Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή"

Transcript

1 Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Έκδοση 3.0 Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος

2 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική εγκατάσταση...5 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων του εκτυπωτή... 6 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...6 Ασφαλής πρόσβαση στην εφαρμογή... 6 Περιορισμός δημόσιας πρόσβασης στην εφαρμογή...6 Να επιτρέπεται στους χρήστες η πρόσβαση στην εφαρμογή...6 Περιορισμός προβολής εργασιών σε αναμονή από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες... 7 Μετατροπή εργασιών εκτύπωσης σε ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή... 7 Εμφάνιση ασφαλών εφαρμογών ή λειτουργιών στην αρχική οθόνη...7 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 8 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων της εφαρμογής "Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή"...8 Εισαγωγή ή εξαγωγή αρχείου ρύθμισης παραμέτρων... 8 Προσαρμογή του εικονιδίου της εφαρμογής...8 Χρήση της εφαρμογής... 9 Εκτύπωση εργασιών σε αναμονή...9 Αντιμετώπιση προβλημάτων Σφάλμα εφαρμογής...11 Σφάλμα άδειας χρήσης Δεν μπορεί να προσδιοριστεί το αναγνωριστικό χρήστη Δεν υπάρχουν διαθέσιμες εργασίες εκτύπωσης για το χρήστη Σημειώσεις Ευρετήριο...15

3 Ιστορικό αλλαγών 3 Ιστορικό αλλαγών Ιανουάριος 2016 Αρχική έκδοση εγγράφου για πολυλειτουργικά προϊόντα με οθόνη αφής τύπου tablet

4 Επισκόπηση 4 Επισκόπηση Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να επιτρέψετε σε εξουσιοδοτημένους χρήστες την προβολή ή την απελευθέρωση εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή. Για τη λειτουργία των χαρακτηριστικών ασφαλείας της εφαρμογής, απαιτείται μια λειτουργική μονάδα ελέγχου ταυτότητας ή μια μέθοδος σύνδεσης. Ένα παράδειγμα λειτουργικής μονάδας ελέγχου ταυτότητας είναι το πρόγραμμα-πελάτης ελέγχου ταυτότητας έξυπνης κάρτας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον οδηγό Οδηγός διαχειριστή προγράμματος-πελάτη ελέγχου ταυτότητας έξυπνης κάρτας. Αυτό το έγγραφο παρέχει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων, χρήσης και αντιμετώπισης προβλημάτων της εφαρμογής.

5 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική εγκατάσταση 5 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική εγκατάσταση Ανάλογα με τη μέθοδο σύνδεσης που χρησιμοποιείται, πρέπει να έχει εγκατασταθεί και διαμορφωθεί στον εκτυπωτή ένα από τα παρακάτω: Λειτουργική μονάδα ελέγχου ταυτότητας Τοπικός λογαριασμός Λογαριασμός δικτύου Αν χρησιμοποιείται το πρόγραμμα-πελάτης Έλεγχος ταυτότητας έξυπνης κάρτας ως λειτουργική μονάδα ελέγχου ταυτότητας, τα ακόλουθα πρέπει να έχουν εγκατασταθεί και διαμορφωθεί στον εκτυπωτή: Πρόγραμμα-πελάτης Έλεγχος ταυτότητας έξυπνης κάρτας Έλεγχος ταυτότητας έξυπνης κάρτας Πρόγραμμα οδήγησης έξυπνης κάρτας Πιστοποιητικά CA (αρχείο.cer) Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό διαχειριστή προγράμματος-πελάτη Ελέγχου ταυτότητας έξυπνης κάρτας.

