ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΟΥΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΟΥΣ"

Transcript

1 Σελ. 1/54 ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΟΥΣ 2014 Αθήνα 4 ος 2015

2 Σελ. 2/54 Αναγνωρίζοντας την αξία της ανακύκλωσης και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στην καθημερινότητα όλων μας, το ΣΥΔΕΣΥΣ παραμένει πιστό στις αρχές και στις αξίες του Γιατί: Η ανακύκλωση είναι πολιτισμός! Η ανακύκλωση είναι τρόπος ζωής! Η ανακύκλωση αποτελεί καθημερινή πράξη ευθύνης!

3 Σελ. 3/54 1. Γενικές Πληροφορίες 1.1 Γενικά Στοιχεία To ΣΥ.ΔΕ.ΣΥΣ. Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών Ανώνυμη Εταιρεία, με το διακριτικό τίτλο ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε, ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2004 (ΦΕΚ 2431/ ) με σκοπό την οργάνωση συστήματος για την εναλλακτική διαχείριση των χρησιμοποιημένων συσσωρευτών μολύβδου οξέως και νικελίου καδμίου, σύμφωνα με το νόμο 2939/2001 (Παράρτημα 1 α κωδικοποιημένο καταστατικό). Το ΣΥ.ΔΕ.ΣΥΣ. Α.Ε. έλαβε την έγκριση από το ΥΠΕΧΩΔΕ με την υπ αριθμόν απόφαση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ (ΦΕΚ 1124Β/ ) για να οργανώσει και να λειτουργήσει Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών για ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια. Το Σύστημα ξεκίνησε ουσιαστικά την λειτουργία του την 1/11/2004, ημερομηνία υπολογισμού της χρηματικής εισφοράς των υπόχρεων, την δε αμέσως προηγούμενη περίοδο (Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου 2004) την ανάλωσε για την προετοιμασία της έναρξης λειτουργίας του και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων, κυρίως νομικού περιεχομένου (Συμβάσεις με υπόχρεους, Διακινητές, κατόχους κάδων, παραγωγούς αποβλήτων, ανακυκλωτές, συλλέκτες). Η ανωτέρω έγκριση του Συστήματος έληξε τον Ιούλιο του 2010 αλλά παρέμεινε σε λειτουργία σύμφωνα και με το ΦΕΚ 769/ , όπου στο άρθρο 4 αναφέρει ότι «Μέχρι την έκδοση της απόφασης ανανέωσης της έγκρισης εξακολουθεί να ισχύει η απόφαση έγκρισης του ΥΠΕΧΩΔΕ».

4 Σελ. 4/54 Το ΣΥΔΕΣΥΣ κατέθεσε εγκαίρως και προ της ημερομηνίας λήξεως της αδείας του, σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία, φάκελο προς ανανέωση της αδείας λειτουργίας του για την επόμενη 6ετία. Ο εν λόγω φάκελος έλαβε τον υπ. Αριθμ. Πρωτ. ΓΕΔΣΑΠ / Επί του προαναφερθέντος φακέλου προς ανανέωση της αδείας λειτουργίας του ΣΥΔΕΣΥΣ, την εξετάσθηκαν από το ΔΣ του ΕΟΑΝ επιμέρους στοιχεία και επισημάνσεις στα οποία κατέληξε κατόπιν του ελέγχου προσυμφωνημένων διαδικασιών που διενήργησε κατ εντολή και τη αναθέσει του Οργανισμού η εταιρεία Deloitte. Σημειώνουμε ότι κατά την ανωτέρω συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΟΑΝ εξετάσθησαν αποκλειστικά και μόνο τα συγκεκριμένα σημεία που είχαν επισημανθεί κατόπιν του ελέγχου που είχε λάβει χώρα από την εταιρεία Deloitte, χωρίς να γίνει η περαιτέρω εξέταση και αξιολόγηση του υποβληθέντος από το ΣΥΔΕΣΥΣ φακέλου, προς ανανέωση της αδείας λειτουργίας του. Την , δια της υπ αριθμ 1368 αποφάσεως του ΔΣ του ΕΟΑΝ, κοινοποιήθηκε στο ΣΥΔΕΣΥΣ η μη ανανέωση της αδείας λειτουργίας του για τους λόγους που εμπεριέχονται στο σκεπτικό της εν λόγω αποφάσεως. Το ΣΥΔΕΣΥΣ προσέφυγε στο ΣτΕ κατά της προαναφερθείσας απόφασης αιτούμενο την ακύρωση καθώς και την αναστολή εκτέλεσης αυτής. Το ΣΤΕ εξέδωσε την υπ αριθμ 477/ προσωρινή διαταγή δια της οποίας ανεστάλη η εκτέλεση της προαναφερθείσας αποφάσεως του ΔΣ του ΕΟΑΝ. Με αυτά τα δεδομένα το ΣΥΔΕΣΥΣ συνεχίζει την νόμιμη λειτουργία του και την εκπλήρωση των σκοπών και στόχων του όπως αυτές καθορίζονται με την εγκριτική του απόφαση.

5 Σελ. 5/ Στοιχεία επικοινωνίας Το Σύστημα εδρεύει επί της Λεωφόρου Συγγρού 314, τ.κ , Καλλιθέα. Τα δε τηλέφωνα επικοινωνίας είναι & , fax , Επίσης διαθέτει υποκατάστημα στην Βόρεια Ελλάδα, από 1/12/2006, με έδρα την Θεσσαλονίκη και επί της οδού Μητροπόλεως 57, τηλ , fax Από τα τέλη του έτους 2007 λειτουργεί η ιστοσελίδα του ΣΥΔΕΣΥΣ από όπου πολίτες και συνεργάτες μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με τo Σύστημα, το διαχειριζόμενο ρεύμα αποβλήτων και τις δραστηριότητες του καθώς και άλλες πληροφορίες γενικού ενδιαφέροντος. Η ιστοσελίδα του ΣΥΔΕΣΥΣ ανανεώνεται με γνώμονα την φιλικότητα προς τον χρήστη, αντικαθιστώντας την δια εντύπων συναλλαγή με την ηλεκτρονική, μειώνοντας την παραγωγή χαρτιού, συμβάλλοντας και με αυτόν τον τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος και της πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων. Ειδικότερα στην ιστοσελίδα δημιουργήθηκαν πεδία για : - την δωρεάν παραγγελία κάδων του ΣΥΔΕΣΥΣ όπου ο συνεργάτης μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του - την πληρότητα του κάδου και την αποκομιδή αυτού - να αιτηθεί την συνεργασία του με το Σύστημα - να υποβάλλει τις αντίστοιχες χρηματικές εισφορές - να καταθέσει τις δικές του υποδείξεις/παρατηρήσεις

6 Σελ. 6/54 Εκπρόσωπος και υπεύθυνος επικοινωνίας για παροχή στοιχείων διαχείρισης και οικονομικών στοιχείων της εταιρείας είναι ο Πρόεδρος αυτής κ. Χριστοδούλου Λουκάς στα τηλέφωνα & Διαχειριζόμενο ρεύμα αποβλήτων Το ΣΥΔΕΣΥΣ εφαρμόζει την εναλλακτική διαχείριση συσσωρευτών μολύβδου οξέως και νικελίου καδμίου, των παρακάτω εφαρμογών : Συσσωρευτές εκκίνησης (οχήματα, μοτοσικλέτες, αγροτικός εξοπλισμός, σκάφη θαλάσσης ) Συσσωρευτές ερμητικά κλεισμένους (alarm, ειδικές εγκαταστάσεις κ.λ.π.) Συσσωρευτές έλξης (κλάρκ βιομηχανικά, μεταφοράς κ.ά) Στατικοί συσσωρευτές (τροφοδοσίας τηλεφωνικών εγκαταστάσεων, UPS κ.ά) Συσσωρευτές νικελίου καδμίου, χρησιμοποιούνται κυρίως, λόγω της υψηλής τους αντοχής, σε δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες. Είδη Μπαταριών Βάση της ΚΥΑ (ΦΕΚ 1625Β/ ) και της οδηγίας 2006/66/ΕΚ της 6 ης Σεπτεμβρίου 2006, οι συσσωρευτές τους οποίους διαχειρίζεται το ΣΥΔΕΣΥΣ είναι : o οι ηλεκτρικές στήλες και οι συσσωρευτές αυτοκινήτων και οχημάτων και o οι ηλεκτρικοί στήλες και συσσωρευτές βιομηχανίας

7 Σελ. 7/54 Ειδικότερα διαχειρίζεται : ηλεκτρικές στήλες και συσσωρευτές αυτοκινήτων και οχημάτων, που χρησιμοποιούνται για εκκίνηση κινητήρα φωτισμό έναυση καυσίμου ηλεκτρικές στήλες και συσσωρευτές βιομηχανίας στις οποίες περιλαμβάνονται αυτοί που χρησιμοποιούνται για έκτακτη ή εφεδρική παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε - νοσοκομεία - αεροδρόμια - γραφεία σε τραίνα ή αεροσκάφη, σε εξέδρες άντλησης πετρελαίου, σε φάρους για φορητές συσκευές πληρωμής σε καταστήματα και εστιατόρια, σε συσκευές ανάγνωσης γραμμωτών κωδικών σε καταστήματα σε επαγγελματικό εξοπλισμό video για δίαυλους τηλεόρασης, επαγγελματικά studio σε λυχνίες εργαζομένων σε ορυχεία, σε δύτες προσαρμοσμένα στα κράνη τους σε εφεδρικούς συσσωρευτές ηλεκτρικών θυρών για πρόληψη του αποκλεισμού ή της σύνθλιψης ατόμου για την τροφοδοσία οργάνων ή διαφόρων τύπων εξοπλισμών μέτρησης ή εργαλείων σε συσχετισμό με επίπεδους ηλιακούς συλλέκτες, φωτοβολταϊκές εφαρμογές και άλλες εφαρμογές ανανεώσιμης ενέργειας σε ηλεκτρικά επιβατικά οχήματα, αναπηρικές καρέκλες, δίκυκλα, οχήματα αεροδρομίων κα αυτόματα οχήματα μεταφοράς κ.λ.π.

8 Σελ. 8/54 Πέρα αυτού του μη εξαντλητικού καταλόγου, το ΣΥΔΕΣΥΣ διαχειρίζεται και όλες οι ηλεκτρικές στήλες και συσσωρευτές που δεν είναι σφραγισμένου τύπου και δεν προορίζονται για μηχανοκίνητα οχήματα και οι οποίες θεωρούνται βιομηχανικού χαρακτήρα. 1.4 Γεωγραφική κάλυψη Το ΣΥΔΕΣΥΣ είναι ο φορέας που οργανώνει, συντονίζει και προωθεί την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών προβάλλοντας σε πανελλαδικό επίπεδο όλες εκείνες τις ενέργειες που αφορούν την διαδικασία της συλλογής, μεταφοράς, προσωρινής αποθήκευσης και τελικής διάθεσης (ανακύκλωσης) των χρησιμοποιημένων συσσωρευτών μολύβδου οξέως και νικελίου καδμίου. Ειδικότερα τα πεδία δράσης του αφορούν την : Δωρεάν παραχώρηση και τοποθέτηση ειδικών κάδων για την εναπόθεση των αποβλήτων συσσωρευτών σε παραγωγούς αποβλήτων. Δωρεάν συλλογή των αποβλήτων συσσωρευτών από τα σημεία παραγωγής τους σε απομακρυσμένους και δυσπρόσιτους προορισμούς. Παράδοση των αποβλήτων συσσωρευτών μολύβδου οξέος σε αδειοδοτημένες & συμβεβλημένες επιχειρήσεις ανακύκλωσης στον εθνικό χώρο. Αποστολή των αποβλήτων συσσωρευτών νικελίου καδμίου σε εργοστάσια του εξωτερικού για ανακύκλωση.

9 Σελ. 9/54 Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πολίτη για την προώθηση των σκοπών της εναλλακτικής διαχείρισης, την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας μέσω προωθητικών ενεργειών Συστηματική παρακολούθηση των παραπάνω διαδικασιών ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη συλλογή των χρησιμοποιημένων μπαταριών με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Έως σήμερα το ΣΥΔΕΣΥΣ διαθέτει πλέον των σημείων συλλογής αποβλήτων συσσωρευτών πανελλαδικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΣΥΔΕΣΥΣ έχει ιδιαίτερη παρουσία στην νησιωτική χώρα, με πλέον των 658 σημείων συλλογής. Το ΣΕΔ διανέμει κάδους πρωτογενούς προσωρινής αποθήκευσης σε όλη την Ελληνική επικράτεια, όπως αποτυπώνεται στα κάτωθι διαγράμματα. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των κάδων προσωρινής πρωτογενούς αποθήκευσης δεν αντιστοιχεί σε απόλυτο αριθμό με τα σημεία συλλογής, αφού ανάλογα με τις μεταβλητές ανά παράγωγο αποβλήτου (απομακρυσμένη περιοχή, υψηλή συγκέντρωση παραγωγής αποβλήτων, κλπ) παραδίδεται και πλέον του ενός κάδου ανά σημείο παραγωγής αποβλήτων.

10 Σελ. 10/ Μετοχική σύνθεση Το Μετοχικό Κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε ευρώ, με την συμμετοχή 71 μετόχων. Στα πλαίσια της νομοθεσίας και τους σκοπούς του ΣΥΔΕΣΥΣ, το Σύστημα λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική εταιρεία και δεν προβλέπεται η διανομή κερδών προς τους μετόχους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συστήματος αποτελείται από 7 μέλη τα οποία προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους για τους σκοπούς της εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων συσσωρευτών οχημάτων & βιομηχανίας.

11 Σελ. 11/ Οργανωτική Δομή ΣΕΔ H οργανωτική δομή του Συστήματος παρουσιάζεται στο κάτωθι οργανόγραμμα 1.7 Εσωτερικός Κανονισμός Το ΣΥΔΕΣΥΣ λειτουργεί σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του.

12 Σελ. 12/54 2. Σύνοψη αποτελεσμάτων ΣΥΔΕΣΥΣ Ειδικότερα για το 2014 η εν λόγω συνοπτική περιγραφή των αποτελεσμάτων του ΣΕΔ ΣΥΔΕΣΥΣ είναι άμεσα συνυφασμένη με τις αποφάσεις του ΔΣ του Οργανισμού (ΕΟΑΝ) τις οποίες έλαβε τον Αύγουστο του Συγκεκριμένα συνεπεία των προαναφερομένων αποφάσεων του ΕΟΑΝ για την μη ανανέωση της αδείας λειτουργίας του ΣΥΔΕΣΥΣ και της επίδρασης αυτής στον χώρο της εναλλακτικής διαχείρισης των συσσωρευτών, επήλθε περιορισμός της δράσης και λειτουργίας όπως τούτη εξειδικεύεται από : - την αναγκαστική αποχώρηση μεγάλου αριθμού υπόχρεων καθ υπόδειξη του ΕΟΑΝ - την απροθυμία καταβολής χρηματικών εισφορών εκ μέρους μερίδας των υπόχρεων εξαιτίας του κλίματος που δημιουργήθηκε από τον αδόκιμη ερμηνεία της νομοθεσίας και εν συνεχεία την κατεύθυνση που δόθηκε από τον ΕΟΑΝ περί παράλληλης συμμετοχής τους σε ΣΕΔ - τον δραστικό περιορισμό της συλλογής και μεταφοράς αποβλήτων από το ΣΥΔΕΣΥΣ - την λύση συμβάσεων συνεργασίας από μερίδα συμβεβλημένων με το ΣΥΔΕΣΥΣ συλλεκτών, εξαιτίας των προαναφερομένων. Παραταύτα το πρόγραμμά μας για την προώθηση της ανακύκλωσης έτους 2014 περιελάμβανε εκτός από νέες τοποθετήσεις κάδων, την προσπάθεια ανεύρεσης - ενημέρωσης και ένταξης νέων παραγωγών στο ΣΕΔ καθώς και την συμμετοχή του Συστήματος σε ημερίδες προστασίας περιβάλλοντος με διάθεση ενημερωτικών φυλλαδίων, συνεντεύξεις σε έντυπο τύπο με στόχο την ενημέρωση-ευαισθητοποίηση του κοινού / επιχειρήσεων / οργανισμών με μόνο γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης υγείας.

13 Σελ. 13/54 Για το έτος 2014 υφίσταται μείωση στον κύκλο εργασιών της εταιρείας σε ποσοστό 40% έναντι της χρήσης 2013, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην μείωση των χρηματικών εισφορών λόγω της μετακίνησης συμβεβλημένων υπόχρεων συνεπεία αφενός μεν των ανωτέρω αποφάσεων του ΔΣ του ΕΟΑΝ και αφετέρου της λειτουργίας και άλλων δύο συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης.

14 Σελ. 14/54 3. Συμβεβλημένοι παραγωγοί Διαχειριστές αποβλήτων 3.1 Υπόχρεοι παραγωγοί Οι υπόχρεοι παραγωγοί του ΣΥΔΕΣΥΣ είναι το σύνολο των επιχειρήσεων οι οποίες εισάγουν συσσωρευτές, είτε ως ανταλλακτικά είτε σε αντίστοιχο εξοπλισμό, είτε και κατασκευάζουν συσσωρευτές. Για το έτος 2014 και ειδικότερα στις 31/12/2014 οι συμβεβλημένοι υπόχρεοι ανέρχονταν στις 135 επιχειρήσεις. Τονίζουμε ότι είχαμε καθ όλη την διάρκεια του έτους μια σταδιακή αποχώρηση της τάξεως των 23 επιχειρήσεων, αφενός μεν λόγω της οικονομική κρίσης στην επικράτεια που οδήγησε σε παύση δραστηριότητας, αφετέρου δε λόγω των αποφάσεων, επιστολών και υποδείξεων του Οργανισμού προς τις υπόχρεες συμβεβλημένες επιχειρήσεις. Για δε το σύνολο όλων των υπόχρεων το ΣΥΔΕΣΥΣ τηρεί μητρώο εμπορικών σημάτων το οποίο ανανεώνεται συνεχώς, σύμφωνα βεβαίως με τις δηλώσεις των υπόχρεων. Στο κάτωθι πίνακα αποτυπώνεται η διαχρονική εξέλιξη των συμβεβλημένων υπόχρεων :

15 Σελ. 15/54 Αριθμός υπόχρεων % Μεταβολής ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣ έως /07/ έως 31/12/ ,23 22,60-1% -8,3 0,43 3,88 7,47 37,6-8, (31/12/14) 135 * -14,56 * Ο ανωτέρω αριθμός συμβάσεων με υπόχρεους αφορά υπόχρεους μέχρι 31/12/2014, [λόγω σταδιακής αποχώρησης κατά τη διάρκεια του έτους] ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝ 31/12/ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝ 50 0

16 Σελ. 16/54 Το ΣΥΔΕΣΥΣ στις ετήσιες απολογιστικές εκθέσεις του που έχει καταθέσει από το 2004 έως το 2013 έχει επισημάνει επανειλημμένως τα θέματα της μη ένταξης υπόχρεων παραγωγών, της εισφοροδιαφυγής, της παράνομης διακίνησης και διαχείρισης κ.α με αντίστοιχες προτάσεις αντιμετώπισής τους. Ειδικότερα, όπως σας έχουμε ήδη επισημάνει το Σύστημα, διαπιστώνει ότι ποσοστό 40 έως 50% των νέων συσσωρευτών που διατίθενται στην αγορά συνοδεύεται από μη καταβολή της χρηματικής εισφοράς προς ΣΕΔ, με αποτέλεσμα : τον αθέμιτο ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες συμβεβλημένες επιχειρήσεις την δημιουργία ισχυρής τάσης προς μίμηση από άλλους υπόχρεους την εισφοροδιαφυγή τόσο στην καταβολή του ΦΠΑ όσο και του φόρου εισοδήματος από τις υπόχρεες εταιρείες την απώλεια αντίστοιχων εσόδων Η προσέγγιση των ποσοτήτων που αφορά το σύνολο των συσσωρευτών που τίθενται στην εσωτερική αγορά, πραγματοποιήθηκε βάση στατιστικών δεδομένων από : ΕΣΥΕ, ΥΜΕ EUROSTAT, INTRASTAT, Σύνδεσμο Εισαγωγέων Οχημάτων, Σύνδεσμο Εισαγωγέων Συσσωρευτών, ΙΟΒΕ Ενωση Ασφαλιστικών εταιρειών

17 Σελ. 17/54 Από την επεξεργασία των ανωτέρω προκύπτει : η ανάλυση του αριθμού μονάδων ανά είδος κυκλοφορούντων οχημάτων και την διάρκεια ζωής, ανά είδος εφαρμογής (συσσωρευτή μολύβδου οξέος) ανά όχημα η ανά έτος κυκλοφορία νέων οχημάτων η ανάλυση των οικονομικών δραστηριοτήτων ανά περιοχή και ανά είδος η χρήση βιομηχανικών συσσωρευτών στις αντίστοιχες εφαρμογές Το σύνολο των συσσωρευτών που διατίθενται ετησίως, ως συσσωρευτές αντικατάστασης και άρα και το απόβλητο αυτών, ανέρχεται ποσοτικά κατά προσέγγιση στους τόνους. Το ΣΥΔΕΣΥΣ δεν δύναται πλέον να καταθέσει κατάλογο μη ενταγμένων υπόχρεων διαχειριστών, δεδομένου ότι τούτο πλέον είναι αντικειμενικά ανέφικτο αφού στον χώρο δραστηριοποιούνται περισσότερα του ενός ΣΕΔ, στερώντας ουσιαστικά την δυνατότητα αποτελεσματικού ελέγχου και διασταυρώσεων δεδομένων. Υπενθυμίζουμε ότι το ΣΥΔΕΣΥΣ κατά το παρελθόν έχει γνωρίσει αρμοδίως τα πλήρη στοιχεία υπόχρεων επιχειρήσεων με τις οποίες αν και επανειλημμένα επικοινώνησε ουδέποτε αυτές εντάχθηκαν στο ΣΥΔΕΣΥΣ. Επιπρόσθετα το ΣΥΔΕΣΥΣ αν και στερούμενο ελεγκτικής αρμοδιότητας, εξήντλησε κάθε δυνατότητα στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας, επιδιώκοντας τον εντοπισμό μη συμβεβλημένων υπόχρεων με παράλληλες ενέργειες προς : την 14 η και 19 η Δ/νση Τελωνείων, Γεν. Γραμματεία Εμπορίου (ΥΠΑΝΥΠ), Εισαγγελία, Αρχή Προστασίας

18 Σελ. 18/54 Προσωπικών Δεδομένων. Παραταύτα δεν υπήρξε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα προσκρούοντας στην διασφάλιση του απορρήτου. Κατά συνέπεια η μοναδική δυνατότητα εντοπισμού του συνόλου των υπόχρεων θα μπορούσε να προέλθει από τη σύσταση και λειτουργία του προβλεπόμενου εκ του νόμου 2939/01 μητρώου παραγωγών. Η καθυστέρηση δημιουργίας αυτού καθιστά αντικειμενικά αδύνατο τον εντοπισμό τους και κατ επέκταση την πάταξη της εισφοροδιαφυγής εκ των μη συμβεβλημένων με ΣΕΔ υπόχρεων παραγωγών που δραστηριοποιούνται στην αγορά. 3.2 Ποσότητες Συσσωρευτών Οι ποσότητες νέων συσσωρευτών που διακινήθηκαν στην αγορά ως συσσωρευτές πρώτης τοποθέτησης και ως συσσωρευτές αντικατάστασης, κατά το διάστημα Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2014, σύμφωνα και με τις δηλώσεις των υπόχρεων συμβεβλημένων με το ΣΥΔΕΣΥΣ σε 6.974,78 tn

19 Σελ. 19/54 4. Δίκτυο Συλλογής Μεταφοράς Αποθήκευσης 4.1 Εμβέλεια δράσης ΣΥΔΕΣΥΣ Το Σύστημα δραστηριοποιείται σε όλη την Ελληνική επικράτεια με ιδιαίτερη και σημαντική παρουσία στη νησιωτική Ελλάδα. Το ΣΕΔ αποβλέπει στην προστασία του περιβάλλοντος, της υγείας, της ασφάλειας και της υγιεινής των καταναλωτών, στην προστασία της ποιότητας, της γνησιότητας και των τεχνικών χαρακτηριστικών των συσκευασμένων αγαθών και των χρησιμοποιούμενων υλικών, καθώς και στην προστασία των δικαιωμάτων του βιομηχανικού και εμπορικού απορρήτου. Η διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων από το Σύστημα διέπεται από τις ακόλουθες αρχές : 1] την αρχή της προφύλαξης και της πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων, σύμφωνα με την οποία επιδιώκεται ο περιορισμός του συνολικού όγκου των αποβλήτων και η μείωση των επιβλαβών συνεπειών για την υγεία και το περιβάλλον, μέσω της επαναχρησιμοποίησης, της ανάκτησης υλικών, και της ανακύκλωσης, καθώς και της ανάκτησης ενέργειας χωρίς ρύπανση του περιβάλλοντος, ώστε να μειώνεται η ποσότητα των αποβλήτων προς τελική διάθεση, λαμβάνοντας υπόψη το οικονομικό και κοινωνικό κόστος. 2] την αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει», με έμφαση την ευθύνη του παραγωγού των αποβλήτων.

20 Σελ. 20/54 3] την αρχή της εγγύτητας, σύμφωνα με την οποία επιδιώκεται τα απόβλητα να οδηγούνται σε μία από τις πλησιέστερες εγκαταστάσεις επεξεργασίας η\και διάθεσης, εφόσον αυτό είναι περιβαλλοντικά αποδεκτό και οικονομικά εφικτό. 4] την αρχή της αποκατάστασης των ζημιών στο περιβάλλον. 5] την αρχή της ευθύνης όλων των εμπλεκόμενων οικονομικών παραγόντων, δημοσίων και ιδιωτικών. 6] την αρχή της δημοσιότητας προς τους χρήστες και καταναλωτές ως προς τα μέτρα που λαμβάνονται για την εφαρμογή της εναλλακτικής διαχείρισης, προκειμένου να αναδειχθεί ο ρόλος τους ως παράγοντες συμβολής στην επαναχρησιμοποίηση η αξιοποίηση των χρησιμοποιημένων συσσωρευτών. Το ΣΕΔ ΣΥΔΕΣΥΣ διαθέτει τους παρακάτω τύπους συμβάσεων συνεργασίας με τις εμπλεκόμενες επιχειρήσεις στην εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών. Παραγωγού αποβλήτων Υπόχρεου εισαγωγέα Συλλέκτη αποβλήτων συσσωρευτών Αποθηκευτικού χώρου αποβλήτων συσσωρευτών Εγκατάστασης ανακύκλωσης Το ΣΣΕΔ ΣΥΔΕΣΥΣ πραγματοποιεί τις εργασίες συλλογής αποβλήτων συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας μολύβδου οξέος και νικελίου καδμίου είτε με ίδια μέσα, είτε μέσω συνεργασιών με άλλες αδειοδοτημένες εταιρείες.

21 Σελ. 21/ Σημεία Συλλογής Η συλλογή, μεταφορά, προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση αξιοποίηση ή και τελική διάθεση αποβλήτων συσσωρευτών πραγματοποιείται με κάθε νόμιμο μέσο, ιδίως από περιοχές όπου δεν υπάρχει επιχειρηματική δραστηριότητα νόμιμων συνεργατών του συστήματος. Βασική προτεραιότητα δίνεται στην νησιώτικη χώρα και στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, ή και σε κάθε περιοχή όπου δεν δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά οι νόμιμοι συνεργάτες του Συστήματος. Στην χερσαία χώρα η συλλογή πραγματοποιείται κυρίως εκ μέρους των αδειοδοτημένων συλλεκτών.

22 Σελ. 22/54 Τα σημεία συλλογής χρησιμοποιημένων συσσωρευτών που δραστηριοποιείται το Σύστημα, αποτυπώνοντας στον κάτωθι πίνακα : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΟΛΟ

23 Σελ. 23/ Δίκτυο Συλλογής Νησιωτικής χώρας Το ΣΥΔΕΣΥΣ για την προώθηση της εναλλακτικής διαχείρισης των αποβλήτων συσσωρευτών και με σκοπό την παροχή δυνατότητας συμμετοχής στην εναλλακτική διαχείριση όλων των εμπλεκομένων επιχειρήσεων ανεξαρτήτως της έδρας και της περιοχής στην οποία βρίσκονται έχει επικοινωνήσει τους στόχους και της υποχρεώσεις της ανακύκλωσης σε ολόκληρη την νησιωτική Χώρα.

24 Σελ. 24/ Εξοπλισμός συλλογής και μεταφοράς Το ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε. χρησιμοποιεί τρία (3) οχήματα, για την συλλογή και μεταφορά των κιβωτίων προσωρινής αποθήκευσης αποβλήτων συσσωρευτών μολύβδου οξέως, και των συσσωρευτών νικελίου καδμίου από τα σημεία πρωτογενούς συγκέντρωσης, στις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης ή στα σημεία δευτερογενούς προσωρινής αποθήκευσης. Όλα τα οχήματα συλλογής είναι ιδιόκτητα και χρησιμοποιούνται στην συλλογή αποβλήτων συσσωρευτών μολύβδου οξέος και νικελίου καδμίου. Χρησιμοποιούνται παλετοφόρα ζυγιστικά βιομηχανικού τύπου που διαθέτουν σύστημα υδραυλικής ανύψωσης, μηχανικό ή χειρονακτικό. Να σημειωθεί ότι το ΣΕΔ έχοντας ως πρωταρχικό του στόχο την προώθηση της ορθής εναλλακτικής διαχείρισης των αποβλήτων συσσωρευτών διέθεσε κάδους πρωτογενούς προσωρινής αποθήκευσης σε αδειοδοτημενες εταιρείες συλλογής, ανακύκλωσης και αποθήκευσης των εν λόγο αποβλήτων υποστηρίζοντας την εφαρμογή όλων των σχετικών διατάξεων της Νομοθεσίας περί διαχείρισης επικινδύνων φορτίων. Επιπλέον και με την συμβολή του ΣΥΔΕΣΥΣ δημιουργήθηκε η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για την πρωτογενή προσωρινή αποθήκευση του συνόλου των παραγωγών αποβλήτων συσσωρευτών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Επίσης το Σύστημα χρησιμοποιεί για την παρακολούθηση και εξυπηρέτηση του σκοπού του, λογισμικό της Microsoft ERP Navision, το οποίο έχει προσαρμοσθεί στις ανάγκες του ΣΥΔΕΣΥΣ με σκοπό την όσο το δυνατόν

25 Σελ. 25/54 πληρέστερη απεικόνιση ανά στάδιο αλλά και επί του συνόλου της εναλλακτικής διαχείρισης των αποβλήτων συσσωρευτών. 4.5 Στοιχεία συλλεκτών μεταφορών συμβεβλημένων με το ΣΥΔΕΣΥΣ Για την συλλογή και μεταφορά χρησιμοποιημένων συσσωρευτών έχουν υπογραφθεί συμβάσεις με τις κάτωθι εταιρείες, οι οποίες έχουν λάβει ΕΑΕΑ με αντίστοιχο κωδικό και αρίθμηση από το ΥΠΕΚΑ. Ειδικότερα : ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΑΕΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΜΕΚΩΝ Α.Ε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΜΕ 2 ΕΤΗ ΚΑΡΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚAΡ 2 ΕΤΗ

26 Σελ. 26/54 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΟY 2 ΕΤΗ ENVIROCHEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Ι. ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ Γ. ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΝΙΚΕΛΙΟΥ ΚΑΔΜΙΟΥ ENV 2 ΕΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΕΤ 2 ΕΤΗ POLYECO ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ POLB 2 ΕΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΤΕΧ 2 ΕΤΗ ΚΑΘΕΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΘ 2 ΕΤΗ ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΟΝ.ΕΠΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΔ 2 ΕΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΟΥΡ 2 ΕΤΗ Δ.Κ. ΚΥΚΛΟΣ ΑΒΕΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΚΥΚ 2 ΕΤΗ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. Ο.Ε. ΠΕΙΡΟΥΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΤΙΣ 2 ΕΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΚΕ 2 ΕΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΕΙΡ 2 ΕΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜ 2 ΕΤΗ

27 Σελ. 27/54 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Κ ΣΙΑ Ο.Ε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΩΝΣ 2 ΕΤΗ ΣΙΔΗΡΟΣΚΡΑΠ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΙΔ 2 ΕΤΗ ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΑΒΕΕ ΝΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΩΝ 2 ΕΤΗ ΒΙΟΣΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΒΙΟ 2 ΕΤΗ ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΙ ΚΩΝ.ΝΟΥ ΜΟΥΜΤΖΑΚΗ Ο.Ε. ΕΥΣΤΑΤΟΓΛΟΥ Π & Σ. ΕΠΕ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ & ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΝΙ ΚΩΣ ΕΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΟΥ 2 ΕΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΥΣ 2 ΕΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΡΟΥΣΣ 2 ΕΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΙΑΓΑΙΟΥ ΧΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΧΥΤ 2 ΕΤΗ ΑΒΕΕ SUNLIGHT ABEE ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ SUN 2 ΕΤΗ NORTH AGEAN SLOPS ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ NOR 2 ΕΤΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ BSA ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΡΑ 2 ΕΤΗ Κ. ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΡΟΜΜ 2 ΕΤΗ

28 Σελ. 28/54 ΑΒΕΕ ECO TRANS ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ECO TRANS 2 ΕΤΗ ΤΑΛΩΣ Ο.Ε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΤΑΛΩΣ 2 ΕΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ 2 ΕΤΗ Να σημειωθεί εκ νέου ότι ως απόρροια εγγράφων του Οργανισμού, (ΕΟΑΝ) δημιουργήθηκε σύγχυση και αβεβαιότητα με αποτέλεσμα αρκετές από τις παραπάνω εταιρείες να θεωρήσουν ως ανενεργές τις συμβάσεις συνεργασίας τους με το ΣΕΔ και εξ αυτού του λόγου να αντιμετωπίζουμε σωρία προβλημάτων στο έργο της συλλογής και μεταφοράς των επικινδύνων αποβλήτων με δυσμενές αντίκτυπο στο Περιβάλλον και την Δημόσια Υγεία. Εντέλει η πλειοψηφία των εταιρειών συλλογής υπέγραψε εκ νέου συμβάσεις με το ΣΥΔΕΣΥΣ, ο ανωτέρω δε πίνακας ανανεώνεται στο site του ΣΥΔΕΣΥΣ ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 4.6 Συμβάσεις με χώρους προσωρινής αποθήκευσης Για την Προσωρινή αποθήκευση των χρησιμοποιημένων συσσωρευτών το ΣΥΔΕΣΥΣ εκτός των δυο εγκαταστάσεων του ΣΕΔ ΣΥΔΕΣΥΣ στο ΒΙΠΑ Σχιστού και την Βιομηχανική Περιοχή Νεοχωρουδας συνεργάζεται σήμερα με τους κάτωθι :

29 Σελ. 29/54 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ECO TRANS ΕΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δ. Κ. ΚΥΚΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε ΕΤΗ ΔΡΑΜΑ ECO MACHINE RECYCLING ΙΚΕ ΕΤΗ ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. ΚΙΟΥΣΗΣ ΕΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΧΟΥΣΕΙΝΟΓΛΟΥ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ETH Γ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ι & Γ Ο.Ε ΕΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΟΥ Ο.Ε ΕΤΗ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΗΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΕΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΒΕΕ ΚΑΘΕΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε ΕΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΕ ΕΤΗ ΑΘΗΝΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE ΕΤΗ ΑΘΗΝΑ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΙΑΓΟΥ ΕΤΗ ΛΕΣΒΟΣ ΠΕΙΡΟΥΝΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 2 ΕΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε ΕΤΗ ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΩΠΙ

30 Σελ. 30/54 5. Ποσότητες αποβλήτων Ο τρόπος προσέγγισης των ποσοτήτων που χρησιμοποίησε το ΣΥΔΕΣΥΣ πολλάκις έχει γνωστοποιηθεί αρμοδίως τόσο σε προγενέστερες απολογιστικές εκθέσεις όσο και στον υποβληθέντα μη αξιολογημένο αναμορφωμένο Επιχειρησιακό Φάκελο. Κατά το 2014 το σύνολο των ποσοτήτων τα οποία συλλέχτηκαν κατ εντολή του ΣΥΔΕΣΥΣ ανέρχονται σε ,50 κιλά (753 tn) αποβλήτων Μολύβδου οξέος. Αντίστοιχα οι συλλεχθείσες ποσότητες νικελίου καδμίου ανήλθαν στους 6 τόνους. Το σύνολο των ποσοτήτων αποβλήτων που συλλέχθηκε από συμβεβλημένους με το ΣΥΔΕΣΥΣ συλλέκτες και αποτυπώνεται από τα επιστρεφόμενα ΕΑΕΑ στο ΣΕΔ ανέρχεται σε ,92 κιλά (6.343 tn) Μολύβδου οξέος. Αντίστοιχα οι συλλεχθείσες ποσότητες νικελίου καδμίου που συλλέχθηκε από συμβεβλημένους με το ΣΥΔΕΣΥΣ συλλέκτες και αποτυπώνεται από τα επιστρεφόμενα ΕΑΕΑ στο ΣΕΔ ανήλθαν στους 0,69 τόνους Να σημειωθεί ότι : η δυνατότητα συνεργασίας των συλλεκτών ταυτόχρονα με παραπάνω από ένα ΣΕΔ καθιστά αδύνατη την παρακολούθηση των εισερχομένων και εξερχομένων φορτίων στις αποθήκες, δηλαδή το ΣΕΔ δεν γνωρίζει εάν αυτές οι ποσότητες αποτελούν απόθεμα ή προκύπτουν από τη δραστηριότητά τους ως συλλέκτες.

31 Σελ. 31/ Τελική διαχείριση αποβλήτων ανά ρεύμα Οι ποσότητες αποβλήτων ανά κατηγορία ρεύματος αποβλήτων συσσωρευτών οδηγήθηκαν από το ΣΥΔΕΣΥΣ προς τις συμβεβλημένες με αυτό μονάδες ανακύκλωσης 5.4 Εξαγωγή στο εξωτερικό Κατά το έτος 2014 το ΣΕΔ ΣΥΔΕΣΥΣ δεν πραγματοποίησε εξαγωγή αποβλήτων συσσωρευτών Νικελίου Καδμίου. Προγραμματίζεται η εξαγωγή των εν λόγω αποβλήτων να πραγματοποιηθεί το πρώτο τετράμηνο του 2015 με την δημιουργία επαρκούς φορτίου.

32 Σελ. 32/54 6. ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 6.1 Στοιχεία επικοινωνίας συμβεβλημένων μονάδων ανακύκλωσης ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΜΕΚΩΝ Α.Ε. Ι.ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ-Γ. ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΜΕΤΠΛΑΣΤ ΑΒΕΕ SUNLIGHT RECYCLING ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΒΙΠΕ Πατρών 52200, Πάτρα τηλ.: φαξ.: Χαραιντινι Θηβών 32200, Θήβα τηλ: φαξ.: Νέο Όλβιο Ξάνθης Ξάνθη τηλ. : Για την διασυνοριακή μεταφορά συσσωρευτών νικελίου καδμίου παραμένουν σε ισχύ οι συμβάσεις που έχουν υπογραφθεί με τις εταιρείες : ΕΝVIROCHEM και POLYECO AEBE

33 Σελ. 33/54 7. Ενέργειες επικοινωνίας / πιστοποιήσεις Λήψη διπλής πιστοποίησης κατά τα πρότυπα ISO 9001:2008 και ISO : 2004 της ΣΥΔΕΣΥΣ ΑΕ Πιστοποιήθηκε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει η Εταιρεία σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, καθώς και το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της, σύμφωνα με το πρότυπο ISO : 2004 από το Φορέα Πιστοποίησης LETRINA S.A Το ΣΥΔΕΣΥΣ, το πρώτο αδειοδοτημένο Σύστημα από το ΥΠΕΚΑ για τη διαχείριση χρησιμοποιημένων συσσωρευτών Μολύβδου-οξέως και Νικελίου-καδμίου, αναφέρει την πιστοποίησή του ως προς τα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα, που επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και το κύρος του ΣΥΔΕΣΥΣ ως προς τη εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας αλλά και τη συστηματική δουλειά που έχει γίνει, τόσο από τους εργαζομένους, όσο και από τη Διοίκηση του Συστήματος, για τη διαχείριση της ποιότητας, τη βελτιστοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών αλλά και την αδιάλειπτη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών συμβάλλοντας στην προστασία του Περιβάλλοντος και κατ επέκταση της ανθρώπινης υγείας. Το ΣΥΔΕΣΥΣ πλέον υλοποιεί και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2004 και το ολοκληρώνει με τις διαδικασίες του Συστήματος Διαχείρισης

34 Σελ. 34/54 Ποιότητας ISO 9001:2008, ως ένα Ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβάλλοντος. Η αναγνώριση και αξιολόγηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, που σχετίζονται με τις διεργασίες και τις υπηρεσίες του ΣΥΔΕΣΥΣ, γίνεται βάσει τεκμηριωμένων μεθόδων. Τα κριτήρια αξιολόγησης είναι προκαθορισμένα και περιλαμβάνουν τις ισχύουσες νομοθετικές και άλλες απαιτήσεις. Ως ΣΥΔΕΣΥΣ συνεχώς παρακολουθούμε και βελτιώνουμε το σύστημά μας με τη θέσπιση συγκεκριμένων στόχων περιβάλλοντος και τον συστηματικό εντοπισμό, αξιολόγηση και προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους, για πλήρη έλεγχο των περιβαλλοντικών επιπτώσεων που προκύπτουν από τις δραστηριότητες που άπτονται της λειτουργίας μας. Η οργάνωση της διαχείριση των πόρων του Συστήματος σε κάθε επίπεδο σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τουs όρους των προτύπων ISO 9001 :2008 και ISO 14001:2004, θα οδηγήσει στην συνεχή Βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβάλλοντος. Σταθερή δέσμευση της Διοίκησης και των εργαζομένων στο ΣΥΔΕΣΥΣ αποτελεί η επίτευξη των σκοπών του Συστήματος, μέσα από τον σχεδιασμό, την διαχείριση και την υλοποίηση των στόχων του με το ήδη εφαρμοζόμενο και καθορισμένο σύστημα σχεδιασμού, υλοποίησης, παρακολούθησης και συνεχούς βελτίωσης των δραστηριοτήτων του.

35 Σελ. 35/54

36 Σελ. 36/54

37 Σελ. 37/54 Διατήρηση και ανανέωση διαδικτυακού χώρου Το ΣΥΔΕΔΥΣ διαθέτει ιστοσελίδα ( με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών στην διαδικτυακή επικοινωνία μεταξύ του Συστήματος και όλων των ενδιαφερόμενων. Επίσης έχει αναπτυχθεί εφαρμογή για τη αποστολή των χρηματικών εισφορών μέσω της ιστοσελίδας μας έτσι ώστε να επιτευχθεί η γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των υπόχρεων. Εχουν ήδη ενημερωθεί εγγράφως όλοι οι υπόχρεοι με τον αποκλειστικό και προσωπικό κωδικό τους πρόσβασης για την τρίμηνη ηλεκτρονική αποστολή των χρηματικών εισφορών, εξοικονομώντας κόστος και κερδίζοντας χρόνο. Tο Σύστημα προχώρησε στον ολικό επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του με γνώμονα αφενός μεν την βελτιστοποίηση του δικτυακού τόπου και αφετέρου την φιλικότητα προς τον χρήση /επισκέπτη.

38 Σελ. 38/54 Στο site έχουν δημιουργηθεί καρτέλες ανά κατηγορία παραγωγού και έχουν καταχωρηθεί όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την κείμενη νομοθεσία, το μοντέλο συνεργασίας και την ένταξη της επιχείρησης στο ΣΕΔ. Η ιστοσελίδα του Συστήματος ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για μεταβολές επί των ανωτέρω καθώς επίσης και για όλες τις δράσεις του.

39 Σελ. 39/54 Με γνώμονα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργιά της, η ιστοσελίδα του ΣΥΔΕΣΥΣ, απλοποιείται και ενημερώνεται με πρακτικές και ουσιαστικές πληροφορίες για την κάθε κατηγορία παραγωγού αποβλήτου. Τέλος υπάρχει και αντίστοιχη δικτύωση με το facebook και το twitter.

40 Σελ. 40/54 8. ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Βασικός σκοπός του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης συσσωρευτών «ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε» όπως και των αντίστοιχων Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΕΔ) είναι, η οργάνωση και υλοποίηση των διαδικασιών συλλογής και διαχείρισης του επικίνδυνου τοξικού αποβλήτου των χρησιμοποιημένων συσσωρευτών μολύβδου-οξέως και νικελίου-καδμίου, δηλαδή των εργασιών της συλλογής, της μεταφοράς, της αποθήκευσης και της ανακύκλωσής τους. Σε αυτό το σημείο σας αναφέρουμε ότι το Σύστημα ΣΕΔ ΣΥΔΕΣΥΣ είναι εγκεκριμένο Σύστημα συλλογής συσσωρευτών νικελίου καδμίου και τούτο διότι, δεν υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον -δηλαδή κέρδος- για τους ιδιώτες συλλέκτες από το απόβλητο συσσωρευτών νικελίου - καδμίου. Επιπλέον έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς, για την επέκταση της συλλογής και στο ρεύμα αποβλήτων συσσωρευτών ιόντων λιθίου. Στα πλαίσια αυτά εργάζεται το Σύστημα με την καταγραφή των εισαγομένων, παραγομένων και τιμολογημένων εντός της Ελλάδος συσσωρευτών, βάσει των οποίων, οι εισαγωγείς και κατασκευαστές, (παραγωγοί), έχουν κοινή σύμβαση και καταβάλλουν ανά είδος συσσωρευτών χρηματική εισφορά, αναλόγως του ρυπαντικού φορτίου και των δαπανών, βάση της αρχής ο ρυπαίνων πληρώνει, για την οργάνωση και υλοποίηση της συλλογής, μεταφοράς, αποθήκευσης και ανακύκλωσης των αποβλήτων. Σύμφωνα δε με το άρθρο 8 του ν. 2939/2001, ο φορέας διαχείρισης, (η ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε. εν προκειμένω), καταβάλλει τις δαπάνες για την εκτέλεση των ως άνω εργασιών, (συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και ανακύκλωση των αποβλήτων).

41 Σελ. 41/54 9. Οικονομικά στοιχεία ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ.Μ.Α.Ε /01ΝΤ/Β/04/72(13) ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) (ΠΟΣΑ ΣΕ ΕΥΡΩ) Π Α Θ Η Τ Ι Κ Ο Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2014 Ποσά προηγούμενης χρήσεως 2013 Ποσά κλειόμενης Ποσά προηγούμενης Αναπόσβεστη Αναπόσβεστη χρήσεως 2014 χρήσεως 2013 Αξία κτήσεως Αποσβέσεις αξία Αξία κτήσεως Αποσβέσεις αξία Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Α. ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 4. Λοιπά έξοδα εγκαταστάσεως , ,74 0, , ,74 0,26 Ι. Μετοχικό Κεφάλαιο (2520 μετοχές των 36,5 ) Γ. ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ 1. Καταβλημένο , ,00 ΙΙ. Ενσώματες Ακινητοποιήσεις 3. Κτίρια και Τεχνικά Έργα , , , , , ,38 IV. Αποθεματικά Κεφάλαια 5. Μεταφορικά μέσα , , , , , ,45 1. Τακτικό αποθεματικό , ,00 6. Έπιπλα και λοιπός εξοπλισμός , , , , , ,65 5. Αφορολόγητα αποθεματικά ειδικών Σύνολο ακινητοποιήσεων (ΓΙΙ) , , , , , ,48 διατάξεων νόμων , , , ,88 ΙΙΙ. Συμμετοχές και άλλες μακροπρόθεσμες χρηματοοικονομικές απαιτήσεις Σύνολο ιδίων κεφαλαίων 7. Λοιπές μακροπρόθεσμες απαιτήσεις 9.827, ,39 (ΑΙ+ΑIV) , ,88 Σύνολο πάγιου ενεργητικού (ΓΙΙ+ΓΙΙΙ) , ,87 Β. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ 1. Προβλέψεις για αποζημίωση προσωπικού Δ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ λόγω εξόδου από την υπηρεσία , ,88 Ι. Αποθέματα 1. Εμπορεύματα 1.693,50 156,33 Γ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Ι. Μακροπρόθεσμες Υποχρεώσεις ΙΙ. Απαιτήσεις 8. Λοιπές μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις , ,00 1. Πελάτες , ,52 3α. Επιταγές εισπρακτέες (μεταχρονολ.) , ,38 ΙΙ. Βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις 10. Επισφαλείς - Επίδικοι πελάτες 1. Προμηθευτές , ,43 και χρεώστες , ,50 5. Υποχρεώσεις από φόρους -τέλη 6.838, ,36 Μείον: Προβλέψεις , , , ,78 6. Ασφαλιστικοί Οργανισμοί , , Χρεώστες διάφοροι , , Πιστωτές διάφοροι 425,30 10, Λογαριασμοί διαχειρίσεως 0,00 0, , ,21 προκαταβολών και πιστώσεων , ,85 IV. Διαθέσιμα 1. Ταμείο 2.697, ,10 3. Καταθέσεις όψεως και προθεσμίας , , , ,26 Σύνολο κυκλοφορούντος ενεργητικού (ΔΙ+ΔΙΙΙ+ΔIV) , ,44 Σύνολο υποχρεώσεων (ΓΙ+ΓΙΙ) , ,21 Ε. Δ. ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ 2. Έξοδα χρήσεως δουλευμένα 1.985, ,26 1. Έξοδα επόμενων χρήσεων , ,10 3. Λοιποί μεταβατικοί λογαριασμοί 2. Έσοδα χρήσεως εισπρακτέα , ,56 Παθητικού 0,00 0,00 3. Λοιποί μεταβατικοί λογ/σμοί ενεργητικού 0,00 0, , , , ,66 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ (Β+Γ+Δ+Ε) , ,23 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ (Α+Β+Γ+Δ) , ,23 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΑΞΕΩΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΑΞΕΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ Χρεωστικοί λογαριασμοί εγγυήσεων 2. Πιστωτικοί λογαριασμοί εγγυήσεων και εμπράγματων ασφαλειών 9.000, ,00 και εμπράγματων ασφαλειών 9.000, ,00

42 Σελ. 42/54 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΣ 31ς ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2014 Ποσά προηγούμενης χρήσεως 2013 Ι. Αποτελέσματα εκμεταλλεύσεως Κύκλος εργασιών (πωλήσεις) , ,67 Μείον: Κόστος πωλήσεων , ,96 ΙΙ. Μικτά αποτελέσματα (κέρδη) εκμεταλλεύσεως , ,71 Πλέον: Αλλά έσοδα εκμεταλλεύσεως 0,00 0,00 Σύνολο , ,71 Μείον: 1. Εξοδα διοικητικής λειτουργίας , ,88 3. Εξοδα λειτουργίας διαθέσεως , , , ,97 Μερικά αποτελέσματα (ζημιά) εκμεταλλεύσεως , ,26 ΠΛΕΟΝ: 4. Πιστωτικοί τόκοι και συναφή έσοδα , ,61 Μείον: 3. Χρεωστικοί τόκοι και συναφή εξοδα 1.138, , , ,57 Ολικά αποτελέσματα (ζημιά) εκμεταλλεύσεως , ,69 ΠΛΕΟΝ: Εκτακτα Αποτελέσματα 1. Εκτακτα και ανόργανα έσοδα 30, ,04 2. Έκτακτα Κέρδη 1.157,25 325,20 4. Έσοδα από προβλέψεις προηγ. χρήσεων , , , ,84 Μείον: 1. Εκτακτα και ανόργανα έξοδα 300,59 0,29 2. Έκτακτες ζημίες 0,56 2,25 4. Προβλέψεις για έκτακτους κινδύνους 301, , , , ,68 Οργανικά και Εκτακτα αποτελέσματα (Ζημιά) , ,01 Μείον: Σύνολο αποσβέσεων παγίων στοιχείων , ,45 Μείον: Οι από αυτές ενσωματωμένες στο λειτουργικό κόστος ,12 0, ,45 0,00 ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (Ζημιά) ΧΡΗΣΕΩΣ , ,01 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Ποσά κλειόμενης Ποσά προηγούμενης χρήσεως 2014 χρήσεως 2013 Καθαρά Αποτελέσματα (Ζημιά) Χρήσεως , ,01 Μείον: 1. Φόρος εισοδήματος 0,00 0,00 Ζημιές εις νέο , ,01 Η κάλυψη των ζημιών/διάθεση των κερδών γίνεται ως εξής: 6. Αφορολόγητα αποθεματικά (άρθρο 5, Ν. 3220/2004) , ,01

43 Σελ. 43/ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ 10.1 Η μη ανανέωση έως σήμερα της αδείας λειτουργίας του Συστήματος, δημιουργεί πλήθος προβλημάτων στην λειτουργία του Το ΣΥΔΕΣΥΣ πολλάκις αναφέρει ότι, από τους περίπου τόνους, το Σύστημα διαθέτει στοιχεία (ΕΑΕΑ) για την διαχείριση τόνων περίπου. Σύμφωνα όμως με τον έλεγχο τον οποίο το ΣΕΔ έχει διενεργήσει στα ΕΑΕΑ και έχει αναφέρει στο ΓΕΔΣΑΠ, η συλλογή με ορθές πρακτικές συλλογές δεν ξεπερνούν τους τόνους. Για τις υπόλοιπες ποσότητες το Σύστημα δεν διαθέτει αξιόπιστα στοιχεία εάν αυτές συλλέγονται και ανακυκλώνονται καθώς και με ποιες προϋποθέσεις τούτο συμβαίνει. Οι περιορισμοί και τα προβλήματα που αντιμετώπισε το Σύστημα ήταν αποτελέσματα της μη τήρησης της σχετικής νομοθεσίας Ν. 2939, της ΚΥΑ 3854 κ.α, από τους : παραγωγούς και κατόχους αποβλήτων συλλέκτες και εμπορικές επιχειρήσεις παλαιού υλικού ανακυκλωτές υπόχρεους εισαγωγείς συσσωρευτών οχημάτων και εξοπλισμού Το ΣΥΔΕΣΥΣ στα πλαίσια του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου και βάση των εγκεκριμένου φακέλου έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες, βάση της αρχής «ο ρυπαίνων πληρώνει» και της ευθύνης του

44 Σελ. 44/54 παραγωγού του προϊόντος, της πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων και της οργάνωσης της εναλλακτικής διαχείρισης. Η υστέρηση στην επίτευξη των ποσοτικών και ποιοτικών στόχων, οφείλεται στην απουσία ελέγχων εφαρμογής της νομοθεσίας από τις αρμόδιες αρχές. Αντίστοιχα η απουσία αυτή διαχέεται στο σύνολο των αρμοδίων υπηρεσιών των Περιφερειών. Συνεχώς διαπιστώνουμε ότι οι επιμέρους Περιφέρειες με τις αντίστοιχες Δ/νσεις δεν είναι γνώστες της σχετικής νομοθεσίας σε όλη την έκταση αυτής. Ως εκ τούτου είναι ανύπαρκτος ο έλεγχος των βιβλίων διακίνησης συσσωρευτών που κατέχουν όλοι οι παραγωγοί αποβλήτων, από τις αντίστοιχες ΠΕ, τόσο στην ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων όσο και της έκδοσης αδείας λειτουργίας. Για να επιτευχθούν οι στόχοι της εναλλακτικής διαχείρισης απαιτείται έλεγχος εφαρμογής της νομοθεσίας,, εκ μέρους των θεσμικών οργάνων προς συνεργεία οχημάτων λοιπούς παραγωγούς αποβλήτων επιχειρήσεις συλλογής επιχειρήσεις εισαγωγείς και κατασκευής συσσωρευτών και προς τις επιχειρήσεις ανακύκλωσης Οι παραπάνω διακινούν παράτυπα πλέον του 70% της συνολικά παραγόμενης ποσότητας χρησιμοποιημένων συσσωρευτών μολύβδου οξέως και πλέον του 50% των νέων συσσωρευτών.

45 Σελ. 45/54 Η διακίνηση αυτή, από τις παραπάνω επιχειρήσεις, έχει αντίστοιχη απώλεια χρηματικών εισφορών προς το ΣΥΔΕΣΥΣ, για την ενίσχυση των ενεργειών προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, όπως ακριβώς προβλέπεται στο υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο. Α) Στις παραπάνω μη σύννομες ενέργειες εμπλέκονται επίσης τουλάχιστον 80 επιχειρήσεις εμπορίας παλαιού υλικού οι οποίες : δεν ικανοποιούν τις προϋποθέσεις τήρησης των Π.Ο., δεν διαθέτουν άδειες συλλογής και προσωρινής αποθήκευσης, προβαίνουν στην ελεύθερη εναπόθεση επί του εδάφους των συσσωρευτών με πλήρη διασπορά του περιεχόμενου ηλεκτρολύτη αλλά και των σωματιδίων μολύβδου τόσο σε στερεά μορφή όσο και σε μορφή σκόνης στο περιβάλλον κατά την φόρτωση, από τους παραπάνω χώρους των συσσωρευτών, σε φορτηγά οχήματα χύδην, παραβαίνουν τη σχετική νομοθεσία και κατά την διακίνηση των οχημάτων αυτών, από την νησιωτική στην χερσαία χώρα και από εκεί στις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης, προκαλούν μεγάλους κινδύνους στην ασφάλεια των πλοίων επιβατών και στην ασφάλεια των πολιτών στις εθνικές οδούς, γίνεται δε κατά παράβαση των διατάξεων του A.D.R. και του I.S.P.S. (κανονισμός ασφάλειας λιμένων). Για τις παραπάνω επιχειρήσεις το Σύστημα ήδη από το 2007 έχει ενημερώσει τις αντίστοιχες Νομαρχίες- Περιφερειακές Ενότητες και έχει ζητήσει στοιχεία. Άλλες νομαρχίες περιφερειακές

46 Σελ. 46/54 ενότητες μας έχουν απαντήσει τι στοιχεία διαθέτουν για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν τους νομούς τους, άλλες νομαρχίες μας έχουν γνωρίσει ότι δεν διαθέτουν μηχανογραφικά στοιχεία, άλλες δε νομαρχίες δεν μας έχουν απαντήσει καθόλου. Το συμπέρασμα που προκύπτει από την ανάγνωση και μόνο του καταλόγου είναι ότι υπάρχουν 80 και πλέον επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται παράνομα στην αποθήκευση και εμπορία παλαιού υλικού. Το Σύστημα πλέον, μετά από 10έτη λειτουργίας του, θεωρεί απαραίτητη την συνδρομή της πολιτείας για την παρεμπόδιση της παράνομης διακίνησης των νέων προϊόντων και των αποβλήτων συσσωρευτών. Ομοίως σημαντικό πρόβλημα υπάρχει από τις μη αδειοδοτημένες δραστηριότητες ανακύκλωσης με επίδραση στην αέρια, υγρή και στερεά ρύπανση (σκωρίες). Κατά συνέπεια οι αρμόδιες αρχές, της Περιφέρειας καθώς και Λιμεναρχεία, ΥΜΕ, Τροχαία Ε.Ο., Μικτά Κλιμάκια Ελέγχου κά, πρέπει να δραστηριοποιηθούν περισσότερο στον έλεγχο εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας. Β) Επισημαίνουμε επίσης ότι, σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων και οργανισμών δεν έχουν πλήρως δραστηριοποιηθεί στην νόμιμη διαχείριση των επικινδύνων αποβλήτων που παράγουν (χρησιμοποιημένοι συσσωρευτές).

47 Σελ. 47/54 Ενδεικτικά αναφέρονται : Στρατός Ξηράς Οι οργανισμοί συγκοινωνιών εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης Ο.Σ.Ε. Μεγάλες βιομηχανίες Οι εισαγωγείς μεταχειρισμένων οχημάτων και εξοπλισμού Μέρος των συνεργείων επισκευής οχημάτων κ.λ.π Επίσης από τον έλεγχο των ΕΑΕΑ αποτυπώνονται πλήθος παρατυπιών/ελλειπών συμπληρώσεων τα οποία σταδιακά κοινοποιούνται και στο αρμόδιο γραφείο ΓΕΔΣΑΠ/ΥΠΕΧΩΔΕ. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται : ανύπαρκτα σημεία παραλαβής αποβλήτων σημεία τα οποία δεν δικαιολογούν παραγωγή αποβλήτων ψευδή αποτύπωση στοιχείων παραγωγών π.χ ορθή επωνυμία λανθασμένη δ/νση κ.λ.π ταυτόχρονη χρήση φορτηγού σε διαφορετικά μέρη ίδια ημέρα και ώρα 10.4 Γενικά σημαντικός συντελεστής προβλημάτων στην ανάπτυξη του συστήματος είναι : Η ύπαρξη επιχειρήσεων συλλογής και αγοράς παλαιού υλικού μεταλλικών και μη μεταλλικών προϊόντων (scrap), οι οποίες δημιουργούν και αγοράζουν από άτυπα δίκτυα συλλογής παλαιών συσσωρευτών και ακολούθως τους διαθέτουν απευθείας είτε στα αδειοδοτημένα είτε στα μη αδειοτημένα εργοστάσια ανακύκλωσης, με αποτέλεσμα :

48 Σελ. 48/54 Την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας Τον αθέμιτο ανταγωνισμό Την έμπρακτη αμφισβήτηση της λειτουργίας του συστήματος και την αδυναμία αποτύπωσης των ποσοτήτων και κατ επέκταση την επίτευξη του εθνικού στόχου Την λειτουργία παράλληλων άτυπων δικτύων συλλογής χρησιμοποιημένων συσσωρευτών, μέσω πλανόδιων συλλεκτών οι οποίοι συλλέγουν από τους κάδους και τις διακινούν με κάθε παράβαση της σχετικής περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Η άρνηση, μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων πώλησης και αντικατάστασης συσσωρευτών (συνεργεία επισκευής οχημάτων) όπως και βιομηχανιών παραγωγών αποβλήτων να ενταχθούν στην εναλλακτική διαχείριση, για την τήρηση των νομίμων διαδικασιών Η υστέρηση ελέγχων από τις Περιφέρειες Δ/νσεις Περιβάλλοντος και Συγκοινωνιών για τον έλεγχο των παραπάνω επιχειρήσεων. Ομοίως επίσης η στέρηση ελέγχων από τις υπηρεσίες ελέγχων λιμένων και διακίνησης πλοίων αλλά και από την Τροχαία για την θαλάσσια και οδική διακίνηση παράνομων φορτίων. Η διακίνηση μεγάλου αριθμού συσσωρευτών χωρίς νόμιμα παραστατικά, με συνέπεια τον αθέμιτο ανταγωνισμό έναντι των υπόχρεων επιχειρήσεων, την απώλεια εισόδων και την άρνηση

49 Σελ. 49/54 των επιχειρήσεων πώλησης και αντικατάστασης για την τήρηση του βιβλίου διακίνησης συσσωρευτών. Η άρνηση μικρού αριθμού επιχειρήσεων εισαγωγής συσσωρευτών να ενταχθούν στην εναλλακτική διαχείριση Η διατήρηση της πρακτικής των εμπορικών επιχειρήσεων καταναλωτικών προϊόντων να διαθέτουν στους τελικούς καταναλωτές συσσωρευτές χωρίς την τήρηση της σχετικής νομοθεσίας για την πώληση και αντικατάσταση των συσσωρευτών και συλλογή των χρησιμοποιημένων (Πολυκαταστήματα, επιχειρήσεις τροφίμων, βενζινάδικα, αξεσουάρ αυτοκινήτων κλπ), με αποτέλεσμα την αδυναμία συλλογής αυτών των αποβλήτων. Εισφοροδιαφυγή Το Σύστημα, διαπιστώνει ότι ποσοστό 40 έως 50% των νέων συσσωρευτών που διατίθενται στην αγορά είναι χωρίς της καταβολή της χρηματικής εισφοράς προς το Σύστημα, με αποτέλεσμα : τον αθέμιτο ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες συμβεβλημένες επιχειρήσεις την δημιουργία ισχυρής τάσης προς μίμηση από άλλους υπόχρεους την εισφοροδιαφυγή τόσο στην καταβολή του ΦΠΑ όσο και του φόρου εισοδήματος από τις υπόχρεες εταιρείες την απώλεια αντίστοιχων εσόδων προς το Σύστημα και παράλληλα αύξηση του φόρτου εργασίας και κατά συνέπεια του κόστους για την εναλλακτική διαχείριση των χρησιμοποιημένων συσσωρευτών

50 Σελ. 50/54 Το ΣΥΔΕΣΥΣ θα επιδιώξει την επίλυση του συνόλου των προβλημάτων με την χρήση κάθε πρόσφορου μέσου ενημέρωσης όλων των αρμοδίων (υπόχρεους υπουργεία - ΠΕ κ.λ.π.), διαφήμιση, επισκέψεις, επικοινωνία, αλλά και την απαίτηση εφαρμογής του νόμου σε όλα τα επίπεδα. Συμπερασματικά και κωδικοποιώντας τα προβλήματα λειτουργίας μας παραθέτουμε τις κάτωθι προτεινόμενες λύσεις έκαστου : 1] Προσδιορισμό ποσότητας εισερχομένων συσσωρευτών και παραγομένων αποβλήτων ανά ετος. Εισφοροδιαφυγή στην καταβολή χρηματικών εισφορών. Αθέμιτος ανταγωνισμός στο εμπόριο νέων προϊόντων. Αδυναμία επαλήθευσης των παραγομένων ποσοτήτων αποβλήτων Προτεινόμενη λύση: Ο ΕΟΑΝ να οργανώσει περιοδικούς και δειγματοληπτικούς ελέγχους με την συνδρομή ορκωτών ελεγκτών, σε συμβεβλημένους με το Σύστημα και μη υπόχρεους, με δαπάνες μας. Να οργανωθεί και να λειτουργήσει τάχιστα το μητρώο παραγωγών. Μέχρι την ολοκλήρωση του μητρώου παραγωγών, να καταστεί υποχρεωτική η προσκόμιση βεβαίωσης συμμετοχής του υπόχρεου στο αντίστοιχο Σύστημα, για την οποιαδήποτε εισαγωγή και εκτελωνισμό νέων συσσωρευτών. Να απλουστευθούν οι διαδικασίες συνεργασίας μεταξύ των δημόσιων υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα με τα Τελωνεία & Intrastat τα οποία δεν μας γνωρίζουν τους εισαγωγείς συσσωρευτών, τόσο εντός ΕΕ όσο και από τρίτες χώρες, επικαλούμενες το τελωνειακό απόρρητο. Εναλλακτικά θα

51 Σελ. 51/54 ήταν δυνατό, να γίνει απαιτητή προ του εκτελωνισμού συσσωρευτών από τρίτες χώρες, βεβαίωση συμμετοχής στο Σύστημα. Να μας γνωστοποιούνται οι ποσότητες εισαγωγής /ανά εισαγωγέα, από τις αντίστοιχες διευθύνσεις τελωνειακών διαδικασιών 2] ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΕΔ Η ερμηνεία του ΕΟΑΝ για την δυνατότητα παράλληλης ένταξης υπόχρεων σε πλέον τους ενός ΣΕΔ αντίκειται αφενός μεν στην νομοθεσία και αφετέρου δημιουργεί πλήθος λειτουργικών προβλημάτων όπως : - αδυναμία ελέγχου και διασταυρώσεως καταβολής χρηματικής εισφοράς - μη ασφαλής αποτύπωση ποσοτήτων ανά τρίμηνο και ετησίως από το εκάστοτε ΣΕΔ - διευκόλυνση της ασυνέπειας εκ μέρους μη ευσυνείδητων υπόχρεων - υιοθέτηση ανταγωνιστικών πρακτικών μεταξύ ΣΕΔ 3] ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΙ των Π.Ε.. Η ελλειπή στελέχωση των παραπάνω υπηρεσιών των Π.Ε. αποτρέπει κατά κανόνα τον έλεγχο, παρά τις αναφορές του ΣΥΔΕΣΥΣ ανά έτος, σε κάθε Δ/νση Περιβάλλοντος Συγκοινωνιών & Βιομηχανίας των ΠΕ για : τις παραγόμενες ποσότητες ανά νομό / περιφερειακή ενότητα, τις συλλεχθείσες ποσότητες, τους συμβεβλημένους παραγωγούς με τις αντίστοιχες ποσότητές τους, τους παραγωγούς με μηδενικές ποσότητες και τους παραγωγούς εκτός Συστήματος. Υφίσταται απουσία εξέτασης καταγγελιών για την τήρηση της νομιμότητας σε όλα τα στάδια της εναλλακτικής διαχείρισης. Ειδικότερα όσον αφορά έως σήμερα την Δ/νση Περιβάλλοντος, από τις περίπου καταγγελίες (κατά

52 Σελ. 52/54 παραγωγών αποβλήτων, συλλεκτών, παράνομων αποθηκεύσεων), που έχει υποβάλλει το Σύστημα, μέσω κυρίως των ΕΑΕΑ. Ελάχιστοι έλεγχοι έχουν γίνει από την ΕΥΠΕ. Μεγάλη ποσότητα αποβλήτων συσσωρευτών μολύβδου διακινείται παράνομα στην Βουλγαρία. Υπολογίζεται της τάξης των τόνων. Προτεινόμενη λύση : Οι αρμόδιες υπηρεσίες να προβαίνουν στους ελέγχους της αρμοδιότητάς τους. 4] Απουσία ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες : των χρηματικών εισφορών των υπόχρεων της νόμιμης διακίνησης με ξεχωριστή αναγραφή επί του τιμολογίου της χρηματικής εισφοράς, της τήρησης των Περιβαλλοντικών Όρων, όλων των εμπλεκομένων μερών [παραγωγών συλλεκτών - σημείων β γενούς αποθήκευσης - εγκαταστάσεων ανακύκλωσης (νόμιμων και μη)] Προτεινόμενη λύση : Εντατικοποίηση των ελέγχων και σαφής προσδιορισμός των προϋποθέσεων λειτουργίας όλων των σχετικών επιχειρήσεων καθώς και των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων, όλων των εμπλεκόμενων μερών. Καθιέρωση και αυστηροποίηση ποινών. 5] Η άρνηση, μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων πώλησης & αντικατάστασης συσσωρευτών (συνεργεία επισκευής οχημάτων) όπως & βιομηχανιών παραγωγών αποβλήτων να συμβληθούν με το Σύστημα, για την τήρηση των νομίμων διαδικασιών. Προτεινόμενη λύση : Ακύρωση /ανάκληση προηγούμενου εγγράφου που είχε αποστείλει το ΓΕΔΣΑΠ και σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ έκδοση νέου, η οποία προβλέπει την υποχρεωτική σύμβαση με το Σύστημα των παραγωγών

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ Pb ΟΞΕΩΣ & Ni-Cd 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ To ΣΥ.ΔΕ ΔΕ.ΣΥΣ. ιδρύθηκε την 14/3/2004 (ΦΕΚ( 2431/23.3.2004) με σκοπό την οργάνωση συστήματος για την

Διαβάστε περισσότερα

Σελ. 2/52 Αναγνωρίζοντας αξία ανακύκλωσης πρωταγωνιστικό ρόλο καθημερινότητα , το ΣΥΔΕΣΥΣ παραμένει πιστό στις αρχές και στις αξίες του

Σελ. 2/52  Αναγνωρίζοντας αξία ανακύκλωσης πρωταγωνιστικό ρόλο καθημερινότητα , το ΣΥΔΕΣΥΣ παραμένει πιστό στις αρχές και στις αξίες του ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΟΥΣ 2015 Αθήνα 4 ος 2016 Σελ. 2/52 Αναγνωρίζοντας την αξία της ανακύκλωσης και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στην καθημερινότητα όλων μας, το ΣΥΔΕΣΥΣ παραμένει πιστό στις αρχές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΑ ΚΤΗΣΕΩΣ , , ,59 ΣΥΝΟΛΟ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ (ΓΙ+ΓΙΙ) , , ,42

ΑΞΙΑ ΚΤΗΣΕΩΣ , , ,59 ΣΥΝΟΛΟ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ (ΓΙ+ΓΙΙ) , , ,42 ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 21η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (01 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2014 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΞΙΑ ΚΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠ/ΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

GRISTIREN LIMITED ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( 10 MAIOY ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 )

GRISTIREN LIMITED ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( 10 MAIOY ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ) GRISTIREN LIMITED ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 1η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( 10 MAIOY 2010-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ χρήσεως 2011 Αξία Κτήσεως Αποσβέσεις Αναπόσβεστη χρήσεως 2011 Αξία Β. ΕΞΟΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ε. ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Δ. ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΛΠΓΑΡΙΑΣΜΟΙ 1. ΕΞΟΔΑ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ 18,242.52 ### 1. ΕΞΟΔΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ

Ε. ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Δ. ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΛΠΓΑΡΙΑΣΜΟΙ 1. ΕΞΟΔΑ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ 18,242.52 ### 1. ΕΞΟΔΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ASCOT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Της 31ης ΔΕΚΣΜΒΡΙΟΥ 2014-20η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ -31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) Α Μ Α Ε 28031/01/Β/92/702 Ποσά κλειόμενης

Διαβάστε περισσότερα

"ΥΓΕΙΑΣΗ Α.Ε." ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ.: ΑΡ.ΜΑΕ /1ΑΤ/Β/06/0051

ΥΓΕΙΑΣΗ Α.Ε. ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ.: ΑΡ.ΜΑΕ /1ΑΤ/Β/06/0051 "ΥΓΕΙΑΣΗ Α.Ε." ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ.: 006733701000 - ΑΡ.ΜΑΕ. 60049/1ΑΤ/Β/06/0051 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης Δεκεμβρίου 2015-9η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015) ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ

Διαβάστε περισσότερα

Ισολογισμός ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2000 Ενεργητικό - Παθητικό - Αποτελέσματα χρήσεως - Διάθεση αποτελεσμάτων

Ισολογισμός ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2000 Ενεργητικό - Παθητικό - Αποτελέσματα χρήσεως - Διάθεση αποτελεσμάτων Page 1 of 5 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2000 Ενεργητικό - Παθητικό - Αποτελέσματα χρήσεως - Διάθεση αποτελεσμάτων ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ αξία κτήσεως αποσβέσεις Ποσά σε δραχμές Ποσά κλειομένης χρήσεως 2000

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ε.. 25/06/2008 ΑΘΗΝΑ

Τ.Ε.Ε.. 25/06/2008 ΑΘΗΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ Pb - Οξέως, Ni-Cd «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» Τ.Ε.Ε.. 25/06/2008 ΑΘΗΝΑ 1. ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΤΗΛΕΣ & ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

SPYRMAN ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΥΨΟΙ ΕΠΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014( 1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2014)

SPYRMAN ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΥΨΟΙ ΕΠΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014( 1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2014) SPYRMAN ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΥΨΟΙ ΕΠΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014( 1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2014) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά κλειόμενης χρήσης 2014 Ποσά κλειόμενης χρήσης 2013 ΠΑΘΗΤΙΚΟ Ποσά κλειόμενης χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Κύριοι Μέτοχοι, Δ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ι. Αποθέματα 1. Εμπορεύματα 910.604,12

Κύριοι Μέτοχοι, Δ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ι. Αποθέματα 1. Εμπορεύματα 910.604,12 Κύριοι Μέτοχοι, 1 ΕΚΘΕΣΗ του Διοικητικού Συμβουλίου προς την Εικοστή Τακτική Συνέλευση των κ.κ. Μετόχων της Ανωνύμου Εταιρίας «ΜΠΟΝΦΙΛΙΟΛΙ ΕΛΛΑΣ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΜ ΕΙΔΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Α.Ε. με δ.τ B.E.S.T ΕΛΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

FREE WAVE ΕΠΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

FREE WAVE ΕΠΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 FREE WAVE ΕΠΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 13η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012) (Ποσά σε Ευρώ) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2012 Ποσά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΚΟΜ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΙΠΠΙΚΕΣ & ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ '' ΓΛΥΦΑΔΑ '' ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΠΑΡΚΟΜ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΙΠΠΙΚΕΣ & ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ '' ΓΛΥΦΑΔΑ '' ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΠΑΡΚΟΜ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΙΠΠΙΚΕΣ & ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ '' ΓΛΥΦΑΔΑ '' ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 24η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014)

Διαβάστε περισσότερα

Κατά την παρούσα συνεδρίαση προσήλθε και παρέστη το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι οι:

Κατά την παρούσα συνεδρίαση προσήλθε και παρέστη το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι οι: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «CHOOSE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (ΑΡΜΑΕ 53970/01ΑΤ/Β/03/429(2013) ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 5171301000 της 29 ης Μαΐου 2015 Στο

Διαβάστε περισσότερα

Αποσβεσμένα Μηχανήματα 720 Αποσβεσμένα Κτίρια 1.250 Γραμμάτια Πληρωτέα 240 Ίδια Κεφάλαια 11.152 Μη δεδουλευμένοι Τόκοι Γραμματίων Εισπρακτέων 98

Αποσβεσμένα Μηχανήματα 720 Αποσβεσμένα Κτίρια 1.250 Γραμμάτια Πληρωτέα 240 Ίδια Κεφάλαια 11.152 Μη δεδουλευμένοι Τόκοι Γραμματίων Εισπρακτέων 98 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΟ 25 (ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ) ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2007-08 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 13-7-2008

Διαβάστε περισσότερα

Σελ. 2/60 Αναγνωρίζοντας αξία ανακύκλωσης πρωταγωνιστικό ρόλο καθημερινότητα, το ΣΥΔΕΣΥΣ παραμένει πιστό στις αρχές και στις αξίες του

Σελ. 2/60 Αναγνωρίζοντας αξία ανακύκλωσης πρωταγωνιστικό ρόλο καθημερινότητα, το ΣΥΔΕΣΥΣ παραμένει πιστό στις αρχές και στις αξίες του ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΟΥΣ 2013 Αθήνα 3 ος 2014 Σελ. 2/60 Αναγνωρίζοντας την αξία της ανακύκλωσης και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στην καθημερινότητα όλων μας, το ΣΥΔΕΣΥΣ παραμένει πιστό στις αρχές

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Π Α Θ Η Τ Ι. Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2013 Αναπόσβεστη. Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2013 Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2012

Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Π Α Θ Η Τ Ι. Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2013 Αναπόσβεστη. Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2013 Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2012 Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Π Α Θ Η Τ Ι χρήσεως 2013 χρήσεως 2012 χρήσεως 2013 Αναπόσβεστη Αναπόσβεστη Αξία κτήσεως Αποσβέσεις αξία Αξία κτήσεως Αποσβέσεις αξία Β. ΕΞΟ Α ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Α. Ι ΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 1. Έξοδα

Διαβάστε περισσότερα

Σ.ΚΑΡΑΤΖΙΚΗΣ ΤΡΑΝΣΠΟΡΤ ΕΠΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 15η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( 1ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 31η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013)

Σ.ΚΑΡΑΤΖΙΚΗΣ ΤΡΑΝΣΠΟΡΤ ΕΠΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 15η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( 1ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 31η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013) ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 15η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( 1ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 31η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013) κλειόμενης προηγούμενης κλειόμενης προηγούμενης Χρήσεως 2013 Χρήσεως 2012 Χρήσεως 2013 Χρήσεως 2012 Β. ΕΞΟΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

αξία κτήσεως Αξία κτήσεως Αποσβέσεις

αξία κτήσεως Αξία κτήσεως Αποσβέσεις ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΓΙΑ ΣΥΡΟΥ Α.Ε. 841 00 ΣΥΡΟΣ ΑΦΜ : 094108807 & ΜΑΕ : 12409/81/Β/86/24 Ι Σ Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ 31ης Δεκεμβρίου 2012 30η Εταιρική χρήση (01.01.2012-31.12.2012) *********************************************

Διαβάστε περισσότερα

4.526,39 4.526,33 ### Γ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ### ΙΙ. Βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις

4.526,39 4.526,33 ### Γ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ### ΙΙ. Βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ Γ.ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ G.S ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε ΑΡ.Μ.Α.Ε. 53725/01/B/03/57 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 12η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) ΠΑΘΗΤΙΚΟ Ποσά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Αγαπητοί/ες κύριοι/ες,

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Αγαπητοί/ες κύριοι/ες, Αγαπητοί/ες κύριοι/ες, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Η Ελλάδα, στα πλαίσια της ορθολογικής εναλλακτικής διαχείρισης των αποβλήτων με σκοπό την τελική τους διάθεση με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και ακολουθώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ Π. ΦΡΑΓΚΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ Π. ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ Π. ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΛΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ Α.Μ.Α.Ε. 13115/03/Β/86/61(03) ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 000263101000 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013-46η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Σελ. 1/49 ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΟΥΣ Αθήνα, Απρίλιος 2017

Σελ. 1/49 ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΟΥΣ Αθήνα, Απρίλιος 2017 Σελ. 1/49 ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΟΥΣ 2016 Αθήνα, Απρίλιος 2017 Σελ. 2/49 Αναγνωρίζοντας την αξία της ανακύκλωσης και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στην καθημερινότητα όλων μας, το ΣΥΔΕΣΥΣ παραμένει πιστό

Διαβάστε περισσότερα

ΦΛΕΞΟ Α.Β.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 27η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) Α.Μ.Α.Ε.

ΦΛΕΞΟ Α.Β.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 27η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) Α.Μ.Α.Ε. ΦΛΕΞΟ Α.Β.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 27η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) Α.Μ.Α.Ε.14823/22/Β/87/3 ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2014 ΠΟΣΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΤΕΥΧΟΣ Α

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΤΕΥΧΟΣ Α ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΤΕΥΧΟΣ Α ΑΘΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 1 ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ Είδος συσσωρευτών Το υπό μελέτη Σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης θα διαχειρίζεται συσσωρευτές

Διαβάστε περισσότερα

73,00 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 0,00 565.837,93 0,00 472.626,02 ΣΥΝΟΛΟ 565.887,82 472.631,13

73,00 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 0,00 565.837,93 0,00 472.626,02 ΣΥΝΟΛΟ 565.887,82 472.631,13 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ ΠΟΣΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ ΠΟΣΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΕΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ 2013 ΧΡΗΣΗΣ 2012 ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ 2013 ΧΡΗΣΗΣ 2012 1.ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΝΑΡΞΕΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1.1 Γενικά στοιχεία. Αναφέρονται τα στοιχεία της εταιρείας, ο διακριτικός τίτλος της, τα ΦΕΚ σύστασης και τροποποίησης.

Διαβάστε περισσότερα

30 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015. Παρέστησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ και συγκεκριμένα οι παρακάτω:

30 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015. Παρέστησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ και συγκεκριμένα οι παρακάτω: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΓΡΑΨΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΦΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΩΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΤΩΝ» ΑΡ.Μ.Α.Ε. 2 3 7 3 3 / 0 1 Α Τ / Β / 9 1 /1 3 8 5 30 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΦΑΡΜ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Α.Ε.

ΕΥΡΩΦΑΡΜ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Α.Ε. ΕΥΡΩΦΑΡΜ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Α.Ε. ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 21090626000 - ΑΡ.ΜΑΕ 28628/52/Β/93/3 - Α.Φ.Μ. 094247149 Διεύθυνση διαδικτύου της εταιρείας http://www.eurofarm.gr/ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της 31ης Δεκεμβρίου 2013 19η Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Α/Α ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Στέρεα Απόβλητα Α/Α ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ 1. ΦΕΚ 179/Α/2001, Νόµος Υπ Αριθ. 2939 Ανακύκλωση συσκευασιών και άλλων προϊόντων (µπαταρίες, ηλεκτρονικά απόβλητα) 2. ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Ι σ ο λ ο γ ι σ μ ό ς Ι σ ο λ ο γ ι σ μ ό ς 31ης Δ ε κ ε μ β ρ ί ο υ 2013 (01-01-2013 ως 31-12-2013) IKTEO ΕΚΗΒΟΛΟΣ A.E.(6η Εταιρική χρήση)

Ι σ ο λ ο γ ι σ μ ό ς Ι σ ο λ ο γ ι σ μ ό ς 31ης Δ ε κ ε μ β ρ ί ο υ 2013 (01-01-2013 ως 31-12-2013) IKTEO ΕΚΗΒΟΛΟΣ A.E.(6η Εταιρική χρήση) Σελίδα 1 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ι σ ο λ ο γ ι σ μ ό ς Ι σ ο λ ο γ ι σ μ ό ς 31ης Δ ε κ ε μ β ρ ί ο υ 2013 (01-01-2013 ως 31-12-2013) IKTEO ΕΚΗΒΟΛΟΣ A.E.(6η Εταιρική χρήση) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ 16.10

Διαβάστε περισσότερα

Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2014 Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2013

Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2014 Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2013 ΚΥΨΕΛΗ ΤΣΑΦ - ΤΣΟΥΦ Α.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 24047/53/Β/91/013 ΓΕΜΗ 20513230000 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ς ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 23η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) (ΠΟΣΑ ΣΕ ΕΥΡΩ) Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Π Α Θ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Φορολογικής Αναμόρφωσης Δαπανών 2011

Κατάσταση Φορολογικής Αναμόρφωσης Δαπανών 2011 Κατάσταση Φορολογικής Αναμόρφωσης Δαπανών 2011 Λογ. Περιγραφή Συνολική Δαπάνη Εκπιπτόμενο ποσό Μη Εκπιπτόμενο 62-03 Τηλεπικοινωνίες (Κινητή τηλεφωνία ) 0,00 62-05 Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων (ΕΙΧ) 62-07

Διαβάστε περισσότερα

Ποσά κλειόμενης χρήσης 2014 Ποσά προηγούμενης χρήσης 2013 Αξία Αποσβέ- Αναπόσβ Αξία Αποσβέ- Αναπόσβ κτήσεως σεις αξία κτήσεως σεις αξία

Ποσά κλειόμενης χρήσης 2014 Ποσά προηγούμενης χρήσης 2013 Αξία Αποσβέ- Αναπόσβ Αξία Αποσβέ- Αναπόσβ κτήσεως σεις αξία κτήσεως σεις αξία Σελίδα 1 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ 16.10 1. Εξοδα ίδρυσης και πρώτης εγκατάστασης 16.18 3. Τόκοι δανείων κατασκευαστικής περιόδου 16.13-16.17 4. Λοιπά έξοδα εγκατάστασης Γ. ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΝΘΟΣ Α.Ε ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 30ής 06ου 2014 - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (01/07/2013-30/06/2014) ΑΡ.Μ.Α.Ε. 14886/70/Β/87/12 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά

ΙΑΝΘΟΣ Α.Ε ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 30ής 06ου 2014 - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (01/07/2013-30/06/2014) ΑΡ.Μ.Α.Ε. 14886/70/Β/87/12 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά ΙΑΝΘΟΣ Α.Ε ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 30ής 06ου 2014 - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (01/07/2013-30/06/2014) ΑΡ.Μ.Α.Ε. 14886/70/Β/87/12 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά Χρήσεως Ποσά Χρήσεως 2014 2013 Αξία Κτήσεως Αποσβέσεις

Διαβάστε περισσότερα

A C I H E L L A S S. A. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 30ης IOYNIOY 2015

A C I H E L L A S S. A. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 30ης IOYNIOY 2015 A C I H E L L A S S. A. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 30ης IOYNIOY 2015 13η εταιρική χρήση (01.08.2014-30.06.2015) ΑΡ.Μ.Α.Ε 48622/04/Β/01/31(2005)- Γ.Ε.ΜΗ.4232301000 Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2015 Ποσά προηγούμενης χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

2. Χρεωστικοί λογ/σμοί εγγυήσεων 2. Πιστωτικοί λογ/σμοί εγγυήσεων και εμπραγμάτων ασφαλειών 672.00 672.00 και εμπραγμάτων ασφαλειών 672.00 672.

2. Χρεωστικοί λογ/σμοί εγγυήσεων 2. Πιστωτικοί λογ/σμοί εγγυήσεων και εμπραγμάτων ασφαλειών 672.00 672.00 και εμπραγμάτων ασφαλειών 672.00 672. ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013-10η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013) ΑΡ.Μ.Α.Ε 55687/01/Β/03/596 Ποσά κλειόμενης χρήσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» n ' n % ISjiil ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Δράμα, 17/09/2015 TMHMA: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Αριθ.Πρωτ.: 3629 Δ.νση: Λ. Λαμπριανίδου 40 Τ.Κ.: 66100 Πληροφορίες: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΑΙΑ Τηλέφωνο:2521022750

Διαβάστε περισσότερα

Καβάλα, 17/02/2017 Αριθ.Πρωτ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καβάλα, 17/02/2017 Αριθ.Πρωτ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Δ.νση: Ομονοίας 50α Τ.Κ.: 65302 Τηλέφωνο: 2510223325 Fax: 2510835946 E-mail: register@kcci.gr Καβάλα, 17/02/2017 Αριθ.Πρωτ.: 572050

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΧ7ΟΛΖΛ-ΝΓΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΕΧ7ΟΛΖΛ-ΝΓΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 7/21-05-2013 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 74/2013 Θέμα: «Έγκριση ισολογισμού, αποτελεσμάτων χρήσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ Ι.Κ.Ε.

ΠΡΟΤΥΠΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ Ι.Κ.Ε. ΠΡΟΤΥΠΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ, ΦΟΛΟΗ Ι.Κ.Ε. 800499736 - ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΑΜ. Ε. 27908 ΠΡΟΤΥΠΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ Ι.Κ.Ε. Ισολογισμός της 31/12/2013, 1Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ 14/06/2013-31/12/2013 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 03/12-31/12/2013

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 03/12-31/12/2013 Ρ Α Φ Η Κ Ο Υ Ρ Τ Ι Ν Ω Ν Μ Ε Τ Α Π Ο Ι Η Σ Η Υ Φ Α Σ Μ Α Τ Ω Ν Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 03/12 31/12/2013 Ποσά κλειομένης Χρήσεως 2013 Ποσά προηγούμενης Χρήσεως 2012 Αξία Αναπόσβεστη Αξία

Διαβάστε περισσότερα

Λιβαδειά,30/06/2015 Αριθ.Πρωτ.: 3397 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λιβαδειά,30/06/2015 Αριθ.Πρωτ.: 3397 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Δ.νση: Λ. Κουτσόπετάλου 1 Τ.Κ.: 32100 Πληροφορίες: KALLIANTASI PAOLA Τηλέφωνο: 2261028281 Fax: 2261021347 E-mail: kalliantasi@viotiachamber.gr

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΙΙΙ. ΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ -

Γ. ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΙΙΙ. ΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ - ΒΙΟΧΑΡΤΕΛ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013-10η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013) - ΑΡ.Μ.Α.Ε. 57072/04/Β/04/109 -( Ποσά σε Ευρώ ) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά κλειόµενης χρήσεως 2013 Ποσά προηγούµενης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, 112 51 Αθήνα, τηλ. 210-8647420, φαξ: 210-8665988 ΑΝΑΡΤΗΣΗ- ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αθήνα, 27-01-2017 Αριθμ. Πρωτ.: οικ.175 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 239. Συνεδρίαση της 31ης Μαρτίου 2015

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 239. Συνεδρίαση της 31ης Μαρτίου 2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 239 Συνεδρίαση της 31ης Μαρτίου 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: 1. Κωνσταντίνος Αποστολίδης του Θεοδοσίου, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος 2. Μαρία Πετρίδου του Χρήστου, Μέλος 3. Θεοδόσιος Αποστολίδης του Κωνσταντίνου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, 112 51 Αθήνα, τηλ. 210-8647420, φαξ: 210-8665988 ΑΝΑΡΤΗΣΗ- ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αθήνα, 27-01-2017 Αριθμ. Πρωτ.: οικ.174 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

AQUATIC CONSTRUCTIONS ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ & ΛΙΜΝΩΝ ΕΠΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ (Λ80) 01/01/2013 ΕΩΣ 31/12/2013 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

AQUATIC CONSTRUCTIONS ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ & ΛΙΜΝΩΝ ΕΠΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ (Λ80) 01/01/2013 ΕΩΣ 31/12/2013 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 AQUATIC CONSTRUCTIONS ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ & ΛΙΜΝΩΝ ΕΠΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ (Λ80) 01/01/2013 ΕΩΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗ 1. Αποθεματα εναρξης χρησης 1. Πωλησεις 20 Εμπορευματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το https://www.businessregistry.gr/publicity.aspx

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το https://www.businessregistry.gr/publicity.aspx Δ/ΝΣΗ: ΜΗΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Πληροφορίες: ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Τηλέφωνο: 2103382157 Fax: 2103616464 E-mail: mfousteris@acci.gr Αθήνα,02/03/2016

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ 4. Λοιπά έξοδα εγκαταστάσεως ,61 16

Α. ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ 4. Λοιπά έξοδα εγκαταστάσεως ,61 16 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΝΤΖΙΑΣΑΕ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ ΠΑΝΑΓΟΥ 16 31100 ΛΕΥΚΑΔΑ 094301970 - ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά κλειόμενης χρήσεω Αξία Κτήσης Αποσβ Α. ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ 4. Λοιπά

Διαβάστε περισσότερα

"DROP ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΙΟΣΙΔΗΣ Α.Ε. " ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012)

DROP ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΙΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.  ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012) "DROP ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΙΟΣΙΔΗΣ Α.Ε. " ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 8η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012-31η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ Ποσά κλειόμενης χρήσης 2012 Ποσά προηγούμενης χρήσης 2011

Διαβάστε περισσότερα

, ,59. ΙV. Διαθέσιμα. 1.Ταμείο 4.085, ,23 3.Καταθέσεις όψεως & προθεσμίας , , ,

, ,59. ΙV. Διαθέσιμα. 1.Ταμείο 4.085, ,23 3.Καταθέσεις όψεως & προθεσμίας , , , LACOMAR A.E. ΑΡ.Μ.Α.Ε 47882/04/Β/00/12(2012) ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ 124193399000 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 28η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ Ποσά κλειόμενης χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2014 ΠΑΘΗΤΙΚΟ

Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2014 ΠΑΘΗΤΙΚΟ LOUKUMAMI SINGLE MEMBER P.C ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης Δεκεμβρίου 2014 1η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (01 Απριλίου 2013 έως 31 Δεκεμβρίου 2014) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ Αξία Αναπόσβεστη Κτήσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το https://www.businessregistry.gr/publicity.aspx

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το https://www.businessregistry.gr/publicity.aspx Δ/ΝΣΗ: ΜΗΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Πληροφορίες: ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Τηλέφωνο: 2103382157 Fax: 2103616464 E-mail: mfousteris@acci.gr Αθήνα,13/04/2016

Διαβάστε περισσότερα

Υπεραξία Ακινήτου Ν.1297/72 40,439.73 40,439.73 Υπεραξία Ακινήτου Ν.1297/72 40,439.73 40,439.73

Υπεραξία Ακινήτου Ν.1297/72 40,439.73 40,439.73 Υπεραξία Ακινήτου Ν.1297/72 40,439.73 40,439.73 ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31/12/2013 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 23η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1/1/2013-31/12/2013) ΕΔΡΑ:ΑΥΛΑΚΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΑΣΟΥ Α.Μ.Α.Ε. 22747/53/Β/90/23 Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Χ Ρ Η

Διαβάστε περισσότερα

6.Έπιπλα και λοιπός εξοπλισμός 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 1.Τακτικό αποθεματικό , ,01 7. Ακινητ. υπό εκτέλεση και προκαταβολές

6.Έπιπλα και λοιπός εξοπλισμός 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 1.Τακτικό αποθεματικό , ,01 7. Ακινητ. υπό εκτέλεση και προκαταβολές ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 5η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013) ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 67101/61/B/08/19 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά σε ΕΥΡΩ ΠΑΘΗΤΙΚΟ Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΥΝ.Π.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΥΝ.Π.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΥΝ.Π.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ επί της οικονομικής διαχείρισης του «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, 28 Μαΐου 2015 Ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής Αθανάσιος Δ. Τσάκλης Α.Μ.ΣΟΕΛ 14951

Θεσσαλονίκη, 28 Μαΐου 2015 Ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής Αθανάσιος Δ. Τσάκλης Α.Μ.ΣΟΕΛ 14951 ΝΕΔΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 58386404000, ΑΜΑΕ 47638/062/Β/00/0311 14η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( 1η Ιανουαρίου 2014-31

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Παρατηρήσεις επί του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Αττικής.

Θέμα: Παρατηρήσεις επί του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Αττικής. Αρ. Πρωτ.: 428 Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2015 Προς: Περιφέρεια Αττικής Θέμα: Παρατηρήσεις επί του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Αττικής. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ανακυκλωτών Μεταλλικών Απορριμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

χρήσης 2001 χρήσης 2000 ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Β. 1.Εξόδα ιδρύσεως & πρώτης εγκ.

χρήσης 2001 χρήσης 2000 ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Β. 1.Εξόδα ιδρύσεως & πρώτης εγκ. ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΗΣΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ.Μ.ΑΕ 25229 / 70 / Β / 91 / 33 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2001 10η ΕΤΑΙΡΙΚΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2001) Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Π Α Θ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ( Ι+ ΙΙ+ ΙV) 2.122.978,91 1.664.969,00

ΣΥΝΟΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ( Ι+ ΙΙ+ ΙV) 2.122.978,91 1.664.969,00 ΑΝΕΠΑΛ A.E ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Μ.Α.Ε. 45566/12/Β/00/4 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΡΙΤΣΩΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΦΜ:095774064.Ο.Υ. ΧΑΛΚΙ ΑΣΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014-15η

Διαβάστε περισσότερα

"Φ.ΑΛΑΒΕΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και με τον διακριτικό τίτλο «Φ.ΑΛΑΒΕΡΑΣ Α.Ε.»

Φ.ΑΛΑΒΕΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και με τον διακριτικό τίτλο «Φ.ΑΛΑΒΕΡΑΣ Α.Ε.» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία 1 "Φ.ΑΛΑΒΕΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και με τον διακριτικό τίτλο «Φ.ΑΛΑΒΕΡΑΣ Α.Ε.» Στην Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Γραµµατεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Ειδική Γραµµατεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας Ειδική Γραµµατεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας Η διενέργεια περιβαλλοντικών ελέγχων και η επίτευξη των στόχων ανακύκλωσης ειδικών ρευµάτων αποβλήτων Rebattery: Εναλλακτική διαχείριση συσσωρευτών.

Διαβάστε περισσότερα

Με εντολή Προέδρου Η Διευθύντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Χριστίνα Δερμεντζόγλου

Με εντολή Προέδρου Η Διευθύντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Χριστίνα Δερμεντζόγλου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Δ/νση: Τσιμισκή 29 Τ.Κ.: 54624 Πληροφορίες: Ηλιάνα Γκόγκου Τηλέφωνο: 2310370140 Fax: 2310370147 E-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΣ Α

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΣ Α ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΣ Α Αρφανάκου Αναστασία ΥΠΕΚΑ Γραφείο Εναλλακτικής ιαχείρισης Συσκευασιών και Άλλων Προϊόντων Θεσμικό Πλαίσιο για την Ανακύκλωση Νόμος 4042/ 2012 (ενσωμάτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η Εταιρική Χρήση (1 Ιανουαρίου - 31 εκεµβρίου 2002) ΑΡ. Μ.Α.Ε /06/Β/98/78 (Ποσά σε ΕΥΡΩ)

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η Εταιρική Χρήση (1 Ιανουαρίου - 31 εκεµβρίου 2002) ΑΡ. Μ.Α.Ε /06/Β/98/78 (Ποσά σε ΕΥΡΩ) ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2 0 0 2 5η Εταιρική Χρήση (1 Ιανουαρίου - 31 εκεµβρίου 2002) ΑΡ. Μ.Α.Ε. 41850/06/Β/98/78 (Ποσά σε ΕΥΡΩ) Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Ποσά κλειοµένης χρήσεως 2002 Ποσά προηγούµενης χρήσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Δ/ΝΣΗ: ΜΗΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Πληροφορίες: ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Τηλέφωνο: 2103382203 Fax: 2103616464 E-mail: ksakellariou@acci.gr Αθήνα, 18/01/2018

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ.Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Θ. Αγγελίνας 2. Θ. Κορωνάς 3. Α. Λαζαρίδης 4. Α. Σιδηρόπουλος 5. Α. Αποστολόπουλος

1. Στ.Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Θ. Αγγελίνας 2. Θ. Κορωνάς 3. Α. Λαζαρίδης 4. Α. Σιδηρόπουλος 5. Α. Αποστολόπουλος Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 33/2015 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 513 / 2015. Π ε ρ ί λ η ψ η Προέλεγχος Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ανακοινώνει ότι :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ανακοινώνει ότι : Δ/ΝΣΗ: ΜΗΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Πληροφορίες: Λασιθιωτάκης Εμμ. Τηλέφωνο: 2103382226 Αθήνα, 22/03/2018 Αριθ. Πρωτ.: 1014754 Συνημ.: Οικονομικές Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ (Γ+Δ+Ε) 1.079.455,06 691.949,76 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ (Α+Γ) 1.079.455,06 691.949,76

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ (Γ+Δ+Ε) 1.079.455,06 691.949,76 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ (Α+Γ) 1.079.455,06 691.949,76 Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Λ. Α.Ε. Ο.Τ.Α. «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ» με δ.τ. «Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Λ. Α.Ε. Ο.Τ.Α.» ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013-7η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, 112 51 Αθήνα, τηλ. 210-8647420, φαξ: 210-8665988 ΑΝΑΡΤΗΣΗ- ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αθήνα, 05-04-2017 Αριθμ. Πρωτ.: οικ.686 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Ι. Κυρατλίδης 3. Α. Αποστολόπουλος 4. Ν.Τσιαμήτρος

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Ι. Κυρατλίδης 3. Α. Αποστολόπουλος 4. Ν.Τσιαμήτρος Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 30 / 2018 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 576 / 2018. Π ε ρ ί λ η ψ η Προέλεγχος Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΕΔ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΕΔ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΕΔ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ Δημήτρης Πολιτόπουλος Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΟΑΝ Εποπτεία Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης Βασική αρμοδιότητα του ΕΟΑΝ είναι η εποπτεία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ & ΦΑΦΑΛΙΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ - ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ & ΦΑΦΑΛΙΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ - ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ & ΦΑΦΑΛΙΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ - ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31/12/2013 (15η Εταιρ.Χρήση) Αρ. ΓΕΜΗ: 002846201000 Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ω.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ω. Δ.Ε.Υ.Α.Ω. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΛ. ΔΗΜ. ΛΙΓΔΑ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΤΚ-57018 Α.Φ.Μ. 997652781 Δ.Ο.Υ. Α ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. 23940-33171 ΦΑΞ 23940-33008 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 12-2012 ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το https://www.businessregistry.gr/publicity.aspx

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το https://www.businessregistry.gr/publicity.aspx ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Δ.νση: Κορωναίου 9 Τ.Κ.: 71202 Πληροφορίες: ΑΓΛΟΥΠΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ Τηλέφωνο: 2810247011 Fax: 2810285829 E-mail: agloupas@ebeh.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ω.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ω. Δ.Ε.Υ.Α.Ω. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΛ. ΔΗΜ. ΛΙΓΔΑ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΤΚ-57018 Α.Φ.Μ. 997652781 Δ.Ο.Υ. Α ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. 23940-33171 ΦΑΞ 23940-33008 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 12-2012 ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Α. ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΕΜΑΚ ΕΠΕ Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 1/1/2013 ΕΩΣ 12/31/2013 Ποσά κλειομένης Ποσά προηγούμενης Χρήσεως 2013 Χρήσεως 2012 Α. ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Αξία Αναπόσβεστη Αξία Αναπόσβεστη Κτήσεως Αποσβέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΕΣΛΑΝΤ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1η Ιανουαρίου Δεκεμβρίου 2014) ΑΡ.Μ.ΑΕ 58022/52/2/ΑΡ.

ΦΡΕΣΛΑΝΤ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1η Ιανουαρίου Δεκεμβρίου 2014) ΑΡ.Μ.ΑΕ 58022/52/2/ΑΡ. ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΦΡΕΣΛΑΝΤ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 9η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1η Ιανουαρίου 2014-31 Δεκεμβρίου 2014) ΑΡ.Μ.ΑΕ 58022/52/2/ΑΡ.ΓΕΜΗ 21761126000 ΠΑΘΗΤΙΚΟ Ποσά Ποσά Ποσά Ποσά κλειόμενης χρήσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ , ,32 ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ , ,32

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ , ,32 ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ , ,32 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31/12/2014 [ ΔΙΑΧ. 1/1-31/12/2014 ] ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά κλειομένης χρήσης 2014 Ποσά προηγ, χρήσης 2013 ΠΑΘΗΤΙΚΟ Χρήση 2014 Χρήση 2013 Αξία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Αθήνα, Αριθμ. Πρωτ.:

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Αθήνα, Αριθμ. Πρωτ.: ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔIEΥΘΥΝΣΗ ΑΓΟΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & Γ.Ε.ΜΗ. Δ/νση: Πλ. Κάνιγγος Τ.Κ.: 10181 Πληροφορίες: Κετεντζιάν Ιωάννης Τηλέφωνο: 2103893519 Fax: 2103838981

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ & ΑΣΦΑΛΟΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ & ΑΣΦΑΛΟΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ & ΑΣΦΑΛΟΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 8η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΡ. Μ.Α.Ε. 67041/51/Β/08/10 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΠΟΣΑ ΠΟΣΑ ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το https://www.businessregistry.gr/publicity.aspx

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το https://www.businessregistry.gr/publicity.aspx Δ/ΝΣΗ: ΜΗΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Πληροφορίες: ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Τηλέφωνο: 2103382157 Fax: 2103616464 E-mail: mfousteris@acci.gr Αθήνα,10/06/2016

Διαβάστε περισσότερα

Η τροποποίηση έχει ως εξής: ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. Καθαρά αποτελέσματα χρήσης ,91. Μείον ζημιές προηγούμενων χρήσεων -284.

Η τροποποίηση έχει ως εξής: ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. Καθαρά αποτελέσματα χρήσης ,91. Μείον ζημιές προηγούμενων χρήσεων -284. ΘΕΜΑ 1 ο Προτείνετε η έγκριση τροποποίησης διάθεσης των αποτελεσμάτων του ισολογισμού 2014 και η έγκριση του ισολογισμού, που οφείλεται στις τελευταίες διευκρινίσεις του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

<HAVEN DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ>

<HAVEN DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ> ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Αρ. ΜΑΕ : 64121/62/Β/07/0200 ΤΗΣ 25 ης ΜΑΪΟΥ 2015 Στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012-8ηΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012) Α.Μ.Α.Ε 57198/01/Β/04/357

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ 2016

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ 2016 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ 2016 Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Αξία Κτήσεως Χρήσεως 2016 Αποσβέσεις Αναπόσβεστη αξία Αξία Κτήσεως Αποσβέσεις Αναπόσβεστη αξία 1. Έξοδα Ιδρύσεως & Πρώτης Εγκ/σεως

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΣΟΥΡΙΔΗ 2016

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΣΟΥΡΙΔΗ 2016 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΣΟΥΡΙΔΗ 2016 Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Αξία Κτήσεως 1. Έξοδα Ιδρύσεως & Πρώτης Εγκ/σεως 2. Συναλλαγματικές διαφορές δανείων για κτήσεις πάγιων στοιχείων 3. Τόκοι Δανείων κατασκευαστικής

Διαβάστε περισσότερα

72.830,43 58.755,60 14.074,83 72.830,43 57.466,80 15.363,63

72.830,43 58.755,60 14.074,83 72.830,43 57.466,80 15.363,63 REACTOR Α.Τ.Ε. ΜΗΧ/ΚΩΝ & ΗΛΕΚΤΡ/ΚΩΝ ΕΓΚ/ΣΕΩΝ ΑΦΜ:099357794 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΕMΒΡΙΟΥ 2012 ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΣΙΝ ΟΥ 570 22 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 13η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012) 43852/62/Β/99/242 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 5/6/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 5/6/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 5/6/2015 Της Τακτικής Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Ανώνυµης Εταιρίας µε την επωνυµία ΟΞΦΟΡΝΤ ΚΟΜΠΑΝΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Στην Μενεµένη σήµερα την 5 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ' αριθ. 23/2014 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ' αριθ. 23/2014 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ' αριθ. 23/2014 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 421 / 2014. Π ε ρ ί λ η ψ η Προέλεγχος Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 7η ΧΡΗΣΗ ( 01/01-31/12/12 )

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 7η ΧΡΗΣΗ ( 01/01-31/12/12 ) ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 7η ΧΡΗΣΗ ( 01/01-31/12/12 ) ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2012 ΠΟΣΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2011 ΠΑΘΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ LOTTERY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ. Μ.Α.Ε. 52243 / 70 / Β /02 /54 Αρ. ΓΕΜΗ : 077872227000 Προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τα πεπραγμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΣΝΑΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( ) ΑΡ.Μ.Α.Ε.

ΠΡΙΣΝΑΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( ) ΑΡ.Μ.Α.Ε. ΠΡΙΣΝΑΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014-27η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1.1.14-31.12.14) ΑΡ.Μ.Α.Ε. 16290/57/Β/87/007 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2014 ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτεύγματα Εμπειρίες Προκλήσεις

Επιτεύγματα Εμπειρίες Προκλήσεις Επιτεύγματα Εμπειρίες Προκλήσεις Νομoθετικό πλαίσιο Πλήρης απαγόρευση διάθεσης παλαιών ελαστικών στους ΧΥΤΑ από τον 07/2006 (Οδηγία 31/99 Ε.Ε.) Νόμος 2939/2001 για την ευθύνη του παραγωγού και την εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005 (σε Ευρώ)

ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005 (σε Ευρώ) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ "ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ" ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ηs ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005-33η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005) ΑΡ.ΜΑΕ 12883/05/Β/86/063 ΠΑΘΗΤΙΚΟ Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προς το Υπουργείο Ανάπτυξης Γενική Γραµµατεία Εµπορίου /νση Α.Ε. & Πίστεως. Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2006

Προς το Υπουργείο Ανάπτυξης Γενική Γραµµατεία Εµπορίου /νση Α.Ε. & Πίστεως. Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2006 Προς το Υπουργείο Ανάπτυξης Γενική Γραµµατεία Εµπορίου /νση Α.Ε. & Πίστεως Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2006 ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ της καθαρής θέσης και της αξίας εκάστης µετοχής της ανώνυµης εταιρείας µε την επωνυµία

Διαβάστε περισσότερα

ΒOLTON HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΒOLTON HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒOLTON HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017-42η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017) ΑΡ.Μ.Α.Ε. 2717/02/Β/86/07 (ΠΟΣΑ ΣΕ ΕΥΡΩ) ΓΕΜΗ 44322907000

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΑΕ ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ ΑΝΑΒΕ ΑΕ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΑΕ ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ ΑΝΑΒΕ ΑΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ Ετήσια Έκθεση 2012 ΜΑΙΟΣ 2013 1 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ειδικός και αποκλειστικός σκοπός της εταιρείας (και υπό

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικός Οδηγός INΣΕΤΕ με θέμα «Ανακύκλωση και διαχείριση στερεών αποβλήτων στις τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας» Σεπτέμβριος 2018

Πρακτικός Οδηγός INΣΕΤΕ με θέμα «Ανακύκλωση και διαχείριση στερεών αποβλήτων στις τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας» Σεπτέμβριος 2018 Πρακτικός Οδηγός INΣΕΤΕ με θέμα «Ανακύκλωση και διαχείριση στερεών αποβλήτων στις τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας» Σεπτέμβριος 2018 Περίληψη Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο τουριστικός τομέας παράγει 35 εκατ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Διάλεξη 5 ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 1 από 35 Το εξωτερικό περιβάλλον της επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα