ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΝΚΟΥΝ - ΡΙΒΙΕΡΑ ΜΑΓΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΝΚΟΥΝ - ΡΙΒΙΕΡΑ ΜΑΓΙΑ"

Transcript

1 ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΝΚΟΥΝ - ΡΙΒΙΕΡΑ ΜΑΓΙΑ ΤΣΙΤΣΕΝ ΙΤΖΑ ΝΗΣΙΑ CONTOY & MUJERES XEL-HA XCARET PARK TULUM ΚΟΛΥΜΠΙ ΜΕ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΧΕΛΩΝΕΣ ΝΗΣΙ COZUMEL ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ PUNTA VENADO ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN HOOK TRAVEL & TOURS

2 CHICHEN ITZA PREMIER ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΖΙΤΣΕΝ ΙΤΖΑ Έναρξη: 08:30 Διάρκεια: 12 ώρες ή Ισπανικά Ελάτε και θα εκπλαγείτε από το μαγικό, μοναδικό αυτό σκηνικό. Ανακαλύψτε τα μυστήρια που είναι κρυμμένα σε κάθε ένα από τα εντυπωσιακά κτίσματα των πυραμίδων Τσίτσεν Ίτζα. Μία πλήρης ξενάγηση που ξεκινάει με παραλαβή από το ξενοδοχείο σας και σας οδηγεί σε έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας θα σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να θαυμάζετε το εντυπωσιακό τοπίο. Το συγκρότημα των πυραμίδων Τσίτσεν Ίτζα, που ιδρύθηκε το 525π.Χ., έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα Νέα Θαύματα του Κόσμου και κηρύχθηκε παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO. Εκεί θα βρείτε καταπληκτικές δομές όπως η Πυραμίδα του Kukuclan, το Παρατηρητήριο, το Μοναστήρι του μοναχού, το Τείχος των κρανίων, και το μεγαλύτερο γήπεδο του κόσμου, όπου ένας ψίθυρος μπορεί να ακουστεί χιλιόμετρα μακριά λόγω των ισχυρών ακουστικών ιδιοτήτων της δομής. Οι πυραμίδες Τσίτσεν Ίτζα προσελκύουν συρροή επισκεπτών, ειδικά κατά την Εαρινή Ισημερία που χαρακτηρίζεται από ένα φαινόμενο, όπου ο ήλιος δημιουργεί ένα παιχνίδι με το φως και τη σκιά του ναού Kukuclan, και μοιάζει σαν να γλιστρά ένα φίδι κατά μήκος των σκαλιών της πυραμίδας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά να δείτε καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε αυτή τη φημισμένη πόλη του πολιτισμού των Μάγια. Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα παραδοσιακό μεξικάνικο γεύμα στο εστιατόριο Hubiku και να ξεκουραστείτε λίγο πριν την αναχώρηση μας. Στο δρόμο της επιστροφής θα επισκεφθούμε και την αποικιακή πόλη Βαλιαδολίδ, όπου μπορείτε να δροσιστείτε στα νερά της καταβόθρας της. Μία εκδρομή που δεν πρέπει να χάσετε αν μένετε μέσα ή γύρω από τη Ριβιέρα Μάγια ή το Κανκούν!

3 CONTOY ISLAND AND MUJERES ISLAND ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Έναρξη: 09:00 Διάρκεια: 7,5 ώρες Αν είστε λάτρης της φύσης τότε μια επίσκεψη στο νησί Contoy είναι μια εκδρομή που δεν πρέπει να χάσετε. Η διάρκεια της μεταφοράς με μίνι λεωφορείο στο Πούντα Σαμ εξαρτάται από την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας. Ξεκινάμε για ένα χαλαρωτικό ταξίδι διάρκειας 45 λεπτών προς στο νησί Contoy. Κατά τη διάρκεια του θα εισέλθουμε στα κρυστάλλινα νερά και την αξεπέραστη θέα. Θα έχετε την ευκαιρία για κολύμβηση με αναπνευστήρα στον υπέροχο κοραλλιογενή ύφαλο Ixlache, που θεωρείται ότι είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος του είδους του στον κόσμο, και όπου μπορείτε να εξετάσετε την ομορφιά της χλωρίδας και της πανίδας του. Λίγο αργότερα θα πλεύσουμε στο νοτιότερο σημείο του νησιού, όπου μπορείτε να θαυμάσετε το φάρο, το χωριό των ψαράδων, καθώς και τις φωλιές των θαλάσσιων πουλιών Fregatidae, τους πελεκάνους και τους κορμοράνους και αν είστε τυχεροί, μπορείτε ακόμη να δείτε πηλοβατίδες, σαλάχια Μάντα, χελώνες και αστερίες. Στην άφιξή μας στο νησί θα επισκεφθούμε το μουσείο της χλωρίδας και της πανίδας, όπου μπορείτε να απολαύσετε την εντυπωσιακή θέα πάνω από τη λιμνοθάλασσα και να εντοπίσετε κάποια από τα 250 είδη πουλιών που φωλιάζουν στο νησί. Εδώ θα σας δοθεί ακόμα μία ευκαιρία για κατάδυση. Μετά από αυτές τις δραστηριότητες είναι ώρα για να απολαύσετε ένα δεκατιανό μπουφέ, που αποτελείται από ψητό ψάρι, κοτόπουλο, γκουακαμόλε, σαλάτα, ρύζι και φρέσκα φρούτα. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τον ήλιο, τη θάλασσα και την άμμο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για ένα άλλο νησί της Καραϊβικής, το νησί Mujeres, όπου θα έχετε αρκετό χρόνο για εξερεύνηση και ίσως ακόμα και να κάνετε κάποια ψώνια. Μία αξέχαστη μέρα που δεν θα θέλετε να τελειώσει!

4 XEL-HA ALL INCLUSIVE ΠΑΡΚΟ XEL-HA Έναρξη: 09:00 Διάρκεια: 10 ώρες Μία all inclusive εκδρομή στο Xel -ha όπου μπορείτε να απολαύσετε το πιο όμορφο φυσικό ενυδρείο στον κόσμο και οτιδήποτε σας προσφέρουν όλα τα άλλα αξιοθέατα του πάρκου. Καταδυθείτε στα νερά της Xel- ha, στο πιο όμορφο φυσικό ενυδρείο του κόσμου και κολυμπήστε δίπλα σε μια ποικιλία από φυτά και εκατοντάδες ψάρια στα ζεστά νερά της Καραϊβικής, μέσα από μία από τις πέντε ενότητες αυτόνομης κατάδυση που βρίσκονται σε διάφορα σημεία γύρω από το πάρκο. Εξερευνήστε τα πολλά διαφορετικά μονοπάτια που περιβάλλονται από πλούσια τροπική βλάστηση και θαυμάστε τα πολλά χρώματα της πυκνής ζούγκλας. Μπείτε στον επίγειο παράδεισο της Xel ha και ανακαλύψτε τη φύση σε όλο της το μεγαλείο. Απολαύστε ένα υπέροχο πρωινό, καθώς η εντυπωσιακή θέα από τα διαφανή τουρκουάζ νερά και η πλούσια τροπική βλάστηση θα σας δημιουργεί υπέροχες εικόνες. Χαλαρώστε τις αισθήσεις σας με ζωντανή μουσική σε ένα εστιατόριο της Καραϊβικής και απολαύστε ένα εξαίσιο μεσημεριανό μπουφέ που αποτελείται από Μεξικάνικες ή διεθνείς σπεσιαλιτέ μαζί με απεριόριστα ποτά, σνακ και απεριτίφ. Το Xel ha all inclusive σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε μια αξέχαστη μέρα. Επιλέξτε τις δραστηριότητες που σας αρέσουν περισσότερο, με δυνατότητα πάνω από 20 επιλογές, και αφήστε τον εαυτό σας να παραδοθεί στις αποκλειστικές μας υπηρεσίες. Όλες οι εγκαταστάσεις είναι κορυφαίας ποιότητας και το προσωπικό του πάρκου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας προσφέρει άριστες υπηρεσίες. Η εκδρομή περιλαμβάνει μεταφορά από το ξενοδοχείο σας από και προς το πάρκο. Ελάτε στο Xel ha και ζήστε μοναδικές εμπειρίες.

5 TULUM ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΛΟΥΜ Έναρξη: 09:00 Διάρκεια: 3 ώρες Ξεθάψτε μία ιστορία που είναι κρυμμένη στο μυστήριο και γοητευτείτε από τα μυστικά της αυτοκρατορίας των Μάγια κατά την επίσκεψή σας στην μεξικανική ακτή της Καραϊβικής. Με εκπληκτική πανοραμική θέα, η Τουλούμ είναι η μόνη περιοχή στην ακτή Yucatan που βρίσκεται πάνω σε ένα βράχο πάνω από τις υπέροχες παραλίες με λευκή άμμο και καθαρά νερά. Η τοποθεσία της και τα όμορφα διατηρημένα ερείπια των Μάγια είναι ένας μαγευτικός συνδυασμός για κάθε επισκέπτη, ιδανικός για εύκολη εξερεύνηση. Μόλις 128 χιλιόμετρα νότια του Κανκούν, η Τουλούμ ήταν μία από τις τελευταίες πόλεις που χτίστηκε και κατοικήθηκε από τους Μάγια. Μία από τις καλύτερες διατηρημένες παράκτιες περιοχές, η Τουλούμ είναι επίσης ένα από τα μόνα ερείπια των Μάγια που περιβάλλεται από πέτρινους τοίχους σε τρεις πλευρές, γεγονός που μας κάνει να την αναλογιστούμε ως ένα αρχαίο φρούριο. Μάθετε για τον τρόπο που συχνά οι Μάγια χρησιμοποιούσαν τις γνωστές cenotes (φυσικά κοιλώματα ή καταβόθρες) κατά τη διάρκεια τελετών για αρχαίες θυσιαστικές προσφορές. Αναπνεύστε τον αέρα της θάλασσας, κάντε μπάνιο στο ζεστό φως του ήλιου και απολαύστε τη γαλήνια αύρα, όλα δίπλα σε ένα παγκόσμιας κλάσης, τέλεια διατηρημένο αρχαιολογικό χώρο.

6 XCARET PARK ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Έναρξη: 09:00 Διάρκεια: 10 ώρες Απολαύστε μία μέρα στο Xcaret Park, ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα για τις διακοπές σας στο Μεξικό, ένα οικολογικό αρχαιολογικό πάρκο ιδανικό για μεγάλους και παιδιά. Κολυμπήστε στις λιμνοθάλασσες της ζούγκλας, εντοπίστε τζάγκουαρ, πιθήκους και νυχτερίδες. Αρπάξτε ένα αναπνευστήρα και επιπλεύστε κατά μήκος του υπόγειου ποταμού. Ή κάντε το μεγάλο βήμα και προσπαθήστε το Snuba. Τα παιδιά θα θέλουν επίσης να επισκεφθείτε το πτηνοτροφείο και να παρακολουθήσουν τις θαλάσσιες χελώνες. Το πάρκο Xcaret έχει ένα ευρύ φάσμα οικολογικών αξιοθέατων όπως το ενυδρείο, πτηνοτροφείο, το αγρόκτημα μανιταριών, ο κήπος με τις ορχιδέες, η λιμνοθάλασσα, πολλές φυσικές παραλίες και ζεστή πεντακάθαρη πισίνα, θαλάσσιες χελώνες, η περιοχή με τις πεταλούδες, ο βοτανικός κήπος, το χωριό των Μάγια, το μουσείο, οι αρχαιολογικοί χώροι, το υπόγειο ποτάμι και μία θεαματική βραδινή παράσταση είναι το αποκορύφωμα για την εκδρομή σας. Σκεφτείτε αρχαίες τελετουργίες των Μάγια, ροντέο και καταπληκτικά ακροβατικά με πυρσούς να διαδραματίζονται σε μία υπαίθρια σκηνή. Και επειδή το παιχνίδι φέρνει πείνα, μπορείτε να επιλέξετε να γευματίσετε σε ένα από τα πέντε Μεξικάνικα και διεθνή εστιατόρια