6 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων του εκτυπωτή 6 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων του εκτυπωτή Μπορεί να χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της εφαρμογής. Πρόσβαση στον Embedded Web Server 1 Εξασφαλίστε τη διεύθυνση IP του εκτυπωτή. Κάντε ένα από τα εξής: Εντοπίστε τη διεύθυνση IP στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης του εκτυπωτή. Στην αρχική οθόνη του εκτυπωτή, αγγίξτε τις επιλογές Ρυθμίσεις > Δίκτυο/Θύρες > Επισκόπηση δικτύου. 2 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ΙΡ του εκτυπωτή. Ασφαλής πρόσβαση στην εφαρμογή Περιορισμός δημόσιας πρόσβασης στην εφαρμογή 1 Από τον Embedded Web Server, κάντε κλικ στις επιλογές Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Μέθοδοι σύνδεσης. 2 Από την ενότητα Δημόσια, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση δικαιωμάτων. 3 Αναπτύξτε το στοιχείο Εφαρμογές, και στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Σημείωση: Για να περιορίσετε τη δημόσια πρόσβαση στην ενσωματωμένη εφαρμογή "Εργασίες σε αναμονή", αναπτύξτε το στοιχείο Πρόσβαση στη λειτουργία και, στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή Πρόσβαση στις εργασίες σε αναμονή. 4 Κάντε κλικ στο Αποθήκευση. Να επιτρέπεται στους χρήστες η πρόσβαση στην εφαρμογή 1 Από τον Embedded Web Server, κάντε κλικ στις επιλογές Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Μέθοδοι σύνδεσης. 2 Ακολουθήστε ένα από τα εξής: Στην ενότητα "Τοπικοί λογαριασμοί", πατήστε Διαχείριση ομάδας/δικαιωμάτων. Στην ενότητα "Λογαριασμοί δικτύου", πατήστε Διαχείριση ομάδας/δικαιωμάτων δίπλα από τη μέθοδο σύνδεσης. Στην ενότητα "Πρόσθετες μέθοδοι σύνδεσης", πατήστε Διαχείριση δικαιωμάτων δίπλα στη λειτουργική μονάδα ελέγχου ταυτότητας. 3 Κάντε κλικ στην ομάδα χρηστών που χρειάζεται πρόσβαση στην εφαρμογή. Σημείωση: Για να διαμορφώσετε το προεπιλεγμένο δικαίωμα χρήστη, πατήστε Όλοι οι χρήστες.

7 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων του εκτυπωτή 7 4 Αναπτύξτε το στοιχείο Εφαρμογές, και στη συνέχεια, επιλέξτε Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Σημείωση: Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. 5 Κάντε κλικ στο Αποθήκευση. Περιορισμός προβολής εργασιών σε αναμονή από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες Η ενσωματωμένη εφαρμογή "Εργασίες σε αναμονή" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή όλων των εργασιών σε αναμονή στον εκτυπωτή. Μετά τη ρύθμιση της εφαρμογής "Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή", καταργήστε το εικονίδιο "Εργασίες σε αναμονή" από την αρχική οθόνη του εκτυπωτή. 1 Από τον Embedded Web Server, πατήστε Ρυθμίσεις > Συσκευή > Ορατά εικονίδια της αρχικής οθόνης. 2 Καταργήστε την επιλογή Εργασίες σε αναμονή. 3 Κάντε κλικ στο Αποθήκευση. Μετατροπή εργασιών εκτύπωσης σε ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή 1 Από τον Embedded Web Server, πατήστε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Παράμετροι εμπιστευτικής εκτύπωσης. 2 Επιλέξτε Να απαιτείται αναμονή όλων των εργασιών. 3 Κάντε κλικ στο Αποθήκευση. Εμφάνιση ασφαλών εφαρμογών ή λειτουργιών στην αρχική οθόνη Από προεπιλογή, οι ασφαλείς εφαρμογές ή λειτουργίες αποκρύπτονται από την αρχική οθόνη του εκτυπωτή. 1 Από τον Embedded Web Server, κάντε κλικ στις επιλογές Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Διάφορα. 2 Στο μενού Προστατευμένες λειτουργίες επιλέξτε Εμφάνιση. 3 Κάντε κλικ στο Save (Αποθήκευση).

