ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Αρ. Μελ.: 54/2016 «Διαχείριση ογκωδών και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) του Δήμου Καλαμαριάς για τα έτη » Ι. ΓΕΝΙΚΑ Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Χ.Υ.Τ.Α. Μαυροράχης τα ογκώδη απορρίμματα όπως έπιπλα, στρώματα, ξύλα κ.λπ. προτού οδηγηθούν για απόρριψη στον Χ.Υ.Τ.Α πρέπει υποχρεωτικά να υποστούν διαλογή και κατόπιν να τεμαχιστούν σε σπαστήρα. Επίσης, τα Απόβλητα Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) πρέπει να υπόκεινται σε εναλλακτική διαχείριση, σύμφωνα με τους όρους της υπ αριθ /1757/Ε103 ΚΥΑ (ΦΕΚ 1312/Β / ) με θέμα «Μέτρα, όροι και πρόγραμμα για την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ)». Ελλείψει τεχνογνωσίας και τεχνικών μέσων από την πλευρά του Δήμου Καλαμαριάς είναι απαραίτητο τις εργασίες αυτές, ενδεικτικού προϋπολογισμού ,00 περιλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%, να τις αναλάβει ιδιώτης (ανάδοχος). Ο Δήμος Καλαμαριάς μεταφέρει με δικά του μέσα στις εγκαταστάσεις του αναδόχου τα ΑΕΚΚ και τα ογκώδη απορρίμματα, τα οποία απορρίπτονται εντός των ορίων του Δήμου Καλαμαριάς. Ο ανάδοχος υποχρεούται να επεξεργαστεί το σύνολο των ΑΕΚΚ που παραλαμβάνει, αφού ο Χ.Υ.Τ.Α. Μαυροράχης δε δέχεται ΑΕΚΚ σε καμία μορφή. Σε ότι αφορά στα ογκώδη απορρίμματα ο ανάδοχος αφού τα επεξεργαστεί κατάλληλα, μεταφέρει το υπόλειμμα στο χώρο του Χ.Υ.Τ.Α Μαυροράχης εντός κατάλληλων containers. Σε κάθε περίπτωση που ο Δήμος αδυνατεί να μεταφέρει τα ογκώδη απορρίμματα και τα ΑΕΚΚ με ίδια μέσα, ο ανάδοχος, έπειτα από σχετική ειδοποίηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας, αναλαμβάνει τη μεταφορά των απορριμμάτων με δικά του μέσα από το χώρο προσωρινής αποθήκευσης του Δήμου στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας που διαθέτει. Η φόρτωση θα γίνεται με μηχανήματα της Υπηρεσίας. Η δαπάνη θα βαρύνει τις Δημοτικές πιστώσεις οικονομικών ετών 2016 και IΙ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η εργασία περιλαμβάνει: Διαλογή και επεξεργασία των ογκωδών απορριμμάτων (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: , 20 02) για να αποκτήσουν την μορφή που απαιτεί ο Χ.Υ.Τ.Α. (το μήκος εκάστου τεμαχίου δε θα είναι μεγαλύτερο από επτά εκατοστά) και μεταφορά των επεξεργασμένων ογκωδών απορριμμάτων, σε κατάλληλα container κλειστού τύπου ή ανοιχτού τύπου τα οποία μετά την πλήρωσή τους θα καλύπτονται πλήρως, για απόρριψη στον χώρο του Χ.Υ.Τ.Α Μαυροράχης. Ο εργολάβος υποχρεούται να ανακυκλώνει ή να αξιοποιεί κατ ελάχιστον το 30% της παρεληφθείσας μηνιαίας ποσότητας ογκωδών απορριμμάτων.

2 Αξιοποίηση και ανακύκλωση των ΑΕΚΚ (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: 17 01, 17 02, 17 03, 17 04, 17 05, 17 06, 17 08, 17 09), σύμφωνα με τους όρους της υπ αριθμ /1757/Ε103 ΚΥΑ (ΦΕΚ 1312/Β / ) με θέμα «Μέτρα, όροι και πρόγραμμα για την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ)». Mεταφορά των ογκωδών απορριμμάτων (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: , 20 02) ή ΑΕΚΚ (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: 17 01, 17 02, 17 03, 17 04, 17 05, 17 06, 17 08, 17 09), σε περίπτωση που ο Δήμος δε μπορεί να ανταπεξέλθει με ίδια μέσα (οχήματα και προσωπικό), από τον χώρο προσωρινής αποθήκευσης του Δήμου Καλαμαριάς στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας του αναδόχου. Η φόρτωση θα γίνεται με μηχανήματα της υπηρεσίας καθαριότητας. ΙΙΙ. ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ - IV. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ α/α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1. Επεξεργασία απόρριψη στον Χ.Υ.Τ.Α. ογκωδών απορριμμάτων (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: , 20 02) 2. Αξιοποίηση ανακύκλωση ΑΕΚΚ (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: 17 01, 17 02, 17 03, 17 04, 17 05, 17 06, 17 08, 17 09) 3. Mεταφορά ογκωδών απορριμμάτων (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: , 20 02) ή ΑΕΚΚ (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: 17 01, 17 02, 17 03, 17 04, 17 05, 17 06, 17 08, 17 09) από τον χώρο προσωρινής αποθήκευσης του Δήμου Καλαμαριάς στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας του αναδόχου (με οχήματα του αναδόχου) ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ( ) ΑΞΙΑ ( ) 6.000,00 tn 14, , ,00 tn 8, , ,00 m 3 6, ,00 Ήτοι: εκατόν ενενήντα οκτώ χιλιάδες τετρακόσια Ευρώ ΑΞΙΑ ,00 ΦΠΑ 24% ,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 O ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Καλαμαριά 15/07/2016 Ελευθερία Ζευγαρά ΠΕ Περιβαλλοντολόγων Βασίλης Πενόπουλος

3 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 Γενικά στοιχεία α) Η παρούσα συγγραφή υποχρεώσεων αφορά στην εργασία με τίτλο «Διαχείριση ογκωδών απορριμμάτων και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) του Δήμου Καλαμαριάς για τα έτη » (Αρ. Μελ.: 54/2016), η οποία θα ανατεθεί μετά από ηλεκτρονικό δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό. β) Το αντικείμενο της παροχής υπηρεσίας είναι η διαχείριση των ογκωδών απορριμμάτων και των Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) τα οποία απορρίπτονται εντός των ορίων του Δήμου Καλαμαριάς. γ) Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των ,00 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. 24%. Άρθρο 2 - Διατάξεις Η εκτέλεση της εργασίας διέπεται από τις διατάξεις: α) Του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/06). β) Του Π.Δ 28/1980 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών των Ο.Τ.Α» (Φ.Ε.Κ 11/Α). γ) Του Ν. 4155/2013 «Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων και άλλες διατάξεις» (Φ.Ε.Κ 120/Α). δ) Του Ν. 4281/2014 «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, οργανωτικά θέματα Υπουργείου Οικονομικών και άλλες διατάξεις» (Φ.Ε.Κ 160/Α). Άρθρο 3 - Συμβατικά στοιχεία Συμβατικά στοιχεία της εργασίας είναι κατά σειρά ισχύος τα ακόλουθα: α) Η διακήρυξη του διαγωνισμού β) Η υπ αρ. 54/2016 μελέτη και τεχνική περιγραφή. γ) Η παρούσα γενική συγγραφή υποχρεώσεων. Άρθρο 4 - Εγγυήσεις Κατά την υπογραφή της σύμβασης κατατίθεται εγγυητική επιστολή ΤΣΜΕΔΕ ή του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή αναγνωρισμένης Τράπεζας, η οποία θα αφορά την καλή και πιστή εκτέλεση της εργασίας και θα αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% επί του προϋπολογισμού της εργασίας, χωρίς να υπολογίζεται η προσφερόμενη έκπτωση και ο αναλογούν Φ.Π.Α. (η οποία θα επιστραφεί μετά τη λήξη της εγγύησης καλής εκτέλεσης και λειτουργίας όπως προβλέπεται στην αντίστοιχη νομοθεσία).

4 Άρθρο 5 - Τεχνικά προσόντα αναδόχου Προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό 5.1 Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών φυσικών προσώπων (ατομικών επιχειρήσεων) ή αντίστοιχων νομικών, αυτοτελώς ή σε κοινοπραξία που θα συσταθεί ή έχει ήδη συσταθεί. 5.2 Για τις εργασίες προσωρινής αποθήκευσης, διαλογής, επεξεργασίας ή αξιοποίησης ογκωδών απορριμμάτων καθώς και των Α.Ε.Κ.Κ. οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει απαραίτητα να διαθέτουν Άδεια λειτουργίας και Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) σε ισχύ στην οποία θα περιλαμβάνονται οι τύποι κατά ΕΚΑ (Ευρωπαϊκός Κατάλογος Αποβλήτων) και οι ποσότητες αποβλήτων που μπορούν να υποβληθούν σε εργασία διαχείρισης στην εγκατάσταση του αναδόχου. Ειδικότερα, για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο υποψήφιος θα πρέπει, σύμφωνα με την ΑΕΠΟ, να μπορεί να διαχειριστεί κατ ελάχιστον απόβλητα τα οποία χαρακτηρίζονται από τους ακόλουθους κωδικούς ΕΚΑ: σκυρόδεμα, τούβλα, πλακάκια και κεραμικά σκυρόδεμα τούβλα πλακίδια και κεραμικά μείγμα σκυροδέματος, τούβλων, πλακιδίων και κεραμικών εκτός εκείνων που περιλαμβάνονται στο σημείο * του ΕΚΑ (μείγματα που περιέχουν επικίνδυνες ουσίες) Ξύλο, γυαλί και πλαστικό ξύλο γυαλί πλαστικό μείγματα ασφάλτου και ορυκτής πίσσας, λιθανθρακόπισσα και προϊόντα πίσσας μείγματα ορυκτής ασφάλτου εκτός εκείνων που περιλαμβάνονται στο σημείο * του ΕΚΑ (μείγματα ορυκτής ασφάλτου που περιέχουν λιθανθρακόπισσα) μέταλλα (περιλαμβανομένων και των κραμάτων τους) χαλκός, μπρούντζος, ορείχαλκος αλουμίνιο σίδηρος και χάλυβας ανάμεικτα μέταλλα καλώδια εκτός εκείνων που περιλαμβάνονται στο σημείο * του ΕΚΑ (καλώδια που περιέχουν πετρέλαιο, λιθανθρακόπισσα και άλλες επικίνδυνες ουσίες) χώματα (περιλαμβανομένων χωμάτων εκσκαφής από ρυπασμένες τοποθεσίες), πέτρες και μπάζα εκσκαφών χώματα και πέτρες άλλα από τα αναφερόμενα στο σημείο * του ΕΚΑ (χώματα και πέτρες που περιέχουν επικίνδυνες ουσίες) μπάζα εκσκαφών άλλα από τα αναφερόμενα στο σημείο * (μπάζα εκσκαφών που περιέχουν επικίνδυνες ουσίες)

5 17 06 μονωτικά υλικά και υλικά δομικών κατασκευών που περιέχουν αμίαντο μονωτικά υλικά εκτός εκείνων που περιλαμβάνοναι στα σημεία * (μονωτικά υλικά που περιέχουν αμίαντο) και * (άλλα μονωτικά υλικά που αποτελούνται από επικίνδυνες ουσίες ή τις περιέχουν) του ΕΚΑ υλικά δομικών κατασκευών με βάση τον γύψο υλικά δομικών κατασκευών με βάση τον γύψο εκτός εκείνων που περιλαμβάνονται στο σημείο * του ΕΚΑ (υλικά δομικών κατασκευών με βάση τον γύψο μολυσμένα από επικίνδυνες ουσίες) άλλα απόβλητα δομικών κατασκευών και κατεδαφίσεων μείγματα αποβλήτων δομικών κατασκευών και κατεδαφίσεων εκτός εκείνων που περιλαμβάνονται στα σημεία * (απόβλητα δομικών κατασκευών και κατεδαφίσεων που περιέχουν υδράργυρο), * (απόβλητα δομικών κατασκευών και κατεδαφίσεων που περιέχουν PCB) και * (απόβλητα δομικών κατασκευών και κατεδαφίσεων (περιλαμβανομένων μειγμάτων αποβλήτων) που περιέχουν επικίνδυνες ουσίες) του ΕΚΑ απόβλητα κήπων και πάρκων (περιλαμβάνονται απόβλητα νεκροταφείων) βιοαποικοδομήσιμα απόβλητα χώματα και πέτρες άλλα μη βιοαποικοδομήσιμα απόβλητα άλλα δημοτικά απόβλητα ογκώδη απόβλητα Για την διαχείριση των ΑΕΚΚ ο διαγωνιζόμενος οφείλει να είναι συμβεβλημένος με ένα τουλάχιστον εγκεκριμένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης. 5.3 Για τις εργασίες συλλογής και μεταφοράς ογκωδών απορριμμάτων και ΑΕΚΚ (επεξεργασμένων ή μη επεξεργασμένων) απαιτείται οι διαγωνιζόμενοι να διαθέτουν Άδεια Συλλογής και Μεταφοράς Στερεών Μη Επικίνδυνων Αποβλήτων σε ισχύ. Στην περίπτωση που ο ανάδοχος συνεργάζεται με εταιρία συλλογής και μεταφοράς στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων θα πρέπει η συνεργαζόμενη εταιρία: να διαθέτει Άδεια Συλλογής και Μεταφοράς Στερεών Μη Επικίνδυνων Αποβλήτων. να έχει σύμβαση συνεργασίας με ένα τουλάχιστον εγκεκριμένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης ΑΕΚΚ. να έχει συνάψει ιδιωτικό συμφωνητικό συνεργασίας με τον ανάδοχο. Σε κάθε περίπτωση η άδεια συλλογής και μεταφοράς θα πρέπει να έχει εκδοθεί για τους κωδικούς ΕΚΑ που αναφέρονται παραπάνω. 5.4 Επιπλέον οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να: Είναι πιστοποιημένοι κατά ISO 9001:2008 για εργασίες διαχείρισης μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων, Διαθέτουν πιστοποιητικό συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης (π.χ. ISO 14001:2004 ή εφάμιλλο-ανώτερου αυτού) Διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνικό προσωπικό εφοδιασμένο με τις απαραίτητες νόμιμες άδειες.

6 Άρθρο 6 - Υποχρεώσεις αναδόχου Ο ανάδοχος τελεί πάντοτε υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας Ανακύκλωσης του Δήμου Καλαμαριάς προς τις εντολές και οδηγίες της οποίας οφείλει να συμμορφώνεται Ο ανάδοχος υποχρεούται να εφαρμόζει τις περί τάξεως και ασφάλειας επί ατυχημάτων αστυνομικές διατάξεις και έχει την αποκλειστική ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή βλάβη, που θα συμβεί στον ίδιο, στο προσωπικό του ή τρίτους από ενέργειες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την εκτέλεση της εργασίας. Το πάσης φύσεως και ειδικότητας έμμισθο προσωπικό για την εκτέλεση της εργασίας αμείβεται και ασφαλίζεται αποκλειστικά από τον ανάδοχο. Σημειώνεται ρητά ότι απαγορεύεται η απασχόληση ανασφάλιστου προσωπικού. Σε περίπτωση απασχόλησης αλλοδαπών θα πρέπει αυτοί να κατέχουν νόμιμη άδεια εργασίας η οποία θα θεωρείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Σε περίπτωση βλάβης του μηχανολογικού εξοπλισμού ή καθοιονδήποτε τρόπο αδυναμίας εκτέλεσης εργασίας, ο ανάδοχος υποχρεούται στην άμεση αντικατάσταση του με άλλο έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το προβλεπόμενο πρόγραμμα εργασιών χωρίς διακοπή. Η διακοπή εργασιών δεν μπορεί να υπερβεί το χρονικό διάστημα 24 ωρών. Υποχρεούται να ειδοποιήσει άμεσα την αρμόδια υπηρεσία για την αδυναμία εκτέλεσης της προγραμματισμένης εργασίας και να ενημερώσει με ποιο τρόπο και σε πόσο χρονικό διάστημα προβλέπει να προβεί στην επανόρθωση της. Ο ανάδοχος ευθύνεται απεριόριστα για τις ζημιές προς τρίτους τις οποίες θα προξενήσει κατά τις εργασίες του με την υπαιτιότητα του. Θα πρέπει να προσκομίσει εντός 15 ημερών μετά την υπογραφή της σύμβασης βεβαίωση ότι θα είναι ασφαλισμένος προς τρίτους και θα καλύπτεται για την αστική Ευθύνη για ζημιές που τυχόν προκαλέσει κατά την εκτέλεση εργασιών που αφορούν το αντικείμενο της σύμβασης. Όλες οι απαραίτητες εργασίες θα γίνονται σύμφωνα με τη διαδικασία, τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στις σχετικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας για τη διαχείριση των μη επικίνδυνων (στερεών) αποβλήτων και θα πρέπει με πλήρη και αποκλειστική ευθύνη του αναδόχου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Ο ανάδοχος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλα τα θέματα που άπτονται της μεταφοράς και επεξεργασίας των απορριμμάτων. Ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για την εκτέλεση της εργασίας. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να είναι εφοδιασμένος με τις νόμιμες άδειες (άδεια χρήσης μηχανήματος κ.α.) και πιστοποιήσεις. Ο εξοπλισμός του αναδόχου που θα χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση της εργασίας θα πρέπει να διατηρείται καθαρός και ειδικότερα τα container επιβάλλεται να πλένονται σε τακτά διαστήματα. Τα οχήματα μεταφοράς θα είναι εφοδιασμένα με τις ειδικές προβλεπόμενες άδειες και θα είναι κατάλληλα για την εκτέλεση της εργασίας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα με τον ισχύοντα Κ.Ο.Κ και τις υγειονομικές διατάξεις. Οι οδηγοί θα έχουν οπωσδήποτε την ανάλογη επαγγελματική άδεια οδηγήσεως (Δ! κατηγορίας και άνω) και τριετή προϋπηρεσία τουλάχιστον. Οι εργασίες θα γίνονται από κατάλληλα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, υπό την επίβλεψη υπευθύνων της εταιρείας. Ο ανάδοχος υποχρεούται να συμμορφώνεται με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και του Κ.Ο.Κ περί καθαριότητας και μεταφοράς απορριμμάτων. Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα τηρηθεί ημερολόγιο εργασιών σύμφωνα με

7 το άρθρο 33 του Π.Δ.609/85. Η τήρηση ημερολογίου είναι βασικός συμβατικός όρος και γίνεται με μέριμνα του αναδόχου. Οι συμβατικές εργασίες φόρτωσης και μεταφοράς των ογκωδών απορριμμάτων και των ΑΕΚΚ θα εκτελούνται από τον Δήμο με δικά του οχήματα από Δευτέρα έως και Σάββατο σε συνάρτηση με τα προγράμματα αποκομιδής των απορριμμάτων του Δήμου. Εφόσον ο Δήμος αδυνατεί να εκτελέσει τις εργασίες μεταφοράς ο ανάδοχος υποχρεούται να απομακρύνει τα ογκώδη απορρίμματα και τα ΑΕΚΚ με δικά του μέσα (οχήματα και προσωπικό) από το χώρο προσωρινής αποθήκευσης του Δήμου. Στην περίπτωση αυτή η φόρτωση θα γίνεται με μηχανήματα της υπηρεσίας. Στην περίπτωση που αναλαμβάνει ο ανάδοχος τη μεταφορά των ογκωδών απορριμμάτων και των ΑΕΚΚ, ο χρόνος ημερήσιας απασχόλησης του εξοπλισμού του αναδόχου ποικίλλει ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά συνθήκες, γι' αυτό και δεν προσδιορίζεται επακριβώς. Αυτό που διευκρινίζεται με σαφήνεια είναι η συμβατική υποχρέωση του αναδόχου να εκτελεί την εργασία του για το σύνολο των ογκωδών απορριμμάτων και των ΑΕΚΚ εντός 48 ωρών από την ειδοποίηση του από τον Δήμο, προκειμένου να αποφεύγεται η υποβάθμιση του περιβάλλοντος και η δημιουργία προβλημάτων με τους περιοίκους της ευρύτερης περιοχής. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας φόρτωσης των ΑΕΚΚ ή ογκωδών απορριμμάτων από τον χώρο προσωρινής αποθήκευσης του Δήμου στα οχήματα του αναδόχου, ο ανάδοχος υποχρεούται να ειδοποιεί τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου πριν την αναχώρηση του για την εγκατάσταση παραλαβής. Εφόσον ο Δήμος το κρίνει απαραίτητο, η ζύγιση του φορτίου που παραλαμβάνεται στην εγκατάσταση, θα πρέπει να γίνεται παρουσία υπαλλήλου που θα οριστεί από την υπηρεσία καθαριότητας. Τα οχήματα μεταφοράς του αναδόχου θα εντάσσουν το βασικό ωράριο τους, κατά κανόνα, στο διάστημα μεταξύ των ωρών από 7:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ, σε συνάρτηση με το ωράριο των προγραμμάτων συλλογής και των αναγκών απομάκρυνσης των συλλεγόμενων απορριμμάτων και λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Στην περίπτωση έκτακτων αναγκών (λόγοι υγιεινής και ασφάλειας) και εφόσον ο Δήμος κρίνει ότι είναι απαραίτητο, ο ανάδοχος υποχρεούται να εκτελέσει το συμβατικό έργο κατά Κυριακές και Αργίες. Κάθε δρομολόγιο μεταφοράς ογκωδών απορριμμάτων ή ΑΕΚΚ που εκτελείται είτε με όχημα του Δήμου είτε με όχημα του αναδόχου θα συνοδεύεται από σχετική Εντολή Μεταφοράς και Εναπόθεσης Ογκωδών ή ΑΕΚΚ στον χώρο προσωρινής αποθήκευσης και επεξεργασίας του αναδόχου. Στην Εντολή αναφέρεται ρητά το είδος του μεταφερόμενου φορτίου χαρακτηρισμένο από τους κωδικούς ΕΚΑ, καθώς και η ποσότητα του φορτίου (σε tn). Ο αρμόδιος υπάλληλος του αναδόχου καλείται να συνυπογράφει την Εντολή κατά την παραλαβή του φορτίου. Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο ανάδοχος υποχρεούται να ορίσει εγγράφως τους αρμόδιους για την παραλαβή των φορτίων υπαλλήλους κοινοποιώντας το σχετικό έγγραφο στον Δήμο. Απαγορεύεται ρητά κατά την απόρριψη των επεξεργασμένων ογκωδών αποβλήτων και αποβλήτων κήπων και πάρκων στον Χ.Υ.Τ.Α. Μαυροράχης να αναμειγνύονται κάθε άλλου είδους απόβλητα πέρα από τα εν λόγω απόβλητα τα οποία χαρακτηρίζονται από τους κωδικούς ΕΚΑ και Ο ανάδοχος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος απέναντι στον Χ.Υ.Τ.Α. Μαυροράχης για το είδος του απορριπτόμενου φορτίου με χρήση των Βεβαιώσεων Αδειών απόρριψης του Δήμου. Η επιτροπή του Δήμου Καλαμαριάς πριν από το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών δύναται να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ανάδοχης εταιρείας για να ελέγξει αν πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

8 Άρθρο 7 - Υποβολή Προσφοράς 7.1 Ο κάθε διαγωνιζόμενος οφείλει να υποβάλει πλήρη Φάκελο Προσφοράς, το περιεχόμενο του οποίου περιγράφεται στο αντίστοιχο άρθρο της Διακήρυξης. 7.2 Ειδικότερα ο διαγωνιζόμενος θα πρέπει απαραίτητα με την Τεχνική Προσφορά να υποβάλει τα παρακάτω δικαιολογητικά: Πλήρη περιγραφή των προσφερόμενων εργασιών, Άδεια λειτουργίας της εγκατάστασης σε ισχύ, Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ), σε ισχύ, στην οποία θα περιλαμβάνονται απαραίτητα οι κωδικοί των αποβλήτων, όπως αυτοί αναγράφονται στον Ευρωπαϊκό Κατάλογο Αποβλήτων (ΕΚΑ), καθώς επίσης και οι ποσότητες των αποβλήτων που μπορούν να υποβληθούν σε εργασία διαχείρισης, Άδεια Συλλογής και Μεταφοράς Μη Επικίνδυνων Στερεών Αποβλήτων (για τον ίδιο τον υποψήφιο ή συνεργαζόμενη εταιρία), σε ισχύ, στην οποία θα περιλαμβάνονται απαραίτητα οι κωδικοί των αποβλήτων, όπως αυτοί αναγράφονται στον Ευρωπαϊκό Κατάλογο Αποβλήτων (ΕΚΑ), Σύμβαση συνεργασίας με ένα τουλάχιστον εγκεκριμένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης ΑΕΚΚ. Σε περίπτωση που η συλλογή μεταφορά πραγματοποιείται από συνεργαζόμενη εταιρία, θα πρέπει να υποβληθεί σύμβαση συνεργασίας της εταιρίας με εγκεκριμένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης ΑΕΚΚ, Ιδιωτικό συμφωνητικό συνεργασίας της εταιρίας που αναλαμβάνει τη συλλογή μεταφορά με τον διαγωνιζόμενο, στην περίπτωση που αυτή δεν πραγματοποιείται από τον ίδιο, Πιστοποιητικό ποιότητας (ISO 9001) από διαπιστευμένο οργανισμό τυποποίησης, για τη διαχείριση στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων, Πιστοποιητικό συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης (π.χ. ISO 14001:2004 ή εφάμιλλο-ανώτερου αυτού), Δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι η εταιρία διαθέτει τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την εκτέλεση της εργασίας (π.χ. φωτογραφίες μηχανολογικού εξοπλισμού εγκατάστασης, σχετικές άδειες κλπ). Άρθρο 8 Χρονική διάρκεια της σύμβασης Η ισχύς της σύμβασης θα είναι δωδεκάμηνη, αρχής γενομένης από την υπογραφή της. Σε περίπτωση κατά την οποία δεν εξαντληθούν οι προμελετηθείσες ποσότητες δύναται να παραταθεί επί τετραμήνου. Κατά τη διάρκεια της ισχύος της σύμβασης, σε περίπτωση που εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία σπαστήρας στον Χ.Υ.Τ.Α. Μαυροράχης από τον Φο.Δ.Σ.Α. Κ. Μακεδονίας, ο Δήμος Καλαμαριάς διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την ανάθεση των εργασιών επεξεργασίας απόρριψης στον Χ.Υ.Τ.Α. ογκωδών απορριμμάτων (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: , 20 02) και των εργασιών μεταφοράς ογκωδών απορριμμάτων (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: , 20 02) από τον χώρο προσωρινής αποθήκευσης του Δήμου Καλαμαριάς σε κατάλληλο χώρο του αναδόχου. Άρθρο 9 - Χρόνος έναρξης της εργασίας - Ρήτρες

9 Ο ανάδοχος, υποχρεούται να κάνει την έναρξη εκτέλεσης του έργου με τον ανάλογο εξοπλισμό και προσωπικό εντός της προθεσμίας που ορίζει στην προσφορά του, η οποία όμως δεν μπορεί να υπερβαίνει το χρονικό όριο των δέκα (10) ημερών, διάστημα εκτιμούμενο ως επαρκές για την εξασφάλιση, την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία όλου του απαιτούμενου εξοπλισμού και προσωπικού, από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Ο χρόνος έναρξης εκτέλεσης της εργασίας πρέπει να καθορίζεται υποχρεωτικά και ρητά στις οικονομικές προσφορές. Στην αξιολόγηση των προσφορών θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα ο συντομότερος δυνατός χρόνος έναρξης εκτέλεσης της εργασίας. Ο ανάδοχος οφείλει να κάνει την έναρξη των εργασιών εντός του χρόνου έναρξης που καθορίστηκε στην οικονομική προσφορά του. Σε αντίθετη περίπτωση επιβάλλεται ποινική ρήτρα 500 για κάθε ημέρα καθυστέρησης και για δέκα (10) συνολικά ημερολογιακές ημέρες. Μετά την διαπίστωση παρέλευσης άπρακτου του διαστήματος αυτού ο ανάδοχος καθίσταται έκπτωτος και εφαρμόζονται οι ανάλογες κυρώσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ 28/80. Σε περίπτωση που ο ανάδοχος παραβιάσει επανειλημμένα τις συμβατικές του υποχρεώσεις, κηρύσσεται έκπτωτος σύμφωνα και κατ' αναλογία με τις κείμενες διατάξεις των Ο.Τ.Α. Αποτελεί βασική υποχρέωση του αναδόχου η απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών φόρτωσης και μεταφοράς των απορριμμάτων, όταν ζητείται από τη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης. Διευκρινίζεται ότι η διακοπή των εργασιών δεν μπορεί να υπερβεί το χρονικό διάστημα 24 ωρών με υπαιτιότητα του αναδόχου. Σε περίπτωση παράβασης του όρου αυτού επιβάλλεται, ως ρήτρα ανά περίπτωση. Βασική επίσης υποχρέωση του αναδόχου είναι η συστηματική κάλυψη των ανοικτών container για τη μεταφορά των επεξεργασμένων ογκωδών απορριμμάτων για απόρριψη στον χώρο του Χ.Υ.Τ.Α Μαυροράχης ή η χρήση container κλειστού τύπου. Άρθρο 10 - Τρόπος πληρωμής 10.1 Εργασίες αξιοποίησης και ανακύκλωσης των ΑΕΚΚ Η πιστοποίηση της αποζημίωσης του αναδόχου για τις παρεχόμενες εργασίες αξιοποίησης και ανακύκλωσης των ΑΕΚΚ θα γίνεται με την προσκόμιση ζυγολογίου όπου θα φαίνεται η διαφορά στο βάρος του φορτηγού άδειο και γεμάτο. Εντός 10 ημερών από το τέλος του μηνός η ανάδοχος εταιρεία θα εκδίδει το σχετικό τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών και ακολούθως θα συντάσσεται βεβαίωση πιστοποίησης εργασιών από τη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης του Δήμου. Η πληρωμή του εργολάβου θα πραγματοποιείται, το αργότερο εντός ενενήντα (90) ημερών από την λήξη του μήνα, εφόσον πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις Εργασίες επεξεργασίας απόρριψης στον Χ.Υ.Τ.Α. ογκωδών απορριμμάτων Η πιστοποίηση της αποζημίωσης του αναδόχου για τις παρεχόμενες εργασίες επεξεργασίας και απόρριψης στον Χ.Υ.Τ.Α. ογκωδών απορριμμάτων θα γίνεται με την προσκόμιση ζυγολογίου όπου θα φαίνεται η διαφορά στο βάρος του φορτηγού άδειο και γεμάτο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει ο ανάδοχος να πραγματοποιήσει απόρριψη στον Χ.Υ.Τ.Α. Μαυροράχης, είναι να διαθέτει άδεια απόρριψης από τον Δήμο, η οποία πιστοποιείται από σχετική βεβαίωση που εκδίδει ο Δήμος Καλαμαριάς έπειτα από αίτημα του αναδόχου. Στη βεβαίωση θα αναγράφεται το είδος και η προέλευση των απορριμμάτων.

10 Διευκρινίζεται ότι προκειμένου να προβεί η Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης στην έκδοση βεβαίωσης πιστοποίησης εργασιών για τις παρεχόμενες εργασίες επεξεργασίας και απόρριψης ογκωδών απορριμμάτων στον Χ.Υ.Τ.Α. Μαυροράχης, θα πρέπει ο ανάδοχος να προσκομίζει τα ζυγολόγια απόρριψης στον Χ.Υ.Τ.Α. του υπολείμματος της επεξεργασίας των ογκωδών απορριμμάτων (ποσότητα όχι μεγαλύτερη του 70% της παρεληφθείσας από τον Δήμο ποσότητας). Εφόσον πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις, η πληρωμή του εργολάβου θα πραγματοποιείται, το αργότερο εντός ενενήντα (90) ημερών από την πιστοποίηση των εργασιών Εργασίες μεταφοράς ογκωδών απορριμμάτων ή ΑΕΚΚ από τον χώρο προσωρινής αποθήκευσης του Δήμου Καλαμαριάς στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας του αναδόχου (με οχήματα του αναδόχου) Η πιστοποίηση της αποζημίωσης του αναδόχου για τις παρεχόμενες εργασίες μεταφοράς ογκωδών απορριμμάτων ή ΑΕΚΚ με δικά του οχήματα θα γίνεται με την προσκόμιση από τον ανάδοχο των δελτίων ποσοτικής παραλαβής και των ζυγολογίων. Στα δελτία παραλαβής θα σημειώνεται και το όχημα που μετέφερε τα ογκώδη ή ΑΕΚΚ, και από την χωρητικότητα του σε m 3 θα προκύπτει η αποζημίωση του αναδόχου για τη μεταφορά. Η αποζημίωση διαχείρισης των μεταφερόμενων ογκωδών ή ΑΕΚΚ προκύπτει από την ποσότητα σε tn που αναγράφεται στα δελτία ποσοτικής παραλαβής. Εντός 10 ημερών από το τέλος του μήνα στον οποίο πραγματοποιήθηκαν οι εν λόγω εργασίες, η ανάδοχος εταιρεία θα εκδίδει το σχετικό τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών και ακολούθως θα συντάσσεται βεβαίωση πιστοποίησης εργασιών από τη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης του Δήμου. Η πληρωμή του εργολάβου θα πραγματοποιείται, το αργότερο εντός ενενήντα (90) ημερών από την λήξη του μήνα, εφόσον πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την πληρωμή της αξίας των συμβατικών εκτελεσθέντων εργασιών είναι η βεβαίωση πιστοποίησης εργασιών από τη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης, το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών του αναδόχου, καθώς επίσης και τα πρωτότυπα δελτία παραλαβής. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που έχει καταλογιστεί ποινική ρήτρα εις βάρος του αναδόχου εξαιτίας συμβατικής παράλειψης, αυτή θα αφαιρείται από το ποσό της πληρωμής που πιστοποιήθηκε και η διαφορά θα αποτελεί το τελικά πιστοποιούμενο προς πληρωμή ποσό. Άρθρο 11 - Κρατήσεις Επιβαρύνσεις αναδόχου Για τη διαμόρφωση της Οικονομικής Προσφοράς, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να λάβουν υπ' όψη ότι ο ανάδοχος με δική του ευθύνη και μέριμνα αναλαμβάνει το κόστος και τα έξοδα που αφορούν: τη διάθεση του συνόλου του απαιτούμενου εξοπλισμού το τακτικό service και συντήρηση του απασχολούμενου εξοπλισμού για τη διασφάλιση της άψογης λειτουργίας του τη λειτουργία και κίνηση του εξοπλισμού (καύσιμα, λιπαντικά, λάστιχα, συντήρηση, κλπ) την αμοιβή του άμεσα απασχολούμενου προσωπικού (μισθοδοσία και εργοδοτικές εισφορές των οδηγών, χειριστών και βοηθητικού προσωπικού) και λοιπά συναφή έξοδα με την απασχόληση του

11 την αμοιβή και κάθε είδους αποζημιώσεις, ασφαλίσεις και έξοδα κίνησης διοικητικού και τεχνικού προσωπικού τις δαπάνες ιατρικής περίθαλψης του προσωπικού την ασφάλιση ή αποζημίωση ατυχημάτων του προσωπικού καθώς επίσης και κάθε φύσης αποζημίωση προς τρίτους, κάθε είδους τέλη και φόρους οχημάτων (Κ.Τ.Ε.Ο, Κ.Ε.Κ, τέλη κυκλοφορίας, κλπ) την τεχνική υποστήριξη, εποπτεία εκτέλεσης του έργου. κλπ. τυχόν επιπλέον διαφορά χρέωσης τιμής εναπόθεσης λόγω κακής εκτέλεσης του έργου στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης. τις δαπάνες συμμετοχής στο διαγωνισμό και τις δημοσιεύσεις της διακήρυξης τα έξοδα εγγυητικών επιστολών, τους τόκους κινήσεως κεφαλαίων και λοιπές κάθε φύσης επιβαρύνσεις. Ο Δήμος αναλαμβάνει το κόστος και τα έξοδα που αφορούν την απόρριψη των απορριμμάτων (τέλη διάθεσης) που απορρέουν από την εκτέλεση του έργου στον Χ.Υ.Τ.Α Μαυροράχης. Άρθρο 12 - Εκχώρηση της σύμβασης Απαγορεύεται στον ανάδοχο να εκχωρήσει μέρος ή ολόκληρο το αντικείμενο της σύμβασης σε τρίτο, χωρίς την έγκριση του Δ.Σ. Η έγκριση παρέχεται με απόφαση του συμβουλίου, εφ όσον ο τρίτος στον οποίο γίνεται η εκχώρηση έχει τα προσόντα που εγγυώνται, κατά την κρίση του συμβουλίου, την καλή εκτέλεση της σύμβασης. Έναντι του Δήμου ο ανάδοχος παραμένει πάντοτε «εις ολόκληρον» υπεύθυνος μαζί με αυτόν που τον υποκατέστησε. Κατ εξαίρεση, μπορεί με απόφαση του Δ.Σ. να απαλλαγεί της ευθύνης του ο ανάδοχος, ύστερα από αίτηση του, εάν πάσχει από σοβαρή ασθένεια η οποία τον καθιστά για μεγάλο χρονικό διάστημα ανίκανο να εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις. Μαζί με την αίτηση του αναδόχου υποβάλλεται και δήλωση αποδοχής εκ μέρους του τρίτου προς τον οποίο γίνεται η εκχώρηση. Μετά την εκχώρηση οι πληρωμές γίνονται απ ευθείας στο νέο ανάδοχο, ο οποίος αναλαμβάνει και όλες τις ευθύνες από τη σύμβαση, υποχρεούμενος να καταθέσει τις προβλεπόμενες εγγυήσεις. Άρθρο 13 - Έκπτωση του αναδόχου Εάν ο ανάδοχος δεν συμμορφώνεται προς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη σύμβαση και από τις διατάξεις του Π.Δ 28/1980 ή προς τις νόμιμες εντολές και υποδείξεις της επιβλέπουσας υπηρεσίας, καλείται με ειδική πρόσκληση του δημάρχου να συμμορφωθεί προς τις υποχρεώσεις αυτές ή τις εντολές μέσα σε εύλογη προθεσμία, όχι πάντως μικρότερη των δέκα ημερών. Σε περίπτωση που αξιώνεται από τον ανάδοχο η λήψη μέτρων για την αποτροπή προφανών κινδύνων, η τασσομένη προθεσμία μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα ημερών. Η ειδική πρόσκληση και η προθεσμία που ορίζεται με αυτή δεν ανατρέπουν τις συμβατικές υποχρεώσεις του αναδόχου για την εμπρόθεσμη εκτέλεση της εργασίας. Ειδική πρόσκληση μπορεί να σταλεί στον ανάδοχο καθ όλη τη διάρκεια της σύμβασης, μέχρι την οριστική παραλαβή της εργασίας. Εάν ο ανάδοχος δεν ανταποκριθεί εμπρόθεσμα στην ανωτέρω ειδική πρόσκληση, κηρύσσεται έκπτωτος με απόφαση του Δ.Σ, ύστερα από εισήγηση της επιβλέπουσας υπηρεσίας.

12 Ο ανάδοχος μπορεί να ασκήσει κατά της απόφασης αίτηση θεραπείας στον Γ.Γ της Περιφέρειας (άρθρο 150 του Ν. 3463/06) μέσα σε ανατρεπτική προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επίδοσή της. Ο έκπτωτος ανάδοχος στερείται του δικαιώματος να αναλάβει με οποιοδήποτε τρόπο την εκτέλεση δημοτικών και κοινοτικών εργασιών, για χρονικό διάστημα που καθορίζεται στην απόφαση του συμβουλίου και δεν μπορεί να είναι μικρότερο του εξαμήνου ούτε μεγαλύτερο του έτους. Άρθρο 14 - Διακοπή της εργασίας Εάν μετά την έναρξη της εκτέλεσης της εργασίας διακοπεί αυτή περισσότερο από τρεις μήνες με υπαιτιότητα ή εντολή του Δήμου, ο ανάδοχος μπορεί να ζητήσει τη λύση της σύμβασης υποβάλλοντας μέσω της επιβλέπουσας υπηρεσίας σχετική δήλωση στο Δήμο. Ο προϊστάμενος της επιβλέπουσας υπηρεσίας υποχρεούται να προβεί στην εξακρίβωση του περιεχομένου της δήλωσης, μέσα σε δέκα ημέρες από την υποβολή της, και να τη διαβιβάσει στη δημοτική αρχή με τις τυχόν παρατηρήσεις του. Η απόφαση του Δ.Σ. για τη διάλυση της σύμβασης λαμβάνεται υποχρεωτικά μέσα σε 15 ημέρες από την πρωτοκόλληση του εγγράφου της επιβλέπουσας υπηρεσίας. Εάν η εργασία ματαιωθεί ύστερα από απόφαση του συμβουλίου, η σύμβαση θεωρείται αυτοδικαίως λυμένη από την κοινοποίηση της απόφασης στον ανάδοχο. Στις ανωτέρω περιπτώσεις καταβάλλεται στον ανάδοχο η συμβατική αξία των παραδοθέντων εργασιών καθώς και αποζημίωση ανάλογη με το όφελος που κατά τεκμήριο θα είχε ο ανάδοχος από τις υπόλοιπες συμβατικές ποσότητες. Η αποζημίωση αυτή κανονίζεται από την επιτροπή παραλαβής και δεν μπορεί να υπερβεί το 7% του υπολειπόμενου χρηματικού αντικειμένου της σύμβασης, ελαττωμένου κατά το 1/3 αυτού. Άρθρο 15 - Πτώχευση ή θάνατος του αναδόχου Αν αποβιώσει ο ανάδοχος μετά την έναρξη της εκτέλεσης της εργασίας, η σύμβαση λύνεται αυτοδίκαια χωρίς την καταβολή αποζημίωσης για διαφυγόν κέρδος ή οποιαδήποτε υποθετική ζημία. Μέσα σε ανατρεπτική προθεσμία δύο μηνών από το θάνατο του αναδόχου, οι κληρονόμοι του δικαιούνται να διορίσουν με συμβολαιογραφική πράξη αντίκλητο πληρεξούσιο, για να παραστεί εκ μέρους τους στη διαδικασία της εκκαθάρισης της σύμβασης. Είναι δυνατό όμως να ανατεθεί στους κληρονόμους η συνέχιση και η αποπεράτωση της εργασίας, ύστερα από αίτηση που υποβάλλει στην επιβλέπουσα υπηρεσία ο αντίκλητος των κληρονόμων, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο μηνών από το θάνατο του αναδόχου. Η ανάθεση γίνεται με απόφαση του Δ.Σ, εφ όσον οι κληρονόμοι αναλάβουν με συμβολαιογραφική δήλωση όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του αποβιώσαντος αναδόχου. Εάν λυθεί η σύμβαση λόγω θανάτου του αναδόχου, πριν ή μετά την υπογραφή της σύμβασης αλλά πριν από την έναρξη της εκτέλεσης της εργασίας, αποδίδονται στους νομίμους κληρονόμους του η κατατεθείσα εγγύηση και τα έξοδα της δημοπρασίας που είχε καταβάλει ο αποθανών. Σε περίπτωση που οι κληρονόμοι δεν διορίσουν εμπρόθεσμα αντίκλητο ούτε υποβάλουν αίτηση για τη συνέχιση της προμήθειας, διαπιστώνεται με απόφαση του Δ.Σ. η αυτοδίκαια

13 λύση της σύμβασης, μετά την κοινοποίηση της οποίας στους κληρονόμους ή στον αντίκλητο του αποβιώσαντος, ακολουθεί η διαδικασία εκκαθάρισης της σύμβασης. Εάν ο ανάδοχος πτωχεύσει, η σύμβαση λύεται αυτοδίκαια χωρίς την καταβολή αποζημίωσης για διαφυγόν κέρδος ή οποιαδήποτε ζημία. Εάν ο ανάδοχος της εργασίας είναι κοινοπραξία, σε περίπτωση θανάτου ενός από τους δύο κοινοπρακτούντες η κοινοπραξία έναντι του Δήμου θεωρείται λυμένη και η συμβατική σχέση συνεχίζεται υποχρεωτικά με το δεύτερο κοινοπρακτούντα, ο οποίος αναλαμβάνει όλα τα συμβατικά δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του θανόντος. Εάν οι κοινοπρακτούντες ήταν περισσότεροι από δύο, η κοινοπραξία συνεχίζεται μεταξύ των λοιπών που αναλαμβάνουν έναντι του Δήμου όλα τα συμβατικά δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του θανόντος. Σε περίπτωση πτώχευσης ενός από τους κοινοπρακτούντες, η κοινοπραξία λύνεται και η σύμβαση συνεχίζεται υποχρεωτικά από το δεύτερο μέλος, που αναλαμβάνει έναντι του Δήμου όλα τα συμβατικά δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του πτωχεύσαντος. Εάν οι κοινοπρακτούντες ήταν περισσότεροι από δύο, η κοινοπραξία έναντι του δήμου συνεχίζεται μεταξύ των υπολοίπων. Αν όμως κηρυχθούν σε πτώχευση περισσότεροι κοινοπρακτούντες και εκτίθεται σε κίνδυνο η προσήκουσα εκτέλεση της σύμβασης, ο δήμος μπορεί κατά την απόλυτη κρίση του να κηρύξει διαλυμένη τη σύμβαση. Άρθρο 16 - Επίλυση διαφορών Οι τυχόν διαφωνίες που προκύπτουν κατά την εκτέλεση της εργασίας, επιλύονται κατά τις διατάξεις των παραγράφων 2 έως 8 του άρθρου 273 του Δ.Κ.Κ (Ν. 3463/06). O ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Καλαμαριά 15/07/2016 Ελευθερία Ζευγαρά ΠΕ Περιβαλλοντολόγων Βασίλης Πενόπουλος

14 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλαμαριά 4/11/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Aριθ. Πρωτ.: Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Περίληψη: Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με Ταχ. Δ/νση : Κομνηνών 58 Τ.Κ. : Πληροφορίες : Μ. Σουβλάκη Τηλ. : FAX : souvlaki@kalamaria.gr Α Π Ο Φ Α Σ Η Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ σφραγισμένες προσφορές, για την εκτέλεση της εργασίας «Διαχείριση ογκωδών και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.) περίοδος του Δήμου Καλαμαριάς». Έχοντας υπ όψη: 1. Τις διατάξεις: α. Του Ν 4412/2016 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών» (ΦΕΚ Α 147/ ) β. Του Ν 3548/07 «Καταχώρηση δημοσιεύσεων των φορέων του Δημοσίου στο νομαρχιακό και τοπικό Τύπο και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 68/Α). γ. Του Ν 3469/06 «Εθνικό Τυπογραφείο, Εφημερίς της Κυβερνήσεως και λοιπές διατάξεις» (ΦΕΚ 131/Α). δ. Του Ν 3852/10 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/Α). ε. Του Ν 3463/06 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (ΦΕΚ 114/Α). στ. Του Ν 2690/99 «Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 45/Α), όπως ισχύει. ζ. Του άρθρου 9 παρ. 2 του Ν 4071/12 «Ρυθμίσεις για την τοπική ανάπτυξη κ.λ.π.» (ΦΕΚ 85/Α). η. Του άρθρου 64 παρ. 2 του Ν 4172/13 (ΦΕΚ 167/Α). θ. Της παραγράφου Ζ του άρθρου πρώτου του Ν 4152/13 (ΦΕΚ 107/Α). 2. Την 356/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς, με την οποία εγκρίθηκε η ανάθεση της εργασίας «Διαχείριση ογκωδών και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.) περίοδος του Δήμου Καλαμαριάς», προϋπολογισμού δαπάνης ,00-ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α) σε τρίτο, με ηλεκτρονικό ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό. 3. Την 359/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς, με την οποία εγκρίθηκε η υπ αριθ. 54/2016 μελέτη και η από γενική συγγραφή υποχρεώσεων της Δ/νσης Καθαριότητας- Ανακύκλωσης, καθορίστηκαν οι όροι του ηλεκτρονικού ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού και διατέθηκε πίστωση ποσού ,00 ευρώ. 4. Την 396/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς, με την οποία τροποποιήθηκε η 359/2016 απόφασή της. 5. Την 450/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία συγκροτήθηκαν οι επιτροπές διαγωνισμού για το έτος 2016, ενστάσεων και παραλαβής της ανωτέρω εργασίας. 6. Την με 38500/ απόφαση Δημάρχου με την οποία μεταβιβάζει αρμοδιότητες στους Αντιδημάρχους. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής για την εκτέλεση της εργασίας «Διαχείριση ογκωδών και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.) περίοδος του Δήμου Καλαμαριάς»,

15 προϋπολογισμού δαπάνης ,00-ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α), όπως αυτή περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα: α/α Κωδικός αριθμός (CPV) Περιγραφή εργασίας Μονάδα μέτρησης Ποσότητα Προϋπ/σα δαπάνη (ευρώ) Επεξεργασία απόρριψη στον Χ.Υ.Τ.Α. ογκωδών απορριμμάτων (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: , 20 02) Αξιοποίηση ανακύκλωση ΑΕΚΚ (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: 17 01, 17 02, 17 03, 17 04, 17 05, 17 06, 17 08, 17 09) Mεταφορά ογκωδών απορριμμάτων (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: , 20 02) ή ΑΕΚΚ (Κωδικοί Ε.Κ.Α.: 17 01, 17 02, 17 03, 17 04, 17 05, 17 06, 17 08, 17 09) από τον χώρο προσωρινής αποθήκευσης του Δήμου Καλαμαριάς στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας του αναδόχου (με οχήματα του αναδόχου) tn ,00 tn ,00 m ,00 Πηγή χρηματοδότησης Δημοτικές πιστώσεις Δημοτικές πιστώσεις Δημοτικές πιστώσεις Άρθρο 1 Περιγραφή εργασίας Η εργασία αφορά στη διαχείριση των ογκωδών απορριμμάτων και των Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) τα οποία απορρίπτονται εντός των ορίων του Δήμου Καλαμαριάς, για ένα έτος (περίοδος ) από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, όπως ειδικότερα περιγράφεται στην υπ αριθ. 54/2016 μελέτη της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Ανακύκλωσης, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας Άρθρο 2 Τόπος και χρόνος διενέργειας του διαγωνισμού- Μειοδότης Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης με ημερομηνία έναρξης υποβολής των προσφορών την και καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών την και ώρα 15:00 κατά την οποία λήγει η προθεσμία υποβολής των προσφορών. Μειοδότης ανακηρύσσεται αυτός που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή για το σύνολο των δημοπρατούμενων εργασιών. Άρθρο 3 Δικαιούμενοι συμμετοχής 1. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και κοινοπραξίες (ενώσεις) αυτών τα οποία είναι εγκατεστημένα α) σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, β) σε κράτος μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ή γ) σε άλλη χώρα των περιπτώσεων γ & δ της παρ. 1 του άρθρου 25 του Ν 4412/2016. Προκειμένου να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς (πάροχοι υπηρεσιών) πρέπει να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή. Κατάλογος των αρχών που παρέχουν ψηφιακή υπογραφή και έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα, είναι αναρτημένος

16 στην ιστοσελίδα της Εθνικής Αρχής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι εγγράφονται ως «πιστοποιημένοι οικονομικοί φορείς» στο ΕΣΗΔΗΣ, με τη διαδικασία που ορίζεται στην Απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Π1/2390/ Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό: α. Αυτοί οι οποίοι στερήθηκαν με δικαστική απόφαση της ικανότητας να ασκούν το επάγγελμά τους. β. Αυτοί οι οποίοι απώλεσαν με δικαστική απόφαση το δικαίωμα να συνάπτουν συμβάσεις με τους ΟΤΑ ή να συμμετέχουν σε δημοπρασίες των ΟΤΑ. γ. Αυτοί στους οποίους έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις προμήθειες του δημόσιου τομέα ή από τις προμήθειες του Δήμου Καλαμαριάς, εφόσον αυτή βρίσκεται σε ισχύ. 3. Σε περίπτωση μετασχηματισμού επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού, η νέα επιχείρηση που υπεισέρχεται στα δικαιώματα και στις υποχρεώσεις της προηγούμενης, υποχρεούται να γνωστοποιήσει στην υπηρεσία την επελθούσα μεταβολή και να προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να κριθεί εάν και αυτή συγκεντρώνει τις τυπικές προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό. Άρθρο 4 Προσωπική κατάσταση των ενδιαφερομένων 1. Αποκλείεται του διαγωνισμού αυτός που υπάρχει εις βάρος του τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για έναν από τους ακόλουθους λόγους: α) συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 2 της απόφασης-πλαίσιο 2008/841/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 24ης Οκτωβρίου 2008, για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος (ΕΕ L 300 της σ.42), β) δωροδοκία, όπως ορίζεται στο άρθρο 3 της σύμβασης περί της καταπολέμησης της διαφθοράς στην οποία ενέχονται υπάλληλοι των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ή των κρατών-μελών της Ένωσης (ЕЕ С 195 της , σ. 1) και στην παράγραφο 1 του άρθρου 2 της απόφασης-πλαίσιο 2003/568/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 22ας Ιουλίου 2003, για την καταπολέμηση της δωροδοκίας στον ιδιωτικό τομέα (ЕЕ L 192 της , σ. 54), καθώς και όπως ορίζεται στην κείμενη νομοθεσία ή στο εθνικό δίκαιο του οικονομικού φορέα, γ) απάτη, κατά την έννοια του άρθρου 1 της σύμβασης σχετικά με την προστασία των οικονομικών συμφερόντων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ЕЕ С 316 της , σ. 48), η οποία κυρώθηκε με το ν. 2803/2000 (A' 48), δ) τρομοκρατικά εγκλήματα ή εγκλήματα συνδεόμενα με τρομοκρατικές δραστηριότητες, όπως ορίζονται, αντιστοίχως, στα άρθρα 1 και 3 της απόφασης-πλαίσιο 2002/475/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 13ης Ιουνίου 2002, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας (ЕЕ L 164 της , σ. 3) ή ηθική αυτουργία ή συνεργεία ή απόπειρα διάπραξης εγκλήματος, όπως ορίζονται στο άρθρο 4 αυτής, ε) νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, όπως αυτές ορίζονται στο άρθρο 1 της Οδηγίας 2005/60/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου 2005, σχετικά με την πρόληψη της χρησιμοποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας (ЕЕ L 309 της , ο. 15), η οποία ενσωματώθηκε στην εθνική νομοθεσία με το ν. 3691/2008 (A' 166), στ) παιδική εργασία και άλλες μορφές εμπορίας ανθρώπων, όπως ορίζονται στο άρθρο 2 της Οδηγίας 2011/36/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 5ης Απριλίου 2011, για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και για την προστασία των θυμάτων της, καθώς και για την αντικατάσταση της απόφασης-πλαίσιο 2002/629/ΔΕΥ του Συμβουλίου (ЕЕ L 101 της , ο. 1), η οποία ενσωματώθηκε στην εθνική νομοθεσία με το ν. 4198/2013 (A' 215). 2. Δεν μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό, όποιος καταδικάσθηκε με δικαστική απόφαση που έχει ισχύ δεδικασμένου, για αδίκημα σχετικό με την επαγγελματική του συμπεριφορά. 3. Αποκλείεται επίσης του διαγωνισμού όποιος: α. Τελεί υπό πτώχευση, εκκαθάριση (εκούσια ή αναγκαστική), αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συμβιβασμό ή άλλη ανάλογη κατάσταση που προβλέπεται από τη νομοθεσία της χώρας εγκατάστασής του. β. Έχει κινηθεί σε βάρος του διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση ή διαδικασία εκκαθάρισης, αναγκαστικής διαχείρισης, πτωχευτικού συμβιβασμού ή άλλη ανάλογη διαδικασία προβλεπόμενη από τη νομοθεσία της χώρας εγκατάστασής του. γ. Έχει αποδεδειγμένα φανεί ασυνεπής στην εκπλήρωση των συμβατικών του υποχρεώσεων, τόσο έναντι του Δήμου Καλαμαριάς όσο και έναντι των άλλων φορέων του δημόσιου τομέα.

17 δ. Έχει υποβάλει ψευδείς ή ανακριβείς δηλώσεις κατά την παροχή πληροφοριών που ζητούνται από την υπηρεσία ή έχει αρνηθεί να παράσχει τις πληροφορίες αυτές. ε. Δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του για την καταβολή των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης, σύμφωνα με τις διατάξεις τόσο της ελληνικής νομοθεσίας όσο και της νομοθεσίας της χώρας εγκατάστασής του. στ. Δεν έχει εκπληρώσει τις φορολογικές του υποχρεώσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας ή της νομοθεσίας της χώρας όπου είναι εγκατεστημένος. η. Δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του κατά την εκτέλεση δημοσίων συμβάσεων που απορρέουν από τις διατάξεις της περιβαλλοντικής, κοινωνικοασφαλιστικής και εργατικής νομοθεσίας. 4. Για να αποδείξουν ότι πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν με την προσφορά τους υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/86 κατά τα οριζόμενα στην παράγραφο 4 του επόμενου άρθρου. Άρθρο 5 Δικαιολογητικά συμμετοχής Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν μαζί με την προσφορά τους τα εξής δικαιολογητικά: 1. Συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο ή έγγραφη εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή, εάν οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχουν στο διαγωνισμό με αντιπρόσωπό τους. 2. Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 10 της παρούσας διακήρυξης. 3. Εφόσον ο διαγωνιζόμενος έχει τη μορφή νομικού προσώπου (εταιρείας), στα δικαιολογητικά συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται: - Τα φύλλα των εφημερίδων της κυβέρνησης (ΦΕΚ) στα οποία δημοσιεύθηκαν το ιδρυτικό καταστατικό και οι τυχόν τροποποιήσεις του ή το τελευταίο κωδικοποιημένο καταστατικό ή τα αντίστοιχα στοιχεία από το διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.Μ.Η., εάν πρόκειται για ΑΕ και ΕΠΕ. - Το τελευταίο καταστατικό θεωρημένο από το πρωτοδικείο ή νόμιμα επικυρωμένο καθώς και οι τυχόν τροποποιήσεις του θεωρημένες ή επικυρωμένες κατά τον ίδιο τρόπο, εάν πρόκειται για ΟΕ και ΕΕ. Εάν η προσφορά υπογράφεται από πρόσωπο που δεν προκύπτει από τα ανωτέρω έγγραφα ότι έχει την ιδιότητα του νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας, πρέπει να υποβληθούν τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχει νομίμως εξουσιοδοτηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό. Εάν από τα ανωτέρω καταστατικά και τα λοιπά στοιχεία δεν προκύπτουν ευθέως τα πρόσωπα που εκπροσωπούν την εταιρεία και τη δεσμεύουν με την υπογραφή τους, πρέπει να προσκομίζονται τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη νόμιμη εκπροσώπηση της εταιρείας στο διαγωνισμό 4. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν 1599/1986 (Α 75) στην οποία: Ι) θα αναγράφονται τα στοιχεία του διαγωνισμού στον οποίον συμμετέχει (αριθμός διακήρυξης, αντικείμενο - είδος διαγωνισμού) ΙΙ) θα δηλώνεται ότι: α) δεν έχει καταδικασθεί τελεσίδικα για ένα ή περισσότερα από τα αδικήματα της παρ. 1 του άρθρου 73 του Ν. 4412/2016 (Α /147/ ), α. δεν τελεί υπό πτώχευση, εκκαθάριση (εκούσια ή αναγκαστική), αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συμβιβασμό ή άλλη ανάλογη κατάσταση που προβλέπεται από τη νομοθεσία της χώρας εγκατάστασής του. β. δεν έχει κινηθεί σε βάρος του διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση ή διαδικασία εκκαθάρισης, αναγκαστικής διαχείρισης, πτωχευτικού συμβιβασμού ή άλλη ανάλογη διαδικασία προβλεπόμενη από τη νομοθεσία της χώρας εγκατάστασής του. γ. έχει εκπληρώσει τις φορολογικές του υποχρεώσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας ή της νομοθεσίας της χώρας όπου είναι εγκατεστημένος, δ. έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του για την καταβολή των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης (κύριας και επικουρικής), σύμφωνα με τις διατάξεις τόσο της ελληνικής νομοθεσίας όσο και της νομοθεσίας της χώρας εγκατάστασής του, ε. είναι εγγεγραμμένος στο οικείο Επιμελητήριο για την άσκηση του επαγγέλματος που σχετίζεται με το αντικείμενο του παρόντος διαγωνισμού, στ. δεν έχει υποβάλει ψευδείς ή ανακριβείς δηλώσεις κατά την παροχή πληροφοριών που ζητούνται από την υπηρεσία, ζ. δεν έχει διαπράξει σοβαρό παράπτωμα κατά την άσκηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας,

18 η. δεν τελεί σε καμία από τις λοιπές καταστάσεις των άρθρων 73 και 74 του Ν 4412/2016 που αποκλείουν τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό. 5. Τα ανωτέρω δικαιολογητικά, της παρ. 3, μπορεί να μην υποβάλλονται μαζί με την προσφορά, εφόσον έχουν ήδη κατατεθεί στην υπηρεσία που διεξάγει το διαγωνισμό και δεν έχει λήξει η ισχύς τους. Στην προσφορά πρέπει να γίνεται ρητή μνεία της προγενέστερης κατάθεσης των δικαιολογητικών. 6. Τα δικαιολογητικά του παρόντος άρθρου δεν υπάγονται στη διαδικασία της αυτεπάγγελτης αναζήτησης. 7. Οι υπεύθυνες δηλώσεις που προβλέπονται στη διακήρυξη πρέπει να φέρουν ημερομηνία υπογραφής του δηλούντος και να περιέχουν γενικά τα στοιχεία που ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία. Εφόσον υποβάλλεται από εταιρεία, η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να υπογράφεται από το νόμιμο εκπρόσωπό της ή από πρόσωπο που έχει ειδικά εξουσιοδοτηθεί για το σκοπό αυτό. 8. Η παράλειψη προσκόμισης έστω και ενός από τα ανωτέρω δικαιολογητικά συμμετοχής ή η προσκόμιση δικαιολογητικών που δεν πληρούν τις απαιτήσεις της διακήρυξης και του νόμου, συνεπάγεται τον υποχρεωτικό αποκλεισμό του ενδιαφερόμενου από το διαγωνισμό. 9. Τα δικαιολογητικά του παρόντος άρθρου υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά σε μορφή αρχείου pdf και στη συνέχεια προσκομίζονται και σε έντυπη μορφή στην αναθέτουσα αρχή, μέσα σε προθεσμία τριών (3) εργασίμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή τους. Υπεύθυνες δηλώσεις ή άλλα έγγραφα που υπογράφονται ψηφιακά από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους και φέρουν προηγμένη ηλεκτρονική υπογραφή, δεν απαιτείται να προσκομίζονται και σε έντυπη μορφή. Άρθρο 6 Τεχνική προσφορά Η Τεχνική προσφορά έχει το περιεχόμενο που ορίζεται στο άρθρο 7 της από γενικής συγγραφής υποχρεώσεων της 54/2016 μελέτης της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Ανακύκλωσης και υποβάλλεται ηλεκτρονικά μαζί με τα δικαιολογητικά συμμετοχής στον ίδιο υποφάκελο. Άρθρο 7 Γλώσσα Οι προσφορές και τα έγγραφα που απαιτούνται για τη διενέργεια του διαγωνισμού και τη συμμετοχή σε αυτόν, συντάσσονται στην ελληνική γλώσσα. Άρθρο 8 Αντίγραφα 1. Τα δικαιολογητικά που απαιτεί η διακήρυξη, εκτός των εγγυήσεων που κατατίθενται στο πρωτότυπο, υποβάλλονται είτε στην πρωτότυπη μορφή τους είτε σε μορφή απλού (μη επικυρωμένου), ευκρινούς φωτοαντιγράφου από το πρωτότυπο ή από το ακριβές αντίγραφο, εφόσον πρόκειται για έγγραφα που έχουν εκδοθεί από το δημόσιο, τους ΟΤΑ α και β βαθμού και από τα νομικά τους πρόσωπα ή τις επιχειρήσεις τους, από τα ΝΠΔΔ, τα δικαστήρια όλων των βαθμών, τα ΝΠΙΔ που ανήκουν στο κράτος ή επιχορηγούνται τακτικά από κρατικούς πόρους σε ποσοστό 50% τουλάχιστον του ετήσιου προϋπολογισμού τους και από τις δημόσιες επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του άρθρου 1 του Ν 3429/05. Γίνονται επίσης δεκτά: α) Τα απλά, ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, εφόσον τα αντίγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο. β) Τα απλά, ευκρινή φωτοαντίγραφα από το πρωτότυπο όσων ιδιωτικών εγγράφων φέρουν θεώρηση από τις ανωτέρω υπηρεσίες και φορείς. γ) Τα απλά, ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα αλλοδαπών εγγράφων, εφόσον τα αντίγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο. Ο Δήμος Καλαμαριάς υποχρεούται να ασκήσει δειγματοληπτικό έλεγχο των απλών φωτοαντιγράφων, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.. 2. Απλά (μη επικυρωμένα) αντίγραφα εγγράφων που δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν 2690/99, όπως είναι τα ιδιωτικά, τα δικαστικά και τα αλλοδαπά έγγραφα, γίνονται δεκτά εάν συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση, με την οποία ο ενδιαφερόμενος βεβαιώνει την ακρίβεια των στοιχείων τους. 3. Για τα αντίγραφα των αποδεικτικών φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας ισχύουν οι ειδικές για τα αποδεικτικά αυτά διατάξεις. 4. Τα έγγραφα που προέρχονται από χώρες, στις οποίες εφαρμόζεται η Σύμβαση της Χάγης του 1961 (κυρωθείσα στην Ελλάδα με το Ν 1497/84), πρέπει να φέρουν τη σχετική επισημείωση apostille επί του σώματος του εγγράφου ή σε πρόθεμα. 5. Τα αντίγραφα των φύλλων της εφημερίδας της κυβέρνησης δεν χρειάζονται επικύρωση.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 ιατάξεις Η εκτέλεση της εργασίας διέπεται από τις διατάξεις: α. Του ηµοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/2006). β. Του Π 28/1980 «Περί εκτελέσεως έργων και προµηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 14/04/2015 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Κ.Α.: 10-7135.007 Τ.Κ.: 712.02 Τηλ.: 300.100 300.090

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Διαχείριση Ογκωδών και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.) Δήμου Ωραιοκάστρου ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 59.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Διαχείριση Ογκωδών και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.) Δήμου Ωραιοκάστρου ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 59. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αριθμός Μελέτης 14 / 2015 Διαχείριση Ογκωδών και Αποβλήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 Διατάξεις Η εκτέλεση της εργασίας διέπεται από τις διατάξεις: α. Του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/2006). β. Του ΠΔ 28/1980 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα μελέτη συντάσσεται έπειτα από εντολή του Προέδρου του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Άρθρο 1 Διατάξεις. Η εκτέλεση της μίσθωσης διέπεται από τις διατάξεις: 1. Του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (N. 3463/2006).

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Άρθρο 1 Διατάξεις. Η εκτέλεση της μίσθωσης διέπεται από τις διατάξεις: 1. Του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (N. 3463/2006). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΙΚΡΟΕΡΓΩΝ ΘΕΜΑ: «Παροχή υπηρεσιών μίσθωσης ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΛΑΣΤΙΧΟΦΟΡΟY ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟY»

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΜΑ: «Εργασίες διαχείρισης ογκωδών και αποβλήτων εκσκαφών κατασκευών κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ), κήπων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ ΚΕΥΝΣ Νεάπολη 16/3/2016 Αρ. πρωτ.: 839 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ Για την πραγματοποίηση του 24 ου Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών

Διαβάστε περισσότερα

15REQ

15REQ 15REQ002792863 2015-05-21 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Εργασίες διαχείρισης ογκωδών και αποβλήτων εκσκαφών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,00

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 76523 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝ. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ Εργασίες ελέγχου ισολογισµού και οικονοµικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΗ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΠΑΖΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΗ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΠΑΖΩΝ ΑΡ.ΜΕΛ. 66 /2017 ΣΥΛΛΟΓΗ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΠΑΖΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 18.000,00 Φ.Π.Α. : 4.320,00 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΙΣΤΩΣΗ : 22.320,00 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 4. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Εργασία: «Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) για κτίρια του Δήμου (με χρήση κατοικίας και όλων των άλλων χρήσεων εκτός της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περαία 17/04/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περαία 17/04/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περαία 17/04/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τίτλος: «ιαχείριση ογκωδών και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 132/2015. Ο Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου έχοντας υπόψη

ΑΠΟΦΑΣΗ 132/2015. Ο Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου έχοντας υπόψη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Εύοσμος: 26/02/2015 Αριθ. Πρωτ. : 9074 ΘΕΜΑ Πρόχειρος διαγωνισμός για τις εργασίες Διαχείρισης Ογκωδών και Αποβλήτων

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θραύση-τεμαχισμό ογκωδών αντικειμένων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θραύση-τεμαχισμό ογκωδών αντικειμένων Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θραύση-τεμαχισμό ογκωδών αντικειμένων Αρ. Πρωτ.: 18458 Σταυρούπολη 26/03/2013 Ο Δήμος Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην ανάθεση εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ Προσκαλείστε να υποβάλλετε σε σφραγισμένο φάκελο ή ηλεκτρονικά τα αναφερόμενα παρακάτω δικαιολογητικά όπως αυτά προβλέπονται στο άρθρο 80 του Ν. 4412/2016. α. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΡΓΟ: Εναπόθεση σε αδειοδοτημένη μονάδα ανακύκλωσης και αξιοποίησης προιόντων εκσκαφών, κατεδαφίσεων και κατασκευών

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιές 12/5/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθ.Πρωτ. 1207 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Θέμα : «απεντόμωσης και στα και τους Παιδικούς και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 4062

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 4062 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Δ/ΝΣΗ: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 4062

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Δ&Σ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. «Διαχείριση μπαζοαπορριμμάτων, χωμάτων, ογκωδών απορριμμάτων Δ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Δ&Σ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. «Διαχείριση μπαζοαπορριμμάτων, χωμάτων, ογκωδών απορριμμάτων Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Δ&Σ ΟΧΗΜΑΤΩΝ «Διαχείριση μπαζοαπορριμμάτων, χωμάτων, ογκωδών απορριμμάτων Δ. Δέλτα (2017)» 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ π.δ ,40 με το Φ.Π.Α.

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ π.δ ,40 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη 16-5-2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

«ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Μελέτης: /2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Μ Ε Λ Ε Τ Η Π.Δ. 28/80 «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» Προϋπολογισμού: ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α για το έτος 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Κ.Α για το έτος 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ /ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΡΓΟ:«ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ 4 ου & 50 ου ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άδελε, 17 / 3 / 2017 ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Αριθ. Πρωτ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άδελε, 17 / 3 / 2017 ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Αριθ. Πρωτ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άδελε, 17 / 3 / 2017 ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Αριθ. Πρωτ. 6121 /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Πληροφορίες: Μαρία Κουκάκη Τηλ : 2831341013 e-mail:koukaki@rethymno.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ & ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του Δήμου για το έτος 2017 Ταχ. Δ/νση: Αμαξοστάσιο, ΒΙΠΕ Ηρακλείου Τ.Κ:70014 Υπεύθυνος/ Συντάκτης:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Κύθνος, 08 / 11 / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: «Λειτουργία του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων και του σταθμού μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε' Συνημμένο στην υπ' αριθ. 1/2016 διακήρυξη της Σχολής Μετ/σης & Επιμ/σης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. 1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ Α. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ Προμηθειών Ηράκλειο 27/11/2015 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Ομαδα 1. Δ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προμήθεια Φαρμακευτικού και Υγειονομικού υλικού της Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 15.050 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Αντιδήμαρχος Δελφών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΔΑ: ΒΛΩΛ469073-ΘΚ3 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ «Σ Κ Υ Λ Ι Τ Σ Ε Ι Ο» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΑΝ. ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2271350258 ΦΑΞ:2271044311 ΧΙΟΣ 8/08/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Π 108/01.02.2017 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2017-18 Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:φ.6στ/13833 ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρ.Μελέτης: 6/2015 Ταχ.Δ/νση: Πολυτεχνείου 50 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Κ.Α , Προϋπολογισμός Μελέτης : 9.997,53 με Φ.Π.Α.

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Κ.Α , Προϋπολογισμός Μελέτης : 9.997,53 με Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΠΟΡΩΝ, ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ» Κ.Α. 35.6692.002, Προϋπολογισμός Μελέτης : 9.997,53 με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΛΟΓΙΣΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΛΟΓΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ) Ν. Επιβάτες, 25.09.2014 Αρ. Πρωτ. 1708 Ταχ. Δ/νση Λογοθέτου 1 Τ.Κ 57019 Τηλ. 23920 25005/76320 Fax Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ. Χρυσούπολη, 24 Ιουλίου 2015 Αριθ. πρωτ.: 1262 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Νέστου (Δ.Ε.Υ.Α.Ν.) προβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προμήθεια αυτοκόλλητων ανακλαστικών λωρίδων σήμανσης & Διακριτικών γνωρισμάτων των Οχημάτων του Δήμου Ηρακλείου & ενημερωτικές πινακίδες

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α. : : Μεταφορά συσκευασιών από εργολάβο κατόπιν ανάθεσης ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αρ.Πρωτ. 6381/

Κ.Α. : : Μεταφορά συσκευασιών από εργολάβο κατόπιν ανάθεσης ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αρ.Πρωτ. 6381/ Κ.Α. : 20-6277.001: Μεταφορά γυάλινων ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αρ.Πρωτ. 6381/29-03-2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η μεταφορά των δημοτικών αποβλήτων γυάλινων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Δ&Σ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Αρ. Μελ.: 1/2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Δ&Σ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Αρ. Μελ.: 1/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Δ&Σ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Αρ. Μελ.: 1/2016 «Διαχείριση μπαζοαπορριμμάτων, χωμάτων, ογκωδών απορριμμάτων του Δήμου Δέλτα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας: 12/4/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 7877 ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠ/ΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας: 12/4/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 7877 ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠ/ΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας: 12/4/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 7877 ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠ/ΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ Ενδιαφερομένους ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την «Έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡ/ΣΜΟΣ : ,88 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡ/ΣΜΟΣ : ,88 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣΣΕΡΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ Τμήμα Αποκομιδής & Ανακύκλωσης Αρ. Μελέτης : 32/2016 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «Διαχείριση ογκωδών και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών, Κατεδαφίσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ.:152940 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προμήθεια εκτυπώσεις διαφημιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) Ν. Επιβάτες, 02/04/2013 Αρ. πρωτ. : 756 ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια πλαστικών σωλήνων ύδρευσης και εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάθεση υπηρεσίας εναλλακτικής διαχείρισης αδρανών οικοδομικών υλικών (ΑΕΚΚ) σε πιστοποιημένο πάροχο» Κ.Α

«Ανάθεση υπηρεσίας εναλλακτικής διαχείρισης αδρανών οικοδομικών υλικών (ΑΕΚΚ) σε πιστοποιημένο πάροχο» Κ.Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ -------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑIΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 5586 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: ΆΡΘΡΟ 1 ο

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 4 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Π.Ε.Δ.Υ. ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ Ξάνθη 24/10/2014 Αρ. Πρωτ.773 Ταχ. Δ/νση : Ανδρέου Δημητρίου 1 ΞΑΝΘΗ - Τ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΗ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΛΑΔΙΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΗ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΛΑΔΙΩΝ ΑΡ.ΜΕΛ. 21 /2018 ΣΥΛΛΟΓΗ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 216.700,00 Φ.Π.Α. : 52.008,00 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΙΣΤΩΣΗ : 268.708,00 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 4. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΛΑΔΙΩΝ 2015»

ΕΡΓΟ: «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΛΑΔΙΩΝ 2015» Αριθμ.Μελέτης: 55 /2015 ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟ: «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΛΑΔΙΩΝ 2015» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 56.000,00 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 68.880,00 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τιμολόγια 4. Συγγραφή Υποχρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΤΙΩΝ ΣΗΨΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κ.Α.: 20.7131.0008 Κάδοι

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει διενέργεια εργασίας για την επιλογή αναδόχου με

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει διενέργεια εργασίας για την επιλογή αναδόχου με ` ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ Δ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ,ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΙΔΕΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ e-mail : vags@alexpolis.gr ΕΡΓΑΣΙΑ :ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. τις ανάγκες του Δήμου Ηρακλείου και των Ν.Π.Δ & I.Δ.του Δήμου. Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. τις ανάγκες του Δήμου Ηρακλείου και των Ν.Π.Δ & I.Δ.του Δήμου. Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Προμήθεια: Υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Ηρακλείου και των Ν.Π.Δ & I.Δ.του Δήμου. Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Επιμελητήριο Δωδεκανήσου-Παράρτημα Κω Κάθε ενδιαφερόμενο προμηθευτή

ΠΡΟΣ : Επιμελητήριο Δωδεκανήσου-Παράρτημα Κω Κάθε ενδιαφερόμενο προμηθευτή 0000158516 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση :Ακτή Κουντουριώτη 7 Ταχ. Κώδικας :85300 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

232/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η

232/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 10/19-05-2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 232/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 19.655,40

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διευκρινήσεις ως προς την αρίθμηση του άρθρου 6 της με αριθ. πρωτ. 901/ Διακήρυξης.

ΘΕΜΑ: Διευκρινήσεις ως προς την αρίθμηση του άρθρου 6 της με αριθ. πρωτ. 901/ Διακήρυξης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (τ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡ. ΠΟΛΕΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2021 ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2021 Α.Ε. ΕΔΡΑ: ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ 41 Τ.Κ. 19200 - ΕΛΕΥΣΙΝΑ Α.Φ.Μ. 800832090 Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 142400307000 Τηλ: 210-5537206

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Αριθ.Πρωτ: 35163/5-10-2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Αριθ.Πρωτ: 35163/5-10-2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Αριθ.Πρωτ: 35163/5-10-2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Αντιδήμαρχος Καλαμαριάς ανακοινώνει ότι το γραφείο προμηθειών του Δήμου προτίθεται να προβεί στην ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος: «Δαπάνες εκκένωσης δεξαμενής λυμάτων των Δημοτ. Σφαγείων με ιδιωτικό βυτιοφόρο»

Τίτλος: «Δαπάνες εκκένωσης δεξαμενής λυμάτων των Δημοτ. Σφαγείων με ιδιωτικό βυτιοφόρο» Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Τίτλος: «Δαπάνες εκκένωσης δεξαμενής λυμάτων των Δημοτ. Σφαγείων με ιδιωτικό βυτιοφόρο» Προϋπολογισμός Μελέτης : 1.499,90 (με Φ.Π.Α. 24%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η

Διαβάστε περισσότερα

Άρχισε η συνεδρίαση με την Προεδρία της Προέδρου της Ο.Ε. κ. Αικατερίνης Τσαπικίδου

Άρχισε η συνεδρίαση με την Προεδρία της Προέδρου της Ο.Ε. κ. Αικατερίνης Τσαπικίδου Α.Ν Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 15/21-07-2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 316/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 8.175,32 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ Αριθ. Πρωτ. 8706 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Αντιδήμαρχος Δελφών Έχοντας υπόψη: 1. Την αριθ. 25669/15.9.2014

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιολογητικά συμμετοχής-τεχνική προσφορά Δικαιολογητικά συμμετοχής 1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης από το οποίο να

Δικαιολογητικά συμμετοχής-τεχνική προσφορά Δικαιολογητικά συμμετοχής 1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης από το οποίο να Δικαιολογητικά συμμετοχής-τεχνική προσφορά Δικαιολογητικά συμμετοχής 1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχουν καταδικασθεί για αδίκημα σχετικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 28/04/2016. ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:Φ6στ 5476/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 28/04/2016. ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:Φ6στ 5476/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 28/04/2016 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:Φ6στ 5476/28.04.2016 ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρ.Μελέτης: 4/2016 Ταχ.Δ/νση: Πολυτεχνείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26.05.2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26.05.2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26.05.2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 17366 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ : 213 2025903-907 FAX : 213 2025906 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Διακήρυξης:24 Ταχ. Δ/νση: Ύδρας Καρπενήσι Πληροφορί ες: Κεφαλάς Δημήτριος Τηλέφωνο: Fax:

Αρ. Διακήρυξης:24 Ταχ. Δ/νση: Ύδρας Καρπενήσι Πληροφορί ες: Κεφαλάς Δημήτριος Τηλέφωνο: Fax: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι 1 Οκτωβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.πρωτ.:21283 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Διακήρυξης:24 Ταχ. Δ/νση: Ύδρας 6-361 00 Καρπενήσι Πληροφορί ες: Κεφαλάς Δημήτριος

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 10/19-05-2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 227/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια μηχανημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προμήθειας σπόρων, φυτών & δενδρυλίων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ.Α. Πίστωσης: 35.6692.0002 ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΪΣΤ : Β. Γεωργιάδης : 2105537236 fax : 2105537268 ΑΡ.ΔΙΑΚ: 25798.

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 04/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 131/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η

Από το πρακτικό της 04/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 131/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Φ.Κ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 04/03-03-2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 131/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια ανταλλακτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) Ν. Επιβάτες, 22/05/2013 Αρ. πρωτ. : 1244 ΤΙΤΛΟΣ : Επισκευή βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης Αρ. μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Κέρκυρα : 2-08 -2011 Ταχ. Δ/νση: Ακαδημίας 2 Κέρκυρα Αρ. Πρωτ. : 60555 Ταχ. Κώδ.: 49100 Πληρ. : κα Κατερίνα Λάσκαρη Τηλέφωνο: 26610-21835

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Η υπηρεσία θα εκτελεσθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 σε συνδυασμό με αυτές του Ν. 3463/2006 και του 3852/2010.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Η υπηρεσία θα εκτελεσθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 σε συνδυασμό με αυτές του Ν. 3463/2006 και του 3852/2010. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βριλήσσια 9-04-2019 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. Α.Π.: 608 «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» Δ/νση: Λ. Πεντέλης 62 15235 Βριλήσσια

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ "

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Μελέτης: 51/2015 Αρ. Πρωτ: 57238/2015 Διακήρυξη ΕΡΓΟ: " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Π 202 / 07-03-2017 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Toν υπ αρ. 3966 / 24.5.2011 [ΦΕΚ A 118 / 24.5.2011] νόμο του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213 41760, Fax: 28213 41763 www.chania.gr,e-mail: dimos@chania.gr ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (Π.Δ. 28/80)

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (Π.Δ. 28/80) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΦΑΙΣΤΟΥ ΤΙΤΛΟΣ: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΧΥΤΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α Τ.Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΩΝ

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α Τ.Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ελευθερούπολη, 17/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Αριθ. Πρωτ.: 25530 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137 Α Τ.Κ. 64100 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ : 2592350002 FAX: 2592350077 mail:info@dimospaggaiou.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων 4. Σχέδιο Διακήρυξης 5. Παράρτημα (Έντυπο Προσφοράς)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων 4. Σχέδιο Διακήρυξης 5. Παράρτημα (Έντυπο Προσφοράς) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΣΦΥΡΑ ΑΡ. ΜΕΛ. : 2 / 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ για την Προμήθεια εξειδικευμένης μπαταρίας για απινιδωτή Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ για την Προμήθεια εξειδικευμένης μπαταρίας για απινιδωτή Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. Πρωτ.:23607/10-08-2018 ΕΡΓΟ: Προμήθεια εξειδικευμένης μπαταρίας για απινιδωτή Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,41 Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,41 Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α.Α. Μελέτης: 142/2015 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» Ο Δήμαρχος Λαρισαίων διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή συμπράξεις αυτών, που είναι κάτοχοι Βεβαίωσης ΜΕΕΠ για έργα Υδραυλικά.

Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή συμπράξεις αυτών, που είναι κάτοχοι Βεβαίωσης ΜΕΕΠ για έργα Υδραυλικά. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κρουσίων, Γαλλικού, Πικρολίμνης, Χέρσου, Δοϊράνης, Μουριών, Δροσάτου του Δ. Κιλκίς ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (Π.Δ. 28/80) Η ΔΕΥΑ ΚΙΛΚΙΣ προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 29751 ΑΔΑ: 7610ΩΚ3-6ΓΨ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ : 213 2025905 Έχοντας υπόψη ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Αθήνα, 13 Μαρτίου 2018 Αρ. Πρωτ.: 1618 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού για παροχή υπηρεσίας με τίτλο «ΑΠΟΚΛΑΔΩΣΗ ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΩΝ 2015»

Διακήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού για παροχή υπηρεσίας με τίτλο «ΑΠΟΚΛΑΔΩΣΗ ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΩΝ 2015» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Αρ. Πρωτ.: 10446 Ημερομηνία : 27/ 03 /2015 Ταχ. Διεύθυνση : Κανάρη 18 Πληροφορίες : Φαφαλιός Α. Τηλ. : 22713 51702-713 Φαξ : 22713 51721 e-mail : promithies@chios.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ------------------------------------ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΦΑΝΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΘΕΜΑ : ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΦΑΝΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Άγιος Στέφανος, 13/12/2016 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: 34838 Ταχ. Δ/νση: Λ. Μαραθώνος 29 Τ.Κ. 145 65, Άγιος Στέφανος Πληροφορίες: Χρυσαφογεώργη Μαρία ΠΡΟΣ :Όλους τους ενδιαφερομένους

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 11/09-06-2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 245/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση δαπάνης 16.536,12 ευρώ για την προμήθεια συσσωρευτών

Διαβάστε περισσότερα

Κτήριο Ε4.103 Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά Τηλέφωνο: ,

Κτήριο Ε4.103 Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά Τηλέφωνο: , ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης Κτήριο Ε4.103 Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά Τηλέφωνο: 28210 37055, info@eadip.tuc.gr

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ ΗΣ Η Ε Κ Δ ΗΛΩΣΗΣ Ε Ν ΔΙ Α Φ Ε ΡΟ Ν Τ Ο Σ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ ΗΣ Η Ε Κ Δ ΗΛΩΣΗΣ Ε Ν ΔΙ Α Φ Ε ΡΟ Ν Τ Ο Σ Κορυδαλλός 7/12/2016 Αρ. πρωτ.: 37951 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση : Γρ. Λαμπράκη 240, Τ.Κ. : 181.20 Κορυδαλλός Ηλ/κή δ /νση: www.korydallos.gr Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 6Η42ΩΗΜ-ΘΩ8 ΑΔΑΜ: 15PROC002846228

ΑΔΑ: 6Η42ΩΗΜ-ΘΩ8 ΑΔΑΜ: 15PROC002846228 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γούρνες 15-06-2015 Αριθμός πρωτ. 11980 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ο Δήμος Χερσονήσου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΑΔΑ: ΨΓΧΜΩΗΖ-ΚΓΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ωραιόκαστρο, 17/10/2016 Αρ. Πρωτ. : 22229 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΒΑΛΑ : 06/03/2019. Αρ. Πρωτ. : 2127

ΚΑΒΑΛΑ : 06/03/2019. Αρ. Πρωτ. : 2127 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟY ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛ ΜΑΚΕΔ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Οδός: Περιγιάλι 2

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός 4.960,00 με ΦΠΑ 24 %. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Προϋπολογισμός 4.960,00 με ΦΠΑ 24 %. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ» K.A. 35.6279.007 Προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΉ ΠΡΌΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΤΉΡHΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ SADENT BLUX ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΉ ΠΡΌΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΤΉΡHΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ SADENT BLUX ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Κέρκυρα,26-10-2016 6Η Υ.Π.Ε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ Αρ. Πρωτ. 20161 ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ και ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ.: Αργαλιά Αλεξάνδρα Τηλ.:26613-60467/641

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Αρμόδιος : Σταύρος Λυριντζάκης Δ/ντής Τηλ. 2810-338164, FAX : 2810-338126 e-mail: info@portheraklion.gr Ηράκλειο 26-9-2016 αρ. πρωτ. 5004 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ (ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη:

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη: Έκδ.1 αναθ.4 ημ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τ.Κ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος, 2-12-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 26432

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος, 2-12-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 26432 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος, 2-12-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 26432 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ταχ. Δ/νση: 85200 Κάλυμνος Πληροφ.: Μ. Καμπούρης Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ Νεάπολη 10/11/2015 Αρ. Πρωτ: 3109 ΘΕΜΑ: «Προμήθεια Βιβλίων για τις ανάγκες λειτουργίας των βιβλιοθηκών στις Δημοτικές Ενότητες Νεάπολης & Συκεών» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Άγιος Νικόλαος 24-05-2016 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 7593 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου διακηρύσσει ότι εκτίθεται σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα