ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Ε.Π.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Ε.Π.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Transcript

1 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Ε.Π.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Οι εκπρόσωποι της Π.Ε.Ε.Π.Σ. προσέφεραν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, ένα χιτώνιο Εθελοντή Πυροσβέστη, το οποίο και δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση. Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια συναντήθηκε, στις 7 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος. Ο κ. Παπούλιας, καλωσορίζοντας τους εθελοντές πυροσβέστες στο Προεδρικό Μέγαρο, εξέφρασε τη μεγάλη του εκτίμηση για το σημαντικό έργο που επιτελούν, το οποίο, όπως είπε χαρακτηριστικά, «το έχουμε ανάγκη» και τόνισε: «Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σας και στα επόμενα χρόνια, να είστε πολλοί περισσότεροι. Και το λέω αυτό, γιατί στα περισσότερα κράτη στο εξωτερικό, αυτό που κάνετε εσείς είναι θεσμός. Όχι γενικά ο εθελοντισμός, αλλά ο συγκεκριμένος εθελοντισμός, αυτός της πυρόσβεσης». Σημείωσε, επίσης, ότι «έζησα όλες τις φωτιές και μάτωσε η καρδιά μου, όταν κάηκε ένα μεγάλο κομμάτι στον Γράμμο, το ωραιότερο, ίσως, δάσος της Ελλάδος και ως εκ τούτου», πρόσθεσε, «τρέφω μεγάλη εκτίμηση σε αυτό που κάνετε. Είναι πολύ σημαντική δουλειά και εμπεριέχει έναν πατριωτισμό, που εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα». Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Ε.Π.Σ. ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παπούλια, για την ιδιαίτερη τιμή να τους δεχτεί και να συζητήσει τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ επεσήμανε ότι «είναι πολύ σημαντικό για τους εθελοντές πυροσβέστες να νιώθουν την Πολιτεία και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κοντά τους». Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο κ. Παπούλιας ενημερώθηκε για την πορεία του θεσμού από την καθιέρωσή του έως και σήμερα, για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάπτυξη και ενίσχυσή του, με την υποστήριξη της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εθελοντικό προσωπικό, καθώς και για τα αιτήματά του. Στο τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «είναι απαραίτητο να καλλιεργείται η εθελοντική συνείδηση από μικρή ηλικία και ιδιαίτερα σε έναν τέτοιο τομέα, που έχει να κάνει και με την προστασία του περιβάλλοντος», ενώ συμπλήρωσε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειες της Ένωσης για την ευρεία ενημέρωση των πολιτών σε αντίστοιχα θέματα.

2 ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ Παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρου Βούγια, του Γ. Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριου Τασούλα και σύσσωμης της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος, τελέστηκε Επιμνημόσυνη δέηση, για την «Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών». Επιμνημόσυνη δέηση, για την «Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών», πραγματοποιήθηκε, στις 12 Νοεμβρίου, παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρου Βούγια και σύσσωμης της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Ηρώο Πεσόντων Πυροσβεστών, στις εγκαταστάσεις του 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., στο Χαλάνδρι. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριος Τασούλας, o εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γρηγόριος Αποστολάκος, o εκπρόσωπος του ΛΑ.ΟΣ. Πρέσβης ε.τ. κ. Γεώργιος Γεωργίου, o εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Πάνος Τριγάζης, ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Γρηγόρης Ψαριανός, ο Αντινομάρχης Αθηνών κ. Γεώργιος Φουντάς, ο Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου κ. Παναγιώτης Βάσιος, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Σώματος, εκπρόσωποι των ΕΔ/ΣΑ και των συνδικαλιστικών οργανώσεων του Π.Σ., ενώ παραβρέθηκαν συγγενείς των πεσόντων, καθώς και μεγάλος αριθμός συναδέλφων. Κατά την ομιλία του, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρος Βούγιας επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι: «Τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος, που δίνουν συχνά μάχες άνισες, μάχες με την ίδια τη φύση, τιμούν με τις πράξεις τους τις βασικές αρχές της κοινωνικής ευθύνης και της αλληλεγγύης. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεσμεύεται να στηρίξει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες του Πυροσβεστικού Σώματος, ώστε να μην υπάρξουν άλλα θύματα στον άνισο αυτό αγώνα». Επίσης, ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης, στην ομιλία του, υπογράμμισε ότι: «Αποδίδουμε την πρέπουσα τιμή σε αυτούς που έδωσαν Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός του Π.Σ. μίλησαν για αυτή την πολύ σημαντική για τους πυροσβέστες, ημέρα μνήμης.

3 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ Π.Σ. «ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ» Με λαμπρότητα τιμήθηκε και φέτος, στις 17 Δεκεμβρίου, η μνήμη των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων «Τριών Παίδων εν Καμίνω», με εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, σε όλες τις έδρες των Περιφερειακών του Διοικήσεων. Στην Αθήνα, η καθιερωμένη τελετή δοξολογίας πραγματοποιήθηκε, στις 10:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης, κατά την ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Η μέρα αυτή, έχει ξεχωριστή σημασία για το Πυροσβεστικό Σώμα. Είναι η μέρα, που μας δίνεται η ευκαιρία να αποτιμήσουμε τη μέχρι τώρα πορεία μας, να αναλογιστούμε τη μεγάλη δέσμευση που έχουμε αναλάβει απέναντι στον Έλληνα πολίτη και να προδιαγράψουμε το μέλλον. Σήμερα, οι Έλληνες Πυροσβέστες επιβεβαιώνουμε, για άλλη μια φορά, την αφοσίωσή μας στον όρκο που δώσαμε, στις αξίες και τα ιδανικά που υπηρετούμε». Στον εορτασμό παρέστησαν ο Υφυτη ζωή τους, στους ηρωικούς συναδέλφους μας, που έθεσαν την ίδια τη ζωή τους ασπίδα, για την προστασία των συμπολιτών μας από τα καταστρεπτικά αποτελέσματα των πυρκαγιών και των υπολοίπων φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών. Επιθυμία και στόχος μας είναι η Πυροσβεστική Οικογένεια να μη θρηνήσει άλλα θύματα. Αυτή είναι η υπόσχεση που δίνουμε, σήμερα, στους ηρωικούς συναδέλφους μας, που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος». Στεφάνια στη μνήμη των πεσόντων κατέθεσαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρος Βούγιας, ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης, oι εκπρόσωποι της Ν.Δ. κ. Γρηγόριος Αποστολάκος, του ΛΑ.ΟΣ. Πρέσβης ε.τ. κ. Γεώργιος Γεωργίου και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Πάνος Τριγάζης, ο Αντινομάρχης Αθηνών κ. Γεώργιος Φουντάς, ο Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου κ. Παναγιώτης Βάσιος, οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων του Π.Σ., καθώς και συγγενείς των πεσόντων. Αντίστοιχες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης πραγματοποιήθηκαν και στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, στην περιοχή ευθύνης των οποίων υπάρχουν μνημεία πεσόντων πυροσβεστών. Στεφάνια κατέθεσαν, στο Μνημείο που βρίσκεται στο 199 ΣΕΚΥΠΣ, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Π.Σ., καθώς και συγγενείς των πεσόντων, τιμώντας έτσι τη μνήμη τους.

4 Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης. Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. πουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρος Βούγιας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριος Τασούλας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Μπούφης, ο εκπρόσωπος του ΛΑ.ΟΣ. κ. Αντώνιος Ξιφαράς, οι βουλευτές κύριοι Κώστας Γείτονας, Δημήτριος Καρύδης και Νικόλαος Καντερές, οι Πρέσβεις της Κύπρου κ. Ιωσήφ Ιωσήφ και της Ουκρανίας κ. Βαλέριϊ Τσύμπουχ, ο Νομάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Λεωνίδας Κουρής, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου, ο Διευθυντής Αεροπορικών Υπηρεσιών του "Ελ. Βενιζέλος" κ. Ιωάννης Μετσοβίτης, ο Προϊστάμενος Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Αρχιμανδρίτης κ.κ. Νεκτάριος Κιούλος, η φυσική ηγεσία του Π.Σ., ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Σώματος, εκπρόσωποι των ΕΔ/ΣΑ, καθώς και μεγάλος αριθμός συνταξιούχων και εν ενεργεία συναδέλφων. Στη συνέχεια και μετά το πέρας της δοξολογίας, ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών. ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. Παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρου Βούγια, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριου Τασούλα και υπό την προεδρία του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου Στυλιανού Στεφανίδη, πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου, σύσκεψη στο 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., στο Χαλάνδρι. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης, σε επιχειρησιακό και διοικητικό επίπεδο, καθώς και η διερεύνηση της δυνατότητας βελτίωσης της δράσης και του συντονισμού του πυροσβεστικού έργου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπαρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Απόστολος Γεροκώστας, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Δημήτριος Φαφούτης, ο Διοικητής της Π.Δ.Π.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Κων/νος Κεσαπίδης, ο Διοικητής της Π.Δ.Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Ευάγγελος Καλύνης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Μιχαήλ Μιχαλόπουλος, ο Διοικητής της Π.Δ.Π.Υ. Αττικής Υποστράτηγος Γεώργιος Παπαγεωργίου, ο Προϊστάμενος της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Π.Σ. Υποστράτηγος Χρήστος Παπαδόπουλος, οι Προ- Αριστερά: Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρος Βούγιας με την ηγεσία του Π.Σ. κατά τη διάρκεια της σύσκεψης. Δεξιά: Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο κ. Βούγιας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. και ενημερώθηκε σχετικά με θέματα που αφορούν τη λειτουργία του, καθώς και το συντονισμό της επιχειρησιακής δράσης του Σώματος.

5 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. Γ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ Α.Π.Σ. Επίσκεψη στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, πραγματοποίησε, στις 25 Νοεμβρίου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριος Τασούλας. Ο κ. Τασούλας συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Π.Σ. Αντιστράτηγο Στυλιανό Στεφανίδη και τον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο Απόστολο Γεροκώστα, οι οποίοι τον ενημέρωσαν σχετικά με τρέχοντα θέματα, που αφορούν το Πυροσβεστικό Σώμα και τη δράση του. Αποχωρώντας από το Αρχηγείο, κ. Γενικός συνάντησε τους υπαλλήλους του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού, που εκτελούσαν υπηρεσία και συνομίλησε μαζί τους. ϊστάμενοι Α και Β Κλάδου του Αρχηγείου, οι Διοικητές των Περιφερειακών Διοικήσεων, οι Διοικητές των Δ.Π.Υ. Αθηνών, Πειραιά, Δυτικής και Ανατολικής Αττικής, Θεσ/νίκης και Πατρών, οι Διοικητές της 1ης & 2ης ΕΜΑΚ, του 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, καθώς και οι Διευθυντές Πληροφορικής, Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας και Πλωτών Μέσων. Στη σύσκεψη στο 199 ΣΕΚΥΠΣ συμμετείχε και ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. Γ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥ Π.Σ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡ/ΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» Τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς και της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος, επισκέφθηκε, στις 23 Δεκεμβρίου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριος Τασούλας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Π.Σ. Αντιστράτηγο Στυλιανό Στεφανίδη και τον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο Απόστολο Γεροκώστα. Ο κ. Τασούλας ενημερώθηκε σχετικά με το επιχειρησιακό αντικείμενο των ανωτέρω Υπηρεσιών, την υλικοτεχνική υποδομή, τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό. Επίσης, πήρε τη διαβεβαίωση από τους Διοικητές των δύο Υπηρεσιών, ότι θα υπάρχει συνεχής προσπάθεια, έτσι ώστε να παραμείνει υψηλό το επιχειρησιακό τους επίπεδο.

6 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γ. Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριος Τασούλας, ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά, ο Αρχηγός του Π. Σ. Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης, ο Υπαρχηγός Αντιστράτηγος Απόστολος Γεροκώστας, καθώς και διακεκριμένοι αθλητές των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε, στις 22 Δεκεμβρίου, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των συναδέλφων, πυροσβεστών και πολιτικών υπαλλήλων. Το Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου γέμισε με τις χαρούμενες και ζωηρές φωνές των παιδιών, που ήρθαν και φέτος, για να πάρουν τα δώρα τους, αλλά και για να απολαύσουν το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε μεταξύ άλλων ζωγραφική στο πρόσωπο, θεατρικό παιχνίδι, μαγικά κόλπα, καθώς και ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα από τους ταχυδακτυλουργούς Christopher και Βασίλειο Κώστα. ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ Α.Π.Σ. Παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρου Βούγια, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριου Τασούλα και της φυσικής ηγεσίας του Π.Σ., παιάνισαν και φέτος, τα κάλαντα, καθώς και άλλα εορταστικά τραγούδια, η μικτή μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος και της ΕΛ.ΑΣ. Στις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στις εγκαταστάσεις του Α.Π.Σ., παρευρέθη πλήθος συναδέλφων από τους Σταθμούς και τις Υπηρεσίες της Αττικής, οι οποίοι και αντάλλαξαν ευχές με την πολιτική και φυσική Ηγεσία του Σώματος.

7 ΓΕΓΟΝΟΤΑ Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Α.Π.Σ. την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο Γ. Γ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. Το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριος Τασούλας επισκέφθηκε το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος και μέσω ασυρμάτου, έστειλε στο πυροσβεστικό προσωπικό, τις ευχές του για τη νέα χρονιά: «Εύχομαι σε όλους σας χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχισμένο το Το νέο έτος που έρχεται, ας είναι έτος με λιγότερες καταστροφές για το φυσικό πλούτο της χώρας μας, με επιτυχίες για το Πυροσβεστικό Σώμα, χωρίς να κινδυνέψει η ζωή και η σωματική ακεραιότητα κανενός. Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι θα εργαστούμε μαζί σας, πολιτική και φυσική ηγεσία, για την επίλυση των πολύπλοκων προβλημάτων και των σύγχρονων αναγκών της χώρας μας. Θα είμαστε κοντά σας, για να πετύχουμε όλοι μαζί τον κοινό στόχο μας. Να αναβαθμίσουμε το Πυροσβεστικό Σώμα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, με σύγχρονα και αποτελεσματικά μέσα, να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας σας και της ζωής σας. Κλείνοντας, θέλω να σας μεταφέρω τις θερμότερες ευχές του Υπουργού μας, κ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για καλή χρόνια, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Να είστε πάντα καλά. Καλή Βάρδια». Στη συνέχεια, έστειλε τις ευχές του, μέσω ασυρμάτου, σε όλο το πυροσβεστικό προσωπικό, ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης: «Εύχομαι από καρδιάς, Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, δύναμη, προκοπή, χαρούμενο και δημιουργικό το Εύχομαι σε όλους, να είστε καλά και να συνεχίσετε να προσφέρετε με την ίδια ένταση στην Ελληνική Κοινωνία, ώστε ο Ελληνικός Λαός να συνεχίσει να μας τιμά και να μας εμπιστεύεται. Σας ευχαριστώ θερμά για ό,τι κάνετε, καλή συνέχεια, Χρόνια Πολλά». Ο κ. Τασούλας, αφού έστειλε τις ευχές του μέσω ασυρμάτου στο πυρ/κό προσωπικό, που εκτελούσε βάρδια την παραμονή της πρωτοχρονιάς, αντάλλαξε δώρα με τους υπαλλήλους του Συντονιστικού Κέντρου. 10

8 ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Τη δυνατότητα να καταθέσουν τις α- πόψεις και τις προτάσεις τους στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τη βελτίωση της λειτουργίας και την αναβάθμιση του ρόλου των Σωμάτων Ασφαλείας, έχουν από τις 30 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στο Πυροσβεστικό Σώμα, την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα. Για το σκοπό αυτό, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ( έχει αναρτηθεί ειδική φόρμα ηλεκτρονικής υποβολής σχολίων και προτάσεων, σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, που καλύπτουν όλο το φάσμα της δομής και λειτουργίας των Σωμάτων Ασφαλείας. Η φόρμα συμμετοχής θα παραμείνει στην ιστοσελίδα του Υπουργείου για δύο μήνες και θα τηρηθούν όλες οι εγγυήσεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων κάθε συμμέτοχου. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής των αρχών της ανοιχτής διακυβέρνησης και διαβούλευσης της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας. Όπως υπογραμμίζει και ο Υπουργός στο σχετικό μήνυμά του, στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η θεμελίωση ενός νέου επαγγελματισμού, που θα σέβεται ταυτόχρονα και τα δικαιώματα του πολίτη και το ρόλο του ένστολου προσωπικού. Μήνυμα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη Αγαπητοί εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, Σήμερα η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το Λιμενικό Σώμα καλούνται να διαχειριστούν έναν πρωτοφανή όγκο απειλών για την ασφάλεια των πολιτών. Η έξαρση της εγκληματικότητας, οι αυξημένες μεταναστευτικές ροές, το ευάλωτο στην αυθαιρεσία και την καταστροφή φυσικό περιβάλλον δημιουργούν ένα πλαίσιο αυξημένων κινδύνων, άρα και αυξημένων κοινωνικών προσδοκιών. Όσο αυξάνονται οι κίνδυνοι, τόσο αυξάνεται η κοινωνική απαίτηση να είμαστε συνεπείς και αποτελεσματικοί στο έργο μας. Γνωρίζω ότι καθημερινά καλείστε να ανταποκριθείτε σε κρίσεις. Αρκετοί διακινδυνεύετε την οικογενειακή και κοινωνική σας γαλήνη. Διακινδυνεύετε τις ίδιες σας τις ζωές. Πολλοί από σας δίνετε το «παρών» με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Γνωρίζω όμως ταυτόχρονα, ότι για να κάνετε τη δουλειά σας με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, χρειάζεστε διαρκή στήριξη από την ηγεσία και ενίσχυση σε υποδομές, εξοπλισμό, εκπαίδευση, συνθήκες εργασίας. Χρειαζόμαστε ένα νέο ήθος συνεργασίας με κίνητρα, στόχους, λογοδοσία, επιβράβευση των άξιων και ικανών. Αυτούς τους στόχους θέλουμε να υπηρετήσει η νέα δομή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η ανάπτυξη συνεργασιών στα πλαίσια της διακλαδικότητας, η μετατροπή του Λιμενικού Σώματος σε Ελληνική Ακτοφυλακή, η αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας και η αναδιάρθρωση της Αστυνομίας με γνώμονα την καθημερινή προστασία του πολίτη αποτελούν προτεραιότητες, οι οποίες δεν μπορούν να υλοποιηθούν χωρίς τη δική σας συμμετοχή. Εσείς, καλύτερα απ όλους, γνωρίζετε τι πρέπει να γίνει, ώστε να βάλουμε τα θεμέλια ενός νέου επαγγελματισμού που θα σέβεται ταυτόχρονα και τα δικαιώματα του πολίτη και το ρόλο του ένστολου προσωπικού. Πριν προχωρήσουμε στις αναγκαίες τομές, κρίνω ότι είναι αναγκαίο να ακούσω τις απόψεις σας και να συζητήσουμε για τις νέες προκλήσεις. Στα πλαίσια αυτά, σας ζητώ να μου στείλετε απευθείας τις προτάσεις σας. συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και τις θεματικές ενότητες που την αποτελούν. Για να κατοχυρώσουμε την αξιοπιστία της επικοινωνίας μας, δέχομαι μόνο επώνυμες προτάσεις ή σχόλια. Σας ζητώ να σεβαστούμε τη διαδικασία και να της δώσουμε αξία μέσα από την ποιοτική συμμετοχή. Δεν πρέπει να μετατρέψουμε την επικοινωνία μας σε βήμα για προσωπικές καταγγελίες, συκοφαντίες και δυσφήμιση προσώπων και καταστάσεων. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι προτάσεις, όχι κακόβουλα σχόλια, τα οποία δεν θα γίνουν αποδεκτά. Οι απόψεις σας θα διαβιβάζονται απευθείας σε μένα, μέσω της Ομάδας Διαδικτύου που λειτουργεί στο Γραφείο μου. Ο ίδιος θα απαντώ σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε απόψεις και σχόλιά σας που θίγουν κοινά ζητήματα. Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει δύο μήνες. Σε συνεργασία με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εγγυώμαι ότι θα τηρηθεί το απόρρητο και η προστασία των στοιχείων κάθε πολίτη έναντι οποιουδήποτε τρίτου. 11

ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε

ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Σ. Ευρεία σύσκεψη υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πραγματοποιήθηκε, στις 28 Ιανουαρίου, στο 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., με τη συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Ο Υπουργός Εσωτερικών Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά την ομιλία του.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Ο Υπουργός Εσωτερικών Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά την ομιλία του. ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Σε ειδική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στις 8 Ιανουαρίου, στο Υπουργείο Εσωτερικών (αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης»), πραγματοποιήθηκε η παράδοση

Διαβάστε περισσότερα

Αναλαμβάνω σήμερα την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος μετά από απόφαση του ΚΥΣΕΑ. θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Πρωθυπουργό

Αναλαμβάνω σήμερα την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος μετά από απόφαση του ΚΥΣΕΑ. θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Πρωθυπουργό Αναλαμβάνω σήμερα την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος μετά από απόφαση του ΚΥΣΕΑ. θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας κύριο Αλέξη Τσίπρα, τον Υπουργό Εσωτερικών και

Διαβάστε περισσότερα

Ανάληψη καθηκόντων από το νέο Υπαρχηγό του Π.Σ. ΓEΓONOTA - ΔPAΣTHPIOTHTEΣ

Ανάληψη καθηκόντων από το νέο Υπαρχηγό του Π.Σ. ΓEΓONOTA - ΔPAΣTHPIOTHTEΣ Ανάληψη καθηκόντων από το νέο Υπαρχηγό του Π.Σ. Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόρη Τασούλα πραγματοποιήθηκε η τελετή για την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Υπαρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην κεντρική εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο απονεμήθηκε σε επτά αστυνομικούς μετάλλιο «Αστυνομικό Αριστείο Ανδραγαθίας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην κεντρική εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο απονεμήθηκε σε επτά αστυνομικούς μετάλλιο «Αστυνομικό Αριστείο Ανδραγαθίας» 20-10-2016:Παρουσία στον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου και την κεντρική εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, του Γενικού Γραμματέα κ. Φιλιππάκου. Αθήνα, 20

Διαβάστε περισσότερα

To μήνυμα που απευθύνω στα στελέχη του Σώματος είναι ότι η αυταπάρνηση, η ανθρωπιά και η προσήλωση στις αξίες μας είναι αδιαπραγμάτευτες.

To μήνυμα που απευθύνω στα στελέχη του Σώματος είναι ότι η αυταπάρνηση, η ανθρωπιά και η προσήλωση στις αξίες μας είναι αδιαπραγμάτευτες. ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΣ Μετά από απόφαση του ΚΥΣΕΑ, αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος. Θεωρώ εξαίρετη την τιμή που γίνεται στο πρόσωπο μου και δεσμεύομαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου 20-10-2015: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και Προστάτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.κ. Κάρολου Παπούλια, πραγ-

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.κ. Κάρολου Παπούλια, πραγ- ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 Με την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.κ. Κάρολου Παπούλια και εκπροσώπων της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής ζωής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εθιμοτυπική προσφορά δώρων σε τροχονόμους από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εθιμοτυπική προσφορά δώρων σε τροχονόμους από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Αθήνα, 31 Δεκεμβρίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθιμοτυπική προσφορά δώρων σε τροχονόμους από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Δημοτικό Κατάστημα, 25 ης Μαρτίου 15, Τ.Κ. 50 200 Πτολεμαΐδα, τηλ 24633 50100, FAX 24633 50150 Πτολεμαΐδα 04-10-2012 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσιάστηκε σήμερα ο νέος ιστότοπος του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών της Ελληνικής Αστυνομίας

Παρουσιάστηκε σήμερα ο νέος ιστότοπος του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών της Ελληνικής Αστυνομίας 08-06-2016 : Παρουσία Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτου ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ στην παρουσίαση του νέου ιστότοπου «www.kiath.gr» του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου

Ομιλία Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου Ομιλία Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου Είναι γεγονός ότι οι δασικές πυρκαγιές είναι ένα καταστροφικό φαινόμενο το οποίο τουλάχιστον για την περιοχή της Μεσογείου παρουσιάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Τελετή αποκαλυπτηρίων μνημείου Ειδικού Φρουρού Ευστάθιου Λαζαρίδη (δωρεά του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας) πραγματοποιήθηκε την 24 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Τ Ο Ν Ο Γ Ε Γ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Α Τ Ο Ν Ο Γ Ε Γ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.κ. Κάρολου Παπούλια, πραγματοποιήθηκε, στις 18 Ιουνίου, η τελετή αποφοίτησης των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΣΤΟ Π.Σ.

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΣΤΟ Π.Σ. ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΣΤΟ Π.Σ. Πραγματοποιήθηκε, στις 7 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Α.Π.Σ., σε ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Αρχηγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΩΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΩΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΩΝ Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.κ. Κάρολου Παπούλια, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008, στις 11:00, η τελετή αποφοίτησης των 33 νέων Ανθυποπυραγών

Διαβάστε περισσότερα

Αστυνομία προσέφερε δώρα και άλλα είδη στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα».

Αστυνομία προσέφερε δώρα και άλλα είδη στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα». 21-12-2016: Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε δώρα και άλλα είδη στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα». Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε δώρα και άλλα είδη στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα»

Διαβάστε περισσότερα

: Εκπαιδευτική επίσκεψη Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στην έδρα του Εθνικού

: Εκπαιδευτική επίσκεψη Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στην έδρα του Εθνικού 26-10-2016: Εκπαιδευτική επίσκεψη Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στην έδρα του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου. Αθήνα, 26 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στη Διεύθυνση Αστυνομίας και στην Πυροσβεστική Διεύθυνση Αχαΐας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στη Διεύθυνση Αστυνομίας και στην Πυροσβεστική Διεύθυνση Αχαΐας Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στη Διεύθυνση Αστυνομίας και στην Πυροσβεστική Διεύθυνση Αχαΐας Ο Υπουργός συναντήθηκε με το Δήμαρχο

Διαβάστε περισσότερα

OMIΛΙΑ. Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Γεώργιου Φλωρίδη

OMIΛΙΑ. Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Γεώργιου Φλωρίδη OMIΛΙΑ Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Γεώργιου Φλωρίδη Αθήνα, 16-10-2003 Κυρίες και Κύριοι, Με την ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία από τις σημαντικότερες

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ...

Περιεχόμενα 1. ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ... Περιεχόμενα 1. ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ... 2. ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ 3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 4. ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 21/01/2019 σελ.29

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός των Προστατών Αγίων του Πυροσβεστικού Σώματος «Τριών Παίδων εν Καμίνω» ΓEΓONOTA - ΔPAΣTHPIOTHTEΣ

Εορτασμός των Προστατών Αγίων του Πυροσβεστικού Σώματος «Τριών Παίδων εν Καμίνω» ΓEΓONOTA - ΔPAΣTHPIOTHTEΣ Εορτασμός των Προστατών Αγίων του Πυροσβεστικού Σώματος «Τριών Παίδων εν Καμίνω» Στις 17Δεκεμβρίου τελέσθηκε δοξολογία για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων «Τριών Παίδων εν Καμίνω»,

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Πυροσβεστικό Σώμα προσέφερε εννέα ασθενοφόρα οχήματα στο Υπουργείο Υγείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Πυροσβεστικό Σώμα προσέφερε εννέα ασθενοφόρα οχήματα στο Υπουργείο Υγείας Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Πυροσβεστικό Σώμα προσέφερε εννέα ασθενοφόρα οχήματα στο Υπουργείο Υγείας Στόχος είναι να ενισχυθεί η επιχειρησιακή ανταπόκριση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Όπως σε κάθε αλλαγή του χρόνου, έτσι και φέτος, οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι τίμησαν το έθιμο, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, σε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ζάκυνθο

Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ζάκυνθο Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ζάκυνθο Στις 24 Αυγούστου, στο πολύπαθο από τις πυρκαγιές νησί της Ζακύνθου, βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ.κ. Προκόπης Παυλόπουλος, μετέχοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. του Αντιπυράρχου Σπυρίδωνα Γ. Βαρσάμη

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. του Αντιπυράρχου Σπυρίδωνα Γ. Βαρσάμη ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ του Αντιπυράρχου Σπυρίδωνα Γ. Βαρσάμη (πρώην: Περιφερειακού Εκπροσώπου Κ. Μακεδονίας της Ένωσης Αξ/κων ΠΣ & Αιρετού Εκπροσώπου στο Συμβούλιο Μεταθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη μας για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940. O Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης

Διαβάστε περισσότερα

Στη θεατρική παράσταση παρέστη ο Αναπληρωτής Γενικός

Στη θεατρική παράσταση παρέστη ο Αναπληρωτής Γενικός 13-05-2016 : O Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος παρέστη στη θεατρική παράσταση «ο Ηλίας του 16ου» που οργάνωσε η θεατρική ομάδα της

Διαβάστε περισσότερα

Ο κ. Φιλιππάκος απηύθυνε χαιρετισμό, όπου μεταξύ άλλων τόνισε:

Ο κ. Φιλιππάκος απηύθυνε χαιρετισμό, όπου μεταξύ άλλων τόνισε: 07-03-2017: Παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Τζανέτου Φιλιππάκου στην παρουσίαση Ημερολογίου του Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA), με θέμα: «Προσφυγικό, Ανθρώπινα Δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής. Νεάπολη Λακωνίας για την τελετή παράδοσης παραλαβής

: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής. Νεάπολη Λακωνίας για την τελετή παράδοσης παραλαβής 23-05-2016 : Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος παρέστη στην Νεάπολη Λακωνίας για την τελετή παράδοσης παραλαβής υπερσύγχρονου ταχύπλοου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ: H επίδειξη από τις ειδικές δυνάμεις, το «Paradise City», ο ΠΑΟΚ, ο Αρης και ο Ηρακλής

Ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ: H επίδειξη από τις ειδικές δυνάμεις, το «Paradise City», ο ΠΑΟΚ, ο Αρης και ο Ηρακλής Ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ: H επίδειξη από τις ειδικές δυνάμεις, το «Paradise City», ο ΠΑΟΚ, ο Αρης και ο Ηρακλής Στα περίπτερα της 84ης έκθεσης περιηγήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης Το βράδυ η ομιλία του πρωθυπουργού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ. Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Φώτιου ΝΑΣΙΑΚΟΥ. ΘΕΜΑ:«Παρουσίαση Στρατηγικής Ολυμπιακής Ασφάλειας» Αθήνα,

ΟΜΙΛΙΑ. Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Φώτιου ΝΑΣΙΑΚΟΥ. ΘΕΜΑ:«Παρουσίαση Στρατηγικής Ολυμπιακής Ασφάλειας» Αθήνα, ΟΜΙΛΙΑ Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Φώτιου ΝΑΣΙΑΚΟΥ ΘΕΜΑ:«Παρουσίαση Στρατηγικής Ολυμπιακής Ασφάλειας» Αθήνα, 16-10-2003 Αναλαμβάνοντας ως Χώρα τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων Koυντουριώτου 98-100 3ος όροφος τηλ.επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940»

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ****** ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Πληροφορίες :Μιχάλης Κολλημένος Θήβα :10/10/2017 Ταχ.Διεύθυνση : Κύπρου 3 Aρ.Πρωτ: 22688 Ταχ.Κώδικας : ΘΗΒΑ - 32200 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-09-2015: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος παρέστη στην τελετή αποκαλυπτηρίων μνημείου υπέρ πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

:Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα. του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

:Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα. του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης 13-04- 2016:Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτο Φιλιππάκο. Αθήνα, 13 Απριλίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απονομή τιμητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» ξεκινά η Ελληνική Αστυνομία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» ξεκινά η Ελληνική Αστυνομία Αθήνα, 12 Ιουνίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» ξεκινά η Ελληνική Αστυνομία Το πρόγραμμα διεξάγεται σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ»

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940»

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ****** ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Πληροφορίες :Μιχάλης Κολλημένος Θήβα :17/10/2018 Ταχ.Διεύθυνση : Κύπρου 3 Aρ.Πρωτ: 20589 Ταχ.Κώδικας : ΘΗΒΑ - 32200 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λάρισα, 30 Ιουνίου 2017 Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ: 3327 Φ "ΑΠΟΦΑΣΗ" ΘΕΜΑ:"Κοινοποίηση απόφασης Συμβουλίου μεταθέσεων Αξ/κών Πυρ/κού Σώματος"

Αριθ. Πρωτ: 3327 Φ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΜΑ:Κοινοποίηση απόφασης Συμβουλίου μεταθέσεων Αξ/κών Πυρ/κού Σώματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 20 Ιανουαρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Β ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επεσήμανε τα παρακάτω:

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επεσήμανε τα παρακάτω: Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επεσήμανε τα παρακάτω: *Μόνο έτσι με έναν αντικειμενικό ρεαλιστικό απολογισμό μπορείς να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ:

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο κ. Φιλιππάκος στον χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής:

Ο κ. Φιλιππάκος στον χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής: 05-10-2016: Στην Ημερίδα με θέμα «Ορθές πρακτικές ταυτοποίησης νεκρών αγνώστων στοιχείων» παρέστη ο Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΣΔΑ, Τζανέτος Φιλιππάκος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Αθήνα 05-10-2016 Με ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια κατά την παρουσίαση του απολογισμού της αντιπυρικής περιόδου 2014

Χαιρετισμός Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια κατά την παρουσίαση του απολογισμού της αντιπυρικής περιόδου 2014 Χαιρετισμός Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια κατά την παρουσίαση του απολογισμού της αντιπυρικής περιόδου 2014 Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεκινήσει κανείς μία ομιλία.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αιγάλεω 06/10/2010 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αιγάλεω 06/10/2010 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αιγάλεω 06/10/2010 Αριθμ.Πρωτ. 54519 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Β. Κικίλιας: «Η ασφάλεια των παιδιών στο δρόμο, στο σπίτι, στο σχολείο, στο διαδίκτυο είναι αδιαπραγμάτευτη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Β. Κικίλιας: «Η ασφάλεια των παιδιών στο δρόμο, στο σπίτι, στο σχολείο, στο διαδίκτυο είναι αδιαπραγμάτευτη» Αθήνα, 16 Ioυλίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια και του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λοβέρδου εγκαινιάστηκε η λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Με επισημότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες το πρωί στην 110 Πτέρυγα Μάχης η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της μονάδας.

Με επισημότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες το πρωί στην 110 Πτέρυγα Μάχης η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της μονάδας. Με επισημότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες το πρωί στην 110 Πτέρυγα Μάχης η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της μονάδας. Τη διοίκηση παρέδωσε ο Λαρισαίος ταξίαρχος (Ι) Θεόδωρος Σύρμος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑ 15 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ LOUIS Δεκαπέντε σύγχρονα πυροσβεστικά οχήματα, μάρκας Isuzu D-Max Extended 2.5 L 4x4, από τα οποία τα πέντε δόθηκαν στο Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ τα υπόλοιπα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καισαριανή, 13.03.2013 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Aριθ. Πρωτ.: οικ. 3369 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Πληροφορίες : Ειρήνη Καγιαμπάκη Ταχ. Δ/νση : Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, 161 21 Τηλ. : 213-2010765

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισμός σειράς προβαδίσματος των, κατά τις επίσημες εορτές και τελετές, προσκαλουμένων από τις δημόσιες αρχές, οργανισμούς και ιδρύματα.

Καθορισμός σειράς προβαδίσματος των, κατά τις επίσημες εορτές και τελετές, προσκαλουμένων από τις δημόσιες αρχές, οργανισμούς και ιδρύματα. ΦΕΚ B 1488/6.10.2006 Αριθμ. 52749 /28.9.2006 Καθορισμός σειράς προβαδίσματος των, κατά τις επίσημες εορτές και τελετές, προσκαλουμένων από τις δημόσιες αρχές, οργανισμούς και ιδρύματα. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 Ο Εορτασμός της Εθνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αθήνα, 05-11 - 2009 Αριθ. Πρωτ. 7753 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αθήνα, 05-11 - 2009 Αριθ. Πρωτ. 7753 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αθήνα, 05-11 - 2009 Αριθ. Πρωτ. 7753 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ &ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ Πληροφορίες: Δ/ντης Φοίβος

Διαβάστε περισσότερα

Συμμετοχικές Διαδικασίες και Τοπική διακυβέρνηση

Συμμετοχικές Διαδικασίες και Τοπική διακυβέρνηση Συμμετοχικές Διαδικασίες και Τοπική διακυβέρνηση Θεσμοί, Όργανα και Δομή της Δημόσιας Διοίκησης Χαρίτα Βλάχου Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας Στέλεχος Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μ-Θ Σήμερα Ποιό είναι το πολίτευμα

Διαβάστε περισσότερα

Εκπρόσωπος Τύπου του Π.Σ., Επιπυραγός Νικόλαος Τσόγκας :

Εκπρόσωπος Τύπου του Π.Σ., Επιπυραγός Νικόλαος Τσόγκας : Εκπρόσωπος Τύπου του Π.Σ., Επιπυραγός Νικόλαος Τσόγκας : Με την αναβάθμιση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας μέσα από το Νομοσχέδιο που κατατίθεται σήμερα επιτυγχάνεται μείωση των δομών της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. Γραφείο Προβολής Β. Γρίβα 11, Καρδίτσα, ΤΚ 43100 Σύνταξη δελτίου & συντονισμός: Καθ. Γ. Μαντάνης 23-11-2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. Μετά από πρωτοβουλίες του Δ/ντή Παραρτήματος κ. Ι. Παπαδόπουλου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Αναγόρευση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου του Β σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Ιλίου

Δελτίο Τύπου. Αναγόρευση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου του Β σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Ιλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Ίλιον, 29.08.2017 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δελτίο Τύπου Αναγόρευση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου του Β σε Επίτιμο Δημότη του

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, άνδρες και γυναίκες του. Σήμερα ολοκληρώνεται ένας κύκλος της ζωής μου. και γυρίζω μια νέα σελίδα. Κατόπιν αποφάσεως του

Αγαπητοί συνάδελφοι, άνδρες και γυναίκες του. Σήμερα ολοκληρώνεται ένας κύκλος της ζωής μου. και γυρίζω μια νέα σελίδα. Κατόπιν αποφάσεως του 1 Κύριε Υπουργέ, Αγαπητοί συνάδελφοι, άνδρες και γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος, Κυρίες και κύριοι Σήμερα ολοκληρώνεται ένας κύκλος της ζωής μου και γυρίζω μια νέα σελίδα. Κατόπιν αποφάσεως του ΚΥΣΕΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου στο. το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας

Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου στο. το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας 27-07-2016: Παρουσία Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας. Αθήνα 27-07-2016 Την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

3 O ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «Η συμβολή της Κύπρου στη νέα Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Στρατηγική»

3 O ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «Η συμβολή της Κύπρου στη νέα Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Στρατηγική» 3 O ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «Η συμβολή της Κύπρου στη νέα Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Στρατηγική» ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON PARK 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΛΛΟΥΡΗ 1 Αγαπητέ κύριε

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας.

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. Φωνή δυνατή. Φωνή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Π.Σ. ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Την πόλη των Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Αθανάσιος Κοντοκώστας, προκειμένου να συμμετάσχει στις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΟΡΤΕΣ. (ΦΕΚ 1488/ Αριθμ.52749) επίσημες εορτές και

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΟΡΤΕΣ. (ΦΕΚ 1488/ Αριθμ.52749) επίσημες εορτές και ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΟΡΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΦΕΚ 1488/2006 - Αριθμ.52749) Αριθμ. 52749 Καθορισμός σειράς προβαδίσματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΗΜΟΣ ΕΟΡ ΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΗΜΟΣ ΕΟΡ ΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΗΜΟΣ ΕΟΡ ΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ ηµοτικό Κατάστηµα, 25 ης Μαρτίου 15, Τ.Κ. 50 200 Πτολεµαΐδα, τηλ 24633 50100, FAX

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερομηνία: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερομηνία: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 Θέμα: Ομιλίες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στη συνέντευξη

Διαβάστε περισσότερα

Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά της, προστίθενται στην υπάρχουσα εμπειρία και βοηθούν στην οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων αντιπυρικών.

Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά της, προστίθενται στην υπάρχουσα εμπειρία και βοηθούν στην οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων αντιπυρικών. Κυρίες και Κύριοι Κάθε χρόνο το τέλος του Οκτώβρη, σημαίνει για εμάς τους Πυροσβέστες, ότι άλλη μια αντιπυρική περίοδος έφτασε στο τέλος της και άλλη μια αποτίμηση της ξεκινάει. Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 Για την Επέτειο της 25 ης Μαρτίου 1821 ορίζουμε το πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Δήμο μας ως εξής: Γενικός Σημαιοστολισμός από 23 μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 12/11/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.:οικ.451793/1735 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 12/11/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.:οικ.451793/1735 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 12/11/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.:οικ.451793/1735 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Tαχ. Δ/νση : Μητροπόλεως 44 Ταχ. Κώδικας : 59100 Πληροφορίες : Ελένη Νικολαϊδου-Τσατίρη

Διαβάστε περισσότερα

Ο πρωθυπουργός στα μέρη που έζησε η Αγία Οικογένεια

Ο πρωθυπουργός στα μέρη που έζησε η Αγία Οικογένεια 09/10/2019 Ο πρωθυπουργός στα μέρη που έζησε η Αγία Οικογένεια / Επικαιρότητα Την πολυαιώνια Μονή του Αγίου Γεωργίου στο παλαιό Κάιρο, ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία του χριστιανισμού σε ολόκληρη την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΩΝ Η τελετή αγιασμού στη Σχολή Δοκίμων Ανθυποπυραγών, εν όψει της νέας εκπαιδευτικής περιόδου 2007-2008, πραγματοποιήθηκε, στις 22 Οκτωβρίου, παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Επίτιμης Προέδρου του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη για την

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Επίτιμης Προέδρου του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη για την ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Επίτιμης Προέδρου του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη για την έναρξη της Εβδομάδας Εθελοντισμού 1-8/12/2017 ΤΡΙΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Δελτίο Τύπου 19-10-2015 Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310 903721 Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@gmail.com Ιστοσελίδα: www.loutropoleis.com Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΕΤΟΥΣ Ετήσιος χορός του ΣΑΣ στις 04/03/2016 στο Κέντρο Διασκέδασης «Το Αρχοντικό του Σαράντη».

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΕΤΟΥΣ Ετήσιος χορός του ΣΑΣ στις 04/03/2016 στο Κέντρο Διασκέδασης «Το Αρχοντικό του Σαράντη». ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΕΤΟΥΣ 2016 Διοικητικά Πεπραγμένα Ετήσια Γ.Σ - Αρχαιρεσίες. Έγιναν την χρονιά που πέρασε 37 Διοικητικά Συμβούλια. Έγκριση εκτύπωσης των ημερολογίων της ΠΑ για το έτος

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Εθνική

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 127 ΝΟΜΟΣ 4472/2017 Επιδόματα. Πέρα από το βασικό μισθό του προηγούμενου άρθρου παρέχονται και τα εξής επιδόματα και παροχές κατά μήνα:

Άρθρο 127 ΝΟΜΟΣ 4472/2017 Επιδόματα. Πέρα από το βασικό μισθό του προηγούμενου άρθρου παρέχονται και τα εξής επιδόματα και παροχές κατά μήνα: Άρθρο 127 ΝΟΜΟΣ 4472/2017 Επιδόματα Πέρα από το βασικό μισθό του προηγούμενου άρθρου παρέχονται και τα εξής επιδόματα και παροχές κατά μήνα: Α. Οικογενειακή παροχή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪ Η: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪ Η: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪ Η: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ /11/29 /1/21 Αθήνα, Μάρτιος 21 Η ανοιχτή επικοινωνία των εργαζοµένων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Την 29 Μαρτίου 2010, δημιουργείται η Ομάδα ίκυκλης Αστυνόμευσης ( Ι.ΑΣ) στην Αθήνα με 3000 αστυνομικούς. Αρχικά εφαρμόστηκε σε όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη διαγωνισμού με εξετάσεις για την κάλυψη τριών (3) κενών θέσεων Ανθυποπυραγών Τεχνικών του Πυροσβεστικού Σώματος».

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη διαγωνισμού με εξετάσεις για την κάλυψη τριών (3) κενών θέσεων Ανθυποπυραγών Τεχνικών του Πυροσβεστικού Σώματος». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Β ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ 5ο ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ- ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ & ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο θέμα/ Ανακοινώσεις - Ενημέρωση. 2 ο θέμα/απόφαση 1/Σ20/2014: Συζήτηση προτάσεις για την λειτουργία των Μόνιμων Επιτροπών.

1 ο θέμα/ Ανακοινώσεις - Ενημέρωση. 2 ο θέμα/απόφαση 1/Σ20/2014: Συζήτηση προτάσεις για την λειτουργία των Μόνιμων Επιτροπών. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 148 Χαλκίδα 13/01/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

Φωτορεπορτάζ και βίντεο, στο τέλος του κειμένου. Πρόεδρος Σερβίας προς Έλληνες: Διαφυλάξτε τη χώρα σας! (VIDEO)

Φωτορεπορτάζ και βίντεο, στο τέλος του κειμένου. Πρόεδρος Σερβίας προς Έλληνες: Διαφυλάξτε τη χώρα σας! (VIDEO) Να διαφυλάξουν τη χώρα τους εν μέσω της οικονομικής κρίσης κάλεσε τους Έλληνες ο Σέρβος πρόεδρος Τόμισλαβ Νίκολιτς, όπως υποστηρίζουν τους Σέρβους να διαφυλάξουν τη δική τους. Φωτορεπορτάζ και βίντεο,

Διαβάστε περισσότερα

2.- Η τοιχοκόλληση των παραπάνω πινάκων να γίνει στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος.

2.- Η τοιχοκόλληση των παραπάνω πινάκων να γίνει στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Β ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ 5 ο ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια στην Κόρινθο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια στην Κόρινθο Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια στην Κόρινθο Β. Κικίλιας: «Θέλουμε ο πολίτης να αισθάνεται ασφαλής όλο το 24ωρο, κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παρουσίαση της νέας διαδικασίας έκδοσης Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Διαβάστε περισσότερα

: Στην Ενημερωτική Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, παρέστη

: Στην Ενημερωτική Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, παρέστη 05-11-2016: Στην Ενημερωτική Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, παρέστη ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΣΔΑ, Τζανέτος Φιλιππάκος. Αθήνα 05-11-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 09/10/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 35.140 ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Ν.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 09/10/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 35.140 ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Ν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 09/10/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 35.140 ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Ν.Παπαγεωργίου 2 Τηλέφωνο : 23943 30 231 Προς: Όπως Πίνακας Fax: 23940 26113

Διαβάστε περισσότερα

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, -1- Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, Η παρουσία σας στην τελετή αποφοίτησης των Σπουδαστών της 71 ης Εκπαιδευτικής Σειράς Κανονικής Φοίτησης, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Σχολή Εθνικής Άμυνας

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΕ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΑΙ ΚΩ Η Γενική Γραμματέας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 5-7 ΜΑΪΟΥ, «ATHENS SUMMIT 2008» Διεθνές Συνέδριο με τον τίτλο «Athens Summit 2008» πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ. Κάρολου Παπούλια, από 5 έως 7 Μαΐου, ο οποίος

Διαβάστε περισσότερα

Τα αποτελέσματα του προκριματικού γύρου κάτω των 18 ετών είναι τα παρακάτω:

Τα αποτελέσματα του προκριματικού γύρου κάτω των 18 ετών είναι τα παρακάτω: Στις 21 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο «ΦΑΙΔΩΝ» PALACE ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Παπαναστασίου Στέφανος κήρυξε την έναρξη του 6ου κυπέλλου φωτιάς, με συμμετοχές από Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κατερινή, Γιαννιτσά,

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης, ενημερώθηκαν οι παριστάμενοι και κυρίως ο Περιφερειάρχης και οι Δήμαρχοι για τη φάση στην οποία

Επίσης, ενημερώθηκαν οι παριστάμενοι και κυρίως ο Περιφερειάρχης και οι Δήμαρχοι για τη φάση στην οποία 09-02-2016: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος συμμετείχε σε δεύτερη συνεχόμενη ευρεία σύσκεψη για την οργάνωση της προσωρινής παραμονής

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας,

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας, 1 Μακαριώτατε, Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Σεβαστοί πατέρες Κύριοι βουλευτές Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας, Κύριοι σύμβουλοι, αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαϊδη, στο 13 ο Επιστημονικό Συμπόσιο Προφορικής Ιστορίας, την Παρασκευή, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, στις 7.00 μ.μ στο πολιτικό κέντρο «Π. Σολομωνίδης» με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Τοσίτσα 13, 106 83 Αθήνα, Τηλ.:210 3303942 210 3302523, Fax: 210 3301956, e-m a i l : b o o k s @ s e k b. gr, www. s e k b.

Τοσίτσα 13, 106 83 Αθήνα, Τηλ.:210 3303942 210 3302523, Fax: 210 3301956, e-m a i l : b o o k s @ s e k b. gr, www. s e k b. Τοσίτσα 13, 106 83 Αθήνα, Τηλ.:210 3303942 210 3302523, Fax: 210 3301956, e-m a i l : b o o k s @ s e k b. gr, www. s e k b. gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2015 ΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ 44 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Θεσσαλονίκη, 4 Ιουλίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΩΝ Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. κ. Κάρολου Παπούλια, πραγματοποιήθηκε, στις 17 Ιουνίου, η τελετή αποφοίτησης των 28 νέων Ανθυποπυραγών της 35ης εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών.

Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών. Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών. Κύριε πρόεδρε σας είναι γνωστό ότι η ιδρυση της σχολής βιοιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Λάρισα αναβάλλεται για το μέλλον. Κατά πόσο πιστεύεται ότι αποτελεί για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΣ: Μοναδικές στιγμές στην Εκατονταπυλιανή

ΠΑΡΟΣ: Μοναδικές στιγμές στην Εκατονταπυλιανή 15/08/2019 ΠΑΡΟΣ: Μοναδικές στιγμές στην Εκατονταπυλιανή Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Παροναξίας ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Γιώργος Φερδής Στιγμές θρησκευτικής ανάτασης έζησαν όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο

Διαβάστε περισσότερα

Ολοι είμαστε αδέλφια

Ολοι είμαστε αδέλφια ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Θρησκευτικά Γ Δημοτικού (Μέρος Α ) Ολοι είμαστε αδέλφια ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Θρησκευτικά Γ Δημοτικού Ολοι είμαστε αδέλφια (Μέρος A )

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ 1 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ κ. ΖΑΧΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Τρίτη, 1 η Σεπτεμβρίου, 2015 και ώρα 15.00, Αμφιθέατρο

Διαβάστε περισσότερα