ίσκος 5 (προαιρετικός) ίσκος 6 (εισαγωγέας) (προαιρετικός) Πίνακας ελέγχου Τελικός επεξεργαστής μεγάλου όγκου (προαιρετικός) Πίνακας ελέγχου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ίσκος 5 (προαιρετικός) ίσκος 6 (εισαγωγέας) (προαιρετικός) Πίνακας ελέγχου Τελικός επεξεργαστής μεγάλου όγκου (προαιρετικός) Πίνακας ελέγχου"

Transcript

1 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Επισκόπηση μηχανήματος Επισκόπηση μηχανήματος Λειτουργίες Ανάλογα με τη διαμόρφωση της συσκευής σας, αυτή διαθέτει τις παρακάτω δυνατότητες: 8 Αντιγραφή ιαδικτυακό φαξ Φαξ μέσω διακομιστή Τροφοδότης εγγράφων ίσκος (προαιρετικός) Φαξ Σάρωση ροής εργασίας ίσκοι χαρτιού και ίσκος (εισαγωγέας) (προαιρετικός) ίσκος χαρτιού Πίνακας ελέγχου ίσκος (Bypass) 8 Τελικός επεξεργαστής μεγάλου όγκου (προαιρετικός) Εκτύπωση από... Πίνακας ελέγχου 8? GHI ABC DEF JKL MNO PQRS TUV WXYZ 9 AC 0 Αρχική σελίδα υπηρεσιών 8 Βοήθεια Υπηρεσίες Κατάσταση εργασίας Κατάσταση μηχανήματος Οθόνη αφής 9 0 ιακοπή Έναρξη Καθαρισμός όλων Τερματισμός Περισσότερες πληροφορίες Σύνδεση/Αποσύνδεση Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας Αριθμητικό πληκτρολόγιο 00 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

2 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Τρόπος τοποθέτησης χαρτιού Επισκόπηση μηχανήματος ίσκοι, και. Ανοίξτε το δίσκο.. Τοποθετήστε τα μέσα εκτύπωσης με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο. Το χαρτί που τοποθετείται δεν πρέπει να υπερβαίνει τη γραμμή μέγιστης πλήρωσης.. Μόνο για τους δίσκους και : Βεβαιωθείτε ότι οι οδηγοί χαρτιού αγγίζουν απλώς το χαρτί.. Κλείστε το δίσκο. Οι ρυθμίσεις χαρτιού για το δίσκο εμφανίζονται στην οθόνη αφής.. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε ή αλλάξτε τις. ίσκος ίσκος (Bypass) ίσκος ίσκος ίσκος ίσκος (εισαγωγέας) ίσκος (Bypass) ίσκος ίσκος (εισαγωγέας)..... Βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος βρίσκεται στην κάτω θέση. Για μεγαλύτερα μέσα εκτύπωσης, χρησιμοποιήστε την επέκταση του δίσκου. Τοποθετήστε τα μέσα εκτύπωσης με την όψη προς τα κάτω στο δίσκο. Το χαρτί που τοποθετείται δεν πρέπει να υπερβαίνει τη γραμμή μέγιστης πλήρωσης. Βεβαιωθείτε ότι οι οδηγοί χαρτιού αγγίζουν απλώς το χαρτί. Οι ρυθμίσεις χαρτιού για το δίσκο εμφανίζονται στην οθόνη αφής..... Πατήστε το πλήκτρο για να ανοίξει η θύρα. Περιμένετε να κατέβει ο δίσκος χαρτιού. Τοποθετήστε τα μέσα εκτύπωσης με την όψη προς τα κάτω στο δίσκο. Το χαρτί που τοποθετείται δεν πρέπει να υπερβαίνει τη γραμμή μέγιστης πλήρωσης. Κλείστε τη θύρα. Ο δίσκος ανυψώνεται αυτόματα..... Τοποθετήστε τα μέσα εκτύπωσης με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο και βεβαιωθείτε ότι φέρουν το σωστό προσανατολισμό. Το χαρτί που τοποθετείται δεν πρέπει να υπερβαίνει τη γραμμή μέγιστης πλήρωσης. Βεβαιωθείτε ότι οι οδηγοί χαρτιού αγγίζουν απλώς το χαρτί. Οι ρυθμίσεις χαρτιού για το δίσκο εμφανίζονται στην οθόνη αφής. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε ή αλλάξτε τις.. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε ή αλλάξτε τις. Τα βάρη και τα μεγέθη χαρτιού αναγράφονται στον Οδηγό χρήσης 00 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

3 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφου. Τοποθετήστε το πρωτότυπο με την όψη προς τα επάνω στον Αντιγραφή. Πατήστε το πλήκτρο Αρχική σελίδα υπηρεσιών.. Επιλέξτε τη λειτουργία Αντιγραφή. Εμφανίζεται η καρτέλα Αντιγραφή.. Προβείτε σε οποιεσδήποτε αλλαγές προγραμματισμού απαιτούνται, π.χ. Χρώμα εξόδου, Σμίκρυνση/Μεγέθυνση, Τροφοδοσία χαρτιού, Αντιγραφή διπλής όψης και Έξοδος αντιγραφής.. Εισαγάγετε την ποσότητα αντιγράφων με το αριθμητικό πληκτρολόγιο.. Πατήστε το πλήκτρο Έναρξη για τη σάρωση των πρωτοτύπων και την επεξεργασία της εργασίας αντιγραφής. Η εργασία αντιγραφής εισέρχεται στην ουρά εργασιών για επεξεργασία. 00 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

4 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Τρόπος αποστολής φαξ. Τοποθετήστε το πρωτότυπο με την όψη προς τα επάνω στον Φαξ. Πατήστε το πλήκτρο Αρχική σελίδα υπηρεσιών.. Επιλέξτε τη λειτουργία Φαξ. Εμφανίζεται η καρτέλα Φαξ.. Επιλέξτε το πεδίο εισαγωγής και εισαγάγετε τον αριθμό φαξ. Επιλέξτε Προσθήκη για να προσθέσετε τον αριθμό στη λίστα παραληπτών. Εισαγάγετε επιπλέον αριθμούς, εφόσον χρειάζεται.. Πατήστε το πλήκτρο Έναρξη για τη σάρωση των πρωτοτύπων και την επεξεργασία της εργασίας φαξ. Η εργασία φαξ εισέρχεται στην ουρά εργασιών για επεξεργασία. 00 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

5 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Τρόπος αποστολής φαξ μέσω διακομιστή. Τοποθετήστε το πρωτότυπο με την όψη προς τα επάνω στον Φαξ. Πατήστε το πλήκτρο Αρχική σελίδα υπηρεσιών.. Επιλέξτε τη λειτουργία Φαξ μέσω διακομιστή. Εμφανίζεται η καρτέλα Φαξ μέσω διακομιστή.. Επιλέξτε το πεδίο εισαγωγής και εισαγάγετε τον αριθμό φαξ. Επιλέξτε Προσθήκη για να προσθέσετε τον αριθμό στη λίστα παραληπτών. Εισαγάγετε επιπλέον αριθμούς, εφόσον χρειάζεται.. Πατήστε το πλήκτρο Έναρξη για τη σάρωση των πρωτοτύπων και την επεξεργασία της εργασίας φαξ. Η εργασία φαξ εισέρχεται στην ουρά εργασιών για επεξεργασία. 00 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

6 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Τρόπος αποστολής διαδικτυακού φαξ. Τοποθετήστε το πρωτότυπο με την όψη προς τα επάνω στον Φαξ. Πατήστε το πλήκτρο Αρχική σελίδα υπηρεσιών.. Επιλέξτε τη λειτουργία ιαδικτυακό φαξ. Εμφανίζεται η καρτέλα ικτυακό φαξ.. Επιλέξτε Νέος παραλήπτης. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Προς εμφανίζεται στο αναπτυσσόμενο μενού. Εισαγάγετε τη διεύθυνση και επιλέξτε Προσθήκη. Προσθέστε επιπλέον παραλήπτες, εφόσον χρειάζεται, και επιλέξτε Κλείσιμο.. Πατήστε το πλήκτρο Έναρξη για τη σάρωση των πρωτοτύπων και την επεξεργασία της εργασίας φαξ. Η εργασία φαξ εισέρχεται στην ουρά εργασιών για επεξεργασία. 00 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

7 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Τρόπος χρήσης της λειτουργίας Εκτύπωση από... Εκτύπωση. Πατήστε το πλήκτρο Αρχική σελίδα υπηρεσιών.. Επιλέξτε τη λειτουργία Εκτύπωση από... Εμφανίζονται οι έτοιμες προς εκτύπωση αποθηκευμένες εργασίες.. Χρησιμοποιήστε τα επάνω/κάτω βελάκια για μετακύλιση και επιλέξτε τον απαιτούμενο φάκελο ή εργασία.. Εισαγάγετε την απαιτούμενη ποσότητα και επιλέξτε Εκτύπωση για την εκτύπωση της εργασίας. Η εργασία εκτύπωσης εισέρχεται στην ουρά εργασιών για επεξεργασία. 00 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

8 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Τρόπος αποστολής . Τοποθετήστε το πρωτότυπο με την όψη προς τα επάνω στον . Πατήστε το πλήκτρο Αρχική σελίδα υπηρεσιών.. Επιλέξτε τη λειτουργία . Εμφανίζεται η καρτέλα .. Επιλέξτε Νέος παραλήπτης. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Προς εμφανίζεται στο αναπτυσσόμενο μενού. Εισαγάγετε τη διεύθυνση και επιλέξτε Προσθήκη. Προσθέστε επιπλέον παραλήπτες, εφόσον χρειάζεται, και επιλέξτε Κλείσιμο.. Πατήστε το πλήκτρο Έναρξη για τη σάρωση των πρωτοτύπων και την επεξεργασία της εργασίας . Η εργασία εισέρχεται στην ουρά εργασιών για επεξεργασία. 00 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

9 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Τρόπος χρήσης της λειτουργίας Σάρωση ροής εργασίας. Τοποθετήστε το πρωτότυπο με την όψη προς τα επάνω στον Σάρωση. Πατήστε το πλήκτρο Αρχική σελίδα υπηρεσιών.. Επιλέξτε τη λειτουργία Σάρωση ροής εργασίας. Εμφανίζεται η καρτέλα Σάρωση ροής εργασίας.. Επιλέξτε ένα πρότυπο για την εργασία από τα πρότυπα που εμφανίζονται στη λίστα.. Πατήστε το πλήκτρο Έναρξη για τη σάρωση των πρωτοτύπων και την επεξεργασία της εργασίας Τα σαρωμένα είδωλα αρχειοθετούνται στη θέση που ορίζεται στο πρότυπο και είναι έτοιμα να ανακτηθούν από το χρήστη. 00 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

10 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Τρόπος χρήσης της θύρας USB. Τοποθετήστε τη Μονάδα USB Flash στη θύρα USB που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της συσκευής. Σάρωση. Τοποθετήστε το πρωτότυπο με την όψη προς τα επάνω στον. Επιλέξτε τη λειτουργία Σάρωση σε USB. Εμφανίζεται η καρτέλα Σάρωση ροής εργασίας.. Προβείτε σε οποιεσδήποτε αλλαγές προγραμματισμού. Πατήστε το πλήκτρο Έναρξη για τη σάρωση των πρωτοτύπων και την επεξεργασία της εργασίας Τα σαρωμένα είδωλα αρχειοθετούνται στη Μονάδα USB Flash στο ριζικό κατάλογο. Εκτύπωση. Επιλέξτε τη λειτουργία Εκτύπωση από USB. Εμφανίζονται οι επιλογές της λειτουργίας Εκτύπωση από Χρησιμοποιήστε τα επάνω/κάτω βελάκια για μετακύλιση και επιλέξτε το φάκελο και την έτοιμη προς εκτύπωση εργασία που χρειάζεστε. 9. Προβείτε σε οποιεσδήποτε αλλαγές προγραμματισμού 0. Εισαγάγετε την ποσότητα που απαιτείται και πατήστε το πλήκτρο Έναρξη για να εκτυπώσετε την εργασία. Η εργασία εκτύπωσης εισέρχεται στην ουρά εργασιών για επεξεργασία. / 0 00 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

11 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Συντήρηση και αναλώσιμα Ράβδοι μελανιού. Τοποθετήστε Ράβδους στερεού μελανιού στην περιοχή τοποθέτησης μελανιού. Μπορούν να τοποθετηθούν έως και ράβδοι στερεού μελανιού ανά χρώμα κατά τη διάρκεια λειτουργίας της συσκευής.. Όταν τοποθετείτε τις ράβδους στερεού μελανιού, βεβαιωθείτε ότι έχει τοποθετηθεί το σωστό χρώμα στη σωστή υποδοχή τοποθέτησης μελανιού. Περιέκτης υπολειμμάτων μελανιού. Ο Περιέκτης υπολειμμάτων μελανιού συγκεντρώνει υπολείμματα μελανιού από τη συντήρηση της κεφαλής εκτύπωσης.. Η συσκευή δεν λειτουργεί όταν ο Περιέκτης υπολειμμάτων μελανιού είναι γεμάτος. Συνεπώς, πρέπει να αδειάζετε τον περιέκτη. Τα υπολείμματα μελανιού είναι μη τοξικά και μπορούν να απορρίπτονται μαζί με τα συνήθη απορρίμματα. Μονάδα καθαρισμού. Η Μονάδα καθαρισμού εφαρμόζει μια αποκολλητική ουσία από λάδι σιλικόνης στο τύμπανο εκτύπωσης.. Αντικαταστήστε τη μονάδα σύμφωνα με τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη αφής και ανακυκλώστε την παλιά μονάδα όπως αναφέρεται στη συσκευασία ή όπως σας ζητείται από τον τοπικό αντιπρόσωπο της Xerox. Κασέτες συρραπτικού και υπολείμματα διάτρησης. Εάν η συσκευή σας είναι εξοπλισμένη με Τελικό επεξεργαστή γραφείου ή Τελικό επεξεργαστή μεγάλου όγκου, θα πρέπει να αντικαταστήσετε την Κασέτα ή τις Κασέτες συρραπτικού όταν εμφανιστεί στη συσκευή το σχετικό μήνυμα. 8. Σε περίπτωση που ο τελικός επεξεργαστής σας διαθέτει την προαιρετική μονάδα διάτρησης, θα πρέπει, επίσης, να αδειάσετε τον περιέκτη υπολειμμάτων διάτρησης όταν σας ζητηθεί από τη συσκευή. 9. Λεπτομερείς οδηγίες παρέχονται στην οθόνη αφής. Συντήρηση ποιότητας εκτύπωσης Υπάρχει ένας αριθμός εργασιών που διεξάγονται αυτόματα από τη συσκευή για τη διατήρηση της ποιότητας εκτύπωσης. Σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα, η συσκευή ενδέχεται να χρειαστεί να στείλει κενά φύλλα χαρτιού στη διαδρομή χαρτιού για τον καθαρισμό του συστήματος. Αυτές οι σελίδες θα κατευθυνθούν στον επάνω δίσκο και πρέπει να απορριφθούν. Για πρόσθετες επιλογές που αφορούν στη διόρθωση της ποιότητας ειδώλων, αποκτήστε πρόσβαση στη λειτουργία Εργαλεία. 0. Πατήστε το πλήκτρο Κατάσταση μηχανήματος. Επιλέξτε την καρτέλα Εργαλεία.. Επιλέξτε Αντιμετώπιση προβλημάτων.. Επιλέξτε Αποκατάσταση ποιότητας ειδώλων.. Επιλέξτε Λωρίδες, Κηλίδες ή Προηγμένες ρυθμίσεις για την αποκατάσταση των προβλημάτων. 00 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Αρχική σελίδα υπηρεσιών Κατάσταση εργασίας Οθόνη αφής Έναρξη Καθαρισμός όλων Τερματισμός. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 9/9 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο εισόδου του τροφοδότη εγγράφων. Ρυθμίστε τον. Πατήστε το

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0 Τεχνολογία Xerox ConnectKey.0 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Γνωριμία με το μηχάνημα

Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Γνωριμία με το μηχάνημα Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος 2010 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2011 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Με επιφύλαξη των μη δημοσιευμένων δικαιωμάτων δυνάμει της νομοθεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Οδηγός άμεσης χρήσης 604P19530

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Οδηγός άμεσης χρήσης 604P19530 Xerox ColorQube 9201/9202/9203 604P19530 2009 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα μη δημοσιευμένα δικαιώματα προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας των Ηνωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου Έγχρωμο πιεστήριο C75 της Xerox Συνοπτικός Οδηγός Έναρξης

Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου Έγχρωμο πιεστήριο C75 της Xerox Συνοπτικός Οδηγός Έναρξης Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου 2013 2012 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος Το Xerox και το Xerox με το εικονιστικό σήμα αποτελούν εμπορικά σήματα της Xerox Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 5945/5955 Series Xerox WorkCentre 5945i/5955i Series Σύμβολα εκτυπωτή

Xerox WorkCentre 5945/5955 Series Xerox WorkCentre 5945i/5955i Series Σύμβολα εκτυπωτή Xerox WorkCentre 5945/5955 Series Xerox WorkCentre 5945i/5955i Series Σύμβολα εκτυπωτή Σύμβολο Προειδοποίηση: Υποδεικνύει έναν κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο αν δεν αποφευχθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Πίνακας περιεχομένων Συνοπτικές οδηγίες χρήσης... 1 Σμίκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή.

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σημ.: Για να αποφύγετε τυχόν περικοπή

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Σμίκρυνση ή μεγέθυνση εικόνας αντιγράφου 1. Στην αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί Αντιγραφή. 2. Πατήστε το κουμπί Σμίκρυνση/Μεγέθυνση. 3. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο. Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου

Αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο. Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σημειώσεις: Για να αποφύγετε την

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Υπηρεσίες ιαδικτύου

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Υπηρεσίες ιαδικτύου Έκδοση 1.0 09/10 Xerox ColorQube 9301/9302/9303 2010 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα μη δημοσιευμένα δικαιώματα προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας των Ηνωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης λειτουργιών σάρωσης XE3024EL0-2 Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει οδηγίες για: Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail στη σελίδα 1 Εγκατάσταση της λειτουργίας Σάρωση σε θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Οι εικόνες του παρόντος εγχειριδίου αφορούν ένα παρόμοιο μοντέλο. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές με το δικό σας μοντέλο, ο τρόπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες στα Windows 1. Από το μενού Αρχείο της εφαρμογής λογισμικού, κάντε κλικ στο κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008. Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX. Οδηγός χρήσης

Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008. Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX. Οδηγός χρήσης Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008 Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX Οδηγός χρήσης Τα Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network και Windows Server είναι είτε εμπορικά σήματα είτε σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 ιαχείριση και Λογιστικά

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 ιαχείριση και Λογιστικά Έκδοση 1.0 09/10 Xerox ColorQube 9301/9302/9303 2010 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα μη δημοσιευμένα δικαιώματα προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας των Ηνωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο άμεσης χρήσης. WorkCentre 7132

Εγχειρίδιο άμεσης χρήσης. WorkCentre 7132 Εγχειρίδιο άμεσης χρήσης 701P44867 May 2006 Τα Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network και Windows Server αποτελούν εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre Xerox ColorQube

Xerox WorkCentre Xerox ColorQube 14 Αυγούστου 2013 702P01847 Xerox WorkCentre Xerox ColorQube Παράρτημα Β: Ρύθμιση προεπιλογής στη λειτουργία «Ποιότητα / Μέγεθος αρχείου» μέσω των υπηρεσιών CentreWare Internet Services της Xerox 2013

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση μέσων εκτύπωσης στον τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση μέσων εκτύπωσης στον τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες Σύντομη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες Αν τοποθετήσετε τύπο χαρτιού διαφορετικό από απλό, ρυθμίστε το μέγεθος και τον τύπο χαρτιού ώστε να αντιστοιχεί με το χαρτί που έχει τοποθετηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Οι εικόνες του παρόντος εγχειριδίου αφορούν ένα παρόμοιο μοντέλο. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές με το δικό σας μοντέλο, ο τρόπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox AltaLink B80XX

Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox AltaLink B80XX Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox AltaLink B80XX Σύμβολα προϊόντος Σύμβολο Προειδοποίηση: Υποδεικνύει έναν κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο αν δεν αποφευχθεί. Προειδοποίηση καυτής

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 LASERJET PRO 400 MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες. 3 Λυγίστε, ξεφυλλίστε και ισιώστε τις άκρες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε.

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες. 3 Λυγίστε, ξεφυλλίστε και ισιώστε τις άκρες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε. Σύντομη αναφορά 2 Ρυθμίστε τους οδηγούς έτσι ώστε να αντιστοιχούν στο μέγεθος του χαρτιού που τοποθετείτε. 3 Λυγίστε, ξεφυλλίστε και ισιώστε τις άκρες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε. Τοποθέτηση χαρτιού

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτης μενού χρήστη. Αντιγραφή

Χάρτης μενού χρήστη. Αντιγραφή Αντιγραφή Αντιγραφή Χρώμα εξόδου Αυτόματη ανίχνευση Ασπρόμαυρο Χρώμα Ένα χρώμα Σμίκρυνση/Μεγέθυνση Αναλογικό % Ανεξάρτητο X-Y% Αυτόματο κεντράρισμα Μεταβλητό % Προεπιλογές Τροφοδοσία χαρτιού Αντιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Phaser 3635MFP Συνοπτικός οδηγός χρήσης

Phaser 3635MFP Συνοπτικός οδηγός χρήσης Phaser 3635MFP Συνοπτικός οδηγός χρήσης Έκδοση 3.2 11.01.08 Συνοπτικός οδηγός χρήσης Phaser 3635MFP Xerox Phaser 3635MFP Συνοπτικός οδηγός χρήσης Σας ευχαριστούμε για την επιλογή του Phaser 3635MFP.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης αναφοράς

Οδηγός γρήγορης αναφοράς Οδηγός γρήγορης αναφοράς 3 Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις. 4 Αντιγράψτε το έγγραφο. Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στο συρτάρι χαρτιού του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή στο κρύσταλλο

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ. Από τον κατάλογο που εμφανίζεται επιλέγω: Αποστολή προς Δισκέτα (3,5)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ. Από τον κατάλογο που εμφανίζεται επιλέγω: Αποστολή προς Δισκέτα (3,5) ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ Τοποθετώ μια δισκέτα στον οδηγό τη δισκέτας του υπολογιστή. Τοποθετώ τη δισκέτα που έχει το αρχείο μου στον οδηγό τη δισκέτας του υπολογιστή.

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση βιβλίου 1.0 Απρίλιος P Πιεστήριο Versant 180 της Xerox Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

Έκδοση βιβλίου 1.0 Απρίλιος P Πιεστήριο Versant 180 της Xerox Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Έκδοση βιβλίου 1.0 Απρίλιος 2017 702P04574 2017 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα Xerox, Xerox με το εικονιστικό σήμα, FreeFlow, SquareFold, CentreWare και Versant είναι εμπορικά

Διαβάστε περισσότερα

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign Περιεχόμενα 1. SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign... 2 2. Παραλαβή Ειδοποίησης Email... 2 3. Υπογραφή Εγγράφου... 3 4. Άλλες Επιλογές... 4 4.1 Ολοκλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση λογισμικού συστήματος 80.20.84 Έκδοση βιβλίου 3.0 Σεπτέμβριος 2015. Πιεστήριο Xerox Versant 80 Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

Έκδοση λογισμικού συστήματος 80.20.84 Έκδοση βιβλίου 3.0 Σεπτέμβριος 2015. Πιεστήριο Xerox Versant 80 Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Έκδοση λογισμικού συστήματος 80.20.84 Έκδοση βιβλίου 3.0 Σεπτέμβριος 2015 2015 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Το Xerox, το Xerox με το εικονιστικό σήμα, το FreeFlow, το SquareFold,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft Project 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτης μενού εργαλείων

Χάρτης μενού εργαλείων Για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις επιλογές της λειτουργίας Εργαλεία, πρέπει να συνδεθείτε ως ιαχεριστής. Ρυθμίσεις συσκευής Γενικά Εξοικονόμηση ενέργειας Έξυπνη ενεργοποίηση βάσει εργασιών Προγραμματισμένη

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες 1. Στο μενού File (Αρχείο) του προγράμματος λογισμικού, κάντε κλικ στο Print (Εκτύπωση). 2.

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer"

Οδηγός Χρήστη για τον RICOH Printer series Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer" Επισκόπηση Έκδοση για Windows Έκδοση για Mac Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πώς θα διαβάσετε το εγχειρίδιο... 2 1. Επισκόπηση Εισαγωγή στο «RICOH

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο Χρήστη. Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1. Εγχειρίδιο Χρήστη 1. Εγγραφή Χρήστη... 2 2. Επεξεργασία Λογαριασμού... 4 3. Δημιουργία Αίτησης... 6 3.1 Επιλογή Περιφέρειας, Περιφερειακής Ενότητας, Δήμου... 8 3.2 Εισαγωγή Μελών... 9 3.3

Διαβάστε περισσότερα

WorkCentre Σειρά 4250/4260 Συνοπτικός οδηγός χρήσης

WorkCentre Σειρά 4250/4260 Συνοπτικός οδηγός χρήσης WorkCentre Σειρά 4250/4260 Συνοπτικός οδηγός χρήσης Έκδοση 4.0 05.01.09 WorkCentre Σειρά 4250/4260 Συνοπτικός οδηγός χρήσης WorkCentre Xerox Σειρά 4250/4260 Συνοπτικός οδηγός χρήσης Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή Card Copy Έκδοση 4.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6 Gmail 8. Υαhoo! Mail 58. Δημιουργία λογαριασμού 58 Αλλαγή κωδικού 68 Επισύναψη αρχείων 69 Φίλτρα 71

Εισαγωγή 6 Gmail 8. Υαhoo! Mail 58. Δημιουργία λογαριασμού 58 Αλλαγή κωδικού 68 Επισύναψη αρχείων 69 Φίλτρα 71 περιεχόμενα Εισαγωγή 6 Gmail 8 Δημιουργία λογαριασμού 8 Δημιουργία επαφών 16 Αποστολή e-mail 24 Aπάντηση και προώθηση 30 Ρυθμίσεις Gmail 32 Ετικέτες 35 Φίλτρα e-mail 47 Πρόσβαση στο Gmail από Outlook 51

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο Εργασίας: Παιχνίδι Λαβύρινθος (MAZE) Προγραμματιστικό Εργαλείο: SCRATCH. Ονοματεπώνυμο:

Φύλλο Εργασίας: Παιχνίδι Λαβύρινθος (MAZE) Προγραμματιστικό Εργαλείο: SCRATCH. Ονοματεπώνυμο: Φύλλο Εργασίας: Παιχνίδι Λαβύρινθος (MAZE) Προγραμματιστικό Εργαλείο: SCRATCH Ονοματεπώνυμο: Τμήμα: Σκοπός σας είναι να φτιάξετε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι για έξοδο από Λαβύρινθο (MAZE) χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή Scan Center Έκδοση 1.1 Οδηγός διαχειριστή Σεπτέμβριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης... 6 Διαμόρφωση της εφαρμογής...

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Λειτουργίες του Word

Βασικές Λειτουργίες του Word Βασικές Λειτουργίες του Word 2 ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Πληκτρολόγηση κειμένου Αποθήκευση, κλείσιμο, άνοιγμα εγγράφου Μη αυτόματη αλλαγή γραμμών/σελίδων Περιήγηση σε ένα έγγραφο Δημιουργία νέου εγγράφου

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Σεχνικό έγγραφο για προϊόντα HP LaserJet Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 1 Λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας... 1 Προδιαμορφωμένες ρυθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 1.0 Φεβρουάριος Πιεστήριο Versant 80 της Xerox Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

Έκδοση 1.0 Φεβρουάριος Πιεστήριο Versant 80 της Xerox Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Έκδοση 1.0 Φεβρουάριος 2015 2015 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα Xerox, XEROX με το εικονιστικό σήμα, FreeFlow, SquareFold, CentreWare και Versant αποτελούν εμπορικά σήματα της

Διαβάστε περισσότερα

4.1 Άνοιγμα υπάρχοντος βιβλίου εργασίας

4.1 Άνοιγμα υπάρχοντος βιβλίου εργασίας 4.1 Άνοιγμα υπάρχοντος βιβλίου εργασίας 4.1.1 Άνοιγμα υπάρχοντος βιβλίου εργασίας από βάση δεδομένων Όταν εκκινήσουμε τον Discoverer εμφανίζεται στην οθόνη μας το παράθυρο διαλόγου του βοηθητικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

2 Πιέστε τον οδηγό μήκους προς τα μέσα, όπως υποδεικνύεται, και σύρετε τον οδηγό στη σωστή θέση για το μέγεθος του χαρτιού που θα τοποθετήσετε.

2 Πιέστε τον οδηγό μήκους προς τα μέσα, όπως υποδεικνύεται, και σύρετε τον οδηγό στη σωστή θέση για το μέγεθος του χαρτιού που θα τοποθετήσετε. Σύντομη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού και ειδικών μέσων εκτύπωσης Τοποθέτηση τυπικής θήκης 50 φύλλων Ο εκτυπωτής έχει μία τυπική θήκη 50 φύλλων (Θήκη ) με ένα συνδεδεμένο μη αυτόματο τροφοδότη. Η θήκη 50

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση τυπικής θήκης 250 φύλλων

Τοποθέτηση τυπικής θήκης 250 φύλλων Γρήγορη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού και ειδικών μέσων εκτύπωσης Σε αυτήν την ενότητα περιγράφεται ο τρόπος τοποθέτησης χαρτιού σε θήκες 250 και 550 φύλλων καθώς και στον μη αυτόματο τροφοδότη. Περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών»

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες

Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες Άσκηση 1: Επιλέξτε ένα πρότυπο σχεδίασης Τώρα μπορείτε να προσθέσετε χρώματα. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, ανοίξτε το παράθυρο εργασιών Σχεδίαση διαφάνειας και επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα σήµατα Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή κατατεθέντα εµπορικά σήµατα της Nokia Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ( accounts)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ( accounts) ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ (email accounts) (v. 0.7 : 14/05/2015) Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Simple S&A Solutions για την παροχή υπηρεσιών Internet.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC ΤΕΧΝΙΚΌ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Αναθεώρηση 11/16 TM401 Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Όλη η τεχνική τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: www.promega.com/protocols/ Επισκεφτείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης

Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης http://epaggelmatikimathisi.pi.ac.cy Για την καταχώριση στοιχείων στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης ακολουθούνται

Διαβάστε περισσότερα

Δουλεύοντας με τον Ήχο Πώς να ηχογραφήσετε με διαφορετικές συσκευές

Δουλεύοντας με τον Ήχο Πώς να ηχογραφήσετε με διαφορετικές συσκευές Δουλεύοντας με τον Ήχο Πώς να ηχογραφήσετε με διαφορετικές συσκευές 1 Πίνακας Περιεχομένων Αν χρησιμοποιείτε Υπολογιστή... 3 Αν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Android ή IOS (iphone or ipad)... 3 Ηχογραφώντας

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Κεφαλίδες και υποσέλιδα

Κεφαλίδες και υποσέλιδα Κεφαλίδες και υποσέλιδα Διασκεδάστε με τις επιλογές κεφαλίδων και υποσέλιδων δοκιμάζοντας τις ασκήσεις που ακολουθούν. Άσκηση 1: Εισαγωγή υποσέλιδων σε διαφάνειες Η παρουσίαση αποτελείται από πέντε διαφάνειες.

Διαβάστε περισσότερα

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που είναι στο CD-ROM για να εξοικειωθείτε με την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης

Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης Σελίδα 1 από 20 Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης Οι χαρακτήρες εμφανίζουν ακανόνιστες ή ανομοιόμορφες άκρες α Εκτυπώστε μια λίστα δειγμάτων γραμματοσειρών για να βεβαιωθείτε ότι οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Εντολές κίνησης και στροφής στο προγραμματιστικό περιβάλλον Scratch. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Εντολές κίνησης και στροφής στο προγραμματιστικό περιβάλλον Scratch. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Εντολές κίνησης και στροφής στο προγραμματιστικό περιβάλλον Scratch. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: 1. Ανοίξτε τον φυλλομετρητή Mozilla Firefox και στην γραμμή διευθύνσεων πληκτρολογήστε την διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Οδηγίες Εκτυπωτή/Σαρωτή

Οδηγίες Λειτουργίας Οδηγίες Εκτυπωτή/Σαρωτή Οδηγίες Λειτουργίας Οδηγίες Εκτυπωτή/Σαρωτή Για ασφαλή και σωστή χρήση, βεβαιωθείτε ότι θα διαβάσετε τις Πληροφορίες Ασφαλείας στις "Οδηγίες Φωτοαντιγραφής" πριν τη χρήση του μηχανήματος. Εισαγωγή Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που είναι στο CD-ROM για να εξοικειωθείτε με την ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία. Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου

Εργαλεία. Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου Εργαλεία Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου Ιούλιος 2017 Copyright 2017 Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Δημιουργός: Λευτέρης Γ. Ζαχαρία Σ ε λ ί δ α 1 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες 1. Στο μενού File (Αρχείο) του προγράμματος λογισμικού, κάντε κλικ στο Print (Εκτύπωση). 2. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Excel 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Προσθήκη

Διαβάστε περισσότερα

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Πλοήγηση με χρήση γραφικών στοιχείων Ο κατάλογος επόμενης γενιάς GM Next Gen EPC διαθέτει διάφορες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερη και ευκολότερη εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 5325 / 5330 / 5335

Xerox WorkCentre 5325 / 5330 / 5335 Xerox WorkCentre 5325 / 5330 / 5335 Multifunction Printer Imprimante multifonction Xerox WorkCentre 5325 / 5330 / 5335 User Guide Guide d'utilisation Italiano Guida per l utente Deutsch Benutzerhandbuch

Διαβάστε περισσότερα