ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)"

Transcript

1 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) Πράξη Ένταξη Νοσοκοµειακών Μονάδων στο εθνικό ακαδηµαϊκό δίκτυο Ε ΕΤ, για την υποστήριξη ερευνητικών και κλινικών δραστηριοτήτων στην ιατρική και τη βιολογία, σε νεφoϋπολογιστικό περιβάλλον (Cloud Computing) Υποέργο Υποέργο 4 «Προµήθεια εξοπλισµού αποθηκευτικού χώρου, υπολογιστικού και δικτυακού εξοπλισµού για την υλοποίηση κέντρου δεδοµένων και υπηρεσιών για τα δηµόσια νοσοκοµεία» ιάρκεια ιαβούλευσης Από 06/04/2015 Έως 20/04/2015 Φορέας (Αναθέτουσα Ε ΕΤ Α.Ε. Αρχή) Όνοµατεπώνυµο Χρυσόστοµος Τζιουβάρας Υπεύθυνου Επικοινωνίας για την Πράξη (όπως αναγράφεται στο εγκεκριµένο Τ Π) Τηλέφωνο tziou@grnet.gr Ηλεκτρονική ιεύθυνση διαβούλευσης (φορέα) Αναφορικά µε τη δηµόσια διαβούλευση του ως άνω υποέργου, συµµετείχαν 2 φορείς ή εταιρείες. Τα σχόλια που ελήφθησαν τηρούνται στο φάκελο της πράξης, και επεξεργάστηκαν από την Ε ΕΤ Α.Ε. Συνηµµένα. 1) Πίνακας Αποτελεσµάτων ηµόσιας ιαβούλευσης

2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Α/Α Scale out σε >20 nodes NAI Η αύξηση των Non Structured data θα είναι καταιγιστική, μέχρι το Θα υπάρχουν τότε δεκάδες φορές περισσότερα δεδομένα από ότι σήμερα, σε όλα τα επίπεδα και παντού. Εφόσον η εν λόγω προδιαγραφή υποστηρίζεται από τουλάχιστον 2 κατασκευαστές θεωρούμε ότι δεν πρέπει ο αριθμός να περιορίζεται σε λιγότερο από 20 nodes/controllers per cluster. Υποστήριξη Block (FCP, ISCSI) και File Protocols. Nα προσφερθεί ένα τουλάχιστο Block πρωτοκολλο NAI Στα clouds εκτιμώνται ιδιαίτερα οι δυνατότητες των multiprotocol συστημάτων, δεδομένου ότι η έννοια του cloud είναι ότι προσθέτω επάνω του services από παντού και για όλα, με πολλά διαφορετικά data και access ways. Υπό αυτήν την έννοια θεωρούμε ότι περιορίζετε πολύ τις δυνατότητες σας με το να μην έχετε και SAN/Block πρωτόκολλα στην προδιαγραφή σας, και να καταλήξετε να προμηθευτείτε ένα typical NAS Only σύστημα που είναι πχ σχεδιασμένο μόνο για High definition Video, ή seismic data κτλ. Τεκμηρίωση ς Δεν απαιτείται η προσθήκη προδιαγραφής αναφορικά με τις δυνατότητες scale out του συστήματος στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου. Οι ανάγκες του συγκεκριμένου έργου καλύπτονται με τη υποστήριξη του πρωτοκόλλου NFS.

3 3. 4. Μέγιστη συνολική ωφέλιμη χωρητικότητα στο υποσύστημα bulk storage με χρήση δίσκων SATA/NL-SAS μέσω αναβάθμισης συστήματος με επιπλέον ελεγκτές. >50ΡΒ Η αύξηση των Non Structured data θα είναι καταιγιστική, μέχρι το Θα υπάρχουν τότε δεκάδες φορές περισσότερα δεδομένα από ότι σήμερα, σε όλα τα επίπεδα και παντού. Θεωρούμε ότι δεν πρέπει η επεκτασιμότητα του Cluster να περιορίζεται σε λιγότερο από 50 PB. Ενσωματωμένη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης ιδίων blocks σε περισσότερα από ένα αρχεία (de-duplication). Σε σχέση με την παραπάνω προτεινόμενη προδιαγραφή, η δημιουργία πολλαπλών αντιγράφων των ιδίων αρχείων είναι ένα από τα μεγάλα challenges που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες που αποθηκεύουν unstructured data. Θεωρούμε την εν λόγω προδιαγραφή υψίστης σημασίας και σπουδαιότητας και θεωρούμε ότι θα πρέπει να είναι υποχρεωτική. Τεκμηρίωση ς Η προδιαγραφή καλύπτει τις ανάγκες του έργου και τις πιθανές αναβαθμίσεις του. Η προδιαγραφή μετατράπηκε σε υποχρεωτική.

4 Διαδικασία deduplication Οn line και όχι post process Η ουσία του Deduplication είναι να γίνεται κατά την εγγραφή των δεδομένων έτσι ώστε να γίνεται διασφάλιση της του saving σε χώρο στο storage. Σε πολύ μεγάλα περιβάλλοντα όπως το δικό σας, είναι μέγιστης σπουδαιότητας να μπορεί το deduplication να γίνεται άμεσα ώστε οι απαιτήσεις σε capacity να μένουν σε επίπεδα ανεκτά και όχι post process που σημαίνει ότι ο pre deduplicated χώρος θα πρέπει να είναι έτσι και αλλιώς διαθέσιμος. Dedupe για αρχεία κάθε μεγέθους μέχρι και 4Κ EΠΙΘΥΜΗΤΟ Κάποιες λύσεις προσφέρουν deduplication μέχρι ένα μέγεθος αρχείου συνήθως 32Κ. Υπάρχουν εφαρμογές και δεδομένα με εκατομμύρια αρχεία τα οποία είναι από 32Κ και κάτω και καταλαμβάνουν τεράστιους χώρους. Για ποιόν λόγο θα πρέπει μια λύση να σας περιορίζει με τέτοιου τύπου προδιαγραφές? Compression Μία ιδιαίτερη τεχνολογία η οποία και λόγω της cloud υποδομής σας, δεν πρέπει κατά την γνώμη μας να λείπει από κανένα DC και cloud storage Τεκμηρίωση ς Η προδιαγραφή τροποποιείται ως εξής: Ενσωματωμένη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης ιδίων blocks σε περισσότερα από ένα αρχεία (de-duplication) χωρίς επίπτωση της απόδοσης και για όλη την ωφέλιμη προσφερόμενη χωρητικότητα. Η προτεινόμενη προδιαγραφή δεν απαιτείται στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής του συγκεκριμένου έργου. Η προτεινόμενη προδιαγραφή δεν απαιτείται στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής του συγκεκριμένου έργου.

5 Μηχανισμός QOS, να εξηγηθεί λεπτομερώς πως λειτουργεί Τεχνολογία ιδιαίτερα απαραίτητη σε περιβάλλοντα cloud, δεν πρέπει κατά την γνώμη μας να λείπει από κανένα DC και cloud storage Χαρακτηριστικά Secure Multi-Tenancy για ΟΛΑ τα πρωτόκολλα και ειδικά για το NFS. Nα αναλυθεί λεπτομερώς NAI Σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις Cloud provisioning τόσο private όσο και Public αλλά και Hybrid, η πλέον απαιτητή τεχνολογία είναι το Secure Multitenancy δεδομένου ότι θα πρέπει να μπορείτε να χωρίζετε τους χρήστες / νοσοκομεία / services σαφώς και διακριτά μεταξύ τους. Είναι απαραίτητο να μπορεί το storage cluster να διαχωριστεί σε πολλαπλά virtual storages και τα services/data να είναι διαχωρισμένα μεταξύ τους με διαφορετικά credentials, security και access levels κτλ Υποστήριξη SVM s (Storage Virtual Machines) EΠΙΘΥΜΗΤΟ Είναι η σχετική προδιαγραφή η οποία συνάδει με την παραπάνω Τεκμηρίωση ς Η προτεινόμενη προδιαγραφή δεν απαιτείται στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής του συγκεκριμένου έργου. Η προτεινόμενη προδιαγραφή δεν απαιτείται στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής του συγκεκριμένου έργου. Η προτεινόμενη προδιαγραφή δεν απαιτείται στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής του συγκεκριμένου έργου.

6 IP table per SVM Πολύ σημαντική προδιαγραφή η δυνατότητα σας να δίνετε πολλαπλά ΙP, ένα ανά πόρτα, SMV, VIC, Service, Νοσοκομείο και ούτω καθ εξής. Integrated λύση με κοινό support και SLA για S/W και H/W EΠΙΘΥΜΗΤΟ Υφίστανται σχετικά αποδεκτής τεχνολογίας λύσεις S/W Only file system. Σε αυτές τις περιπτώσεις το integration με το hardware (servers δίσκοι κτλ) γίνεται με την ευθύνη του integrator και την αποδοχή στα SLA από τον πελάτη/τελικό χρήση. Είναι σαφές ότι αγνώστου απόδοσης integration και μη δοκιμασμένο περιβάλλον / συνδυασμός software και hardware, δύναται να φυλάει πολλές εκπλήξεις και Bugs που να έχουν downtime στην Υπηρεσία που επιθυμεί να δώσει το ΕΔΕΤ. Ως εκ τούτου θεωρούμε ως πολύ βασική προδιαγραφή. Τεκμηρίωση ς Η προτεινόμενη προδιαγραφή δεν απαιτείται στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής του συγκεκριμένου έργου. Προστέθηκε η προδιαγραφή : Αναφορικά με το τμήμα Γ, η παρεχόμενη εγγύηση για το λογισμικό και το υλικό θα παρέχεται από ένα κατασκευαστικό οίκο

7 Αν είναι λύση OPEN File system, να τρέχει σε περιβάλλον LINUX X86 NAI Σε σχέση με την παραπάνω προτεινόμενη προδιαγραφή, με την παρούσα προδιαγραφή, σας συνιστούμε την χρήση τεχνολογίας Χ86 για ενδεχόμενες λύσεις File system. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε για πάντα ότι θα έχετε Open Technology λύσεις και όχι proprietary στο Hardware, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε ανεξαρτησία και ευελιξία σε μελλοντικές επιλογές σας. Πίνακας Συμμόρφωσης Πίνακας Συμμόρφωσης 9: Τμήμα Δ Σύστημα βιβλιοθήκης ταινιών Μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης της πλατφόρμας σε πλήρη έκταση με το μέγιστο αριθμό καμπίνων χωρίς συμπίεση. 50 PB H μέγιστη τεχνολογία της SPECTRALOGIC επιτρέπει στην Library T950 με 8 Frames συνολικά να υποστηρίζει Uncompressed 25PB και Compressed 63PB Πίνακας Συμμόρφωσης Πίνακας Συμμόρφωσης 9: Τμήμα Δ Σύστημα βιβλιοθήκης ταινιών Αίτημα για πρόσθεση προδιαγραφής που την θεωρούμε σημαντική : Δυνατότητα Partitioning της Βιβλιοθήκης Δεδομένης της Χρήσης του Library σε περιβάλλον cloud, θεωρούμε την εν λόγω προδιαγραφή ως ύψιστης σημασίας / σπουδαιότητας Τεκμηρίωση ς Η προτεινόμενη προδιαγραφή στο πλαίσιο αυτού του τμήματος δεν έχει αντίκτυπο και δεν επηρεάζει λειτουργικά ή σε θέματα απόδοσης. Τροποποιείται η προδιαγραφή ως εξής: Μέγιστη χωρητικότητα, χωρίς συμπίεση, αποθήκευσης της πλατφόρμας σε πλήρη έκταση με το μέγιστο αριθμό καμπίνων. 20 PB. Η προδιαγραφή "Δυνατότητα δυναμικής ανακατανομής κασετών μεταξύ των partition. Καλύπτει τις ανάγκες του έργου.