8 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής 8 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής Μπορεί να χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της εφαρμογής. Διαμόρφωση των ρυθμίσεων της εφαρμογής "Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή" 1 Από τον Embedded Web Server, μεταβείτε στη σελίδα ρύθμισης παραμέτρων για την εφαρμογή: Εφαρμογές > Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή > Διαμόρφωση 2 Στην ενότητα "Επιλογές απελευθέρωσης", διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. Μέθοδος απελευθέρωσης Καθορισμός του τρόπου εκτύπωσης των εργασιών σε αναμονή. Εμφάνιση των εργασιών εκτύπωσης με ταξινόμηση κατά Καθορισμός του τρόπου εμφάνισης των εργασιών εκτύπωσης στην οθόνη. 3 Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή. Εισαγωγή ή εξαγωγή αρχείου ρύθμισης παραμέτρων Σημείωση: Με την εισαγωγή αρχείων ρύθμισης παραμέτρων αντικαθίστανται οι υπάρχουσες ρυθμίσεις παραμέτρων της εφαρμογής. 1 Από τον Embedded Web Server, μεταβείτε στη σελίδα ρύθμισης παραμέτρων για την εφαρμογή: Εφαρμογές > Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή > Διαμόρφωση 2 Κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή ή Εξαγωγή. Προσαρμογή του εικονιδίου της εφαρμογής 1 Από τον Embedded Web Server, μεταβείτε στη σελίδα ρύθμισης παραμέτρων για την εφαρμογή: Εφαρμογές > Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή > Διαμόρφωση 2 Καθορίστε το κείμενο και την εικόνα που θέλετε να εμφανίζονται στην αρχική οθόνη σας. 3 Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή. Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη βοήθεια που εμφανίζεται όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το στοιχείο.

9 Χρήση της εφαρμογής 9 Χρήση της εφαρμογής Εκτύπωση εργασιών σε αναμονή Σημειώσεις: Φροντίστε ώστε να γίνει μετατροπή των τυπικών εργασιών εκτύπωσης σε ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Μετατροπή εργασιών εκτύπωσης σε ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή στη σελίδα 7. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία εκτύπωσης και αναμονής, βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζεται από το πρόγραμμα οδήγησης εκτύπωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη Βοήθεια προγράμματος οδήγησης εκτύπωσης. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του Ενιαίου προγράμματος οδήγησης εκτύπωσης Lexmark για Windows και του προγράμματος οδήγησης εκτύπωσης για Macintosh από τη διεύθυνση 1 Αφού ανοίξετε ένα έγγραφο, πατήστε Αρχείο > Εκτύπωση. 2 Επιλέξτε έναν εκτυπωτή. Σημείωση: Αν χρειάζεται, διαμορφώστε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης. 3 Αν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία εκτύπωσης και αναμονής. α Επιλέξτε τη λειτουργία εκτύπωσης και αναμονής. Για χρήστες με Windows, πατήστε Ιδιότητες, Προτιμήσεις, Επιλογές ή Ρύθμιση και επιλέξτε Εκτύπωση και αναμονή. Για χρήστες με Macintosh, επιλέξτε Print and Hold (Εκτύπωση και αναμονή) από το μενού επιλογών. β Επιλέξτε τον τύπο εργασίας εκτύπωσης. Παρακράτηση Αποστολή εργασιών εκτύπωσης και αποθήκευσή τους στη μνήμη του εκτυπωτή για εκτύπωση αργότερα. Επαλήθευση Εκτύπωση του πρώτου αντιγράφου της εργασίας εκτύπωσης πολλαπλών αντιγράφων για επιβεβαίωση. Τα υπόλοιπα αντίγραφα τίθενται σε αναμονή έως ότου εκτυπωθούν ή ακυρωθούν. Επανάληψη Άμεση εκτύπωση της εργασίας και αποθήκευση αντιγράφου στη μνήμη του εκτυπωτή, ώστε να εκτυπωθούν περισσότερα αντίγραφα αργότερα. Σημείωση: Η εφαρμογή "Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή" δεν υποστηρίζει εμπιστευτικές εργασίες εκτύπωσης. γ Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη από τον κατάλογο LDAP που σχετίζεται με την εργασία εκτύπωσης. 4 Κάντε κλικ στο κουμπί OK ή Εκτύπωση. 5 Από την αρχική οθόνη του εκτυπωτή, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και αγγίξτε το εικονίδιο της εφαρμογής. Σημειώσεις: Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείται ο ίδιος λογαριασμός κατά τη σύνδεση στον εκτυπωτή και την αποστολή των εργασιών εκτύπωσης. Ανάλογα με τη διαμόρφωση της εφαρμογής, όλες οι εργασίες στην ουρά απελευθέρωσης εκτύπωσης μπορεί να εκτυπωθούν αυτόματα όταν αγγίξετε το εικονίδιο της εφαρμογής. Για

10 Χρήση της εφαρμογής 10 περισσότερες πληροφορίες, δείτε Διαμόρφωση των ρυθμίσεων της εφαρμογής 'Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή' στη σελίδα 8. 6 Αν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήρια ελέγχου ταυτότητας. 7 Επιλέξτε την εργασία ή τις εργασίες που θέλετε να εκτυπώσετε και, στη συνέχεια, καθορίστε τον αριθμό των αντιγράφων που θα εκτυπώσετε. 8 Πατήστε την επιλογή Εκτύπωση.

11 Αντιμετώπιση προβλημάτων 11 Αντιμετώπιση προβλημάτων Σφάλμα εφαρμογής Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής διαγνωστικών 1 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε IP/se, όπου IP είναι η διεύθυνση IP του εκτυπωτή. 2 Πατήστε Ενσωματωμένες λύσεις > Αρχείο καταγραφής. 3 Αναλύστε το αρχείο καταγραφής και κατόπιν επιλύστε το πρόβλημα. Επικοινωνήστε με τον πάροχο της λύσης Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον πάροχο της λύσης. Σφάλμα άδειας χρήσης Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Βεβαιωθείτε ότι η άδεια χρήσης είναι ενημερωμένη 1 Κάντε ένα από τα εξής: Από τον Embedded Web Server, πατήστε Ρυθμίσεις > Ιστορικό διαμόρφωσης > Εφαρμογές και πακέτα. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και πληκτρολογήστε IP/webservices/vcc/licenses, όπου το τμήμα διεύθυνση IP είναι η διεύθυνση IP του εκτυπωτή. 2 Ελέγξτε την κατάσταση της άδειας χρήσης της εφαρμογής από τη λίστα. Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις άδειες χρήσης, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Lexmark. Επικοινωνήστε με τον πάροχο της λύσης Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον πάροχο της λύσης.

12 Αντιμετώπιση προβλημάτων 12 Δεν μπορεί να προσδιοριστεί το αναγνωριστικό χρήστη Αυτό το σφάλμα υποδεικνύει ότι η μέθοδος σύνδεσης σε τοπικό λογαριασμό, λογαριασμό δικτύου ή λειτουργική μονάδα ελέγχου ταυτότητας δεν ορίζει το αναγνωριστικό χρήστη για την περίοδο λειτουργίας. Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή είναι ασφαλής Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Διαμόρφωση των ρυθμίσεων της εφαρμογής 'Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή' στη σελίδα 8. Βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί σωστά το αναγνωριστικό χρήστη για την περίοδο λειτουργίας Από τον Embedded Web Server, κάντε ένα από τα εξής: Χρησιμοποιώντας μια μέθοδο σύνδεσης σε τοπικό λογαριασμό 1 Πατήστε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Μέθοδοι σύνδεσης. 2 Στην ενότητα "Τοπικοί λογαριασμοί", κάντε κλικ στον τύπο τοπικού λογαριασμού και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός διαθέτει ένα όνομα χρήστη. 3 Κάντε κλικ στο Αποθήκευση. Χρησιμοποιώντας μια μέθοδο σύνδεσης σε λογαριασμό δικτύου 1 Πατήστε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Μέθοδοι σύνδεσης. 2 Στην ενότητα "Λογαριασμοί δικτύου", κάντε κλικ στο λογαριασμό δικτύου και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός έχει το σωστό αναγνωριστικό χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος. 3 Κάντε κλικ στο Αποθήκευση. Χρησιμοποιώντας μια λειτουργική μονάδα ελέγχου ταυτότητας 1 Πατήστε Εφαρμογές. 2 Επιλέξτε τη λειτουργική μονάδα ελέγχου ταυτότητας και, στη συνέχεια, πατήστε Διαμόρφωση. 3 Ορίστε την κατάλληλη ρύθμιση για το αναγνωριστικό χρήστη περιόδου λειτουργίας. 4 Πατήστε Αποθήκευση ή Εφαρμογή. Επικοινωνήστε με τον πάροχο της λύσης Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον πάροχο της λύσης.

13 Αντιμετώπιση προβλημάτων 13 Δεν υπάρχουν διαθέσιμες εργασίες εκτύπωσης για το χρήστη Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Βεβαιωθείτε ότι οι εργασίες στέλνονται στον σωστό εκτυπωτή και ότι δεν έχουν λήξει Ο χρήστης μπορεί να έχει στείλει τις εργασίες σε διαφορετικό εκτυπωτή ή οι εργασίες μπορεί να διαγράφηκαν αυτόματα γιατί δεν εκτυπώθηκαν εγκαίρως. Βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί σωστά το αναγνωριστικό χρήστη για την περίοδο λειτουργίας Από τον Embedded Web Server, κάντε ένα από τα εξής: Χρησιμοποιώντας μια μέθοδο σύνδεσης σε τοπικό λογαριασμό 1 Πατήστε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Μέθοδοι σύνδεσης. 2 Στην ενότητα "Τοπικοί λογαριασμοί", κάντε κλικ στον τύπο τοπικού λογαριασμού και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός διαθέτει ένα όνομα χρήστη. 3 Κάντε κλικ στο Αποθήκευση. Χρησιμοποιώντας μια μέθοδο σύνδεσης σε λογαριασμό δικτύου 1 Πατήστε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Μέθοδοι σύνδεσης. 2 Στην ενότητα "Λογαριασμοί δικτύου", κάντε κλικ στο λογαριασμό δικτύου και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός λαμβάνει το σωστό αναγνωριστικό χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος. 3 Κάντε κλικ στο Αποθήκευση. Χρησιμοποιώντας μια λειτουργική μονάδα ελέγχου ταυτότητας 1 Πατήστε Εφαρμογές. 2 Επιλέξτε τη λειτουργική μονάδα ελέγχου ταυτότητας και, στη συνέχεια, πατήστε Διαμόρφωση. 3 Ορίστε την κατάλληλη ρύθμιση για το αναγνωριστικό χρήστη περιόδου λειτουργίας. 4 Πατήστε Αποθήκευση ή Εφαρμογή. Επικοινωνήστε με τον πάροχο της λύσης Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον πάροχο της λύσης.

14 Σημειώσεις 14 Σημειώσεις Σημείωση για την έκδοση Ιανουάριος 2016 Η ακόλουθη παράγραφος δεν ισχύει στις χώρες στις οποίες οι εν λόγω όροι είναι ασύμβατοι με το εθνικό δίκαιο: Η LEXMARK INTERNATIONAL, INC. ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΩΣ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Ορισμένες χώρες δεν επιτρέπουν την αποποίηση ρητών ή σιωπηρών εγγυήσεων σε συγκεκριμένες συναλλαγές και, συνεπώς, η παρούσα δήλωση μπορεί να μην έχει ισχύ για εσάς. Το παρόν εγχειρίδιο είναι πιθανό να περιέχει ανακριβή τεχνικά στοιχεία ή τυπογραφικά σφάλματα. Οι περιεχόμενες πληροφορίες υπόκεινται σε περιοδικές αλλαγές. Οι δε αλλαγές ενσωματώνονται σε μεταγενέστερες εκδόσεις. Βελτιώσεις ή αλλαγές στα προϊόντα ή στα προγράμματα που περιγράφονται μπορούν να πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε. Οι αναφορές στην παρούσα έκδοση σε προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες δεν υποδηλώνουν την πρόθεση του κατασκευαστή να διαθέσει τα παραπάνω σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Οποιαδήποτε αναφορά του κατασκευαστή σε κάποιο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία δεν γίνεται για να δηλώσει ή να υπονοήσει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το συγκεκριμένο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία. Στη θέση αυτών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε λειτουργικά ισότιμο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία δεν παραβιάζει κάποιο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αξιολόγηση και η επαλήθευση της λειτουργίας σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες, εκτός αυτών που έχει καθορίσει ρητά ο κατασκευαστής, αποτελεί ευθύνη του χρήστη. Για την τεχνική υποστήριξη της Lexmark, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Για πληροφορίες σχετικά με αναλώσιμα και λήψεις, επισκεφτείτε τη διεύθυνση Lexmark International, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. GOVERNMENT END USERS The Software Program and any related documentation are "Commercial Items," as that term is defined in 48 C.F.R , "Computer Software" and "Commercial Computer Software Documentation," as such terms are used in 48 C.F.R or 48 C.F.R , as applicable. Consistent with 48 C.F.R or 48 C.F.R through , as applicable, the Commercial Computer Software and Commercial Software Documentation are licensed to the U.S. Government end users (a) only as Commercial Items and (b) with only those rights as are granted to all other end users pursuant to the terms and conditions herein. Εμπορικά σήματα Η ονομασία Lexmark και το λογότυπο Lexmark είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Lexmark International, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Όλα τα λοιπά εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

15 Ευρετήριο 15 Ευρετήριο E Embedded Web Server πρόσβαση 6 Α αντιμετώπιση προβλημάτων δεν μπορεί να προσδιοριστεί το αναγνωριστικό χρήστη 12 δεν υπάρχουν διαθέσιμες εργασίες εκτύπωσης για το χρήστη 13 σφάλμα άδειας χρήσης 11 σφάλμα εφαρμογής 11 απελευθέρωση εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή 9 αρχείο ρύθμισης παραμέτρων εισαγωγή ή εξαγωγή 8 Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή χρήση από τον εκτυπωτή 9 Ασφαλείς εφαρμογές ή λειτουργίες εμφάνιση στην αρχική οθόνη 7 Δ δεν επιτρέπεται η δημόσια πρόσβαση στην εφαρμογή 6 δεν επιτρέπεται στους χρήστες η προβολή εργασιών σε αναμονή 7 δεν μπορεί να προσδιοριστεί το αναγνωριστικό χρήστη 12 δεν υπάρχουν διαθέσιμες εργασίες εκτύπωσης για το χρήστη 13 διαγραφή εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή 9 Ε εικονίδιο "Εργασίες σε αναμονή" αφαίρεση 7 εικονίδιο αρχικής οθόνης προσαρμογή 8 εικονίδιο εφαρμογής προσαρμογή 8 εισαγωγή αρχείου ρύθμισης παραμέτρων 8 εκτύπωση εργασιών σε αναμονή 9 εκτύπωση και αναμονή ενεργοποίηση 9 εξαγωγή αρχείου ρύθμισης παραμέτρων 8 επαλήθευση εργασιών εκτύπωσης 9 επανάληψη εργασιών εκτύπωσης 9 επισκόπηση 4 επιτρέπεται η πρόσβαση στην εφαρμογή 6 εργασίες εκτύπωσης μετατροπή σε ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή 7 εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή απελευθέρωση 9 διαγραφή 9 τύποι 9 εργασίες σε αναμονή δεν επιτρέπεται στους χρήστες η προβολή 7 εκτύπωση 9 εφαρμογή δεν επιτρέπεται η δημόσια πρόσβαση σε 6 επιτρέπεται η πρόσβαση σε 6 ρύθμιση παραμέτρων 8 Ι ιστορικό αλλαγών 3 Κ κατάργηση του εικονιδίου "Εργασίες σε αναμονή" 7 Λ λίστα ελέγχων ετοιμότητα για μαζική εγκατάσταση 5 λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική εγκατάσταση 5 Μ μετατροπή εργασιών εκτύπωσης σε ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή 7 Π παρακράτηση εργασιών εκτύπωσης 9 προσαρμογή εικονιδίου της εφαρμογής 8 πρόσβαση στην εφαρμογή δεν επιτρέπεται 6 επιτρέπεται 6 πρόσβαση στον Embedded Web Server 6 προστατευμένες λειτουργίες εμφάνιση στην αρχική οθόνη 7 Ρ ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής 8 Σ σφάλμα άδειας χρήσης 11 σφάλμα εφαρμογής 11 Τ τύποι εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή 9

Κέντρο συντόμευσης. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Κέντρο συντόμευσης. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Κέντρο συντόμευσης Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων εκτυπωτή...5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμες και αγαπημένα. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και αγαπημένα. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και αγαπημένα Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Οδηγός διαχειριστή Απρίλιος 2013 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Επισκόπηση... 3 Διαμόρφωση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή...4 Διαμόρφωση και ασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή Αντιγραφή κάρτας Έκδοση 4.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή Αποστολή προγράμματος οδήγησης Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2013 www.lexmark.com Επισκόπηση 2 Επισκόπηση Η επιλογή Αποστολή προγράμματος οδήγησης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα ένα πρόγραμμα οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

Shortcut Center. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Shortcut Center. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Shortcut Center Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων εκτυπωτή...5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Χρήση της λειτουργίας Eco-Mode...

Διαβάστε περισσότερα

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή Card Copy Έκδοση 4.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Διαχείριση των ρυθμίσεων εξοικονόμησης

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 2015 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις...4 Lexmark CS310, CS410

Διαβάστε περισσότερα

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή Scan Center Έκδοση 1.1 Οδηγός διαχειριστή Σεπτέμβριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης... 6 Διαμόρφωση της εφαρμογής...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 207 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις... 4 Lexmark CS30, CS40

Διαβάστε περισσότερα

Card Authentication. Οδηγός διαχειριστή

Card Authentication. Οδηγός διαχειριστή Card Authentication Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση προαπαιτούμενων... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5 Προσθήκη εσωτερικού λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Αύγουστος 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις...3 Τύπος εκτυπωτή 5027...3 Τύπος εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογή προβολής. Έκδοση 4.5. Οδηγός διαχειριστή

Προσαρμογή προβολής. Έκδοση 4.5. Οδηγός διαχειριστή Προσαρμογή προβολής Έκδοση 4.5 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 2012 www.lexmark.com Σημείωση για την έκδοση Ιανουάριος 2012 Η ακόλουθη παράγραφος δεν ισχύει στις χώρες στις

Διαβάστε περισσότερα

AccuRead OCR. Οδηγός διαχειριστή

AccuRead OCR. Οδηγός διαχειριστή AccuRead OCR Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Απαιτήσεις συστήματος...4 Υποστηριζόμενες εφαρμογές...4 Υποστηριζόμενες μορφές

Διαβάστε περισσότερα

Display Customization

Display Customization Display Customization Έκδοση 4.5 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5 Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint Εγχειρίδιο Χρήστη AirPrint ΠΡΟΛΟΓΟΣ Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες αυτού του εγγράφου είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 7 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίες λειτουργίες

Κορυφαίες λειτουργίες Κορυφαίες λειτουργίες Περιεχόμενα Κοινή χρήση συσκευής USB στο δίκτυο...3 Κοινή χρήση εκτυπωτή USB...5 Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή Mac με το Time Machine...6 Εφαρμογή NETGEAR genie...8

Διαβάστε περισσότερα

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Εφαρμογή Xerox App Gallery Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 702P03997 Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Xerox App Gallery

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ http://h2056wwwhp.com/portal/site/hpsc/template.page/public/psi... 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ Για το σπίτι Για την επιχείρηση Υποστήριξη Είσοδος Εγγραφή Βοήθεια ιστότοπου HP Color LaserJet 3600 Printer series

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Σεχνικό έγγραφο για προϊόντα HP LaserJet Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 1 Λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας... 1 Προδιαμορφωμένες ρυθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR

Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR Εφαρμογή κωδικού QR της Xerox Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 702P03999 Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή κωδικού QR (Ταχείας απόκρισης) με τις ακόλουθες εφαρμογές:

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Πίνακας περιεχομένων Συνοπτικές οδηγίες χρήσης... 1 Σμίκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη για την υπηρεσία IM και Presence στο Cisco Unified Communications Manager, Έκδοση 9.0(1)

Οδηγός χρήστη για την υπηρεσία IM και Presence στο Cisco Unified Communications Manager, Έκδοση 9.0(1) Οδηγός χρήστη για την υπηρεσία IM και Presence στο Cisco Unified Communications Manager, Έκδοση 9.0(1) Πρώτη έκδοση: May 25, 2012 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose,

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Σμίκρυνση ή μεγέθυνση εικόνας αντιγράφου 1. Στην αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί Αντιγραφή. 2. Πατήστε το κουμπί Σμίκρυνση/Μεγέθυνση. 3. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer"

Οδηγός Χρήστη για τον RICOH Printer series Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer" Επισκόπηση Έκδοση για Windows Έκδοση για Mac Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πώς θα διαβάσετε το εγχειρίδιο... 2 1. Επισκόπηση Εισαγωγή στο «RICOH

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων

Κάρτες εξωτερικών µέσων Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα του κατόχου του. Η επωνυµία Java είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων

Κάρτες εξωτερικών µέσων Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Java είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Sun Microsystems, Inc στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 9/9 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο εισόδου του τροφοδότη εγγράφων. Ρυθμίστε τον. Πατήστε το

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline Οδηγός χρήσης Linksys PLEK500 Προσαρμογέας δικτύου Powerline Πίνακας περιεχομένων Επισκόπηση.............. 3 Χαρακτηριστικά.................. 3 Πώς λειτουργεί το δίκτυο Powerline........... 4 Παράδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και κρατήστε το πρόχειρο για μελλοντική αναφορά. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Οδηγός διαχειριστή. Λογαριασμοί χρηστών. Διαμόρφωση εκτυπωτή. Διαχείριση εκτύπωσης. Έκδοση 1.0

Πλατφόρμα Cloud. Οδηγός διαχειριστή. Λογαριασμοί χρηστών. Διαμόρφωση εκτυπωτή. Διαχείριση εκτύπωσης. Έκδοση 1.0 Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός διαχειριστή Λογαριασμοί χρηστών Διαμόρφωση εκτυπωτή Διαχείριση εκτύπωσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...4 Επισκόπηση...

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NEO Panda Antivirus 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια Aυτος ο οδηγος περιλαµβανει: "Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια" στη σελιδα 23. "Αντιµετωπιση προβληµατων εγκαταστασης" στη σελιδα 24. "Ευρεση περισσοτερων πληροφοριων" στη σελιδα 28. Πληροφοριες σχετικα

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης για Mac

Οδηγός Χρήσης για Mac Οδηγός Χρήσης για Mac Περιεχόμενα Γρήγορο Ξεκίνημα... 1 Χρήση του Εργαλείου εκ νέου Διαμόρφωσης Mac... 1 Εγκατάσταση του λογισμικού FreeAgent... 4 Aσφαλής αφαίρεση μονάδων δίσκου... 9 Διαχείριση των μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

HP Workspace. Οδηγός χρήσης

HP Workspace. Οδηγός χρήσης HP Workspace Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Η ονομασία Google Drive είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η ονομασία Windows είναι

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Java αποτελεί εμπορικό σήμα της Sun Microsystems, Inc στις Η.Π.Α. Το λογότυπο SD αποτελεί εμπορικό

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα της εταιρίας Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης λειτουργιών σάρωσης XE3024EL0-2 Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει οδηγίες για: Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail στη σελίδα 1 Εγκατάσταση της λειτουργίας Σάρωση σε θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Java είναι εµπορικό σήµα της εταιρείας Sun Microsystems, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες. Το λογότυπο

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions

Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL

Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL Εγκατάσταση λογισμικού Σημείωση για τη σύνδεση USB: Μην συνδέσετε το καλώδιο USB μέχρι να εμφανιστεί η σχετική ειδοποίηση. Εάν εμφανιστεί αυτή η οθόνη, κάντε

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Για όλους τους χρήστες Εισαγωγή... 3 Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...3 Εμπορικά σήματα...4

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση TM Norton AntiVirus Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια Aυτός ο οδηγός περιλαµβάνει: "Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια" στη σελίδα 23. "Αντιµετώπιση προβληµάτων εγκατάστασης" στη σελίδα 24. "Εύρεση περισσότερων πληροφοριών" στη σελίδα 28. Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός αναμεταδότης WiFi - Έκδοση Powerline (XAVNB2001) Οδηγός εγκατάστασης

Γενικός αναμεταδότης WiFi - Έκδοση Powerline (XAVNB2001) Οδηγός εγκατάστασης Γενικός αναμεταδότης WiFi - Έκδοση Powerline (XAVNB2001) Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Αρχική σελίδα υπηρεσιών Κατάσταση εργασίας Οθόνη αφής Έναρξη Καθαρισμός όλων Τερματισμός. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Java είναι εµπορικό σήµα της εταιρείας Sun Microsystems, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες. Το λογότυπο

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 Η ευπάθεια του διακοµιστή MicroServer της Xerox πιθανόν να µην επιτρέψει την πρόσβαση στην υπηρεσία. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus + Firewall

Antivirus + Firewall Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003 Ευπάθεια στον διακοµιστή http στο σύστηµα ESS / Ελεγκτή δικτύου θα µπορούσε να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα