ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011"

Transcript

1 ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 Θέμα 1 ο : Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της , μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών, ως και της διανομής κερδών. Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 20% του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της «Alpha Τράπεζα Α.Ε.» (η «Τράπεζα»). Ελάχιστη Απαιτούμενη Πλειοψηφία: 50% του συνόλου των (παριστάμενων ή εκπροσωπουμένων) δικαιωμάτων ψήφου πλέον (+) μίας (παριστάμενης ή εκπροσωπουμένης) ψήφου. Η Τράπεζα, ως γνωστόν, έχει ενταχθεί στο, κατά ν. 3723/2008 (ως ισχύει), πρόγραμμα ενισχύσεως ρευστότητος της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσεως. Κατ εφαρμογή του Καταστατικού της Τραπέζης και του κ.ν. 2190/1920, το Διοικητικό Συμβούλιο υποβάλλει προς έγκριση στην Τακτική Γενική Συνέλευση τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις του Ομίλου και της Τραπέζης για τη χρήση 2010, ως αυτές εγκρίθηκαν στην από , συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι οικονομικές καταστάσεις απαρτίζονται από τον ισολογισμό, την κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσεως, την κατάσταση συνολικού αποτελέσματος, την κατάσταση μεταβολών της καθαρής θέσεως, την κατάσταση ταμειακών ροών και τις σχετικές σημειώσεις, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφορήσεως. Οι Μέτοχοι μπορούν να λάβουν από την ιστοσελίδα της Τραπέζης ( αντίγραφο της Ετησίας Οικονομικής Εκθέσεως, στην οποία έχουν ενσωματωθεί οι υποβαλλόμενες προς έγκριση οικονομικές καταστάσεις του Ομίλου και της Τραπέζης, ως και οι επ αυτών εκθέσεις ελέγχου των τακτικών ορκωτών ελεγκτών, η ετήσια έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, η επεξηγηματική έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, η δήλωση εταιρικής διακυβερνήσεως, οι δηλώσεις μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πίνακας διαθέσεως αντληθέντων κεφαλαίων και τα στοιχεία και πληροφορίες του Ομίλου και της Τραπέζης. Το Διοικητικό Συμβούλιο εισηγείται: Την έγκριση των ετησίων, απλών και ενοποιημένων, οικονομικών καταστάσεων της Τραπέζης διαχειριστικής χρήσεως Τη μη διανομή μερίσματος, για τη διαχειριστική χρήση 2010, προς τους κατόχους κοινών μετοχών της Τραπέζης, σύμφωνα, κατά περίπτωση, με τις διατάξεις του άρθρου 19 του ν.3965/2011 και της αποφάσεως Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών υπ αριθ /Β.1175/ Την καταβολή προς το Ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο και το Καταστατικό της Τραπέζης, ποσού Ευρώ ,00, που αντιστοιχεί στη δεδουλευμένη υπέρ αυτού απόδοση των προνομιούχων μετοχών κυριότητος του ιδίου και εκδόσεως της Τραπέζης.

2 Θέμα 2 ο : Απαλλαγή των Mελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα, και αντίστοιχα τον έλεγχο, της διαχειριστικής χρήσεως Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 20% του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. Ελάχιστη Απαιτούμενη Πλειοψηφία: 50% του συνόλου των (παριστάμενων ή εκπροσωπουμένων) δικαιωμάτων ψήφου πλέον (+) μίας (παριστάμενης ή εκπροσωπουμένης) ψήφου. Κατ εφαρμογή του κ.ν. 2190/1920, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης εισηγείται στην Τακτική Γενική Συνέλευση την απαλλαγή των προσώπων που διετέλεσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ως και τακτικοί ορκωτοί ελεγκτές, κατά τη διαχειριστική χρήση 2010, από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα και, αντιστοίχως τον έλεγχο, της υπολόγου χρήσεως.

3 Θέμα 3 ο: Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη διαχειριστική χρήση 2011 και έγκριση της αμοιβής των. Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 20% του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. Ελάχιστη Απαιτούμενη Πλειοψηφία: 50% του συνόλου των (παριστάμενων και εκπροσωπουμένων) δικαιωμάτων ψήφου πλέον (+) μίας (παριστάμενης ή εκπροσωπουμένης) ψήφου. Κατ εφαρμογή του Καταστατικού της Τραπέζης και του κ.ν. 2190/1920, το Διοικητικό Συμβούλιο εισηγείται στην Τακτική Γενική Συνέλευση την εκλογή, για τη διαχειριστική χρήση 2011, της ελεγκτικής εταιρείας «KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ», μετά των κάτωθι προσώπων ως τακτικών ορκωτών ελεγκτών της Τραπέζης, και προτείνει τον καθορισμό της ακόλουθης αμοιβής. Ήτοι: α. Τακτικοί: Νικόλαος Ε. Βουνισέας Χαράλαμπος Γ. Συρούνης β. Αναπληρωματικοί: Νικόλαος Χ. Τσιμπούκας Ιωάννης Α. Αχείλας Η αμοιβή της ελεγκτικής εταιρίας «KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ», για το έτος 2010, ανήλθε σε Ευρώ πλέον Φ.Π.Α., εκ των οποίων Ευρώ για ελεγκτικές υπηρεσίες ατομικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων, Ευρώ για υπηρεσίες σχετικές με την έκδοση πιστωτικών τίτλων και Ευρώ για λοιπές υπηρεσίες - μεταφράσεις και παραχώρηση προσωπικού για έλεγχο στοιχείων τιτλοποιήσεων. Η αμοιβή της ελεγκτικής εταιρίας «KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ» για τον έλεγχο των (απλών και ενοποιημένων) οικονομικών καταστάσεων της Τραπέζης, έτους 2011, προτείνεται να ανέλθει έως του ποσού των Ευρώ πλέον Φ.Π.Α., ήτοι μειωμένη κατά 7% έναντι της αντιστοίχου του έτους 2010.

4 Θέμα 4 ο : Έγκριση της αμοιβής των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 20% του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. Ελάχιστη Απαιτούμενη Πλειοψηφία: 50% του συνόλου των (παριστάμενων και εκπροσωπουμένων) δικαιωμάτων ψήφου πλέον (+) μίας (παριστάμενης ή εκπροσωπουμένης) ψήφου. Κατ εφαρμογή του άρθρου 1 παρ. 3 ν. 3723/2008 και ενόσω η Τράπεζα τελεί υπό το καθεστώς του άρθρου 1 του αυτού νόμου, οι ετήσιες αποδοχές έκαστου μέλους του Διοικητικού της Συμβουλίου δεν δύνανται να υπερβαίνουν το σύνολο των αποδοχών του Διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος. Κατά την αυτή, ομοίως, περίοδο καταργούνται οι πάσης φύσεως πρόσθετες απολαβές (bonus) των αυτών (ως άνω) προσώπων. Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης εισηγείται την έγκριση καταβολής, για το έτος 2010, συνολικών ετησίων αμοιβών ύψους Ευρώ , στα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, ήτοι μειωμένη 18% έναντι της αντιστοίχου του έτους 2009.

5 Θέμα 5 ο : Μείωση του νυν καταβεβλημένου κοινού μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης (άρθρο 4 παρ. 4α Κ.Ν. 2190/1920), διά μειώσεως της ονομαστικής αξίας των κοινών μετά ψήφου μετοχών, και σχηματισμός ισόποσου αποθεματικού. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 2/3 του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. Ελάχιστη Απαιτούμενη Πλειοψηφία: 2/3 του συνόλου των (παριστάμενων και εκπροσωπουμένων) δικαιωμάτων ψήφου. Το Διοικητικό Συμβούλιο εισηγείται προς τη Γενική Συνέλευση τη μείωση του κοινού μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης διά μειώσεως της ονομαστικής αξίας των κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών έως της εκ του νόμου κατώτατης, με σχηματισμό ειδικού, κατ άρθρον 4 παρ. 4α κ.ν. 2190/1920, ισόποσου αποθεματικού για τη διευκόλυνση εταιρικών πράξεων, όταν η χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής είναι κατώτερη της ονομαστικής. Σημειώνεται ότι η μείωση της ονομαστικής αξίας των κοινών μετοχών είναι λογιστικής φύσεως και: (α) δεν μεταβάλλει τον αριθμό των υφισταμένων κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών, (β) διενεργείται άνευ επιστροφής κεφαλαίου στους μετόχους, και, συνεπώς, δεν επηρεάζει τα ίδια κεφάλαια της Τραπέζης, (γ) τελεί υπό την αίρεση της εγκρίσεως της Τραπέζης της Ελλάδος (άρθρο 87 παρ. 1 ν. 3601/2007) και του Ελληνικού Δημοσίου (άρθρο 4 παρ. 5 κ.ν. 2190/1920), Αντιστοίχως θα τροποποιηθεί το άρθρο 5 του Καταστατικού της Τραπέζης (περί μετοχικού κεφαλαίου). Σχέδιο της προτεινόμενης τροποποιήσεως παρατίθεται κατωτέρω: Η παράγραφος: «ΆΡΘΡΟ 5 Μετοχικό Κεφάλαιο 5.1 Το μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης ανέρχεται, σήμερα, στο συνολικό ποσό των Ευρώ ,60 Ευρώ, διαιρούμενο σε μετοχές, εκ των οποίων κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άϋλες μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης ίσης προς 4,70 Ευρώ, και προνομιούχες, ονομαστικές, άνευ ψήφου, ενσώματες και εξαγοράσιμες μετοχές εκδοθείσες συμφώνως προς τις διατάξεις του ν. 3723/2008, ονομαστικής αξίας εκάστης ίσης προς 4,70 Ευρώ.» Αντικαταστάθηκε με την παράγραφο: «ΆΡΘΡΟ 5 Μετοχικό Κεφάλαιο 5.1 Το μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης ανέρχεται, σήμερα, στο συνολικό ποσό των Ευρώ..., διαιρούμενο σε... μετοχές, εκ των οποίων... κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άϋλες μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης ίσης προς Ευρώ, και προνομιούχες, ονομαστικές, άνευ ψήφου, ενσώματες και εξαγοράσιμες μετοχές εκδοθείσες συμφώνως προς τις διατάξεις του ν. 3723/2008, ονομαστικής αξίας εκάστης ίσης προς Ευρώ 4,70.»

6 Και προστέθηκε η παρακάτω 5.2(ι): «Από τη δυνάμει της από 2011 αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως: (x) μείωση του κοινού μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των Ευρώ διά μειώσεως της ονομαστικής αξίας των κοινών μετά ψήφου μετοχών από Ευρώ 4,70 σε Ευρώ, με σχηματισμό ισόποσου αποθεματικού του άρθρου 4 παρ. 4α κ.ν. 2190/1920, ήτοι ποσού Ευρώ»

7 Θέμα 6 ο : Λήψη αποφάσεως περί δυνατότητος αντλήσεως κεφαλαίων, συνεπεία αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου, έως του ποσού του νυν καταβεβλημένου κοινού μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης, και παροχή εξουσιοδοτήσεως στο Διοικητικό Συμβούλιο για την, εντός δωδεκαμήνου, υλοποίηση της αποφάσεως αυτής και ορισμό της τιμής διαθέσεως των νέων μετοχών. Κάλυψη της αυξήσεως διά καταβολής μετρητών, μετά δικαιώματος προτιμήσεως υπέρ των κοινών και (μετά τη μη άσκηση του δικαιώματος αυτών) των προνομιούχων μετόχων (άρθρο 13 παρ. 7 εδ. τέταρτο Κ.Ν. 2190/1920). Έκδοση και διανομή νέων κοινών, ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών. Ρύθμιση λοιπών θεμάτων και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 2/3 του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. Ελάχιστη Απαιτούμενη Πλειοψηφία: 2/3 του συνόλου των (παριστάμενων και εκπροσωπουμένων) δικαιωμάτων ψήφου. Στην τρέχουσα δυσμενή οικονομική συγκυρία και παρά την υφιστάμενη ισχυρή κεφαλαιακή θέση της Τραπέζης με τους δείκτες Κεφαλαίων Πρώτης Διαβαθμίσεως (Tier I) και Κυρίων Βασικών Ιδίων Κεφαλαίων να ανέρχονται σε 12% και 9,3% αντιστοίχως, η διατήρηση υψηλών δεικτών κεφαλαιακής επάρκειας αποτελεί βασικό επιχειρησιακό στόχο της Τραπέζης και ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις ενός εξελισσόμενου εποπτικού πλαισίου. Επιπλέον, η διατήρηση ευελιξίας για την υλοποίηση αυξήσεως κεφαλαίου, εντός προδιαγεγραμμένου πλαισίου, διασφαλίζει τη δυνατότητα ταχείας ανταποκρίσεως σε μεταβαλλόμενες συνθήκες και συμβάλει στην επίτευξη των βέλτιστων όρων για τους Μετόχους. Ενόψει των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο εισηγείται προς τη Γενική Συνέλευση την έγκριση της δυνατότητος αντλήσεως κεφαλαίων, μέσω αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης, έως του ποσού του νυν καταβεβλημένου (δηλαδή, προ της μειώσεώς του υπό θέμα 5 της ημερησίας διατάξεως) κοινού μετοχικού της κεφαλαίου, διά καταβολής μετρητών, με την έκδοση κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών. Παράλληλα, προτείνεται η Γενική Συνέλευση να εξουσιοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου το τελευταίο, εντός δωδεκαμήνου περιόδου, ορίσει την τιμή διαθέσεως των νέων μετοχών και ταυτόχρονα, κατά το χρόνο εκείνο, προσδιορίσει, αναλόγως των ισχυουσών χρηματοοικονομικών συνθηκών, τον ακριβή αριθμό των νέων μετοχών. Τυχόν αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα διενεργηθεί διά καταβολής μετρητών, μετά δικαιώματος προτιμήσεως υπέρ των παλαιών κοινών και, μετά τη μη άσκηση του δικαιώματος αυτών (άρθρο 13 παρ. 7 εδ. τέταρτο κ.ν.2190/1920), των προνομιούχων μετόχων, ως και μετά δικαιώματος προεγγραφής, με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Τραπέζης (περί μετοχικού κεφαλαίου). Σχέδιο της προτεινόμενης τροποποιήσεως παρατίθεται κατωτέρω: Η παράγραφος: «ΆΡΘΡΟ 5 Μετοχικό Κεφάλαιο 5.1 Το μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης ανέρχεται, σήμερα, στο συνολικό ποσό των Ευρώ ,60 Ευρώ, διαιρούμενο σε μετοχές, εκ των οποίων κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άϋλες μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης ίσης προς 4,70 Ευρώ, και προνομιούχες, ονομαστικές, άνευ

8 ψήφου, ενσώματες και εξαγοράσιμες μετοχές εκδοθείσες συμφώνως προς τις διατάξεις του ν. 3723/2008, ονομαστικής αξίας εκάστης ίσης προς 4,70 Ευρώ.» Αντικαταστάθηκε με την παράγραφο: «ΆΡΘΡΟ 5 Μετοχικό Κεφάλαιο 5.1 Το μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης ανέρχεται, σήμερα, στο συνολικό ποσό των Ευρώ..., διαιρούμενο σε... μετοχές, εκ των οποίων... κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άϋλες μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης ίσης προς Ευρώ, και προνομιούχες, ονομαστικές, άνευ ψήφου, ενσώματες και εξαγοράσιμες μετοχές εκδοθείσες συμφώνως προς τις διατάξεις του ν. 3723/2008, ονομαστικής αξίας εκάστης ίσης προς Ευρώ 4,70.» Και προστέθηκε η παρακάτω 5.2(ι): «Από τη δυνάμει της από 2011 αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως: (xi) επακόλουθη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των Ευρώ, διά καταβολής μετρητών, με την έκδοση και διάθεση κοινών ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας και τιμής διαθέσεως εκάστης ίσης προς Ευρώ και, αντιστοίχως, της διαφοράς μεταξύ τιμής εκδόσεως και τιμής διαθέσεως, συνολικού ποσού Ευρώ, πιστωθείσας στον ειδικό λογαριασμό από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο».

9 Θέμα 7 ο : Έκδοση υπό της Τραπέζης, και διάθεση διά ιδιωτικής τοποθετήσεως, ομολογιακού δανείου, ποσού κεφαλαίου έως ποσοστού 10% επί του νυν καταβεβλημένου συνολικού μετοχικού κεφαλαίου, μετατρεψίμου σε κοινές μετά ψήφου μετοχές, με κατάργηση του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων. Παροχή των οικείων εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης. Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 2/3 του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. Ελάχιστη Απαιτούμενη Πλειοψηφία: 2/3 του συνόλου των (παριστάμενων και εκπροσωπουμένων) δικαιωμάτων ψήφου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης εισηγείται προς τη Γενική Συνέλευση την έγκριση: (α) (β) (γ) (δ) Εκδόσεως μετατρεψίμου (σε κοινές μετά ψήφου μετοχές) ομολογιακού δανείου ανωτάτου ύψους έως ποσοστού 10% επί του νυν καταβεβλημένου συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης, με κατάργηση των δικαιωμάτων προτιμήσεως των κοινών και προνομιούχων μετόχων, Διαθέσεως του ομολογιακού δανείου, εντός τριετίας, διά ιδιωτικής τοποθετήσεως, προς ενδιαφερόμενους επενδυτές, Ορισμού ως (εύρους) του λόγου μετατροπής εκάστης ομολογίας προς (/) κοινές μετοχές της Τραπέζης του πηλίκου διαιρέσεως με αριθμητή το ποσό του ανεξόφλητου κεφαλαίου εκάστης μετατρεπομένης ομολογίας και παρονομαστή την τιμή διαθέσεως των εκ μετατροπής νέων κοινών μετοχών, η οποία (ενν. τιμή διαθέσεως) δεν δύναται να υπολείπεται του μέσου όρου της χρηματιστηριακής αξίας των κοινών μετοχών της Τραπέζης κατά την περίοδο που προηγείται έως και εξαμήνου της ημερομηνίας εκδόσεως/διαθέσεως του ομολογιακού δανείου και, σε κάθε περίπτωση, της ονομαστικής αξίας αυτών, και Παροχής εξουσιοδοτήσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης για τη ρύθμιση των λεπτομερειών εκδόσεως του ομολογιακού δανείου, ως ενδεικτικά του προσδιορισμού της ημερομηνίας εκδόσεως και της οριστικοποιήσεως του λόγου μετατροπής, ως και εν γένει υλοποιήσεως της αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως. Η διάθεση του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου σε επενδυτές θα συμβάλλει στη διαφοροποίηση των διαθεσίμων, προς την Τράπεζα, πηγών αντλήσεως ρευστότητος και (υπό προϋποθέσεις) κεφαλαίων. Αντιστοίχως, απευθύνεται, μεταξύ άλλων, και σε νέους επενδυτές, η εξοικείωση των οποίων με την Τράπεζα δημιουργεί ευνοϊκές μεσοπρόθεσμες προοπτικές προσβάσεως της τελευταίας στις διεθνείς χρηματαγορές, ενώ το επιτοκιακό κόστος των υπό έκδοση ομολογιών είθισται να υπολείπεται του αντιστοίχου λοιπών μορφών χρηματοδοτήσεως.. Παράλληλα, μέσω της ιδιωτικής τοποθετήσεως του ομολογιακού δανείου, επιτυγχάνεται η αναγκαία, υπό τις τρέχουσες συνθήκες, ταχύτητα και αμεσότητα αντιδράσεως στη μεταβαλλόμενη συγκυρία, ενώ παράλληλα το ύψος του ομολογιακού δανείου, για το οποίο δεν παρέχονται δικαιώματα προτιμήσεως, περιορίζεται σε ποσοστό έως 10% επί του σημερινού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης.

10 Θέμα 8 ο : Εξαγορά υπό της Τραπέζης των, κατ' άρθρο 1 Ν. 3723/2008, προνομιούχων μετοχών εκδόσεως της ιδίας και κυριότητος του Ελληνικού Δημοσίου. Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 20% του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. Ελάχιστη Απαιτούμενη Πλειοψηφία: 50% του συνόλου των (παριστάμενων και εκπροσωπουμένων) δικαιωμάτων ψήφου πλέον (+) μίας (παριστάμενης ή εκπροσωπουμένης) ψήφου. Δυνάμει της από αποφάσεως της Εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως της Τραπέζης, το μετοχικό κεφάλαιο αυτής αυξήθηκε, κατ άρθρο 1 ν. 3723/2008, διά του ποσού των Ευρώ 940 εκατ., με την έκδοση και διανομή προς το Ελληνικό Δημόσιο 200 εκατ. προνομιούχων, άνευ ψήφου, εξαγορασίμων μετοχών, ονομαστικής αξίας και τιμής διαθέσεως εκάστης ίσης προς Ευρώ 4,70. Ακολούθως, δυνάμει της από αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Τραπέζης, υλοποιήθηκε άντληση κεφαλαίων συνολικού ύψους Ευρώ 986 εκατ. προς το σκοπό εξαγοράς των προνομιούχων, άνευ ψήφου, εξαγορασίμων μετοχών κυριότητος του Δημοσίου, μετά λήψη των αναγκαίων εγκρίσεων και υπό τους όρους αυτών. Διά της παρούσης, το Διοικητικό Συμβούλιο εισηγείται προς τη Γενική Συνέλευση όπως εγκρίνει την εξαγορά, έως του συνόλου, των προνομιούχων, άνευ ψήφου, εξαγορασίμων μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης και κυριότητος του Δημοσίου έναντι καταβολής, σύμφωνα με το νόμο, του οικείου αντιτίμου, κατόπιν λήψεως των απαιτούμενων αδειών και εγκρίσεων, ως επίσης την παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου, μετά διαβούλευση με τις αρμόδιες αρχές και εκτίμηση της οικονομικής καταστάσεως, να υλοποιήσει την παρούσα απόφαση.

11 Θέμα 9 ο : Τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση ή/και αναρίθμηση των άρθρων 5 παρ. 3, 6 παρ. 8 εδ. (γ), 9 παρ. 2, 10 παρ. 1, 12 παρ. 1, 12 παρ. 2, 13 παρ. 1, 13 παρ. 2, 15, 16 παρ. 1, 16 παρ. 3, 17, 18 παρ. 1, 18 παρ. 2, 18 παρ. 3, 19 παρ. 1, 19 παρ. 2 εδ. (ε) και (η), 21 παρ. 2 εδ. (ε) και 23 παρ. 1 του Καταστατικού για σκοπούς λειτουργικότητος ή, αναλόγως, προσαρμογής αυτών στις τρέχουσες διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920. Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 20% του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. Ελάχιστη Απαιτούμενη Πλειοψηφία: 50% του συνόλου των (παριστάμενων και εκπροσωπουμένων) δικαιωμάτων ψήφου πλέον (+) μίας (παριστάμενης ή εκπροσωπουμένης) ψήφου. Με τις διατάξεις του ν. 3884/2010, ενσωματώθηκε, κατά τροποποίηση του κ.ν. 2190/1920, στην ελληνική έννομη τάξη, η Οδηγία 2007/36/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 11 ης Ιουλίου 2007 σχετικά με την άσκηση ορισμένων δικαιωμάτων από μετόχους εισηγμένων εταιρειών. Παράλληλα, η μέχρι σήμερα λειτουργία της Τραπέζης ανέδειξε οργανωτικές και διαδικαστικές ανάγκες, η κάλυψη των οποίων, από κοινού μετά της προσαρμογής του Καταστατικού στις εισαχθείσες νομοθετικές διατάξεις, επιδιώκεται διά του παρόντος θέματος, την υπερψήφιση του οποίου εισηγείται η Διοίκηση. Προς το σκοπό αρτιότερης ενημερώσεως των μετόχων επί των προτεινόμενων μεταβολών (ήτοι, τροποποιήσεων, συμπληρώσεων, καταργήσεων ή/και της αναριθμήσεως διατάξεων του Καταστατικού) παρατίθενται, ακολούθως, υπό μορφή συγκριτικών πινάκων, το νυν υφιστάμενο Καταστατικό της Τραπέζης και, έναντι αυτού, ευκρινώς προσδιοριζόμενες οι εκάστοτε μεταβολές με σύντομη επεξήγηση αυτών. Επισημαίνεται ότι, όπου κείμενο τροποποιούμενης διάταξης του Καταστατικού παραλείπεται, τούτο υποδηλώνει ότι το εν λόγω κείμενο δεν μεταβάλλεται και, για σκοπούς αναγνώρισης, τίθεται εντός αγκυλών [.]. Καταστατικό Ιουνίου 2010 Προτεινόμενο Καταστατικό Ιουνίου 2011 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' Μετοχικό Κεφάλαιο. Μετοχές. Μέτοχοι. ΑΡΘΡΟ 5 - Μετοχικό Κεφάλαιο 5.3 Υπό την επιφύλαξη του άρθρου 13 παρ. 12 κ.ν. 2190/1920: ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' Μετοχικό Κεφάλαιο. Μετοχές και Μέτοχοι. ΑΡΘΡΟ 5 - Μετοχικό Κεφάλαιο 5.3 Υπό την επιφύλαξη του άρθρου 13 παρ. 12 κ.ν. 2190/1920: (α) κατά τη διάρκεια της πρώτης πενταετίας από τη σύσταση της Τραπέζης, το Διοικητικό Συμβούλιο δύναται, διά αποφάσεώς του λαμβανομένης με πλειοψηφία των 2/3 τουλάχιστον του συνόλου των μελών του, να αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο, μερικώς ή ολικώς, διά της (α) [..]

12 εκδόσεως νέων μετοχών για ποσό που δεν δύναται να υπερβαίνει το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο. (β) Η υπό εδ. (α) της παρούσας παραγράφου εξουσία δύναται να εκχωρείται στο Διοικητικό Συμβούλιο και με απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως, που υπόκειται στις διατυπώσεις δημοσιότητος του άρθρου 7β κ.ν. 2190/1920. Στην περίπτωση αυτή, το μετοχικό κεφάλαιο δύναται να αυξάνεται μέχρι του ποσού που είναι καταβεβλημένο κατά την ημερομηνία που χορηγήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο η ανωτέρω εξουσία, νοουμένου ότι η ενάσκηση των υπό εδ. (α) και (β) της παρούσας παραγράφου εξουσιών του Διοικητικού Συμβουλίου τελεί υπό τους περιορισμούς του άρθρου 13 παρ. 4 κ.ν. 2190/1920. (β) [..] (γ) Οι υπό εδ. (α) και (β) της παρούσας παραγράφου εξουσίες του Διοικητικού Συμβουλίου δύνανται να ανανεώνονται από τη Γενική Συνέλευση για χρονικό διάστημα που δεν θα υπερβαίνει την πενταετία για κάθε ανανέωση και η ισχύς της θα αρχίζει μετά τη λήξη της κάθε πενταετίας. Η απόφαση αυτή της Γενικής Συνελεύσεως υπόκειται στις διατυπώσεις δημοσιότητος του άρθρου 7β κ.ν. 2190/1920. (γ) [..] Οι αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου, που το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει κατά τα εδάφια (α)-(β) της παρούσας παραγράφου, δεν συνιστούν τροποποίηση του Καταστατικού. [ ] Τα ανωτέρω ισχύουν αναλόγως και στην περίπτωση του άρθρου 3 α κ.ν. 2190/1920, σύμφωνα με την παράγραφο 3 αυτού. [Επεξήγηση: Προστίθεται στο Καταστατικό, η εκ του άρθρου 3 α παρ. 3 κ.ν 2190/1920 ισχύουσα πρόβλεψη, περί αναλογικής εφαρμογής επί μετατρεψίμων ομολογιακών δανείων, του άρθρου 13 α παρ. 1 κ.ν. 2190/1920 περί μερικής καλύψεως της αυξήσεως μετοχικού κεφαλαίου]. ΑΡΘΡΟ 6 - Μετοχές/Μέτοχοι ΑΡΘΡΟ 6 - Μετοχές/Μέτοχοι

13 (α) Η Τράπεζα δύναται να εκδίδει προνομιούχες, μετά ή άνευ δικαιώματος ψήφου, μετοχές. Οι, κατά τα ανωτέρω, προνομιούχες μετοχές δύνανται να εκδίδονται και ως μετατρέψιμες σε κοινές. Τα προνόμιά των δύνανται να συνίστανται στη μερική ή ολική απόληψη, πριν τις κοινές μετοχές της Τραπέζης, του διανεμομένου μερίσματος, στην προνομιακή εκ του προϊόντος της εκκαθαρίσεως της εταιρικής περιουσίας (συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής αυτών στο τυχόν υπέρ το άρτιο ποσό) απόδοση του καταβληθέντος από τους κατόχους των προνομιούχων μετοχών κεφαλαίου, στην προνομιακή καταβολή μερισμάτων και για τις χρήσεις κατά τις οποίες δεν έγινε διανομή μερίσματος, στην απόληψη τόκου ή/και μερίσματος (σταθερού ή μη), στην εν όλω ή εν μέρει συμμετοχή στα κέρδη της Τραπέζης ή εταιρικής αυτής δραστηριότητος, ως και στη χορήγηση λοιπών χρηματικών παροχών ή ανταλλαγμάτων. (α) [ ] (β) Οι προνομιούχες μετοχές εκδίδονται σε σειρές. Προνομιούχες μετοχές της αυτής σειράς εκδόσεως παρέχουν ίσα δικαιώματα. Έκαστη σειρά δύναται να παρέχει ορισμένα ή και το σύνολο των, κατά ανωτέρω, οριζομένων προνομίων. (β) [ ] (γ) Οι προνομιούχες μετοχές δύνανται να εκδίδονται ως εξαγοράσιμες, βάσει όρων τιθέμενων από τη Γενική Συνέλευση ή αναλόγως από το Διοικητικό Συμβούλιο, πριν από την ανάληψη των μετοχών. Η εξαγορά σειράς προνομιούχων μετοχών, που εκδίδονται ως εξαγοράσιμες, διενεργείται με δήλωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τραπέζης προς τους μετόχους των εξαγοράσιμων προνομιούχων μετοχών και είναι έγκυρη μόνο με απόδοση της εισφοράς. Οι προς εξαγορά μετοχές θα πρέπει να έχουν πλήρως εξοφληθεί. Κατά τα λοιπά (γ) Οι προνομιούχες, ως και οι κοινές, μετοχές δύνανται να εκδίδονται ως εξαγοράσιμες, βάσει όρων τιθέμενων από τη Γενική Συνέλευση ή αναλόγως από το Διοικητικό Συμβούλιο, πριν από την ανάληψη των μετοχών. Η εξαγορά σειράς μετοχών, που εκδίδονται ως εξαγοράσιμες, διενεργείται με δήλωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τραπέζης προς τους μετόχους των εξαγοράσιμων μετοχών και είναι έγκυρη μόνο με την απόδοση της εισφοράς. Οι προς εξαγορά μετοχές θα πρέπει να έχουν πλήρως εξοφληθεί. Κατά τα λοιπά

14 εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 17β του κ.ν. 2190/1920. εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 17β κ.ν. 2190/1920. [Επεξήγηση: Διευκρινίζεται, κατ άρθρο 17β παρ. 1 κ.ν. 2190/1920, ότι, ως εξαγοράσιμες, δύνανται να εκδοθούν, πλην των προνομιούχων, και κοινές μετοχές]. Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ο Γ Διοίκηση της Τραπέζης ΑΡΘΡΟ 9 - Συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου 9.2 Απόντος ή κωλυομένου του Προέδρου, ο τελευταίος αναπληρώνεται, κατά σειρά, από τον Αντιπρόεδρο, τούτου δε ελλείποντος ή κωλυομένου, από το αρχαιότερο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η υπόψη αναπλήρωση περιορίζεται, αποκλειστικά και μόνο, στην ενάσκηση των εξουσιών του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ως τοιούτου. Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ο Γ Διοίκηση της Τραπέζης ΑΡΘΡΟ 9 - Συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου 9.2 Απόντος ή κωλυομένου του Προέδρου, ο τελευταίος αναπληρώνεται, κατά σειρά, από τον Αντιπρόεδρο, τούτου δε ελλείποντος ή κωλυομένου, από το αρχαιότερο, εξ απόψεως θητείας, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η υπόψη αναπλήρωση περιορίζεται, αποκλειστικά και μόνο, στην ενάσκηση των εξουσιών του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ως τοιούτου. [Επεξήγηση: Τίθεται ως κριτήριο βάσει του οποίου προσδιορίζεται η έννοια του αρχαιότερου μέλους Διοικητικού Συμβουλίου, εκείνο της (συσσωρευμένης) ως μέλους Δ.Σ. της Τραπέζης, θητείας των εκάστοτε μελών] ΑΡΘΡΟ 10 - Απαρτία Διοικητικού Συμβουλίου 10.1 Επιφυλασσομένου του άρθρου 13 του Καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο ευρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως, όταν παρίστανται ή αντιπροσωπεύονται μέλη του, των οποίων ο ελάχιστος αριθμός ισούται προς το ήμισυ (½) πλέον ενός (1) του συνόλου των μελών, σε καμμία όμως περίπτωση ο αριθμός των αυτοπροσώπως παρισταμένων μελών δεν δύναται να υπολείπεται των έξι (6). ΑΡΘΡΟ 10 Απαρτία Διοικητικού Συμβουλίου 10.1 Επιφυλασσομένου του άρθρου 13 του Καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο ευρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως, όταν παρίστανται ή αντιπροσωπεύονται μέλη του, των οποίων ο ελάχιστος αριθμός ισούται προς το ήμισυ (½) πλέον ενός (1) του συνόλου των μελών, σε καμμία όμως περίπτωση ο αριθμός των αυτοπροσώπως παρισταμένων μελών δεν δύναται να υπολείπεται των έξι (6). Κατ εξαίρεση, επί συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου διά (εν όλω ή εν μέρει) τηλεδιασκέψεως, οι μετέχοντες αυτής σύμβουλοι θα πρέπει να

15 σχηματίζουν την ελάχιστη κατά το Καταστατικό απαρτία, μη απαιτουμένης κατά τα λοιπά της φυσικής παρουσίας ελαχίστου αριθμού αυτών. Για την εξεύρεση της απαρτίας, παραλείπεται το τυχόν προκύπτον κλάσμα. ΑΡΘΡΟ 12 - Αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου 12.1 Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την εν γένει διοίκηση και διαχείριση των εταιρικών υποθέσεων, ως και την εκπροσώπηση αδιακρίτως της Τραπέζης, αποφασίζει δε γενικώς επί παντός αφορώντος την Τράπεζα θέματος, συμπεριλαμβανομένης, όλως ενδεικτικώς, της εκδόσεως ομολογιακών δανείων κατ άρθρα 6-7 ν. 3156/2003 και 3α παρ. 1 εδ. (β) κ.ν. 2190/1920, και ενεργεί κάθε πράξη για την οποία του προσνέμεται εξουσία βάσει διατάξεων του νόμου ή του παρόντος Καταστατικού, πλην εκείνων για τις οποίες δυνάμει του νόμου ή του Καταστατικού αποκλειστικώς αρμόδια καθίσταται η Γενική Συνέλευση των μετόχων. [.] [Επεξήγηση: Διευκρινίζεται ότι, επί συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου διά τηλεδιασκέψεως, απαιτείται μεν, για την εγκυρότητα λήψεως αποφάσεων κατ αυτήν, η ύπαρξη της οριζόμενης από το Καταστατικό ελάχιστης απαρτίας, δίχως, φυσικά, λόγω της εξ αποστάσεως συνεδριάσεως, να απαιτείται παράλληλα και η φυσική, κατά την ανωτέρω συνεδρίαση, παρουσία τριών τουλάχιστον (3) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου] ΑΡΘΡΟ 12 - Αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου 12.1 Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την εν γένει διοίκηση και διαχείριση των εταιρικών υποθέσεων, ως και την εκπροσώπηση αδιακρίτως της Τραπέζης, αποφασίζει δε γενικώς επί παντός αφορώντος την Τράπεζα θέματος, συμπεριλαμβανομένης, όλως ενδεικτικώς, της εκδόσεως ομολογιακών δανείων κατ άρθρα 6-7 ν. 3156/2003, ως και 8 ν. 3156/2003 σε συνδυασμό με το άρθρο 3α παρ. 1 εδ. (β) κ.ν. 2190/1920, και ενεργεί κάθε πράξη για την οποία του προσνέμεται εξουσία βάσει διατάξεων του νόμου ή του παρόντος Καταστατικού, πλην εκείνων για τις οποίες δυνάμει του νόμου ή του Καταστατικού αποκλειστικώς αρμόδια καθίσταται η Γενική Συνέλευση των μετόχων. [Επεξήγηση: Για λόγους αρτιότητος, προστίθεται στην υπάρχουσα μνεία του άρθρου 3 α παρ. 1 εδ. (β) κ.ν. 2190/1920 περί εκδόσεως από το Διοικητικό Συμβούλιο μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων, και η αντίστοιχη αναφορά στο άρθρο 8 ν. 3156/2003 που, ομοίως παραπέμπει στο άρθρο 3 α κ.ν. 2190/1920] 12.2 Το Διοικητικό Συμβούλιο δύναται να εκχωρεί τις αρμοδιότητές του, εν όλω ή εν μέρει, πλην αν άλλως ο νόμος προβλέπει, στον Πρόεδρό του ή και σε άλλα μέλη του, 12.2 To Διοικητικό Συμβούλιο δύναται, διά αποφάσεώς του, να αναθέτει, εν όλω ή εν μέρει, τη διαχείριση ή/και την εκπροσώπηση της Τραπέζης σε ένα ή

16 που λαμβάνουν, αναλόγως, τον τίτλο του Διευθύνοντος Συμβούλου ή του Εντεταλμένου Συμβούλου. Το Διοικητικό Συμβούλιο δύναται, επίσης, να εκχωρεί τη Γενική Διεύθυνση της Τραπέζης σε ένα ή περισσότερα μέλη του, σε διευθυντές της Τραπέζης ή/και σε τρίτους, οι οποίοι, αναλόγως, λαμβάνουν, τον τίτλο του Γενικού Διευθυντού ή όποιον το Διοικητικό Συμβούλιο ήθελε απονείμει κατά τις εκάστοτε επιχειρηματικές ανάγκες της Τραπέζης. Περαιτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο δύναται να εκχωρεί ή να αναθέτει μέρος των αρμοδιοτήτων του και σε τρίτα πρόσωπα. Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο δύναται να αποφασίζει ότι τα πρόσωπα του δευτέρου και τρίτου εδαφίου της παρούσας παραγράφου δύνανται να μεταβιβάζουν κατά τους όρους του νόμου, την εκτέλεση συγκεκριμένων από τις προς αυτά ανατεθειμένες πράξεις σε διευθυντές, υπαλλήλους της Τραπέζης ή/και σε τρίτα πρόσωπα. περισσότερα πρόσωπα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υπαλλήλους της Τραπέζης ή τρίτους, καθορίζοντας συγχρόνως διά της ανωτέρω αποφάσεώς του την έκταση της σχετικής αναθέσεως, ως και τη δυνατότητα περαιτέρω εκχωρήσεως των χορηγηθεισών εξουσιών. [Επεξήγηση: Επαναλαμβάνεται, σε συνοπτικότερη διατύπωση, το πλαίσιο ορισμού υποκατάστατων και πληρεξουσίων ή εντολοδόχων του Διοικητικού Συμβουλίου] ΑΡΘΡΟ 13 - Αντικατάσταση των μελών 13.1 Σε περίπτωση θανάτου, παραιτήσεως ή εκπτώσεως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, τα υπόλοιπα μέλη δύνανται να συνεχίσουν τη διαχείριση και εκπροσώπηση της Τραπέζης, άνευ αντικαταστάσεως των ελλειπόντων μελών, υπό την προϋπόθεση ότι ο αριθμός των εναπομεινάντων μελών υπερβαίνει το ήμισυ (½) του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ως ούτος είχε προ της επελεύσεως των ανωτέρω γεγονότων και, εις ουδεμία περίπτωση, υπολείπεται των έξι (6). Εφόσον τα εναπομείναντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τουλάχιστον έξι (6) και εκλέξουν αντικαταστάτες των ελλειπόντων μελών, η εκλογή αυτή ισχύει μέχρι την προσεχή Γενική Συνέλευση που θα επικυρώσει την εκλογή τους ή θα εκλέγει άλλα μέλη, δίχως η μη έγκριση από τη Γενική Συνέλευση της εκλογής τους να προσβάλλει την εγκυρότητα των πράξεων των προσωρινών αυτών μελών κατά το μεσολαβήσαν χρονικό διάστημα. ΑΡΘΡΟ 13 - Αντικατάσταση των μελών 13.1 Σε περίπτωση θανάτου, παραιτήσεως ή εκπτώσεως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, τα υπόλοιπα μέλη δύνανται να συνεχίσουν τη διαχείριση και εκπροσώπηση της Τραπέζης, άνευ αντικαταστάσεως των ελλειπόντων μελών (άρθρο 18 παρ. 7 κ.ν. 2190/1920), υπό την προϋπόθεση ότι ο αριθμός των εναπομεινάντων μελών υπερβαίνει το ήμισυ (½) του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ως ούτος είχε προ της επελεύσεως των ανωτέρω γεγονότων. Εάν τα εναπομείναντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τουλάχιστον τρία (3) και εκλέξουν αντικαταστάτες των ελλειπόντων μελών, η εκλογή αυτή θα ισχύει για το υπόλοιπο της θητείας των αντικατασταθέντων μελών, επιφυλασσομένου του άρθρου 18 παρ. 7 κ.ν. 2190/1920. [Επεξήγηση: Γίνεται επεξηγηματική παραπομπή σε διάταξη νόμου και παράλληλα διευκρινίζεται ότι, επί εκλογής από το Διοικητικό Συμβούλιο αντικαταστατών ελλειπόντων μελών, η εκλογή των τελευταίων θα είναι για το υπόλοιπο της θητείας των αντικατασταθέντων

17 μελών, τηρουμένης κατά τα λοιπά της υποχρεώσεως ανακοινώσεως στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση της επελθούσης αντικαταστάσεως] 13.2 Μέλος που αδικαιολογήτως δεν προσέρχεται στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου επί έξι (6) συναπτούς μήνες θεωρείται ότι έχει παραιτηθεί, της παραιτήσεως λογιζομένης από της ημερομηνίας λήψεως της σχετικής περί τούτου διαπιστωτικής αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου Μέλος, που αδικαιολογήτως δεν προσέρχεται στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου επί έξι (6) συνολικά μήνες κατ έτος, θεωρείται ότι έχει παραιτηθεί, της παραιτήσεως λογιζομένης από της ημερομηνίας λήψεως της σχετικής περί τούτου διαπιστωτικής αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου. [Επεξήγηση: Διευκρινίζεται ότι η εκούσια αποχή μέλους από τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, λογίζεται ως δήλωση παραιτήσεως αυτού, εφόσον διαρκέσει επί έξη (6), κατ ελάχιστον, συναπτούς ή μη, μήνες, ανά ημερολογιακό έτος] ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ' Γενική Συνέλευση ΑΡΘΡΟ 15 - Σύγκληση Γενικής Συνελεύσεως Η Γενική Συνέλευση, συγκαλούμενη από το Διοικητικό Συμβούλιο, συνέρχεται στην έδρα της Τραπέζης, ή στην περιφέρεια άλλου δήμου εντός του νομού της έδρας ή άλλου δήμου όμορου της έδρας, ή στην έδρα του χρηματιστηρίου όπου μετοχές της Τραπέζης έχουν εισαχθεί προς διαπραγμάτευση, τακτικώς μεν κατά το πρώτο εξάμηνο μετά τη λήξη της εταιρικής χρήσεως, εκτάκτως δε κατά τους ορισμούς του νόμου. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ' Γενική Συνέλευση ΑΡΘΡΟ 15 - Σύγκληση Γενικής Συνελεύσεως Η Γενική Συνέλευση, συγκαλούμενη από το Διοικητικό Συμβούλιο ή ως άλλως ο νόμος προβλέπει, συνέρχεται στην έδρα της Τραπέζης, ή στην περιφέρεια άλλου δήμου εντός του νομού της έδρας ή άλλου δήμου όμορου της έδρας, ή στην έδρα του χρηματιστηρίου όπου μετοχές της Τραπέζης έχουν εισαχθεί προς διαπραγμάτευση, τακτικώς μεν κατά το πρώτο εξάμηνο μετά τη λήξη της εταιρικής χρήσεως, εκτάκτως δε κατά τους ορισμούς του νόμου. [Επεξήγηση: Με την προσθήκη αυτή, εισάγεται στο Καταστατικό η, εκ του κ.ν. 2190, προβλεπόμενη δυνατότητα συγκλήσεως Γενικής Συνελεύσεως από λοιπά (πλην του Διοικητικού Συμβουλίου) πρόσωπα, ως επί παραδείγματι από τους κατ άρθρο 39 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920 αιτούντας μετόχους τη σύγκληση Εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως, στην οποία δεν στέργει το Διοικητικό Συμβούλιο ] ΑΡΘΡΟ 16 - Πρόσκληση Γενικής Συνελεύσεως ΑΡΘΡΟ 16 - Πρόσκληση Γενικής Συνελεύσεως

18 16.1 Η πρόσκληση της Γενικής Συνελεύσεως, δημοσιευόμενη σύμφωνα με τον νόμο, περιλαμβάνει τουλάχιστον το οίκημα (με ακριβή διεύθυνση), τη χρονολογία και την ώρα της συνεδριάσεως, τα θέματα της ημερησίας διατάξεως διατυπωμένα με σαφήνεια, τους μετόχους που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς και ακριβείς οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο οι μέτοχοι δύνανται να συμμετάσχουν εις αυτήν και να ασκήσουν τα δικαιώματά τους αυτοπροσώπως, δι' αντιπροσώπου ή, ενδεχομένως, εξ αποστάσεως. Νεώτερη πρόσκληση δεν απαιτείται, εάν στην αρχική πρόσκληση ορίζεται ο τόπος και ο χρόνος των επαναληπτικών εκ του νόμου προβλεπομένων συνεδριάσεων, συνεπεία μη επιτεύξεως απαρτίας Οι εργασίες της Γενικής Συνελεύσεως δύνανται να διεξαχθούν και μέσω τηλεδιασκέψεως, ως ο νόμος ορίζει. Οι μέτοχοι έχουν τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως συμμετοχής στην ψηφοφορία, υπό τις προϋποθέσεις του νόμου Η πρόσκληση της Γενικής Συνελεύσεως, νομίμως δημοσιευόμενη, περιέχει τα κατά νόμο οριζόμενα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης, μεταξύ άλλων, της διευθύνσεως του οικήματος όπου η συνεδρίαση της Γενικής Συνελεύσεως θα χωρήσει,, της χρονολογίας και ώρας συνεδριάσεως, των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως σαφώς διατυπωμένων, ως και των μετόχων που δικαιούνται συμμετοχής κατ αυτήν. Νεώτερη πρόσκληση δεν απαιτείται, εάν στην αρχική πρόσκληση ορίζεται ο τόπος και ο χρόνος των επαναληπτικών συνεδριάσεων, λόγω μη επιτεύξεως απαρτίας. [Επεξήγηση: Εναρμονίζεται, εν πολλοίς, το Καταστατικό, με τις διατάξεις (μεταξύ άλλων) του άρθρου 26 παρ. 2β κ.ν. 2190/1920, ως ετέθη διά του άρθρου 3 ν. 3884/2010] 16.3 Κατόπιν σχετικής προς τούτο αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τους ορισμούς του νόμου: (α) οι εργασίες της Γενικής Συνελεύσεως δύνανται να διεξαχθούν και μέσω τηλεδιασκέψεως, και (β) οι μέτοχοι δύνανται να συμμετάσχουν εξ αποστάσεως στις εργασίες και στην ψηφοφορία της Γενικής Συνελεύσεως. [Επεξήγηση: Αντικαθίσταται το άρθρο 16 παρ. 3 προς το σκοπό εναρμονίσεώς του με τις διατάξεις, των άρθρων 28 α παρ. 7 και 28 α παρ. 8 κ.ν. 2190/1920, ως τέθηκαν ή αναλόγως τροποποιήθηκαν διά του άρθρου 6 ν. 3884/2010] ΑΡΘΡΟ 17 - Προεδρείο Γενικής Συνελεύσεως Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου προεδρεύει προσωρινώς της Γενικής Συνελεύσεως, ορίζοντας προσωρινούς γραμματείς και προσλαμβάνοντας προσωρινούς ψηφολέκτες, μέχρις ότου επικυρωθεί ο πίνακας των δικαιούμενων να συμμετάσχουν της Γενικής Συνελεύσεως και εκλεγεί, διά μυστικής ψηφοφορίας ή ως άλλως η Γενική Συνέλευση αποφασίσει, το τακτικό προεδρείο της, ήτοι ο οριστικός Πρόεδρος και οι οριστικοί γραμματείς της Γενικής Συνελεύσεως, μετά των ψηφολεκτών. ΑΡΘΡΟ 17 - Προεδρείο Γενικής Συνελεύσεως Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου προεδρεύει προσωρινώς της Γενικής Συνελεύσεως, ορίζοντας προσωρινούς γραμματείς και προσλαμβάνοντας προσωρινούς ψηφολέκτες, μέχρις ότου επικυρωθεί ο πίνακας των δικαιούμενων να συμμετάσχουν της Γενικής Συνελεύσεως και η Γενική Συνέλευση εκλέξει, διά μυστικής ψηφοφορίας ή ως άλλως η Γενική Συνέλευση αποφασίσει, το τακτικό προεδρείο της, ήτοι τον οριστικό Πρόεδρο και τους οριστικούς γραμματείς της Γενικής Συνελεύσεως, μετά των ψηφολεκτών.

19 [Επεξήγηση: Γίνονται λεκτικές, και μόνο, μεταβολές, δίχως να μεταβάλλεται η έννοια και η ουσία της διατάξεως] ΑΡΘΡΟ 18 - Διατυπώσεις Συμμετοχής σε Γενική Συνέλευση 18.1 Ενόσω οι μετοχές της Τραπέζης είναι εισηγμένες σε χρηματιστήριο, οι μέτοχοι οφείλουν να καταθέσουν στην Τράπεζα ή σε οποιαδήποτε τράπεζα λειτουργεί στην Ελλάδα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν την ημερομηνία συνεδριάσεως της Γενικής Συνελεύσεως, βεβαίωση της «Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμος Εταιρεία Συμμετοχών» περί δεσμεύσεως των μετοχών ως και λοιπά εκ του νόμου οριζόμενα στοιχεία, πλέον τυχόν πληρεξούσιων ή άλλων εγγράφων νομιμοποιήσεως που εκπροσωπούν μετόχους. ΑΡΘΡΟ 18 - Διατυπώσεις Συμμετοχής σε Γενική Συνέλευση 18.1 Ενόσω οι μετοχές της Τραπέζης είναι εισηγμένες σε χρηματιστήριο, οι μέτοχοι οφείλουν, εμπροθέσμως και προσηκόντως, να τηρούν τις διατυπώσεις του άρθρου 28 α κ.ν. 2190/1920 και της οικείας προσκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως, άλλως η συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση θα επιτρέπεται μόνο κατόπιν αδείας της Γενικής Συνελεύσεως. [Επεξήγηση: Καταργείται το άρθρο 18 παρ. 2 του Καταστατικού και το περιεχόμενό του, υπό νεώτερη διατύπωση, ενσωματώνεται στο νέο άρθρο 18 παρ. 1 του Καταστατικού. Παράλληλα, εναρμονίζεται το άρθρο 18 παρ. 1 του Καταστατικού με τις διατάξεις του άρθρου 28 α κ.ν. 2190/1920, ως τέθηκαν διά του άρθρου 6 ν. 3884/ Η παράλειψη τηρήσεως των διατυπώσεων του παρόντος στερεί τον οικείο μέτοχο από το δικαίωμα να μετάσχει στη Γενική Συνέλευση, πλην αν η Γενική Συνέλευση επιτρέψει τη συμμετοχή του Σαράντα οκτώ (48) ώρες προ εκάστης Γενικής Συνελεύσεως, τοιχοκολλείται σε εμφανή θέση του Κεντρικού Καταστήματος της Τραπέζης νομίμως συντεταγμένος πίνακας των μετόχων που δικαιούνται ψήφου στη Γενική Συνέλευση. Αντιρρήσεις κατά του πίνακα αυτού δύνανται να προβληθούν έως ότου η Συνέλευση εισέλθει στη συζήτηση των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως Είκοσι τέσσερις (24), τουλάχιστον, ώρες προ εκάστης Γενικής Συνελεύσεως, τοιχοκολλείται σε εμφανή θέση του Κεντρικού Καταστήματος της Τραπέζης νομίμως συντεταγμένος πίνακας των μετόχων που δικαιούνται ψήφου στη Γενική Συνέλευση. Αντιρρήσεις κατά του πίνακα αυτού δύνανται να προβληθούν έως ότου η Συνέλευση εισέλθει στη συζήτηση των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως. [Επεξήγηση: Αναριθμείται το άρθρο 18 παρ. 3 του Καταστατικού σε 18 παρ. 2 και παράλληλα εναρμονίζεται το (νέο) άρθρο 18 παρ. 2 του Καταστατικού με το δεύτερο εδάφιο της παρ. 2 του άρθρου 27 κ.ν. 2190/1920, ως τέθηκε με το άρθρο 4 παρ. 1 ν. 3884/2010]

20 18.4 Ανήλικοι, πρόσωπα υπό δικαστική απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη, και νομικά πρόσωπα, εκπροσωπούνται ως ο νόμος ορίζει. Τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεως δύνανται να είναι ιδιωτικά, αρκεί να έχουν χρονολογία και να φέρουν υπογραφή του εκδότη τους Ανήλικοι, πρόσωπα υπό δικαστική συμπαράσταση, και νομικά πρόσωπα, εκπροσωπούνται ως ο νόμος ορίζει. Ο διορισμός και η ανάκληση αντιπροσώπων διενεργείται εγγράφως (βάσει ιδιωτικού ή δημοσίου εγγράφου), η, κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, διά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. [Επεξήγηση: Αναριθμείται το άρθρο 18 παρ. 4 του Καταστατικού σε 18 παρ. 3, γίνονται φραστικές (άνευ ουσίας) μεταβολές σε θέματα εκπροσωπήσεως ανηλίκων, προσώπων υπό δικαστική συμπαράσταση, κλπ., ενώ παράλληλα εναρμονίζεται το (νέο) άρθρο 18 παρ. 3 με το τρίτο εδάφιο της παρ. 3 του άρθρου 28α κ.ν. 2190/1920, ως τούτο ετέθη με το άρθρο 6 ν. 3884/2010] ΑΡΘΡΟ 19 - Απαρτία Γενικής Συνελεύσεως 19.1 Υπό την επιφύλαξη της παραγράφου 2 του παρόντος Άρθρου, η Γενική Συνέλευση ευρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως, εφόσον παρίστανται ή εκπροσωπούνται μέτοχοι που αντιπροσωπεύουν το είκοσι τοις εκατό (20%) τουλάχιστον του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης. Αν η απαρτία αυτή δεν επιτευχθεί, η Γενική Συνέλευση, αφού προσκληθεί (επιφυλασσομένου του άρθρου 29 παρ. 2 εδ. 2 κ.ν. 2190/1920) προ δέκα (10) τουλάχιστον πλήρων ημερών, συνέρχεται εκ νέου εντός είκοσι (20) ημερών από τη χρονολογία της ματαιωθείσης συνεδριάσεως, προσκαλούμενη προ δέκα (10) τουλάχιστον πλήρων ημερών. Κατά την επαναληπτική αυτή Γενική Συνέλευση, η τελευταία βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως επί των θεμάτων της αρχικής ημερησίας διατάξεως οιοδήποτε και αν είναι το εκπροσωπούμενο σε αυτήν ποσοστό του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. ΑΡΘΡΟ 19 - Απαρτία Γενικής Συνελεύσεως 19.1 Υπό την επιφύλαξη της παραγράφου 2 του παρόντος Άρθρου, η Γενική Συνέλευση ευρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως, εφόσον παρίστανται ή εκπροσωπούνται μέτοχοι που αντιπροσωπεύουν το είκοσι τοις εκατό (20%) τουλάχιστον του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης. Αν η απαρτία αυτή δεν επιτευχθεί, η Γενική Συνέλευση, αφού προσκληθεί (επιφυλασσομένου του άρθρου 29 παρ. 2 εδ. δεύτερο κ.ν. 2190/1920) προ δέκα (10) τουλάχιστον πλήρων ημερών, συνέρχεται εκ νέου εντός είκοσι (20) ημερών από τη χρονολογία της ματαιωθείσης συνεδριάσεως, προσκαλούμενη προ δέκα (10) τουλάχιστον πλήρων ημερών. Κατά την επαναληπτική αυτή Γενική Συνέλευση, η τελευταία βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως επί των θεμάτων της αρχικής ημερησίας διατάξεως οιοδήποτε και αν είναι το εκπροσωπούμενο σε αυτήν ποσοστό του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. [Επεξήγηση: Γίνεται φραστική (άνευ ουσίας) μεταβολή Κατ απόκλιση της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου, αν πρόκειται για αποφάσεις που αφορούν: 19.2 Κατ απόκλιση της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου, αν πρόκειται για αποφάσεις που αφορούν:

21 (α) τη μεταβολή της εθνικότητας ή του αντικειμένου της Τραπέζης, (β) την επαύξηση των υποχρεώσεων των μετόχων, (γ) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μη προβλεπόμενη από το Καταστατικό, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 1 και 2 κ.ν. 2190/1920 εκτός εάν επιβάλλεται από διατάξεις νόμων ή διενεργείται διά κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών, (δ) τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, πλην αν αυτή διενεργείται κατ εφαρμογή του άρθρου 16 παρ. 6 κ.ν. 2190/1920, (ε) την έκδοση ομολογιακών δανείων κατ άρθρα 8 και 9 ν. 3156/2003, (α) [.] (β) [..] (γ) [ ] (δ) [ ] (ε) την έκδοση ομολογιακών δανείων κατ άρθρα 8 (επιφυλασσομένου του άρθρου 12 παρ. 1 του Καταστατικού) και 9 ν. 3156/2003, [Επεξήγηση: Γίνεται παραπομπή στο (νέο) άρθρο 12 παρ. 1 του Καταστατικού, ως προς το οποίο ισχύει η αντίστοιχη επεξήγηση] (στ) τη μεταβολή του τρόπου διαθέσεως των κερδών, (ζ) τη συγχώνευση, διάσπαση, μετατροπή, αναβίωση, παράταση της διάρκειας ή διάλυση της Τραπέζης, (η) την κατ άρθρο 5 παράγραφο 3 του Καταστατικού χορήγηση ή ανανέωση της εξουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, και (στ) [ ] (ζ) [..] (η) την κατ άρθρο 5 παράγραφο 3 του Καταστατικού χορήγηση ή ανανέωση της εξουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση μετατρεψίμων ομολογιακών δανείων, και [Επεξήγηση: Διευκρινίζεται η ήδη υφιστάμενη (βλ. παλαιά άρθρα 12 παρ. 1 και 19 παρ. 2 εδ. (ε) του Καταστατικού) δυνατότητα εκδόσεως από το Διοικητικό Συμβούλιο, κατόπιν χορηγήσεως προς τούτο εξουσίας από τη Γενική Συνέλευση, μετατρεψίμων ομολογιακών δανείων]. (θ) σε κάθε άλλη περίπτωση κατά την οποία ο νόμος ή το Καταστατικό ορίζει ότι για τη λήψη αποφάσεως από τη Γενική Συνέλευση απαιτείται η (θ) [..]

22 απαρτία της παρούσης παραγράφου, η Γενική Συνέλευση ευρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως, εφόσον παρίστανται ή εκπροσωπούνται μέτοχοι αντιπροσωπεύοντες τα δύο τρίτα (2/3) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Αν η απαρτία αυτή δεν επιτευχθεί, η Γενική Συνέλευση, αφού προσκληθεί, κατά τα οριζόμενα στο δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου, συνέρχεται εκ νέου, τελεί σε απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως επί των θεμάτων της αρχικής ημερησίας διατάξεως, εφόσον παρίστανται ή αντιπροσωπεύονται μέτοχοι εκπροσωπούντες το ένα δεύτερο (1/2) τουλάχιστον του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Αν η νεώτερη απαρτία δεν επιτευχθεί, η Γενική Συνέλευση, αφού προσκληθεί, κατά τα οριζόμενα στο δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 1 του παρόντος Άρθρου, συνέρχεται εκ νέου, τελεί σε απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως επί των θεμάτων της αρχικής ημερησίας διατάξεως, εφόσον παρίστανται αυτοπροσώπως ή αντιπροσωπεύονται μέτοχοι εκπροσωπούντες το ένα πέμπτο (1/5) τουλάχιστον του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. [..] ΑΡΘΡΟ 21 - Αρμοδιότητα Γενικής Συνελεύσεως 21.2 Η Γενική Συνέλευση είναι το μόνο αρμόδιο όργανο να αποφασίζει για: (α) τις τροποποιήσεις του Καταστατικού, ως τοιαύτες λογιζόμενες και οι αποφάσεις για την αύξηση ή τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, εφόσον οι αποφάσεις αυτές δεν αντίκεινται σε απαγορευτική διάταξη του Καταστατικού, (β) την εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και την απονομή της ιδιότητος του ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, (γ) την εκλογή των τακτικών ελεγκτών και τον καθορισμό της αμοιβής των, (δ) την έγκριση και αναμόρφωση των ΑΡΘΡΟ 21 Αρμοδιότητα Γενικής Συνελεύσεως 21.2 Η Γενική Συνέλευση είναι το μόνο αρμόδιο όργανο να αποφασίζει για: (α) [.] (β) [.] (γ) [.] (δ) [.]

23 ετησίων οικονομικών καταστάσεων και τη διάθεση των ετήσιων κερδών της Τραπέζης, (ε) την έκδοση ομολογιακών δανείων κατ άρθρα 8 (επιφυλασσομένου του άρθρου 3α παρ. 1 εδ. β κ.ν. 2190/1920) και 9 ν. 3156/2003, (ε) την έκδοση ομολογιακών δανείων κατ άρθρα 8 (επιφυλασσομένου του άρθρου 12 παρ. 1 του Καταστατικού) και 9 ν. 3156/2003, [Επεξήγηση: Γίνεται παραπομπή στο (νέο) άρθρο 12 παρ. 1 του Καταστατικού, ως προς το οποίο ισχύει η αντίστοιχη επεξήγηση] (στ) τη συγχώνευση, τη διάσπαση, τη μετατροπή, την αναβίωση, την παράταση της διάρκειας ή τη διάλυση της Τραπέζης, (ζ) τη μεταβολή της εθνικότητος της Τραπέζης, (η) τον διορισμό εκκαθαριστών, και (θ) τυχόν λοιπά θέματα προβλεπόμενα στον νόμο. (στ) [...] (ζ) [ ] (η) [ ] (θ) [ ] ΑΡΘΡΟ 23 - Απαλλαγή Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών 23.1 Μετά την έγκριση του Ισολογισμού, η Γενική Συνέλευση αποφαίνεται διά ειδικής ψηφοφορίας με ονομαστική κλήση, περί απαλλαγή ή μη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως. Στην οικεία ψηφοφορία, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι υπάλληλοι της Τραπέζης δύνανται να μετάσχουν διά των μετοχών, μόνο, που έχουν στην κυριότητά τους. ΑΡΘΡΟ 23 - Απαλλαγή Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών 23.1 Μετά την έγκριση του Ισολογισμού, η Γενική Συνέλευση αποφαίνεται διά ειδικής ψηφοφορίας με ονομαστική κλήση, περί απαλλαγής ή μη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως. Στην οικεία ψηφοφορία, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι υπάλληλοι της Τραπέζης δύνανται να μετάσχουν υπό τους όρους του άρθρου 35 παρ. 2 κ.ν. 2190/1920. [Επεξήγηση: Εναρμονίζεται το Καταστατικό με το άρθρο 35 παρ. 2 κ.ν. 2190/1920, ως τούτο αντικαταστάθηκε με το άρθρο 11 παρ. 2 ν. 3884/2010, ώστε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ως και εργαζόμενοι της Τραπέζης, να δύνανται να ψηφίσουν περί απαλλαγής του Διοικητικού Συμβουλίου, (και) διά μετοχών των οποίων δεν είναι κύριοι, αρκεί οι εντολείς τους να έχουν χορηγήσει ρητές προς τούτο οδηγίες]

24

25 Θέμα 10 ο : Ανακοίνωση περί της εκλογής Μέλους Διοικητικού Συμβουλίου εις αντικατάσταση παραιτηθέντος. Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 20% του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. Ελάχιστη Απαιτούμενη Πλειοψηφία: 50% του συνόλου των (παριστάμενων και εκπροσωπουμένων) δικαιωμάτων ψήφου πλέον (+) μίας (παριστάμενης ή εκπροσωπουμένης) ψήφου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης, κατά τη συνεδρίασή του, στις , εξέλεξε, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 1 του Καταστατικού, σε πλήρωση κενωθείσας θέσεως Εκτελεστικού Μέλους Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι του κ. Μαρίνου Γιαννόπουλου, τον κ. Γεώργιο Κ. Αρώνη, Γενικό Διευθυντή Retail Banking της Τραπέζης, για το υπόλοιπο της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Αρώνης εργάζεται στην Τράπεζα από το 2004 ως επικεφαλής της Λιανικής Τραπεζικής. Aπό τη ανέλαβε Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής και από Γενικός Διευθυντής. Εργάστηκε για 15 έτη σε πολυεθνικές τράπεζες, το μεγαλύτερο διάστημα στην ΑΒΝ ΑΜRO στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για 6 χρόνια εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα σε διευθυντικές θέσεις και από το 2002 μέχρι το 2004 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τραπέζης.

26 Θέμα 11 ο : Χορήγηση αδείας, κατ άρθρο 23, παρ. 1, του Κ.Ν. 2190/1920, στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διευθύνσεως, καθώς και σε Διευθυντές, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Eταιριών του Ομίλου, που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς σκοπούς. Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 20% του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. Ελάχιστη Απαιτούμενη Πλειοψηφία: 50% του συνόλου των (παριστάμενων και εκπροσωπουμένων) δικαιωμάτων ψήφου πλέον (+) μίας (παριστάμενης ή εκπροσωπουμένης) ψήφου. Κατ εφαρμογή του κ.ν. 2190/1920, το Διοικητικό Συμβούλιο εισηγείται στην παρούσα Γενική Συνέλευση την, κατ άρθρο 23 παρ. 1 κ.ν, 2190/1920, παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε λοιπά στελέχη της Τραπέζης όπως συμμετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή/και στη Διεύθυνση Εταιριών του Ομίλου, οι οποίες επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς με εκείνους της Τραπέζης. ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Σημειώνεται ότι το Ελληνικό Δημόσιο, ως μόνος προνομιούχος μέτοχος της Τραπέζης, θα κληθεί να παράσχει τη συναίνεσή του στα θέματα (5), (6) και (7) ανωτέρω, σε ιδιαίτερη γενική συνέλευση που θα συγκληθεί προς τούτο. ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ (2): - Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με την, υπό θέμα (6) της ημερησίας διατάξεως, άντληση κεφαλαίων υπό της Τραπέζης. - Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τραπέζης, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 10 κ.ν. 2190/1920, αναφορικά με την, υπό θέμα (7) της ημερησίας διατάξεως, έκδοση μετατρεψίμου ομολογιακού δανείου της Τραπέζης.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 Θέμα 5 ο : Μείωση του νυν καταβεβλημένου κοινού μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης (άρθρο 4 παρ. 4α Κ.Ν. 2190/1920), διά μειώσεως

Διαβάστε περισσότερα

Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης.

Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της 21.6.2011 (άρθρο 32 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920, παρ. 4.1.3.3. Κανονισμός Χρηματιστηρίου Αθηνών) Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920)

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920) ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920) Θέμα 1 ο : Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2012, μετά των σχετικών

Διαβάστε περισσότερα

μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης (εξαιρουμένων των, κατά τα ανωτέρω, εκδοθεισών υπέρ του Ε.Τ.Χ.Σ.).

μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης (εξαιρουμένων των, κατά τα ανωτέρω, εκδοθεισών υπέρ του Ε.Τ.Χ.Σ.). Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της 30.6.2017 (άρθρο 32 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920, παρ. 4.1.3.3. Κανονισμός Χρηματιστηρίου Αθηνών) Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Τρίτη 22 Ιουνίου 2010 ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Τρίτη 22 Ιουνίου 2010 1. Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2009, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920)

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920) ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920) Θέμα 1 ο : Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2011, μετά των σχετικών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 2 Ο : Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης

ΘΕΜΑ 2 Ο : Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 27/06/2011 ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ανώνυμη Βιομηχανική Εταιρία Εμπορίας και Αντιπροσωπειών» (δ.τ. «ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ», ΑΡ.ΜΑΕ 11045/06/Β/86/10).

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920)

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920) ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920) Θέμα 1 ο : Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της χρήσεως 2013, ως και των

Διαβάστε περισσότερα

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Κατ άρθρο διάρθρωση Καταστατικού Ισχύουσα μορφή Αριθμός άρθρου Κατ άρθρο διάρθρωση Καταστατικού Νέα Μορφή (προς έγκριση από τακτική ΓΣ 24.06.2019) Επεξήγηση Μεταβολής Σύσταση Επωνυμία 1 Σύσταση Επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 ο : δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Alpha Τράπεζα Α.Ε. (η Τράπεζα ). μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης.

Θέμα 1 ο : δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Alpha Τράπεζα Α.Ε. (η Τράπεζα ). μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της 27.6.2014 (άρθρο 32 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920, παρ. 4.1.3.3. Κανονισμός Χρηματιστηρίου Αθηνών) Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1ο: Τροποποίηση των άρθρων 8, 9 παρ. 3, 20 παρ.8 και 14 παρ.1 εδάφιο (γ) του Καταστατικού της εταιρείας.

Θέμα 1ο: Τροποποίηση των άρθρων 8, 9 παρ. 3, 20 παρ.8 και 14 παρ.1 εδάφιο (γ) του Καταστατικού της εταιρείας. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ της 29.1.2013 Η «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε την 29.1.2013, στις 10.00 π.μ. στον

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 ο : δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών

Θέμα 1 ο : δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης. μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών Αποφάσεις της Δεύτερης Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της 15.11.2011 (άρθρο 32 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920, παρ. 4.1.3.3. Κανονισμός Χρηματιστηρίου Αθηνών) Στη Δεύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. Πέμπτη, 3 Απριλίου 2008, ώρα 10:00 Grand Ballroom, Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» (Βασ. Γεωργίου Α αρ. 1) ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920)

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920) ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920) Θέμα 1 ο : Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσεως 2015, μετά των σχετικών

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 ο : μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης (εξαιρουμένων των, κατά τα ανωτέρω, εκδοθεισών υπέρ του Ε.Τ.Χ.Σ.).

Θέμα 1 ο : μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης (εξαιρουμένων των, κατά τα ανωτέρω, εκδοθεισών υπέρ του Ε.Τ.Χ.Σ.). Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της 30.6.2016 (άρθρο 32 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920, παρ. 4.1.3.3. Κανονισμός Χρηματιστηρίου Αθηνών) Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 1η τροποποίηση αναφορικά με το άρθρο 4 του καταστατικού Άρθρο 4: Διάρκεια Η διάρκεια της Εταιρείας λήγει την 15 Σεπτεμβρίου 2033 2η τροποποίηση αναφορικά με το άρθρο 2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ» Άρθρο 8 Ποσοστό συµµετοχής του Ελληνικού ηµοσίου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ» Άρθρο 8 Ποσοστό συµµετοχής του Ελληνικού ηµοσίου ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ» Άρθρο 8 Ποσοστό συµµετοχής του Ελληνικού ηµοσίου Σε οποιαδήποτε περίπτωση η συµµετοχή του Ελληνικού ηµοσίου στο εκάστοτε

Διαβάστε περισσότερα

μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης (εξαιρουμένων των, κατά τα ανωτέρω, εκδοθεισών υπέρ του Ε.Τ.Χ.Σ.).

μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης (εξαιρουμένων των, κατά τα ανωτέρω, εκδοθεισών υπέρ του Ε.Τ.Χ.Σ.). Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της 29.6.2018 (άρθρο 32 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920, παρ. 4.1.3.3. Κανονισμός Χρηματιστηρίου Αθηνών) Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ της ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ. Θέµατα Ηµερήσιας ιάταξης.

ΣΧΕ ΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ της ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ. Θέµατα Ηµερήσιας ιάταξης. ΣΧΕ ΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ της 29.1.2013 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ Θέµατα Ηµερήσιας ιάταξης Θέµα 1ο: Τροποποίηση των άρθρων 8, 9 παρ. 3, 20 παρ.8 και 14 παρ.1 εδάφιο (γ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 Θέμα 1 ο : Τροποποίηση της, από 15 ης Ιουλίου 2011, αποφάσεως της 2 ας Επαναληπτικής Γενικής Συνελεύσεως της Τραπέζης, υπό θέμα 6 ο, διά

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κ Ε Φ Α Λ A I Ο Α Σύσταση -Eπωνυμία -Έδρα- Διάρκεια-Σκοπός ΆΡΘΡΟ 1 ο Επωνυμία Η επωνυμία της Εταιρείας είναι REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ της 17ης Ιουνίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9 π.μ.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ της 17ης Ιουνίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9 π.μ. ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α.Ε.Β.Ε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ της 17ης Ιουνίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9 π.μ. ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ / ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Σχέδιο τροποποίησης άρθρων του καταστατικού»

«Σχέδιο τροποποίησης άρθρων του καταστατικού» «Σχέδιο τροποποίησης άρθρων του καταστατικού» Η Εταιρία ΡΕΒΟΙΛ Α.Ε.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι με την από 23 Μαΐου 2018 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, προσκλήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Κατά τον κ.ν. 2190/1920 «Περί Ανωνύμων Εταιρειών», και το Καταστατικό (ως ισχύουν), προσκαλούνται οι κάτοχοι κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, αΰλων μετοχών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 31 Ιουλίου Σχέδια Αποφάσεων/ Σχόλια Διοικητικού Συμβουλίου επί θεμάτων ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 31 Ιουλίου Σχέδια Αποφάσεων/ Σχόλια Διοικητικού Συμβουλίου επί θεμάτων ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 31 Ιουλίου 2019 Σχέδια Αποφάσεων/ Σχόλια Διοικητικού Συμβουλίου επί θεμάτων ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης 1. Τροποποίηση του Καταστατικού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 22/12/2017 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής: «η Τράπεζα»), σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

(Μαριάνθη & Ελένη Τεγοπούλου κατά ίσα µέρη) Ευρύ επενδυτικό κοινό & θεσµικοί επενδυτές 12.355.618 22,65 Σύνολο 54.547.634 100,00

(Μαριάνθη & Ελένη Τεγοπούλου κατά ίσα µέρη) Ευρύ επενδυτικό κοινό & θεσµικοί επενδυτές 12.355.618 22,65 Σύνολο 54.547.634 100,00 Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚ ΟΣΕΙΣ Α.Ε. Επεξηγηµατική έκθεση στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων σχετικά µε τις παρεχόµενες πληροφορίες σύµφωνα µε το άρθρο 11 α του Νόµου 3371/2005 για την χρήση 01.01.2006

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ/ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ THΣ 1 ης IOYNIOY 2018 ΘΕΜΑ 1 ο : Υποβολή και έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις και Αποτελέσµατα της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της (άρθρο 278 του Κανονισµού του Χ.Α.

Αποφάσεις και Αποτελέσµατα της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της (άρθρο 278 του Κανονισµού του Χ.Α. Αποφάσεις και Αποτελέσµατα της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της 3.4.2008 (άρθρο 278 του Κανονισµού του Χ.Α.) Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Alpha Bank που πραγµατοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ -ΣΧΕ ΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ-

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ -ΣΧΕ ΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ- ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ -ΣΧΕ ΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ- ΘΕΜΑ 1ο Υποβολή προς έγκριση των Ετησίων Οικονοµικών Καταστάσεων και των Ενοποιηµένων Οικονοµικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2011, που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ (Σύµφωνα µε την από 01/06/2012 Πρόσκληση του ιοικητικού Συµβουλίου)

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ (Σύµφωνα µε την από 01/06/2012 Πρόσκληση του ιοικητικού Συµβουλίου) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕ ΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Επί της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των µετόχων της ανωνύµου εταιρίας µε την επωνυµία ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ η οποία προσκλήθηκε να συγκληθεί στις 28ης Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις 2 ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Αποφάσεις 2 ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Δ. Δυρραχίου 89 και Κηφισού, 104 43, Αθήνα T. 210 3636936 E.office@admieholding.gr www.admieholding.gr Αποφάσεις 2 ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (εφεξής η «Εταιρεία»)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 27/06/2018 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Attica Bank Ανώνυµη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής: «η Τράπεζα»), σύµφωνα µε το

Διαβάστε περισσότερα

Το ιοικητικό Συµβούλιο της Τράϖεζας "PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε." καλεί τους µετόχους να αϖοφασίσουν εϖί των ακόλουθων θεµάτων ηµερήσιας διάταξης:

Το ιοικητικό Συµβούλιο της Τράϖεζας PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. καλεί τους µετόχους να αϖοφασίσουν εϖί των ακόλουθων θεµάτων ηµερήσιας διάταξης: ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 23 ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2008 ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε." ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ Το ιοικητικό Συµβούλιο της Τράϖεζας "PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και το δ.τ. «ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε» με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ.

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και το δ.τ. «ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε» με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και το δ.τ. «ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε» με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 2567001000 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 21

Διαβάστε περισσότερα

των Ενοποιηµένων Οικονοµικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2015, που έχουν συνταχθεί σύµφωνα µε τα ΠΧΠ µετά από ακρόαση

των Ενοποιηµένων Οικονοµικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2015, που έχουν συνταχθεί σύµφωνα µε τα ΠΧΠ µετά από ακρόαση 1.Υποβολή προς έγκριση των Ετησίων Οικονοµικών Καταστάσεων και των Ενοποιηµένων Οικονοµικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2015, που έχουν συνταχθεί σύµφωνα µε τα ΠΧΠ µετά από ακρόαση των Εκθέσεων του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ήτοι με ποσοστό % των παρισταμένων την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ήτοι με ποσοστό % των παρισταμένων την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι : «Υποβολή προς έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και του Ομίλου αυτής, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Αποφάσεις Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Αποφάσεις Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 29.6.2018 Η Εταιρία με την επωνυμία «ΡΕΒΟΪΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ» ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ/ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 28/06/2012

ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ/ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 28/06/2012 ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ/ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 28/06/2012 Ενημερώνονται οι κ.κ. μέτοχοι ότι ο συνολικός αριθμός των μετοχών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΙΝΟΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ ΑΡ.Μ.ΑΕ /06/B/86/8 /86/8 ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ

ΕΛΙΝΟΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ ΑΡ.Μ.ΑΕ /06/B/86/8 /86/8 ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ ΕΛΙΝΟΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ ΑΡ.Μ.ΑΕ. 13952/06/B/86/8 /86/8 ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. 244901000 Σχέδια προτεινόμενων αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011 Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Διοικητικό Συμβούλιο... 4 1.1 Σύνθεση και θητεία Διοικητικού Συμβουλίου... 4 1.2 Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 20ης ΜΑΙΟΥ 2008

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 20ης ΜΑΙΟΥ 2008 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 20ης ΜΑΙΟΥ 2008 Date : 20-05-2008 ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 20ΗΣ ΜΑIOY 2008 Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των

Διαβάστε περισσότερα

Το Δ.Σ., δεδομένων των αποτελεσμάτων της χρήσης αυτής, εισηγείται να μην διανεμηθεί μέρισμα στους μετόχους.

Το Δ.Σ., δεδομένων των αποτελεσμάτων της χρήσης αυτής, εισηγείται να μην διανεμηθεί μέρισμα στους μετόχους. Υποβολή των προτάσεων/σχολίων του Διοικητικού Συμβουλίου επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί την 5 η Απριλίου 2019 Το Διοικητικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ INTRALOT ΑΡ. Μ.Α.Ε.

ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ INTRALOT ΑΡ. Μ.Α.Ε. ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ INTRALOT ΑΡ. Μ.Α.Ε. 27074/06/Β/92/9 Σχέδιο τροποποίησης άρθρων του καταστατικού επί του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (ΑΡ. Μ.Α.Ε. 13950/06/Β/86/36) ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (ΑΡ. Μ.Α.Ε. 13950/06/Β/86/36) ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ κ.κ. ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (ΑΡ. Μ.Α.Ε. 13950/06/Β/86/36) ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σύμφωνα με τον Κ.Ν. 2190/1920 ως ισχύει και

Διαβάστε περισσότερα

FOLLI FOLLIE GROUP Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου: (Πρώην Αριθμός μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών:14216/06/Β/86/06)

FOLLI FOLLIE GROUP Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου: (Πρώην Αριθμός μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών:14216/06/Β/86/06) FOLLI FOLLIE GROUP Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου: 3027701000 (Πρώην Αριθμός μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών:14216/06/Β/86/06) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «FOLLI-FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτούμενη απαρτία: 1/5 (20%) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Απαιτούμενη απαρτία: 1/5 (20%) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 26 ης ΙΟΥΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 2ο: Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2015.

Θέμα 2ο: Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2015. ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 19ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 27 ΠΑΡ. 3 ΤΟΥ Κ.Ν. 2190/1920. Θέμα 1ο: Υποβολή και έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

FOURLIS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 16/06/2017

FOURLIS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 16/06/2017 FOURLIS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 16/06/2017 Ενημερώνονται οι κ.κ. μέτοχοι ότι ο συνολικός αριθμός των μετοχών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤRASTOR ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. αρ. Γ.Ε.ΜH Αρ. Αδείας E.K. 5/266/

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤRASTOR ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. αρ. Γ.Ε.ΜH Αρ. Αδείας E.K. 5/266/ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤRASTOR ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ δ.τ. ΤRASTOR Α.Ε.Ε.Α.Π. αρ. Γ.Ε.ΜH 003548801000 Αρ. Αδείας E.K. 5/266/14.03.2003 (ενιαίο κείμενο κωδικοποιημένου καταστατικού σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ 26 ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ Η ΜΕΤ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΥΤΗΣ Το Διοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 Π Ρ Ο Ο Ι Μ Ι Ο Με Διάταγμα της 10 Μαρτίου 1918 (ΦΕΚ 62/14.3.1918), η Τράπεζα Ι.Φ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ, που λειτουργούσε στην Καλαμάτα ως κλάδος της εμπορικής επιχειρήσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ

ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 20.5.2008 ΘΕΜΑ 1ο : Υποβολή προς έγκριση των Ετησίων Οικονοµικών Καταστάσεων και των Ετησίων Ενοποιηµένων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ I ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ - Ε ΡΑ ΙΑΡΚΕΙΑ ΑΡΘΡΟ 1 ΣΥΣΤΑΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ I ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ - Ε ΡΑ ΙΑΡΚΕΙΑ ΑΡΘΡΟ 1 ΣΥΣΤΑΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «INTERCONTINENTAL ΙNTERNATIONAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Σχέδιο προτεινομένων αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 23 η ς Ιουνίου 2011, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων

Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο «PROFILE SYSTEMS

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" που συνήλθε στις 30η Ιουλίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ που συνήλθε στις 30η Ιουλίου 2014 ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" που συνήλθε στις 30η Ιουλίου 2014 Στον Πειραιά σήμερα την 30 η Ιουλίου 2014, ημέρα Τετάρτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΕΓΕΚ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΕΓΕΚ Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20, 151 25 Μαρούσι THΛ. 210 6306000 - FAX 210 6306136 e-mail: mainof@aegek.gr - http://www.aegek.gr Α.Μ.Α.Ε. : 13262/06/Β/86/015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ. 1η τροποποίηση αναφορικά με το άρθρο 2 του καταστατικού

ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ. 1η τροποποίηση αναφορικά με το άρθρο 2 του καταστατικού ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 1η τροποποίηση αναφορικά με το άρθρο 2 του καταστατικού Άρθρο 2 ο Έδρα της Εταιρείας ορίζεται ο Δήμος Βόχας Κορινθίας.- 2η τροποποίηση αναφορικά με το άρθρο 5 του καταστατικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ-ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 15.6.

ΣΧΕ ΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ-ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 15.6. ΣΧΕ ΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ-ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 15.6.2011 Για όλα τα προς έγκριση θέµατα απαιτούµενη απαρτία: 20% του καταβεβληµένου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» Γ.Ε.ΜΗ. 3719101000 (πρώην Αρ. ΜΑΕ 45688/06/Β/00/30) ΣΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΠΕΜΠΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΡΠΗ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ(ΛΙΜΕΝΑΣ ΛΟΥΛΗ) Γ.Ε.ΜΗ: (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 10344/06/Β/86/131)

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΡΠΗ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ(ΛΙΜΕΝΑΣ ΛΟΥΛΗ) Γ.Ε.ΜΗ: (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 10344/06/Β/86/131) ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΡΠΗ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ(ΛΙΜΕΝΑΣ ΛΟΥΛΗ) Γ.Ε.ΜΗ: 50675444000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 10344/06/Β/86/131) Σχέδια προτεινόμενων αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης (άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΆΡΘΡΟ 1 ο Επωνυµία. ΆΡΘΡΟ 2 ο Έδρα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΆΡΘΡΟ 1 ο Επωνυµία. ΆΡΘΡΟ 2 ο Έδρα Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κ Ε Φ Α Λ A I Ο Α Σύσταση -Eπωνυµία -Έδρα- ιάρκεια-σκοπός ΆΡΘΡΟ 1 ο Επωνυµία Η επωνυµία της Εταιρείας είναι REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Ανακοινώνεται, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών (4.1.3.3.) και το άρθρο 32 κν. 2190/1920, ότι την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

«ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

«ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Ενιαία Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας «ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατ εφαρμογή των άρθρων 9 παρ. 1 του ν. 3016/2002, των αρ. 4.1.3.13.1. και 4.1.3.13.2. του Κανονισμού του

Διαβάστε περισσότερα

FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ Σχέδιο προτεινομένων αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 26 ης Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ INTRALOT

ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ INTRALOT ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ INTRALOT Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 818201000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. 27074/06/Β/92/9) Σχέδια προτεινόμενων αποφάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «REDS Α.Ε.» (εφεξής, «Εταιρεία») ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ.: 224701000

Διαβάστε περισσότερα

«PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ»

«PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» «PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» Σχέδιο προτεινομένων αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 21 ης Ιουνίου 2012,

Διαβάστε περισσότερα

«PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ»

«PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» «PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» Σχέδιο προτεινομένων αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 11 ης Μαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 22/07/2019 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής: «η Τράπεζα»), σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και με το δ.τ. «Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε» ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ.: 273601000 (εφεξής η «Εταιρεία»)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 19ΗΣ IOYNIOY 2015

ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 19ΗΣ IOYNIOY 2015 ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 19ΗΣ IOYNIOY 2015 Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας που πραγματοποιήθηκε στις 19.6.2015, στην Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

«ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» κατ άρθρα 26 α παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920 και 19 παρ. 2 του ν. 3556/2007 της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ αναφορικά με τα θέματα της ημερησίας διάταξης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 12512346000 ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ της 15 ης Απριλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 μ.μ. Σχέδια Αποφάσεων/Σχόλια Διοικητικού Συμβουλίου επί

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.»

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ (η «Εταιρεία») Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 3823201000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. 46329/06/Β/00/15) ΣΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ENATΗ (19 η ) ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ 01/01/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Σύμφωνα με τον Κ.Ν. 2190/1920 άρθ. 27 παρ. 3, όπως ισχύει μετά τον Ν. 3884/2010, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανακοινώνει τα κάτωθι σχέδια αποφάσεων επί των θεμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ/ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2019

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ/ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2019 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ/ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2019 Ενημερώνονται οι κ.κ. μέτοχοι ότι ο συνολικός αριθμός των μετοχών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ της 26 ης Ιουλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα π.μ.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ της 26 ης Ιουλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα π.μ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ της 26 ης Ιουλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ. (Α Επαναληπτική Γ.Σ.: 8 Αυγούστου 2018, 11.00 π.μ.) (Β Επαναληπτική

Διαβάστε περισσότερα

NOMOΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ Αναμόρφωση του δικαίου των ανωνύμων εταιρειών. (ΦΕΚ Α' 104/ ) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

NOMOΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ Αναμόρφωση του δικαίου των ανωνύμων εταιρειών. (ΦΕΚ Α' 104/ ) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Νόμος 4548/2018 Νόμος 4548/2018 Αναμόρφωση του δικαίου των ανωνύμων εταιρειών (Νέος νόμος περί Ανωνύμων Εταιριών) NOMOΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 4548 Αναμόρφωση του δικαίου των ανωνύμων εταιρειών. (ΦΕΚ Α' 104/13.06.2018)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. Θέμα τρίτο: Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή για τον έλεγχο της χρήσης από έως και καθορισμός της αμοιβής του.

ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. Θέμα τρίτο: Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή για τον έλεγχο της χρήσης από έως και καθορισμός της αμοιβής του. ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Θέμα πρώτο: Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς της εταιρικής χρήσης από 01.01.2016 έως 31.12.2016, έπειτα

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 1ης Ιουνίου 2018

Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 1ης Ιουνίου 2018 Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 1ης Ιουνίου 2018 Date : 04-06-2018 Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας που πραγματοποιήθηκε την 1.6.2018, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο DIVANI

Διαβάστε περισσότερα

MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Σχέδιο προτεινομένων αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 8 ης Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 24ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

ΣΧΕΔΙΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 24ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 24ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 18435/06/Β/88/26 ΓΕΜΗ 4435650700)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920)

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920) ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ (άρθρο 27 παρ. 3 εδ. (δ) κ.ν. 2190/1920) Θέμα 1 ο : (Α) (Β) (Γ) Αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης κοινής μετά δικαιώματος ψήφου μετοχής εκδόσεως της Τραπέζης, δια

Διαβάστε περισσότερα

medicon MEDICON HELLAS A.E.

medicon MEDICON HELLAS A.E. ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ MEDICON HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΑΡ. Μ.Α.Ε. 16439/06/Β/88/24 Σχέδιο Τροποποίησης Άρθρων του Καταστατικού της Εταιρείας Επί του οποίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Των μετόχων των δικαιουμένων να συμμετάσχουν Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 17ης Μαΐου 2019

ΠΙΝΑΚΑΣ Των μετόχων των δικαιουμένων να συμμετάσχουν Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 17ης Μαΐου 2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Ανωνύμου Εταιρείας με την επωνυμία «ΔΕΛΤΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Α.Β.Ε.» (αρ. ΓΕΜΗ 112655808000) Στην περιοχή της Μαγούλας

Διαβάστε περισσότερα

4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή λογιστή για τον έλεγχο της διαχειριστικής χρήσης 2013 και ορισμός της αμοιβής τους.

4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή λογιστή για τον έλεγχο της διαχειριστικής χρήσης 2013 και ορισμός της αμοιβής τους. Ερμού 25, 145 64 Νέα Κηφισιά Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας, Κόμβος Ολυμπιακού Χωριού Tηλ: +30210 8184800 Fax: +30210 8184801 Email: reds@etae.com www.reds.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα, με πλειοψηφία και αναλογία

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα, με πλειοψηφία και αναλογία ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 14ης ΜΑΙΟΥ 2019, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 123 ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ Ν. 4548/2018. Θέμα 1ο: Υποβολή και έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.2. ΕΝΝΟΙΑ - ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ - ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ 4

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.2. ΕΝΝΟΙΑ - ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ - ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ 4 01. ΤΜΉΜΑ ΠΡΩΤΟ 1 1.1. ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (ΑΡΘΡΑ 1-3) 2 1.2. ΕΝΝΟΙΑ - ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ - ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ 4 02. ΤΜΉΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ 5 2.1. ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ (ΑΡΘΡΑ 4 11) 6 2.2. Η ΙΔΡΥΣΗ - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 Θέμα 1ο: Έγκριση των Ετησίων και Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσεως 2018 (1.1.2018-31.12.2018), μετά των σχετικών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 3 ο : Έγκριση των πάσης φύσεως αμοιβών και αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κατά το έτος 2012.

ΘΕΜΑ 3 ο : Έγκριση των πάσης φύσεως αμοιβών και αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κατά το έτος 2012. ΘΕΜΑ 1 ο : Υποβολή και έγκριση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της εταιρικής χρήσης 1 ης Ιανουαρίου 2012 έως 31 ης Δεκεμβρίου 2012, στην οποία περιλαμβάνονται οι Ετήσιες Εταιρικές και Ενοποιημένες Οικονομικές

Διαβάστε περισσότερα

Ελάχιστη απαιτούμενη Ελάχιστη απαιτούμενη. μετά δικαιώματος ψήφου αΰλων μετοχών εκδόσεως της Τράπεζας

Ελάχιστη απαιτούμενη Ελάχιστη απαιτούμενη. μετά δικαιώματος ψήφου αΰλων μετοχών εκδόσεως της Τράπεζας «Σχέδιο Αποφάσεων/ Σχόλια Διοικητικού Συμβουλίου επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της Ετήσιας, Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 16ης Ιουνίου 2016 των μετόχων, κατόχων κοινών μετοχών της ΑTTICA BANK

Διαβάστε περισσότερα

Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 20% του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της εταιρείας

Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 20% του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της εταιρείας 1.Υποβολή προς έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2014, που έχουν συνταχθεί σύμφωνα με τα ΔΠΧΠ μετά από ακρόαση των Εκθέσεων του

Διαβάστε περισσότερα

«FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ»

«FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ» Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «FLEXOPACK A.E.» (εφεξής για λόγους

Διαβάστε περισσότερα

Π. Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ. Με βάση δε το µετοχολόγιο της 31 Μαρτίου 2008, η µετοχική σύνθεση της Εταιρίας ήταν η ακόλουθη:

Π. Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ. Με βάση δε το µετοχολόγιο της 31 Μαρτίου 2008, η µετοχική σύνθεση της Εταιρίας ήταν η ακόλουθη: Π. Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 11 α ΤΟΥ Ν.3371/2005, ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ Ν.3461/2006 1 Σχετικά µε τις αναλυτικές πληροφορίες που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ (ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 224301000 -πρώην ΑΡ.ΜΑΕ 6013/06/Β/86/90)

Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ (ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 224301000 -πρώην ΑΡ.ΜΑΕ 6013/06/Β/86/90) Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ (ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 224301000 -πρώην ΑΡ.ΜΑΕ 6013/06/Β/86/90) Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας και την από 15.5.2014 απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

«FF GROUP» Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου: (Πρώην Αριθμός μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών:14216/06/Β/86/06)

«FF GROUP» Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου: (Πρώην Αριθμός μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών:14216/06/Β/86/06) «FF GROUP» Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου: 3027701000 (Πρώην Αριθμός μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών:14216/06/Β/86/06) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «FOLLI-FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Αρ.Γ.Ε.ΜΗ.: 757001000 σε Τακτική Γενική Συνέλευση Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της

Διαβάστε περισσότερα

Ελάχιστη απαιτούμενη απαρτία

Ελάχιστη απαιτούμενη απαρτία «Σχέδιο Αποφάσεων/ Σχόλια Διοικητικού Συμβουλίου επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της Ετήσιας, Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 27ης Ιουνίου 2018 των μετόχων, κατόχων κοινών μετοχών της ΑTTICA BANK

Διαβάστε περισσότερα