Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών"

Transcript

1 «Μεθοδολογία και εκμάθηση λογισμικού isbemcy» Σεμινάριο κατάρτισης και Εργαστήριο εκμάθησης λογισμικού Διάρκειας 14 ωρών, 1, 2 ή 3 Σεπτεμβρίου 2015 και 7 * Σεπτεμβρίου (*προαιρετική παρακολούθηση 4 επιπλέον ωρών) Αίθουσα Διαλέξεων 2, Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών Στόχοι: Στόχος του θεωρητικού μέρους του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση των συμμετεχόντων στην ισχύουσα νομοθεσία, τα μέτρα και επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια, στα συστήματα και στις τεχνολογίες ΑΠΕ. Στόχος του εργαστηρίου εκμάθησης είναι η βήμα προς βήμα εκμάθηση του λογισμικού isbemcy με εξέταση μελέτης περίπτωσης και άσκησης. Στόχος του εργαστηρίου προετοιμασίας για τις εξετάσεις, μέσα από την επίλυση ασκήσεων, είναι η κατάλληλη προετοιμασία των συμμετεχόντων για τις εξετάσεις που θα διοργανώσει η Υπηρεσία Ενέργειας για εγγραφή Ειδικευμένων Εμπειρογνωμόνων που θα εκδίδουν Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης για κατοικίες. Σε ποιους απευθύνεται: Σε όλους τους διπλωματούχους μηχανικούς ΕΤΕΚ: Αρχιτεκτονικής, Πολιτικής Μηχανικής, Μηχανολογικής Μηχανικής, Ηλεκτρολογικής Μηχανικής, Ηλεκτρονικής Μηχανικής, Μηχανικής της Πληροφορικής, Χημικής Μηχανικής, Μηχανικής Μεταλλείων, Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Αγρονομικής - Τοπογραφικής Μηχανικής, Επιμέτρησης Ποσοτήτων, Εκτίμησης Γης και Πολεοδομίας Χωροταξίας. μελετητές έργων, λειτουργούς οργανισμών/ τοπικής αυτοδιοίκησης που ασχολούνται με θέματα εξοικονόμησης ενέργειας (π.χ. ΕΤΕΚ, ΟΕΒ, ΚΕΒΕ) και άνεργους σε συναφείς κλάδους. Σε υποψήφιους Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες που επιθυμούν να παρακαθίσουν στις εξετάσεις που διοργανώνει η Υπηρεσία Ενέργειας για εγγραφή μηχανικών στο μητρώο των Ειδικευμένων Εμπειρογνωμόνων που θα εκδίδουν Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης για κτίρια που χρησιμοποιούνται ως κατοικίες. Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου: Το θεωρητικό μέρος (μεθοδολογία) θα διεξαχθεί την 1 η Σεπτεμβρίου και το εργαστήριο εκμάθησης λογισμικού στις 2 ή 3 Σεπτεμβρίου (οι συμμετέχοντες θα επ ιλέξουν ποια από τις δύο μέρες θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο). Το προαιρετικό εργαστήριο για προετοιμασία για τις εξετάσεις θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου. Σύνολο ωρών κατάρτισης: 14 ώρες, 7 ώρες θεωρία + 7 ώρες εργαστήριο εκμάθησης λογισμικού isbemcy Το προαιρετικό εργαστήριο για προετοιμασία για τις εξετάσεις θα έχει διάρκεια 4 ώρες.

2 Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: Για την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου κατάρτισης (1 Σεπτεμβρίου 2015), που θα είναι παρουσιάσεις για το θεωρητικό υπόβαθρο, ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 12. Για το Ειδικό Εργαστήριο εκμάθησης λογισμικού isbemcy, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ποιά από τις 2 ημέρες (δηλαδή στις 2 ή 3 Σεπτεμβρίου 2015), επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο, που σε αυτήν την περίπτωση ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 6 ανά ημέρα. Για το προαιρετικό εργαστήριο επίλυσης ασκήσεων, ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 12. Μέθοδοι και τεχνικές κατάρτισης: Κατά πρόσωπο εκπαίδευση Διαλέξεις Εισηγήσεις Μελέτες περίπτωσης Πρακτική Άσκηση Επίλυση ασκήσεων Προβολή Επίδειξη Ερωτήσεις / Απαντήσεις Μέσα και υλικά κατάρτισης: Πίνακας Χαρτοπίνακας Ηλεκτρονικός υπολογιστής Λογισμικό Μαρκαδόροι Ψηφιακός δίσκος Εκπαιδευτικές Παρουσιάσεις Μέσα που θα πρέπει να φέρουν οι υποψήφιοι: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους κατά τη διεξαγωγή του Ειδικού Εργαστηρίου: φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο να έχουν εγκαταστήσει το λογισμικό isbemcy_v3.4.a και το υπολογιστικό φύλλο U-valueCmcalculator που μπορούν να βρουν στον ακόλουθο σύνδεσμο: χάρακα (κλιμακόμετρο) υπολογιστική μηχανή Γλώσσα σεμιναρίου: Ελληνικά Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα: %ΦΠΑ= 119 (για συμμετοχή στη θεωρία/μεθοδολογία και εργαστήριο εκμάθησης λογισμικού) ή %ΦΠΑ= 154,70 (για συμμετοχή στη θεωρία/μεθοδολογία, εργαστήριο εκμάθησης λογισμικού και προετοιμασία για εξετάσεις) Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα Διαλέξεων 2 του Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών

3 Πιστοποιητικά Συμμετοχής: Θα δοθούν στους συμμετέχοντες Βεβαιώσεις Παρακολούθησης. Διαρρύθμιση Χώρου: Classroom Style Διάταξη Π Εκπαιδευτής: Ο κος είναι Μηχανικός Περιβάλλοντος, απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Πολιτική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επί του παρόντος συμμετέχει σε μελέτες που σχετίζονται με την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και την αξιοποίηση τεχνολογιών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας που χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς πόρους. Είναι υπεύθυνος για την υιοθέτηση τοπικών ενεργειακών πολιτικών και την εκπόνηση Σχεδίων Δράσης Αειφόρου Ενέργειας για τις Τοπικές Αρχές. Είναι ειδικευμένος στη χρήση διαφόρων λογισμικών που αφορούν στη διαχείριση της ενέργειας, των ΑΠΕ και της ενεργειακής απόδοσης και έχει τύχει επαγγελματικής κατάρτισης και εξειδίκευσης τα τελευταία 6 χρόνια. Συμμετέχει σε πολλά ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα έργα ως τεχνικός εμπειρογνώμονας και σε άλλες ειδικές τεχνικές επιτροπές. Είναι πιστοποιημένος Ενεργειακός Ελεγκτής για κτίρια, λιμάνια, αεροδρόμια, οδικό φωτισμό, βιομηχανικές εγκαταστάσεις/διεργασίες και γεωργικές εγκαταστάσεις. Επίσης, είναι πιστοποιημένος Ειδικευμένος Εμπειρογνώμονας για την ενεργειακή πιστοποίηση των κτιρίων στην Κύπρο. Τέλος, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Αξιολόγηση Προγράμματος: Με το πέρας του σεμιναρίου θα διανεμηθεί στους συμμετέχοντες ερωτηματολόγιο αξιολόγησης. Εγγραφές: Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 28 Αυγούστου Παρακαλούμε όπως συμπληρωθεί και σταλεί το Έντυπο Συμμετοχής στο φαξ ή στο christia.alexandrou@cea.org.cy. Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών, κα Χρίστια Αλεξάνδρου, στα τηλέφωνα , , φαξ ή christia.alexandrou@cea.org.cy. Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών είναι πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης από την ΑνΑΔ.

4 «Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων και εκμάθηση λογισμικού isbemcy» Ωρολόγιο Πρόγραμμα 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μεθοδολογία 9:00-11:00 Ενότητα 1: Μεθοδολογία Παρουσίαση ενδεδειγμένης μεθοδολογίας για τη διαδικασία πραγματοποίησης ενεργειακής πιστοποίησης βάση του λογισμικού isbemcy. 11:00-11:15 Διάλειμμα για καφέ 11:15-13:15 Ενότητα 1: Μεθοδολογία (συνέχεια) 13:15-14:00 Γεύμα 14:00-16:00 Ενότητα 1: Μεθοδολογία (συνέχεια) 16:00-16:15 Διάλειμμα για καφέ 16:15-17:15 Ενότητα 1: Μεθοδολογία (συνέχεια) 2 ή 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εκμάθηση Λογισμικού (δυνατότητα επιλογής ημερομηνίας, δείτε έντυπο συμμετοχής) 9:00-11:00 Ενότητα 2 λογισμικού isbemcy Πρακτική Άσκηση (Μελέτη περίπτωση κατοικίας) Μελέτη αρχιτεκτονικών σχεδίων, διαχωρισμός σε ζώνες, υπολογισμός εμβαδών, υπολογισμός συντελεστή θερμοπερατότητας και θερμοχωρητικότας κατασκευαστικών λύσεων, επιλογή συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού, ΖΝΧ, φωτισμού και ΑΠΕ. 11:00-11:15 Διάλειμμα για καφέ 11:15-13:15 Ενότητα 2 λογισμικού isbemcy Πρακτική Άσκηση (συνέχεια) 13:15-14:15 Γεύμα 14:15-15:45 Ενότητα 2 λογισμικού isbemcy Πρακτική Άσκηση (συνέχεια) 15:45-16:00 Διάλειμμα για καφέ 16:00-17:30 Ενότητα 2 λογισμικού isbemcy Πρακτική Άσκηση (συνέχεια)

5 7 Σεπτεμβρίου 2015 Προετοιμασία για τις εξετάσεις 9:00-11:00 Ενότητα 3 Επίλυση και επεξήγηση ερωτήσεων θεωρητικής φύσης (νομοθεσία, μεθοδολογία πιστοποίησης κτιρίων, κλπ) από προηγούμενα εξεταστικά δοκίμια 11:00-11:15 Διάλειμμα για καφέ 11:15-13:15 Ενότητα 4 Επίλυση και επεξήγηση ασκήσεων (υπολογισμός συντελεστή θερμοπερατότητας, συντελεστή θερμοχωρητικότητας, μελέτη ειδικών κατασκευών και στεγών) από προηγούμενα εξεταστικά δοκίμια

6 Έντυπο Αίτησης Σεμινάριο κατάρτισης μεθοδολογίας ενεργειακής πιστοποίησης κτιρίων και εργαστήριο εκμάθησης του λογισμικού isbemcy, 1, 2 ή 3 και 7 * Σεπτεμβρίου (*προαιρετική παρακολούθηση) Τελευταία ημέρα για δήλωση συμμετοχής 28 Αυγούστου 2015 Προσωπικά Στοιχεία Συμμετέχοντα: Κύριος Κυρία Ονοματεπώνυμο:... Εταιρεία/οργανισμός:...Θέση Εργασίας:... Διεύθυνση:... Πόλη:...Ταχ. Κώδικας:... Απευθείας τηλέφωνο:...απευθείας τηλεομοιότυπο: Υπεύθυνος για την εγγραφή (σε περίπτωση που διαφέρει από τον συμμετέχοντα): Κύριος Κυρία Ονοματεπώνυμο:... Απευθείας τηλέφωνο:...απευθείας τηλεομοιότυπο: Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα %ΦΠΑ= 119 και περιλαμβάνει την παρακολούθηση του σεμιναρίου και εργαστηρίου, διαλείμματα για καφέ και φαγητό, σημειώσεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης. Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και το εργαστήριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις, υπάρχει έξτρα χρέωση 30. Επιλέξτε μια από τις δυο ημερομηνίες για τη συμμετοχή σας στο Εργαστήριο εκμάθησης του λογισμικού isbemcy 02 Σεπτεμβρίου 2015 ή 03 Σεπτεμβρίου 2015 Παρακαλώ δηλώστε αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε και στις 7 Σεπτεμβρίου, στο εργαστήριο για προετοιμασία στις εξετάσεις: Πολιτική ακυρώσεων: Οι συμμετοχές που ακυρώνονται γραπτώς 7 ημέρες πριν από την έναρξη του Σεμιναρίου δεν έχουν επιβάρυνση. Οι συμμετοχές που ακυρώνονται σε λιγότερο από 7 ημέρες πριν από την έναρξη του Σεμιναρίου θα τιμολογούνται κανονικά. Αντικατάσταση συμμετεχόντων είναι δεκτή. Τρόπος πληρωμής: (οι πληρωμές πρέπει να γίνονται πριν την έναρξη του Σεμιναρίου) Στοιχεία έκδοσης τιμολογίου:..... Με επιταγή, μετά την έκδοση τιμολογίου (οι επιταγές πρέπει να εκδίδονται στο «Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών») Μετρητά Άλλες πληροφορίες: νηστίσιμο χορτοφαγικό γεύμα άλλη πληροφορία... Παρακαλώ αναφέρετε σε συντομία το λόγο συμμετοχής σας στο συγκεκριμένο σεμινάριο: Παρακαλώ να ενημερώνομαι για άλλα σεμινάρια που διοργανώνονται από το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Ναι Όχι σε περίπτωση «ναι», ποιό τρόπο προτιμάτε: fax Σας ευχαριστούμε!

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Σεμινάριο κατάρτισης και Εργαστήριο εκμάθησης λογισμικού «Μεθοδολογία και εκμάθηση λογισμικού isbemcy», Διάρκειας 14 ωρών 6 7 ή 8 Ιουλίου, Αίθουσα Διαλέξεων 2 Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών, Στόχοι:

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Μεθοδολογία και εκμάθηση λογισμικού isbemcy» 12-13 Μαΐου 2016 Διάρκειας 14 ωρών και Αίθουσα Διαλέξεων 2, Ενεργειακού

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Σεμινάριο κατάρτισης και εργαστήριο εκμάθησης λογισμικού «Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων και εκμάθηση λογισμικού isbemcy» Διάρκεια 14 ώρες 6-7 Απριλίου 2015, Εκπαιδευτικό και Πολιτιστικό Κέντρο ΕΤΕΚ, Λευκωσία

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Φωτισμός Ι &ΙΙ Σχεδιασμός για εξοικονόμηση ενέργειας και Εκμάθηση λογισμικού DIALux: Φωτοτεχνία και Ενεργειακή Αποτίμηση»,

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Δημιουργία επιχειρησιακών σχεδίων και μέσων προώθησης των ενεργειακών ελέγχων», 16 Δεκεμβρίου 2015, διάρκειας 7 ωρών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Μεθοδολογία και εκμάθηση λογισμικού isbemcy» 15-16 Φεβρουαρίου 2017 (επιχορηγούμενο από ΑνΑΔ) 17 * Φεβρουαρίου (*προαιρετικό

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) 10 Δεκεμβρίου 2014, Αίθουσα Διαλέξεων 1-Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Διάρκεια 6 ώρες, Κωδικός Προγράμματος Π006470

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Φωτισμός Ι &ΙΙ Σχεδιασμός για εξοικονόμηση ενέργειας και Εκμάθηση λογισμικού DIALux: Φωτοτεχνία και Ενεργειακή Αποτίμηση»

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ «Σχεδιασμός και ρύθμιση συστημάτων θέρμανσης με υγρά και αέρια καύσιμα» 9-10 Νοεμβρίου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ «Σχεδιασμός και ρύθμιση συστημάτων θέρμανσης με υγρά και αέρια καύσιμα» 9-10 Νοεμβρίου 2016 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ «Σχεδιασμός και ρύθμιση συστημάτων θέρμανσης με υγρά και αέρια καύσιμα» 9-10 Νοεμβρίου 2016 Διάρκεια 16 ώρες (14 ώρες θεωρία + 2 ώρες δωρεάν πρακτική εξάσκηση) Αίθουσα Queen Eleanor,

Διαβάστε περισσότερα

«Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης»,

«Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης», ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης», 15 Δεκεμβρίου 2015, διάρκειας 6 ωρών Αίθουσα Διαλέξεων

Διαβάστε περισσότερα

«Σχεδιασμός και ρύθμιση συστημάτων θέρμανσης με υγρά και αέρια καύσιμα»

«Σχεδιασμός και ρύθμιση συστημάτων θέρμανσης με υγρά και αέρια καύσιμα» ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Σχεδιασμός και ρύθμιση συστημάτων θέρμανσης με υγρά και αέρια καύσιμα» 22-24 Φεβρουαρίου 2017 Στόχοι: Το Ενεργειακό

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Σχεδιασμός και ρύθμιση συστημάτων θέρμανσης με υγρά και αέρια καύσιμα» 15, 17 και 21 Δεκεμβρίου 2015 16 ώρες (14 ώρες

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων κτιρίων ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ» 29-30 Ιουνίου 2015, Διάρκειας 14 ωρών, Αίθουσα Διαλέξεων

Διαβάστε περισσότερα

«Ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων κτιρίων ΕΜΠΟΡΙΚΑ» Μαΐου 2016, Διάρκειας 14 ωρών, Αίθουσα Διαλέξεων 1 Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών

«Ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων κτιρίων ΕΜΠΟΡΙΚΑ» Μαΐου 2016, Διάρκειας 14 ωρών, Αίθουσα Διαλέξεων 1 Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών «Ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων κτιρίων ΕΜΠΟΡΙΚΑ» 09-10 Μαΐου 2016, Διάρκειας 14 ωρών, Αίθουσα Διαλέξεων 1 Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών Στόχοι: Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων κτιρίων - ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ», 25-26 Ιουνίου 2015, Διάρκειας 14 ωρών, Αίθουσα Διαλέξεων 2

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Σεμινάριο Κατάρτισης Σκοπός: Είναι να καταρτίσει τεχνικά τους ενδιαφερόμενους για το σημαντικό ζήτημα της θερμομόνωσης κελύφους κτιρίων, αναλύοντας νομοθετικές απαιτήσεις, τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων και Εξοικονόμηση Ενέργειας» 05-06 Νοεμβρίου 2014, Αίθουσα Διαλέξεων 1-Ενεργειακό Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Αποθήκευση ενέργειας: Υφιστάμενη κατάσταση και τεχνολογίες αποθήκευσης» 11 Δεκεμβρίου 2014, Λευκωσία Διάρκεια 8 ώρες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ» Κωδικός Προγράμματος Π000116 Σκοπός: Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών διοργανώνει Εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Τα προγράμματα κατάρτισης έχουν εγκριθεί για επιχορήγηση από την ΑνΑΔ (Π007815 και Π007816)

Τα προγράμματα κατάρτισης έχουν εγκριθεί για επιχορήγηση από την ΑνΑΔ (Π007815 και Π007816) ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ 1 Για συμμετοχή στο εγκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών Κατηγορίας A και Α & B (ΚΔΠ 184/2012) για εγγραφή στο Μητρώο των Ενεργειακών Ελεγκτών - ΛΕΥΚΩΣΙΑ Τα προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις (ΠΔΣ)

ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις (ΠΔΣ) ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις (ΠΔΣ) Σεμινάρια διάρκειας 3:30 ωρών έκαστο, στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσoύ, Λάρνακας, Πάφου 7 ο Σεμινάριο για τις Πράσινες

Διαβάστε περισσότερα

«Κέλυφος και Θερμογέφυρες Κτιρίων Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας»

«Κέλυφος και Θερμογέφυρες Κτιρίων Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας» «Κέλυφος και Θερμογέφυρες Κτιρίων Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας» 1. ΗΜΕΡ. ΕΝΑΡΞΗΣ: - ΗΜΕΡ. ΛΗΞΗΣ: 2. ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τετάρτη 21/11/2018 09:00 17:30 3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: 7 ώρες 4. ΤΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα. «Κέλυφος και Θερμογέφυρες Κτιρίων Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας»

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα. «Κέλυφος και Θερμογέφυρες Κτιρίων Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας» Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Κέλυφος και Θερμογέφυρες Κτιρίων Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας» 1. ΗΜΕΡ. ΕΝΑΡΞΗΣ: - ΗΜΕΡ. ΛΗΞΗΣ: 2. ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τετάρτη, 06/11/2019, 08:45 17:30 3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάτες Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Εγκαταστάτες Φωτοβολταϊκών Συστημάτων Η συνεχής και αυξανόμενη χρήση των Φωτοβολταϊκών (Φ/Β) συστημάτων θα απαιτήσει ειδικευμένους τεχνικούς για την εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση τους. Η Πιστοποίηση Τεχνιτών Εγκαταστατών Φ/Β συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ CYS EN 206»

«ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ CYS EN 206» 1. ΗΜΕΡ. ΕΝΑΡΞΗΣ: - ΗΜΕΡ. ΛΗΞΗΣ: 2. ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τετάρτη 14/12/2016 9:00 17:30 3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: 7 ώρες 4. ΤΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Εκπαιδευτικό και Πολιτιστικό Κέντρο ΕΤΕΚ Οδός Κερβέρου 8, 1016

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάλυση κατασκευών από φέρουσα τοιχοποιία βάσει του Ευρωκώδικα 6»

«Ανάλυση κατασκευών από φέρουσα τοιχοποιία βάσει του Ευρωκώδικα 6» 1. ΗΜΕΡ. ΕΝΑΡΞΗΣ: 30 Ιανουαρίου 2019 - ΗΜΕΡ. ΛΗΞΗΣ: 31 Ιανουαρίου 2019 2. ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τετάρτη 30/01/2019 09:00 17:30 Πέμπτη 31/01/2019 09:00 17:30 3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: 14 ώρες 4. ΤΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις (ΠΔΣ)

ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις (ΠΔΣ) ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις (ΠΔΣ) 6 Σεμινάρια διάρκειας 3:30 ωρών έκαστο, στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσoύ, Λάρνακας, Πάφου 4 ο Σεμινάριο για τις Πράσινες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις (ΠΔΣ)

ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις (ΠΔΣ) ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις (ΠΔΣ) 4 Σεμινάρια διάρκειας 3:30 ωρών έκαστο, στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσoύ, Λάρνακας, Πάφου 2 ο Σεμινάριο για τις Πράσινες

Διαβάστε περισσότερα

«Ευρωκώδικας 8 Μέρος 1- Πρόνοιες και Εφαρμογή»

«Ευρωκώδικας 8 Μέρος 1- Πρόνοιες και Εφαρμογή» 1. ΗΜΕΡ. ΕΝΑΡΞΗΣ: 06 Απριλίου 2017 - ΗΜΕΡ. ΛΗΞΗΣ: 07 Απριλίου 2017 2. ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Πέμπτη 06/04/2017 9:00-17:15 Παρασκευή 07/04/2017 9:00-17:30 3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: 14 ώρες 4. ΤΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Εξετάσεις για υποψήφιους Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες που θα εκδίδουν Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης για κατοικίες

Εξετάσεις για υποψήφιους Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες που θα εκδίδουν Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης για κατοικίες Εξετάσεις για υποψήφιους Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες που θα εκδίδουν Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης για κατοικίες Σύμφωνα με τους Κανονισμούς, η επιτυχία στην εξέταση είναι ένα από τα απαραίτητα

Διαβάστε περισσότερα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στη Λευκωσία (http://www.unic.ac.cy/).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στη Λευκωσία (http://www.unic.ac.cy/). ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ Για συμμετοχή στο εγκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών Κατηγορίας A και Α & B (ΚΔΠ 184/2012) για εγγραφή στο Μητρώο των Ενεργειακών Ελεγκτών - ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Διεξαγωγή εξετάσεων για υποψήφιους Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες που θα εκδίδουν Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης για κατοικίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Διεξαγωγή εξετάσεων για υποψήφιους Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες που θα εκδίδουν Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης για κατοικίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Διεξαγωγή εξετάσεων για υποψήφιους Ειδικευμένους Εμπειρογνώμονες που θα εκδίδουν Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης για κατοικίες Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών επιθυμεί να ενημερώσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ FREDERICK

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ FREDERICK ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: Παρακαλώ όπως αποστείλετε το έντυπο : στο Φαξ: 22349555 ή στο Email: n.christfides@frederick.ac.cy ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΜΕΡΟΣ Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ: ΤΙΤΛΟΣ: ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) 5-6 Δεκεμβρίου 2013, Thalassa Restaurant & Conference, Ακτή του Κυβερνήτη Κωδικός Προγράμματος Π005558 Στόχοι: Το Ενεργειακό

Διαβάστε περισσότερα

Σε αυτές τις περιπτώσεις και αφού προσκομισθεί το απαιτούμενο πιστοποιητικό, παραχωρείται έκπτωση στο κόστος των διδάκτρων ίση με 12%.

Σε αυτές τις περιπτώσεις και αφού προσκομισθεί το απαιτούμενο πιστοποιητικό, παραχωρείται έκπτωση στο κόστος των διδάκτρων ίση με 12%. ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ Για συμμετοχή στο εγκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών Κατηγορίας Α (ΚΔΠ 184/2012)για εγγραφή στο Μητρώο των Ενεργειακών Ελεγκτών Επεξηγηματικό σημείωμα

Διαβάστε περισσότερα

Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM2 4 & 5 Ιουνίου 2015

Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM2 4 & 5 Ιουνίου 2015 Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM2 4 & 5 Ιουνίου 2015 Ένας πρακτικός οδηγός στην σωστή ερμηνεία και σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM2 7, 8 & 9 Απριλίου 2016

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM2 7, 8 & 9 Απριλίου 2016 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM2 7, 8 & 9 Απριλίου 2016 Ένας πρακτικός οδηγός στην σωστή ερμηνεία και σωστή χρησιμοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νέες Εξελίξεις Στα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ 12 & 13 Ιουνίου 2015

Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νέες Εξελίξεις Στα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ 12 & 13 Ιουνίου 2015 Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νέες Εξελίξεις Στα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ 12 & 13 Ιουνίου 2015 Ένας πρακτικός οδηγός στην σωστή ερμηνεία και σωστή χρησιμοποίηση των Οικοδομικών Συμβολαίων Ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Καταρτισμό στην ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ 14 Νοεμβρίου 2015

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Καταρτισμό στην ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ 14 Νοεμβρίου 2015 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Καταρτισμό στην ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ 14 Νοεμβρίου 2015 Ένας πρακτικός οδηγός στην σωστή κοστολόγηση, βάσει της νέας μεθόδου επιμέτρησης των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 23 24/10/2017

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 23 24/10/2017 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 23 24/10/2017 Ημερομηνίες Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο 9/2-16/2 - HILTON 23/2-9/3 PARK - 16/3 Λευκωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ.Δ.Π. 39/2014 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 4757 Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014 99 Αριθμός 39 Οι περί Ρύθμισης της Ενεργειακής

Διαβάστε περισσότερα

«Αποτελεσματική Αλληλογραφία στα Συμβόλαια Κατασκευαστικών Έργων Ιδιωτικού Τομέα»

«Αποτελεσματική Αλληλογραφία στα Συμβόλαια Κατασκευαστικών Έργων Ιδιωτικού Τομέα» «Αποτελεσματική Αλληλογραφία στα Συμβόλαια Κατασκευαστικών Έργων Ιδιωτικού Τομέα» 1. ΗΜΕΡ. ΕΝΑΡΞΗΣ: 25 Σεπτεμβρίου 2018 - ΗΜΕΡ. ΛΗΞΗΣ: 26 Σεπτεμβρίου 2018 2. ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τρίτη 25/09/2018 09:00

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος Εκπαιδευτικό Σεμινάριο. Επιχορηγημένο Σεμινάριο από την ΑνΑΔ. 26 Οκτωβρίου 2016 ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Οκτώβριος Εκπαιδευτικό Σεμινάριο. Επιχορηγημένο Σεμινάριο από την ΑνΑΔ. 26 Οκτωβρίου 2016 ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Οκτώβριος 2016 Επιχορηγημένο Σεμινάριο από την ΑνΑΔ Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ένας πρακτικός οδηγός στην σωστή ερµηνεία και σωστή χρησιµοποίηση στην Πιστοποιηση Ακινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Σεπτέμβριος Επιχορηγημένο Σεμινάριο από την ΑνΑΔ. Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

Σεπτέμβριος Επιχορηγημένο Σεμινάριο από την ΑνΑΔ. Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Σεπτέμβριος 2016 Επιχορηγημένο Σεμινάριο από την ΑνΑΔ Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM2 Η νέα Ενιαία Μέθοδος Επιμέτρησης

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικές και Εισηγήσεις για την Εξοικονόμηση Ενέργειας

Πολιτικές και Εισηγήσεις για την Εξοικονόμηση Ενέργειας Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα «Πολιτικές και Εισηγήσεις για την Εξοικονόμηση Ενέργειας»,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 4-5/2/2019

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 4-5/2/2019 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 4-5/2/2019 Ημερομηνίες Χώρος Διεξαγωγής: Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο 9/2-16/2 HILTON - 23/2 CYPRUS - 9/3-16/3

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ Για συμμετοχή στο εγκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών Κατηγορίας Γ - Μεταφορές, βασισμένο στην ΚΔΠ 184/2012, για εγγραφή στο Μητρώο των Ενεργειακών

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 6-7/11/2017 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 6-7/11/2017 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 6-7/11/2017 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία Στόχος: Ο βασικός σκοπός του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εγκεκριμένο και επιχορηγούμενο από την ΑνΑΔ

Πρόγραμμα εγκεκριμένο και επιχορηγούμενο από την ΑνΑΔ Εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδικευμένης κατάρτισης για Ευρωπαίους Διαχειριστές Ενέργειας (European Energy Manager EUREM) Πρόγραμμα εγκεκριμένο και επιχορηγούμενο από την ΑνΑΔ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ»

«ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ» «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ» 1. ΗΜΕΡ. ΕΝΑΡΞΗΣ: - ΗΜΕΡ. ΛΗΞΗΣ: 2. ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Τρίτη, 04.06.2019, 08:45 16:15 3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: 6 ώρες 4. ΤΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Σύνδεσμος

Διαβάστε περισσότερα

MKC. Εκπαιδευτής του σεμιναρίου θα είναι η κυρία Δανάη Κυνηγού

MKC. Εκπαιδευτής του σεμιναρίου θα είναι η κυρία Δανάη Κυνηγού Μονοήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM3 11 Ιουνίου 2015 Ένας πρακτικός οδηγός στην σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Πολιτιστικό Κέντρο ΕΤΕΚ, Θησέως 9-11 Λευκωσία **Για δηλώσεις και τέλος συμμετοχής, δείτε σχετικές πληροφορίες

Εκπαιδευτικό Πολιτιστικό Κέντρο ΕΤΕΚ, Θησέως 9-11 Λευκωσία **Για δηλώσεις και τέλος συμμετοχής, δείτε σχετικές πληροφορίες 3ήμερο Σεμινάριο ΕΤΕΚ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ ΕΠΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Θεσμικό Πλαίσιο, Διατάξεις ΕΤΕΚ και Συναφή Θέματα, Συγγραφή, Παρουσίαση Επιλεγμένων Παραδειγμάτων Ημερομηνίες: 29 30-31 Μαρτίου 2018 Εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΤΗΣ Μ.Ε.Δ.Σ.Κ. ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ Ή ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΤΗΣ Μ.Ε.Δ.Σ.Κ. ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ Ή ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ Οι Εταιρίες Υπεργολάβων χρειάζεται να γνωρίζουν πώς να φέρουν εις πέρας ορθά και εντός του καθορισμένου χρόνου τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους και να διεκδικούν τα δικαιώματα που τους παρέχονται

Διαβάστε περισσότερα

(W/m 2 K) 0.75 0.85 2.0

(W/m 2 K) 0.75 0.85 2.0 Ενεργειακή Αϖόδοση Κτιρίων και Νοµικό Πλαίσιο Οδηγίες 2002/91/ΕΚ και 2010/31/ΕΚ και ϖρακτική εφαρµογή στην Κύϖρο Σεµινάριο ΕΤΕΚ µε θέµα «Ενεργειακή Αναβάθµιση Κτιρίων στην Κύπρο» 2 Μαρτίου 2013 Ιωάννης

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση Εργολήπτη & Συντηρητή Ηλεκτροσυσκευών Πρώτης και Δεύτερης τάξης

Εκπαίδευση Εργολήπτη & Συντηρητή Ηλεκτροσυσκευών Πρώτης και Δεύτερης τάξης Με βάση τη νομοθεσία περί ηλεκτρολογίας, άτομα που εξασκούν το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου ή/και συντηρητή τα οποία επιθυμούν να αποκτήσουν το Πιστοποιητικό Ικανότητας Συντηρητού Ηλεκτροσυσκευών 1 ης και

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Φόρος Ακίνητης Ιδιοκτησίας και Φόρος Κεφαλαιουχικών Κερδών

Σεμινάριο Φόρος Ακίνητης Ιδιοκτησίας και Φόρος Κεφαλαιουχικών Κερδών Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αρ. 09/2014 Σεμινάριο Φόρος Ακίνητης Ιδιοκτησίας και Φόρος Κεφαλαιουχικών Κερδών Χαρουπόμυλοι Λανίτη, Λεμεσός Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 9:00 17:00 Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, Λευκωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα συνέχισης της επαγγελματικής κατάρτισης των διαμεσολαβητών

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα συνέχισης της επαγγελματικής κατάρτισης των διαμεσολαβητών ΠΡΟΣ: Όλους τους Ενδιαφερόμενους Λευκωσία, 11 Φεβρουαρίου 2019 ΑΠΟ: Λεωνίδα Πασχαλίδη, Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα συνέχισης της επαγγελματικής κατάρτισης των διαμεσολαβητών Κύριοι, Το

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 5-6/11/2018 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 5-6/11/2018 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 5-6/11/2018 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία Στόχος: Ο βασικός σκοπός του

Διαβάστε περισσότερα

10:00 10:10 10:10 12:10 12:10-12:15 12:15-14:00

10:00 10:10 10:10 12:10 12:10-12:15 12:15-14:00 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΝΑ -ΚΕΠΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ) Α ΘΕΜΑΤΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Ταξιδιωτικοί Πράκτορες / Οργανωτές Τουριστικών Περιηγήσεων όπως προνοείται από την περί ΦΠΑ Νομοθεσία (Ν.95(Ι)/2000)

Σεμινάριο Ταξιδιωτικοί Πράκτορες / Οργανωτές Τουριστικών Περιηγήσεων όπως προνοείται από την περί ΦΠΑ Νομοθεσία (Ν.95(Ι)/2000) Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αρ. 10/2015 Σεμινάριο Ταξιδιωτικοί Πράκτορες / Οργανωτές Τουριστικών Περιηγήσεων όπως προνοείται από την περί ΦΠΑ Νομοθεσία (Ν.95(Ι)/2000) Χαρουπόμυλοι Λανίτη, Λεμεσός Πέμπτη, 14

Διαβάστε περισσότερα

Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ

Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Λευκωσία, 07 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΡΟΣ: Όλους τους Ενδιαφερόμενους ΑΠΟ: Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών 09-11 και 16-18

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΕΣΥΠΠ)» Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 4/10-11/10-18/10-25/10-1/11 2018 Χώρος Διεξαγωγής:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΕΣΥΠΠ)» Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 5/10 12/10 19/10 26/10 2/11 2017 Χώρος Διεξαγωγής:

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αρ. 24/2015

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αρ. 24/2015 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αρ. 24/2015 Σεμινάριο Φορολογική μεταχείριση καινούριων και μεταχειρισμένων μηχανοκίνητων οχημάτων, απαλλαγές και Σχέδιο Περιθωρίου Κέρδους όπως προνοείται από την περί ΦΠΑ Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ» To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ PYTHON. (Practical Artificial Intelligence Applications using Python)

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ PYTHON. (Practical Artificial Intelligence Applications using Python) ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ PYTHON ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ PYTHON Επιστημονικά Υπεύθυνος: Ιωάννης Ρεφανίδης, Καθηγητής 1. Συνοπτική Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ Προπαρασκευαστικών μαθημάτων* 31 Αυγούστου - 06 Σεπτεμβρίου Πανεπιστήμιο Λευκωσίας EU: Europa building (ΔΕΚ: D000184) ΤΡΙΤΗ

ΕΒΔΟΜΑΔΑ Προπαρασκευαστικών μαθημάτων* 31 Αυγούστου - 06 Σεπτεμβρίου Πανεπιστήμιο Λευκωσίας EU: Europa building (ΔΕΚ: D000184) ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ (07 Σεπτεμβρίου 2015 09 Δεκεμβρίου 2015) Αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα για εκπαίδευση υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών - Κατηγορίες Α και Α Β Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων

Διαβάστε περισσότερα

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 Λευκωσία Aρ. Φακ.: 4.17.04.9 Αρ. Tηλ.: 22402300 Aρ. Φαξ:: 22480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy 19 Φεβρουαρίου 2010 Διευθυντές/Διευθύντριες

Διαβάστε περισσότερα

Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ

Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Λευκωσία, 30 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΣ: Όλους τους Ενδιαφερόμενους ΑΠΟ: Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών 08-10 και 15-17 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 28/3+4-11/4/2019 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON CYPRUS Λευκωσία

«ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 28/3+4-11/4/2019 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON CYPRUS Λευκωσία «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 28/3+4-11/4/2019 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON CYPRUS Λευκωσία Στόχος: Ο βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι η σε βάθος ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ

Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Λευκωσία, 15 Δεκεμβρίου 2016 ΠΡΟΣ: Όλους τους Ενδιαφερόμενους ΑΠΟ: Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών 27-29 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ TO ΠΡΟΤΥΠΟ ISO 14001:2015

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ TO ΠΡΟΤΥΠΟ ISO 14001:2015 5-9 Δ Ε Κ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Υ 2 0 1 6 ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ TO ΠΡΟΤΥΠΟ ISO 14001:2015 Ξ Ε Ν Ο Δ Ο Χ Ε Ι Ο C L E O P A T R A, Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Εκπαιδευτής Γιάννης

Διαβάστε περισσότερα

Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ

Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Λευκωσία, 25 Σεπτεμβρίου 2018 ΠΡΟΣ: Όλους τους Ενδιαφερόμενους ΑΠΟ: Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών 30/11-02/12/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ» To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο A secret to identify synergies and expanding your practice

Σεμινάριο A secret to identify synergies and expanding your practice Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αρ. 14 / 2016 Σεμινάριο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, Λευκωσία Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 8:30 13:30 Ξενοδοχείο St Raphael, Λεμεσός Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 8:30 13:30 Η Εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ADR

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ADR Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για την εξέταση Συμβούλων Ασφαλείας η ύπαρξη των οποίων απαιτείται από την διεθνή νομοθεσία μεταφοράς επικινδύνων εμπορευμάτων,κεφ.1.8.3 και του διατάγματος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙΝΩΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» (INOV) Ζ ΚΥΚΛΟΣ To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Delivering training since 1996

Delivering training since 1996 Το είναι ένα λογισμικό για επεξεργασία εικόνας. Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν πως να δουλεύουν με τις παλέτες και επιλογές, να εισαγάγουν εικόνες (κατανόηση όρων image resolution, color models),

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

«ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» Λευκωσία, 24 Φεβρουαρίου 2014 Επιχειρηματίες Εργοδότες, Ενημερωθείτε σωστά για το Νόμο περί Κοινωνικών Ασφαλίσεων που περιλαμβάνει τα δικαιώματα και υποχρεώσεις των ασφαλισμένων, τις πρόσφατες τροποποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

«Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (DPO) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)»

«Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (DPO) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)» ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΕΒΕ «Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (DPO) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)» Ημερομηνία & Χώρος Διεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) με τίτλο «Χώρος, Σχεδιασμός και Δομημένο Περιβάλλον

Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) με τίτλο «Χώρος, Σχεδιασμός και Δομημένο Περιβάλλον Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) με τίτλο «Χώρος, Σχεδιασμός και Δομημένο Περιβάλλον Αντικείμενο σκοπός Στόχοι του Π.Μ.Σ. είναι η εκπαίδευση για την απόκτηση του επιστημονικού

Διαβάστε περισσότερα

Σύνταξη εγγράφων διαγωνισμού στο πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων

Σύνταξη εγγράφων διαγωνισμού στο πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων Σύνταξη εγγράφων διαγωνισμού στο πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων Code: C07TENDERDOC20180306 Μεταφορά βασικών γνώσεων για την σύνταξη των εγγράφων διαγωνισμού για διαφόρους τύπους διαγωνιστικών διαδικασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Ταχ. Δ/νση: Πρώην Αμερ. Βάση Γουρνών, 71500 ΓΟΥΒΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τηλ. : 2810-762276, 762272 6932442179 FAX : 2810-762272 email: mail@kpe-gouvon.ira.sch.gr http://kpe-gouvon.ira.sch.gr/ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση στην Προετοιμασία και Παράθεση καφέ Intermediate Barista

Επισκόπηση στην Προετοιμασία και Παράθεση καφέ Intermediate Barista Πολυεπιχειρησιακό Σεμινάριο Επισκόπηση στην Προετοιμασία και Παράθεση καφέ Intermediate Barista Περίοδος Διεξαγωγής: 04/12, 06/12 &11/12/2018 Τόπος διεξαγωγής: ΙΗΕ Academy Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 4 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 4 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 4 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τριανταφυλλιά Νικολάου, Πολυτεχνείο Κρήτης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή... 2 2. Σύνταξη Ερωτηματολογίων...

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός ενημέρωσης και χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εξοικονόμησης ενέργειας στις Κοινότητες της Κύπρου

Βαθμός ενημέρωσης και χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εξοικονόμησης ενέργειας στις Κοινότητες της Κύπρου Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Βαθμός ενημέρωσης και χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εξοικονόμησης ενέργειας στις Κοινότητες της Κύπρου Συνεισφορά της Ένωσης Κοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η «Πυρογνώση Ελληνικό Ινστιτούτο Πυρασφάλειας» διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Νομοθεσίας πυρασφάλειας και πυροπροστασίας» για Διπλωματούχους

Διαβάστε περισσότερα

επιβολή ΦΠΑ στην μη ανεπτυγμένη γη και μισθώσεις ακινήτων»

επιβολή ΦΠΑ στην μη ανεπτυγμένη γη και μισθώσεις ακινήτων» Λευκωσία 18 Ιανουαρίου 2017 Προς: ΑΠΟ: ΘΕΜΑ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ Τμήμα Υπηρεσιών και Εμπορίου Σεμινάριο «Τροποποιήσεις της περί ΦΠΑ Νομοθεσίας σε σχέση με επιβολή ΦΠΑ στην μη ανεπτυγμένη γη και μισθώσεις ακινήτων»

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Αποθηκών Code:Α14WARSAF

Ασφάλεια Αποθηκών Code:Α14WARSAF Ασφάλεια Αποθηκών Code:Α14WARSAF20161031 Ένα από τα καθημερινά θέματα που καλούνται να διαχειριστούν οι επιχειρήσεις είναι η εξεύρεση επαρκών χώρων αποθήκευσης των προϊόντων που είτε παράγουν είτε διακινούν.

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ Α.Π.: 3361 Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ (ΑΝΤ)ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (Εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος) Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Συνέχισης της Επαγγελματικής Κατάρτισης των Διαμεσολαβητών

Πρόγραμμα Συνέχισης της Επαγγελματικής Κατάρτισης των Διαμεσολαβητών 23-24-25-26 Μαΐου 2019, Εκπαιδευτικό Πολιτιστικό Κέντρο ΕΤΕΚ (Θησέως 9-11, 1016 Λευκωσία) κόστος συμμετοχής: 250 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) Εκπαιδευτές: Άντρος Καραγιάννης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Διαμεσολαβητής

Διαβάστε περισσότερα

ίπλωµα Ασφαλιστικών Σπουδών

ίπλωµα Ασφαλιστικών Σπουδών ίπλωµα Ασφαλιστικών Σπουδών www.iic.org.cy www.eias.gr ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Το «Δίπλωμα Ασφαλιστικών Σπουδών» προσφέρεται από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου από το 1988 με μεγάλη επιτυχία σε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΤΙΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΤΙΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΤΙΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ http://diaviou.auth.gr/ 1 Περιεχόμενα ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ... 3

Διαβάστε περισσότερα

Νέος Κύκλος Επιμορφωτικού Προγράμματος

Νέος Κύκλος Επιμορφωτικού Προγράμματος Νέος Κύκλος Επιμορφωτικού Προγράμματος Παρασκευή 28 /3/2014, ώρα 16.30 μέχρι 21.30 & Σάββατο 29/3/2014, ώρα 9.00 μέχρι 14.00 Πληροφορίες: Γιάννης Σ. Τσακιράκις Καθηγητής Εφαρμογών Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: /3/2019 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON CYPRUS Λευκωσία

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: /3/2019 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON CYPRUS Λευκωσία ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΕΒΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ» Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 7-14-21/3/2019 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON CYPRUS Λευκωσία Στόχος: Ο βασικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 (και Προπαρασκευαστικών μαθημάτων*): Σεπτεμβρίου 2017

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 (και Προπαρασκευαστικών μαθημάτων*): Σεπτεμβρίου 2017 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (15 Σεπτεμβρίου 2017-16 Δεκεμβρίου 2017) Αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα για εκπαίδευση υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών - Κατηγορίες Α και Α & Β Κατηγορία Ενεργειακών Ελεγκτών Α: Συνολική

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσιες Συμβάσεις για τον Ιδιωτικό Τομέα

Δημόσιες Συμβάσεις για τον Ιδιωτικό Τομέα Δημόσιες Συμβάσεις για τον Ιδιωτικό Τομέα Σημαντικές αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων με βάση τις αλλαγές που επιφέρει ο νόμος 73/2016 Code: B14PRPROCUREMENT20170426 Βασικός σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 (και Προπαρασκευαστικών μαθημάτων*): Σεπτεμβρίου Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Αίθουσα EU205) ΤΕΤΑΡΤΗ 13/09/2017 ΠΕΜΠΤΗ 14/09/2017

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 (και Προπαρασκευαστικών μαθημάτων*): Σεπτεμβρίου Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Αίθουσα EU205) ΤΕΤΑΡΤΗ 13/09/2017 ΠΕΜΠΤΗ 14/09/2017 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (15 Σεπτεμβρίου 2017-16 Δεκεμβρίου 2017) Αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα για εκπαίδευση υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών - Κατηγορίες Α και Α & Β Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσιες Συμβάσεις για τον Ιδιωτικό Τομέα

Δημόσιες Συμβάσεις για τον Ιδιωτικό Τομέα Δημόσιες Συμβάσεις για τον Ιδιωτικό Τομέα Σημαντικές αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων με βάση τις αλλαγές που επιφέρει ο νόμος 73/2016 Code: B14PRPROCUREMENT20161220 Βασικός σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα