SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb"

Transcript

1 SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb

2 Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό σας να εξοικονομείτε αρκετό χρόνο, αλλά συνεχίζετε να περνάτε πολλές ώρες μέσα σ' αυτό. Στο αυτοκίνητό σας διευθετείτε τα επαγγελματικά σας θέματα, μιλάτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακούτε μουσική, υποδέχεστε τους συνεργάτες σας, βλέπετε τις τελευταίες ειδήσεις κλπ. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να κάνετε τη σωστή επιλογή. Επιλέξτε ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και μπορείτε να το εμπιστεύεστε σε κάθε περίπτωση. Από την πρώτη κιόλας στιγμή θα διαπιστώσετε ότι η νέα ŠKODA Superb είναι η ιδανική συνοδός στα επαγγελματικά σας ταξίδια, αλλά και η κομψή φίλη στα ιδιωτικά σας ταξίδια. O νέος σχεδιασμός προσδίδει στο αυτοκίνητο μία πιο δυναμική εμφάνιση, ενώ συγχρόνως διατηρείται η άψογη αρμονία των γραμμών. Η μοναδική ευρυχωρία του εσωτερικού συμπληρώνεται από τα ποιοτικά υλικά, την ακρίβεια στην κατασκευή και τις απλά έξυπνες λύσεις. Διατίθεται σε διαφορετικές εκδόσεις και με μία ευρεία γκάμα κινητήρων. Κάθε μοντέλο που φέρει το όνομα Superb διακρίνεται για την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει και θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς. Κι ενώ η έκδοση 4x4 βρίσκεται στο στοιχείο της όταν επικρατούν δύσκολες συνθήκες, το πακέτο GreenTec συνδυάζει την οδηγική άνεση με την οικονομική λειτουργία και την ιδιαίτερη φροντίδα για το περιβάλλον. Έτσι, όταν έρθει η στιγμή της επιλογής, δεν θα πρέπει να ξεχάσετε ότι θα περάσετε πολύ χρόνο μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Με τη νέα ŠKODA Superb θα περιμένετε με ανυπομονησία το κάθε λεπτό.

3 Η σχεδίαση της νέας Superb καθορίζεται από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία ŠKODA με τις αλλαγές να γίνονται αντιληπτές από την πρώτη κιόλας ματιά χάρη στη λιτή, πολυτελή και κρυστάλλινη προσέγγιση. Στο μπροστινό τμήμα κυριαρχεί το νέο λογότυπο της ŠKODA που βρίσκεται τοποθετημένο σε περίοπτη θέση επάνω από το χρωμιωμένο πλαίσιο της μάσκας ψυγείου, στο ίδιο ύψος με τους προβολείς. Οι ευθείες γραμμές των προβολέων δημιουργούν μία συμπαγή αλλά και δυναμική εικόνα. Οι προβολείς ομίχλης είναι ενσωματωμένοι στην μάσκα εισαγωγής αέρα κυψελωτής σχεδίασης. Οι προβολείς Bi-Xenon με φώτα ημέρας τεχνολογίας LED ταιριάζουν άψογα στη γενικότερη δυναμική εμφάνιση. Οι λυχνίες LED τοποθετούνται σε δύο κάθετες σειρές, στις εξωτερικές πλευρές των προβολέων. Έτσι το αυτοκίνητο γίνεται πιο ευδιάκριτο ενώ τα φώτα σχήματος C τραβούν την προσοχή, κάτι που μέχρι τώρα έκαναν μόνο τα πίσω φώτα. Τα νέα τριγωνικά πίσω φωτιστικά σώματα της έκδοσης Limo εξοπλίζονται με κορυφαίας απόδοσης λυχνίες LED. Η επιγραφή της μάρκας αποτελείται από τη λέξη ŠKODA σε χρώμιο και νέα γραμματοσειρά. Τα πίσω φωτιστικά σώματα σε σχήμα τριπλού C αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο της έκδοσης Combi. Στη δεξιά πλευρά βρίσκεται το σήμα του μοντέλου Superb σε νέα γραμματοσειρά. Η μοναδικότητα και των δύο εκδόσεων της Superb μπορεί να τονιστεί ακόμα περισσότερο με τα χρωμιωμένα στοιχεία όπως τις λωρίδες γύρω από τα πλαϊνά παράθυρα ή τις προστατευτικές πλαϊνές λωρίδες στις πόρτες. Η ελκυστική παρουσία της έκδοσης Combi υπογραμμίζεται ακόμα περισσότερο με τις ράγες οροφής σε αποκλειστικά ασημί χρώμα. Το πίσω μέρος είναι ελκυστικό χάρη στις κομψές γραμμές. Η πινακίδα κυκλοφορίας είναι τοποθετημένη στη διαμήκη εσοχή της πόρτας του χώρου αποσκευών η οποία περιβάλλεται από τα νέα τριγωνικά πίσω φώτα. Οι ανακλαστήρες του πίσω προφυλακτήρα, ή τα "μάτια γάτας" όπως χαρακτηριστικά ονομάζονται, είναι νέας σχεδίασης. Το πίσω μέρος της έκδοσης Combi είναι στιβαρό και αποπνέει αξιοπιστία, σεβασμό και ασφάλεια. Η θέση της πινακίδας κυκλοφορίας περιβάλλεται από κρυσταλλικού σχήματος εσοχές που είναι ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της ŠKODA.

4 Στην αριστερή πλευρά του χώρου αποσκευών της έκδοσης Combi υπάρχει ένας πρακτικός αφαιρούμενος φακός LED. Διαθέτει μαγνήτη για να μπορεί να στερεωθεί στο αμάξωμα του αυτοκινήτου εάν χρειαστεί, π.χ. κατά την αλλαγή ελαστικού. Ο φακός επαναφορτίζεται αυτόματα όταν τοποθετηθεί στη θέση του και όταν ο κινητήρας βρίσκεται σε λειτουργία. Τα διπλά σκιάδια που προστατεύουν από τον έντονο ήλιο, τόσο από μπροστά όσο και από το πλάι, αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμα σε δρόμους με πολλές στροφές ή στις πολλές αλλαγές πορείας. Η θήκη γυαλιών επάνω από τον εσωτερικό καθρέφτη αυτόματης σκίασης βρίσκεται σε σημείο που το φτάνει εύκολα ο οδηγός και ο συνοδηγός. Η καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα ευχάριστη χάρη στις πρακτικές λύσεις και ιδέες της φιλοσοφίας Simply Clever. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το που θα φυλάξετε τη βρεγμένη σας ομπρέλα, που θα τοποθετήσετε το ποτό σας ή πώς θα προστατευθείτε από τον ήλιο. Η νέα Superb διαθέτει πολλές λειτουργικές λεπτομέρειες που αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμες στα πολύωρα ταξίδια σας. Όταν θέλετε να τοποθετήσετε μια κάρτα στάθμευσης σε ένα σημείο ορατό κάτω από το παρμπρίζ, η λύση είναι απλή: η νέα Superb είναι εξοπλισμένη με υποδοχή κάρτας στάθμευσης. Οι αφαιρούμενες υφασμάτινες μοκέτες Lounge Step με υποπόδιο κάνουν ακόμα πιο άνετα τα μακρινά ταξίδια. Οι θήκες αναψυκτικών στο υποβραχιόνιο θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων. Η έξυπνη θήκη με τη γνήσια ομπρέλα Superb έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε το νερό της βρεγμένης ομπρέλας να διοχετεύεται έξω από το αυτοκίνητο. Στην κεντρική κονσόλα, ανάμεσα στα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού υπάρχουν θήκες αναψυκτικών με συρόμενο κάλυμμα. Το πλέγμα της κεντρικής κονσόλας στην πλευρά του συνοδηγού είναι ιδανικό για τη συγκράτηση διαφόρων μικροαντικειμένων.

5 Συγκεκριμένα στοιχεία διατίθενται αποκλειστικά στην έκδοση Limo. Ένα από αυτά είναι το σύστημα TwinDoor, η πέμπτη πόρτα με το μεταβλητό άνοιγμα που αποτελεί ευρεσιτεχνία της ŠKODA. Αυτό το ιδιαίτερο στοιχείο εξοπλισμού επιτρέπει τη μετατροπή αυτού του κλασικού κομψού sedan σε ένα πρακτικό liftback. Ένα άλλο ελκυστικό στοιχείο είναι η ηλεκτρική ηλιοροφή με ηλιακές κυψέλες που επιτρέπουν τη μείωση της εσωτερικής θερμοκρασίας έως και κατά 25 C. Το σύστημα TwinDoor αποτελεί μοναδική σχεδιαστική και λειτουργική λύση. Σας επιτρέπει να ανοίγετε μόνο το καπό του χώρου αποσκευών ή ολόκληρη την πέμπτη πόρτα μαζί με το πίσω παράθυρο, ώστε να έχετε απεριόριστη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών και να φορτώνετε με ευκολία ογκώδη αντικείμενα. Το σύστημα TwinDoor στη νέα Superb διαθέτει έναν πρωτοποριακό μηχανισμό απλουστευμένου ελέγχου: ένας διακόπτης ανοίγει το καπό και ένας δεύτερος ολόκληρη την πόρτα, δηλαδή το καπό μαζί με το πίσω παράθυρο. Η ηλεκτρική ηλιοροφή με ηλιακές κυψέλες αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα σύγχρονης τεχνολογίας που βελτιώνει το επίπεδο άνεσης στη Superb. Οι ηλιακές κυψέλες στο εσωτερικό της ηλιοροφής (είτε αυτή είναι ανοικτή είτε κλειστή) παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια για τη λειτουργία του ανεμιστήρα του κλιματισμού, ο οποίος φροντίζει για την κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Έτσι, η Superb σας τροφοδοτεί με φρέσκο αέρα και εξασφαλίζει ένα ευχάριστο κλίμα στο εσωτερικό, ακόμα και εάν έχετε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στον ήλιο για πολύ ώρα.

6 Τα ιδιαίτερα στοιχεία που σχεδιάστηκαν για την έκδοση Combi βασίζονται στα βασικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Η στιβαρή πέμπτη πόρτα ή η μεγάλη επιφάνεια της οροφής αποτελούν έμπνευση για ιδέες που μεγιστοποιούν την πρακτικότητα και την άνεση του αυτοκινήτου σας. O διακόπτης στο πλαίσιο της πόρτας επιτρέπει το άνετο κλείσιμο της πέμπτης πόρτας. Η ηλεκτρική πέμπτη πόρτα ανοίγει και κλείνει αυτόματα. Ο χειρισμός της πραγματοποιείται από τέσσερα διαφορετικά σημεία: από το διακόπτη στο κλειδί του αυτοκινήτου με τηλεχειρισμό, από το διακόπτη στην κεντρική κονσόλα, από το διακόπτη στο πλαίσιο της πέμπτης πόρτας και από τον εξωτερικό διακόπτη Softtouch. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ξεχωριστά την ανώτατη θέση ανοίγματος της πόρτας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το τυλιγόμενο κάλυμμα του χώρου αποσκευών μετακινείται αυτόματα στην κεντρική θέση όταν ανοιχτεί η ηλεκτρική πέμπτη πόρτα. Έτσι η πρόσβαση στο χώρο αποσκευών γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία. Ένα εξαιρετικά εύχρηστο χαρακτηριστικό είναι η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη πανοραμική ηλιοροφή δύο τμημάτων, η οποία υπόσχεται ακόμα πιο απολαυστικές διαδρομές για όλους τους επιβάτες του αυτοκινήτου. Ολόκληρη η ηλιοροφή μπορεί να καλυφθεί από ένα ηλεκτρικά ελεγχόμενο διχτυωτό τυλιγόμενο κάλυμμα.

7 Το εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό της νέας Superb προσφέρει άφθονο χώρο για τα πόδια και τα κεφάλια όλων των επιβατών. Ο οδηγός θα εκτιμήσει την ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο πίνακας οργάνων αποπνέει μία αίσθηση άνεσης και λειτουργικότητας από την πρώτη κιόλας ματιά, αλλά και από το πρώτο κιόλας άγγιγμα. Η τοποθέτηση των χειριστηρίων σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορείτε να προσανατολίζεστε γρήγορα και εύκολα πίσω από το τιμόνι. Όλα τα χειριστήρια βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, εκεί όπου από διαίσθηση περιμένετε να βρίσκονται. Το ASR (Σύστημα Ελέγχου Ολίσθησης) μπορεί να απενεργοποιηθεί εάν χρειαστεί, ενώ το ESC (Ηλεκτρονικός Έλεγχος Ευστάθειας) παραμένει ενεργοποιημένο. Το TPM (Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών) είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιεί δεδομένα από τους αισθητήρες του ABS (Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος Τροχών). Κάθε μείωση της ταχύτητας περιστροφής του ελαστικού προβάλλεται στον πίνακα οργάνων για προειδοποίηση του οδηγού. Η απενεργοποίηση του ακουστικού σήματος των αισθητήρων στάθμευσης μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη στην πυκνή κυκλοφορία. Το Σύστημα Αυτόματης Στάθμευσης νέας γενιάς ενεργοποιείται από ένα διακόπτη στη δεξιά πλευρά του επιλογέα ταχυτήτων και προσφέρει νέες λειτουργίες. Έτσι, το σύστημα αυτό μπορεί να επιλέξει μια κατάλληλη θέση στάθμευσης, να παρκάρει το αυτοκίνητό σας σε μια σειρά παράλληλα ή κάθετα σταθμευμένων οχημάτων, ακόμα και να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο από μια σειρά παράλληλα σταθμευμένων οχημάτων. Στην περίπτωση παράλληλου παρκαρίσματος, απαιτείται χώρος μόλις 60 cm μεγαλύτερος από το μήκος του αυτοκινήτου. Η διαδικασία στάθμευσης, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης κατάλληλου χώρου, εμφανίζεται στην οθόνη Maxi DOT. Τα αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα, που μπορούν να ρυθμιστούν σε δύο σκάλες έντασης, διατίθενται αποκλειστικά σε συνδυασμό με τα θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα μπροστινά καθίσματα με περφορέ δερμάτινες επενδύσεις. Το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού διαθέτει μνήμη στην οποία μπορούν να αποθηκευτούν τρεις διαφορετικές θέσεις του καθίσματος και των εξωτερικών καθρεφτών. Η θέρμανση των πίσω καθισμάτων ρυθμίζεται από ένα ξεχωριστό χειριστήριο στην πίσω πλευρά του Jumbo Box. Αυτός ο εύχρηστος εξοπλισμός που βελτιώνει το επίπεδο άνεσης τη χειμερινή περίοδο, διατίθεται αποκλειστικά και μόνο σε συνδυασμό με τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα. Το θερμαινόμενο παρμπρίζ ξεθαμπώνει γρήγορα από τους υδρατμούς για να έχετε άριστη ορατότητα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

8 Οι σύγχρονες τεχνολογίες όχι μόνο κάνουν πιο ευχάριστα τα ταξίδια αλλά βελτιώνουν και την ευχρηστία του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, το δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών 3 ακτίνων στην κορυφαία του έκδοση σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τις λειτουργίες του ηχοσυστήματος, του τηλεφώνου και του αυτόματου κιβωτίου DSG (Direct Shift Gearbox Κιβώτιο Άμεσης Αλλαγής Ταχυτήτων). Επίσης διατίθεται ένα δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών 4 ακτίνων που επιτρέπει τον έλεγχο του ηχοσυστήματος και του τηλεφώνου. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τεχνολογίας DSG, που διατίθεται σε δύο εκδόσεις 6 και 7 σχέσεων, εξασφαλίζει ομαλές και γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων και εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη ροπή του κινητήρα. Το sound system με ενισχυτή 10 καναλιών, ψηφιακό ισοσταθμιστή και 10 ηχεία εξασφαλίζει την εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου στο αυτοκίνητο. Η λειτουργία προτεινόμενης αλλαγής ταχύτητας προβάλλεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης Maxi DOT ή στην οθόνη του υπολογιστή ταξιδιού. Στα οχήματα που εξοπλίζονται με το Σύστημα KESSY (Keyless Entry, Start and Εxit System σύστημα Εισόδου, Εκκίνησης και Εξόδου χωρίς κλειδί) υπάρχει διακόπτης Start/Stop στην κολόνα του τιμονιού για την εκκίνηση και τη διακοπή λειτουργίας του κινητήρα χωρίς κλειδί. Το ηχοσύστημα Bolero είναι ένα κορυφαίας τεχνολογίας ηχοσύστημα με πολλές λειτουργίες όπως λειτουργία ανάγνωσης καρτών μνήμης SD ή MMC, δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής από μουσικά CD και αρχείων σε μορφή MP3 και WMA, μνήμες για τα ραδιοφωνικά μηνύματα κυκλοφορίας (TIM), σύστημα αλλαγής 6 CD και άλλα. Το σύστημα πλοήγησης Columbus, με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5" και λειτουργία φωνητικών εντολών, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεοπτικά προγράμματα και να εμφανίζετε σελίδες του Teletext σε συνδυασμό με το δέκτη TV. Το MDI (Mobile Device Interface) σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε μία συνδεδεμένη εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής ήχου από το ηχοσύστημα, το σύστημα πλοήγησης ή το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

9 Ο φωτισμός του χώρου αποσκευών στην έκδοση Combi έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη χρηστικότητα. Υπάρχουν δύο μικρά φώτα στην εσωτερική πλευρά της πέμπτης πόρτας, τα οποία φωτίζουν έντονα το χώρο αποσκευών αλλά και την περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο. Το CatVision, ο απαλός φωτισμός του εσωτερικού της καμπίνας επιβατών με δύο λευκές διόδους LED, ενεργοποιείται μαζί με τα φώτα στις λαβές των θυρών όταν ανάψετε τα φώτα πορείας Οι φωτιζόμενες εσωτερικές χειρολαβές των θυρών καθιστούν ευκολότερη την αποβίβαση στο σκοτάδι. Τα φώτα επιβίβασης, που έχουν σχεδιαστεί για να φωτίζουν την περιοχή εισόδου, βρίσκονται στους εξωτερικούς καθρέφτες και στην κάτω πλευρά των μπροστινών και πίσω θυρών και σας βοηθούν να αποφεύγετε τις λακούβες στο σκοτάδι. Ο φωτισμός του χώρου ποδιών στο πίσω μέρος ενεργοποιείται όταν ανοίξει η πίσω πόρτα. Το φως που εισέρχεται στο εσωτερικό της έκδοσης Combi από την ηλεκτρική πανοραμική ηλιοροφή βελτιώνει την απόλαυση της οδήγησης. Όταν ταξιδεύετε τη νύχτα θα εκτιμήσετε τις διάφορες επιλογές φωτισμού στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και γύρω από αυτό.

10 Η άνεση παίζει σημαντικό ρόλο στα πολύωρα ταξίδια και για το λόγο αυτό η λίστα εξοπλισμού άνεσης είναι μακροσκελής. Έχουμε σκεφτεί τον οδηγό και όλους τους επιβάτες ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι, σε όποια θέση κι αν κάθονται. Τα σκίαστρα στα πίσω πλαϊνά παράθυρα, χειροκίνητα και στις δύο εκδόσεις, αυξάνουν σημαντικά την άνεση των πίσω επιβατών όταν επικρατεί έντονη ηλιοφάνεια. Τα παράθυρα SunSet με το πιο σκουρόχρωμο κρύσταλλο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου παρέχουν απλή και αποτελεσματική προστασία από το έντονο φως του ήλιου. Οι επιβάτες των πίσω καθισμάτων θα εκτιμήσουν την ιδιαίτερη αίσθηση ιδιωτικότητας. Οι εξωτερικοί καθρέφτες που αναδιπλώνονται αυτόματα όταν κλειδώσετε το αυτοκίνητο αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμοι όταν παρκάρετε στους δρόμους της πόλης. Τα ενσωματωμένα τηλεσκοπικά πλυστικά των προβολέων απομακρύνουν γρήγορα τις σκόνες και τη λάσπη. Τα κομψά ατσάλινα καλύμματα των πεντάλ περιλαμβάνονται στο σπορ πακέτο, το οποίο διαθέτει επιπλέον σπορ πλαίσιο, πίσω αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος (μόνο στην έκδοση Limo), δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων και μικρό πακέτο εξοπλισμού δέρματος. Για να διατηρηθεί στο εσωτερικό μια ευχάριστη θερμοκρασία κατά τους θερινούς μήνες, η έκδοση Limo μπορεί να εξοπλιστεί με ένα χειροκίνητο σκίαστρο για το πίσω παρμπρίζ. Το Climatronic, το αυτόματο σύστημα κλιματισμού δύο ζωνών, επιτρέπει τη ρύθμιση διαφορετικών θερμοκρασιών για την αριστερή και δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου. Οι αεραγωγοί στις μεσαίες κολόνες αυξάνουν τη θερμική άνεση των πίσω επιβατών. Ο κλιματιζόμενος αποθηκευτικός χώρος στο ταμπλό βρίσκεται μπροστά από τη θέση του συνοδηγού. Η οθόνη πληροφοριών στην πίσω πλευρά του Jumbo Box ενημερώνει τους επιβάτες των πίσω θέσεων για την ώρα και την εξωτερική θερμοκρασία. Επιπλέον μπορεί να εξοπλιστεί με πρίζα 12V και χειριστήριο για τη θέρμανση των πίσω καθισμάτων. Τα αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα με επένδυση από διάτρητο δέρμα θα σας προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης και οδηγικής απόλαυσης. Ο αερισμός πραγματοποιείται από δύο ανεμιστήρες που υπάρχουν στη βάση και την πλάτη κάθε καθίσματος. Ο έλεγχος του καθίσματος του συνοδηγού από την πίσω θέση αποτελεί νέο χαρακτηριστικό. Τώρα, όταν η θέση του συνοδηγού δεν είναι κατειλημμένη, ο πίσω επιβάτης μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο το χώρο των ποδιών εύκολα και γρήγορα. Τα χειριστήρια επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση και από τη θέση του οδηγού.

11 Για τη φόρτωση και την ασφάλιση των αποσκευών, η έκδοση Combi μπορεί να εξοπλιστεί και με ένα σύστημα αλουμινένιων ραγών με εξαρτήματα συγκράτησης. Με το αναδιπλούμενο τμήμα, που περιλαμβάνεται στο σύστημα, μπορείτε για παράδειγμα να χωρίσετε το χώρο αποσκευών σε δύο μέρη ενώ ο ιμάντας συγκράτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συγκράτηση των αποσκευών. Με το πακέτο πλεγμάτων θα αυξήσετε την ευελιξία του χώρου αποσκευών και θα αποτρέψετε τη μετακίνηση των αντικειμένων στο χώρο. Το κάθετο πλέγμα μπορεί να τοποθετηθεί στο κέντρο του χώρου αποσκευών της έκδοσης Combi με τις ενσωματωμένες αλουμινένιες ράγες. Ο αφαιρούμενος σάκος Unibag είναι κατάλληλος για τη μεταφορά πέδιλων του σκι ή snowboard. Ο χώρος που προσφέρει η νέα Superb για τις αποσκευές είναι αχανής. Ο χώρος αποσκευών στην έκδοση Combi με τη βασική χωρητικότητα των 633 λίτρων μπορεί να επεκταθεί στα λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. Στα οχήματα με ενδιάμεσο δάπεδο του χώρου αποσκευών μπορείτε να δημιουργήσετε έναν επίπεδο χώρο φόρτωσης με μήκος mm. Πίσω από τους θόλους των πίσω τροχών θα βρείτε θήκες αποθήκευσης με κάλυμμα. Οι πρακτικοί αναδιπλούμενοι γάντζοι επάνω από τους θόλους των τροχών σας διευκολύνουν να μεταφέρετε τα ψώνια σας. Εδώ θα βρείτε ακόμα και μία χρήσιμη πρίζα 12V. Το ενδιάμεσο δάπεδο του χώρου αποσκευών φέρνει το δάπεδο στο ίδιο επίπεδο με το κατώφλι φόρτωσης και δημιουργεί έναν πρόσθετο κρυφό αποθηκευτικό χώρο. Το δάπεδο στην έκδοση Combi μπορεί να επεκταθεί ώστε να καλύψει το κατώφλι φόρτωσης. Έτσι μπορείτε να φορτώσετε ευκολότερα τις αποσκευές με μεγάλο μέγεθος ή βάρος.

12 Σε όλες τις εκδόσεις της νέας Superb μπορείτε να εμπιστευθείτε τον εξαιρετικό εξοπλισμό ασφαλείας προηγμένης τεχνολογίας. Οι προβολείς Bi-Xenon με σύστημα AFS (Adaptive Frontlight System - Προσαρμοζόμενο Σύστημα Εμπρόσθιων Προβολέων), προσαρμόζουν το φωτισμό στις τρέχουσες συνθήκες οδήγησης και βελτιώνουν την οδηγική ασφάλεια. Το σύστημα AFS λειτουργεί με δύο τρόπους: εντός και εκτός πόλης. Επιπλέον, το σύστημα AFS προσφέρει τη λειτουργία "Rain" που προορίζεται για την οδήγηση σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας. Ακόμα, οι προβολείς Bi-Xenon εξοπλίζονται με περιστρεφόμενα στοιχεία που φωτίζουν τις στροφές καθώς εισέρχεστε σ' αυτές. Στην περαιτέρω βελτίωση της ασφάλειας συμβάλλουν οι μπροστινοί προβολείς ομίχλης με λειτουργία δυναμικής γωνιακής κλίσης, που αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμοι σε περιοχές με ελάχιστο φωτισμό, καθώς και τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας. Ο αισθητήρας βροχής ενεργοποιεί αυτόματα τους μπροστινούς υαλοκαθαριστήρες τεχνολογίας Aero ανάλογα με την ένταση της βροχής. Εξασφαλίζει την ομοιόμορφη πίεση των υαλοκαθαριστήρων στο παρμπρίζ και επομένως το σωστό καθαρισμό σε όλη την επιφάνεια. Οι οριζόντιες ανακλαστικές επιφάνειες, τα "μάτια γάτας" όπως ονομάζονται χαρακτηριστικά, καθιστούν το αυτοκίνητο καλύτερα ορατό από πίσω. Η έκδοση Combi εξοπλίζεται με ένα λειτουργικό πίσω υαλοκαθαριστήρα τεχνολογίας Aero. Για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια το αυτοκίνητο εξοπλίζεται σε όλες τις εκδόσεις με εννέα αερόσακους. Ο οδηγός και ο συνοδηγός, εκτός από τους μπροστινούς αερόσακους, έχουν στη διάθεσή τους και τους πλευρικούς μπροστινούς αερόσακους που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το θώρακα και τη λεκάνη σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης (βλέπε εικόνα). Το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί και με πίσω πλευρικούς αερόσακους. Ο αερόσακος γονάτων είναι τοποθετημένος κάτω από την κονσόλα του τιμονιού και προστατεύει τα γόνατα και τις κνήμες του οδηγού. Οι αερόσακοι κεφαλής δημιουργούν ένα προστατευτικό τοίχωμα κατά την ενεργοποίησή τους το οποίο προστατεύει τους μπροστινούς και πίσω επιβάτες από πιθανούς τραυματισμούς του κεφαλιού. Η ασφάλειά σας, ειδικά στα μεγάλα ταξίδια στους αυτοκινητόδρομους, βελτιώνεται από το Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Activity Assistant), το οποίο αξιολογεί τα δεδομένα από τους αισθητήρες της υποβοήθησης του συστήματος διεύθυνσης σε ταχύτητες πάνω από 65 km/h. Όταν το σύστημα εντοπίσει μια συμπεριφορά οδήγησης που υποδηλώνει κούραση του οδηγού, συστήνει την πραγματοποίηση διαλείμματος. Τα φώτα ασφαλείας στα πλαίσια των μπροστινών και πίσω θυρών εφιστούν την προσοχή των διερχόμενων οδηγών όταν το αυτοκίνητό σας είναι σταματημένο με κάποια από τις πόρτες ανοιχτή.

13 Η έκδοση 4x4 στα μοντέλα Limo και Combi προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της τετρακίνησης, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου όπως η ευρυχωρία, η άνεση, η πολυτέλεια και η πρακτικότητα. Στον τομέα των οδηγικών χαρακτηριστικών, η έκδοση 4x4 κάνει πιο απολαυστική και σπορ την εμπειρία οδήγησης της Superb. Όταν οδηγείτε την έκδοση 4x4 θα νιώθετε περισσότερο ασφαλής, ακόμη και σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Νέα εμπειρία οδήγησης: ŠKODA Superb 4x4. Για την τετρακίνητη έκδοση διατίθενται τέσσερις κινητήρες δύο βενζινοκινητήρες και δύο πετρελαιοκινητήρες. Ο βενζινοκινητήρας 1.8 TSI/160hp και ο πετρελαιοκινητήρας 2.0 TDI CR DPF/140hp διατίθενται με το γνώριμο χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Ο πετρελαιοκινητήρας 2.0 TDI CR DPF/170hp και ο κορυφαίος εξακύλινδρος βενζινοκινητήρας 3.6 FSI V6/260hp διατίθενται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο DSG 6 σχέσεων. Η τετρακίνηση 4x4 και το αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων DSG αποτελούν δύο τεχνολογίες αιχμής που συνδυαστικά προσφέρουν μία πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία. Για το εσωτερικό και τις ζάντες της έκδοσης 4x4 μπορείτε να επιλέξετε μία από τις δύο εκδόσεις εξοπλισμού, αλλά και διάφορα στοιχεία από τη μεγάλη γκάμα πρόσθετου εξοπλισμού. Ο πίσω άξονας των εκδόσεων 4x4 ελέγχεται από το συμπλέκτη Haldex τελευταίας γενιάς, ο οποίος αποκρίνεται άμεσα στις συνθήκες οδήγησης και αποτρέπει την ολίσθηση των τροχών.

14 Το παιδικό κάθισμα ISOFIX G 0/1 εξασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές και άνετο ταξίδι των μικρών επιβατών με βάρος έως 18 kg. Στη γκάμα μας περιλαμβάνονται παιδικά καθίσματα για παιδιά όλων των ηλικιών και βάρους μέχρι 36 kg. Η αεροτομή οροφής για την έκδοση Combi είναι ένα κομψό αξεσουάρ που επιδρά θετικά στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Μπορείτε να στερεώσετε άλλες μπαγκαζιέρες και βάσεις μεταφοράς που διατίθενται από το πρόγραμμα Γνήσιων Αξεσουάρ ŠKODA, όπως βάση μεταφοράς ποδηλάτων, κουτί μεταφοράς για πέδιλα του σκι, snowboard και άλλα μακριά αντικείμενα, στη βασική σχάρα οροφής. Το αντιολισθητικό πλέγμα για τον πλαστικό δίσκο του χώρου αποσκευών αποτρέπει τη μετακίνηση των μεταφερόμενων αποσκευών. Τα υφασμάτινα πατάκια εφαρμόζουν τέλεια στο δάπεδο του εσωτερικού χάρη στο σχήμα και το μέγεθός τους και, εκτός από την ευκολία φροντίδας τους, διακρίνονται και για την εξαιρετική τους αντοχή. Ο αφαιρούμενος κοτσαδόρος σας επιτρέπει να σύρετε ρυμουλκούμενο εξοπλισμό βάρους έως και kg με τη Superb σας, ανάλογα με την έκδοση του κινητήρα. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει και καλώδια σύνδεσης για MDI (Mobile Device Interface). Τα καλύμματα των μαρσπιέ, τα οποία προστατεύουν αποτελεσματικά τα μαρσπιέ από τις φθορές που προκαλούνται κατά την επιβίβαση και αποβίβαση από το αυτοκίνητο, διατίθενται σε δύο τύπους: πολυτελή καλύμματα με ένθετα από ανοξείδωτο χάλυβα και την επιγραφή Superb και καλύμματα σε κομψό μαύρο σχέδιο. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα προϊόντα στο πρόγραμμα Γνήσιων Αξεσουάρ ŠKODA. Πληροφορίες για το συνολικό πρόγραμμα αξεσουάρ μπορείτε να βρείτε στο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα ŠKODA της περιοχής σας. Το λαστιχένιο πατάκι για το χώρο αποσκευών προσφέρει αποτελεσματική προστασία του δαπέδου του χώρου αποσκευών από τις σκόνες, τις λάσπες και την υγρασία. Διατίθεται επίσης ένα κομψό υφασμάτινο πατάκι για το χώρο αποσκευών που καθαρίζεται εύκολα με την ηλεκτρική σκούπα. Ο πλαστικός δίσκος στο χώρο αποσκευών της έκδοσης Combi αποδεικνύεται χρήσιμος κατά τη μεταφορά αθλητικού εξοπλισμού. Διαθέτει υπερυψωμένο πλαίσιο και αλουμινένια λωρίδα που σας επιτρέπει να χωρίσετε το δίσκο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ο χώρος αποσκευών στην έκδοση Limo διατηρείται εύκολα τακτοποιημένος με τη βοήθεια του πλαστικού δίσκου χώρου αποσκευών με το ελαφρώς υπερυψωμένο πλαίσιο. Οι ζάντες αλουμινίου 18" Trinity υπογραμμίζουν τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Οι ζάντες αλουμινίου 17" Twister απευθύνονται σ' αυτούς που προτιμούν ένα σπορ-κομψό στιλ.

15 Η έκδοση Elegance θα ικανοποιήσει τις υψηλότερες προσδοκίες. Στο βασικό της εξοπλισμό περιλαμβάνει υφασμάτινες επενδύσεις καθισμάτων σε μπεζ ή μαύρο χρώμα. Η επιλογή μπεζ χρώματος διατίθεται με σκουρόχρωμες επενδύσεις δαπέδου και αφαιρούμενες μοκέτες. Ο πίνακας οργάνων σε μαύρο/μπεζ ή μαύρο/μαύρο συνδυασμό χρωμάτων και οι πόρτες σε μπεζ ή μαύρο χρώμα συνδυάζονται με την επένδυση Cinamorra (απομίμηση ξύλου). Το εσωτερικό διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά διακοσμητικών στοιχείων σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και πολλά χρωμιωμένα στοιχεία. Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, η έκδοση Elegance μπορεί να παραγγελθεί με εσωτερικό σε Alcantara ή δέρμα και επενδύσεις από μαύρη λάκα Piano ή βουρτσισμένο αλουμίνιο (απομίμηση μετάλλου). Τα μπροστινά καθίσματα έχουν διαμορφωθεί ειδικά για να παρέχουν κορυφαία άνεση. Η έκδοση Ambition διακρίνεται για το δυναμικό της στιλ. Στη βασική της έκδοση εξοπλίζεται με μαύρες επενδύσεις καθισμάτων, δερμάτινο τιμόνι τεσσάρων ακτίνων και πακέτο εξοπλισμού από δέρμα (επιλογέας ταχυτήτων και λαβή χειρόφρενου). Ο πίνακας οργάνων σε μαύρο/γκρι ή μαύρο/ μαύρο συνδυασμό χρωμάτων και οι πόρτες σε γκρι ή μαύρο χρώμα συνδυάζονται με την επένδυση από βουρτσισμένο αλουμίνιο (απομίμηση μετάλλου). Επίσης, το εσωτερικό διαθέτει μία σειρά διακοσμητικών στοιχείων σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα καθώς και χρωμιωμένα στοιχεία. Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, η έκδοση Ambition μπορεί να παραγγελθεί με εσωτερικό σε Alcantara ή δέρμα και επενδύσεις Cinamorra (απομίμηση ξύλου).

16 Η έκδοση Active προσφέρεται με κομψές μαύρες υφασμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό. Το ταμπλό και οι πόρτες διαθέτουν επένδυση σε γκρι μεταλλικό. Όπως και στις άλλες εκδόσεις, αυτό το εσωτερικό διαθέτει μία ολοκληρωμένη γκάμα διακοσμητικών στοιχείων σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα όπως ο περιστρεφόμενος διακόπτης των φώτων, τα χειριστήρια του κλιματισμού, του ηχοσυστήματος κλπ, καθώς και πολλά χρωμιωμένα στοιχεία μεταξύ αυτών τα πλαίσια των αεραγωγών, ο περιστρεφόμενος διακόπτης φώτων, τα χειριστήρια του κλιματισμού και του ηχοσυστήματος, ο επιλογέας ταχυτήτων κλπ. Ζάντες αλουμινίου Trinity 7,5J x 18" για ελαστικά 225/40 R18. Ζάντες αλουμινίου Luxon 7,5J x 18" με γυαλισμένη επιφάνεια για ελαστικά 225/40 R18. Ζάντες αλουμινίου Laurel 7,5J x 17" για ελαστικά 225/45 R17. Ζάντες αλουμινίου Trifid 7,5J x 17" για ελαστικά 225/45 R17. Ζάντες αλουμινίου Twister 7,5J x 17" για ελαστικά 225/45 R17. Ζάντες αλουμινίου Helix 7,0J x 16" για ελαστικά 205/55 R16. Ζάντες αλουμινίου Spectrum 7.0J x 16" για ελαστικά 205/55 R16. Ατσάλινες ζάντες 7.0J x 16" για ελαστικά 205/55 R16 με τάσια Solaris.

17 Λευκό Candy μη μεταλλικό (9P9P) Μπλε Pacific μη μεταλλικό (Z5Z5) Κόκκινο Brunello μεταλλικό (X7X7) Εσωτερικό Active μαύρο ύφασμα Εσωτερικό Ambition μαύρο ύφασμα Εσωτερικό Elegance μαύρο ύφασμα Εσωτερικό Elegance μπεζ ύφασμα Εσωτερικό Ambition, Elegance* μαύρο Alcantara/δέρμα/συνθετικό δέρμα Εσωτερικό Elegance* μπεζ Alcantara/δέρμα/συνθετικό δέρμα Ασημί Brilliant μεταλλικό (8E8E) Μοβ Amethyst μεταλλικό (3X3X) Μπλε Shark μεταλλικό (H3H3) Εσωτερικό Ambition, Elegance* μαύρο δέρμα/συνθετικό δέρμα * Προαιρετικός εξοπλισμός. Χρώμα Κωδικός χρώματος Εσωτερικό μαύρο γκρι/μαύρο μπεζ Λευκό Candy μη μεταλλικό 9P9P Γκρι Metal μεταλλικό (F6F6) Μπλε Lava μεταλλικό (0F0F) Μπεζ Cappuccino μεταλλικό (4K4K) Μπλε Pacific μη μεταλλικό Κόκκινο Brunello μεταλλικό Z5Z5 X7X7 Ασημί Brilliant μεταλλικό 8E8E Μοβ Amethyst μεταλλικό 3X3X Μπλε Shark μεταλλικό H3H3 Γκρι Metal μεταλλικό F6F6 Μπλε Lava μεταλλικό 0F0F Μπεζ Cappuccino μεταλλικό 4K4K Καφέ Magnetic μεταλλικό 0J0J Μαύρο Magic pearl effect 1Z1Z Καφέ Magnetic μεταλλικό (0J0J) Μαύρο Magic pearl effect (1Z1Z) Συνδυασμοί χρωμάτων αμαξώματος και εσωτερικών επενδύσεων: πολύ καλός καλός ο συνδυασμός δεν προτείνεται

18 Τεχνικά χαρακτηριστικά - Superb Κινητήρας 1.4 TSI/125hp GreenTec 1.8 TSI/160hp 1.8 TSI/160hp 4x4 3.6 FSI V6/260hp 1.6 TDI CR DPF/105hp GreenTec 2.0 TDI CR DPF/140hp GreenTec 2.0 TDI CR DPF/140hp 4x4 GreenTec 2.0 TDI CR DPF/170hp 4x4 GreenTec Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης Κινητήρας βενζίνης V6 Υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας υψηλής πίεσης Diesel Υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας υψηλής πίεσης Diesel Υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας υψηλής πίεσης Diesel Υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας υψηλής πίεσης Diesel Κύλινδροι/Κυβισμός (cc) 4/1,390 4/1,798 4/1,798 6/3,597 4/1,598 4/1,968 4/1,968 4/1,968 Μέγιστη ισχύς/στροφές (hp/σ.α.λ.) 125/5, /4,500 6, /4,500 6, /6, /4, /4, /4, /4,200 Μέγιστη ροπή/στροφές (Nm/σ.α.λ.) 200/1,500 4, /1,500 4, /1,500 4, /2,500 5, /1,500 2, /1,750 2, /1,750 2, /1,750 2,500 Έλεγχος εκπομπών ρύπων EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Καύσιμο Αμόλυβδη βενζίνη, τουλάχ. RON 95 Αμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91* Αμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91* Αμόλυβδη βενζίνη, τουλάχ. RON 95 Diesel Diesel Diesel Diesel Επιδόσεις Τελική ταχύτητα (km/h) (193) Επιτάχυνση km/h (δευτ.) (8.4) (12.2) 10.0 (10.1) Κατανάλωση καυσίμου 99/100 (l/100 km) κύκλος εντός πόλης (9.3) (5.5) 5.6 (6.3) κύκλος εκτός πόλης (5.6) (4.1) 4.0 (4.5) μικτός κύκλος (7.0) (4.6) 4.6 (5.2) Εκπομπές CO 2 (g/km) (162) (120) 119 (135) Διάμετρος κύκλου στροφής (m) Μετάδοση ισχύος Τύπος Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση 4x4 4x4 Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση 4x4 4x4 Συμπλέκτης Υδραυλικός, με μονό δίσκο Υδραυλικός, με μονό δίσκο (δύο ομοαξονικοί συμπλέκτες, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Συμπλέκτης Haldex Συμπλέκτης Haldex Υδραυλικός, με μονό δίσκο (δύο ομοαξονικοί συμπλέκτες, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Υδραυλικός, με μονό δίσκο (δύο ομοαξονικοί συμπλέκτες, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Συμπλέκτης Haldex Συμπλέκτης Haldex Κιβώτιο ταχυτήτων Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων) Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Αυτόματο κιβώτιο DSG 6 ταχυτήτων Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων) Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 6 ταχυτήτων) Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Αυτόματο κιβώτιο DSG 6 ταχυτήτων Βάρος Απόβαρο στη βασική έκδοση με οδηγό 75 kg (kg) 1,467 1,496 (1,508) 1,587 1,704 1,512 (1,519) 1,532 (1,554) 1,609 1,634 Ωφέλιμο φορτίο με οδηγό και πρόσθετο εξοπλισμό (kg) Συνολικό βάρος (kg) 2,030 2,059 (2,071) 2,150 2,265 2,075 (2,082) 2,095 (2,117) 2,172 2,197 Φορτίο συρόμενου χωρίς φρένα (μέγ. kg) Φορτίο συρόμενου με φρένα 12% (μέγ. kg) 1,400 1,500 1,600 2,000 1,500 (1,200) 1,800 2,000 2,000 Αμάξωμα 5-θέσιο, 5-θυρο, 2 διαμερίσματα Εξωτερικές διαστάσεις Συντελεστής αεροδυναμικής αντίστασης C w 0,29/0,30 ανάλογα με την έκδοση κινητήρα Μήκος (mm) 4,833 Πλάτος (mm) 1,817 Πλαίσιο Ύψος (mm) 1,462 Μπροστινός άξονας Ανάρτηση τύπου McPherson με κάτω τριγωνικά ψαλίδια και αντιστρεπτική ράβδο Μεταξόνιο (mm) 2,761 Πίσω άξονας Άξονας πολλαπλών συνδέσμων, με έναν επιμήκη και τρεις Μετατρόχιο εμπρός/πίσω (mm) 1,545/1,518; 3.6 FSI: 1,537/1,510 εγκάρσιους συνδέσμους, με αντιστρεπτική ράβδο Σύστημα πέδησης Υδραυλικό σύστημα πέδησης διπλού κυκλώματος σε διαγώνια διασύνδεση Απόσταση από το έδαφος (mm) και υποβοήθηση με κενό και σύστημα Dual Rate 139; 3.6 FSI: 141 μπροστινά φρένα Δισκόφρενα με εσωτερική ψύξη και μονό έμβολο με πλευστές δαγκάνες πίσω φρένα Δισκόφρενα Διαστάσεις εσωτερικού Σύστημα διεύθυνσης Σύστημα διεύθυνσης με κρεμαγιέρα με ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση διεύθυνσης Εγκάρσιος χώρος εμπρός/πίσω (mm) 1,468/1,451 Ζάντες 7.0J x 16"; 7.5J x 17" Ωφέλιμος χώρος κεφαλιών εμπρός/πίσω (mm) 988/955 1, , l 1,468 1,451 1,010 Ελαστικά 205/55 R16; 225/45 R17 Χωρητικότητα χώρου αποσκευών (μέγ. l) - χωρίς εφεδρικό τροχό, με όρθιες/αναδιπλωμένες τις πλάτες των πίσω καθισμάτων Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (l) 60 με εφεδρικό τροχό οι τιμές μειώνονται κατά 30 l 595/1,700 1,545 1, ,761 1,114 1,817 2,009 4, * Η χρήση καυσίμου χαμηλού αριθμού οκτανίων μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις του κινητήρα. ( ) Ισχύει για το αυτόµατο κιβώτιο. Τα στοιχεία δεν ήταν διαθέσιμα κατά το χρόνο της εκτύπωσης.

19 Τεχνικά χαρακτηριστικά Superb Combi Κινητήρας 1.4 TSI/125hp GreenTec 1.8 TSI/160hp 1.8 TSI/160hp 4x4 3.6 FSI V6/260hp 1.6 TDI CR DPF/105hp Greentec 2.0 TDI CR DPF/140hp Greentec 2.0 TDI CR DPF/140hp 4x4 Greentec 2.0 TDI CR DPF/170hp 4x4 Greentec Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, υψηλής πίεσης Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, υψηλής πίεσης Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, υψηλής πίεσης Κινητήρας βενζίνης V6 Υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας υψηλής πίεσης Diesel Υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας υψηλής πίεσης Diesel Υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας υψηλής πίεσης Diesel Υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας υψηλής πίεσης Diesel Κύλινδροι/Κυβισμός (cc) 4/1,390 4/1,798 4/1,798 6/3,597 4/1,598 4/1,968 4/1,968 4/1,968 Μέγιστη ισχύς/στροφές (hp/σ.α.λ.) 125/5, /4,500 6, /4,500 6, /6, /4, /4, /4, /4,200 Μέγιστη ροπή/στροφές (Nm/σ.α.λ.) 200/1,500 4, /1,500 4, /1,500 4, /2,500 5, /1,500 2, /1,750 2, /1,750 2, /1,750 2,500 Έλεγχος εκπομπών ρύπων EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Καύσιμο Αμόλυβδη βενζίνη, τουλάχ. RON 95 Αμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91* Αμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91* Αμόλυβδη βενζίνη, τουλάχ. RON 95 Diesel Diesel Diesel Diesel Επιδόσεις Τελική ταχύτητα (km/h) (210) Επιτάχυνση km/h (δευτ.) (8.5) (12.3) 10.1 (10.2) Κατανάλωση καυσίμου 99/100 (l/100 km) κύκλος εντός πόλης (9.4) (5.6) 5.6 (6.3) κύκλος εκτός πόλης (5.7) (4.2) 4.0 (4.5) μικτός κύκλος (7.1) (4.7) 4.6 (5.2) Εκπομπές CO 2 (g/km) (164) (122) 119(137) Διάμετρος κύκλου στροφής (m) Μετάδοση ισχύος Τύπος Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση 4x4 4x4 Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση 4x4 4x4 Συμπλέκτης Υδραυλικός, με μονό δίσκο Υδραυλικός, με μονό δίσκο (δύο ομοαξονικοί συμπλέκτες, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Συμπλέκτης Haldex Συμπλέκτης Haldex Υδραυλικός, με μονό δίσκο (δύο ομοαξονικοί συμπλέκτες, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Υδραυλικός, με μονό δίσκο (δύο ομοαξονικοί συμπλέκτες, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Συμπλέκτης Haldex Συμπλέκτης Haldex Κιβώτιο ταχυτήτων Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων) Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Αυτόματο κιβώτιο DSG 6 ταχυτήτων Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 6 ταχυτήτων) Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 6 ταχυτήτων) Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Αυτόματο κιβώτιο DSG 6 ταχυτήτων Βάρος Απόβαρο στη βασική έκδοση με οδηγό 75 kg (kg) 1,489 1,518 (1,530) 1,609 1,726 1,534 (1,541) 1,554 (1,576) 1,631 1,656 Ωφέλιμο φορτίο με οδηγό και πρόσθετο εξοπλισμό (kg) Συνολικό βάρος (kg) 2,052 2,081 (2,093) 2,172 2,287 2,097 (2,104) 2,117 (2,139) 2,194 2,219 Φορτίο συρόμενου χωρίς φρένα (μέγ. kg) Φορτίο συρόμενου με φρένα 12% (μέγ. kg) 1,400 1,500 1,600 2,000 1,500 (1,200) 1,800 2,000 2,000 Αμάξωμα 5-θέσιο, 5-θυρο, 2 διαμερίσματα Εξωτερικές διαστάσεις Συντελεστής αεροδυναμικής αντίστασης C w 0,29/0,30 ανάλογα με την έκδοση κινητήρα Μήκος (mm) 4,833 Πλάτος (mm) 1,817 Πλαίσιο Ύψος (mm) 1,511 Μπροστινός άξονας Ανάρτηση τύπου McPherson με κάτω τριγωνικά ψαλίδια και αντιστρεπτική ράβδο Μεταξόνιο (mm) 2,761 Πίσω άξονας Άξονας πολλαπλών συνδέσμων, με έναν επιμήκη και τρεις εγκάρσιους συνδέσμους, με Μετατρόχιο εμπρός/πίσω (mm) 1,545/1,517; 3.6 FSI: 1,537/1,510 αντιστρεπτική ράβδο Σύστημα πέδησης Υδραυλικό σύστημα πέδησης διπλού κυκλώματος σε διαγώνια διασύνδεση και υποβοήθηση Απόσταση από το έδαφος (mm) με κενό και σύστημα Dual Rate 141; 3.6 FSI: 140 μπροστινά φρένα Δισκόφρενα με εσωτερική ψύξη και μονό έμβολο με πλευστές δαγκάνες πίσω φρένα Δισκόφρενα Διαστάσεις εσωτερικού Σύστημα διεύθυνσης Σύστημα διεύθυνσης με κρεμαγιέρα με ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση διεύθυνσης Εγκάρσιος χώρος εμπρός/πίσω (mm) 1,468/1,450 Ζάντες 7.0J x 16"; 7.5J x 17" Ωφέλιμος χώρος κεφαλιών εμπρός/πίσω (mm) 1,001/986 1, l 1,058 1,468 1,451 1,010 1,552 Ελαστικά 205/55 R16; 225/45 R17 Χωρητικότητα χώρου αποσκευών (μέγ. l) - χωρίς εφεδρικό τροχό, με όρθιες/αναδιπλωμένες τις πλάτες των πίσω καθισμάτων Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (l) 60 με εφεδρικό τροχό οι τιμές μειώνονται κατά 30 l 633/1,865 1,545 1, , ,761 1,114 4,833 2, * Η χρήση καυσίμου χαμηλού αριθμού οκτανίων μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις του κινητήρα. ** Ισχύει για εκδόσεις με πρόσθετο εξοπλισμό που ξεπερνά τα 74 kg. ( ) Ισχύει για το αυτόµατο κιβώτιο. Τα στοιχεία δεν ήταν διαθέσιμα κατά το χρόνο της εκτύπωσης.

20 Εμπορικά προϊόντα Γενικές πληροφορίες Αντρική μπλούζα polo Γυναικεία μπλούζα polo Καπέλο Στιλό Κονκάρδα Υπηρεσίες ŠKODA Care Εμπιστευθείτε το αυτοκίνητό σας σε καλά χέρια. Σας δίνουμε πολύ καλούς λόγους για να επιλέξετε ένα εξουσιοδοτημένο Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης ŠKODA. Σας προσφέρουμε ποιότητα πρώτης τάξης Το αυτοκίνητό σας ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία. Γι' αυτό το λόγο, όλοι οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες σέρβις της ŠKODA διαθέτουν ειδικά εργαλεία και κορυφαία διαγνωστικά συστήματα, έτσι ώστε, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες αιχμής που προβλέπονται από τον κατασκευαστή, να εξασφαλίζουν τη μέγιστη λειτουργικότητα και αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας. Προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο από τον εισαγωγέα και τον κατασκευαστή Το συνεχώς αυξανόμενο επίπεδο τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα απαιτεί ανάλογα επαγγελματικά προσόντα από την πλευρά του προσωπικού. Για να ανταποκριθεί σε αυτήν την απαίτηση, τόσο ο κατασκευαστής όσο και ο εισαγωγέας οργανώνουν πρακτικές εκπαιδεύσεις του προσωπικού του εξουσιοδοτημένου συνεργάτη, έτσι ώστε να τους παρέχει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη δουλειά τους. Το σλόγκαν μας: να είστε δίκαιοι και απόλυτα δεκτικοί με τους πελάτες σας Η προσεκτική, επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών κατά τη διάρκεια λήψης των παραγγελιών είναι τόσο σημαντική για εμάς όσο και η επιμέλεια και ο ζήλος κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης και επισκευών. Όλα αυτά παρακολουθούνται συνεχώς μέσω ενός συστήματος ποιοτικού ελέγχου των παρεχόμενων υπηρεσιών. Εκτενής γκάμα υπηρεσιών: Έλεγχοι συντήρησης Για να παραμένει το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση και να είναι λειτουργικό για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να διεξάγονται τακτικοί έλεγχοι σέρβις σύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή, κάτι που μπορούν να εγγυηθούν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες σέρβις της ŠKODA. Το πρόγραμμα σέρβις σάς ενημερώνει για το πότε πρέπει να διεξαχθεί ο έλεγχος συντήρησης. Φανοποιείο και βαφείο Εργασίες φανοποιείου και βαφείου μετά από ένα ατύχημα μπορούν να εκτελεστούν με επαγγελματικό τρόπο στα εξουσιοδοτημένα Κέντρα Τεχνικής Εξυπηρέτησης ŠKODA, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και χρησιμοποιώντας Γνήσια Ανταλλακτικά ŠKODA. Αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο για την ασφάλειά σας, αλλά και για τη λειτουργικότητα και τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου σας. Αυτοκίνητο αντικατάστασης Το Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης ŠKODA της περιοχής σας σάς παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης για την εξυπηρέτησή σας, για το χρονικό διάστημα που το δικό σας θα χρειαστεί να παραμείνει για σέρβις ή επισκευή. Υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε το αυτοκίνητό σας σε ένα συνεργείο ŠKODA, ένας εξουσιοδοτημένος συνεργάτης σέρβις της ŠKODA θα συνεννοηθεί μαζί σας για την παραλαβή του αυτοκινήτου σας. Το αυτοκίνητό σας θα σας επιστραφεί μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες σέρβις. Οι παραπάνω υπηρεσίες αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μέρος των προσφερόμενων υπηρεσιών της ŠKODA και μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο Κέντρο Τεχνκής Εξυπηρέτησης ŠKODA της περιοχής σας για περαιτέρω λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα και τους ειδικούς όρους των υπηρεσιών που παρέχει. Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA Τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA περιλαμβάνουν παιδικά καθίσματα ασφαλείας, ράγες οροφής, ζάντες ελαφρού κράματος, σκιάδια και άλλα. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ ŠKODA, ανατρέξτε στους αντίστοιχους καταλόγους των μοντέλων ŠKODA. Γνήσια Ανταλλακτικά ŠKODA Ασφάλεια Τα Γνήσια Ανταλλακτικά ŠKODA είναι τα ίδια με εκείνα που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή του αυτοκινήτου ŠKODA. Η χρήση ποιοτικών υλικών και η εφαρμογή κορυφαίων τεχνολογιών εγγυάται την ασφάλεια και την ξένοιαστη οδήγηση. Διαθεσιμότητα Η ŠKODA σας προσφέρει μια πλήρη σειρά εξαρτημάτων και εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του αυτοκινήτου και δεν εστιάζει μόνο στα ανταλλακτικά υψηλού κύκλου εργασιών. Η ŠKODA εξασφαλίζει την παροχή γνήσιων ανταλλακτικών ακόμα και μετά την παύση παραγωγής του αντίστοιχου μοντέλου και όχι μόνο για την προβλεπόμενη περίοδο, αλλά για τουλάχιστον 15 χρόνια για τα βασικά λειτουργικά εξαρτήματα. Η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και οι κορυφαίες τεχνολογίες παραγωγής που εφαρμόζονται στην κατασκευή των Γνήσιων Ανταλλακτικών ŠKODA εξασφαλίζουν μέγιστη αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Προστασία περιβάλλοντος Η γκάμα των Γνήσιων Ανταλλακτικών ŠKODA περιλαμβάνει ανακυκλώσιμα ανταλλακτικά των οποίων η παραγωγή επιβαρύνει ελάχιστα το περιβάλλον με απόβλητα, υπερβολική θερμότητα και ρύπανση των υδάτων. Πληροφορίες στο internet Στο δικτυακό τόπο μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για να επιλέξετε από τις λεπτομερείς περιγραφές και τις φωτογραφίες το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Χρηματοδότηση ΒΙΑΜΑΡ H ΒΙΑΜΑΡ προσφέρει λύσεις τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τις εταιρείες. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές από όλους τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες ŠKODA. Η σύμβαση χρηματοδότησης ή χρονομίσθωσης μπορεί να συναφθεί απευθείας με τον εξουσιοδοτημένο έμπορο. Εταιρικές πωλήσεις Οι υπηρεσίες εταιρικών πωλήσεων ŠKODA προσφέρουν στους πελάτες λύσεις B2B που καλύπτουν όλων των ειδών τις ανάγκες. Ένας στόλος αυτοκινήτων ŠKODA προσφέρει ασυναγώνιστη ευρυχωρία, ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια, χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης και συντήρησης και εξαιρετική σχέση αξίας προς τιμή. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας θα βρείτε στα Ολοκληρωμένα Συγκροτήματα ŠKODA.

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Υπάρχουν πράγματα που το παιδί σας δεν θα μάθει στο σχολείο. Το να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα δεν είναι πάντα επιλογή, αλλά τις περισσότερες φορές υποχρέωση. Ρωτήστε έναν

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Η νέα ŠKODA Octavia

SIMPLY CLEVER. Η νέα ŠKODA Octavia SIMPLY CLEVER Η νέα ŠKODA Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER ŠKOD A R A R pi A D

SIMPLY CLEVER ŠKOD A R A R pi A D SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Υπάρχουν πράγματα που το παιδί σας δεν θα μάθει στο σχολείο. Το να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα δεν είναι πάντα επιλογή, αλλά τις περισσότερες φορές υποχρέωση. Ρωτήστε έναν

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER NeΟ ŠKODA Yeti Έχετε παρατηρήσει ότι οι κάρτες στάθμευσης μοιάζουν με τα κλειδιά; Και τα δύο έχουν τη τάση να εξαφανίζονται... Πχ όταν βρίσκεστε στην έξοδο του πάρκινγκ και δεν μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK Θα αλλάξει την αντίληψη που έχετε για το χώρο. Ο χώρος που απολαμβάνουμε περισσότερο είναι ο χώρος που συμβάλαμε να δημιουργηθεί. Εκεί όπου αντανακλούνται τα συναισθήματα,

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Τα αυτοκίνητα έχουν τη δική τους γλώσσα. Όταν μιλούν, εμείς ακούμε. Μας λένε από πού έρχονται και πού πηγαίνουν. Ψιθυρίζουν μικρά μυστικά για τους ανθρώπους που μεταφέρουν. Αποκαλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για εμφάνιση που εντυπωσιάζει 5 Το νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για off

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα ŠKODA octavia Octavia

Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia YEARS SIMPLY CLEVER SINCE 1895 Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER NeΟ ŠKODA Yeti Έχετε παρατηρήσει ότι οι κάρτες στάθμευσης μοιάζουν με τα κλειδιά; Και τα δύο έχουν τη τάση να εξαφανίζονται... Πχ όταν βρίσκεστε στην έξοδο του πάρκινγκ και δεν μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. SKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. SKODA Roomster SIMPLY CLEVER SKODA Roomster Δείξτε στα παιδιά σας την ομορφιά που υπάρχει γύρω τους. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για περισσότερη φαντασία. Το νέο Skoda Roomster έρχεται με μια σειρά σχεδιαστικών αλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

Seat 1500 (1963) Written by cordova

Seat 1500 (1963) Written by cordova Το 1965 η Seat παρουσίασε στην αγορά το Seat 1500 (δύο χρόνια πριν -1963- είχε παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Βαρκελώνης). Λόγω του μεγαλύτερου και ισχυρότερου κινητήρα, των χώρων που πρόσφερε

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessories Το ŠKODA Citigo βρίσκεται στο στοιχείο του όταν κινείται στους δρόμους της πόλης, οι δυνατότητές του όμως είναι πολύ περισσότερες. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. SKODA Octavia 5

SIMPLY CLEVER. SKODA Octavia 5 SIMPLY CLEVER SKODA Octavia 5 Η πολυτελής εμφάνιση της SKODA Octavia 5 έχει θέσει νέα πρότυπα. Ποιότητα, σχεδίαση και προσιτή τιμή σε έναν μοναδικό συνδυασμό. Χώρος για όλες τις επιθυμίες σας. Το σχήμα

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA FABIA ΝΕΑ SIMPLY CLEVER

ŠKODA FABIA ΝΕΑ SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ΝΕΑ ŠKODA FABIA Η ŠKODA AUTO έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFiesta Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (.Ε.Υ.Α.Α.Ν.) Ταχ. /νση: Λατούς 8 72 100 Άγιος Νικόλαος Πληροφορίες: Πεδιαδίτης Γεώργιος τηλ.: 28410 91219 fax: 28410 91211 Αριθµός Μελέτης : 17_2016

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. Ο εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Τα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. Η Fia διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

επιβατικού αυτοκινήτου και ενός 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

επιβατικού αυτοκινήτου και ενός 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Κ.Α. : 30.7132.001 Πληροφορίες: Χρήστος Σιδηρόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Νέα SkodaFabia SIMPLY CLEVER

Νέα SkodaFabia SIMPLY CLEVER Νέα SkodaFabia SIMPLY CLEVER Τα αυτοκίνητα έχουν τη δική τους γλώσσα. Όταν μιλούν, εμείς ακούμε. Μας λένε από πού έρχονται και πού πηγαίνουν. Ψιθυρίζουν μικρά μυστικά για τους ανθρώπους που μεταφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo ΑΣΦΑΛΕΙΑ

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo ΑΣΦΑΛΕΙΑ SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo ΑΣΦΑΛΕΙΑ Εγώ και τα κορίτσια μου. Συνέβη κάποια μέρα. Η φιλία, όπως και ο έρωτας, χρειάζεται τακτική αναθέρμανση. Η Ρώμη υπόσχεται ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανίαα Κρήτηατήτης Ταχ. Κώδικας: 73135

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUPER CUB 125 Το Honda Cub πωλείται μαζικά σε όλο τον κόσμο εδώ και έξι δεκαετίες. Είναι μια οικονομική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα που έχει γίνει κλασική χάρη στα δικά

Διαβάστε περισσότερα

Skoda OctaviaTour OctaviaGT 193hp

Skoda OctaviaTour OctaviaGT 193hp SIMPLY CLEVER Για περισσότερο από 100 χρόνια η Skoda κατασκευάζει αυτοκίνητα εφαρµόζοντας ή καθορίζοντας τα τελευταία επιτεύγµατα της τεχνολογίας. Η Octavia κατασκευάζεται σε ένα από τα πλέον σύγχρονα

Διαβάστε περισσότερα