8 (Σελίδα 165): Όπου αναφέρετε «Υψηλή διαθεσιμότητα του Συστήματος Αποθήκευσης πιστοποιημένη από ανεξάρτητη αρχή, >99,999%» λόγω πολυπλοκότητα της λύσης αλλά και υγιούς ανταγωνισμού προτείνουμε να διαφοροποιηθεί σε «Το προσφερόμενο σύστημα θα πρέπει να υποστηρίζει υψηλή διαθεσιμότητα με χαρακτηριστικά εφεδρείας και αντικατάσταση εξαρτημάτων εν λειτουργία» (Σελίδα 166): Όπου αναφέρετε «Αριθμός ελεγκτών που περιλαμβάνεται στο προσφερόμενο σύστημα >=4» λόγω υψηλής ζητούμενης ωφέλιμης χωρητικότητας (800ΤΒ) προτείνουμε να διαφοροποιηθεί σε «Αριθμός ελεγκτών που περιλαμβάνεται στο προσφερόμενο σύστημα >=10» (Σελίδα 166): Όπου αναφέρετε «Επιθυμητός αριθμός ελεγκτών που περιλαμβάνεται στο προσφερόμενο σύστημα >=6» λόγω υψηλής ζητούμενης ωφέλιμης χωρητικότητας (800ΤΒ) προτείνουμε να διαφοροποιηθεί σε «Αριθμός ελεγκτών που περιλαμβάνεται στο προσφερόμενο σύστημα >=12» (Σελίδα 167): Όπου αναφέρετε «Συνολική μνήμη Cache (Read/Write). Να περιγραφεί η διάταξη της μνήμης Cache >=192GB» λόγω υψηλής ζητούμενης ωφέλιμης χωρητικότητας (800ΤΒ), κατανομής των πόρων και υψηλής διαθεσιμότητας προτείνουμε να διαφοροποιηθεί σε «Συνολική μνήμη Cache (Read/Write). Να περιγραφεί η διάταξη της μνήμης Cache.σύστημα >=700GB» Τεκμηρίωση ς Διαγράφηκε η προδιαγραφή Διαγράφεται η επιθυμητή προδιαγραφή και τροποποιείται η ως εξής Αριθμός ελεγκτών που περιλαμβάνεται στο προσφερόμενο σύστημα 6. Η προδιαγραφή διαγράφεται. Οι ανάγκες του συγκεκριμένου έργου καλύπτονται με τη συγκεκριμένη προδιαγραφή.

9 (Σελίδα 179) : Όπου αναφέρετε «Συνολικός αριθμός διεπαφών 10 Gigabit Ethernet για σύνδεση με τους εξυπηρετητές. >=12» λόγω υψηλής ζητούμενης ωφέλιμης χωρητικότητας (800ΤΒ), κατανομής των πόρων και υψηλής διαθεσιμότητας προτείνουμε να διαφοροποιηθεί σε «Συνολικός αριθμός διεπαφών 10 Gigabit Ethernet για σύνδεση με τους εξυπηρετητές. >=20» (Σελίδα 170) : Όπου αναφέρετε «Υποστήριξη επιπέδων RAID με προστασία σε μορφή mirror, και 2 parity (RAID1 και RAID6 ή ανάλογων διατάξεων). (για όλα)» παρακαλώ πολύ διευκρινίστε κατά πόσο RAID6 ή ανάλογων διατάξεων όπου η απρόσκοπτη λειτουργία θα επιτυγχάνεται ακόμα και αν χαθεί ένας ή δύο Ελεγκτής(ές)/Κόμβος(οι) του συστήματος» (Σελίδα 171): Όπου αναφέρετε «Ο συγχρονισμός των δεδομένων να είναι κρυπτογραφημένος,» παρακαλώ πολύ διευκρινίστε εάν η κρυπτογράφηση θα είναι σε επίπεδο δίσκων. Τεκμηρίωση ς Με 12x10=120Gbps καλύπτονται επαρκώς οι ανάγκες των φιλοξενούμενων υπηρεσιών. Τροποποιήθηκε η προδιαγραφή Μηχανισμός προστασίας δεδομένων ώστε να εξασφαλίζεται η ακεραιτότητα και η διαθεσιμότητα των δεδομένων σε περίπτωση βλάβης, ενός ελεγκτή, ενός ελεγκτή και ενός δίσκου σε άλλον ελεγκτή και δύο δίσκων στον ίδιο ελεγκτή. Να τεκμηριωθεί ο συγκεκριμένος μηχανισμός προστασίας καθώς και τυχόν επιπρόσθετοι διαθέσιμοι μηχανισμοί. Τροποποιήθηκε η προδιαγραφή ως εξής: Τα δεδομένα που θα ανταλλάσσονται για τον συγχρονισμό των δύο συστημάτων θα πρέπει να είναι κρυπτογραφημένα. Ο υποψήφιος θα πρέπει να τεκμηριώσει τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται.

10 (Σελίδα 176): παρακαλείσθε όπως μεταβάλετε τον αριθμό των ζητούμενων IOPS σε λαμβάνοντας υπ όψη στην προσφερόμενη λύση τα Meta-Data αποθηκεύονται στους SSD δίσκους με την ίδια ή καλύτερη επίδοση. Επίσης δεδομένου των υψηλών απαιτήσεων και ευχρηστίας της προσφερόμενης λύσης θα μπορούσαν να προστεθούν και κάποιες επιπρόσθετες απαιτήσεις όπως: - Min μέγεθος του File System >= 20PB - NFS connecxons per node(ελεκτή) >= Max υποστηριζόμενοι Ελεκτές/κόμβοι >= 100 Στον Γ.3.6. Πίνακας Συμμόρφωσης 6: Τμήμα Β Εξυπηρετητές VMC και τις απαιτήσεις Ωφέλιμη χωρητικότητα έκαστου δίσκου (GΒ) Τύπος δίσκων Serial ATached SCSI (SAS) Ταχύτητα περιστροφής δίσκων (rpm) προτείνεται η χωρητικότητα έκαστου δίσκου να γίνει 900GB μιας και οι περισσότεροι κατασκευαστές δίσκων έχουν σταθεροποιήσει τα μοντέλα τους σε αυτή τη χωρητικότητα. Οι δίσκοι 1000GB έχουν ταχύτητα περιστροφής δίσκων (rpm)7200. Τεκμηρίωση ς Τροποποιήθηκε η προδιαγραφή ως εξής: Να δοθεί η συνολική απόδοση του προσφερόμενου συστήματος για random write operations, 4k block size για NFS στο υποσύστημα δίσκων υψηλής ταχύτητας (SSD και SAS) Η ΕΔΕΤ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα των παραπάνω μετρήσεων σε εξυπηρετητή/ες και συστοιχία που θα δοθεί από τον υποψήφιο ανάδοχο IOPs Προστέθηκε η προδιαγραφή : Ελάχιστο μέγεθος υποστηριζόμενου File System 4PB και η προδιαγραφή : Ελάχιστες συνολικές συνδέσεις NFS 1000 Η προτεινόμενη αλλαγή ενσωματώθηκε στο τεύχος της προκήρυξης

11 26. Στις απαιτήσεις των Πινάκων Συμμόρφωσης & απαιτούνται 4 θύρες Ethernet 1000Base-T. Παρακαλούμε εξετάσετε την πιθανότητα μείωσης της απαίτησης σε 2 θύρες Ethernet 1000Base-T η οποία θα επιτρέψει τη συμμετοχή σε μεγαλύτερο αριθμό μοντέλων εξυπηρετητών στον διαγωνισμό. Πίνακας Γ.3.8, προδιαγραφή 8.5 «Ελεγκτές/κόμβοι συστήματος (Storage Nodes) Χωρητικότητες» : Τεκμηρίωση ς Η προτεινόμενη αλλαγή ενσωματώθηκε στο τεύχος της προκήρυξης 27. Δεδομένου ότι ζητούνται αναλυτικές προδιαγραφές απόδοσης (παράγραφος 8.16), επειδή ο τρόπος υλοποίησης της τεχνολογίας storage διαφέρει ανάμεσα στους κατασκευαστές, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της σύνθεσης της λύσης προς όφελος του οργανισμού σας, κρίνουμε απαραίτητο την προδιαγραφή μόνο της απαραίτητης συνολικής χωρητικότητας, χωρίς καθορισμό επιμέρους προδιαγραφών για καθένα από τα μέρη (SAS/SSD/NL-SAS). Με τον τρόπο αυτό, παρέχεται η ευχέρεια σε κάθε κατασκευαστή να καθορίσει τη διάταξη και τον καθορισμό της επιμέρους χωρητικότητας, έτσι ώστε να επιτευχθεί τουλάχιστον η απαραίτητη προδιαγραφή απόδοσης I/O. Ο καθορισμός των δομικών στοιχείων του αποθηκευτικού συστήματος είναι απαραίτητος για την ορθή διαστασιολόγηση και αξιολόγηση της προσφερόμενου συστήματος. Με τον τρόπο αυτό, ο οργανισμός σας επωφελείται τα μέγιστα αφού αφενός πληρούνται οι προδιαγραφές χωρητικότητας και απόδοσης, με την πλέον βέλτιστη λύση από καθένα από τους συμμετέχοντες κατασκευαστές.

12 28. Πίνακας Γ.3.8, προδιαγραφή «Να είναι εφικτή η ρύθμιση της ταχύτητας συγχρονισμού (throttling) μεταξύ των δύο συστημάτων πάνω από WAN» : Η συγκεκριμένη προδιαγραφή αποκλείει την εταιρία μας από τη συμμετοχή της, παρακαλούμε να μετατραπεί σε Επιθυμητή. Τεκμηρίωση ς Η προδιαγραφή είναι απαραίτητη δεδομένου του κινδύνου κορεσμού του WAN κατά το συγχρονισμό των δεδομένων. 29. Πίνακας Γ.3.8, προδιαγραφή «Υποστήριξη επιπέδων RAID με προστασία σε μορφή mirror, και 2 parity (RAID1 ΚΑΙ RAID6 ή ανάλογων διατάξεων, (για όλα)» : Είναι απαραίτητη η διόρθωση της προδιαγραφής, ώστε να επιτρέπει τη χρήση προστασίας RAID1 ή RAID6, δεδομένου ότι όπως έχει διατυπωθεί, αποκλείει την εταιρία μας από τη συμμετοχή της. Παρακαλούμε να μετατραπεί σε : RAID1 ή RAID6 ή ανάλογων διατάξεων, Τροποποιήθηκε η προδιαγραφή Μηχανισμός προστασίας δεδομένων ώστε να εξασφαλίζεται η ακεραιτότητα και η διαθεσιμότητα των δεδομένων σε περίπτωση βλάβης, ενός ελεγκτή, ενός ελεγκτή και ενός δίσκου σε άλλον ελεγκτή και δύο δίσκων στον ίδιο ελεγκτή. Να τεκμηριωθεί ο συγκεκριμένος μηχανισμός προστασίας καθώς και τυχόν επιπρόσθετοι διαθέσιμοι μηχανισμοί. Πίνακας Γ.3.8, προδιαγραφή «Μέγιστη συνολική ωφέλιμη χωρητικότητα στο υποσύστημα bulk storage με χρήση δίσκων SATA/NL-SAS μέσω αναβάθμισης συστήματος με επιπλέον ελεγκτές : 25 PB» 30. Η προδιαγραφή αποκλείει την εταιρία μας από τη συμμετοχή της, παρακαλούμε να μετατραπεί σε > 18 PB. Εναλλακτικά, να επιτραπεί η επεκτασιμότητα της χωρητικότητας να μπορεί να γίνει με πολλαπλά συστήματα. Η προτεινόμενη αλλαγή ενσωματώθηκε στο τεύχος της προκήρυξης

13 31. Πίνακας Γ.3.8, προδιαγραφή «Ο συγχρονισμός των δεδομένων να είναι κρυπτογραφημένος». Η προδιαγραφή αποκλείει την εταιρία μας από τη συμμετοχή της, παρακαλούμε να μετατραπεί σε Επιθυμητή. Πίνακας Γ.3.8, προδιαγραφή «Ενσωματωμένη δυνατότητα δημιουργάς πόρων (filesystems, luns) με την λογική του Thin Provisioning» : Τεκμηρίωση ς Τροποποιήθηκε η προδιαγραφή ως εξής: Τα δεδομένα που θα ανταλλάσσονται για τον συγχρονισμό των δύο συστημάτων θα πρέπει να είναι κρυπτογραφημένα. Ο υποψήφιος θα πρέπει να τεκμηριώσει τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται. 32. Η συγκεκριμένη προδιαγραφή αποκλείει την εταιρία μας από τη συμμετοχή της, παρακαλούμε να μετατραπεί σε Επιθυμητή Η προδιαγραφή διαγράφηκε. 33. Πίνακας Γ.3.8, προδιαγραφή «Να δοθεί η συνολική απόδοση του προσφερόμενου συστήματος για random write operations, 4k block size για NFS στο υποσύστημα δίσκων υψηλής ταχύτητας (SSD και SAS) : IOPs» : Συνήθως ο αριθμός read IOPS είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν των write IOPS, δεδομένου ότι ζητείται ο ίδιος αριθμός IOPS σε read operations, προτείνουμε την προδιαγραφή των write IOPS να μετατραπεί σε IOPs προκειμένου να μην επιβαρυνθεί άσκοπα το κόστος της λύσης. Τροποποιήθηκε η προδιαγραφή ως εξής: Να δοθεί η συνολική απόδοση του προσφερόμενου συστήματος για random write operations, 4k block size για NFS στο υποσύστημα δίσκων υψηλής ταχύτητας (SSD και SAS) Η ΕΔΕΤ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα των παραπάνω μετρήσεων σε εξυπηρετητή/ες και συστοιχία που θα δοθεί από τον υποψήφιο ανάδοχο IOPs

14 34. Επιπλέον παρατήρηση για το I/O performance : Σε ένα περιβάλλον NAS, ο συνήθης τρόπος μέτρησης της απόδοσης είναι MB/sec (throughput), κάτι που δεν συναντήθηκε στις προδιαγραφές σας. Προτείνουμε λοιπόν την τοποθέτηση της παρακάτω προδιαγραφής : Συνολική απόδοση (throughput) του συστήματος χωρητικότητας : ΜΒ/sec σε sequential read operations Συνολική απόδοση (throughput) του συστήματος χωρητικότητας : ΜΒ/sec σε sequential write operations Επιπλέον, απαιτείται να είναι επιτρεπτό η προσφερόμενη χωρητικότητα να προσφέρεται από συγκρότημα ενός ή περισσότερων συστημάτων του ίδιου κατασκευαστή σε διάταξη υψηλής διαθεσιμότητας με την κατάλληλη χωρητικότητα se back-end storage systems, δεδομένου ότι αυτό εξάλλου αποτελεί και τη συνήθη πρακτική των περισσότερων κατασκευαστών. Επομένως προτείνουμε η προδιαγραφή του πίνακα Γ3.8 να αναδιατυπωθεί ως εξής: Να προσφερθεί συγκρότημα αποθήκευσης δεδομένων του ίδιου κατασκευαστή για χρήση ως κεντρικό αποθηκευτικό μέσο για την αποθήκευση δεδομένων εικονικών μηχανών (virtual machines) και δεδομένων/αρχείων, παράγωγων απεικονιστικών εξετάσεων. Τεκμηρίωση ς Τροποποιήθηκε η προδιαγραφή ως εξής: Να δοθεί η συνολική απόδοση του προσφερόμενου συστήματος για random write operations, 4k block size για NFS στο υποσύστημα δίσκων υψηλής ταχύτητας (SSD και SAS) Η ΕΔΕΤ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα των παραπάνω μετρήσεων σε εξυπηρετητή/ες και συστοιχία που θα δοθεί από τον υποψήφιο ανάδοχο IOPs

15 Προϋπολογισμός τμήματος Γ: Τεκμηρίωση ς 35. Τέλος, δεδομένου ότι ζητείται να συμπεριληφθεί εγγύηση διάρκειας 5 ετών, είναι απαραίτητο να αναθεωρηθεί ο προϋπολογισμός του έργου τουλάχιστον κατά ευρώ ή εναλλακτικά απαιτείται η ζητούμενη περίοδος εγγύησης να μειωθεί στα 3 έτη. Δεν είναι δυνατή η αύξηση του προϋπολογισμού του υποέργου. Πίνακας Γ.3.9, προδιαγραφή «Θύρες διαχείρισης τύπου gigabit Ethernet 2 interfaces» 36. Η συγκεκριμένη προδιαγραφή αποκλείει την εταιρία μας από τη συμμετοχή της. Δεδομένου ότι για την διαχείριση του συστήματος δεν απαιτείται υψηλή ταχύτητα διαμεταγωγής (διακινούνται μόνο administration commands), παρακαλούμε όπως η προδιαγραφή , διαμορφωθεί ως εξής : «Θύρες διαχείρισης τύπου Ethernet : >= 2» Η προτεινόμενη αλλαγή ενσωματώθηκε στο τεύχος της προκήρυξης.

16 Πίνακας Γ.3.9. Σχετικά με τις προδιαγραφές «Μέγιστος αριθμός library slots που μπορεί να υποστηρίξει η λύση με την προσθήκη του μέγιστου αριθμού υποστηριζόμενων καμπινών 8000» και «Μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης της πλατφόρμας σε πλήρη έκταση με το μέγιστο αριθμό καμπινών χωρίς συμπίεση >= 50PB» Τεκμηρίωση ς 37. Σύμφωνα με την πρώτη προδιαγραφή, η προσφερόμενη βιβλιοθήκη θα πρέπει να διαθέτει συνολικά Cartridge Slots, τα οποία με τη χρήση LTO6 Cartridges, μπορούν να προσφέρουν συνολικά 20 PB συνολική χωρητικότητα χωρίς συμπίεση. Εφόσον η παραπάνω επεκτασιμότητα είναι αποδεκτή (20 PB), προτείνουμε τον εναρμονισμό και της δεύτερης προδιαγραφής (9.1.14) στα ίδια επίπεδα, δηλαδή τα 20 PB (αφού ο περιορισμός των cartridge slots ικανοποιεί τις ανάγκες σας), δεδομένου ότι εξάλλου με τον τρόπο αυτό, επιβαρύνεται σημαντικά το κόστος της λύσης, πέραν από το οριοθετημένο προϋπολογισμό. Κατά συνέπεια, η συγκεκριμένη προδιαγραφή προτείνουμε να διαμορφωθεί ως εξής: Τροποποιείται η προδιαγραφή ως εξής: Μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης της πλατφόρμας σε πλήρη έκταση με το μέγιστο αριθμό καμπίνων χωρίς συμπίεση χωρίς συμπίεση. 20 PB : Μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης της πλατφόρμας σε πλήρη έκταση με το μέγιστο αριθμό καμπινών χωρίς συμπίεση : >= 20PB.

17 Παρακαλούμε διευκρινήστε σε πόσα data centers θα υλοποιηθεί η λύση. Τεκμηρίωση ς Με βάση την παράγραφο Α (σ.24) φαίνεται ότι υπάρχει ένα μόνο data center (αρχικά 20 racks, με δυνατότητα επέκτασης στα 46). Η λίστα του εξοπλισμού στην ενότητα Α υπονοεί μόνο 2 spine switches συνολικά (SPINE-DC1) και 40 leaf-switches συνολικά. Παρ όλα αυτά, υπάρχει ένας πίνακας στη σελίδα 112 ο οποίος αναφέρεται στο SPINE-DC2, με 4 spine switches. Παρακαλούμε διευκρινήστε πόσες πόρτες απαιτούνται στο SPINE Switch. Προτείνουμε, με βάση την επεξήσγηση που ακολουθεί, να ζητούνται αρχικά τουλάχιστον 40 πόρτες στα SPINE Switches με δυνατότητα επέκτασης ως 96. Στον πίνακα της ενότητας Α (σ. 32) ζητούνται 32 πόρτες στο SPINE switch. Αυτή η απαίτηση δεν συνάδει με τον κατάλογο υλικού των 40 leaf switches, καθώς απαιτείται μια πόρτα για κάθε leaf switch. Στην υποενότητα Α , ζητούνται spines με 16 πόρτες και επεκτασιμότητα μέχρι τις 32 ενώ θα έπρεπε να ξεκινούν με 40 και να υπάρχει επεκτασιμότητα για περισσότερες. Στον πίνακα της σελίδας 112 (σημείο 1.2.3) αναφέρεται επεκτασιμότητα ως 96 πόρτες QSF στα spine switches. Παρακαλούμε διευκρινίστε την μέγιστη απόσταση μεταξύ των Interconnects και των Nodes. Π.χ. μικρότερη από 10m, από 10m ως 150m, ή από 150m ως 300m. Η απόσταση επηρεάζει τον τύπο καλωδίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις διασυνδέσεις. NAI Ο εξοπλισμός αφορά σε ένα data center. Εκ παραδρομής γίνεται αναφορά σε SPINE-DC2 στην παράγραφο 1.2 του Πίνακα Γ.3.1 Απαιτούνται 32 θύρες. Κάποια LEAF-T θα χρησιμοποιηθούν σε αυτόνομη λειτουργία όπως αναφέρει ο πίνακας 3 στη σελίδα 131 Σύμφωνα με την παράγραφο Α είναι υποχρέωση του αναδόχου η εγκατάσταση της απαραίτητης καλωδίωσης συμπεριλαμβανομένων και των patchcords. Τα patchcord που συνδέουν τα SPINE με τα LEAF θα έχουν απόσταση μικρότερη των 150m. Αποτελεί συμβατική υποχρέωση του αναδόχου η διαστασιολογήση της απαιτούμενης καλωδίωσης.

18 , σελ. 115/226 Σε συσκευές τύπου LEAF-T, αριθμός προσφερόμενων θυρών 10GBASE-T. 48 Προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στην προτεινόμενη λύση, θα ζητούσαμε να μπορούν οι συμμετέχοντες να υποβάλουν προτάσεις με LEAF-T που να διαθέτει είτε 32 είτε 48x 10GBASE-T θύρες εφόσον αυτή θα είναι μόνο 1U appliance και όχι 2U, όπως επιτρέπει η προδιαγραφή , σελ. 120/226 Αριθμός MAC διευθύνσεων που υποστηρίζονται ταυτόχρονα από το fabric Παρακαλούμε όπως το μέγεθος των MAC διευθύνσεων να επιτρέπεται να προσαρμοστεί στα <= , σελ. 123/226 Οι πόρτες που έχουν προβλεφθεί για την διασύνδεση του fabric (μέσω των NET-LEAVES ή των SPINES) με τρίτα δίκτυα θα πρέπει να ικανοποιούν, πλέον των προδιαγραφών έως 2.2.9, τα εξής [ ] Στα παραπάνω bonds να υποστηρίζονται να υποστηρίζονται λειτουργίες L3 όπως Routing (OSPF/BGP/IS-IS) και L3/L4 firewalling στο hardware Παρακαλούμε όπως για όλες τις παραπάνω προδιαγραφές, να τεθεί "προαιρετική" η υποστήριξη για: " L3/L4 firewalling στο hardware" , σελ. 124/226 Μέγιστος αριθμός εγγραφών δρομολόγησης που μπορεί να διατηρήσει τοfabric (RIB Capacity). 128K v4 και 64K v6 Ανεξάρτητα από το capacity σε επίπεδο fabric, χάριν ευκολότερης τεκμηρίωσης, θα ζητούσαμε τα επιμέρους leaves να έχουν routing capables προσαρμοσένα προς το κάτω, π.χ. >=16Κ v4 και >=8K v6. Τεκμηρίωση ς Σύμφωνα με την παράγραφο και απαιτούνται παραπάνω από 32 θύρας ανά μεταγωγέα ToR LEAF-T. Συνεπώς ο υποψήφιος ανάδοχος θα πρέπει να διπλασιάσει την προσφορά του αναφορικά με τα προσφερόμενα LEAF-T και αντίστοιχα να διπλασιαστούν οι θύρες στους μεταγωγείς SPINE. Κάτι τέτοιο δε μπορεί να υποστηριχθεί από τον προϋπολογισμό του έργου. Η προτεινόμενη μείωση περιορίζει σημαντικά το τεχνικό σχεδιασμό του έργου. Η υποστήριξη Access List, δεν αναφέρεται σε statefull firewall αλλά σε κανόνες stateless. Έγινε διευκρίνηση στην προδιαγραφή. Η προτεινόμενη μείωση περιορίζει σημαντικά το τεχνικό σχεδιασμό του έργου.

19 , 2.5.2, 2.5.3, σελ /226 Καθώς τα RFC revisions συχνά επικαλύπτονται από άλλα συναφή RFC, θα προτείναμε να προστεθεί η διευκρίνιση "ή ανάλογων" σελ. 131/226 Αριθμός MAC διευθύνσεων που υποστηρίζονται ταυτόχρονα από το fabric Παρακαλούμε όπως το μέγεθος των MAC διευθύνσεων να επιτρέπεται να προσαρμοστεί στα <= , , , , σελ 132/ Αριθμός IPv4 unicast routes που μπορεί να υποστηρίξει η συσκευή. 128Κ Αριθμός IPv4 multicast routes που μπορεί να υποστηρίξει η συσκευή. 100Κ Αριθμός IPv6 unicast routes που μπορεί να υποστηρίξει η συσκευή. 64Κ Αριθμός IPv6 multicast routes που μπορεί να υποστηρίξει η συσκευή. 16Κ Θα ζητούσαμε τα επιμέρους leaves να έχουν routing capables προσαρμοσμένα προς το κάτω, π.χ. >=16Κ (για IPv4 tables) και >=8K (για IPv6 tables) αντίστοιχα. Προδιαγραφή , σελ. 134/226 Μέγιστος αριθμός διευθύνσεων MAC που μπορούν να υποστηριχτούν ταυτόχρονα από τον μεταγωγέα Παρακαλούμε όπως το μέγεθος των MAC διευθύνσεων να επιτρέπεται να προσαρμοστεί στα <= Τεκμηρίωση ς Γίνεται αποδεκτή η παρατήρηση Η προτεινόμενη μείωση περιορίζει σημαντικά το τεχνικό σχεδιασμό του έργου. Η προτεινόμενη μείωση περιορίζει σημαντικά το τεχνικό σχεδιασμό του έργου. Η προδιαγραφή τροποποιείται ως εξής: Μέγιστος αριθμός διευθύνσεων MAC που μπορούν να υποστηριχτούν ταυτόχρονα από τον μεταγωγέα

20 , σελ. 155/226 Υποσύστημα Σκληρών Δίσκων Τύπου Α και 7.5, σελ. 156/226 Υποσύστημα Σκληρών Δίσκων Τύπου Β Προκειμένου να εξοικονομηθεί χώρος μέσα στο κέντρο δεδομένων και αντίστοιχα να μειωθεί το κόστος ψύξης, προτείνουμε την αλλαγή του αριθμού των δίσκων στο υποσύστημα Α και Β αντίστοιχα, χωρίς φυσικά να επηρεάζεται η απόδοση και η συνολική χωρητικότητα του κάθε υποσυστήματος. Συνεπώς προτείνουμε τα 1.2ΤΒ raw capacity του υποσυστήματος Α να παραμείνουν σαν σύνολο χωρητικότητας και να δίνεται η δυνατότητα να προσφερθεί αυτή με δίσκους >= 200GB αλλά σε πλήθος >=4 αντί για >=6, και αντίστοιχα τα 48ΤΒ raw capacity του υποσυστήματος Β να παραμείνουν σαν σύνολο χωρητικότητας και να δίνεται η δυνατότητα προσφερθεί αυτή με δίσκους >=4ΤΒ αλλά σε πλήθος >=8 αντί για >= , σελ. 162/226 Πτυσσόμενος βραχίονας διαχείρισης καλωδίων, ώστε να επιτρέπεται η εξαγωγή του εξυπηρετητή για εργασίες συντήρησης χωρίς την αποσύνδεση των καλωδίων τροφοδοσίας και δικτύου (εφόσον αυτό υποστηρίζεται). Δεδομένης της φύσης του έργου, όπου οι κόμβοι λειτουργούν σαν υπολογιστικό νέφος, θεωρούμε την ολιγόλεπτη διακοπή της λειτουργίας ενός Server, ως μη έχουσα σημαντικό αντίκτυπο στην συνολική απόδοση του νέφους, αφού και τα φορτία του μετακινούνται στους υπόλοιπους κόμβους του νέφους, εκ φύσεως. Συνεπώς, ζητάμε την αλλαγή της συγκεκριμένης απαίτησης σε προαιρετική δίδοντας την δυνατότητα στους κατασκευαστές εξοπλισμού για περισσότερες επιλογές στην επιλογή μοντέλων εξυπηρετητών SC. Τεκμηρίωση ς Η προτεινόμενη μείωση περιορίζει σημαντικά το τεχνικό σχεδιασμό του έργου Η προτεινόμενη μείωση περιορίζει σημαντικά το τεχνικό σχεδιασμό του έργου

21 , σελ. 169/226 Παρακαλούμε όπως μας διευκρινίσετε τι ακριβώς εννοείτε με «το άθροισμα της συνολικής ωφέλιμης χωρητικότητας του bulk storage παραμένει μέσα στης προδιαγραφές» σε περίπτωση διάσπασης του συστήματος σε Primary & DR , , σελ. 171/226 & 8.9.6, 8.9.7, σελ. 172/226 Οι παραπάνω προδιαγραφές θα πρέπει να γίνει επιθυμητές (προαιρετικές) για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στον διαγωνισμό , σελ. 172/226 Παρακαλούμε όπως η προδιαγραφή για την υποστήριξη των πρωτοκόλλων NFS v3 και NFS V4 αλλάξει σε «υποστήριξη πρωτοκόλλων NFSv3 ή NFS v4» , σελ. 173/226 Για λόγους μεγαλύτερης ευελιξίας θα επιθυμούσαμε να προστεθεί ενναλακτικά και το λειτουργικό σύστημα Cent OS σε σχέση με το Debian Τεκμηρίωση ς Βάσει των προδιαγραφών & 8.8.6, η ΕΔΕΤ Α.Ε. δύναται να διαχωρίσει το σύστημα σε δύο μέρη και να τα εγκαταστήσει σε δύο διαφορετικά data center για την επίτευξη λειτουργιών disaster recovery. Στην περίπτωση αυτή, το άθροισμα των ωφέλιμων χωρητικοτήτων των δύο συστημάτων θα πρέπει να ικανοποιεί τις προδιαγραφές της παραγράφου 8.5. Η προδιαγραφή τροποποιήθηκε ως εξής: Σε περίπτωση που το σύστημα διασπαστεί σε δύο μέρη για την επίτευξη DR capability, το άθροισμα της συνολικής ωφέλιμης χωρητικότητας των δύο συστημάτων παραμένει μέσα στις προδιαγραφές Η προτεινόμενη μείωση περιορίζει σημαντικά το τεχνικό σχεδιασμό του έργου Η προτεινόμενη μείωση περιορίζει σημαντικά το τεχνικό σχεδιασμό του έργου Το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούμε είναι το Debian Linux

22 9.1.8,.10,.12,.14., 30 σελ. 178/226 & σελ. 180/226 Δεδομένης της δυνατότητας της τεχνολογίας LTO-6 να συμπιέζει τα δεδομένα έως και 2.5:1 με πολύ μεγάλη επιτυχία στις περισσότερες περιπτώσεις και για τα περισσότερα περιβάλλοντα (VM, DB, OS κτλ.) θα προτείναμε την μείωση των προδιαγραφών σε ορισμένα σημεία ως εξής: Τεκμηρίωση ς Μέγιστος αριθμός hot pluggable drives που μπορούν να φιλοξενηθούν στο σύστημα με την μέγιστη επέκταση υλικού και τον μέγιστο αριθμό καμπίνων. >= Αριθμός library slots της προσφερόμενης λύσης. >= Μέγιστος αριθμός library slots που μπορεί να υποστηρίξει η λύση με την προσθήκη του μέγιστου αριθμού υποστηριζόμενων καμπινών. >= Μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης της πλατφόρμας σε πλήρη έκταση με το μέγιστο αριθμό καμπίνων χωρίς συμπίεση. >= Να αναφερθεί o Mean Time Between Failures (MTBF) ώρες λειτουργίας Οι προτεινόμενες αλλαγές μειώνουν δραστικά τις δυνατότητες επέκτασης της βιβλιοθήκης ταινιών, οι οποίες κρίνονται αναγκαίες για την κάλυψη των προσφερόμενων υπηρεσιών. Οι παραπάνω προτάσεις δεν θα μειώσουν δραματικά την δυνατότητα της ΕΔΕΤ ΑΕ για αποθήκευση δεδομένων στο εν λόγω tape library, ενώ θα της δώσουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί μια τεχνολογία που δωρεάν παρέχεται μαζί με την τεχνολογία του LTO-6.

23 , σελ. 178/226 Μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης της πλατφόρμας σε πλήρη έκταση με το μέγιστο αριθμό καμπίνων χωρίς συμπίεση. Σε περίπτωση μη αλλαγής της πρότασης σε 1375, τότε δεδομένου του μέγιστου των 8000 slots και της χωρητικότητας των 2.5ΤΒ ανά tape, κρίνεται αναγκαία η αλλαγή της απαίτησης από >=50ΡΒ σε >=20ΡΒ. Η μη ικανοποίηση μέρους των παραπάνω παρατηρήσεων μπορεί να αποβεί σε αποκλεισμό της εταιρείας μας από την συμμετοχή στον διαγωνισμό. Τεκμηρίωση ς Τροποποιείται η προδιαγραφή ως εξής: Μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης της πλατφόρμας σε πλήρη έκταση με το μέγιστο αριθμό καμπίνων χωρίς συμπίεση χωρίς συμπίεση. 20 PB

24 57. Η εταιρεία μας έχει συγκεκριμένη λύση για την υλοποίηση serverised storage (ή αλλιώς Scale-out ή Hyper-Scale Immortal Storage) με την χρήση OpenStack και Ceph έχοντας αντιμετωπίσει τα bottlenecks του σχεδιασμού και επίσης έχοντας αναπτύξει παραμετροποιήσεις και υλοποιήσεις πρωτοκόλλων κλπ. Για αυτό στα συγκεκριμένα συστήματα παρέχει και την υποστήριξη του Open Λογισμικού. Η υλοποίηση αυτή χρησιμοποιεί για την διασύνδεση μεταξύ των SC κόμβων Infiniband 40Gbps που έχει αποδειχτεί ότι έχει πολλά πλεονεκτήματα απόδοσης και επεκτασιμότητας ειδικά σε υλοποιήσεις Full fat tree. Επειδή η λύση αυτή έχει ξεπεράσει τα στάδια ωρίμανσης και έχει παραμετροποιηθεί για την βέλτιστη λειτουργία χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολικές προδιαγραφές αλλά μόνο τόσες όσες χρειάζονται και με βάση το σκεπτικό ότι έρχεται έτοιμη, άρα το συνολικό deployment του έργου θα επιταχυνθεί ιδιαζόντως, θεωρούμε ότι πρέπει να της δοθεί η ευκαιρία συμμετοχής. 1. Για να μπορέσουμε να προσφέρουμε την υλοποίηση αυτή προτείνουμε να γίνει επίσης αποδεκτή η λύση Infiniband μεταξύ των SC με την αντίστοιχη προαιρετική χρήση infiniband switches. Επίσης επειδή πλέον ξεχωρίζει σαν οντότητα το πλήθος των SC εξυπηρετητών, αλλά και επειδή τα nodes (SC) προσφέρουν load balancing προτείνεται η διαμόρφωση σε διαφορετικά ικριώματα με transparent redundancy. Τεκμηρίωση ς Η προτεινόμενη αλλαγή περιορίζει σημαντικά το τεχνικό σχεδιασμό του έργου.

25 58. Επίσης βασικό χαρακτηριστικό είναι η χρήση συγκεκριμένων τύπων κόμβων (Servers), έναν βασικό, έναν performance και έναν capacity, ούτως ώστε να επιτυγχάνεται (με το load balancing του Ceph) η απαιτούμενη απόδοση. Επειδή πλέον ξεχωρίζει σαν οντότητα το πλήθος των SC εξυπηρετητών, αλλά και επειδή τα nodes (SC) προσφέρουν load balancing προτείνεται η διαμόρφωση σε διαφορετικά ικριώματα με transparent redundancy Για αυτόν τον λόγο ζητάμε 2. Αντί για ύψος κάθε SC <=5U (7.1.4), η μετατροπή σε συνολικά προσφερόμενο ύψος προς τον αριθμό των εξυπηρετητών <=5U 3. Αντί για απαίτηση συγκεκριμένου αριθμού δίσκων ανά εξυπηρετητή, η Συνολική απαίτηση χωρητικότητας ανά τύπο δίσκου (έστω και προαιρετικά). 4. Επίσης να επιτραπεί η χρήση PCIe-SSD 5. Εφόσον θα χρησιμοποιηθεί Infiniband για το Interconnect των SC, χρειάζονται μόνο 2x 10GE και 2x 1GE (6.7.1) για τα host connections. 6. Χρειάζονται και ένας ή δύο management server με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. (χώρος 2U). Να επιτραπεί για την διαχείριση και άλλος τύπος. 7. Εφόσον η υλοποίηση γίνεται με τα βέλτιστα ανά περίπτωση resources, δεν έχουν νόημα οι προδιαγραφές για τους επεξεργαστές άμα συμμετέχει η συγκεκριμένη λύση, άρα να επιτραπεί η σύνθεση με 2x Intel XEON CPU και 128 GB RAΜ. Επίσης σαω χωρητικότητα εκάστου SC, τα 12,6ΤΒ,34,2ΤΒ ή 252,6ΤΒ συνολικής χωρητικότητας. Τεκμηρίωση ς Η προτεινόμενη αλλαγή περιορίζει σημαντικά το τεχνικό σχεδιασμό του έργου. O υπεύθυνος επικοινωνίας για την Πράξη, Χρυσόστοµος Τζιουβάρας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 380180 Πράξη Ψηφιακές Υπηρεσίες Επιτροπής Ανταγωνισµού Υποέργο Ψηφιακές Υπηρεσίες Επιτροπής Ανταγωνισµού ιάρκεια ιαβούλευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) ΠΟΤΕΛΕΣΜΤ ΙΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 296114 Πράξη Προηγµένες υπολογιστικές υπηρεσίες για την ερευνητική και ακαδηµαϊκή κοινότητα Υποέργο «Προµήθεια εξοπλισµού για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS) 372942 Πράξη «Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε Κύριους Τομείς Εκκλησιαστικής Διοίκησης» Υποέργο Διάρκεια Διαβούλευσης Φορέας (Αναθέτουσα Αρχή) Όνοματεπώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. Προκήρυξη Διαγωνισμού για την «Προμήθεια Εξοπλισμού Κόμβου Μηχανικής Μάθησης» https://grnet.gr/2018/02/14/rfp /

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. Προκήρυξη Διαγωνισμού για την «Προμήθεια Εξοπλισμού Κόμβου Μηχανικής Μάθησης» https://grnet.gr/2018/02/14/rfp / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Πράξη Προκήρυξη Διαγωνισμού για την «Προμήθεια Εξοπλισμού Κόμβου Μηχανικής Μάθησης» Διάρκεια Διαβούλευσης 14/02/2018-02/03/2018 Τηλέφωνο 2107474274 e-mail Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Υποέργο 4

Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Υποέργο 4 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS) 304239 Πράξη Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Υποέργο 4 Προμήθεια και Εγκατάσταση εξοπλισμού Διάρκεια Διαβούλευσης Από 23/02/2012

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 05/09/2016 Αριθμός Πρωτ.5994 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5462/03.08.2016 Έχοντας υπόψη: τις διατάξεις του ισχύοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΟΚΑΝΑ) Αβέρωφ 21, Αθήνα 104 33 Τηλ.: 210-8898200 Fax: 210-8253760 Γενική Διεύθυνση Διεύθυνση: Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Αθήνα, 25/10/2016

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένες Υπολογιστικές Υπηρεσίες για την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Προηγμένες Υπολογιστικές Υπηρεσίες για την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Προηγμένες υπηρεσίες μεταδόσεων και τηλεδιασκέψεων Πράξη: Αναθέτουσα Αρχή: Προηγμένες Υπολογιστικές Υπηρεσίες για την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε. ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 346636 Πράξη «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την Στρατηγική Ανάπτυξη της Κοινωνικής Ασφάλισης» Υποέργο 1,2,3 και 4 ιάρκεια ιαβούλευσης

Διαβάστε περισσότερα

Αφαιρέθηκαν οι αναφορές στα RFCs στις προδιαγραφές 7.12, 7.13, 7.14.

Αφαιρέθηκαν οι αναφορές στα RFCs στις προδιαγραφές 7.12, 7.13, 7.14. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΕΘΝΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Προµήθεια εξοπλισµού υλικού και λογισµικού» στα πλαίσια της Πράξης Απλούστευση ιαδικασιών ιοικητικής Υποστήριξης Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Να προσφερθεί ένα ειδικό σύστημα backup to disk για την τήρηση του συνόλου των αντιγράφων ασφαλείας. 1.2 Αριθμός προσφερόμενων μονάδων.

1.1 Να προσφερθεί ένα ειδικό σύστημα backup to disk για την τήρηση του συνόλου των αντιγράφων ασφαλείας. 1.2 Αριθμός προσφερόμενων μονάδων. Πίνακας 1 Ειδικό Σύστημα Backup to Disk με deduplication 1.1 Να προσφερθεί ένα ειδικό σύστημα backup to disk για την τήρηση του συνόλου των αντιγράφων ασφαλείας. 1.2 Αριθμός προσφερόμενων μονάδων. 2 1.3

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 1022/

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 1022/ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 1022/26-01- 2012 Είδος εξοπλισµού Ποσότητα Εξυπηρετητές 2 Σύστηµα Αποθήκευσης 1 ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΠΑ: 27.500,00 Πίνακας Συµµόρφωσης για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 373955 Πράξη Ψηφιακός Διαδραστικός Οδηγός και εφαρμογές για την Προβολή και Ανάδειξη του Πολιτιστικού Περιεχομένου του ΝΠΙΔ

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη ιαδικτυακής Πύλης της Βουλής των Ελλήνων και Κατάρτιση Χρηστών και ιαχειριστών της

Ανάπτυξη ιαδικτυακής Πύλης της Βουλής των Ελλήνων και Κατάρτιση Χρηστών και ιαχειριστών της Απαντήσεις στις ερωτήσεις παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της ηµόσιας ιαβούλευσης από τις ενδιαφερόµενες εταιρείες επί της ιακήρυξης του έργου: Ανάπτυξη ιαδικτυακής Πύλης της Βουλής των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Θ. Μιχαηλίδης Τηλ. : 2310 99 6879 Fax : 2310 996872 e-mail : gramm-syg@ad.auth.gr Κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 3ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΘΕΜΑ: ιαβούλευση προδιαγραφών για την αγορά ποικίλου

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού

Προκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού Γραφείο: Πληροφορίες: Τηλ.: Φαξ: e-mail: Αρ. Φακέλου: Μ.Προμηθειών Ε.Ε. Α.Π.Θ. Βενέτη Εύη 2310-996754 2310-200392 Procur@rc.auth.gr 85041 Θεσσαλονίκη, 18/1/2012 Αρ.Πρωτ.: 4947/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

http://www.gunet.gr/09_02.php

http://www.gunet.gr/09_02.php ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ 157 84 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: (210) 7275611 FAX: (210) 7275601 www.gunet.gr ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Διευκρινήσεις επί της διακήρυξης του ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για το έργο «Προμήθεια Εξοπλισμού για Αναβάθμιση Εφαρμογών Λοιπών Ταμείων».

ΘΕΜΑ : Διευκρινήσεις επί της διακήρυξης του ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για το έργο «Προμήθεια Εξοπλισμού για Αναβάθμιση Εφαρμογών Λοιπών Ταμείων». Λαγουμιτζή 40 Νέος Κόσμος 117 45 Αθήνα info@idika.gr www.idika.gr ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Πληροφορίες: Κολοβού Χριστίνα ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Τηλέφωνο: 213.21.68.156,436

Διαβάστε περισσότερα

NAI NAI. LUNs. NAI. 8TByte. Triple Mirror. cache. - disk drives, - raid controllers,

NAI NAI. LUNs. NAI. 8TByte. Triple Mirror. cache. - disk drives, - raid controllers, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙ ΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ- ΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΥΠΕΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ επί του σχεδίου Διακήρυξης του Διαγωνισμού με τίτλο «Ανάπτυξη αποθήκης δεδομένων (Data Warehouse) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ηλεκτρονικές υπηρεσί προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 311568 Πράξη «Παροχή ψηφιακών υπηρεσιών µέσω της δηµιουργίας ενεργειακά αποδοτικού κέντρου δεδοµένων» Υποέργο «Εξοπλισµός αποθηκευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 17-10-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000269 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Ηράκλειο 05/09/2016 Αριθμός Πρωτ.5995 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5478/03.08.2016 Έχοντας υπόψη: τις διατάξεις του ισχύοντος Οδηγού Χρηματοδότησης

Διαβάστε περισσότερα

Σελ. 2: Επιβεβαιώστε ότι : Ημερομηνία και Χρόνος Αποσφράγισης των Προσφορών είναι η Παρασκευή και ώρα 12:30 (αναγράφει ημέρα ΠΕΜΠΤΗ)

Σελ. 2: Επιβεβαιώστε ότι : Ημερομηνία και Χρόνος Αποσφράγισης των Προσφορών είναι η Παρασκευή και ώρα 12:30 (αναγράφει ημέρα ΠΕΜΠΤΗ) Στις 12/12/2016 κατατέθηκαν τα παρακάτω ερωτήματα σε σχέση με τον Διαγωνισμό "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (HPC-CLUSTER) - Αρ. Πρωτ. 11758" ΕΡΩΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ε Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

Κ Α Λ Ε Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα 22-08-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Αριθ πρωτ: 18274 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η Υ.Π.Ε Μακεδονίας & Θράκης ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Τμήμα Οικονομικού ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : Περιοχή Βασιλάκη

Διαβάστε περισσότερα

Πολυχρονάκη Σεβαστή, Κυδωνίας 29 Τηλ ,

Πολυχρονάκη Σεβαστή, Κυδωνίας 29 Τηλ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 32777 Πράξη Ψηφιακές υπηρεσίες πληροφοριών κυκλοφορίας µητροπολιτικών ήµων Κρήτης Υποέργο Ψηφιακές υπηρεσίες πληροφοριών κυκλοφορίας

Διαβάστε περισσότερα

http://www.elta.gr/el-gr/εταιρία/διαγωνισμοίεσπα/διαβουλεύσεις/αναγγελίες.aspx

http://www.elta.gr/el-gr/εταιρία/διαγωνισμοίεσπα/διαβουλεύσεις/αναγγελίες.aspx ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 423525 Πράξη Νέες Ψηφιακές Υπηρεσίες Υποέργο 4 «Αναβάθµιση συστήµατος κοστολόγησης καθολικής υπηρεσίας & ανάπτυξη συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Q&R 1.(Αριθμός Πρωτοκόλλου 52385)

Q&R 1.(Αριθμός Πρωτοκόλλου 52385) ΘΕΜΑ: Διευκρινίσεις-Απαντήσεις για τον Ανοικτό Διαγωνισμό «Ολοκληρωμένο Σύστημα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων Οίκου Ναύτου e-οίκος Ναύτου» με Αρ Πρωτ. 23906 13/9/2006 Q&R 1.(Αριθμός Πρωτοκόλλου

Διαβάστε περισσότερα

Γ-1-1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 1

Γ-1-1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 1 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ Γ-1-1 ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ «1» στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» στη διακήρυξη Φ.965/56/6551420/Σ.3218 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α4 ΤΜΗΜΑ IV 17 Οκτ 16 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 1 Γενικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 495549 Πράξη ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ επί του σχεδίου Διακήρυξης του Διαγωνισμού με τίτλο «Ανάπτυξη αποθήκης δεδομένων (Data Warehouse) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ηλεκτρονικές υπηρεσί προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Απαντήσεις στις διευκρινιστικές ερωτήσεις για τον Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για το Έργο

ΘΕΜΑ: Απαντήσεις στις διευκρινιστικές ερωτήσεις για τον Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για το Έργο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Τμήμα Ηλεκτρονικής Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε ΑΔΑ: 4Α5ΙΜΞ-7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ANAΡTHTEA ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αθήνα 24-3 - 20 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Πειραιάς, 15 1 2015 Κωδ ΟΠΣ (MIS) 380300 Πράξη Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δράσης Διεύθυνσης Πληροφορικής ΕΛΣΤΑΤ Υποέργο Σύστημα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων Διάρκεια Διαβούλευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ STORAGE AREA NETWORK ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ STORAGE AREA NETWORK ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Τ.Κ. 57013 Κομνηνών 76 - Ωραιόκαστρο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Τ.Π.Ε. ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ STORAGE

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 04 /10/2013 ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. πρωτ. 10430 ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για

Διαβάστε περισσότερα

EΔETA.E. Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας. GRNET S.A. Greek Research & Technology Network

EΔETA.E. Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας. GRNET S.A. Greek Research & Technology Network EΔETA.E. Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας GRNET S.A. Greek Research & Technology Network Αθήνα, 26/02/2019 Αρ. πρωτ. 1993/ΠΤ Διευκρινίσεις στα σχόλια που υποβλήθηκαν κατά τη διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. Βουλή των Ελλήνων. Πίνακας Στοιχείων Συμμετέχοντα. Πίνακας Στοιχείων Έργου. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ και ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. Βουλή των Ελλήνων. Πίνακας Στοιχείων Συμμετέχοντα. Πίνακας Στοιχείων Έργου. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ και ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Ημερομηνία 22/04/2016 Προς Βουλή των Ελλήνων Δ/νση Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Πίνακας Στοιχείων Συμμετέχοντα Επωνυμία: Έδρα: Υπεύθυνος επικοινωνίας Dell S.A. Κηφισιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Θεσσαλονίκη, 24-08-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000222 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού.

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. 1. Στην ενότητα Α1.2.4 (σελ. 20 της διακήρυξης) αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορικά µε τη δηµόσια διαβούλευση της ως άνω πράξης (ή υποέργου) συµµετείχαν έξι [6] εταιρείες.

Αναφορικά µε τη δηµόσια διαβούλευση της ως άνω πράξης (ή υποέργου) συµµετείχαν έξι [6] εταιρείες. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS) 375257 Πράξη Ψηφιακές "Υπηρεσίες Μίας Στάσης" ΥΕΚΑ Υποέργο 1, 2, 3 και 4 ιάρκεια ιαβούλευσης Από: 16/01/2013 Έως: 04/02/2013 Φορέας (Αναθέτουσα Κοινωνία της Πληροφορίας

Διαβάστε περισσότερα

ΘEMA: Υποβολή προσφορών για την προμήθεια Storage

ΘEMA: Υποβολή προσφορών για την προμήθεια Storage Ταμείο ξιοποίης Ιδιως Περιουσίας του Δημοσ.Ε. Koλοκοτρώνη 1 και Σταδ, θήνα, 105 62 θήνα, 17.10.2016.Π. : 27985 ΘEMA: Υποβολή προσφορών για την προμήθεια Storage Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ταμείο

Διαβάστε περισσότερα

Το Backup που αφορά στο mainframe (IBM z9). Η σύνδεση μεταξύ του mainframe και του συστήματος backup θα πρέπει να επιτυγχάνεται μέσω FICON channels.

Το Backup που αφορά στο mainframe (IBM z9). Η σύνδεση μεταξύ του mainframe και του συστήματος backup θα πρέπει να επιτυγχάνεται μέσω FICON channels. Οι σημερινές ανάγκες του Οργανισμού για Backup είναι: Α) Σύστημα IBM (z/os) Το Backup που αφορά στο mainframe (IBM z9). Η σύνδεση μεταξύ του mainframe και του συστήματος backup θα πρέπει να επιτυγχάνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αθήνα 12-05 - 2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 311568 Πράξη «Παροχή ψηφιακών υπηρεσιών µέσω της δηµιουργίας ενεργειακά αποδοτικού κέντρου δεδοµένων» Υποέργο «Εξοπλισµός αποθηκευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Κ. «Αθηνά» - Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης / Ινστιτούτο Πληροφοριακών Συστημάτων

Ε.Κ. «Αθηνά» - Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης / Ινστιτούτο Πληροφοριακών Συστημάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ε.Κ. «Αθηνά» - Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα διπλωματικών εργασιών σε. Συστοιχίες παράλληλης εξυηρέτησης εφαρμογών Διαδικτύου

Θέματα διπλωματικών εργασιών σε. Συστοιχίες παράλληλης εξυηρέτησης εφαρμογών Διαδικτύου Θέματα διπλωματικών εργασιών σε συστοιχίες παράλληλης εξυπηρέτησης εφαρμογών Διαδικτύου Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Τομέας Τεχνολογίας Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε ερωτήσεις

Απαντήσεις σε ερωτήσεις Απαντήσεις σε ερωτήσεις Ερώτηση 1 Στη σελίδα 53 της διακήρυξης αναγράφεται «Μέχρι τώρα οι εφαρμογές των υπηρεσιών ΓΕΜΗ (Μητρώο/ www.businessregistry.gr και Υπηρεσίες Εξωστρέφειας για την εξυπηρέτηση των

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινήσεις. επί των ερωτήσεων για το διεθνή ανοικτό διαγωνισμό του Υποέργου 1

Διευκρινήσεις. επί των ερωτήσεων για το διεθνή ανοικτό διαγωνισμό του Υποέργου 1 Διευκρινήσεις επί των ερωτήσεων για το διεθνή ανοικτό διαγωνισμό του Υποέργου 1 «Ανάπτυξη αποθήκης δεδομένων (Data Warehouse) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ηλεκτρονικές υπηρεσίες προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΠΙΝΑΚΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΠΙΝΑΚΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Γενική Δ/νση: Διαχείρισης & Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας Δ/νση: Προμηθειών Τμήμα: Προμηθειών Γενικού Υλικού Χρήσεως Πληροφορίες: Μ. Νικολούδη Τηλ.: 210-8110762 Fax: 210-8110772 Ταχ. Δ/νση: Απ. Παύλου 12, Μαρούσι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Υ.Ν.Α.Ν.Π. ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Ε2 Το παρόν θα αναρτηθεί σε επεξεργάσιμη μορφή στο www.hcg.gr και στο www.yen.gr Ημερομηνία 11 Μαρτίου 2017 Προς ΥΝΑΝΠ/ ΔΙΠΕΑ 4 ο Πίνακας Στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

http://www.gunet.gr/09_03.php

http://www.gunet.gr/09_03.php ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ 157 84 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: (210) 7275611 FAX: (210) 7275601 www.gunet.gr ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS)

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης

Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης Στη Δημόσια Διαβούλευση του διαγωνισμού με τίτλο: «Εξοπλισμός για επαύξηση επιπέδου ασφάλειας και διαθεσιμότητας φυσικών υποδομών του Υπολογιστικού Κέντρου ΕΚΤ», κωδικό:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 304172 Πράξη Θεματική Ενότητα Α2: Ψηφιακές Υπηρεσίες Υποστήριξης και Εξυπηρέτησης της Ακαδημαϊκής Κοινότητας στο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 304150 Πράξη Θεματική Ενότητα Γ: Δημιουργία Ψηφιακού Παρατηρητηρίου Αποφοίτων Πανεπιστημίου Μακεδονίας & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γενικός Διευθυντής του Ε.Ι.Π.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ε.Ι.Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2015 Αρ. Πρωτ. : 3743 Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ στο πλαίσιο του έργου, «Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού»

Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού» Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού» Α/Α ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ-ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Μέρος Γ., Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Διακήρυξη διεθνούς δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού του υποέργου 6 «Ανάπτυξη Πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Μάθησης προσαρμοσμένη στις Απαιτήσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ» της Πράξης «Εργασία και

Διαβάστε περισσότερα

EΔET A.E. Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας. GRNET S.A. Greek Research & Technology Network

EΔET A.E. Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας. GRNET S.A. Greek Research & Technology Network ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «Ένταξη Νοσοκομειακών Μονάδων στο εθνικό ακαδημαϊκό δίκτυο ΕΔΕΤ για την υποστήριξη ερευνητικών και κλινικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 304213 Πράξη Υπηρεσίες Ψηφιακής Βιβλιοθήκης Ανοιχτής Πρόσβασης ιεθνούς Πανεπιστηµίου Ελλάδος ( Ι.ΠΑ.Ε.) Υποέργο ηµιουργία &

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS) 482352 Πράξη Τηλεματικές υπηρεσίες διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού Διάρκεια Διαβούλευσης Από:9/7/2014 Έως:21/7/2014 Φορέας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΙΕΤΕΘ) Δημητριάδος 95 & Π. Μελά 3ος όροφος Τ.Κ. 38333 Βόλος Βόλος, 21-01-2015 Αριθμ. Πρωτ.: 39/21-01-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 375909 Πράξη «Πολιτιστικά μονοπάτια Δήμου Ρεθύμνου και ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών ανάδειξης και προβολής πολιτιστικού αποθέματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ. ΟΠΣ (MIS) 369411 Πράξη Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος Επαυξημένης Πραγματικότητας Πολιτισμού και Τουρισμού για την Περιφέρεια Δυτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS) 374135. Πράξη «Εν Αθήναις Αρχαιολογική Εταιρεία, Ολοκληρωμένες Ψηφιακές Υπηρεσίες» Υποέργο Υποέργο 3 : «Σχεδιασμός και υλοποίηση Κέντρου Παροχής Διαδραστικών Ψηφιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. 527/04-11-2015 έγγραφο του Τμήματος Προμηθειών και Διοικητικής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. 527/04-11-2015 έγγραφο του Τμήματος Προμηθειών και Διοικητικής ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 & ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 213.1314567-75 e-mail: dpk@ein.gr ΦΑΞ: 213 1314576 www.inedivim.gr Ημερομηνία: 09/11/2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

,00. «Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης» Υποέργο 2 «Υλοποίηση Π.Σ. Λειτουργικών Υπηρεσιών ΗΜ & ΜΥ Δ.Π.Θ.

,00. «Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης» Υποέργο 2 «Υλοποίηση Π.Σ. Λειτουργικών Υπηρεσιών ΗΜ & ΜΥ Δ.Π.Θ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής, Βασ. Σοφίας 12, 671 00 ΞΑΝΘΗ Πληροφορίες: Τμ. Προμηθειών Ε.Λ./ΔΠΘ, Τηλ.: 25410-79410, Φαξ.: 2541079454, email: supplies@rescom.duth.gr Θέμα : Παροχή

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 06/03/2014. Σελίδα 1 από 7

Αθήνα, 06/03/2014. Σελίδα 1 από 7 Αθήνα, 06/03/2014 Διευκρινίσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το διαγωνισμό για την «Ανάπτυξη υπηρεσιών «δυναμικής» χρήσης της οπτικής υποδομής του ΕΔΕΤ» στο πλαίσιο του Υποέργου «Ανάπτυξη υπηρεσιών «δυναμικής»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΠΣ-ΝΕ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΠΣ-ΝΕ Υ.Ν.Α.Ν.Π. ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Ε2 Το παρόν θα αναρτηθεί σε επεξεργάσιμη μορφή στο www.hcg.gr και στο www.yen.gr Ημερομηνία 03/12/2018 Προς ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΥΝΑΝΠ Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Hellas Grid infrastructure update

Hellas Grid infrastructure update Hellas Grid infrastructure update Kostas Koumantaros, Christos Aposkitis EGEE-HellasGrid Coordination meeting, Athens 12-13/3/2006 www.eu-egee.org Υποέργο 1: Διαγωνισμός HellasGrid Y1-Y3 Enabling Grids

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ (PACS) ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (WEB BASED)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ (PACS) ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (WEB BASED) ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ (PACS) ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (WEB BASED) Σύστημα Αρχειοθέτησης & Επεξεργασίας Εικόνων (PACS) για την κάλυψη των αναγκών του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, , ΑΡ ΠΡΩΤ A

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, , ΑΡ ΠΡΩΤ A ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, 12.10.2012, ΑΡ ΠΡΩΤ. 13879-A Κωδ ΟΠΣ (MIS) 374764 Πράξη Ψηφιοποίηση και Ανάδειξη του Πολιτιστικού Αποθέματος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Μυτιλήνης Υποέργο Ψηφιοποίηση και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΓΙΟ 10 / 10 / 2016 Α ) ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΩΝ. Επιτροπή τεχνικών προδιαγραφών Του Γ.Ν Ανατολικής Αχαΐας Αίγιο 10 / 10/ 2016

ΑΙΓΙΟ 10 / 10 / 2016 Α ) ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΩΝ. Επιτροπή τεχνικών προδιαγραφών Του Γ.Ν Ανατολικής Αχαΐας Αίγιο 10 / 10/ 2016 Επιτροπή τεχνικών προδιαγραφών Του Γ.Ν Ανατολικής Αχαΐας Αίγιο 10 / 10/ 2016 ΑΙΓΙΟ 10 / 10 / 2016 Για την Προμήθεια 1) Ένας κεντρικός SERVER 2) Υπηρεσίες εγκατάστασης Λογισμικού Προς Γραφείο Προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Θεσσαλονίκη, 25-09-2018 Αριθμ. Πρωτ.: 000488 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 346635 Πράξη ACCESS POINT- Ελληνικό έργο EESSI Υποέργο 1 ιάρκεια ιαβούλευσης Από: 2/9/2011 Έως: 15/9/2011 Φορέας (Αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (IS) 373569 Πράξη Ανάπτυξη Δικτυακού Τόπου Διάχυσης Πληροφοριών για τη Φύση και τη Βιοποικιλότητα της Ελλάδας Υποέργο Ψηφιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 304281 Πράξη Ψηφιακές υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ι. Σερρών Υποέργο Ιδρυµατικό Αποθετήριο/RFID/Smart Cards ιάρκεια ιαβούλευσης

Διαβάστε περισσότερα

GRNET. kyrginis [at] grnet.gr

GRNET. kyrginis [at] grnet.gr Εισαγωγή στο GRNET kyrginis [at] grnet.gr Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αθήνα, 14-16 Σεπ. 2015 1/27 Συνοπτική Παρουσίαση Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αθήνα, 14-16 Σεπ. 2015 2/27 Συνοπτική Παρουσίαση 426 υπολογιστικοί

Διαβάστε περισσότερα

Server Virtualization με εργαλεία ΕΛ/ΛΑΚ. ΛΑΚ Δήμος Ρεθύμνης. www.rethymno.gr

Server Virtualization με εργαλεία ΕΛ/ΛΑΚ. ΛΑΚ Δήμος Ρεθύμνης. www.rethymno.gr Server Virtualization με εργαλεία ΕΛ/ΛΑΚ ΛΑΚ Μαθηνός Παναγιώτης Λ. Κουντουριώτη 80, τ.κ. 74100, Ρέθυμνο Τηλ: 28313 41310 e mail: mathinos@rethymno.gr www.linkedin.com/in/pmathinos Πληροφορική Μηχανοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. Προηγμένες e-υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση του πολίτη στους Μητροπολιτικούς Δήμους της Κρήτης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. Προηγμένες e-υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση του πολίτη στους Μητροπολιτικούς Δήμους της Κρήτης. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 327679 Πράξη Προηγμένες e-υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση του πολίτη στους Μητροπολιτικούς Δήμους της Κρήτης. Υποέργο - Διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, , ΑΡ ΠΡΩΤ B

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, , ΑΡ ΠΡΩΤ B ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, 12.10.2012, ΑΡ ΠΡΩΤ. 13879-B Κωδ ΟΠΣ (MIS) 374044 Πράξη Ψηφιοποίηση και Ανάδειξη του Πολιτιστικού Αποθέματος της Λέσχης Πλωμαρίου "Βενιαμίν Ο Λέσβιος" Υποέργο Ψηφιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ ΙΤΕ\ΕΙΧΗΜΥΘ»

ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ ΙΤΕ\ΕΙΧΗΜΥΘ» ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 17068 ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Α «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 4 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

GRNET. kyrginis [at] grnet.gr, ntell [at] grnet.gr

GRNET. kyrginis [at] grnet.gr, ntell [at] grnet.gr Εισαγωγή στο GRNET kyrginis [at] grnet.gr, ntell [at] grnet.gr Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Θεσσαλονίκη, 28-29 Σεπ. 2015 1/24 Συνοπτική Παρουσίαση 426 υπολογιστικοί κόμβοι ΙΒΜ NeXtScale nx360 M4 14 κόμβοι υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

1. Το αρχείο Βίντεο σε τι format βρίσκεται αυτή την στιγμή? Το αρχείο Βίντεο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε VHS η super VHS

1. Το αρχείο Βίντεο σε τι format βρίσκεται αυτή την στιγμή? Το αρχείο Βίντεο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε VHS η super VHS ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 22/06/2009 Ταχ. Δ/νση : Αγίου Τίτου 1 Πληροφορίες: Κουτεντάκης Εμμ. Τηλέφωνο : 2810 399370 E-mail : manolis@heraklion.gr Σας αποστέλλουμε απαντήσεις για το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ. ΟΠΣ (MIS) «Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εξυπηρέτησης Συναλλασσομένων

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ. ΟΠΣ (MIS) «Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εξυπηρέτησης Συναλλασσομένων ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ. ΟΠΣ (MIS) 362354 Πράξη «Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εξυπηρέτησης Συναλλασσομένων με τον ΕΔΟΕΑΠ» Υποέργο Υποέργο 1: «Σχεδιασμός και υλοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (ΙΝΕΒ) Θεσσαλονίκη, 06-11-2018 Αριθμ. Πρωτ.: 000497 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Πληροφοριακές Υποδομές Δημοσίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Βασικές Πληροφοριακές Υποδομές Δημοσίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Βασικές Πληροφοριακές Υποδομές Δημοσίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Στρατηγική για τις Βασικές Πληροφοριακές Υποδομές του Δημοσίου Τι είναι οι Βασικές Πληροφοριακές Υποδομές; Υφιστάμενη κατάσταση Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Ινστιτούτο Πληροφορικής Ταχ. Διεύθυνση: Ν. Πλαστήρα 100, Βασιλικά

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ α/α Εργαστήριο Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΕΙΔΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ

Α/Α ΕΙΔΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ 1. Προμήθεια αυτόνομου συστήματος αποθήκευσης (Storage Area Network), δύο (2) μεταγωγέων τύπου FC και δύο (2) καρτών σύνδεσης με διακομιστές τύπου FC, συνολικού προϋπολογισμού 50.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ταχ. /νση: Ανδρόγεω 4 Τ.Κ: 71202 Πληροφορίες : Καραγιαννάκης Γεώργιος Τηλέφωνο : 2810399297

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Απαντήσεις στις ερωτήσεις παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της ηµόσιας ιαβούλευσης από τις ενδιαφερόµενες εταιρείες επί της ιακήρυξης του έργου: Ανάπτυξη ευρυζωνικού δικτύου παροχής ασύρµατης

Διαβάστε περισσότερα

Ε Κρυονερίου VM2.1 VMH2. ίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ VM1.1 VM2.1 VM1.1 VM1.2 VMH1. ηµαρχείο ιονύσου

Ε Κρυονερίου VM2.1 VMH2. ίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ VM1.1 VM2.1 VM1.1 VM1.2 VMH1. ηµαρχείο ιονύσου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγ. Στέφανος, 30/11/2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Προµήθεια συστήµατος τήρησης αντιγράφων ασφαλείας (backup) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ Αυτές οι τεχνικές προδιαγραφές συντάσσονται

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας - ΕΔΕΤ

Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας - ΕΔΕΤ Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας - ΕΔΕΤ Προηγμένα Εργαλεία Διαχείρισης στα Εθνικά Ερευνητικά & Εκπαιδευτικά Δίκτυα - National Research & Education Networks NRENs (II) Κατανεμημένες Δικτυακές και Υπολογιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινίσεις. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601

Διευκρινίσεις. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601 Διευκρινίσεις Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601 Διευκρίνιση 1. Το πρότυπο CERIF στο οποίο αναφέρεστε στη διακήρυξη και με το οποίο ζητείτε συμμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤO ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤO ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤO ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ Ταχ. Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας Εξοπλισμού Πληροφορικής προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της ΑΔΑΕ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας Εξοπλισμού Πληροφορικής προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της ΑΔΑΕ Μαρούσι 23-07-06 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας Εξοπλισμού Πληροφορικής προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της ΑΔΑΕ 1. Πιστοποιήσεις Συμμορφώσεις Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα κατά ISO

Διαβάστε περισσότερα

Η σωστή διατύπωση είναι η ακόλουθη: Ν. 4111/13 άρθρο 21, παράγραφος 4.

Η σωστή διατύπωση είναι η ακόλουθη: Ν. 4111/13 άρθρο 21, παράγραφος 4. ΕΝΟΤΗΤΑ 1 Η σωστή διατύπωση είναι η ακόλουθη: Ν. 4111/13 άρθρο 21, παράγραφος 4. ΕΝΟΤΗΤΑ 2 1. Πίνακες Συμμόρφωσης C.3.9.1 & C.3.9.2 : Παρακαλούμε όπως διευκρινίσετε αν για λόγους υγιούς ανταγωνισμού στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Υλοποίηση Σύγχρονων Ψηφιακών εφαρμογών ανάδειξης της Επιχειρηματικότητας του Ν. Κυκλάδων με χρήση Web 2.0 / Scial Media / Mbile

Διαβάστε περισσότερα