Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή"

Transcript

1 Scan Center Έκδοση 1.1 Οδηγός διαχειριστή Σεπτέμβριος

2 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης... 6 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 7 Διαχείριση προορισμών χρησιμοποιώντας τον Embedded Web Server... 7 Διαχείριση προορισμών χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Ρύθμιση προτιμήσεων εφαρμογής Σάρωση εγγράφων...15 Σάρωση εγγράφων...15 Αντιμετώπιση προβλημάτων Σφάλμα εφαρμογής Σφάλμα άδειας χρήσης...16 Ορισμένες ρυθμίσεις για την εφαρμογή δεν εμφανίζονται στη σελίδα ρύθμισης παραμέτρων Ανεπαρκής μνήμη...17 Δεν εμφανίζεται το εικονίδιο συντόμευσης...17 Σφάλματα που εντοπίζονται σε αρχείο εισαγωγής...18 Δεν είναι δυνατή η δημιουργία πολλαπλών προορισμών...18 Δεν είναι δυνατή η προσθήκη προορισμών ή συντομεύσεων Δεν είναι δυνατή η σάρωση στον επιλεγμένο προορισμό Δεν είναι δυνατή η αποστολή στον προορισμό φαξ Δεν είναι δυνατή η χρήση του χαρακτηριστικού LDAP στη διαδρομή διεύθυνσης φακέλου...20 Δεν είναι δυνατή η ονοματοθεσία για προορισμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με γραμμικό κωδικό Δεν είναι δυνατή η άμεση σάρωση Συχνές ερωτήσεις Σημειώσεις Ευρετήριο...25

3 Ιστορικό αλλαγών 3 Ιστορικό αλλαγών Σεπτέμβριος 2016 Προστέθηκαν πληροφορίες σχετικά με τον προσαρμοσμένο έλεγχο πρόσβασης. Προστέθηκαν πληροφορίες σχετικά τη σάρωση με τη χρήση συντόμευσης χωρίς πρόσβαση στη σελίδα συντομεύσεων. Προστέθηκαν πληροφορίες σχετικά με την αποτροπή χρηστών από τη δημιουργία συντομεύσεων με χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Ιούλιος 2016 Υποστηρίζονται πλέον οι εξής γλώσσες: Κροατικά, Ρουμανικά, Σερβικά, Σλοβακικά και Σλοβενικά. Προστέθηκαν πληροφορίες στην ονοματοθεσία για προορισμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με γραμμικό κωδικό. Μάιος 2016 Προστέθηκαν πληροφορίες σχετικά με το πρόσθετο Scan to Hard Disk. Προστέθηκαν πληροφορίες για χαρακτηριστικά διαδρομής LDAP. Άλλαξαν τα ακόλουθα ονόματα προορισμού: Από Remote Copy σε Απομακρυσμένο εκτυπωτή Από Αντιγραφή σε Εκτυπωτή Ιανουάριος 2016 Αρχική έκδοση εγγράφου.

4 Επισκόπηση 4 Επισκόπηση Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να στείλετε σαρωμένα έγγραφα σε έναν ή περισσότερους προορισμούς. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε συντομεύσεις για συχνά χρησιμοποιούμενους προορισμούς και, στη συνέχεια, να αποκτάτε πρόσβαση σε αυτούς χρησιμοποιώντας τα εικονίδια ή τους αριθμούς συντόμευσής τους. Με τον Embedded Web Server μπορείτε να διαμορφώσετε περισσότερες ρυθμίσεις: Προσαρμόστε το όνομα και το εικονίδιο της εφαρμογής. Αποκρύψτε ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Διαχειριστείτε συντομεύσεις και προορισμούς. Εισαγάγετε ή εξαγάγετε αρχεία διαμόρφωσης. Διαμορφώστε επιβεβαιώσεις σάρωσης. Διαμορφώστε αλλαγές εγγράφου. Δημιουργήστε προσαρμοσμένα μηνύματα προτροπής. Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε το πρόσθετο Scan Center - Σκληρός δίσκος για να σαρώσετε έγγραφα στο σκληρό δίσκο του εκτυπωτή. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την τεκμηρίωση που συνοδεύει την εφαρμογή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λήψη προσθέτων επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Lexmark στην περιοχή σας. Το σύνολο των κορυφαίων δυνατοτήτων προσθέτει τις παρακάτω επιλογές στην εφαρμογή: Δημιουργία πολλών αρχείων από μια ενιαία εργασία σάρωσης χρησιμοποιώντας ένα γραμμικό κώδικα Δημιουργία ονομάτων και ευρετηρίων αρχείων, χρησιμοποιώντας ένα γραμμικό κώδικα Επισύναψη μικρογραφιών για επιβεβαιώσεις Προεπισκόπηση κάθε σαρωμένης σελίδας Κατάργηση κενής σελίδας Αυτόματη περικοπή Προσαρμογή μηνυμάτων προτροπής Απαλοιφή κουκκίδων Απαλοιφή στρέβλωσης Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά του συνόλου των κορυφαίων δυνατοτήτων, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Lexmark. Αυτό το έγγραφο παρέχει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διαμόρφωσης, χρήσης και αντιμετώπισης προβλημάτων της εφαρμογής.

5 Επισκόπηση 5 Ροή εργασιών εφαρμογής

6 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης 6 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης Βεβαιωθείτε ότι: Οι ρυθμίσεις εκτυπωτή έχουν διαμορφωθεί σωστά για δίκτυο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και φαξ. Ένας σκληρός δίσκος εκτυπωτή είναι εγκατεστημένος στις ακόλουθες περιπτώσεις: Κατά την αποστολή σε πολλαπλούς προορισμούς Κατά τη χρήση της έκδοσης premium της εφαρμογής Έχει εγκατασταθεί τουλάχιστον 1 GB RAM για την έκδοση premium της εφαρμογής. Έχετε τις παρακάτω πληροφορίες για να διαμορφώσετε τους προορισμούς δικτύου: Διεύθυνση δικτύου Διαπιστευτήρια χρήστη για να συνδεθείτε στον προορισμό δικτύου, εάν είναι απαραίτητο Έχετε τις παρακάτω πληροφορίες για να διαμορφώσετε τους προορισμούς FTP: διεύθυνση FTP Αριθμός θύρας FTP Έχετε τις διευθύνσεις των παραληπτών για να διαμορφώσετε τους προορισμούς . Έχετε τις διευθύνσεις IP των απομακρυσμένων εκτυπωτών για να διαμορφώσετε τους προορισμούς απομακρυσμένου εκτυπωτή. Έχετε τους αριθμούς φαξ των παραληπτών για να διαμορφώσετε τους προορισμούς φαξ. Έχετε το πρόσθετο Scan Center - Σκληρός δίσκος για να διαμορφώσετε τους προορισμούς σκληρού δίσκου. Σημ.: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λήψη προσθέτων, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Lexmark στην περιοχή σας.

7 Διαμόρφωση της εφαρμογής 7 Διαμόρφωση της εφαρμογής Διαχείριση προορισμών χρησιμοποιώντας τον Embedded Web Server Μπορεί να χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή για να διαμορφώσετε την εφαρμογή. Πρόσβαση στον Embedded Web Server Σημ.: Όταν χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer, μην εμφανίζετε τοποθεσίες Intranet στην Προβολή συμβατότητας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις πληροφορίες Βοήθειας του προγράμματος περιήγησης. 1 Εξασφαλίστε τη διεύθυνση IP του εκτυπωτή. Κάντε ένα από τα εξής: Εντοπίστε τη διεύθυνση IP στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης του εκτυπωτή. Στην αρχική οθόνη του εκτυπωτή, αγγίξτε τις επιλογές Ρυθμίσεις > Δίκτυο/Θύρες > Επισκόπηση δικτύου. 2 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης web και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ΙΡ του εκτυπωτή. Σημ.: Στο αρχείο Readme θα βρείτε μια λίστα με τα προτεινόμενα προγράμματα περιήγησης στο Web. Διαμόρφωση προορισμού δικτύου 2 Κάντε κλικ στις επιλογές Φάκελος δικτύου > Δημιουργία φακέλου δικτύου. 3 Επιλέξτε τον τύπο σύνδεσης και, στη συνέχεια, κάντε ένα από τα παρακάτω: Για SMB, πληκτρολογήστε ή μεταβείτε στο φάκελο δικτύου. Για FTP, πληκτρολογήστε τον αριθμό θύρας και τη διεύθυνση FTP. 4 Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. 5 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Για να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό αρχικού καταλόγου στο πεδίο "Διεύθυνση φακέλου", πληκτρολογήστε % πριν και μετά από το χαρακτηριστικό. Για παράδειγμα, %customattribute%. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε άλλα χαρακτηριστικά LDAP όπως %cn%, %samaccountname% και %userprincipalname%. Για να επεξεργαστείτε έναν προορισμό, επιλέξτε τον από τη λίστα. Για να διαγράψετε έναν προορισμό, κάντε κλικ στο σύμβολο που βρίσκεται δίπλα του. Μπορείτε, επίσης, να αποτρέψετε τη δημιουργία ή την επεξεργασία προορισμών από τους χρήστες μέσω του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή.

8 Διαμόρφωση της εφαρμογής 8 Διαμόρφωση προορισμού 2 Κάντε κλικ στις επιλογές > Δημιουργία . 3 Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. 4 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Για να επεξεργαστείτε έναν προορισμό, επιλέξτε τον από τη λίστα. Για να διαγράψετε έναν προορισμό, κάντε κλικ στο σύμβολο που βρίσκεται δίπλα του. Μπορείτε, επίσης, να αποτρέψετε τη δημιουργία ή την επεξεργασία προορισμών από τους χρήστες μέσω του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Διαμόρφωση προορισμού φαξ 2 Κάντε κλικ στις επιλογές Φαξ > Δημιουργία φαξ. 3 Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. 4 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Για να επεξεργαστείτε έναν προορισμό, επιλέξτε τον από τη λίστα. Για να διαγράψετε έναν προορισμό, κάντε κλικ στο σύμβολο που βρίσκεται δίπλα του. Μπορείτε, επίσης, να αποτρέψετε τη δημιουργία ή την επεξεργασία προορισμών από τους χρήστες μέσω του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Διαμόρφωση προορισμού απομακρυσμένου εκτυπωτή Σαρώστε έγγραφα σε υποστηριζόμενο εκτυπωτή και κατόπιν στείλτε τα σαρωμένα έγγραφα σε έναν άλλο εκτυπωτή στο δίκτυο. 2 Κάντε κλικ στις επιλογές Απομακρυσμένος εκτυπωτής > Δημιουργία απομακρυσμένου εκτυπωτή. 3 Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. 4 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Για να επεξεργαστείτε έναν προορισμό, επιλέξτε τον από τη λίστα. Για να διαγράψετε έναν προορισμό, κάντε κλικ στο σύμβολο που βρίσκεται δίπλα του.

9 Διαμόρφωση της εφαρμογής 9 Μπορείτε, επίσης, να αποτρέψετε τη δημιουργία ή την επεξεργασία προορισμών από τους χρήστες μέσω του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Δημιουργία συντόμευσης Δημιουργήστε μια συλλογή με προορισμούς που χρησιμοποιούνται συχνά, στους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Οι συντομεύσεις αυτές μπορούν να περιέχουν αποθηκευμένες ρυθμίσεις για αντιγραφή, αποστολή με φαξ, αποστολή μέσω ή σάρωση σε προορισμό (π.χ. FTP). Σημ.: Χρειάζεστε έναν σκληρό δίσκο εκτυπωτή για να προσθέσετε πολλαπλούς προορισμούς για μια συντόμευση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση ενός σκληρού δίσκου εκτυπωτή, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του εκτυπωτή. 2 Κάντε κλικ στις επιλογές Συντόμευση > Δημιουργία συντόμευσης. 3 Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. 4 Επιλέξτε ή δημιουργήστε έναν προορισμό, προσθέστε τον για τη συντόμευση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Σημ.: Για να διαμορφώσετε προορισμούς, ανατρέξτε στην ενότητα Διαχείριση προορισμών χρησιμοποιώντας τον Embedded Web Server στη σελίδα 7. 5 Εάν είναι απαραίτητο, προσαρμόστε τη συντόμευση. 6 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Ορισμένες ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες μόνο εάν έχει εγκατασταθεί το σύνολο των κορυφαίων δυνατοτήτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά του συνόλου των κορυφαίων δυνατοτήτων, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Lexmark. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία και τη διαχείριση προτύπων γραμμικού κώδικα, ανατρέξτε στον Οδηγό διαχειριστή εντοπισμού γραμμικού κώδικα. Για να επεξεργαστείτε μια συντόμευση, επιλέξτε την από τη λίστα. Για να διαγράψετε μια συντόμευση, κάντε κλικ στο σύμβολο που βρίσκεται δίπλα της. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τις εξής λειτουργίες για τη συντόμευσή σας: Για εύκολη πρόσβαση στις συντομεύσεις στην οθόνη του εκτυπωτή, επιλέξτε Εμφάνιση της λίστας συντομεύσεων κατά την εκκίνηση της εφαρμογής. Για να αποτρέψετε τη δημιουργία συντομεύσεων με χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή από τους χρήστες, απενεργοποιήστε τη ρύθμιση Να επιτρέπεται η δημιουργία συντόμευσης στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή από το χρήστη. Για να περιορίσετε ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στη συντόμευση, στο μενού "Έλεγχος πρόσβασης στη συντόμευση", επιλέξτε τον αντίστοιχο έλεγχο πρόσβασης. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Ρύθμιση προσαρμοσμένων ελέγχων πρόσβασης στη σελίδα 12. Για σάρωση χωρίς πρόσβαση στη σελίδα συντομεύσεων, επιλέξτε Άμεση έναρξη σάρωσης.

10 Διαμόρφωση της εφαρμογής 10 Διαχείριση προορισμών χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Αποθηκεύονται αυτόματα μόνο οι προορισμοί που δημιουργούνται από τον Embedded Web Server. Για να αποθηκεύσετε τους προορισμούς που δημιουργούνται από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή, προσθέστε τους σε μια συντόμευση αγγίζοντας το σύμβολο. Αυτή η λειτουργία και ορισμένες ρυθμίσεις ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες, ανάλογα με τη ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Δημιουργία συντόμευσης στη σελίδα 9 ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας. Διαμόρφωση προορισμού δικτύου 1 Στην αρχική οθόνη, αγγίξτε το εικονίδιο της εφαρμογής. 2 Αγγίξτε τις επιλογές Φάκελος δικτύου > Δημιουργία φακέλου δικτύου. 3 Επιλέξτε τον τύπο δικτύου και, στη συνέχεια, κάντε ένα από τα παρακάτω: Για SMB, μεταβείτε στο φάκελο δικτύου ή αγγίξτε το σύμβολο στο επάνω τμήμα της οθόνης για να πληκτρολογήσετε το όνομα κεντρικού υπολογιστή ή τη διεύθυνση IP του φακέλου δικτύου. Για FTP, πληκτρολογήστε τον αριθμό θύρας και τη διεύθυνση FTP. 4 Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. 5 Αγγίξτε την επιλογή Τέλος. Για να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό αρχικού καταλόγου στο πεδίο "Διεύθυνση φακέλου", πληκτρολογήστε % πριν και μετά από το χαρακτηριστικό. Για παράδειγμα, %customattribute%. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε άλλα χαρακτηριστικά LDAP όπως %cn%, %samaccountname% και %userprincipalname%. Εάν υπάρχει, για να επεξεργαστείτε έναν προορισμό, αγγίξτε το σύμβολο που βρίσκεται δίπλα του. Μπορείτε να διαγράψετε προορισμούς μόνο από τον Embedded Web Server. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Διαχείριση προορισμών χρησιμοποιώντας τον Embedded Web Server στη σελίδα 7. Διαμόρφωση προορισμού 1 Στην αρχική οθόνη, αγγίξτε το εικονίδιο της εφαρμογής. 2 Αγγίξτε την επιλογή > Δημιουργία . 3 Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. 4 Αγγίξτε την επιλογή Τέλος. Εάν υπάρχει, για να επεξεργαστείτε έναν προορισμό, αγγίξτε το σύμβολο που βρίσκεται δίπλα του.

11 Διαμόρφωση της εφαρμογής 11 Μπορείτε να διαγράψετε προορισμούς μόνο από τον Embedded Web Server. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Διαχείριση προορισμών χρησιμοποιώντας τον Embedded Web Server στη σελίδα 7. Διαμόρφωση προορισμού εκτυπωτή 1 Στην αρχική οθόνη, αγγίξτε το εικονίδιο της εφαρμογής. 2 Επιλέξτε Εκτυπωτής. 3 Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. 4 Αγγίξτε την επιλογή Σάρωση. Διαμόρφωση προορισμού απομακρυσμένου εκτυπωτή Σαρώστε έγγραφα σε υποστηριζόμενο εκτυπωτή και κατόπιν στείλτε τα σαρωμένα έγγραφα σε έναν άλλο εκτυπωτή στο δίκτυο. 1 Στην αρχική οθόνη, αγγίξτε το εικονίδιο της εφαρμογής. 2 Πατήστε τις επιλογές Απομακρυσμένος εκτυπωτής > Δημιουργία απομακρυσμένου εκτυπωτή. 3 Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. 4 Αγγίξτε την επιλογή Τέλος. Εάν υπάρχει, για να επεξεργαστείτε έναν προορισμό, αγγίξτε το σύμβολο που βρίσκεται δίπλα του. Μπορείτε να διαγράψετε προορισμούς μόνο από τον Embedded Web Server. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Διαχείριση προορισμών χρησιμοποιώντας τον Embedded Web Server στη σελίδα 7. Διαμόρφωση προορισμού φαξ 1 Στην αρχική οθόνη, αγγίξτε το εικονίδιο της εφαρμογής. 2 Αγγίξτε την επιλογή Φαξ > Δημιουργία φαξ. 3 Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. 4 Αγγίξτε την επιλογή Τέλος. Εάν υπάρχει, για να επεξεργαστείτε έναν προορισμό, αγγίξτε το σύμβολο που βρίσκεται δίπλα του. Μπορείτε να διαγράψετε προορισμούς μόνο από τον Embedded Web Server. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Διαχείριση προορισμών χρησιμοποιώντας τον Embedded Web Server στη σελίδα 7.

12 Διαμόρφωση της εφαρμογής 12 Δημιουργία συντόμευσης Δημιουργήστε μια συλλογή με προορισμούς που χρησιμοποιούνται συχνά, στους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Οι συντομεύσεις αυτές μπορούν να περιέχουν αποθηκευμένες ρυθμίσεις για αντιγραφή, αποστολή με φαξ, αποστολή μέσω ή σάρωση σε προορισμό (π.χ. FTP). Αυτή η λειτουργία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη, ανάλογα με τη ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Δημιουργία συντόμευσης στη σελίδα 9 ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας. Χρειάζεστε έναν σκληρό δίσκο εκτυπωτή για να προσθέσετε πολλαπλούς προορισμούς για μια συντόμευση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση ενός σκληρού δίσκου εκτυπωτή, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του εκτυπωτή. Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε συντομεύσεις μόνο χρησιμοποιώντας τον Embedded Web Server. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Δημιουργία συντόμευσης στη σελίδα 9. 1 Στην αρχική οθόνη, αγγίξτε το εικονίδιο της εφαρμογής. 2 Επιλέξτε έναν ή περισσότερους προορισμούς. 3 Αγγίξτε την επιλογή στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του εκτυπωτή. 4 Αγγίξτε την επιλογή Δημιουργία συντόμευσης και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ένα μοναδικό όνομα συντόμευσης. 5 Αγγίξτε την επιλογή OK. Ρύθμιση προτιμήσεων εφαρμογής Αυτές οι ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες μόνο από τον Embedded Web Server. Μπορεί να χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή για να διαμορφώσετε την εφαρμογή. Ρύθμιση προσαρμοσμένων ελέγχων πρόσβασης 1 Από τον Embedded Web Server, κάντε κλικ στις επιλογές Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Μέθοδοι σύνδεσης. 2 Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω: Για τη ρύθμιση της δημόσιας πρόσβασης, επιλέξτε Διαχείριση δικαιωμάτων στην ενότητα "Δημόσια". Για τη διαχείριση του δικαιώματος ομάδων, επιλέξτε Διαχείριση ομάδων/δικαιωμάτων στην ενότητα "Τοπικοί λογαριασμοί" και κατόπιν επιλέξτε την ομάδα. 3 Από την ενότητα "Έλεγχοι πρόσβασης", αναπτύξτε το στοιχείο Εφαρμογές. 4 Επιλέξτε τον έλεγχο πρόσβασης στην εφαρμογή όπου είναι δυνατή η πρόσβαση δημόσια ή από ομάδα. 5 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Απόκρυψη ρυθμίσεων στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Αυξήστε την ασφάλεια αποτρέποντας τους χρήστες να επεξεργαστούν τον προορισμό από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή.

13 Διαμόρφωση της εφαρμογής 13 Σημ.: Οι αλλαγές απεικονίζονται στην εφαρμογή και στις επόμενες συντομεύσεις. 2 Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις σάρωσης και κατόπιν καταργήστε την επιλογή Εμφάνιση όλων των ρυθμίσεων. Σημ.: Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις καταργώντας τις επιλογές στα πλαίσια ελέγχου που βρίσκονται δίπλα στις ρυθμίσεις. 3 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση για κάθε ενότητα. Διαμόρφωση ρυθμίσεων σάρωσης 2 Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις σάρωσης. 3 Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. 4 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Σημ.: Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σάρωσης για κάθε συντόμευση. Δημιουργία προσαρμοσμένων μηνυμάτων προτροπής Αυτή η ρύθμιση είναι διαθέσιμη μόνο εάν έχει εγκατασταθεί το σύνολο των κορυφαίων δυνατοτήτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά του συνόλου των κορυφαίων δυνατοτήτων, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Lexmark. 2 Κάντε κλικ στις επιλογές Προσαρμοσμένο μήνυμα προτροπής > Δημιουργία προσαρμοσμένου μηνύματος προτροπής. 3 Διαμορφώστε τα μηνύματα προτροπής. 4 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Για να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα προτροπής, επιλέξτε το από τη λίστα. Για να διαγράψετε ένα μήνυμα προτροπής, κάντε κλικ στο σύμβολο που βρίσκεται δίπλα του.

14 Διαμόρφωση της εφαρμογής 14 Διαμόρφωση αλλαγών εγγράφου Ορισμένες ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες μόνο εάν έχει εγκατασταθεί το σύνολο των κορυφαίων δυνατοτήτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά του συνόλου των κορυφαίων δυνατοτήτων, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Lexmark. 2 Κάντε κλικ στις επιλογές Αλλαγή εγγράφου > Ενεργοποίηση αλλαγής εγγράφου. 3 Καθορίστε πώς θέλετε να γίνει η αλλαγή στο έγγραφο. 4 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Σημ.: Μπορείτε, επίσης, να διαμορφώσετε αλλαγές εγγράφου για κάθε συντόμευση. Διαμόρφωση ρυθμίσεων επιβεβαίωσης σάρωσης 2 Κάντε κλικ στην επιλογή Σελίδα σύνοψης. 3 Επιλέξτε και διαμορφώστε μία ή περισσότερες από τις ρυθμίσεις επιβεβαίωσης σάρωσης. 4 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Σημ.: Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις επιβεβαίωσης σάρωσης για κάθε συντόμευση. Προσαρμογή του εικονιδίου της εφαρμογής 2 Κάντε κλικ στο Κουμπί αρχικής οθόνης. 3 Καθορίστε το κείμενο και την εικόνα που θέλετε να εμφανίζονται στην αρχική οθόνη σας. 4 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Εισαγωγή ή εξαγωγή αρχείου διαμόρφωσης Σημ.: Με την εισαγωγή αρχείων διαμόρφωσης αντικαθίστανται οι υπάρχουσες διαμορφώσεις της εφαρμογής. 2 Κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή/εξαγωγή αρχείου διαμόρφωσης. 3 Κάντε ένα από τα εξής: Μεταβείτε στο αρχείο διαμόρφωσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή. Κάντε κλικ στην επιλογή Εξαγωγή.

15 Σάρωση εγγράφων 15 Σάρωση εγγράφων Σάρωση εγγράφων 1 Τοποθετήστε το έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. 2 Από την αρχική οθόνη, ακολουθήστε μία από τις παρακάτω λύσεις: Πατήστε το εικονίδιο εφαρμογής και, στη συνέχεια, επιλέξτε ή δημιουργήστε έναν προορισμό. Πατήστε μια συντόμευση ή πατήστε # και κατόπιν τον αριθμό της συντόμευσης. Σημ.: Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Διαμόρφωση της εφαρμογής στη σελίδα 7. 3 Αν είναι απαραίτητο, πατήστε Σάρωση. 4 Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

16 Αντιμετώπιση προβλημάτων 16 Αντιμετώπιση προβλημάτων Σφάλμα εφαρμογής Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής διαγνωστικών για το Scan Center 2 Κάντε κλικ στην επιλογή Αρχείο καταγραφής διαγνωστικών και κατόπιν επιλέξτε τα επίπεδα διαγνωστικού ελέγχου. 3 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. 4 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση IP του εκτυπωτή, κατόπιν τους χαρακτήρες /se και στη συνέχεια επιλέξτε Ενσωματωμένες λύσεις. Σημ.: Αν επιλέξετε Χρήση σκληρού δίσκου, το αρχείο καταγραφής αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο. 5 Αναλύστε το αρχείο καταγραφής και κατόπιν επιλύστε το πρόβλημα. Προσαρμογή των ρυθμίσεων σάρωσης 2 Μειώστε την ανάλυση σάρωσης ή απενεργοποιήστε την έγχρωμη σάρωση για την εφαρμογή ή τη συντόμευση. 3 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Lexmark Σφάλμα άδειας χρήσης Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Lexmark Ορισμένες ρυθμίσεις για την εφαρμογή δεν εμφανίζονται στη σελίδα ρύθμισης παραμέτρων Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το προτεινόμενο πρόγραμμα περιήγησης στο Web Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο αρχείο Readme.

17 Αντιμετώπιση προβλημάτων 17 Όταν χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer, μην εμφανίζετε τοποθεσίες Intranet στην Προβολή συμβατότητας Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις πληροφορίες Βοήθειας του προγράμματος περιήγησης. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Lexmark Ανεπαρκής μνήμη Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Βεβαιωθείτε ότι ο διαθέσιμος χώρος στον σκληρό δίσκο του εκτυπωτή είναι τουλάχιστον 20 GB Βεβαιωθείτε ότι η μνήμη του εκτυπωτή είναι τουλάχιστον 1 GB για την έκδοση premium ή τουλάχιστον 512 MB για τη βασική έκδοση της εφαρμογής Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του εκτυπωτή ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Lexmark Δεν εμφανίζεται το εικονίδιο συντόμευσης Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Βεβαιωθείτε ότι η συντόμευση περιέχει τουλάχιστον έναν έγκυρο προορισμό Βεβαιωθείτε ότι το εικονίδιο έχει οριστεί να εμφανίζεται στην αρχική οθόνη 2 Κάντε κλικ στην επιλογή Συντομεύσεις και κατόπιν ενεργοποιήστε το εικονίδιο αρχικής οθόνης για τη συντόμευση. 3 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Διαγραφή μη χρησιμοποιούμενων συντομεύσεων Χρήση του αριθμού συντόμευσης Μπορείτε να εμφανίσετε μόνο έναν περιορισμένο αριθμό συντομεύσεων εφαρμογών στην αρχική οθόνη. Για να εκκινήσετε τη συντόμευση, πατήστε το σύμβολο # και, στη συνέχεια, τον αριθμό συντόμευσης.

18 Αντιμετώπιση προβλημάτων 18 Σφάλματα που εντοπίζονται σε αρχείο εισαγωγής Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής διαγνωστικών για την εφαρμογή 2 Κάντε κλικ στην επιλογή Αρχείο καταγραφής διαγνωστικών και κατόπιν επιλέξτε τα επίπεδα διαγνωστικού ελέγχου. 3 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. 4 Αναλύστε το αρχείο καταγραφής και κατόπιν επιλύστε το πρόβλημα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αρχείο καταγραφής διαγνωστικών, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση IP του εκτυπωτή, κατόπιν τους χαρακτήρες /se και στη συνέχεια επιλέξτε Ενσωματωμένες λύσεις. Αν έχετε εγκαταστήσει ένα σκληρό δίσκο στον εκτυπωτή, μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο καταγραφής σε αυτόν επιλέγοντας Χρήση σκληρού δίσκου. Δεν είναι δυνατή η δημιουργία πολλαπλών προορισμών Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Βεβαιωθείτε ότι ο σκληρός δίσκος του εκτυπωτή έχει εγκατασταθεί με τουλάχιστον 20 GB ελεύθερου χώρου Βεβαιωθείτε ότι η μνήμη του εκτυπωτή είναι τουλάχιστον 1 GB για την έκδοση premium ή τουλάχιστον 512 MB για τη βασική έκδοση της εφαρμογής Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του εκτυπωτή ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος.

19 Αντιμετώπιση προβλημάτων 19 Δεν είναι δυνατή η προσθήκη προορισμών ή συντομεύσεων Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Διαγράψτε μη χρησιμοποιούμενους προορισμούς ή συντομεύσεις Εγκαταστήστε το σύνολο κορυφαίων δυνατοτήτων Με την έκδοση premium μπορείτε να αποθηκεύετε έως και 500 προορισμούς σε σύγκριση με τους 100 προορισμούς που είναι διαθέσιμοι στη βασική έκδοση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά του συνόλου των κορυφαίων δυνατοτήτων, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Lexmark. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας Δεν είναι δυνατή η σάρωση στον επιλεγμένο προορισμό Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Βεβαιωθείτε ότι ο προορισμός είναι έγκυρος Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Διαμόρφωση της εφαρμογής στη σελίδα 7. Εάν ο εκτυπωτής και ο προορισμός βρίσκονται σε διαφορετικούς τομείς, βεβαιωθείτε ότι έχουν καθοριστεί οι πληροφορίες τομέα Δεν είναι δυνατή η αποστολή στον προορισμό φαξ Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις φαξ του εκτυπωτή έχουν διαμορφωθεί σωστά Η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο τη λειτουργία αναλογικού φαξ. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος.

20 Αντιμετώπιση προβλημάτων 20 Δεν είναι δυνατή η χρήση του χαρακτηριστικού LDAP στη διαδρομή διεύθυνσης φακέλου Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε φακέλους Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Διαμόρφωση προορισμού δικτύου στη σελίδα 7. Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογείτε % πριν και μετά από το χαρακτηριστικό Ορίστε τη θύρα διακομιστή LDAP σε Από τον Embedded Web Server, κάντε κλικ στις επιλογές Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Μέθοδοι σύνδεσης. 2 Από την ενότητα "Λογαριασμοί δικτύου", επιλέξτε τη μέθοδο σύνδεσης LDAP. 3 Από την ενότητα "Γενικές πληροφορίες", αλλάξτε τη θύρα διακομιστή σε Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση και επαλήθευση. Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις LDAP έχουν διαμορφωθεί σωστά Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διαχειριστή. Βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής LDAP υποστηρίζει το χαρακτηριστικό Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διαχειριστή. Δεν είναι δυνατή η ονοματοθεσία για προορισμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με γραμμικό κωδικό Μην χρησιμοποιείτε Δυναμικό κείμενο για τον προορισμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Όταν το Δυναμικό κείμενο χρησιμοποιείται για προορισμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τις ακόλουθες επιλογές: Κείμενο επεξεργάσιμης μορφής Προσαρμογή μηνυμάτων προτροπής Δεν είναι δυνατή η άμεση σάρωση Δημιουργία νέας συντόμευσης από την τρέχουσα συντόμευση Η άμεση σάρωση δεν είναι δυνατή όταν εντοπιστούν μη συμβατές ρυθμίσεις στη συντόμευσή σας. Το Scan Center διορθώνει αυτόματα αυτές τις ρυθμίσεις, αλλά δεν τις αποθηκεύει.

21 Αντιμετώπιση προβλημάτων 21 Για διατήρηση των αλλαγών, δημιουργήσετε μια νέα συντόμευση. Αυτή η λειτουργία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη, ανάλογα με τη ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής. Για πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία συντόμευσης με χρήση του Embedded Web Server, ανατρέξτε στην ενότητα Δημιουργία συντόμευσης στη σελίδα 9 ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας. Συνιστάται η διαγραφή της τρέχουσας συντόμευσης μετά τη δημιουργία της νέας. 1 Από την αρχική οθόνη, πατήστε τη συντόμευση ή πατήστε # και κατόπιν τον αριθμό της συντόμευσης. 2 Αγγίξτε την επιλογή στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του εκτυπωτή. 3 Αγγίξτε την επιλογή Δημιουργία συντόμευσης και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ένα μοναδικό όνομα συντόμευσης. 4 Αγγίξτε την επιλογή OK.

22 Συχνές ερωτήσεις 22 Συχνές ερωτήσεις Γιατί δεν μπορώ να σαρώσω σε πολλαπλούς τύπους προορισμού; Χρειάζεστε έναν σκληρό δίσκο εκτυπωτή για να προσθέσετε πολλαπλούς προορισμούς για μια συντόμευση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση ενός σκληρού δίσκου εκτυπωτή, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του εκτυπωτή. Τι θα συμβεί στις συντομεύσεις με πολλαπλούς προορισμούς, εάν αφαιρεθεί ο σκληρός δίσκος του εκτυπωτή; Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα προτροπής κατά τη διάρκεια της σάρωσης, το οποίο σας επιτρέπει να επιλέξετε έναν μόνο προορισμό. Γιατί δεν λειτουργεί το σύνολο των κορυφαίων δυνατοτήτων που διαθέτω; Για να λειτουργήσει το σύνολο των κορυφαίων δυνατοτήτων, θα χρειαστείτε μια άδεια χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Lexmark. Τι συνέβη στις άλλες ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου; Μπορεί να γίνει απόκρυψη των ρυθμίσεων χρησιμοποιώντας τον Embedded Web Server. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Απόκρυψη ρυθμίσεων στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή στη σελίδα 12. Σημ.: Μπορεί να χρειάζεστε δικαιώματα διαχειριστή για να διαμορφώσετε την εφαρμογή από τον Embedded Web Server. Γιατί εξαφανίζεται ο προορισμός μου αφού τον χρησιμοποιήσω στον πίνακα ελέγχου; Αποθηκεύονται αυτόματα μόνο οι προορισμοί που δημιουργούνται από τον Embedded Web Server. Για να αποθηκεύσετε τους προορισμούς που δημιουργούνται από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή, προσθέστε τους σε μια συντόμευση αγγίζοντας το σύμβολο ή προσθέστε τους χρησιμοποιώντας τον Embedded Web Server. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Διαχείριση προορισμών χρησιμοποιώντας τον Embedded Web Server στη σελίδα 7.

23 Συχνές ερωτήσεις 23 Αυτή η λειτουργία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη, ανάλογα με τη ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Δημιουργία συντόμευσης στη σελίδα 9 ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας. Μπορεί να χρειάζεστε δικαιώματα διαχειριστή για να διαμορφώσετε την εφαρμογή από τον Embedded Web Server. Γιατί δεν μπορώ να προσαρμόσω την ανάλυση της σάρωσης; Η ανάλυση της σάρωσης OCR είναι κλειδωμένη στα 300 dpi για βελτίωση των αποτελεσμάτων αναγνώρισης. Εκτεταμένες δοκιμές δείχνουν ότι η σάρωση στα 300 dpi παρέχει σημαντικά υψηλότερη ακρίβεια σε σύγκριση με τη σάρωση σε χαμηλότερες αναλύσεις. Δεν διαπιστώθηκαν βελτιώσεις κατά τη σάρωση σε αναλύσεις υψηλότερες από 300 dpi.

24 Σημειώσεις 24 Σημειώσεις Σημείωση για την έκδοση Σεπτέμβριος 2016 Η ακόλουθη παράγραφος δεν ισχύει στις χώρες στις οποίες οι εν λόγω όροι είναι ασύμβατοι με το εθνικό δίκαιο: Η LEXMARK INTERNATIONAL, INC. ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΩΣ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Ορισμένες χώρες δεν επιτρέπουν την αποποίηση ρητών ή σιωπηρών εγγυήσεων σε συγκεκριμένες συναλλαγές και, συνεπώς, η παρούσα δήλωση μπορεί να μην έχει ισχύ για εσάς. Το παρόν εγχειρίδιο είναι πιθανό να περιέχει ανακριβή τεχνικά στοιχεία ή τυπογραφικά σφάλματα. Οι περιεχόμενες πληροφορίες υπόκεινται σε περιοδικές αλλαγές. Οι δε αλλαγές ενσωματώνονται σε μεταγενέστερες εκδόσεις. Βελτιώσεις ή αλλαγές στα προϊόντα ή στα προγράμματα που περιγράφονται μπορούν να πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε. Οι αναφορές στην παρούσα έκδοση σε προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες δεν υποδηλώνουν την πρόθεση του κατασκευαστή να διαθέσει τα παραπάνω σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Οποιαδήποτε αναφορά του κατασκευαστή σε κάποιο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία δεν γίνεται για να δηλώσει ή να υπονοήσει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το συγκεκριμένο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία. Στη θέση αυτών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε λειτουργικά ισότιμο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία δεν παραβιάζει κάποιο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αξιολόγηση και η επαλήθευση της λειτουργίας σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες, εκτός αυτών που έχει καθορίσει ρητά ο κατασκευαστής, αποτελεί ευθύνη του χρήστη. Για την τεχνική υποστήριξη της Lexmark, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Για πληροφορίες σχετικά με αναλώσιμα και λήψεις, επισκεφτείτε τη διεύθυνση Lexmark International, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. GOVERNMENT END USERS The Software Program and any related documentation are "Commercial Items," as that term is defined in 48 C.F.R , "Computer Software" and "Commercial Computer Software Documentation," as such terms are used in 48 C.F.R or 48 C.F.R , as applicable. Consistent with 48 C.F.R or 48 C.F.R through , as applicable, the Commercial Computer Software and Commercial Software Documentation are licensed to the U.S. Government end users (a) only as Commercial Items and (b) with only those rights as are granted to all other end users pursuant to the terms and conditions herein. Εμπορικά σήματα Η ονομασία Lexmark και το λογότυπο Lexmark είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Lexmark International, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Ο Internet Explorer είναι σήμα κατατεθέν ή εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών Microsoft στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Όλα τα λοιπά εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

25 Ευρετήριο 25 Ευρετήριο E Embedded Web Server πρόσβαση 7 Α αλλαγές εγγράφου διαμόρφωση 14 ανάλυση σάρωσης 22 ανεπαρκής μνήμη 17 αντιμετώπιση προβλημάτων ανεπαρκής μνήμη 17 δεν είναι δυνατή η άμεση σάρωση 20 δεν είναι δυνατή η αποστολή στον προορισμό φαξ 19 δεν είναι δυνατή η δημιουργία πολλαπλών προορισμών 18 δεν είναι δυνατή η ονοματοθεσία για προορισμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με γραμμικό κωδικό 20 δεν είναι δυνατή η προσθήκη προορισμών 19 δεν είναι δυνατή η προσθήκη συντομεύσεων 19 δεν είναι δυνατή η σάρωση στον επιλεγμένο προορισμό 19 δεν είναι δυνατή η χρήση του χαρακτηριστικού LDAP στη διαδρομή διεύθυνσης φακέλου 20 δεν εμφανίζεται το εικονίδιο συντόμευσης 17 ορισμένες ρυθμίσεις δεν εμφανίζονται στη σελίδα ρύθμισης παραμέτρων 16 σφάλμα άδειας χρήσης 16 σφάλμα εφαρμογής 16 σφάλματα που εντοπίζονται σε αρχείο εισαγωγής 18 απαιτήσεις σκληρού δίσκου 22 απαιτήσεις σκληρού δίσκου εκτυπωτή 22 αρχείο διαμόρφωσης εισαγωγή ή εξαγωγή 14 Δ δεν είναι δυνατή η άμεση σάρωση 20 δεν είναι δυνατή η αποστολή στον προορισμό φαξ 19 δεν είναι δυνατή η δημιουργία πολλαπλών προορισμών 18 δεν είναι δυνατή η ονοματοθεσία για προορισμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με γραμμικό κωδικό 20 δεν είναι δυνατή η προσθήκη προορισμών 19 δεν είναι δυνατή η προσθήκη συντομεύσεων 19 δεν είναι δυνατή η σάρωση στον επιλεγμένο προορισμό 19 δεν είναι δυνατή η χρήση του χαρακτηριστικού LDAP στη διαδρομή διεύθυνσης φακέλου 20 δεν εμφανίζεται το εικονίδιο συντόμευσης 17 δημιουργία συντομεύσεων 12 διαμόρφωση αλλαγών εγγράφου 14 διαμόρφωση ρυθμίσεων επιβεβαίωσης σάρωσης 14 διαμόρφωση ρυθμίσεων σάρωσης 13 Ε έγγραφα σάρωση 15 εικονίδιο αρχικής οθόνης προσαρμογή 14 εικονίδιο εφαρμογής προσαρμογή 14 εισαγωγή αρχείου διαμόρφωσης 14 ενεργοποίηση εντοπισμού γραμμικού κώδικα 9 εντοπισμός γραμμικού κώδικα ενεργοποίηση 9 εξαγωγή αρχείου διαμόρφωσης 14 επισκόπηση 4 Ι ιστορικό αλλαγών 3 Λ λίστα ελέγχων ετοιμότητα ανάπτυξης 6 λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης 6 Ο ορισμένες ρυθμίσεις δεν εμφανίζονται στη σελίδα ρύθμισης παραμέτρων 16 Π πίνακας ελέγχου εκτυπωτή απόκρυψη ρυθμίσεων 12 προορισμός διαγραφή 8 διαμόρφωση από τον Embedded Web Server 8 διαμόρφωση από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 10 επεξεργασία 8, 10 προσθήκη 8, 10 προορισμός απομακρυσμένου εκτυπωτή διαγραφή 8 διαμόρφωση από τον Embedded Web Server 8 διαμόρφωση από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 11 επεξεργασία 8, 11 προσθήκη 8, 11 προορισμός δικτύου διαγραφή 7 διαμόρφωση από τον Embedded Web Server 7 διαμόρφωση από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 10 επεξεργασία 7, 10 προσθήκη 7, 10 προορισμός εκτυπωτή διαμόρφωση από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 11 προορισμός φαξ διαγραφή 8

26 Ευρετήριο 26 διαμόρφωση από τον Embedded Web Server 8 διαμόρφωση από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 11 επεξεργασία 8, 11 προσθήκη 8, 11 προσαρμογή του εικονιδίου εφαρμογής 14 προσαρμοσμένα μηνύματα προτροπής δημιουργία 13 διαγραφή 13 επεξεργασία 13 προσθήκη 13 προσαρμοσμένος έλεγχος πρόσβασης ορισμός 12 πρόσβαση στον Embedded Web Server 7 προσθήκη συντομεύσεων 12 σφάλματα που εντοπίζονται σε αρχείο εισαγωγής 18 Ρ ρυθμίσεις απόκρυψη στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 12 ρυθμίσεις επιβεβαίωσης σάρωση 14 ρυθμίσεις επιβεβαίωσης σάρωσης διαμόρφωση 14 ρυθμίσεις σάρωσης διαμόρφωση 13 ρύθμιση προσαρμοσμένων ελέγχων πρόσβασης 12 Σ σάρωση εγγράφων 15 συντομεύσεις άμεση σάρωση 9 δημιουργία από τον Embedded Web Server 9 δημιουργία από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 9, 12 διαγραφή 9 έλεγχος πρόσβασης 9 επεξεργασία 9 πολλαπλοί προορισμοί 22 προσθήκη 9, 12 συχνές ερωτήσεις 22 σφάλμα άδειας χρήσης 16 σφάλμα εφαρμογής 16

Κέντρο συντόμευσης. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Κέντρο συντόμευσης. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Κέντρο συντόμευσης Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων εκτυπωτή...5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμες και αγαπημένα. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και αγαπημένα. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και αγαπημένα Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή Αντιγραφή κάρτας Έκδοση 4.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Έκδοση 3.0 Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή Αποστολή προγράμματος οδήγησης Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2013 www.lexmark.com Επισκόπηση 2 Επισκόπηση Η επιλογή Αποστολή προγράμματος οδήγησης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα ένα πρόγραμμα οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή Card Copy Έκδοση 4.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και Αγαπημένα Έκδοση 5.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

Shortcut Center. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Shortcut Center. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Shortcut Center Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων εκτυπωτή...5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Χρήση της λειτουργίας Eco-Mode...

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Οδηγός διαχειριστή Απρίλιος 2013 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Επισκόπηση... 3 Διαμόρφωση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή...4 Διαμόρφωση και ασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Διαχείριση των ρυθμίσεων εξοικονόμησης

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση συσκευής. Οδηγός διαχειριστή

Χρήση συσκευής. Οδηγός διαχειριστή Χρήση συσκευής Οδηγός διαχειριστή Φεβρουάριος 2018 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης... 5 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 6

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Card Authentication. Οδηγός διαχειριστή

Card Authentication. Οδηγός διαχειριστή Card Authentication Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση προαπαιτούμενων... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5 Προσθήκη εσωτερικού λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 2015 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις...4 Lexmark CS310, CS410

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 207 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις... 4 Lexmark CS30, CS40

Διαβάστε περισσότερα

AccuRead OCR. Οδηγός διαχειριστή

AccuRead OCR. Οδηγός διαχειριστή AccuRead OCR Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Απαιτήσεις συστήματος...4 Υποστηριζόμενες εφαρμογές...4 Υποστηριζόμενες μορφές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Αύγουστος 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις...3 Τύπος εκτυπωτή 5027...3 Τύπος εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογή προβολής. Έκδοση 4.5. Οδηγός διαχειριστή

Προσαρμογή προβολής. Έκδοση 4.5. Οδηγός διαχειριστή Προσαρμογή προβολής Έκδοση 4.5 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Display Customization

Display Customization Display Customization Έκδοση 4.5 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 2012 www.lexmark.com Σημείωση για την έκδοση Ιανουάριος 2012 Η ακόλουθη παράγραφος δεν ισχύει στις χώρες στις

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 9/9 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο εισόδου του τροφοδότη εγγράφων. Ρυθμίστε τον. Πατήστε το

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και κρατήστε το πρόχειρο για μελλοντική αναφορά. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0 Τεχνολογία Xerox ConnectKey.0 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Αρχική σελίδα υπηρεσιών Κατάσταση εργασίας Οθόνη αφής Έναρξη Καθαρισμός όλων Τερματισμός. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης λειτουργιών σάρωσης XE3024EL0-2 Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει οδηγίες για: Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail στη σελίδα 1 Εγκατάσταση της λειτουργίας Σάρωση σε θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint Εγχειρίδιο Χρήστη AirPrint ΠΡΟΛΟΓΟΣ Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες αυτού του εγγράφου είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Πίνακας περιεχομένων Συνοπτικές οδηγίες χρήσης... 1 Σμίκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Εφαρμογή Xerox App Gallery Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 702P03997 Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Xerox App Gallery

Διαβάστε περισσότερα

HP Workspace. Οδηγός χρήσης

HP Workspace. Οδηγός χρήσης HP Workspace Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Η ονομασία Google Drive είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η ονομασία Windows είναι

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Σμίκρυνση ή μεγέθυνση εικόνας αντιγράφου 1. Στην αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί Αντιγραφή. 2. Πατήστε το κουμπί Σμίκρυνση/Μεγέθυνση. 3. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5 Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...2 Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στα εγχειρίδια... 2 Αποποίηση ευθυνών... 3 Σημειώσεις... 3 Τι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίες λειτουργίες

Κορυφαίες λειτουργίες Κορυφαίες λειτουργίες Περιεχόμενα Κοινή χρήση συσκευής USB στο δίκτυο...3 Κοινή χρήση εκτυπωτή USB...5 Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή Mac με το Time Machine...6 Εφαρμογή NETGEAR genie...8

Διαβάστε περισσότερα

http://www.advanced-ip-scanner.com/gr/ Σο Advanced IP Scanner είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση σάρωσης δικτύου. ας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να ανακτήσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τους

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διαχείρισης λογαριασμών Εγχειρίδιο Χρήσης

Σύστημα διαχείρισης λογαριασμών Εγχειρίδιο Χρήσης Σύστημα διαχείρισης λογαριασμών Εγχειρίδιο Χρήσης Πνευματικά δικαιώματα Copyright 2018 BenQ Corporation. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, μετάδοση, αντιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 7 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 4.0 Φεβρουάριος P Xerox App Gallery Οδηγός χρήσης

Έκδοση 4.0 Φεβρουάριος P Xerox App Gallery Οδηγός χρήσης Έκδοση 4.0 Φεβρουάριος 2017 702P04690 2017 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα Xerox, Xerox and Design, ConnectKey, VersaLink, AltaLink, Xerox Extensible Interface Platform, CentreWare

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions Οδηγός χρήσης του SmartSolutions 2009 www.lexmark.com Περιεχόμενα Πληροφορίες για το SmartSolutions...4 Τι είναι οι λύσεις SmartSolutions;...4 Συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος...6 Κατανόηση του Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ http://h2056wwwhp.com/portal/site/hpsc/template.page/public/psi... 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ Για το σπίτι Για την επιχείρηση Υποστήριξη Είσοδος Εγγραφή Βοήθεια ιστότοπου HP Color LaserJet 3600 Printer series

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπή κάθε δραστηριότητας του εκτυπωτή. 8 Κουμπί υποβολής Υποβάλετε αλλαγές που έγιναν στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή.

Διακοπή κάθε δραστηριότητας του εκτυπωτή. 8 Κουμπί υποβολής Υποβάλετε αλλαγές που έγιναν στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Στοιχείο 1 Σκοπός 2 3 4 5 9 8 6 7 Στοιχείο 7 Κουμπί Διακοπή ή Άκυρο Σκοπός Διακοπή κάθε δραστηριότητας του εκτυπωτή. 8 Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

5 Κουμπί "Έναρξη" Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί.

5 Κουμπί Έναρξη Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Χρησιμοποιήστε το 1 2 3 Για 1 @!. 2 A B C 3 D E F 4 G H I 5 J K L 6 M N O 7 P Q R S 8 T U V 9 W X Y Z * 0 # C 8 7 6 1 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης Asset Management Software Client Module Οδηγός χρήσης Μονάδα-πελάτης Kodak Asset Management Software Κατάσταση και ρυθμίσεις πόρων... 1 Μενού κατάστασης πόρων... 2 Μενού ρυθμίσεων πόρων... 3 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Twitter for BlackBerry Smartphones. Έκδοση: 4.4. Οδηγός χρήστη

Twitter for BlackBerry Smartphones. Έκδοση: 4.4. Οδηγός χρήστη Twitter for BlackBerry Smartphones Έκδοση: 4.4 Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2013-12-17 SWD-20131217102604197 Περιεχόμενα Γρήγορα αποτελέσματα:... 5 Πληροφορίες για την εφαρμογή Twitter για BlackBerry smartphone...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ανάρτησης μέσω Διαδικτύου. (Έκδοση: 9.0)

Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ανάρτησης μέσω Διαδικτύου. (Έκδοση: 9.0) Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ανάρτησης μέσω Διαδικτύου (Έκδοση: 9.0) Δεκέμβριος 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή... 3 Συμβατότητα Browser για τη χρήση της Εφαρμογής... 3 Α. Είσοδος με κωδικούς TaxisNet... 9 Β. Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp

Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp MAKING MODERN LIVING POSSIBLE SOLAR INVERTERS Οδηγός εγκατάστασης Danfoss SolarApp Σειρά DLX Αντιστροφείς με ενσωματωμένη λειτουργία ConnectSmart www.danfoss.com/solar Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1. Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2007 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 17 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 22 Η Λίστα φακέλων... 23 Το Outlook Σήμερα...

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL

Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL Εγκατάσταση λογισμικού Σημείωση για τη σύνδεση USB: Μην συνδέσετε το καλώδιο USB μέχρι να εμφανιστεί η σχετική ειδοποίηση. Εάν εμφανιστεί αυτή η οθόνη, κάντε

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή.

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σημ.: Για να αποφύγετε τυχόν περικοπή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες 1. Στο μενού File (Αρχείο) του προγράμματος λογισμικού, κάντε κλικ στο Print (Εκτύπωση). 2. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Υπηρεσίες ιαδικτύου

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Υπηρεσίες ιαδικτύου Έκδοση 1.0 09/10 Xerox ColorQube 9301/9302/9303 2010 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα μη δημοσιευμένα δικαιώματα προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας των Ηνωμένων

Διαβάστε περισσότερα