7 ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ & ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΜΕ ΧΕΛΩΝΕΣ Έναρξη: 08:00 Διάρκεια: 8 ώρες Ανακαλύψτε την πληθωρική ομορφιά στις ζούγκλες των Μάγια με αυτή τη γεμάτο δράση ξενάγηση. Από τη μία πλευρά, σας καλούμε να πάρετε ένα τετράτροχο μοτοποδήλατο και να περάσετε ανάμεσα στους πράσινους θάμνους. Από την άλλη, σας προκαλούμε να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία κολυμπώντας με τις χελώνες στα νερά του Μεξικού. Αρχίστε το ταξίδι σας και την ανακάλυψη της ζούγκλας με τον ένα και καλύτερο τρόπο. Ανεβείτε πάνω στο ισχυρό όχημα παντός εδάφους Can am που έχουμε ετοιμάσει για σας, και αμέσως θα αισθανθείτε σαν να είστε ο «Κύριος» του τροπικού δάσους. Μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την εμπειρία μόνοι σας ή με κάποιον άλλο, μία μεγάλη δραστηριότητα για την οικογένεια και παρέες φίλων. Επιταχύνετε ανάμεσα στην πανέμορφη άγρια ζωή και γίνετε η βροντή της ζούγκλα. Αργότερα, αφήστε τη βιοποικιλότητα του Μεξικού να σας μαγέψει καθώς, καταδυθείτε στα κρυστάλλινα καθαρά νερά και κολυμπήστε με τις χελώνες, ανάμεσα στα αμέτρητα είδη κοραλλιών από πολύχρωμα ψάρια. Εάν είστε αρχάριοι μην ανησυχείτε. Θα συνοδεύεστε καθ όλη τη διάρκεια της ξενάγηση από το εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα μοιραστεί μαζί σας τις καλύτερες τεχνικές κολύμβησης με αναπνευστήρα και πληροφορίες σχετικά με τη χλωρίδα και την πανίδα, προκειμένου να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη κατάδυσή σας. Ολοκληρώστε την ξενάγηση με ένα νόστιμο γεύμα Μεξικάνικης κουζίνας στη φύση.

8 SWIM WITH DOLPHINS ΚΟΛΥΜΠΙ ΜΕ ΔΕΛΦΙΝΙΑ Έναρξη: 10:00 Διάρκεια: 1 ώρa Εσείς και ο ο/η σύντροφός σας, μπορείτε να απολαύσετε μία ξεχωριστή εμπειρία με δελφίνια για μια καταπληκτική ώρα διασκέδασης, διδασκαλίας και αλληλεπίδρασης. Μετατρέψτε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα κατά τη διάρκεια αυτού του αποκλειστικού Swim for Two» σχεδιασμένο για να παρέχει την αλληλεπίδραση και ελεύθερες δραστηριότητες με βάση το κολύμπι σε ένα πιο εξατομικευμένο περιβάλλον. Το πρόγραμμα Delphinus Couples Dream Swim συνιστάται για τους λάτρεις των δελφινιών που επιθυμούν να μοιραστούν αυτή την εμπειρία με ένα μέλος της οικογένειας τους, ένα στενό φίλο ή τον αγαπημένο σας. Για τους συμμετέχοντες στη Riviera Maya, η τοποθεσία για κολύμπι είναι το Delphinus Riviera Maya. Αν είστε γοητευμένοι από τα δελφίνια, το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για εσάς! Μην χάσετε την ευκαιρία για μία περιπέτεια που λίγοι έχουν βιώσει!

9 COZUMEL HIGHLIGHTS ΝΗΣΙ COZUMEL Έναρξη: 08:00 Διάρκεια: 6 ώρες Η εκδρομή Experience Cozumel Island είναι μία επίσκεψη στο μεγαλύτερο νησί του Μεξικού. Εκεί θα επισκεφθούμε το πιο σημαντικό πάρκο του νησιού, το λεγόμενο Punta Sur, όπου μπορείτε να δείτε κροκόδειλους, το φάρο, μουσείο και ερείπια των Μάγια. Πρόκειται για μία All inclusive εκδρομή και μπορείτε να γευματίσετε και να απολαύσετε τη μεξικανική κουζίνα σε ένα όμορφο beach club. Και για τους λάτρεις των αγορών, θα σας δώσουμε 1 ώρα για ψώνια στην πόλη San Miguel. Είναι ο καλύτερος και μοναδικός τρόπος για να επισκεφθείτε όλο το νησί Cozumel!

10 PUNTA VENADO ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ Έναρξη: - Διάρκεια: - Ελάτε να χαθούμε στο εξωτικό περιβάλλον του Κανκούν σε μία ημερήσια περιοδεία χαλάρωσης. Περιτριγυρισμένοι από τη μεξικάνικη ζούγκλα και την εκπληκτική θέα, διασχίζοντας τα μονοπάτια με το άλογο, η βόλτα γίνεται τόσο γραφική και ήσυχη. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεφύγουμε από την πολύβουη πόλη του Κανκούν. Μοιραστείτε μαζί μας μία χαλαρωτική μέρα στο Punta Venado, ένα οικολογικό θέρετρο που βρίσκεται μόλις 50 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του Κανκούν και 15 λεπτά από την Playa del Carmen. Θα βρείτε πάνω από 2060 εκτάρια ζούγκλας με πλούσια βλάστηση και 3,72 χιλ. από παραλία με λευκή άμμο, στην καρδιά της Ριβιέρα Μάγια και της Καραϊβικής. Το θέρετρο είναι ένα παραδοσιακό μεξικάνικο ράντσο που περιβάλλεται από στάβλους σε στιλ Καραϊβικής και τυπικά κτίρια, προσομοιώνοντας ένα παραδοσιακό χωριό Μάγια στην καρδιά της τροπικής ζούγκλας. Κατά την άφιξή σας θα σας δοθεί ένα άλογο, σύμφωνα με το μέγεθος, την ηλικία και το βάρος σας και την εμπειρία. Στη συνέχεια θα κάνετε μία βόλτα 75 λεπτών κατά μήκος της ακτής και πίσω στο αγρόκτημα περνώντας μέσα από την πλούσια τροπική βλάστηση. Στη συνέχεια μπορείτε να χαλαρώσετε στο πολυτελές περιβάλλον του οικολογικού πάρκου του Punta Venado. Θυμηθείτε να φορέσετε άνετα ρούχα και υποδήματα και να φέρετε μαζί σας μία πετσέτα, μαγιό, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό και καπέλο!

11 PIRATE SHOW ON CAPTAIN HOOK S GALLEON ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN HOOK Έναρξη: 18:30 Διάρκεια: 4 ώρες Ζωντανέψτε ξανά τους θρύλους των πειρατών στο πλοίο του Captain Hook. Απολαύστε ένα υπέροχο επίσημο δείπνο από κρέας ή αστακό, ενώ παρακολουθείτε ένα εντυπωσιακό πειρατικό show. Ο ήχος του κανονιού σημαίνει ότι η παράσταση είναι έτοιμη να αρχίσει. Ο Captain Hook θα είναι ο οικοδεσπότης σας και τελετάρχης της βραδιάς θα σας παρουσιάσει το πλήρωμά του και θα σας πει απίθανες ιστορίες των περιπετειών του στην ανοικτή θάλασσα. Η διασκέδαση θα ξεκινήσει με διαγωνισμούς, χορούς, πειρατής παραστάσεις και πολλά, πολλά άλλα. Κατά τη διάρκεια του δείπνου θα εξυπηρετήστε από τους πειρατές, ενώ ο Captain Hook θα σας διηγείται τις περιπέτειές του. Αλλά να είστε προσεκτικοί, ενώ τρώτε, ένα άλλο πλοίο πλησιάζει σιωπηλά μέσα στο σκοτάδι και ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στη γαλέρα. Δεν χρειάζεται να φοβάστε! Ο Captain Hook ανακαλύπτει τα κόλπα του εχθρού και διατάζει τους άνδρες του να λάβουν θέσεις μάχης και το κανόνι είναι έτοιμο να πάρει φωτιά. Οπλισμένοι πειρατές με σπαθιά και πιστόλια πηδούν από το ξάρτια μέχρι τα καταστρώματα, όπου ένας αγώνας ακολουθεί μεταξύ του πληρώματος και των πειρατών του εχθρού με εκπληκτικό ήχο και εφέ φωτισμού. Και αν όλος αυτός ο ενθουσιασμός σας έχει προκαλέσει πείνα, τότε ήρθε η ώρα να καθίσετε στο τραπέζι του Captain Hook για ένα συμπόσιο, όπου μπορείτε να γευτείτε τα ντελικάτα κρέατα ή τις ουρές των εκλεκτών αστακών της Καραϊβικής, καθώς και ένα μπουφέ με σαλάτες, λαχανικά στον ατμό, ρύζι των πειρατών, πατάτες φούρνου, ψητό κοτόπουλο και επιδόρπιο. Κατά την διάρκεια του ταξιδίου μπορείτε επίσης να πιείτε άφθονα Μεξικάνικα ποτά. Ελάτε μαζί μας σε μία αξέχαστη περιπέτεια στην ανοικτή θάλασσα.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

CHICHEN ITZA CLASSIC / Κλασικό Τσίτσεν Ίτζα Από την Ριβιέρα Μάγια (από το Κανκουν και από Πλαγια Δελ Καρμεν

CHICHEN ITZA CLASSIC / Κλασικό Τσίτσεν Ίτζα Από την Ριβιέρα Μάγια (από το Κανκουν και από Πλαγια Δελ Καρμεν CHICHEN ITZA CLASSIC / Κλασικό Τσίτσεν Ίτζα Από την Ριβιέρα Μάγια (από το Κανκουν και από Πλαγια Δελ Καρμεν Αυτή η θαυμάσια εκδρομή αρχίζει με Δωρεάν μεταφορά από το Ξενοδοχείο σας σε ένα άνετο κλιματιζόμενο

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ)

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) CARIBE CLUB PRINCESS 4*superior Hotel (deluxe room) 655 μόνο!!! Η τιμή όπως πάντα περιλαμβάνει: 1. Αεροπορικά εισιτήρια Μαδρίτη/Πούντα Κάνα/Μαδρίτη 2. Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας. Το Νησάκι είναι άλλο ένα ήσυχο και γραφικό χωριό στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Στο παρελθόν, σύμφωνα με τους παλιούς χωρικούς, το Νησάκι ήταν ένα μικρό βραχώδες νησί, το οποίο ενώθηκε με την στεριά

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι Σ Τ Ο Ρ Υ Θ Μ Ο Σ Α Σ Καταρράκτες Iguazu Buenos Aires Πάρκο Temaiken Tango TRAVEL & TOURS Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ Μ Ε Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α ΔΑΣΟΣ ΙΓΚΟΥΑΖΟΥ Συνάντηση: Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι Κόστα Ρίκα Ατομικό ταξίδι Kόστα Ρίκα Μια χώρα ευλογημένη, με πλούσια βλάστηση, νερά, θαυμάσια τοπία που δημιούργησε η φύση. Πόλεις αποικιακές με ιδιαίτερο χαρακτήρα και χρώμα, λαός φιλόξενος, ζεστός, όμορφος.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ BAROSSA KAI ΠΟΛΗ HAHNDORF ΠΟΤΑΜΟΣ MURRAY KAI TRAVEL & TOURS 24821777 BEST OF ADELAIDE ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ Έναρξη: 12:00 (εκτός

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel Το ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel σας επιτρέπει να καλομάθετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε όμορφες καλοκαιρινές μέρες, ακριβώς στο κέντρο του γνωστού θερέτρου του Πλατανιά, λίγα χιλιόμετρα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAVEL & TOURS 24821777 DUBAI CITY TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Έναρξη: 14:30 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΟΑΛΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές.

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές. Ζάκυνθος Η Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε είναι ένα ακόμη νησί του Ιονίου προικισμένο από τη φύση με μοναδικές ομορφιές. Είναι το νοτιότερο νησί του συμπλέγματος και το τρίτο σε έκταση και πληθυσμό των

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο!

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-16 Ένα νησί 'φυσικά ρομαντικό'. Ιδανικός τόπος για ρομαντικές βόλτες, ηλιοβασιλέματα και κολύμπι σε εξωτικά νερά! Από:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ Α Γ Ι Ο Σ Δ Ο Μ Ι Ν Ι Κ Ο Σ - Π Ο Υ Ν Τ Α Κ Α Ν Α Τ Α Ε Χ Ε Ι Ο Λ Α!

ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ Α Γ Ι Ο Σ Δ Ο Μ Ι Ν Ι Κ Ο Σ - Π Ο Υ Ν Τ Α Κ Α Ν Α Τ Α Ε Χ Ε Ι Ο Λ Α! ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ Α Γ Ι Ο Σ Δ Ο Μ Ι Ν Ι Κ Ο Σ - Π Ο Υ Ν Τ Α Κ Α Ν Α Τ Α Ε Χ Ε Ι Ο Λ Α! Ανακαλύψτε τον Άγιο Δομίνικο Εξερεύνηση Δελφινιών πάρκο περιπέτειας υδρόβιων ζώων Ξενάγηση στο νησί Σαόνα Εξερεύνηση με

Διαβάστε περισσότερα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Αναχωρήσεις 2015-2016 Φεβρουάριος : 12, 25 Μάρτιος : 04, 13, 25

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales EXPLORE MAURITIUS Εκδρομή Κόστος κατά άτομο Ώρες εκδρομής Dip into our colours 83.00 09:00 17:00 Kaleidoscope 83.00 08:30 15:45 South and its charms 88.00 09:00 17:00 Creole Delights 132.00 09:00 17:00

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις)

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02102F ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Η Καλαμπάκα είναι κωμόπολη του Νομού Τρικάλων και πρωτεύουσα του ομώνυμου Δήμου. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και εκτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Συνδυαστικά Πακέτα Ξενοδοχείου 2014

Συνδυαστικά Πακέτα Ξενοδοχείου 2014 Συνδυαστικά Πακέτα Ξενοδοχείου 2014 Standard Πακέτο Καθημερινή εκδρομή στις παραλίες του νησιού Μεσαίο Πακέτο Μεταφορά από το λιμάνι προς το ξενοδοχείο και αντιστρόφως παραδοσιακό καλωσόρισμα με τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Ημέρες Ταξιδιού 3 Εξερεύνηση στα μαγευτικά τοπία και στις πανέμορφες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 Για την περιοχή/πόλεις

Διαβάστε περισσότερα

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ M-O M35 M-O/7 M35/7 MIDDELKERKE - ΟΣΤΑΝΔΗ 27-30 Μαΐου 2016 Sirene Cup II Διοργάνωση: K.V. Oostende - Eurosportring Περιοχή: Οστάνδη ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel Πάρος Θελκτική και δίχως απαιτήσεις. Μειλίχια και πολυδιάστατη. Θα σας προσφέρει ό,τι επιθυμείτε, αφήνοντάς σας ελεύθερο να επιλέξετε. Στο δημοφιλέστερο σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, η Πάρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ - ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ

ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ - ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ - ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΟΝΑ & ΓΕΥΜΑ ΠΑΡΚΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ SCAPE ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΟ ΣΑΦΑΡΙ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΣΑΜΑΝΑ &

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΙΝΔΟΣ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ AMPHITRYON HOTEL 4

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΙΝΔΟΣ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ AMPHITRYON HOTEL 4 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΙΠΠΟΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΙΝΔΟΣ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ 5,6&8 ΗΜΕΡΕΣ Τιμές πακέτων fly & drive ΤΟ ΝΗΣΊ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΏΝ Νησί των έντονων αντιθέσεων συνδυάζει αρμονικά το

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές - Fly & Drive

Διακοπές - Fly & Drive Διακοπές - Fly & Drive Γενικές πληροφορίες Η Ικαρία είναι γνωστή ως το Νησί της Μακροζωίας και της χαλάρωσης, κάτι το οποίο θα το επιβεβαιώσετε με την πρώτη σας γνωριμία με τους ντόπιους κατοίκους του

Διαβάστε περισσότερα

Το νησί για όλες τις ηλικίες!

Το νησί για όλες τις ηλικίες! Το νησί για όλες τις ηλικίες! Πάρος: Το νησί για όλες τις ηλικίες! Χαρείτε τις οικογενειακές διακοπές σας στη Πάρο, το νησί με το μεσογειακό κλίμα, τους ζεστούς χειμώνες, τα δροσερά καλοκαίρια και τις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση

ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση 13 ημέρες ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το πιο συναρπαστικό νησί της Ινδονησίας βρίσκεται λίγο κάτω από τον παράλληλο του Ισημερινού, έχοντας τροπικό κλίμα και βλάστηση, συνδυάζει μαγευτική ποικιλόμορφη

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό δασικό πάρκο Πέτρας του Ρωμιού

Εθνικό δασικό πάρκο Πέτρας του Ρωμιού Εθνικό δασικό πάρκο Πέτρας του Ρωμιού Στις 17 Φεβρουαρίου 2014, οι τετάρτες τάξεις του Θ Δημοτικού Σχολείου Πάφου πήγαν εκδρομή στο Εθνικό δασικό πάρκο Πέτρας του Ρωμιού. Ο σκοπός τους ήταν να περπατήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-15 Island hopping στα κυκλαδονήσια! Μια γερή δόση αιγαίου! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι 2. Χώρα 3. Παναγία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σάµο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σάµο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ - 8 Μέρες Γνωρίστε από κοντά το καταπράσινο νησί του παγκοσµίως γνωστού µαθηµατικού Πυθαγόρα µε τις µεγάλες ονειρικές αµµουδιές, τα πεντακάθαρα βαθυγάλανα νερά και τις υπέροχες διαδροµές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 14 16/09/2012 ΚΡΗΤΗ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΠΛΑΚΑ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 14 16/09/2012 ΚΡΗΤΗ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΠΛΑΚΑ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 14 16/09/2012 ΚΡΗΤΗ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΠΛΑΚΑ) ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ Με ΑΝΕΚ/SUPERFAST Πλοίο: Olympic Champion 13/09 Πειραιάς Ηράκλειο 21.30 06.00 16/09 Ηράκλειο Πειραιάς 21.30

Διαβάστε περισσότερα

Κόστα Ρίκα. Ζούγκλα Τορτουγκέρο, Εξωτικές παραλίες. Αναχωρήσεις: 05.07, 30.08, 21.09, (11ημ.)

Κόστα Ρίκα. Ζούγκλα Τορτουγκέρο, Εξωτικές παραλίες. Αναχωρήσεις: 05.07, 30.08, 21.09, (11ημ.) Κόστα Ρίκα Ζούγκλα Τορτουγκέρο, Εξωτικές παραλίες Αναχωρήσεις: 05.07, 30.08, 21.09, 25.10 (11ημ.) 10 Ημέρες Μια χώρα ευλογημένη, με πλούσια βλάστηση, νερά και υπέροχα τοπία-θαύματα της φύσης. Πόλεις αποικιακές

Διαβάστε περισσότερα

IBER CUP. Iber Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ: IBER CUP ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

IBER CUP. Iber Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ: IBER CUP ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ IBER CUP ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΟΡΙΑ U17 U16 U15 U14 U13 U11 U10 U9 ΕΣΤΟΡΙΛ - ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ 29 Ιουνίου - 5 Ιουλίου 2015 ΚΟΡΙΤΣΙΑ G17 G15 Iber Cup Διοργάνωση: Easy Choice Περιοχή: Εστορίλ - Λισσαβόνα

Διαβάστε περισσότερα

Η Πόλη έξω από τα Â Ë

Η Πόλη έξω από τα Â Ë Η Πόλη έξω από τα Â Ë Είναι τόσα πολλά αυτά που έχει να κάνει και να δει ο επισκέπτης της Πόλης της Ρόδου, τόσες πολλές οι επιλογές που σίγουρα δεν θα πλήξει. Μέρες ολόκληρες θα µπορούσε κανείς να περάσει

Διαβάστε περισσότερα

Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios

Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios Ημέρες Ταξιδιού 4 4 μέρες αυθεντικό Τηνιακό τοπίο, γαστρονομία, ιστορία και πολύ ξεκούραση. Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

Anemelia Hotel Apartments

Anemelia Hotel Apartments Anemelia Hotel Apartments Παροχές ξενοδοχείου και υπηρεσίες Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο μας. Εγώ κι η οικογένεια μου είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε κοντά μας για αυτό το καλοκαίρι κι ευελπιστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Το Royal Apollonia βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού. Αν δεν έχεις μείνει εκεί -και έχεις πάει Λεμεσό- σίγουρα θα έχεις περάσει από μπροστά. Τότε σίγουρα σε μάγεψε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 10 δωμάτια ανά περίοδο. αιδί έως 13 ετών στο ίδιο

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 10 δωμάτια ανά περίοδο. αιδί έως 13 ετών στο ίδιο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ (Π.Ο.Σ.Τ.) Πρόγραμμα ήμερων Θερινών Διακοπών Eτους 0. RHODOS ROYAL Τοποθεσία: Στην πιο διάσημη παραλία της Ρόδου, στο κινηματογραφικό Φαληράκι, βρίσκεται το

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ TRAVEL & TOURS

ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ TRAVEL & TOURS ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΝΗΣΙ NUSA PENIDA ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΡΑΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ & ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΑΛΙ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ ΣΠΑΝΙΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ SUMATRAN ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ DEVDAN TRAVEL & TOURS 24821777

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΪΑΜΙ M I A M I V I C E!

ΜΑΪΑΜΙ M I A M I V I C E! ΜΑΪΑΜΙ M I A M I V I C E! City Tour City Tour and Biscayne Bay Cruise Everglades Airboat Adventure Tour Key West Day Trip Jungle Island Seaquarium Seaquarium Dolphin Encounter Interaction Zoo Miami TRAVEL

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Ιταλία Τι είδαμε, τι κάναμε και πώς περάσαμε στην Ιταλία? Ημερολόγιο Comenius Ιταλία Για να δείξω πως περάσαμε στην Ιταλία θα φτιάξω ένα ημερολόγιο. Το ημερολόγιο θα έχει

Διαβάστε περισσότερα

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού: Μια από τις πιο γοητευτικές χώρες της Νότιας Αμερικής, το Περού, φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων ινδιάνικων πολιτισμών και των Ισπανών κατακτητών του. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες

ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες Αναχώρηση: 05 Απρίλιου 2018 από την Θεσσαλονίκη Επιστροφή: 14 Απριλίου 2018 στην Θεσσαλονίκη Αεροπορική εταιρεία: Qatar Airways

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση μέσω ενδιάμεσου σταθμού και άφιξη την επομένη στο Κολόμπο, πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα. ΗΜΕΡΑ 2η Κολόμπο - Ανουρανταπούρα - Μιχιντάλε

Αναχώρηση μέσω ενδιάμεσου σταθμού και άφιξη την επομένη στο Κολόμπο, πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα. ΗΜΕΡΑ 2η Κολόμπο - Ανουρανταπούρα - Μιχιντάλε Σρι Λάνκα Μαλδίβες 10 ηµέρες / 8 νύχτες Ένα νησί που θυμίζει δάκρυ, νότια της Ινδίας, η Κεϋλάνη όπως λεγόταν παλιά, ήταν από τους πλέον σημαντικούς εμπορικούς σταθμούς μεταξύ Δύσης και Ανατολής, παίζοντας

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι Αναχώρηση: 01/04 Ημέρες: 10 Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 Travel Identity Η Λισαβόνα στην πιο πλήρη και πλούσια µορφή της. Ένα ταξίδι σε µία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που εδώ και χρόνια αποτελεί συνώνυμο της μό δας, έχει πολλές ακόμη «άγνωστες» πτυχές, που προκαλούν τους επισκέπτες να τις ανακαλύψουν. Πέρα από τα επιβλητικά κτήρια,

Διαβάστε περισσότερα

Σουτίες Νηνεμία και Τήνος! Δυνατός συνδυασμός!

Σουτίες Νηνεμία και Τήνος! Δυνατός συνδυασμός! Σουτίες Νηνεμία και Τήνος! Δυνατός συνδυασμός! Ημέρες Ταξιδιού 4 4 μέρες γεμάτες αυθεντικές εικόνες Τήνου! Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι Τήνου Για την περιοχή/πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι στο Χωριό του Άη Βασίλη. Επισκεφθείτε το, Ταχυδρομείο & Γραφείο του Άη Βασίλη, τον Αρκτικό Κύκλο, το Santa Park. Ζείστε

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Ε Ν Α Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α Περιήγηση στην Πόλη Ferrari World & Yas Island Σαφάρι 4x4 στην έρημο Ψώνια στα εμπορικά κέντρα TRAVEL & TOURS Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η Σ Τ Η Ν Π Ο Λ Η Μ Ε Λ

Διαβάστε περισσότερα

IKOS OLIVIA *28 η Οκτωβρίου 2019*

IKOS OLIVIA *28 η Οκτωβρίου 2019* IKOS OLIVIA *28 η Οκτωβρίου 2019* Γερακινή Χαλκιδικής / Αναχώρηση με το I.X σας Με Πλήρη Διατροφή (Ultra All Inclusive / Infinite Lifestyle) 26-28 Οκτωβρίου 2019 (2 Διανυκτερεύσεις) και 25-28 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΔΕΙΠΝΟ ΙΣΤΟΡΙΑ PEARL HARBOUR ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ TRAVEL & TOURS 24821777 WET N WILD WITH TRANSPORT - DELUXE

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

Οι βάρκες μας πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας των Ελληνικών Λιμενικών αρχών και είναι αναγνωρισμένες με ISO 9001.

Οι βάρκες μας πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας των Ελληνικών Λιμενικών αρχών και είναι αναγνωρισμένες με ISO 9001. Κάντε τις διακοπές σας ονειρεμένες με την άνεση και την πολυτέλεια που σας προσφέρουν τα σκάφη Βlue Bay. Η ενοικίαση ενός σκάφους σίγουρα θα αποτελέσει την πιο συναρπαστική ανάμνηση των διακοπών σας. Ανακαλύψτε

Διαβάστε περισσότερα

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά blue green greece Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά και βουνό. Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

http://enallaktikos-tourismos-messinia.weebly.com ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

http://enallaktikos-tourismos-messinia.weebly.com ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ http://enallaktikos-tourismos-messinia.weebly.com ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Eναλλακτικός Τουρισμός - είναι μια καινούρια φιλοσοφία στον τομέα του τουρισμού και περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά σε Ξενόγλωσσους Επίπεδο: Ε3 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Χατζηκυριάκου Μήδεια

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Χατζηκυριάκου Μήδεια ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ COMENIOUS ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 2012-1-TR1-COM07-37032 2 ΧΩΡΑ: ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΔΑΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: AKIF PALALI

Διαβάστε περισσότερα

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια.

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια. Το ξενοδοχείο Kambos Village είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αγία Μαρίνα Κρήτης, στρατηγικά τοποθετημένο μεταξύ της πόλης των Χανίων και του θέρετρου του Πλατανιά. Χτισμένο σε προνομιακή

Διαβάστε περισσότερα

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας.

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας. Περιγραφή 1 Το ξενοδοχείο Elounda Ilion, βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης, την περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα θέρετρα

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

DIVING GOES TO MEXICO ΜΕ

DIVING GOES TO MEXICO ΜΕ Mexico 01-19/8/2012 VERSUS DIVING GOES TO MEXICO ΜΕ Δηµιουργούµε παρέες! Ταξιδεύουµε και καταδυόµαστε στους κορυφαίους προορισµούς του πλανήτη. Προσφέρουµε τις καλύτερες ταξιδιωτικές υπηρεσίες στις καλύτερες

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό το Καλοκαίρι ανακαλύψτε τον Κόσμο με το HomeExchange. Προτείνουμε 12 Μοντέρνα Σπίτι ακατάλληλα για οικογένεια στην Ευρώπη και πέρα απ αυτή.

Αυτό το Καλοκαίρι ανακαλύψτε τον Κόσμο με το HomeExchange. Προτείνουμε 12 Μοντέρνα Σπίτι ακατάλληλα για οικογένεια στην Ευρώπη και πέρα απ αυτή. Αυτό το Καλοκαίρι ανακαλύψτε τον Κόσμο με το HomeExchange. Προτείνουμε 12 Μοντέρνα Σπίτι ακατάλληλα για οικογένεια στην Ευρώπη και πέρα απ αυτή. Δεν είναι εύκολο να ταξιδεύει κανείς με τα παιδιά του και

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομή ΙΒ /12/2017 ΑΘΗΝΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ 15:55 18:40 ΙΒ /12/2017 ΜΑΔΡΙΤΗ ΣΑΝ ΧΟΣΕ 11:35 15:50

Διαδρομή ΙΒ /12/2017 ΑΘΗΝΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ 15:55 18:40 ΙΒ /12/2017 ΜΑΔΡΙΤΗ ΣΑΝ ΧΟΣΕ 11:35 15:50 Κόστα Ρίκα - Παναμάς Ζούγκλα Τορτουγκέρο Παναμάς, Εκτεταμένη Κόστα Ρίκα Αναχωρήσεις: 23.12, 17.01, 17.03, 31.03 13 ημέρες Εκτεταμένη Κόστα Ρίκα και όχι «επιδερμική» επίσκεψη για μείωση κόστους, στην πιο

Διαβάστε περισσότερα

Παναμάς. Αρχιπέλαγος Μπόκας ντελ Τόρο. Αναχώρηση: ημέρες

Παναμάς. Αρχιπέλαγος Μπόκας ντελ Τόρο. Αναχώρηση: ημέρες Παναμάς Αρχιπέλαγος Μπόκας ντελ Τόρο Αναχώρηση: 23.12 11 ημέρες Ένα σπάνιο ταξίδι σε ένα κρυμμένο μυστικό της Καραϊβικής, το παραδεισένιο αρχιπέλαγος Μπόκας ντελ Τόρο, αλλά και στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα

Διαβάστε περισσότερα

Η βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας είναι από τις πιο εντυπωσιακές του νησιού. Σας παρουσιάζουμε τους πιο δημοφιλής και γραφικούς προορισμούς:

Η βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας είναι από τις πιο εντυπωσιακές του νησιού. Σας παρουσιάζουμε τους πιο δημοφιλής και γραφικούς προορισμούς: Οδηγός Βορειοανατολικής Κέρκυρας Η βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας είναι από τις πιο εντυπωσιακές του νησιού. Σας παρουσιάζουμε τους πιο δημοφιλής και γραφικούς προορισμούς: - Μπαρμπάτι - Νησάκι - Καμινάκι

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικό Αναλυτικό πρόγραμμα

Ενδεικτικό Αναλυτικό πρόγραμμα Πουκέτ-Μπανγκόκ 11 ημέρες από 660!!! Οργανωμένα Ατομικά Ταξίδια με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων Ενδεικτικό Αναλυτικό πρόγραμμα 1η -2η μέρα: Αθήνα Πουκέτ Αναχώρηση απο το αεροδρόμιο και πτήση για Πουκέτ

Διαβάστε περισσότερα

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια.

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια. Μόλις 300μ. από την αμμώδη παραλία Αμμουδάρα, το Hotel Handakas βρίσκεται στη μέση ενός καταπράσινου αμπελώνα. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και πισίνα. Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό,

Διαβάστε περισσότερα

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55 ΠΑΡΙΣΙ DISNEYLAND ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ Αναχωρήσεις: 5/7, 8/7, 12/7, 15/7, 19/7, 22/7, 26/7, 29/7 2/8, 5/8, 9/8, 12/8, 16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8 Με πτήσεις των Πολωνικών Αερογραμμών LOT Λάρνακα Βαρσοβία LO

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις 21, 22, 23, 24/12 (EMIRATES) & 21, 22 & *23/12 () ALOFT CITY CENTER DEIRA 4* 695 900 685

Διαβάστε περισσότερα

Hospitality Management Company

Hospitality Management Company Hospitality Management Company Management Consulting Sales Representation Marketing Αξιοποιούμε τα δυνατά σας σημεία Εξετάζουμε τα δυνατά σημεία της επιχείρησης σας, με σκοπό να τα αξιοποιήσουμε με τον

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ

KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ / 8 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 10/7 12/8 2/9 19/10 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΥΛ: ΦΥΣΗ/ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΓΚΟΓΚ ΠΟΥΚΕΤ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ

ΜΠΑΓΚΟΓΚ ΠΟΥΚΕΤ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΜΠΑΓΚΟΓΚ ΠΟΥΚΕΤ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ Το Πούκετ είναι ένα υπέροχο

Διαβάστε περισσότερα

Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου

Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02/01/19 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ένα ταξίδι που υπόσχεται παραμυθένιες στιγμές τις ημέρες των Φώτων στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η εξαήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014 Κυριακή, 6 Ιουλίου Άφιξη στην Αθήνα. Μεταφορά στο Ξενοδοχείο Κέρασμα και συνάντηση με τους υπέυθυνους των Θερινών Σχολείων Δείπνο - Διανυκτέρευση 08:30-09.30 Πρωϊνό 09:30-10:00 του Ιδρύματος Ωνάση. Η Στέγη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα