Προτεραιότητα για την ΤΙΤΑΝ America είναι η επάνοδος σε τροχιά οικονομικής ευρωστίας και κερδοφορίας ενώ ο Β. Ζαρκαλής

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προτεραιότητα για την ΤΙΤΑΝ America είναι η επάνοδος σε τροχιά οικονομικής ευρωστίας και κερδοφορίας ενώ ο Β. Ζαρκαλής"

Transcript

1 ΤΙΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ Νέα της ΤΙΤΑΝ America Νέος Διευθύνων Σύμβουλος Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) στην ΤΙΤΑΝ America ανέλαβε, την 1η Αυγούστου 2014, ο Βασίλης Ζαρκαλής, προερχόμενος από την Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, όπου διετέλεσε Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου από το Προηγουμένως κατείχε τη θέση του Διευθυντή Επιχειρησιακής Ανάπτυξης Ομίλου. Αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα, ο Βασίλης Ζαρκαλής μίλησε στους εργαζόμενους της ΤΙΤΑΝ America και εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για τη νέα στροφή της πορείας του στην οικογένεια του Τιτάνα, επισημαίνοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κατασκευαστική βιομηχανία σε αυτή τη συγκυρία της βαθιάς και παρατεταμένης κρίσης. Όπως τόνισε, η Εταιρία έχει ανταπεξέλθει με επιτυχία στις δυσκολίες, και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, επιτυχία που στηρίζεται τόσο στην αφοσίωση των εργαζομένων, όσο και στις αξίες και το ηγετικό όραμα που διατήρησε ανέπαφο ο ΤΙΤΑΝ σε όλη αυτή την περίοδο. Προτεραιότητα για την ΤΙΤΑΝ America είναι η επάνοδος σε τροχιά οικονομικής ευρωστίας και κερδοφορίας ενώ ο Β. Ζαρκαλής εξέφρασε την πεποίθηση ότι το μέλλον διαγράφεται δυναμικό, με συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία. Ο Βασίλης Ζαρκαλής διαδέχθηκε τον Άρη Παπαδόπουλο, ο οποίος ανέλαβε Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρίας του Ομίλου ST Equipment & Technologies (STET). Διακρίσεις στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος Στο ετήσιο συνέδριο του Συμβουλίου Οικοσυστημάτων Άγριας Φύσης των ΗΠΑ (Wildlife Habitat Council WHC), που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο 2014, αναδείχθηκε το σημαντικό έργο του εργοστασίου Pennsuco για την προστασία αυτοχθόνων ειδών δένδρων στην περιοχή του εργοστασίου, που κινδύνευαν από επιθετικά είδη που είχαν φυτευθεί την δεκαετία του Με ένα εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης 200 περίπου στρεμμάτων που υλοποίησε ομάδα εξειδικευμένων εργαζομένων στο εργοστάσιο και που διήρκησε περισσότερο από τρία χρόνια, απομακρύνθηκαν όλα τα επικίνδυνα δένδρα και στη θέση τους φυτεύθηκαν τοπικά είδη, όπως οξιά, σφένδαμος, κ.ά. Το νέο περιβάλλον έγινε φιλόξενο και για πολλά είδη πτηνών, όπως ο φαλακρός αετός, ο πελαργός, το φλαμίνγκο, κ.ά., ενώ μία οικογένεια ενυδρίδων έχει βρει εκεί υδάτινο καταφύγιο. Το WHC έχει αναγνωρίσει και στο παρελθόν τη διαρκή δέσμευση της TITAN America στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, έχοντας βραβεύσει εκπαιδευτικά προγράμματα και πρωτοβουλίες των εργοστασίων Pennsuco και Roanoke για τη διαχείριση και προστασία της βιοποικιλότητας. Σημαντικής διάκρισης έτυχε και το εργοστάσιο του Roanoke από την Αμερικανική Ένωση Τσιμεντοβιομηχανιών (Portland Cement Association), το οποίο το καλοκαίρι του 2014 έλαβε το Βραβείο Συνολικής Περιβαλλοντικής Αριστείας (Overall Environmental Excellence Award), για τις ποικίλες περιβαλλοντικές δράσεις του, μεταξύ των οποίων είναι η προστασία των υδατικών πόρων αλλά και η αύξηση της αξιοποίησης δευτερογενών καυσίμων, που συμβάλει στην ορθολογική διαχείριση φυσικών μη ανανεώσιμων πόρων. Εργοστάσιο Roanoke.

2 31 «Μηδέν ατύχημα» Η εξασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας αποτελεί βασική προτεραιότητα του Τιτάνα. Για το λόγο αυτό έχουν θεσμοθετηθεί τα βραβεία «Καλή Απόδοση στην Ασφάλεια και Πρόληψη Ατυχημάτων στην Εργασία», με στόχο την αποτελεσματική διατήρηση ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς ατυχήματα. Στο πλαίσιο του θεσμού αυτού, κατά τη διάρκεια ημερίδας για τα μεσαία και ανώτερα στελέχη που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαΐου 2014, απονεμήθηκαν βραβεία για την ασφάλεια και την πρόληψη ατυχημάτων από τον Ευστάθιο Πολίτη, Διευθυντή Υγείας και Ασφάλειας Τομέα Ελλάδος, σε λατομεία και μονάδες σκυροδέματος του Τιτάνα. Βραβεύτηκαν οι εξής μονάδες: Λατομείο Ταγαράδων Λατομείο Τανάγρας Μονάδα Σκυροδέματος Χαλκιδικής Μονάδα Σκυροδέματος Κορινθίας Τα βραβεία παρέλαβαν οι Θεόφιλος Λουκάς, Υπεύθυνος Λατομείου Ταγαράδων, Κωνσταντίνος Βουμβουράκης, Υπεύθυνος Λατομείου Τανάγρας, Γιώργος Ανδρικόπουλος, πρώην Υπεύθυνος Κέντρου Δραστηριότητας Σκυροδέματος Νομού Κορίνθου (πλέον Υπεύθυνος Νομού Φθιώτιδας), Τάσος Κώνστας, Υπεύθυνος Κέντρου Δραστηριότητας Σκυροδέματος Νομών Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής. Τρέχουμε για την υγεία μας Εργοστάσιο Δρεπάνου: «Υγεία-Ευεξία-Αισιοδοξία» Με σύνθημα «Υγεία-Ευεξία-Αισιοδοξία» πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου 2014 ο 8ος Δρόμος Υγείας του εργοστασίου Δρεπάνου, με τη συμμετοχή 57 εργαζομένων και των οικογενειών τους. Η διαδρομή, συνολικής απόστασης 6 χιλιομέτρων, είχε ως αφετηρία το σημείο της διασταύρωσης μετά το χωριό Πιτίτσα και τερματισμό την Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσας. Σε όλους του δρομείς δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Όπως κάθε χρόνο, την εκδήλωση κάλυψε φωτογραφικά ο συνάδελφος Παύλος Τουλιάτος.

3 ΤΙΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ Εργοστάσιο Νέας Ευκαρπίας: «4ος Δρόμος Υγείας» 150 αθλητές, εργαζόμενοι στο εργοστάσιο Νέας Ευκαρπίας και στην ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ μαζί με τις οικογένειες τους, φίλοι, συνεργάτες και εθελοντές έλαβαν μέρος στον 4ο Δρόμο Υγείας του εργοστασίου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην περιοχή ΖΕΠ Κισσός Πανοράματος στο Χορτιάτη. Οι συμμετέχοντες έτρεξαν αποστάσεις μεταξύ 3 και 6 χιλιομέτρων ενώ ουσιαστική ήταν και η συμβολή, για μια ακόμη χρονιά, των μελών της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ.) στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής στο Δρόμο Υγείας δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες. Εργοστάσιο Καμαρίου: «18 χρόνια Δρόμος Υγείας» Στη φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2014, εκτός από τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, δυναμικό παρών έδωσαν και πολλοί συνταξιούχοι που έτρεξαν τα 5 και 10 χιλιόμετρα καθώς και ομάδα από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ελευσίνας. Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην «κοινωνική αλληλεγγύη» και όλοι οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής του Δρόμου Υγείας, συγκεντρώνοντας κουτιά με γάλα τα οποία προσφέρθηκαν στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας.

4 33 Επίσκεψη παιδιών εργαζομένων στο Βοτανικό Κήπο Το Βοτανικό Κήπο Ι.&Α. Διομήδους επισκέφτηκαν στις 31 Μαΐου 2014 τα παιδιάμαθητές νηπιαγωγείου έως και ΣΤ Δημοτικού, των εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία, στα εργοστάσια Ελευσίνας και Καμαρίου και στον Κλάδο Αδρανών και Σκυροδέματος Αττικής. Οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν την ανοιξιάτικη λιακάδα σε μια όαση πρασίνου και διασκέδασαν στο 3ώρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδίασε η Κοινωνική Υπηρεσία. Με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων ξεναγήθηκαν στο φυτώριο και στο θερμοκήπιο με τα σπάνια και απειλούμενα φυτά της ελληνικής χλωρίδας και γνώρισαν είδη που αναφέρονται στην αρχαία ελληνική μυθολογία και ιστορία (κώνειο, νάρθηκας, δάφνη, μυρτιά, κισσός κ.ά.). Ενημερώθηκαν για τα φαρμακευτικά φυτά (δίκταμο, αλόη, μανδραγόρα, λεβάντα, αψιθιά κ.ά.), περιηγήθηκαν στον ανθώνα με τις εικοσιπέντε λίμνες και τα παρτέρια με τα καλλωπιστικά φυτά και ψυχαγωγήθηκαν με άλλες δραστηριότητες. Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε ο ΤΙΤΑΝ σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων, διανέμοντας και φέτος τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό (σάκες, τετράδια, μαρκαδόρους, ντοσιέ κ.ά.), ανάλογα με τις ανάγκες της τάξης τους. Παράλληλα, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει αλλά και να ενημερώσει παιδιά και γονείς για το θέμα της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού που παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, η Εταιρία διένειμε τα βιβλία που εξέδωσε η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) «Μίλα μη φοβάσαι-3 ιστορίες για την βία στο σχολείο» (Γ και Δ Δημοτικού) και «Μου έκλεψαν το όνομά μου» (Ε και ΣΤ Δημοτικού).

5 ΤΙΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ Χριστουγεννιάτικες παιδικές γιορτές Με κέφι και πολύ χαρά συμμετείχαν τα παιδιά των εργαζομένων στον Τιτάνα και στις θυγατρικές εταιρίες ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ και INTERMIX στις Χριστουγεννιάτικες παιδικές γιορτές. Πλούσιο το πρόγραμμα, σχεδιασμένο από τις κοινωνικές λειτουργούς της Εταιρίας μας, με ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, κατασκευές, θεατρικά εργαστήρια και όλα αυτά υπό τους ήχους εορταστικής μουσικής. Ήρθε και ο Άγιος Βασίλης, όπως κάθε χρόνο συνοδευόμενος από τα ξωτικά του δάσους και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά. Με τις πιο θερμές ευχές μας! Κεντρικά Γραφεία Η Έλενα Ασπιώτη απέκτησε γιο, ο Σπύρος Κοτυβός γιο, ο Βασίλης Κουφός γιο, ο Γιάννης Πολυχρονάκης γιο και ο Μιχάλης Σταθόπουλος γιο. Εργοστάσιο Δρεπάνου Ο Λεωνίδας Πετρουγάκης απέκτησε κόρη και ο Νικόλαος Σπυρόπουλος κόρη. Εργοστάσιο Ελευσίνας Ο Χρήστος Διολέτης απέκτησε κόρη, ο Κωνσταντίνος Μελεμένης δίδυμα (κόρη και γιο), ο Θανάσης Τσιλήρας κόρη, ο Νίκος Σπαχόπουλος κόρη, ο Μάριος Γρηγορόπουλος γιο, ο Θεοχάρης Παπανικολάου γιο, ο Χρήστος Μπούγας γιο και η Ευαγγελία Καλομοίρου κόρη. Εργοστάσιο Καμαρίου Ο Ηλίας Ψυχάρης παντρεύτηκε την Παρθένα Πεχλιβανίδου, ο Αλέξανδρος Παπαθανασίου τη Χριστίνα Ραυτοπούλου, ο Φίλιππος Κουστουμπάρδης την Ιωάννα Καλογεροπούλου, ο Γιάννης Γιαννακόπουλος τη Μαρία Νασοπούλου και ο Θεόδωρος Γκέτσιος τη Μίνα Μπέσιου. Ο Βλάσης Μασκλαβάνος απέκτησε γιο, η Ασπασία Πέτρου κόρη, ο Πέτρος Κοντός γιο, ο Χρήστος Πάντος κόρη, Δημήτρης Μπαζάκας κόρη και ο Χρήστος Κάργας κόρη. ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ Ο Παναγιώτης-Θεόδωρος Γεωργόπουλος (Κεντρικά Γραφεία) παντρεύτηκε τη Δήμητρα Πάτρα. Ο Γιάννης Πολύμερος (Λατομείο Τανάγρας) απέκτησε κόρη, ο Λουκάς Κρέμος (Αχαΐα) γιο, ο Γιώργος Μαραγκάκης (Αττική) γιο, η Βασιλική Δελή (Αττική) γιο και η Γεωργία Αγγελίδου (Χαλκιδική) γιο.

6 35 Θέλω να ξέρω... (Σύντομες απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις!) Στείλτε μας τις δικές σας ερωτήσεις-απορίες ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ή με επιστολή στα γραφεία μας, υπόψιν της Υπηρεσίας Εταιρικής Επικοινωνίας Τομέα Ελλάδος, κι εμείς θα φροντίσουμε να απαντηθούν στα επόμενα τεύχη Τι είναι το τσιμέντο; Τι είναι το έτοιμο σκυρόδεμα; Τι είναι τα αδρανή υλικά; Το τσιμέντο είναι ένα συνδετικό υλικό με διάρκεια ζωής αρκετών μηνών και αποτελεί το κύριο συστατικό του σκυροδέματος. Παράγεται από την άλεση μίγματος κλίνκερ, γύψου και άλλων υλικών με αντίστοιχες ιδιότητες και το παίρνουμε σε μορφή λεπτής σκόνης που αποθηκεύεται σε σιλό και μεταφέρεται με κλειστά σιλοφόρα οχήματα ή συσκευασμένο σε χαρτόσακους. Το κλίνκερ, το κύριο συστατικό του τσιμέντου, παράγεται σε υψηλές θερμοκρασίες 1450 C. Το έτοιμο σκυρόδεμα παράγεται από την ανάμιξη τσιμέντου, αδρανών υλικών και νερού. Αποδίδει ένα εργάσιμο υλικό που μπορεί να πάρει τη μορφή οποιουδήποτε καλουπιού, αποκτά μεγάλη θλιπτική αντοχή και είναι ανθεκτικό σε διάφορα περιβάλλοντα, ακόμη και μέσα στο νερό (υδραυλική ιδιότητα). Η ανάμιξη γίνεται στα εργοστάσια παραγωγής και κατόπιν το έτοιμο σκυρόδεμα μεταφέρεται στα εργοτάξια. Το νωπό σκυρόδεμα έχει διάρκεια ζωής μερικών ωρών, αλλά το σκληρυμένο σκυρόδεμα αιώνων και συνεργάζεται με το χάλυβα στις κατασκευές οπλισμένου σκυροδέματος. Τα αδρανή υλικά χαλίκι, γαρμπίλι, άμμος είναι προϊόντα θραύσης πετρωμάτων (κυρίως ασβεστόλιθου) ή φυσικά συλλεκτά υλικά (ποταμίσια). Εξορύσσονται πιο συχνά από οποιοδήποτε άλλο υλικό στον κόσμο και χρησιμοποιούνται ως σημαντικό συστατικό στο σκυρόδεμα (αποτελούν το 60-75% του όγκου του) ή στην άσφαλτο. Ονομάζονται αδρανή επειδή δεν συμμετέχουν στις αντιδράσεις ενυδάτωσης, παρά μόνο γεμίζουν τον όγκο του σκυροδέματος. Χρησιμοποιούνται επίσης στην οδοποιία και στις σιδηροδρομικές γραμμές. Μην ξεχνάτε! «Γραμμή άμεσης επικοινωνίας των εργαζομένων» Γνωρίζετε ότι μπορείτε να αναφέρετε οποιαδήποτε ανησυχία ή πληροφορία για κάθε μορφή παραβίασης ή κίνδυνο παραβίασης εταιρικών αξιών σε θέματα σημαντικά για όλους, όπως: Υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων Προστασία του περιβάλλοντος ωροδοκία και διαφθορά Ανθρώπινα δικαιώµατα και ίσες ευκαιρίες και άλλα. Οι αναφορές γίνονται μέσω: τηλεφωνικής γραµµής άµεσης επικοινωνίας εφαρµογής στο διαδίκτυο, ΤΙΤΑΝHotline ( Και τα δύο μέσα αναφοράς λειτουργούν με απόλυτη ασφάλεια, διακριτικότητα και με άκρως εμπιστευτικό τρόπο. Πληροφορίες για τον αριθμό τηλεφωνικής γραμμής και των κωδικών πρόσβασης στο ΤΙΤΑΝHotline μπορείτε να βρείτε στο intranet gr. Για τη διασφάλιση απόλυτης εμπιστευτικότητας η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος έχει ορίσει κωδικούς, κοινούς για όλους τους εργαζόμενους.

7 ΤΙΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ Συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές μας! Τριάντα πέντε παιδιά εργαζομένων στον Τιτάνα και στις θυγατρικές εταιρίες του πέτυχαν το 2014 στις εξετάσεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ. Η Διοίκηση της Εταιρίας, μαζί με τις ευχές της για καλή πρόοδο στις σπουδές τους, χάρισε σε κάθε φοιτητή ένα αναμνηστικό δώρο. Οι επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ, γιος του Λευτέρη Αναστασάκη: Τμήμα Πληροφορικής - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΡΑΣΤΟΓΑΛΑΚΗΣ, γιος του Κώστα Βραστογαλάκη: Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων - ΑΤΕΙ Κρήτης (Άγιο Νικόλαο) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΒΑΝΤΗΣ, γιος του Κώστα Καλάβαντη: Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών - ΑΤΕΙ Χαλκίδας ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΥ, κόρη του Άγγελου Καλογεράκου: Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής - Χαροκόπειο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΕΝΙΤΣΑΣ, γιος του Βασίλη Καμενίτσα: Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών - ΑΤΕΙ Πειραιά ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗ, κόρη του Γιάννη Κρυσταλλίδη: Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΩΤΣΙΑΣ, γιος του Κώστα Κώτσια: Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών - Πανεπιστήμιο Πατρών ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΥΠΑΚΗ, κόρη της Δώρας Βάνα: Τμήμα Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης - Πανεπιστήμιο Πειραιώς ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΥΡΛΙΩΤΗ, κόρη της Ράνιας Μπαρζούκα: Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών - Πάντειο Πανεπιστήμιο ΝΕΦΕΛΗ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ, κόρη του Μανώλη Χανιωτάκη: Ιατρική - Πανεπιστήμιο Κρήτης (Ηράκλειο) ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΨΑΣ, γιος του Δημήτρη Χάψα και της Ελευθερίας Χαλκιά: Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών - ΑΤΕΙ Πατρών ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΟΚΑ, κόρη του Γιάννη Γκιόκα: Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας & Μουσειολογίας - Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Κέρκυρα) ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΓΚΙΟΚΑ, κόρη του Γιάννη Γκιόκα: Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης & Σχεδιασμού Αντικειμένων - ΑΤΕΙ Αθήνας ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, κόρη του Γιώργου Παπανικολάου: Τμήμα Οικονομικό - Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΑΧΑΪΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, γιος του Ανδρέα Γεωργόπουλου: Τμήμα Θεατρικών Σπουδών - Πανεπιστήμιο Πατρών ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΕΛΑ, κόρη του Βασίλη Καρέλα: Τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης - Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΓΚΟΣ, γιος του Θύμιου Κόγκου: Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων - Πανεπιστήμιο Πατρών (Αγρίνιο) ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, κόρη του Θανάση Παναγιωταρόπουλου: Τμήμα Αρχιτεκτονικής - Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, γιος του Νίκου Χαραλαμπόπουλου: Τμήμα Οικονομικό - Πανεπιστήμιο Πατρών ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ, γιος του Παντελή Λειβαδάρου: Τμήμα Οικονομικών Επιστημών - Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΡΖΙΔΑΚΗΣ, γιος του Δημήτρη Τερζιδάκη: Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών - Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΟΛΑΚΟΥ, κόρη του Νίκου Τσολάκου: Τμήμα Πληροφορικής - Πανεπιστήμιο Πειραιώς ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ, κόρη του Γιώργο Βαμβουνάκη: Τμήμα Φυσικής - Πανεπιστήμιο Κρήτης (Ηράκλειο) ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ, κόρη του Θωμά Ιερωνυμάκη: Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών - Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

8 37 ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΓΟΥΡΝΩΝ ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΑΚΗ, κόρη του Γιώργου Τζιράκη: Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΜΑΡΓΙΑΡΗΣ, γιος του Δημήτρη Καμαργιάρη: Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Βόλο) ΑΛΤΣΙ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕΤΖΑΚΗΣ, γιος του Μιχάλη Μετζάκη: Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών - ΑΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο) ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΠΕΤΟΥΛ ΤΟΜΠΟΥΚ, γιος του Ραμαδάν Τομπούκ: Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών - Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο ΗΛΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, κόρη του Παναγιώτη Συρογιάννη: Τμήμα Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης - Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΚΩΣ ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΣΟΣ, γιος του Μιχάλη Δρόσου: Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών - ΑΤΕΙ Πάτρας ΛΑΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, κόρη του Βαγγέλη Αντωνίου: Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων - ΑΤΕΙ Θεσσαλίας ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟΥ, κόρη του Παναγιώτη Χρυσαφόπουλου: Τμήμα Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών - Πανεπιστήμιο Πατρών ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ, γιος του Νεκτάριου Ζαχαράκη: Τμήμα Μηχανικών Μεταλλείων & Μεταλλουργών - Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΓΙΑΣ, γιος του Αγγελή Στόγια: Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού - ΑΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΔΡΥΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΕΜΠΕΤΟΓΛΟΥ, γιος της Γερακίνας Τσιοπούλου: Τμήμα Μηχανικών - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Οι «Τιτάνες» συγχαίρουν και τα παιδιά των εργαζομένων που, παρά την επιτυχία τους τις προηγούμενες χρονιές σε κάποια σχολή, έκαναν ακόμη μια προσπάθεια και πέτυχαν στις εξής σχολές: Η Ελένη Καλληγιαννίδου, κόρη της Χρυσούλας Κωνσταντινίδου (κεντρικά γραφεία), στο Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η Κωνσταντίνα Νταγάνου, κόρη του Χρήστου Νταγάνου (εργοστάσιο Δρεπάνου), στο Μαθηματικό - Πανεπιστήμιο Πατρών.

«Πρόσθεσε Αξία» 2013!

«Πρόσθεσε Αξία» 2013! «Πρόσθεσε Αξία» 2013! 49 εργαζόμενοι συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καινοτόμων Ιδεών το 2013 «Θα ήθελα να εκφράσω την μεγάλη τιμή που νιώθω για την επιλογή της δικής μου πρότασης, ανάμεσα σε τόσες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 415 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το «δευτερότοκο παιδί» της Τιτανικής οικογένειας γεννήθηκε πριν από 50 χρόνια

Το «δευτερότοκο παιδί» της Τιτανικής οικογένειας γεννήθηκε πριν από 50 χρόνια Eργοστάσιο Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης Μισός αιώνας λειτουργίας - Μισός αιώνας ιστορίας Το «δευτερότοκο παιδί» της Τιτανικής οικογένειας γεννήθηκε πριν από 50 χρόνια στη Θεσσαλονίκη: το 1962, ακριβώς 60

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο)

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΒΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΗ ΚΩΔ. ΕΠΙΤΥ- ΚΕΝΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΤΜΗΜΑ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧ. ΧΟΝΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2014. Το Φροντιστήριο Παλμός είναι το μοναδικό φροντιστήριο στο Ωραιόκαστρο με: Εκπληκτικά Ποσοστά Επιτυχίας!!!

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2014. Το Φροντιστήριο Παλμός είναι το μοναδικό φροντιστήριο στο Ωραιόκαστρο με: Εκπληκτικά Ποσοστά Επιτυχίας!!! ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2014 Την εισαγωγή τους σε σχολές υψηλής ζήτησης πέτυχαν οι μαθητές μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2014. Σε σύνολο 80 επιτυχόντων μαθητών 65 μαθητές πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ (80%).

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΖΕΛΕΠΗ ΆΝΝΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΡΕΚΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΣΤΑΜΕΝΤΖΑΣ ΗΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Από το 1979, όταν πρωτοκυκλοφόρησαν,

Από το 1979, όταν πρωτοκυκλοφόρησαν, Τα εξώφυλλα των «Τιτάνων», «καθρέφτης» της Τιτανικής ζωής και δραστηριότητας Από το 1979, όταν πρωτοκυκλοφόρησαν, μέχρι σήμερα οι «Τιτάνες» επιτελούν μια διττή αποστολή: Αποτελούν μέσο αμφίδρομης επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΣΤΑΜΕΝΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟ (Σ.Σ.Α.Σ.) ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ (8 ΟΣ ) ΤΣΕΤΣΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΟΣΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Νέο Σύστημα

Επιτυχόντες Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Νέο Σύστημα Επιτυχόντες Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος 2016 - Νέο Σύστημα 16009888 ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΑΡΤΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ 16009935 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 16009889 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

Ανακτήθηκε από την Εκπαιδευτική Κλίμακα (http://edu.klimaka.gr/) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Ανακτήθηκε από την Εκπαιδευτική Κλίμακα (http://edu.klimaka.gr/) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 129 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 225 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 326 Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ 637 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 639 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 231 1ου 1ου ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2004 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2004 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2004 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΛΙΟΥΤΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΦΟΙΒΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr. 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 15 20% ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 15 18% 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΡΟΥΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (Σ.Σ.Α.Σ.) ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΡΙΝΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΡΙΓΓΑΣ ΦΑΙΔΩΝ ΤΡΙΓΩΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10,338 10,651-313 -2.9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8,708 8,136

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. Κωδικός τος 409 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ 55 100 1 45 82% 476 ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 85 150 4 65 76% 366 ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 130 225 2 95

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους πλέον έμπειρους, καταρτισμένους και εξειδικευμένους καθηγητές!

Εκπαίδευση από τους πλέον έμπειρους, καταρτισμένους και εξειδικευμένους καθηγητές! Εκπαίδευση από τους πλέον έμπειρους, καταρτισμένους και εξειδικευμένους καθηγητές! Επιτυχίες μαθητών μας στις εξετάσεις 2016 και 2017 ΛΟΥΚΟΠΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ ΧΗΜΕΙΑΣ ΕΚΠΑ ΚΑΛΙΑΤΖΗ ΕΛΕΝΗ ΧΗΜΙΚΟ ΚΡΗΤΗΣ ΓΚΟΥΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2016 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΓΑΛΑΝΟΥΛΗ ΑΝΘΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΟΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2016 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΓΑΛΑΝΟΥΛΗ ΑΝΘΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΟΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2016 ΟΝΟΜ/ΜΟ Α.Ε.Ι. ΣΧΟΛΕΣ ΓΑΛΑΝΟΥΛΗ ΑΝΘΙΑ ΓΕΡΛΟΒΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΟΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΦΥΣΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019 ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019 ΣΧΟΛΗ 1η ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕ 414 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2 0 0 0

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ.Τ ΜΗΜ ΑΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΕΣΕΙ ΑΡΧ Σ ΙΚΕΣ ΚΑΛΥ ΘΕΣ ΦΘΗ ΕΙΣ ΚΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΜΕΡ.ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου Σελίδα 1 από 6

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΜΕΡ.ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου Σελίδα 1 από 6 Κωδ. Υποψηφ. Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα 17010302 ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 17010303 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ 17010386 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 17010387

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ 1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ) Σχολή Επιστημών της Αγωγής Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Τμήμα Οδοντιατρικής Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651-313 -2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2013-2014

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2013-2014 ΘΕΜΕΛΗΣ ΔΑΝΑΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΑΛΙΚΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΠΑΛΑΙΟ) 9.544 9.848-304 -3,1% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. (ΠΑΛΑΙΟ) 8.336 7.196 1.140

Διαβάστε περισσότερα

01.ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ OK 60

01.ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ OK 60 ΜΗ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΙΔΡΥΜΑ/ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙΣΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΑΓΟΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΣΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ Ε.Τ. 01.ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013 ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651 313 2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0%

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ 8% ΕΓΙΝΕ 7% ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ. Συντάχθηκε απο τον/την el.pi. Δευτέρα, 20 Ιούνιος :56 - Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ 8% ΕΓΙΝΕ 7% ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ. Συντάχθηκε απο τον/την el.pi. Δευτέρα, 20 Ιούνιος :56 - Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Τόσο η ανάρτηση του συνολικού αριθμού των θέσεων που θα παραχωρήσει φέτος η Ελλάδα στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της στην ιστοσελίδα του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας πριν από μερικές, όσο και η κατά

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016 216 215 639 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 125 12 5 61 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & 13 12 ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 1 719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΗΜ.&ΕΣΠ.) -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΗΜ.&ΕΣΠ.) -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019 ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΗΜ.&ΕΣΠ.) -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΧΟΛΗ 1η 2η 3η (Άλλη Σειρά) ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 305 294 39 1.014 1.652

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΗΜ.&ΕΣΠ.) -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΗΜ.&ΕΣΠ.) -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019 ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΗΜ.&ΕΣΠ.) -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019 ΣΧΟΛΗ 1η ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 11 0 0 0 0 0 0 11 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (210) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΤΑΔ (ΚΩΔ ) Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου 2018.

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (210) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΤΑΔ (ΚΩΔ ) Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου 2018. 08008307 ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ 11025350 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ 16006742 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ 17006932 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΗΜ.&ΕΣΠ.) -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΗΜ.&ΕΣΠ.) -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019 Σ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 87 12 2 1 0 0 0 102 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 131 1 0 1 4 1 3 141 ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 384 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ) 6 1 0 2

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ - - ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ- - 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ - - ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ- - 2014 & 2013 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10,338 10,651-313 - 2.9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8,708 8,136 572 7.0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651-313 -2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΛΑΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (6 ΟΣ ) ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΣΟΥΝΔΙΑ ΑΚΡΙΒΗ

Διαβάστε περισσότερα

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ

ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΪΔΙΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΒΤΑΝΤΙΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΑΪΔΙΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΒΤΑΝΤΙΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (301) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΝΑΤ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 16ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΘΕΣ/ΚΗΣ (ΚΩΔ. 1951130) Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου 2016 (Νέο Σύστημα) 16058138 ΑΪΔΙΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΒΤΑΝΤΙΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2015. Πανεπιστήμιο Τμήμα ΕΠ. ΠΕΔΙΟ ΜΕΤ % ΜΕΤ

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2015. Πανεπιστήμιο Τμήμα ΕΠ. ΠΕΔΙΟ ΜΕΤ % ΜΕΤ % 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 90-10 -11% 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 100-5 -5% 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1 ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ (ΑΘΗΝΑ) 2 ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΜΟΡΦΟΥΛΑ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1 ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ (ΑΘΗΝΑ) 2 ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΜΟΡΦΟΥΛΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΗ 1 ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ (ΑΘΗΝΑ) 2 ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΜΟΡΦΟΥΛΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΝ. 4η 3 ΜΠΕΚΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 4 ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Η γνώση του λαβυρίνθου των αντιστοιχιών είναι απαραίτητη για τους υποψηφίους, οι οποίοι στοχεύουν σε μετακινήσεις από μια πόλη σε άλλη αλλά και από ένα τμήμα σε άλλο μέσω μετεγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗ Αυγέρη Ηρώ ΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ Βασιλάκη Φωτεινή ΑΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΡΟΔΟΣ) Γιαννουλάκη Πολυξένη ΑΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εισακ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ)

Εισακ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 170 160 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 223 210 227 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 124 110 225 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

12620 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

12620 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 12620 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 85 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 106 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 170

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ % 4 ΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ % 4 ΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ http://sep4u.gr Εισακτέοι και 412 ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ 70 125-44% 2 294 ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 70 110-36% 3 506 ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 320 175 83% 5 ΤΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 80 50 60% 1 ΑΕΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 320 175 83% 5 ΤΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 80 50 60% 1 ΑΕΑ http://sep4u.gr Εισακτέοι και 701 ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 180 80 125% 4 ΤΕΙ 105 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 210 100 110% 1 773 ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 380 190

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυμα Σχολή Τμήμα Πόλη Διανομέας Πόλη Διανομέα

Ίδρυμα Σχολή Τμήμα Πόλη Διανομέας Πόλη Διανομέα Ίδρυμα Σχολή Τμήμα Πόλη Διανομέας Πόλη Διανομέα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΑΕΙ με το 90%

Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΑΕΙ με το 90% ΚΩΔ. Σχολή Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΑΕΙ με το 90% ΙΔΡΥ ΜΑ 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΕΙ 20182 18187 17916 17232 17268 17526 18203 18926 19519 20147 20406 19927 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τμήμα 2016

Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τμήμα 2016 Κωδ Τμήμα 2016 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 227 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Συγκριτικά στοιχεία βάσεων εισαγωγής 2019 στα Τμήματα του ΟΠΑ και σε αντίστοιχα Τμήματα άλλων ΑΕΙ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Συγκριτικά στοιχεία βάσεων εισαγωγής 2019 στα Τμήματα του ΟΠΑ και σε αντίστοιχα Τμήματα άλλων ΑΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Συγκριτικά στοιχεία βάσεων εισαγωγής 2019 στα Τμήματα του ΟΠΑ και σε αντίστοιχα Τμήματα άλλων ΑΕΙ Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Ο.Π.Α. Αύγουστος 2019 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Αντίστοιχα Τμήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Κωδικός Τμήματος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 297 112 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΘΕΩΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Γενική Επιμέλεια: Καραγιάννης Ιωάννης, Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ 250 ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΙ ΕΥΡΟΣ: R=60 (+/-

Διαβάστε περισσότερα

http://sep4u.gr 1,251 7.8% ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 332 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) 17,654 16,449 1,205 7.3%

http://sep4u.gr 1,251 7.8% ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 332 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) 17,654 16,449 1,205 7.3% ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ Τ.Ε.Ι. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΟΡΙΑ (2014) ΜΟΡΙΑ (2013) ΔΙΑΦΟΡ Α (Μόρια) ΔΙΑΦΟΡ Α (%) 748 ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) 12,599 - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 6,916 ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ 5,683 82.2% ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019 ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ --ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΧΟΛΗ 1η 2η 3η (Άλλη Σειρά) ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 110

ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 110 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΩΔ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 170 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 124 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 111 ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ 118 ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 117 ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εισακτέοι Πανελλαδικών 2017

Εισακτέοι Πανελλαδικών 2017 ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2017 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 413 417 420 414 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΠΌ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο. Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών

1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο. Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών Α.Ε.Ι 1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Θεολογική Σχολή Θεολογίας Κοινωνικής Θεολογίας Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών Νοµικής Πολιτικής Επιστήµης και ηµόσιας ιοίκησης Φιλοσοφική Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ ΤΜΗΜΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΔΡΑ

ΟΜΑΔΑ ΤΜΗΜΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΔΡΑ ΟΜΑΔΑ ΤΜΗΜΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΔΡΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΘ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Ε.Κ.Π.Α. ΑΘΗΝΑ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κουράκλης Γιάννης - Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Καλαμάτας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Σελίδα 1

Κουράκλης Γιάννης - Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Καλαμάτας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Σελίδα 1 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Τµήµα-Εισαγωγική Κατεύθυνση http://blogs.sch.gr/kesmes/ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ * ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ * ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14034917 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ 14034959 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 14034918 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΦΩΤΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ 14034961 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΚΩΔ. ΣΧΟΛΗΣ ΤΜΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚ ΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΦΘΗΚ ΑΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 10101 10302 9 9 0 417 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ (κατάταξη με βάση τα μόρια εισαγωγής)

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ (κατάταξη με βάση τα μόρια εισαγωγής) ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2011 (κατάταξη με βάση τα μόρια εισαγωγής) 1 ΣΕΜΕΝΟΓΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΣ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ 2 ΣΑΛΤΕΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ 3

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠ 2015 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. ΕΠ. Βάση Βάση Θέσεις Θέσεις

ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠ 2015 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. ΕΠ. Βάση Βάση Θέσεις Θέσεις ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠ 2015 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. ΕΠ. Βάση Βάση Θέσεις Θέσεις Τμ. ΠΕΔΙΟ ΤΜΗΜΑ/ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ 2015 2014 2015 2014 129 I Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Θεσ/νίκη 20206

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ (5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων)

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ (5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΕΤΟΣ 2019 ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080) 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080) 13033310 ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΟΛΥΞΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ 13033317 ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060) 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060) 12030902 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13033088 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017

Επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 Επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΛΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΚΟΡΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΒΙΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 7 Ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 7 Ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 1 ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 7 Ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 2017 2016 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠ 2015 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (6%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠ 2015 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (6%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠ 2015 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (6%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. ΕΠ. Βάση Βάση Θέσεις Θέσεις Τμ. ΠΕΔΙΟ ΤΜΗΜΑ/ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ 2015 2014 2015 2014 129 I Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Θεσ/νίκη 20559

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' Κωδικός Τμήματος ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα 384 129 227 233 279 133 137

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΨ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΨ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΨ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΥΝΟΛΟ: 85 ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: 23 ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: 45 ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: 17 ΠΟΣΟΣΤΟ % ΠΛΗΘΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 81,2% 69 ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 384 129 227 233 279 133 137

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ. (ΣΕΙΡΑ 8 ος ) ΓΟΥΣΗ ΡΑΝΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΛΥΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΧΟΛΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ. (ΣΕΙΡΑ 8 ος ) ΓΟΥΣΗ ΡΑΝΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΛΥΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2012 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΣΗ ΡΑΝΙΑ ΠΑΛΥΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ ΜΑΡΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΧΟΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΕΙΡΑ 4 ος ) ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝΝ ΕΜΠ (ΣΕΙΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2015, από τα Λύκεια του Δήμου Ορχομενού.

Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2015, από τα Λύκεια του Δήμου Ορχομενού. Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2015, από τα Λύκεια του Δήμου Ορχομενού. Και φέτος ο Δήμος Ορχομενού διοργάνωσε μια λιτή τελετή για τη βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ε.Κ.Π. ΑΘΗΝΩΝ ΑΜΠΑΤΖΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ε.Κ.Π. ΑΘΗΝΩΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΚΕΦΑΛΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ.

A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ. A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ 2 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ (ΛΑΜΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ AEI 2016 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (6%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. Επ. Βάση Βάση Θέσεις Θέσεις Τμήμα/Σχολή Τμ. Πεδίο

ΒΑΣΕΙΣ AEI 2016 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (6%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. Επ. Βάση Βάση Θέσεις Θέσεις Τμήμα/Σχολή Τμ. Πεδίο ΒΑΣΕΙΣ AEI 2016 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (6%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. Επ. Βάση Βάση Θέσεις Θέσεις Τμήμα/Σχολή Πόλη Τμ. Πεδίο 2016 2015 2016 2015 127 I Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Αθήνα 19401 19927

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΙΑ (2015) ΜΟΡΙΑ (2014) ΔΙΑΦΟΡΑ (Μόρια) ΔΙΑΦΟΡΑ (%) ΙΔΡΥΜΑ. Page 3 of 21

ΜΟΡΙΑ (2015) ΜΟΡΙΑ (2014) ΔΙΑΦΟΡΑ (Μόρια) ΔΙΑΦΟΡΑ (%) ΙΔΡΥΜΑ. Page 3 of 21 ΟΝΟΜΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 20.206 20.759-553 -2,7% ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 231 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 98,3 %

ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 98,3 % ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 98,3 % 2016 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ ΑΝΔΡΕΪΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ (19.613 ΜΟΡΙΑ) ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΘΗΝΑ) ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ. Κωδικός. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ. Κωδικός. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ Κωδικός Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΚΡΗΤΗΣ (ΑΣΤΕΚ) 637 ΤΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Κωδικός Τµήµατος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 297 112 139 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14033805 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033747 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033748 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ 14033795

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 384 129 227 233 279 133 137

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 10%-2013 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 10%-2013 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 10% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ. ΣΕΙΡΑ 2013 7.804 9.450-1.646-17,4% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 10% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ. ΣΕΙΡΑ 2013 7.555

Διαβάστε περισσότερα