουργών, αναισθησιολόγων και ιατρών. Εδώ περιλαμβάνονται ιατρικές επισκέψεις πριν και μετά την εγχείρηση ενώ νοσηλεύεστε ή λαμβάνετε ημερήσια νοσηλεία και εντατική θεραπεία. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Δεν υπάρχει μέγιστο ποσό έτους στην ολική επιχορήγηση παροχών συμβολαίου όταν λαμβάνεται θεραπεία εντός της περιοχής σας (βλέπε επίσης παροχή 3). Σελίδα 37 και σελίδα Επείγουσα θεραπεία στις ΗΠΑ. Αυτό καλύπτει επείγουσα θεραπεία εσωτερικού ασθενούς ή ημερήσια θεραπεία μιας ιατρικής πάθησης που προκύπτει ξαφνικά ενώ βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Σημείωση: η παροχή αυτή είναι διαθέσιμη, εάν εσείς δεν έχετε την αναβάθμιση που περιλαμβάνει τις ΗΠΑ. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Μέχρι θεραπεία 10 εβδομάδων για οποιοδήποτε έτος μέχρι στερλίνες Μέχρι θεραπεία 10 εβδομάδων για οποιοδήποτε έτος μέχρι δολάρια Μέχρι θεραπεία 10 εβδομάδων για οποιοδήποτε έτος μέχρι ευρώ Σελίδα Παροχή σε μετρητά. Αυτή η παροχή καταβάλλεται για κάθε διανυκτέρευση που εσείς λαμβάνετε δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη και μόνον εάν: (i) εσείς εισαχθείτε για νοσοκομειακή περίθαλψη πριν από τα μεσάνυχτα (ii) η θεραπεία που εσείς λαμβάνετε δωρεάν θα πληρούσε τις προϋποθέσεις για καταβολή παροχής στο πλαίσιο αυτού του συμβολαίου. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ 100 στερλίνες για κάθε διανυκτέρευση. 160 δολάρια για κάθε διανυκτέρευση. 125 ευρώ για κάθε διανυκτέρευση. 5. Διαμονή γονέα. Η παροχή αυτή καλύπτει τα έξοδα για τη διαμονή ενός γονέα στο νοσοκομείο με ένα παιδί κάτω των 18 ετών, ενώ το παιδί λαμβάνει ιδιωτική θεραπεία που πληροί τις προϋποθέσεις. Το παιδί θα πρέπει να καλύπτεται από το συμβόλαιο και η παροχή καταβάλλεται από τις παροχές του παιδιού. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Καταβάλλεται πλήρως υπό την προϋπόθεση ότι η θεραπεία γίνεται εντός της περιοχής σας (βλέπε επίσης παροχή 3). Σελίδα 36 Ανατρέξτε στη σελίδα 61 για την επεξήγηση των λέξεων που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες 9

13 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Παροχές Διάγνωση εξωτερικού ασθενούς και παροχή διάγνωσης Επίπεδο παροχών 6. Χειρουργικές επεμβάσεις. Η εταιρεία μας θα καταβάλλει τις χρεώσεις των χειρουργών και των αναισθησιολόγων και τις απαραίτητες χρεώσεις νοσοκομείου. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Δεν περιλαμβάνεται ετήσιο ανώτατο όριο εντός του ορίου παροχών του συμβολαίου σας. Σελίδα Ενεργή θεραπεία για καρκίνο. Συμπεριλαμβάνονται χρεώσεις για ακτινοθεραπεία (χρήση ακτινοβολίας για τη θεραπεία καρκίνου) και χημειοθεραπεία (χρήση φαρμάκων για θεραπεία καρκίνου). Η παροχή αυτή περιλαμβάνει επισκέψεις με τον ειδικό θεράποντα του καρκίνου σας (όπως ένας ογκολόγος, χειρουργός, ακτινολόγος ή αιματολόγος) και διαγνωστικές εξετάσεις που σχετίζονται άμεσα με την ενεργή θεραπεία του καρκίνου σας. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Δεν περιλαμβάνεται ετήσιο ανώτατο όριο εντός του ορίου παροχών του συμβολαίου σας. Σελίδα 32 Οι παρακάτω έξι παροχές (8, 9, 0, 11, 0 και 0) έχουν ένα συνδυασμένο ολικό όριο των: Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ $8.000 Ευρώ Χρεώσεις ιατρού για επισκέψεις η εταιρεία μας θα καταβάλλει χρήματα σύμφωνα με αυτήν την παροχή για όλες τις επισκέψεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με νοσοκομειακή περίθαλψη ή ημερήσια νοσηλεία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: 9. Επισκέψεις και θεραπεία για ψυχιατρική ασθένεια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Σελίδα 37 Σελίδα Διαγνωστικές εξετάσεις (συμπεριλαμβανομένων των διαγνωστικών εξετάσεων που σχετίζεται με νοσοκομειακή περίθαλψη ή ημερήσια νοσηλεία). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Σελίδα Φυσιοθεραπεία (συμπεριλαμβανομένης της φυσιοθεραπείας που σχετίζεται με νοσοκομειακή περίθαλψη ή ημερήσια νοσηλεία). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Σελίδα Η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη στο +44 (0)

14 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Παροχές Επίπεδο παροχών 12. Εμβόλια και η χορήγηση τους από ιατρό ή νοσοκόμο. Μέσα στο όριο που φαίνεται παραπάνω, η παροχή αυτή έχει όριο μέχρι: Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: 300 στερλίνες ανά έτος. 480 δολάρια ανά έτος. 380 ευρώ ανά έτος. Σελίδα Χρεώσεις δευτερεύοντος ιατρού. Μέσα στο όριο που φαίνεται παραπάνω, η παροχή αυτή έχει όριο μέχρι: Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: 300 στερλίνες ανά έτος. 480 δολάρια ανά έτος. 380 ευρώ ανά έτος. Σελίδα Φάρμακα και επίδεσμοι εξωτερικού ασθενούς. Αυτό είναι για χρεώσεις για φάρμακα και επιδέσμους εξωτερικού ασθενούς για θεραπεία που πληροί τις προϋποθέσεις για ιατρική πάθηση, που συνταγογραφήθηκαν για εσάς από ιατρό. Μέχρι: Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ 500 στερλίνες ανά έτος. 800 δολάρια ανά έτος. 635 ευρώ ανά έτος. 15. Αξονική τομογραφία (CT), μαγνητική τομογραφία (MRI) και τομογραφία με εκπομπή ποζιτρονίων (PET). Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Άλλες παροχές Δεν περιλαμβάνεται ετήσιο ανώτατο όριο εντός του ορίου παροχών του συμβολαίου σας. Σελίδα 36 και σελίδα Μεταφορά με ασθενοφόρο. Η παροχή αυτή καλύπτει τα έξοδα για οδική μεταφορά με ασθενοφόρο σε περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης προς ή μεταξύ νοσοκομείων ή όταν ο ιατρός θεωρήσει ότι είναι ιατρικώς απαραίτητο. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Έως 500 στερλίνες κάθε έτος. Έως 800 δολάρια κάθε έτος. Έως 635 ευρώ κάθε έτος. Ανατρέξτε στη σελίδα 61 για την επεξήγηση των λέξεων που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες 11

15 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Παροχές 17. Υπηρεσία διακομιδής ή επαναπατρισμού. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Επίπεδο παροχών Περιλαμβάνεται. Σελίδα Παροχή σε μετρητά για ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία στο πλαίσιο ημερήσιας νοσηλείας ή θεραπείας ως εξωτερικός ασθενής. Αυτή η παροχή καταβάλλεται για ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία στο πλαίσιο ημερήσιας νοσηλείας ή θεραπείας ως εξωτερικός ασθενής στην οποία εσείς υποβάλλεστε δωρεάν για τη θεραπεία καρκίνου και μόνον εφόσον η θεραπεία στην οποία εσείς υποβάλλεστε θα πληρούσε τις προϋποθέσεις για το ωφέλημα ιδιωτικά, στο πλαίσιο αυτού του συμβολαίου. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: 50 στερλίνες την ημέρα, έως στερλίνες ανά έτος. 80 δολάρια την ημέρα, έως δολάρια ανά έτος. 60 ευρώ την ημέρα, έως ευρώ ανά έτος. Σελίδα Οδοντιατρική φροντίδα. Η εταιρεία μας θα καταβάλλει το 50% των εξόδων που προέκυψαν. Το μέγιστο ποσό που εμείς πληρώνουμε σε ένα έτος είναι όπως εμφανίζεται. Στερλίνες 500 Δολάρια ΗΠΑ $800 Ευρώ 635 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Σελίδα Υποστηρίξεις σπονδυλικής στήλης, ορθοπεδικές συσκευές ευθυγράμμισης γονάτου και νάρθηκες aircast. Η παροχή αυτή καλύπτει επίσης τη διεξαγωγή εξωτερικής πρόσθεσης κατά τη διάρκεια της ενεργής θεραπείας σας για καρκίνο. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ $4.000 Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Σελίδα Αγορά περουκών. Η παροχή αυτή είναι για την αγορά περουκών, ενώ λαμβάνετε ενεργή θεραπεία για καρκίνο. Στερλίνες 150 Δολάρια ΗΠΑ $240 Ευρώ 190 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Σελίδα Η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη στο +44 (0)

16 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Παροχές 22. Βλάβη στα δόντια λόγω ατυχήματος. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Επίπεδο παροχών Καταβάλλεται πλήρως έως το ποσό των στερλινών κάθε έτος. Καταβάλλεται πλήρως έως το ποσό των δολαρίων κάθε έτος. Καταβάλλεται πλήρως έως το ποσό των ευρώ κάθε έτος Σελίδα Αιμοκάθαρση. Αυτό είναι για αιμοκάθαρση σε περίπτωση χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας. Έχετε υπόψη ότι η αιμοκάθαρση που απαιτείται κάθε έξι εβδομάδες κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για μεταμόσχευση νεφρού δεν υπόκειται στο όριο αυτό. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Έως στερλίνες κάθε έτος. Έως δολάρια κάθε έτος. Έως ευρώ κάθε έτος. Σελίδα Κατ οίκον νοσηλευτική φροντίδα. Αυτή η παροχή καλύπτει θεραπεία που παρέχεται στο σπίτι ή σε άλλο κλινικώς κατάλληλο χώρο για την χορήγηση χημειοθεραπείας για τη θεραπεία καρκίνου ή αντιβιοτικών για την ενδοφλέβια που διαφορετικά θα απαιτούσε την εισαγωγή σας για νοσοκομειακή περίθαλψη ή ημερήσια νοσηλεία. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ 25. Κάλυψη για τεστ όρασης. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Καταβάλλεται πλήρως μέχρι 28 ημέρες κάθε έτος ενώ βρίσκεστε στην περιοχή σας. Καταβάλλεται πλήρως για ένα τεστ όρασης για κάθε έτος. Σελίδα Οφθαλμιατρική κάλυψη. Η παροχή αυτή είναι μια συνεισφορά για την κάλυψη των εξόδων για τα συνταγογραφημένα γυαλιά και τους φακούς επαφής που απαιτούνται για τη διόρθωση της όρασης. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Έως 100 στερλίνες κάθε έτος. Έως 160 δολάρια κάθε έτος. Έως 125 ευρώ κάθε έτος. Σελίδα 49 Ανατρέξτε στη σελίδα 61 για την επεξήγηση των λέξεων που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες 13

17 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Παροχές 27. Έλεγχος υγείας. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: 28. Κάλυψη αποζημίωσης για αναπηρία. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: 29. Ταξιδιωτική ασφάλιση. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Επίπεδο παροχών Μέχρι 300 στερλίνες συμμετοχή σε έναν έλεγχο υγείας ανά έτος. Μέχρι 480 δολάρια συμμετοχή σε έναν έλεγχο υγείας ανά έτος. Μέχρι 380 ευρώ συμμετοχή σε έναν έλεγχο υγείας ανά έτος. Σελίδα 50 Μέχρι στερλίνες Μέχρι δολάρια Μέχρι ευρώ Περιλαμβάνεται Σελίδα 50 Σελίδα Φυσιολογική εγκυμοσύνη και τοκετός. Επισκέψεις εσωτερικού ή εξωτερικού ασθενούς πριν και μετά τον τοκετό και τοκετός. Η παροχή αυτή δεν καταβάλλεται για έξοδα που προκύπτουν εντός των 10 μηνών από την υπογραφή του συμβολαίου σας αυτού, εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά στη δήλωση συμμετοχής σας. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Έως στερλίνες κάθε έτος. Έως δολάρια κάθε έτος. Έως ευρώ κάθε έτος. Σελίδα Πρόσθετα έξοδα που χρεώνονται για τη θεραπεία ιατρικών παθήσεων όταν προκύπτουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή τον τοκετό. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Παροχές πρέπει να απαιτούνται από τις παροχές που φαίνονται παραπάνω. 14 Η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη στο +44 (0)

18 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Παροχές 32. Παρηγορητική αγωγή Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Επίπεδο παροχών Καταβάλλεται πλήρως μέχρι 30 ημέρες ανά έτος εντός του ορίου παροχών του συμβολαίου σας. Σελίδα 32 Εάν έχετε την προσθήκη οδοντιατρικής φροντίδας, η παροχή «Οδοντιατρική φροντίδα» που εμφανίζεται παραπάνω αντικαθιστάται όπως παρακάτω: Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige προσθήκη οδοντιατρικής φροντίδας Παροχές Άλλες παροχές Επίπεδο παροχών 1. Οδοντιατρική φροντίδα. Η εταιρεία μας θα καταβάλλει το 80% των εξόδων που προέκυψαν. Το μέγιστο ποσό που εμείς πληρώνουμε σε ένα έτος είναι όπως εμφανίζεται. Στερλίνες Δολάρια ΗΠΑ $2.400 Ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, ανατρέξτε: Σελίδα 25 Σημείωση: Εάν έχετε επιλέξει να συμπεριλάβετε προαιρετική ιδία συμμετοχή στο συμβόλαιο σας, το ποσό θα εμφανίζεται στη δήλωση συμμετοχής σας. Η ιδία συμμετοχή εφαρμόζεται σε κάθε άτομο που καλύπτεται από το συμβόλαιο για κάθε έτος του συμβολαίου. Συμμετοχές δεν εφαρμόζονται στις παρακάτω παροχές: Παροχή σε μετρητά Υπηρεσία διακομιδής ή επαναπατρισμού Παροχή σε μετρητά για ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία στο πλαίσιο ημερήσιας νοσηλείας ή θεραπείας ως εξωτερικός ασθενής. Οδοντιατρική φροντίδα Κάλυψη αποζημίωσης για αναπηρία Αγορά περουκών Οφθαλμιατρική κάλυψη. Ανατρέξτε στη σελίδα 61 για την επεξήγηση των λέξεων που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες 15

19 4 Προγραμματισμός θεραπείας και υποβολή απαίτησης Τι πρέπει να γνωρίζω πριν λάβω θεραπεία; Απλά τηλεφωνήστε μας μόλις σας παραπέμψουν σε ιδιωτική θεραπεία. Μπορούμε να κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους ώστε η θεραπεία να πληροί τους όρους πριν προβείτε σε οποιαδήποτε κόστη. Όπου είναι δυνατό, θα αξιολογήσουμε εάν η αίτησή σας πληροί τις προϋποθέσεις από το τηλέφωνο, όμως μπορεί να σας ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες για την ιατρική σας πάθηση ειδικά εάν το συμβόλαιο σας εξαιρεί κάλυψη για θεραπεία προϋπαρχόντων παθήσεων. Διαφορετικά, μπορείτε να εγκρίνετε τη θεραπεία σας εκ των προτέρων μέσω του Διαδικτυακού σας Λογαριασμού Πελάτη στη διεύθυνση: axapppinternational.com/customeronline Μερικές φορές θα χρειαστείτε πληροφορίες από τον ιατρό σας πριν σας εγκρίνουμε την απαίτησή σας. Σημείωση: Για νοσοκομειακή περίθαλψη, ημερήσια νοσηλεία ή για σημαντική νοσηλεία εξωτερικού ασθενούς, εμείς σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν λάβετε τη θεραπεία. Εάν λαμβάνετε θεραπεία σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, εμείς σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν λάβετε τη θεραπεία. Εάν εσείς δεν μπορέσετε να επικοινωνήσετε πριν από την εισαγωγή, πιθανόν η εταιρεία μας να μην μπορέσει να εγγυηθεί τον απευθείας διακανονισμό και, επομένως, πιθανόν να χρειαστεί εσείς να καταβάλετε κάποιο ποσό στο νοσοκομείο ή να εξοφλήσετε πλήρως το λογαριασμό πριν από την αναχώρησή σας από το νοσοκομείο. Εάν χρειαστείτε παραπεμπτικό για ιατρό ή για νοσοκομείο των Η.Π.Α., θα πρέπει εσείς να καλέσετε στο και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Ένας σύμβουλος θα επιβεβαιώσει το δικαίωμά σας λήψης παροχής για την προτεινόμενη θεραπεία και θα σας δώσει λεπτομέρειες για τον τρόπο υποβολής απαίτησης. Εάν δεν μας καλέσετε πριν τη θεραπεία σας, ίσως να μπορέσουμε να πληρώσουμε μόνο το κανονικό ποσοστό για τη θεραπεία που λαμβάνεται. Εάν χρειαστεί να μιλήσετε με την ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας για βοήθεια σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα που αφορά τη συμμετοχή σας, ακολουθήστε τις οδηγίες. Οποιοιδήποτε λογαριασμοί για θεραπεία που λαμβάνονται στις ΗΠΑ πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση AXA Assistance, PO Box , Miami, Florida, 33126, USA. Τι θα συμβεί εάν χρειαστώ επείγουσα θεραπεία; Εάν η θεραπεία χορηγηθεί λόγω έκτακτης ανάγκης, εσείς ίσως δεν θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς μαζί μας εκ των προτέρων. Ωστόσο, ζητήστε από κάποιον να μας τηλεφωνήσει το συντομότερο δυνατόν και, όταν εσείς εισαχθείτε στο νοσοκομείο, φροντίστε να λάβει το νοσοκομείο την κάρτα συμμετοχής σας, έτσι ώστε να επικοινωνήσουν αμέσως μαζί μας. 16 Η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη στο +44 (0)

20 Πώς θα διευθετηθούν οι λογαριασμοί μου για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη; Το δίκτυο των νοσοκομείων περιλαμβάνει κατάλογο με τα νοσοκομεία σε όλον τον κόσμο με τα οποία η AXA PPP International έχει συνάψει συμφωνία απευθείας διακανονισμού. Αυτό σημαίνει ότι, εάν εσείς απαιτείτε νοσοκομειακή περίθαλψη και τη λάβετε σε κάποιο από τα αναφερόμενα νοσοκομεία, τότε εμείς μπορούμε να διευθετήσουμε απευθείας διακανονισμό των λογαριασμών που πληρούν τις προϋποθέσεις με το νοσοκομείο εκ μέρους σας, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου σας και εφόσον έχουμε εγκρίνει τη θεραπεία εκ των προτέρων. Με τον τρόπο αυτό εσείς δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε προκαταβολή κατά την εισαγωγή σας. Οι εγκαταστάσεις που αναφέρονται ενδέχεται να αλλάζουν από καιρό σε καιρό και, επομένως, εσείς θα πρέπει να επικοινωνείτε πάντα μαζί μας πριν κανονίσετε να λάβετε οποιαδήποτε θεραπεία. Εάν το νοσοκομείο στο οποίο εσείς πρόκειται να εισαχθείτε δεν περιλαμβάνεται στο δίκτυο των νοσοκομείων, εμείς ενδέχεται να έχουμε και πάλι τη δυνατότητα να διευθετήσουμε απευθείας τις δαπάνες σας. Στην περίπτωση για λογαριασμών θεραπείας εξωτερικού ασθενούς, τα περισσότερα νοσοκομεία θα ζητήσουν από εσάς να πληρώσετε κατά την προσέλευση και θα σας δώσουν απόδειξη, την οποία θα αποστείλετε στην εταιρεία μας για να σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι οποιεσδήποτε αποδείξεις από λογαριασμούς μας στείλετε είναι πλήρως αναλυτικές και καθορίζουν όλα τα κόστη για τη θεραπεία που λάβατε. Σημειώματα πιστωτικών καρτών ή μη αναλυτικοί λογαριασμοί δεν γίνονται δεκτά/δεκτοί. Πότε μπορείτε να διακανονίσετε το λογαριασμό απευθείας με το νοσοκομείο Πριν ή κατά την εισαγωγή θα πρέπει να δείξετε την κάρτα συμμετοχής και να ζητήσετε από το νοσοκομείο να διευθετήσει απευθείας διακανονισμό με την AXA PPP International. Το νοσοκομείο τότε θα στείλει όλα τα τιμολόγια σε εμάς για να πληρωθούν. Μόλις λάβουμε τους λογαριασμούς, θα προβούμε στην απευθείας πληρωμή με το νοσοκομείο και θα σας στείλουμε μια δήλωση επιβεβαιώνοντας την πληρωμή. Εάν χρειαστείτε συνεχή θεραπεία, παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας αφού θα χρειαστεί να επιβεβαιώσουμε εάν η συνεχής θεραπεία πληροί τους όρους και να σας συμβουλέψουμε για το τι θα συμβεί μετά. Εάν έχετε πληρώσει το λογαριασμό Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να πληρώσετε πλήρως τον λογαριασμό απευθείας. Για να απαιτήσετε πίσω τα έξοδά σας, παρακαλούμε ακολουθείστε την παρακάτω διαδικασία: Πρώτο βήμα Οι απαιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται το συντομότερο δυνατόν και η εταιρεία μας πρέπει να τις λάβει εντός έξι μηνών (εκτός και εάν αυτό δεν είναι εύλογα δυνατόν). Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να αποφύγετε τις καθυστερήσεις, και εσωκλείστε όλα τα πρωτότυπα των αναλυτικών λογαριασμών. Σας συνιστούμε να κρατήσετε ένα αντίγραφο για το αρχείο σας για τουλάχιστον 12 μήνες. Ανατρέξτε στη σελίδα 61 για την επεξήγηση των λέξεων που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες 17

21 Δεύτερο βήμα Τρίτο βήμα Αποστείλετε το συμπληρωμένο έντυπο ιατρικών πληροφοριών μαζί με οποιουσδήποτε αναλυτικούς λογαριασμούς έχετε λάβει στη διεύθυνση: International Customer Service, AXA PPP International, Phillips House, Crescent Road, Tunbridge Wells, Kent, TN1 2PL, United Kingdom. Η απαίτησή σας θα αξιολογηθεί από κάποιον από τους Προσωπικούς Συμβούλους μας και θα καταβληθούν όλες οι πληρωμές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Τέταρτο βήμα Η ΑXA PPP International θα σας στείλει μια δήλωση παροχών απαίτησης επιβεβαιώνοντας το ποσό της παροχής που καταβλήθηκε για κάθε απαίτηση. Διαφορετικά, μπορείτε να παρακολουθείτε την απαίτησή σας μέσω του Διαδικτυακού σας Λογαριασμού Πελάτη στη διεύθυνση axapppinternational.com/customeronline Οι απαιτήσεις για αποζημιώσεις μπορούν να καταβληθούν μέσω κάποιας τοπικής τράπεζας σε διάφορα νομίσματα, χρησιμοποιώντας τις συναλλαγματικές ισοτιμίες που αναφέρονται στον Οδηγό για Παγκόσμια Νομίσματα της εφημερίδας Financial Times σύμφωνα με την ημερομηνία της θεραπείας σας. Σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης, ισχύει η ημερομηνία εισαγωγής. Για την πλήρη λίστα με τα νομίσματα στα οποία εμείς καταβάλουμε πληρωμές, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας axapppinternational.com Ποια στοιχεία πρέπει να καταθέτω όταν υποβάλλω απαίτηση; 4.1 Προτού εμείς εξετάσουμε την απαίτησή σας, εσείς θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι: έχετε λάβει και συμπληρώσει οποιαδήποτε αίτηση που απαιτείται από εμάς ώστε εμείς να έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και νομικές εξουσιοδοτήσεις για να χειριστούμε τις ιατρικές σας πληροφορίες και να αξιολογήσουμε την απαίτησή σας. Θα σας τα ζητήσουμε αυτά το συντομότερο δυνατόν και το αργότερο μέχρι έξι μήνες από την ημερομηνία έναρξης της θεραπείας (εκτός και εάν δεν είναι εύλογο), και εμείς θα λάβουμε τα τιμολόγια για τα έξοδα της θεραπείας, και εσείς θα μας δώσετε εγκαίρως όσες πληροφορίες ζητούμε. Χρειάζεται να καταθέσω περαιτέρω στοιχεία; 4.2 Μπορεί να μην είναι πάντα δυνατή η αξιολόγηση της πληρότητας των προϋποθέσεων της απαίτησης σας μόνο από το έντυπο ιατρικών πληροφοριών. Σε αυτές τις περιπτώσεις εμείς ενδέχεται να ζητήσουμε επιπλέον πληροφορίες και έχετε την ευθύνη να παρέχετε οποιαδήποτε εύλογα πρόσθετα στοιχεία που θα μας επιτρέψουν να αξιολογήσουμε την απαίτησή σας. Να θυμάστε: Προκειμένου να προσδιορίσουμε την καταλληλότητα της απαίτησής σας, η εταιρεία μας μπορεί να ζητήσει να έχει πρόσβαση στα ιατρικά σας αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών παραπεμπτικών. Εάν εσείς αδικαιολόγητα αρνηθείτε να μας παρέχετε πρόσβαση, η εταιρεία μας θα απορρίψει την απαίτησή σας και θα ζητήσει αποζημίωση για τυχόν χρηματικά ποσά που έχει καταβάλει στο παρελθόν σε σχέση με τη συγκεκριμένη ιατρική κατάσταση. 18 Η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη στο +44 (0)

22 4.3 Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις για τις οποίες η εταιρεία μας είναι αβέβαιη για το εάν μια απαίτηση πληροί τις προϋποθέσεις. Η εταιρεία μας με δικές της δαπάνες μπορεί να ζητήσει από έναν ιατρό της επιλογής της να μας συμβουλεύσει σχετικά με τα ιατρικά δεδομένα που σχετίζονται με την απαίτηση σας ή για να σας εξετάσει σε σχέση με την απαίτηση. Για την επιλογή σχετικού ιατρού, εμείς θα λάβουμε υπ όψιν τις προσωπικές περιστάσεις σας. Εσείς πρέπει να συνεργαστείτε με οποιονδήποτε γιατρό της επιλογής μας διαφορετικά η εταιρεία μας δεν θα καταβάλει τα χρήματα για την απαίτησή σας. Τι πρέπει να κάνω εάν τρίτοι είναι υπεύθυνοι για κάποια από τα κόστη των απαιτήσεων μου; 4.4 Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν μπορείτε να εισπράξετε κάποιο μέρος των κοστών απαίτησης από οποιουσδήποτε τρίτους για παράδειγμα εάν έχετε άλλο ασφαλιστικό συμβόλαιο, κάλυψη από κρατικό ασφαλιστικό σύστημα ή νόμιμα δικαιούστε την είσπραξη κοστών από άλλους τρίτους. Θα καταβάλουμε το κατάλληλο μας μερίδιο (βλέπε επίσης 16.2 (δ)). Τι θα πρέπει να κάνω εάν οι παροχές που απαιτώ αφορούν τραυματισμό ή ιατρική πάθηση που προκλήθηκε από άλλον; 4.5 Πρέπει να μας πείτε στο έντυπο ιατρικών πληροφοριών, εάν μπορείτε να απαιτήσετε οποιοδήποτε κόστος από οποιονδήποτε άλλον. Εάν οι παροχές απαιτούνται για θεραπεία που εσείς λάβατε λόγω τραυματισμού ή ιατρικής πάθησης που προκλήθηκε από άλλο πρόσωπο («τρίτος»), εμείς θα καταβάλουμε αποζημίωση για τις παροχές που εσείς μπορείτε να απαιτήσετε σύμφωνα με το συμβόλαιο. Εάν τα ωφελήματα αυτά καλύπτονται από κάποιο άλλο ασφαλιστικό συμβόλαιο, θα καταβάλουμε αποκλειστικά το μέρος των ωφελημάτων που μας αναλογεί. Ωστόσο, όταν καταβάλλουμε τις εν λόγω παροχές, η εταιρεία μας αποκτά το δικαίωμα, τόσο μέσω των όρων του συμβολαίου όσο και από τον νόμο, να αποζημιωθεί με το ποσό των παροχών από το τρίτο μέρος. Σε αυτή την περίπτωση, ισχύουν τα παρακάτω: εσείς πρέπει να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν εάν πιστεύετε ότι ο τραυματισμός ή η ιατρική πάθηση προκλήθηκε από υπαιτιότητα τρίτου ή εάν πιστεύετε ότι ήταν εν αδίκω. Στη συνέχεια, σε περίπτωση που εμείς χρειαστούμε περισσότερες πληροφορίες, θα ενημερώσουμε γραπτώς εσάς ή το τρίτο μέρος, και εσείς θα πρέπει να συμπεριλάβετε όλα τα χρηματικά ποσά που καταβλήθηκαν από εμάς σε σχέση με τον τραυματισμό (συν τον ανάλογο τόκο) στην απαίτησή σας κατά του τρίτου προσώπου (τα «δικά μας έξοδα»), και εσείς (ή οι δικηγόροι σας) θα πρέπει να μας ενημερώνετε πλήρως για την πρόοδο της απαίτησής σας και για οποιαδήποτε ενέργειες κατά του τρίτου μέρους ή οποιαδήποτε θέματα πριν την λήψη μέτρων, και εσείς (ή οι δικηγόροι σας) θα πρέπει να μας ενημερώνετε πλήρως για την έκβαση οποιασδήποτε ενέργειας ή συζητήσεων διακανονισμού (παρέχοντάς μας πρόσβαση σε λεπτομέρειες κάθε τέτοιου διακανονισμού), εάν εσείς ανακτήσετε επιτυχώς τα χρηματικά ποσά από το τρίτο πρόσωπο θα πρέπει να εξοφληθούν άμεσα σε μας εντός 21 ημερών από τη λήψη επί της ακόλουθης βάσης: εάν η απαίτηση κατά του τρίτου μέρους διευθετηθεί πλήρως, θα πρέπει εσείς να καταβάλετε τα δικά μας έξοδα πλήρως, ή εάν εσείς ανακτήσετε κάποιο ποσοστό της απαίτησής σας για βλάβες, εσείς πρέπει να καταβάλετε το ίδιο ποσοστό των εξόδων μας στην εταιρεία μας, ή Ανατρέξτε στη σελίδα 61 για την επεξήγηση των λέξεων που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες 19

23 εάν η απαίτησή σας καταβάλλεται ως γενικός διακανονισμός (όπου τα δικά μας έξοδα δεν εξακριβώνονται ξεχωριστά), εσείς πρέπει να καταβάλετε τα δικά μας έξοδα σε αναλογία ίδια με εκείνη που ισχύει για τον γενικό διακανονισμό που αφορά την πλήρη απαίτηση για ζημίες κατά του τρίτου μέρους. Εάν εσείς δεν μας καταβάλετε αυτά τα χρηματικά ποσά (συν τυχόν τόκους που έχετε ανακτήσει από το τρίτο μέρος), εμείς θα έχουμε το δικαίωμα να λάβουμε αυτά τα ποσά από εσάς και το συμβόλαιό σας μπορεί να ακυρωθεί σύμφωνα με την παράγραφο 16.2 (ε) στην ενότητα «Υποβολή παραπόνων και πληροφορίες περί κανονισμών». Τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα που αναφέρονται στον όρο αυτόν είναι επιπρόσθετα και δεν αντικαθιστούν τα νόμιμα δικαιώματα ή ένδικα μέσα που προβλέπονται από τον νόμο. 20 Η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη στο +44 (0)

24 5 Υφιστάμενες ιατρικές παθήσεις Καλύπτομαι για ιατρικές παθήσεις που προϋπήρχαν της σύναψης συμβολαίου; Καθώς η ιατρική ασφάλιση σχεδιάστηκε αρχικά για να παρέχει κάλυψη για τη θεραπεία των νέων ιατρικών παθήσεων που εκδηλώνονται μετά τη σύναψη του συμβολαίου σας, συνήθως δεν παρέχεται κάλυψη για θεραπεία ιατρικών παθήσεων που προϋπήρχαν της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα ή για ιατρικές παθήσεις που προέκυψαν από ή σχετίζονται με ιατρική πάθηση που προϋπήρχε της σύναψης του συμβολαίου. Σημείωση: Σε ορισμένες περιπτώσεις εσείς ενδέχεται να έχετε συνάψει συμβόλαιο με διαφορετικούς όρους από εκείνους που περιγράφονται παραπάνω και εσείς θα βρείτε τους όρους αυτούς στη δήλωση συμμετοχής που έχετε υπογράψει. Για παράδειγμα, εάν εσείς προέρχεστε από έναν άλλο ασφαλιστή, ενδέχεται εμείς να έχουμε μεταφέρει τους ιατρικούς όρους αναδοχής από το προηγούμενο σας συμβόλαιο για ιατρικές παθήσεις που υπήρχαν πριν τη συμμετοχή σας σε εκείνο το συμβόλαιο. Εσείς ενδέχεται επίσης να έχετε ένα επιπλέον παράρτημα, το οποίο αναφέρει λεπτομερώς τους όρους που εφαρμόζονται. 5.1 Η εταιρεία μας καλύπτει: (α) Θεραπεία ιατρικής πάθησης που προκύπτει μετά τη σύναψη του συμβολαίου σας και για θεραπεία που πληροί τις προϋποθέσεις οποιασδήποτε άλλης ιατρικής πάθησης που περιγράφεται αναλυτικά στην κατάσταση συμμετοχής που υπογράψατε, η οποία περιλαμβάνεται στα ωφελήματα. 5.2 Η εταιρεία μας δεν καλύπτει: (α) Θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης (ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης που προκύπτει από ή σχετίζεται με την εν λόγω ιατρική πάθηση), από την οποία εσείς πάσχατε ήδη κατά τη σύναψη του συμβολαίου σας και για την οποία εσείς θα έπρεπε να μας είχατε ενημερώσει, όταν σας ρωτήσαμε, αλλά εσείς είτε δεν μας ενημερώσατε καθόλου, ή παραλείψατε να μας αναφέρετε όλες τις λεπτομέρειες. Αυτό περιλαμβάνει: οποιαδήποτε(εσδήποτε) τρέχουσα(ες) ή προηγούμενη(ες) ιατρική(ές) πάθηση(εις) ή συμπτώματα, ανεξάρτητα από το εάν παρασχέθηκε θεραπεία ή όχι, και οποιεσδήποτε προηγούμενες ιατρικές παθήσεις που υποτροπιάζουν ή τις οποίες εσείς θα έπρεπε λογικά να γνωρίζετε, ακόμη και αν εσείς δεν είχατε επισκεφθεί ιατρό. (β) Θεραπεία οποιασδήποτε άλλης ιατρικής πάθησης που περιγράφεται λεπτομερώς στη δήλωση συμμετοχής σας, ως εξαιρουμένης για καταβολή ωφελήματος. Ανατρέξτε στη σελίδα 61 για την επεξήγηση των λέξεων που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες 21

25 Πώς θα μάθω για ποιες ιατρικές παθήσεις δεν καλύπτομαι; Εάν εσείς έχετε συμπληρώσει δήλωση ιατρικού ιστορικού, η δήλωση συμμετοχής θα αναφέρει τις ιατρικές παθήσεις που δεν καλύπτει η εταιρεία μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, εάν εσείς έχετε αμφιβολίες για το εύρος της κάλυψής σας. 22 Η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη στο +44 (0)

26 6 Η κάλυψή σας για ορισμένα είδη θεραπείας Με καλύπτει το συμβόλαιό μου για προληπτική θεραπεία; Όχι, αυτό το συμβόλαιο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει κάλυψη για απαραίτητη και ενεργή θεραπεία παθήσεων, ασθενειών ή τραυματισμών. Ως εκ τούτου, η εταιρεία μας δεν καταβάλλει παροχές για προληπτική θεραπεία ή εξετάσεις που αποδεικνύουν εάν υφίσταται κάποια ιατρική πάθηση όταν δεν υπάρχουν εμφανή συμπτώματα. Σημείωση: Η εταιρεία μας δεν καταβάλλει παροχές για γενετικές εξετάσεις, όταν αυτές οι εξετάσεις πραγματοποιούνται για να αποδειχτεί εάν εσείς έχετε γενετική προδιάθεση ή όχι για την εκδήλωση κάποιας ιατρικής πάθησης. Θα καταβάλλουμε τα κόστη του εμβολίου και της χορήγησής του από ιατρό ή νοσοκόμο όπως περιγράφετε λεπτομερώς στο πίνακα παροχών. Επίσης, το συμβόλαιό σας παρέχει κάλυψη για έλεγχο υγείας όπως περιγράφεται στον πίνακα παροχών. Ποιες άλλες θεραπείες δεν καλύπτονται; Επίσης, υπάρχουν διάφορες άλλες θεραπείες (αναφέρονται παρακάτω) τις οποίες δεν καλύπτει το συμβόλαιό σας. Σε αυτές περιλαμβάνονται θεραπείες που ενδέχεται να θεωρηθούν θέμα προσωπικής επιλογής (όπως η αισθητική θεραπεία) και άλλες θεραπείες που εξαιρούνται από την κάλυψη, προκειμένου τα ασφάλιστρα να διατηρούνται σε λογικά επίπεδα. 6.1 Η εταιρεία μας καλύπτει: (α) Διαγνωστικές εξετάσεις, όπως περιγράφεται στον πίνακα παροχών. (β) Παρακολούθηση για ενήλικες, όπως περιγράφεται στον πίνακα παροχών και στη σελίδα 50. (γ) Εμβόλια, συμπεριλαμβανομένου του κόστους του εμβολίου, όταν χορηγούνται από ιατρό ή νοσοκόμο στον επαγγελματικό τους χώρο. (δ) Αρχική αναπλαστική επέμβαση για την αποκατάσταση λειτουργίας ή εμφάνισης μετά από ατύχημα ή έπειτα από επέμβαση για τη θεραπεία ιατρικής πάθησης, υπό την προϋπόθεση ότι σας παρέχουμε συνεχή κάλυψη σύμφωνα με ένα δικό μας συμβόλαιο πριν γίνει το ατύχημα ή το χειρουργείο εμείς συμφωνούμε γραπτώς για το κόστος της θεραπείας πριν εκείνη πραγματοποιηθεί (βλ. επίσης 6.2 (θ)). (ε) Θεραπεία του αστιγματισμού όταν προκαλείται από χειρουργική αντικατάσταση του φακού του οφθαλμού (βλ. επίσης 6.2 (λ)). (στ) Υποστηρίξεις σπονδυλικής στήλης, ορθοπεδικές συσκευές ευθυγράμμισης γονάτου ή νάρθηκες aircast εάν είναι μέρος μιας χειρουργικής διαδικασίας και/ή απαραίτητα για τη θεραπεία της ιατρικής πάθησης που πληροί τις προϋποθέσεις. Ανατρέξτε στη σελίδα 61 για την επεξήγηση των λέξεων που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες 23

27 6.2 Η εταιρεία μας δεν καλύπτει: (α) Θεραπεία που δεν είναι απαραίτητη από ιατρικής απόψεως ή η οποία ενδέχεται να θεωρηθεί θέμα προσωπικής επιλογής. (β) Θεραπεία που προκύπτει από ή προκαλείται άμεσα ή έμμεσα από αυτοπροκληθέντα τραυματισμό ή απόπειρα αυτοκτονίας. (γ) Θεραπεία που προκύπτει ή θεραπεία που συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με κατάχρηση αλκοόλ, ναρκωτικών ή άλλων ουσιών. (δ) Οποιαδήποτε κόστη προέκυψαν ως συνέπεια της θεραπείας που δεν πληροί τις προϋποθέσεις σύμφωνα με το συμβόλαιο σας, συμπεριλαμβανομένων των αυξημένων κοστών θεραπείας. (ε) Εμβολιασμούς, προληπτικές εξετάσεις ρουτίνας ή προληπτικό έλεγχο (εκτός από αυτά που ορίζονται στην ενότητα 6.1 (γ)). (στ) Προληπτική θεραπεία. (ζ) Τις δαπάνες για την αγορά ή τη τοποθέτηση οποιουδήποτε εξωτερικού προσθετικού μέλους ή συσκευής (εκτός και εάν επιτρέπεται από 6.1 (στ)). (η) Χρεώσεις για γενική περιποίηση ποδιών (συμπεριλαμβανομένου αλλά χωρίς να περιορίζεται σε ανάλυση βαδίσματος για την παροχή ορθωτικών) ακόμη και αν διεξάγεται από χειρουργό ποδίατρο. (θ) Αισθητική επέμβαση ή θεραπεία ή οποιαδήποτε θεραπεία που σχετίζεται με (ι) προηγούμενη αισθητική ή αναπλαστική θεραπεία (βλέπε επίσης 6.1 (δ)). Κόστη που προκύπτουν ή σχετίζονται με οποιουδήποτε είδους βαριατρικής χειρουργικής, ανεξαρτήτου του λόγου για τον οποίο χρειάζεται η εγχείριση. Αυτό περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται στην τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου ή δημιουργία γαστρικού μανικιού. (κ) Την αφαίρεση λίπους ή πλεονάζοντος ιστού από οποιοδήποτε μέρος του σώματος, είτε αυτή απαιτείται για ιατρικούς είτε για ψυχολογικούς λόγους (συμπεριλαμβανομένης, αλλά χωρίς να περιορίζεται σε αυτή, της μείωσης του μεγέθους του στήθους). (λ) Οποιαδήποτε άλλη θεραπεία του αστιγματισμού ή άλλων διαθλαστικών σφαλμάτων (βλέπε επίσης 6.1 (ε)). (μ) Οποιαδήποτε θεραπεία για τη διόρθωση της μυωπίας ή της πρεσβυωπίας (εκτός από αυτά που ορίζονται στον πίνακα παροχών). (ν) Θεραπεία που σχετίζεται με μαθησιακές διαταραχές, προβλήματα εκπαίδευσης, προβλήματα συμπεριφοράς, σωματικής ανάπτυξης ή ψυχολογικής ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης ή κατάταξης αυτών των προβλημάτων. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, προβλήματα όπως η δυσλεξία, δυσπραξία, διαταραχή του αυτιστικού φάσματος, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) και προβλήματα ομιλίας και γλώσσας. (ξ) Οποιεσδήποτε δαπάνες με τις οποίες εσείς επιβαρύνεστε για κοινωνικούς ή οικογενειακούς λόγους (όπως τα έξοδα για ταξίδια ή για οικιακή βοηθό) ή για λόγους που δεν σχετίζονται άμεσα με τη θεραπεία. 24 Η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη στο +44 (0)

28 (ο) Οποιαδήποτε κόστη θεραπείας που προέκυψαν ως αποτέλεσμα της ενεργής σας συμμετοχής σε εγκληματική δραστηριότητα. (π) Οποιαδήποτε θεραπεία απαιτείται ως αποτέλεσμα πυρηνικής, βιολογικής ή χημικής μόλυνσης. Σημείωση για λόγους διευκρίνησης: Καλύπτουμε τη θεραπεία που απαιτείται ως αποτέλεσμα τρομοκρατικής ενέργειας, εφόσον η τρομοκρατική ενέργεια δεν συνεπάγεται πυρηνική, βιολογική ή χημική μόλυνση. (ϟ) Οποιαδήποτε θεραπεία απαιτείται ως αποτέλεσμα της ενεργής σας συμμετοχής σε πόλεμο (είτε έχει κηρυχθεί είτε όχι), ενέργειες εχθρού, εισβολή, εμφύλιο πόλεμο, ανταρσία, εξέγερση, επανάσταση, πραξικόπημα, εκρήξεις πολεμικών όπλων ή άλλο γεγονός παρόμοιο με αυτά που αναφέρονται. Αυτό περιλαμβάνει οποιαδήποτε θεραπεία απαιτείται ως αποτέλεσμα έκθεσής σας σε περιττό κίνδυνο, όπως επίσκεψη σε έναν τόπο ταραχών ως ενεργός θεατής ή θεατής. (ρ) Οποιαδήποτε δαπάνες θεραπείας που προέκυψαν ως αποτέλεσμα συμμετοχής σας ή εκγύμνασης σε οποιοδήποτε άθλημα για το οποίο λαμβάνετε μισθό ή χρηματική αποζημίωση, συμπεριλαμβανομένων των υποτροφιών ή χορηγιών (εκτός και εάν λαμβάνετε μόνο τις δαπάνες ταξιδίου). (σ) Θεραπεία τραυματισμών που προκαλούνται από την επαγγελματική συμμετοχή σε αθλήματα ή από άλματα σε κενό, ελεγχόμενες πτώσεις σε γκρεμό, πτήση με αεροσκάφος χωρίς άδεια ή ως μαθητευόμενος, πολεμικές τέχνες, ελεύθερη αναρρίχηση, ορειβασία με ή χωρίς σχοινιά, καταδύσεις σε βάθος μεγαλύτερο από 10 μέτρα, τρέκινγκ σε ύψος μεγαλύτερο από μέτρα, μπάντζι τζάμπινγκ, κατάβαση φαραγγιών, αετό βουνού, αλεξίπτωτο πλαγιάς ή αεροπτερισμό, ρίψεις με αλεξίπτωτο, κατακόρυφη κατάβαση σε σπήλαια, σκι εκτός πίστας ή οποιοδήποτε άλλο χειμερινό άθλημα που εκτελείται εκτός πίστας. Με καλύπτει το συμβόλαιό μου για οδοντιατρική θεραπεία; Υπάρχει περιορισμένη κάλυψη, όπως αναλύεται παρακάτω: 6.3 Η εταιρεία μας καλύπτει: (α) Κόστη που προκύπτουν από οδοντιατρική φροντίδα μέχρι τα όρια που αναφέρονται στον πίνακα παροχών. (β) Θεραπεία που κρίνεται απαραίτητη λόγω τυχαίου τραυματισμού που προκλήθηκε από εξωτερικό χτύπημα στο στόμα, έως τα όρια που αναφέρονται στον πίνακα παροχών όταν ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις: εάν η θεραπεία περιλαμβάνει την αντικατάσταση κορώνας, γέφυρας, επικάλυψης ή οδοντοστοιχίας, εμείς θα καταβάλλουμε μόνο το εύλογο κόστος αντικατάστασης με υλικό αντίστοιχου τύπου ή ποιότητας εάν απαιτούνται εμφυτεύματα από κλινικής απόψεως, εμείς θα καταβάλλουμε μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδα που θα είχαν προκύψει εάν είχε πραγματοποιηθεί εργασία αντικατάστασης της γέφυρας βλάβη στις οδοντοστοιχίες υπό την προϋπόθεση ότι ο ασφαλισμένος τις φορούσε την ώρα του τραυματισμού. Ανατρέξτε στη σελίδα 61 για την επεξήγηση των λέξεων που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες 25

29 6.4 Η εταιρεία μας δεν καλύπτει: (α) Τις παρακάτω οδοντιατρικές θεραπείες: Εάν δεν έχετε την προσθήκη οδοντιατρικής φροντίδας: έλεγχοι ρουτίνας Εάν δεν έχετε την προσθήκη οδοντιατρικής φροντίδας: καθαρισμός και γυάλισμα αισθητική θεραπεία οδοντιατρική θεραπεία απαραίτητη λόγω παραμέλησης (παραμέληση σημαίνει ότι ο ασφαλισμένος δεν επισκέπτεται τον οδοντίατρο μία τουλάχιστον φορά το έτος), όπως θεραπεία ουλίτιδας ή περιοδοντίτιδας. (β) Τα έξοδα της θεραπείας που κατέστη απαραίτητη λόγω τυχαίου τραυματισμού στα δόντια, εάν: ο τραυματισμός προκλήθηκε κατά τη μάσηση ή την πόση, ακόμη και εάν η τροφή ή το ποτό περιείχε ξένο σώμα η βλάβη προκλήθηκε από συνηθισμένη φθορά ο τραυματισμός προκλήθηκε κατά τη συμμετοχή σε αγώνα μποξ ή ράγκμπι (εκτός από το σχολικό ράγκμπι), εκτός εάν το μέλος φορούσε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την προστασία του στόματος ο τραυματισμός προκλήθηκε από οτιδήποτε άλλο εκτός από εξωτερικό χτύπημα στο στόμα η βλάβη προκλήθηκε κατά το βούρτσισμα των δοντιών ή κατά τη διάρκεια άλλης διαδικασίας για τη στοματική υγιεινή η βλάβη δεν γίνει εμφανής εντός επτά ημερών μετά το χτύπημα που προκάλεσε τον τραυματισμό τα έξοδα προκύψουν σε διάστημα 18 μηνών και μεγαλύτερο μετά την ημερομηνία του τραυματισμού που κατέστησε απαραίτητη τη θεραπεία. (γ) Τα τηλεφωνικά έξοδα ή τα έξοδα ταξιδιού που προέκυψαν κατά την αναζήτηση οδοντιατρικής συμβουλής ή θεραπείας. (δ) Βλάβες στις οδοντοστοιχίες, εκτός εάν το μέλος τις φορούσε τη στιγμή του ατυχήματος. Με καλύπτει το συμβόλαιό μου για νέες ή πειραματικές θεραπείες; Το συμβόλαιο σάς καλύπτει μόνο για τις καθιερωμένες ιατρικές θεραπείες. Να θυμάστε: Δεν υπάρχει κάλυψη για οποιαδήποτε θεραπεία ή διαδικασία που δεν είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματική ή βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο. 26 Η ομάδα Προσωπικών Συμβούλων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη στο +44 (0)

30 6.5 Η εταιρεία μας καλύπτει: (α) Χειρουργικές επεμβάσεις που αναφέρονται στο τεχνικό έγγραφο που ονομάζεται «Πρόγραμμα Διαδικασιών και Αμοιβών» και αναφέρει τις χειρουργικές επεμβάσεις για τις οποίες εμείς καταβάλλουμε παροχές. Εμείς θα πληρώσουμε για θεραπεία που δεν αναφέρεται εάν, πριν από την έναρξη της θεραπείας, αποδειχτεί ότι η εν λόγω θεραπεία αναγνωρίζεται ως κατάλληλη από εξουσιοδοτημένο ιατρικό οργανισμό και εμείς έχουμε συμφωνήσει με τον ιατρό και το νοσοκομείο σχετικά με την αμοιβή τους. Εάν εσείς θέλετε αντίγραφο του «Πρόγραμμα Διαδικασιών και Αμοιβών», ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της AXA PPP International: axapppinternational.com (β) Τα εύλογα έξοδα που προκύπτουν για έναν ζωντανό δότη που θέλει να δωρίσει όργανο ή ιστό, υπό την προϋπόθεση ότι: οι επεμβάσεις που θα διεξαχθούν στον δότη και στον λήπτη θα γίνουν ταυτόχρονα και ή ο δότης και ο λήπτης είναι συγγενείς α βαθμού (δηλαδή γονέας, παιδί ή αδελφός/ή) και είτε ο δότης είτε ο λήπτης καλύπτονται από αυτό το συμβόλαιο ή ο δότης και ο λήπτης είναι μέλη της AXA PPP International κατά τον χρόνο διεξαγωγής των επεμβάσεων και ότι και οι δύο ήταν μέλη πριν από τον χρόνο κατά τον οποίο ο λήπτης εκδήλωσε την ιατρική πάθηση που απαιτεί τη μεταμόσχευση (βλ. επίσης 6.6 (γ)). 6.6 Η εταιρεία μας δεν καλύπτει: (α) Τη χρήση φαρμάκων των οποίων η αποτελεσματικότητα δεν έχει αποδειχθεί ή τα οποία βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι αδειοδοτημένες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Φαρμάκων εάν λαμβάνετε θεραπεία στην Ευρώπη, ή τη Διεύθυνση Τροφών και Φαρμάκων των Η.Π.Α (FDA) εάν λαμβάνετε θεραπεία οπουδήποτε αλλού στον κόσμο και να χρησιμοποιούνται με τους όρους της άδειας. (β) Θεραπεία, η οποία δεν έχει καθιερωθεί ως αποτελεσματική ή η οποία είναι πειραματική. Για καθιερωμένη θεραπεία, αυτό σημαίνει ότι οι διαδικασίες και οι πρακτικές έχουν περάσει κατάλληλο έλεγχο και αξιολόγηση, είναι επαρκώς δημοσιευμένες σε ιατρικά περιοδικά για ειδικούς σκοπούς, και πρέπει να θεωρείται αποδεδειγμένα ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία. (γ) Τα έξοδα συλλογής των οργάνων ή του ιστού του δωρητή ή τυχόν σχετικά έξοδα διαχείρισης (όπως, αλλά χωρίς να περιορίζονται σε αυτά, τα έξοδα της αναζήτησης δωρητή). Τοκετός, εγκυμοσύνη και σεξουαλική υγεία Υπάρχει μια παροχή για φυσιολογική εγκυμοσύνη και τοκετό, η οποίο παρουσιάζεται στον πίνακα παροχών σας. Εμείς θα καταβάλουμε τα έξοδα για τις επισκέψεις εσωτερικού ή εξωτερικού ασθενούς σε ιατρό πριν και μετά τον τοκετό και για τη διαδικασία του τοκετού μέχρι έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση, όπως αναφέρεται στον πίνακα παροχών, μέχρι το κανονικό ποσό που χρεώνεται από τον ιατρό για αυτές τις υπηρεσίες. Αυτό είναι πρόσθετο σε σχέση με τις παροχές που διατίθεται για τη θεραπεία ιατρικής πάθησης που εκδηλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και/ή του τοκετού, όπως περιγράφεται παρακάτω. Ανατρέξτε στη σελίδα 61 για την επεξήγηση των λέξεων που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες 27

Prestige Plus Prestige Comprehensive Standard

Prestige Plus Prestige Comprehensive Standard Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Σύνοψη παροχών AXAPPP Ένα απλό γράφημα για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το επίπεδο της κάλυψης που σας ταιριάζει Οι τέσσερις επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε Prestige Plus Prestige

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο μέλους. Prestige Plus Ατομικό Οκτώβριος 2013. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Εγχειρίδιο μέλους. Prestige Plus Ατομικό Οκτώβριος 2013. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Εγχειρίδιο μέλους Prestige Plus Ατομικό Οκτώβριος 2013 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Επικοινωνήστε μαζί μας Παρόλο που είναι πολύ σημαντικό για εσάς να διαβάσετε και να κατανοήσετε το εγχειρίδιο του συμβολαίου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο μέλους. Comprehensive Ατομικό Οκτώβριος 2013. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Εγχειρίδιο μέλους. Comprehensive Ατομικό Οκτώβριος 2013. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Εγχειρίδιο μέλους Comprehensive Ατομικό Οκτώβριος 2013 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Επικοινωνήστε μαζί μας Παρόλο που είναι πολύ σημαντικό για εσάς να διαβάσετε και να κατανοήσετε το εγχειρίδιο του συμβολαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ. (Πατήστε το βελάκι δεξιά για να ξεκινήσετε) Διαβάστε εύκολα και κάντε αναζήτηση στα συμβόλαια των εταιριών που σας ενδιαφέρουν.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ. (Πατήστε το βελάκι δεξιά για να ξεκινήσετε) Διαβάστε εύκολα και κάντε αναζήτηση στα συμβόλαια των εταιριών που σας ενδιαφέρουν. (Πατήστε το βελάκι δεξιά για να ξεκινήσετε) ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Διαβάστε εύκολα και κάντε αναζήτηση στα συμβόλαια των εταιριών που σας ενδιαφέρουν. Οι σύμβουλοι της εταιρίας μας είναι πάντα στην διάθεσή σας

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Προσωπικό. Εγχειρίδιο μέλους Τι πρέπει να γνωρίζετε Οκτώβριος Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Προσωπικό. Εγχειρίδιο μέλους Τι πρέπει να γνωρίζετε Οκτώβριος Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Προσωπικό Εγχειρίδιο μέλους Τι πρέπει να γνωρίζετε Οκτώβριος 2015 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Επικοινωνία Παρόλο που είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Προσωπικό. Εγχειρίδιο μέλους Τι πρέπει να γνωρίζετε Οκτώβριος Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Προσωπικό. Εγχειρίδιο μέλους Τι πρέπει να γνωρίζετε Οκτώβριος Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Προσωπικό Εγχειρίδιο μέλους Τι πρέπει να γνωρίζετε Οκτώβριος 2015 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Επικοινωνία Παρόλο που είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο μέλους. Standard Ατομικό Οκτώβριος 2013. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Εγχειρίδιο μέλους. Standard Ατομικό Οκτώβριος 2013. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Εγχειρίδιο μέλους Standard Ατομικό Οκτώβριος 2013 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Επικοινωνήστε μαζί μας Παρόλο που είναι πολύ σημαντικό για εσάς να διαβάσετε και να κατανοήσετε το εγχειρίδιο του συμβολαίου

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας προσωπικό. Εγχειρίδιο μέλους Τι πρέπει να γνωρίζετε Οκτώβριος Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας προσωπικό. Εγχειρίδιο μέλους Τι πρέπει να γνωρίζετε Οκτώβριος Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας προσωπικό Εγχειρίδιο μέλους Τι πρέπει να γνωρίζετε Οκτώβριος 2015 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Επικοινωνία Παρόλο που είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Plus personal Εγχειρίδιο μέλους Τι πρέπει να γνωρίζετε Οκτώβριος 2015 Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Επικοινωνία Παρόλο που είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ MCS2510 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ : 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ MCS2510 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ : 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ MCS2510 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ : 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ Ζώνη Κάλυψης ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣAΣ ΙΕΘΝΕΣ ΣΧΕ ΙΟ ΥΓΕΙΑΣ MULTICARE Ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

Ωχ.. λάβετε τη θεραπεία που χρειάζεστε, πραγματικά γρήγορα. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας: Ατομικό

Ωχ.. λάβετε τη θεραπεία που χρειάζεστε, πραγματικά γρήγορα. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας: Ατομικό Ωχ.. λάβετε τη θεραπεία που χρειάζεστε, πραγματικά γρήγορα. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας: Ατομικό Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας: Ατομικό Πνευματική γαλήνη Όπου και εάν βρίσκεστε, θα σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ιεθνής ιατρική ασφάλιση Εγχειρίδιο συµµετοχής ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Προσωπική συµµετοχή Comprehensive Τι χρειάζεται να γνωρίζετε Απρίλιος 2010 Επικοινωνήστε µαζί µας Παρόλο που είναι πολύ σηµαντικό για

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ιεθνής ιατρική ασφάλιση Εγχειρίδιο συµµετοχής ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Προσωπική συµµετοχή Standard Τι χρειάζεται να γνωρίζετε Απρίλιος 2010 Επικοινωνήστε µαζί µας Παρόλο που είναι πολύ σηµαντικό για εσάς

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο αυτοπιστοποίησης

Έντυπο αυτοπιστοποίησης Έντυπο αυτοπιστοποίησης Πληροφορίες για τη συμπλήρωση αυτού του εντύπου Συμπληρώστε όλες τις ενότητες αυτού του εντύπου με ΚΦΑΛΑΙΑ. Δυστυχώς, εάν δεν συμπληρώσετε κάποια ενότητα, ενδεχομένως να υπάρξει

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Comprehensive. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Comprehensive. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Comprehensive Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Ατομικό πλάνο Εγχειρίδιο μέλους Απρίλιος 2019 Καλώς ορίσατε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας Απαιτήσεις και ερωτήσεις +44 (0)1892 503 856 Φαξ

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Ατομικό πλάνο Εγχειρίδιο μέλους Απρίλιος 2019 Καλώς ορίσατε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας Απαιτήσεις και ερωτήσεις +44 (0)1892 503 856 Φαξ +44

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Comprehensive. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Comprehensive. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Comprehensive Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Πλάνο ΜΜΕ Εγχειρίδιο μέλους Απρίλιος 2019 Καλώς ορίσατε στο πρόγραμμα Απαιτήσεις και ερωτήσεις +44 (0)1892 503 856 Φαξ +44 (0)1892 508 256

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Call Center Ασφαλιστικών. Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Call Center Ασφαλιστικών. Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για: ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Call Center Ασφαλιστικών Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για: Παρουσία σε Συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα (συμβουλευτείτε & το αρχείο Διαγνωστικά κέντρα) Groupama

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Πλάνο ΜΜΕ Εγχειρίδιο μέλους Απρίλιος 2019 Καλώς ορίσατε στο πρόγραμμα Απαιτήσεις και ερωτήσεις +44 (0)1892 503 856 Φαξ +44 (0)1892 508 256 24

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Standard. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Standard. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Standard Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Πλάνο ΜΜΕ Εγχειρίδιο μέλους Απρίλιος 2019 Καλώς ορίσατε στο πρόγραμμα Απαιτήσεις και ερωτήσεις +44 (0)1892 503 856 Φαξ +44 (0)1892 508 256 24

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Plus. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Plus. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Plus Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Ατομικό πλάνο Εγχειρίδιο μέλους Απρίλιος 2019 Καλώς ορίσατε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας Απαιτήσεις και ερωτήσεις +44 (0)1892 503 856 Φαξ

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Plus. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Plus. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Prestige Plus Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Πλάνο ΜΜΕ Εγχειρίδιο μέλους Απρίλιος 2019 Καλώς ορίσατε στο πρόγραμμα Απαιτήσεις και ερωτήσεις +44 (0)1892 503 856 Φαξ +44 (0)1892 508 256

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία)

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από φυσιολογικά αίτια ή ατύχημα καταβάλλεται στους δικαιούχους το ποσό των: 10.000 (έως 40 ετών), 5.000 (41-50 ετών) και

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Standard. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Standard. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Standard Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Ατομικό πλάνο Εγχειρίδιο μέλους Απρίλιος 2019 Καλώς ορίσατε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας Απαιτήσεις και ερωτήσεις +44 (0)1892 503 856 Φαξ +44

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Foundation. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας

Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Foundation. Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Foundation Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Ατομικό πλάνο Εγχειρίδιο μέλους Απρίλιος 2019 Καλώς ορίσατε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας Απαιτήσεις και ερωτήσεις +44 (0)1892 503 856 Φαξ

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL HEALTH AND HOSPITAL PLAN (IHHP) ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

INTERNATIONAL HEALTH AND HOSPITAL PLAN (IHHP) ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ INTERNATIONAL HEALTH AND HOSPITAL PLAN (IHHP) ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ 2013 IHI BUPA ihi Bupa International Health and Hospital Plan 2011 2 Η διαφορά της ihi Bupa ihi Bupa ο ειδικός

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο ιατρικών πληροφοριών

Έντυπο ιατρικών πληροφοριών Έντυπο ιατρικών πληροφοριών Γραμμή βοήθειας +44 (0) 1892 556274 Διαθεσιμότητα: όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο Βοηθήστε μας να εξετάσουμε την απαίτησή σας γρήγορα γράφοντας καθαρά Το παρόν έντυπο αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛ. ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΑ ΕΕΚΕ-ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΚΛ. ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΑ ΕΕΚΕ-ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛ. ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΑ ΕΕΚΕ-ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ Συνοπτική περιγραφή των καλύψεων του ΤΕΑ ΕΕΚΕ και του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου. ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ TEA-EEKE μέχρι 70 ετών ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦ. Τα ημερήσια έξοδα για

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές).

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές). ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νοσηλεία-Διαγνωστικές εξετάσεις «Family Plus» - «Ότι καλύτερο» Παροχές-Εξετάσεις 1) Απεριόριστες προγραμματισμένες ΙΑΤΡΙΚΕΣ επισκέψεις πανελλαδικά (άνω των 5.000 ιατρών όλων των ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας παροχών UltraCare 2014

Πίνακας παροχών UltraCare 2014 ΕΥΡΩ Πίνακας παροχών 2014 1 Συνολικό όριο προγράμματος 1.1 Θα για εσάς λογικές δαπάνες το συνολικό όριο προγράμματος σε κάθε έτος του προγράμματος, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα

CORIM Ltd. Intermediary induction

CORIM Ltd. Intermediary induction Intermediary induction BUPA International Ιδρύθηκε πριν από 60 χρόνια 10 εκατοµµύρια ασφαλισµένοι 190 χώρες 7.500 συµβεβληµένα νοσοκοµεία σε όλο τον κόσµο Ο µεγαλύτερος διεθνής φορέας ασφάλισης εκπατρισµένων

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση. Ομαδικό Συμβόλαιο πελατών

Παρουσίαση. Ομαδικό Συμβόλαιο πελατών Παρουσίαση Ομαδικό Συμβόλαιο πελατών ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΩΝ Ομαδικό Πελατών ΙNTERAMERICAN & INFOTRUST 3 εναλλακτικά σχέδια Υγείας ετησίως ανανεούμενα Σχέδιο 3 Σχέδιο 2 Σχέδιο 1 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΩΝ - ΣΧΕΔΙΟ 1 Νοσοκομειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!!

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Ελλάδος Κεντρικά Γραφεία Διεύθυνση Ομαδικών Ασφαλίσεων No Αρ. Συμβολαίου Συμβαλλόμενος ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Allianz (fij) Μ'αυτή την Πρόσθετη Πράξη, η

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια!

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! Το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Σχέδιο Υγείας. Βασικές Πληροφορίες και Ασφάλιστρα

Διεθνές Σχέδιο Υγείας. Βασικές Πληροφορίες και Ασφάλιστρα Διεθνές Σχέδιο Υγείας Βασικές Πληροφορίες και Ασφάλιστρα Νοέμβριος 2017 Ασφαλιστής Αντασφαλιστής Διεθνές Σχέδιο Υγείας MultiCare Γιατί θα πρέπει να συνάψετε ιδιωτικό ασφαλιστήριο υγείας? Αν στην ζωή σας

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνιες Ασθένειες. Το όρια κάλυψης για την θεραπεία χρόνιων παθήσεων

Χρόνιες Ασθένειες. Το όρια κάλυψης για την θεραπεία χρόνιων παθήσεων Χρόνιες Ασθένειες Το όρια κάλυψης για την θεραπεία χρόνιων παθήσεων Χρόνιες Ασθένειες Όπως συμβαίνει με κάθε ετησίως ανανεούμενο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, έτσι και το ασφαλιστήριο υγείας είναι σχεδιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωδικός: 06178 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: 0 Άνδρας Health Keeper ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Η καλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο και συμφωνία συμμετοχής. AXA PPP healthcare. Greek_2012_updates_PB38934 Cyprus H-B (4753) 06/01/2012 09:20 Page a1

Εγχειρίδιο και συμφωνία συμμετοχής. AXA PPP healthcare. Greek_2012_updates_PB38934 Cyprus H-B (4753) 06/01/2012 09:20 Page a1 Greek_2012_updates_PB38934 Cyprus H-B (4753) 06/01/2012 09:20 Page a1 Δ ι ε θ ν έ ς Σ χ έ δ ι ο Υ γ ε ί α ς Εγχειρίδιο και συμφωνία συμμετοχής AXA PPP healthcare Greek_2012_updates_PB38934 Cyprus H-B (4753)

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του.

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Ασφάλιστρο Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Το ποσό αυτό μπορεί να καταβάλλεται από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Λ. Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36, 115 26 Αθήνα 210 7454000 ATLANTIKI@ATLANTIKI.GR ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Προστασία οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Department: Διεύθυνση Πωλήσεων Country: Ελλάδα Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Η Ασφάλιση Υγείας σε Επίπεδο Οικογένειας Υπάρχει οικογενειακός προϋπολογισμός. Οικονομίες κλίμακος. Ενιαίες παροχές. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ Ποιοι καλύπτονται Α. Όλοι οι υπάλληλοι της Τράπεζας από την πρώτη ημέρα που αναλαμβάνουν εργασία,

Διαβάστε περισσότερα

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας!

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Medical Safety Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! - Έχετε φανταστεί ένα ολόκληρο μηχανισμό προηγμένων υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης σχεδιασμένο από εσάς και προσαρμοσμένο

Διαβάστε περισσότερα

«Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.. - executive 2017» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε..

«Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.. - executive 2017» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.. «Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.. - executive 2017» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! Το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για

Διαβάστε περισσότερα

Premium Νοσοκομειακό Α'-100% Economy (κωδ )

Premium Νοσοκομειακό Α'-100% Economy (κωδ ) Premium Νοσοκομειακό Α'-100% Economy (κωδ. 30228) Η εταιρία καλύπτει τα αναγνωρισμένα έξοδα Νοσοκομειακής Περίθαλψης, σε συμβεβλημένα ή μη συμβεβλημένα νοσοκομεία στην Ελλάδα 100%, στο εξωτερικό 80% και

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας!

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Νοσοκομειακή Περίθαλψη Το πρόγραμμα σας εξασφαλίζει πλήρη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Personal Freedom. Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Personal Freedom. Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Personal Freedom Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Personal Freedom Νιώστε ασφαλείς από τα απρόοπτα της ζωής! Τα απρόοπτα είναι μέρος της

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωδικός: 06178 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: 60 Γυναίκα Generali Medical Safety ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις / Απαντήσεις*

Ερωτήσεις / Απαντήσεις* Ερωτήσεις / Απαντήσεις* * Οι αναφερόµενες απαντήσεις είναι για κατανόηση των όρων του ασφαλιστηρίου και σε καµία περίπτωση δεν τους υποκαθιστούν Ερώτηση 1 Πως λειτουργεί το ανώτατο όριο της νοσοκομειακής

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Ε.ΜΑΜΑΝΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε Κωδικός: 12039 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΕΛΛΑΣ Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΕΛΛΑΣ 60 Άνδρας Generali Medical

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ Σε περίπτωση προγραμματισμένης ή έκτακτης νοσηλείας Σας συστήνουμε να ανατρέξετε στον Οδηγό Μέλους Κανονισμό Παροχών του Ταμείου μέσω του οποίου θα λάβετε κάθε αναγκαία

Διαβάστε περισσότερα

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016 MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 Βοηθάμε όσους μας εμπιστεύονται να ζουν πιο ήρεμα 10 to Zen Θέλω ένα πρόγραμμα Υγείας Σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές μου και της οικογένειάς μου 24/7 όπου και να βρίσκομαι σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.-

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.- ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΕΥΡΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.- Η κάλυψη του Άρθρου 2 του Προσαρτήµατος (Επέκταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα

H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων

H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων Οι δαπάνες της υγείας αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με τον πληθωρισμό, ανατρέποντας πολλές φορές τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Η κάλυψη των ιατρικών εξόδων

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 24 Απριλίου 2019 «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

Αθήνα, 24 Απριλίου 2019 «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ YΠ AΡΙΘ. 40803 ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2002984 ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ : «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» (Α.Φ.Μ. 0999626549) Σύμφωνα με την από 03/04/2019

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο.

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Μετά από προτροπές πολλών μας μελών για δημιουργία προγράμματος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης μας, είχε

Διαβάστε περισσότερα

- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ.

- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ. υχνές Ερωτήσεις 1) Σι χρειάζεται να κάνω σε περίπτωση νοσηλείας; - Καλώ στο 18189 (επιλ.2) προκειμένου να ενημερωθώ για τα συμβεβλημένα νοσοκομεία. - Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Η παρούσα κάλυψη διέπεται από τους Ορισμούς και Γενικούς Όρους του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου και τους Ορισμούς και Ειδικούς Όρους Συμπληρωματικών Καλύψεων Ατυχήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αγαπητοί Ασφαλισμένοι Οι σελίδες που ακολουθούν περιέχουν περίληψη των όρων του συμβολαίου ομαδικής ασφάλισης που υπέγραψε o Σύλλογός σας με την ΕΘΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε την κάθε στιγμή της ζωής σας

Στηρίζουμε την κάθε στιγμή της ζωής σας Στηρίζουμε την κάθε στιγμή της ζωής σας +40.000 100.000.000 Στοιχεία κατά την 31/12/2018, για ατομικά και ομαδικά συμβόλαια, από την έναρξη των προγραμμάτων υγείας Πρόγραμμα υγείας medica Το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΓΙΑΝΟΥ Κωδικός: 03332 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΡΟΔΑΝΘΗ ΓΑΤΣΟΥ Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: ΡΟΔΑΝΘΗ ΓΑΤΣΟΥ 53 Γυναίκα Generali Medical

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα

H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων

H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων Οι δαπάνες της υγείας αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με τον πληθωρισμό, ανατρέποντας πολλές φορές τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Η κάλυψη των ιατρικών εξόδων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα

H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων

H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων Οι δαπάνες της υγείας αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με τον πληθωρισμό, ανατρέποντας πολλές φορές τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Η κάλυψη των ιατρικών εξόδων

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίες αποζημιώσεων

Διαδικασίες αποζημιώσεων Διαδικασίες αποζημιώσεων 2014 Διαδικασίες αποζημιώσεων Π ριν υποβάλλετε απαίτηση αποζημίωσης, παρακαλούμε διαβάστε τον Οδηγό προγραμμάτων και τον Πίνακα παροχών για να ελέγξετε ότι το πρόγραμμά σας καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT Clinic A Class & Comfort Clinic A Class & Comfort. H υγεία σε πρώτη θέση! Tα προγράµµατα Clinic A Class και Comfort είναι δύο

Διαβάστε περισσότερα

H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων

H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων Οι δαπάνες της υγείας αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με τον πληθωρισμό, ανατρέποντας πολλές φορές τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Η κάλυψη των ιατρικών εξόδων

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές πρόγραμμα υγείας: Εταιρικό Με την υπογραφή της AXA insurance dac

Διεθνές πρόγραμμα υγείας: Εταιρικό Με την υπογραφή της AXA insurance dac Για χρήση μόνο από ασφαλιστικούς πράκτορες Όνομα ασφαλιστικού πράκτορα Κωδικός ασφαλιστικού πράκτορα Διεθνές πρόγραμμα υγείας: Εταιρικό Με την υπογραφή της AXA insurance dac Ομαδικό έντυπο αίτησης 1 Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25

Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25 ΚΑΛΥΨΗ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25 Εγγ. Εισφορά 0,29 Ετήσιο Κόστος 1.701,15 Μηνιαία 147,43 Πρώτη όση 154,77 Στα παραπάνω ασφάλιστρα συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Aetna Summit 2500 Κατάλογος Παροχών του ΣΑΚΣ

Aetna Summit 2500 Κατάλογος Παροχών του ΣΑΚΣ Επισκεφείτε το aetnainternational.com Καλέστε το +44-20-3788-3288 Γράψτε στο EuropeServices@aetna.com Κατάλογος Παροχών του ΣΑΚΣ 2017 EUR Για προγράμματα με έναρξη από την 1η Αυγούστου 2017 και έπειτα

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ Κωδικός: 03626 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: 48 Άνδρας Generali Medical Safety ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εξ-ασφαλίζουμε την Υγεία σας

Εξ-ασφαλίζουμε την Υγεία σας Έκδοση: Απρίλιος 2016 Allianz Ελλάδος Λ. Αθηνών 110, Κτίριο Γ' 104 42 Αθήνα Κέντρο Επικοινωνίας: 210 69 99 999 www.allianz.gr Allianz Ελλάδος Προσωπικές Λύσεις Εξασφαλίζουμε την Υγεία σας Προστατέψτε το

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ Κωδικός: 03272 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ 34 Generali Medical Family

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης από Ασθένεια ή Ατύχημα

Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης από Ασθένεια ή Ατύχημα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Το Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Ασφαλιστηρίου στο οποίο προσαρτάται και ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Ποιο είναι το ανώτατο ποσό και ποσοστό κάλυψης; 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Ποιο είναι το ανώτατο ποσό και ποσοστό κάλυψης; 1 ΟΡΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ «SUPER» {Καλύπτεται η Νοσηλεία του Ασφαλισμένου σε Νοσοκομεία (Ιδιωτικά ή Δημόσια) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πριν από τη νοσηλεία, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα Συνεργαζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης DIAGNOSIS COMPLETE

Όροι Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης DIAGNOSIS COMPLETE Όροι Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης DIAGNOSIS COMPLETE ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ Γενικοί Όροι του Παραρτήματος Το παρόν παράρτημα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του κυρίου

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2013, κατέβαλε 58,1 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 193.500 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ & ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ & ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ Παροχή Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου από οποιαδήποτε αιτία, οι δικαιούχοι δικαιούνται να εισπράξουν το ποσό που ορίζεται από το Συμβόλαιο για την κάλυψη αυτή (28 μηνιαίους μισθούς).

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για υποβολή προσφοράς

Πληροφορίες για υποβολή προσφοράς Οµαδικές Ασφαλίσεις Πληροφορίες για υποβολή προσφοράς Α. Βασικά στοιχεία υποψηφίου πελάτη: Επωνυµία (επιχείρησης / συλλόγου / ένωσης κ.λ.π) ραστηριότητα επιχείρησης Ονοµατεπώνυµο & θέση αρµοδίου ιεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Εν Υγεία ΚΩ. ΕΞ ΕΚ ( ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ )

Εν Υγεία ΚΩ. ΕΞ ΕΚ ( ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ) Εν Υγεία ΚΩ. ΕΞ ΕΚ ( ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ) ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ( ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ) ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΩ ΙΚΟΣ ΕΞ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚ Ιατρικές Συµβουλές Απεριόριστα Απεριόριστα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης. Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης Κιν.

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης. Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης   Κιν. Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης Email: moulakakisg@agency.interamerican.gr Κιν. 6973 773926 Μάϊος 2017 Οικονοµικά στοιχεία INTERAMERICAN Δείκτης Φερεγγυότητας INTERAMERICAN

Διαβάστε περισσότερα

Η 1η direct ασφάλιση ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ 02/2018

Η 1η direct ασφάλιση ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ 02/2018 Η 1η direct ασφάλιση ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ 02/2018 ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ Α.Ε. 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Anytime για την ασφάλιση του παιδιού σας, με την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Παρακαλώ όπως συμπληρώνετε τα πεδία με ευανάγνωστα γράμματα για αποφυγή λαθών. ΜΕΡΟΣ Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ:....

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ {Εδώ περιγράφονται όλα όσα ισχύουν και πρέπει να έχετε υπόψη σας για την ισχύ του Ασφαλιστηρίου σας. Οι όροι αυτοί εφαρμόζονται μαζί με τους Ειδικούς Όρους των καλύψεων του Ασφαλιστηρίου σας}

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα Τμήμα: Εκπαίδευσης Χώρα: Ελλάδα Γιατί το Medical Easy είναι Μοναδικό! Εξαιρετικά Ανταγωνιστικό Ασφάλιστρο. Αναδεικνύει τον ρόλο του Συνεργάτη ως Συμβούλου και όχι ως χειριστή διαδικασιών: Χωρίς ανάμειξή

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2013, κατέβαλε 58,1 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 193.500 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

DEPAKINE/DEPAKINE CHRONO/DEPAKINE CHRONOSPHERE (ΒΑΛΠΡΟΪΚΟ)

DEPAKINE/DEPAKINE CHRONO/DEPAKINE CHRONOSPHERE (ΒΑΛΠΡΟΪΚΟ) DEPAKINE/DEPAKINE CHRONO/DEPAKINE CHRONOSPHERE (ΒΑΛΠΡΟΪΚΟ) ΦυΛΛΑΔιΟ ενημερωσησ ΑσθενΟυσ Το παρόν φυλλάδιο απευθύνεται σε κορίτσια ή γυναίκες που λαμβάνουν οποιοδήποτε φάρμακο περιέχει βαλπροϊκό Περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ»

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» I. Ιατρικές Επισκέψεις ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» 1. Σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων του δικτύου Χωρίς χρέωση του ασφαλισμένου 2. Σε ιατρούς εκτός δικτύου σε περιοχές όπου στο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

MEDIcash: Η Φιλοσοφία του προγράμματος

MEDIcash: Η Φιλοσοφία του προγράμματος MEDIcash: Η Φιλοσοφία του προγράμματος 1. Προσφέρει οικονομική ενίσχυση έναντι του υψηλού κόστους νοσηλείας, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος χρειαστεί να νοσηλευτεί ή να χειρουργηθεί 2. Αποτελεί συμπληρωματική

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2016, κατέβαλε 57,9 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 212.927 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου Αγαπητοί Συνεργάτες,

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου Αγαπητοί Συνεργάτες, Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2015 Αγαπητοί Συνεργάτες, Το τελευταία χρόνια βιώνουμε σημαντικές αλλαγές στον Ασφαλιστικό κλάδο με κύριο χαρακτηριστικό την ένταση του ανταγωνισμού αναφορικά με το κόστος ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Από το 2005, η Οργάνωση μας σε συνεργασία με την Alpha Ασφαλιστική, προσφέρει την ευκαιρία στα μέλη της να συμμετέχουν σε ομαδικό

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας. Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας

Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας. Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας MEDISYSTEM MEDIHOSPITAL Freedom Ιατρικές επισκέψεις

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΓΙΑΝΟΥ Κωδικός: 03332 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΡΟΔΑΝΘΗ ΓΑΤΣΟΥ Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: ΡΟΔΑΝΘΗ ΓΑΤΣΟΥ 53 Γυναίκα Health Keeper ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! Τα νέα δεδομένα στην υγεία Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό ιδιωτικών δαπανών υγείας στην Ευρώπη (41%). Πάνω από 2 εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα