Προµήθεια Εξωλέµβιου Κινητήρα 115 HP Καταδυτικού σκάφους ΝΟ2 Υποτµήµατος ΝΣ/ Τ/4890.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προµήθεια Εξωλέµβιου Κινητήρα 115 HP Καταδυτικού σκάφους ΝΟ2 Υποτµήµατος ΝΣ/ Τ/4890."

Transcript

1 ΕΠ Φ. 600/16/136624/Σ.360// / ΝΣ/ Τ/4900 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ 4900 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΥΚΤΙΟ Α Α : ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ Τ/4900 ΑΡΙΘ ΕΝΤΟΛ (1) ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ (2) ΝΣ ΝΑΑ Ζ ΟΚΤ 16 / ΓΕΝ ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜ/ΣΗΣ (3) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (4) Προµήθεια Εξωλέµβιου Κινητήρα 115 HP Καταδυτικού σκάφους ΝΟ2 Υποτµήµατος ΝΣ/ Τ/4890. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (5) ,00 (Συµπεριλαµβανοµένων κρατήσεων, Απαλλασσοµένου ΦΠΑ 24%) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (6) 1. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόµενες εταιρείες εντός πέντε (5) εργασίµων ηµερών από την αναφερόµενη ηµεροµηνία δηµοσίευσης να αποστείλουν απ ευθείας στο Τµήµα Ανάθεσης Προµηθειών σε Ι. Φ. του Ναυστάθµου Σαλαµίνας (ΝΣ/ Τ/4920) (ΥΠΟΨΗ Ανθυποπλοίαρχου (Ε) Ι. εληκάρη Π.Ν. τηλ ) έναν (1) ενσφράγιστο φάκελο προσφορών µε την ένδειξη: «ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΩΛΕΜΒΙΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 115 HP ΚΑΤΑ ΥΤΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΝΟ2 ΥΠΟΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΣ/ Τ/4890 ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΣΦΡΑΓΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ». Ο φάκελος θα περιλαµβάνει δύο (2) υποφακέλους ως εξής: Α) Έναν (1) υποφάκελο οικονοµικής προσφοράς. Β) Έναν (1) υποφάκελο τεχνικής προσφοράς. 2. Η παράδοση των προσφορών να έχει γίνει µέχρι την 24/10/16 και ώρα 13:00. εν θα ληφθούν υπόψη προσφορές που θα παραληφτούν µετά την παρέλευση της ως άνω ηµεροµηνίας. 3. Φάκελος οικονοµική προσφορά: α. Στην οικονοµική προσφορά να αναγράφεται οπωσδήποτε ο χρόνος παράδοσης υλικού και η ισχύς προσφοράς. β. Στην οικονοµική προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται ο εταιρικός αριθµός τραπεζικού λογαριασµού (IBAN NUMBER) καθώς και η επωνυµία της τράπεζας. 4. Στη συνολική τιµή θα περιλαµβάνονται οι νόµιµες κρατήσεις του ΠΝ, ήτοι 6,20616% για συνολική αξία τιµολογίου µεγαλύτερη των 2.500,00 ) και η Προπαρακράτηση Φόρου Εισοδήµατος 4%, ενώ δεν θα περιλαµβάνεται ΦΠΑ 24%, καθότι

2 το υλικό προορίζεται για κάλυψη αναγκών πλωτών µέσων 5. Φάκελος τεχνική προσφορά: Ότι απαιτείται από τεχνική προδιαγραφή ως παράρτηµα Α. 6. Η κατακύρωση της προµηθείας θα γίνει µε βάση τη πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά µε βάση αποκλειστικά τη χαµηλότερη τιµή και δε γίνονται δέκτες αντιπροσφορές. 7. Η παράδοση θα γίνει µε µέριµνα της προµηθεύτριας εταιρείας στο Ναύσταθµο Σαλαµίνας. Φ Πλοίαρχος (Μ) Α. Σάµπος ΠΝ ιευθυντής Τ

3 Α-1 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑ : 4900 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Σαλαµίνα 18 /10/2016 Ανήκει στη ιακήρυξη Α Φ.600/16/136624/Σ.360// / ΝΣ/ Τ/4900 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΕΞΩΛΕΜΒΙΟΣ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 115 ΗΡ 1. ΣΚΟΠΟΣ 1.1 Σκοπός της παρούσας τεχνικής προδιαγραφής είναι ο καθορισµός των απαιτήσεων, των τεχνικών χαρακτηριστικών και των ελέγχων, που αφορούν στην προµήθεια και εγκατάσταση σε φουσκωτή λέµβο τύπου RIB, τετράχρονου κινητήρα µε τα παρελκόµενά του, ονοµαστικής ισχύος 115 ΗΡ για τις ανάγκες Υποτµήµατος Υποβρύχιων Τεχνικών Εργασιών (ΝΣ/ Τ/4890). 2. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Ο υπό προµήθεια κινητήρας θα είναι καινούργιος, πρόσφατης κατασκευής, αµεταχείριστος και κατάλληλος για ναυτική χρήση. 2.2 Επισηµαίνεται ότι ο ανάδοχος είναι υποχρεωµένος να αναλάβει όλες τις απαιτούµενες εργασίες για την υλοποίηση της προµήθειας του κινητήρα. 2.3 Τυχόν υποβολή από τον ανάδοχο οποιασδήποτε µορφής δήλωσης στην προσφορά του για εκ των υστέρων αίτηση κοστολόγησης / πληρωµής υλικών και εργασιών, οι οποίες δε θα αναφέρονται στη σύµβαση, θα έχει σαν αποτέλεσµα τον αποκλεισµό του από τον διαγωνισµό.

4 Α Ο ανάδοχος είναι υποχρεωµένος να αντικαταστήσει ή να επισκευάσει κάθε εξάρτηµα / µέρος µηχανήµατος ή και ολόκληρο µηχάνηµα, εάν υπάρξει κάποια βλάβη ή η φθορά του οφείλεται κατά οποιονδήποτε τρόπο στον κατασκευαστή και όχι σε κακό χειρισµό για το χρονικό διάστηµα που ορίζει η εγγύηση. 2.5 Το Π.Ν. υποχρεούται να ειδοποιεί εγγράφως τον ανάδοχο για οποιοδήποτε παρουσιαζόµενο πρόβληµα στη λειτουργία / απόδοση των εξοπλισµών και των µηχανηµάτων, κατά την περίοδο της εγγύησης. 2.6 Στην παράδοση της µηχανής θα περιλαµβάνονται εγχειρίδιο χρήσης, προληπτικής και επισκευαστικής συντήρησης, καθώς και κατάλογος ανταλλακτικών / αναλώσιµων υλικών των µηχανικών µερών της στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα. 2.7 Οι προσφορές του διαγωνισµού θα συνοδεύονται από πίνακα πελατών στον οποίο θα αναφέρονται Κρατικές Υπηρεσίες ή άλλοι φορείς που κάνουν χρήση του προσφερόµενου κινητήρα. 2.8 Οι διαδικασίες παραλαβής και πληρωµής θα είναι σύµφωνα µε την ισχύουσα ελληνική νοµοθεσία. 2.9 Ο προµηθευτής που θα αναλάβει τις εργασίες της παρούσης τεχνικής προδιαγραφής θα πρέπει να έχει Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας (Σ..Π.), πιστοποιηµένο κατά ISO 9001:2008 και να είναι διαπιστευµένος από φορέα πιστοποίησης ο οποίος είναι εγγραµµένος στο ΕΣΥ καθώς επίσης να είναι σε ισχύ καθ όλη την διάρκεια της εν λόγω κατασκευής που να είναι απολύτως σύµφωνο µε το αντικείµενο της παρούσης τεχνικής προδιαγραφής. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προσκοµίσει αντίστοιχο έγκυρο και εν ισχύ Πιστοποιητικό Συστήµατος ιαχείρισης Ποιότητας, το οποίο πρέπει να είναι σε ισχύ τόσο κατά την ηµεροµηνία υποβολής της προσφοράς όσο και κατά τη διάρκεια της σύµβασης, χωρίς απαραίτητα η ισχύς κατά την ηµέρα διεξαγωγής του διαγωνισµού να καλύπτει το σύνολο της χρονικής διάρκειας της κατασκευής. Επιπλέον, ο υποψήφιος προµηθευτής θα δεσµευτεί (µε Υπεύθυνη ήλωση του Ν. 1599/86) ότι, εφόσον λήγει η ισχύς του εντός της διάρκειας της κατασκευής, αναλαµβάνει την υποχρέωση έγκαιρης ανανέωσης η οποία αν δε γίνει θα κηρύσσεται έκπτωτος.

5 Α-3 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3.1 Γενικά Ο κινητήρας να είναι καινούργιος, κατασκευασµένος εντός της τελευταίας τριετίας από την ηµεροµηνία παράδοσης στο ΠΝ. Ο προσφερόµενος τύπος εξακολουθεί να παράγεται από την εταιρεία κατασκευής. Σχετική υπεύθυνη δήλωση υποβληθεί µε την προσφορά. Το έτος αρχικής κατασκευής του προσφερόµενου τύπου δηλώνεται στην προσφορά. Ο κινητήρας φέρει σήµανση πιστότητας «CE», σύµφωνα µε την Οδηγία 94/25/ΕΚ, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. 3.2 ιαστάσεις βάρος: Μήκος άξονα: Μακρύς (L) για ύψος του καθρέπτη λέµβου 508 mm Βάρος κινητήρα:<200 kg (το βάρος δεν περιλαµβάνει προπέλα και λάδι µηχανής, εξοπλισµός). 3.3 Λειτουργικά χαρακτηριστικά: Γενικά χαρακτηριστικά κινητήρα: Τετράχρονος Κύλινδροι: Τέσσερις (4), εν σειρά σε κορµό µονοµπλόκ Καύσιµο: Αµόλυβδη βενζίνη 95 ή περισσοτέρων οκτανίων Ονοµαστική ισχύς: 115 ΗΡ, (>80KW) υπολογιζόµενη στον άξονα του έλικα. ηλώνεται στην προσφορά ή ισχύς σε KW Στροφές ονοµαστικής ισχύος: ηλώνονται στην προσφορά (σε rpm) Εύρος µέγιστων στροφών: Στην περιοχή rpm rpm. Το ακριβές εύρος µέγιστων στροφών δηλώνεται στην προσφορά (σε rpm) Κυβισµός: >1800 cm 3. Η ακριβής τιµή δηλώνεται στην προσφορά Εκκίνηση: Ηλεκτρική Σύστηµα τροφοδοσίας άµεσου ψεκασµού καυσίµου (EFI) και ελαίου λίπανσης (Direct Injection) Ανάφλεξη: ηλεκτρονική.

6 Α Υδρόψυκτος Σύστηµα ανάρτησης Power trim και tilt, µε υδραυλική υποβοήθηση (π.χ. µε χρήση εµβόλων). Οι δυνατές γωνίες ανύψωσης (γωνίες trim) θα δηλωθούν στην προσφορά. Θα υπάρχει δυνατότητα πλεύσης στα ρηχά νερά Σύστηµα χειρισµού Θα έχει µπράτσο σύνδεσης µηχανής ντίζας τιµονιού. Χειριστήριο µε µοχλό κατεύθυνσης τριών θέσεων (πρόσω κράτει - ανάποδα), έλεγχο ταχύτητας καθώς και πλήρες υδραυλικό σύστηµα υποβοήθησης τιµονιού Ρεβέρσα (πρόσω - νεκρό - όπισθεν) Έλικας Με 3, 4 ή 5 πτερύγια από αλουµίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Ο τύπος, το βήµα και η διάµετρος του έλικα θα δηλωθούν στην προσφορά και ανάλογα µε τη λέµβο στην οποία πρόκειται να τοποθετηθεί Εξάτµιση / Εξαγωγή καυσαερίων / Θόρυβος Ο κινητήρας θα πρέπει να ικανοποιεί την Οδηγία 94/25/ΕΚ, όπως τροποποιήθηκε από την Οδηγία 2003/44/ΕΚ, σχετικά µε τις εκποµπές καυσαερίων και θορύβου. Η εξαγωγή των καυσαερίων γίνεται µέσα στο νερό ή µε άλλο σύστηµα ισοδύναµης µείωσης θορύβου και καπνού. Στην προσφορά δηλώνονται το σύστηµα µείωσης θορύβου και καπνού καθώς και οι εκποµπές θορύβου, µετρούµενες σύµφωνα το Παράρτηµα Ι της Οδηγίας 94/25/ΕΚ, όπως τροποποιήθηκε από την Οδηγία 2003/44/ΕΚ Παραγωγή ρεύµατος: Ο εναλλάκτης (δυναµό) θα παράγει ρεύµα κατάλληλο για φωτισµό καθώς και για τη λειτουργία των ηλεκτρικών συστηµάτων και οργάνων O ανορθωτής θα είναι κατάλληλος για φόρτιση µιας ή δύο µπαταριών 12V, χωρητικότητας τουλάχιστον 80Αh (η κάθε µπαταρία). 3.4 Προστασία στις περιβαλλοντικές συνθήκες λειτουργίας: ιάβρωση:

7 Α Ο κινητήρας διαθέτει αντιδιαβρωτική προστασία (π.χ. χρήση ανθεκτικών στην διάβρωση κραµάτων, ανόδια, ειδική εξωτερική βαφή, ειδική επίστρωση ψευδαργύρου), η οποία δηλώνεται στην προσφορά ονήσεις: Ο κινητήρας θα διαθέτει προστασία, η οποία δηλώνεται στην προσφορά, έναντι δονήσεων, παραγοµένων από τον ίδιο και την κατάσταση της θάλασσας. 3.5 ιατάξεις ασφάλειας: ιακόπτης έκτακτης ανάγκης που θα προσδένεται στο χειριστή Σύστηµα µη εκκίνησης της µηχανής µε ταχύτητα πρόσω ή όπισθεν (start - in gear protection) Βοµβητής και οπτική ένδειξη προειδοποίησης χαµηλής στάθµης λαδιού ανάµειξης Βοµβητής και οπτική ένδειξη προειδοποίησης υπερθέρµανσης του κινητήρα Περιοριστής στροφών λόγω υπερθέρµανσης του κινητήρα "Κόφτης" στροφών λόγω εξόδου του έλικα από το νερό ("ξενέρισµα") Τυχόν άλλες διατάξεις ασφάλειας, π.χ. αυτόµατη ανύψωση της µηχανής σε περίπτωση κτυπήµατος του ποδιού στον πυθµένα κ.λ.π. 3.6 Παρελκόµενα: Ο κινητήρας παραδίδεται µε τα ακόλουθα παρελκόµενα: Χειριστήριο, στο οποίο θα υπάρχουν τα παρακάτω όργανα / εξαρτήµατα: Πλεξούδα καλωδίων και συναφών εξαρτηµάτων (σύνδεσης χειριστηρίου µε µηχανή) ιακόπτη εκκίνησης Μοχλό γκαζιού Στροφόµετρο Ωρόµετρο Μετρητή κλίσης trim.

8 Α Θερµόµετρο νερού ψύξης Μετρητή ποσότητας καυσίµου Οπτικές ενδείξεις και εξαρτήµατα που αναφέρθηκαν στην Τυχόν ύπαρξη πρόσθετων οργάνων θα αξιολογηθεί θετικά, Εφεδρική έλικα 3,4, ή 5 πτερυγίων από αλουµίνιο, µε βήµα που θα προταθεί στην προσφορά Μπαταρία ναυτικού τύπου GEL κατάλληλη για πολλαπλές συνεχείς εκκινήσεις της µηχανής (100 Amp) Τα ανταλλακτικά / αναλώσιµα Υδατοπαγίδα µε θυρίδα επιθεώρησης µέχρι 20 µικρά και κάνουλα εξυδάτωσης Γενικό διακόπτη Οn-Off. 4. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 4.1 Στον κινητήρα αναγράφονται ευκρινώς οι ακόλουθες ενδείξεις, σύµφωνα µε το Παράρτηµα Ι της Οδηγίας 94/25/ΕΚ, όπως τροποποιήθηκε από την Οδηγία 2003/44/ΕΚ: Η επωνυµία του κατασκευαστή Το µοντέλο της µηχανής Το έτος κατασκευής Ο αριθµός σειράς (serial number) H ονοµαστική ισχύς σε HP και KW Η σήµανση πιστότητας «CE». 5. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 5.1 Ο κινητήρας παραδίδεται συσκευασµένος σε κιβώτιο κατάλληλο για µεταφορά και αποθήκευση, από ανθεκτικό υλικό, µε διάταξη ασφάλισης του κινητήρα µέσα σ' αυτό.

9 Α Στο κιβώτιο αναγράφονται: Επωνυµία του κατασκευαστή και του προµηθευτή Ονοµασία και µοντέλο της µηχανής Ονοµαστική ισχύς σε ΗΡ Βάρος µικτό και καθαρό Ειδικές ενδείξεις (π.χ. τόξα, λέξεις, σύµβολα κλπ) για ασφαλή χειρισµό του υλικού κατά τη µεταφορά του Αριθµός και ηµεροµηνία σύµβασης. 6. ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΑ 6.1 Ο κινητήρας παραδίδεται µε τα ακόλουθα έγγραφα: Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη στην Ελληνική, σύµφωνα µε την Οδηγία 94/25/ΕΚ, όπως τροποποιήθηκε από την Οδηγία 2003/44/ΕΚ, το οποίο περιέχει, εκτός άλλων πληροφοριών, οδηγίες για την εγκατάσταση και την συντήρηση του κινητήρα, που απαιτούνται για την εξασφάλιση της ορθής λειτουργίας του, ώστε να πληρούνται οι απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά µε τις εκποµπές καυσαερίων και θορύβου Εγχειρίδιο χρήσης / λειτουργίας στην Ελληνική γλώσσα, εφόσον οι πληροφορίες αυτές δεν περιέχονται στο εγχειρίδιο Κατάλογο όλων των επί µέρους υλικών (part List) µε τις εµπορικές ονοµασίες τους, τους κωδικούς αριθµούς (part numbers) του κατασκευαστή και των υποκατασκευαστών και κωδικοποίηση ΝΑΤΟ εφόσον υπάρχει (ΝΑΤΟ Stock Number). 7. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 7.1 Η µεταφορά και η εγκατάσταση της µηχανής στη λέµβο θα γίνει από τον προµηθευτή, στο χώρο της που βρίσκεται η λέµβος.

10 Α Στις εργασίες εγκατάστασης περιλαµβάνονται: Κατάλληλη στερέωση της µηχανής στον καθρέπτη καθώς και του χειριστηρίου στην υπάρχουσα κονσόλα Σύνδεση της µηχανής, ώστε αυτή να είναι έτοιµη για λειτουργία. 8. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 8.1 Μακροσκοπικός έλεγχος Η Επιτροπή Παραλαβής (ΕΠ) ελέγχει τα ακόλουθα για τον υπό παράδοση κινητήρα: Την αρτιότητα της συσκευασίας και την ορθότητα των επισηµάνσεων Την αρτιότητα, την επιµέλεια και τη στερεότητα της όλης κατασκευής, τη βαφή, και την πληρότητα των στοιχείων αναγνώρισης κινητήρα Την αρτιότητα των ειδικών εργαλείων και των αναλωσίµων / ανταλλακτικών Την αρτιότητα των εγχειριδίων Αν κατά τους µακροσκοπικούς ελέγχους και δεν ικανοποιούνται τα προβλεπόµενα από τη ΤΠ, η ΕΠ µπορεί να απορρίψει τον κινητήρα χωρίς περαιτέρω ελέγχους Αν κατά τους µακροσκοπικούς ελέγχους και δεν ικανοποιούνται τα προβλεπόµενα από τη ΤΠ, η ΕΠ ζητά την εκπλήρωση των προβλεπόµενων από τη ΤΠ, πριν την εκτέλεση των λειτουργικών δοκιµών. 8.2 Λειτουργικές δοκιµές Οι δοκιµές του κινητήρα γίνονται στην περιοχή του ΝΣ, όπου γίνεται η εγκατάσταση στην λέµβο προορισµού του. Κατά τη διάρκεια των δοκιµών ακολουθούνται οι οδηγίες του κατασκευαστή για το στρώσιµο του κινητήρα, ώστε να µην προκληθεί ζηµιά, που µπορεί να µειώσει τη διάρκεια ζωής του. Τα έξοδα των δοκιµών (αναλώσιµα υλικά) βαρύνουν τον προµηθευτή Εάν ο κινητήρας βρεθεί ελαττωµατικός, κατά τις λειτουργικές δοκιµές, απορρίπτεται.

11 Α-9 9. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 9.1 Ο προµηθευτής παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα για τρία (3) τουλάχιστον χρόνια από την ηµεροµηνία υπογραφής των πρωτοκόλλων ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής. 9.2 Η εγγύηση, 9.1, καλύπτει κάθε ελάττωµα ή προβληµατική λειτουργία, που οφείλεται σε λανθασµένο σχεδιασµό, ατέλειες της κατασκευής (συµπεριλαµβανοµένης της βαφής) και ελαττωµατικό εξάρτηµα ή παρελκόµενο, η αντικατάσταση ή επισκευή του οποίου βαρύνει τον προµηθευτή. 10. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ 10.1 Τεχνική βοήθεια / διαθεσιµότητα ανταλλακτικών Ο προµηθευτής θα εγγυάται την πλήρη εφοδιαστική υποστήριξη της µηχανής σε ανταλλακτικά για δέκα (10) τουλάχιστον χρόνια από την ποσοτική και ποιοτική παραλαβή της καθώς και την παροχή τεχνικής βοήθειας για το ίδιο διάστηµα Τα εκάστοτε ζητούµενα ανταλλακτικά θα παραδίδονται µέσα σε είκοσι (20) εργάσιµες µέρες από την παραγγελία Μαζί µε κάθε µηχανή θα παραδοθεί µία πλήρης σειρά ανταλλακτικών / αναλωσίµων υλικών, που είναι αναγκαία για την προληπτική συντήρηση µέχρι τις εκατό (100) πρώτες ώρες λειτουργίας της. Κατάλογος των παραπάνω ανταλλακτικών / αναλωσίµων υλικών θα υποβληθεί µε την τεχνική προσφορά και το κόστος τους θα περιλαµβάνεται στο κόστος προµήθειας του κύριου υλικού για τους επόµενους τρείς κύκλους Στην τεχνική προσφορά θα περιλαµβάνεται επίσης ξεχωριστός αναλυτικός κατάλογος των κατά την κρίση του προµηθευτή απαραιτήτων ανταλλακτικών / αναλωσίµων υλικών για την προληπτική συντήρηση των µηχανών για το διάστηµα από τις 100 έως τις χίλιες 1000 ώρες λειτουργίας (χωρίς τα υλικά ). Τα υλικά θα είναι κωδικοποιηµένα όπως στο κατάλογο της Με την τεχνική προσφορά θα παραδοθεί πλήρης κατάλογος εξουσιοδοτηµένων συνεργείων στην Ελλάδα µε διευθύνσεις και αριθµούς τηλεφώνων.

12 Α Ο χρόνος ανταπόκρισης του συνεργείου στην κλήση δεν θα υπερβαίνει τις 3 εργάσιµες ηµέρες Η κλήση του εξουσιοδοτηµένου συνεργείου για συντήρηση, εφόσον απαιτηθεί, θα γίνεται από το χρήστη τηλεφωνικά ή γραπτά Η πρώτη προληπτική συντήρηση της µηχανής (π.χ. µετά τις πρώτες ώρες λειτουργίας) θα γίνει από τον προµηθευτή, µετά από τηλεφωνική ειδοποίηση από την Υπηρεσία. Θα χρησιµοποιηθούν υλικά που έχουν παραδοθεί σύµφωνα µε Τιµοκατάλογος ανταλλακτικών / αναλώσιµων υλικών Κάθε οικονοµική προσφορά θα συνοδεύεται από ιδιαίτερο τιµοκατάλογο των ανταλλακτικών / αναλωσίµων υλικών Ενηµέρωση Υπηρεσίας Ο προµηθευτής αναλαµβάνει την υποχρέωση να ενηµερώνει το ΠΝ για όλες τις τυχόν µελλοντικές τροποποιήσεις / βελτιώσεις της τεχνολογίας που θα έχουν υιοθετηθεί από τον κατασκευαστή µέσα στη επόµενη -τουλάχιστον- πενταετία και θα αφορούν στην παραδοθείσα µηχανή. 11. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 11.1 Στην Τεχνική Προσφορά συµπεριλαµβάνονται: Συµπληρωµένο αναλυτικό «Φύλλο Συµµόρφωσης (Φ.Σ.) προς την Τεχνική Προδιαγραφή της Υπηρεσίας», ΠΡΟΣΘΗΚΗ Ι στο οποίο θα γίνεται συσχέτιση της προσφοράς προς όλες τις απαιτήσεις της ΤΠ παράγραφο προς παράγραφο, θα αναφέρονται µε λεπτοµέρεια όλες οι συµφωνίες ή αποκλίσεις και θα συµπεριλαµβάνονται όλα τα στοιχεία ή διευκρινήσεις που ζητούνται στις , 4, 7 και 9 (τιµές µεγεθών, απαντήσεις σε ερωτήµατα κλπ), µε παραποµπές στα υποβληθέντα τεχνικά φυλλάδια / prospectus του κατασκευαστή / προµηθευτή όπου κρίνεται αναγκαίο. Αν οι µονάδες ή η διατύπωση στα υποβληθέντα prospectus είναι διαφορετική θα δίνονται οι τύποι µετατροπής. Εφ' όσον κρίνεται απαραίτητη η παράθεση πρόσθετων στοιχείων που δεν µπορούν να υπαχθούν στις παραγράφους / υποπαραγράφους του εν λόγω Φ.Σ., οι προσφέροντες µπορούν να υποβάλλουν

13 Α-11 Παράρτηµα µε τίτλο «ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ» Πιστοποιητικό Συµµόρφωσης Συστήµατος ιαχείρισης της Ποιότητας κατά ISO 9001:2008, εκδοθέν από Κοινοποιηµένο Φορέα, για το δηλωθέν στην εργοστάσιο κατασκευής εξωλέµβιων κινητήρων Κατάλογος των κυριότερων παραδόσεων εξωλέµβιων κινητήρων, οι οποίες πραγµατοποιήθηκαν την προηγούµενη τριετία προς το ΠΝ και προς άλλους δηµόσιους ή ιδιωτικούς φορείς (κατά κρίση του προµηθευτή), στον οποίο θα αναγράφεται το έτος παράδοσης, ο αριθµός σύµβασης, το µοντέλο της µηχανής ή/και τυχόν άλλα στοιχεία Τεχνικά φυλλάδια (prospectus) µε τεχνική περιγραφή της προς προµήθεια µηχανής, φωτογραφίες ή/και σχέδια. Τα φυλλάδια είναι επιθυµητό (όχι αναγκαίο) να δείχνουν την πλήρη κατασκευαστική συγκρότηση και διάταξη της µηχανής Οι κατάλογοι , και ήλωση συµµόρφωσης προς τις διατάξεις της Οδηγίας 94/25/ΕΚ Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599 στην οποία ο διαγωνιζόµενος θα αποδέχεται πλήρως όλους τους όρους της τεχνικής προδιαγραφής. Μη υποβολή της δηλώσεως αυτής οδηγεί στον αποκλεισµό του ανάδοχου. 12. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ 12.1 Όποια τεχνική προσφορά δεν τις πληροί τις απαιτήσεις της Τεχνικής Προδιαγραφής, θα απορρίπτεται Το κόστος των ανταλλακτικών / αναλώσιµων υλικών δεν θα συνυπολογισθεί κατά την τεχνικοοικονοµική αξιολόγηση των προσφορών Οτιδήποτε δεν αναφέρεται αναλυτικά στην προδιαγραφή αυτή νοείται ότι θα γίνει σύµφωνα µε τους ισχύοντες κανόνες της ναυπηγικής τέχνης και σύµφωνα µε τις σύγχρονες εξελίξεις της τεχνολογίας στην κατηγορία αυτή των µηχανηµάτων.

14 Α-12 ΠΡΟΣΘΗΚΗ Ι ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΠ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ (επιγραµµατικά) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ 1. ΣΚΟΠΟΣ 2. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3.1 Γενικά 3.2 ιαστάσεις - βάρος 3.3 Λειτουργικά χαρακτηριστικά Γενικά χαρακτηριστικά κινητήρα Σύστηµα ανάρτησης Σύστηµα χειρισµού Έλικας Εξάτµιση / Εξαγωγή καυσαερίων / Θόρυβος Παραγωγή ρεύµατος 3.4 Προστασία στις περιβαλλοντικές συνθήκες λειτουργίας ιάβρωση ονήσεις 3.5 ιατάξεις ασφαλείας 3.6 Παρελκόµενα 4. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 5. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 6. ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΑ 7. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 8. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 8.1 Μακροσκοπικός έλεγχος

15 8.2 Λειτουργικές δοκιµές 9. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 10. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ 10.1 Τεχνική βοήθεια / διαθεσιµότητα ανταλλακτικών 10.2 Τιµοκατάλογος ανταλλακτικών / αναλωσίµων υλικών 10.3 Ενηµέρωση υπηρεσίας 11. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 12. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΙΙ Κριτήρια Αξιολόγησης Τεχνικής Προσφοράς ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ Ο (σφραγίδα - υπογραφή) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: II.1 Το παραπάνω αναλυτικό «Φύλλο Συµµόρφωσης» (ΦΣ) αποτελεί το κύριο µέρος της Τεχνικής Προσφοράς. Στο ΦΣ γίνεται συσχέτιση της προσφοράς προς όλες τις απαιτήσεις της ΤΠ, παράγραφο προς παράγραφο, αναφέρονται µε λεπτοµέρεια όλες οι συµφωνίες ή υπερκαλύψεις και συµπεριλαµβάνονται όλα τα ζητούµενα στοιχεία ή διευκρινίσεις. Για τις παραγράφους, που δεν αφορούν το προς παράδοση υλικό, αναφέρεται στην τρίτη στήλη του ΦΣ η παρατήρηση, «Μη σχετική», ή άλλη παρόµοια. II.2 Ανάµεσα στην 1 και την 12 νοείται ότι αναγράφονται κατά σειρά όλες οι παράγραφοι / υποπαράγραφοι της ΤΠ. II.3 Επισηµαίνεται ότι όλοι οι όροι της ΤΠ είναι απαράβατοι και οποιαδήποτε µη συµµόρφωση µε αυτούς συνεπάγεται απόρριψη της προσφοράς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 4. Χειριστής θέµατος Υποπλοίαρχος (Ο) Ν. Ελευθεριάδου ΠΝ, ΝΣ/ /2020, τηλ Αντιπλοίαρχος Κ. Συρόπουλος Π.Ν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 4. Χειριστής θέµατος Υποπλοίαρχος (Ο) Ν. Ελευθεριάδου ΠΝ, ΝΣ/ /2020, τηλ Αντιπλοίαρχος Κ. Συρόπουλος Π.Ν. Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: Όλους τους ενδιαφερόµενους ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: 72 Θ6-ΧΕ7 ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ Γραφείο Εφ. - Π/Υ - απ. (2020) Τηλ. 210 4649691 Φ. 604/168/123469 Σ. 1149 Σαλαµίνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ 4900 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΔΑ :7ΞΜ06-ΨΟΔ ΕΠ Φ. 604/263/135868 Σ.372//6-6-17 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ/Φ ΤΟΛΜΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ/Φ ΤΟΛΜΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 19 / 02/ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ/Φ ΤΟΛΜΗ 1. ΣΚΟΠΟΣ: 1.1. Η παρούσα τεχνική περιγραφή καλύπτει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: ΠΡΟΣ: Όλους τους ενδιαφερόµενους ΠΦ ΟΥΡΑΝΟΣ Τηλ. 210 5531918 Φ. 604/01/16 Σ. 291 KOIN: Αµφιάλη, 18 Οκτ 16 Συνηµµένα: Ένας (1) Πίνακας Εβδοµαδιαίου Προγραµµατισµού

Διαβάστε περισσότερα

-ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ψ6ΗΓ6-ΨΤ4

-ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ψ6ΗΓ6-ΨΤ4 -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ψ6ΗΓ6-ΨΤ4 ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/134/18 Σ. : 274 Τηλ. : 28210-85526

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΕΦΝ/ΔΕΚ 01/15. NSN (αρ. ονομαστικού συστ. κωδικοπ.) KG 7.000,00

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΕΦΝ/ΔΕΚ 01/15. NSN (αρ. ονομαστικού συστ. κωδικοπ.) KG 7.000,00 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 24-02-15 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΕΦΝ/ΔΕΚ 01/15 Α/Α ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜΟ- ΣΙΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02Ε/18

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02Ε/18 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 06-06-18 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02Ε/18 ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ Α/Α ΕΙΔΟΣ M/M ΠΟΣ. NSN ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. Συνολικό εκτιμώμεν ο κόστος (άνευ ΦΠΑ) Τιμή μονάδας (άνευ ΦΠΑ) Ποσότ ητα. Α/Α Περιγραφή Μ/Μ ΣΥΝΟΛΟ: 5.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. Συνολικό εκτιμώμεν ο κόστος (άνευ ΦΠΑ) Τιμή μονάδας (άνευ ΦΠΑ) Ποσότ ητα. Α/Α Περιγραφή Μ/Μ ΣΥΝΟΛΟ: 5. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ Νο 18/17 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟΨΥΞΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΝΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π/Υ 5.700,00, ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΦΠΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΑΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΜΗΜΑ Ι

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΑΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΜΗΜΑ Ι ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ ΤΜΗΜΑ Ι ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: (Α/Α ΑΝΤΙΤΥΠΟΥ...) ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ ΤΜΗΜΑ Ι Πειραιάς 13 Απρ 2016 ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α.Π.: ΙΘ-2017/36 Σίνδος, 17/03/2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 1 (ενός) ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ ΣΤΗΝ ΣΙΝΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ

ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ 1. ΣΚΟΠΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ 1.1. Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή αφορά στον καθορισμό των απαιτήσεων για την προμήθεια αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. CPV:34300000-0 Μέρη και εξαρτήµατα για αυτοκίνητα οχήµατα και για τους κινητήρες τους

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. CPV:34300000-0 Μέρη και εξαρτήµατα για αυτοκίνητα οχήµατα και για τους κινητήρες τους ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV:34300000-0 Μέρη και εξαρτήµατα για αυτοκίνητα οχήµατα και για τους κινητήρες τους Η παρούσα µελέτη αυτή αφορά την προµήθεια και τοποθέτηση νέου βενζινοκινητήρα για το µηχάνηµα ρίψης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ : ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ : ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 19/2014 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Υ Α Ρ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (6) ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΥΠΟΥ «ΠΑΠΙ» ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : Ε13/2014 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ

Δ Ε Υ Α Ρ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (6) ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΥΠΟΥ «ΠΑΠΙ» ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : Ε13/2014 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ Δ / Ν Σ Η Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Α Σ Κ Α Ι Σ Υ Ν Τ Η Ρ Η Σ Η Σ Ε Γ Κ / Σ Ε Ω Ν ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνική Έκθεση Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Συγγραφή Υποχρεώσεων -Τεχνικές Προδιαγραφές Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Προμήθεια υλικών επισκευής χώρου λουτρών

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Προμήθεια υλικών επισκευής χώρου λουτρών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 10 Νοεμβρίου 2017 Προμήθεια υλικών επισκευής χώρου λουτρών Συνολικού ποσού έως Οκτώ Χιλιάδων Ευρώ (8.000,00Ε) Παρακαλούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 05/19. Υλικά Ελασματουργικών Εργασιών ΥΒ ΠΟΝΤΟΣ Α. ΕΛΑΣΜΑΤΑ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm) Β. ENIΣΧΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 05/19. Υλικά Ελασματουργικών Εργασιών ΥΒ ΠΟΝΤΟΣ Α. ΕΛΑΣΜΑΤΑ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm) Β. ENIΣΧΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 05/19 Υλικά Ελασματουργικών Εργασιών ΥΒ ΠΟΝΤΟΣ Α. ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 03-04-19

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (4)

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (4) ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑ 4900 Φ.604/31/135206 Σ. 67 Σαλαμίνα. 21/02/2017 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛ. (1) ΝΣ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 78/16 Φ.600/78/Σ.78/16 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΔΑ :ΩΔΛ56-ΞΑΖ ΑΔΑΜ:16PROC004970817 ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑ 4900 Φ.600/14/136277 Σ.256//5-8-16 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΜΗΜΑ 7200 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΣ/ ΝΟ. Α/Α Περιγραφή Μ/Μ Ποσότητα 1

ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΜΗΜΑ 7200 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΣ/ ΝΟ. Α/Α Περιγραφή Μ/Μ Ποσότητα 1 ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΜΗΜΑ 7200 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΣ/ ΝΟ A/A ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 1 06/02/2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Υλικά για την κατασκευή υπόβαθρου/βάσης

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ-Ι/ΠΙΣΤ ΝΑΤΟ ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔIΚΤYΟ ΑΔΑ:.. ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ. 2. Κριτήριο κατακύρωσης καθορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ. 2. Κριτήριο κατακύρωσης καθορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής. ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόμενο. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΟΙΡΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑ Φ.:600/002/048/19 Σ.:20 Τηλέφ. 210.55.32.076 Ελευσίνα, 22 Ιανουαρίου 2019 Συνημμένα: Φύλλα δύο (2) ΘΕΜΑ: Εργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΝΟ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΝΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΑΔΑ: 6ΚΥΞ6-ΜΡ6 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΝΟ ΑΡΙΘ. ΕΝΤ ΟΛΗ Σ 1. ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ TAS 021413Ζ JUN 15 /ΓΕΝ 26 Αυγούστου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (4)

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (4) 1 ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑ 4900 Φ.604/ 59 / 135283 Σ. 91 Σαλαμίνα. 09-03-2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΑΡΙΘ ΕΝΤΟΛ (1) ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 1. Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 και ώρα 10:30, στα Γραφεία του Τμήματος Προμηθειών του ΚΕΦΝ/ΔΕΚ, στο Ναύσταθμο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 04/18

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 04/18 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 04/18 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 14-06-18 ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΕΣ 69/18// 07-06-18 / ΚΦ1270 Α/Α

Διαβάστε περισσότερα

Ανήκει στο Φ. 800/6/65/Σ.89//24 Ιαν 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ανήκει στο Φ. 800/6/65/Σ.89//24 Ιαν 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/6/65/Σ.89//24 Ιαν 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Υγειονομικού Α/Α (1) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 55B/2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PN NCAGE M/M 3 SHAFT ΕΑ 2 4 STOP SOLENOID A4249 ΕΑ 2

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 55B/2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PN NCAGE M/M 3 SHAFT ΕΑ 2 4 STOP SOLENOID A4249 ΕΑ 2 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ Ανήκει στο Φ.800/385/18/Σ.614//05-07-18/ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΝΣ, 05-07-18 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (06) ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΑΝΤΑΡ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (06) ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΑΝΤΑΡ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (06) ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΑΝΤΑΡ 1.1 Σκοπός ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ RADAR ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Το Α.Λ.Σ ΕΛ.ΑΚΤ. πρόκειται να προβεί στην προμήθεια έξι (06) συσκευών radar ανοικτού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 60ΒΧ6-ΗΕΕ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/136 /18 Σ. : 285 Τηλ. : 28210-85526

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 55/2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PN NCAGE M/M 1 THERMOSTATIC VALVE G2153 ΕΑ 2

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 55/2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PN NCAGE M/M 1 THERMOSTATIC VALVE G2153 ΕΑ 2 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ Ανήκει στο Φ.800/186/18/Σ.293//13-04-18/ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΝΣ, 13-04-18 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ Οι κάτωθι Ενιαίες Τεχνικές Προδιαγραφές εκπονήθηκαν από το Τμήμα Ελέγχου Τεχνικών Προδιαγραφών για την Προμήθεια Αγαθών της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 02/15 NCAGE. (κωδ. αρ. κατασκευα στή) 12X15-M8 ST37/ D NT- P NT- P

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 02/15 NCAGE. (κωδ. αρ. κατασκευα στή) 12X15-M8 ST37/ D NT- P NT- P ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 24-02-5 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 02/5 Α/Α ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΔ. ΦΕΣ 625.59/600/5 /24-02- 5/ΚΕΦΝ/ΚΦ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ-Ι/ΠΙΣΤ ΝΑΤΟ ΔΔΜΝ/ΔΚΓ

ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ-Ι/ΠΙΣΤ ΝΑΤΟ ΔΔΜΝ/ΔΚΓ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ-Ι/ΠΙΣΤ ΝΑΤΟ ΔΔΜΝ/ΔΚΓ -ΕΠΕΙΓΟΝ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Εργασία επισκευής χώρου μαγειρίων

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Εργασία επισκευής χώρου μαγειρίων ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ 10 Νοεμβρίου 2017 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Εργασία επισκευής χώρου μαγειρίων ΠΟΣΟΤΗΤΑ Ως αναφέρονται στο Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς (Προσθήκη «ΙΙ»,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Αναλώσιμα υλικά συνεργείων

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Αναλώσιμα υλικά συνεργείων ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 24 Οκτωβρίου 2017 Αναλώσιμα υλικά συνεργείων Συνολικού ποσού έως Δεκαοκτώ Χιλιάδων Ευρώ (18.000,00Ε) Παρακαλούνται οι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/113/668/Σ.681/ 4 Ιουλίου 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1) ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2)

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 66/16 Φ.600/66/Σ.66/16 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΔ3Υ6-4Κ5 ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/107/17 Σ : 217 Τηλ. : 28210-85526

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 03/17

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 03/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 05-09-17 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 03/17 Α/Α NSN PART NUMBER NCAGE Μ/Μ ΠΟΣ 1 2 3 4 5330231141845

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΕΓΧΥΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΚΑ ΧΙΛΙΑ ΩΝ ΕΥΡΩ (10.000 ) ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟ ΛΗΣ ΣΗΜΑ/ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙ Α ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΡΗΣΗΣ 16 10/9/2014 1.ΕΚΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ( FLASHERS) ΓΙΑ Φ/Ρ. TEM 21

ΜΕΤΡΗΣΗΣ 16 10/9/2014 1.ΕΚΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ( FLASHERS) ΓΙΑ Φ/Ρ. TEM 21 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΑΡΩΝ ΑΡΙΘΜ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 16 10/9/2014 1.ΕΚΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ( FLASHERS) ΓΙΑ Φ/Ρ. TEM 21 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΔΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ΜΕ ΦΠΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ΜΕ ΦΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: ΥΠΟΕΡΓΟ 2: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ (ΝΣ/ ΝΟ) ΤΜΗΜΑ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ Οκτ 16 Ανήκει στο Φ.600/ / /Σ.

Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ (ΝΣ/ ΝΟ) ΤΜΗΜΑ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ Οκτ 16 Ανήκει στο Φ.600/ / /Σ. Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ (ΝΣ/ ΝΟ) ΤΜΗΜΑ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ 7200 24 Οκτ 16 Ανήκει στο Φ.600/ / /Σ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΣ/ ΝΟ -1- A/A ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΚΙΜΕΣ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΚΙΜΕΣ 1. Σκοπός Σκοπός της παρούσας διαδικασίας είναι να καθορίσει τις µεθόδους και τον τρόπο ελέγχου κατά την εκτέλεση των παρακάτω διαδικασιών: Έλεγχο εισερχοµένων Εγκατάσταση οργάνων Παροχή υπηρεσιών τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/63/293/Σ.307/26 Μαρ 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Θερέτρου/Οικισμού ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1)

Διαβάστε περισσότερα

των εργασιών σύµφωνα µε την κείµενηνοµοθεσία, καθώς και να συµµορφώνεται σε κάθε πρόσθετη υπόδειξη της Υπηρεσίας για το σκοπό αυτό.

των εργασιών σύµφωνα µε την κείµενηνοµοθεσία, καθώς και να συµµορφώνεται σε κάθε πρόσθετη υπόδειξη της Υπηρεσίας για το σκοπό αυτό. ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ /ΓΕΝ (ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ/ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ/ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ Ω ΕΚΑ (12) ΜΗΝΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ/ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΣΜΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 1400cc, diesel

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 1400cc, diesel Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη, και η συνημμένη Τεχνική Προδιαγραφή. 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Η» ΣΤH ( ) ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ----------------------------------------------------(1)---------------------------------------------------- ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑ- ΦΗΣ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ ΝΟ. Οικοδοµικά υλικά

ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ ΝΟ. Οικοδοµικά υλικά ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» στο έγγραφο Α Φ. 604/01/Σ.84/13 Φεβ 2017/ΝΚ/ ΝΟ/ΝΑΤΟ ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ ΝΟ ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΣΜΕΥΣΕΩΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 17/17 Φ.600/17/Σ.17/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

-ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- -ΕΠΕΙΓΟΝ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

-ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- -ΕΠΕΙΓΟΝ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- -ΕΠΕΙΓΟΝ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ-Ι/ΠΙΣΤ ΝΑΤΟ ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Λάρισα Αρ.Πρωτ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Λάρισα Αρ.Πρωτ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ»

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών/Εργασιών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών/Εργασιών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ ΒΙΞΡ6-Ε0Η -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ -ΕΠΕΙΓΟΝ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Αρ.Φακ. : 608.6/01/14

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια εµφιαλωµένου νερού για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.000,00 ευρώ µε Φ.Π.Α. ΑΠ 905 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ TH ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΖΜ «ΕΡΜΗΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ TH ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΖΜ «ΕΡΜΗΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝIΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜ- ΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜ- ΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΞ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/73/337/Σ.341/30-03-18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Θερέτρου/Οικισμού Α/Α (1) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

1.4 Τα στοιχεία της 1.3 θα εξετάζονται από την τεχνική Υπηρεσία και οι ελλείψεις θα αναγράφονται στην τεχνική κρίση σαν λόγοι απόρριψης.

1.4 Τα στοιχεία της 1.3 θα εξετάζονται από την τεχνική Υπηρεσία και οι ελλείψεις θα αναγράφονται στην τεχνική κρίση σαν λόγοι απόρριψης. Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές θα πρέπει να περιέχουν όλα τα στοιχεία που ζητούνται από τις συνημμένες Τεχνικές Προδιαγραφές και τις τεχνικές παρατηρήσεις της διακήρυξης με σαφή

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι. Α.Π.: 374 Σίνδος,

Γενικοί Όροι. Α.Π.: 374 Σίνδος, Α.Π.: 374 Σίνδος, 11.12.2015 Έρευνα αγοράς για την «προμήθεια (1) ενός Μηχανήματος Βαφής και (1) ενός μηχανήματος κατεργασίας πηλού για τις ανάγκες των παραγωγικών μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ» Έχοντας υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ» 1 Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...2 1 Γενική Περιγραφή υπό προμήθεια είδους...3 2 Γενικοί Όροι...3 3. Εγγύηση καλής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 4 Ο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ 4 Ο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΕΥΧΟΣ 4 Ο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ PICK UP ΧΡΗΣΗ : Ι.Π. 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 19.926,00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ(1) ΕΓΧΥΤΗ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΟΡΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΙΜΟ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΝΝΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΙΚΟΣΙΕΝΟΣ ΧΙΛΙΑ ΩΝ ΕΥΡΩ (21.000 ) ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ/ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ :57.040,00,00 (με

Διαβάστε περισσότερα

α. Φ.604/9/06/Σ.51097/ /ΓΕΝ/Ε1-Ι β. ΝΑΑ Ζ ΜΑΙ 17/ΓΕΝ

α. Φ.604/9/06/Σ.51097/ /ΓΕΝ/Ε1-Ι β. ΝΑΑ Ζ ΜΑΙ 17/ΓΕΝ ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : ΓΕΝ/ Ε ΗΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΑΙΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ 7200 Τηλέφ. 49928 Φ. 600/110/167189 Σ. 716 Σαλαµίνα, 29 Ιουν 17 ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

-ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 95ΧΧ6-ΖΣΛ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ `

-ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 95ΧΧ6-ΖΣΛ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 95ΧΧ6-ΖΣΛ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/60/18 Σ. : 155 Τηλ. : 28210-85526

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/34/173/Σ.190/01 Μαρ 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Διεύθυνση Τεχνικής Υποστήριξης Α/Α (1) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΙΦΧΚ-Λ. Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2010 Αρ.πρ.:ΔΙΟΙΚ/Φ.371.ΑΠ.13/1/26181

ΑΔΑ: 4ΙΦΧΚ-Λ. Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2010 Αρ.πρ.:ΔΙΟΙΚ/Φ.371.ΑΠ.13/1/26181 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02/17

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 24-08-17 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02/17 Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PART NUMBER NCAGE Μ/Μ ΠΟΣ (2) ΣΕΤ W6

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ αναού 3 Άργος 212 00 27513-60700 e-mail: dimos@argos.gr Fax: 27510-23506 Άργος : 18/05/2012 Αριθµός απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβυσμα φλάντζας EPDM, PN16, DN600, εξωτερικής διαμέτρου 630mm, πάχους 10mm ενισχυμένο εσωτερικά με ανθρακούχο χάλυβα

Παρέμβυσμα φλάντζας EPDM, PN16, DN600, εξωτερικής διαμέτρου 630mm, πάχους 10mm ενισχυμένο εσωτερικά με ανθρακούχο χάλυβα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας ΜΕΛΕΤΗ Προμήθειας υλικών για την επισκευή της διαρροής της φλάντζας σύνδεσης του υποθαλάσσιου αγωγού διάθεσης εκροής Ε.Ε.Λ.

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαµβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη και η τεχνική προδιαγραφή. 1.2. Επισηµαίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2016

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 210-4592592 FAX: 210-4592597

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2016 - Δ.Ε. Νέστορος- Δ.Ε. Μεθώνης - Δ.Ε. Κορώνης - Δ.Ε. Παπαφλέσσα ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε γλώσσες προγραμματισμού στο ΚΑΣΜΝ

Παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε γλώσσες προγραμματισμού στο ΚΑΣΜΝ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ανήκει στο Φ.060/7/18 /Σ.75//18/05/18 Σκαραμαγκάς, 18 Μαΐου 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε γλώσσες προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 74/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΝΤΙΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 74/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΝΤΙΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: Οικονοµικού ΓΡΑΦΕΙΟ: Προµηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 898395 FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 6Κ3Κ6-6ΥΨ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/295/18 Σ. : 591 Τηλ. : 28210-85526

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες : Κ. Πελεκάνου Τηλέφωνο Fax : Ε-mail: Ημερομηνία Λήξης: 8/3/2019 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πληροφορίες : Κ. Πελεκάνου Τηλέφωνο Fax : Ε-mail: Ημερομηνία Λήξης: 8/3/2019 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝOΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ταχ. Δ/νση: Θηβών 196-198 Τ.Κ. : 182 33 Πειραιάς Ημερ. :5-3-2019

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών µηχανηµάτων Δήµου Κατερίνης ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών µηχανηµάτων Δήµου Κατερίνης ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΟΜΑΔΑ Α : ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

110 / 2015, για την προµήθεια υγειονοµικού υλικού όπως παρακάτω:

110 / 2015, για την προµήθεια υγειονοµικού υλικού όπως παρακάτω: ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Πίνακα Αποδεκτών 1 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. 2310-381080 Φ. 460.2 / 110 / 16578 Σ. 5078 Θεσσαλονίκη, 21 Oκτ 2015 Συν: Ένα (1) ΘΕΜΑ: ηµοσιεύσεις

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 Π ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ-Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΛΟΦΟΣ ΠΕΡΑΝΘΗΣ 47100 ΑΡΤΑΣ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 08Β/16 Φ.604/45/16/Σ.547//28-07-16 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ. Ανήκει στο Φ.060/5/18 /Σ.58 19/04/18 Σκαραμαγκάς, 19 Απριλίου 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α»

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ. Ανήκει στο Φ.060/5/18 /Σ.58 19/04/18 Σκαραμαγκάς, 19 Απριλίου 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ανήκει στο Φ.060/5/18 /Σ.58 19/04/18 Σκαραμαγκάς, 19 Απριλίου 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Αριθμός εντολής 1. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές θα πρέπει να περιέχουν όλα τα στοιχεία που ζητούνται από τις συνηµµένες Τεχνικές Προδιαγραφές και τις τεχνικές παρατηρήσεις της διακήρυξης µε σαφή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΥΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΔΥΟ (2) ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΥΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΔΥΟ (2) ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 3/2017 ΚΑ : 20.7131.0010 ΚΑ : 35.6699.0015 ΠΟΣΟ : 6.572,00 ευρώ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Συνημμένα: Τ.Π φύλλα πέντε (5)

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Συνημμένα: Τ.Π φύλλα πέντε (5) ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Συνημμένα: Τ.Π φύλλα πέντε (5) ΘΕΜΑ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ/ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΩΝ και ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΩΝ και ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΩΝ και ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.150,00 Ευρώ (µε Φ.Π.Α.) Συντάκτης: ΣΤΕΛΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ /ΝΣΗ : ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜ.: Έργων-Μελετών & Σχεδίου Πόλης Ταχ. /νση: Λεχόβου 4 Ταχ. Κώδικας: 566 26 Πληροφορίες: ηµήτρης Αµουτζιας Τηλέφ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 9/14. γ. Το ΠΔ 118/07 (ΦΕΚ Α 150// ) " Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου ". ε. Το Ν.4250/2014 (ΦΕΚ Α 74/ )

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 9/14. γ. Το ΠΔ 118/07 (ΦΕΚ Α 150// )  Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου . ε. Το Ν.4250/2014 (ΦΕΚ Α 74/ ) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ / ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ Τηλ : 210-4649928 ΚΟΙΝ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Φ.600/13/1117 ΝΣ/ΔΝΟ Σ. 7201 Συνημμένα: Όπως στο κείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς προμήθειας γνησίων τυμπάνων για τις λειτουργικές ανάγκες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ).

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς προμήθειας γνησίων τυμπάνων για τις λειτουργικές ανάγκες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα : 27-03-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 1529 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟ : «Κατασκευή Χώρου Υγειονοµικής Ταφής Απορριµµάτων (Χ.Y.T.A.) ήµου Νάξου (Ν1100a)» 9.512.000 ευρώ εκέµβριος 2012 K:\N1100a\cons\tefhi\MAPS.doc N1100a/5176

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. για την «προμήθεια υαλοπινάκων διπλής υάλωσης, διάφανων και αρμέ, και αμφίδρομου καθρέφτη»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. για την «προμήθεια υαλοπινάκων διπλής υάλωσης, διάφανων και αρμέ, και αμφίδρομου καθρέφτη» Α.Π.: ΙΘ/2017/62 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Σίνδος,, 10/07/2017 για την «προμήθεια υαλοπινάκων διπλής υάλωσης, διάφανων και αρμέ, και αμφίδρομου καθρέφτη» Έχοντας υπόψη τις ισχύουσες διατάξεις περί

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 89/16 Φ.600/89/Σ.89/16 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2017

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 210-4592158 FAX: 210-4592597

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 3 0

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 3 0 ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΡΩΘΡΟΥ 2m3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ταχ. Δ/νση: Βιομηχανική Περιοχή Ταχ. Κωδ. :. Τηλ : 2813409630 Fax : 2813409619 ΠΡΟΫΠ. :165000,00 με το Φ.Π.Α. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κιλκίς 15/6/2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ. : Γ2/4753/16-6-2017 4 Η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ----------------- Τμήμα : Οικονομικό

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός

Διαδικασία Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός Διαδικασία Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός Τροποποιήσεις Τροποποίηση Ημερομηνία Σχόλια 1.0 01-12-10 1.1 24-03-11 1.2 01-09-16 Σελίδα 1 από 8 1. Σκοπός Σκοπός της διαδικασίας είναι: Να περιγράψει τη διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. 05 Οκτωβρίου 2017 Οικοδομικά υλικά

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. 05 Οκτωβρίου 2017 Οικοδομικά υλικά ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 05 Οκτωβρίου 2017 Οικοδομικά υλικά Συνολικού ποσού έως Δεκαπέντε Χιλιάδων Ευρώ (15.000,00Ε) Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ. Δ/νση Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης Τμήμα Προμηθειών Αθήνα, 14-12-2016 Πληροφορίες : Δ. Τσουμπλέκα Αρ. πρωτ.: 184258 Τηλ. : 210 8802553

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 01/2015

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 01/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: Οικονοµικού ΓΡΑΦΕΙΟ: Προµηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 898395 FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα